organisationen gennem salget af vedhængene, som er fremstillet i 466 eksemplarer. Vedhænget er en del af samarbejdet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "organisationen gennem salget af vedhængene, som er fremstillet i 466 eksemplarer. Vedhænget er en del af samarbejdet"

Transkript

1 22 bella & beyond Af NH og LB. Fotograf: Marc Fluri. Iben Bølling Kaufmann m.fl. På de følgende sider bringer vi et indledende indtryk af, hvad man kan forvente sig på Skandinavisk Guld Sølv Ure messen i Bella Center med enkelte afstikkere til udenlandske produkter og trends, for der er jo som bekendt sammenhæng mellem andedammen og ude-dammen. Hertil kommer en mængde af små nyheder og historier, som er tænkt som generel information og inspiration. Gastronomisk partnerskab Guldsmed Josephine Bergsøe har lavet smykker til tjenerne på restauranten Kong Hans i København. For selvfølgelig skal tjenerne være ordentligt besmykkede, når der serveres Michelin stjerne belønnet mad! Af guld og sølv, diamanter og rubiner har Josephine Bergsøe udformet et skål -motiv til ringe, øreringe og manchetknapper. Skålen hentyder til indledningen af et måltid folk bydes velkommen og fordi mad og drikke traditionelt serveres for gæsterne i en skål. Pigefilmen over alle I TV-serien Sex and the City var det måske nok et guldvedhæng med Carrie Bradshaws navn, der hang om halsen på skuespillerinden Sarah Jessica Parker men i filmen, som tegner til at blive sommerens allermest populære pigefilm er det en 80 cm lang perlehalskæde fra Mikimoto, der indtager den fornemme placering. Filmens hovedperson har perlerne på i seng med sin forlovede, og da hun sidder ved sin computer og tænker tanker om kærlighedens natur, drejer hun perlerne rundt om sine fingre, mens hun koncentrerer sig. Perlekæden, af Akoya kulturperler mm i diamanter, er siden da af diverse modemagasiner rundt om i verden blevet udnævnt til det vigtigste smykke i filmen. Halskæden koster kroner i Mikimotos butikker rundt om i verden.

2 bella & beyond 23 Bæredygtige smykker på Kunstindustrimuseet Ti guldsmede og smykkedesignere giver fra den 21. august og en måneds tid frem deres bud på fair trade smykker. Bæredygtighed og det, som hedder CRS Corporate Social Responsibility er kommet til udtryk i modeverdenen de senere år. Nu vil vi gerne vise både forbrugere og kollegaer, at guldsmedebranchen også kan lave smykker af fair trade materialer, fortæller guldsmed og med-initiativtager Bodil Binner på vegne af PiecesTheGallerie. Sammen med Josephine Bergsøe er hun stolt af at kunne præsentere Danmark og resten af verden for smykkerne på udstillingen FTJ Det Grønne Guld, som efter Kunstindustrimuseet er planlagt til at tage på turné til gallerier i Berlin og London. Udover de to nævnte guldsmede, vil der blandt andet også være udstillet smykker af Charlotte Lynggaard, Mads Kornerup/ Shamballa, Jane Kønig og Jytte Kløve. Som de to guldsmede så humoristisk beskriver deres projekt: Økologi på den højhælede måde! Udstillingen åbnes den 21. august af Peter Ingwersen, og følges op på Hjemmesiden er tænkt som en platform til oplysning, diskussion, lancering af nye ideer med videre. Her ses Bodil Binners ring til projektet. Louis Vuitton og Nelson Mandela I anledningen af Nelson Mandelas 90 års fødselsdag i juni har Louis Vuitton skabt et vedhæng med indgraveringen Indgraveringen henviser til Nelson Mandelas fangenummer gennem de 27 år i sydafrikansk fængsel, og nummeret refererer også til Nelson Mandelas organisation 46664, som kæmper mod den globale HIV/AIDSepidemi. Louis Vuitton støtter organisationen gennem salget af vedhængene, som er fremstillet i 466 eksemplarer. Vedhænget er en del af samarbejdet mellem Louis Vuitton og Nelson Mandela, som foreløbig har eksisteret i fire år. Læs mere på Dansk udstilling i Rusland Guldsmed Lisbeth Nordskov, smykkedesigner Gitte Helle og smykkedesigner Jeanette Lopez-Zepeda er blandt deltagerne i en gruppeudstilling i Design Gallery Bulthaup i St. Petersborg fra den 12. september til den 12. oktober Under titlen Guldglasgummioggenbrug, er udstillingens overordnede tema, design af utraditionelle materialer og genbrug: Deri ligger der en holdning til valg af materialer. Ressourcerne i denne verden er begrænsede, og det er nødvendigt at tænke nyt. På vejen mod en fremtid i økologisk balance skal der tænkes nyt og overskrides grænser i forhold til forbrug og genbrug. Udstillingen er støttet af Det Danske Kulturinstitut i København.

3 24 bella & beyond CPM Diamonds og tennisarmbånd Et tennisarmbånd er en enkelt linje af diamanter, som også kaldes evighedsarmbånd. Armbåndskategorien blev opkaldt efter tennisspilleren Chris Evert, som mistede sit armbånd i 1987 under en kamp som altså først fortsatte efter armbåndet var blevet fundet! CPM Diamonds leverer tennisarmbånd fra 2 carat og opefter. Oplev dem og mere på GSU messen i Bella den august, og læs mere på Tennisspilleren og Tiffany & Co. En af verdens bedste kvindelige tennisspiller Maria Sharapova spillede French Open i år iført Elsa Perettis Wave øreringe af 18 karat guld fra Tiffany & Co., og hendes 1920 er-inspirerede Nike tenniskjole var lukket med Tiffany & Co. perleknapper. Samarbejdet mellem den amerikanske juveler og Maria Sharapova fortsætter de næste to år, ifølge Tiffany & Co.s vicepræsident for PR, Linda Buckely, og omfatter dermed fire Grand Slam tennisturneringer: French Open, Wimbledon, US Open og Australian Open. Fotograf: Josh Haskin. Fotograf: Nike. Caroline Wozniacki for Rosendahl Caroline Wozniacki og Rosendahl lancerer nyt ur ved Olympiadens begyndelse den 8. august Designfirmaet Rosendahl har gennem nogle år haft stor succes med at udvikle ure sammen med et andet dansk sportsikon racerkører og Le Mans vinder Tom Kristensen. Caroline Wozniackis urserie består af en række sporty ure med feminine detaljer kombineret med paralleller til tennisverdenen og ikke mindst til tennisspillerens lykketal 8, der pryder urskiven. Uret fås med ultrapræcist kvartsværk med eller uden kronograf, produceres i flere farver med en lænke i stål samt tilhørende læderrem. Desuden fås et moderigtigt læderarmbånd i flere farver, der matcher uret. Her er vi backstage før annoncekampagnen fotograferes. Læs mere på

4 26 bella & beyond emalje glas, kunst og teknik Emalje ser ud til at blive et stort modemæssigt hit i de kommende sæsoner. Billigere og mere fleksibel end ædelsten har den gamle teknik rødder, der rækker cirka år tilbage. Her ses et udpluk af hvad der foregår på emaljescenen lige nu og i hvert fald et halvt år frem. Diana Holsteins symbolske englevedhæng med kjole af rød emalje og glorie af hvid emalje. Kjolen fås også i hvid, græsgrøn, violet, klar blå eller varmt guld. Lina Falkesgaards bøjleøreringe Windows Faith in colors. Windows-seriens emaljeøreringe er inspireret af oplevelsen af at træde ind i et kirkerum og se det overdådige lys strømme ind gennem en smuk vinduesmosaik. Emaljeoverfladens usædvanlige, akvarelagtige transparens inddrager lyset og gør det til en uundværlig del af smykket. Emaljen er brændt i metallet, guld eller sølv, og oveni lægges endnu en lillebitte firkant af 24 karat finguld. Skalaen er udarbejdet med inspiration fra Goethes farvelære, i samarbejde med en engelsk emaljør. Georg Jensen Daisy diadem med emalje, en nyhed til efteråret. Louis Vuitton har allerede for et par år siden indarbejdet emalje i kollektionen af charms her i en kosmonaut-robot (grøn emalje, diamanter, tsavoritter, pink og gule safirer, fattet i 18 karat hvidguld) og en lanterne charm (rød emalje og guld). Pandoras efterårskollektion af øreringe med masser af fart over farverne, som spænder fra skarp citrongul til intens lilla, klar blå eller brændt orange. Emaljen består af et lags tokomponent plastisk emalje. Fabergé den klassiske mester indenfor emaljeteknik, her på medaljoner.

5 28 bella & beyond BÆREDYGTIGE Det eventyrlige, det åndelige, det naturlige, det økologiske og endelig det sexede. Ordene er blandt de oftest nævnte til beskrivelsen af de to kommende sæsoners guldsmedesmykker fællesnævneren kan sammensættes under smykker, der fortæller historier. Vi bringer her et lille udvalg af trendsættende mindre firmaers produktion, sammen med nogle korte udtalelser om former og farver. Samtlige guldsmede kan kontaktes angående forhandlingsmuligheder. FOTO: Lars Gundersen, Iben Bølling Kaufmann, Sara Lindbæk. guldsmed Lina Falkesgaard udstiller for første gang i eget navn på Guld Sølv Ure messen i Bella Center i år. Lina Falkesgaard er imidlertid en gammel kending i det danske smykkelandskab, måske mest for armbåndet Extra, Pebbles kollektionen og smykkesættet Lina for Georg Jensen. I Stavangergade på Østerbro i København har hun indrettet sig med højt til loftet på alle måder. Materialerne er så vidt mulige bæredygtige, og når Lina Falkesgaard designer er det næsten altid direkte i metallerne; for at have dem med i designprocessen fra første færd. Nogle løsninger giver simpelthen sig selv, når man arbejder med materialerne. Jeg elsker fordybelsen i de ædle materialer, for de udgør mit sprog, fortæller hun. Inspiration finder Lina Falkesgaard i livet både indadvendt, i de tanker hun gør sig, og udadvendt i form af mennesker som hun møder. Den faglige ambition består i at holde håndværket og kvaliteten i hævd, så smykkerne tilsvarende holder til at gå i arv både fysisk og designmæssigt. Af metaller elsker jeg at arbejde med guld på grund af dets fantastiske glød, farve og blødhed. Med ædelsten er det straks sværere at vælge, for jeg kan se kvaliteter i dem alle, men hårdt presset vil jeg nok vælge diamanter og Tahiti perler sidstnævnte på grund af deres farvespil, overfladeglans og perfekte form. En af Lina Falkesgaards stærkeste smykkebud til efteråret er Luster kollektionen, af 18 karat grønlandsk guld, Tahiti perler og Argyle diamanter. Kollektionen er baseret på de håndlavede Very Thin -kæder. Låsene er lavet som små hønseringe og indgår på den måde som en fleksibel og integreret del af kæden. Kæderne har ingen forside eller bagside, men kan rotere frit rundt og falde som de vil. Det er op til hver kvinde, hvordan de skal bæres perlerne kan hænge højt eller dybt i udskæringen, asymmetrisk eller ned langs en bar ryg. Med deres spindelvævstynde lethed udgør kæderne i sig selv en modvægt til de perler, som kollektionen er opkaldt efter. De falder tungt og spiller mod hinanden som druer i en klase, der tiltrækker øjet ved deres smukke overfladeglans. Læs mere på Heidi Friis udtaler fra egen produktion, at funktionalitet, fleksibilitet og kombinationer er in smykker, der kan bruges til enhver lejlighed, og smykker der er synlige, uden at de tager magten fra kvinden, som bærer dem. Tidløshed, renhed og evnen til at tilpasse sig er egenskaber, som smykker også skal kunne leve op til. Her ses mavesmykker.

6 Emquies-Holstein spår en tendens i retning af en dybereliggende mening med de smykker, som købes. Det kommer blandt andet til udtryk i smykkernes form og deres symbolske betydning, for smykker signalerer som bekendt hvem vi er, og hvad vi står for, meget mere end de fleste er bevidste om, som Diana Holstein formulerer det. Der skal ifølge hendes meddesigner, Hanan Emquies, også være plads til, at forbrugeren sætter sit helt eget præg på smykket enten ved kombinationer eller ved valg af sten og antal. Derfor tror vi at unika er på vej ind, fordi kunden får et smykke, som er håndlavet, og hvor ikke to er ens. Se mere på Josephine Bergsøe en ring eller et vedhæng? Smykket kan bæres på begge måder. I en varm sommertid foretrækker guldsmeden selv at gå med smykket på en lædersnor om halsen. Af trends tror Josephine Bergsøe på de gule diamanter og et glitrende udtryk til smykker, sort rhodineret guld og oxideret sølv. Se mere på Bodil Binner spår at efterårets trend kommer til at handle om store armbånd, perler og at smykker bliver mere sexede. Farverne er lilla og beige, og formerne organiske og blødt kurvende. Se mere på Denise Højtklint fra Højtklint Design fortæller følgende om trends til efteråret/vinteren 2008: Organiske smykker af guld kombineret med perler sikrer et individuelt og unikt look. Med udgangspunkt i naturens egen skønhed designer hun store vedhæng, som enten forgyldes, forsølves eller forkobres. Den vigtigste smykkekategori bliver markante vedhæng. Læs mere på For our jewellery we are using only ecological gold and certified conflict- free diamonds. welcome to our stand C1 36 at GSU Bella Center 2008

7 30 bella & beyond En forkert og meget rigtig dansk kvalitetssucces En af de største herresmykkesucceser på dansk jord til dato kommer fra mærket Shamballa Jewels. Og det er faktisk ikke rigtig set før, at et smykkemærke begynder med fokus på herresmykker, for så bagefter også at blive populært blandt kvinder. Ikke desto mindre er Shamballa Jewels blevet en stor succes med maskuline smykker til begge køn. Af Thomas Bach. grundlæggeren af Shamballa Jewels, Mads Kornerup, er ikke klassisk opdraget og uddannet hverken som juveler eller marketings-ekspert. Alligevel er det lykkedes for ham at skabe et smykkekoncept, der går mod strømmen, og som mandlige forbrugere har taget til sig i stor stil. Da Mads Kornerup begyndte i New York i midten af 1990 erne med dyre herresmykker, tænkte de fleste, at han var tosset. Mænd havde indtil da egentlig kun haft uret, eventuelt manchetknapper og måske vielsesringen til at smykke sig rigtigt med. Men især i USA var smykkerne på vej frem, og hip-hop miljøet var stor fanebærer for herresmykker af den mest synlige karakter kendt under betegnelsen bling-bling. Og som med alle andre tendenser, der starter hos berømtheder, så er først modedesignerne og siden kunderne gode til at tage tingene til sig. Resultaterne ses tydeligt i dag. Der er ikke et modehus med respekt for sig selv, der ikke har herresmykker i kollektionen, og Shamballa fungerer i den henseende som et lokomotiv, der driver tendensen med eksklusive smykker i maskuline design. Det var der bare ikke så mange, der troede på dengang Mads Kornerup startede. Faktisk var der en smule hovedrysten fra omverdenen hver gang han eksperimenterede; med religiøse (primært buddhistiske) symboler og tegn på smykkerne, med klare farver, og sidst men ikke mindst med diamanter til mænd. Udviklingen og mange kopister har imidlertid bevist, at han havde ret. Så nu er det tid til endnu en ændring. Vi har netop været igennem en epoke, der har svælget i diamanter, og hvor kvantitet og overflod har

8 31 været pejlemærket man har endda kunne købe toiletbørster med diamanter på, men det er slut nu, siger Mads Kornerup, der er overbevist om, at kvalitet og indhold er fremtiden. I stedet for at fokusere på overflod, er Shamballas mission at tilføre følelser, særpræg og symboler til deres designs, så køberen får et tættere forhold til smykket. Mærkets storsælger er kuglearmbånd, som kunderne individuelt sammensætter ud fra over 50 forskellige kugler, heraf 12 i guld, hvidguld og platin, og de kan yderligere personaliseres med initialer, monogrammer og dåbssten. Det betyder, at der i teorien kan laves flere forskellige armbånd, end der er kombinationer på en lottokupon selvfølgelig kun i teorien, da ikke alle smykkekombinationer er lige salgbare! Lægger man værdien af de personlige præg oven i, så bliver det blot mere værdifuldt for bæreren, og derved også mere sandsynligt, at kunden har lyst til at springe budgettet. Dette bliver bakket op af Shamballa s diamantleverandør og samarbejdspartner, Hartmann s i Bredgade, der oplever et udvidet kendskab til ædelstene og derved øget fokus på de 4 C er (carat, cut, clarity Sort armbånd med onykskugler, og hver anden kugle paveret med 1.8 carat sorte diamanter.gyldent armbånd med kugler i rødguld og citriner. Lilla armbånd med facetterede ametystkugler og paveret med ametyster. and colour), specielt kvalitet, farve og størrelse. Når kunderne får større indsigt, stiger gennemsnitsprisen i toppen af forbrugerpyramiden, akkurat som med vin og ure. Ser man til sidst isoleret på tendenser til efteråret, mener Mads Kornerup, at der bliver øget fokus på farvede sten, og symboler der refererer til personlige relationer, nationalitet og religion, samt naturligvis bedre og bedre kvalitet. Må vi stjæle din opmærksomhed? Send dine sælgere på røveri-kursus! De seneste års stadig mere voldelige røverier mod sælgere af værdigenstande skaber stigende utryghed blandt dine ansatte. Giv dine sælgere mulighed for at lære, hvordan de kommer røveren i forkøbet ved at identificere de risici og trusler, der følger med deres daglige arbejdsrutiner. SetSystem er en dansk virksomhed, ejet af Rafael Saadon. Rafael Saadon har en baggrund som sikkerhedsofficer i den israelske sikkerhedstjeneste og mere end 20 års erfaring i at udvikle sikkerhedssystemer og sikkerhedsrutiner til virksomheder og organisationer. På vores kursus lærer dine sælgere gennem teori og praktiske øvelser at identificere og reagere på trusler og risici på vej til kunden, på parkeringspladsen, hos kunden, på hotellet og i hjemmet. Med udgangspunkt i sælgernes egne oplevelser gennemgår vi din virksomheds salgsrutiner, og sammen udvikler vi ideer til, hvordan I med enkle midler kan maksimere virksomhedens samlede sikkerhed. Tel SetSystem har øget sikkerheden for:

9 32 de Grisogono kombinerer en lille rund aftentaske af lasermarkeret læder med silketørklæder som skulderstrop. Tasken, som er håndtilvirket i Firenze, fås i en grøn, orange, sort, hvid, lilla og pink version, med detaljer af 18 karat guld. Tasker mærkers magi Taskekollektioner fra forskellige firmaer er billigere end smykker, men heldigvis stadig udstyret med mærkernes magi. af nina hald. Fotograf for swarovski: Michel De Windt. hvert år laver Swarovskis kreative direktør, Nathalie Colin Roblique, en kollektion af tasker møntet på kendte kvinders vandringer nede ad røde løbere rundt om i verden en kollektion af ti tasker, som filmstjerner og andre kendisser frit kan låne fra. Hver berømthed, som deltager i Cannes filmfestivalen, finder desuden Star Collector håndtasken på sit hotelværelse, når vedkommende ankommer, med en invitation om at kigge indenfor på Swarovskis suite på et centralt placeret hotel på Croisetten. Her ses taskerne Famous (af duchesse satin, krystaller og sølvemalje dette års Star Collector taske, som kun er fremstillet i 100 nummererede eksemplarer) og Film (af skulptureret satin og krystaller). Samtlige tasker laves i sølv, guld og sort men tre af taskemodellerne kan specielt indfarves til at matche kjolers farver. Famous og Film fra Swarovski. Caroline tasken fra Chopard. Fra Chopard ses Caroline tasken, naturligvis opkaldt efter firmaets kreative direktør og co-præsident Caroline Gruosi-Scheufele. Tasken er møntet på de chikke elegante forretningskvinder, og fås i to størrelser. Låsespændet er udformet som Chopards signaturhjerte, med tre mobile diamanter indeni, som giver en fornemmelse af luksus samtidig med at firmaets succesfulde Happy Diamonds smykkekoncept genkaldes. Taskerne fås i pytonskind (indfarvet orange, pink, beige, pastelblå, rød eller sort, hver farve fremstillet i 17 eksemplarer), i læder (rødt, brunt, kamel eller sort), krokodille (sort, fremstillet i 17 eksemplarer) eller i stof kombineret med enten rødt eller brunt læder. Den dyreste taske er sandsynligvis den, som det japanske firma Ginza Tanaka har fremstillet, som blev fremvist på BaselWorld i år, på den internationale platinstand. Japanerne har i 1990 erne for alvor taget platin til sig som metal, og når folkeslaget først har forelsket sig i et råmateriale, så giver de også lods! Her ses en platintaske med diamanter (i alt 208 carat), til 9.7 millioner kroner. Der røg så også teorien om, at tasker er billigere end smykker!

10 34 bella & beyond OpiumOne har blandt andet lavet store guldringe med sorte diamanter, med Aum-tegnet på toppen af ringen. Når buddhister messer bønner, begynder en del af bønner med ordet aum, og derved indarbejder OpiumOne firmaets spirituelle asiatiske træk indarbejder i designet. Det er stadig læderarmbånd, der hitter til mændene fra Aagaard, med tyve nyheder i Blog-serien af sterlingsølv og træ på sølv. Over symbolet Coexist, som samler kristne, jødiske og muslimske symboler, har Pilgrim med tilladelse fra det israelske Museum on the Seam lavet disse smykker af sølv i ønsket om, at menneskeheden på trods af religiøse forskelligheder kan leve side om side i accept og gensidig forståelse. på Herresiden Fra guldsmed Karsten Lank Jensen ses et fint hult cirkulært guldvedhæng Konveks Konkav på gummisnor. Herresmykkerne fra Dyrberg/ Kern er inspireret af graffiti, tags og våbenskjold, som har fået ridser af sværdslag og etui til ipod nano i bøffellæder. mænd vedbliver at sætte pris på et klart formsprog. Klassiske manchetknapper med et enkelt motiv spås en renæssance til efteråret af Dyrberg/Kern, men ingen glemmer ringene, halskæder med enkle maskuline vedhæng (Pilgrim) og armbånd. Læderet er stadig flettet og syet gummi, sølv og stål forbliver de mest populære materialer til mænd. Internationale rapporter, heriblandt en online undersøgelse udført for International Jewellery London (IJL), har vist at mænd er begyndt at udvise en ægte begejstring for diamanter. I de arabiske lande, det indiske kontinent, Thailand og til dels landene omkring Middelhavet har der været årelange traditioner for herresmykker, og specielt ekstravagante guldsmykker. Mænd i Europa tager nok næppe nogensinde deres dekorative lyster så langt, men efterhånden er herresmykker blevet så udbredte, at en mand hverken behøver at være en rockstjerne eller professionel sportsmand for at bære dem. Mænd har selvtillid og karakter nok til at de kan gå med et stærkt visuelt smykke. I forretningsmiljøerne er manchetknapperne stadig det mest populære valg, men også de er ved at blive mere farvestrålende til efteråret/vinteren 2008/2009. Funktionelle og/eller intelligente elementer ved et herresmykke giver det en vis eksistensberettigelse i mandens øjne. Den norske guldsmed Thomas Heyerdahl er ved at skabe sig en højteknologisk karriere. Læsere af AuClock kan måske huske hans projekt fra sidste år, en ipod med diamanter. Nu følger Thomas Heyerdahl succesen op med et eksklusivt samarbejde med Nokia, om telefonen Nokia 8800 Diamond, besat med 112 certificeret konfliktfrie diamanter (i alt 0.70 carat), fremstillet i 100 eksemplarer. Som Thomas Heyerdahl har sagt: Mobiltelefoner er nærmest ved at antage status af at være juveler. Derfor er det fornøjelse at kunne vise vores bud på en rigtig juvel. Telefonen koster ca kroner.

11 Fra Støvring et stålarmbånd med gummikæde til mændene. Georg Jensen kører fortsat hårdt på to vedhæng: Gravitas designet af Kim Buck af sterlingsølv på flettet lædersnor, inspireret af en Apollo-rumkapsel, der vender tilbage til jorden, og Strata designet af Anette Kræn af sterlingsølv med dybe oxiderede linier, der afspejler jordens forskellige geologiske lag. Strata-vedhænget fås enten på kæde af sterlingsølv eller med sort lædersnor. bella & beyond 35 Var det noget med en mobiltelefon af guld? Så kan man jo passende kigge sig om efter en Mobiado en af slagsen! PRO105EM består af en kombination af ædelt træ, aluminium, skærm af en stor safirkrystal for et minimalistisk look og 24 karat guld. På grund af træet er ikke to telefoner ens til gengæld er der dog garanti for, at hver mobiltelefon er lavet af samme stykke træ, for at garantere træets struktur er det samme på begge sider af telefonen. Alle bogstaver og symboler på telefonen er desuden håndmalet med 24 karat guld. OpiumOne på Klovn/Klovn på OpiumOne I vintersæsonen af TV-serien Klovn, som vises på TV2 Zulu, kan seerne nyde OpiumOne smykker nærmere betegnet et par kærestearmbånd som vil blive set på skuespillerne Casper Christensen og Iben Hjelje. Armbåndene er lavet af håndknyttet grønt silkemix Casper Christensens armbånd har guldmotiver, Iben Hjeljes har hvidguldsmotiver. Ved redaktionel deadline har OpiumOne desuden indgået aftale med Jaeger London om at producere smykker til det engelske tøjmærke. Alt i Guld, Sølv, Platin & Palladium Ringskinner også i Platin & Palladium Alt i Affinering Dental Guld Guld & Sølvsalt Ring for priser og tilbud ! Roskildevej Taastrup

12 36 bella & beyond Dansk ur på international urscene linde werdelin er et dansk urmærke etableret af Morten Linde og Jørn Werdelin i I dag tæller firmaet 14 ansatte; syv ansatte i Danmark, hvor Morten Linde står for design, produktudvikling og produktion i Charlottenlund, og syv ansatte i England, hvor Jørn Werdelin står for distribution og marketing i London. Det første ur fra firmaet så dagens lys i 2007 var grunduret Elemental, der formes af alt fra stål og gummi til guld. Selv kalder Jørn Werdelin humoristisk firmaet et et firma med et ur men sådan er de fleste urfirmaer jo!. Den designmæssige udfordring, som nu er løst, har bestået i at lave et ideelt system til montering af sports/måleinstrumenter ovenpå klassiske schweiziske ure. Instrumenterne bruges til opmåling og optegning af alt fra temperatur til højdeforskelle, lavinefare, tryk, kompas, hastighed, puls- og formkurve. Morten Linde fortæller: Ved vores ur er vi sammen med folk, når de får en fantastisk naturoplevelse, og det uanset om vi taler skisport, bjergbestigning eller dykning og så er vi med til at forstærke oplevelserne. Urmaterialerne er for eksempel af guld og rustfrit stål med overfladebehandlinger, der udarbejdes i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet, for eksempel DLC Diamond-like-Carbon. Remmene er af gummi, krokodille, aluminium, tekstil og stål, og instrumenterne består af aluminium (for at reducere vægt), safirglas (så det ikke ridses på koralrev) og plastik med gummibelægninger. Morten Linde, uddannet møbelarkitekt, passioneret ursamler og tidligere freelancer for Tag Heuer, udtaler: Urindustrien er som Formel 1. Der er penge til udvikling, Seiko og batterier uden kviksølv Siden juni 2008 har Seiko brugt batterier uden kviksølv og ved siden af de miljømæssige hensyn kan Seikos batterier også prale med at vare længere. Læs mere på Swatch Group med rekord regnskab Med 18 % fremgang kunne Swatch Group fremvise nogle exceptionelle regnskaber for Gruppen har dermed en omsætning, der lyder på ca. 20 milliarder kroner. Læs mere på og man går efter det ypperste for, hvad mennesket kan præstere. Derfor har vi også valgt at bruge materialer fra mobiltelefoner og kameraindustrien for simpelthen at bruge det bedste til et rigtigt sportsur. Jørn Werdelin supplerer: Der er en stor kreativitet i urverdenen i denne tid, men vi har alligevel hele tiden kunne se de steder, hvor der manglede nogle ure. Det er for eksempel maskuline guldure og sportsure, som faktisk kan bruges til sport! Musikalsk partnerskab Rolex har annonceret, at de indgår et samarbejde med Wiens symfoniorkester i 2009, hvor Rolex vil være sponsor for Nytårskoncerten den 1. januar og Schönbrunn koncerten i begyndelsen af sommeren. Læs mere på

13 38 bella & beyond Kombinationer Som en perfektionering af tidligere epokers æstetiske forkærlighed for at gå med flere ringe på samme finger, har adskillige danske firmaer udviklet deres kombinationsringe som er ren skønhed til fingrene og hvilken kvinde vil ikke gerne smykke sine hænder endnu smukkere! Ole Lynggaard Copenhagen Spinning Af nina hald. Fotograf: Hasse Nielsen. Mette Rosgaard Weihe Guld & Sølvsmedie Karsten Lank Jensen possibilities serien fra Heiring er, som navnet antyder, fuld af muligheder nærmere betegnet 40 forskellige ringe i sølv og guld. I år har ringene fået selskab af vedhæng og ørestikker i 14 karat og 18 karat guld, og så bliver stjerner et populært motiv. Fra Ole Lynggaard Copenhagen er Love rings blevet foreviget på firmaets nye model, Lene Nystrøm. Cenius & Bach brillerer fortsat med deres 16 ringe store koncept Årstidsringene. Her ses en eventyrlig vinter af 18 karat hvidguld med brillanter. Ringene er rent samlermæssigt blandt de mest sofistikerede. Det kræver dog til at begynde med sin kvinde at få greb om ringene, for ringene skal monteres i en forudbestemt rækkefølge for at passe så genialt godt sammen, som de nu gør. Som oftest køber kvinder til at begynde med minimum to ringe, og oparbejder deres samling derfra. Armringe er på vej i serien, som kan kombineres på samme måde. Weihe Guld & Sølvsmedie leverer under ledelse af Michael Weihe kombinationsringe af 18 karat guld og sølv, med farvede brillanter her grøn, lilla, blå og cognacfarvede brillanter. Firmaets udvalg af ringe tæller ca. 20 forskellige, men ringe kan også specielfremstilles i for eksempel 18 karat hvidguld, hvis det er ønsket. Spinnings 120 ringe store basiskollektion bliver til efteråret suppleret med seks nye smalle sølvringe, tre brede sølvringe, tre nye smalle 8 karat guldringe og en bred 8 karat guldring. Designer Lina Mørk har til efterårssæsonen arbejdet meget med overflader blandt andet ses det ved den første matte ring i Spinnings ellers blankpolerede kollektion, nye twistede ringskinner og forskellige slibninger af sten inspireret af skaktern. Farven blå kommer til at dominere efteråret sammen med sort og rosa det afspejles både i ring-, ørering og charmkollektionen. Som nyhed lanceres Spinning Diamond : En serie på ti ringe, lavet af rhodineret sølv, hver med en diamant på 0,03 carat, designet af Lina Mørk og Henrik Jul. Vi har guld- og sølvringe, øreringe og charms, så derfor forsøger vi os nu med diamantringe. Det kan sagtens tænkes, at vi kommer til at udvide med diamanter inden for de andre smykkekategorier også. Vi har tænkt ringene som hvermandseje at enhver kan få lov at købe en diamantring til fornuftig pris, fortæller Brian Jensen, salgs- og marketingdirektør hos Unika Design. Spinning Diamond kan kombineres med alle de eksisterende ringe fra Spinning Jewelry. Svane/Lührs laver sølvringe med små motiver, som sommerfugle og elefanter, og gør brug af smykkesten som hvid og blå topas, ametyst, månesten, kubiske zirkoner, grøn aventurin, onyks, gyldne og pink turmaliner, røgkvarts og blå kalcedon. Mette Rosgaard supplerer sine relativt brede Girafringe med tynde guldringe med diamanter hele vejen rundt. Kollektionen, som allerede føres af et par detaillister, bliver i den kommende sæson udvidet med øreringe, vedhæng og armringe, som er under udvik-

14 39 Bodil Binner Heiring Cenius & Bach Karsten Lank Jensen Pandora Svane/Lührs og koncepter ling. Mette Rosgaard leverer også servietringe med girafmønster, men da der er tale om tidskrævende håndværk, er prisen derefter. Servietringene sælges i sæt af to stykker og opefter. I denne sammenhæng er Bodil Binner haute couturen : Hendes kombinationsringe involverer som regel enten diamanter, safirer, akvamariner og perler, hvilket tvinger priserne op i et leje, hvor det nok ikke er alle forundt at være med. Farvekombinationerne er imidlertid meget klassiske: Hvide og sorte perler og diamanter med 18 karat hvidguld, eller gyldne South Sea perler med gule og sorte diamanter og 18 karat guld. Guldsmed Karsten Lank Jensen arbejder på at redefinere solitaire ringen foreløbig er det blevet til ca. 25 forskellige variationer over klassikeren. Ringene udføres kun i guld og diamanter (fra 0,22 carat og opefter). I hans solitaireprojekt indgår blandt andet en vippende ring og en diamant fattet i en kegleform, der sidder lige præcist så løst, at man kan høre metalskinnen og metalfatningen klirre imod hinanden. Som Karsten Lank Jensen siger: Det er min måde at få sneget lidt humor og bevægelighed ind i mit håndværk. Min favoritsmykkekategori vil nok altid være ringe, fordi der er en tryghed i dem, og så er det et formgivningsrum, som er jeg vant til at formulere mig indenfor. Karsten Lank Jensens kombinationsringe laves af guld og hvidguld med diamanter. Læs mere på I år spiller Pandora usædvanligt hårdt ud med kollektionen Love Pods, skabt af designteamet Mads Trolle og Lee Antony Gray. Parret debuterede som designere hos Pandora i efteråret 2007 med en medaljon i sølv, der er blevet solgt til fordel for Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft, Støt Brysterne. Siden har de kastet alle kræfter ind i udviklingen af den nye smykkekollektion for Pandora, som lanceres globalt i efteråret Og forventningerne er høje: Ringene er af 18 karat guld med diamanter, topaser og ametyster, og selvom langt størstedelen af forbrugerpriserne kommer til at ligge på mellem kroner findes der også en enkelt ring som topper på omkring kroner. Kollektionen omfatter matchende øreringe og halssmykker, men ringene er seriens vigtigste omdrejningspunkt. Om valget af kombinationsringe fortæller brand director, Peter Rantzau: - Ringene i Love Pods-serien rammer helt centrale værdier hos Pandora, hvor vi igennem mange år for eksempel med vores charms-armbånd har arbejdet ud fra at man med sine smykker skal kunne skabe sit eget unikke udtryk. Baggrunden for den nye serie er ikke alene tanken om individuel frihed til at sammensætte sine smykker efter fantasi, behag og humør. Ideen om tilgængelig luksus og såkaldt democratic design har været fremtrædende gennem hele Pandoras historie og Love Pods er ingen undtagelse! Udgangspunktet for alt, hvad Pandora udvikler, er at vi arbejder i ædelmetaller, men til demokratiske priser.

15 40 bella & beyond Skønhed til sjælen Duftenes verden er fuld af den magi og skønhed, som også smykker har del i. For parfumer har en hel naturlig plads i kvinders skønhedsverden. I en drømmeverden, hvor ethvert ønske går i opfyldelse har Chopards næse Nathalie Lorson skabt parfumen Wish, hvis flakon er som en stor facetsleben juvel. Duftens krystalblå nuance matches af duften af blomster i massevis: Akacie, kinesisk stikkelsbær, pink kaprifolium, patchouli, sort viol, ravs sensualitet og sandeltræs mystik. Tiffany & Co. holder sig til essensen af minimalistiske blomster i duften Pure Tiffany. Fotograf: Carlton Davis Parfumen Ametyst fra Bulgari dufter af pink grapefrugt, iris, heliotrop og soltørt træ. Til en verden af velduft hører også olier Nuxe har til sommerens fester lanceret en multifunktionel tør olie med gyldent glimmer, til brug for krop, ansigt og hår. Bare for det tilfælde skyld, at smykkerne ikke glimter nok! I anledning af modehuset Puccis 60 års jubilæum er duften Vivara blevet genskabt, som en hyldest til Italiens raffinerede dufte og moderne elegance, som de farverige printede silkekjolerne fra samme firma. Flakonen er formgivet af den danske designer Helle Damkjær rund og glat som en strandsten. Helena Rubinstein fuldender looket af rendyrket glamour med feminine sorte øjenvipper med Lash Queen Feline Blacks vandfast, en videreudvikling af den meget populære forgænger fra efteråret Flakonen af mat kobbergyldent metal med leopardpræg er lige til at blive inspireret af for en guldsmedebranche, som den danske! Også Armani har været inspireret af diamanter, i hvert fald i udformningen af flakonen til duften Diamond.

16 42 bella & beyond Mode smykker Arena spiller på et sort look og sarte toner med rhodium, blodsten, rosa opal, sølv og guldbelagt sølv. De rhodium-behandlede sterling sølvsmykker kombineres med mørkegrå spejlende blodsten en kombination, der giver et smukt og eksklusivt noir look. Designet er feminint og elegant, med romantiske cirkelformer. Pink opal kombineres med guldoverflader i smykker der emmer af poesi og romantik. Arena. Julie Sandlau. Dyrberg/Kern. julie sandlau lancerer mere end 280 styles inddelt i ti kollektioner heraf forventer marketingkoordinator Junnie Elleby sig meget af delkollektionen Monaco (domineret af lilla ametyster) og Atmosphere. Inspireret af gammel Hollywood glamour til universets uendelighed smykkerne strækker sig fra de største til de mindste ørestikker. Ametyster i ovale cabochon slib og sfæriske perler fortsætter. Årets nyhed består af armbånd, der matches med tøjmoden der stadig er inspireret af 80 erne og street credibility. Julie Sandlaus klassikere genfindes i Prime kollektionen. Pilgrim har ladet sig inspirere af naturens blomster og blade i en stor gylden armring. Andre smykker i kollektionen er tilsat krystaller i forskellige størrelser. Desuden har enkelte glatte dråber og hyggelige motiver som tasker og hjerter inspireret Pilgrims designere til efterårets smykker. Hos Dyrberg/Kern fortsætter smykkerne deres forførende spil under sloganet Hey, you look like a million. Metalmæssigt er smykkebilledet til efteråret fordelt nogenlunde ligeligt på farverne guld, sølv og gun-metal gråt (messing belagt med rustfrit stål) for underdreven elegance. Kollektionen Rendez- Vous er overordnet inddelt i tre: Aalto (inspireret af den finske arkitekt) med bløde organiske former, domineret af store armringe og øreringe, med specielt stærkt udtryk i rødt glas kombineret med guldfarver. Bon Mot er små udsagn og budskaber med holdning, tags og slogans indgraveret direkte på smykkerne, for eksempel Live, Love, Laugh eller Health, Hope, Happiness. De lilla vindrueklaseagtige vedhæng og armbånd er af emalje. Endelig ses kollektionen Architecture, kubisk og cool, som moderne metalliske mosaikker indskrevet i kvadrater, inspireret af arkitektur og industri, med skakbrættern-facetterede krystaller. Multifunktionelle vedhæng kan hægtes på halskæder, armbånd, tasker og bælter. Stenen Sunstone fra Australien skal fremhæves for sit fine mørkeblå overfladespil. Generelt er smykkerne store med enkelte store sten eller krystaller specielt fingerringe, armringe og halskæder. Carré Copenhagen imponerer med smykkerne Danish Gothic og Romance no thanks. Nuancerne domineres af sort (diamanter, agat), gråt (perler, hæmatit/blodsten og grå månesten), lilla (ametyster) og antikt udseende sølv. I Josephine delkollektionen

17 25 Carré Copenhagen. Pilgrim. Internationale Fachmesse für Edelsteine, Edelsteinschmuck und Edelsteinobjekte International Trade Fair for Gems, Jewellery and Gemstone Objects Pilgrim står smykker på ametyster, zirkoner og sølv. I 18 karat guldkollektionen skiller de store pæreformede grønne ametyster fattet i byzantinsk stil sig flot ud. OpiumOne repræsenterer den materialemæssigt tungeste ende af danske modesmykker. Produktionschef og meddesigner Betina Strange forventer at se trends, der materialemæssigt går efter diamanter i forskellige farver (hvide, sorte, pink og gule), guld (gult, rødt, hvidt og sort), ben, koral, turkis, sort jade og udskåret ædelt træ. Forbrugerne er blevet mere bevidste omkring smykkematerialer, og de ønsker sig kvalitet, fortæller Betina Strange, og fortsætter: Flere køber rigtige ædelsten end før, for det er blevet OK at købe lækre ting og forkæle sig selv. Firmaets silkearmbånd til kvinder, som fås i tre bredder, kombinerer en kontrast mellem det håndlavede, enkle og feminine, med eksklusive diamantkugler i et underspillet luksus-look. Farverne til efteråret bliver sand, mørkegrå, pink og offwhite. Og så sørger et enkelt kranie af koral for lidt rock n roll! OpiumOne Oktober

18 44 bella & beyond Kongelige vielsesringe fra Mette Rosgaard Guldsmed Mette Rosgaard fulgte bestillingen af forlovelsesringen til Marie Cavallier op med to vielsesringe til prinseparret hendes ring af 18 karat guld med seks små brillanter, hans ring helt enkel og af 18 karat guld. Desuden lavede Mette Rosgaard også Frederiksberg Kommunes gave til brudeparret seks servietringe med monogram i sølv. Julie Sandlau i Japan At Japan er et af de mest attraktive smykkemarkeder, kommer ikke som en overraskelse: Øriget med 127 millioner mennesker er verdens andet største marked for smykker, kun overgået af USA, og aftager 40 pct. af verdens luksusvarer hvert år. Efter fire år med salg på det japanske marked i de bedste modebutikker i Tokyo og Osaka, åbner Julie Sandlau A/S shop-in-shop i stormagasinet Isetan i Tokyo den 20. august. Og det kræver så sandelig både sin kvinde og firma! For at få mulighed for at åbne en shop-in-shop i Isetan skal man først bevise brandets salgsværdi og kvalitet over en månedslang salgsperiode, hvor man skal nå en vis omsætning den leverede Julie Sandlau med bravur! Modebutikken Restyle PLUS, som ligger på fjerde sal i samme stormagasin har desuden bedt Julie Sandlau om at fremstille et specielt designet smykke til dem i limited edition i 50 eksemplarer. Smykket er et par karakteristiske Julie Sandlau øreringe, af 18 karat guld med citriner. Også den fashionable japanske butik Estnation, som har forhandlet Julie Sandlau smykker de sidste tre år, har udbedt sig et par specielt designede øreringe, fremstillet i blot 18 eksemplarer, til åbningen af Estnations tredje butik i Japan, i det eksklusive område Ginza, som åbner den 29.august. Her ses facaden af Estnation. Ole Lynggaard Copenhagen er blevet udnævnt til kongelig hofleverandør. Den fine titel uddeles en gang årligt, på regentens fødselsdag. I år tilkom udnævnelsen blandt andet firmaet Ole Lynggaard Copenhagen, efter mere end 25 års arbejde for kongehuset. Ole Lynggaard har for eksempel lavet manchetknapper til prins Henrik dronning Margrethes bryllupsgave til prinsen. Titlen gives kun efter mere end 25 års leverancer til kongehuset, og titlen er tidsbegrænset til ti år, med mulighed for forlængelse. Udnævnelsen giver firmaet ret til at anvende prædikatet kongelig hofleverandør i sammenhæng med firmaets logo. Her ses en af de mange opgaver, som Ole Lynggaard Copenhagen har løst for kongehuset: Hendes Kongelige Højhed prinsesse Benedikte bad Ole Lynggaard om at designe og udføre manchetknapper og brystknapper med rubiner og diamanter, som prinsessen selv leverede. Knapperne var en bryllupsgave til greve Jefferson von Pfeil und Klein-Ellguth, prinsesse Benedikte og prins Richards kommende svigersøn.

19 Guldsmed og smykkeformgiver Mette Vivelsted stod for det andet vinderprodukt med sine perlekæder i nye udformninger. Hun har krøllet ferskvandskulturperlerne sammen til en blæretangslignende klase med perlesilke og monteret klaserne på organzabånd, afsluttet med en enkel og brugervenlig lås af sterlingsølv (se mere på Ædelmetalformgiver Lisbeth Dauv for den firkantede forvandlingsbroche af sølv med små huller i. Til brochen hører et samlesæt af garn, smykkesten og farvede perler, så brochen kan ændre udseende. Smykkedesigner Charlotte Larsen udvalgt for sit projekt Pynt på fortiden en videreudvikling af de kendte badges for Atomkraft Nej Tak. Motivernes grafiske udtryk er subtilt ændret ved forstørrelse og tilførelse af forskellige klassiske smykkerekvisitter såsom guldnagler. Fotograf: Dorte Krogh Kunsthåndværkermarkedet 2008 når Kunsthåndværkermarkedet holder åbent på Frue Plads i København fra den august er det igen tid for sommerens store festival for dansk kunsthåndværk og design inden for glas, keramik, smykkekunst, vævede, trykte og strikkede tekstiler og arbejder i papir og træ. I år kan markedet også fejre 25 års jubilæum. Markedet pris, Håndfuglen08, tildeles i to kategorier for bedste nye produkt og bedste unika. Juryen, der i år består af rektor Elsebeth Gerner Nielsen (Designskolen Kolding), direktør Frederik Hardvendel (Statens Værksteder for Kunst og Håndværk) og journalist Adrian Hughes (kendt fra programmet Smagsdommerne ), har i maj måned kåret følgende tre vindere: Ædelmetalformgiver Lisbeth Dauv, guldsmed og smykkeformgiver Mette Vivelsted og smykkedesigner Charlotte Larsen. Læs mere på Må vi stjæle din opmærksomhed? Manglende sikkerhed kan koste dig dyrt! Din forretning skal være en tryg og rar arbejdsplads, hvor der er værnet om både medarbejdernes og værdiernes sikkerhed. Du sikrer dig bedst mod røveri med den rette kombination af sikkerhedstrænet personale og fysiske installationer. SetSystem er en dansk virksomhed, ejet af Rafael Saadon. Rafael Saadon har en baggrund som sikkerhedsofficer i den israelske sikkerhedstjeneste og mere end 20 års erfaring i at udvikle sikkerhedssystemer og sikkerhedsrutiner til virksomheder og organisationer. Vi finder de menneskelige og materielle huller i dit sikkerhedssystem, designer og indarbejder nye rutiner og installerer det helt rette sikkerhedsudstyr, så din forretnings samlede sikkerhed matcher behovet. Vi træner også dine medarbejdere i at vurdere kunder og situationer og i at handle forsvarligt ved røveri. Tel SetSystem har øget sikkerheden for:

Bella trends 2007 branchen går i sort

Bella trends 2007 branchen går i sort 22 Bella trends 2007 branchen går i sort Konsolidering af kollektioner og brug af sølv, sort sølv, guld, two-tone kreationer og forgyldte sølvsmykker markerer sig ligeligt på Bella Guld Sølv Ure 2007.

Læs mere

SUPER ETHAN LINDHARDT. Sydøstasiens eksotiske varme møder Skandinaviens. enkle designstil i unik smykkekunst i håndværksmæssig

SUPER ETHAN LINDHARDT. Sydøstasiens eksotiske varme møder Skandinaviens. enkle designstil i unik smykkekunst i håndværksmæssig 4 Hjerte i 18 karat gult guld med sommerfugle, der flyver i diamanter. ubin 4,19 carat. 104 stk diamanter tw/vs i pavé. Hjertet er skabt på bestilling. For tilsvarende smykke, pris på anmodning. ydøstasiens

Læs mere

Shopping. Love PAVE` Nyhed. Årets julegaveide. Luk op og oplev vores smukke Love Collection nyheder midt i kataloget

Shopping. Love PAVE` Nyhed. Årets julegaveide. Luk op og oplev vores smukke Love Collection nyheder midt i kataloget Annoncetillæg til Det Grønne Område og Villabyerne, uge 47, år 2014. Shopping Nyhed Love PAVE` Årets julegaveide Luk op og oplev vores smukke Love Collection nyheder midt i kataloget Vi elsker at give

Læs mere

JUNI. Must have. Sommerens. historie. solbrille. en sand HURTIGE. Verdens flotteste. TIL lindberg. læsebriller

JUNI. Must have. Sommerens. historie. solbrille. en sand HURTIGE. Verdens flotteste. TIL lindberg. læsebriller 03 # 2009 JUNI Sommerens Must have solbrille historie en sand Verdens flotteste læsebriller 10 HURTIGE TIL lindberg 10 HURTIGE TIL henrik lindberg, arkitekt MAA, direktør Lindberg A/S 1. Hvad inspirerede

Læs mere

Julens 498,- BEDSTE GAVEIDÉER får du hos Plaza. Diamant. Nu 5 998,- Før 8 998,- Solitaire diamantring i hvid eller rød guld 0,26ct.

Julens 498,- BEDSTE GAVEIDÉER får du hos Plaza. Diamant. Nu 5 998,- Før 8 998,- Solitaire diamantring i hvid eller rød guld 0,26ct. Julens BEDSTE GAVEIDÉER får du hos Plaza Diamant 498,- Halssmykker i sølv med diamanter Pris pr. halssmykke KSP80321.01, KSP70993, KSP71065 Nu 5 998,- Før 8 998,- Solitaire diamantring i hvid eller rød

Læs mere

wer på Smykkeuniverser og modescener bliver mere og mere forbundne i løbet af de seneste år er dette

wer på Smykkeuniverser og modescener bliver mere og mere forbundne i løbet af de seneste år er dette 36 Hvis et aktiemarked i frit fald er ensbetydende med højere stiletter og en mere farverig mode (sådan er forbrugsteorierne i hvert fald), så kan vi godt forberede os på en langt større interesse i og

Læs mere

Putting on the glitz

Putting on the glitz 9 Putting on the glitz -eksklusivt julepynt Vi har kigget nærmere på alt fra traditionsrige britiske juleknallerter til ærkeengle med diamanter små langtidsholdbare kunstværker, der pynter i hjemmene i

Læs mere

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder DANISH RETRO - en hyldest til de ukendte hænder OM DANISH RETRO DANISH RETRO en hyldest til de ukendte hænder er et dansk design-brand, som producerer og markedsfører retro-stole fra 1940 erne og 50

Læs mere

Krans af Joris Laarman/ Demakersvan.

Krans af Joris Laarman/ Demakersvan. 20 Til glæde og inspiration for kommende brude afholdte det østrigske krystalfirma Swarovski en bryllupsevent under den seneste haute couture modeuge i Paris. Frugten af et etårigt samarbejde med over

Læs mere

Halskæder og hårpynt

Halskæder og hårpynt bella & beyond 25 I en tid, hvor forbrugerne er lige så påvirkede af finanskrisen som retorikken omkring den i medierne, er det nødvendigt at få nyheder og friske koncepter på bordet. Økonomien skal nok

Læs mere

magasin GULDSMEDE HELLE GERD COCKTAIL? DANMARKS BEDSTE TIME FOR A JEWELLERY

magasin GULDSMEDE HELLE GERD COCKTAIL? DANMARKS BEDSTE TIME FOR A JEWELLERY 2011 Guldsmed DIRKS magasin TIME FOR A COCKTAIL? HELLE GERD JEWELLERY DANMARKS BEDSTE GULDSMEDE LEAF, armbånd, sølv m. læder, 995,- WINGS, 14K m. 0.08ct sorte brillanter, 5.825,- BLACK CIRCLE, 14K sortrhodineret

Læs mere

Med venlig hilsen Formland Autumn 2007, Hal C 2680 YEBO! Colours of Africa Bodil Deibjerg

Med venlig hilsen Formland Autumn 2007, Hal C 2680 YEBO! Colours of Africa Bodil Deibjerg YEBO! COLOURS OF AFRICA byder velkommen til at opleve 3 meget forskellige nyheder indenfor brugskunst på det danske marked. Design og produktion fra Sydafrika. CaRRoL BoYeS Functional Art, boligstil og

Læs mere

tirsdag 31. maj kl. 13 våben... 1-100 kl. 17 sylt-samlingen del I antikviteter og malerier... 101-230

tirsdag 31. maj kl. 13 våben... 1-100 kl. 17 sylt-samlingen del I antikviteter og malerier... 101-230 international F Ø L G E N D E D A G E S Æ L G E S tirsdag 31. maj kl. 13 våben... 1-100 kl. 17 sylt-samlingen del I antikviteter og malerier... 101-230 onsdag 1. juni kl. 13 ure, møbler og bronzer... 231-477

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

De skønneste hilsner fra. La Vida. Kontor: La Vida Langballe 8, 8700 Horsens tlf. +45 6130 3600 fax +45 7561 8855 info@la-vida.dk www.la-vida.

De skønneste hilsner fra. La Vida. Kontor: La Vida Langballe 8, 8700 Horsens tlf. +45 6130 3600 fax +45 7561 8855 info@la-vida.dk www.la-vida. Salg: Jylland Lone Skovmose Mobil 2311 8130 ls@la-vida.dk Sjælland/Fyn Gitte Nielsen Mobil 2011 8130 gn@la-vida.dk Vinter Kollektion Jul 2015 Grønland og Færøerne: Jane Myrlund Grønlandsagenten A/S Tlf.:

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

Notabene. tik-tak nyhed. tik-tak nyhed. tik-tak nyhed. Chanel No.5 ny reklamefilm. Einsteins Longines ur på auktion

Notabene. tik-tak nyhed. tik-tak nyhed. tik-tak nyhed. Chanel No.5 ny reklamefilm. Einsteins Longines ur på auktion Af NH og LB DKNY står for Donna Karan New York et amerikansk modefirma, grundlagt i 1985. Sæsonens smykker står på logobrug og glamour, cirkler og ovaler. Chanel No.5 ny reklamefilm Jean-Pierre Jeunet

Læs mere

Pernille Corydon Jewellery 1

Pernille Corydon Jewellery 1 Pernille Corydon Jewellery 1 2 2015-16 e-104 n-401 n-100 r-104 r-400 r-148 Pernille Corydon Jewellery 3 Ny sæson. Ny inspiration. Nye tanker. Storbyens puls har altid fascineret mig. Diversiteten og det

Læs mere

ET STORT PARTI SMYKKER: HOLLYWOOD COLLECTION TOM TAYLOR PIERRE CARDIN AAGAARD COLLECTION PERLER, SØLV, STÅL

ET STORT PARTI SMYKKER: HOLLYWOOD COLLECTION TOM TAYLOR PIERRE CARDIN AAGAARD COLLECTION PERLER, SØLV, STÅL ET STORT PARTI SMYKKER: HOLLYWOOD COLLECTION TOM TAYLOR PIERRE CARDIN AAGAARD COLLECTION PERLER, SØLV, STÅL SMYKKENYKKER.DK IKKE under konkurs (Hillerød - Sjælland) Eftersyn den 15. december 2009 kl. 15

Læs mere

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006 Juni 2006 Unik Skydedøre er et koncept, der bygger på individuelle løsninger, der kan tilpasses det enkelte rum. Kombinationsmulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan farver og

Læs mere

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN! FYRVÆRKERI AVIS 2014 1 KL. 24 RAKETTEN! Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast, som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 TILBUD 69 95 Hos Krudtkongen

Læs mere

Denne blanket SKAL udfyldes og vedhæftes din optagelses opgave.

Denne blanket SKAL udfyldes og vedhæftes din optagelses opgave. Birk Centerpark 5 Tel. +45 87 55 05 00 teko@viauc.dk DK-7400 Herning CVR 30 77 30 47 www. Viauc.dk/teko Specialevalgs skema Denne blanket SKAL udfyldes og vedhæftes din optagelses opgave. Navn: Ida Leerbæk

Læs mere

TINE GÅR FOR HVIDT AF HANNE SØGAARD. FOTO: BIRGITTA WOLFGANG DREJER. LÆSERSERVICE SIDE 146-147. www.altfordamerne.dk ALT 12/2010

TINE GÅR FOR HVIDT AF HANNE SØGAARD. FOTO: BIRGITTA WOLFGANG DREJER. LÆSERSERVICE SIDE 146-147. www.altfordamerne.dk ALT 12/2010 TINE GÅR FOR HVIDT TINE KJELDSEN BLIVER MERE POSITIV, NÅR HUN FÅR LYS. DER- FOR HAR HUN VALGT AT INDRETTE FAMILIENS BOLIG HVIDT I HVIDT TILSAT NORDISK ENKELHED OG ETNISKE STREJF. OG SÅ HAR HUN I ØVRIGT

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

LOOK TIPS TIL DIT ULTIMATIVE

LOOK TIPS TIL DIT ULTIMATIVE BLIV DIN EGEN STYLIST 24 TIPS TIL DIT ULTIMATIVE LOOK Hvad klæder DIN figur, og hvordan fremhæver du bedst dine smukkeste sider? Q giver dig de ultimative tips til din styling. 1. FARVER Mørke farver slanker,

Læs mere

At give erindringen form igennem smykker

At give erindringen form igennem smykker At give erindringen form igennem smykker Smykker gemmer på følelser og vigtige erindringer. Vi bærer dem tæt på kroppen, og dermed har de potentialet til at være identitetsdannende. Det tager lang tid

Læs mere

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning Er du ledig og leder efter job? Eller trænger du bare til luftforandring på en anden arbejdsplads? Jobsøgningsprocessen kan være en lang ørkenvandring - uden

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

Drømmen om et smukkere hus

Drømmen om et smukkere hus Drømmen om et smukkere hus 1 Vores kærlighed til træ har en forklaring Vores virksomhed har bygget trapper i det lille lokalsamfund Norsjö i Västerbottens siden 1923. Det er ret nemt at forstå, hvorfra

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand Sådan køber du regnvandssystemerne fra VMZINC: Er du nu blevet inspireret til at montere regnvandssystemerne fra VMZINC på dit hus, så kontakt

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 Overordnet formål med Håndværk og Design. På 4., 5. og 6., 7. klassetrin arbejder vi med Håndværk og Design. I 4. klasse inkluderer faget også et kvartalsforløb

Læs mere

Kommuikations design synopsis Målene Case Faser, aktiviteter og metoder Pruduktbeskrivelse

Kommuikations design synopsis Målene Case Faser, aktiviteter og metoder Pruduktbeskrivelse Kommuikations design synopsis Målene Case Hotel Oku er et nyt hotel som står og mangler en designmanual og en måde at brande deres navn på. Hotel Oku er et moderne hotel som gerne vil henvænde sig til

Læs mere

5627 Marguerithe blomme

5627 Marguerithe blomme 5627 Marguerithe blomme rue de paris collection 2011 Læn dig tilbage og find roen midt i Byernes By Nyt møder gammelt. Klassisk møder det utraditionelle. Det er stemningen på boulevarder og gader i Paris,

Læs mere

Nemt hurtigt - billigt

Nemt hurtigt - billigt Nemt hurtigt - billigt gør-det-selv tvis.as 1 Tvis gør-det-selv er et stort udvalg af kvalitetsprodukter i flere forskellige stilarter, som kan leveres usamlet eller samlet mod en beskeden merpris Color-Laminat

Læs mere

Forord...1. 4. Konkurrencegenet vågner... 29. 5. Iværksætteri er også et fag...41. 6. Forretningen eksploderer...53

Forord...1. 4. Konkurrencegenet vågner... 29. 5. Iværksætteri er også et fag...41. 6. Forretningen eksploderer...53 Bog 1 af 3 Forfattere : Casper Blom og journalist Carsten Lorenzen Udgiver, salg og distribution: Casperblom.dk Forlag: Video2web.dk Korrekturlæsning: Maria Jensen Sat med The Serif 10/14 pt Trykt hos:

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

Pernille. Ærs. Magasin

Pernille. Ærs. Magasin Pernille hotoshop erfektionist roduktiv rangende lanlægning raktisk rojekt æn unktlig ræstationsorienteret roblemløsede ålidelig ositiv ersonlig Swiss Magasin Nr. 1 Februar 2012 1 1 19 199 199 1994 1995

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN TRUENORDIC SUCCESS POTENTIAL Introduktion Sådan starter du. 7 slags bonusser Kunde

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

JAIME Hayón 1974- MILJØ & TESTS DESIGN BESKRIVELSE MÅL GARANTI

JAIME Hayón 1974- MILJØ & TESTS DESIGN BESKRIVELSE MÅL GARANTI FAVN FAVN er en sofa designet af Jaime Hayón for Fritz Hansen. Favn; det danske ord for omfavnelse, er resultatet af en kreativ dialog mellem den spanske designer og Fritz Hansen. JAIME Hayón 1974- Spansk

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Hvilke ord 'trigger' dine kunder?

Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Af Rikke Moos, Webskribenten Du kender talemåden: vælg dine ord med omhu. Et fornuftigt råd, der er værd at følge, hvis du vil undgå at blive misforstået af andre. Men

Læs mere

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6 0 Indholdsfortegnelse JB Plastics visuelle identitet... 2 Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6 Designprocessen... 6 WBS (Work Breakdown Structure)... 6 Procesnedbrydning og SWOT...

Læs mere

Lev med kunst - og i al evighed. Skulpturer af Anders Nyborg

Lev med kunst - og i al evighed. Skulpturer af Anders Nyborg Lev med kunst - og i al evighed. 16 Skulpturer af Anders Nyborg Livsglæde Stil, individualitet og karakter kommer for Hvorfor ikke give dine bedste venner en mange mennesker til udtryk gennem den skulptur

Læs mere

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 KOMMUNIKATION JYSKs kommunikationskanaler 2 Hjemmeside 3 Oms 3,9b Reklamer 4 Pressemeddelelser 5 Facebook og YouTube 6 Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 Lars Larsens bog 9 Events 10 1 JYSKS KOMMUNIKATIONSKANALER

Læs mere

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT UDSIGT INDSIGT OVERSIGT VI LAVER IKKE VINDUER FOR AT FÅ ROS, VI FÅR ROS FOR AT LAVE VINDUER! Plast er nemmere og holder bedre Panoramas vinduer og døre åbner nye muligheder Det er en dejlig fornemmelse

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask Højkantparket Ask Villa OpNed, CEBRA arkitekter Woodfl Højkantparket Merbau. MT Højgaard - Kbh. En stærk partner for arkitekter og bygherrer Luksusboliger på havnefronter, eksklusive firmadomiciler og

Læs mere

Oktober 2o14. Fagbladet for guld-, sølv- og urbranchen

Oktober 2o14. Fagbladet for guld-, sølv- og urbranchen Oktober 2o14 Au Fagbladet for guld-, sølv- og urbranchen THE FUSION COLLECTION AMAGERTORV 4 COPENHAGEN COPENHAGEN AIRPORT SØNDERGADE 1 AARHUS GEORGJENSEN.COM +45 7012 3420 Kasse- & forretningssoftware

Læs mere

Vælg en digital billedramme med hjertet!

Vælg en digital billedramme med hjertet! Guide fra FOTOHOUSE Vælg en digital billedramme med hjertet! Indhold: - Omkring digitale billedrammer Side 2 - Digitalbilledrammen til hjemmet Side 3 - Design eksempler Side 5 - Design eksempler og eksempel

Læs mere

De 250 almindeligste adjektiver på dansk

De 250 almindeligste adjektiver på dansk De 250 almindeligste adjektiver på dansk n-form t-form e-form komparativ = mere superlativ ubestemt =mest oversættelse absolut absolut absolutte absolut absolut adskillig adskilligt adskillige - - afgørende

Læs mere

Eksempler fra Dekorations kurset

Eksempler fra Dekorations kurset Che Bello Design Eksempler fra Dekorations kurset Hermed kan du se uddrag fra forskellige moduler på Dekorationskurset. Side1 Uddrag af: Modul 2 Dekorationskursus Velkommen til modul 2 i Bello Academy

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

G R A F I S K D E S I G N L O G O

G R A F I S K D E S I G N L O G O GRAFISK DESIGN LOGO Andreas Ernst Tørnqvist / Grafisk Design Opgavebeskrivelse Jeg fik stillet opgaven at designe en iden ti tet til min vens nye It-support firma. Opgaven var fri, der var ingen krav,

Læs mere

Australian Open 2014 med

Australian Open 2014 med Australian Open 2014 med Fra 8995,- pr. person Eksklusiv og unik tennisoplevelse Fantastiske Melbourne og Australien Se de største tennisstjerner i aktion Egne tenniseksperter guider dig gennem turneringen

Læs mere

i en galakse langt væk

i en galakse langt væk Caroline Legrands lejlighed i London er et univers for sig selv. Indretningsarkitekten har skabt en unik parallelverden med vintagefund fra 1900-tallet og eksklusiv kunst. Tekst: Mette Nexmand Foto: Douglas

Læs mere

Kartoner på 20 kg eller derover DKK 85,- pr. karton Priserne er inkl. Dieseltillæg og kapacitetsomkostninger.

Kartoner på 20 kg eller derover DKK 85,- pr. karton Priserne er inkl. Dieseltillæg og kapacitetsomkostninger. PRISLISTE DANMARK STANDARDSORTIMENT Ved bestilling Ring til kontoret på tlf. 98 28 15 55 Generelle betingelser Fragtomkostninger Danmark Fragtomkostninger Sverige Kartoner på 1-19 kg. DKK 65,- pr. karton

Læs mere

Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system.

Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system. Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system. Black Network hjælper virksomheder og organisationer med at blive bedre til at brande sig selv. Vi har udviklet en praktisk og

Læs mere

tirsdag 30. maj kl. 12 våben - separat katalog bemærk tidspunkterne kl. 16 mønter - separat katalog 758

tirsdag 30. maj kl. 12 våben - separat katalog bemærk tidspunkterne kl. 16 mønter - separat katalog 758 426 international følgende dage sælges tirsdag 30. maj kl. 12 våben - separat katalog bemærk tidspunkterne kl. 16 mønter - separat katalog 758 onsdag 31. maj kl. 13 sølv... 328-378 porcelæn, fajance og

Læs mere

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix.

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. RETAILMENT RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. Hver for sig byder de fire brands på stor erfaring med butiksindretning, mannequiner

Læs mere

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9 Kommunikation Hjemmeside 2 Intranet 3 Sociale medier 4 Reklamekampagner 5 Aktiviteter / events 8 360 graders kommunikation 9 Kontakt til pressen 10 damkjær & vesterager 1 Hjemmeside ECCOs hjemmeside har

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

Inspiration til fundraising for hold

Inspiration til fundraising for hold Inspiration til fundraising for hold Stafet For Livet samler først og fremmest penge ind via holdene. Holdene kan samle penge ved diverse aktiviteter for ud for stafetterne og ved at lave aktiviteter på

Læs mere

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE CLOVER EASY BY DAMIXA 2 3 CLOVER EASY BY DAMIXA HVIS HÆNDER KUNNE TALE Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

Jeg vil bruge min tale i dag til at tale om to ting:

Jeg vil bruge min tale i dag til at tale om to ting: Nyt skoleår 2015 Hvad er meningen med livet? Og med at blive designer? Tale v. Elsebeth Gerner Nielsen Velkommen til Designskolen Kolding. Velkommen til et nyt skoleår. Velkommen til nye og gamle studerende.

Læs mere

Tomato/Skandinavisk Bijouteri ApS IKKE under konkurs (Sterling sølv, overfaldsalarmer, samleled mm. )

Tomato/Skandinavisk Bijouteri ApS IKKE under konkurs (Sterling sølv, overfaldsalarmer, samleled mm. ) 3. December 2014 Tomato/Skandinavisk Bijouteri ApS IKKE under konkurs (Sterling sølv, overfaldsalarmer, samleled mm. ) Eftersyn: 3. December 2014 fra kl. 09.00 til kl. 15.00 eller efter forudgående aftale

Læs mere

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller USB-stiks bliver stadig brugt rigtig meget, og da man nu engang imellem kan få et 64gb USB stik til 249 kr i f.eks. Aldi, så er USB-stikket stadig det oplagte transportable medie, da det er lille og modsat

Læs mere

House of Amber. Since 1933

House of Amber. Since 1933 House of Amber Since 1933 Få gang i salget til kineserne Henrik Busch Bestyrelsesformand i House of Amber Mere end 30 år i detailhandlen, herunder Magasin, Illums Bolighus, Georg Jensen, Royal Copenhagen,

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg Stramme og enkle udtryk til hele huset Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem

Læs mere

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge Guide: Undgå fejlkøb og spar penge En ny undersøgelse viser, at vi oftest fortryder de køb, vi gør på nettet Af Lisa Rybjerg Pedersen, oktober 2012 03 De fleste fejlkøb foregår på nettet 05 Case: Mine

Læs mere

Fotoalbum: Pinkstudio.dk s fotoalbum er selveste definitionen på kvalitet og luksus.

Fotoalbum: Pinkstudio.dk s fotoalbum er selveste definitionen på kvalitet og luksus. Fotoalbum: Pinkstudio.dk s fotoalbum er selveste definitionen på kvalitet og luksus. Det perfekte valg for dem der ikke bare vil have det lille ekstra, men hele pakken. De er lavet med en teknologi så

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

"Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved!

Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved! FÆLLESSKAB FAGLIGHED FORSKELLIGHED "Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved!" --- Anton Wrisberg --- -- Forskellighed

Læs mere

Featureuge 23. - 27. maj

Featureuge 23. - 27. maj Ådalens Privatskole, marts 2011 Featureuge 23. - 27. maj Her i bladet: Velkommen til Åby Fredag den 27. maj - plan 2 Gøgl, musik og sjov i gaden Genbrugsen 3. Grafisk Værksted Mad over bål 4. Wellness-

Læs mere

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Pernille Sjøgreen Kathrine Amalie Russell Harder Line Rasmussen www.pernillesjoegreen.com www.kathrineharder.com

Læs mere

Inspiration til fundraising for hold

Inspiration til fundraising for hold Inspiration til fundraising for hold Et af formålene med Stafet For Livet er at indsamle midler til bekæmpelse af kræft her spiller I som hold en vigtig rolle. En meget stor del af indtægterne til Stafet

Læs mere

Nyhedsbrev #82. ye Varer:

Nyhedsbrev #82. ye Varer: Oktober 2011 Nyhedsbrev #82 ye Varer: www.nettedesign.dk 71235 71244 71236 71233 Rå små nugget. ca. 4 x 6 mm. Rå nugget. ca. 8-10 mm. Terning 4 mm. 71234 71232 71242 71243 Vedhæng Irregulær facon. 15 x

Læs mere

Til højre Kalman Hafner i værkstedet i 60erne.

Til højre Kalman Hafner i værkstedet i 60erne. 12 Vores erfaring garanterer det bedste resultat, fortæller alman Hafner. Firmaet støber således dagligt i mange forskellige legeringer herunder guld, sølv, platin, bronze og kobber samt firmaets specialitet;

Læs mere

Sådan får du nemmere ved at sælge dig selv

Sådan får du nemmere ved at sælge dig selv E-bog Sådan får du nemmere ved at sælge dig selv - 10 enkle steps til mere succes! Kort om forfatteren: Jeg, Louise Schubert har en kommerciel baggrund fra Handelshøjskolen i Aarhus. I mange år har jeg

Læs mere

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED!

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED! NYHED! Tak fordi du vælger svanemærket! Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt Velkommen hjem til

Læs mere

En ny tilflytter. benene eller blive underholdt af de mange festlige aktiviteter. Midlertidigt byrum

En ny tilflytter. benene eller blive underholdt af de mange festlige aktiviteter. Midlertidigt byrum Nomaden Nomaden er flyttet til den smalle gade i den lille købstad. På den 400 meter lange kulturvej har Nomaden slået sig ned i mellem to byhuse det gule og det røde. Det er i forbindelse med det store

Læs mere

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Inspirationskatalog Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Vi har gjort det nemt at vælge. Luk selv op og kig... Når man skal vælge nye døre og vinduer til sit hus, er det vigtig, at man gør det

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Grafisk. Design. Orkla Foods Opskriftsbrochure

Grafisk. Design. Orkla Foods Opskriftsbrochure Grafisk Design 2 Orkla Foods Orkla Foods Opgaven Projektet er en opskriftsbrochure for Orkla Foods - som I samarbejde med Smagsløg skal have udformet en brochure til besøgende på Food Expo messen i Herning

Læs mere

Boligbolig. INSPIRATION TIL VÆRTINDEGAVEN 5 kreative gaver. BYD DET RÅ INDENFOR Se hvordan du kan bruge beton til at skabe en lækker indretning

Boligbolig. INSPIRATION TIL VÆRTINDEGAVEN 5 kreative gaver. BYD DET RÅ INDENFOR Se hvordan du kan bruge beton til at skabe en lækker indretning #139 - marts 2015 Boligbolig GRATIS boligmagasin TID TIL FORNYELSE? Frisk op med tapet og maling INSPIRATION TIL VÆRTINDEGAVEN 5 kreative gaver BYD DET RÅ INDENFOR Se hvordan du kan bruge beton til at

Læs mere

Fjordblink. vand og velvære

Fjordblink. vand og velvære Fjordblink vand og velvære Fjordblink vand og velvære FJORDBLINK har i mere end 40 år leveret anlæg for vand og velvære til Danmark og de omkringliggende lande. FJORDBLINK leverer koncepter, som passer

Læs mere

TEAM1 Christina Feder Svendsen Kasper Hesthaven Rasmus Uta Christensen Sune Reinert

TEAM1 Christina Feder Svendsen Kasper Hesthaven Rasmus Uta Christensen Sune Reinert TEAM1 Christina Feder Svendsen Kasper Hesthaven Rasmus Uta Christensen Sune Reinert KONCEPT Konceptet omhandler oprettelse af en ny kundeklub for smykkekæden Henrik Ørsnes. Diamant Klubben er en kundeklub

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Stilladsinformation nr. 64 - december 2001 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Ib Hansen Bopæl: albertslund Alder: 55 Start i branchen: 1975 Firma: Tillidspost: Herlev Stilladser Fanebærersuppleant

Læs mere

GRAFISK DESIGN LE CHÂBLE SKI LODGE

GRAFISK DESIGN LE CHÂBLE SKI LODGE GRAFISK DESIGN LE CHÂBLE SKI LODGE 2 LE CHÂBLE SKI LODGE DESIGN AF LOGO, BREVPAPIR, VISITKORT, HJEMMESIDE Om projektet Le Châble ski lodge er en ejendom belligende i Schweiz, som oprindeligt var et bageri.

Læs mere

ZEBRADESIGN 01 /DESIGN 2013 / Zebra-collection

ZEBRADESIGN 01 /DESIGN 2013 / Zebra-collection ZEBRADESIGN På omslaget: Viggo fodskammel i hvid med sort siddepude i øko-læder 02 / DESIGN / Zebra Collection VELKOMMEN TIL ZEBRA COLLECTION En drøm. Alle mennesker har drømme, de begynder når vi er små

Læs mere

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder,

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, Bianca Bianca April 2010 Der tages forbehold for trykfejl samt udgåede modeller B305 Bianca Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, farver og et væld af spændende ILVA Ishøj Industridalen

Læs mere

» 31. Face a Face Her er brillen til punkeren.

» 31. Face a Face Her er brillen til punkeren. Messe Silmo i optimismens tegn Der en ny trend på vej. Det er blevet et kvalitetstegn at producere i Europa. Tyskerne er gået foran, men italienere og franskmænd er fulgt godt efter med at fremhæve, når

Læs mere

Diamanter er en god alternativ investering

Diamanter er en god alternativ investering MANDAG 5. JANUAR NR. 2 / 2015 Får du nok ud af din formue? landbobanken.dk/privatebanking 70 200 615 - pb@landbobanken.dk Diamanter er en god alternativ investering Efterspørgslen stiger på de små smukke

Læs mere

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen Gør indtryk med hygiejneløsninger, der styrker din profil og viser at du drager omsorg for dine gæster og dine ansatte. en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen sensor nyt medlem

Læs mere

Living. Blød beton. Bolig Tendens Design Brevkasse. Design: 10 designere fejrer 10 år med Bourgielampen. Side 4

Living. Blød beton. Bolig Tendens Design Brevkasse. Design: 10 designere fejrer 10 år med Bourgielampen. Side 4 Gå på opdagelse på vores nye website www.planet-huse.dk 8008-02 SØNDAG DEN 9. MARTS 2014 Bolig Tendens Design Brevkasse Living Design: 10 designere fejrer 10 år med Bourgielampen. Side 4 Blød beton Det

Læs mere