Fredag d.15. maj 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredag d.15. maj 2009"

Transkript

1 Fredag d.15. maj 2009 Fredag blev det så endelig den store dag, hvor musikhold 1 skulle sætte kursen mod England og storbyen London. Spændingen var stor inden afgang fra skolen, hvor Peter S. og vores pedel Ole skulle køre alle til lufthavnen i Nørresundby. I lufthavnen havde vi lidt ventetid, inden vi kunne tjekke vores bagage ind. Men tiden gik alligevel hurtigt. Efter at bagagen var blevet tjekket ind, spiste vi vores medbragte madpakker. På klassen har vi snakket om sikkerheden, inden man stiger ombord på flyet, dvs. hvad man bl.a. ikke må medbringe. Så på den anden side af sikkerhedskontrollen købte eleverne sodavand til turen. Personalet købte bolsjer til take-off og landing. Kl var det tid til at gå ombord i flyet. Jonas var den første, der kom ombord på flyveren, og det var 2 Falckmænd, der hjalp ham. Efter at Jonas var kommet på plads, blev det de andre passagerers tur. Vi ventede med at gå ind til sidst. Lufthavnen i Nørresundby. Selve flyveturen gik godt, og for alle elever var der stor spænding både ved take-off og landing. Ved take-off havde Pernille H. både Mads og Anette i hånden, Anne Mette havde Tina i hånden og Sissel havde Jens i hånden (som tryghed for personalet). Vi hyggede os i flyveren med at læse blade og at snakke. To timer senere landede vi så i Gatwick lufthavnen. Vi var de sidste, der gik fra borde. Det gik meget nemt med at komme igennem tolden, og vi fandt hurtigt al vores bagage. Herefter skulle vi videre med tog ind til Victoria St., som er en af de større stationer i Londons centrum. Her fandt vi en taxa som Sissel, Jonas, Anette og Jens tog med sammen med en del af vores bagage. De kørte direkte til hotellet. Jonas bliver hjulpet ind i flyet. Resten af os kørte med undergrundsbanen ud til Russel Squar med skift ved Piccadilly Circus. Da vi først var kommet ned i undergrundsbanen, fandt vi ud af, at det gik stærkt. Vi havde ingen problemer med at finde den station, hvor vi skulle af. Derefter skulle vi bare gå hen til vores hotel, som det ikke tog os ret lang tid at finde frem til. Da vi nåede frem, stod de andre i entréen og ventede på os. Vi var nu alle blevet godt trætte, og det tog os en del tid at få tjekket ind, fordi der var så mange papirer, der skulle udfyldes. Da vi endelig fik vores værelser, blev vi fordelt på følgende måde: Rene og Mads sov sammen Jonas og Jens sov sammen Pernille H., Pernille F. og Gerd sov sammen Sissel, Ida og Anette sov sammen Anne Mette, Tina og Virginia sov sammen. Pernille H., Mads og Ida på vej til London. Da vi havde fået vores bagage op på værelserne, var vi alle blevet meget sultne, så det endte med, at vi måtte ned i restauranten og spise noget aftensmad kl. 23. Efter vi havde spist, gik der ikke mange minutter, før vi alle lå i vores senge. Sissel og Jens i taxaen på vej til hotellet.

2 Lørdag d.16. maj 2009 Vi sov lidt længe denne morgen, og da vi kom ned til morgenmad, gik det op for os, at det var et meget stort hotel, idet vi måtte stå i kø for at komme ind og spise morgenmad. Den bestod af ristet toast, boller og almindelig morgenmadsprodukter som bl.a. cornflakes. Dertil kunne vi så få kaffe, the, kakao og juice. Dagens program var London Eye samt markedet på Portobello Road, som Anette krydrede med lidt historiske kendsgerninger. Efter vi havde spist og pakket vores rygsække, tog vi et par taxaer ned til London Eye. Det var noget af en oplevelse. Vi kom 135 meter op og fik et fantastisk syn ud over London. Vi fik en glaskabine helt for os selv, og det var vi meget glade for. Solen skinnede fra en let skyet himmel, og vi kunne mange kendte bygninger som f.eks. Big Ben, West- Minister Hall og St. Pauls Cathedral. Vi så bl.a. også Themsen, som vi skulle sejle på senere i løbet af ugen. Turen tog ca. 40 minutter. Det specielle ved hjulet er, at man stiger på og af, imens det fortsætter med at dreje rundt. Når man står på jorden, er det svært at se, at det drejer rundt. Inden vi stod på, blev vores håndtasker undersøgt, og da turen var færdig, blev kabinen tjekket af to styk personale med spejle. De tjekkede for bl.a. pistoler, bomber og stoffer. London Eye og kabinen som vi opholdt os i. Udsigt over London Efter denne fantastiske tur skulle vi finde en bus, der kunne fragte os til Portobello Road markedet. Vi gik derfor over Westminister Bridge og forbi Big Ben og West-minister Abbey. De unge mennesker syntes, det var sjovt at kunne genkende disse bygninger fra London Eye. Det lykkedes os efter lidt besvær at finde til, hvilken bus der kørte derhen. Da vi endelig ankom til gaden, var der rigtig mange mennesker. Vi mødte også politiet, som vi spurgte, om de ville være fotomodeller sammen med eleverne, og de stillede gladelig op. I gaden var der en del gademusikanter f.eks. en guitarist, en bassist og en mand, der spillede på olietønde. Da vi kom lidt længere ned, mødte vi en sambagruppe, der spillede, og vi stod længe og nød de rytmiske trommerytmer. På markedet fik de unge mennesker købt lidt af hvert, lige fra pandekager med chokolade til T-shirts, hatte, smykker osv. Markedsgaden har åben hver lørdag og søndag hele året rundt, og der kommer mange turister på besøg i løbet af dagen. Markedet er inddelt i 3 dele: Antikviteter Mad Alternativt tøj fra nye kunstnere/designere. Portobello Road Marked. Eleverne sammen med politiet. På tilbagevejen til hotellet fandt vi et spisested med pizza og spagetti, og det smagte godt. Om aftenen så vi alle Melodi Grandprix et på vores hotelværelser. Mange af eleverne hørte alle sangene og gik så i seng bagefter, men Mads så slutningen på finalen og kunne fortælle os næste morgen, at det ikke var gået så godt med Danmark, som vi alle havde håbet på.

3 Søndag d. 17. maj 2009 Vi stod lidt tidligere op for at undgå kø til morgenmaden. Vi kom ind uden ventetid og alle blev mætte. Vi skulle starte dagen med at besøge St. Pauls Cathedral, og vi fandt en bus, der kørte derud. Da vi kom til katedralen, fortalte Virginia noget om bygningens historie. Inde i katedralen var der barnedåb og messe, så vi listede ind og fik en siddeplads. Alle var helt stille, drengekoret, der sang, lød rigtig smukt, og orgelmusikken var fantastisk derinde. For nogle af vores elever var det en så rørende oplevelse, så der kom lidt tårer og gråd. Vi fandt derefter bussen til Madam Tussauds. Vi kom af på Oxford Street, som er Londons butiksgade, og eleverne var enige om, at der ville de gerne ind og handle. Nogle ville i Disney butikken, mens andre ville købe sminke, så vi lovede at lave en Oxford Street tur om tirsdagen for dem, der havde lyst. Vi nåede frem til Madam Tussauds i god tid, så vi bestemte os for at spise frokost, inden vi gik der ind. Vi hørte nogle lyde, som mindede om et fodboldstadion med masser af mennesker, der sang slagsange - og rigtig nok m længere fremme på gaden var der gang i en opvarmningsfest på en sportsbar til kampen mellem Chelsea og Blackburn Rovers. Politiet var mødt talrigt op med bl.a. hunde. Eleverne var lidt skræmte af situationen, men samtidig var det også sejt at se på. Foran St. Pauls Cathedral. Desværre måtte vi ikke tage billeder inde i Cathedralen pga. messe og barndåb. Madam Tussauds Besøget på Madame Tussauds var en oplevelse. Vi havde meget fokus på musikerne, og her så vi bl.a. Michael Jackson og Queens forsangeren, Freddy Mercury. Ligeledes så vi skuespillere som f.eks. John Travolta og Julia Roberts. Derefter gik vi rundt blandt de kendte, og vi følte os alle som små stjerner for en dag. Vi mødte f.eks. USA s præsident Obama, den engelske kongefamilie, mange kendte sportsstjerner og mange flere. Enkelte elever gik en tur ned i rædselskabinettet, mens andre hurtigt skyndte sig op af kælderen igen. Vi sluttede af med at køre en tur i en taxa. Taxaen førte os igennem en mekanisk model af Londons historiske udvikling. Undervejs så vi bl.a. London under pesten, da rotterne indtog byen, vi så forskellige typer kunstnere, 30 erne med musik og dans, fotografiapparatets indtog. Denne tur tog ca. 10 minutter, og der var masser af oplevelser for alle vores sanser. Eleverne fik udleveret engangskamera til fri disposition. Da vi kom ud igen, gik turen tilbage til hotellet. Da vi var godt trætte, spiste vi aftensmad på hotellet, og derefter gik vi til ro.

4 Mandag d. 18. maj 2009 Efter morgenmaden tog vi bussen ned til Westminister, hvor vi skulle på kanalrundfart på Themsen. Rundturen tog ca. 3 timer, og på vores tur fortalte Virginia lidt om Themsens historie, og hvad den bliver brugt til nu om dage. Vi sejlede under mange kendte samt ukendte broer og så de kendte bygninger fra vandsiden. Sikke en tur. Vejret var fantastisk, og der var ikke mange bølger på vandet, så vi kunne rigtig nyde den smukke udsigt både indefra samt udenfor. Sejltur på Themsen. Bl.a. kom vi forbi den berømte bro London Bridge. Efter vores kanalrundfart og efter vi havde spist til middag, gik vi en tur ned og så Trafalgar Square. Nogle af de unge mennesker prøvede ihærdigt at kravle op på løverne, som symboliserer, at de vogter over pladsen. Det lykkedes desværre ikke for vores unge mennesker at komme op på dem. Dog kom Rene, Mads og Pernille H. op mellem benene på den ene af løverne. Eleverne erfarede hurtigt, at det var nemmere at komme op end ned. Herefter tog vi tilbage til hotellet, hvor vi alle hvilede os lidt, inden vi skulle i teater om aftenen for at se forestillingen, Grease. Sidst på eftermiddagen tog vi bussen ud til Piccadilly Teateret, hvor forestillingen skulle finde sted. På trods af at det var mandag aften, var der mange mennesker. Vi fandt hurtigt vores pladser, som var delt imellem balkonen og teatergraven. Kl begyndte forestillingen, og vi var meget spændte. Efter en lille times tid var der en pause, før det gik løs igen. Hele forestillingen varede ca. 2 timer og et kvarter. Og sikke en flot forestilling! Da vi kom ud, snakkede vi alle om, at det var en rigtig god musical, og at alle havde haft en fantastisk oplevelse. Vi snakkede med eleverne om, at der var en del scener, de havde undladt at vise på teateret, idet dette ikke var muligt - bl.a. bilræset. Men det at få lov til at se, lytte og lugte røgen fra scenen, det var for alle en uforglemmelig oplevelse. Sissel ved Trafalgar Square Rene, mads og Pernille H. i løvens gab. Da forestillingen var slut, gik vi ned til en kiosk, hvor vi købte lune sandwichs og sodavand. Dem tog vi med ned på Trafalgar Square, hvor vi spiste. Springvandet viste sig fra sin pæne side, og alt på pladsen lyste op, og det var ikke koldt. Det var en helt speciel oplevelse. Da vi havde spist, fandt vi en bus, der skulle køre os hjem til hotellet igen. Omkring klokken halvtolv lå vi så alle i vores senge. Gruppebillede fra Piccadilly Circus med de store farverige reklamer i baggrunden.

5 Tirsdag d. 19. maj 2009 Vagtskifte ved Buckingham Palace. Efter morgenmaden gik turen til Buckingham Palace, hvor vi skulle se vagtskiftet. Det var rigtig flot, og det foregik både med gardemusik, heste/ ryttere og flotte soldater. Selve ceremonien og vagtskiftet varede ca. 1 time. Fra vores plads ved hegnet kunne vi se en dame sidde i døren ind til paladset, og vi var næsten sikre på, at vi så dronning Elisabeth. Vi fik fortalt, at hvis hun er hjemme, kommer hun ofte ud for at se vagtskiftet, så vi blev enige med os selv om, at det måtte være hende. Vi fik fortalt, at det er hendes måde at vise respekt for de soldater, der passer på slottet. Efter vi havde set vagtskiftet, gik turen ind på Oxford Street, hvor vi alle fik mulighed for at shoppe lidt. Mange af de unge mennesker fik købt lidt, lige fra små nipsting til tøj. Gaden var lang, så vi nåede kun en lille del af det, men vi fik da handlet lidt ind. Herefter skulle vi videre ud til National Theater, hvor vi havde fået arrangeret en backstage tur. Vi var meget spændte på at få lov til at komme bag scenerne og se, hvordan tingene fungerede der. Det er næsten en lille by med masse af gange osv. Vi fik fortalt, at man på den store Olivier scene bruger automatiske hejselifte til at flytte rundt på kulisserne, og at de kroge kulisserne hænger i, er stærke nok til at løfte en dobbeltdækkerbus. Vi så også, hvor de malede deres kulisser, og hvordan de gør alle tingene klar til de forskellige forestillinger. Efter vores besøg tog vi ud for at spise på en græsk restaurant, og det var rigtig god mad, vi fik der. Da vi havde spist, gik vi tilbage til hotellet, hvor vi gik op på vores værelser og begyndte at pakke vores kufferter sammen. De elever, der var trætte, gik i seng, og de, der havde lidt energi tilbage, gik ned og købte en is. Mads og Gerd var nede i baren på hotellet for at smage den engelske øl. Pernille H. var også med, men fik kun en smagsprøve. Riddende politi. Musik på National Theater. Desværre måtte vi igen ikke tage billeder indendørs.

6 Onsdag d. 20. maj 2009 Så kom dagen, hvor vi skulle vende hjemad. Vi spiste morgenmad og gik derefter op og pakkede helt færdig. Ved halvellevetiden forlod vi Royal National Hotel. Vi tog en bus ned til Victoria Station. Her spiste vi frokost og havde muligheden for at bruge de sidste lommepenge. Da dette var gjort, fandt vi Gatwick ekspressen og tog den tilbage til lufthavnen. Vi havde igen lidt ventetid, inden vi kunne tjekke vores bagage ind. Tiden blev udnyttet bl.a. til toiletbesøg. Vi skulle derefter ind i selve lufthavnsdelen, men inden da skulle vi alle igennem sikkerhedstjek, og der var enkelte elever, der satte alarmen i gang, så den bippede. Men efter en meget kort kropsvisitering fik også de lov til at komme igennem. Som noget nyt skulle enkelte også have tjekket deres sko især sålerne. Vi fik noget at spise, inden vi skulle ombord på flyet mod Danmark. Alle glædede sig meget til at komme hjem til de vante omgivelser. Flyveturen hjem gik godt, og da vi endelig landede i Aalborg Lufthavn, kunne vi se, at nogle forældre stod og vinkede til os. Gensynsglæden var stor, og alle trængte til at komme hjem for at få hvilet ud efter en god og oplevelsesrig tur. Afgang fra hotellet. Hotellet Sissel er bagage vogter. Jonas i bussen på vej til toget.

7

The Two Capital Tour. London og Berlin turen

The Two Capital Tour. London og Berlin turen The Two Capital Tour London og Berlin turen 19. marts 2009 28. marts 2009 Punkt... Side Torsdag den 19. marts 2009...3 Fredag den 20. marts 2009...4 Lørdag den 21. marts 2009...6 Søndag den 22. marts 2009...7

Læs mere

Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus

Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus Så kom dagen endelig. Vi skulle på sommerlejr og denne tur skulle gå til Litauen. Den blå bus og den store trailer blev pakket og Mads, Camilla, Rene, Stig,

Læs mere

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Min tur til Sydafrika startede allerede fredag d. 3/4. Jeg holdt fri fra skole fredag for at køre til København. Der boede vi på Hotel Admiral til lørdag.

Læs mere

Søndag den 26.07.2009

Søndag den 26.07.2009 Søndag den 26.07.2009 Vi kørte fra Astrup kl. 08:50 og havde mange sommerfugle i maven. Vi fik sagt farvel til Mona og Ivan, som var så søde at køre os til lufthavnen. Flyet lettede til tiden og det var

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Steen B. Kodal - skoleinspektør Steen.B.Kodal@skolekom.dk Tlf. 7616 6201

Steen B. Kodal - skoleinspektør Steen.B.Kodal@skolekom.dk Tlf. 7616 6201 Med afslutningen af skoleåret 2009-2010 tager vi afsked med de medlemmer af vores skolebestyrelse, der har valgt at udtræde. Det drejer sig om Søren Blicher, Inga Højbjerg, Poul Nymand, Lene Rabjerg, Per

Læs mere

Nå, hjem kom vi, på 3 forsøg, og vi gik aftentur og så byen fra den ene ende til den anden, lidt spil, tegning og hygge derefter i seng. Hvem er jeg?

Nå, hjem kom vi, på 3 forsøg, og vi gik aftentur og så byen fra den ene ende til den anden, lidt spil, tegning og hygge derefter i seng. Hvem er jeg? Søndag d.28.06.09 Endelig er det søndag og sommerferien begyndt, og vi skal på lejr. Vi er særligt heldige, for vi skal til POLEN. I løbet af formiddagen bliver vi samlet, nogle kommer til Løgstør og resten

Læs mere

Min tur. til. New York City

Min tur. til. New York City Min tur til New York City 19. - 28. marts 2000 Indholdsfortegnelse Emne... Side 1 Dagbog... 3 1.1 Søndag den 19. marts 2000... 3 1.2 Mandag den 20. marts 2000... 4 1.3 Tirsdag den 21. marts 2000... 5 1.4

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

8.+ 9. januar (Anders) Vi har fået en rigtig god start på vores tur til Sydafrika. Vi startede med at lave fællesbøn for Rebekka den 7. om aftenen.

8.+ 9. januar (Anders) Vi har fået en rigtig god start på vores tur til Sydafrika. Vi startede med at lave fællesbøn for Rebekka den 7. om aftenen. Front i Sydafrika 2011 8.+ 9. januar (Anders) Vi har fået en rigtig god start på vores tur til Sydafrika. Vi startede med at lave fællesbøn for Rebekka den 7. om aftenen. På det tidspunkt var hun hjemme,

Læs mere

Turen til. Alanya, Tyrkiet

Turen til. Alanya, Tyrkiet Turen til Alanya, Tyrkiet 25. april 2010-2. maj 2010 Punkt... Side Søndag den 25. april 2010...3 Mandag den 26. april 2010...4 Tirsdag den 27. april 2010...5 Onsdag den 28. april 2010...6 Torsdag den 29.

Læs mere

NEW ZEALAND nyt. Indhold: Afrejse fra Danmark. Hej Venner og venners venner.

NEW ZEALAND nyt. Indhold: Afrejse fra Danmark. Hej Venner og venners venner. NEW ZEALAND nyt Nyhedsbrev nr. 1 10. februar 2009 Indhold: Afrejse fra Danmark Bangkok, Thailand Onsdag 4. februar 2009. ( redigeret af Bent) Hej Venner og venners venner. Spøjs indledning ikke, - men

Læs mere

TUR RUNDT I EUROPA 2013

TUR RUNDT I EUROPA 2013 TUR RUNDT I EUROPA 2013 Meget tidligt om morgenen den 27. august (midt om natten) var det tid at gå den lille tur fra Strandmøllevej til Netto ved Munkholmvej, for det var nemlig derfra, at bussen skulle

Læs mere

Om ALS Og Intet. Arne Lykke Larsen 1. 1 all@ifk.sdu.dk, arne.lykke.larsen@mail.tele.dk

Om ALS Og Intet. Arne Lykke Larsen 1. 1 all@ifk.sdu.dk, arne.lykke.larsen@mail.tele.dk Om ALS Og Intet Arne Lykke Larsen 1 1 all@ifk.sdu.dk, arne.lykke.larsen@mail.tele.dk Forord Mine første 99 sandfærdige historier om at leve med ALS, er udkommet den femtende september 2009 i bogform, med

Læs mere

Rejsebrev fra New York 2013.

Rejsebrev fra New York 2013. Rejsebrev fra New York 2013. Af Helle B. Gjerløv. Torsdag den 5. september. Det er i dag dagen for vores næste besøg i New York. Vi skal i år bo på The Pod, som ligger på 51. Street ved Lexington Avenue.

Læs mere

Forår i London 2009 Fra onsdag den 20 Maj til søndag den 24 Maj 2009

Forår i London 2009 Fra onsdag den 20 Maj til søndag den 24 Maj 2009 Forår i London 2009 Fra onsdag den 20 Maj til søndag den 24 Maj 2009 Nu er der snart gået et halvt år siden vi var 6 personer, der tog imod et fantastisk tilbud fra Tore og Kirsten Se og oplev - London

Læs mere

Turen går til ROM Torsdag den 21.marts 2013 starter vores tur til ROM. Vi har pakket campingvognen onsdag og da jeg kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen går der kun ½ time så suser vi af sted. Der

Læs mere

REJSEAVISEN4. Hey there Usa Storbyen Los Angeles, Hollywood og Beverly hills (Johanne, 9. juni 2010)

REJSEAVISEN4. Hey there Usa Storbyen Los Angeles, Hollywood og Beverly hills (Johanne, 9. juni 2010) REJSEAVISEN4 Familie Rask Hansen s rejseavis Hey there Usa Storbyen Los Angeles, Hollywood og Beverly hills (Johanne, 9. juni 2010) Da vi landede I lufthavnen var vi alle trætte, for vi havde fløjet i

Læs mere

Velkommen til Hadbjerg skoles Skoleblad for skoleåret 2008-09.

Velkommen til Hadbjerg skoles Skoleblad for skoleåret 2008-09. Velkommen til Hadbjerg skoles Skoleblad for skoleåret 2008-09. Det er nu over 30 år siden at skolens første skoleblad udkom. Siden dengang er skolebladet udkommet hvert eneste år. Indhold Side I starten

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

Til Normandiet fra 7. april til 21. april 2013.

Til Normandiet fra 7. april til 21. april 2013. Til Normandiet fra 7. april til 21. april 2013. Vi skulle lige til et storslået bryllup for sønnen 6. april 2013 på Røj Gammelgård, en herregård, der ligger lidt udenfor Kolding, inden vi efter morgenmaden

Læs mere

Dagbog USA 18/7 9/8 2006

Dagbog USA 18/7 9/8 2006 Dagbog USA 18/7 9/8 2006 Side 1 af 77 Tirsdag 18/7 Rejsen var lang, men gik ellers godt. Helle kom og hentede os kl 7:15. Hun måtte køre i vores egen bil for her kunne bagagen præcis være i bagagerummet.

Læs mere

Min livs healings rejse til John of God i Brasilien af Lene & Lone

Min livs healings rejse til John of God i Brasilien af Lene & Lone 1 Min livs healings rejse til John of God i Brasilien af Lene & Lone Lene Rantzau, 45 år, Storvorde (tarmcancer marts 2012 og svulst i bækken jan. 2013) Jeg fik i januar 2013 besked af lægerne, at jeg

Læs mere

2011 Kr. Himmelfart i Berlin.

2011 Kr. Himmelfart i Berlin. 2011 Kr. Himmelfart i Berlin. Her er lidt fra vores Kr. Himmelfartstur til Berlin. At vi kom til Berlin i Kr. Himmelfartsferien, må vi sige skete meget spontant. Jeg var torsdag i ugen før til afskedsreception

Læs mere

Lejrskoledagbog for højskoleholdet, der rejste til København, efteråret 2006.

Lejrskoledagbog for højskoleholdet, der rejste til København, efteråret 2006. Lejrskoledagbog for højskoleholdet, der rejste til København, efteråret 2006. Søndag d.8. oktober Vi startede dagen med en god gang morgenmad på Limfjordsskolen, da en lang køretur lå forude. Kl. 11.00

Læs mere

Maddes rejse! 26-27.12.08

Maddes rejse! 26-27.12.08 Maddes rejse! 26-27.12.08 Endelig kom den store rejsedag, hvor Pernille og jeg, skulle ned til de tre andre fra Olsen klanen!!! Vi besluttede os for, at hygge sammen i Skalleren, indtil vi skulle afsted.

Læs mere

juni/juli 2014 24. årgang nr.

juni/juli 2014 24. årgang nr. guiden3 juni/juli 2014 24. årgang nr. ANNISSE MÅRUM I dette nummer: Indhold 30+44 Kaffeklubben Sommerkoncerter 8.C i Paris 41 Generalforsamling i AiF Lejrskoler...side 16, 18 og 26 18...side 60 Silg og

Læs mere

Årsskrift 2012-2013 REALSKOLE GIERSINGS REALSKOLE GIERSINGS REALSKOLE

Årsskrift 2012-2013 REALSKOLE GIERSINGS REALSKOLE GIERSINGS REALSKOLE GIERSINGS REALSKOLE Årsskrift 2012-2013 GIERSINGS REALSKOLE GIERSINGS REALSKOLE Indholdsfortegnelse Kolofon...4 Om Giersings Realskole...6 En byskole i udvikling...8 HVAD ER VIGTIGT?...10 Årets gang i

Læs mere

Tur med autocamper til Rusland og Sibirien 2007

Tur med autocamper til Rusland og Sibirien 2007 Tur med autocamper til Rusland og Sibirien 2007 Det hele startede i september 2006. Arthur, Eva og Kaj var ved at planlægge en tur gennem Ukraine og Rusland helt til Sibirien. Vi var netop kommet hjem

Læs mere

Doris dagbog fra turen til Afrika

Doris dagbog fra turen til Afrika Doris dagbog fra turen til Afrika 28.9. 13.10. 2006 Og en særlig tak til Knud, der var en fantastisk vært og guide! Læs mere om farmen Vygeboom, Sydafrika og safari på Knuds hjemmeside: www.eskildsensafari.dk

Læs mere