Jeg vil benytte denne lejlighed til at komme med indsigelser til lokalplanen nr. 11.OF1.3, Banegårdsplads (brev er vedhæftet).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg vil benytte denne lejlighed til at komme med indsigelser til lokalplanen nr. 11.OF1.3, Banegårdsplads (brev er vedhæftet)."

Transkript

1 file:///c:/users/bekle/appdata/local/temp/notes63aed9/~web3941.htm Side 1 af FW: Lokalplan Banegårdpladsen i Herning Murat Güler til: :13 Cc: Murat Güler Skjul detaljer Fra: Murat Güler Til: Cc: Murat Güler Historik: Beskeden er besvaret. 6 Attachments Lokal plan.pdf Brochure.pdf Opskrifter.pdf Hej Lars, Tak for en behagelig samtale i sidste uge. Jeg vil benytte denne lejlighed til at komme med indsigelser til lokalplanen nr. 11.OF1.3, Banegårdsplads (brev er vedhæftet). Jeg skriver som anpartshaver, administrator og iflg. aftale med vor direktør på vegne af Stoppestedet Sølvgade ApS, CVR.nr , adresse Sølvgade 16. Først og fremmest vil jeg gerne gøre Dem opmærksom på, at vi desværre er blevet glemt i forbindelse med at brevene er sendt ud til interessenterne. Vi vil derfor gerne anmode om at komme på listen over interessenter. Derudover vil vi gerne gøre stærkt opmærksom på, at der i lokalplanen gøres plads til ny kiosk og andre nye lokaler til detail, handel og restauration tættere på banegården. Dette vil direkte have en signifikant effekt på vores eksistens grundlag og vi vil risikere at lukke, hvis en anden kiosk åbner tættere på banegården. Vi protestere derfor stærkt mod dette. Dog, såfremt projektet genenmføres alligevel vil vi anmode kommunen, Dem og andre ansvarlige for lokalplanen og projektet omkring det nye område, at vi kommer i første betragtning til lokalerne i dette nye område. Det må alt andet lige være etisk og fair at vi får mulighed for at flytte vores kiosk til de nye lokaler, så kommunen ikke skaber direkte konkurrence i området og derved resultere i lukning i lokal miljøet. Ud over at vi er interesseret i den nye kiosk, vil vi gerne anmode kommune om mulighed for at komme i første betragtning til café / restaurations lokaler. Vi har nogle gode ideer til lokalerne og vi har samtidig også netværk til allerede kendte cafeer i området. Først tænker vi følgende koncept: Simit Palads

2 file:///c:/users/bekle/appdata/local/temp/notes63aed9/~web3941.htm Side 2 af Simit palads en tyrkisk kultur arv. Simit brødet er meget succesfuld i Tyrkiet og er blevet hentet til Danmark, hvor det er ved at blive lanceret i Århus og København. Derudover er der ved at blive test med Bilka mv. Vi er ved at lave en koncept aftale med personerne bag lanceringen i Danmark og vi vil gerne lancere det som en franchise kæde i Danmark. Vi vil meget gerne starte med Herning :-) Vi føler det er et perfekt projekt ved banegården, da serveringen og mulighederne med brødet er uendelige og det bemærkelsesværdige er den enkelthed i serveringen og derfor ideel til hurtig lunch på farten eller en hurtig snack. Jeg har vedhæftet tre billeder der viser brødet og derudover en brochure der fortæller om produktet. Vi vil dog tage produktet og gøre det til en franchise café. En lille café, hvor du kan få en hurtig snack med god kaffe eller kolde drikke på farten. Der skal selvfølgelig også være mulighed for at sidde og nyde sin sandwich eller sin snack. Konceptet har stor succes i Tyrkiet og det tror vi også på at den kan få i Danmark. Alternativ til ovenstående koncept: Cafe Fry, Take & Go Cafe Fry er kendt i Herning og vi er i godt samarbejde med ejerne. Vi har drøftet lidt at franchise mærket, hvor vi har drøftet take and go princippet. Udvikle en mindre version af caféen til banegårdspladsen, hvor det er muligt at få en hurtig snack eller lunch. De lækre pasta salater eller sandwich. Princippet take and go, er ideelt til travle områder. Vores ønske er at tage de eksisterende menuer og gøre det mere transportable i smarte bokse og derved give vores rejsende gæste en snack med på vejen sammen med frisk presset juice eller smoothies. Joe & the Juice Joe & the Juice er også en mulighed. Dem har vi også haft kontakt til, hvor vi har drøftet den kapital de kræver for at starte op. Konceptet er et godt alternativ til ovenstående 2. Dog føler vi at ovenstående er bedst til Herning by. Running Sushi Sushi, elsker vi alle og det er blevet meget populært i Herning og resten af Danmark. Her tænker vi at oprette en running sushi i stil med den der er i lufthavnen i London Stansted. Det skal være et running sushi koncept, hvor de rejsende hurtig kan tage plads rundt om boden og få nogle sushi tallerkener i en fart og derefter komme videre på deres rejse. Her er vores bekymring at der er kommet rigtig mange sushi forretninger til Herning, men i en passage hvor der går rigtig mange mennesker er alternativet et godt bud For at opsummere Lars: Såfremt projektet og lokalplanen træder i kræft, så vil vi gerne at vores kiosk kommer i første betragning til de nye kiosk lokaler. At vi kommer i betragtning til de nye lokaler, hvor der er mulighed for café / restauration. Vi har stor erfaring med branchen og ser derfor ikke nogle udfordringer i execution af

3 file:///c:/users/bekle/appdata/local/temp/notes63aed9/~web3941.htm Side 3 af ovenstående fire projekter. Jeg håber vi har kunnet vække Din interesse og at du vil hjælpe os i ovenstående, så vi kan give Herning nogle gode oplevelser. Vi er opvokset i Herning og vi ønsker kun det bedste for byen. Vi er iværksætter i byen og har gang i forskellige projekter og vil gerne udvide, hvorfor det lyder spændende med projektet omkring banegården. Du er meget velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål eller gerne vil drøfte nærmere. Vi ser frem til at høre mere og komme i gang med eventuelle projekter Vil du venligst give en bekræftelse på at du har modtaget vores indsigelse og at det er noteret i protokollen. Pft og ps: beklager den lange mail :-) Venlig Hilsen / Best regards Murat Güler Direktør, revisor cand.merc.aud Synergi Finans ApS D. Güler Ejendomme ApS Silkeborgvej , 7400 mobil: mail:

4

5

6 Simit - sultanens favorit

7 Det runde brød med kant Vi har arbejdet hårdt for at skabe et brød af højeste kvalitet og er stolte over at kunne præsentere simit et anderledes brød fyldt med traditioner og en enestående smag. Det er 500 år siden, at det første gang blev muligt at sætte tænderne i et simit. Brødet har rødder tilbage til 1500 tallet, hvor det blev udviklet af de dygtigste osmanniske bagermestre til ære for sultanen. Meget har ændret sig i verden siden dengang, men ikke den gode smag, passionen for brød og unikke råvarer. Vi producerer stadig vores simit med særlige råvarer, efter en unik opskrift og med masser af passion. På de næste sider kan du læse mere om, hvad det indeholder, hvordan det produceres og hvad man kan spise det med. God fornøjelse

8 Vindruesirup Sesam Sesam over 25 forskellige slags sesam til dette brød. Sesamet til simit simrer i en særlig sirup i 24 timer, som er med til at give brødet sin unikke smag. Hvad er Simit? - udover et underligt navn Simit er et anderledes brød, der overrasker med sin sprøde skorpe og bløde struktur. Vindruesiruppen giver brødet en mild sødme og sesamet en frisk sprødhed, der tilsammen gør brødet til en unik smagsoplevelse. Simit produceres efter en helt speciel opskrift og med særligt udvalgte råvarer. Fremstillingen af simit er et traditionsrigt håndværk, der skal læres ned til mindste detalje, da selv den mindste variation påvirker smagen og kvaliteten. Det perfekte simit er friskt, sprødt og saftigt, med en smuk gylden farve og det er præcis sådan vi laver dem. Du kan ikke sige simit uden at sige sirup. Simit er altid traditionelt blevet lavet med vindruesirup. Grunden til, at det er vindruesirup og ikke almindelig sukkersirup, er, at det egner sig rigtig godt til brød. Det er ikke for sødt, og beskytter sesamfrøene i at blive brændt og miste sin smag. Bagning For at give simitbrødet den sprøde skorpe og bløde indre skal det bages på en helt særlig måde. Dejen dyppes i et kar med vindruesirup og vendes i sesam. Derefter sættes brødene i et varmt og fugtigt venterum, inden de bages i ovnen.

9 Samarbejdspartnere Kvalitet Vi er vilde med at bage brød. Vi arbejder seriøst og engageret for at opnå det bedste resultat og det er vigtigt, at vores samarbejdspartnere gør det samme. Derfor kan du også forvente, at vi altid leverer den højeste standard i forhold til levering, service og kvalitet. Vi har et godt og velfungeren- Kvaliteten er noget vi ikke går på kompromis arbejdstilgang. Danmark, har vi testet og udviklet det, for at opnå den bedste smag og kvalitet. Råvarerne vi bruger er nøje udvalgt og vi er oplært af nogle af de bedste håndværksbagere i Tyrkiet.

10 Simit - Sultanens favorit I Osmannerriget var simit oprindeligt et eksklusivt brød for sultanen og nogle udvalgte elitesoldater. I dag kan brødet heldigvis nydes af alle og er velegnet som både morgenbrød, frokost og snack eller bare til en god kop kaffe eller te. Nyd det friske og sprøde simit som det er, eller spis det med dit yndlings fyld det er kun din egen fantasi, der sætter grænser.

11 Sandwich - God smag har mange former Et rigtigt simit er rundt, men vi har udviklet et enhver slags. Brødets sprøde skorpe og bløde, saftige struktur passer til det meste og fyldet kan varieres i det uendelige. Vi lavet et hæfte med serveringsforslag som du kan bruge til at lave de lækreste sandwich med spændende og anderledes fyld, eller bliv inspireret til at lave dine helt egne.

12 Sultanen & Soldaten Der er meget mystik omkring brødets historie og oprindelse. En gammel historie fortæller, at sultanen samlede landets absolut dygtigste bagere på sit palads for at udvikle et helt specielt brød til ære for ham. Brødet kaldte man for simit og bagerne for simitci. Dette eksklusive brød var kun forbeholdt som en gave så de havde noget at stå imod med. Ahmet & Murat Vi vil måske ikke kalde os for vor tids simitci bagere, men vi er mændene bag Simitci. Vi er to brødre, der med stor passion arbejder for vores hjertebarn og ønske om at bringe simit til Danmark. Vores kærlighed til brødet er stor og vi har arbejdet ihærdigt på at udvikle et brød af den bedste kvalitet. Derfor har vi også været grundige i vores arbejde og testet og justeret brødet så det passer til danskernes smag.

13

14 KONTAKT: Ahmet Günes

15 Sandwich Bresaola VEGETAR Kyllingebryst Neutral flødeost blendet med kørvel, sennep og forårsløg. Smagt til med salt og peber. Kikærtedip kikærter blendes med grillet peberfrugt, frisk estragon, rødløg og mandler Spæde salater Fetacrumble feta blendes med frisk basilikum, rapsolie og smages til med salt og peber Spæde salater Bresaola i tynde skiver Råsyltet agurk tynde strimler marineres i lage af 1 del sukker og 1 del eddike Plukket blød gedeost i olie Skiver af grillet ananas Flager af parmesan Soltørrede oliven u/ sten Mayonnaise Grillet rød peberfrugt Vegetar Røget and Mayonnaise rørt med feta blendet med persille Grillet aubergine med hvidløg, blendes med rapsolie og frisk basilikum, smages til med salt og peber Spæde salater Plukket mozzarella Spæde salater Grillet peberfrugt Røget andebryst skåret i tynde skiver Shitake svampe kommes i varm rapsolie med rosmarin og timian. og køler ned. Rødkål snittes i meget tynde skiver, og råmarineres i hvidvinseddike, olivenolie, blomsterhonning (flydende), salt og peber Græskarkerner krydres med olivenolie, salt og peber bages i ovn v/ 200 gr i 10 min. BRESAOLA RØGET AND Syltede rødløg Lage: 1 del eddike og 1 del sukker koges op, køles ned og hældes over snittede rødløg. Trækker mindst 2 timer. Plukket mozzarella KYLLINGEBRYST Shitake svampe kommes i varm rapsolie med rosmarin og timian, og køles ned

16 Sitmit var i Osmanner riget oprindeligt et eksklusivt brød for sultaner og særligt rige folk. I dag kan brødet nydes af alle og er velegnet som både morgenmad, frokost og snack eller bare til en god kop kaffe eller te. Morgenmad Frokost Morgenmad og frokostbuffet:

17 Historik: Vs: Lokalplan 11.OF OF1.3 Herning Kommune By -Erhverv og Kultur Sendt af: Anna Margrethe Buhl Beskeden er besvaret. Erhverv og Kultur til: Lars Ravnemose : Videresendt af Anna Margrethe Buhl/BEK/Herning Kommune den : Fra: "Anette Nymann Jensen (ANNJ)" Til: Dato: :44 Emne: Lokalplan 11.OF1.3 Efter aftale med Lars Ravnemose, sender vi hermed til orientering følgende bemærkning til ovenstående lokalplan. Danish Crown Hernings køleanlæg indeholder ammoniak, og er omfattet af Risikobekendtgørelsen. Miljøstyrelsen Aarhus er i øjeblikket i gang med sagsbehandlingen om vilkår vedr. sikkerhedsniveau. En afgørelse forventes i indeværende år. Sikkerhedsafstanden er beregnet til ca. 200 m fra køleanlæggets centrum, og dette område ligger direkte op til det i lokalplanen omtalte område IV dvs. den planlagte terminalbygning kommer til at ligge umiddelbart udenfor den beregnede sikkerhedsafstand. Danish Crown foreslår at dette forhold inddrages i planlægningen. Venlig hilsen / Kind regards Anette Nymann Jensen Miljøkoordinator Miljøafdelingen / Corporate headquarter Danish Crown A/S, Marsvej 43, 8960 Randers, Cvr. nr Phone: Direct: Mobile: Fax: Web:

18 Til Herning kommune Byplanudvalget vdr.: Lokalplan for Banegårdspladsen nr. 11 OF.3 Andelsboligforeningen "Sølvparken", Sølvgade 2-12, Herning, har med stor interesse fulgt den nye plan for hele området ved banegården. Vi synes, at planen er spændende og vil gøre hele området pænere og meget mere attraktivt. Vores bekymring er den store terminalbygning, hvor høj vil den blive? hvor tæt vil den komme på vores hus? og hvor meget lys vil den tage fra nogle af lejlighederne i Sølvparken? Vi håber derfor, at den højest bliver tre etager. Vi mener, at planen med at mindske trafikken gennem Sølvgade er god, men for beboerne i gaden vil det være et stort minus, hvis der ikke bliver tilkørsel til gaden fra begge sider, altså ikke ensrettet. Ud over de få, men for os vigtige indvendinger, mener vi, det er en god plan, og vi håber, at byrådet vil igangsætte arbejdet, så hurtigt som muligt. Med venlig hilsen Bestyrelsen for andelsboligforeningen "Sølvparken" Anni Laursen Birthe Pedersen Knud Erik Jensen afs. Anni Laursen, Sølvgade 6 2.sal, 7400 Herning. tlf

19

20 Historik: Vs: Lokalplanforslg nr. 11.OF1.3 for Banegårdspladsen i Herning - indsigelse Herning Kommune By-Erhverv og Kultur til: Lars Ravnemose :34 Sendt af: Anna Margrethe Buhl Beskeden er besvaret Videresendt af Anna Margrethe Buhl/BEK/Herning Kommune den : Fra: Julius Jensen Til: Dato: :59 Emne: Lokalplanforslg nr. 11.OF1.3 for Banegårdspladsen i Herning - indsigelse Offentlig høring af forslag til lokalplan nr. 11.OF1.3 for Banegårdspladsen i Herning På vegne af Scandic A/S og bygningens ejer Regina Herning Aps fremsættes følgende indsigelser, med udgangspunkt i Hotel Scandic Reginas beliggenhed som en del af Banegårdspladsen. 1. Vi kan ikke acceptere en ny bebyggelse i byggefelt B1 på op til 3 etager. Hotellet fremstår efter en netop afsluttet omfattende renovering til mellem 35 og 40 mio. kr. som et nyt hotel, og en bebyggelse i 3 etager vil medføre en væsentlig forringelse af primært udsyn og dagslys indfald i restaurant, konference og de nederste værelsesetager. 2. Vi kan ikke acceptere at hele området udlægges til opførelse af bl.a. hotel og restaurant, da dette i særdeleshed og set i lyset af ovenstående investering, vil skade hotellets drift væsentligt. Vi forventer at ovenstående forhold vil blive taget med i overvejelserne og i beslutningsprocessen forud for forslagets endelige vedtagelse. Såfremt der skulle være spørgsmål til vores henvendelse, bedes Herning Kommune kontakte undertegnede direkte. Best regards, Julius Jensen Projektkoordinator Scandic Mob: Scandic opkøber Rica Hotels og dets 72 hoteller. Vi styrker hermed vores position og bliver

21 klar markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller og medarbejdere.

22

23

24

Madværksteder for ældre

Madværksteder for ældre Madværksteder for ældre Planlægning og praktik Marts 2014 Forord Måltidet har ofte en helt central rolle som samlingspunkt om både det at nyde den gode mad og hinandens selskab. Sådan er det hele livet.

Læs mere

Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder

Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder KonfliktHåndtering Rollespil Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i grundmodulet. Der skal medvirke to personer, der skal spille

Læs mere

Vindmøller ved Haugevej syd for Birk. Indkomne bemærkninger i forbindelse med den offentlige høring BILAG 1

Vindmøller ved Haugevej syd for Birk. Indkomne bemærkninger i forbindelse med den offentlige høring BILAG 1 Vindmøller ved Haugevej syd for Birk Indkomne bemærkninger i forbindelse med den offentlige høring BILAG 1 Til Herning Kommune Att. Kommuneplanlægger Kaare Hjorth og Rette vedkommende i By, Erhverv og

Læs mere

HISTORIEN OM THE BAGEL CO

HISTORIEN OM THE BAGEL CO VAREKATALOG HISTORIEN OM THE BAGEL CO I 1994 midt i gademylderet på Manhatten fik Birthe og hendes mand, Barak, deres første bagel. Den smagte fantastisk. De faldt med det samme for det ringformede brød.

Læs mere

Magasinet december 2013. for MAD. Tips & idéer til DE GRØNNE. Fra Thailand til Lolland-Falster. Brødrene Schou: Spændende opskrifter Kundefokus Tema

Magasinet december 2013. for MAD. Tips & idéer til DE GRØNNE. Fra Thailand til Lolland-Falster. Brødrene Schou: Spændende opskrifter Kundefokus Tema Magasinet december 2013 for MAD Tips & idéer til Nytår DE GRØNNE KOKKE Fra Thailand til Lolland-Falster Brødrene Schou: Spændende opskrifter Kundefokus Tema Nu kan du som cateringkunde nemt bestille varer

Læs mere

Jeg ser frem til at se jeres optagelser, ligesom jeg gerne kommentere disse. Jeg behøver ingen forberedelsestid, efter at have set optagelserne.

Jeg ser frem til at se jeres optagelser, ligesom jeg gerne kommentere disse. Jeg behøver ingen forberedelsestid, efter at have set optagelserne. Fra: Nils Giversen [mailto:nils.giversen@monday.dk] Sendt: 1. marts 2012 14:54 Til: me@zales.dk Emne: optagelser Kære Morten Egelund Tak for interviewet i morges. Vi aftalte at vise dig de optagelser,

Læs mere

IGEN-MAND UNDER LUPPEN TOILET-HUMOR I FAVRSKOV LOKALFORENING FLOT INDSATS TIL FOLKEMØDET. side 8-9. side 5. side 6-7

IGEN-MAND UNDER LUPPEN TOILET-HUMOR I FAVRSKOV LOKALFORENING FLOT INDSATS TIL FOLKEMØDET. side 8-9. side 5. side 6-7 Kræftens Bekæmpelse I Blad for frivillige I Oktober 2014 SLØJFEN IGEN-MAND UNDER LUPPEN side 8-9 TOILET-HUMOR I FAVRSKOV LOKALFORENING side 5 FLOT INDSATS TIL FOLKEMØDET side 6-7 2 LEDER Flere penge til

Læs mere

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer?

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer? Research Interview med Mom s Jeppe Rasmussen, Marketingleder 00:11 Profil af Mom s Vi er jo en lille produktionsvirksomhed, vi har 16 ansatte her. Virksomheden startede i sin oprindelige form for 19 år

Læs mere

EASYLOCK EUROPEAN BUSINESS GAMES 2014

EASYLOCK EUROPEAN BUSINESS GAMES 2014 EASYLOCK EUROPEAN BUSINESS GAMES 2014 Sidsel Knudsen, Nikolai Hyldgaard og Thomas Hansen Ide Den oprindelige ide kom fra et andet produkt der blev solgt på coolstuff.dk. Produktet gik i al sin enkelhed

Læs mere

GODT HÅNDVÆRK KAN SMAGES

GODT HÅNDVÆRK KAN SMAGES GRATIS GODT HÅNDVÆRK KAN SMAGES Oplev hvordan vi bager hos føtex og Bilka Bageren, og hvordan godt brød bliver til. Få tips og opskrifter til madlavningen derhjemme Friskbagt hver dag hele dagen! BAGER

Læs mere

...meget mere end et bryghus

...meget mere end et bryghus ...meget mere end et bryghus Fra humle til gourmet Velkommen til Bryghuset Vendia i Hjørring Siden vi slog dørene op som ny dreng i klassen, er der sket en fantastisk udvikling i huset i Markedsgade, hvor

Læs mere

uddannelse tema tema Danmark har det højeste øko-salg i verden. Gastronomisk Krydderurter Naturens aromatiske guld findes lige uden for døren.

uddannelse tema tema Danmark har det højeste øko-salg i verden. Gastronomisk Krydderurter Naturens aromatiske guld findes lige uden for døren. Fagbladet for kantine og køkken nr. 3 maj 2014 tema uddannelse tema & udvikling økologi Danmark har det højeste øko-salg i verden. Krydderurter Naturens aromatiske guld findes lige uden for døren. Gastronomisk

Læs mere

økologi tema FORÅRET ER HER Sæson for skvalderkål, vandkarse og søl er skudt i gang.

økologi tema FORÅRET ER HER Sæson for skvalderkål, vandkarse og søl er skudt i gang. FAGBLADET FOR KANTINE OG KØKKEN NR. 2 APRIL 2015 tema økologi FOOD COORDINATOR Ny uddannelse skal hjælpe storkøkkener med madspild. FORÅRET ER HER Sæson for skvalderkål, vandkarse og søl er skudt i gang.

Læs mere

-THE- BURGER. edition. brød spread fyld. Glade kunder. Tilberedning SALG FAKTA SMAG. Inspiration. Trend

-THE- BURGER. edition. brød spread fyld. Glade kunder. Tilberedning SALG FAKTA SMAG. Inspiration. Trend BURGER edition -THE- brød spread fyld Glade kunder Tilberedning SALG FAKTA SMAG Inspiration Trend -THE- BURGER edition Længe leve burgeren! Du kender måske allerede vores Sandwich Complete guide, hvor

Læs mere

LARS HAR FÅET SELVKØRENDE KOLLEGA

LARS HAR FÅET SELVKØRENDE KOLLEGA COOP & CO SAMMEN ER VI MERE NR. 3 MARTS 2015 1. ÅRGANG BESØG DAGLI STUEN I DAGLI BRUGSEN SIDE 4 SLAGTERNE SKAL VÆRE SMAGSHELTE SIDE 12 SÅDAN ER DE FLINKE I FAKTA SIDE 16 LARS HAR FÅET SELVKØRENDE KOLLEGA

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at bruge video

Sådan kommer du i gang med at bruge video Sådan kommer du i gang med at bruge video INDHOLD INDLEDNING... 3 DERFOR SKAL DU I GANG MED AT BRUGE VIDEO... 4 OVERVEJELSER... 5 SOCIALE MEDIER... 5 YOUTUBE... 6 OPDATER OFTE... 6 UDSTYR... 6 HVAD SÅ

Læs mere

TEMA: DET SALTE KØKKEN FRA FORMANDEN FRA REDAKTØREN INDHOLD I DETTE NUMMER CHOKOLADESELSKABETS BESTYRELSE

TEMA: DET SALTE KØKKEN FRA FORMANDEN FRA REDAKTØREN INDHOLD I DETTE NUMMER CHOKOLADESELSKABETS BESTYRELSE FRA FORMANDEN Bestyrelsen puster ud oven på årets Chokoladefestival. Heldigvis gik det godt. Både udstillere og gæster har givet os positive tilbagemeldinger på festivalen. Der er nogle ting, vi vil rette

Læs mere

Læs om jule-events i Carlshuse side 6-7. Læs om julens sunde lækkerier s. 16-17. Læs om At holde jul alene Side 9. Det psykosociale område i Gladsaxe

Læs om jule-events i Carlshuse side 6-7. Læs om julens sunde lækkerier s. 16-17. Læs om At holde jul alene Side 9. Det psykosociale område i Gladsaxe Læs om jule-events i Carlshuse side 6-7 Læs om At holde jul alene Side 9 Læs om julens sunde lækkerier s. 16-17 Det psykosociale område i Gladsaxe HUSMØDE den 9. januar 2015 Kl. 13 14 Resumé fra husmøde

Læs mere

til din FORÅR 2011 PIGERNE BESTEMMER: SIDE 6-9 JUBILÆUMSÅRET 2010: Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden

til din FORÅR 2011 PIGERNE BESTEMMER: SIDE 6-9 JUBILÆUMSÅRET 2010: Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden JUBILÆUMSÅRET 2010: JUBILÆUMSÅR FEJRET MED LIDT AF HVERT SIDE 4-5 FORÅR 2011 Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden til din PIGERNE BESTEMMER: 4 GENERATIONER

Læs mere

Ringgården. Update. December 2014 # 112. Det er en dårlig idé med sådan en liste. Fasandræberen i Trigeparken. Det regner mere end vi regner med

Ringgården. Update. December 2014 # 112. Det er en dårlig idé med sådan en liste. Fasandræberen i Trigeparken. Det regner mere end vi regner med Ringgården Update December 2014 # 112 Det regner mere end vi regner med Fasandræberen i Trigeparken Det er en dårlig idé med sådan en liste I Trigeparken er der et stille, måske lidt søvnigt landsbymiljø...

Læs mere

udsyn præsenterer Tlf.: 28 18 21 23 Mail: rj@robertjakobsen.dk Velkommen! Det lille EKSTRA

udsyn præsenterer Tlf.: 28 18 21 23 Mail: rj@robertjakobsen.dk Velkommen! Det lille EKSTRA præsenterer V I R K S O M H E D S U D V I K L I N G Det lille EKSTRA Kunden har altid ret - til noget Her på den smukke bagside skal kort præsenteres, hvilke roller jeg påtager mig i private og offentlige

Læs mere

Hvad har du i posen? Nøglehullet nemt at vælge sundere

Hvad har du i posen? Nøglehullet nemt at vælge sundere Et annoncetillæg fra Tabloid Nordic udarbejdet for Fødevarestyrelsen Mad Mad && Nøglehullet nemt at vælge sundere Sundhed Sundhed Hvad har du i posen? Det nye nøglehulsmærke gør det nemmere at finde de

Læs mere

Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft

Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft 1 Indledning Du kan være nok så intelligent og faglig dygtig til dit job, men hvor effektiv er du, de dage hvor du ikke har så meget fysisk energi?

Læs mere

Udeserveringsarealer. gratis i København. Læs side 30. afviser deal-tjenester. debat fokus mad a la carte produktnyt klumme branchejura

Udeserveringsarealer. gratis i København. Læs side 30. afviser deal-tjenester. debat fokus mad a la carte produktnyt klumme branchejura Branchens mest læste magasin / 73. årgang Udeserveringsarealer gratis i København Læs side 30 03 april 2012 FOKUS: restauratører afviser deal-tjenester Læs side 6 debat fokus mad a la carte produktnyt

Læs mere

Mikkel og Line får stråler

Mikkel og Line får stråler Mikkel og Line får stråler En bog for børn om at få strålebehandling Aarhus Universitetshospital Onkologisk Afdeling D Stråleterapien Mikkel og Line får stråler Denne bog handler om Mikkel og Line. De

Læs mere

NORDSTJERNEN For beboerne i Albertslund Nord

NORDSTJERNEN For beboerne i Albertslund Nord NORDSTJERNEN For beboerne i Albertslund Nord ALBERTSLUND NORD OS I NORD - AB BÆK & FOS - VA - ABC - Nu med hjemmeside s. 6 - Turen gik til Langeland s. 8 - Det grønne områdeudvalg s. 18 NR. 18 December

Læs mere

fødevare NR. 11 / DECEMBER 2014

fødevare NR. 11 / DECEMBER 2014 fødevare NR. 11 / DECEMBER 2014 magasinet Økologisk Landsforening på Copenhagen Food Fair Se side 14 TEMA Året der gik og lokale fødevare NYT FRA SPECIALFØDEVAREHANDELEN DETAIL PRODUCENTER LEVERANDØRER

Læs mere

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010 S2010 DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 Severin Kursuscenter A/S Skovsvinget 25 5500 Middelfart T: 6341 9100 F: 6441 6902 severin@fdb.dk INDH S Skribenter: Søren

Læs mere

Fastfood. Fastfood er en branche i fremgang.

Fastfood. Fastfood er en branche i fremgang. Fastfood Danskerne får flere penge til forbrug. De spenderer mere og mere på at spise og drikke ude. Folk får også mere travlt, og de har brug for at spise på vej til og fra arbejdet. Mange kan ikke eller

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere