NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE"

Transkript

1 NY CITROËN

2 NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og er samtidig blevet endnu større og mere dynamisk og moderne at se på. Det nye design byder blandt andet på et stort rudeareal, der giver masser af lys i kabinen. I den nye Citroën Berlingo har brugsværdien fået endnu et løft. Den praktiske loftindretning Modutop (option) er udbygget og optimeret, ligesom Berlingo nu også kan fås med indvendige loftstænger til transport af lange genstande som f.eks. ski og fiskestænger uden at det går ud over aerodynamikken og dermed brændstofforbruget. Den nye Berlingo er endnu mere rummelig og fleksibel, så den hele tiden kan tilpasses det aktuelle behov. Specifikationer og udstyrsniveauer varierer fra land til land, og der kan i denne brochure derfor forekomme billeder af modelvarianter og udstyr, der ikke markedsføres i Danmark..

3 De forkromede lister på bilens front mødes i et markant Citroën-logo, og Berlingos dynamiske design forener det bedste fra MPV- og personbilsklassen. Resultatet er en unik familiebil med et meget bredt anvendelsesområde.

4 KVALITET TIL FINGERSPIDSERNE Det nye design sætter også sit præg på bilens indre. Kabinen giver et moderne indtryk præget af robuste og slidstærke materialer. Den ergonomiske indretning betyder, at alle greb og kontakter er placeret logisk og lige ved hånden. Placeringen af gearstangen i instrumentbordet styrker oplevelsen af rummelighed og komfort. Rattet kan justeres i både højde og dybde, førersædet er højdejusterbart i de fleste modeller og den nye Berlingo fås også med parkeringssensor bag, fartpilot og hastighedsbegrænser.

5

6 TEKNOLOGIEN ER TIL TJENESTE Den nye Berlingo byder på et righoldigt standardudstyr og mange muligheder for ekstraudstyr. Bi-zone klimaanlæg med separat justering i højre og venstre side, fartpilot/ hastighedsbegrænser og regnsensor er blot et lille udpluk af udstyr, der kan fås til den nye Berlingo. Den nye Berlingo har masser af opbevarings- og fralægningsmuligheder. Den kan fås med en ny generation Modutop, handskerum i førerside, hylde over forruden, rum i gulvet foran bagsædepassagerne, skuffer under fører- og passagersæde. Alt i alt kan den nye Berlingo leveres med op til 170 liter opbevarings- og fralægningsrum inde i kabinen. Det er let at navigere i de mange muligheder, som boardcomputeren byder på. Boardcomputeren giver let adgang til mange praktiske informationer som f.eks. kørt distance, gennemsnitligt brændstofforbrug, mv. Hastighedsbegrænseren styrker sikkerheden og forhindrer fartbøder. Den sørger for, at bilen ikke kan overskride en given hastighed, som du selv indstiller (option). Fartpiloten betjenes med en kontaktstilk bag ratkransen. Den valgte hastighed holdes præcist (option).

7 Sammen med aircondition/klimaanlæg er der køling af handskerum i passagersiden. Det giver mulighed for at nyde en kølig forfriskning på en varm sommerdag. Bi-zone klimaanlæg med separat regulering i højre og venstre side giver fører og forsædepassager mulighed for at indstille hver deres foretrukne temperatur (option). Atermisk, varmedæmpende forrude leveres sammen med aircondition/klimaanlæg. Med det håndfri Bluetooth-system kan du telefonere sikkert og lovligt. (option) Den nye Berlingo er udstyret med ratbetjent RDS radio med CD/MP3 afspiller og seks højttalere.

8 TRIVSEL PÅ FIRE HJUL Hele familien føler sig godt tilpas i den nye Berlingo. Det store rudeareal inviterer lyset ind i den rummelige og praktiske kabine. Kabineloftet kan udstyres med Modutop (option), der byder på endnu mere lys samt masser af opbevaringsrum. Perfekt til de voksnes personlige småting og til børnenes bøger og bamser. Sideruderne i skydedørene åbnes nemt på klem med et vippegreb. På den måde kan børnene på bagsædet selv bestemme, om de vil have frisk luft til bagsædet, uden du behøver at være bekymret for deres sikkerhed.

9 I Berlingo XTR samt i modeller med optionen Modutop kan tagrælingen placeres på langs eller på tværs alt efter behov og det, der skal transporteres.

10 SOM EN DEL AF FAMILIEN Den nye Berlingo tager skridtet videre fra praktisk familiebil til at blive en aktiv del af familien. Den tilpasser sig det aktuelle behov, og har god plads til hele familiens habengut og børnenes legetøj. Den nye Berlingo er den perfekte barne-, indkøbs- og rejsevogn. Der er stort set ingen grænser for anvendeligheden, og det er netop målet med den nye Berlingo: At skabe en dynamisk, innovativ og fleksibel familiebil. Bagagerummet er blevet endnu større, så der nu er 675 liter bagageplads under bagageskjuleren og liter, hvis man fjerner bagsæderne og stabler bagagen helt op til loftet. Modutop er videreudviklet, så der er kommet større tagruder og endnu flere opbevaringsrum i loftet. Den bageste del har dobbelt åbning, så den er tilgængelig både fra bagsæderne, og når man åbner bagklappen. Modutop -systemet er udstyret med ventilationsdyser med luftfrisker. Den nye Berlingo slipper ekstra meget lys ind via det transparente opbevaringssystem Modutop. En lofthylde i hele forrudens bredde byder på masser af fralægningsplads. Det lille kontaktspejl (option) giver mulighed for at holde øje med børnene Smart nyhed i Berlingos funktionelle indretning: Handskerum i førersiden let tilgængeligt bag ratkransen. på bagsædet uden at skulle vende sig om.

11 Den nye generation af Modutop slipper mere lys igennem og giver endnu mere opbevaringsplads. Udover hylde og to centrale opbevaringsrum har systemet nu også et nyt opbevaringsrum bagtil på 60 liter, der er tilgængeligt fra både bagsæde og bagklap. Flybakker med kopholdere i modeller med tre separate bagstole. Giver børnene mulighed for at tegne og fordrive tiden på lange ture. Når familien er på farten, skal der være plads til det hele. Derfor er der også skuffer på 8,5 liter hver under de to forsæder på Multispace og XTR. Hver en millimeter er udnyttet i den nye Berlingos store kabine. Der er f.eks. også blevet plads til to rum i gulvet ved bagsædet.

12 NY BERLINGO - DESIGNET TIL AT BLIVE BRUGT I udviklingen af den nye Berlingo er der sat endnu mere fokus på det praktiske og det brugervenlige. Derfor har den et væld af hylder, lommer, rum og fralægningspladser, og de er let tilgængelige, når du skal bruge dem. Den nye Berlingo er kort sagt designet til at blive brugt af hele familien. Endnu en funktionel nyhed: En oplukkelig bagrude (option), der bl.a. giver nem adgang til Modutop eller de indvendige loftstænger (optioner). Den oplukkelige bagrude er også praktisk, hvis pladsen bag bilen er trang, og det kniber med at åbne den store bagklap.

13 08X17 I modeller uden Modutop kan den nye Berlingo fås med indvendige loftstænger, så man kan transportere lange genstande som f.eks. ski, snowboard eller fiskestænger. På den måde undgås vindstøj og øget brændstofforbrug, som udvendig tagtransport ellers vil medføre. De store skydedøre giver nem adgang til kabinen.

14 FUNKTION MED KOMFORT OG OMVENDT Den nye Berlingo giver ikke blot plads til alt og alle. Den sørger også for, at køreturen bliver behagelig. Komforten er fuldt på højde med almindelige personbiler, og indtrykket bekræftes af det lave støjniveau, den høje materialekvalitet og den robuste finish. Der er midterarmlæn til fører og forsædepassager og flytbar opbevaringsboks mellem forsæderne (afhængig af model). Ryglænet på forreste passagersæde kan nedfældes, så der bliver ekstra plads til transport af lange genstande.

15 Den nye Berlingo har oceaner af plads i bagagerummet, og den lave læssekant giver nem adgang. Bagrudehylden beskytter bagagen mod nysgerrige blikke. Den nye Berlingo er klar til at vokse med transportopgaven. Splitbagsædet fældes nemt ned og giver ekstra plads til bagage eller store ting. Slut med at famle efter ting i et mørkt bagagerum: den opladelige håndlygte er lige ved hånden (afhængig af model).

16 FORANDRING FRYDER Den nye Berlingo er klar til at indrette sig efter ønske og behov. Afhængig af model kan Berlingo fås med 3- personers splitbagsæde (1/3-2/3) eller med tre separate stole. Uanset hvilken bagsædeløsning du vælger, kan de klappes sammen eller tages helt ud. Den nye Berlingo giver masser af muligheder og har meget få begrænsninger. Den nye Berlingo XTR har et højt udstyrsniveau med bl.a. tagrails og off-roader look.

17 I modeller med tre separate stole har du et væld af indretningsmuligheder lige ved hånden. Midterryglænet kan slås ned som bord og er desuden udstyret med to kopholdere. Hvis din Berlingo har tre separate stole, kan du fjerne en, to eller alle tre stole alt efter behov. På den måde kan lastvolumen øges helt op til 3 m 3.

18 SIKKERHED FREM FOR ALT Det omfattende sikkerhedsudstyr bekræfter indtrykket af den nye Berlingo som en ægte familiebil. Og det gælder både den aktive og den passive sikkerhed. Udover sikre køreegenskaber passer Berlingo på din familie med bl.a. ABS, bremseassistent, ESP og seks airbags. Som en af de få biler i sin klasse kan den nye Berlingo også fås med dæktrykmåler til gavn for både sikkerhed og brændstoføkonomi. De effektive ABS-bremser har EBD (elektronisk bremsekraftfordeling) og bremseassistent. Hertil kommer ESP-systemet, som forhindrer udskridning og holder den nye Berlingo på ret kurs. Den nye Berlingo kan også fås med automatisk dæktrykmåler til alle fire hjul. Et advarselssignal fortæller, hvis dæktrykket falder under et bestemt niveau, så du bliver opmærksom på at få pumpet eller repareret dækket hurtigst muligt. Dæktrykmåler fås i kombination med Tikehau 16 alufælge.

19 Ved igangsætning eller vending på skråninger med en stigning på over 3% behøver du ikke længere at holde bilen med håndbremsen. Hill holder-systemet fastholder bilen i to sekunder efter, at du har sluppet bremsen, så den ikke triller frem eller tilbage (integreret i ESP-funktionen). Automatisk regnsensor sikrer dig mod, at udsynet forringes af pludselige regnskyl eller vandsprøjt fra andre biler. Viskerne aktiveres omgående, når en bestemt vandmængde rammer forruden, så du bedre kan koncentrere dig om kørslen. (option) Den nye Berlingo er udstyret med seks airbags (to front-, to side- og to gardinairbags). Resultatet er optimal beskyttelse i tilfælde af en kollision. Parkeringssensor (option) gør det nemt at parkere sikkert og uden skrammer. Et tydeligt lydsignal fortæller, hvor tæt du er på biler eller andre forhindringer bag bilen.

20 ET VELOPLAGT MOTORPROGRAM Den nye Berlingo byder på et bredt motorprogram. Den fås med to benzinmotorer, nemlig 1.6i 16V med 90 hk og 1.6i 16V med 110 hk. Hertil kommer to dieselmotorer, nemlig HDi 90 og HDi 110 FAP. HDi 110 er udstyret med partikelfilter til gavn for miljøet. Alle motorer byder på veloplagt ydelse kombineret med god brændstoføkonomi.

21 Citroëns mest miljørigtige modeller får betegnelsen AIRDREAM. Citroën ser det som sin opgave at være med til at bevare og om muligt forbedre miljøet. I udviklingsafdelingen arbejdes ihærdigt med morgendagens biler, og Citroën er allerede langt fremme. Det er ikke kun et spørgsmål om at få motorerne til at forurene mindre. Hos Citroën genanvendes også hovedparten af de materialer, der indgår i produktionen. Ved at begrænse antallet af materialer og kode de forskellige dele og komponenter, er det muligt at genanvende det meste af bilen, når den efter lang og tro tjeneste står til udskiftning. Hensynet til miljøet kommer også til udtryk på vore fabrikker, hvor produktionsanlæggene år for år gøres stadig mere miljøvenlige. BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO 2 UDSLIP (Eu-norm)

22 KARROSSERIFARVER OG INDTRÆK Den nye Berlingo fås i 10 forskellige farver. Gylden Metallic Kyanosblå Metallic Persamos Metallic Bivuak Metallic Koksgrå Metallic* Gletscherhvid Ardentrød Aluminium Metallic Sort lak Flammerød Metallic* * med perlemorseffekt Stof Mobilis / Omni Stof Sokoban / Sprint rød Stof Sokoban / Sprint blå Stof Tectonic / Omni blå Pyntekapsel Moyo 15 Pyntekapsel Feroe 15 Pyntekapsel Rangiroa 16

23 CITROËN HOLDER KØREOPLEVELSEN VED LIGE CITROËN BERLINGO ER BYGGET TIL AT HOLDE. Med serviceintervaller på op til km/2 år, 2 års fabriksgaranti, 12 års garanti mod indefra kommende rustgennemtæring af karrosseriet samt 3 års garanti mod materiale- eller fabrikationsfejl i lakken. CITROËN TRYGHEDSAFTALE Som en ekstra sikkerhed har du mulighed for at tegne en Tryghedsaftale på din nye Citroën. Aftalen dækker sammenbrud i mekaniske, elektriske og elektroniske dele efter samme regelsæt som i bilens garantiperiode. Med en Citroën Tryghedsaftale er din Citroën dækket i sammenlagt 48 måneder dog max km. CITROËN SERVICEAFTALE Med en Citroën Serviceaftale er du og din Berlingo i gode hænder. Du behøver ikke at bekymre dig om uventede værkstedsregninger, hverken når bilen skal til de foreskrevne serviceeftersyn, eller hvis der dukker en uventet reparation op. Du betaler i stedet et fast månedligt beløb, som dækker udgifterne til service og reparation på din Citroën i en nærmere aftalt periode. Hvis du ønsker at vide mere henvises til CITROËN ASSISTANCE 24-TIMERS NØDSERVICEORDNING Alle nye Citroën er i de første 24 måneder fra første registreringsdato dækket af en 24-timers nødserviceordning, hvis uheldet skulle være ude. Citroën Assistance dækker inden for EU samt i Norge og Schweiz. Denne nødservi ceordning dækker vejhjælp vedr. hjulskift, døroplukning og brændstofpåfyldning samt bugsering til nærmeste autoriserede Citroën-værksted, hvis der opstår tekniske problemer, der forhindrer videre kørsel. Hvis reparationstiden overstiger 24 timer, stilles erstatningsbil til rådighed i op til 3 dage, og hvis den tekniske defekt er sket mere end 100 km fra hjemadressen, kan der vælges mellem hjemtransport eller hotelophold efter nærmere aftale med Citroën Assistance. CRÉDIT CITROËN Hos Citroën-forhandleren kan du lease eller finansiere dit bilkøb via Crédit Citroën til en favorabel rente. Du kan frit vælge mellem et fast eller variabelt forrentet lån med løbetid på op til 7 år. Denne brochure er europæisk og viser derfor biler, der markedsføres i hele EU. Eftersom produktspecifikationerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. For detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr henvises til tillæg med tekniske specifikationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget findes på og hos de autoriserede Citroën-forhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën Berlingo modelprogrammet, som de forelå ved redigeringen inden trykstart i juni Citroën forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre på modelprogram, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure. Der tages forbehold for trykfejl. Leverandøren er også uden forpligtelse, hvis Citroën ikke er i stand til at levere i henhold til de angivne specifikationer, farver og udstyr. DK Ny Berlingo

24 Création et réalisation : Édition : ALTAVIA Paris Imprimé en UE 06/2008. O p l e v h v a d C i t r o ë n k a n g ø r e f o r d i g Mai 2008.

NY CITROËN C4 PICASSO

NY CITROËN C4 PICASSO NY CITROËN C4 PICASSO Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Toyota RAV4 Tro mod originalen.

Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 har altid kørt sine egne veje og de behøver ikke at være asfalterede. Den unikke offroader byder på AWD (All Wheel Drive) med høj kørekomfort og stilsikkert design.

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN

TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN AURIS TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN ALTID I BEVÆGELSE. MOD NYE MÅL. MOD NYE KØREOPLEVELSER. VORES PASSION ER AT SKABE BEGEJSTRING MED EN BIL DER OVERGÅR ALLE FORVENTNINGER, GIVER TRYGHED OG MATCHER

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Avensis. Raffineret design og teknologi fra Toyota. Den viste model er med ekstraudstyr.

Avensis. Raffineret design og teknologi fra Toyota. Den viste model er med ekstraudstyr. Toyota Avensis Avensis. Raffineret design og teknologi fra Toyota. Den viste model er med ekstraudstyr. 2 års garanti 3 Raffineret design Avensis fanger blikket med et design, der giver bilen en dynamisk,

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

1bil, 1.000 facetter.

1bil, 1.000 facetter. GOLF PLUS 02 Golf Plus 1bil, 1.000 facetter. kan du se på de næste sider. Hvis man lægger stor vægt på frirum, så vil man føle sig perfekt tilpas i Golf Plus. Den imponerer nemlig ikke blot med sine pladsforhold

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

Via no. FUN og MARCO POLO.

Via no. FUN og MARCO POLO. Via no. FUN og MARCO POLO. Viano FUN og MARCO POLO 3 Viano autocampere fra Mercedes-Benz. Indhold. Kan du godt lide at give hverdagen baghjul? Er du spontan og initiativrig? Lægger du vægt på komfort

Læs mere

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere