NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE"

Transkript

1 NY CITROËN

2 NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og er samtidig blevet endnu større og mere dynamisk og moderne at se på. Det nye design byder blandt andet på et stort rudeareal, der giver masser af lys i kabinen. I den nye Citroën Berlingo har brugsværdien fået endnu et løft. Den praktiske loftindretning Modutop (option) er udbygget og optimeret, ligesom Berlingo nu også kan fås med indvendige loftstænger til transport af lange genstande som f.eks. ski og fiskestænger uden at det går ud over aerodynamikken og dermed brændstofforbruget. Den nye Berlingo er endnu mere rummelig og fleksibel, så den hele tiden kan tilpasses det aktuelle behov. Specifikationer og udstyrsniveauer varierer fra land til land, og der kan i denne brochure derfor forekomme billeder af modelvarianter og udstyr, der ikke markedsføres i Danmark..

3 De forkromede lister på bilens front mødes i et markant Citroën-logo, og Berlingos dynamiske design forener det bedste fra MPV- og personbilsklassen. Resultatet er en unik familiebil med et meget bredt anvendelsesområde.

4 KVALITET TIL FINGERSPIDSERNE Det nye design sætter også sit præg på bilens indre. Kabinen giver et moderne indtryk præget af robuste og slidstærke materialer. Den ergonomiske indretning betyder, at alle greb og kontakter er placeret logisk og lige ved hånden. Placeringen af gearstangen i instrumentbordet styrker oplevelsen af rummelighed og komfort. Rattet kan justeres i både højde og dybde, førersædet er højdejusterbart i de fleste modeller og den nye Berlingo fås også med parkeringssensor bag, fartpilot og hastighedsbegrænser.

5

6 TEKNOLOGIEN ER TIL TJENESTE Den nye Berlingo byder på et righoldigt standardudstyr og mange muligheder for ekstraudstyr. Bi-zone klimaanlæg med separat justering i højre og venstre side, fartpilot/ hastighedsbegrænser og regnsensor er blot et lille udpluk af udstyr, der kan fås til den nye Berlingo. Den nye Berlingo har masser af opbevarings- og fralægningsmuligheder. Den kan fås med en ny generation Modutop, handskerum i førerside, hylde over forruden, rum i gulvet foran bagsædepassagerne, skuffer under fører- og passagersæde. Alt i alt kan den nye Berlingo leveres med op til 170 liter opbevarings- og fralægningsrum inde i kabinen. Det er let at navigere i de mange muligheder, som boardcomputeren byder på. Boardcomputeren giver let adgang til mange praktiske informationer som f.eks. kørt distance, gennemsnitligt brændstofforbrug, mv. Hastighedsbegrænseren styrker sikkerheden og forhindrer fartbøder. Den sørger for, at bilen ikke kan overskride en given hastighed, som du selv indstiller (option). Fartpiloten betjenes med en kontaktstilk bag ratkransen. Den valgte hastighed holdes præcist (option).

7 Sammen med aircondition/klimaanlæg er der køling af handskerum i passagersiden. Det giver mulighed for at nyde en kølig forfriskning på en varm sommerdag. Bi-zone klimaanlæg med separat regulering i højre og venstre side giver fører og forsædepassager mulighed for at indstille hver deres foretrukne temperatur (option). Atermisk, varmedæmpende forrude leveres sammen med aircondition/klimaanlæg. Med det håndfri Bluetooth-system kan du telefonere sikkert og lovligt. (option) Den nye Berlingo er udstyret med ratbetjent RDS radio med CD/MP3 afspiller og seks højttalere.

8 TRIVSEL PÅ FIRE HJUL Hele familien føler sig godt tilpas i den nye Berlingo. Det store rudeareal inviterer lyset ind i den rummelige og praktiske kabine. Kabineloftet kan udstyres med Modutop (option), der byder på endnu mere lys samt masser af opbevaringsrum. Perfekt til de voksnes personlige småting og til børnenes bøger og bamser. Sideruderne i skydedørene åbnes nemt på klem med et vippegreb. På den måde kan børnene på bagsædet selv bestemme, om de vil have frisk luft til bagsædet, uden du behøver at være bekymret for deres sikkerhed.

9 I Berlingo XTR samt i modeller med optionen Modutop kan tagrælingen placeres på langs eller på tværs alt efter behov og det, der skal transporteres.

10 SOM EN DEL AF FAMILIEN Den nye Berlingo tager skridtet videre fra praktisk familiebil til at blive en aktiv del af familien. Den tilpasser sig det aktuelle behov, og har god plads til hele familiens habengut og børnenes legetøj. Den nye Berlingo er den perfekte barne-, indkøbs- og rejsevogn. Der er stort set ingen grænser for anvendeligheden, og det er netop målet med den nye Berlingo: At skabe en dynamisk, innovativ og fleksibel familiebil. Bagagerummet er blevet endnu større, så der nu er 675 liter bagageplads under bagageskjuleren og liter, hvis man fjerner bagsæderne og stabler bagagen helt op til loftet. Modutop er videreudviklet, så der er kommet større tagruder og endnu flere opbevaringsrum i loftet. Den bageste del har dobbelt åbning, så den er tilgængelig både fra bagsæderne, og når man åbner bagklappen. Modutop -systemet er udstyret med ventilationsdyser med luftfrisker. Den nye Berlingo slipper ekstra meget lys ind via det transparente opbevaringssystem Modutop. En lofthylde i hele forrudens bredde byder på masser af fralægningsplads. Det lille kontaktspejl (option) giver mulighed for at holde øje med børnene Smart nyhed i Berlingos funktionelle indretning: Handskerum i førersiden let tilgængeligt bag ratkransen. på bagsædet uden at skulle vende sig om.

11 Den nye generation af Modutop slipper mere lys igennem og giver endnu mere opbevaringsplads. Udover hylde og to centrale opbevaringsrum har systemet nu også et nyt opbevaringsrum bagtil på 60 liter, der er tilgængeligt fra både bagsæde og bagklap. Flybakker med kopholdere i modeller med tre separate bagstole. Giver børnene mulighed for at tegne og fordrive tiden på lange ture. Når familien er på farten, skal der være plads til det hele. Derfor er der også skuffer på 8,5 liter hver under de to forsæder på Multispace og XTR. Hver en millimeter er udnyttet i den nye Berlingos store kabine. Der er f.eks. også blevet plads til to rum i gulvet ved bagsædet.

12 NY BERLINGO - DESIGNET TIL AT BLIVE BRUGT I udviklingen af den nye Berlingo er der sat endnu mere fokus på det praktiske og det brugervenlige. Derfor har den et væld af hylder, lommer, rum og fralægningspladser, og de er let tilgængelige, når du skal bruge dem. Den nye Berlingo er kort sagt designet til at blive brugt af hele familien. Endnu en funktionel nyhed: En oplukkelig bagrude (option), der bl.a. giver nem adgang til Modutop eller de indvendige loftstænger (optioner). Den oplukkelige bagrude er også praktisk, hvis pladsen bag bilen er trang, og det kniber med at åbne den store bagklap.

13 08X17 I modeller uden Modutop kan den nye Berlingo fås med indvendige loftstænger, så man kan transportere lange genstande som f.eks. ski, snowboard eller fiskestænger. På den måde undgås vindstøj og øget brændstofforbrug, som udvendig tagtransport ellers vil medføre. De store skydedøre giver nem adgang til kabinen.

14 FUNKTION MED KOMFORT OG OMVENDT Den nye Berlingo giver ikke blot plads til alt og alle. Den sørger også for, at køreturen bliver behagelig. Komforten er fuldt på højde med almindelige personbiler, og indtrykket bekræftes af det lave støjniveau, den høje materialekvalitet og den robuste finish. Der er midterarmlæn til fører og forsædepassager og flytbar opbevaringsboks mellem forsæderne (afhængig af model). Ryglænet på forreste passagersæde kan nedfældes, så der bliver ekstra plads til transport af lange genstande.

15 Den nye Berlingo har oceaner af plads i bagagerummet, og den lave læssekant giver nem adgang. Bagrudehylden beskytter bagagen mod nysgerrige blikke. Den nye Berlingo er klar til at vokse med transportopgaven. Splitbagsædet fældes nemt ned og giver ekstra plads til bagage eller store ting. Slut med at famle efter ting i et mørkt bagagerum: den opladelige håndlygte er lige ved hånden (afhængig af model).

16 FORANDRING FRYDER Den nye Berlingo er klar til at indrette sig efter ønske og behov. Afhængig af model kan Berlingo fås med 3- personers splitbagsæde (1/3-2/3) eller med tre separate stole. Uanset hvilken bagsædeløsning du vælger, kan de klappes sammen eller tages helt ud. Den nye Berlingo giver masser af muligheder og har meget få begrænsninger. Den nye Berlingo XTR har et højt udstyrsniveau med bl.a. tagrails og off-roader look.

17 I modeller med tre separate stole har du et væld af indretningsmuligheder lige ved hånden. Midterryglænet kan slås ned som bord og er desuden udstyret med to kopholdere. Hvis din Berlingo har tre separate stole, kan du fjerne en, to eller alle tre stole alt efter behov. På den måde kan lastvolumen øges helt op til 3 m 3.

18 SIKKERHED FREM FOR ALT Det omfattende sikkerhedsudstyr bekræfter indtrykket af den nye Berlingo som en ægte familiebil. Og det gælder både den aktive og den passive sikkerhed. Udover sikre køreegenskaber passer Berlingo på din familie med bl.a. ABS, bremseassistent, ESP og seks airbags. Som en af de få biler i sin klasse kan den nye Berlingo også fås med dæktrykmåler til gavn for både sikkerhed og brændstoføkonomi. De effektive ABS-bremser har EBD (elektronisk bremsekraftfordeling) og bremseassistent. Hertil kommer ESP-systemet, som forhindrer udskridning og holder den nye Berlingo på ret kurs. Den nye Berlingo kan også fås med automatisk dæktrykmåler til alle fire hjul. Et advarselssignal fortæller, hvis dæktrykket falder under et bestemt niveau, så du bliver opmærksom på at få pumpet eller repareret dækket hurtigst muligt. Dæktrykmåler fås i kombination med Tikehau 16 alufælge.

19 Ved igangsætning eller vending på skråninger med en stigning på over 3% behøver du ikke længere at holde bilen med håndbremsen. Hill holder-systemet fastholder bilen i to sekunder efter, at du har sluppet bremsen, så den ikke triller frem eller tilbage (integreret i ESP-funktionen). Automatisk regnsensor sikrer dig mod, at udsynet forringes af pludselige regnskyl eller vandsprøjt fra andre biler. Viskerne aktiveres omgående, når en bestemt vandmængde rammer forruden, så du bedre kan koncentrere dig om kørslen. (option) Den nye Berlingo er udstyret med seks airbags (to front-, to side- og to gardinairbags). Resultatet er optimal beskyttelse i tilfælde af en kollision. Parkeringssensor (option) gør det nemt at parkere sikkert og uden skrammer. Et tydeligt lydsignal fortæller, hvor tæt du er på biler eller andre forhindringer bag bilen.

20 ET VELOPLAGT MOTORPROGRAM Den nye Berlingo byder på et bredt motorprogram. Den fås med to benzinmotorer, nemlig 1.6i 16V med 90 hk og 1.6i 16V med 110 hk. Hertil kommer to dieselmotorer, nemlig HDi 90 og HDi 110 FAP. HDi 110 er udstyret med partikelfilter til gavn for miljøet. Alle motorer byder på veloplagt ydelse kombineret med god brændstoføkonomi.

21 Citroëns mest miljørigtige modeller får betegnelsen AIRDREAM. Citroën ser det som sin opgave at være med til at bevare og om muligt forbedre miljøet. I udviklingsafdelingen arbejdes ihærdigt med morgendagens biler, og Citroën er allerede langt fremme. Det er ikke kun et spørgsmål om at få motorerne til at forurene mindre. Hos Citroën genanvendes også hovedparten af de materialer, der indgår i produktionen. Ved at begrænse antallet af materialer og kode de forskellige dele og komponenter, er det muligt at genanvende det meste af bilen, når den efter lang og tro tjeneste står til udskiftning. Hensynet til miljøet kommer også til udtryk på vore fabrikker, hvor produktionsanlæggene år for år gøres stadig mere miljøvenlige. BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO 2 UDSLIP (Eu-norm)

22 KARROSSERIFARVER OG INDTRÆK Den nye Berlingo fås i 10 forskellige farver. Gylden Metallic Kyanosblå Metallic Persamos Metallic Bivuak Metallic Koksgrå Metallic* Gletscherhvid Ardentrød Aluminium Metallic Sort lak Flammerød Metallic* * med perlemorseffekt Stof Mobilis / Omni Stof Sokoban / Sprint rød Stof Sokoban / Sprint blå Stof Tectonic / Omni blå Pyntekapsel Moyo 15 Pyntekapsel Feroe 15 Pyntekapsel Rangiroa 16

23 CITROËN HOLDER KØREOPLEVELSEN VED LIGE CITROËN BERLINGO ER BYGGET TIL AT HOLDE. Med serviceintervaller på op til km/2 år, 2 års fabriksgaranti, 12 års garanti mod indefra kommende rustgennemtæring af karrosseriet samt 3 års garanti mod materiale- eller fabrikationsfejl i lakken. CITROËN TRYGHEDSAFTALE Som en ekstra sikkerhed har du mulighed for at tegne en Tryghedsaftale på din nye Citroën. Aftalen dækker sammenbrud i mekaniske, elektriske og elektroniske dele efter samme regelsæt som i bilens garantiperiode. Med en Citroën Tryghedsaftale er din Citroën dækket i sammenlagt 48 måneder dog max km. CITROËN SERVICEAFTALE Med en Citroën Serviceaftale er du og din Berlingo i gode hænder. Du behøver ikke at bekymre dig om uventede værkstedsregninger, hverken når bilen skal til de foreskrevne serviceeftersyn, eller hvis der dukker en uventet reparation op. Du betaler i stedet et fast månedligt beløb, som dækker udgifterne til service og reparation på din Citroën i en nærmere aftalt periode. Hvis du ønsker at vide mere henvises til CITROËN ASSISTANCE 24-TIMERS NØDSERVICEORDNING Alle nye Citroën er i de første 24 måneder fra første registreringsdato dækket af en 24-timers nødserviceordning, hvis uheldet skulle være ude. Citroën Assistance dækker inden for EU samt i Norge og Schweiz. Denne nødservi ceordning dækker vejhjælp vedr. hjulskift, døroplukning og brændstofpåfyldning samt bugsering til nærmeste autoriserede Citroën-værksted, hvis der opstår tekniske problemer, der forhindrer videre kørsel. Hvis reparationstiden overstiger 24 timer, stilles erstatningsbil til rådighed i op til 3 dage, og hvis den tekniske defekt er sket mere end 100 km fra hjemadressen, kan der vælges mellem hjemtransport eller hotelophold efter nærmere aftale med Citroën Assistance. CRÉDIT CITROËN Hos Citroën-forhandleren kan du lease eller finansiere dit bilkøb via Crédit Citroën til en favorabel rente. Du kan frit vælge mellem et fast eller variabelt forrentet lån med løbetid på op til 7 år. Denne brochure er europæisk og viser derfor biler, der markedsføres i hele EU. Eftersom produktspecifikationerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. For detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr henvises til tillæg med tekniske specifikationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget findes på og hos de autoriserede Citroën-forhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën Berlingo modelprogrammet, som de forelå ved redigeringen inden trykstart i juni Citroën forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre på modelprogram, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure. Der tages forbehold for trykfejl. Leverandøren er også uden forpligtelse, hvis Citroën ikke er i stand til at levere i henhold til de angivne specifikationer, farver og udstyr. DK Ny Berlingo

24 Création et réalisation : Édition : ALTAVIA Paris Imprimé en UE 06/2008. O p l e v h v a d C i t r o ë n k a n g ø r e f o r d i g Mai 2008.

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

NY CITROËN NY CITROËN C4 Når en bil kommer til verden med så vellykket et design som C4, bør et facelift være nænsomt og diskret. Det er også tilfældet med den nye C4, hvor fronten har fået en mere buet

Læs mere

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale arbejdsbetingelser CITROËN JUMPY Varebil med stil! 06S11 DETAIL????? Den nye Citroën Jumpy udstråler dynamik og styrke. Det understr eges af de stor e beskyttende kofangere, de brede fenderlister, de højt placerede forlygter

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

CITROËN C3 PICASSO Kreativt DESIGN Citroën C3 Picasso bryder med vanetænkningen og kører sine helt egne veje. Designet er nærmest som en kube med afrundede linjer og genial pladsudnyttelse. Space Box kalder

Læs mere

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN NY CITROËN C3 VISIODRIVE CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN MPV-KAMPAGNE: DVD-SYSTEM OG BURY HÅNDFRIT BLUETOOTH-SYSTEM UDEN MERPRIS FÅ DEN NYE CITROËN C3 HDi DIESEL TIL SAMME

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2016 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 100 S&S Cylindervolumen cm3 1560 Antal cylindre 4 Max. effekt kw ved omdr.

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO 2 SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO har maksimal plads indvendig og en kompakt udvendig størrelse. CITROËN C3 PICASSO er meget mere end blot en MPV og lever

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Nye rejseoplevelser EN NY PROFIL MED MARKANTE OG ELEGANTE LINIER Den nye Citroën C5 peger langt frem i tiden og er samtidig trofast mod mærkets kerneværdier: innovation, teknologi og design. Både som

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

PÅ HJEMMEBANE OVERALT

PÅ HJEMMEBANE OVERALT CITROËN C4 AIRCROSS PÅ HJEMMEBANE OVERALT Citroën C4 AIRCROSS repræsenterer en vellykket balance mellem kraft og dynamik på den ene side og stilsikker elegance på den anden side. Den markante front med

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger Chrysler PT Cruiser 1,6 Classic Motor 1,6 DOHC 116 hk 3-punktsseler på alle pladser 6 højttalere ABS med elektronisk bremsedistribution Aircondition Dæk dim. 195/65R15 El-justerbare og opvarmede sidespejle

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

CITROËN C4 INSPIRERENDE POSITIVE POWER DESIGN & KØREGLÆDE TEKNOLOGI TIL TJENESTE Proportionerne i Citroën C4 signalerer robusthed og stabilitet. De skulpturelle linjer med elegante kromdetaljer fanger

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS 206 + DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS Det er de små glæder i hverdagen, der giver livet kulør. Og derfor håber Peugeot at kunne gøre din hverdag endnu mere farverig med den nye 206+. Har du brug

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT.

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. Peugeot forhandler Création : BETC EURO RSCG Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Édition : Imprimé en U.E. Réf. 1D0505 Tarif 05C DK 10/2005 Ny MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. Ny Livsglæde Få lys ind

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

NY CItRoËN C4 INSPIRERENDE POSITIVE POWER DESIGN & KØREGLÆDE teknologi TIL TJENESTE Proportionerne i den nye Citroën C4 signalerer robusthed og stabilitet. De skulpturelle linjer med elegante kromdetaljer

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Beskatningsgrundlag. inkl. lev. kr. 1.4T Benzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse ,9-16,

Beskatningsgrundlag. inkl. lev. kr. 1.4T Benzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse ,9-16, FIRMAILER ASTRA 5-dørs 1.4T enzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse 244.990 14,9-16,7 136-153 1.4T enzin 150 hk Exclusive, 6-trins automatisk gearkasse 259.990 13,3-15,2 149-170 Exclusive Ergonomiske

Læs mere

Opel Grandland Vejlende prisliste

Opel Grandland Vejlende prisliste Opel Grandland Vejlende prisliste Ekstraordinær komfort Anmelderrost motorer* Sidst opdateret: 27.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Grandland Vejledende prisliste

Opel Grandland Vejledende prisliste Opel Grandland Vejledende prisliste Ekstraordinær komfort Førsteklasses sikkerhedssystemer Sidst opdateret: 09.10.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Opel Astra Classic II

Opel Astra Classic II Opel Astra Classic II Øg dine forventninger med OPEL ASTRA Classic II. Oplev, at dynamisk design, teknisk snilde og enestående komfort går op i en højere enhed. Opel Astra CLASSIC II. Designet for at

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131.

Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131. XF TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131. Publikation del nr. JSE 32 02 40 131 Adgang til

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service.

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service. Forhandlernet og service. Partner Tepee Når du vælger Peugeot, råder du samtidig over et omfattende net af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service vil garantere

Læs mere

Beskatningsgrundlag. inkl. lev. kr. 1.4T Benzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse ,9-16,

Beskatningsgrundlag. inkl. lev. kr. 1.4T Benzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse ,9-16, FIRMAILER ASTRA 5-dørs 1.4T enzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse 244.990 14,9-16,7 136-153 1.4T enzin 150 hk Exclusive, 6-trins automatisk gearkasse 259.990 13,3-15,2 149-170 Exclusive Ergonomiske

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA CITROËN NEMO KAEBIL VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO TANDARDUDTYR NIVEAU 1

Læs mere