Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København"

Transkript

1 Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København TIL STEDE Nina Monrad Boel Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker (pkt. 1-6) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Moustafa Mahmou Moustafa Oliver de Mylius Sophie Jo Rytter Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet AFBUD - GÆSTER Poul Danstrup Andersen, sekretariatet (pkt. 5-7) Dan Hindsgaul, sekretariatet (pkt. 8-11) ORDSTYRER Nina Monrad Boel REFERENT Erik Jenrich Sørensen Dagsorden 1. Endelig fastlæggelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra HBM 4/ Eventuelle meddelelser 4. HB s arbejde 5. Organisatoriske sager, del 1: Internationalt 6. Delegationen til ICM Økonomi, Fundraising og Budget 8. Organisatoriske sager, del 2: Nationalt 9. Kvartalsrapportering for 2. kvartal 10. Strategien 11. Sekretariatets struktur 12. Internationalt udvalg 13. Evaluering af mødet 14. Eventuelt

2 1. Endelig fastlæggelse af dagsorden Dagsordenen blev fastlagt som ovenfor. 2. Godkendelse af referat fra HBM 4/2016 Referatet blev godkendt. 3. Eventuelle meddelelser Intet at bemærke. 4. HB s arbejde Hovedbestyrelsen diskuterede, i hvor høj grad man ønsker at godkende omposteringer på en allerede godkendt budgetpost pga. forsinkelser i forbruget, eller om man blot ønsker en efterfølgende orientering. I det aktuelle tilfælde handler det om et ikke realiseret godkendt ekstraforbrug på hvervning i størrelsesordenen kroner, som kommer til at blive forsinket med et antal måneder i forhold til den oprindelige tillægsbevilling. Sophie ønskede afklaret, om præmissen for merforbruget fortsat er til stede, og det oplyste Trine, at den fortsat er, bl.a. fordi der er kommet endnu flere fundraising leads, end det var tilfældet i forhold til HBM 4. Nina ønskede den principielle diskussion om, hvorvidt HB kan nøjes med en efterfølgende orientering i forbindelse med en forsinkelse af et bevilget merforbrug, såfremt sekretariatet skønner, at præmisserne for bevillingen fortsat er til stede og at det sker inden for samme budgetramme, og at det sker inden for rammerne af almindelig økonomisk ansvarlighed. Dette tilsluttede HB sig. Som en konsekvens heraf ønskede HB ikke at diskutere det aktuelle spørgsmål yderligere, men ønsker blot en orientering. Hovedbestyrelsen ønsker løbende at diskutere forholdet mellem governance og management, når velegnede cases dukker op. Mousta fremlagde et forud fremsendt oplæg til en vision for HB s arbejde frem til næste landsmøde udarbejdet på baggrund af diskussionerne på HBM 4 og indstillingen fra landsmødet 2015 om tættere kontakt: Vi vil med afsæt i et tillidsfuldt forhold til medlemmerne være kendt som en åben, transparent og inddragende hovedbestyrelse. Hovedbestyrelsen diskuterede og roste oplægget samt hvorledes visionen kan realiseres. Oliver understregede, at HB også ønsker at være andet end beskrevet i visionen, f.eks. effektive og professionelle, men at visionen er god til at fokusere arbejdet for denne hovedbestyrelse frem til næste landsmøde. Visionen blev herefter vedtaget. Herefter blev det diskuteret, hvad visionen i praksis vil betyde for Amnestys arbejde.

3 Hvad betyder det, at vi vil have et tillidsfuldt forhold til medlemmerne? Hovedbestyrelsen takker generelt ja til invitationer af medlemmer og ønsker at være proaktive i forhold til at møde aktive, evt. i samarbejde med sekretariatspersoner. Hovedbestyrelsen beder sekretariatet om at komme med et oplæg til, hvor i landet det ville være muligt at lægge HBM 7 i kombination med at mødes med lokalt aktive. Fatima fremhævede, at Kampagneseminaret og landsmødet er to gode kanaler til at møde medlemmer. HB ønsker ikke p.t. at streame HB-møder, da interessen ikke forventes at være der. HB ønsker at foretage en kort video-opdatering af sit arbejde til grupper og andre organisatorisk aktive. HB ønsker inden HBM 6 et forslag til en handlingsplan for sekretariatet for, hvorledes HBM 7 kan ligge ude i landet, hvorledes en videohilsen kan foretages, og hvordan man kan møde aktive efter anmodning. Dansk afdelings skal rapportere tilbage til den internationale bevægelse om hvorvidt vi lever op til de internationale core standards med en tilhørende handlingsplan for, hvordan vi kommer til at leve op til de standarder, vi ikke lever op til p.t. Louise, Oliver og Erik danner en lille gruppe for at gennemføre rapporteringen og overvejer at benchmarke med norsk afdeling. Gruppen kommer med et oplæg til HBM Organisatoriske sager, del 1: Internationalt Nina og Trine meldte tilbage fra det internationale møde for formænd og generalsekretærer, hvor den planlagte Governance Reform blev diskuteret. Nina rapporterede fra det europæiske møde for formænd og generalsekretærer, hvor arbejdet inden for European Regional Space blev diskuteret. 6. Delegationen til ICM 2017 Dansk afdeling har seks pladser i ICM delegationen og seks stemmer til ICM. Hovedbestyrelsen beder sekretariatet opdatere dokumentet Hovedbestyrelsens retningslinier for dansk afdelings deltagelse i ICM. Nina fortalte, at det kræver meget arbejde at være i delegationen, og at man skal sætte en uge af i sommerferien til mødet. Hovedbestyrelsen tog en runde om den enkeltes interesse i at deltage i ICM. Alle ville gerne deltage. Kriterierne for, hvem der skal deltage i delegationen, blev diskuteret. Formanden udarbejder en indstilling til sammensætningen af HBM delegationen op til HBM 6.

4 Fatima er blevet valgt til den internationale arbejdsgruppe vedr. den internationale vedtægtsreform. Poul fortalte om sit arbejde i den international arbejdsgruppe om brugen af foreningens reserver. 7. Økonomi, Fundraising og Budget Poul berettede om halvårsregnskabet og sammenholdt den med forventninger i Prognose 1. Indtægterne ligger kr bedre end i P1, og der er desuden et underforbrug for omkring en million kroner i forhold til P1, som regnes for periodeudsving. Poul præsenterede forventningerne i Prognose 2, der er væsentligt mere positive end budgetteret. Især er major gifts væsentligt højere end forventet. Trine informerede om baggrunden for den under pkt. 4 omtalte ikke forbrugte ekstrabevilling. Vi er bagud på antallet af medlemmer, hvilket bekymrer HB. Det vil der fokuseres på den kommende tid. 8. Organisatoriske sager, del 2: Nationalt Erik præsenterede et forslag til en ny strategi for aktivismen, der har som hovedmål at få rigtig mange af HB ønsker også, at man i forbindelse med aktivismen skal holde udkig efter organisatorisktalent. Nina var meget glad for udkastet til strategi og hun ønsker, at man under målet om, at aktivismen skal være state-of-the-art, også tilføjer, at aktivismen skal være innovation og nytænkende og testende. Ole fortalte om arbejdet i Rejseholdet til amnesty-grupperne. Sophie spurgte ind til analysen af de største udfordringer og muligheder og udtrykte ønsket om, at den bliver uddybet. Fatima var ligeledes glad for udkastet og spurgte ind til, at målene bliver tilstrækkeligt ambitiøse. Louise syntes, det var et velskrevet oplæg og fortalte, at hun er medlem af Amnestygruppen om Børn og gerne deltager i arbejdet med strategien. Oliver bakkede helt op om planen og understregede, at de i forbindelse med udviklingen af Amnesty Youth skal overveje nøje hvilke opgaver, vi ønsker løst. Vi kunne også overveje at udvikle et akademiforløb for aktive. Dan fortalte, at vi kommer til at køre med væsentligt længere kampagneforløb, hvor det er vigtigt, at vi ruller ændringerne ud i den rigtige rækkefølge. Trine fortalte, at ambitioner og ressourcer i høj grad kommer til at spille sammen, når der tales om handlingsplaner.

5 Ole understregede, at det er vigtigt, at aktive kan mærke, at aktiviteterne har et formål Nina opsummerede, at der er stor opbakning, og at der ønskes ambitiøse mål, og at det er et område, hvor HB gerne investerer. På kampagneseminaret vil sekretariatet give et oplæg om aktivismestrategien, og der vil på forhånd blive sendt et oplæg ud. Desuden bliver Flygtningekampagnen et stort emne. Sekretariatet udsender i ugen efter HBM 5 et oplæg til program for Kampagneseminaret, så HB herefter godkender via mail. HB ønsker ikke at sidde i brugerpaneler eller fokusgrupper, der er målrettet aktivister, da det er for hands on i forhold til HB s rolle. Dan fortalte om det igangværende projekt for at undersøge, hvorledes dansk afdeling bedst anvender menneskerettighedsundervisning og active participation, og hovedbestyrelsen blev informeret om planerne med oplæg på HBM 6 med henblik på vedtagelse i forbindelse med HBM 7. HB kan deltage i arbejdet. Nina fortalte om planerne om en afholdelse om en temaaften om landsmøderne. Evaluering af landsmøde 2015 vil foreligge inden temaaften. Hovedbestyrelsen genbekræftede HB s Retningslinjer for aktivismen Lige efter HBM 4 trådte det ene medlem af støtteudvalget ud, så HB udpegede i stedet John Hansen og Lotte Andersen. Trine informerede om de indtil videre meget begrænsede reaktioner, der har været oven på de to seneste artikler vedr. sexarbejderpolitikken. 9. Kvartalsrapportering for 2. kvartal Kvartalsrapporteringen for 2. kvartal blev gennemgået. Nina ønskede at få konkrete tal for nyhvervninger og frafald som supplement til figur 1, der aggregerer dem. Tallet for det forventede medlemsfrafald i 2019 mangler og ønskes indsat i forbindelse med næste rapportering. Der ønskes desuden langt mere omfattende forklaringer på, hvad der er baggrunden for tallene, og hvad fagsproget betyder, hvad er f.eks. en forringet KI? 10. Strategien Dan præsenterede kriterierne for udvælgelse af målgrupper og aktører i forbindelse med målet Øget indflydelse. Dan præsenterede arbejdet med at udvikle nøgletal (KPI er) for målet Stærkere opbakning. Sekretariatet udsender efter HBM 5 en samlet oversigt over alle KPI er og targets.

6 11. Sekretariatets struktur Trine orienterede om sine overvejelser vedrørende sekretariatets struktur. 12. Internationalt udvalg Fatima fortalte om arbejdet i Internationalt Udvalg (IU). Udvalget har beskæftiget sig med de to høringer om den store reform af den internationale demokratiske struktur (Governance Reform), men der er ikke så meget arbejde tilbage for IU på dette område i efteråret. Status for den internationale Organizing Amnesty Nationally proces skal afklares I perioden fra HBM 6 og frem til ICM 2017 afholder IU og ICM delegationen fælles møder. Sekretariatet opretter en mailingliste til Internationalt Udvalg. Fatima udsender et oplæg op til HBM 6 om IU s videre arbejde, revision af kommissorium og indstilling til nye medlemmer af udvalget. 13. Evaluering af mødet Der manglede tid til et par af diskussionerne. Der har været god mulighed for at snakke om HB s arbejde. 14. Eventuelt HBM 2 bliver den 4. marts Sekretariatet udarbejder en oversigt over hvilke dokumenter i HB s regelsamling, der trænger til en opdatering. Sekretariatet opretter en mappe i HB s Dropbox med referater af HB-møderne.

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet

Læs mere

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde Referat af HBM 4/2017 den 19.-20. maj på Hotel Scandic, Roskilde TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 7-11) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver

Læs mere

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-10+12+13) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet AFBUD Martin

Læs mere

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand TIL STEDE Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

Referat af HBM 7/2016 den på centret i Aalborg

Referat af HBM 7/2016 den på centret i Aalborg Referat af HBM 7/2016 den 3.-4. 2016 på centret i Aalborg TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver de Mylius

Læs mere

Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København

Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET

REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET TIL STEDE Nina Monrad Boel Martin Isenbecker Lars Normann Jørgensen Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius (pkt. 1-4 + 7-13) Kristoffer

Læs mere

Referat af HBM 4/2016 den maj på Hotel Scandic i Roskilde

Referat af HBM 4/2016 den maj på Hotel Scandic i Roskilde Referat af HBM 4/2016 den 21.-22. maj på Hotel Scandic i Roskilde TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker (pkt. 1-9) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen (pkt. 1-9) Moustafa

Læs mere

REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET

REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET TIL STEDE Nina Monrad Boel Minna Højland (via Skype) Lars Normann Jørgensen Mads Hyuk Jørgensen Jakob Silas Lund (via Skype) Fatima Madsen Kristoffer

Læs mere

Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter

Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter TIL STEDE Nina Monrad Boel Louise Bonnevie Lars Normann Jørgensen (pkt. 1-8) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 7/2017 den 2.-3. december på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-8) John Hansen Ilja Sabaj-Kjær (pkt. 1-4) Ole Ankjær Madsen

Læs mere

Referat af HBM 4/2018 den juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde

Referat af HBM 4/2018 den juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde Referat af HBM 4/2018 den 2.-3. juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde TIL STEDE Sara Tamim Abawi Trine Christensen, sekretariatet John Hansen (pkt. 1-6) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de

Læs mere

Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-11) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København

Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København TIL STEDE Trine Christensen, sekretariatet Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter

Læs mere

REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER

REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER TIL STEDE Minna Højland Lars Normann Jørgensen Mads Hyuk Jørgensen Fatima Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Erik Jenrich Sørensen AFBUD Nina

Læs mere

REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve TIL STEDE Nina Monrad Boel Fatima Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Oliver de Mylius Louise Bonnevie

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København

Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København TIL STEDE Sara Tamim Abawi Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover:

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover: VI VIL EUROPA! Følgende dokument skal ses som forretningsudvalgets tanker om fremtidens Europabevægelse og dermed også som motivation for de vedtægtsændringer, som er stillet af forretningsudvalget på

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00 1. februar 2019 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00 Sinatur Sixtus Hotel, Middelart Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 24. november 2010 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Arthur T. Mønsted, Pernille Østrem, Tom Allan.

Læs mere

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger Referat af 23. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 17. juni 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling Som vedtaget på landsmødet den 5. maj 2013 1 Foreningens navn Foreningens navn er Amnesty International, dansk afdeling (i det følgende kaldet foreningen).

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6 Økonomiudvalget Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl. 16.00 i F 6 Mødet slut kl. 18.30 MØDEDELTAGERE John Schmidt Andersen (V) Hans Andersen (V) Kasper Andersen (O) Kim Rockhill (A) Ole Søbæk

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay. 1. marts 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 23 Mødedato: 11. marts 2013 Tidspunkt: kl. 10.00 14.00 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas

Læs mere

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Dato: 21. april 2016 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 31 19 32 33 Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Tid: fredag den 29. april kl. 09.30

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

Forretningsorden for URK s landsstyrelse

Forretningsorden for URK s landsstyrelse Forretningsorden for URK s landsstyrelse 2011-2012 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen er på

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00 3. september 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde tirsdag den 28. august 2018 Kl. 15:30 18:00 Hotel Vejlefjord, Stouby Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT 2016 F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 31-03-2016 13:00 Sted: Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser og er kommunernes

Læs mere

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 15. december 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 08-2010 22. september 2010 Telefonmøde kl. 19.00 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2010 3. Bestyrelsens siden sidst Bestyrelsens

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget Mødedato: Tirsdag den 25. august 2015 Mødetidspunkt: 15:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 211, Mødelokale Bjarne Thyregod, Anders

Læs mere

2. Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 25. februar 2009

2. Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 25. februar 2009 Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 2. Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 25. februar 2009 Tilstede: Vibeke Krøll, formand, Inge Madsen, Judith Mølgaard, Inge Hynkemejer, Hans

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Inge Prip, direktør, tilforordnet for skolen Glenn Christensen, økonomichef, tilforordnet for skolen Astrid Berg, referent, tilforordnet for skolen

Inge Prip, direktør, tilforordnet for skolen Glenn Christensen, økonomichef, tilforordnet for skolen Astrid Berg, referent, tilforordnet for skolen BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 4 Referat 11.12.2014 Kl. 13.00 16.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Peder Oxes Allé 4, 3400 Hillerød mødelokale 1-1-02 Afbud: Deltagere:

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT 2015 F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 30-04-2015 15:30 Sted: Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati.

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017 Referat til 7. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag/søndag den 7. og 8. januar 2017 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29, Ulkestrup 4400 Mørkøv Repræsentanter Navn Deltog Afbud

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Lene Meyland, Henrik Mikkelsen (kun tirsdag),

Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Lene Meyland, Henrik Mikkelsen (kun tirsdag), VUC Bestyrelsen Emne Referat af bestyrelsesmøde Dato Den 18. september 2013, Tyrstrup Kro, Christiansfeld Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Lene Meyland, Henrik Mikkelsen

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Klaus Markussen, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering Referat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Onsdag den 22. juni 2011 kl. 10.00 11.30 Sted: Politigården i Odense Afbud: Hans Jørgensen, Erik Christensen og Bjarne Nielsen, Curt Sørensen, Anker Boye, Arne

Læs mere

REFERAT. Møde med ministeren kl til

REFERAT. Møde med ministeren kl til 30. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 11 Mødedato: 29. januar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til 15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Møde med ministeren kl. 15.15 til 16.00.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 REFERAT 2017 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 06-02-2017 10:15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 Deltagerfortegnelse...3 1. Godkendelse af dagsorden og referat...4 1.1. Godkendelse af

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 21. april 2010 Ref: HS Dato: 6. maj 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent (2 min) Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent (2 min) Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Lokale B338 Prinsens Allé 2 8800 Viborg Mødedato: 20. september 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Forbered Læs dagsorden samt bilag. Gør jer overvejelser

Læs mere

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017 Dato: 6. september 2017 Til: Hovedbestyrelsen Skrevet af: Mads Peter Aagaard Madsen, 31 19 32 33, mads@dn.dk Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017 Tid: Fredag d. 18. august kl. 9.30 15.00

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 09-09-2014 13:00 16:00 Sted: KL-huset lokale S-09 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat af 1. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 8. maj 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 (Spisepause 18.00-18.30) STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

Referat af HBM 4/2019 den maj på Hotel Scandic i Roskilde

Referat af HBM 4/2019 den maj på Hotel Scandic i Roskilde Referat af HBM 4/2019 den 25.-26. maj på Hotel Scandic i Roskilde TIL STEDE Sara Tamim Abawi Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer

Læs mere

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger Referat af menighedsrådsmøde tirsdag d. 12. juni 2018 kl. 17.30 20.30 Referent: Charlotte Tilstede: Marianne, Bodil, Karen, Martin, Poul (deltog i punkterne 1, 2 og3), Jens, Linda, Jacob (deltog i punkt

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 7. oktober 2015, kl. 12.30-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere: Martin B. Josefsen, Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Dato: 25. april 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Tid: Fredag d. 3. maj kl. 9.30 16.00 Sted:

Læs mere

Brøndby den 4. oktober 2018

Brøndby den 4. oktober 2018 Brøndby den 4. oktober 2018 Referat af dommerudvalgsmøde nr. 1 2018-2019 Mandag den 24. september 2018 kl. 17.00 i Odense Deltagere: Jørgen Svane (JS), Henrik Mouritsen (MOU), Jesper Kirkholm (JK), Kim

Læs mere

1. Hovedbestyrelsens ansvarsområder og kompetencer

1. Hovedbestyrelsens ansvarsområder og kompetencer Vedtaget i forbindelse med opfølgningen på HBM 2 2015. Hovedbestyrelsens forretningsorden Formål Formålet med denne forretningsorden er overordnet at samle og fastholde rammer og regelsæt for hovedbestyrelsens

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Referat fra forretningsudvalgets møde 3. juni 2019

Referat fra forretningsudvalgets møde 3. juni 2019 vbm / 24. juni 2019 Referat fra forretningsudvalgets møde 3. juni 2019 Til stede Fra forretningsudvalget: Agi Csonka, forkvinde Bettina Bach Ibrahim Hakizimfura Juliane Marie Neiiendam Kim Simonsen Peter

Læs mere

Referatet blev godkendt. Fremadrettet sendes referat fra det foregående møde med som en del af bilagsmaterialet.

Referatet blev godkendt. Fremadrettet sendes referat fra det foregående møde med som en del af bilagsmaterialet. Referat Styregruppen for DDB Møde den 26. marts 2014, kl. 15.00-17.00 og d. 27. marts 2014, kl. 17.00 18.00. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Steen Kyed (Kulturministeriet), Lone Gladbo (Kulturdirektør

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør tirsdag den 1. oktober 2013 kl.17.15 14. oktober 2013 Til stede: Kim Carlsen Knud Erik Andersen Liss Porsborg ( afbud ) Jørgen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #7, 214 Vært: Referent: Deltagere: Bitten Schjødt Kjær Morten Frouvne Vincentz HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk),

Læs mere