Referat. Bestyrelsesmøde 26. januar Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Toldboden 3, 2. sal, D Viborg. Kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Bestyrelsesmøde 26. januar Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Toldboden 3, 2. sal, D Viborg. Kl"

Transkript

1 Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 26. januar 2016 Toldboden 3, 2. sal, D Viborg Kl Mødet afholdes i Mødelokalet i stueetagen Karin Rye Riddermann

2 Mødedato: Sted: Sekretariatet Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 11/2016 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Fælles møde med DSFs bestyrelse 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde 3. Opfølgning på fælles møde med DSF 4. Siden sidst orienteringsskrivelse mv. 5. Status på samarbejdspartnere 6. SportsFair 2016 samt oplæg omkring Årsmøde Temadage og ERFA-møder i Økonomi 10. Medlemsstruktur og kontingent 11. Bestyrelsens organisering og arbejdsform 12. Eventuelt (herunder møder i 2016) Deltagere - bestyrelsen: Niels Bækgård Jakob Sander Otto Skak Holger Kortbek Alf Christensen Lene Karsbæk Gitte Nørgaard Rune Bille Afbud: Axel Lindgren (tilforordnet) Carsten Larsen (tilforordnet) Sekretariatet: Karin Rye Riddermann (KRR) Punkt 1 Fælles møde med DSF Selvstændigt referat vedhæftet som bilag 1. Punkt 2 Referat fra 3. december 2015 Referatet godkendt uden bemærkninger. Punkt 3 Opfølgning på fælles møde med DSF Der er ikke mulighed for at tage beslutning om en fremtidig proces på baggrund af det netop afholdte møde. Niels tager en indledende kontakt til GAD, hvorefter Gitte og Holger sørger for at invitere dem med i det kommende arbejde. Det er vigtigt, at vi ikke i Sportsfaciliteter kommer til at fremstille os selv som bedre eller større end vores kommende samarbejdspartnere.

3 Punkt 4 Siden sidst jf. Orienteringsskrivelse NB foreslår, at man tilbyder både Dansk Firma Idræt og DGI en puljeindmeldelse. Dette vedtages. Samarbejdsmuligheder med HI omkring messen drøftes under punkt 6. Studietur: Vigtig aktivitet til at profilere sig over for kommunerne, og der er bred enighed om, at det vil være en god idé at udbyde en spændende tur i En nem løsning ville være at copy-paste en tur til Paris, som SEPEs bestyrelse har været på. Her kan man hente gode tilbagemeldinger fra politikere fra Esbjerg, der har været med på turen til brug for markedsføring af turen. Center for Idræt og Arkitektur kunne være en god medarrangør. Holger og Lene påtager sig opgaven med at kontakte Center for Idræt og Arkitektur samt at tage en hurtig beslutning om destination og tidspunkt, så vi kan melde ud, at der kommer en tur, hvornår og hvor den går hen. Fremtidens Idrætsfaciliteter bliver et rigtigt vigtigt emne i fremtiden. Vi skal knytte projektet tættere til os, hvor vi kan bl.a. ved at invitere dem til vores årsmøde. Vores opgave er at være med til at påvirke eller kvalificere projektet. Team Danmark: her sidder vi med i en lille følgegruppe, der tænker samarbejde med kommunerne. Vi kommer ikke umiddelbart til at lave en temadag sammen med dem i 2016 de har travlt med andre projekter. Breddeidrætskonference ikke nogle banebrydende eller særligt udviklende projekter. Her har vi en opgave med at gøre Kulturministeriet opmærksom på, at der gives midler til projekter, der på ingen måde udvikler faciliteterne. NB foreslår at foreningen skriver til Kulturministeriet at vi har været til konferencen, men at vi gerne vil bidrage til at kvalificere fremtidige projekter bedre. Dette besluttes og Niels påtager sig opgaven. Punkt 5 Status på samarbejdspartnere DSI vil gerne lave den nuværende aftale permanent også efter Det aftales, at der skal tages en sidste kontakt til deres bestyrelse for at afklare, om vi skal bruge mere tid på dem de må selv komme lidt på banen. Niels tager en indledende kontakt, hvorefter Gitte og Niels kan mødes med Aksel og evt. andre repræsentanter. Holger og Niels tager sig af at arbejde videre med GAD. Holger og Niels har god kontakt til Esben Danielsen fra LOA. Holger plejer fortsat kontakt med Esben og stikker fingeren i jorden omkring fondens arbejde med drift af faciliteter. NB fortsætter kontakt til Henrik Brandt fra IDAN. Måske skal vi sætte os sammen med ham og blive mere konkrete omkring fremtidige samarbejdsmuligheder. NB og AC har opgaven.

4 Punkt 6 SportsFair VI har passeret 60 stande på SportsFair MESSE C er meget professionelle. Der er stadig ledige stande (Karin sender udstillerliste ud) og har man en kontakt, kan man sende til hi@messec.dk det er Hanne, der er projektleder på messen. MESSE C har gjort et stort arbejde for at skabe liv i hallen og sikre aktiviteter, så hallen ikke føles stille og død det bliver spændende at se, om det giver en bedre oplevelse for udstillerne. Otto foreslår at bestyrelsen selv står på foreningens stand der kan laves vagtskema, så foreningen repræsenteres af bestyrelsesmedlemmer (jeg er usikker på, om dette blev vedtaget?). Det er afgørende at vi får mange besøgende på messen, så alle skal hjælpe med at prikke til kollegaer og mulige besøgende. Programmet er næsten på plads med de udfordringer, der nu er. Lene har idéer til flere oplæg vedr. skolereformen. 2017: Skal vi tænke stort og lave en fælles messe for alle organisationer mv. inden for idrætten. Der er gode tanker i at Danske Sportsfaciliteter tegner sin egen messe og giver den sit eget udtryk. God idé at lave messe hvert andet år (lige år for at undgå Köln-messerne) og så lægge den i efteråret. Vi skal have afklaret, hvordan vi kommer derhen, og så melde ud at vi gør det så hurtigt som muligt. Der meldes dog ikke noget ud før der er lavet aftale med DSF. Otto arbejder videre med det og tager kontakt til DSF sammen med Niels, Rune og Jakob. Det bliver også nævnt for Groundsman foreningen. Beslutning: vi arbejder for en messe hvert andet år, der placeres i efteråret, og afholdes sammen med DSF og andre organisationer, der kan se relevansen i en sådan messe. Punkt 7 Årsmøde 2016 Vi vil gerne ramme kommunerne med vores konference og bl.a. invitere Marianne Jelved til at tale om Folkeoplysningsloven. Hun havde rigtigt gode pointer på IDANs konference i Vejen. Der er enighed om at planlægge videre ud fra det foreslåede program i bilag 6 til dagsordenen. Hvordan man drifter samt lovgivning vil de trække kommunerne? En fra Brand og Redning (evt. Vejle (Otto)). Lene og Niels arbejder videre med årsmødet. Lene finder et sted (sammen med Karin) Årsmøde/Generalforsamling: Dirigent beslutter vi senere. Christian Abildgaard fra Slagelse Kommune har sagt ja til at gå ind i bestyrelsen.

5 Mulige suppleanter: Jan Dissing fra Helsinge Hallerne (Otto spørger) og Peter Christensen fra Høje Taastrup Idrætsteam. Punkt 8 Temadag og ERFA-møder 2016 Vi lægger op til leverandørdage. God idé med sikkerhed er brand og godkendelser mv. tænkt ind. Kan faciliteterne overdrage ansvaret til foreninger mv. Indholdet koordineres med Forebyg-Brand der kan evt. udbydes en dag som opfølgning omkring de kommunale regler (vigtigt at vide, hvem der skal indgåes aftaler med). Flimrelys: superligastadions og divisionsforeningen. DSI vil gerne lave dag sammen med os i Stouby. Jakob koordinerer og laver input til deres dagsorden med fx Thy (Niels). Husk at tænke både software og hardware (Holger). Jakob melder tilbage til Axel, at vi gerne vil være med til at lave dagen, men de skal finde en anden dato, så den ikke ligger ugen før SportsFair. NB vil gerne indkalde alle ligahåndboldhaller til møde omkring problematikken med placering af kampe. Der er altid udfordringer omkring kampene, da de placeres i sidste øjeblik. Udnyttelse af faciliteter hvordan vægter man sportsaktiviteterne over for eksempelvis mere indtægtsgivende aktiviteter som loppemarkeder mv. Det besluttes, at vi arbejder videre ud fra bilag 7 til dagsordenen. Punkt 9 Økonomi Regnskab 2015 Vi har i 2016 lavet et overskud på knap kroner på trods af manglende indtægter. Det er en fornuftig justering af udgifterne samt stor fleksibilitet fra sekretariatet, som så også har betydet, at vi ikke har kunnet lave de ting, som vi gerne ville i forhold til etablering og markedsføring af foreningen. Vi påtænker at ompostere sekretariatstimerne, så de kommer ned under aktiviteterne i stedet for at de alle er posteret under administration. Dette er en god måde. Budget 2017: Skal vi fastholde kontingentindtægten fra 2015 som indtægt i 2017? Vi skal være meget mere ambitiøse på kontingentsiden fordi vi skal have ambitioner på vores aktivitetsniveau. Gitte og Karin retter budgettet til efter snakken om kontingentstruktur. Mailes frem og tilbage, så bestyrelsen er enige inden det sendes til medlemmerne til beslutning. NB og GN har lavet sekretariatsaftale med Karin, der sikrer foreningen 1000 timer i 2016 det svarer nogenlunde ,- Punkt 10 Medlemsstruktur og kontingent afskrækker ikke KBH kommune, men det er klart at det vil være lettere at få igennem hvis kontingentet til DSF, GAD mv. var inkluderet.

6 Det foreslås at ændre skæringer for at skille kommuner over ud samt at nedjustere beløbene i de tre øverste kategorier. Vi skal have trykprøvet den ved at kontakte de 10 største kommuner og få klart svar på om de vil være med til denne her omlægning. Den, der ringer op, skal have sat sig ind i den pågældende kommunes organisering på idrætsområdet hvor er de medlem? Der skal laves fakta-ark som kan forklare kommunen, hvad det indebærer. Vi skal op og have % af kommunerne som medlemmer med den nye struktur. Rune, Niels og Gitte redigerer skrivet og sender ud kommunerne fordeles mellem bestyrelsesmedlemmerne, så man i løbet af februar kan kontakte de store kommuner, og høre om vi overhovedet skal arbejde videre med det her. Punkt 11 Bestyrelsens organisering og arbejdsform Kommentarerne fra sidste møde er skrevet ind, uden at selve skrivet er ændret. Det er afgørende, at arbejdsmængden fordeles mere klart så formanden i højere grad frigøres. Fx at næstformanden vil få en mere formel rolle omkring bestyrelsesmøderne mv. Det er dejligt at møderne køres så professionelt som muligt. Det er vigtigt, at bestyrelsesmedlemmerne holder fast i at de ting, vi er udpeget til bliver gjort og også tager ansvaret for de opgaver, man påtager sig. Bestyrelsesmedlemmerne kan tage større ansvar for eksempelvis arrangementer, så vi sparer sekretariatets tilstedeværelse. Det ville være rart at få forventet tidsforbrug på de enkelte opgaver. Konklusion: Oplægget skal redigeres og passes til og der skal sættes forventet tidsforbrug på de enkelte poster, så man bedre kan vurdere, hvad man siger ja eller nej til. Punkt 12 Eventuelt Møder 2016: 27. april: Bestyrelsesmøde formøde til Generalforsamling og årsmøde 28. april: Kort konstitueringsmøde efter Generalforsamlingen 31. august: Ordinært bestyrelsesmøde 8./9. december: Bestyrelsesmøde med efterfølgende julekomsammen og overnatning.

7 To Do Liste. Opgave Ansvarlig Deadline Kontakt til GAD Først Niels derefter Gitte og Holger ifm. Samarbejde med DSF Hurtigst muligt det vil være en fordel for DSF at man er lidt længere med idéerne inden deres GF den 15. marts Arbejde videre med fremtidig Gitte og Holger Ditto struktur Tilbyde puljeindmeldelse til Niels Hurtigst muligt Dansk Firma Idræt og DGI Studietur Holger og Lene Ville være skønt med dato og lokation inden 12. februar, så det kan komme med i bladet ellers den 10. marts, så vi kan promovere turen på SportsFair Fremtidens Idrætsfaciliteter Niels Løbende Kontakte Kulturministeriet Niels Hurtigst muligt Kontakt til DSI Niels og Gitte Inden næste møde Kontakt til LOA Niels og Holger Inden næste møde Kontakt til DSF vedr. messe Otto, Niels, Rune og Jakob Inden SportsFair Finde sted til årsmøde Lene og Karin 12 februar (deadline på bladet) Planlægge årsmøde Niels og Lene 10. marts (skal programmet være på plads, så det kan promoveres over for deltagerne på SportsFair Spørge Jan Dissing om suppleant Otto 10. marts (er gjort) Spørge Peter Christensen om su. Niels 10. marts Tilbagemelding til DSI om fælles temadag: Jakob Hurtigst muligt (er gjort respons fra DSI?) Planlægge tema- og ERFAdage Niels og Lene 12 februar ville det være super med datoer og steder til kalenderen i bladet Budgetforslag for 2017 Gitte og Karin 10. marts Talepapir ny kontingent Niels, Rune og Gitte 1 februar Kontakte 10 kommuner omkring Niels, Rune og Gitte 1 marts kontingent Revidere oplæg til bestyrelsens roller Niels og Karin Næste møde

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 27. april Holgers kontor Gladsaxevej Søborg. Kl

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 27. april Holgers kontor Gladsaxevej Søborg. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 27. april 2016 Holgers kontor Gladsaxevej 200 2860 Søborg Kl. 15.00 18.00 Karin Rye Riddermann 03-05-2016 Mødedato: 27.01.2016 Sted: Gladsaxe

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 1. juni Slotssøbadet Hospitalsgade Kolding. Kl

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 1. juni Slotssøbadet Hospitalsgade Kolding. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 1. juni 2016 Slotssøbadet Hospitalsgade 15 6000 Kolding Kl. 11.30 15.00 Karin Rye Riddermann 06-06-2016 Mødedato: 01.06.2016 Sted: Slotssøbadet,

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 31. august Midtfyns Fritidscenter Søvej Ringe. Kl

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 31. august Midtfyns Fritidscenter Søvej Ringe. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 31. august 2016 Midtfyns Fritidscenter Søvej 34 5750 Ringe Kl. 10.00 13.00 Karin Rye Riddermann 05-09-2016 Mødedato: 31.08.2016 Sted: Midtfyns

Læs mere

Referent: 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi og Handleplan, organisering, bestyrelsens opgaver og fordeling af disse

Referent: 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi og Handleplan, organisering, bestyrelsens opgaver og fordeling af disse Mødedato: 19.05.2014 Sted: Vejen Idrætscenter Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 01/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Præsentation og konstituering 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 28.01.2015 Sted: Grøndalcenteret Hvidkildevej 64 2400 København NV Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 04/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 0. Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 05.11.2014 Sted: Fredericia Idrætscenter Vestre Ringvej 100 7000 Fredericia Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 03/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 0. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 20.08.2015 Sted: Gladsaxe Sportscenter Vandtårnsvej 57 2860 Søborg Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 09/2015 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra 9. juni 2015 2.

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 06 09.2015 Sted: Vejen Idrætscenter Petersmindevej 1 6600 Vejen Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 08/2015 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra 30. april 2015 2.

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 30.04.2015 Sted: Vejen Idrætscenter Petersmindevej 1 6600 Vejen Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 07/2015 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af referater fra 15. april 2015

Læs mere

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer.

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer. Mødedato: 06.05.2015 Sted: Alectia, Kolding Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 63/2015 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra den 13. og den 14. april 2015 1. Siden sidst a. Ind- og

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 29.01.19 Ref. nr. 92/2019 Dagsorden: Emne: Sted Niras, Jupitervej 1 Bestyrelsesmøde Referent: Karin Rye Riddermann 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 12.06.2018 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 88/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 13.03.2018 Sted Hotel Legoland, Åstvej 10, 7190 Billund Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 85/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi.

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 01.03.18 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh tilstede: 4 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Karin Rye Riddermann. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 78/2017

Karin Rye Riddermann. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 78/2017 Mødedato: 09.05.2017 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 78/2017 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra sidste møde 1. Siden sidst 2. Regnskab

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Danske Sportsfaciliteters Brancheforening, i daglig tale Sportsfaciliteter.dk. Over for udlandet benævnes foreningen Danish

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde:

Referat fra bestyrelsesmøde: Referat fra bestyrelsesmøde: Dato: Torsdag den 19.5.2016 kl. 11 Sted: Deltagere: Afbud / Fraværende: Referent: Ordstyrer Næste møde: Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Finsensgade 35, 6700 Esbjerg ØNH s konference,

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Dagsordenen d. 20-08-2018 Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Til stede fra bestyrelsen: Lise Lotte, Pia, Kim Allan, Torben, Daniel og Asbjørn. Solvej udeblevet uden afbud. Gæster: Rene fra sekretariatet,

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

04.09.2014. Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 58/2014

04.09.2014. Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 58/2014 Mødedato: 04.09.2014 Sted: Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 58/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Siden sidst a. Ind- og udmeldelser b. AquaPunkt

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

20.05.2014. Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 57/2014

20.05.2014. Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 57/2014 Mødedato: 20.05.2014 Sted: Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 57/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Siden sidst a. Ind- og udmeldelser b. AquaPunkt c. Erhvervslivredderprøven

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent.

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent. Generalforsamling Psykiatrisk Museum/ MADHouse Middelfart Den 25. marts 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Rengøringsteknisk Forening Dagsorden: A. Valg Af dirigent. B. Formandens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

2. Bemærkninger til referat fra bestyrelsesmødet d.14.marts 2013. 3. Siden sidst ved KGJ og VH, orienteringspunkter. Herunder lukket sager.

2. Bemærkninger til referat fra bestyrelsesmødet d.14.marts 2013. 3. Siden sidst ved KGJ og VH, orienteringspunkter. Herunder lukket sager. Valdemar Haumand, referat nr.23, side 1 d.29.maj 2013 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat dagsorden bestyrelsesmøde d.28.5.2013, kl.14.00. Mødet blev afholdt i Grenaa Idrætscenters

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Tid: 12.00-16.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Tina Boel (Afbud) Bo Christensen Linda Nørgaard Peter Sandkvist

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Bestyrelsen, (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning:

Bestyrelsen,   (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning: Referat Bestyrelsesmøde Dato 14. marts 2017, kl. 19.00 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Allan Anders Bente Glenn Hans Christian Heidi Henning Linda Niels Sonja Stig Bjarne Christine

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Hvordan forholder vi os til beslutningerne på Generalforsamlingen vedr. projekter.

Hvordan forholder vi os til beslutningerne på Generalforsamlingen vedr. projekter. Mødedato: 03.05.2016 Sted Hotel Comwell Middelfart Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 71/2016 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra den 14. og 15. marts 2016 1. Siden sidst a. Ind-

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 6/3-2016 hos Jeppe Deltagere: Hans, Jeppe, Niels Jørgen, H.P., Jørgen, Peter Dagsorden: Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2017

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent.

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent. Generalforsamling Nordisk Film, Valby Den 27. marts 2014 Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Rengøringsteknisk Forening Dagsorden: A. Valg Af dirigent. B. Formandens beretning. C. Regnskab

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG) og Henrik Hougaard (Hou)

Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG) og Henrik Hougaard (Hou) Referat til bestyrelsesmøde den 13. marts kl. 16.00 22.00: Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Dan lvhøj (D), Anders Gadkjær (AG) og Henrik Hougaard (Hou) Afbud: Jannick

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 23.01.2018 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 84/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne apr kl

Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne apr kl Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne 2016 14. apr. 2016 kl. 20.04 Generalforsamlingen afholdes den 18. april 2016 kl. 14.00 på First Hotel i Sydhavnen i København på adressen Molestien 11,

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 ! Generalforsamling 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Kildedalens Grundejerforening 8. marts 2018 kl. 19.30 i Frederiksborghallen Vi forventer, at vi skal være i et lokale på 1. sal.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Godkendt af den ordinære generalforsamling torsdag d. 28. november 2013 Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Studenterhuset

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 06.12.2017 Sted FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 83/2017 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden:

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Beretning. Regnskab. Formandens beretning afholdes mundtligt og udleveres på skrift efter ønske. Beretning fra faglig afdeling.

Beretning. Regnskab. Formandens beretning afholdes mundtligt og udleveres på skrift efter ønske. Beretning fra faglig afdeling. Beretning Formandens beretning afholdes mundtligt og udleveres på skrift efter ønske. Beretning fra faglig afdeling. Regnskab Faktiske udgifter for 2013 Arbejdsplan 2014 for Snedker- Tømrernes Brancheklub

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde

Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde 3-2015 06. november 2015 Tid: 26. oktober 2015, kl. 18.00-20.30 Sted: JA, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Til stede: Knud Rose Pedersen (DH), Arne

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsorden punkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen skal løbende orienteres om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Bestyrelsesrapport samt

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker

Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar 10.00 15.00 Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker Deltagere: Yvonne Reinholdt, Gustavsen, Hanne Becker, Bodil Winter, Tilmize Aydemir, Rikke Ravn (ref.),

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret.

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar 2015 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling

Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling Den 10. november 2018 kl. 16:00-18:30, Store Kannikestræde 19, 1169 København K, Danmark 1. Godkendelse af stemmeberettigede medlemmer a. Det er godkendt

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

1 CORO BESTYRELSESMØDE 08

1 CORO BESTYRELSESMØDE 08 1 CORO Tid: 17. januar 2016 kl. 13.00-15.00 Sted: EASJ, Elisagårdsvej 5, 2. sal, lokale E201 Deltagende bestyrelsesmedlemmer; Morten Schou Andersen, Lars-Christian Brask, Kurt Nielsen- Dharmaratne, Glenny

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober kl Thisted Rådhus, Mødesalen

Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober kl Thisted Rådhus, Mødesalen Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober kl. 14-17 Thisted Rådhus, Mødesalen Deltagere: Torben Juul-Olsen, Esben Oddershede, Ingrid Agerholm, Liselotte Schouboe-Madsen, Lars Torrild, Ole Riis Christensen,

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI.

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 2. oktober 2017 kl. 10 12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og referent) 2. Bestyrelsens beretning og forelæggelse af planer

Læs mere

REFERAT - BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN

REFERAT - BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN DAGSORDEN Forældrebestyrelsen for Dagplejen EMail: gac@olos.dk 18. april 2016 REFERAT BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN DATO: Mandag den 4. april 2016 TID: 17:30 21:00 STED:, DELTAGERE:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 30.10.18 Ref. nr. 90/2018 Dagsorden: Emne: Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Bestyrelsesmøde Referent: Karin Rye Riddermann 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 20. februar 2014 kl. 16:00 18:00 Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 Sted: Christianshavns Idræts Klubs lokaler, Bådsmandsstræde 20, 1407 Kbh. K. Fremmødte: 43 haver var repræsenteret. Referent:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Referat RB-møde 161206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen Den 29. november 2017

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen Den 29. november 2017 Ref.: Dato: pts Dato: 29. november 2017 Tid: kl. 09:00 13:00 Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Afbud Peter Sandkvist

Læs mere

Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30

Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30 Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30 Dagsordenen ifølge vedtægternes 8. Stk. 1. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af april måned. Stk. 2. Dagsordenen til ordinær

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere