L99697HWD. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "L99697HWD. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL"

Transkript

1 L99697HWD DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

2 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED SIKKERHEDSANVISNINGER INSTALLATION PRODUKTBESKRIVELSE BETJENINGSPANEL PROGRAMMER FORBRUGSVÆRDIER INDSTILLINGER TILVALG FØR FØRSTE ANVENDELSE DAGLIG BRUG - KUN VASK DAGLIG BRUG - KUN TØRRING DAGLIG BRUG - VASK OG TØRRING RÅD OG TIP VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING FEJLFINDING TEKNISKE DATA FOR PERFEKTE RESULTATER Tak fordi du valgte dette produkt fra AEG. Vi har skabt det, så du kan nyde en uovertruffen funktionsevne i mange år med nyskabende teknologi, der gør livet lettere funktioner, som du ikke finder i almindelige apparater. Brug et par minutter på at læse mere så du kan få det bedste ud af det. Besøg vores websted for at: Få rådgivning, brochurer, fejlfinding, serviceinformation: Registrere dit produkt for bedre service: Købe tilbehør, forbrugsvarer og originale reservedele til dit apparat: KUNDEPLEJE OG SERVICE Brug altid originale reservedele. Sørg for at have følgende data tilgængelig, når du kontakter vores autoriserede servicecenter: Model, PNC, serienummer. Du finder oplysningerne på maskinens typeskilt. Advarsel/Forsigtig-Sikkerhedsanvisninger Generelle oplysninger og gode råd Miljøoplysninger Ret til ændringer uden varsel forbeholdes.

3 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED Læs brugsanvisningen grundigt, før apparatet installeres og tages i brug. Producenten påtager sig intet ansvar for eventuelle skader, der er resultatet af forkert installation eller brug. Opbevar altid brugsanvisningen på et sikkert og tilgængeligt sted til senere opslag. 1.1 Sikkerhed for børn og andre udsatte personer ADVARSEL! Risiko for kvælning, personskade eller permanent invaliditet. Apparatet kan bruges af børn fra 8 år og opefter samt af personer med nedsat fysisk, sensorisk eller psykisk funktionsevne, eller som mangler den nødvendige erfaring eller viden, hvis de er under opsyn eller er blevet instrueret i at bruge apparatet på en sikker måde samt forstår de medfølgende farer. Børn må ikke lege med apparatet. Børn på 3 år og derunder skal altid holdes væk fra dette apparat, når det er i drift. Opbevar al emballage utilgængeligt for børn, og bortskaf det korrekt. Opbevar vaskemidler utilgængeligt for børn. Lad ikke børn og husdyr komme tæt på apparatet, mens lugen er åben. Børn må ikke udføre rengøring og vedligholdelse på apparatet uden opsyn. 1.2 Generelt om sikkerhed DANSK 3 Apparatets specifikationer må ikke ændres. Apparatet skal installeres som et fritstående produkt eller under køkkenbordet, hvis pladsen tillader det. Installér ikke apparatet bag en dør, der kan låses, en skydedør eller en dør med et hængsel på den modsatte side, der ville forhindre apparatets låge i at åbne helt.

4 4 Sæt først netstikket i stikkontakten ved installationens afslutning. Sørg for, at der er adgang til elstikket efter installationen. Ventilationsåbningen i bunden (hvis relevant) må ikke tildækkes af et gulvtæppe, måtte eller anden gulvbelægning. Sørg for god ventilation i rummet, så der ikke kan dannes gasser i rummet fra andre apparater, der bruger gas eller andre brændstoffer, herunder åbne ildsteder. Udblæsningsluft må ikke blive sendt ud i et aftræksrør, der bruges til udblæsningsgasser fra apparater, der bruger gas eller andre brændstoffer. Vandtrykket ved indgangsstedet fra afløbsstudsen skal være mellem 0,5 bar (0,05 MPa) og 8 bar (0,8 MPa). Undlad at overskride det maksimale 9 kg genstande, der kan ilægges (se kapitlet Programtabel ). Apparatet skal tilsluttes vandforsyningen med det nye medfølgende slangesæt eller andre nye slangesæt, der er leveret af det autoriserede servicecenter. Gamle slangesæt må ikke genbruges. Hvis strømforsyningskablet er beskadiget, skal det af sikkerhedsmæssige grunde udskiftes af producenten, et autoriseret servicecenter eller en tekniker for at undgå elektrisk stød. Tør fnug eller rester fra emballage væk, der har ophobet sig omkring apparatet. Brug aldrig apparatet uden filtre. Rengør fnugfilteret inden og efter hver brug. Hvis tøjet er tilsmudset med substanser, f.eks. vegetabilsk olie eller mineralsk olie, acetone, alkohol, benzin, petroleum, pletfjerner, terpentin, voks og voksfjerner, skal det vaskes separat i varmt vand tilsat ekstra vaskemiddel, før det tørres i vasketørremaskinen. Brug ikke apparatet, hvis tøj har været tilsmudset med industrikemikalier. Tør ikke uvasket tøj i tørretumbleren.

5 Genstande som skumgummi (latexgummi), badehætter, vandtætte tekstiler, ting med gummibagside og tøj eller puder forsynet med skumgummiindlæg må ikke tørres i vasketørremaskinen. Skyllemidler eller lignende produkter må kun bruges som angivet i vejledningen fra produktets producent. Fjern alle genstande fra tøjet, som kunne være en kilde til antændelse, f.eks. lightere eller tændstikker. Stands aldrig vaske-tørremaskinen, før tørreprogrammet er helt slut, medmindre alt tøjet hurtigt tages ud og delt ud, så restvarmen kan slippe væk. Varmelegemet slås fra i sidste del af tørreprogrammet (nedkølingstrin) for at sikre, at tøjet får en temperatur, hvor det ikke tager skade. Undlad at bruge højtryksrenser og/eller damp til at rengøre apparatet. Rengør apparatet med en fugtig klud. Brug kun et neutralt rengøringsmiddel. Brug ikke slibende midler, skuresvampe, opløsningsmidler eller metalgenstande. Sluk for apparatet, og tag netstikket ud af kontakten inden nogen som helst form for vedligeholdelse. 2. SIKKERHEDSANVISNINGER 2.1 Installation Følg installationsvejledningen, der følger med apparatet. Stil eller brug ikke apparatet et sted, hvor temperaturen kan komme under 5 C eller over 35 C. Hold altid apparatet lodret, når det flyttes. For at sikre at kompressoren fungerer korrekt, skal du vente 6 timer efter installationen, inden du bruger apparatet. Sørg for, at der er luftcirkulation mellem apparatet og gulvet. Fjern al emballagen og transportboltene. DANSK 5 Gulvarealet, hvor apparatet skal installeres, skal være fladt, stabilt, varmebestandigt og rent. Opbevar transportboltene på et sikkert sted. Hvis apparatet senere skal flyttes, skal de monteres igen for at låse tromlen, så indvendige skader undgås. Vær altid forsigtig, når du flytter apparatet, da det er tungt. Brug altid sikkerhedshandsker og lukket fodtøj. Undlad at installere eller bruge et beskadiget apparat. Installér ikke apparatet på et sted, hvor apparatets luge ikke kan åbnes helt. Justér benene for at få det nødvendige mellemrum mellem apparatet og gulvet.

6 6 Når apparatet står i den endelige position, kontrolleres det, at det er i vater. Skru benene op og ned i overensstemmelse hermed. 2.2 Tilslutning, el ADVARSEL! Risiko for brand og elektrisk stød. Apparatet skal tilsluttes strøm m/jord, jvf. Stærkstrømsreglementet. Brug altid en korrekt monteret lovlig stikkontakt. Brug ikke multistik-adaptere og forlængerledninger. Undgå at slukke for apparatet ved at trække i netledningen. Tag altid selve netstikket ud af kontakten. Undgå at berøre netledningen eller netstikket, hvis du har våde hænder. Dette apparat opfylder gældende EØF-direktiver. 2.3 Tilslutning, vand Beskadig ikke vandslangerne. Før du slutter til nye rør, rør, der ikke har været brugt i lang tid, hvor der er udført reparationsarbejde eller monteret nye enheder (vandmålere osv.), skal du lade vandet løbe, indtil det er klart og rent. Sørg for, at der ikke er synlige vandlækager under og efter første brug af apparatet. 2.4 Brug ADVARSEL! Risiko for personskade, elektrisk stød, brand, forbrændinger eller skade på apparatet. Dette apparat er kun til husholdningsbrug. Undlad at bruge brændbare produkter eller ting, der er fugtet med brændbare produkter, i apparatet eller i nærheden af eller på dette. Rør ikke ved lågeglasset, mens et program er i gang. Glasset kan blive varmt. Tør ikke beskadigede (iturevne, trevlede) genstande, som indeholder polstring eller fyld. Hvis vasketøjet er blevet vasket med pletfjerner, foretages et ekstra skylleprogram, før tørreprogrammet startes. Sørg for, at alle metalgenstande er fjernet fra vasketøjet. Tør kun stoffer, som er egnet til tørring i vaske-tørremaskinen. Følg rengøringsanvisningen på genstandens mærkat. Plastikgenstande er ikke varmefaste. Hvis der anvendes en vaskebold, skal den fjernes før et tørreprogram startes. Brug ikke en vaskebold, hvis et non-stop program vælges. ADVARSEL! Risiko for skader på mennesker eller apparat. Undgå at sidde eller stå på den åbne luge. Tør ikke dryppende vådt tøj i maskinen. 2.5 Kompressor ADVARSEL! Risiko for beskadigelse af apparatet. Kompressoren og det lukkede rørsystem i vaskemaskinen/ tørretumbleren er fyldt med det specielle middel, som er fri for fluorchlor-kulbrinter. Dette system skal forblive tæt. Beskadigelsen af systemet kan forårsage lækage. 2.6 Bortskaffelse Tag stikket ud af kontakten og kobl det fra vandforsyningen. Klip netledningen af tæt ved apparatet og bortskaf den. Fjern lågelåsen for at forhindre, at børn og kæledyr bliver fanget i tromlen. Bortskaf apparatet i overensstemmelse med lokale krav til bortskaffelse af affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE).

7 DANSK 7 3. INSTALLATION ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. 3.1 Udpakning ADVARSEL! Når du lægger apparatet på bagsiden, skal du vente ca. 6 timer, inden du bruger det. Denne gang er det nødvendigt at aktivere kompressoren, for at det fungerer korrekt. ADVARSEL! Fjern al emballagen og alle transportboltene, før du installerer apparatet. Brug handsker. Fjern den udvendige film. Om nødvendigt anvendes en kniv Fjern toppen af papkassen. Fjern polystyrenemballagen. Fjern den indvendige film.

8 8 Åbn lugen. Fjern polystyrenstykket fra lugens pakning og alle genstandene fra tromlen. Læg et af emballageelementerne af polystyren på gulvet bag apparatet. Læg forsigtigt apparatet ned med bagsiden på det. Sørg for ikke at beskadige slangerne. Fjern polystyrenbeskyttelsen fra bunden. 1 2 Rengør, og tør apparatets bund helt. Undlad at bruge sprit, opløsningsmidler eller kemiske produkter.

9 DANSK 9 A Sørg for at identificere lydbarrierernes forskellige størrelser og positioner. Se illustrationen: A (FRONT) = Apparatets front B (BACK) = Apparatets bagside B x4 A Fjern klæbestrimlen fra de lyddæmpende lister. Fastgør de fire lyddæmpende lister til apparatets bund. Se illustrationen. Kontroller, at de lyddæmpende lister sidder godt fast. Fastgør de lyddæmpende lister ved rumtemperatur. B Træk apparatet op i opretstående position. Tag strømforsyningskablet og afløbsslangen ud af holderne. Det er muligt, at man kan se vand løbe ud af afløbsslangen. Det skyldes afprøvningen af apparaterne med vand på fabrikken.

10 10 Fjern de tre bolte. Brug nøglen, der fulgte med apparatet. Træk plastikafstandsstykkerne ud. Sæt plastikpropperne i hullerne. Du kan finde disse propper i posen med brugervejledningen. Vi anbefaler, at du opbevarer emballagen og transportboltene, hvis du skal flytte apparatet. 3.2 Fastgørelsespladesæt ( ) Fås hos den autoriserede forhandler. Hvis du installerer apparatet over gulvniveau, skal du fastgøre apparatet på fastgørelsespladerne. 3.3 Installation under køkkenbord Læs omhyggeligt de anvisninger, der følger med tilbehøret. 870 mm 600 mm 600 mm Apparatet kan monteres som fritstående eller under køkkenbordet med korrekt plads (se billede). FORSIGTIG! Installér ikke apparatet inden i en forseglet fordybning! Sørg for, at der er luftcirkulation gennem møbelbunden. FORSIGTIG! Fastgør ikke lydbarriererne (hvis tilgængelige) for at sikre fri luftcirkulation under apparatet.

11 DANSK Opstilling og nivellering Installér apparatet på et plant, hårdt gulv. Sørg for, at gulvtæpper ikke forhindrer luftstrømmen under maskinen. Sørg for, at maskinen ikke berører væggen eller andre elementer. Løsn eller stram benene for at justere højden. En korrekt justering af apparatets højde forhindrer rystelser, støj og bevægelse af maskinen, når den er i drift. x4 Apparatet skal stå plant og stabilt. FORSIGTIG! Læg ikke karton, træ eller lignende materialer under apparatets ben for at justere højden. 3.5 Tilløbsslangen Slut tilløbsslangen til bagapparatet. Drej kun tilløbsslangen til venstre eller højre. Løsn ringmøtrikken for at sætte den i den korrekte position. 45 O 20 O

12 12 Forbind tilløbsslangen til koldvandhanen med et 3/4"-gevind. FORSIGTIG! Kontroller, at der ikke er lækager fra samlingerne. Brug ikke en forlængerslange, hvis tilløbsslangen er for kort. Kontakt servicecenteret for at få tilløbsslangen udskiftet. 3.6 Overløbssikring A 3.7 Udtømning af vand Der er forskellige procedurer for at tilslutte afløbsslangen: Tilløbsslangen har en overløbssikring. Denne anordning forhindrer lækager, hvis slangen skulle blive utæt. Det røde felt i vinduet «A» viser denne fejl. Hvis dette sker, skal du lukke for vandhanen og kontakte servicecenteret for at udskifte slangen. Med plastikslangestyret. Fremstil en U-form med afløbsslangen. På kanten af en vask Sørg for, at plastikstyret ikke bevæger sig, når apparatet tømmes. Fastgør styret til vandhanen eller væggen.

13 DANSK 13 Til et rør med ventilationshul Direkte til et afløbsrør i en højde på mindst 60 cm (23,6 ) og højst 100 cm (39,3 ). Se illustrationen. Afløbsslangens endestykke skal altid være ventileret, dvs. afløbsrørets indvendige diameter (min. 38 mm - min. 1,5 ) skal være større end afløbsslangens udvendige diameter. Afløbsslangens ende Hvis afløbsslangens ende ser sådan ud (se billedet), kan du skubbe den direkte ind i standrøret. Uden plastikslangestyret. Til en muffe i en vask Se illustrationen. Sæt afløbsslangen i muffen og stram den med en klemme. Sørg for, at afløbsslangen har en bøjning, der forhindrer partikler i at komme ind i apparatet fra håndvasken. Til et rør i væggen Direkte til et indbygget afløbsrør i rummets væg, og stram den med en klemme. Du kan forlænge afløbsslangen til højst 400 cm. Kontakt et servicecenter for den anden afløbsslange og forlængelsen.

14 PRODUKTBESKRIVELSE 4.1 Overblik over apparat Bordplade 2 Beholder til vaskemiddel 3 Luftfilter/luftfiltre 4 Betjeningspanel 5 Lugehåndtag 6 Mærkeplade 7 Filter til afløbspumpe 8 Fødder til nivellering af apparatet 9 Lufttilførselshuller 10 Afløbsslange 11 Vandtilførselsventil 12 Netledning 13 Transportbolte 14 Fødder til nivellering af apparatet 4.2 Tilbehør Skruenøgle Til fjernelse af transportboltene. 2 Plastikpropper Til at lukke hullerne på bagsiden efter fjernelse af transportboltene. 3 Lyddæmpende lister Til at nedsætte støjen når apparatet er i gang. 4 Plastikstyr til slange Til at tilslutte afløbsslangen på vaskens kant. 5 Tilløbsslange med overløbssikring Til at forhindre eventuel lækage.

15 DANSK BETJENINGSPANEL 5.1 Beskrivelse af betjeningspanel S P E C I A L Delicates Easy Iron 20 Min. - 3kg Rinse Spin/ Drain Cottons Synthetics Wool D R Y On/Off WA S H / D R Y Cottons Cottons Eco Synthetics Wool/Silk Anti-Allergy NonStop 3h/3kg Anticrease Refresh S T E A M Temp. Spin / Stains/ Prewash Extra Rinse Time Save Delay Start Auto Dry ime T Dry Steam tart/ S Pause Tænd-/sluk-knap (On/Off) 2 Programvælger 3 Vis 4 Knap for automatisk tørretid (Auto Dry) 5 Tørretids-knap (Time Dry) 6 Damp-knap (Steam) 7 Start-Pause-knap (Start/Pause) 8 Udskudt start-knap (Delay Start) 9 Spar tid-knap (Time Save) 10 Ekstra skyl-knappen (Extra Rinse) 11 Tilvalg-knap (Stains/Prewash) 12 Knap til centrifugeringsreduktion (Spin) 13 Temperatur-knap (Temp. C) 5.2 Display A B C D K J I H G F E Displayet viser:

16 16 A Tekstbjælken: Vejleder dig i brugen af apparatet. Viser programstatus og fase. Viser alarmmeddelelser. Se under 'Fejlfinding'. Symbolerne vises på displayet, når den relaterede fase eller funktion indstilles. B Børnesikring Lugen er låst C Du kan ikke åbne apparatets luge, når symbolet er tændt. Du kan først åbne lugen, når symbolet er slukket. Hvis programmet er afsluttet, men symbolet forbliver tændt: Funktionen 'Skyllestop' er slået til. Der står vand i tromlen. Talområde Klokkeslæt Når du tænder apparatet, viser displayet det aktuelle klokkeslæt i nogle sekunder. Se "Indstilling af ur" for at justere uret. Programvarighed Når du indstiller programmet, vises programvarigheden i nogle få sekunder, og derefter vises tiden for programslut igen. D Programmets sluttid Lampe for Programvarighed Lampen tændes, når tallene viser programmets varighed. Lampe for programslut Lampen tændes, når tallene viser tiden for programslut. Udskudt tid Når du indstiller udskudt start, øges tiden for programslut trinvist med 30 minutter op til 10 timer og trinvist med en time op til 20 timer. Programslut Displayet viser et nul. Denne del tændes kun, hvis lugen åbnes - Se 'Aktivering af apparatet og indstilling af et program'. E Maksimalt tilladt mængde vasketøj for det indstillede program (i kg).

17 DANSK 17 Grafiske bjælker For at angive en funktion: Indikatoren for funktionen lyser, når den relaterede funktion er valgt. Den tomme indikatorbjælke vises kun, hvis den relaterede funktion er tilgængelig for det indstillede program. Hvis en indikatorbjælke ikke tændes, betyder det, at den ikke er tilgængelig. Indikatorbjælken udfyldes alt efter de indstillede funktioner. Hvis du foretager et forkert valg, indikerer tekstlinjen, at du ikke kan foretage valget. Spar Tid Lampen tændes, når du indstiller en af programvarigheden. F Forkortet tid Ekstra kort G Indikatorer for luftfiltre Ekstra skylning H Værdien viser det samlede antal skylninger. Indikatorbjælken udfyldes alt efter antallet af skylninger. Lampe for pletter I Lampe for forvask Lampe for iblødlægning Indikatorbjælken udfyldes alt efter de indstillede funktioner. Centrifugeringshastighed for det indstillede program J Lampen for ingen centrifugering 1) Lampe for skyllestop 1) Kun tilgængeligt for CENTRIFUGERINGS-/UDTØMNINGS-programmet.

18 18 K Standardtemperatur for det indstillede program Koldt vand 6. PROGRAMMER 6.1 Programtabel Program Temperaturområde Maksimum fyldning Maksimum centrifugeringshastighed Beskrivelse af programmet (Arten af vasketøj og graden af snavs) Vaske-/tørreprogrammer 1) Cottons 95 C til kold vask 9 kg 1600 o/m Hvidt og kulørt bomuld. Normalt og let snavset. Cottons Eco 2) 60 C - 40 C 9 kg 1600 o/m Hvidt og farveægte bomuld. Normalt snavset. Energiforbruget nedsættes, og vaskeprogrammets varighed forlænges. Synthetics 60 C til kold vask Wool/Silk 40 C til kold vask 4 kg 1200 o/m 1.5 kg 1200 o/m Syntetiske eller blandede stoffer. Normalt snavset. Uld, der kan vaskes i maskinen, og uld, der kan vaskes i hånden. med symbolet for «håndvask». 3) Anti-Allergy 60 C NonStop 3h/3kg C 9 kg 1600 o/m 3 kg 1200 o/m Hvid bomuld. Dette program fjerner mikroorganismer pga. vask ved 60 C og tilføjer også ét skyl. På den måde bliver vasken bedre. Komplet program bestående af vaske- og tørringsfase til en lille mængde blandet tøj (bomuld og syntetisk).

19 DANSK 19 Program Temperaturområde Maksimum fyldning Maksimum centrifugeringshastighed Beskrivelse af programmet (Arten af vasketøj og graden af snavs) Dampprogrammer 4) Der kan bruges damp til vasketøj, der er tørret, vasket eller gået med én gang. Disse programmer kan mindske folder og lugte og få dit vasketøj til at føles blødere. Brug ikke vaskemiddel. Fjern om muligt pletter ved at vaske eller anvende lokal pletfjerner. Dampprogrammer har ingen hygiejnefunktion. Indstil ikke et dampprogram til denne type stoffer: Stoffer, der skal vaskes ved en lavere temperatur end 40 C. Stoffer, hvor vaskemærket ikke udtrykkeligt angiver, at det egner sig til tørring i tørretumbler. Alle tekstiler med dele af plastik, metal, træ eller lignende. Anticrease Refresh 1.5 kg Dampprogram til bomuld og syntetiske stoffer. Dette program hjælper med at fjerne vasketøjets folder. 1.5 kg Dampprogram til bomuld og syntetiske stoffer. Dette program fjerner lugt fra vasketøjet. 5) Tørreprogrammer Delicates 40 C til kold vask Easy Iron 60 C til kold vask 4 kg 1200 o/m 4 kg 800 o/m Sarte tekstiler som akryl, viskose, polyester. Normalt snavset. Syntetiske stoffer, der kræver en mild vask. Normalt og let snavset. 6) 20 Min.-3kg 40 C - 30 C Rinse Spin/Drain 3 kg 1200 o/m 9 kg 1600 o/m 9 kg 1600 o/m Bomuld og syntetiske stoffer med let snavs, eller som kun er blevet brugt én gang. Alle stoffer. Til at skylle og centrifugere vasketøjet. Kontrollér, at centrifugeringshastigheden passer til vasketøjet. Alle stoffer. Til at centrifugere vasketøjet og tømme vandet ud af tromlen. Vælg centrifugeringshastigheden. Kontrollér, at det passer til vasketøjet. Hvis du indstiller funktionen "Ingen centrifugering", er kun tømningsfasen tilgængelig.

20 20 Program Temperaturområde Maksimum fyldning Maksimum centrifugeringshastighed Beskrivelse af programmet (Arten af vasketøj og graden af snavs) Tørreprogrammer Cottons Synthetics Wool 6 kg Tørreprogram for bomuld. 4 kg Tørreprogram til syntetiske stoffer. 1 kg Tørreprogram til uld. 1) Når du indstiller et vaske/tørreprogram, fortæller displayet, at tørreprogrammet ikke er indstillet. Hvis du vil tørre vasketøjet, indstilles en automatisk tørring eller en tidsindstillet tørring. 2) Vaskeprogrammet Cottons Eco ved 60ºC med en mængde på 9 kg og tørreprogrammet Cottons er referenceprogrammet for de opgivne data i energimærkningen, iht. standarderne i direktiv 92/75/EØF. Vaskefasens vandtemperatur kan variere fra den temperatur, der er angivet for det indstillede program. 3) Under denne cyklus roterer tromlen langsomt for at sikre en mild vask. Det kan virke som om, tromlen ikke roterer eller ikke roterer ordentligt for dette program. 4) Hvis du indstiller et dampprogram med tørt vasketøj, vil vasketøjet ved programmets afslutning måske være fugtigt. Det er bedre at udsætte genstandene for frisk luft i ca. 10 minutter for at lade fugten tørre. Fjern vasketøjet fra tromlen, umiddelbart efter programmet er afsluttet. Efter et dampprogram kan det stadig være nødvendigt at stryge tøjet. 5) Damp fjerner ikke lugten af dyr. 6) For at reducere folder regulerer denne cyklus vandtemperaturen og udfører en mild vask- og centrifugeringsfase. Apparatet foretager ekstra skylninger. Programmet er ikke kompatibelt med tørring. Programfunktionernes forenelighed Program Spin Forvask Pletter Iblødlægning Extra Rinse 1) Time Save 2) Delay Start Cottons Cottons Eco 3) Synthetics

21 DANSK 21 Program Spin Forvask Pletter Iblødlægning Extra Rinse 1) Time Save 2) Delay Start Wool/Silk Anti-Allergy NonStop 3h/3kg Delicates Easy Iron 20 Min.-3kg Rinse Spin/Drain 1) Hvis den permanente ekstra skyl-funktion er aktiveret, tilføjer apparatet nogle ekstra skylninger. Hvis du indstiller en lav centrifugeringshastighed i programmet Skyl, udfører apparatet skånsomme skylninger og en kort centrifugering. 2) Hvis du indstiller den korteste varighed, anbefaler vi, at du mindsker mængden af vasketøj. Det er muligt at fylde apparatet helt op, men vaskeresultaterne kan dog blive mindre tilfredsstillende. 3) Ved dette program kan du kun tilvælge Extra Quick-programtid. 6.2 Programmer for automatisk tørring Tørhedsgrad Stoffets art Fyldning Ekstra Tørt Frottéstoffer Bomuld og hør (badekåber, badehåndklæder osv.) Op til 6 kg

22 22 Tørhedsgrad Stoffets art Fyldning Skabstørt 1) For tøj, der skal lægges væk Strygetørt Egnet til strygning Bomuld og hør (badekåber, badehåndklæder osv.) Syntetiske stoffer og blandingsfibre (bluser, sweatere, undertøj, duge) Bomuld og hør (lagener, duge, skjorter osv.) Op til 6 kg Op til 4 kg Op til 6 kg 1) Oplysninger til testinstitut Testen skal udføres i henhold til EN 50229: ved at indstille programmet AUTOMATISK SKABSTØRT til Bomuld med en fyldningssammensætning i henhold til EN Rens luftfiltrene efter hvert program. 6.3 Programmer for tidsprogrammeret tørring Tørhedsgrad Stoffets art Mængde (kg) Centrifugeringshastighed (o/m) Anbefalet varighed (min.) Ekstra Tørt Frottéstoffer Skabstørt For tøj, der skal lægges væk Skabstørt For tøj, der skal lægges væk Strygetørt Egnet til strygning Uld, tørring Bomuld og hør (badekåber, badehåndklæder osv.) Bomuld og hør (badekåber, badehåndklæder osv.) Syntetiske stoffer og blandingsfibre (bluser, sweatere, undertøj, duge) Bomuld og hør (lagener, duge, skjorter osv.) Uld (uldsweatere)

23 DANSK Woolmark Apparel Care - Blå Uldvaskeprogrammet i denne maskine er godkendt af virksomheden Woolmark til vask af uldtøj, der er mærket som "håndvask", såfremt tøjet vaskes i henhold til 7. FORBRUGSVÆRDIER instruktionerne på vaskemærket samt anvisningerne fra producenten af denne vaskemaskine. Følg vaskemærket for at få tørre- og andre vaskeinstruktioner. M1230 Uldtørreprogrammet i denne maskine er godkendt af virksomheden Woolmark til tørring af uldtøj, der er mærket som "håndvask", såfremt tøjet tørres i henhold til instruktionerne på vaskemærket samt anvisningerne fra producenten af denne maskine. Følg vaskemærket for at få andre vaskeinstruktioner. M1399 I UK, Irland, Hong Kong og Indien er Woolmark-symbolet et certificeringsvaremærke. Dataene i denne tabel er omtrentlige. Forskellige variabler kan ændre dataene: mængden og typen af vasketøj, vandet og den omgivende temperatur. Ved programstart viser displayet varigheden af programmet for maksimum fyldning. I løbet af vasken beregnes programvarigheden automatisk og kan reduceres mærkbart, hvis mængden af vasketøj er mindre end maksimum kapacitet (f.eks. bomuld 60 C, maks. fyldning 9 kg, programmets varighed er over 2 timer, reel fyldning 1 kg, programmets varighed er mindre end 1 time). Når apparatet beregner den reelle programvarighed, blinker en prik på displayet. Programmer Mængde (kg) Energiforbrug (kwh) Vandforbrug (liter) Omtrentlig programvarighed (minutter) Koge-/Kulørtvask 60 C Cottons Eco Energispareprogrammet for bomuld 60 C 1) Koge-/Kulørtvask 40 C Syntetisk vask 40 C Finvask 40 C

24 24 Programmer Mængde (kg) Energiforbrug (kwh) Vandforbrug (liter) Omtrentlig programvarighed (minutter) Uld/Håndvask 30 C ) «Energispareprogrammet for bomuld» ved 60 C med en fyldning på 9 kg er referenceprogram for de opgivne data i energimærkningen, i overensstemmelse med standarderne i Direktiv 92/75/EØF 8. INDSTILLINGER 8.1 Akustiske signaler Der høres et lydsignal, når: Du aktiverer apparatet. Du deaktiverer apparatet. Du berør knapperne. Programmet er færdigt. Der er en funktionsfejl i apparatet. For at aktivere/deaktivere lydsignalerne skal du trykke på Stains/Prewash og Extra Rinse samtidigt i 6 sekunder. Hvis du deaktiverer lydsignalerne, fortsætter de kun med at blive udsendt, når du berører knapperne, eller når der opstår en funktionsfejl. 8.2 Børnesikring Med denne funktion kan du forhindre, at børn leger med betjeningspanelet. 9. TILVALG 9.1 Berøringsskærm 9.2 On/Off Sørg for, at fingertouchskærmen og knapperne altid er rene og tørre. Tryk på denne knap for at tænde eller slukke for maskinen. Der lyder et signal, når apparatet tændes. AUTO-standby-funktionen deaktiverer automatisk maskinen, så det mindsker energiforbruget, når: Du ikke bruger maskinen i 5 minutter, inden du trykker på knappen Start/ Pause. For at aktivere/deaktivere denne funktion skal du berøre knapperne Temp. C og Spin samtidigt, indtil lampen tændes/slukkes. Du kan aktivere denne funktion: Efter du trykker på Start/Pause: alle knapperne og programknappen deaktiveres. Inden du trykker på Start/Pause: Apparatet kan ikke starte. 8.3 Permanent ekstra Skyl Med denne funktion kan du bevare den ekstra skylning permanent tændt, når du indstiller et nyt program. For at aktivere/deaktivere denne funktion skal du trykke på Time Save og Delay Start samtidigt, indtil lampen tændes/slukkes. Alle indstillinger annulleres. Tryk på knappen On/Off igen for at aktivere apparatet. Indstil vaskeprogrammet og mulige funktioner igen. 5 minutter efter vaskeprogrammets afslutning. Se "Tilvalget AUTO-standby". 9.3 Programvælger Drej denne knap for at indstille et program. Den tilsvarende programlampe tændes.

25 DANSK Auto Dry Tryk på denne knap for at indstille en af 3 automatiske tørhedsniveauer, der foreslås af apparatet. På betjeningspanelet lyser tørhedsindikatorerne i henhold hertil. Tekstlinjen i displayet viser den indstillede tørhedsgrad: Strygetørt 1 indikator tændt: vasketøj, der skal stryges Skabstørt 2 indikatorer tændt: vasktøj, der skal lægges væk Ekstra tørt 3 indikatorer tændt: vasketøj, der skal tørres helt Du kan ikke vælge alle automatiske niveauer for hver slags stof. 9.5 Time Dry Tryk på knappen for at vælge den tid, der passer til det tøj, du skal tørre. Tekstlinjen i displayet viser den indstillede værdi. Hver gang, der trykkes på denne knap, øges tidsværdien med 5 minutter. 9.6 Steam Du kan ikke indstille alle tidsværdier for forskellige stoftyper. Berør denne knap for at indstille dampniveauet. Det er kun muligt med programmer, hvor der er dampfunktion. Dampfasens varighed ændres alt efter dit valg. 9.7 Start/Pause Berør knappen Start/Pause for at starte eller afbryde et program. 9.8 Delay Start Berør knappen Delay Start for at udskyde starten af et program fra 30 minutter til 20 timer. 9.9 Time Save Berør knappen Time Save for at nedsætte programtiden. Du kan vælge: FORKORTET VASKETID: vask af tøj, der kun bruges én dag. EKSTRA KVIK: hurtig vask af tøj, som næsten ikke er snavset. Visse programmer kan kun bruge en af disse funktioner Extra Rinse Tryk på denne knap for at tilføje skyllefaser til et program. Brug denne funktion af hensyn til personer, der er allergiske over for vaskemiddel, og i områder med blødt vand Stains/Prewash Berør denne knap for at indstille én af følgende funktioner: Forskyl Brug denne funktion til stærkt snavset tøj. Apparatet tilføjer en forvaskfase til hovedvasken. Programmets varighed øges. Iblødlægning Brug denne funktion til stærkt snavset tøj. Apparatet iblødlægger vasketøjet ved 30 C i ca. en halv time, før det vaskes. Pletfjerning Brug denne funktion til vasketøj med pletter, der er svære at få af. Når du indstiller denne funktion, skal du komme pletfjerner i rummet Spin Programmets vasketid øges. Denne funktion kan kun tilvælges ved temperaturer på mindst 40 C. Berør knappen Spin for at: Mindske den maksimale hastighed for programmets centrifugeringsfase. Displayet viser kun de centrifugeringshastigheder, som er tilgængelige for det indstillede program.

26 26 Frakobl centrifugeringsfasen (funktionen 'Ingen centrifug.'). Tænd for funktionen Skyllestop. Indstil denne funktion for at forhindre, at stoffet bliver krøllet. Apparatet tømmer ikke vandet ud, når programmet er afsluttet Temp. C Berør denne knap for at ændre standardtemperaturen. Symboler og = koldt vand 10. FØR FØRSTE ANVENDELSE 1. Kom 2 liter vand i vaskemiddelrummet til vaskefasen. Dette aktiverer afløbssystemet. 2. Kom lidt vaskemiddel i rummet for vaskefasen. 3. Indstil og start et program til bomuld ved den højeste temperatur uden vasketøj. Dette fjerner alt eventuelt snavs fra tromle og kar Indstilling af ur Når du har indstillet sproget, viser displayet, at du skal indstille uret. Timetallene blinker. 1. Drej programvælgeren for at ændre timen. 2. Berør knappen Start/Pause for at bekræfte valget. Minuttallene blinker. 3. Drej programvælgeren for at ændre minutterne. 4. Berør knappen Start/Pause for at bekræfte valget Ændre dagens klokkeslæt efter den første aktivering 1. Berør knappen Extra Rinse og knappen Time Save samtidigt i nogle sekunder. Timetallene blinker. 2. Drej programvælgeren for at ændre timen. 3. Berør knappen Start/Pause for at bekræfte valget. Minuttallene blinker. 4. Drej programvælgeren for at ændre minutterne. 5. Berør knappen Start/Pause for at bekræfte valget Sprogindstilling Første gang du aktiverer apparatet, viser displayet standardsproget og beder dig bekræfte eller ændre det: 1. Drej programvælgeren hen på det ønskede sprog. 2. Når displayet viser det rigtige sprog, skal du berøre knappen Start/Pause for at bekræfte valget Ændr sproget efter den første aktivering 1. Berør knappen Spin og knappen Stains/Prewash samtidigt i nogle sekunder. 2. Når displayet viser det valgte sprog, skal du dreje programvælgeren til at indstille det nye sprog. 3. Berør knappen Start/Pause for at bekræfte valget. 11. DAGLIG BRUG - KUN VASK 11.1 Før du tænder for apparatet 1. Åbn vandhanen. 2. Sæt stikket i stikkontakten Aktivering af apparatet og indstilling af et program 1. Tryk på knappen On/Off for at tænde for apparatet. 2. Drej programvælgeren hen på det ønskede program. Programlampen tændes.

27 DANSK 27 Kontrollampen for knappen Start/Pause blinker rødt. Displayet viser standardtemperaturen og centrifugeringen og, hvis lugen allerede er åben, den maksimalt tilladte mængde for det indstillede program (denne information forsvinder, når du lukker lugen). 3. Berør knappen Temp. C og knappen Spin om nødvendigt for at ændre vandtemperaturen og centrifugeringshastigheden. 4. Berør de andre knapper om nødvendigt for at tilføje nogle tilvalg eller for at indstille en udskudt start. Displayet viser symbolet for det indstillede tilvalg, og tallet viser den udskudte tid Ilægning af vasketøjet 1. Åbn apparatets luge 2. Kom vasketøjet i tromlen, ét ting ad gangen. 3. Ryst tøjet, inden du lægger det i apparatet. Sørg for ikke at lægge for meget vasketøj i tromlen. 4. Luk lugen godt til Påfyldning af vaske- og plejemidler Rum til forvaskemiddel, iblødlægning eller pletfjerner. Rum til vaskefasen. Rum til flydende tilsætningsmidler (skyllemiddel, stivelse). Maks. niveau af mængde flydende tilsætningsmidler. Klap til pulver eller flydende vaskemiddel. Følg altid de anvisninger, du finder på vaskemiddelprodukternes emballage Flydende eller pulvervaskemiddel Åbn vaskemiddelskuffen.

28 Position A: for pulvervaskemiddel (fabriksindstilling). 3. B A Når du bruger flydende vaskemiddel: Brug hverken geleagtige eller tyktflydende vaskemidler. Kom ikke mere væske i end det maksimale niveau. Indstil ikke forvaskefasen. Indstil ikke den udskudte start Start af et program uden den udskudte start Berør knappen Start/Pause for at starte programmet. Den relevante lampe holder op med at blinke og forbliver tændt med rød farve. Programmet starter, lugen låses. Displayet viser lampen. Udtømningspumpen kan køre i en kort periode, når apparatet fyldes med vand. Drej klappen nedad. Position B: for flydende vaskemiddel. 4. Luk beholderen til vaskemiddel Beregning af programtid Efter ca. 15 minutter fra start af programmet: Apparatet justerer automatisk vasketiden efter tøjet, du har lagt i tromlen, for at få de perfekte vaskeresultater inden for den minimalt nødvendige tid. Displayet viser den nye tidsværdi Start af et program med udskudt start 1. Berør knappen Delay Start gentagne gange for at indstille den ønskede udskudte start. Displayet viser forventet programslut. 2. Berør knappen Start/Pause. Apparatet starter nedtællingen til den udskudte start. Når nedtællingen er slut, starter programmet automatisk.

29 DANSK 29 Inden du berører knappen Start/Pause for at starte apparatet, kan du annullere eller ændre indstillingen af den udskudte start Annullering af senere start 1. Berør knappen Start/Pause. De tilsvarende lamper blinker. 2. Berør knappen Delay Start gentagne gange, indtil displayet fortæller, at der ikke er nogen udskudt start. 3. Berør knappen Start/Pause. Programmet starter Afbrydelse af et program og ændring af tilvalg Du kan kun ændre visse tilvalg, inden de går i gang: 1. Berør knappen Start/Pause. De tilsvarende lamper blinker. 2. Ændring af tilvalgene. 3. Berør knappen Start/Pause igen. Vaskeprogrammet fortsætter Annullering af et igangværende program 1. Tryk på knappen On/Off for at annullere programmet og for at slukke for maskinen. 2. Tryk på knappen On/Off igen for at tænde for apparatet. Nu kan du indstille et nyt vaskeprogram. Før der startes et nyt vaskeprogram, tømmes apparatet muligvis for vand. Hvis det er tilfældet, skal du kontrollere, at der stadig er vaskemiddel i beholderen til vaskemiddel. Hvis det ikke er tilfældet, skal du fylde vaskemiddel i igen Åbning af lugen ADVARSEL! Hvis vandets temperatur og niveau i tromlen er for højt, og tromlen stadigvæk drejer rundt, kan du ikke åbne lugen. Apparatets luge er låst, mens et program eller den senere start er i gang. Sådan åbnes apparatets luge: 1. Berør knappen Start/Pause. Symbolet for låst luge slukkes på displayet. 2. Åbn lågen til apparatet. 3. Luk apparatets luge og tryk på knappen Start/Pause. Programmet eller den udskudte start fortsætter Vandudtømning efter programslut Vaskeprogrammet er færdigt, men der er vand i tromlen: Tromlen drejer jævnt for at forhindre, at vasketøjet krøller. Lugen forbliver låst. Du skal tømme vandet ud for at åbne lugen: 1. Sæt om nødvendigt centrifugeringshastigheden ned. 2. Berør knappen Start/Pause. Apparatet udtømmer vandet og centrifugerer. 3. Når programmet er færdigt, og lampen for lugens lås slukker, kan du åbne lugen. 4. Tryk på On/Off i nogle sekunder for at slukke for apparatet. Maskinen tømmes og centrifugerer automatisk efter ca. 18 timer AUTO-standby-tilvalget AUTO-standby-funktionen deaktiverer automatisk maskinen, så det mindsker energiforbruget, når: Du ikke bruger maskinen i 5 minutter, inden du trykker på knappen Start/ Pause.

30 30 Tryk på knappen On/Off igen for at aktivere apparatet. Efter 5 minutter fra afslutningen af vaskeprogrammet Tryk på knappen On/Off igen for at aktivere apparatet. Displayet viser afslutningen på det sidst indstillede program. Drej programknappen for at indstille et nyt program. Hvis du indstiller et program eller et tilvalg, der ender med vand i tromlen, slukker AUTO-standby-funktionen ikke for apparatet for at minde dig om at tømme vandet Program slut Når programmet er færdigt, standser apparatet automatisk. Lydsignalet lyder (hvis det er aktiveret). 12. DAGLIG BRUG - KUN TØRRING På displayet tændes, og meddelelsen fortæller dig, at programmet er færdigt. Start/Pause-kontrollampen slukkes. 1. Tryk på knappen On/Off for at slukke for apparatet. Fem minutter efter afslutningen af programmet slukker energisparefunktionen automatisk for apparatet. Når du tænder for apparatet igen, viser displayet afslutningen af det program, der sidst er blevet indstillet. Drej programknappen for at indstille et nyt program. 2. Fjern vasketøjet i apparatet. 3. Sørg for, at tromlen er tom. 4. Lad lugen og luftfilteret stå på klem for at forhindre mug og lugte. ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed Forberedelse til tørring 1. Tryk på knappen On/Off i nogle sekunder for at aktivere apparatet 2. Læg vasketøjet i én del ad gangen. 3. Drej programknappen til tørreprogrammet, der skal anvendes til tørringen af genstandene. Tekstlinjen på displayet fortæller hvilket program, du har valgt. Når du tørrer en stor mængde vasketøj skal du for at opnå gode resultater sørge for, at selve vasketøjet ikke er rullet samme, og at det er fordelt jævnt i tromlen. I begyndelsen af tørreprogrammet (3 5 min.) kan der forekomme et lidt forhøjet lydniveau. Dette er kompressorstarten, og det er normalt for kompressordrevne apparater, som f.eks. køleskabe, frysere osv Automatisk tørring 1. Tryk gentagne gange på knappen Auto Dry for at indstille det ønskede tørhedsniveau. Indikatorerne på kontrolpanelet lyser i henhold hertil: a. STRYGETØRT niveau - 1 indikator tændt: for bomuldsgenstande b. SKABSTØRT niveau - 2 indikatorer tændt: for bomuld og syntetiske stoffer c. EKSTRA TØRT niveau - 3 indikatorer tændt: indikator for bomuldsgenstande Du kan ikke indstille alle tørhedsgrader for hvilken som helst type vasketøj.

31 Displayet viser sluttiden og det indstillede tørreprogram. 2. Berør knappen Start/Pause for at starte programmet. Tekstlinjen fortæller, at apparatet tørrer. Displayet viser indikatoren for låst luge og indikatoren for igangværende program, og alternativt tiden til programslut. Displayet opdaterer regelmæssigt tørrecyklussens tid (hvert minut) Tørring med fast varighed 1. Tryk på knappen Time Dry gentagne gange for at indstille tidsværdien (se tabellen "Tørreprogram"). Displayet viser 15 minutter for programmer til bomuld og syntetisk, men starter fra 13 minutter for uldprogram. Hver gang, der trykkes på denne knap, øges tidsværdien med 5 minutter. Displayet viser den indstillede tid. 2. Tryk på Start/Pause for at starte programmet. Tekstlinjen fortæller, at apparatet tørrer. Displayet viser, at lågen er låst lampen program. viser det igangværende, og 13. DAGLIG BRUG - VASK OG TØRRING ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed NON-STOP program Du kan vaske og tørre dit vasketøj ved at indstille et "non-stop-program". Gør følgende: 1. Tryk på knappen On/Off i nogle sekunder for at aktivere apparatet. 2. Læg vasketøjet i én del ad gangen. 3. Hæld vaskemidlet og tilsætningsstofferne i det rigtige rum. 4. Drej programvælgeren hen på vaskeprogrammet. Displayet viser standardtemperaturen og centrifugeringshastigheden. Skift dem om nødvendigt i henhold til dit vasketøj. 5. Indstil de tilgængelige tilvalg. Displayet viser alternativt tørreprogrammets varighed og tiden til programslut. Displayet opdaterer regelmæssigt status på tørrecyklussen. Hvis vasketøjet ikke er tilstrækkeligt tørt, kan du igen indstille en kort tørretid Ved tørreprogramslut Apparatet stopper automatisk. Lydsignalerne høres (hvis de er aktive). vises i displayet. Tekstlinjen fortæller dig, at programmet er afsluttet. Indikatoren for knappen Start/Pause slukkes. Symbolet for låst luge slukkes Tryk på knappen On/Off i nogle sekunder for at deaktivere apparatet. Få minutter efter afslutningen af programmet slukker energisparefunktionen automatisk for apparatet. 1. Fjern vasketøjet i apparatet. 2. Sørg for, at tromlen er tom Vask og tørring ved automatiske niveauer DANSK Tryk flere gange på knappen Auto Dry, indtil displayet viser den påkrævede tørhedsgrad. Indikatorerne over knappen lyser i overensstemmelse hermed: a. STRYGETØRT niveau: 1 indikator tændt - for bomuldsgenstande; b. SKABSTØRT niveau: 2 indikatorer tændt - for bomuldsgenstande og syntetiske genstande; c. EKSTRA TØRT niveau: 3 indikator tændt - for bomuldsgenstande. Displayet viser, at apparatet er klar til at starte.

32 32 Tidsværdien på displayet er varigheden af både vaske- og tørrecyklusserne, beregnet på standardstørrelse af vasketøj. For at få en god tørring med brug af mindre energi og på kortere tid lader apparatet dig ikke indstille en for lav centrifugeringshastighed for ting, der skal vaskes og tørres. 2. Berør knappen Start/Pause for at starte programmet. Displayet viser indikatoren for låst luge og indikatoren for igangværende program, og alternativt tørretiden og tiden til programslut. Tekstbjælken fortæller, at apparatet er i gang. Displayet viser regelmæssigt en ny tidsværdi Vask og tidsindstillet tørring 1. Tryk på knappen Time Dry gentagne gange for at indstille tiden (se tabellen "Tørreprogram"). Displayet viser 15 minutter for programmer til bomuld og syntetisk, men starter fra 13 minutter for uldprogram. Hver gang, der trykkes på denne knap, øges tiden med 5 minutter. Displayet viser den indstillede tid. 2. Tryk på Start/Pause for at starte programmet. Displayet viser, at lågen er låst, og lampen viser det igangværende program. Alternativt viser displayet programmets varighed, og den resterende tid til programslut. Tekstbjælken fortæller, at apparatet er i gang Ved program slut Apparatet stopper automatisk. Lydsignalerne høres (hvis de er aktive). For yderligere oplysninger henvises der til "Ved tørreprogramslut" i det forrige kapitel. Rens luftfiltrene, tromlen, pakningen og indersiden af lugen med en fugtig klud efter tørreprogrammet Fnug i stoffet Under vaske- og/eller tørrefasen kan visse typer stof (svampeklud, uld, sweatshirt) udskille fnug. Det frigivne fnug kan klæbe sig fast til tøjet under det næste program. Denne ulempe øges ved teknisk stof. For at forhindre fnuggen i dit vasketøj anbefaler vi: Ikke at vaske mørke stoffer, når du har vasket og tørret lyse stoffer (nye svampeklude, håndklæder, uld, sweatshirt) og omvendt. At lufttørre denne type stof, når det vaskes for første gang. Rengøring af afløbsfilteret. Rens luftfiltrene, den tomme tromle, pakningen og lugen med en fugtig klud efter tørreprogrammet. Indstil et specielt program for at fjerne fnuggen inden i tromlen: Tøm tromlen. Rengør tromlen, pakningen og lugen med en våd klud. Indstil skylleprogrammet. Tryk på Spin og Extra Rinse samtidigt for at aktivere rengøringsfunktionen, indtil displayet viser CLE. Tryk på Start/Pause for at starte programmet. Hvis apparatet bruges ofte, bør du udføre CLEprogrammet regelmæssigt.

33 DANSK RÅD OG TIP ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed Ilægning af vasketøj Opdel vasketøjet i: Hvidt, kulørt, syntetiske stoffer, finvask og uld. Følg vaskeanvisningerne, som findes på vasketøjsmærkerne. Undgå at vaske hvidt og kulørt tøj sammen. Visse kulørte ting kan blive affarvet ved den først vask. Vi anbefaler, at du vasker dem separat de første gange. Knap pudebetræk, luk lynlåse, hægt hægter, og lås tryklåse. Fastgør bælter. Tøm lommerne, og fold tøjet ud. Vend indersiden udad på flerlagede stoffer, uld og genstande med malede illustrationer. Fjern hårde pletter. Vask meget snavsede pletter med et specielt vaskemiddel. Pas på med gardiner. Fjern krogene, eller læg gardinerne i en vaskepose eller i et pudebetræk. Vask ikke tøj uden sømme eller med snit. Brug en vaskepose til at vaske små og/eller sarte genstande (f.eks. bh'er med bøjle, bælter, strømpebukser osv). En for lille mængde vasketøj kan forårsage problemer med centrifugeringen. Hvis dette skulle ske, skal du tilpasse mængden af tøj i tromlen og starte centrifugeringen igen Vanskelige pletter Til nogle pletter er vand og vaskemiddel ikke tilstrækkeligt. Vi anbefaler, at du forbehandler disse pletter, inden du lægger genstandene i apparatet. Man kan få specielle pletfjernere. Brug den specielle pletfjerner, der kan anvendes til plet- og stoftypen Vaske- og skyllemidler Brug kun vaskemidler og tilsætningsmidler, der er specielt beregnet til vaskemaskiner: Vaskepulver til alle stoftyper. Vaskepulver til sarte stoffer (40 C maks.) og uld. Flydende vaskemidler, helst til vaskeprogrammer med lav temperatur (højst 60 C) for alle typer stoffer, eller specielt til kun uld (vaskemiddelklap drejet i position B i vaskemiddelrummet til hovedvask). Undgå at blande forskellige typer vaskemidler. Læg ikke tabs med enkeltvise doseringer inden i vaskemiddelrummet. Brug ikke mere end den korrekte mængde vaskemiddel af hensyn til miljøet. Følg anvisningerne, som findes på pakningen af disse produkter. Brug de korrekte produkter til stoftypen og -farven, programtemperaturen og niveauet af snavs. Hvis beholderen til vaskemiddel ikke er forsynet med en klap, kan du tilføje de flydende vaskemidler med en doseringsbold (leveret af producenten af vaskemidlet) Råd om økologi Indstil et program uden forvask for at vaske normalt beskidt tøj. Start altid et vaskeprogram med den maksimale tilladte mængde vasketøj. Brug om nødvendigt en pletfjerner, når du indstiller et program med en lav temperatur. Kontrollér vandets hårdhedsgrad i dit område for at bruge den korrekte mængde vaskemiddel. Se "Vandets hårdhedsgrad" Vands hårdhedsgrad Hvis vandets hårdhedsgrad i dit område er højt eller moderat, anbefaler vi, at du bruger et afkalkningsmiddel til

34 34 vaskemaskiner. I områder, hvor vandets hårdhedsgrad er lav, er det ikke nødvendigt at bruge skyllemiddel. Kontakt dit lokale vandværk for at få oplysninger om vandets hårdhedsgrad. Brug den korrekte mængde skyllemiddel. Følg anvisningerne, som findes på pakningen af produktet Råd om tørring Forbered tørreprogrammet Åbn vandhanen. Kontrollér, om afløbsslangen er tilsluttet korrekt. Se installationsafsnittet for yderligere oplysninger. Se tørreprogramtabellen for maksimal fyldning af vasketøj til tørreprogrammerne Genstande, der ikke er egnede til tørring Indstil ikke et tørreprogram til dette vasketøj: Meget sart tøj. Syntetiske gardiner. Beklædningsgenstande med metaldele. Nylonstrømper. Dyner. Sengetæpper. Tæpper. Anorakker. Soveposer. Tekstiler med rest af hårspray, neglelaksfjerner eller lignende. Klædningsstykker, der indeholder skumgummi eller lignende materialer Vaskemærker Følg producentens vaskemærkeangivelser når du tørrer vasketøjet: = Tøjet kan tørretumbles = Tørreprogrammet er ved høj temperatur = Tørreprogrammet er ved nedsat temperatur = Tøjet må ikke tørretumbles Tørreprogrammets varighed Tørretiden kan afhænge af: slutcentrifugeringens hastighed tørhedsgrad tøjets art vægten af vasketøjet Eftertørring Hvis tøjet stadig er fugtigt, når tørreprogrammet er slut, vælger du en ny, kort tørretid igen. ADVARSEL! For at undgå folder og krympning må du ikke fylde for meget vasketøj i Generelle tips Se tabellen «Tørreprogrammer» for at finde de gennemsnitlige tørretider. Erfaringen hjælper dig med at tørre dit vasketøj bedst. Skriv tørretiden op for de programmer, du tidligere har udført. For at undgå statisk elektricitet ved tørreprogrammets afslutning: 1. Brug skyllemiddel i vaskeprogrammet. 2. Brug et skyllemiddel specielt til tørretumblere. 3. Hæld ikke vaskemiddel eller skyllemiddel i inden en tørringscyklus. 4. Du bør ikke tørre grove og glatte stoffer sammen, så du undgår at ridse glatte stoffer. 5. Fjern alle genstande fra tøjlommer, især smeltegenstande. Når tørreprogrammet er slut, skal du tage tøjet ud umiddelbart efter afslutningen.

L99697HWD. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L99697HWD. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L99697HWD DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...14

Læs mere

Brugsanvisning Vaske-tørremaskine L HWD

Brugsanvisning Vaske-tørremaskine L HWD DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine L 98485 HWD 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. PROGRAMMER...

Læs mere

L HWD. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L HWD. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L 99695 HWD DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

Brugsanvisning Vaske-tørremaskine L77685WD

Brugsanvisning Vaske-tørremaskine L77685WD DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine L77685WD 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. PROGRAMMER...

Læs mere

Brugsanvisning Vaske-tørremaskine L HWD

Brugsanvisning Vaske-tørremaskine L HWD DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine L 99695 HWD 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5.

Læs mere

L 60460 FL L 60660 FL. DA Brugsanvisning

L 60460 FL L 60660 FL. DA Brugsanvisning L 60460 FL L 60660 FL DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

...... ('+ *': '$ 7 55(780%/(5 %58*6$19,61,1* 12 7 5.(75200(/ %58.6$19,61,1*

...... ('+ *': '$ 7 55(780%/(5 %58*6$19,61,1* 12 7 5.(75200(/ %58.6$19,61,1* ...... 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. SIKKERHEDSANVISNINGER............................................... 3 2. PRODUKTBESKRIVELSE.................................................. 5 3. BETJENINGSPANEL......................................................

Læs mere

L 87484 EFL. DA Brugsanvisning

L 87484 EFL. DA Brugsanvisning L 87484 EFL DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

EW 7264PTD. DA Vaskemaskine Brugsanvisning

EW 7264PTD. DA Vaskemaskine Brugsanvisning EW 7264PTD DA Vaskemaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. PROGRAMTABEL...8

Læs mere

KØRE ET PROGRAM. Læg vasketøjet løst i tromlen, så det bliver tørret ensartet helt igennem. Luk lugen. Stil programvælgeren på "Off" ("0").

KØRE ET PROGRAM. Læg vasketøjet løst i tromlen, så det bliver tørret ensartet helt igennem. Luk lugen. Stil programvælgeren på Off (0). KØRE ET PROGRAM Find mere information i den separate brugervejledning. Sortér vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til tørring i tørretumbler ved lav temperatur Egnet til tørring

Læs mere

UFW58K9164. DA Vaskemaskine Brugsanvisning

UFW58K9164. DA Vaskemaskine Brugsanvisning UFW58K9164 DA Vaskemaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 5 4. BETJENINGSPANEL... 6 5. PROGRAMMER...

Læs mere

L9WDG164C. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L9WDG164C. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L9WDG164C DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...12

Læs mere

DA Brugsanvisning 2 Vaske-tørremaskine NO Bruksanvisning 34 Kombinert vask-tørk L77696NWD

DA Brugsanvisning 2 Vaske-tørremaskine NO Bruksanvisning 34 Kombinert vask-tørk L77696NWD DA Brugsanvisning 2 Vaske-tørremaskine NO Bruksanvisning 34 Kombinert vask-tørk L77696NWD 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7

Læs mere

L7WBL962E. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L7WBL962E. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L7WBL962E DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...11

Læs mere

L8WBM163C. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L8WBM163C. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L8WBM163C DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...11

Læs mere

WD53A DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning

WD53A DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning WD53A06160 DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 7

Læs mere

(:) +': '$ 9$6.(0$6.,1( %58*6$19,61,1* (:) +': 12 9$6.(0$6.,1 %58.6$19,61,1*

(:) +': '$ 9$6.(0$6.,1( %58*6$19,61,1* (:) +': 12 9$6.(0$6.,1 %58.6$19,61,1* ...... 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER............................................... 3 3. PRODUKTBESKRIVELSE..................................................

Læs mere

Brug af maskinen. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte afsnit i brugervejledningen.

Brug af maskinen. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte afsnit i brugervejledningen. Brug af maskinen Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte afsnit i brugervejledningen. Sortér vasketøjet efter vaskemærker: Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til

Læs mere

L7WRS162E. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L7WRS162E. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L7WRS162E DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...11

Læs mere

25_013. Vaskemaskiner

25_013. Vaskemaskiner 25_013 Vaskemaskiner 2013 IKEA vaskemaskiner er designet til brug hver dag. IKEA vaskemaskiner har funktioner, der er nemme at bruge, opfylder forskellige behov og gør det nemmere at vaske tøj. Vi har

Læs mere

L7WDK161E. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L7WDK161E. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L7WDK161E DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...6 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...11

Læs mere

WD53A DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning

WD53A DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning WD53A06160 DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8

Læs mere

L9WDG164C. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L9WDG164C. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L9WDG164C DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...6 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...12

Læs mere

L7WDB861G. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L7WDB861G. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L7WDB861G DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...11

Læs mere

BETJENING AF MASKINEN

BETJENING AF MASKINEN BETJENING AF MASKINEN Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) kan findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. Sorter vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørretumbles Egnet til

Læs mere

L7WRS162E. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L7WRS162E. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L7WRS162E DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...6 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...11

Læs mere

L7WDB861G. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L7WDB861G. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L7WDB861G DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...6 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...11

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX L98690FL

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX L98690FL Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Brug af maskinen. Sortér vasketøjet efter vaskemærker. Forberedelse af vasketøjet. Fyldning af tørretumbleren. Valg af program

Brug af maskinen. Sortér vasketøjet efter vaskemærker. Forberedelse af vasketøjet. Fyldning af tørretumbleren. Valg af program Brug af maskinen Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte afsnit i brugervejledningen. Sortér vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til tørring

Læs mere

WD40A DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning 2 NO Kombinert vask-tørk Bruksanvisning 34

WD40A DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning 2 NO Kombinert vask-tørk Bruksanvisning 34 WD40A74140 DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning 2 NO Kombinert vask-tørk Bruksanvisning 34 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...

Læs mere

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen.

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. BRUG AF MASKINEN Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. Sortér vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til

Læs mere

TW2G / BT653me. Quick guide DK

TW2G / BT653me. Quick guide DK TW2G01167-01 / BT653me Quick guide DK 1 PROGRAMMERING AF APPARATET... 3 BETJENINGSPANELET... 3 CLOSE-UP AF DISPLAYET... 3 PROGRAMMERING AF EN VASKECYKLUS... 4 PROGRAMOVERSIGT... 7 LØBENDE VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen.

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. BRUG AF MASKINEN Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. Sortér vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til

Læs mere

EW7W5268E5. DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning

EW7W5268E5. DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning EW7W5268E5 DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...6 3. INSTALLATION... 7 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 11 5.

Læs mere

Brugsanvisning Tørretumbler LAVATHERM 75175AV

Brugsanvisning Tørretumbler LAVATHERM 75175AV DA Brugsanvisning Tørretumbler LAVATHERM 75175AV 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. TILBEHØR... 7 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 8 5. BETJENINGSPANEL... 9

Læs mere

EW7W6661S7. DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning

EW7W6661S7. DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning EW7W6661S7 DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...6 3. INSTALLATION... 7 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 11 5.

Læs mere

Brug af maskinen. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte afsnit i brugervejledningen.

Brug af maskinen. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte afsnit i brugervejledningen. Brug af maskinen Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte afsnit i brugervejledningen. Sortér vasketøjet efter vaskemærker: Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til

Læs mere

Din brugermanual SAMSUNG P1253 http://da.yourpdfguides.com/dref/785766

Din brugermanual SAMSUNG P1253 http://da.yourpdfguides.com/dref/785766 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i SAMSUNG P1253 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

L9WEH166A. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L9WEH166A. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L9WEH166A DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...12

Læs mere

L7WSK864C. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL

L7WSK864C. Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL L7WSK864C DA Brugsanvisning Vaske-tørremaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...6 3. INSTALLATION...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...16

Læs mere

L6FSP865K. DA Brugsanvisning 2 Vaskemaskine FI Käyttöohje 36 Pesukone USER MANUAL

L6FSP865K. DA Brugsanvisning 2 Vaskemaskine FI Käyttöohje 36 Pesukone USER MANUAL L6FSP865K DA Brugsanvisning 2 Vaskemaskine FI Käyttöohje 36 Pesukone USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...6 4. TILBEHØR...10

Læs mere

EW8W7861E8. DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning

EW8W7861E8. DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning EW8W7861E8 DA Vaske-tørremaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...6 3. INSTALLATION... 7 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 11 5.

Læs mere

Indhold. Referencekort. Brugervejledning

Indhold. Referencekort. Brugervejledning Indhold Referencekort Programoversigt orberedelse af vasketøjet Valg af program og indstillinger Start og afslutning af et program Skift af program Afbrydelse af et program Daglig rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING DAGLIG BRUGERVEJLEDNING TAK FORDI DU HAR KØBT ET WHIRLPOOL PRODUKT Med henblik på at modtage en omfattende service og support, bedes du registrere dit produkt på www.whirlpool.eu / register WWW Du kan

Læs mere

EWW 1476 HDW DA VASKE-TØRREMASKINE BRUGSANVISNING 2 NO KOMBINERT VASK-TØRK BRUKSANVISNING 32

EWW 1476 HDW DA VASKE-TØRREMASKINE BRUGSANVISNING 2 NO KOMBINERT VASK-TØRK BRUKSANVISNING 32 EWW 1476 HDW DA VASKE-TØRREMASKINE BRUGSANVISNING 2 NO KOMBINERT VASK-TØRK BRUKSANVISNING 32 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...

Læs mere

L6FBL740I. DA Brugsanvisning 2 Vaskemaskine FI Käyttöohje 36 Pesukone USER MANUAL

L6FBL740I. DA Brugsanvisning 2 Vaskemaskine FI Käyttöohje 36 Pesukone USER MANUAL L6FBL740I DA Brugsanvisning 2 Vaskemaskine FI Käyttöohje 36 Pesukone USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...6 4. TILBEHØR...10

Læs mere

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING DAGLIG BRUGERVEJLEDNING TAK FORDI DU HAR KØBT ET WHIRLPOOL PRODUKT Med henblik på at modtage en omfattende service og support, bedes du registrere dit produkt på www. whirlpool. eu / register WWW Du kan

Læs mere

L7FEP947E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L7FEP947E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L7FEP947E DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...5 4. PRODUKTBESKRIVELSE...9 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen.

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. BRUG AF MASKINEN Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. Sortér vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til

Læs mere

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen.

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. BRUG AF MASKINEN Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. Sortér vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til

Læs mere

L7FER862C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L7FER862C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L7FER862C DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...5 4. PRODUKTBESKRIVELSE...10 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

BETJENING AF MASKINEN

BETJENING AF MASKINEN BETJENING AF MASKINEN Der er yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) i de enkelte afsnit i brugervejledningen. Sorter vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørretumbles Egnet til tørretumbler

Læs mere

eco 43A LPG Flaskegas

eco 43A LPG Flaskegas BRUGSANVISNING eco 43A LPG Flaskegas DK VIGTIGT DU BEDES LÆSE DENNE BRUGSANVISNING NØJE, FØR DU BRUGER DETTE UDSTYR. OPBEVAR DEN ET SIKKERT STED TIL FREMTIDIG HENVISNING. KAPITEL 1: FØR BRUG * Sikkerhedsadvarsler

Læs mere

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING DAGLIG BRUGERVEJLEDNING TAK FORDI DU HAR KØBT ET BAUKNECHT PRODUKT. Med henblik på at modtage en omfattende service og support, bedes du registrere dit apparat på http://www.bauknecht.eu/register DA Før

Læs mere

Brugsanvisning Tørretumbler LAVATHERM 65179AV

Brugsanvisning Tørretumbler LAVATHERM 65179AV DA Brugsanvisning Tørretumbler LAVATHERM 65179AV 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. TILBEHØR...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...8 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

L7FER862C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L7FER862C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L7FER862C DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. INSTALLATION... 5 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 10 5.

Læs mere

L8FEP965C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L8FEP965C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L8FEP965C DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...5 4. PRODUKTBESKRIVELSE...10 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

L6FBP863G. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L6FBP863G. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L6FBP863G DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...6 4. TILBEHØR...10 5. PRODUKTBESKRIVELSE...11

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

LV7KR865E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

LV7KR865E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL LV7KR865E DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...6 4. TILBEHØR...10 5. PRODUKTBESKRIVELSE...11

Læs mere

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING DAGLIG BRUGERVEJLEDNING DA TAK FORDI DU KØBTE ET WHIRLPOOL-PRODUKT. For at modtage en mere komplet assistance, bedes du registrere dit apparat på http://www.whirlpool.eu/register Læs vejledningerne i Helbred

Læs mere

Vask. Forberedelse. Individuelle indstillinger Ekstra funktioner også Programoversigt, side 7. Vask. Indhold. Formålsmæssig anvendelse

Vask. Forberedelse. Individuelle indstillinger Ekstra funktioner også Programoversigt, side 7. Vask. Indhold. Formålsmæssig anvendelse Vaskemaskinen Tillykke - De har valgt et moderne, kvalitativt førsteklasses husholdningsprodukt fra Siemens. Denne vaskemaskine udmærker sig ved et meget lavt vand- og energiforbrug. Alle vores maskiner

Læs mere

L8FEN942C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L8FEN942C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L8FEN942C DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...5 4. PRODUKTBESKRIVELSE...10 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

LAVATHERM 75170AV. Brugsanvisning Tørretumbler USER MANUAL

LAVATHERM 75170AV. Brugsanvisning Tørretumbler USER MANUAL LAVATHERM 75170AV DA Brugsanvisning Tørretumbler USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. TILBEHØR...7 4. PRODUKTBESKRIVELSE...8 5.

Læs mere

L8FBK966E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L8FBK966E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L8FBK966E DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. INSTALLATION... 5 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 9 5.

Læs mere

EW7F6668S2. DA Vaskemaskine Brugsanvisning

EW7F6668S2. DA Vaskemaskine Brugsanvisning EW7F6668S2 DA Vaskemaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION... 6 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 9 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

L8FEP965C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L8FEP965C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L8FEP965C DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...6 4. PRODUKTBESKRIVELSE...10 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

EW8F6669D4. DA Vaskemaskine Brugsanvisning

EW8F6669D4. DA Vaskemaskine Brugsanvisning EW8F6669D4 DA Vaskemaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION... 5 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 9 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE BESKRIVELSE AF TØRRETUMBLEREN SIDE 20 FILTER SIDE 20 FØR TØRRETUMBLEREN TAGES I BRUG SIDE 20 FORHOLDSREGLER SIDE 20

INDHOLDSFORTEGNELSE BESKRIVELSE AF TØRRETUMBLEREN SIDE 20 FILTER SIDE 20 FØR TØRRETUMBLEREN TAGES I BRUG SIDE 20 FORHOLDSREGLER SIDE 20 INDHOLDSFORTEGNELSE DK BESKRIVELSE AF TØRRETUMBLEREN SIDE 20 FILTER SIDE 20 FØR TØRRETUMBLEREN TAGES I BRUG SIDE 20 FORHOLDSREGLER SIDE 20 FORBEREDELSE AF VASKETØJET SIDE 21 VALG AF TØRRETID ELLER PROGRAM

Læs mere

EW7F6668S2. DA Vaskemaskine Brugsanvisning

EW7F6668S2. DA Vaskemaskine Brugsanvisning EW7F6668S2 DA Vaskemaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION... 6 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 9 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen.

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. BRUG AF MASKINEN Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. Sortér vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til

Læs mere

L8FEP965E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L8FEP965E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L8FEP965E DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...5 4. PRODUKTBESKRIVELSE...9 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

LV7KR865E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

LV7KR865E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL LV7KR865E DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...5 4. PRODUKTBESKRIVELSE...9 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

L8FEP965E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L8FEP965E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L8FEP965E DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...5 4. PRODUKTBESKRIVELSE...9 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

L9FEP967C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L9FEP967C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L9FEP967C DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...5 4. PRODUKTBESKRIVELSE...10 5. BLØDGØRINGSANLÆGGET

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX T76484EIH http://da.yourpdfguides.com/dref/4129419

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX T76484EIH http://da.yourpdfguides.com/dref/4129419 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

L7FEP947E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L7FEP947E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L7FEP947E DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...6 4. TILBEHØR...10 5. PRODUKTBESKRIVELSE...11

Læs mere

L8FBG864E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L8FBG864E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L8FBG864E DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...5 4. PRODUKTBESKRIVELSE...9 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX T96699IH http://da.yourpdfguides.com/dref/4129415

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX T96699IH http://da.yourpdfguides.com/dref/4129415 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

L8FSK865E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L8FSK865E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L8FSK865E DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...6 4. TILBEHØR...10 5. PRODUKTBESKRIVELSE...11

Læs mere

L9FEP967C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L9FEP967C. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L9FEP967C DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...5 4. PRODUKTBESKRIVELSE...10 5. BLØDGØRINGSANLÆGGET

Læs mere

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING DAGLIG BRUGERVEJLEDNING DA TAK FORDI DU HAR KØBT ET BAUKNECHT PRODUKT. Med henblik på at modtage en omfattende service og support, bedes du registrere dit apparat på http://www.bauknecht.eu/register Før

Læs mere

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen.

BRUG AF MASKINEN. Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. BRUG AF MASKINEN Yderligere oplysninger (inklusive fejlfinding og service) findes i de enkelte kapitler i brugervejledningen. Sortér vasketøjet efter vaskemærker Må ikke tørres i tørretumbler Egnet til

Læs mere

INDHOLD REFERENCEKORT BRUGERVEJLEDNING PROGRAMOVERSIGT HÆFTE FORBEREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG INDSTILLINGER

INDHOLD REFERENCEKORT BRUGERVEJLEDNING PROGRAMOVERSIGT HÆFTE FORBEREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG INDSTILLINGER INDHOLD REFERENEKORT PROGRAMOVERSIGT FORBEREDELSE AF VASKETØJET VALG AF PROGRAM OG INDSTILLINGER START OG AFSLUTNING AF ET PROGRAM SKIFT AF PROGRAM AFBRYDELSE AF ET PROGRAM DAGLIG RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

Brugsanvisning Tørretumbler LAVATHERM 75170AV

Brugsanvisning Tørretumbler LAVATHERM 75170AV DA Brugsanvisning Tørretumbler LAVATHERM 75170AV 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. TILBEHØR... 6 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 5. BETJENINGSPANEL... 8

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

EW8F6669D4. DA Vaskemaskine Brugsanvisning

EW8F6669D4. DA Vaskemaskine Brugsanvisning EW8F6669D4 DA Vaskemaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION... 6 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 9 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING DAGLIG BRUGERVEJLEDNING DA TAK FORDI DU KØBTE ET WHIRLPOOL-PRODUKT. For at modtage en mere komplet assistance, bedes du registrere dit apparat på www.whirlpool.eu/register Gennemlæs Sundhed og Sikkerhed

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING

DAGLIG BRUGERVEJLEDNING DAGLIG BRUGERVEJLEDNING TAK FORDI DU HAR KØBT ET BAUKNECHT PRODUKT. Med henblik på at modtage en omfattende service og support, bedes du registrere dit apparat på http://www.bauknecht.eu/register DA Før

Læs mere

Vedligeholdelse og rengøring

Vedligeholdelse og rengøring Miljømæssig korrekt bortskaffelse Vedligeholdelse og rengøring Vedligeholdelse og rengøring Kundeservice Bortskaf emballagen miljømæssigt korrekt. Dette apparat er klassificeret iht. det europæiske direktiv

Læs mere

EW6S6647C7. DA Vaskemaskine Brugsanvisning 2 FI Pesukone Käyttöohje 39

EW6S6647C7. DA Vaskemaskine Brugsanvisning 2 FI Pesukone Käyttöohje 39 EW6S6647C7 DA Vaskemaskine Brugsanvisning 2 FI Pesukone Käyttöohje 39 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION... 6 4. TILBEHØR...9

Læs mere

EW8F7660P9. DA Vaskemaskine Brugsanvisning

EW8F7660P9. DA Vaskemaskine Brugsanvisning EW8F7660P9 DA Vaskemaskine Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION... 6 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 9 5. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

L7FBK842E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL

L7FBK842E. Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL L7FBK842E DA Brugsanvisning Vaskemaskine USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. INSTALLATION... 5 4. PRODUKTBESKRIVELSE... 9 5.

Læs mere

Brugervejledninger IWB 6143 VASKEMASKINE. Indhold. Installation, 2-3 Udpakning og nivellering Tilslutte el- og vandforsyninger Første vaskecyklus

Brugervejledninger IWB 6143 VASKEMASKINE. Indhold. Installation, 2-3 Udpakning og nivellering Tilslutte el- og vandforsyninger Første vaskecyklus Brugervejledninger VASKEMASKINE Dansk IWB 6143 Indhold Installation, 2-3 Udpakning og nivellering Tilslutte el- og vandforsyninger Første vaskecyklus Tekniske data Beskrivelse af vaskemaskinen og starte

Læs mere

L6FBE740G. DA Brugsanvisning 2 Vaskemaskine FI Käyttöohje 35 Pesukone USER MANUAL

L6FBE740G. DA Brugsanvisning 2 Vaskemaskine FI Käyttöohje 35 Pesukone USER MANUAL L6FBE740G DA Brugsanvisning 2 Vaskemaskine FI Käyttöohje 35 Pesukone USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. INSTALLATION...5 4. PRODUKTBESKRIVELSE...10

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere