ÅRSBERETNING FOR LIONSÅRET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅRSBERETNING FOR LIONSÅRET"

Transkript

1 MEMBER OF THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS - DISTRICT 106D - DENMARK LIONS CLUB SØLLERØD ÅRSBERETNING FOR LIONSÅRET Selvom man har været medlem af en klub i mange år, er det altid med en vis spænding at træde ind som præsident man vil gerne gøre det godt for klubben og mange ideer skal testes og gennemføres uden at det får karakter af en revolution. Bestyrelsen indledte sin regeringsperiode med at fremlægge et program, der signalerede præciseringer og synlighed af klubbens aktiviteter og regelsæt. Programmet eller hensigtserklæringer satte bl.a. fokus på forholdet mellem klubbens indtægtsgrundlag og medlemmernes støtte, hvor frivilligheden og medlemskabets sociale aspekter skulle respekteres. Det har bestyrelsens hensigt at skabe en balance og sammenhæng mellem den frivillige indsats og medlemmerne formåen, så oplevelsen af en fælles indsats kunne bevares. Temaet har givet anledning til mange interessante, spændende drøftelser og diskussioner på næsten alle bestyrelsesmøder, og alle kender på nuværende tidspunkt det opnåede resultat. Et af bestyrelsens andre ambitioner var at få skrevet egne vedtægter, et etiske kodeks, og en forretningsorden for bestyrelsens arbejde det blev desværre ikke opfyldt Jeg har en ambition om, at den nye bestyrelse har dette på dagsordenen i næste sæson. To af vores medlemmer, Erling Paludan og Johannes Lysemose, er tildelt den Internationale præsidents Certificate of appreciation in Recognition of Innovative Achievements in Lions Leadership and Service. I Kusiaks personlige brev stod bl.a. til dem begge: Jeg er sikker på, at de, der i dette fællesskab har haft glæde af din indsats, mest påskønner at du valgte vor organisation. Når du har været en Lion i så mange år, ved du hvor belønnende det kan være at yde tjenester til andre, og jeg er sikker på, du har fået del heri mange gange gennem årene. Et andet medlem, Carsten Johansen, har i sine 20 år i klubben udvist en bemærkelsesværdig vilje og kampgejst på de felter, han beskæftiger sig med, og hvor specielt hans indsats som formand for Lions Parks Fondsbestyrelse har vundet stor anerkendelse og respekt uden for klubbens rækker. Det har været et meget spændende og til tider tidsrøvende job som præsident, og jeg vil ikke undlade at rose bestyrelsesmedlemmerne for den flotte støtte og hjælpsomhed, de er udvist, så arbejdet ikke blev totalt dominerende i en i forvejen til tider hektisk tilværelse. Jeg vil gerne takke alle medlemmer for den indsats, de har bidraget med i årets løb. Til dem, der har lagt ekstraordinært mange kræfter i arbejdet vil jeg benytte mig af en udtalelse, som jeg hørte forleden, hvor et familiemedlem udtrykte det på denne måde overfor et lionsmedlem: Var det ikke snart på tide, at du også udviste lidt revirpleje derhjemme?

2 Derfor vil jeg udtrykke en stor tak til vores familier, der på samme tid må stå model til ægtefælles eller kærestes mange timers fravær og deres eget nærvær, der tilsammen bidrager til løsning af en fælles sag. Klubbens mange forskelligartede aktiviteter har også i denne årsberetning fået sine egne pladser fra de respektive formænd, og det vil ikke være rigtigt at fremhæve den ene frem for den anden. Jeg vil her nøjes med at takke alle udvalgene for det store arbejde, der er præsteret i årets løb. Søren Juul Præsident Årets aktiviteter i Lions Club Søllerød inddeles i: A. Indsamling af midler B. Humanitære aktiviteter C. Klub og klubliv A Indsamling af midler Loppemarkedet Loppemarkedet gav i 2004 en omsætning på kr. hvilket er det største nogensinde. Alle boder havde rekordsalg. Loppemarkedet er inddelt i et antal boder: Møbler, isenkram, porcelæn, legetøj, gaver, bøger og malerier, el-artikler, tøj samt sko og tasker. Der er desuden en cafe med pølser, øl, kaffe og kage. Fra næste år vil bøgerne alt overvejende blive solgt fra den nyindrettede bogcafe i kælderen. Det flotte resultat skyldes en meget stor hjælp fra familie og venner, beboere i Lions park og medlemmer af Lions Club Mølleaa som vi takker mange gange. Nedenfor lidt om boderne. Gaveboden Varerne håndplukkes i løbet af året fra de andre boder eller leveres direkte i gaveboden af afhentningsholdet. Det er specielt på anderledes der kan tjenes penge. Ofte er det uforudsigeligt, hvad der er interessant, men kunderne er ikke i tvivl. Prisniveauet sættes ud fra egen vurdering kombineret med råd fra professionelle kræmmere. Møbelboden Møbelboden er loppemarkedet største bod, både i omfang og i omsætning. Her sælges alle typer møbler som antikke, 50 og 60-ere palisander og teak samt moderne. Tøjboden Bestyres af en professionel herreekviperingshandler Johannes Lysemose. Tøjholdet mødes mange gange i løbet af året for at sortere alt det indkomne og prøve jakker og frakker samt påføre skilte med størrelse. Kun det allerbedste kommer gennem deres nåleøje. Til damerne sælges alt i damefrakker, damebenklæder, damekjoler, damenederdele, damebluser og damestrik. Til herrerne bl.a. skjorter, pullovers, benklæder, jakker og frakker. Børnene kan ekviperes fra inderst til yderst.

3 Isenkramboden Har fået mere plads. I isenkramboden sælges alt isenkram bortset fra porcelæn, glas og bestik. Der er stort udvalg i bl.a. værktøj, havekrukker, havegrills, cykler og haveredskaber. Porcelænsboden Omfatter et meget stort udvalg i porcelæn, bestik, glas. Meget er helt nyt og sælges i originalemballage. Bog og Maleriboden Er blevet flyttet til et nyindrettet lokale med nye reoler i den forreste del af den gamle møbelkælder. Herved er skabt et bogcafe miljø med god oversigt. I bog og maleriboden sælges alle genrer af bøger og et stort antal malerier, nogle af kendte malere. Legetøjsboden Her sælges alle slags legetøj med og uden lyd. Takket være en meget stor indsats fra Lions Club Mølleaa lykkedes det også i år at gøre mange børn glade. Elboden Her sælges TV, radioer, højttalere, grammofoner, båndoptagere, telefoner, PC ere køkkenmaskiner, lamper og meget mere. Sko og taskeboden Her sælges foruden herre, dame og børnesko, alle slags tasker, ski og golfudstyr Cafeen Alle har her en mulighed for at nyde en god frokost med kold fadøl eller sodavand, samt kaffe med hjemmebagt kage. Betjeningen varetages på professionel måde af Parkens beboere og Lions Club Mølleaa. Afhentningsholdet På baggrund af en beslutning på klubmøde og efterfølgende bestyrelsesmøder koncentrerede afhentningsholdet sig på afhentning i Lions Park, de øvrige plejehjem i kommunen, og enkelte steder i de nærliggende områder. Aktivitetsniveauet og dermed mindre pres på holdets medlemmer er reduceret, men ikke i det omfang, som nogle frygtede og andre håbede på det kan bevidnes ved at tage en tur ned i kælderen. Butikken i Lions Park Lions Club Søllerød har nu stået for driften af butikken i Parken i et helt år, og klubben kommer ud af driftsåret 2004 med et resultat, som klubben kan være tjent med. Samarbejdet med Lions Club Mølleå omkring driften af butikken er fortrinligt. De tager sig af alle onsdage og dublerer hinanden såvel i det daglige som under sygdom og ferier. Peder og Bent tager sig af mandage og fredage hjulpet af Carsten når vi skal have afhjulpet spidsbelastninger. Butiksudvalget ser frem til at endnu et medlem fra Klubben melder sig, så der kan være 2 mand på vagt af gangen og alligevel kan nøjes med en dag om ugen. Bent Stougaard vil gerne rette en tak til Annette, Hanne, Inger, Tove, Carsten og Peder for samarbejdet i det forløbne år - endvidere gerne takke såvel beboerne som administrationen af Lions Park, samt det ansatte personale i det hele taget for godt samarbejde. Butiksudvalget vil gøre deres yderste for at det kan fortsætte fremover. Banko Der blev ikke afholdt Bankospil i år.

4 Flaskeindsamling og frimærker Har som sædvanlig givet pæne tilskud til vore velgørenheds aktiviteter. Et enkelt stærkt fejlperforeret frimærke har givet os 446 kr. Så det er meget vigtigt at give Frands alle frimærker. Julemarked Årets Kæmpe familie julemarked blev gennemført i et samarbejde mellem LC Søllerød og aktive beboere fra Lions Park. Markedet blev afholdt lørdag den 27. november i receptionen på Lions Park. Klubben var så heldig atter at få doneret meget fine ting der var velegnede for julemarkedet fra Sirius. Et stort team af klubbens medlemmer afhentede den 7, november effekterne, der blev bragt til kælderen i Lions Park, hvor et mindre hold stod parat til sortering af alle de donerede effekter. Julemarkedet blev afviklet i en hyggelig og venlig atmosfære, hvor der var rigtig mange besøgende. En beboers salg af hjemmelavede marcipangrise, der meget hurtigt var udsolgt, bidrog til at hæve indtægterne. Midt på eftermiddagen trak Vedbæksgarden op, marcherede under musik gennem receptionen og ind i spisesalen, gennem plejehjemmet og tilbage til spisesalen, hvor de unge damer spillede på livets lyst - et meget festligt indslag. Efter markedet og indtil jul solgte Butikken i Lions Park videre af effekterne, hvilket medvirkede til at bringe denne aktivitet op på meget nær kr , hvilket er næsten det dobbelte af året før. Dette må betyde, at julemarkedet i den nye form med samarbejdet med beboerne på parken, er kommet for at blive, i alle tilfælde indtil videre. B. Humanitære aktiviteter. De indkomne midler fordeles mellem Lions Park, lokalsamfundet og internationale hjælpeprojekter Lions Park Midlerne bruges til køb af lejlighedsindskud, til renovering af mindre lejligheder, til fornyelse af løvebilen og til støtte af arrangementer i Parken så som Luciaoptog og sommerudflugt. Sommerudflugten gik i år til Jyllinge. Transporten foregik i en fyldt bus og i løvebilen. Der deltog i alt 60 personer i turen. I Lucia-festen, hvor løverne og løvinderne serverede æbleskiver og hjemmelavet gløgg, deltog ca. 80 personer. Vi har doneret og møbler til plejehjemmet på Lions Park og gaver til Parkens bankospil Lokalsamfundet Lokaludvalget har, efter indstilling fra Pensionistforeningen for Søllerød Kommune, tildelt LC Søllerøds Ældrepris for 2004 til Kirsten Dalkov for hendes store arbejde for, gennem forskellige initiativer, at forbedre forholdene for kommunens ældre medborgere. Lokaludvalget har desuden givet tilskud til lokalforeningen for SIND til hjælp til rejse for sindslidende i kommunen. Endvidere er der bl.a. ydet tilskud til lærebøger i forbindelse med kursus i førstehjælp m/ genoplivning, tilskud til sommerlejrophold for børn i alderen 4-15 år fra Nærumgård Børnehjem i Nærum, tilskud til Skolepatruljeforeningen i Lyngby Taarbæk og Søllerød og tilskud til Holte Roklub/Dansk Handicap Rolandshold. Der er desuden uddelt PC ere til Furesøkolonien.

5 Internationale hjælpeprojekter (IR) Indsatsen har i år været koncentreret om Løveungerne på Sri Lanka. Til opbygning af deres huse efter flodbølgen er oprettet et fond. Vi har desuden ydet hjælp til Indien, Letland og Nepal. Den humanitære hjælp har omfattet såvel pengegaver som naturalier. Fadderskab projektet i Sri Lanka Gennem vort løveunge -projekt har klubben indtil nu formidlet i alt 133 fadderskaber for børn og studerende fra de vanskeligt stillede familier i de fattige landområder omkring Hikkaduwa i det sydlige Sri Lanka. Mange af de gennem årene sponsorerede er efterhånden vokset ovenud af programmet, men ved klubbens seneste overførsel af i alt kroner omfattede støtten samlet 72 børn og unge. Der er siden hen tegnet yderligere 3 nye fadderskaber. Lions Club Søllerød har selv 2 af fadderskaberne: Gennem hele studieforløbet støttede klubben den medicinstuderende unge pige, Daminga P. Ranasinghe, hvis små hilsner er blevet viderebragt ved klubmøderne. Hun er nu færdiguddannet og i gang med sin turnus, så klubben har flyttet støtten til en ny kvindelig medicinstuderende, Ranaweera A. Pubudini Dilrukshi (24 år i år). Klubben har siden 2004 støttet en yngre Løveunge, den nu 14-årige dreng Thalpe Liyanage Hansa Anuranga. Yderligere 3 fadderskaber er tegnet af medlemmer af LCS - ligesom mange andre private har tegnet fadderskaber (der jo kan fratrækkes på selvangivelsen - ved 10-årige aftaler fuldt ud, men ellers indenfor den årligt fastsatte fradragsramme). Desuden sender klubben særlige medlemsbidrag via klubbens konto for Fjerne Folk, så projektets initiativtager, Pandula Kannangara i LC Hikkaduwa, kan imødekomme og dække opståede behov, indtil nye sponsorer bliver fundet. Projektet i Sri Lanka støttes også fra andre lande - ikke mindst Finland og Tyskland - og omfatter op imod fadderskaber - og hvert enkelt fadderskab følges op af en tilsynsførende Lion, som hvert år sender fadderne en detaljeret rapport om omsorgsbarnets helbredstilstand, skolefremgang mv. Tsunami-katastrofen ramte mange af Løveunge -familierne hårdt, ødelagde vigtige arkiver i Lions Informationscenter, hvorfra projektet administreres og forrettede megen skade i LC Hikkaduwas Community Center (bygget med støtte fra North Sea Lions), hvor får børnene særundervisning udenfor skoletid i håndværk, syning, sprog og orientalsk dans. Få timer efter flodbølgens hærgen igangsatte klubben derfor en indsamling til støtte for dens ofre. Den ganske omfattende indsats der ydes i klubbens club-til-club samvirke fik derved en ny betydningsfuld dimension. Også her vel at mærke på en måde, hvor hver indbetalt krone bruges direkte på den planlagte indsats, fordi al administration udføres vederlagsfrit af Lions i de involverede lande. Ikke mindst den kendsgerning er væsentlig for de private faddere og Lionsklubber, som i stigende antal slutter op om fadderskabsprojektet, efterhånden som det bliver kendt rundt omkring. Og nu også har bakket flot op om vor katastrofehjælpsindsamling. I år har 6 Lionsklubber nytegnet i alt 8 3-årige sponsorater efter at projektet igen var medtaget i Mini-Projekt kataloget. Men der er stadig børn og studerende på ventelisten - DU skulle ta` og være med! Tsunami relief fund 2004/05. Ud på aftenen 26 december fik klubben - efter at have fulgt katastrofens udvikling på dansk TV, CNN og BBC - sat Katastrofe- og Hjælpefondens formand, PDG Erik Tonsberg, ind i situationen og han handlede hurtigt: allerede kort efter midnat stillede fonden de første 1½ millioner kroner til rådighed, men til hjælp i samtlige ramte områder! Klubben var især bekymrede for, hvad der var sket vore 72 Løveunger i Sri Lanka og mailede dagen derpå til fadderskabs-projektets leder, Pandula Kannangara, med tilbud om genopbygningshjælp formidlet af LC Søllerød - og klubbens IR foreslog tillige i 106 D at

6 koncentrere hele den danske Lionsindsats om ét område og vælge at give markant støtte til Sri Lanka. Første kontakt med Hikkaduwa fik klubben på tredjedagen gennem den derboende journalist Lotte Ladegaard, og efter en uge kom der så direkte melding fra Pandula: han løb med bølgen bag sig, men reddede sig i live op på 1. sal. Børnenes situation var uoverskuelig. Lions Information Center havde fået alle arkiver om fadderskaber m.v. ødelagt og i Lions Community Center var ikke mindst træoplæringsværkstedet svært beskadiget. For at sikre hjælp til Hikkaduwaområdet igangsattes umiddelbart klubbens egen indsamling, som allerede dagen efter fik 5-spaltet omtale og farvefoto i Det grønne Område. Siden gik det slag i slag - på femtedagen var de første kroner indgået. Der blev hurtigt rundsendt en primær rapport til de 53 faddere med en opfordring til at støtte indsamlingen til genopbygningen. Bidragsstrømmen fra både private og fra Lionsfadderklubber tog fart, en enkelt klub sendte kroner. Sri Lankas Konsul i Danmark igangsatte en indsamling til støtte for vort genopbygningsprojekt, som via salg af pakker the - med billede af Pandula omgivet af Løveunger - påregnes at rejse op til kroner ekstra. Midt i marts passerede indsamlingen derudover de første kroner. Der er udover med LC Hikkaduwa taget kontakt med de finske og tyske Lionsklubber, som har de fleste fadderskaber og Terres des Hommes, Danmark, som har 48 fadderskaber samt med North Sea Lions (der sponsorerede opførelsen af Community Centeret) for at søge hjælpeaktionerne koordineret, Til umiddelbar katastrofehjælp blev overført ca Euro til Sri Lanka, men klubben afventer nu projektforslag til genopbygningsindsatsen før den egentlige hjælpeaktion igangsættes. Forslag, som ikke umiddelbart kan detailprojekteres, fordi regeringskrav til placeringer, støttemuligheder fra anden side og en række bureaukratiske restriktioner indgår i den lokale sagbehandling. Løbende vurderinger af situationen får klubben både direkte fra Pandula og fra Søllerødborgeren Tom Matz, som i anden anledning er i Sri Lanka og jævnligt er i kontakt med ham. Endelig beslutning om anvendelse af de indsamlede midler er således endnu ikke truffet - den vil afhænge af, om og hvordan det planlagte samvirke kan udvikles og af, over hvor lang en periode støtten bør fordeles. Fadderskab ved pigeuddannelsen på Laksmi Ashram i Nordindien. LCS har siden 1980erne støttet et lille uddannelsescenter for kvinder i Nordindien på Himalayas bjergsider ved at sponsorere en ung piges uddannelse med et årligt bidrag på 1500 kr. Fra organisationens danske koordinator får vi flere gange årligt udførlige situationsberetninger om skolens udvikling og indvirkning på landsbylivet i området. Baltikum (Øststøtte) LCS har siden 1994 sendt 1-2 trailere med nyt hospitalsudstyr samt, brugte hospitalssenge, møbler, tøj og legetøj fra det årlige loppemarked til fattige børnehjem og hospitaler i Baltikum. De sidste år til Letland. I år har vi kun er kun sendt én anhænger til Letland med hospitalsudstyr fra Unomedical, PC ere, et klaver samt tøj, legetøj, sko, tasker, elektriske artikler og møbler fra vort loppemarked. Transporten er doneret af Mellemfolkeligt Samvirke. Ved selvsyn har vi konstateret, at selvom Letland er kommet ind i EU, er det stor fattigdom i landet, specielt uden for hovedstaden.

7 Nepal Hjælpeindsatsen i Nepal går tilbage til opbygningen af et skovplantningsprojekt med skole, kvindeuddannelsescenter og en lille klinik i det østlige Nepal. Projektet er nu overtaget af nepaleserne. En planlagt udbygning af kvindetræningscentret er udskudt grundet den politiske uro i landet. I Kathmandu har klubben siden 1990 deltaget i opbygningen af en lægeklinik, der i år 2000 er udvidet med en øjenklinik. I 2003 er anskaffet en ambulance til lægecenteret. På grund af den politiske uro i landet har klubben i år kun sendt én container til Kathmandu. Containeren, der er på 50 fod indeholdt hospitalsudstyr, en tandlægeklinik med røntgen udstyr samt børnetøj, bøger og PC ere. Hospitalsudstyret er doneret af Unomedical. Indholdet er fordelt mellem Lions lægecentret i Kathmandu og et hospital for meget fattige mennesker. Klubben har desuden med 3 PC ere støttet et hjem for meget fattige børn, hvis forældre er i fængsel. Klubben er ofte pr mail i kontakt med samarbejdspartnere i Nepal. Hverken de eller vore projekter har hidtil lidt større overlast under den politiske uro i landet, men de er i øjeblikket nødsaget til at køre med nedsat aktivitet, specielt i projektet i det østlige Nepal. Nordisk kvadrille I dette klubår har der ikke været udveksling, idet Haugesund havde inviteret til N.K.møde i juni måned Årsagen til at juni blev valgt er, at deres klub havde jubilæum i august og det var for meget med to store arrangementer i samme måned. I 2005 er det LC Søllerøds tur til at være værtskab. Det er berammet til 13 og 14. august, - altså i det kommende klubår. Mødet i Haugesund var meget vellykket. Vores klub deltog med to mand, Finn Bjørn Larsen og Niels Friis-Hansen, der tog fra Haugesund med en aftale om at søge klubbens opbakning til at indgå i et børnehjemsprojekt i Etiopien, som LC Edda i Haugesund var initiativtager til. Det var meningen at klubben efterfølgende skulle få noget skriftligt materiale og nogle konkrete forslag til, hvordan støtten kunne gives. Hjemme igen omtaltes Etiopien-projektet i klubben, hvor man stillede sig positivt til at indgå i projektet, dog under forudsætning af, at der fremkom fyldestgørende materiale fra Haugesund. Dette skete dog ikke, idet Haugesund meddelte at der var opstået problemer for deres projekt og at man havde valgt at udskyde yderligere støtte indtil videre. Til arrangementet under klubbens værtskab den 13. og 14. august, er inviteret Ystad, Haugesund og Ekenäs. I skrivende stund er der kun kommet foreløbigt svar fra Ystad. Der vil blive brug for indkvarteringsmuligheder hos klubbens medlemmer. N.K.Udvalget er i gang med at lægge program for arrangementet. C. Klub og klubliv En klubmesters oplevelser af et klubår. Klubåret 2004/2005 fik et andet forløb end jeg havde tiltænkt, da jeg sidste år sagde ja til at overtage opgaven som klubmester. Øget rejseaktivitet som tilmed for de fleste rejsers vedkommende har ligget omkring den tredje onsdag i måneden har gjort at jeg nok har kunnet lave planlægningen af de enkelte møder, men for den praktiske afvikling af flere møder har måttet trække på andres hjælp. Den 18. august 2004 afholdtes det første møde i det nye klubår og som sædvanlig stod det i loppemarkedets tegn. Den 15. september 2004 blev der afholdt klubmøde hjemme i Parken. 22 medlemmer var

8 mødt. Endvidere var mødt 7 hjælpere fra loppemarkedet, dels lionesser af tidligere medlemmer og dels beboere fra Lions Park, der havde hjulpet med salget i caféen. Den 20. oktober 2004 holdt vicepolitiinspektør Allan Nyring fra Lyngby Politi et foredrag om sin nyligt afsluttede mission i Kosovo, hvor han har været med til at etablere et nyt politikorps med 2000 medarbejdere. Foredraget blev illustreret af fotos på storskærm. Der var mange spørgsmål fra forsamlingen til foredraget. 20 medlemmer deltog. Den 17. november 2004 fortalte John Rose og Jesper Djurhuus om henholdsvis islandske vulkaner og fyrværkeriulykken i Seest. 27 medlemmer deltog Den 15. december 2004 var der arrangeret julefest med ledsager. Mødet bød på en traditionel - og hyggelig aften med julemad, julesange, julehistorie og ikke mindst julebanko 41 deltagere (heraf 25 medlemmer). Den 19. januar 2005 havde vi sædvanen tro vort årlige torskegilde med konkurrencer af forskellige slags. 28 medlemmer deltog. Den 16. februar 2005 berettede Erik Sinding om den kendte fynske maler Johannes Larsen, hvis mange værker i dag kan ses på museet indrettet i hans hjem i Kerteminde. Bemandingsplanen for det kommende klubår blev omtalt for første gang. 22 medlemmer deltog. Den 16. marts 2005 fortalte museumsinspektør ved Nationalmuseet i København, Svend Erik Albrethsen om km gennem Sibirien mod Amerika og Vitus Bering s 2. Kamchatka ekspedition. Endvidere var der opstillingsmøde forud for generalforsamlingen i april måned. 18 medlemmer deltog. Den 20. april afholdes generalforsamlingen. Et par spændende ting vil afslutte klubåret ved møderne henholdsvis den 18. maj og den 15. juni Samarbejdet med køkkenet i Lions Park har i det forløbne år foregået gnidningsfrit takket være den sidste år gennemførte aftale mellem Lions Park og Lions klubberne. Kursus i førstehjælp For at give medlemmer af Lions Club Søllerød mulighed for at kunne leve op til lions motto We serve ved ulykker, har klubbens Chef instruktør Bo Madsen holdt et kursus i nødbehandling for klubbens medlemmer. Medlemsudvalget Lions Club Søllerød er en yderst velfungerende klub med 35 aktive medlemmer i alderen år. Vi har i årets løb optaget Per Kresten Laursen og overført Hans Tandrup fra LC Odsherred. Lions Club Søllerød er distriktets største klub og en af de allerstørste Lionsklubber i landet. Klubben har imidlertid en skæv aldersfordeling, der kræver en foryngelse af klubben for stadig at kunne opretholde vort aktivitetsniveau. Vi arbejder derfor på snarest at optage yderligere 2-3 medlemmer i klubben.. PR-udvalget Udvalget har løbende formidlet information om vore aktiviteter gennem Det grønne Område i The Lions i ældrebladene samt på distriktets og klubbens hjemmeside. Der er bragt 10

9 indslag i aviser og tidsskrifter. Alle de indlæg, vi har sendt, er blevet bragt af bladene. Ikke mindst vores takling af flodbølgen i Asien gav megen fin omtale i Det grønne Område (se Soelleroed.lions.dk). I forbindelse med loppemarkedet har vi fremstillet nye plakater, og streamers til biler. Klubbens folder er udkommet i 4. oplag og er udleveret I 350 eksemplarer. Den foreligger nu desuden på engelsk takket være en stor indsats fra Gunver Velser. Vi har i årets løb arbejdet videre med klubbens hjemmeside Soelleroed.lions.dk. Belært af et års erfaringer er vi ved at omredigere hjemmesiden. Klubben har været inviteret til et to dages møde i DANIDA for at drøfte NGOernes fremtidige placering. Her udstillede vi posters ligesom John Rose-Hansen fortalte om vore internationale aktiviteter. Han fortalte også om klubbens aktiviteter på et møde for NGOere i kommunen Søllerød Andre poster i Lionsorganisationen. Niels Friis-Hansen er valgt til zoneformand, John Rose-Hansen til vicezoneformand for Lionsåret og derfor medlem af kabinettet (Distriktets bestyrelse). Det er i kabinettet vedtaget at stramme kabinettets arbejdsform væsentligt op blandt andet for at højne kvaliteten af møder og kurser. Der er desuden indført mere demokrati i Lionsorganisationen, idet zoneformændene nu sammen med VDG (Vicedistriktsguvernør = den kommende Distriktsguvernør) udpeger embedsmændene, medens disse tidligere blev udpeget af VDG alene.

LIONS CLUB SØLLERØD. Årsberetning for Lionsåret 2005-2006. Aktiviteterne i Lions Club Søllerød kan inddeles i:

LIONS CLUB SØLLERØD. Årsberetning for Lionsåret 2005-2006. Aktiviteterne i Lions Club Søllerød kan inddeles i: LIONS CLUB SØLLERØD Årsberetning for Lionsåret 2005-2006. Efter mange års medlemskab som engageret menigt medlem, accepterede jeg med nogen betænkelighed, at påtage mig opgaven at være præsident. Det er

Læs mere

Lions Club Søllerød Årsberetning 2007-2008

Lions Club Søllerød Årsberetning 2007-2008 Lions Club Søllerød Årsberetning 2007-2008 1 LIONS CLUB SØLLERØD Årsberetning for Lionsåret 2007 Præsidentens beretning Nedenfor bidrag fra klubbens forskellige udvalg AKTIVITETERNE I LIONS CLUB SØLLERØD

Læs mere

Årsberetning for Lions Club Søllerød 2011-12

Årsberetning for Lions Club Søllerød 2011-12 Årsberetning for Lions Club Søllerød 2011-12 Det har været mit privilegium at være præsident for Lions Club Søllerød det sidste år. Efter min opfattelse er det år forløbet godt og tilfredsstillende. Jeg

Læs mere

Lions Club Søllerød Årsberetning for Lionsåret 2008-2009

Lions Club Søllerød Årsberetning for Lionsåret 2008-2009 Lions Club Søllerød Årsberetning for Lionsåret 2008-2009 1 LIONS CLUB SØLLERØD Præsidentens beretning for Lionsåret 2008/09. Jeg skal først og fremmest takke for den ære og tillid det er at være Præsident

Læs mere

GENBRUGSLOPPERNE SÅLEDES FUNGERER DET:

GENBRUGSLOPPERNE SÅLEDES FUNGERER DET: GENBRUGSLOPPERNE GENBRUGSLOPPERNE SÅLEDES FUNGERER DET: SORTERING AF INDLEVEREDE GENSTANDE PÅ GLADSAXE GENBRUGSSTATION SØNDAG KL. 12.00 15.00 og KL. 16.00 18.00 ONSDAG KL. 16.00 18.30 FREDAG KL. 16.00

Læs mere

AktivCenter Møllevang

AktivCenter Møllevang Der spilles om klubmesterskabet i hele september måned Den 26. oktober er der krolfafslutning på Møllevang, med fejring af klubmesteren samt nr. 2 og 3 Vi er en forening af ca. 35 60+ere i Store Merløse.

Læs mere

Uddannelse i 106B i

Uddannelse i 106B i Uddannelse i 106B i 2017-2018 Også i lionsåret 2017-2018 tilbyder vi uddannelse til lions i distriktet Formålet med uddannelsen i Lions Danmark er at sikre, at medlemmer som påtager sig et tillidshverv,

Læs mere

Arbejdsplan for Lions loppemarked 2010 (revideret)

Arbejdsplan for Lions loppemarked 2010 (revideret) Lions Club Assens Arbejdsplan for Lions loppemarked 2010 (revideret) Loppemarkedet afholdes i ALDIs tidligere lokaler på Møllevej lørdag den 2. oktober 2010 fra kl. 10.00-13.00 Lokalet er til rådighed

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Lions Club Søllerød Chartret den 27. april 1957

Lions Club Søllerød Chartret den 27. april 1957 LIONS CLUB SØLLERØD THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS - DISTRIKT 106 D - DENMARK Lions Club Søllerød Chartret den 27. april 1957 Årsberetning for Lionsåret 2010-2011 Fremlagt på generalforsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016.

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016. Bestyrelsens beretning 2016 På initiativ af Fonden Mødrehjælpen blev vi etableret ved en stiftende generalforsamling d. 8. juni 2016, det vil sige for kun ni måneder siden. En bestyrelse på syv medlemmer

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Lions Club Søllerød Chartret den 27. april 1957

Lions Club Søllerød Chartret den 27. april 1957 Lions Club Søllerød Lions Club Søllerød Chartret den 27. april 1957 Årsberetning for Lionsåret 2013-2014 (Omfatter perioden mellem generalforsamlingerne 17. april 2013 og 23. april 2014) Fremlagt på generalforsamlingen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Vedtægter. Lions Club Søllerød

Vedtægter. Lions Club Søllerød Vedtægter Lions Club Søllerød Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 2 2. Tilknytning til Lions International, multidistrikt, distrikt og zone.... 2 3. Navn og hjemsted... 3 4. Medlemskab... 3 5. Kontingent....

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Mulighed for direkte genbrug er væsentlig i bestræbelserne på at minimere ressourceforbruget og nedsætte affaldsmængderne.

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Julearrangement med foredrag

Julearrangement med foredrag NYHEDSBREV DECEMBER 2007 Kære medlem Inden vi får set os om er det jul igen. Hver årstid har sin charme, men julen er jo noget særligt med dens stemning og glæde. Sædvanen tro inviterer Selvhjælpsgrupper

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Sted: Karen Sørensen Havne Alle 3 Horsens Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden, valg af referent, ordstyrer. 2. Gennemgang af referat og arbejdsopgaver

Læs mere

Lions Club Søllerød Chartret den 27. april 1957

Lions Club Søllerød Chartret den 27. april 1957 Lions Club Søllerød Lions Club Søllerød Chartret den 27. april 1957 Årsberetning for Lionsåret 2012-2013 (Omfatter perioden mellem generalforsamlingerne 18. april 2012 og 11. april 2013) Fremlagt på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Vedtægter. LC Søllerød LIONS CLUB SØLLERØD VEDTÆGTER. Vedtaget på Generalforsamling d. 15.april 2009 version 01. Side 1

Vedtægter. LC Søllerød LIONS CLUB SØLLERØD VEDTÆGTER. Vedtaget på Generalforsamling d. 15.april 2009 version 01. Side 1 LIONS CLUB SØLLERØD VEDTÆGTER Vedtægter LC Søllerød Enkelte rettelsers udestår. Vedtægter 15.04.2009 - version 01 Side 1 Vedtægter Lions Club Søllerød. Indholdsfortegnelse. Side 1. Formål....... 2 2. Tilknytning

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Klubhåndbog. LC Søllerød. Lions Club Søllerød s Klubhåndbog Udgave 03. Søllerød - klubhåndbog 03.doc Side 1

Klubhåndbog. LC Søllerød. Lions Club Søllerød s Klubhåndbog Udgave 03. Søllerød - klubhåndbog 03.doc Side 1 Klubhåndbog LC Søllerød Version: Klubhåndbog 21.01.2009 Med ændringer 19.01.2011 Søllerød - klubhåndbog 03.doc Side 1 Klubhåndbogen for Lions Club Søllerød Indholdsfortegnelse. Side Afsnit 1 Formål og

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Den selvejende institution. Hattehuset. Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse

Den selvejende institution. Hattehuset. Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse Hvad er Kasketten og Hattehuset: Den selvejende institution Hattehuset Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse Stedet hvor du kan komme efter skoletid. Hygge dig med dine kammerater. Finde nye kammerater.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Generelt Året 2014 i n Fastelavnstur 1. -2. februar Årsberetningen er udformet således, at den forhåbentligt giver et indtryk af det arbejde, der sker såvel blandt spejderne som

Læs mere

En måned med mange aktiviteter!

En måned med mange aktiviteter! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: En måned med mange aktiviteter! Marts 2005 5. årgang nummer 3 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38 79 01 40 Lærervær.:38 79 71 40 Indhold: * Skolekalender

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Dette er vores tredje nyhedsbrev i år. Siden sidst har der været sommerferie, og i dette kvartal har satspuljeprojektet haft

Læs mere

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april   forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o April 2011 Med foråret kommer Lillebrorlotteriet! Siden 1984 har 4. gilde deltaget i salget af de før så karakteristiske lodder. Moderne tider har også præget lotteriet, således, at der i de senere år

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Estland: Tak for nødhjælpen

Estland: Tak for nødhjælpen Nyhedsblad Nr. 56 August 2011 Estland: Tak for nødhjælpen Side 6 Rumænien: Hjælp i rette tid Side 4 Krise: Giv håb til de håbløse Side 3 Litauen: Ungdommen rejser! Side 5 Mennesker i NØD har brug for din

Læs mere

Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015

Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015 Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015 Borgmesterfrokost og generalforsamling den 23. marts 2015 på Gladsaxe Rådhus, Rådhuskælderen. Sidste års frokost med borgmesteren, og den efterfølgende generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

33. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet April kvartal 2013

33. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet April kvartal 2013 33. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet April kvartal 2013 NYT FRA SKOLEN NYE SKOLEBORDE I GANDHI-STIL Når børnene undervises i skolen i Anand Niketan Ashram, sidder de på gulvet i klasselokalerne. Der

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Historien om en håndværksvirksomhed

Historien om en håndværksvirksomhed Velkommen til historien om Solvang VVS At det blev Solvang VVS som skulle blive omdrejningspunktet i denne historie var på ingen måde planlagt, idet den ligesågodt kunne være skrevet med udgangspunkt i

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Born i ghana 4. hvad med dig

Born i ghana 4. hvad med dig martin i ghana 1 2 indhold Børn i Ghana 4 Martin kommer til Ghana 6 Børnene i skolen Landsbyen Sankt Gabriel 12 Martin besøger en høvding 16 Zogg en lille klinik på landet 1 På marked i Tamale 20 Fiskerne

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 16. august 2012 kl. 19.00 hos Søren Simonsen, Engerødvej 13, 3200 Helsinge.

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Formandens beretning for året 2016

Formandens beretning for året 2016 Formandens beretning for året 2016 Den 25. marts 2017 1. Nepal 2. Andre aktiviteter 3. ITA-Post Nepal Vi havde i sommer besøg af Jimmy Lama, Dhiki og deres lille datter Jasmine. Det var hyggeligt med besøg.

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

25. udgave Juni Rejsegilde drivhus se side 9.

25. udgave Juni Rejsegilde drivhus se side 9. 25. udgave Juni 2018 Rejsegilde drivhus se side 9. 1 Renovering af gulve på Bytoften i foråret 2018 Først blev det gamle gulv brækket op. Derefter blev der malet og spartlet. Til sidst blev der lagt nyt

Læs mere

Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com

Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com I Hvad er Kasketten og Hattehuset: Den selvejende institution Hattehuset Kasketten 3 4 klasse Hattehuset 5 6

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Forslag der ikke er kommet med i det trykte tillæg

Forslag der ikke er kommet med i det trykte tillæg Forslag der ikke er kommet med i det trykte tillæg Forslag til ændringer af vedtægter for Danske Lionsklubbers Katastrofehjælp(25.2.2015) - side 2-3 Nye statutter for Lions Pris version 2 - side 4-6 Statutter

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019

Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019 Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019 Der er afholdt 6 møder i 2018 - det ene var et ekstraordinært orienterende afdelingsmøde den 6. august 2018 - vedr. multibanen. Til mødet var 15 husstande repræsenteret.

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

24 millioner kroner til hjerterne

24 millioner kroner til hjerterne 24 millioner kroner til hjerterne For tredje gang løb Charlies Hjertegalla over skærmene. Det skete lørdag den 28. september med et stort anlagt show med masser af kunstneres optrædener og gribende fortællinger

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev november-december 2015

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev november-december 2015 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev november-december 2015 Juleevent på KARAVANA Torsdag d. 3.december havde vi premiere på KARAVANAs juleforestilling. Kompagniet spillede for en

Læs mere

BREDEGAARD POSTEN JUNI 2018

BREDEGAARD POSTEN JUNI 2018 BREDEGAARD POSTEN JUNI 2018 HILSEN FRA ERGOTERAPEUT-STUDERENDE Kære Bredegaard Vi ergoterapeutstuderende har gennem de sidste 4 uger været med til at følge jeres hverdag og lært, hvad det vil sige at være

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

MØLLEPOSTEN. GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00. HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34

MØLLEPOSTEN. GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00. HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34 MØLLEPOSTEN GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00 HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34 JULEOPTOG I SAKSKØBING Søndag den 16. december var der juleoptog i Sakskøbing. Majbølle Mølle

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro.

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Mødt: Lars Otte Koefoed, Kasper Knudsen, Anne Gitte Bang

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere