SpainGourmetFair. Copenhagen 10 October 2006

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SpainGourmetFair. Copenhagen 10 October 2006"

Transkript

1 SpainGourmetFair Copenhagen 10 October 2006

2 Udstillingen Spain Gourmet Fair er arrangeret af Den Spanske Ambassades Handelsafdeling i København i samarbejde med Hexacon Danmark ApS på vegne af ICEX i Madrid. Den Spanske Ambassade, Handelsafdelingen Vesterbrogade 10, København V. Danmark Tlf.: ICEX Madrid, Spanien Hexacon Danmark ApS Ndr. Strandvej 119G 3150 Hellebæk Danmark I forbindelse med dette arrangement er der udarbejdet en hjemmeside, hvor der bl.a. er direkte link til alle deltagende fødevareleverandører.

3 Velkommen! Den Spanske Ambassades Handelsafdeling i København byder hermed i samarbejde med Hexacon Danmark ApS og på vegne af ICEX velkommen til udstillingen Spain Gourmet Fair. På udstillingen har De en enestående mulighed for at møde 35 spanske fødevareleverandører af gourmetprodukter. De fleste leverandører udstiller produkter, der har vundet anerkendelse, hædersbevisninger og medaljer i forskellige konkurrencer og er med til at bekræfte Spaniens position som en af verdens førende leverandører af fødevarer af høj kvalitet, der er fremstillet efter de fineste traditioner og med det mest moderne udstyr og teknikker. SPANIENS AMBASSADES HANDELSAFDELING I KØBENHAVN

4 ACEITES VALDERRAMA ACEITES VALDERRAMA Att.: Mr Miguel Millán Camino Alto, Alcobendas Telf.: Fax.: Stand nr. 1 Produkter: Enkeltbærsolivenolier Arbequina Hojiblanca Picudo Grand Cru Coupage af 4 bærvarianter udtaget inden for de første 5 dages fremstilling af hver bærvariant. Nyhed Jomfruolivenolie med naturlig hvid trøffel (Magnatum Pico) samt sort trøffel (Melanosporum), begge olier er fremstillet udelukkende af naturlig trøffel. Vineddike Vinagre Don Millán, reserva de Jerez al Pedro Ximénez. En skøn vineddike, der forener sherryvineddikens syrlighed med Pedro Ximénez-vinens sødme. ACEITES VALDERRAMA fremstiller ekstra jomfruolivenolie af den bedste kvalitet. Firmaet bruger udelukkende egne oliven fra de to olivenplantager, hvor fremstillingsprocessen finder sted på egne oliemøller ved en temperatur på kun 19ºC. Produktionen foregår på rekordtid på mindre end en time fra bærrene høstes fra træet, til den færdige olivenolie har forladt oliemøllen. VALDERRAMAs olivenolie er af gourmetkvalitet, da der er tale om delikatesseolier med et lavt syreindhold på 0,1-0,2% med en markant frugtig smag. Produkterne er blevet præmieret ved adskillige konkurrencer i London, Los Angeles, Amsterdam m.v., både for deres høje kvalitet samt for den unikke fremstillingsproces. I dag anvendes VALDERRAMAs olivenolie i mere end 30 restauranter med Michelinstjerne i Belgien, Holland og Spanien, ligesom de også anvendes i andre 25 restauranter, der er optaget i den prestigefyldte amerikanske restaurantguide Zagat.

5 AGROFORESTAL S.L. (OLEUM VIRIDE) AGROFORESTAL S.L. (OLEUMVIRIDE) c/ alta, 10. Att.: Mr Luis Lucero Hernández Zahara de la Sierra, Cádiz Telf.: Fax.: Stand nr. 2 Produkter Ekstra jomfruolivenolie i glasflasker à ½ liter i to varianter - Enkeltbærsolie af Manzanilla de Zahara - Coupage af Manzanilla de Zahara og Lechín Økologisk ekstra jomfruolivenolie i glasflasker à ½ liter i to varianter - Enkeltbærsolie af Manzanilla de Zahara - Coupage af Manzanilla de Zahara og Lechín Økologisk jomfruolivenolie i specialudgave ALAMODA i glasflasker à ½ liter - Coupage af varianter af Manzanilla de Zahara og Lechín Ekstra jomfruolivenolie i metalbeholder à 2 liter i to varianter - Enkeltbærsolie af Manzanilla de Zahara - Coupage af Manzanilla de Zahara og Lechín AGROFORESTAL er et mindre familieejet firma med rødder i udvikling og fremstilling af oliven, der siden 2004 med indvielse af egen oliemølle har specialiseret sig i fremstilling af ekstra jomfruolivenolie, økologisk såvel som konventionel, under mærket OLEUMVIRIDE. Firmaets vigtigste formål er at fremstille den bedst mulige kvalitet af ekstra jomfruolivenolie med stor fokus på økologi, idet firmaet bl.a. medvirker til implementering af økologisk dyrkning af oliven i lokalområdet med det formål at beskytte naturen i fremtiden. AGROFORESTAL tilbyder koldpresset, ufiltreret gourmet-olivenolie fra egen høst af bærsorter, der er typiske for egnen fra olivenplantager beliggende i bjergene i naturparken El Parque Natural de la Sierra de Grazalema, og betjener sig af et avanceret on-line sporbarhedssystem. Allerede i AGROFORESTALs første rigtige driftsår (2005) modtog firmaet prisen AEMO 2005 for den bedste oliemølle i Spanien.

6 ANIMA AUREA S.L. ANIMA AUREA S.L. Att.: Mr Mario Puertas Miguel Angel, 17-3º C Madrid Telf./Fax: Stand nr. 3 Ekstra jomfruolivenolie Maksimum syrlighedsgrad 0,2o Coupage af Arbequina og Picual oliven varianter Plantageområde: Jaén, Campiña de Bailén og Loma distriktet (Ùbeda-Carzorla) Olien har et intenst aromatisk udtryk med smag af grønne frugter: æbler, tomat planter og nyslået græs. Komplekse nuancer af klorofyl, nælde og banan, og med et anstrøg af mandler og hasselnødder. VinumAcre Kompleks og meget raffineret sød sherry vineddike, der er fyldt med smag dækket af en elegant og behagelig eddike nuance. Epityrum Grøn oliven tapenade lavet efter en gammel opskrift kaldt Epityrum. Ingredienser: grønne oliven, ekstra jomfruolivenolie, kapers, ansjoser, citron, hvidløg, peber, timian, pektin, salt. Gelee de vino Pedro Ximénez Vin gelee lavet af den søde andalusiske vin Pedro Ximénez. Ingredienser: Pedro Ximénez vin og pektin. Anima Aurea er en fremtrædende repræsentant for en ny kategori af ekstra jomfruolivenolie med fokus på kvalitet og fortrinlighed i alle produktets detaljer. Den selektive og talentfulde sammensætning af Arbequina og Picual oliven varianterne frembringer en sød frugtagtig olivenolieblanding. Denne skønne kombination af kompleks duft og aroma stiler mod et innovativt koncept for ekstra jomfruolivenolie, som betyder, at Anima Aurea er ideel til mange gastronomiske formål.

7 CESMA S.L. (NATURVIE) CESMA S.L. Att.: Mr Fernando J. Sánchez-Mohíno Arias Diego López Guareña, Badajoz Telf.: Fax.: Stand nr. 4 Produkter: (alle enkeltbærsolier): Cornezuelo Middelhøj grøn frugtsmag med toner af æble og grønne mandler, grønne blade, figentræ, grøn mynte og tomat. I munden en fin balance af en let krydret smag med en bittersød tone. Arbequina Middelhøj grøn frugtsmag med toner af frugtsalat, mandel, grønne æbler, grønt græs, tomat og banan. I munden dominerer den søde smag over den krydrede, blandet med en let bitter undertone. Frantoio Frugtig smag, der ligger mellem grøn og moden, med et anstrøg af frugtsalat, modne æbler, grønt græs og banan. I munden er den blød og harmonisk med en dominerende sød smag iblandet en let bitter og krydret undertone. CESMA (NATURVIE) er et familieejet firma med over 200 års erfaring inden for dyrkning af oliven, som i dag har olivenplantager med over 100 år gamle træer, hvilket giver grundlaget til fremstilling af den exceptionelt bedste olivenolie. CESMA (NATURVIE) har specialiseret sig i at udvikle og presse de enkelte bærsorter til hver sin olie, alle til udsøgt ekstra jomfruolivenolie med hver sine karakteristika. Alle oliven høstes med håndkraft, hvor kun den bedste 10. del af høsten bliver anvendt til fremstilling af selve olivenolien. Fra plukning af bærrene, der bliver pakket i mindre kasser for at undgå stød under transporten til oliemøllen, går der mindre end 2 timer til presning, og der presses aldrig mere end 500 kg olie ad gangen. Både aftapning, etikettering samt pakning foregår ved håndkraft. Hver eksklusive aftapning fås i et begrænset, nummereret antal flasker à hhv. 500 ml. og 25 ml.

8 GRUP PONS (EUROALIMENT S.L.) Stand nr. 5 GRUP PONS (EUROALIMENT S.L.) Att.: Mr Benjamín Colomer Ctra. N-230, Km Pol. Al-Kanís, Nave A Rosselló, Lleida Telf.: Fax.: Produkter: Pons Family Reserve PONS ekstra jomfruolivenolie er fremstillet udelukkende af sunde bær af sorten Arbequina, der er høstet fra egne plantager beliggende i Catalonien. Mas Portell Krydderolie Mas Portells udvalg af olivenolie med krydderiudtræk er unik, idet den fremstilles med Arbequina ekstra jomfruolivenolie, hvor marinering foretages efter de mest traditionelle metoder. Mas Portell Citrusolie Citrus olivenolie fremstilles ved presning af Arbequina bærsorten af egen avl med omhyggeligt udvalgte middelhavscitrusfrugter. Mas Portell Nøddeolie Udvalget af de tre nødde olivenolier er enestående, ikke kun pga. deres organoleptiske egenskaber, men også grundet deres talrige sundhedsmæssige fordele. Tre smagsvarianter: Argan, mandel og valnød. GRUP PONS er et familieejet firma, der har specialiseret sig i produktion og markedsføring af olivenolie af høj kvalitet. Firmaet er beliggende i Leida 140 km. fra Barcelona, i hjertet af Cataloniens område for fremstilling af olivenolie. Pons-familiens udvikling og kendskab til oliven stammer helt tilbage fra 1945, hvor traditionen er gået i arv i 4 generationer. Firmaets produkter har vundet international anerkendelse i mere end 95 lande verden over. GRUP PONS er ligeledes anerkendt som et af de bedste connoisseurs-smagspaneler af olivenolie, hvilket vidner om firmaets indgående kendskab til olivenolie og dens fremstilling. Tradition, Kvalitet og Sundhed er GRUP PONS vigtigste styrker inden for udvikling og fremstilling af så ædelt et produkt som olivenolie.

9 MORENO, S.A. Stand nr. 6 MORENO S.A. Mr Rafael Guadix Fuente de la Salud, Córdoba Telf.: Fax.: Produkter Olivenolie Jomfruolivenolie - Ren og kalorielet olivenolie - Kosher - Økologisk ekstra jomfruolivenolie - Raffineret olivenolie Olivenolie leveres i: Glasflasker à 250, 500, 750 ml. og 1 liter - Plastik PET 1 liter og 5 liter - Dunk 200 og 500 ml, 1, 3, 4, 5 liter - Løst mål 20, 1000 liter, 200 kg. og flexitanks Mayonnaise og specielle saucer - Mayonnaise - Argentina - Bearnaise - Cocktail sauce - Tatar - Yoghurt - Uden æg - Olivenolie mayonnaise - All i oli sauce - Brava sauce - Grøn peber sauce - Roquefor - Barbecue - Kalorielet sauce Mayonnaise og specielle saucer leveres i: Poser à 15 ml. - Pet à 320 ml. og 520 ml. - Glasflasker à 225 ml. og 350 ml. - Spande à 1900 ml., 3600 ml., 5000 ml. og 10 liter Vineddike i glasflasker à 250 ml. og 500 ml. Balsamico - Reserva - Rødvin - Æblevin Moreno S.A. er et familieejet firma, som er blandt de førende producenter af saucer og andre fødevarer. Moreno S.A. eksporterer forskellige typer af olivenolier, som stammer fra Sydspanien. Olierne bliver tappet under varemærket Moreno S.A. og under andre private varemærker. På grund af de teknologiske fremskridt i firmaets tekniske afdeling og laboratorium har firmaet kapacitet til at levere olivenolie, der passer til hver enkelt kundes behov.

10 MUÑOZ VERA E HIJOS S.A. Stand nr. 7 MUÑOZ VERA E HIJOS, S.A. Att.: Mr Alfonso J. Fernández Crta Doña Mencía s/n Cabra Córdoba Telf.: Fax.: Mobil: Ekstra jomfruolivenolie Varianter: Hojiblanca, Picual og Arbequina. Tidlig olivenhøst Molinero Modne bær Varianter: Hojiblanca, Arbequina, Picual og den fremragende Picudo. Ekstra jomfruolivenolie med middelhavskrydderier Hvidløg, rosmarin, basilikum, timian, peberkorn, cayennepeber. Høst vineddike Varianter: Solera Reserva de Montilla sherry, Pedro Ximénez, æble, estragon og balsámico de Módena. Portionsbægere Bægere à 20 ml. og 10 ml. Middelhavssalatsæt Bæger med ekstra jomfruolivenolie + bæger med sherry vineddike + brev med salt + brev med peber. Enkeltbærsolivenolier Hver enkelt variant er tappet på særskilte flasker. Muñoz Vera e Hijos, S.A. er et forholdsvis nyt familieejet firma, som blev stiftet i 1998 med det formål at dyrke, fremstille og tappe ekstra jomfruolivenolie med en udsøgt smag og aroma. Firmaet råder over tre landejendomme: Valdelomar, Zamoranos og Molino Viejo som udgør mere end 200 hektarer fordelt på Cordobas agerjord og subbetiske bjergkæde. Firmaet har sin egen mølle i Cabra, der ligger i Andalusien. Virksomheden prioriterer høj kvalitet, og er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

11 NORSPA FOOD VITORIA S.L Stand nr. 8 NORSPA FOOD VITORIA S.L. Att.: Mr Roberto Gauna C / Arana nº 5 1º C Vitoria Alava Telf./Fax: Produkter: Artajo ekstra jomfruolivenolie fra Ribera de Navarra, fremstillet af enkeltbærsorten Arbequina Alba d Or ekstra jomfruolivenolie fra Ribera de Navarra fremstillet af enkeltbærsorten Arbequina Aniguala olivenolie fra Somontano fra Huesca-egnen en coupage fremstillet af varianterne empeltre, verdeña og blancal Casa Benito økologisk ekstra jomfruolivenolie fra Somontano fra Huesca-egnen en coupage fremstillet af varianterne empeltre (størstedelen) og arbequina Cuarcos de Otto økologisk ekstra jomfruolivenolie Somontano fra Huesca-egnen en coupage fremstillet af varianterne arbequina (80%) og empeltre (20%) Mousse samt andre produkter fremstillet af svampe af mærket ELFOS Aroma Ekstra jomfruolivenolie med svampe og trøffel af mærket ELFOS Aroma Vineddike med svampe af mærket ELFOS Andre svampe af mærket ELFOS NORSPA FOOD, der står for North Spain Food, blev grundlagt sidste år (2005), og eksporterer delikatesse-produkter, der er fremstillet af mindre firmaer beliggende i det nordlige Spanien. Firmaets vigtigste nuværende produktgruppe er jomfruolivenolie, som indtil videre eksporteres til 3 lande, nemlig Frankrig, England og Tyskland. Samtlige firmaer, som NORSPA FOOD repræsenterer, fremstiller udelukkende produkter af egne råvarer, og der er tale om kvalitetsbevidste firmaer, der karakteriseres ved en høj detaljegrad, både hvad angår arbejdet i selve marken samt i den efterfølgende fremstillingsproces, hvor det endegyldige formål er at fremstille produkter med de bedste kvalitetsegenskaber. Produkter fra NORSPA FOOD har vundet mange priser og er blevet anmeldt i blade samt har deltaget i diverse konkurrencer.

12 CAMPOMAR NATURE S.L. Stand nr. 9 CAMPOMAR NATURE, S.L. Att.: Mrs Emilie Tréfeu / Mr Eleuterio Abad Crta Puente Genil s/n Pol. Ind Herrera, Sevilla Telf.: Fax.: Produkter Fuldt sortiment af økologiske produkter Økologiske oliven, ekstra jomfruolivenolie, mandler, vin og konserves. Økologiske oliven af sorterne Negra de Aragón, Picolimón og Hojiblanca, i alt 8 varianter Økologisk ekstra jomfruolivenolie Campomar Nature, S.L. er Spaniens førende økologiske specialist med kontorer og produktionsfaciliteter i Alicante og Sevilla. Virksomheden producerer oliven, ekstra jomfruolivenolie, mandler, vineddike og spanske rødvine af høj kvalitet. Alle produkter er 100% organisk certificeret af de lokale myndigheder i Valencia og Andalusien, EU og USAs landbrugsministerium.

13 JOLCA S.A. JOLCA S.A. Att.: Mrs Piroska Magyar Field Calle Ramón y Cajal, Tomares, Sevilla Telf.: Fax.: Stand nr. 10 Produkter: JOLCA S.A. sælger oliven af følgende sorter: Manzanilla Fina, Arbequina, Verdial, Gordal. Grønne og sorte oliven, med og uden sten, og har desuden et stort udvalg af fyldte oliven. Produkterne pakkes hhv. i poser, påfyldes i metaldåse eller flaske. Oliven Manzanilla Fina på dåse, m/fyld af diverse specialiteter - Serrano skinke - Spansk blåskimmel - Grillet peberfrugt - Hvidløg - Jalapeño-chili Olivenblanding med agurk, hvidløg, kapers, løg, og peberfrugt - Cocktail Imperial - Sevilla blanding - Gordal i krydderdressing JOLCA S.A. blev grundlagt i 1961 som et familiefirma og sælger et stort udvalg af oliven. Firmaet har de sidste 15 år været repræsenteret på diverse eksportmarkeder, og med etablering af en egentlig eksportafdeling i år 2000 er salget fordoblet. JOLCA S.A. er med sit brede produktsortiment i dag vokset til at være det andet største firma i Spanien med en stor eksportandel.

14 ALBERTO DE MIGUEL S.A. Stand nr. 11 ALBERTO DE MIGUEL S.A. Att.: Mrs Elisa Ascodo Mr Bernardo Zarallo Crta. de Arnedo s/n Autol, La Rioja Telf.: Fax.: Produkter: Champignon, hele og skiveskårede Udvalgte svampe, friske, stegte og tørrede Piquillo-peber Fyldte peber Grillede peber Asparges, hvide og grønne Artiskokker, hele og kvarte Grøntsager linser, bønner m.v. Frugt hele fersken Forskellige grøntsager Surimi ALBERTO DE MIGUEL S.A. har mere end 50 års erfaring inden for fremstilling af konserves af et væld af forskellige grøntsager: champignon, svampe og vilde svampe, hvide og grønne asparges, piquillo-peber, morron-peber, delikatessevarer, en bred vifte af grøntsager, henkogt frugt, og desuden surimi. Med sin unikke beliggenhed i Rioja-regionen udvælges de bedste råvarer fra hver høst af grøntsager og frugt til fremstilling af konserves, hvor alle processer af råvarens bearbejdning sker under den skarpeste kvalitetskontrol. ALBERTO DE MIGUELs vigtigste formål er at kunne tilbyde sine kunder den bedste kvalitet sæson efter sæson af hvert eneste produkt, der leveres, samt leve op det høje serviceniveau, vi er vant til at levere til deres kunder.

15 CONSERVAS ECYDSA S.L. Stand nr. 12 CONSERVAS ECYDSA S.L. Att.: Mr Juan Iborra Mr Nacho García Pol.Tejerias Norte Calahorra, La Rioja Telf.: Fax.: Produkter: Glaserede kastanjer i glas og/eller æske Assorteret glaseret frugt Kandiseret frugt i Goya-æske Jordbærmarmelade Negrito i glas Ananasmarmelade Nuevo tarro i glas Fersken i Brandy Abrikoser i egen saft Bombonera assorteret frugt i sukkerlage i luksus glaskrukke Prisma assorteret frugt i sukkerlage i luksus glaskrukke CONSERVAS ECYDSA blev grundlagt i 1902 med fabrik i Rioja-regionen, og har specialiseret sig i fremstilling af marmelade, syltetøj og frugtgelé samt diverse henkogt frugt. Selv med de moderne faciliteter og teknikker, der benyttes i dag, sætter CONSERVAS ECYDSA en stor ære i at bevare det menneskelige touch. De ansatte, med deres know-how og erfaring, har igennem årene altid været virksomhedens store aktiv, et faktum, der tilfører virksomheden en speciel kvalitet, idet hele fremstillingsprocessen behandles med omhu, hvor samtlige produkter er underkastet en streng kvalitetskontrol, før de bliver sendt på markedet.

16 CONSERVAS LA CATEDRAL DE NAVARRA Stand nr. 13 CONSERVAS LA CATEDRAL DE NAVARRA Att.: Mr Eduardo Etxezarreta Mr Bertrand Lemoine C/Virgen de Legarda, Mendavia, Navarra Telf.: Fax.: Produkter Asparges D.O. Esparragos de Navarra Piquillo-peber D.O. Piquillo de Lodosa Baby beans i olie Artiskokker D.O. Alcachofas de Tudela Porrer fra Mendavia Rørhat i olivenolie Olivenolie Arbequina fra Mendavia NYHED: Økologiske produkter fra Huerta del Ebro Økologiske asparges Økologiske artiskokker Økologiske tomater Økologiske Piquillo-peber Igennem tre generationer har La Catedral de Navarra fremstillet sine produkter under strenge håndværksmetoder og fremgangsmåder. Firmaet fremviser det højeste kvalitetsniveau af konserverede asparges, peberfrugter og artiskokker med oprindelsesgaranti, som er anerkendte og roste af fagkyndige folk inden for restaurationsbranchen, samt de mest prestigefyldte gastronomiske sammenslutninger. På den mest naturlige vis har La Catedral de Navarra igennem tiden med deres produkter opnået at definere den ægte smag og aroma, som karakteriserer de mest fremtrædende konserverede grøntsager, som er traditionelt høstet og fremstillet ved Ebro flodbredden i Navarra. La Catedral de Navarra er underlagt strenge fremstillingskontroller, og med bevidstheden om udviklingen på både det nationale og det internationale marked følger firmaet ISO 9001:2000 standarderne.

17 GRUPO CHOCODUL S.L. GRUPO CHOCODUL S.L. Att.: Mr María José Castrillo C/ San Roque s/n Quemada, Burgos Telf.: Fax.: Stand nr. 14 Produkter: Tørristet frugt: hasselnødder og mandler Tørstegt frugt: mandler og macadamian nødder Karamelliseret: nødder og mandler Honningstegte produkter: peanuts og cashew nødder Tørret frugt med chokoladeovertræk: forskellige tørrede frugter, f.eks. mandler, banan, pistacie nødder osv. overtrukket med ren og lækker chokolade - mørk, hvid og mælkechokolade. Malet kaffe med sort chokolade Grupo Chocodul, S.L. er beliggende i byen Quemada (Burgos), og har igennem 12 år fremstillet tørret frugt, tørret frugt med chokoladeovertræk, samt karamelliseret produkter. Anvendelsen af et særligt emballeringssystem betyder, at produkterne, der bliver opbevaret og præsenteret i glaskrukker, kan holde sig friske i op til tre år. For en fortsat forbedring af alle firmaets processer er produkterne fremstillet i overensstemmelse med kvalitetsstandarden IFS-4.

18 PAIARROP S.L. PAIARROP, S.L. Att.: Mr María José Castrillo Pol. Ind. La Cruz C/ Federico García Lorca, L Alcudia, Valencia Telf.: Fax.: Stand nr. 15 Produkter: Frugter og nødder Daddelkage med mandler eller valnødder - Saftigt overtræk af hele dadler, mandler eller valnødder. Håndpresset og parat til at spise. Figenkage med mandler eller valnødder - Saftigt overtræk af hele figner, mandler eller valnødder. Håndpresset og parat til at spise. Frugtstænger - Saftige frugtstænger lavet af 100% frugt: appelsiner, citroner, figner, blommer, dadler og abrikoser. Et naturligt og sundt mellemmåltid. Tomat konfekt - Søde tomater i en smøreudgave. Et pragtfuldt og originalt komplement til friske gedeoste. Druesirup - Autentisk middelhavskonfekt lavet af ugæret druesaft og kandiseret græskar. Figenmarmelade - Lækker marmelade lavet af figen. En ægte middelhavssmag, som er ideel til ost, yoghurt og crepes. Kvæde pasta - Et naturligt produkt lavet af kvæde med sukker og citronjuice. Den søde kvæde pasta har en dejlig delikat blomstersmag, som passer godt til stærk ost. Turrón - En specialitet fra Alicante, som er lavet af sukker, honning, mandler og æg. Paiarrop, S.L. er et familieejet firma, ledet af tredje generation af familien Valles, som er beliggende i det vidunderlige Valencia - jorden af lys og orangeblomst. Siden 1987 har firmaet dedikeret sig til at fremstille hjemmelavede produkter, hvor fortidens traditionelle opskrifter af regionens mest typiske produkter er blevet anvendt. Produkterne, som er håndlavede, indeholder en høj procentdel af årstidens frugter, hvilket tildeler produkterne en udsøgt kvalitet og smag, og som gør madvarerne til en autentisk gave. Paiarrop produkterne er repræsenteret i de bedste gourmetforretninger i Spanien, USA, Frankrig, Belgien, Holland, Portugal og Schweiz.

19 VERDÚ CANTÓ SAFFRON SPAIN S.L. VERDÚ CANTÓ SAFFRON SPAIN S.L. Att.: Mr Patrick de la Cueva PO Box Novelda, Alicante Telf.: Fax.: Stand nr. 16 Varemærke Zafferania - Safran fra la Mancha med oprindelsesgaranti. - Forskellige størrelser. - Paprika fra la Vera med oprindelsesgaranti. Varemærke POTE - Safran tråde og stødt - Paprika sød, stærk eller røget Varemærke Syren - Te med safran Varemærke Toque especial - Regulerbare kværne med etniske blandinger Salt og peberbøsser De vigtigste produkter, der skal fremhæves - Safran Zafferania 1 gr. glaskrukke - Paprika dåse - Toque especial Kværne Verdú Cantó Saffron Spain er det førende firma inden for sektoren for safran og kvalitetskrydderier. Forretningen blev etableret af familien Verdú Cantó i 1890, og har siden dengang gennem fire generationer udviklet og ekspanderet forretningen. Firmaet holder til i Novelda, en by i Alicante provinsen, hvor der er stor tradition inden for krydderisektoren. På indeværende tidspunkt har Verdú Cantó Saffron Spain opnået at positionere sig som en af de på verdensplan mest konsoliderede virksomheder på safranmarkedet med eksport til mere end 35 lande og en dominerende position på det nationale marked. Da firmaet er ISO 9001:2000 certificeret, og bevidste om vigtigheden af at forbedre de analytiske metoder og processer for safran, leder firmaet arbejdsgruppen GT-1 på et nationalt niveau, fra AENOR-kryddrikommiteen, sammen med andre lande, studiet af nye analytiske metoder, som skal garantere for renheden og kvaliteten af safran. I de sidste to år har firmaet arbejdet på et europæisk forskningsprojekt sammen med Grækenland og Sverige for at forbedre kvaliteten af produktet, der kommer ud til forbrugeren.

20 CENTRAL QUESERA MONTESINOS S.L. CENTRAL QUESERA MONTESINOS, S.L. Att.: Mr Luis Silvestre Vereda Real s/n Jumilla, Murcia Telf.: Fax.: Stand nr. 17 Produkter: Queso de Murcia al Vino DOP - Fremstillet af pasteuriseret mælk fra murciano-ganadina geder. Osten modnes i 45 dage og bliver badet i Monastrel rødvin. Teksturen er cremet og smidig med en mild aroma. Caprichos de cabra - Fremstillet af pasteuriseret gedemælk og dækket med forskellige krydderier som rosmarin, hakkede krydderier, paprika, mandler og peber. Tronchon curado - Fremstillet af komælk, gedemælk og fåremælk, som modnes i minimum seks måneder. Queso de oveja Don Heliodoro al romero - Fremstillet af ikke pasteuriseret fåremælk og lagres i 14 måneder. Osten er dækket med rosmarin, der stammer fra bjergene tæt ved Jumilla. Queso de oveja a la manteca - Fremstillet af mælk fra Manchega får. Osten dækkes af svinefedt under modningen og pakkes ind i groft papir, og modnes på et lager under korrekte temperaturforhold i op til 12 måneder. Cremas de cabra - Naturel og med hakkede krydderier. Caña de Cabra - Fremstillet af pasteuriseret gedemælk og modnet i 20 dage med hvid skimmel. En opsigtsvækkende ost. Queso Iberico - Fremstillet af pasteuriseret komælk, gedemælk og fåremælk efter traditioner fra Den Iberiske Halvø, hvor denne ostetype er den mest spiste. I løbet af modningen bliver osten badet i jomfruolivenolie, hvilket giver osten en enestående tekstur og smag. Central Queseria Montesinos har mere end 25 års erfaring inden for fremstillingen af ost, hovedsageligt af gedemælk. Firmaet er beliggende i Jumilla i Murcia, hvor jorden er tør og bjergrig. Her regerer den vigtigste råvarekilde Murciano Granadina geden, som producerer mælk af den allerhøjeste kvalitet. Firmaet er specialiseret i fremstillingen af gedeost i henhold til den beskyttede oprindelsesgaranti, men fremstiller også fåreost og andre specialiteter, som la Caña de Cabra og los Caprichos de Cabra, friske produkter, som er en fornøjelse for selv de mest kritiske fagfolk. I de seneste år har Central Queseria Montesinos oste modtaget talrige præmier.

21 DEHESA DE LOS LLANOS S.L. DEHESA DE LOS LLANOS S.L. Att.: Mr Tomás H. Lucas P.O. Box Albacete Telf.: Fax.: Stand nr. 18 Produkter Hjemmelavet Manchego ost Dehesa de los Llanos - mellemlageret Hjemmelavet Manchego ost Dehesa de los Llanos - lageret Hjemmelavet Manchego ost Dehesa de los Llanos - Gran Reserva Dehesa de los Llanos, S.L. er en af de førende fabrikanter af hjemmelavet oste baseret på 100% ikke pasteuriseret fåremælk med oprindelsesgaranti Manchego. Produkterne med betegnelsen Dehesa de los Llanos stammer fra Albacete, som er byen, der har den største vækst i hele Castilla-La Mancha. Manchego osten Dehesa de los Llanos blev introduceret i 2004, og har siden hen opnået gode resultater, da alle led i distributionskæden, lige fra de store distributører, hotel- og restaurationsbranchen, samt de mindre forretninger, mener, at Dehesa de los Llanos ostene er i besiddelse af en kvalitet, som gør, at de på fremragende vis adskiller sig fra andre oste på markedet. Dehesa de los Llanos er blevet en reference for kvalitet og fortræffelighed på markedet for produkter af den højeste kvalitet, hvorfor det betragtes som et gourmetprodukt på både det nationale såvel som på det internationale marked. Fremstillingen af firmaets Manchego oste følger de ældste traditioner, og de nødvendige råvarer kommer udelukkende fra firmaets gård, der har et størrelsesomfang på hektarer, og en bestand på ægte Manchego får.

22 QUESERÍA ARTESANAL VICENTE PASTOR QUESERÍA ARTESANAL VICENTE PASTOR Camino Arcenillas, s/nº Morales del Vino, Zamora Telf.: Fax.: Stand nr. 19 Produkter: Ægte hjemmelavet fåreost (oprindelsesgaranti Queso Zamorano) Modnes fra 6 til 11 måneder. To størrelser: kg og kg. Lagret ost i tern, pakket i krukke med olivenolie og rosmarin Tre størrelser: 250 gr., 500 gr. og 1 kg. nettovægt. Quesería Artesanal Vicente Pastor er et lille familieejet andelsselskab, og familiens sjette generation af hyrder, som har mælkeproduktion fra egen fåreflok, som tæller får af castellana racen, der oprindeligt er fra Castilla og León. Firmaet fremstiller ægte lageret oste af ikke pasteuriseret fåremælk på en hjemmelavet og naturlig måde med moderne installationer, hvor ISO standarden for nylig er blevet implementeret, og fremstillingsprocessen er certificeret af AENOR.

23 QUESOS DEL CASAR S.L. Stand nr. 20 Quesos del Casar, S.L. Att.: Mr. Ricardo Vivas Vigara Ctra. Casar- Arroyo s/n Casar de Cáceres (Cáceres) Tlf.: Fax: Torta del Casar DOP Doña Engracia Er fremstillet af ikke pasteuriseret mælk fra merinofår. Osten har en stærk aroma af fugtig jord, trøffel og bjerge, samt en karakteristisk smag på grund af det høje fedtindhold, salt, og vegetabilsk osteløbe, som kun anvendes i Extremadura. Villanoble Denne ost er fremstillet af ikke pasteuriseret gedemælk og osteløbe. Modningsprocessen tager mindst 40 dage, hvorefter skorpen rengøres og bliver dækket med paprika eller olivenolie. Viejo Maestro Osten fremstilles af ikke pasteuriseret gedemælk og osteløbe. Den er cremet og saltet og har en smag af rosmarin og timian. La Natera En mild ost fremstillet af 80% komælk og 20% fåremælk, samt osteløbe. Osten har en mild og cremet tekstur. Quesos del Casar, S.L. med base i Casar de Cáceres i Extremadura, er et firma, som har dedikeret og specialiseret sig i at fremstille og sælge gårdoste. Firmaet har en lang tradition inden for fremstillingen af håndlavede oste, og i de sidste fem år har de milde gårdoste haft en betydelig succes og har modtaget forskellige priser. Tortas del Casar D.O.P., gedeosten Villanoble, og de friske håndlavede gedeoste fremstillet af ko- og gedemælk er forbillede for andre ostefirmaer i Extremadura, og de er nærmest uundværlige i enhver betydningsfuld butik, både på nationalt og internationalt plan.

www.winesfromspain.dk

www.winesfromspain.dk Udstillingen NEW WINES FROM SPAIN er arrangeret af Den Spanske Ambassades Handelsafdeling i København i samarbejde med Hexacon Danmark ApS på vegne af ICEX i Madrid. Den Spanske Ambassade, Handelsafdelingen

Læs mere

NYHEDER 2012 - SAMLET OVERSIGT

NYHEDER 2012 - SAMLET OVERSIGT Charcuteri Fjerkræ Art. nr. F235 Foie-gras Terrine, 30% stykker Terrine af ande foie-gras med 30 % hele stykker. Fra Sud-Ouest regionen i Frankrig. Tages ud cirka 30 minutter før servering. Cirka 20 portioner.

Læs mere

Gourmet express. Sønderjyske entusiaster med international erfaring Måske ved du ikke præcist hvem DENCON FOODS er, så her får du lige hele historien.

Gourmet express. Sønderjyske entusiaster med international erfaring Måske ved du ikke præcist hvem DENCON FOODS er, så her får du lige hele historien. Nyhed Farm House grillsortiment 6 Irsk lammekød - Varer til tiden 13 14 Det perfekte valg Gourmet express Om Dencon Foods Sønderjyske entusiaster med international erfaring Måske ved du ikke præcist hvem

Læs mere

ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK

ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK INDHOLD 3 Kaffe - mere end bare kaffe 4 Forskel på kaffe 6 Rist smagen frem 7 Smag & aroma 8 FairTrademærke - for smagens skyld 11 Stor eller lille espresso 13 Espressomaskiner

Læs mere

VESTJYSKE SMAGSOPLEVELSER

VESTJYSKE SMAGSOPLEVELSER VESTJYSKE SMAGSOPLEVELSER 2009-2011 Producenter VIFU Gårdbutikker Oversigt over producenter og produkter 1 Brøndum Nørgaard Natur-Ox Gårdbutik med oksekød, pålæg, æg og andet 2 Klithedens Bigård Producent

Læs mere

20 historier. En bid af Region Sjælland 20 væksthistorier. Tvedemose. Lammefjords Grønt. Honningpigen. Ostebørsen. Søbogaard. Castus.

20 historier. En bid af Region Sjælland 20 væksthistorier. Tvedemose. Lammefjords Grønt. Honningpigen. Ostebørsen. Søbogaard. Castus. CITATER Krenkerup Lammefjords Grønt Lolle Frugt ARDO Økoladen Skee Is Knuthenlund Mineslund Varpelev Tomater Hvidkildegaard Honningpigen Tvedemose Søbogaard Tokkerupgaard Ostebørsen Beauvais Castus Guldborgsund

Læs mere

FUNC KATALOG. SalinCaramel. Møn Dragée. Med smag af mandarin og mørk chokolade

FUNC KATALOG. SalinCaramel. Møn Dragée. Med smag af mandarin og mørk chokolade FUNC KATALOG 2015-2016 SalinCaramel VERDENS BEDSTE CHOKOLADE 2013 Møn Dragée En sprudlende buket af skønne smage Darling Spuds Hand Cooked Potato Chips Lovingly made, naturally flavoured Tenute de Mazzenero

Læs mere

Indhold. Kaffe mere end bare kaffe

Indhold. Kaffe mere end bare kaffe Indhold 3 Kaffe - mere end bare kaffe 4 Forskel på kaffe 6 Rist smagen frem 7 Smag & aroma 8 FairTrademærke - for smagens skyld 10 Vi deler vores produkter ind i 3 grupper 11 Stor eller lille espresso

Læs mere

i Ridehuset 17.-19. OKTOBER 2014 MIT AUTENTISKE DANMARK MØD 35 AF LANDETS DYGTIGSTE MADPRODUCENTER MAD-AARHUS.DK STANDPLAN, PROGRAM OG UDSTILLERLISTE

i Ridehuset 17.-19. OKTOBER 2014 MIT AUTENTISKE DANMARK MØD 35 AF LANDETS DYGTIGSTE MADPRODUCENTER MAD-AARHUS.DK STANDPLAN, PROGRAM OG UDSTILLERLISTE MAD i Ridehuset STANDPLAN, PROGRAM OG UDSTILLERLISTE TIP EN 9 ER OG VIND EN KOGEBOG ENDELAVE - EN BÆREDYGTIG Ø MØD MANDEN DER BLEV BIDT AF EN GAL BI TE-KENDER PÅ 10 MINUTTER STOR GUIDE: MORMORS LÆKRESTE

Læs mere

falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Mallorca. Vi

Læs mere

Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk

Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk Vi tager forbehold for udsolgte varer One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk RnR Brew + Queen Bryggeriet RnR Brew Ltd., der blev etableret i 1551, er

Læs mere

Læs og se mere inde i bladet.

Læs og se mere inde i bladet. Læs og se mere inde i bladet. Hjemkundskabslærerforeningens blad Nr. 3 August 2013 Hjemkundskabslærerforeningen er en faglig forening under Danmarks Lærerforening. Hjemmesideadressen er: www.hjemkundskab.nu

Læs mere

Madværksteder. - En manual til madværksteder. Madkulturen.dk

Madværksteder. - En manual til madværksteder. Madkulturen.dk 1 Madværksteder - En manual til madværksteder Madkulturen.dk 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Forord 4 Introduktion til Madværksteder 7 Det pædagogiske arbejde 8 Før I går i gang 12 Madrefleksioner 14 Råvarerne 16

Læs mere

Produktkatalog Forår & sommer 2015 1

Produktkatalog Forår & sommer 2015 1 Produktkatalog Forår & sommer 2015 1 Nyhed Biodynamisk Olivenolie Fra Biodynamiske og Økologiske landbrug: Oliven og olivenolie Siden 1995 har de 3 agronomer Nikos, Labis og Michalis dyrket økologisk og

Læs mere

Mad. & mennesker SPIS BORNHOLM EN LYSTREJSE TIL KLIPPEØEN I ØSTERSØEN. magasinet om Bornholmsk gastronomi. side 1

Mad. & mennesker SPIS BORNHOLM EN LYSTREJSE TIL KLIPPEØEN I ØSTERSØEN. magasinet om Bornholmsk gastronomi. side 1 magasinet om Bornholmsk gastronomi NO.01 Mad & mennesker SPIS BORNHOLM EN LYSTREJSE TIL KLIPPEØEN I ØSTERSØEN side 1 magasinet om Bornholmsk gastronomi no.01 side 1 Bornholm ta r ordet Bornholm på bordet

Læs mere

Økologi. sender mugishas børn i skole. mennesker, mad og miljø. Find vej gennem morgenmadsjunglen. Guide til økologiske restauranter og cafeer

Økologi. sender mugishas børn i skole. mennesker, mad og miljø. Find vej gennem morgenmadsjunglen. Guide til økologiske restauranter og cafeer Medlemsmagasin for Økologisk Landsforening / nr. 5 vinter 2009 mennesker, mad og miljø Kostvejleder lise faurschou: få mere smag for pengene Find vej gennem morgenmadsjunglen Guide til økologiske restauranter

Læs mere

Ret til den gode smag!

Ret til den gode smag! FOOD EXPO 2014 Ret til den gode smag! KVALITETSPRODUKTER OG SPARRING GÅR HÅND I HÅND Hos Valora Trade er man klar over, at mange køkkener både er presset på tid og økonomi to faktorer, der ofte hænger

Læs mere

GODT HÅNDVÆRK KAN SMAGES

GODT HÅNDVÆRK KAN SMAGES GRATIS GODT HÅNDVÆRK KAN SMAGES Oplev hvordan vi bager hos føtex og Bilka Bageren, og hvordan godt brød bliver til. Få tips og opskrifter til madlavningen derhjemme Friskbagt hver dag hele dagen! BAGER

Læs mere

TEMA: CHOKOLADE INDHOLD I DETTE NUMMER

TEMA: CHOKOLADE INDHOLD I DETTE NUMMER FRA FORMANDEN Kære medlemmer Selvom vi stadig kan håbe på nogle varme dage i sensommeren og starten af efteråret, så er den god nok. Varmen er på vej væk - og chokoladen er på vej ind på bordene igen.

Læs mere

SORTIMENT. (inspiration) Argentina Chile Uruguay Sydafrika Australien New Zealand Tyrkiet Portugal Spanien Italien Grækenland Østrig Frankrig Tyskland

SORTIMENT. (inspiration) Argentina Chile Uruguay Sydafrika Australien New Zealand Tyrkiet Portugal Spanien Italien Grækenland Østrig Frankrig Tyskland Argentina Chile Uruguay Sydafrika Australien New Zealand Tyrkiet Portugal Spanien Italien Grækenland Østrig Frankrig Tyskland SORTIMENT (inspiration) Discover Taste Enjoy God vin er en opdagelsesrejse

Læs mere

solkysten TRE REJSEIDEER TIL PÅSKEN københavns drengekor på turné i spanien interview brillemandens syn på tingene Lækkerbisken fra Huelvas bjerge

solkysten TRE REJSEIDEER TIL PÅSKEN københavns drengekor på turné i spanien interview brillemandens syn på tingene Lækkerbisken fra Huelvas bjerge solkysten APRIL 2014 københavns drengekor på turné i spanien Sortfodsgrisen Lækkerbisken fra Huelvas bjerge Bioparc udvider med drager interview brillemandens syn på tingene TRE REJSEIDEER TIL PÅSKEN I

Læs mere

Vinfestival 2013. Lørdag den 2. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr.

Vinfestival 2013. Lørdag den 2. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr. Vinfestival 2013 Lørdag den 2. marts kl. 13-17 Vesthallen i Slagelse Prisen er inkl. smageglas Forsalg: Pris kr. 170,- Dørsalg: Pris kr. 190,- Arrangør: Vinklubbens Venner, 19. Vinfestival Stand nr. (og

Læs mere

SMAGEN AF NORDEN SKAL UD I VERDEN

SMAGEN AF NORDEN SKAL UD I VERDEN SMAGEN AF NORDEN SKAL UD I VERDEN Nordisk mad og nordisk madkultur har i lang tid været under massiv international påvirkning. Fødevarer og madretter, som i århundreder har været kernen i det nordiske

Læs mere

Om samos 1. Tenerife. Den kanariske vulkanø. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

Om samos 1. Tenerife. Den kanariske vulkanø. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter Om samos 1 Tenerife Den kanariske vulkanø Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 2 Om samos Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Tenerife. Vi håber,

Læs mere

Hvad har du i posen? Nøglehullet nemt at vælge sundere

Hvad har du i posen? Nøglehullet nemt at vælge sundere Et annoncetillæg fra Tabloid Nordic udarbejdet for Fødevarestyrelsen Mad Mad && Nøglehullet nemt at vælge sundere Sundhed Sundhed Hvad har du i posen? Det nye nøglehulsmærke gør det nemmere at finde de

Læs mere

MADDISKTRIKTER I DANMARK

MADDISKTRIKTER I DANMARK MADDISKTRIKTER I DANMARK Ministeriet for By- Bolig og Landdistrikter MBBL ønsker at skabe vækst i det man kunne kalde Vandkant-Danmark, som er de områder, der typisk ligger langt fra de større byer og

Læs mere

Kantinen. økologi/fairtrade. 35.000 besøgende på Tema 2011. Klumme Mød en sukkersherif. Kantineportræt Fra konventionel til økologi

Kantinen. økologi/fairtrade. 35.000 besøgende på Tema 2011. Klumme Mød en sukkersherif. Kantineportræt Fra konventionel til økologi Kantinen Nr. 3 marts 2011 Den direkte kontakt til kantinelederen l æ s o m : 35.000 besøgende på Tema 2011 Klumme Mød en sukkersherif Kantineportræt Fra konventionel til økologi t e m a: økologi/fairtrade

Læs mere

Januar 2015. Urtekram Inspiration ALWAYS ORGANIC. Nyheder

Januar 2015. Urtekram Inspiration ALWAYS ORGANIC. Nyheder Januar 2015 Urtekram Inspiration Ny h ed ALWAYS ORGANIC Nyheder! Makes me feel better! FREE GLUTEN ALWAYS ORGANIC Urtekram lancerer et nyt glutenfrit og økologisk sortiment Forbrugerundersøgelse Vi har

Læs mere

TEMA: DET SALTE KØKKEN FRA FORMANDEN FRA REDAKTØREN INDHOLD I DETTE NUMMER CHOKOLADESELSKABETS BESTYRELSE

TEMA: DET SALTE KØKKEN FRA FORMANDEN FRA REDAKTØREN INDHOLD I DETTE NUMMER CHOKOLADESELSKABETS BESTYRELSE FRA FORMANDEN Bestyrelsen puster ud oven på årets Chokoladefestival. Heldigvis gik det godt. Både udstillere og gæster har givet os positive tilbagemeldinger på festivalen. Der er nogle ting, vi vil rette

Læs mere

Informationsblad Februar 2014. Vinter og forårsysler - Noget for enhver

Informationsblad Februar 2014. Vinter og forårsysler - Noget for enhver Informationsblad Februar 2014 Vinter og forårsysler - Noget for enhver Sig det med et eller flere hjerter St. Valentine s Day Hjerteformet form Form med dekorativ udformning til desserter, is og kager

Læs mere