SpainGourmetFair. Copenhagen 10 October 2006

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SpainGourmetFair. Copenhagen 10 October 2006"

Transkript

1 SpainGourmetFair Copenhagen 10 October 2006

2 Udstillingen Spain Gourmet Fair er arrangeret af Den Spanske Ambassades Handelsafdeling i København i samarbejde med Hexacon Danmark ApS på vegne af ICEX i Madrid. Den Spanske Ambassade, Handelsafdelingen Vesterbrogade 10, København V. Danmark Tlf.: copenhague@mcx.es ICEX Madrid, Spanien Hexacon Danmark ApS Ndr. Strandvej 119G 3150 Hellebæk Danmark I forbindelse med dette arrangement er der udarbejdet en hjemmeside, hvor der bl.a. er direkte link til alle deltagende fødevareleverandører.

3 Velkommen! Den Spanske Ambassades Handelsafdeling i København byder hermed i samarbejde med Hexacon Danmark ApS og på vegne af ICEX velkommen til udstillingen Spain Gourmet Fair. På udstillingen har De en enestående mulighed for at møde 35 spanske fødevareleverandører af gourmetprodukter. De fleste leverandører udstiller produkter, der har vundet anerkendelse, hædersbevisninger og medaljer i forskellige konkurrencer og er med til at bekræfte Spaniens position som en af verdens førende leverandører af fødevarer af høj kvalitet, der er fremstillet efter de fineste traditioner og med det mest moderne udstyr og teknikker. SPANIENS AMBASSADES HANDELSAFDELING I KØBENHAVN

4 ACEITES VALDERRAMA ACEITES VALDERRAMA Att.: Mr Miguel Millán Camino Alto, Alcobendas Telf.: Fax.: Stand nr. 1 Produkter: Enkeltbærsolivenolier Arbequina Hojiblanca Picudo Grand Cru Coupage af 4 bærvarianter udtaget inden for de første 5 dages fremstilling af hver bærvariant. Nyhed Jomfruolivenolie med naturlig hvid trøffel (Magnatum Pico) samt sort trøffel (Melanosporum), begge olier er fremstillet udelukkende af naturlig trøffel. Vineddike Vinagre Don Millán, reserva de Jerez al Pedro Ximénez. En skøn vineddike, der forener sherryvineddikens syrlighed med Pedro Ximénez-vinens sødme. ACEITES VALDERRAMA fremstiller ekstra jomfruolivenolie af den bedste kvalitet. Firmaet bruger udelukkende egne oliven fra de to olivenplantager, hvor fremstillingsprocessen finder sted på egne oliemøller ved en temperatur på kun 19ºC. Produktionen foregår på rekordtid på mindre end en time fra bærrene høstes fra træet, til den færdige olivenolie har forladt oliemøllen. VALDERRAMAs olivenolie er af gourmetkvalitet, da der er tale om delikatesseolier med et lavt syreindhold på 0,1-0,2% med en markant frugtig smag. Produkterne er blevet præmieret ved adskillige konkurrencer i London, Los Angeles, Amsterdam m.v., både for deres høje kvalitet samt for den unikke fremstillingsproces. I dag anvendes VALDERRAMAs olivenolie i mere end 30 restauranter med Michelinstjerne i Belgien, Holland og Spanien, ligesom de også anvendes i andre 25 restauranter, der er optaget i den prestigefyldte amerikanske restaurantguide Zagat.

5 AGROFORESTAL S.L. (OLEUM VIRIDE) AGROFORESTAL S.L. (OLEUMVIRIDE) c/ alta, 10. Att.: Mr Luis Lucero Hernández Zahara de la Sierra, Cádiz Telf.: Fax.: Stand nr. 2 Produkter Ekstra jomfruolivenolie i glasflasker à ½ liter i to varianter - Enkeltbærsolie af Manzanilla de Zahara - Coupage af Manzanilla de Zahara og Lechín Økologisk ekstra jomfruolivenolie i glasflasker à ½ liter i to varianter - Enkeltbærsolie af Manzanilla de Zahara - Coupage af Manzanilla de Zahara og Lechín Økologisk jomfruolivenolie i specialudgave ALAMODA i glasflasker à ½ liter - Coupage af varianter af Manzanilla de Zahara og Lechín Ekstra jomfruolivenolie i metalbeholder à 2 liter i to varianter - Enkeltbærsolie af Manzanilla de Zahara - Coupage af Manzanilla de Zahara og Lechín AGROFORESTAL er et mindre familieejet firma med rødder i udvikling og fremstilling af oliven, der siden 2004 med indvielse af egen oliemølle har specialiseret sig i fremstilling af ekstra jomfruolivenolie, økologisk såvel som konventionel, under mærket OLEUMVIRIDE. Firmaets vigtigste formål er at fremstille den bedst mulige kvalitet af ekstra jomfruolivenolie med stor fokus på økologi, idet firmaet bl.a. medvirker til implementering af økologisk dyrkning af oliven i lokalområdet med det formål at beskytte naturen i fremtiden. AGROFORESTAL tilbyder koldpresset, ufiltreret gourmet-olivenolie fra egen høst af bærsorter, der er typiske for egnen fra olivenplantager beliggende i bjergene i naturparken El Parque Natural de la Sierra de Grazalema, og betjener sig af et avanceret on-line sporbarhedssystem. Allerede i AGROFORESTALs første rigtige driftsår (2005) modtog firmaet prisen AEMO 2005 for den bedste oliemølle i Spanien.

6 ANIMA AUREA S.L. ANIMA AUREA S.L. Att.: Mr Mario Puertas Miguel Angel, 17-3º C Madrid Telf./Fax: info@oliveland-products.com Stand nr. 3 Ekstra jomfruolivenolie Maksimum syrlighedsgrad 0,2o Coupage af Arbequina og Picual oliven varianter Plantageområde: Jaén, Campiña de Bailén og Loma distriktet (Ùbeda-Carzorla) Olien har et intenst aromatisk udtryk med smag af grønne frugter: æbler, tomat planter og nyslået græs. Komplekse nuancer af klorofyl, nælde og banan, og med et anstrøg af mandler og hasselnødder. VinumAcre Kompleks og meget raffineret sød sherry vineddike, der er fyldt med smag dækket af en elegant og behagelig eddike nuance. Epityrum Grøn oliven tapenade lavet efter en gammel opskrift kaldt Epityrum. Ingredienser: grønne oliven, ekstra jomfruolivenolie, kapers, ansjoser, citron, hvidløg, peber, timian, pektin, salt. Gelee de vino Pedro Ximénez Vin gelee lavet af den søde andalusiske vin Pedro Ximénez. Ingredienser: Pedro Ximénez vin og pektin. Anima Aurea er en fremtrædende repræsentant for en ny kategori af ekstra jomfruolivenolie med fokus på kvalitet og fortrinlighed i alle produktets detaljer. Den selektive og talentfulde sammensætning af Arbequina og Picual oliven varianterne frembringer en sød frugtagtig olivenolieblanding. Denne skønne kombination af kompleks duft og aroma stiler mod et innovativt koncept for ekstra jomfruolivenolie, som betyder, at Anima Aurea er ideel til mange gastronomiske formål.

7 CESMA S.L. (NATURVIE) CESMA S.L. Att.: Mr Fernando J. Sánchez-Mohíno Arias Diego López Guareña, Badajoz Telf.: Fax.: Stand nr. 4 Produkter: (alle enkeltbærsolier): Cornezuelo Middelhøj grøn frugtsmag med toner af æble og grønne mandler, grønne blade, figentræ, grøn mynte og tomat. I munden en fin balance af en let krydret smag med en bittersød tone. Arbequina Middelhøj grøn frugtsmag med toner af frugtsalat, mandel, grønne æbler, grønt græs, tomat og banan. I munden dominerer den søde smag over den krydrede, blandet med en let bitter undertone. Frantoio Frugtig smag, der ligger mellem grøn og moden, med et anstrøg af frugtsalat, modne æbler, grønt græs og banan. I munden er den blød og harmonisk med en dominerende sød smag iblandet en let bitter og krydret undertone. CESMA (NATURVIE) er et familieejet firma med over 200 års erfaring inden for dyrkning af oliven, som i dag har olivenplantager med over 100 år gamle træer, hvilket giver grundlaget til fremstilling af den exceptionelt bedste olivenolie. CESMA (NATURVIE) har specialiseret sig i at udvikle og presse de enkelte bærsorter til hver sin olie, alle til udsøgt ekstra jomfruolivenolie med hver sine karakteristika. Alle oliven høstes med håndkraft, hvor kun den bedste 10. del af høsten bliver anvendt til fremstilling af selve olivenolien. Fra plukning af bærrene, der bliver pakket i mindre kasser for at undgå stød under transporten til oliemøllen, går der mindre end 2 timer til presning, og der presses aldrig mere end 500 kg olie ad gangen. Både aftapning, etikettering samt pakning foregår ved håndkraft. Hver eksklusive aftapning fås i et begrænset, nummereret antal flasker à hhv. 500 ml. og 25 ml.

8 GRUP PONS (EUROALIMENT S.L.) Stand nr. 5 GRUP PONS (EUROALIMENT S.L.) Att.: Mr Benjamín Colomer (bcolomer@grup-pons.com) Ctra. N-230, Km Pol. Al-Kanís, Nave A Rosselló, Lleida Telf.: Fax.: Produkter: Pons Family Reserve PONS ekstra jomfruolivenolie er fremstillet udelukkende af sunde bær af sorten Arbequina, der er høstet fra egne plantager beliggende i Catalonien. Mas Portell Krydderolie Mas Portells udvalg af olivenolie med krydderiudtræk er unik, idet den fremstilles med Arbequina ekstra jomfruolivenolie, hvor marinering foretages efter de mest traditionelle metoder. Mas Portell Citrusolie Citrus olivenolie fremstilles ved presning af Arbequina bærsorten af egen avl med omhyggeligt udvalgte middelhavscitrusfrugter. Mas Portell Nøddeolie Udvalget af de tre nødde olivenolier er enestående, ikke kun pga. deres organoleptiske egenskaber, men også grundet deres talrige sundhedsmæssige fordele. Tre smagsvarianter: Argan, mandel og valnød. GRUP PONS er et familieejet firma, der har specialiseret sig i produktion og markedsføring af olivenolie af høj kvalitet. Firmaet er beliggende i Leida 140 km. fra Barcelona, i hjertet af Cataloniens område for fremstilling af olivenolie. Pons-familiens udvikling og kendskab til oliven stammer helt tilbage fra 1945, hvor traditionen er gået i arv i 4 generationer. Firmaets produkter har vundet international anerkendelse i mere end 95 lande verden over. GRUP PONS er ligeledes anerkendt som et af de bedste connoisseurs-smagspaneler af olivenolie, hvilket vidner om firmaets indgående kendskab til olivenolie og dens fremstilling. Tradition, Kvalitet og Sundhed er GRUP PONS vigtigste styrker inden for udvikling og fremstilling af så ædelt et produkt som olivenolie.

9 MORENO, S.A. Stand nr. 6 MORENO S.A. Mr Rafael Guadix Fuente de la Salud, Córdoba Telf.: Fax.: exportacion@morenosa.es Produkter Olivenolie Jomfruolivenolie - Ren og kalorielet olivenolie - Kosher - Økologisk ekstra jomfruolivenolie - Raffineret olivenolie Olivenolie leveres i: Glasflasker à 250, 500, 750 ml. og 1 liter - Plastik PET 1 liter og 5 liter - Dunk 200 og 500 ml, 1, 3, 4, 5 liter - Løst mål 20, 1000 liter, 200 kg. og flexitanks Mayonnaise og specielle saucer - Mayonnaise - Argentina - Bearnaise - Cocktail sauce - Tatar - Yoghurt - Uden æg - Olivenolie mayonnaise - All i oli sauce - Brava sauce - Grøn peber sauce - Roquefor - Barbecue - Kalorielet sauce Mayonnaise og specielle saucer leveres i: Poser à 15 ml. - Pet à 320 ml. og 520 ml. - Glasflasker à 225 ml. og 350 ml. - Spande à 1900 ml., 3600 ml., 5000 ml. og 10 liter Vineddike i glasflasker à 250 ml. og 500 ml. Balsamico - Reserva - Rødvin - Æblevin Moreno S.A. er et familieejet firma, som er blandt de førende producenter af saucer og andre fødevarer. Moreno S.A. eksporterer forskellige typer af olivenolier, som stammer fra Sydspanien. Olierne bliver tappet under varemærket Moreno S.A. og under andre private varemærker. På grund af de teknologiske fremskridt i firmaets tekniske afdeling og laboratorium har firmaet kapacitet til at levere olivenolie, der passer til hver enkelt kundes behov.

10 MUÑOZ VERA E HIJOS S.A. Stand nr. 7 MUÑOZ VERA E HIJOS, S.A. Att.: Mr Alfonso J. Fernández Crta Doña Mencía s/n Cabra Córdoba Telf.: Fax.: Mobil: gourmet@mvera.com Ekstra jomfruolivenolie Varianter: Hojiblanca, Picual og Arbequina. Tidlig olivenhøst Molinero Modne bær Varianter: Hojiblanca, Arbequina, Picual og den fremragende Picudo. Ekstra jomfruolivenolie med middelhavskrydderier Hvidløg, rosmarin, basilikum, timian, peberkorn, cayennepeber. Høst vineddike Varianter: Solera Reserva de Montilla sherry, Pedro Ximénez, æble, estragon og balsámico de Módena. Portionsbægere Bægere à 20 ml. og 10 ml. Middelhavssalatsæt Bæger med ekstra jomfruolivenolie + bæger med sherry vineddike + brev med salt + brev med peber. Enkeltbærsolivenolier Hver enkelt variant er tappet på særskilte flasker. Muñoz Vera e Hijos, S.A. er et forholdsvis nyt familieejet firma, som blev stiftet i 1998 med det formål at dyrke, fremstille og tappe ekstra jomfruolivenolie med en udsøgt smag og aroma. Firmaet råder over tre landejendomme: Valdelomar, Zamoranos og Molino Viejo som udgør mere end 200 hektarer fordelt på Cordobas agerjord og subbetiske bjergkæde. Firmaet har sin egen mølle i Cabra, der ligger i Andalusien. Virksomheden prioriterer høj kvalitet, og er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

11 NORSPA FOOD VITORIA S.L Stand nr. 8 NORSPA FOOD VITORIA S.L. Att.: Mr Roberto Gauna (rgauna@norspafood.com) C / Arana nº 5 1º C Vitoria Alava Telf./Fax: Produkter: Artajo ekstra jomfruolivenolie fra Ribera de Navarra, fremstillet af enkeltbærsorten Arbequina Alba d Or ekstra jomfruolivenolie fra Ribera de Navarra fremstillet af enkeltbærsorten Arbequina Aniguala olivenolie fra Somontano fra Huesca-egnen en coupage fremstillet af varianterne empeltre, verdeña og blancal Casa Benito økologisk ekstra jomfruolivenolie fra Somontano fra Huesca-egnen en coupage fremstillet af varianterne empeltre (størstedelen) og arbequina Cuarcos de Otto økologisk ekstra jomfruolivenolie Somontano fra Huesca-egnen en coupage fremstillet af varianterne arbequina (80%) og empeltre (20%) Mousse samt andre produkter fremstillet af svampe af mærket ELFOS Aroma Ekstra jomfruolivenolie med svampe og trøffel af mærket ELFOS Aroma Vineddike med svampe af mærket ELFOS Andre svampe af mærket ELFOS NORSPA FOOD, der står for North Spain Food, blev grundlagt sidste år (2005), og eksporterer delikatesse-produkter, der er fremstillet af mindre firmaer beliggende i det nordlige Spanien. Firmaets vigtigste nuværende produktgruppe er jomfruolivenolie, som indtil videre eksporteres til 3 lande, nemlig Frankrig, England og Tyskland. Samtlige firmaer, som NORSPA FOOD repræsenterer, fremstiller udelukkende produkter af egne råvarer, og der er tale om kvalitetsbevidste firmaer, der karakteriseres ved en høj detaljegrad, både hvad angår arbejdet i selve marken samt i den efterfølgende fremstillingsproces, hvor det endegyldige formål er at fremstille produkter med de bedste kvalitetsegenskaber. Produkter fra NORSPA FOOD har vundet mange priser og er blevet anmeldt i blade samt har deltaget i diverse konkurrencer.

12 CAMPOMAR NATURE S.L. Stand nr. 9 CAMPOMAR NATURE, S.L. Att.: Mrs Emilie Tréfeu / Mr Eleuterio Abad Crta Puente Genil s/n Pol. Ind Herrera, Sevilla Telf.: Fax.: exportacion@campomarnature.com Produkter Fuldt sortiment af økologiske produkter Økologiske oliven, ekstra jomfruolivenolie, mandler, vin og konserves. Økologiske oliven af sorterne Negra de Aragón, Picolimón og Hojiblanca, i alt 8 varianter Økologisk ekstra jomfruolivenolie Campomar Nature, S.L. er Spaniens førende økologiske specialist med kontorer og produktionsfaciliteter i Alicante og Sevilla. Virksomheden producerer oliven, ekstra jomfruolivenolie, mandler, vineddike og spanske rødvine af høj kvalitet. Alle produkter er 100% organisk certificeret af de lokale myndigheder i Valencia og Andalusien, EU og USAs landbrugsministerium.

13 JOLCA S.A. JOLCA S.A. Att.: Mrs Piroska Magyar Field Calle Ramón y Cajal, Tomares, Sevilla Telf.: Fax.: jolca@jolca.es Stand nr. 10 Produkter: JOLCA S.A. sælger oliven af følgende sorter: Manzanilla Fina, Arbequina, Verdial, Gordal. Grønne og sorte oliven, med og uden sten, og har desuden et stort udvalg af fyldte oliven. Produkterne pakkes hhv. i poser, påfyldes i metaldåse eller flaske. Oliven Manzanilla Fina på dåse, m/fyld af diverse specialiteter - Serrano skinke - Spansk blåskimmel - Grillet peberfrugt - Hvidløg - Jalapeño-chili Olivenblanding med agurk, hvidløg, kapers, løg, og peberfrugt - Cocktail Imperial - Sevilla blanding - Gordal i krydderdressing JOLCA S.A. blev grundlagt i 1961 som et familiefirma og sælger et stort udvalg af oliven. Firmaet har de sidste 15 år været repræsenteret på diverse eksportmarkeder, og med etablering af en egentlig eksportafdeling i år 2000 er salget fordoblet. JOLCA S.A. er med sit brede produktsortiment i dag vokset til at være det andet største firma i Spanien med en stor eksportandel.

14 ALBERTO DE MIGUEL S.A. Stand nr. 11 ALBERTO DE MIGUEL S.A. Att.: Mrs Elisa Ascodo Mr Bernardo Zarallo Crta. de Arnedo s/n Autol, La Rioja Telf.: Fax.: Produkter: Champignon, hele og skiveskårede Udvalgte svampe, friske, stegte og tørrede Piquillo-peber Fyldte peber Grillede peber Asparges, hvide og grønne Artiskokker, hele og kvarte Grøntsager linser, bønner m.v. Frugt hele fersken Forskellige grøntsager Surimi ALBERTO DE MIGUEL S.A. har mere end 50 års erfaring inden for fremstilling af konserves af et væld af forskellige grøntsager: champignon, svampe og vilde svampe, hvide og grønne asparges, piquillo-peber, morron-peber, delikatessevarer, en bred vifte af grøntsager, henkogt frugt, og desuden surimi. Med sin unikke beliggenhed i Rioja-regionen udvælges de bedste råvarer fra hver høst af grøntsager og frugt til fremstilling af konserves, hvor alle processer af råvarens bearbejdning sker under den skarpeste kvalitetskontrol. ALBERTO DE MIGUELs vigtigste formål er at kunne tilbyde sine kunder den bedste kvalitet sæson efter sæson af hvert eneste produkt, der leveres, samt leve op det høje serviceniveau, vi er vant til at levere til deres kunder.

15 CONSERVAS ECYDSA S.L. Stand nr. 12 CONSERVAS ECYDSA S.L. Att.: Mr Juan Iborra Mr Nacho García Pol.Tejerias Norte Calahorra, La Rioja Telf.: Fax.: Produkter: Glaserede kastanjer i glas og/eller æske Assorteret glaseret frugt Kandiseret frugt i Goya-æske Jordbærmarmelade Negrito i glas Ananasmarmelade Nuevo tarro i glas Fersken i Brandy Abrikoser i egen saft Bombonera assorteret frugt i sukkerlage i luksus glaskrukke Prisma assorteret frugt i sukkerlage i luksus glaskrukke CONSERVAS ECYDSA blev grundlagt i 1902 med fabrik i Rioja-regionen, og har specialiseret sig i fremstilling af marmelade, syltetøj og frugtgelé samt diverse henkogt frugt. Selv med de moderne faciliteter og teknikker, der benyttes i dag, sætter CONSERVAS ECYDSA en stor ære i at bevare det menneskelige touch. De ansatte, med deres know-how og erfaring, har igennem årene altid været virksomhedens store aktiv, et faktum, der tilfører virksomheden en speciel kvalitet, idet hele fremstillingsprocessen behandles med omhu, hvor samtlige produkter er underkastet en streng kvalitetskontrol, før de bliver sendt på markedet.

16 CONSERVAS LA CATEDRAL DE NAVARRA Stand nr. 13 CONSERVAS LA CATEDRAL DE NAVARRA Att.: Mr Eduardo Etxezarreta Mr Bertrand Lemoine C/Virgen de Legarda, Mendavia, Navarra Telf.: Fax.: Produkter Asparges D.O. Esparragos de Navarra Piquillo-peber D.O. Piquillo de Lodosa Baby beans i olie Artiskokker D.O. Alcachofas de Tudela Porrer fra Mendavia Rørhat i olivenolie Olivenolie Arbequina fra Mendavia NYHED: Økologiske produkter fra Huerta del Ebro Økologiske asparges Økologiske artiskokker Økologiske tomater Økologiske Piquillo-peber Igennem tre generationer har La Catedral de Navarra fremstillet sine produkter under strenge håndværksmetoder og fremgangsmåder. Firmaet fremviser det højeste kvalitetsniveau af konserverede asparges, peberfrugter og artiskokker med oprindelsesgaranti, som er anerkendte og roste af fagkyndige folk inden for restaurationsbranchen, samt de mest prestigefyldte gastronomiske sammenslutninger. På den mest naturlige vis har La Catedral de Navarra igennem tiden med deres produkter opnået at definere den ægte smag og aroma, som karakteriserer de mest fremtrædende konserverede grøntsager, som er traditionelt høstet og fremstillet ved Ebro flodbredden i Navarra. La Catedral de Navarra er underlagt strenge fremstillingskontroller, og med bevidstheden om udviklingen på både det nationale og det internationale marked følger firmaet ISO 9001:2000 standarderne.

17 GRUPO CHOCODUL S.L. GRUPO CHOCODUL S.L. Att.: Mr María José Castrillo C/ San Roque s/n Quemada, Burgos Telf.: Fax.: Stand nr. 14 Produkter: Tørristet frugt: hasselnødder og mandler Tørstegt frugt: mandler og macadamian nødder Karamelliseret: nødder og mandler Honningstegte produkter: peanuts og cashew nødder Tørret frugt med chokoladeovertræk: forskellige tørrede frugter, f.eks. mandler, banan, pistacie nødder osv. overtrukket med ren og lækker chokolade - mørk, hvid og mælkechokolade. Malet kaffe med sort chokolade Grupo Chocodul, S.L. er beliggende i byen Quemada (Burgos), og har igennem 12 år fremstillet tørret frugt, tørret frugt med chokoladeovertræk, samt karamelliseret produkter. Anvendelsen af et særligt emballeringssystem betyder, at produkterne, der bliver opbevaret og præsenteret i glaskrukker, kan holde sig friske i op til tre år. For en fortsat forbedring af alle firmaets processer er produkterne fremstillet i overensstemmelse med kvalitetsstandarden IFS-4.

18 PAIARROP S.L. PAIARROP, S.L. Att.: Mr María José Castrillo Pol. Ind. La Cruz C/ Federico García Lorca, L Alcudia, Valencia Telf.: Fax.: export@paiarrop.com Stand nr. 15 Produkter: Frugter og nødder Daddelkage med mandler eller valnødder - Saftigt overtræk af hele dadler, mandler eller valnødder. Håndpresset og parat til at spise. Figenkage med mandler eller valnødder - Saftigt overtræk af hele figner, mandler eller valnødder. Håndpresset og parat til at spise. Frugtstænger - Saftige frugtstænger lavet af 100% frugt: appelsiner, citroner, figner, blommer, dadler og abrikoser. Et naturligt og sundt mellemmåltid. Tomat konfekt - Søde tomater i en smøreudgave. Et pragtfuldt og originalt komplement til friske gedeoste. Druesirup - Autentisk middelhavskonfekt lavet af ugæret druesaft og kandiseret græskar. Figenmarmelade - Lækker marmelade lavet af figen. En ægte middelhavssmag, som er ideel til ost, yoghurt og crepes. Kvæde pasta - Et naturligt produkt lavet af kvæde med sukker og citronjuice. Den søde kvæde pasta har en dejlig delikat blomstersmag, som passer godt til stærk ost. Turrón - En specialitet fra Alicante, som er lavet af sukker, honning, mandler og æg. Paiarrop, S.L. er et familieejet firma, ledet af tredje generation af familien Valles, som er beliggende i det vidunderlige Valencia - jorden af lys og orangeblomst. Siden 1987 har firmaet dedikeret sig til at fremstille hjemmelavede produkter, hvor fortidens traditionelle opskrifter af regionens mest typiske produkter er blevet anvendt. Produkterne, som er håndlavede, indeholder en høj procentdel af årstidens frugter, hvilket tildeler produkterne en udsøgt kvalitet og smag, og som gør madvarerne til en autentisk gave. Paiarrop produkterne er repræsenteret i de bedste gourmetforretninger i Spanien, USA, Frankrig, Belgien, Holland, Portugal og Schweiz.

19 VERDÚ CANTÓ SAFFRON SPAIN S.L. VERDÚ CANTÓ SAFFRON SPAIN S.L. Att.: Mr Patrick de la Cueva PO Box Novelda, Alicante Telf.: Fax.: Stand nr. 16 Varemærke Zafferania - Safran fra la Mancha med oprindelsesgaranti. - Forskellige størrelser. - Paprika fra la Vera med oprindelsesgaranti. Varemærke POTE - Safran tråde og stødt - Paprika sød, stærk eller røget Varemærke Syren - Te med safran Varemærke Toque especial - Regulerbare kværne med etniske blandinger Salt og peberbøsser De vigtigste produkter, der skal fremhæves - Safran Zafferania 1 gr. glaskrukke - Paprika dåse - Toque especial Kværne Verdú Cantó Saffron Spain er det førende firma inden for sektoren for safran og kvalitetskrydderier. Forretningen blev etableret af familien Verdú Cantó i 1890, og har siden dengang gennem fire generationer udviklet og ekspanderet forretningen. Firmaet holder til i Novelda, en by i Alicante provinsen, hvor der er stor tradition inden for krydderisektoren. På indeværende tidspunkt har Verdú Cantó Saffron Spain opnået at positionere sig som en af de på verdensplan mest konsoliderede virksomheder på safranmarkedet med eksport til mere end 35 lande og en dominerende position på det nationale marked. Da firmaet er ISO 9001:2000 certificeret, og bevidste om vigtigheden af at forbedre de analytiske metoder og processer for safran, leder firmaet arbejdsgruppen GT-1 på et nationalt niveau, fra AENOR-kryddrikommiteen, sammen med andre lande, studiet af nye analytiske metoder, som skal garantere for renheden og kvaliteten af safran. I de sidste to år har firmaet arbejdet på et europæisk forskningsprojekt sammen med Grækenland og Sverige for at forbedre kvaliteten af produktet, der kommer ud til forbrugeren.

20 CENTRAL QUESERA MONTESINOS S.L. CENTRAL QUESERA MONTESINOS, S.L. Att.: Mr Luis Silvestre Vereda Real s/n Jumilla, Murcia Telf.: Fax.: Stand nr. 17 Produkter: Queso de Murcia al Vino DOP - Fremstillet af pasteuriseret mælk fra murciano-ganadina geder. Osten modnes i 45 dage og bliver badet i Monastrel rødvin. Teksturen er cremet og smidig med en mild aroma. Caprichos de cabra - Fremstillet af pasteuriseret gedemælk og dækket med forskellige krydderier som rosmarin, hakkede krydderier, paprika, mandler og peber. Tronchon curado - Fremstillet af komælk, gedemælk og fåremælk, som modnes i minimum seks måneder. Queso de oveja Don Heliodoro al romero - Fremstillet af ikke pasteuriseret fåremælk og lagres i 14 måneder. Osten er dækket med rosmarin, der stammer fra bjergene tæt ved Jumilla. Queso de oveja a la manteca - Fremstillet af mælk fra Manchega får. Osten dækkes af svinefedt under modningen og pakkes ind i groft papir, og modnes på et lager under korrekte temperaturforhold i op til 12 måneder. Cremas de cabra - Naturel og med hakkede krydderier. Caña de Cabra - Fremstillet af pasteuriseret gedemælk og modnet i 20 dage med hvid skimmel. En opsigtsvækkende ost. Queso Iberico - Fremstillet af pasteuriseret komælk, gedemælk og fåremælk efter traditioner fra Den Iberiske Halvø, hvor denne ostetype er den mest spiste. I løbet af modningen bliver osten badet i jomfruolivenolie, hvilket giver osten en enestående tekstur og smag. Central Queseria Montesinos har mere end 25 års erfaring inden for fremstillingen af ost, hovedsageligt af gedemælk. Firmaet er beliggende i Jumilla i Murcia, hvor jorden er tør og bjergrig. Her regerer den vigtigste råvarekilde Murciano Granadina geden, som producerer mælk af den allerhøjeste kvalitet. Firmaet er specialiseret i fremstillingen af gedeost i henhold til den beskyttede oprindelsesgaranti, men fremstiller også fåreost og andre specialiteter, som la Caña de Cabra og los Caprichos de Cabra, friske produkter, som er en fornøjelse for selv de mest kritiske fagfolk. I de seneste år har Central Queseria Montesinos oste modtaget talrige præmier.

21 DEHESA DE LOS LLANOS S.L. DEHESA DE LOS LLANOS S.L. Att.: Mr Tomás H. Lucas P.O. Box Albacete Telf.: Fax.: info@dehesadelosllanos.es Stand nr. 18 Produkter Hjemmelavet Manchego ost Dehesa de los Llanos - mellemlageret Hjemmelavet Manchego ost Dehesa de los Llanos - lageret Hjemmelavet Manchego ost Dehesa de los Llanos - Gran Reserva Dehesa de los Llanos, S.L. er en af de førende fabrikanter af hjemmelavet oste baseret på 100% ikke pasteuriseret fåremælk med oprindelsesgaranti Manchego. Produkterne med betegnelsen Dehesa de los Llanos stammer fra Albacete, som er byen, der har den største vækst i hele Castilla-La Mancha. Manchego osten Dehesa de los Llanos blev introduceret i 2004, og har siden hen opnået gode resultater, da alle led i distributionskæden, lige fra de store distributører, hotel- og restaurationsbranchen, samt de mindre forretninger, mener, at Dehesa de los Llanos ostene er i besiddelse af en kvalitet, som gør, at de på fremragende vis adskiller sig fra andre oste på markedet. Dehesa de los Llanos er blevet en reference for kvalitet og fortræffelighed på markedet for produkter af den højeste kvalitet, hvorfor det betragtes som et gourmetprodukt på både det nationale såvel som på det internationale marked. Fremstillingen af firmaets Manchego oste følger de ældste traditioner, og de nødvendige råvarer kommer udelukkende fra firmaets gård, der har et størrelsesomfang på hektarer, og en bestand på ægte Manchego får.

22 QUESERÍA ARTESANAL VICENTE PASTOR QUESERÍA ARTESANAL VICENTE PASTOR Camino Arcenillas, s/nº Morales del Vino, Zamora Telf.: Fax.: Stand nr. 19 Produkter: Ægte hjemmelavet fåreost (oprindelsesgaranti Queso Zamorano) Modnes fra 6 til 11 måneder. To størrelser: kg og kg. Lagret ost i tern, pakket i krukke med olivenolie og rosmarin Tre størrelser: 250 gr., 500 gr. og 1 kg. nettovægt. Quesería Artesanal Vicente Pastor er et lille familieejet andelsselskab, og familiens sjette generation af hyrder, som har mælkeproduktion fra egen fåreflok, som tæller får af castellana racen, der oprindeligt er fra Castilla og León. Firmaet fremstiller ægte lageret oste af ikke pasteuriseret fåremælk på en hjemmelavet og naturlig måde med moderne installationer, hvor ISO standarden for nylig er blevet implementeret, og fremstillingsprocessen er certificeret af AENOR.

23 QUESOS DEL CASAR S.L. Stand nr. 20 Quesos del Casar, S.L. Att.: Mr. Ricardo Vivas Vigara Ctra. Casar- Arroyo s/n Casar de Cáceres (Cáceres) Tlf.: Fax: Torta del Casar DOP Doña Engracia Er fremstillet af ikke pasteuriseret mælk fra merinofår. Osten har en stærk aroma af fugtig jord, trøffel og bjerge, samt en karakteristisk smag på grund af det høje fedtindhold, salt, og vegetabilsk osteløbe, som kun anvendes i Extremadura. Villanoble Denne ost er fremstillet af ikke pasteuriseret gedemælk og osteløbe. Modningsprocessen tager mindst 40 dage, hvorefter skorpen rengøres og bliver dækket med paprika eller olivenolie. Viejo Maestro Osten fremstilles af ikke pasteuriseret gedemælk og osteløbe. Den er cremet og saltet og har en smag af rosmarin og timian. La Natera En mild ost fremstillet af 80% komælk og 20% fåremælk, samt osteløbe. Osten har en mild og cremet tekstur. Quesos del Casar, S.L. med base i Casar de Cáceres i Extremadura, er et firma, som har dedikeret og specialiseret sig i at fremstille og sælge gårdoste. Firmaet har en lang tradition inden for fremstillingen af håndlavede oste, og i de sidste fem år har de milde gårdoste haft en betydelig succes og har modtaget forskellige priser. Tortas del Casar D.O.P., gedeosten Villanoble, og de friske håndlavede gedeoste fremstillet af ko- og gedemælk er forbillede for andre ostefirmaer i Extremadura, og de er nærmest uundværlige i enhver betydningsfuld butik, både på nationalt og internationalt plan.

PRODUKTER OG BESKRIVELSER SPANSKE SORTFODSSKINKER.

PRODUKTER OG BESKRIVELSER SPANSKE SORTFODSSKINKER. PRODUKTER OG BESKRIVELSER SPANSKE SORTFODSSKINKER SMAGEN AF ÆGTE IBÉRICOSVIN I den spanske Salamanca-provins er naturen en sammensmeltning af frodige skovområder, små krystalklare vandløb og stejle bjergskråninger

Læs mere

PRODUKTER OG BESKRIVELSER HÅNDLAVEDE GEDEOSTE.

PRODUKTER OG BESKRIVELSER HÅNDLAVEDE GEDEOSTE. PRODUKTER OG BESKRIVELSER HÅNDLAVEDE GEDEOSTE HÅNDLAVEDE GOURMETGEDEOSTE FRA RONDA I SYDSPANIEN Ronda-regionen i Sydspanien er kendt for sin smukke natur og ikke mindst for sit store udvalg af gastronomiske

Læs mere

IKKE KØLEVARER. 928642 Soltørrede tomater Saint Tropez tomater. Fine soltørrede tomater i lækker kryddermarinade af raps- og

IKKE KØLEVARER. 928642 Soltørrede tomater Saint Tropez tomater. Fine soltørrede tomater i lækker kryddermarinade af raps- og Enkel Tapas 928641 Artiskokhjerter Delikate artiskokhjerter i fin marinade af raps- og olivenolie. 6 bg. á 250 g. 928642 Soltørrede tomater Saint Tropez tomater. Fine soltørrede tomater i lækker kryddermarinade

Læs mere

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP NYHEDER OG TILBUD MAJ/JUNI 2014 ØKOLOGISK HAVTORN Køb 2 varianter og få 5% rabat Køb 4 varianter og få 10% rabat Nyd et glas vin lavet af havtorn og ikke andet. Havtorn vin har en frisk smag Nyd den kold,

Læs mere

PizzaWorld. Klassisk italienske, moderne og internationale opskrifter!

PizzaWorld. Klassisk italienske, moderne og internationale opskrifter! PizzaWorld Klassisk italienske, moderne og internationale opskrifter! Grundlaget for din særlige pizzakreation Vil du Servere friske og lækre pizzaer? Servere en pizza med dit eget fyld? Bruge autentiske

Læs mere

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD NAVN KLASSE LÆRINGSMÅL: Du kan give eksempler på, hvordan produktion af mad påvirker kloden, uanset om det er økologisk eller konventionelt produceret. Du kan give eksempler på, hvordan man kan tage hensyn

Læs mere

SPRED SMAGEN UD MED PHILADELPHIA

SPRED SMAGEN UD MED PHILADELPHIA SPRED SMAGEN UD MED PHILADELPHIA DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER Den rigtige spread er afgørende for en god sandwichoplevelse! Selvom spreaden ikke er den mest synlige del af sandwichen,

Læs mere

Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika

Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika SPICEZ DE NUNEZ krydderier for både professionelle og dem der bare godt kan li god mad SPICEZ DE NUÑEZ forhandler krydderier

Læs mere

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS. www.hippiehouse.dk

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS. www.hippiehouse.dk PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS OM VINENE PRODUCENTEN Vingården har rødder tilbage til 1935. 80 års historie og en masse dedikeret arbejde har gjort Cuatro Rayas til det

Læs mere

Produkter og beskrivelser. www.hippiehouse.dk

Produkter og beskrivelser. www.hippiehouse.dk Produkter og beskrivelser Paprika Røget paprika Røget paprika fremstilles ved at male røde peberfrugter, som er tørret på enten egetræ eller den meget hårde sten-eg. Den foregår i La Veda-området nord

Læs mere

BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER

BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER SPREDER SMAGEN UD DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER Den rigtige spread er afgørende for en god sandwichoplevelse! Selvom spreaden ikke er den mest synlige del af sandwichen, har den

Læs mere

CARL B. FELDTHUSEN A/S VESTERBROGADE 2D, 5 SAL DK-1620 KØBENHAVN V TLF. +45 3336 4646 FAX +45 3391 2409 INFO@FELDTHUSEN.COM

CARL B. FELDTHUSEN A/S VESTERBROGADE 2D, 5 SAL DK-1620 KØBENHAVN V TLF. +45 3336 4646 FAX +45 3391 2409 INFO@FELDTHUSEN.COM CARL B. FELDTHUSEN A/S VESTERBROGADE 2D, 5 SAL DK-1620 KØBENHAVN V TLF. +45 3336 4646 FAX +45 3391 2409 INFO@FELDTHUSEN.COM INDHOLDSFORTEGNELSE CHAMPIGNONER... 1 CORNICHONER... 4 APPELSINER OG ANANAS...

Læs mere

Tid til velsmagende sundhed

Tid til velsmagende sundhed biogan biogan.dk Tid til velsmagende sundhed Nyheder & tilbud 01.01.2018-15.03.2018 Kontakt salgskonsulent Niels Esbjerg på 2138 4881 eller niels@biogan.dk for at få glæde af de gode tilbud Biogan A/S

Læs mere

CARL B. FELDTHUSEN A/S Vesterbrogade 2D, 5 sal DK-1620 København V Tlf. +45 3336 4646 Fax +45 3391 2409 info@feldthusen.com

CARL B. FELDTHUSEN A/S Vesterbrogade 2D, 5 sal DK-1620 København V Tlf. +45 3336 4646 Fax +45 3391 2409 info@feldthusen.com CARL B. FELDTHUSEN A/S Vesterbrogade 2D, 5 sal DK-1620 København V Tlf. +45 3336 4646 Fax +45 3391 2409 info@feldthusen.com INDHOLDSFORTEGNELSE CHAMPIGNONER... 1 CORNICHONER... 4 APPELSINER... 5 FERSKNER,

Læs mere

VANDET VI SPISER 2. Hvor meget vand spiser vi? Madpyramiden

VANDET VI SPISER 2. Hvor meget vand spiser vi? Madpyramiden VANDET VI SPISER 2 Hvor meget vand spiser vi? Hvis man ser på, hvor meget vand en person dagligt spiser via sine fødevarer (altså hvor meget vand, der er brugt på at producere maden), så er det et sted

Læs mere

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED PRODUKTER OG BESKRIVELSER Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED Ø K O LO G I S K CHOKOLADE I Spanien ligger en af Europas bedste og mest unikke chokoladeforretninger. Den hedder Mayan

Læs mere

LUKSUSMENU UGE 8 MANDAG

LUKSUSMENU UGE 8 MANDAG MANDAG Skinkesteg (1 stk. pr. person) marineret med sennepskorn, dildfrø, koriander, sort peber, hvidløg, citronskal og persille. Serveres med tomatiseret flødesovs og pasta farfalle (1,2,6,11,15) Paprika

Læs mere

1 pakke fuldkornsknækbrød (til alle 4 uger) 1 pakke rugbrød (til uge 1)

1 pakke fuldkornsknækbrød (til alle 4 uger) 1 pakke rugbrød (til uge 1) Indkøbslister til VBK 2.0 Vi har lavet indkøbslister til fase 1, hvor vi anbefaler, at du køber ind hver lørdag og tirsdag. Nogle af varerne vil du kunne bruge hele ugen, fx en pakke fuldkornsrugbrød,

Læs mere

SELSKABSMATERIALE SKOVSHOVED HOTEL

SELSKABSMATERIALE SKOVSHOVED HOTEL SELSKABSMATERIALE SELSKABSPAKKER Selskabspakke 1 Blød bar med øl, vin og vand 1.095,- pr. person Selskabspakke 2 1.195,- pr. person Selskabspakke 3 Snacks Petit Fours Avec Natmad 1.395,- pr. person Selskabspakke

Læs mere

UDENLANDSKE SPECIALITETER Salame Le Pavé Blanc Kølevare Vægt pr. stk. ca. 2,5 kg.

UDENLANDSKE SPECIALITETER Salame Le Pavé Blanc Kølevare Vægt pr. stk. ca. 2,5 kg. Salame Le Pavé Blanc Stykke: (vare nr. 3742) I skiver: (vare nr. 3273) Le Pavé Blanch Den hvide brosten Denne skønne salami har fået navnet efter en brosten, da den er formet som en brosten og vejer ca.

Læs mere

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold.

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Julegaveidéer HUSK! Det er os der forhandler ESE-BRYG Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Helgolandsgade 26

Læs mere

Royal Greenland GOURMETTRIM røget norsk laks... - smag forskellen!

Royal Greenland GOURMETTRIM røget norsk laks... - smag forskellen! Royal Greenland GOURMETTRIM røget norsk laks... - smag forskellen! GOURMETTRIM røget norsk laks... - det fås ikke bedre! GOURMETTRIM røget norsk laks Med Royal Greenland GOURMETTRIM har vi skabt et højkvalitetsprodukt,

Læs mere

Mad til17 kræsne ganer

Mad til17 kræsne ganer 17 Mad til kræsne ganer Mad til Kræsne ganer 17 indeholder opskrifter til en lille tapasbuffet Kold hvidløgssuppe med croutons og druer 400 g hvidt brød uden skorpe 300 g mandler uden skal 2 fed hvidløg

Læs mere

De praktiske. Boller, havregryn, æg, pålæg, mælk, rugbrød Madpandekager m.leftovers, salat, ost, salsa gulerøder, æbler, bananer

De praktiske. Boller, havregryn, æg, pålæg, mælk, rugbrød Madpandekager m.leftovers, salat, ost, salsa gulerøder, æbler, bananer De praktiske Dag Tirsdag aften Onsdag morgen Onsdag frokost snacks Onsdag aften Torsdag morgen torsdag frokost snacks Torsdag aftensmad Fredag morgen Mad Chili con/sincarne Boller, havregryn, æg, pålæg,

Læs mere

Hvid ost til den lyse sommer

Hvid ost til den lyse sommer Hvid ost til den lyse sommer nemme hverdagsretter Luk op for og ta stemningen med hjem Luk op for og ta stemningen med hjem Hvid ost smager af sydlandsk sommer året rundt TAVERNA er specialisten i hvid

Læs mere

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1 Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_02052017.indd 1 05-05-2017 14:11:35 FRISKE og BÆREDYGTIGE råvarer til detail og foodservice Solhjulet er DIN leverandør af økologiske og biodynamiske råvarer. Vi håndplukker

Læs mere

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Skræl græskarret. Hvis skallen er tynd, behøver du ikke

Læs mere

skiveost Mammen Mejerierne A/S Mammen Byvej 32 DK-8850 Bjerringbro Tlf:

skiveost Mammen Mejerierne A/S Mammen Byvej 32 DK-8850 Bjerringbro Tlf: MAMMEN MEJERIERNE A/S Foodservice Mammen Mejerierne A/S er Danmarks næststørste mejeri målt på mælkemængde direkte fra danske landmænd. På hovedsædet i den jyske by Mammen nær Bjerringbro bliver der produceret

Læs mere

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Vinum Bonum har fået Christian Aarø Mortensen, restauratør og to gange dansk og en gang nordisk sommelier mester, til at vurdere nogle af Weingut Bickel-Stumps vine.

Læs mere

Fagrådets Julefrokost Kogebog 2014 ca 100 ps

Fagrådets Julefrokost Kogebog 2014 ca 100 ps Fagrådets Julefrokost Kogebog 2014 ca 100 ps 26. april 2015 Indhold 1 Flødekartofler 3 2 Spinattærte 4 3 Fennikeltærte 5 4 Frikadeller 6 5 Pastasalat 7 6 Rødkålssalat 8 7 Klassisk Rødkålssalat 9 8 Hummus

Læs mere

Dampet Tsing Tao courgette

Dampet Tsing Tao courgette Dampet Tsing Tao courgette 1 Tsing Tao øl ( eller anden lys asian øl 2 små courgetter 3 spsk mizka eddike 1 alm løg 1 stor knold ingefær 1 kvist rosmarin 2 spsk honning Lidt oliven olie Vask dine grøntsager.

Læs mere

Cajun buffet 28. oktober. - mad fra hjertet af det sydlige USA, Louisiana

Cajun buffet 28. oktober. - mad fra hjertet af det sydlige USA, Louisiana Cajun buffet - mad fra hjertet af det sydlige USA, Louisiana 2 spsk olie 2 spsk hvedemel ½ spsk cajun krydderi ½ stort løg, hakket 3 fed hvidløg 1 grøn peberfrugt, hakkede 1 ds hakkede tomater 1 sønderjysk

Læs mere

OPSKRIFTER ITALIENSK KØDSOVS MED SPAGHETTI. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 46 MESTERSLAGTERENS

OPSKRIFTER ITALIENSK KØDSOVS MED SPAGHETTI. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 46 MESTERSLAGTERENS ITALIENSK KØDSOVS MED SPAGHETTI 600 g hakket oksekød 1 stort bundt persille 2 løg 2 gulerødder 2 stilke bladselleri eller et stykke Knoldselleri 3-4 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie 3 dl vin (rød eller hvid)

Læs mere

Sæt din egen smag på grillfesten.

Sæt din egen smag på grillfesten. Sæt din egen smag på grillfesten. Med hjemmelavede grillmarinader, rubs og saucer. 15 OPSKRIFTER MED SUKKER OG SIRUP SOM SMAGS- FORSTÆRKERE Magiske marinader En lækker marinade giver helt nye smagsdimensioner

Læs mere

Vi kalder det mærkedage, fordi du som gæst skal føle, der bliver gjort noget ekstra ud af begivenheden

Vi kalder det mærkedage, fordi du som gæst skal føle, der bliver gjort noget ekstra ud af begivenheden MÆRKEDAGE 2012 Vi kalder det mærkedage, fordi du som gæst skal føle, der bliver gjort noget ekstra ud af begivenheden Agersø Kro har hermed fornøjelsen at præsentere dig for vores festmenuer Men inden

Læs mere

Produkter og beskrivelser Håndplukket safran.

Produkter og beskrivelser Håndplukket safran. Produkter og beskrivelser Håndplukket safran SAFRAN Safran (Crocus Sativus) er det naturligt forekommende krydderi, der kommer fra de tørrede støvfang i krokusblomsten Crocus Sativus. Det er med stor sandsynlighed,

Læs mere

Telt 3 Dyrehavsbakken - 2930 Klampenborg

Telt 3 Dyrehavsbakken - 2930 Klampenborg Her præsenterer vi vores menukort. Der tages forbehold for eventuelle ændringer som følge af udbuddet af årstidens friske råvarer. Forudbestillinger modtages gerne på info@restaurant-lacasa.dk tlf. 3963

Læs mere

Manag. Hvis tilkøbt: Lomo med grillet artiskokker Hvis tilkøbt: Bresaola med bagt tomat og hvidløg (15)

Manag. Hvis tilkøbt: Lomo med grillet artiskokker Hvis tilkøbt: Bresaola med bagt tomat og hvidløg (15) MANDAG Skinkesteg (1 stk. pr. person) marineret med sennepskorn, dildfrø, koriander, sort peber, hvidløg, citronskal og persille. Serveres med tomatiseret flødesovs og pasta farfalle (1,2,6,11,15) Kartoffelsalat

Læs mere

MENU UGE 18 Mandag DAGENS LUNE RET KOLDE ANRETNINGER FYLDIGE SALATER TAPASANRETNING

MENU UGE 18 Mandag DAGENS LUNE RET KOLDE ANRETNINGER FYLDIGE SALATER TAPASANRETNING MENU UGE 8 Mandag Italiensk inspireret landkylling med rosmarin og hvidløg ( stk. pr. person) (5), serveret med cremet pasta vendt med urter og spinat (,2,6,5) Bagt squash og peberfrugt vendt med rucola

Læs mere

Morgenmad og mellemmåltid

Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad Vælg mellem Skyr med æblemost kanel og nødder Skyr med ingefær og rugbrød Ristet rugbrød med ost og et blødkogt æg Æggepandekage med skinke og ost Knækbrød med ost Spinat

Læs mere

NEMME ÆG NU NEMME ÆG NU NEMME. Nix pille! Vi har klaret det for dig

NEMME ÆG NU NEMME ÆG NU NEMME. Nix pille! Vi har klaret det for dig NEMME NEMME ÆG ÆG NU NU NEMME ÆG NU Nix pille! 15/01/14 08.56 Vi Vi har har klaret klaret det det for for dig dig Vi har klaret det for dig Salade Nicoise med grillstegt tun 4 personer Ingredienser Grillstegt

Læs mere

FAVORITMENU. UGE 21 - Mandag

FAVORITMENU. UGE 21 - Mandag UGE 21 - Skiver af kalkunbryst (1 stk. pr. person) i sauce espagnole med karotter, majroer og asparges. Hertil ovnstegte kartofler med urter (1,2,6,10,11,13,15) Gulerodsråkost vendt i citron og florsukker.

Læs mere

LUKSUSMENU UGE 50 MANDAG

LUKSUSMENU UGE 50 MANDAG MANDAG Klassisk bolognaise med selleri, tomat, hvidløg, løg, gulerødder og oksekød. Serveres med spaghetti. Hertil revet parmesan (1,6,10,13,15) Kylling i gul karry. Toppet med nødder. Serveres med kogte

Læs mere

Bryndzové halusky slovakisk bolle ret

Bryndzové halusky slovakisk bolle ret Opskrift til 2-3 personer. Ingredienser: Bryndzové halusky slovakisk bolle ret - 750 g skrællet rå kartofler, fint revet. - salt - 250 g mel - 250 g gæret fåreost (i form af smøreost, kendt som bryndza)

Læs mere

I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS

I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS Navn: E-mail: Tlf.: Adresse: Postnummer: By: Vin / Område Vine fra Santa Catalina del Mañán Vin nummer I M I pris pr. flaske

Læs mere

Vi benytter med andre ord Gram Slots smukke rammer og vores kompetente personale til i samarbejde med Jer at skabe en oplevelse i særklasse.

Vi benytter med andre ord Gram Slots smukke rammer og vores kompetente personale til i samarbejde med Jer at skabe en oplevelse i særklasse. Menu foreslag 2017 INDIVIDUELLE LØSNINGER Gram Slot rummer med sin arkitektur, kultur og historie i kombination med vores nutidige virke på stedet nogle enestående muligheder for at holde forskellige arrnagementer

Læs mere

LUKSUSMENU UGE 6 MANDAG

LUKSUSMENU UGE 6 MANDAG MANDAG Skiver af kalkunbryst (1 stk. pr. person) Serveres med estragon jus. Hertil kartofler vendt med estragon og smør (1,6,10,11,13) "Kylling danoise" - persillemarineret kylling. Serveres med kogte

Læs mere

LUKSUSMENU UGE 47 MANDAG

LUKSUSMENU UGE 47 MANDAG MANDAG Boller af kalv og flæsk ( 2. stk. pr. person ) i karrysauce. Serveres med ris (1,2,6,13,15) Cajun spicy oksekød i spicy mole ( 1. stk. pr. person ) Serveres med tortillas (1,6,9,11,15) Tomatsalat

Læs mere

Turmad Hovedretter. Fisk med stærk sauce

Turmad Hovedretter. Fisk med stærk sauce Fisk med stærk sauce -4 5-600 g. friskfanget eller tørret fisk (anykind) Olivenolie til stegning 2 tsk. carry 2 tsk. cayenne- chillipeber 4 fed hvidløg 1 ds. koncentreret tomatpure Evt. soyasauce 5 dl.

Læs mere

VERDEN UGE 37 MANDAG. LUN RET Bøf sandwich (1stk. Pr. person) med agurkesalat og bløde løg og mayonnaise (1,2,6,8,11,13)

VERDEN UGE 37 MANDAG. LUN RET Bøf sandwich (1stk. Pr. person) med agurkesalat og bløde løg og mayonnaise (1,2,6,8,11,13) MANDAG Bøf sandwich (1stk. Pr. person) med agurkesalat og bløde løg og mayonnaise (1,2,6,8,11,13) Grove salater med ærter, cremefraiche dressing, croutons, purløg og cherrytomater (1,6,15) fennikel Salat

Læs mere

Forreter og Salater. Dagens Suppe 50.- Rejecocktail 65.- Indbagte Rejer 60.- Pakora 55.- Samosa 50.- Feta på pude 65.- Osteflute 60.

Forreter og Salater. Dagens Suppe 50.- Rejecocktail 65.- Indbagte Rejer 60.- Pakora 55.- Samosa 50.- Feta på pude 65.- Osteflute 60. Forreter og Salater Dagens Suppe 50.- Spørg tjeneren ang dagens suppe Rejecocktail 65.- En klassiker Indbagte Rejer 60.- Friturestegte rejer, serveres ned salat og dip Pakora 55.- Frituresteg spinat i

Læs mere

Kostplan 2. Trimester, Dag 1

Kostplan 2. Trimester, Dag 1 Kostplan 2. Trimester, Dag 1 Morgenmad kl. 7.00 En skål yoghurt naturel (200 ml) med 1 dl havregryn, en banan i skiver og 2 spsk rosiner Et stykke groft rugknækbrød med et tyndt lag smør Mellemmåltid kl.

Læs mere

Larsens catering. Herunder kan du få inspiration i vores cateringmenu, har du specielle ønsker klarer vi naturligvis også dette.

Larsens catering. Herunder kan du få inspiration i vores cateringmenu, har du specielle ønsker klarer vi naturligvis også dette. Larsens catering Hos os får du professionel catering til alle lejligheder. Vi kan levere det hele til den perfekte fest - maden, stole, borde, due, service, blomster - kort sagt alt! Vi er specialister

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

Kostplan 1. Trimester, Dag 1

Kostplan 1. Trimester, Dag 1 Kostplan 1. Trimester, Dag 1 Morgenmad kl. 7.00 En halv grovbolle med et tyndt lag smør og en almindelig skive ost 30+ En halv grovbolle med et tyndt lag smør og 2-3 tsk marmelade 100 gram vindruer Mellemmåltid

Læs mere

Ælt alle ingredienser sammen til en homogen dej. Lad dejen hvile under et viskestykke i 3 timer. Dejen kan derefter rulles ud og videreforarbejdes.

Ælt alle ingredienser sammen til en homogen dej. Lad dejen hvile under et viskestykke i 3 timer. Dejen kan derefter rulles ud og videreforarbejdes. DEJ-GRUNDOPSKRIFTER Pie-dej 1,5 kg mel 15 g salt 250 g smør eller fedtstof 3/8 l vand Ælt alle ingredienser sammen til en homogen dej. Lad dejen hvile under et viskestykke i 3 timer. Dejen kan derefter

Læs mere

Foretter. Kold roulade af rødtungefilet med laksesouflee anrettet med salater, rejer, marinerede urter, friske asparges, hertil dressing, brød og smør

Foretter. Kold roulade af rødtungefilet med laksesouflee anrettet med salater, rejer, marinerede urter, friske asparges, hertil dressing, brød og smør Foretter Varmrøget laks fra egen ovnserveret med mandelpesto, samt balsamico glace. Anrettet med friske asparges og sprøde salater, dertil brød og smør Kold roulade af rødtungefilet med laksesouflee anrettet

Læs mere

OPSKRIFTER SKINKEGRYDE MED TOMAT OG PAPRIKA. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 17 MESTERSLAGTERENS

OPSKRIFTER SKINKEGRYDE MED TOMAT OG PAPRIKA. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 17 MESTERSLAGTERENS SKINKEGRYDE MED TOMAT OG PAPRIKA 600 g skinkekød i tern ½ tsk. smør 1 dåse koncentreret tomatpuré 1 knust fed hvidløg 1 tsk. tørret timian 1 spsk. paprika ½ liter bouillon 5 gulerødder i skrå skiver (ca.

Læs mere

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til, hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Pasta med asparges og parmaskinke Rester fra weekenden Fiskefrikadeller

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service

Læs mere

Foodservice. Sortimentsoversigt

Foodservice. Sortimentsoversigt Foodservice Sortimentsoversigt Beauvais foods har i mere end 160 år dagligt givet danskerne gode smagsoplevelser. Vi udvikler, producerer og markedsfører mærkevarer, der er lavet af de bedste råvarer og

Læs mere

ØKOLOGISK. Opskrifter. Økologiske Safter & Juice fra Svane

ØKOLOGISK. Opskrifter. Økologiske Safter & Juice fra Svane ØKOLOGISK Opskrifter Økologiske Safter & Juice fra Svane ÅRETS FØDEVARE NYHED Smagen af sommer fra Svane Nydes iskold i et glas. Kan også blandes med hvidvin eller danskvand med citrus som en dejlig velkomst

Læs mere

VERDEN UGE 42 EKSEMPEL

VERDEN UGE 42 EKSEMPEL EKSEMPEL Tortilla med ristet svinekød og grøntsager. Hertil salsa 1,2,15. Fennikelsalat med spinat, feta, figner, lys balsamico, olivenolie og sort peber 6,13. Hvis tilkøbt: Kartoffelsalat med ærter, creme

Læs mere

UGE 37 - Mandag. Tomatsalat med rødløg, agurk, syltede hvidløg og oliven (13,15) Bitre salater vendt med sød melon. Toppet med saltede mandler (9)

UGE 37 - Mandag. Tomatsalat med rødløg, agurk, syltede hvidløg og oliven (13,15) Bitre salater vendt med sød melon. Toppet med saltede mandler (9) UGE 37 - Mandag Rødvinsbraisseret chorizo med timian og urter (1,10,13,15) (Serveres lun) Porchetta med basilikum sauce tilsmagt citronskal (6,13,15) Serveres med pasta og soltørret tomat (1,11,13) Tomatsalat

Læs mere

ØKO OSTE SORTIMENT. Hedeagergård Danbo u/kommen, ØKO 45+/26% Kølevare Vægt pr. stk. ca. 8 kg. (vare nr. 6599)

ØKO OSTE SORTIMENT. Hedeagergård Danbo u/kommen, ØKO 45+/26% Kølevare Vægt pr. stk. ca. 8 kg. (vare nr. 6599) Hedeagergård Danbo u/kommen, ØKO Vægt pr. stk. ca. 8 kg. (vare nr. 6599) Blue Ocean, ØKO 60+/32% Vægt pr. stk. ca. 2 kg. (vare nr. 6598) Kornblomst Blå Thise ØKO 60+/32% Vægt pr. stk. ca. 3 kg. (vare nr.

Læs mere

Kostplan En uge fra Diva Light

Kostplan En uge fra Diva Light Kostplan En uge fra Diva Light Mandag 1 æg ½ avokado Peberfrugt 2 tsk pesto eller nøddeolie 20 gram mandler 1 tomat Kog ægget til det er blødkogt eller hårdkogt, vend peberfrugt og avokado i pesto eller

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

26.11. 2011. Gulerodssuppe. Agurkesuppe. TEMA: Nem mad

26.11. 2011. Gulerodssuppe. Agurkesuppe. TEMA: Nem mad Eriks Mad og Musik.. 0 Gulerodssuppe Agurkesuppe Tema: agurk ½ grøn peber ½ eller / lille chili lille løg ½ dl yoghurt fed hvidløg salt & peber evt. dl (eller ) hønsebouillon Skyl agurken, flæk den, skrab

Læs mere

Mad fra Thailand. Mad fra Thailand. Torsdag d. 27 Januar 2011

Mad fra Thailand. Mad fra Thailand. Torsdag d. 27 Januar 2011 Mad fra Thailand Rød Grøntsags karry 1 spsk olie 1 løg, hakket 1-2 spsk rød karrypasta 3,75 dl kokosmælk 2,5 dl vand 350g kartofler, i tern 200g blomkål, i buketter 6 kaffir lime blade 150g grønne bønner,

Læs mere

Bananer med chokolade

Bananer med chokolade Bananer med chokolade Bananer med chokolade (20 stk.) INGREDIENSER 10 bananer (½ banan pr. barn) 1 pakke mørk pålægschokolade FREMGANGSMÅDE Bananerne halveres og flækkes forsigtigt på langs. De skal kunne

Læs mere

EN RET GO FROKOST. Gode råvarer Godt håndværk Smag Stabilitet Unik service Hjemmebagt brød Variation

EN RET GO FROKOST. Gode råvarer Godt håndværk Smag Stabilitet Unik service Hjemmebagt brød Variation Frokostmenu A uge 38 Mandag Soya og hvidløgs marineret svinefilet, stegt med solsikke crumble og krydderurter Cremede hvedekerner med fløde parmesan, porrer, squash og bagte peberfrugter Fransk landpostej

Læs mere

LUKSUSMENU UGE 12 MANDAG

LUKSUSMENU UGE 12 MANDAG MANDAG Kalkunkrebinet (1 stk. pr. person) Serveres med stuvede svampe tilsmagt estragon. Toppet med porrefrit. Hertil perlebyg med urter (1,6,11,13,15) Svinekød (1 stk. pr. person) i spicy grøn karry med

Læs mere

Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine

Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine Det er os en meget stor glæde at kunne byde velkommen til vores nye vinhus Château Minuty, som er beliggende på halvøen Saint Tropez i Provence. Château

Læs mere

Opskrifter. Deller på spyd med dip og ristet rugbrød. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 25. mesterslagterens

Opskrifter. Deller på spyd med dip og ristet rugbrød. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 25. mesterslagterens Deller på spyd med dip og ristet rugbrød 600 g hakket skinkekød 1 tsk. groft salt friskkværnet peber 1 tsk. timian 1 finthakket løg 1 æg 1 dl mælk 50 g ost revet 3 spsk. hvedemel 25 g smør Træspyd - ca.

Læs mere

LUN RET "Kylling danoise" Persillemarineret kylling. Serveres med kogte kartofler og sky sauce. Hertil rabarberkompot (1,13,15)

LUN RET Kylling danoise Persillemarineret kylling. Serveres med kogte kartofler og sky sauce. Hertil rabarberkompot (1,13,15) MANDAG "Kylling danoise" Persillemarineret kylling. Serveres med kogte kartofler og sky sauce. Hertil rabarberkompot (1,13,15) Mormorsalat i syrnet fløde med karse og sennepskorn (6,11) Grønne bønner med

Læs mere

1. Papad 10 Små, sprøde, krydrede brød

1. Papad 10 Små, sprøde, krydrede brød Forretter 1. Papad 10 Små, sprøde, krydrede brød 2. Vegetable Pakoda 25 Aubergine, kartofler og løg i kikærtedej friturestegt. Serveret med salat og krydret mynte yoghurt 3. Momo 5 pcs 35 Hakket kylling

Læs mere

Sherry er i den grad vinen der deler vandene. Vi har i denne uge anmeldt 20 sherryer.

Sherry er i den grad vinen der deler vandene. Vi har i denne uge anmeldt 20 sherryer. Persondata politik 30. Maj 2014 Tid til sherry Sherry er i den grad vinen der deler vandene. Vi har i denne uge anmeldt 20 sherryer. Af: Thomas Rydberg Follow @ThomasRydberg 82 follow ers Sherry er nok

Læs mere

FRISKE RÅVARER. Sensommerens. med kød på

FRISKE RÅVARER. Sensommerens. med kød på FRISKE RÅVARER Sensommerens med kød på 2 3 Koteletter i fad med friske urter 4 Koteletter og grønt: 4 svinekoteletter (ca. 5 600 g) 200 g champignon eller shiitake svampe 1 squash Sovs: 1 løg 1 fed hvidløg

Læs mere

Opskrifter. Xl koteletter med varm kartoffelsalat. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 23. mesterslagterens

Opskrifter. Xl koteletter med varm kartoffelsalat. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 23. mesterslagterens Xl koteletter med varm kartoffelsalat 4 XL koteletter (svinekoteletter) 1 liter vand 1 kg skrabede nye kartofler Varm kartoffelsalat ¾ dl lagereddike 4 spsk. sirup friskkværnet peber 3 små, nye gulerødder

Læs mere

Morgenmad og mellemmåltid

Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad Vælg mellem Skyr med æblemost kanel og nødder Skyr med ingefær og rugbrød Ristet rugbrød med ost og et blødkogt æg Æggepandekage med skinke og ost Knækbrød med ost Spinat

Læs mere

Julefrokost Næsten som vi plejer

Julefrokost Næsten som vi plejer Julefrokost Næsten som vi plejer Jule sild: 8 løg, i skiver Pynt 3 tomater og 1 bd. persille Jule sild med karry salat Sildene skæres i passende størrelse og anrettes i små glasskåle, oven på ligges løgringe

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

Den økologiske. madpakke

Den økologiske. madpakke Den økologiske madpakke God smag God dag Den daglige madpakke skal ikke bare være sund, sjov, varieret og velsmagende den skal også være både nem at tilberede og nem at spise. Det er ikke nemt! I dette

Læs mere

Lidt let til frokost og aften

Lidt let til frokost og aften Lidt let til frokost og aften Menu 1 Kyllingebrystsalat m/ persilledressing anrettet på salat melon og bønnesalat m/ røget laks lun kalveculotte små lune smørristede kartofler grillede grøntsager m/ krydderurtesmør

Læs mere

LUN RET Kylling i gul karry. Toppet med nødder. Serveres med kogte ris (1,6,13,15)

LUN RET Kylling i gul karry. Toppet med nødder. Serveres med kogte ris (1,6,13,15) MANDAG Kylling i gul karry. Toppet med nødder. Serveres med kogte ris (1,6,13,15) Salat af chilibagte gulerødder med grønne salater vendt med honning-lime eddike. Toppet med ristet sesam (8,13) Melon-ananas

Læs mere

SUND FORNUFT MENU MANDAG

SUND FORNUFT MENU MANDAG MANDAG Oksecuvette (1stk. pr. person) braisseret i pærecider med timian, hvidløg, løg, laurbær og gulerødder. Serveres i peberrodscreme. Hertil kogte kartofler vendt med persille, havsalt og rapsolie (1,2,6,11,13,15)

Læs mere

Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,-

Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,- Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,- Tilbudende giver frit valg mellem alle retter pånær græsk pikilia og s mix grill Til Pensionister og studerende tilbyder vi 10% rabat på maden

Læs mere

Månedens Smag: December

Månedens Smag: December Månedens Smag: December af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Grønkål Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

Tip til servering: Pandekager med skinke og spinat Server med en salat af spæde spinatblade, skalotteløg, citron og olivenolie.

Tip til servering: Pandekager med skinke og spinat Server med en salat af spæde spinatblade, skalotteløg, citron og olivenolie. Pandekager med skinke og spinat Server med en salat af spæde spinatblade, skalotteløg, citron og olivenolie. Varenr.: 1009791 Vafler (uden tilsat sukker) Server med hakkede jordbær og creme fraiche pisket

Læs mere

SÆSONPAKKEN GOURMET OPSKRIFTER SOMMERRETTER GRILLET COTÉ DE BOUEF MED KARTOFLER OG GRÆSKARKERNEPESTO NOTER 4 KUVERTER.

SÆSONPAKKEN GOURMET OPSKRIFTER SOMMERRETTER GRILLET COTÉ DE BOUEF MED KARTOFLER OG GRÆSKARKERNEPESTO NOTER 4 KUVERTER. GRILLET COTÉ DE BOUEF MED KARTOFLER OG GRÆSKARKERNEPESTO 2 coté de bouef Pensl godt med olie og krydr med salt og peber. Kom dem på en varm grill og vend et par gange. Lad dem stege i ca. 12-14 min. og

Læs mere

Sæt ekstra smag på grillfesten Marinader rubs saucer

Sæt ekstra smag på grillfesten Marinader rubs saucer Sæt ekstra smag på grillfesten Marinader rubs saucer God grillsommer! Magiske marinader En lækker marinade giver helt nye smagsdimensioner til kød og fisk. Og så tager den kun få minutter at lave! Marinade

Læs mere

BRUNCHBUFFET / MINDEKOMSAMMENBUFFET / SÆRLIGE PAKKER FOR SELSKABER / SÆSONOVERSIGT / VEGETARISK ALTERNATIV / DRIKKEVAREBUFFET / TILKØB TIL

BRUNCHBUFFET / MINDEKOMSAMMENBUFFET / SÆRLIGE PAKKER FOR SELSKABER / SÆSONOVERSIGT / VEGETARISK ALTERNATIV / DRIKKEVAREBUFFET / TILKØB TIL BRUNCHBUFFET / MINDEKOMSAMMENBUFFET / SÆRLIGE PAKKER FOR SELSKABER / SÆSONOVERSIGT / VEGETARISK ALTERNATIV / DRIKKEVAREBUFFET / TILKØB TIL SELSKABSPAKKER VI TILBYDER BRUNCHBUFFET - minimum 20 personer

Læs mere

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. med. Rugbrød med kylling og agurkesalat

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. med. Rugbrød med kylling og agurkesalat Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til, hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Spaghetti Kylling med Lakseruller Ribbensteg med med urtekødboller nye

Læs mere

Supper og sovse Kartoffelsuppe Grønærtesuppe

Supper og sovse Kartoffelsuppe Grønærtesuppe Supper og sovse Her er nogle ca.opskrifter på Lindehusets supper og sovse. Man kan sagtens udelade nogle af grøntsagerne og evt. bruge andre alt efter hvad man lige har ved hånden. Bare suppen/sovsen smager

Læs mere

Hver dag leveres frisk- og hjemmebagt rugbrød, + madbrød

Hver dag leveres frisk- og hjemmebagt rugbrød, + madbrød Frokostmenu A uge 51 Mandag Tirsdag Onsdag Suppe Torsdag Tapas Fredag Dessert Let saltet kalkuncuvette med vin, tomat og urter Stegte kartofler, rodfrugter, porrer, squash og løg vendt i vores egen pesto

Læs mere

UDENLANDSKE SPECIALITETER

UDENLANDSKE SPECIALITETER Vi gør det nemt at vælge rigtigt... UDENLANDSKE SPECIALITETER Danskerne elsker udenlandske specialiteter - som udenlandske oste, pølser og skinker. Vi vil have nye og spændende smagsoplevelser på bordet.

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

Salat af bulls blood og sesamvendte agurker, med chili og koriander (8) Manag

Salat af bulls blood og sesamvendte agurker, med chili og koriander (8) Manag MANDAG Chili con carne af skært oksekød med røget chili, serveret med kogte ris (9,15) Melonsalat med agurker, peberfrugter, tomater og quinoa med dressing på avocadoolie, limesaft og persille Salat af

Læs mere

NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS

NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS DELIKATESSER 19 19 NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS NORTH OAK er 100% velsmag. En smuk delikatesseserie skabt på kærligheden til den ægte smag og den nordiske natur. Med NORTH OAK er årstidernes unikke

Læs mere