Årsmøde i Foreningen af Kommunale Beredskabschefer FKB ÅRSMØDE- PROGRAM. Den august 2015 i Frederikshavn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsmøde i Foreningen af Kommunale Beredskabschefer FKB ÅRSMØDE- PROGRAM. Den 26.-28. august 2015 i Frederikshavn"

Transkript

1 Årsmøde i Foreningen af Kommunale Beredskabschefer FKB ÅRSMØDE- PROGRAM Den august 2015 i Frederikshavn

2

3 VELKOMMEN TIL FREDERIKSHAVN KOMMUNE Velkommen til årsmøde I Frederikshavn Kommune vil vi så gerne have gæster Derfor er det mig en glæde, at Foreningen af Kommunale Beredskabschefer har valgt at holde årsmøde i Frederikshavn. Vi har defineret fire vækstspor, som er vores primære indsatsområder i forhold til vækst og udvikling. Det er det maritime, turisme/events, energi og fødevarer. Vi er vant til at kæmpe hårdt for udvikling. I er også vant til at kæmpe. Jeg har stor respekt for jeres indsats. Som formand for den lokale beredskabskommission har jeg den glæde at følge og være med til at præge beredskabsindsatsen. Strukturreformen fylder i Nordjylland. Vi arbejder målrettet med opgaven, og det er en stor opgave at skulle varetage en vigtig opgave i nye rammer/strukturer og med et besparelsespålæg. Vi går til opgaven med krum hals, og I har en vigtig rolle - også i den kommende tid. Jeg håber, I får nogle inspirerende dage både fagligt, socialt og oplevelsesmæssigt. Jeg vil samtidig opfordre jer til, hvis det er muligt, at besøge nogle af de mange dejlige steder, vi kan byde på i Danmarks nordligste kommune. Rigtig hjertelig velkommen Birgit Hansen borgmester Tillæg til tidsskriftet BRANDVÆSEN, august 2015 udgivet af Foreningen af Kommunale Beredskabschefer Redaktion Larsen & Partnere, Sorø Layout Michael Blomsterberg / Fingerprint Reklame Tryk Rosendahls, Esbjerg

4 De nye beredskaber - er du klar? Besøg os på brandpunkt 57, så viser vi dig, hvordan du får den bedste overgang til de nye beredskaber. Hvis du vil vide mere Vi leverer geografiske IT-løsninger til størstedelen af landets kommuner og myndigheder. Kontakt os på eller ring på Se mere på Beredskab.informi.dk InformiGIS annonce.indd :29:59 VIKING GUARDIAN Banebrydende design med aftageligt yderlag der reducerer eksponering af farlige partikler. På en slukningsopgave kan du risikere at blive eksponeret for en lang række partikler der mistænkes for at være kræftfremkaldende. Efter indsatsen kan VIKING Guardians yderlag tages af og placeres i en plastikpose. Inderforet fungerer som beklædning på turen hjem. Så mindsker du kontamination af bilen og dine omgivelser. Mød os på FKBs årsmøde. Brandpunkt 37 Prøv Guardian på til FKBs årsmødet og se vores andre nyheder så som den militær-inspirerede design VIKING MACS! VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT A/S PARTNER Brandvæsen_W185xH130_juni2015.indd 1 22/06/

5 FKBs ÅRSMØDE 2015 Onsdag den 26. august Kl Foreningen af Kommunale Beredskabschefers årsmøde åbnes ved Arena Nord af formanden, beredskabschef Niels Christensen, Ikast-Brande. Derefter byder borgmester Birgit S. Hansen gæster og deltagere velkommen til Frederikshavn. Kl Brandpunkter besøges Kl Skovbranden i Sverige Sverige blev i 2014 ramt af en af de største skovbrande nogensinde. Den medførte en gigantisk slukningsindsats, evakuering af over mennesker, nedbrændte hjem og kæmpe økonomiske tab. Magnus Levein fra MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (svarende til Beredskabsstyrelsen i Danmark) fortæller om indsatsen og ikke mindst erfaringerne fra at skulle slukke en naturbrand i uvejsomt område over tusindvis af ha. Hvordan organiserer man en sådan indsats, og hvordan inddrager man moderne teknologi til bl.a. at indsamle data og gøre dem tilgængelige på kort? Kl Brandpunkter besøges Kl Brandpunkter og årsmøde sekretariatet lukker Skovbranden i Västmanland i august sidste år var en enorm udfordring for det svenske beredskab. Hvornår var faren så overhængende, at beboere i området skulle evakueres?

6 Kl Kammeratskabsaften Kammeratskabsaftenen er i år henlagt til den gamle Knivholdt Hovedgaard, der ligger lige udenfor Frederikshavn. På Knivholdt vil den store lade være indrettet med en maritim, stærk og historisk iscenesættelse, baseret på festivalen Tordenskioldsdage. Ved åbningen af aftenen erklæres vi nu som antaget besætning på togt med den danske flåde under Store Nordiske Krig i året Med Tordenskiold som skibschef rejser vi gennem en fantastisk fortælling, hvor vi møder historien om Peter Wessel, flåden, Store Nordiske Krig og Frederikshavn (Fladstrand). Forplejningen vil bestå af Suppe og Kød, der tilberedes i forlægningslejren. Skafningen foregår gående, stående, og siddende. De bemandede drikkeboder sørger løbende for, at tørsten holdes fra livet hos mandskabet. Der er således lagt op til et festligt gensyn med kollegaer og venner fra hele landet, hvor vi kan blive rystet sammen, så den gode brandmandsstemning skulle være til stede, når årsmødet fortsættes de følgende dage. Torsdag den 27. august Kl Brandpunkter åbner Kl Forsvarsministeriets syn på aktuelle emner i beredskabet Det er en stor glæde at kunne byde en repræsentant fra Forsvarsministeriet velkommen til FKBs årsmøde. Dette indlæg vil give ministeriets syn på aktuelle emner indenfor beredskabsområdet, herunder nyt om den kommende ny aftale for Redningsberedskabet. Kl Brandpunkter besøges Kl Nyt fra beredskabsstyrelsen Direktør Henning Thisen, Beredskabs- styrelsen, vil i sit indlæg fortælle nyt fra Beredskabsstyrelsen. Frederikshavn kalder sig Tordenskiolds by, og siden 1998 har byen sat søhelten i scene.

7 Kl Frokost Kl Brandpunkter besøges Kl DMI Klima og varsling Fremtidens klima stiller krav til den samfundsmæssige klimatilpasning og derigennem beredskabernes organisering før og efter en skadevoldende hændelse. Hvad er de nyeste konklusioner om fremtidens klima, og hvordan kan DMI hjælpe i forbindelse med en kraftigere klimapåvirkningen af byerne, det åbne land og kysterne. Foredragsholdere: DMIs beredskabschef Knud Jacob Simonsen samt data- og leverancekoordinator Kim Sarup. Kl Brandpunkter besøges Kl Formanden for FKB har ordet Formanden for FKB, Niels Christensen, vil komme med et indlæg om aktuelle emner. Kl Brandpunkter besøges Kl Brandpunkter lukker Kl Festmiddag i Arena Nord Gæster, medlemmer og ledsagere bliver budt til festmiddag og underholdning, Der bliver udarbejdet bordplan, der ophænges ved årsmødesekretariatet og ved indgang til festsalen. Fredag den 28. august Kl Brandpunkter besøges Kl Mødesal, Arena Nord Generalforsamling i Foreningen af Kommunale Beredskabschefer for foreningens A-medlemmer. Kl Frokost Forretningsforbindelser til udstillerne og medarbejdere fra redningsberedskaberne er hjertelig velkommen til at besøge brandpunkterne fredag formiddag fri entré.

8 ALT I BRANDMATERIEL OG KØRETØJER FKB Årsmøde 2015 Besøg os på stand U15 og U16 hvor vi bl.a. præsenterer Beredskabsstyrelsens rammeaftaler på autosprøjter, tanksprøjter, vandtankvogne og F-slanger. Vi fremviser den første autosprøjte, indkøbt på Beredskabsstyrelsens rammeaftale, som skal leveres til Vestegnens Brandvæsen. Vi fremviser også en ny indsatsledervogn der er leveret til Sønderborg Brand og Redning. Vi fremviser desuden et stort udvalg af vores brandmateriel, herunder slanger, armaturer, strålerør, batteridreven overtryksventilator, monteringsbeslag og meget mere... Igen i år har vi masser af gode messetilbud på standen. Vi ses i Frederikshavn den august. Kom og mød Falck på FKB årsmøde 2015 Du finder os på stand og udendørs U5-U6 Falck Redning - Effektive vagtcentralløsninger Falck Safety Services - Udlejning af trænings faciliteter Falck Teknik - Totalleverandør til Beredskaberne Falck Skadeservice - Skadeservice, bygningstjek og bygningsservice Kom og udfyld tipskupon på standen og deltag i lodtrækning om præmier. Deltag også i praktisk konkurrence om daglige hovedpræmier.

9 PROGRAM FOR LEDSAGERE Onsdag den 26. august Kl Kammeratskabsaften Ledsagere og udstillere er indbudt til at deltage i kammeratskabsaftenen, der i år er henlagt til den gamle Knivholdt Hovedgaard. Her vil deltagerne blive rystet godt sammen i selskab med Tordenskiolds soldater som en hyggelig indledning til de kommende dages fællesskab. Torsdag den 27. august Kl Skagen og Råbjerg Mile Busafgang fra Hotel Scandic. Årets ledsagertur går til noget af det smukkeste i Danmark, nemlig Skagen. Vi kører fra Frederikshavn og forbi krudttårnet, som er en del af en gammel befæstning, som bl.a. den berømte søhelt Peder Tordenskiold anvendte som base. Vi fortsætter mod Skagen og kører til Grenen, hvor Sandormen holder klar til at køre os helt ud, hvor de to have mødes. Et smukt syn i alt slags vejr. Turen fortsætter herefter til havneområdet, hvor vi kan nyde livet af både turister og erhverv, og vi sætter os til bords i den kendte Restaurant Parkhuset, som byder på en udsøgt frokost. På vejen hjem kører vi gennem Gammel Skagen, hvor vi fra bussen kan nyde synet af de flotte huse i det oprindelige fiskerleje. Vi kommer også forbi mange af de kendte hoteller i området, bl.a. Ruths Hotel. På vej sydpå stopper vi på P-pladsen ved Råbjerg Mile, hvor der serveres en lille forfriskning, og inden vi igen nærmer os Frederikshavn, kører vi forbi den populære palmestrand. Med på hele turen er et par guider, som stort set har svar på alt. Inden ankomsten til Hotel Scandic omkring kl , vil der være mulighed for at stige af bussen ved Arena Nord, hvor årsmødet med tilhørende udstilling afvikles. Kl Festmiddag i Arena Nord Fredag den 28. august Fredag formiddag er der mulighed for på egen hånd at tage en slentretur i Frederikshavns spændende forretningsgader. Kl Frokost i Arena Nord. Vi fortsætter mod Skagen og kører til Grenen, hvor Sandormen holder klar til at køre os helt ud, hvor de to have mødes. Et smukt syn i alt slags vejr

10 STAY CONNECTED IN THE MOMENTS THAT MATTER. Firefighters responding to an emergency at a chemical plant use MTP8000Ex Series TETRA ATEX radios with the Active Noise Cancelling RSM so they can communicate safely and easily. As they move deeper into the building, the coverage indicators on the radio let them know they are safely connected, while status alerts are viewed on the radios top display. During the operation, control is alerted by a body-worn heart rate monitor connected via Bluetooth that a firefighter is in trouble. Despite the noise and smoke, the team communicating clearly and easily, are able to quickly locate their colleague and help him to safety. To learn more, visit MTP8000Ex WORK SAFER. WORK SMARTER. WORK ANYWHERE. Visit us at Brandpunkt - Stand August Frederikshavn MOTOROLA, MOTO, MOTOROLA SOLUTIONS and the Stylized M Logo are trademarks or registered trademarks of Motorola Trademark Holdings, LLC and are used under license. All other trademarks are the property of their respective owners Motorola, Inc. All rights reserved.

11 Brand og Redning i Frederikshavn Kommune: BRAND OG REDNING PÅ TOPPEN Med undtagelse af sidste afsnit: Bearbejdet efter: Tommy Rise: Beredskabscenter Frederikshavn i tekst og tal (2014) Brand og Redning i Frederikshavn Kommune består af fem stationer, hvoraf der på de fire er indgået en kontrakt med Falck. Frederikshavn Kommune ejer selv alle biler som en stor del af det materiel, der operationelt bruges på kommunens brandstationer. Baggrunden herfor er, at det har været billigere for kommunen selv at eje/lease end at leje gennem Falck. Enheden er en effektiv, dynamisk og aktiv enhed, som yder en effektfuld indsats i forbindelse med brand, redning og miljøopgaver. Beredskabsområdet omfatter cirka indbyggere og 650 kvadratkilometer land og mere end 100 kilometer kyststrækning. Der er brandstationer placeret i Frederikshavn, Skagen, Ålbæk, Sæby og Østervrå. Hovedstationen ligger i Frederikshavn. FREDERIKSHAVN FOREBYGGER Forebyggelse er en af de bedste måder at undgå brand eller ulykke på. Derfor anser Beredskabscenter Frederikshavn forebyggelse af brand og ulykker som et af de store fokusområder. Det er vigtigt at, det forebyggende arbejde sker formålsrettet for at opnå de bedste resultater. Den forebyggende indsats foregår på flere måder, og en del af det forebyggende arbejde består af holdningsbearbejdning og information til og af borgere, rådgivere og virksomheder. BRANDSYN Et vigtigt led i det forebyggende arbejde er brandsyn. Ved et brandsyn rådgiver og informerer vi de ansvarlige personer om formålet med de brandforebyggende regler. Brandsynene foretages på steder, hvor mange mennesker samles, hvor der er særligt brandfarlige forhold og hvor store værdier risikerer at gå tabt ved en brand. Bekendtgørelsen om brandsyn fastlægger, hvor og hvor ofte der skal foretages brandsyn. Som sagkyndige inden for brand rådgiver og vejleder vi kommunens byggesagsbehandlere om brandmæssige forhold i forbindelse med byggesager FRIVILLIGE For altid at kunne imødegå og håndtere større og usædvanlige ulykkeshændelser TAG KONTROLLEN OVER VINTEREN VÆSENTLIGT ØGET FRIKTION I HENHOLD TIL TEST BREMSELÆNGDE Med Onspot Uden Onspot ACCELERATION Med Onspot Uden Onspot DRAGKRAFT Med Onspot Uden Onspot NY ONSPOT 29% LETTERE! Onspot er et enkelt system, som du aktiverer, når vejene bliver glatte eller iskolde. Ved at trykke på en knap inde i lastbilen, aktiveres det automatiske snekædesystem og du kan trygt kører videre. onspot.eu Saving lives, deadlines and reputation Member of VBG GROUP

12 arbejder vi på at kunne mobilisere et udvidet beredskab til enhver tid. Vi har frivillige, der står til rådighed, hvis der skulle ske store hændelser, hvor en større indsatsstyrke behøves. Vi har to grupper af frivillige; en brandgruppe og en førstehjælpsgruppe. Som frivillig laver man en forpligtende kontrakt med Beredskabscenter Frederikshavn. Jobbet som frivillig er ulønnet. FLITTIGE FØRSTEHJÆLPERE Førstehjælpsgruppen tilbyder førstehjælps-vagter til alle slags arrangementer. Vi sætter en ære i, at vores folk er motiverede og veluddannede, så vores kunder får en god oplevelse med vores samarbejde. Vi har stor erfaring inden for mange slags arrangementer som fx. Træf på Toppen, Hjallerup Marked, Rock i Frederikshavn, Dybvad Open Air, Rally Cross Cross cart, folkerace, byfester, cheerleading, springgymnastik og meget andet. Vi hjælper også andre beredskaber med samaritter og vagter, fx karneval i Aalborg. SUPPLEMENT OG AFLASTNING De frivillige påtager sig en række praktiske opgaver på både kommunalt, regionalt og centralt plan og særligt ved længerevarende, mandskabskrævende indsatser. Her fungerer frivillige som supplement til og aflastning for det deltidsansatte redningsberedskab. De frivillige brandfolk er uddannet på lige fod med de deltidsansatte. De frivillige kan have brandvagt på samme vilkår som en fast medarbejder med samme udrykningstid. Større brande, efterslukning, gå brandvagt, sikre skadesteder, skov- og naturbrande, måling af radioaktivt nedfald er nogle eksempler på opgaver, de frivillige kan hjælpe med til at løse. Endvidere kan de frivillige afløse deltidsansatte ved ferier og sygdom og indtræde som reservestyrke nytårsaften. Rekruttering af brandmænd til deltidsstyrken foregår normalt blandt de frivillige, på den måde sikrer vi en tilgang af veluddannet og trænet personale. Ordningen medvirker også til at nedbringe omkostningerne til uddannelse i akutberedskabet. NU OG FREMOVER Brand og Redning i Frederikshavn Kommune har i dag etablerede samarbejder med Hjørring, Brønderslev og Læsø kommuner. Fra 1. januar 2016 bliver beredskabet i Frederikshavn en del af det tværkommunale beredskab for Nordjylland. Skadeservice i særklasse SSG er det oplagte valg i en skadesituation. Vi rykker hurtigt ud fra et af vores 12 centre landet over og skaber tryghed ved at tage hånd om mennesker, værdier og bygninger. Spidskompetencer udgør forskellen. Vores erfarne medarbejdere sikrer og redder værdier med respekt for økonomi og det menneskelige forhold til ting. Døgnvagt

13 Frederikshavn Brandvæsens historie: BRANDBEKÆMPELSE FRA FIRE TIDER 1989: En forårsdag i maj 1989 kolliderede en tankbil med en anhænger fyldt med fyringsolie med en personvogn midt i den lille landsby Jerup. Tankbilen var væltet og brudt i brand. Hvad værre var, så lå der en Shell benzintank kun ti meter fra den brændende tankbil. Ved siden af tankstationen lå Jerup Forsamlingshus, hvor 70 mennesker var samlet til fest. 1921: Brand på herregården Knivholt. Branden var nærmest en kontrolleret nedbrænding. Da den hestetrukne sprøjte endelig nåede ad landevejen fra Frederikshavn, var det med til at forhindre at branden bredte sig. byen et korps med særligt fokus på brandslukning. Navnet var Frederikshavn faste Brandkorps : Under 2. Verdenskrig var det formodentlig modstandsfolk, som sprængte kedelhuset i Frederikshavn i luften. I kedelhuset fremstillede man destilleret vand til de tyske ubådes batterier. Der var ikke meget at stille op for brandvæsnet. 1900: Byens brandkorps holder øvelse. Frederikshavn fik et fælles brand- og politikorps i 1855, men først i 1886 fik 125 år I 2011 kunne Frederikshavn Brandvæsen fejre 125 års jubilæum. Dette blev bl.a. markeret med udgivelsen af en bog om brandvæsnets historie: Frederikshavn Brandvæsen 125 år af Erik S. Christensen og Susanne Jakobsen. Alle fotos på siden er lånt fra jubilæumsbogen. skadeservice i sandhedens øjeblik DØGNVAGT DB-82x50.indd :15:56

14 ÅRETS BRANDP FKB ÅRSMØDE-PROGRAM 2015 Mødesal og aftenfest torsdag Toilet Toilet Udstiller Lounge Toilet Toilet BAR 69 Load inn Arr. Kontor sekretariat a Elev.Cafe områ

15 de Hoved Indgang U-7 U-6 U-8 U-5 U-9 U-4 U-10 U-3 U-12 U-11 U-16 U-18 U-15 U-17 U-2 U-1 U-13 U-14 Rimmens Allé UNKTER 2015

16 STAND 10 FIRMA AMS Akut Miljø Service STAND 6 FIRMA Dansk Bygningskontrol A/S STAND U15, U16 FIRMA GKV Brandmateriel 1 Apollo Brandmateriel A/S 23 Dansk Industri & Skadeservice 65 Haarby Karosseri ApS U U17 U9, Autotec ApS Autronica Fire and Security A/S AVK Danmark A/S Be-Ge Jany A/S Beredskabscenter Aalborg Uddannelsescenter Birepo ApS Bronto Skylift AB BS Support Center for Beredskabspsykologi , 39, 46, 47, U5, U6, 7, 12, 13, 14 Dansk Uniform DIAC Nordic DK-Sea Safety A/S Dräger Safety Danmark A/S Ecolab Electrolux Professional A/S Environment Solutions Falck Danmark A/S U Hauberg Technique A/S Hytor A/S IBS Innovative Software A/S ICM IHM P/S Informi GIS KommuneLeasing Københavns Brandvæsen LD Handel & Miljø A/S AFBUD 60 CFB, Rigspolitiet 7A Falck Healthcare 64 LECTRON ApS Condor Int. Clothing A/S Dansale-InnoVfoam 20 U14 Ferno Norden A/S GearTeam.ApS 29 Linde Brandmateriel 43 Dansk Beredskabskomminikation 5 Dansk Brand-og Sikringsteknisk Institut (DBI)

17 STAND FIRMA STAND FIRMA STAND FIRMA U11, U12 Lotek Safety A/S 66 RescueTekniq U18 Zülau A/S U8 RK Brand & Teknik 73 UMS 56, U2 Markleen AB 53 RM-Group A/S 36 Uni-Safe A/S 42 Motorola Solutions Danmark A/S 63 Røde Kors 9 VBG Group Sales 35 MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) 19 U3 Safidan (Sicom A/S) Scania Danmark A/S 37, 45 Viking Life-Saving Equipment A/S 25 Mørkedal Telecom A/S 62 Skadeservice Danmark 4 Volvo Truck Center Danmark U1 Nordic Fire & Rescue Service AS 44 Siemens A/S 61 SimaTech 40 Oliesug 68 SmartGuard ApS U10 OptiSafe Førstehjælp 15 SSG A/S U13 PMC Technology 32 Tasko ApS 41 Polygon A/S 3 TDC Alarmnet 55 Procurator a/s 11 Radiocom Danmark A/S 33 Recover Nordic Aps 34 Rescue Center Denmark

18 SKAL DU OGSÅ MED TIL FKB s ÅRSMØDE? Scanias redningskøretøjer er kendte for sikkerhed og pålidelighed. Ramme-aftalen med Beredskabsstyrelsen gør det enkelt og effektivt at vælge Scania. Nem og problemfri bestilling af nye Scania uden udbud Fabriksbygget Crewcab mandskabsførerhus helt i stål Kraftig drivline for overlegen accelerationsevne Stabilt chassis for fremragende køreegenskaber

19 FREDERIKSHAVNS HISTORIE Fladstrand hed det fiskerleje, hvorpå de første korn- og pakhuse blev bygget i tallet som følge af den handel, fiskeriet på stedet førte med sig. Frederikshavn begyndte i 1600-tallet at tage form som den by, vi kan se i dag. Tyske tropper anlagde et fæstningsværk Nordre Skanse som et forsvar mod venderne under trediveårskrigen. I løbet af de næste århundreder kom flere fæstningsværker til bl.a. Søndre Skanse som lå dér, hvor flåden holder til i dag. Stedet har fået militær betydning på grund af dets nærhed til Sverige og Norge, og Fladstrands gunstige besejlingsforhold med en naturhavn og en ankerplads beliggende i læ af øgruppen Hirsholmene og Deget. I 1805 anlagdes en egentlig havn ved Fladstrand under navnet Frederikshavn opkaldt efter Kong Frederik VI. Da byen bliver købstad skifter den navn til Frederikshavn. Nedgang i fiskeriet og lukninger af værftsaktiviteter har bevirket, at Frederikshavn i de senere år har skiftet spor. Byen har formået at tiltrække virksomheder inden for teknologi, kommunikation og service. Krudttårnet i Frederikshavn blev bygget i Lille CAFS slukningsanlæg Stor slukningseffekt! POLY PORTEX SL10 Ved hjælp af CAFS teknologi er slukningseffektiviteten af en POLY PORTEX SL10 uovertruffen. Med kun 10 liter premix af 99% vand og 1% skum, kan en indsats mod selv store brande påbegyndes, og den tilsatte trykluft sikrer en lang kastelængde, optimal vedhæftningsevne samt høj virkningsgrad af skumkoncentratet. Anlægget fås i flere udførelser, både med rygskjold for optimal bærekomfort, hjul, ekstra holder for flaske til røgdykkermaske o.l. Se billeder og video af ROSENBAUER Compressed-Air-Foam-Systems på Kontakt RK Brand & Teknik A/S for yderligere informationer.

20 BRANDSKOLEN ER ET KÆMPE AKTIV Af Erik Weinreich MARTEC Frederikshavn Søfartsskole og Maskinmesterskolen i Frederikshavn blev i 2001 lagt sammen til MARTEC, der to år senere også overtog driften af Skoleskibet Danmark. MARTEC er i dag en selvejende institution under ministeriet for Forskning og Videregående Uddannelse. Her udvikles løbende nye kurser i sikkerhed på skibe og havvindmøller I 1959 anlagde Civilforsvaret i Nordjylland en øvelsesby i Hvims midt mellem Frederikshavn og Skagen. Det var dengang i skyggen af den kolde krig med risiko for atomangreb og meget mere. Ti år senere overtog de nordjyske kommuner byen og grundlagde en brandskole, der siden er vokset, udvidet og har ændret status flere gange til det, der i dag er Nordjysk Brand- og Redningsskole, ejet af Frederikshavn Kommune. KRAFTIG VÆKST Skolen er ganske enkelt fulgt med tiden og har hele tiden grebet nye muligheder. Et godt eksempel er fra 1972, hvor maskinmesteruddannelsen blev tilført krav om kurser i brand og sikkerhed. Det blev gennem årene til et frugtbart samarbejde med over 80 rederier, MARTEC og Frederikshavn Skipperskole om en stor palette af maritime sikkerhedskurser. Hurtigt tilbage til hverdagen SKADESERVICE: DØGNVAGT SKADESERVICE FUGTTEKNIK SKIMMELSANERING INDUSTRISERVICE LØSØRESERVICE STORSKADEBEREDSKAB

21 F K B Å RS MØDE-P ROG R AM 2015 til 7,5 mio. kr. Heraf ligger % på maritime kurser med havvindmøller og borerigge som en stærkt opadgående del. Seneste tiltag er maritime sikkerhedskurser for almindelige håndværkere der skifter til det maritime erhverv. De undervises i alt fra søloven til de faglige termer, der benyttes på havet. SAMARBEJDE MED DAGLIGDAGEN - Et stort aktiv for brandskolen er det daglige samarbejde med Frederikshavn Brandvæsen. Skolens undervisere er også indsatsledere, går brandsyn og har kontakt til erhvervslivet. Igen en win-win-situation, fortæller Ib Steen Nielsen og fortsætter. - De lokale virksomheder nyder godt af vores viden og efterspørger mere samarbejde. - En virksomhed havde til eksempel omkring 50 trykflasker fordelt rundt på mange bygninger. Her kunne vi foreslå en løsning med integreret trykluftsanlæg, der både kunne øge sikkerheden og spare virksomheder penge. - Den slags samarbejde glæder også Arbejdstilsynet. Link: samarbejdspartner til, før et nyt kursus kan udvikles. - Et fantastisk samarbejde ikke mindst til glæde for kunderne, fordi de ved, at vi kan opfylde de skarpe, internationale standarder på hele det maritime område, fortæller skolens chef, Ib Steen Nielsen. Det betyder, at skolen de seneste år er vokset med % om året. Alene fra 2014 til 2015 ventes omsætningen at stige fra 6 TDC Alarmnet har Danmarks stærkeste sikringslinjer Fra pr. md. 70, De senere år har offshore branchen efterspurgt nye kurser, som ofte udvikles og gennemføres i tæt samarbejde med MARTEC. Det gælder sikkerhedskurser for havvindmøller (GWO) som indeholder søsikkerhed, løfte- og bæreteknik, evakuering fra lukkede rum, førstehjælp og brandbekæmpelse. Brandskolen kan her byde ind med særlig ekspertise, og ofte skal der kun en telefonopringning fra en kunde eller Vi glæder os til at se dig på stand nr. 65. Til en præsentation af. Lys & lyd "Fodtøj der passer på Dig" N.E. Ringsted ApS

22 HVOR OVERNATTER KONFERENCEDELTAGERNE? Hotel Jutlandia opstod over en bajer Hotel Jutlandia. Einar Honoré, som også byggede Sheraton og Imperial i København, brugte to år og masser af bajere på at overbevise bystyret om, at det skulle have den beliggenhed, det har i dag på havnepladsen et stenkast fra færgerne og den maritime erhvervspark. I dag er det Honorés barnebarn, Camilla Frost, der driver hotellet. Læg mærke til det originale Krøyer-maleri, som hænger i foyeren. Hotellet tilbyder fitness med løbebånd, håndvægte m.m. Trådløst netværk på hele hotellet. Der er fri parkering og tilbud om at benytte aflåst garage. I tilknytning til hotellet ligger der en hyggelig bar, som både benyttes af mandskab fra skibe i havnen i hverdagene og byens unge i weekenden. Hotel Frederikshavn Sømandshjem. Hotel Frederikshavn Sømandshjem hjem, hygge, kaffe og kage Hotel Frederikshavn Sømandshjem er etableret i 1899, og er det ældste nuværende Sømandshjem. I dag er det et moderne hotel, som dog stadig drives i samme ånd, som da det dannede rammer og hjemlige vægge for sømænd og fiskere. Værtsparret lægger vægt på, at stedet skal føles hjemligt, og som i sømandshjemmet udskænkes der ikke alkohol. Tanken om et sømandshjem i Frederikshavn fødtes af kaptajn Søren Thomsen. Han var fører af barkskibet Auroritha af Randers. I en orkan i Vestindien var han kommet i havsnød og blev troende. Da han gik i land, slog han sig ned i barndomsbyen Frederikshavn og åbnede et lille sømandshjem. I 1905 overtog udvalget for Indenlandsk Sømandsmission Sømandshjemmet, og samtidigt blev det første bestyrerpar ansat. Gennem årene er sømandshjemmet blevet udvidet og renoveret flere gange, senest i 2009/2010, og i dag fremstår det som et moderne hotel i Frederikshavn.. Hotel Scandic The Reef et vandland for brandmænd Hotel Scandic The Reef. Har du prøvet ét Scandic Hotel, så har du prøvet dem alle. Og dog, for Hotel Scandic The Reef skiller sig ud fra mængden. For Scandic The Reef i Frederikshavn byder på et 1500 kvm stort caribisk vandland, hvor brandmænd (i menneskeskikkelse) som deres ledsagere kan finde et frikvarter mellem mødepligterne på årsmødet og nyde vandlandets rutsjebane, vandfald, udendørs bassin og den dejlige tropiske varme. Det tropiske vandland er bygget op omkring et bjerg med et caribisk inspireret landskab. Her kan du opleve palmer, klipper, regnskov, gekkoer og fuglekvidder. Du kan også få sommerfugle i maven med en tur i den lukkede vandrutsjebane, der er 80 meter og har et fald på 10 meter. Har du en skattejæger gemt i maven, skulle du måske prøve at dykke ned på bunden af den 3,5 meter dybe dykkerpool, hvor der gemmer sig guldmønter i ædelmetal, der kan byttes til en is i baren. Hotel Best Western Herman Bang Dansk nostalgi med amerikansk aroma Best Western Herman Bang. Hotellet har navn efter den navnkundige, danske forfatter Herman Bang. Men det burde måske have ladet sig opkalde efter kollegaen Gustav Wied, som har boet med sin familie på hotellet adskillige gange. Det vides derimod ikke med sikkerhed, om Herman Bang har boet på hotellet. Men han har ved flere lejligheder besøgt Gustav Wied på hotellet. Hotellet er grundlagt i 1882, og sælger i dag sig selv som et byhotel med nostalgi og charme. I hotellets restaurant Empire byder de på amerikansk mad.

23 Kom og besøg vores to stande ved dette års FKB i Frederikshavn. Her kan du finde spændende nye produkter, besøge vores Dräger værksted og få en snak med vores produktspecialister på standen. Vi glæder os til at byde dig velkommen! Vi ses på Brandpunkt nr. 22 samt 38, 39, 46 og 47

24 BRANDKADETTER PÅ FOLKEMØDET 2015 I år var Brandkadetter i Danmark for første gang en del af Folkemødet på Bornholm. De to unge brandkadetter, Wassim og Helene, og deres instruktør Per var i anledningen taget den lange vej fra Holstebro til Bornholm for at repræsentere brandkadetterne og udbrede kendskabet blandt politikere, journalister og borgere. Op imod mennesker besøgte Folkemødet over de fire dage, det varede, og selvom kadetterne ikke nåede at snakke med hver og en, blev budskabet om Brandkadetter i Danmark spredt på bedste vis. Mange henvendte sig interesseret til de unge kadetter, når de kom gående med Brandkadetter skrevet på blusen, brochurer blev delt ud i en lind strøm og Wassim og Helene fortalte engageret om, hvad brandkadetuddannelsen har betydet for netop dem. Der var også flere nysgerrige blikke, uddybende spørgsmål og endda medvirken fra tv-vært og folketingskandiat Anders Stjernholm, da kadetterne fremviste en lektion i førstehjælp på åben gade. På den sidste dag blev der i høj sol givet hånd og delt nøglekæder ud til blandt andre Københavns overborgmester Frank Jensen og tidl. udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen. Ligeledes fik kadetterne også hilst på Holstebros borgmester, H. C. Østerby, som på førstedagen var forbi kadetternes telt for at hilse personligt på de to unge Holstebro-kadetter. Med bagagen fuld af indtryk og en masse nye kontakter vinkede kadetterne søndag farvel til solskinsøen og Folkemødet Brandkadetterne takker TrygFonden og Velux Fonden for deres store støtte og for at gøre deltagelsen på Folkemødet 2015 mulig med håbet om, at det været medvirkende til, at endnu flere er blevet opmærksomme på, at Brandkadetter i Danmark er med til at gøre en forskel for de deltagende unge og for samfundet. Vi ses på brandpunkt nr. 1 Til FKB s årsmøde Anders Frandsen Tlf Tlf Apollo leverer løftepuder, brandøvelsesudstyr, lystårne og meget mere. Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud eller besøg vores hjemmeside.

ÅRSMØDE 2015 I FREDERIKSHAVN

ÅRSMØDE 2015 I FREDERIKSHAVN FKB ÅRSMØDE 2015 BRANDVÆSEN Maj 2015 ÅRSMØDE 2015 I FREDERIKSHAVN Af Sven Urban Hansen og Tommy Rise, årsmødearrangører Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter for Foreningen af Kommunale

Læs mere

ÅRSMØDE 2014 I HERNING

ÅRSMØDE 2014 I HERNING Velkommen til FKBs årsmøde i Herning 2014 FKB ÅRSMØDE 2014 BRANDVÆSEN Maj 2014 ÅRSMØDE 2014 I HERNING Af Sven Urban Hansen og Tommy Rise, årsmødearrangører Indkaldelse til generalforsamling I henhold til

Læs mere

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2009 til 31. december 2009

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2009 til 31. december 2009 Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg Årsrapport 1. januar 2009 til 31. december 2009 Dansk Revision Telefon: +45 8936 1212 Aalborg Billund Esbjerg Frederikssund

Læs mere

Gjesing Fritidsskole. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2010 til 31. december 2010

Gjesing Fritidsskole. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2010 til 31. december 2010 Gjesing Fritidsskole Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg Årsrapport 1. januar 2010 til 31. december 2010 Dansk Revision Telefon: +45 8936 1212 Aalborg Billund Esbjerg Frederikssund Hadsten Registreret

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn Indkaldelse til generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Nordjylland

Læs mere

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG. Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG. Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning 2015 PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG til Dansk Transport og Logistiks arbejdsgiverforenings generalforsamling 2015 Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning PROGRAM GENERALFORSAMLING

Læs mere

ÅRSMØDE 2013 I AALBORG

ÅRSMØDE 2013 I AALBORG FKB ÅRSMØDE 2013 BRANDVÆSEN Maj 2012 ÅRSMØDE 2013 I AALBORG Foreningen af Kommunale Beredskabschefers årsmøde holdes i år i Aalborg. Det sker i dagene 21., 22. og 23. august med Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Horsens Fællesantenne - Forening

Horsens Fællesantenne - Forening Horsens Fællesantenne - Forening CVR-nr. 54 59 49 17 Regnskabssammendrag af årsrapport 2013 Nærværende regnskabssammendrag er bortset fra ledelsespåtegning, den uafhængige revisors erklæring, oplysninger

Læs mere

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG til DTL - Danske Vognmænds Generalforsamling 2015

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG til DTL - Danske Vognmænds Generalforsamling 2015 2015 PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG til DTL - Danske Vognmænds Generalforsamling 2015 Lørdag 9. maj 2015 kl. 9.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning PROGRAM GENERALFORSAMLING kl. 8.00 kl. 9.00

Læs mere

BRANDVÆSEN. Ildprøve for bedre brandsikkerhed Side. Udgivet af Foreningen af Kommunale Beredskabschefer. NR. 3 April 2015

BRANDVÆSEN. Ildprøve for bedre brandsikkerhed Side. Udgivet af Foreningen af Kommunale Beredskabschefer. NR. 3 April 2015 NR. 3 April 2015 BRANDVÆSEN Udgivet af Foreningen af Kommunale Beredskabschefer Ildprøve for bedre brandsikkerhed Side 8-11 BRANDVÆSEN April 2015 Stor interesse for brandkadetter Seks pilotkommuner klar.

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING. Årsrapport 2013. 25. marts 2014 Dette regnskab indeholder 10 sider

DANSK BRYGMESTER FORENING. Årsrapport 2013. 25. marts 2014 Dette regnskab indeholder 10 sider DANSK BRYGMESTER FORENING Årsrapport 2013 25. marts 2014 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Selskabsoplysninger

Læs mere

Årsmøde i Foreningen af Kommunale Beredskabschefer. program. Den 21.-23. august 2013 i Aalborg

Årsmøde i Foreningen af Kommunale Beredskabschefer. program. Den 21.-23. august 2013 i Aalborg Årsmøde i Foreningen af Kommunale Beredskabschefer fkb årsmøde- program Den 21.-23. august 2013 i Aalborg program for FKBs årsmøde 2013 Onsdag den 21. august Kl. 13.00 Foreningen af Kommunale Beredskabschefers

Læs mere

Formanden forklarede at det tomme sæde i bestyrelsen med at Holger Schmidt som vi er bekendt med, er flyttet til Jylland.

Formanden forklarede at det tomme sæde i bestyrelsen med at Holger Schmidt som vi er bekendt med, er flyttet til Jylland. Referat af ordinær generalforsamling i Greve Brandmandsforening den 5. februar 2015 Formanden startede med at byde velkommen til den ordinære generalforsamling, særlig velkommen til foreningens æresmedlem

Læs mere

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2006 til 31. december 2006

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2006 til 31. december 2006 Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg Årsrapport 1. januar 2006 til 31. december 2006 Dansk Revision Telefon: +45 8936 1212 Frederiksberg Frederiksværk Hadsten Hillerød

Læs mere

Støt Soldater & Pårørende CVR-nr. 33 60 33 98. Årsrapport 2014

Støt Soldater & Pårørende CVR-nr. 33 60 33 98. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Støt Soldater & Pårørende CVR-nr.

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

generalforsamling Husk Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn

generalforsamling Husk Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn Husk generalforsamling Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn Bestyrelsen pr. 1. januar 2011 Formand Svend Åge Pedersen Sdr. Alle 30, Ramsing 7860 Spøttrup Kasserer Lars Yde Villaparken

Læs mere

Dansk Træforening (CVR nr. 16 04 68 84)

Dansk Træforening (CVR nr. 16 04 68 84) Dansk Træforening (CVR nr. 16 04 68 84) INTERN ÅRSRAPPORT 2008 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens bestyrelsesmøde den 5/5 2009. Kvæsthusgade 3 DK-1251 København K Tlf. (+45) 39 16 36 36

Læs mere

FORSTKANDIDATFORENINGENS REJSEFOND SKOVRIDER MOGENS ANDERSEN OG HUSTRUS FOND ÅRSREGNSKAB

FORSTKANDIDATFORENINGENS REJSEFOND SKOVRIDER MOGENS ANDERSEN OG HUSTRUS FOND ÅRSREGNSKAB FORSTKANDIDATFORENINGENS REJSEFOND SKOVRIDER MOGENS ANDERSEN OG HUSTRUS FOND ÅRSREGNSKAB 2011 CVR-NR. 11 70 42 98 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Fondsoplysninger... Ledelsespåtegning... Den uafhængige

Læs mere

Hørsholm Lærerforening

Hørsholm Lærerforening Nyhedsbr Nyhedsbrev nr. 1 marts 2012 Hørsholm Lærerforening Kredsgeneralforsamling Onsdag den 14. marts 2012 kl. 15.15 På Usserød skole (lærerværelset) Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Fir sugeslanger. Februar 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 1-2014. 33. årgang

Fir sugeslanger. Februar 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 1-2014. 33. årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2014 33. årgang Beredskabsstyrelsen Sydjylland Fir sugeslanger Februar 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2014 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Arbejderhjem. A/B Frederiksberg CVR-nr. 13 09 24 19. Fordelingsregnskab for 2013. B l RHOLfT1 VI SKABER BALANCE

Arbejderhjem. A/B Frederiksberg CVR-nr. 13 09 24 19. Fordelingsregnskab for 2013. B l RHOLfT1 VI SKABER BALANCE B l RHOLfT1 A/B Frederiksberg CVRnr. 13 09 24 19 Fordelingsregnskab for 2013 Således vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsarnling den Dirigent BEFERHOLM STATSAUTORISERET PEVISIONSPARTNEPSELSKAB

Læs mere

dbio - Nordjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014

dbio - Nordjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 dbio - Nordjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1

Læs mere

Foreningen Støt Soldater & Pårørende CVR-nr. 33 60 33 98. Årsrapport 2011

Foreningen Støt Soldater & Pårørende CVR-nr. 33 60 33 98. Årsrapport 2011 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Foreningen Støt Soldater & Pårørende

Læs mere

Færre udnytter muligheden for at gå på efterløn Målt i forhold til alle, der har mulighed for at gå på efterløn, er udnyttelsesgraden faldet.

Færre udnytter muligheden for at gå på efterløn Målt i forhold til alle, der har mulighed for at gå på efterløn, er udnyttelsesgraden faldet. Ældre Sagen september 213 Efterlønsmodtagere Antallet af efterlønsmodtagere falder Fra 27 til 212 er antallet af fuldtids-efterlønsmodtagere 1 faldet fra 138.11 til 13.272 personer svarende til et fald

Læs mere

Tjeles Venner CVR-nr. 33 33 23 51

Tjeles Venner CVR-nr. 33 33 23 51 CVR-nr. 33 33 23 51 Årsrapport for regnskabsåret 01.10.13-30.09.14 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB

Læs mere

dbio - Nordjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2013

dbio - Nordjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2013 dbio - Nordjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den 10. marts 2014. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning

Læs mere

Foreningen af Vandværker i Danmark REGION SYD GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 30. MAJ 2015

Foreningen af Vandværker i Danmark REGION SYD GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 30. MAJ 2015 Foreningen af Vandværker i Danmark REGION SYD GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 30. MAJ 2015 PROGRAM KL. 14.00: Kaffe. KL. 14.30: Generalforsamling. KL. 14.00: Ledsagerarrangement: Blomsterdekorationer (egen

Læs mere

Foreningen for erhvervsilkeborg CVR-nr. 33 54 86 72. Årsrapport 2013

Foreningen for erhvervsilkeborg CVR-nr. 33 54 86 72. Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89207000 Telefax 89207005 www.deloitte.dk Foreningen for erhvervsilkeborg CVR-nr. 33 54 86

Læs mere

Nettoomsætning 568.995 639.499 Andre eksterne omkostninger -298.173-319.534. Bruttofortjeneste 270.822 319.965

Nettoomsætning 568.995 639.499 Andre eksterne omkostninger -298.173-319.534. Bruttofortjeneste 270.822 319.965 Resultatopgørelse Perioden 1. januar 2007-31. december 2007 1 2 Nettoomsætning 568.995 639.499 Andre eksterne omkostninger -298.173-319.534 Bruttofortjeneste 270.822 319.965 3 Løn, gager og personaleomkostninger

Læs mere

Hals Vandværk AmbA CVR-nr. 33 63 36 10

Hals Vandværk AmbA CVR-nr. 33 63 36 10 CVR-nr. 33 63 36 10 Årsrapport for 2013 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 9. februar 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Iht. Grundejerforeningens vedtægter indkaldes hermed til ordinær generalforsamling. Tirsdag den 24. februar 2015 - kl. 19.00 Mødelokale 92 på Stengårdsskolen

Læs mere

Generalforsamling. Det blev desuden oplyst, at foreningen pt. har 82 medlemmer, men at der foreløbig kun er 56, der har betalt for sæsonen 14/15.

Generalforsamling. Det blev desuden oplyst, at foreningen pt. har 82 medlemmer, men at der foreløbig kun er 56, der har betalt for sæsonen 14/15. Generalforsamling Afholdt d. 23. september 2014 Kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Gennemgang af regnskab 2013 samt budget 2014 og 2015 4. Indkomne forslag a.

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2013. 1. januar 2013-31. december 2013 (16. regnskabsår) Ideer for Livet Fonden Kay Fiskers Plads 9 2300 København S. CVR nr.

ÅRSREGNSKAB 2013. 1. januar 2013-31. december 2013 (16. regnskabsår) Ideer for Livet Fonden Kay Fiskers Plads 9 2300 København S. CVR nr. ÅRSREGNSKAB 2013 1. januar 2013-31. december 2013 (16. regnskabsår) Ideer for Livet Fonden Kay Fiskers Plads 9 2300 København S CVR nr.: 21 17 68 42 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Fondsoplysninger...

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning ÅGÅRD GRAVENS VANDVÆRK I/S CVR nr. 15 11 85 12 Årsrapport 2012 (79. regnskabsår) Kokholm 1B, 1. sal, 6000 Kolding Tlf.: (+45) 7634 2600, Fax: (+45) 7634 2601 e-mail: kolding@rsmplus.dk,

Læs mere

Drøsselbjerg Strands Grundejerforening

Drøsselbjerg Strands Grundejerforening Drøsselbjerg Strands Grundejerforening Årsrapport for 2014/15 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International

Læs mere

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Årsrapport 2014 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om foreningen 1 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Årsregnskab 1. januar 31. december 2014: Anvendt

Læs mere

KiteBoarding Danmark & Kitetouren

KiteBoarding Danmark & Kitetouren KiteBoarding Danmark & Kitetouren Årsrapport 2009 Se erklæring om assistance med regnskabsopstilling Årsrapporten er godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den / Dirigent Indhold Ledelsespåtegning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN v/ kasserer Ole Tang Christensen, Bøgen 19, Svogerslev, 4000 Roskilde Resultatopgørelse 1. oktober 2013 30. september 2014 Balance 30. september 2014 ØSTERFÆLLED TORV 10,

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Vindmøllelaug Århus Bugt I/S c/o Niels Jørgen Madsen, Guldregnvej 12 8462 Harlev J. CVR. nr. 32 50 53 68 ÅRSREGNSKAB

Vindmøllelaug Århus Bugt I/S c/o Niels Jørgen Madsen, Guldregnvej 12 8462 Harlev J. CVR. nr. 32 50 53 68 ÅRSREGNSKAB Vindmøllelaug Århus Bugt I/S c/o Niels Jørgen Madsen, Guldregnvej 12 8462 Harlev J CVR. nr. 32 50 53 68 ÅRSREGNSKAB 1. januar 2010-31. december 2010 (1. regnskabsår) Godkendt på den ordinære generalforsamling

Læs mere

Regnskabssammendrag 2012

Regnskabssammendrag 2012 Indhold Regnskabssammendrag 1. januar 31. december 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Andelsselskabsoplysninger 4 Resultatopgørelse 5 Balance 6 Pengestrømsopgørelse 8 Noter 9 1

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

ÅRSBERETNING. TORM s UNDERSTØTTELSESFOND (TORM FONDEN) FOTO: DANSK SEJLUNION

ÅRSBERETNING. TORM s UNDERSTØTTELSESFOND (TORM FONDEN) FOTO: DANSK SEJLUNION ÅRSBERETNING 2014 TORM s UNDERSTØTTELSESFOND (TORM FONDEN) FOTO: DANSK SEJLUNION FONDEN OG ÅRETS RESULTAT Fondens resultat før skat blev på kr. 1.534.992 mod et resultat på kr. 7.983.411 i 2013, hvor der

Læs mere

Roslev Fjernvarmeselskab A.M.B.A. Møllebuen 1 7870 Roslev. ÅRSRAPPORT 1. juli 2006 til 30. juni 2007. Cvr.nr. 41160128

Roslev Fjernvarmeselskab A.M.B.A. Møllebuen 1 7870 Roslev. ÅRSRAPPORT 1. juli 2006 til 30. juni 2007. Cvr.nr. 41160128 Roslev Fjernvarmeselskab A.M.B.A. Møllebuen 1 7870 Roslev ÅRSRAPPORT 1. juli 2006 til 30. juni 2007 Cvr.nr. 41160128 Ordinær generalforsamling afholdes på Roslev Kro torsdag den 27. september 2007 kl.

Læs mere

Hals Vandværk AmbA CVR-nr. 33 63 36 10

Hals Vandværk AmbA CVR-nr. 33 63 36 10 CVR-nr. 33 63 36 10 Årsrapport for 2014 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

Værebro Vandværk A.m.b.a. Hvedevej 8 4040 Jyllinge

Værebro Vandværk A.m.b.a. Hvedevej 8 4040 Jyllinge Værebro Vandværk A.m.b.a. Hvedevej 8 4040 Jyllinge CVR-nummer: 51284615 ÅRSRAPPORT 1. januar 2013 til 31. december 2013 Godkendt på vandværkets ordinær generalforsamling afholdt den: Som dirigent: INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

ABF Fremtiden 3. serie

ABF Fremtiden 3. serie Lundbyesgade 3-5, 8000 Århus C Årsrapport for 2009 Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2010 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning... 3 Den uafhængige revisors

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Tommerup Fjernvarme I/S CVR-nr. 32 96 12 12 Årsrapport 2012/13 (3. regnskabsår) Årsrapporten er godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / Dirigent Munkehatten

Læs mere

Det Falsterske Digelag. Årsrapport

Det Falsterske Digelag. Årsrapport Det Falsterske Digelag Årsrapport 1. januar 2005-31. december 2005 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Revisionspåtegning 2 Ledelsesberetning Oplysninger om Digelaget 3 Ledelsesberetning

Læs mere

KiteBoarding Danmark. Årsrapport 2008. Årsrapporten er godkendt på foreningens ordinære generalforsamling, den / Dirigent

KiteBoarding Danmark. Årsrapport 2008. Årsrapporten er godkendt på foreningens ordinære generalforsamling, den / Dirigent KiteBoarding Danmark Årsrapport 2008 Årsrapporten er godkendt på foreningens ordinære generalforsamling, den / Dirigent Indhold Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors påtegning 4 Foreningsoplysninger

Læs mere

Kirkhoff & Tyrrestrup

Kirkhoff & Tyrrestrup Kirkhoff & Tyrrestrup Foreningen Hårbølle Havn Hårbølle Bro 10, 4792 Askeby CVR.nr. 19 59 03 80 Årsregnskab 2014 Nærværende årsregnskab er godkendt på den ordinære generalforsamling, den 22 / 3 2015 Dirigent:

Læs mere

Det tredje spor. Nørre Aaby og Middelfart

Det tredje spor. Nørre Aaby og Middelfart Det tredje spor Nørre Aaby og Middelfart LILLE- BÆLT 1 Jyllandsvej AULBY MIDDELFART Bogensevej Bogensevej Staurbyvej 2 Langagervej Hovedvejen 3 Aulbyvej Aulbyvej sti Højagervej Timsgyden Hedegårdsvej Langgyden

Læs mere

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6 Hovedstaden Albertslund Kommune x x Hovedstaden Allerød Kommune x x Hovedstaden Ballerup Kommune x x Hovedstaden Bornholms Regions kommune x x Hovedstaden Brøndby Kommune x x Hovedstaden Dragør Kommune

Læs mere

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Andelsselskabet Bønsvig - Stavreby Vandværk 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, afholdt den 19. september 2010

Læs mere

Finansielle forhold Selskabets realkreditlån er med årlig rentetilpasning, og renten er for 2012 fastsat til 1,1376% p.a. ekskl. margin.

Finansielle forhold Selskabets realkreditlån er med årlig rentetilpasning, og renten er for 2012 fastsat til 1,1376% p.a. ekskl. margin. Til investorerne i I/S Difko XXVIII (28) Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr. 84012416 Ref. HEF/suj Dato

Læs mere

IT-Forum Midtjylland CVR-nr. 26 61 97 93

IT-Forum Midtjylland CVR-nr. 26 61 97 93 CVR-nr. 26 61 97 93 Årsrapport for 2011 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere

Læs mere

Stævneavis nr. 4. BF Stævne 2012. 7-9. september 2012. I denne stævneavis:

Stævneavis nr. 4. BF Stævne 2012. 7-9. september 2012. I denne stævneavis: Stævneavis nr. 4 BF Stævne 2012 7-9. september 2012 I denne stævneavis: Vi savner dig savner du et hold? Forhåndstilmelding du kan sagtens nå det endnu Fælles transport Hvor skal vi sove? > Lej en madras

Læs mere

Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5

Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5 Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Årsrapport 2013/14 for Aller Holding A/S Aller Holding A/S har udsendt sin årsrapport for regnskabsåret

Læs mere

Sejlklubben København

Sejlklubben København Sejlklubben København Sundkrogskaj 19, 2100 København Ø Årsrapport for 2011 Godkendt på foreningens ordinære generalforsamling, den / 2012... dirigent Indholdsfortegnelse Side Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige

Læs mere

Højslev Nr. Søby Fjernvarmeværk a.m.b.a. Rolighedsvej 6 7840 Højslev. Årsrapport 1. juni 2008 til 31. maj 2009. CVR. nr. 18849518

Højslev Nr. Søby Fjernvarmeværk a.m.b.a. Rolighedsvej 6 7840 Højslev. Årsrapport 1. juni 2008 til 31. maj 2009. CVR. nr. 18849518 Højslev Nr. Søby Fjernvarmeværk a.m.b.a. Rolighedsvej 6 7840 Højslev Årsrapport 1. juni 2008 til 31. maj 2009 CVR. nr. 18849518 Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2009 Dirigent Dansk Revision

Læs mere

Hans Henning Scherfig-Jensens Mindelegat

Hans Henning Scherfig-Jensens Mindelegat Hans Henning Scherfig-Jensens Mindelegat CVR nr: 33 56 36 04 Årsrapport 2014 Forvaltningsdepot nr.: 1008 972 873 Udfærdiget af Nordea Forvaltning Bestyrelsens regnskabspåtegning Vi har i dag behandlet

Læs mere

Aalborg-Nørresundby Antenneforening CVR-nr. 17 10 02 03

Aalborg-Nørresundby Antenneforening CVR-nr. 17 10 02 03 Aalborg-Nørresundby Antenneforening CVR-nr. 17 10 02 03 Årsrapport for 2010 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige

Læs mere

Motionsklubben Elefanten. Årsrapport 2014

Motionsklubben Elefanten. Årsrapport 2014 Indhold Bestyrelsens påtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 Foreningsoplysninger 4 Beretning 5 Årsregnskab 1. januar - 31. december 6 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse

Læs mere

Årsrapport for 2013 27. regnskabsår

Årsrapport for 2013 27. regnskabsår Årsrapport for 2013 27. regnskabsår Gjøl Private Vandværk I/S Bygstubben 22, Gjøl 9440 Aabybro CVR-nr. 11 44 45 47 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling den 18.

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 10. marts 2013 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den trettende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

Gjesing Fritidsskole. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2011 til 31. december 2011. CVR. nr. 33671504

Gjesing Fritidsskole. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2011 til 31. december 2011. CVR. nr. 33671504 Dansk Revision Århus registreret revisionsaktieselskab Tomsagervej 2 DK-8230 Åbyhøj aarhus@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 36 12 12 Telefax: +45 89 36 12 00 CVR: DK 26 71 76 71 Bank:

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

FYNSK ERHVERVS UDDANNELSESFOND ALBANI TORV 4, 5100 ODENSE C ÅRSREGNSKAB

FYNSK ERHVERVS UDDANNELSESFOND ALBANI TORV 4, 5100 ODENSE C ÅRSREGNSKAB BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab CVR-nr. 20 22 26 70 www.bdo.dk Fælledvej 1, Box 19 DK-5100 Odense C Tlf: 63 12 71 00, Fax: 63 12 71 01 E-mail: Odense@bdo.dk FYNSK ERHVERVS UDDANNELSESFOND ALBANI

Læs mere

Ejerforeningen Sadolinparken

Ejerforeningen Sadolinparken Årsregnskab for 2014 Årsregnskabet er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk

Læs mere

BRANDVÆSEN. Helikopteren er landet. Udgivet af Foreningen af Kommunale Beredskabschefer

BRANDVÆSEN. Helikopteren er landet. Udgivet af Foreningen af Kommunale Beredskabschefer NR. 4 maj 2010 Udgivet af Foreningen af Kommunale Beredskabschefer Helikopteren er landet Viceberedskabschef Jan Bærtelsen fra Ringsted vinker Danmarks første lægehelikopter ned. Halvandet års forsøg er

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN BLANGSTEDGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN BLANGSTEDGÅRD Dansk Revision Odense registreret revisionsaktieselskab Langelinie 79 DK-5230 Odense M Odense@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 66 13 03 31 Telefax: +45 66 13 92 31 CVR: DK 82 21 89 12

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Vallensbæk 2..22 Indkaldelse til generalforsamling Hermed indkaldes til klubbens ordinære generalforsamling torsdag den 29. november 22 kl. 9:3 i klubhuset. Hvis der er spørgsmål til punkter på dagsorden

Læs mere

Dansk Ornitologisk Forening DOF København Årsrapport 2012. CVR-nummer 54 75 24 15

Dansk Ornitologisk Forening DOF København Årsrapport 2012. CVR-nummer 54 75 24 15 Dansk Ornitologisk Forening DOF København CVR-nummer 54 75 24 15 Indhold Foreningsoplysninger... 3 Påtegninger... 4 Ledelsespåtegning... 5 Den uafhængige revisors erklæring... 6 Anvendte regnskabsprincipper...

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark I Konvergensprogram 2014 er der forudsat en realvækst i det offentlige forbrug fra 2015-2020. Med nulvækst fra 2015 vil det offentlige forbrug være 20

Læs mere

Grundejerforeningen Sophienlund

Grundejerforeningen Sophienlund CVR nr. 32902480 Årsrapport 1. januar - 31. december 2014 Forelagt og vedtaget på generalforsamlingen den: Dirigent: INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Oplysninger

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på INVITATION GENERALFORSAMLING & ÅRSFEST DANMARKS FARVE- OG LIMINDUSTRI FREDAG DEN 10. APRIL 2015 Generelforsamlingen afholdes på Carlsberg Museum & Business Centre Valby Langgade 1, 1799 København V Festmiddagen

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den 29. marts 2010 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2009 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40

Læs mere

Øksenmølle-Fuglslev Vandværk I/S

Øksenmølle-Fuglslev Vandværk I/S Øksenmølle-Fuglslev Vandværk I/S Årsrapport 2012 Resultatopgørelse for 01.01.2012-31.12.2012 Balance pr. 31.12.2012 Ledelsespåtegning Vi har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 01.01.12-31.12.12

Læs mere

Se hvad nulvækst koster i besparelse i din kommune og region

Se hvad nulvækst koster i besparelse i din kommune og region Se hvad nulvækst koster i besparelse i din kommune og region Nulvækst fra og med 2014 svarer til en nedskæring på 22 mia. kr. og 33.000 job i forhold til regeringens Konvergensprogram 2013. I dette papir,

Læs mere

Aulum-Haderup Erhvervsudvikling

Aulum-Haderup Erhvervsudvikling PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Hjaltesvej 16 Postboks 1443 7500 Holstebro www.pwc.dk E-mail: holstebro@pwc.dk Telefon 96 11 18 00 Telefax 96 11 19 00 Aulum-Haderup Erhvervsudvikling

Læs mere

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448)

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: Jeg er... Svarprocent: 100% (N=1448) 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448) Spørgsmålstype: Vælg en Nuværende elev 244 17% Tidligere elev 69 5% Kommende elev (står på venteliste) 43 3% Underviser 67

Læs mere

Grundejerforeningen Sadolin CVR nr. 28 06 79 41

Grundejerforeningen Sadolin CVR nr. 28 06 79 41 Grundejerforeningen Sadolin * c/o UngBo Danmark A/S Rørdalsvej 27, 9220 Aalborg * telefon 98 17 17 27, Mail ungbo@ungbodanmark.dk Grundejerforeningen Sadolin CVR nr. 28 06 79 41 Årsrapport pr. 31. december

Læs mere

Gjøl Private Vandværk I/S. Årsrapport for 2012 26. regnskabsår

Gjøl Private Vandværk I/S. Årsrapport for 2012 26. regnskabsår Gjøl Private Vandværk I/S Bygstubben 22, Gjøl 9440 Aabybro Årsrapport for 2012 26. regnskabsår CVR-nr. 11 44 45 47 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20.

Læs mere

Implementering af Fælles Medicinkort i kommunerne

Implementering af Fælles Medicinkort i kommunerne Implementering af Fælles Medicinkort i kommunerne E-Sundhedsobservatoriet - Årskonference 2013 Poul Erik Kristensen, KL Overordnet plan for FMK implementering i kommuner Mobilisering Integrationsprojekt

Læs mere

Andelsselskabet Bjert-Stenderup Vandværk. Årsrapport. CVR. nr. 30 01 05 15

Andelsselskabet Bjert-Stenderup Vandværk. Årsrapport. CVR. nr. 30 01 05 15 Jupitervej 4 DK-6000 Kolding Tlf. 76 30 18 00 Fax 75 52 29 12 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Andelsselskabet Bjert-Stenderup Vandværk Årsrapport 2013 CVR. nr. 30 01 05 15 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

EJERFORENINGEN FALEN 6-14 5000 ODENSE C

EJERFORENINGEN FALEN 6-14 5000 ODENSE C EJERFORENINGEN FALEN 6-14 5000 ODENSE C CVR-nr. 20 87 43 84 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling, den / 2011 dirigent ÅRSRAPPORT 2010/2011 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

Den danske fattigdom er mest udbredt på Sjælland

Den danske fattigdom er mest udbredt på Sjælland Den danske fattigdom er mest udbredt på Sjælland Regeringens ekspertudvalg for fattigdom har udarbejdet en dansk fattigdomsgrænse. På baggrund af den nye fattigdomsgrænse viser tal fra AE, at antallet

Læs mere

Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. 6100 Haderslev CVR-nr. 34 75 53 29 ÅRSRAPPORT 2014

Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. 6100 Haderslev CVR-nr. 34 75 53 29 ÅRSRAPPORT 2014 Allan Nielsen Finn Diederichsen Registrerede revisorer CVR-nr. 27 49 24 87 Aabenraavej 1A 6100 Haderslev Telefon: 7453 4220 mail@rnd-partner.dk www.rnd-partner.dk Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. 6100

Læs mere

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening VEDTÆGTER for Kolding Herreds Landbrugsforening LANDBRUGSFORENING Kolding Herreds Landbrugsforening Niels Bohrs Vej 2-6000 Kolding - Tlf. 76 34 17 00 - www.khl.dk 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er:

Læs mere

Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening I/S

Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening I/S Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening I/S Årsrapport 2012 Resultatopgørelse for 01.01.2012-31.12.2012 Balance pr. 31.12.2012 Ledelsespåtegning Vi har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 01.01.12-31.12.12

Læs mere

MODELFLYVNING DANMARK ÅRSREGNSKAB 01-01-2009 31-12-2009

MODELFLYVNING DANMARK ÅRSREGNSKAB 01-01-2009 31-12-2009 MODELFLYVNING DANMARK ÅRSREGNSKAB 01-01-2009 31-12-2009 Budget Regnskab Regnskab Regnskab Regnskab 2009 2009 2008 2007 2006 INDTÆGTER Kontingent 1.785 1.794.278 1.765.250 1.724.600 1.717.150 Salg af tegninger

Læs mere

FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB

FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB Tlf: 63 12 71 00 odense@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Fælledvej 1 DK-5000 Odense C CVR-nr. 20 22 26 70 FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB 2013 CVR NR. 35 14 81 16 2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov. Årsregnskab 2013/14

Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov. Årsregnskab 2013/14 Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov Indhold Bestyrelsens erklæring 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 4 Resultatopgørelse 4 Balance 5 Noter 6 Ernst & Young P/S - Værkmestergade

Læs mere