OH serien - En unik kortserie

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OH serien - En unik kortserie"

Transkript

1 OH serien - En unik kortserie Associations Kort Det er med glæde, at vi kan præsenterer et lærerigt værktøj med høj kunstnerisk kvalitet. Disse kort kan åbne op for forestillingsevnen, intuitionen og kreativt udtryk. Der er instruktioner til alle sæt af kortene. Kortene udogmatiske og tillader deltagerne at være autentiske uden, at blive evalueret og bedømt. Det fantastiske ved disse kort er at de stimulerer kreativiteten og kommunikationen mellem mennesker! Et farverigt springbræt der udfordre din forestillingsevne. Det er både et værktøj og et spil på samme tid, der kan anvendes af børn såvel som voksne brugbare indenfor for arbejde med rådgivning, vejledning, undervisning, coaching, supervision, terapi. Alle vinder! Alle de forskellig kortsæt, kan bruges individuelt eller sammen med de andre kortsæt. Der er utal af variationer. Let tilgængelige instruktioner af kortsættene. Denne kortserie er anvendt i hele verden og oversat til 21 forskellige sprog. Det er med glæder, at vi kan tilbyde yderligere informationer. We are dedicated to producing playful tools of high artistic quality for use in accessing the inner riches of imagination and intuition, of creativity and expression. The instructions provided with each deck of cards are by nature undogmatic and allow participants to be authentic without being evaluated or judged. OH kort to kortsæt af 88 kort Et sæt billedkort, et sæt ordkort Indram et billedkort med ordkort og udforsk mening! 7744 forskellige kombinationer af muligheder, og mange flere fortolkninger. Brug kortene alene eller sammen med en makker, familie eller gruppe. OH kortene er brugbare til rådgivning, vejledning, undervisning, coaching, supervision, terapi. Oversat til 21 sprog. Disse fantastiske kort er designet til at forøge din intuition, forestillingsevne, indsigt og kommunikation. I hele verden bruger mennesker denne unikke kortserie til at undersøge sig selv og sig selv i verden. OH kortene er skabt til at skabe udvikling i forhold til dig selv og andre. Kunstneren Ely Raman indledte med OH en genren af associations kort. 10 x 19 cm

2 COPE 88 Billedkort fra krise til healing Idag har verden brug for alle de instrumenter, der kan skabe fred i verden. COPE Kortene er et fælles projekt mellem en russisk kunstner, en israelsk terapeut og en tysk forlægger. Billedekortene fører os til indre historier mellem smerte og glæde, samt muligheden for at udtrykke og dele dem. Billederne er ikke tabloider, men bidrager til følelsesmæssige oplevelser. Til COPE er en engelsk manual med brugbare eksempler og teoretisk baggrund for healing af traume. COPE kortene er også anvendelige som kombination med andre titler fra OH serien. Det anbefales at den kortserie bruges af professionelle psykologer eller terapeuter. TANDOO 99 picture cards plus 44 action signs about life as a couple The 99 painted images depict scenes of couple-life, symbolizing feelings, wishes, needs, conflicts, and healing patterns that emerge in the continuous flow of couple relationships. In cooperation with Ofra Ayalon, decades of experience in couple counselling and therapy were added to artist Marina Lukyanova s gifted hand when painting the topics covered by this substantial tool. Using signs, 44 action cards suggest the idea of a roadmap for a couple s journey of woe and joy. The cards offer fresh views and thoughts, feelings and actions. True to the genre of the OH Cards, TANDOO Cards can be seen metaphorically and interpreted in a multitude of ways. TANDOO is a tool for private and professional use. It can be combined with every other OH genre deck. PERSONA Ansigter fra hele verden 77 portrætkort plus 33 interaktionskort af Ely Raman. Et anvendelig materiale til utallige af rollespil, hvor deltagerne spiller personer fra hele verden. Hvem er disse personer? Hvad laver de? Hvad ønsker de? Brugen af PERSONA kortene skaber mulighed for gennem spil og forestillingsevne, at møde mennesker fra andre kulturer. Prikkerne på interaktionskortene indikerer det antal af portrætkort som skal anvendes. Pilene repræsenter deres interaktion. Spillerne bringer karaktererne til live. Vores verden synes at blive mindre i takt med at mennesker liv bliver mere kompleks, og befolkningstallet stiger. Kulturer må lære hinanden bedre at kende, således at fordomme ophører. PERSONA kortene er en invitation til at se verden igennem andre menneskers øjne.

3 PERSONITA 77 Portrætter af børn & unge fra hele verden plus 44 situationskort med deres relationer 77 portrætter malet af kunsteren Ely Ramam and Marina Lukyanova repræsenterer børn og unge mennesker fra hele verden og kulturer fra hele verden. Giacometti ligende figurer på de 44 situationskort hjælper os med skaber bevægelse mellem portrætterne, og vække vores egne indre historier om grupper og familier. PERSONITA kortene er en brugbar invitation til at udveksle associationer der dukker op i hukommelsen og fantasien. Disse farverige kort gør at vi kan dele forestillinger. Med PERSONITA vil unge mennesker blive naboer med mennesker i verden, som vi kan lære at kommunikere, forstå og interagerer med. SAGA 55 Fortællekort: Tales and Fairytales Disse 55 billede kort er malet af Ely Ramam. Scenerne og objekterne er fra et land, der aldrig har eksisteret og fra en tid, som altid har eksisteret! Hvert kort er et springbræt ind i myter og fortællinger, og ind i en verden af fortællinger, som aldrig er blevet fortalt før. SAGA kortene åbner op for spontanitet og overraskelse. Billederne inviterer dig til en rejse, sammen eller uden børn, ind i fortælleverden af fantasi, drømme og magi. Både mundtlige og skriftlige fortællinger er vidunderlige måde at praktiserer kreative færdigheder i grupper, med venner, med familien og arbejde. SAGA kombineres rigtig godt sammen med de andre fortælle sæt. MYTHOS 55 Fortællekort: Myter and Legender MYTHOS er navnet på Ely Ramans seneste fortælle sæt. 55 billeder fra forskellige myter. Som SAGA er MYTHOS kortene vævet ind i mærkelige, nye og vidunderlige fortællinger. Meget enkelt inspirerer de forestillingensevnen! MYTHOS er et vidunderligt supplement til vores andre fortælle sæt. De er lette at spille med og fuld af overraskelser. Hver fortælling er en ny historie, skabt på baggrund af fantasien! MYTHOS, 1001 and SHEN HUA kan også kombineres!

4 billedekort til udforskning af Tusind-Og-En-Nat Canadisk kunstner Andrée Pouliot har skabt et vidunderlig sæt af kort: 55 magiske kort fra det mystiske verden i orienten.1001 fortæller fortidens fortælling til os. Hvert kort er en åbning ind i et associationernes univers. Hvert billede er et magisk tæppe, der fører os tilbage til en tid i en fjern fortid. Med 1001 kan vi skabe vores egen fortælling, hvor alt er muligt og ingen fortælling bliver fortalt to gange. Hvert spil skaber muligheden for, at skabe en ny spændende fortælling! SHEN HUA 55 fortællekort fra det gamle Kina Disse 55 er malet af den Kinesiske kunstner, Han Wei. Brugen af traditionel kinesisk akvarelstil har bragt hende sammen med samling af objekter, scener og personligheder, hvor vi kan hente inspiration til en fantastik fortælling. SHEN HUAs afbilder originale legender og myter fra den gamle Kina: med og uden viden om de aktuelle historier, kan vi responder til billeder med vores egne associationer og skabe helt nye historier. Træk et tilfældigt kort fra sættet og hvert kort skaber en overraskelse, og åbner et vindue i til en kreativ verden. Vi lægger, det valgte kort og en fortælling udvikle sig hver fortælling er unik! SHEN HUA kan fører os ind i verden af kreativitet. ECCO Abstrakte billeder Fantasien har ingen grænser På italiansk betyder ecco se her!. Dette sæt består af 99 abstrakte kort malet af by J.D. Ellis, som inviterer til, at undersøge farver, former og mønstre. De har ingen titler, og ingen korrekte betydninger hver af os vil se noget forskelligt. ECCO er en udforing for vores forestillingsevne, et springbræt ind kunsten, et magisk tæppe ind i en verden af fantasi. Skab din egen udstilling, beskriv landskaber eller drømme! Som alle billedesættene kan ECCO kombineres sammen med OH ordkortene. Eller med billederne fra andre sæt fra genren. ECCO inviterer også til udvide kortene og tegne eller male vores eget større billede.

5 HABITAT Mennesker og Natur 88 billedkort malet af naturalist Christian Gronau. En verden af naturlige omgivelser. Flere af billederne virker dokumentariske, andre næsten mytiske, nogle seriøse, og andre sjove. HABITAT (Latin for ham, hende, er bosat) inviterer os til et legene univers, hvor vi skal skabe en sammenhæng og mening med vores omgivelser. Kortene giver ikke svar, men stimulerer spørgsmål om forbindelserne til alle ting. HABITAT kan bruges individuelt eller i grupper til at stimulerer tanker og følelser om vores interaktion med andre livsformer i forhold til vores planet. Som den engelske poet Francis Thompson skriv vi kan ikke plukke en blomst uden at forstyrre en stjerne. MORENÁ 88 billedekort plus 22 sporkort om stamme liv i den brasilianske regnskov Kunstmaleren Walde Mar de Andrade e Silva har levet sit liv i regnskoven i Brasilien. 88 billedekort plus 22 sporkort af fodaftryk tager os på en rejse ind i junglen sammen med glade mennesker. De varme farver og kærlige scenes rører os og hjælper os i vores spil. Børn elsker disse fredsfulde sæt af kort. MORENÁ betyder det oprindelige sted på sproget af stammen Xingu. Det er ikke længe siden at menneskeheden levede i stammer og klaner. Disse kort hjælper os til genfinde vore fortid. MORENÁ kan nænsomt aktiverer vores forestillingsevne med de smukke billeder af stamme liv uden moderne teknologi eller ambitioner. Lydia Jacob Story 55 kollagekort Raymond E. Waydelich (begrænset antal) Kunstner Raymond E. Waydelich har en passion for at kombinerer objekter med billeder som komposition for hans kunst. Han har skabt 55 mesterværker krydret med han egen humor specielt velegnet værktøj for denne genre. Såvel at være kunstværker på sin eget måde, er hver og en af LYDIA JACOB historien kort en indgang til en surrealistisk verden. Et nyt og stadig ukendt sted, fyldt med samling af minder af mennesker, dyr, planter og andre væsner. Bragt sammen med landskaber og mystiske tekster. LYDIA JACOB s verden inviterer os til at associerer sammen med kunstneren vores fantasi kan tage over, hvor kunstneren slap. LYDIA JACOB historien kan inspirerer os både til at nyde kunstværkerne, såvel som at de aktiverer til fortællinger, teater, musik og dans.

6 BEAUREGARD 55 kollager af kunstneren Joan Beauregard (begrænset antal) Kolleger af billeder som inkluderer andre materialer: Det er ikke materialet som er essensen. Kollagen har sole funktion for kompositionen (K.Schwitters). BEAUREGARD kort er arrangementer af form og farver som påvirker betragteren. Spontane association kan inspirerer os til skabelsen af historier og anekdoter. Andre responser til disse kort kan være at finde udtryk til malerier eller dans, musik, teater eller pantomime. Ligesom ECCO, BEAUREGARD kort åbner de døren ind i verden af abstrakt kunst. I en sang uden ord eller musik uden mening. BOSCH The Garden of Delights 65 full-colour kort (begrænset antal) Med dette maleri Lysternes have af Hieronymus BOSCH (ca ). Skabte BOSCH et monument af frygt, håb og fantasier af Europa i middelalderen. BOSCH var en mester til fortælle gennem et sprog af billeder. BOSCH skabte sine mesterværker med dyr, mennesker og skabninger. 65 billedkort af BOSCH s lystens have. Hvert kort er en detaljer af mesterværket. Lægges alle kortene ved siden af hinanden, vil det skabe et puzzlespil (91 x 52 cm) af hele mesterværket. I mere en 500 år har BOSCH s inspireret og fascineret kunstnere og kunstelskere. BOSCH s kort kan åbne en ny dør ind i hans verden og skabe en indsigt i en af vores tids mest berømte kunstnere i den vestlige kunsthistorie. TAHITI 55 Billedekort (Begrænset antal) Paul Gauguin ( ) flyttede sent hans liv til Tahiti, hvor han skabte sine berømte Tahiti malerier. Gennem Gauguin s længsel efter det smukke, udtrykker han fascination for en kultur af uskyld. Han malede scener fra hverdagslivet, livet på landet og mennesker, dog mest kvinder. Disse 55 kort, er valgt på baggrund af hans smukkeste billeder fra TAHITI. Vi kan skabe vores egne historier baseret på Gauguin s motiver. TAHITI kortene fanger beskuerens øje for detaljer og inviterer os til udvide vores egen kreative fantasi.

7 7,5 x 11 cm QUISINE 55 Billedekort med 100 forskellige ingredienser Lige meget hvor mennesker bor, så laver de mad! Er der nogen, som ikke værdsætter et godt måltid? Med QUISINE er vi kokken. Den grafiske kunstner Anke Siebert har portrætteret hvert kort med to forskellige ingredienser for dem vælger spilleren ingredienser til en ret eller et måltid. Hvem som helst der har 3 kort på hånden, har 8 muligheder for at kombinerer en ret. Om det er en 3 rettes menu, en picnic eller en 5 stjernede restaurant, under åben himmel: alting er muligt. Spillere kan lave mad sammen eller fortælle på skift om deres proces og resultat af forberedelserne. Advarsel: QUISINE skaber appetit claro 55 Blanke kort - skab dine egne billeder CLARO har en blå og hvid forside og en hvid bagside Du kan farve eller male disse kort selv med materialer efter eget valg. Dine egne tegninger eller malerier bliver ligeså brugbare, som alle de andre sæt kort. strawberries Beyond My Window THE BOOK about this Unique Genre of Playful Tools (136 pages, 4 colour section) Author Waltraud Kirschke investigates the history and background of the associative cards. Each game with its unique theme is described and discussed as well as portrayed within the larger framework of the genre. The book is alive with practical details and examples plus personal reports from a wide variety of card-users, both private and professional, from many different countries and cultures. An incitement to in-depth use of the associative cards. This is an important source of information for all users of any of the titles in this genre. THE POWER OF OH A Path to Growth, Insight, and Appreciation of Self and Others A 200-page workbook for the OH Cards by Adam Bourgeois complete with 88 b/w small representations of the OH picture cards, extensive bibliography and index. The book is organized into three parts. In Part I, Adam discusses the OH Cards and the realms of personal discovery - the conscious, the unconscious, and archetypes. These chapters prepare the way for Part II and Part III which are about the 176 OH Cards and his insights and comments on each individual card, drawing upon myth, fairytales, word histories, and universal symbols. Space is provided after the descriptions for your own entries, through which this book becomes a personalised journal of your own discoveries.

Institut for Kunstterapi. 25 år

Institut for Kunstterapi. 25 år Institut for Kunstterapi 25 år 15. august 1987-2012 Indholdsfortegnelse- Indledning( 4! Af#Vibeke#Skov# 4! Memories,(Reflections(and(Images(shared(on(the(occasion(of(the( 25 th (Anniversary(of(the(Art(Therapy(Institute(of(Denmark(

Læs mere

Det potentielle rum i leg, kreativitet, oplevelse

Det potentielle rum i leg, kreativitet, oplevelse i leg, kreativitet, oplevelse - Ekspressiv formidling af kunst til børn Forfatter: (årgang 2004) Vejleder: Beth Juncker Opgavens omfang: 78 sider Danmarks Biblioteksskole 2009 Abstract This thesis explores

Læs mere

Aalborg Universitet. Den Kreative Platform Sørensen, Christian Malmkjær Byrge; Hansen, Søren. Publication date: 2011

Aalborg Universitet. Den Kreative Platform Sørensen, Christian Malmkjær Byrge; Hansen, Søren. Publication date: 2011 Aalborg Universitet Den Kreative Platform Sørensen, Christian Malmkjær Byrge; Hansen, Søren Publication date: 2011 Link to publication from Aalborg University Citation for published version (APA): Byrge,

Læs mere

Spotlightdans fra projekt Lysleg

Spotlightdans fra projekt Lysleg Spotlightdans fra projekt Lysleg Der er to måder at være kreativ på. Man kan synge og danse, eller man kan skabe omgivelser, hvor sangere og dansere blomstrer. Warren G. Bennis Tusind tak til BUPL for

Læs mere

Speciale - Master i Organisatorisk Coaching Personlige Narrativer i Organisationer

Speciale - Master i Organisatorisk Coaching Personlige Narrativer i Organisationer Speciale - Master i Organisatorisk Coaching Personlige Narrativer i Organisationer 1 Indhold Abstract... 3 Indledning og motivation... 4 Problemformulering... 4 Specialets konstruktion... 5 Introduktion

Læs mere

MAMMA - strategi. ... eller kunsten at lede en kollektiv skabelsesproces!

MAMMA - strategi. ... eller kunsten at lede en kollektiv skabelsesproces! MAMMA - strategi... eller kunsten at lede en kollektiv skabelsesproces! En masteropgave om ledelsesstrategi i en professionel devised teaterproduktion. af Charlotte Bøving 1370228 Master I teater og dramapædagogik

Læs mere

Kosmopolisme, rejse & brugergenererede medier

Kosmopolisme, rejse & brugergenererede medier Kosmopolisme, rejse & brugergenererede medier,, d. 22.12.2009 Gruppe 3: Kim Vammen, Lisa Rahlff, Bjørn Fibiger-Jensen, Thomas Emil Christiansen, Lasse Winter, Sune Fredskild & Sara Kracht Vejleder: Michael

Læs mere

A K RY L PÅ L Æ R R E D M A L D I G G L A D MAL DIG GLAD

A K RY L PÅ L Æ R R E D M A L D I G G L A D MAL DIG GLAD A K RY L PÅ L Æ R R E D M A L D I G G L A D m ø b e r g s f o r l a g MAL DIG GLAD MAL DIG GLAD af Susanne Møberg Copyright Møbergs Forlag, 2008 1. udgave 1. oplag Layout og foto: Søren Larsen Tlf. +45

Læs mere

Psykoterapi. ... vi er vores relationer...

Psykoterapi. ... vi er vores relationer... Psykoterapi De fleste søger terapi, fordi de ønsker at have det bedre med sig selv og omverdenen samt, at få mere ud af deres liv og relationer. Det er helt naturligt. Som menneske søger vi alle lykken

Læs mere

udtryksformer terapi Nyhedsbrev kreative som SIND Århus Amtskreds & SIND's Pårørenderådgivning Indlæg i dette nummer: Nr.

udtryksformer terapi Nyhedsbrev kreative som SIND Århus Amtskreds & SIND's Pårørenderådgivning Indlæg i dette nummer: Nr. Nyhedsbrev Nr. 16 August 2006 kreative udtryksformer som terapi TEMA: Indlæg i dette nummer: Kunstterapi 6 Kunstterapi: Discovery 10 Psykodrama 13 Musikterapi 15 SIND Århus Amtskreds & SIND's Pårørenderådgivning

Læs mere

Aalborg Universitet. Den Kreative Platform i skolen Hansen, Søren; Sørensen, Christian Malmkjær Byrge. Publication date: 2010

Aalborg Universitet. Den Kreative Platform i skolen Hansen, Søren; Sørensen, Christian Malmkjær Byrge. Publication date: 2010 Aalborg Universitet Den Kreative Platform i skolen Hansen, Søren; Sørensen, Christian Malmkjær Byrge Publication date: 2010 Link to publication from Aalborg University Citation for published version (APA):

Læs mere

Et kræmmermarked i dialog på de sociale medier

Et kræmmermarked i dialog på de sociale medier speciale Et kræmmermarked i dialog på de sociale medier Mia Sylvester-Nielsen Cand.it i webkommunikation Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab Syddansk Universitet, Kolding Vejleder:

Læs mere

Selvfremstilling. Et studie af unges selvfremstilling på internettet (Dating.dk) Af Linda Rotovnik

Selvfremstilling. Et studie af unges selvfremstilling på internettet (Dating.dk) Af Linda Rotovnik Selvfremstilling Et studie af unges selvfremstilling på internettet (Dating.dk) Af Linda Rotovnik I can add colours to the chameleon, change shapes with Proteus for advantages, (Shakespeare, Henry VI)

Læs mere

OH SO SOCIAL. En undersøgelse af social cross media - tværmedial kommunikation i en social kontekst CAMILLA CHRISTIANSEN & THEA JEPSEN

OH SO SOCIAL. En undersøgelse af social cross media - tværmedial kommunikation i en social kontekst CAMILLA CHRISTIANSEN & THEA JEPSEN OH SO SOCIAL En undersøgelse af social cross media - tværmedial kommunikation i en social kontekst CAMILLA CHRISTIANSEN & THEA JEPSEN Speciale, Medieformidlet Kommunikation, Aalborg Universitet Vejleder:

Læs mere

Den professionelle proceskonsulent

Den professionelle proceskonsulent Den professionelle proceskonsulent Vi oplever det felt, som vi brænder for kendetegnet ved to ting. En enorm kreativitet i de mange forskellige lejre der befolkes af proceskonsulenter. De anerkendende,

Læs mere

CHARA is collaborating with The Royal Library of Denmark to preserve and extend access to CHARA - Journal of Creativity, Spontaneity and Learning.

CHARA is collaborating with The Royal Library of Denmark to preserve and extend access to CHARA - Journal of Creativity, Spontaneity and Learning. Title:!Vi graver huller, som musikken kan fylde op Author(s): Jens Skou Olsen & Butch Lacy Source: CHARA Journal of Creativity, Spontaneity and Learning, Vol. 2, No. 1 (2011) Pages: 609-614 Published by:

Læs mere

Authentic Companies are the Winners of Tomorrow

Authentic Companies are the Winners of Tomorrow Authentic Companies are the Winners of Tomorrow www.stagis.com www.stagisblog.com +45 33 23 13 00 IMAGE AUTHENTICITY This above all: to thine own self be true And it doth follow, as the night the day,

Læs mere

dorf el Jar Lina Mur 1

dorf el Jar Lina Mur 1 1Lina Murel Jardorf Forsideskulptur: Op til livet Den 4 meter høje skulptur som pryder foran Sjælsøegruppen, Ny Allerødgård i Allerød. Besøg Galleri No.11 se fotos på s. 102 & 103 Kunst & Kærlighed Citat

Læs mere

når dialog og værktøjer mødes Et speciale i Kommunikation af Sara Engvild Vejleder: Karsten Pedersen Roskilde Universitet 2013 Normalsider: 76,7

når dialog og værktøjer mødes Et speciale i Kommunikation af Sara Engvild Vejleder: Karsten Pedersen Roskilde Universitet 2013 Normalsider: 76,7 når dialog og værktøjer mødes Et speciale i Kommunikation af Sara Engvild Vejleder: Karsten Pedersen Roskilde Universitet 2013 Normalsider: 76,7 Dialogen i den visuelt faciliterende praksis når dialog

Læs mere

I Mandelas fodspor. Emne-information. august 2014

I Mandelas fodspor. Emne-information. august 2014 I Mandelas fodspor Emne-information august 2014 At tilgive sig selv og at tilgive andre er ikke en selvfølgelighed. På Bifrost vil vi gerne give børnene en robusthed, så de netop magter at finde og skabe

Læs mere

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C Trøjborg 29. juni 2009 Kære 9. årgang. En tøjklemme. Ja, sådan ser den ud den er blevet lidt gammel og grå lidt angrebet af vejr og vind den er blevet brugt meget. I kender alle sammen tøjklemmer, nogle

Læs mere

workshops konferencer

workshops konferencer seminarer 6 spørgsmål der sikrer processen workshops konferencer en del af Lære- og dialogforum i Norden INDHOLD 04/ Hvad er målet med dit arrangement? 06/ Hvem inviterer du hvem kommer? 08/ Hvordan skaber

Læs mere

GØR NOGET VED DIT LIV

GØR NOGET VED DIT LIV V E N D FORÅR 2014 GØR NOGET VED DIT LIV f Find os på Facebook BEMÆRK! Aftenskolens kontor flytter fra 1. januar! Vores nye adresse er Boulevarden 34. 1. sal Indhold Guidede udflugter i Nordjylland...s.

Læs mere

Elephant Parade COPENHAGEN 2011 ELEPHANTPARADE.DK DEN STORE AUKTION THE GRAND AUCTION

Elephant Parade COPENHAGEN 2011 ELEPHANTPARADE.DK DEN STORE AUKTION THE GRAND AUCTION Sponsor: Post Danmark 1 Sponsor: Post Danmark Sponsor: Post Danmark 4 6 POUL AGGER ADI HOLZER KIRSTEN MURHART "ENG " "SPERÃNZA" "TRAFIFANTEN" Poul Agger's inspiration: "Det utrolige dyr, som elefanten

Læs mere

Om narrativ terapi med unge

Om narrativ terapi med unge fpf-2006-3-3-kofod.fm Page 174 Friday, September 29, 2006 2:40 PM vol. fokus 34 174 193 Universitetsforlaget 2006 Fagfellevurdert artikkel Om narrativ terapi med unge og hvordan man kommer videre, når

Læs mere

VIVA ARTE AUGUSTA ATLA

VIVA ARTE AUGUSTA ATLA VIVA ARTE AUGUSTA ATLA HORSENS KUNSTMUSEUM (DK) 2012 Forord Et lykkeligt øjeblik, hvor man møder noget helt ukendt og bliver blæst omkuld uden egentlig at vide eller forstå hvorfor og egentlig også i første

Læs mere

Meningsfyldte møder om norskpalæstinensisk

Meningsfyldte møder om norskpalæstinensisk Kapittel 7 Meningsfyldte møder om norskpalæstinensisk kulturudveksling Kim Boeskov Denne artikel omhandler et musikpædagogisk projekt i den palæstinensiske flygtningelejr Rashedieh i det sydlige Libanon.

Læs mere

Skab dig i fællesskabet

Skab dig i fællesskabet HÅNDBOG MED ØVELSER TIL LÆRERE Skab dig i fællesskabet TIL AT FREMME ELEVERS SELVFORSTÅELSE OG EVNE TIL AT INDGÅ I FÆLLESSKABER Hvem er vi og hvad vil vi? mere om det pågældende emne. Denne e-bog er primært

Læs mere

Sprogspil, relationer og pædagogik. At frigøre sig fra snærende begreber

Sprogspil, relationer og pædagogik. At frigøre sig fra snærende begreber Sprogspil, relationer og pædagogik. At frigøre sig fra snærende begreber Af Allan Holmgren, DISPUK, holmgren@dispuk.dk November, 2003 Denne artikel er skrevet som oplæg til mit indlæg på konferencen om

Læs mere

Brugerdrevet Innovation. Innovationsarkitektens værkstøjskasse

Brugerdrevet Innovation. Innovationsarkitektens værkstøjskasse Brugerdrevet Innovation Innovationsarkitektens værkstøjskasse Rebekka Høy Biegel Århus, 2009 Indhold Indledning... 3 Kapitel 1 CHANGEPILOT; den brugerdrevne innovationsarkitekt... 4 Innovationsslangen...

Læs mere