OH serien - En unik kortserie

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OH serien - En unik kortserie"

Transkript

1 OH serien - En unik kortserie Associations Kort Det er med glæde, at vi kan præsenterer et lærerigt værktøj med høj kunstnerisk kvalitet. Disse kort kan åbne op for forestillingsevnen, intuitionen og kreativt udtryk. Der er instruktioner til alle sæt af kortene. Kortene udogmatiske og tillader deltagerne at være autentiske uden, at blive evalueret og bedømt. Det fantastiske ved disse kort er at de stimulerer kreativiteten og kommunikationen mellem mennesker! Et farverigt springbræt der udfordre din forestillingsevne. Det er både et værktøj og et spil på samme tid, der kan anvendes af børn såvel som voksne brugbare indenfor for arbejde med rådgivning, vejledning, undervisning, coaching, supervision, terapi. Alle vinder! Alle de forskellig kortsæt, kan bruges individuelt eller sammen med de andre kortsæt. Der er utal af variationer. Let tilgængelige instruktioner af kortsættene. Denne kortserie er anvendt i hele verden og oversat til 21 forskellige sprog. Det er med glæder, at vi kan tilbyde yderligere informationer. We are dedicated to producing playful tools of high artistic quality for use in accessing the inner riches of imagination and intuition, of creativity and expression. The instructions provided with each deck of cards are by nature undogmatic and allow participants to be authentic without being evaluated or judged. OH kort to kortsæt af 88 kort Et sæt billedkort, et sæt ordkort Indram et billedkort med ordkort og udforsk mening! 7744 forskellige kombinationer af muligheder, og mange flere fortolkninger. Brug kortene alene eller sammen med en makker, familie eller gruppe. OH kortene er brugbare til rådgivning, vejledning, undervisning, coaching, supervision, terapi. Oversat til 21 sprog. Disse fantastiske kort er designet til at forøge din intuition, forestillingsevne, indsigt og kommunikation. I hele verden bruger mennesker denne unikke kortserie til at undersøge sig selv og sig selv i verden. OH kortene er skabt til at skabe udvikling i forhold til dig selv og andre. Kunstneren Ely Raman indledte med OH en genren af associations kort. 10 x 19 cm

2 COPE 88 Billedkort fra krise til healing Idag har verden brug for alle de instrumenter, der kan skabe fred i verden. COPE Kortene er et fælles projekt mellem en russisk kunstner, en israelsk terapeut og en tysk forlægger. Billedekortene fører os til indre historier mellem smerte og glæde, samt muligheden for at udtrykke og dele dem. Billederne er ikke tabloider, men bidrager til følelsesmæssige oplevelser. Til COPE er en engelsk manual med brugbare eksempler og teoretisk baggrund for healing af traume. COPE kortene er også anvendelige som kombination med andre titler fra OH serien. Det anbefales at den kortserie bruges af professionelle psykologer eller terapeuter. TANDOO 99 picture cards plus 44 action signs about life as a couple The 99 painted images depict scenes of couple-life, symbolizing feelings, wishes, needs, conflicts, and healing patterns that emerge in the continuous flow of couple relationships. In cooperation with Ofra Ayalon, decades of experience in couple counselling and therapy were added to artist Marina Lukyanova s gifted hand when painting the topics covered by this substantial tool. Using signs, 44 action cards suggest the idea of a roadmap for a couple s journey of woe and joy. The cards offer fresh views and thoughts, feelings and actions. True to the genre of the OH Cards, TANDOO Cards can be seen metaphorically and interpreted in a multitude of ways. TANDOO is a tool for private and professional use. It can be combined with every other OH genre deck. PERSONA Ansigter fra hele verden 77 portrætkort plus 33 interaktionskort af Ely Raman. Et anvendelig materiale til utallige af rollespil, hvor deltagerne spiller personer fra hele verden. Hvem er disse personer? Hvad laver de? Hvad ønsker de? Brugen af PERSONA kortene skaber mulighed for gennem spil og forestillingsevne, at møde mennesker fra andre kulturer. Prikkerne på interaktionskortene indikerer det antal af portrætkort som skal anvendes. Pilene repræsenter deres interaktion. Spillerne bringer karaktererne til live. Vores verden synes at blive mindre i takt med at mennesker liv bliver mere kompleks, og befolkningstallet stiger. Kulturer må lære hinanden bedre at kende, således at fordomme ophører. PERSONA kortene er en invitation til at se verden igennem andre menneskers øjne.

3 PERSONITA 77 Portrætter af børn & unge fra hele verden plus 44 situationskort med deres relationer 77 portrætter malet af kunsteren Ely Ramam and Marina Lukyanova repræsenterer børn og unge mennesker fra hele verden og kulturer fra hele verden. Giacometti ligende figurer på de 44 situationskort hjælper os med skaber bevægelse mellem portrætterne, og vække vores egne indre historier om grupper og familier. PERSONITA kortene er en brugbar invitation til at udveksle associationer der dukker op i hukommelsen og fantasien. Disse farverige kort gør at vi kan dele forestillinger. Med PERSONITA vil unge mennesker blive naboer med mennesker i verden, som vi kan lære at kommunikere, forstå og interagerer med. SAGA 55 Fortællekort: Tales and Fairytales Disse 55 billede kort er malet af Ely Ramam. Scenerne og objekterne er fra et land, der aldrig har eksisteret og fra en tid, som altid har eksisteret! Hvert kort er et springbræt ind i myter og fortællinger, og ind i en verden af fortællinger, som aldrig er blevet fortalt før. SAGA kortene åbner op for spontanitet og overraskelse. Billederne inviterer dig til en rejse, sammen eller uden børn, ind i fortælleverden af fantasi, drømme og magi. Både mundtlige og skriftlige fortællinger er vidunderlige måde at praktiserer kreative færdigheder i grupper, med venner, med familien og arbejde. SAGA kombineres rigtig godt sammen med de andre fortælle sæt. MYTHOS 55 Fortællekort: Myter and Legender MYTHOS er navnet på Ely Ramans seneste fortælle sæt. 55 billeder fra forskellige myter. Som SAGA er MYTHOS kortene vævet ind i mærkelige, nye og vidunderlige fortællinger. Meget enkelt inspirerer de forestillingensevnen! MYTHOS er et vidunderligt supplement til vores andre fortælle sæt. De er lette at spille med og fuld af overraskelser. Hver fortælling er en ny historie, skabt på baggrund af fantasien! MYTHOS, 1001 and SHEN HUA kan også kombineres!

4 billedekort til udforskning af Tusind-Og-En-Nat Canadisk kunstner Andrée Pouliot har skabt et vidunderlig sæt af kort: 55 magiske kort fra det mystiske verden i orienten.1001 fortæller fortidens fortælling til os. Hvert kort er en åbning ind i et associationernes univers. Hvert billede er et magisk tæppe, der fører os tilbage til en tid i en fjern fortid. Med 1001 kan vi skabe vores egen fortælling, hvor alt er muligt og ingen fortælling bliver fortalt to gange. Hvert spil skaber muligheden for, at skabe en ny spændende fortælling! SHEN HUA 55 fortællekort fra det gamle Kina Disse 55 er malet af den Kinesiske kunstner, Han Wei. Brugen af traditionel kinesisk akvarelstil har bragt hende sammen med samling af objekter, scener og personligheder, hvor vi kan hente inspiration til en fantastik fortælling. SHEN HUAs afbilder originale legender og myter fra den gamle Kina: med og uden viden om de aktuelle historier, kan vi responder til billeder med vores egne associationer og skabe helt nye historier. Træk et tilfældigt kort fra sættet og hvert kort skaber en overraskelse, og åbner et vindue i til en kreativ verden. Vi lægger, det valgte kort og en fortælling udvikle sig hver fortælling er unik! SHEN HUA kan fører os ind i verden af kreativitet. ECCO Abstrakte billeder Fantasien har ingen grænser På italiansk betyder ecco se her!. Dette sæt består af 99 abstrakte kort malet af by J.D. Ellis, som inviterer til, at undersøge farver, former og mønstre. De har ingen titler, og ingen korrekte betydninger hver af os vil se noget forskelligt. ECCO er en udforing for vores forestillingsevne, et springbræt ind kunsten, et magisk tæppe ind i en verden af fantasi. Skab din egen udstilling, beskriv landskaber eller drømme! Som alle billedesættene kan ECCO kombineres sammen med OH ordkortene. Eller med billederne fra andre sæt fra genren. ECCO inviterer også til udvide kortene og tegne eller male vores eget større billede.

5 HABITAT Mennesker og Natur 88 billedkort malet af naturalist Christian Gronau. En verden af naturlige omgivelser. Flere af billederne virker dokumentariske, andre næsten mytiske, nogle seriøse, og andre sjove. HABITAT (Latin for ham, hende, er bosat) inviterer os til et legene univers, hvor vi skal skabe en sammenhæng og mening med vores omgivelser. Kortene giver ikke svar, men stimulerer spørgsmål om forbindelserne til alle ting. HABITAT kan bruges individuelt eller i grupper til at stimulerer tanker og følelser om vores interaktion med andre livsformer i forhold til vores planet. Som den engelske poet Francis Thompson skriv vi kan ikke plukke en blomst uden at forstyrre en stjerne. MORENÁ 88 billedekort plus 22 sporkort om stamme liv i den brasilianske regnskov Kunstmaleren Walde Mar de Andrade e Silva har levet sit liv i regnskoven i Brasilien. 88 billedekort plus 22 sporkort af fodaftryk tager os på en rejse ind i junglen sammen med glade mennesker. De varme farver og kærlige scenes rører os og hjælper os i vores spil. Børn elsker disse fredsfulde sæt af kort. MORENÁ betyder det oprindelige sted på sproget af stammen Xingu. Det er ikke længe siden at menneskeheden levede i stammer og klaner. Disse kort hjælper os til genfinde vore fortid. MORENÁ kan nænsomt aktiverer vores forestillingsevne med de smukke billeder af stamme liv uden moderne teknologi eller ambitioner. Lydia Jacob Story 55 kollagekort Raymond E. Waydelich (begrænset antal) Kunstner Raymond E. Waydelich har en passion for at kombinerer objekter med billeder som komposition for hans kunst. Han har skabt 55 mesterværker krydret med han egen humor specielt velegnet værktøj for denne genre. Såvel at være kunstværker på sin eget måde, er hver og en af LYDIA JACOB historien kort en indgang til en surrealistisk verden. Et nyt og stadig ukendt sted, fyldt med samling af minder af mennesker, dyr, planter og andre væsner. Bragt sammen med landskaber og mystiske tekster. LYDIA JACOB s verden inviterer os til at associerer sammen med kunstneren vores fantasi kan tage over, hvor kunstneren slap. LYDIA JACOB historien kan inspirerer os både til at nyde kunstværkerne, såvel som at de aktiverer til fortællinger, teater, musik og dans.

6 BEAUREGARD 55 kollager af kunstneren Joan Beauregard (begrænset antal) Kolleger af billeder som inkluderer andre materialer: Det er ikke materialet som er essensen. Kollagen har sole funktion for kompositionen (K.Schwitters). BEAUREGARD kort er arrangementer af form og farver som påvirker betragteren. Spontane association kan inspirerer os til skabelsen af historier og anekdoter. Andre responser til disse kort kan være at finde udtryk til malerier eller dans, musik, teater eller pantomime. Ligesom ECCO, BEAUREGARD kort åbner de døren ind i verden af abstrakt kunst. I en sang uden ord eller musik uden mening. BOSCH The Garden of Delights 65 full-colour kort (begrænset antal) Med dette maleri Lysternes have af Hieronymus BOSCH (ca ). Skabte BOSCH et monument af frygt, håb og fantasier af Europa i middelalderen. BOSCH var en mester til fortælle gennem et sprog af billeder. BOSCH skabte sine mesterværker med dyr, mennesker og skabninger. 65 billedkort af BOSCH s lystens have. Hvert kort er en detaljer af mesterværket. Lægges alle kortene ved siden af hinanden, vil det skabe et puzzlespil (91 x 52 cm) af hele mesterværket. I mere en 500 år har BOSCH s inspireret og fascineret kunstnere og kunstelskere. BOSCH s kort kan åbne en ny dør ind i hans verden og skabe en indsigt i en af vores tids mest berømte kunstnere i den vestlige kunsthistorie. TAHITI 55 Billedekort (Begrænset antal) Paul Gauguin ( ) flyttede sent hans liv til Tahiti, hvor han skabte sine berømte Tahiti malerier. Gennem Gauguin s længsel efter det smukke, udtrykker han fascination for en kultur af uskyld. Han malede scener fra hverdagslivet, livet på landet og mennesker, dog mest kvinder. Disse 55 kort, er valgt på baggrund af hans smukkeste billeder fra TAHITI. Vi kan skabe vores egne historier baseret på Gauguin s motiver. TAHITI kortene fanger beskuerens øje for detaljer og inviterer os til udvide vores egen kreative fantasi.

7 7,5 x 11 cm QUISINE 55 Billedekort med 100 forskellige ingredienser Lige meget hvor mennesker bor, så laver de mad! Er der nogen, som ikke værdsætter et godt måltid? Med QUISINE er vi kokken. Den grafiske kunstner Anke Siebert har portrætteret hvert kort med to forskellige ingredienser for dem vælger spilleren ingredienser til en ret eller et måltid. Hvem som helst der har 3 kort på hånden, har 8 muligheder for at kombinerer en ret. Om det er en 3 rettes menu, en picnic eller en 5 stjernede restaurant, under åben himmel: alting er muligt. Spillere kan lave mad sammen eller fortælle på skift om deres proces og resultat af forberedelserne. Advarsel: QUISINE skaber appetit claro 55 Blanke kort - skab dine egne billeder CLARO har en blå og hvid forside og en hvid bagside Du kan farve eller male disse kort selv med materialer efter eget valg. Dine egne tegninger eller malerier bliver ligeså brugbare, som alle de andre sæt kort. strawberries Beyond My Window THE BOOK about this Unique Genre of Playful Tools (136 pages, 4 colour section) Author Waltraud Kirschke investigates the history and background of the associative cards. Each game with its unique theme is described and discussed as well as portrayed within the larger framework of the genre. The book is alive with practical details and examples plus personal reports from a wide variety of card-users, both private and professional, from many different countries and cultures. An incitement to in-depth use of the associative cards. This is an important source of information for all users of any of the titles in this genre. THE POWER OF OH A Path to Growth, Insight, and Appreciation of Self and Others A 200-page workbook for the OH Cards by Adam Bourgeois complete with 88 b/w small representations of the OH picture cards, extensive bibliography and index. The book is organized into three parts. In Part I, Adam discusses the OH Cards and the realms of personal discovery - the conscious, the unconscious, and archetypes. These chapters prepare the way for Part II and Part III which are about the 176 OH Cards and his insights and comments on each individual card, drawing upon myth, fairytales, word histories, and universal symbols. Space is provided after the descriptions for your own entries, through which this book becomes a personalised journal of your own discoveries.

ENJOY! Om forløbet. Om Tim Burton. Varighed Ca. 1,5 måned.

ENJOY! Om forløbet. Om Tim Burton. Varighed Ca. 1,5 måned. Om forløbet Forløbet har særligt fokus på sproglig opmærksomhed. Gennem film og digte bliver eleverne bevidste om sproglige virkemidler, blandt andet brugen ad adjektiver til at skabe billeder. Eleverne

Læs mere

Titel: Barry s Bespoke Bakery

Titel: Barry s Bespoke Bakery Titel: Tema: Kærlighed, kager, relationer Fag: Engelsk Målgruppe: 8.-10.kl. Data om læremidlet: Tv-udsendelse: SVT2, 03-08-2014, 10 min. Denne pædagogiske vejledning indeholder ideer til arbejdet med tema

Læs mere

Titel: Hungry - Fedtbjerget

Titel: Hungry - Fedtbjerget Titel: Hungry - Fedtbjerget Tema: fedme, kærlighed, relationer Fag: Engelsk Målgruppe: 8.-10.kl. Data om læremidlet: Tv-udsendelse: TV0000006275 25 min. DR Undervisning 29-01-2001 Denne pædagogiske vejledning

Læs mere

nyt håndmalet univers

nyt håndmalet univers ny kollektion 2017 NY KOLLEKTION 3 nyt håndmalet univers Det er med stor glæde og forventning at vi hermed præsenterer vores nyeste kollektion, som viser en helt ny og mere kunstnerisk og eksperimenterende

Læs mere

GUIDE TIL BREVSKRIVNING

GUIDE TIL BREVSKRIVNING GUIDE TIL BREVSKRIVNING APPELBREVE Formålet med at skrive et appelbrev er at få modtageren til at overholde menneskerettighederne. Det er en god idé at lægge vægt på modtagerens forpligtelser over for

Læs mere

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard)

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) På den allerførste skoledag fik de farver og papir. Den lille dreng farved arket fuldt. Han ku bare ik la vær. Og lærerinden sagde: Hvad er

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

Portal Registration. Check Junk Mail for activation . 1 Click the hyperlink to take you back to the portal to confirm your registration

Portal Registration. Check Junk Mail for activation  . 1 Click the hyperlink to take you back to the portal to confirm your registration Portal Registration Step 1 Provide the necessary information to create your user. Note: First Name, Last Name and Email have to match exactly to your profile in the Membership system. Step 2 Click on the

Læs mere

How Al-Anon Works - for Families & Friends of Alcoholics. Pris: kr. 130,00 Ikke på lager i øjeblikket Vare nr. 74 Produktkode: B-22.

How Al-Anon Works - for Families & Friends of Alcoholics. Pris: kr. 130,00 Ikke på lager i øjeblikket Vare nr. 74 Produktkode: B-22. Bøger på engelsk How Al-Anon Works - for Families & Friends of Alcoholics Al-Anons grundbog på engelsk, der indfører os i Al- Anon programmet. Om Al-Anons historie, om forståelse af os selv og alkoholismen.

Læs mere

Reventlow Lille Skole

Reventlow Lille Skole 1 Reventlow Lille Skole - så kan du lære det! Engelsk 3.-4. Der vil mundtlig primært blive arbejdet ud fra clio portalen skriftligt arejder vi enten med pirana eller lets do it. Måned Uge nr. Forløb Antal

Læs mere

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen. og

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen.  og 052431_EngelskD 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau D www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com.

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com. 052430_EngelskC 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau C www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview CONTENTS 2 Danish 5 English # 8 COPYRIGHT 2019 INNOVATIVE LANGUAGE LEARNING. ALL RIGHTS RESERVED. DANISH 1. SÅDAN

Læs mere

Til slut viden skal de samle deres viden som grundlag for selv at lave en fantasyhistorie

Til slut viden skal de samle deres viden som grundlag for selv at lave en fantasyhistorie FANTASY Om forløbet Børnene lærer i dette forløb genren fantasy at kende. De skal arbejde med de enkelte elementer, der kendetegner fantasygenren, herunder ordforrådet, karaktererne, de magiske elementer

Læs mere

Remember the Ship, Additional Work

Remember the Ship, Additional Work 51 (104) Remember the Ship, Additional Work Remember the Ship Crosswords Across 3 A prejudiced person who is intolerant of any opinions differing from his own (5) 4 Another word for language (6) 6 The

Læs mere

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Mødet med Dansen Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Bonnie Spliid Jeg er uddannet lærer med liniefag i billedkunst og

Læs mere

Vores mange brugere på musskema.dk er rigtig gode til at komme med kvalificerede ønsker og behov.

Vores mange brugere på musskema.dk er rigtig gode til at komme med kvalificerede ønsker og behov. På dansk/in Danish: Aarhus d. 10. januar 2013/ the 10 th of January 2013 Kære alle Chefer i MUS-regi! Vores mange brugere på musskema.dk er rigtig gode til at komme med kvalificerede ønsker og behov. Og

Læs mere

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray Jeg er henrykt over at din deltagelse i Livmoder Velsignelsen. Denne velsignelse har til formål at bringe heling og forbindelse til din egen livmoder og femininitet. Den er også designet til at forankre

Læs mere

OM INSTITUT FOR ÆDELMETAL

OM INSTITUT FOR ÆDELMETAL AFGANG 2010 OM INSTITUT FOR ÆDELMETAL UDDANNELSEN er en selvstændig videregående uddannelse for alle med interesse for moderne smykkekunst og korpusarbejde, der tager udgangspunkt i et personligt kunstnerisk

Læs mere

Et godt glas vin PDF. ==>Download: Et godt glas vin PDF ebook

Et godt glas vin PDF. ==>Download: Et godt glas vin PDF ebook Et godt glas vin PDF ==>Download: Et godt glas vin PDF ebook Et godt glas vin PDF - Are you searching for Et godt glas vin Books? Now, you will be happy that at this time Et godt glas vin PDF is available

Læs mere

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien)

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien) KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE ROA (Belgien) Roa er en belgisk graffitimaler, der generelt maler dyr, der har en relation til det område de bliver malet i. ROA's farvepallette er minimalistisk og ofte

Læs mere

Er implementering af 3R = Dyrevelfærd?

Er implementering af 3R = Dyrevelfærd? Er implementering af 3R = Dyrevelfærd? Dorte Bratbo Sørensen Det sundhedsvidenskabelige fakultet Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab 3R 3R Replace Reduce Refine Udfordringerne 3R Replace Reduce

Læs mere

DK - Quick Text Translation. HEYYER Net Promoter System Magento extension

DK - Quick Text Translation. HEYYER Net Promoter System Magento extension DK - Quick Text Translation HEYYER Net Promoter System Magento extension Version 1.0 15-11-2013 HEYYER / Email Templates Invitation Email Template Invitation Email English Dansk Title Invitation Email

Læs mere

Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013

Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013 E-travellbook Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013 ITU 22.05.2013 Dreamers Lana Grunwald - svetlana.grunwald@gmail.com Iya Murash-Millo - iyam@itu.dk Hiwa Mansurbeg - hiwm@itu.dk Jørgen K.

Læs mere

Martin Lohse. Passing. Three mobile for accordion. Composed

Martin Lohse. Passing. Three mobile for accordion. Composed Martin Lohse Passing Three mobile for accordion Composed 2011-12 Passing Three mobile for accordion The score is in exact pitch, and the proposed registers can be changed according to room and instrument

Læs mere

Aktivering af Survey funktionalitet

Aktivering af Survey funktionalitet Surveys i REDCap REDCap gør det muligt at eksponere ét eller flere instrumenter som et survey (spørgeskema) som derefter kan udfyldes direkte af patienten eller forsøgspersonen over internettet. Dette

Læs mere

Project Step 7. Behavioral modeling of a dual ported register set. 1/8/ L11 Project Step 5 Copyright Joanne DeGroat, ECE, OSU 1

Project Step 7. Behavioral modeling of a dual ported register set. 1/8/ L11 Project Step 5 Copyright Joanne DeGroat, ECE, OSU 1 Project Step 7 Behavioral modeling of a dual ported register set. Copyright 2006 - Joanne DeGroat, ECE, OSU 1 The register set Register set specifications 16 dual ported registers each with 16- bit words

Læs mere

Aktiv lytning - som kompetence hos ph.d.-vejledere

Aktiv lytning - som kompetence hos ph.d.-vejledere Downloaded from orbit.dtu.dk on: Oct 09, 2016 Aktiv lytning - som kompetence hos ph.d.-vejledere Godskesen, Mirjam Irene; Wichmann-Hansen, Gitte Publication date: 2012 Document Version Også kaldet Forlagets

Læs mere

1 What is the connection between Lee Harvey Oswald and Russia? Write down three facts from his file.

1 What is the connection between Lee Harvey Oswald and Russia? Write down three facts from his file. Lee Harvey Oswald 1 Lee Harvey Oswald s profile Read Oswald s profile. Answer the questions. 1 What is the connection between Lee Harvey Oswald and Russia? Write down three facts from his file. 2 Oswald

Læs mere

Reventlow Lille Skole

Reventlow Lille Skole 1 Reventlow Lille Skole - så kan du lære det! Engelsk 5.-6. klasse Der vil mundtlig primært blive arbejdet ud fra clio portalen skriftligt arejder vi enten med pirana eller lets do it. Måned Uge nr. Forløb

Læs mere

Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud.

Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud. Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud. Dagtilbudsloven kræver, at der for dagtilbud skal udarbejdes en samlet pædagogisk læreplan, der giver rum for leg, læring samt relevante aktiviteter og metoder. Loven

Læs mere

Den uddannede har viden om: Den uddannede kan:

Den uddannede har viden om: Den uddannede kan: Den uddannede har viden om: Den uddannede kan: Den uddannede kan: Den studerende har udviklingsbaseret viden om og forståelse for Den studerende kan Den studerende kan Den studerende har udviklingsbaseret

Læs mere

PAUL SMULDERS Serendipity Yours galleri NB Viborg

PAUL SMULDERS Serendipity Yours galleri NB Viborg Serendipity Yours 28.09-26.10.2013 galleri NB Viborg Paul Smulders har vi kendt og udstillet siden 1998. Og vi glæder os hver gang til at opleve, hvad han har arbejdet med i atelieret. Denne gang er ingen

Læs mere

Brug sømbrættet til at lave sjove figurer. Lav fx: Få de andre til at gætte, hvad du har lavet. Use the nail board to make funny shapes.

Brug sømbrættet til at lave sjove figurer. Lav fx: Få de andre til at gætte, hvad du har lavet. Use the nail board to make funny shapes. Brug sømbrættet til at lave sjove figurer. Lav f: Et dannebrogsflag Et hus med tag, vinduer og dør En fugl En bil En blomst Få de andre til at gætte, hvad du har lavet. Use the nail board to make funn

Læs mere

Agenda. The need to embrace our complex health care system and learning to do so. Christian von Plessen Contributors to healthcare services in Denmark

Agenda. The need to embrace our complex health care system and learning to do so. Christian von Plessen Contributors to healthcare services in Denmark Agenda The need to embrace our complex health care system and learning to do so. Christian von Plessen Contributors to healthcare services in Denmark Colitis and Crohn s association Denmark. Charlotte

Læs mere

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet Praktikevaluering Studerende (Internship evaluation Student) Husk at trykke "Send (Submit)" nederst (Remember to click "Send (Submit)" below - The questions are translated into English below each of the

Læs mere

Engelsk 6. klasse årsplan 2018/2019

Engelsk 6. klasse årsplan 2018/2019 Måned Uge nr. Forløb August 32 American Summer 33 Camp 34 Antal Kompetencemål og lektioner færdigheds- og vidensområder 9 Tekst og medier (fase 1) Samtale (fase 2) Læringsmål I can use information from

Læs mere

Help / Hjælp

Help / Hjælp Home page Lisa & Petur www.lisapetur.dk Help / Hjælp Help / Hjælp General The purpose of our Homepage is to allow external access to pictures and videos taken/made by the Gunnarsson family. The Association

Læs mere

F o r t o l k n i n g e r a f m a n d a l a e r i G I M - t e r a p i

F o r t o l k n i n g e r a f m a n d a l a e r i G I M - t e r a p i F o r t o l k n i n g e r a f m a n d a l a e r i G I M - t e r a p i - To fortolkningsmodeller undersøgt og sammenlignet ifm. et casestudium S i g r i d H a l l b e r g Institut for kommunikation Aalborg

Læs mere

Engelsk 5. klasse årsplan 2018/2019

Engelsk 5. klasse årsplan 2018/2019 Måned Uge nr. Forløb Antal lektioner Kompetencemål og færdigheds- og vidensområder August 32 Back to School 9 33 Interkulturel kontakt 34 Samtale 35 It's Fashion 9 Skriftlig kommunikation Skrivning September

Læs mere

NOTIFICATION. - An expression of care

NOTIFICATION. - An expression of care NOTIFICATION - An expression of care Professionals who work with children and young people have a special responsibility to ensure that children who show signs of failure to thrive get the wright help.

Læs mere

An expression of care Notification. Engelsk

An expression of care Notification. Engelsk An expression of care Notification Engelsk Kolding Kommune Senior- og Socialforvaltningen, Familierådgivningen Professionals who work with children and young have a special responsibility to ensure that

Læs mere

Cross-Sectorial Collaboration between the Primary Sector, the Secondary Sector and the Research Communities

Cross-Sectorial Collaboration between the Primary Sector, the Secondary Sector and the Research Communities Cross-Sectorial Collaboration between the Primary Sector, the Secondary Sector and the Research Communities B I R G I T T E M A D S E N, P S Y C H O L O G I S T Agenda Early Discovery How? Skills, framework,

Læs mere

STYRK BØRNS SPROGLIGE UDVIKLING

STYRK BØRNS SPROGLIGE UDVIKLING STYRK BØRNS SPROGLIGE UDVIKLING KURSER FOR ANSATTE I DAGINSTITUTIONER, DAGPLEJER, BØRNEHAVEKLASSER SAMT PÆDAGOGSTUDERENDE HANNE HTCompany HTTROLLE I/S OM KURSET STYRK BØRNS SPROGLIGE UDVIKLING ET KURSUS

Læs mere

Sport for the elderly

Sport for the elderly Sport for the elderly - Teenagers of the future Play the Game 2013 Aarhus, 29 October 2013 Ditte Toft Danish Institute for Sports Studies +45 3266 1037 ditte.toft@idan.dk A growing group in the population

Læs mere

SEPA Direct Debit. Mandat Vejledning 2013.03.15. Nets Lautrupbjerg 10 DK-2750 Ballerup

SEPA Direct Debit. Mandat Vejledning 2013.03.15. Nets Lautrupbjerg 10 DK-2750 Ballerup SEPA Direct Debit Mandat Vejledning 2013.03.15 Nets Lautrupbjerg 10 DK-2750 Ballerup Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Tilknyttet dokumentation... 3 1.2 Kontakt til Nets... 3 2. Krav til SEPA

Læs mere

Side 1 af 9. SEPA Direct Debit Betalingsaftaler Vejledning

Side 1 af 9. SEPA Direct Debit Betalingsaftaler Vejledning Side 1 af 9 SEPA Direct Debit Betalingsaftaler Vejledning 23.11.2015 1. Indledning Denne guide kan anvendes af kreditorer, som ønsker at gøre brug af SEPA Direct Debit til opkrævninger i euro. Guiden kan

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Ungdomsuddannelser Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen

Læs mere

Basic statistics for experimental medical researchers

Basic statistics for experimental medical researchers Basic statistics for experimental medical researchers Sample size calculations September 15th 2016 Christian Pipper Department of public health (IFSV) Faculty of Health and Medicinal Science (SUND) E-mail:

Læs mere

Totally Integrated Automation. Totally Integrated Automation sætter standarden for produktivitet.

Totally Integrated Automation. Totally Integrated Automation sætter standarden for produktivitet. Totally Integrated Automation Totally Integrated Automation sætter standarden for produktivitet. Bæredygtighed sikrer konkurrenceevnen på markedet og udnytter potentialerne optimalt. Totally Integrated

Læs mere

Eksempel på eksamensspørgsmål til caseeksamen

Eksempel på eksamensspørgsmål til caseeksamen Eksempel på eksamensspørgsmål til caseeksamen Engelsk niveau E, TIVOLI 2004/2005: in a British traveller s magazine. Make an advertisement presenting Tivoli as an amusement park. In your advertisement,

Læs mere

ST. KONGENSGADE 3, BAGHUSET, 1264 COPENHAGEN

ST. KONGENSGADE 3, BAGHUSET, 1264 COPENHAGEN KANT ST. KONGENSGADE 3, BAGHUSET, 1264 COPENHAGEN KSZ 100/70-11, 2016, Ball point on paper, 100 x 70 cm. PATTERN RECOGNITION MAGNUS PETTERSEN MIE OLISE KJÆRGAARD CAROLINE KRYZECKI CLAY KETTER 20. AUGUST

Læs mere

Skolen i samfundet. Byhaveskolen har i skoleåret 2015/2016 indledt samarbejde med:

Skolen i samfundet. Byhaveskolen har i skoleåret 2015/2016 indledt samarbejde med: Skolen i samfundet. Byhaveskolen Ørbækvej 47 5700 Svendborg Byhaveskolen har i skoleåret 2015/2016 indledt samarbejde med: Tlf.: 62 23 61 40 Galleri DGV i villa Tårnborg omkring en event med en kunstner

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2012

Trolling Master Bornholm 2012 Trolling Master Bornholm 1 (English version further down) Tak for denne gang Det var en fornøjelse især jo også fordi vejret var med os. Så heldig har vi aldrig været før. Vi skal evaluere 1, og I må meget

Læs mere

Richter 2013 Presentation Mentor: Professor Evans Philosophy Department Taylor Henderson May 31, 2013

Richter 2013 Presentation Mentor: Professor Evans Philosophy Department Taylor Henderson May 31, 2013 Richter 2013 Presentation Mentor: Professor Evans Philosophy Department Taylor Henderson May 31, 2013 OVERVIEW I m working with Professor Evans in the Philosophy Department on his own edition of W.E.B.

Læs mere

Vejledning til Sundhedsprocenten og Sundhedstjek

Vejledning til Sundhedsprocenten og Sundhedstjek English version below Vejledning til Sundhedsprocenten og Sundhedstjek Udfyld Sundhedsprocenten Sæt mål og lav en handlingsplan Book tid til Sundhedstjek Log ind på www.falckhealthcare.dk/novo Har du problemer

Læs mere

Brug af logbog i undervisning. Karen Lauterbach Center for Afrikastudier Adjunktpædagogikum 19. Juni 2013

Brug af logbog i undervisning. Karen Lauterbach Center for Afrikastudier Adjunktpædagogikum 19. Juni 2013 Brug af logbog i undervisning Karen Lauterbach Center for Afrikastudier Adjunktpædagogikum 19. Juni 2013 Motivation og projektidé Modsætning mellem undervisningsideal (deltagende og reflekterende studerende

Læs mere

SAS Corporate Program Website

SAS Corporate Program Website SAS Corporate Program Website Dear user We have developed SAS Corporate Program Website to make the administration of your company's travel activities easier. You can read about it in this booklet, which

Læs mere

Bilag. Resume. Side 1 af 12

Bilag. Resume. Side 1 af 12 Bilag Resume I denne opgave, lægges der fokus på unge og ensomhed gennem sociale medier. Vi har i denne opgave valgt at benytte Facebook som det sociale medie vi ligger fokus på, da det er det største

Læs mere

Back to basics. - systemic virtues for social work and clinical practise in future society. Jørn Nielsen, klinisk psykolog, ph.d., JN@kliniskpsyk.

Back to basics. - systemic virtues for social work and clinical practise in future society. Jørn Nielsen, klinisk psykolog, ph.d., JN@kliniskpsyk. Back to basics - systemic virtues for social work and clinical practise in future society Maturana: 100% of human existence is about love, all pain and suffering for which people search for help is of

Læs mere

Hvad er artscapes? fiber beton, glasfiber, beton, og rustfri stål.

Hvad er artscapes? fiber beton, glasfiber, beton, og rustfri stål. artscapes Hvad er artscapes? Inden for artscapes skaber vi elementer og miljøer ud fra en unik kunstnerisk proces, der baner vejen for fantasifuld interaktion mellem mennesker. Produkterne kan med deres

Læs mere

Brugsanvisning. Installation Manual

Brugsanvisning. Installation Manual Manual size: 148 x 210 mm 175g copper paper(铜版纸印刷) UNIVERSAL BIL TAGBAGAGEBÆRER Brugsanvisning UNIVERSAL CAR ROOF RACK Installation Manual Model no. 10889 Tak fordi du valgte dette produkt, som vi håber

Læs mere

The basic colour is black

The basic colour is black Paso Basic / design by Thomas Darø The basic colour is black The beautiful collection of Paso Basic has a simple contemporary look and creates exciting design values in interior decoration. The basic colour

Læs mere

OXFORD. Botley Road. Key Details: Oxford has an extensive primary catchment of 494,000 people

OXFORD. Botley Road. Key Details: Oxford has an extensive primary catchment of 494,000 people OXFORD Key Details: Oxford has an extensive primary catchment of 494,000 people Prominent, modern scheme situated in prime retail area Let to PC World & Carpetright and close to Dreams, Currys, Land of

Læs mere

- for trivsel og velvære i virksomheden...

- for trivsel og velvære i virksomheden... - for trivsel og velvære i virksomheden... - EN OPLEVELSE I Få et spændende kreativt indspark i dagligdagen - få nye sjove oplevelser og ryst kollegaerne sammen på en anderledes måde. Hyr én, to eller

Læs mere

Lev med kunst - og i al evighed. Skulpturer af Anders Nyborg

Lev med kunst - og i al evighed. Skulpturer af Anders Nyborg Lev med kunst - og i al evighed. 16 Skulpturer af Anders Nyborg Livsglæde Stil, individualitet og karakter kommer for Hvorfor ikke give dine bedste venner en mange mennesker til udtryk gennem den skulptur

Læs mere

How Al-Anon Works - for Families & Friends of Alcoholics. Pris: kr. 130,00 Ikke på lager i øjeblikket Vare nr. 74 Produktkode: B-22.

How Al-Anon Works - for Families & Friends of Alcoholics. Pris: kr. 130,00 Ikke på lager i øjeblikket Vare nr. 74 Produktkode: B-22. Bøger på engelsk How Al-Anon Works - for Families & Friends of Alcoholics Al-Anons grundbog på engelsk, der indfører os i Al- Anon programmet. Om Al-Anons historie, om forståelse af os selv og alkoholismen.

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskole Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen You remain

Læs mere

Hvor er mine runde hjørner?

Hvor er mine runde hjørner? Hvor er mine runde hjørner? Ofte møder vi fortvivlelse blandt kunder, når de ser deres nye flotte site i deres browser og indser, at det ser anderledes ud, i forhold til det design, de godkendte i starten

Læs mere

Engelsk 8. klasse årsplan 2018/2019

Engelsk 8. klasse årsplan 2018/2019 Måned Uge nr. Forløb Antal lektioner Kompetencemål og færdigheds- og vidensområder August 32 Zombie Apocalypse 11 Skriftlig kommunikation 33 Læsning 34 35 Lytning Samtale September 36 Titanic 10 Skriftlig

Læs mere

Plenumoplæg ved Nordisk Børneforsorgskongres2012 Professor Hanne Warming, Roskilde Universitet Kontakt: hannew@ruc.dk

Plenumoplæg ved Nordisk Børneforsorgskongres2012 Professor Hanne Warming, Roskilde Universitet Kontakt: hannew@ruc.dk Plenumoplæg ved Nordisk Børneforsorgskongres2012 Professor Hanne Warming, Roskilde Universitet Kontakt: hannew@ruc.dk Medborgerskabets fire dimensioner (ifølge G. Delanty, 2000) Rettigheder Pligter Deltagelse

Læs mere

User Manual for LTC IGNOU

User Manual for LTC IGNOU User Manual for LTC IGNOU 1 LTC (Leave Travel Concession) Navigation: Portal Launch HCM Application Self Service LTC Self Service 1. LTC Advance/Intimation Navigation: Launch HCM Application Self Service

Læs mere

mandag den 23. september 13 Konceptkommunikation

mandag den 23. september 13 Konceptkommunikation Konceptkommunikation Status... En række koncepter, der efterhånden har taget form Status......nu skal vi rette os mod det færdige koncept idé 1 idé 2 How does it fit together Mixing and remixing your different

Læs mere

KLATMALER EVENT - bring jeres kreativitet i spil KLATMALER EVENTS - MERE END TEAMBUILDING

KLATMALER EVENT - bring jeres kreativitet i spil KLATMALER EVENTS - MERE END TEAMBUILDING KLATMALER EVENT - bring jeres kreativitet i spil KLATMALER EVENTS - MERE END TEAMBUILDING 1 EVENT 2 KLATMALER EVENT /1 Hvordan skal visionerne for det kommende år se ud? Har I netop afsluttet et udviklingsforløb,

Læs mere

web concept tema 4 Hvordan kan man motivere børn til at spise mere frugt?

web concept tema 4 Hvordan kan man motivere børn til at spise mere frugt? tema 4 web concept Hvordan kan man motivere børn til at spise mere frugt? The objective for this project is to make a campaign that motivates children to eat more fruit. In the campaign there must be information

Læs mere

3D NASAL VISTA 2.0

3D NASAL VISTA 2.0 USER MANUAL www.nasalsystems.es index index 2 I. System requirements 3 II. Main menu 4 III. Main popup menu 5 IV. Bottom buttons 6-7 V. Other functions/hotkeys 8 2 I. Systems requirements ``Recommended

Læs mere

På kant(en) med kunsten

På kant(en) med kunsten Denne artikel skal referreres til som: På kant(en) med kunsten. Jane Bykær. www.psykoanalysen.dk. Udgivet november 2016. På kant(en) med kunsten Vi lever i en viden-tid, hvor ideen om viden eller muligheden

Læs mere

Privat-, statslig- eller regional institution m.v. Andet Added Bekaempelsesudfoerende: string No Label: Bekæmpelsesudførende

Privat-, statslig- eller regional institution m.v. Andet Added Bekaempelsesudfoerende: string No Label: Bekæmpelsesudførende Changes for Rottedatabasen Web Service The coming version of Rottedatabasen Web Service will have several changes some of them breaking for the exposed methods. These changes and the business logic behind

Læs mere

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen 18. aug. 18. okt. 2 0 1 2 Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen Velkommen til udstillingen Art Together Udstillingen præsenterer værker af Billedkunstner Marianne Johansen og arkitekt og billedkunster

Læs mere

Historien om en ikonisk vase

Historien om en ikonisk vase Varekatalog 2016 ...tilbage til de danske hjem Historien om en ikonisk vase Lyngby by Hilfling er en dansk virksomhed, der genopdager og genskaber brugskunst fra vores fælles skandinaviske designarv og

Læs mere

South Baileygate Retail Park Pontefract

South Baileygate Retail Park Pontefract Key Details : available June 2016 has a primary shopping catchment of 77,000 (source: PMA), extending to 186,000 within 10km (source: FOCUS) 86,000 sq ft of retail including Aldi, B&M, Poundstretcher,

Læs mere

Lokalbanken fylder 90 år

Lokalbanken fylder 90 år Lokalbanken fylder 90 år og forærer kunst til borgerne tid til nærvær Forord Lokalbanken har fornøjelsen af at præsentere 11 kunstværker, der er blevet indkøbt i anledning af bankens 90-års fødselsdag.

Læs mere

3D NASAL VISTA TEMPORAL

3D NASAL VISTA TEMPORAL USER MANUAL www.nasalsystems.es index index 2 I. System requirements 3 II. Main menu 4 III. Main popup menu 5 IV. Bottom buttons 6-7 V. Other functions/hotkeys 8 2 I. Systems requirements ``Recommended

Læs mere

Surrealisme - Drømmen om en overvirkelighed

Surrealisme - Drømmen om en overvirkelighed Surrealisme - Drømmen om en overvirkelighed Undervisningsmateriale 8.-10. klasse Malerier på grænsen mellem verdener En gruppe kunstnere i 1920ernes Paris troede fuldt og fast på, at man igennem kunsten

Læs mere

Vores mission hos ANTIDARK er at bringe kvalitets belysning ind i dit liv.

Vores mission hos ANTIDARK er at bringe kvalitets belysning ind i dit liv. Since the dawn of time, man has depended on the existence of light. The sun forced darkness to retreat into the shadows and made life possible. In our modern lives we still depend on light in order to

Læs mere

ALLROUND 360 ONE 360 ONE SOFT SQUARY BLOCKY OWI TUBO EASY B75 EASY B100

ALLROUND 360 ONE 360 ONE SOFT SQUARY BLOCKY OWI TUBO EASY B75 EASY B100 ALLROUND 360 ONE 360 ONE SOFT SQUARY BLOCKY OWI TUBO EASY B75 EASY B100 Since the dawn of time, man has depended on the existence of light. The sun forced darkness to retreat into the shadows and made

Læs mere

LUST & COLOURS 11. OKTOBER - 14. NOVEMBER 2013 FERNISERING DEN 10. OKTOBER FRA KL. 16

LUST & COLOURS 11. OKTOBER - 14. NOVEMBER 2013 FERNISERING DEN 10. OKTOBER FRA KL. 16 LUST & COLOURS 11. OKTOBER - 14. NOVEBER 2013 FERNISERING DEN 10. OKTOBER FRA KL. 16 Farver ses og opleves med både intellekt og følelser. I useumsbygningen undersøger seks kunstnere, hvad farver gør ved

Læs mere

www.helbak.dk / SPRING 2013

www.helbak.dk / SPRING 2013 www.helbak.dk / SPRING 2013 MALENE HELBAK - en kombination af nordisk enkelhed og en farverig verden. Hendes ambition er at lave brugsting, der gør en forskel. Der skaber positiv opmærksomhed og daglig

Læs mere

SCRAPBOG KARAKTEROVERSIGT

SCRAPBOG KARAKTEROVERSIGT SCRAPBOG KARAKTEROVERSIGT OVERSIGT INTRO KARAKTERER... 2 MONA... 3 THOMAS... 4 GITTE... 5 KIMMI... 6 LIVA OG KURT... 7 TOVE, PATRICK, HELLE OG JENS PEDER... 8 Mor glæder sig til sin søns besøg! profil

Læs mere

VIA Film & Transmedia VIA UNIVERSITY COLLEGE

VIA Film & Transmedia VIA UNIVERSITY COLLEGE VIA Film & Transmedia VIA UNIVERSITY COLLEGE 1. Kort om studiet 2. Opbygning (inkl. praktik, udvekslingsmuligheder) 3. Undervisningsform 4. Erhvervsliv og beliggenhed 5. Studenterproduktioner 6. Optagelseskriterier

Læs mere

Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning.

Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning. 1. E-MAGASINER (Herning) Hvem kan deltage: Studerende i Herning Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning. På kurset lærer du at

Læs mere

Mandara. PebbleCreek. Tradition Series. 1,884 sq. ft robson.com. Exterior Design A. Exterior Design B.

Mandara. PebbleCreek. Tradition Series. 1,884 sq. ft robson.com. Exterior Design A. Exterior Design B. Mandara 1,884 sq. ft. Tradition Series Exterior Design A Exterior Design B Exterior Design C Exterior Design D 623.935.6700 robson.com Tradition OPTIONS Series Exterior Design A w/opt. Golf Cart Garage

Læs mere

Læsning som mental sundhed. Mette Steenberg Læseforeningen

Læsning som mental sundhed. Mette Steenberg Læseforeningen Læsning som mental sundhed Mette Steenberg Læseforeningen Læseforeningen Social frivillig forening PUF Stærke læsende fællesskaber gennem fælles læsning Væresteder, ældresektoren (kommunalt), psykiatrien,

Læs mere

IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE

IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE DEN KONKRETE FREMGANGSMÅDE Tekstliggørelse er med vilje en meget enkel metode, som ikke kræver specielle indkøb eller nye færdigheder. Det er vigtigt, fordi dagligdagen

Læs mere

Grammar online: - http://cms.elevunivers.dk/index.php?option=com_wrapper&itemid=2645 - http://engelsk5-7.gyldendal.dk/indgange/grammar.

Grammar online: - http://cms.elevunivers.dk/index.php?option=com_wrapper&itemid=2645 - http://engelsk5-7.gyldendal.dk/indgange/grammar. Årsplan 2015/2016 6. klasse We ll still be speaking English in class. Students build confidence in their language abilities through a strong emphasis on discussion, dialogue, listening and questioning

Læs mere

Vejledning til brugen af bybrandet

Vejledning til brugen af bybrandet Vejledning til brugen af bybrandet Indhold Hvorfor bruge bybrandet? s. 3-4 Inspiration/ big idea s. 5-10 Syv former for bybranding s. 11-18 Brug af logoet s. 19-21 Find desuden flere cases, designelementer

Læs mere

FLYER | 219 Vejle - Jelling - Givskud - Legoland - Randbøldal | HOP-ON HOP-OFF BUS | Sommerplan K19 | Sydtrafik | VEJLE KOMMUNE

FLYER | 219 Vejle - Jelling - Givskud - Legoland - Randbøldal | HOP-ON HOP-OFF BUS | Sommerplan K19 | Sydtrafik | VEJLE KOMMUNE HOP-ON HOP-OFF BUS TUREN GÅR til...... the BUS GOes to Hop på bussen og hop af lige ved de store seværdigheder eller i centrum af Vejle, hvor du kan shoppe, gå på opdagelse på et museum eller nyde en frokost.

Læs mere

Årsplan 5. klasse engelsk Skoleåret Lærer: Susanne Hviid

Årsplan 5. klasse engelsk Skoleåret Lærer: Susanne Hviid Årsplan 5. klasse engelsk Skoleåret 2019-20 Lærer: Susanne Hviid Ud over nedenstående emner fra taskebogen: First Choice for femte, vil eleverne løbende arbejde med forskellige skriftlige opgaver og grammatik

Læs mere

Modul 5. Practice. PositivitiES. On-line-kursus. Engagement og mening. Applied Positive Psychology for European Schools

Modul 5. Practice. PositivitiES. On-line-kursus. Engagement og mening. Applied Positive Psychology for European Schools PositivitiES Applied Positive Psychology for European Schools ES Positive European Schools On-line-kursus Modul 5 Practice Engagement og mening This project has been funded with support from the European

Læs mere