Danseskolens Avis 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danseskolens Avis 2015"

Transkript

1 Danseskolens Avis 2015 Vi har skrevet denne lille avis med oplysninger som omhandler alt om afdansningsbal og forårskursus og foreløbigt program for næste sæson. Forsiden: Kort info Side 2: Generalprøver Side 3-4 Program for afdansningsbal Side 5: Spisning til afdansningsbal Side 6-11: Program for forårskursus Side 12-18: Program for næste sæson Kort info: Lørdag den 25. april holder vi afdansningsbal i Ravnsborghallen i Køge. Afdansningsballet forløber denne gang som en opvisning blandet med de forskellige hold og aldersgrupper så det bliver afvekslende. Vi begynder kl og forventer at være færdige med opvisning ca Vi anbefaler at i forhåndsbestiller maden i cafeteriet, så de kan planlægge godt og tilfredsstille alle. Spisningen foregår løbende så i kan gå op og bede om det forhåndsbestilte når det passer jer. Der er også mulighed for at spise efter opvisningen. Alt det kan i læse nærmere om på Madsiden på side 6 Vi regner med at alle elever kan deltage, men for at holde styr på det hele med kostumer og billetter vil vi meget gerne have afbud hvis nogen elever ikke kan deltage. Hvis du har gået til dans på danseskolen i 5,10,15, 20, 25 eller måske 35 år uden pause skal du skrives op på danseskolen senest d. 10. april Det er meget vigtigt at alle deltager i generalprøven og er man forhindret skal man give besked til danselæreren i god tid. Billetter: Billetter kan købes på danseskolen fra den 1. april og frem til generalprøven fredag den 24. april. Der kan ikke købes billetter på selve dagen for afdansningsballet, men ikke brugte billetter kan refunderes ved indgangen. Priser for billetter til afdansningsbal 2015: Elever: Gratis Billetten udleveres på holdet til de elever der har betalt for sidste rate. Voksne fra 13 år: Kr. 150,- pr. stk. Pensionister og børn (fra 3 år til max. 12 år): kr. 80,- pr. stk.

2 Generalprøver 2015 Når vi holder generalprøver rykker danseskolens kontor ud til Ravnsborghallen. Danseskolen er dermed lukket både for undervisning og billetsalg og al henvendelse foregår i Ravnsborghallen eller på tlf Det er meget vigtigt for os, at alle de hold der skal til generalprøve bakker op og melder afbud i god tid hvis man ikke kan komme. Husk at alle skal stille op i den lille hal 10 min. før. De tider der står på listen er gulvtider i den store hal, og vi holder dem meget nøje. Torsdag den 24. april Fredag den 25. april Kl Hold Børnedans Kl Børneformation Kl "Frost" for børn Kl "Halløj i Klostret" Kl "Hairspray" Kl "High School Musical" Kl "Annie" Kl "Loose Yourself" (Små drenge) Kl "Løvernes konge" Kl Moderne Kl "Annie Get Your Gun" Kl Junior hip hop formation Kl "Moulin Rouge" Kl "Rent" Kl "Skønheden og udyret" Kl "Christoffer" Kl "Dancing Violins" Kl "Frost" for voksne Kl "Chicago" Kl "HelloDolly" Kl "Oliver Twist" Kl for voksne Kl Kl Kl Kl "Thriller" "Bringing back Tomorrow" Disco formation junior "Cats"

3 PROGRAM FOR AFDANSNINGSBAL 25. APRIL CATS Jazz voksne Elite 2. Pardans 3-5 år Begyndere 3. Disco duo Jun. og voksne Elite 4. OLIVER TWIST Step 5. Fri Jitterbug Børn og junior 5 ÅRS ERINDRING 6. Formation Hip Hop Junior Elite 7. Fri disco og hip hop Børn Hold Standard dans Børn Elite 9. Fri disco Junior Hold HIGH SCHOOL MUSICAL Show Børn 11. THRILLER Show Junior Hold Fri Disco rutine Hold Vals, tango, quickstep og cha cha cha Voksne Beg. Og øv. 14. Disco formation Junior 15. FROST VENSKABSPOKAL 16. Wienervals, vals, tango, slowfox og quickstep Junior og voksne Elite 17. ANNIE Hip hop show Junior Rutine og elite 18. HAIRSPRAY Swing show Børn og junior Eutine 19. Fri hip hop rutine Hold Tomorrow Jazz Voksne Elite 21. Loose Yourself Hip Hop Drenge Beg. Og øv. 22. SKØNHEDEN OG UDYRET Show Børn Rutine 23. Samba, cha cha cha, rumba og jive Børn Elite 24. Pardans 4-6 år øvede 25. Dancing Violins Irsk Step 26. "RENT" House Junior 27. Fri disco solo Elite 28. MOULIN ROUGE Show Junior Rutine 29. Fri Rock n roll Børn og Junior Rutine 30. Smallgroup Disco Junior Elite 31. Vals, tango, slowfox og quickstep Voksne Rutine 32. Vals, quickstep, cha cha cha og jive Børn Beg. Og øvede ÅRS ERINDRING 33. Fri hip hop Junior Hold Moderne Junior og voksne 35. LØVERNES KONGE Show junior Rutine

4 36. Formation Disco Børn Elite 37. Cha cha cha, rumba og jive Voksne Rutine 38. Fri hip hop Drengeholdene 39. ANNIE GET YOUR GUN Show Børn og junior 40. Christopher Show Voksne Rutine 41. Fri Break Drenge holdene 42. Samba, cha cha cha, rumba, Paso Doble og Jive Jun. og Voksne Elite 43. CHICAGO Show Junior Rutine 44. Fri hip hop solo Elite 45. HELLO DOLLY Show Voksne 46. Kotillion Fælles march Alle

5 Spisning til Afdansningsbal 2015 I samarbejde med Cafeteriaet i Ravnsborghallen, har vi sammensat en række forslag til spisning. Dagens ret: Mørbradgryde m/ ris og ærter kr. 85 pr. portion Smørrebrød: æg & rejer roastbeef m/ remoulade og surt rullepølse m/ sky & løgringe leverpostej m/ bacon, champignon og rødbeder dyrlægens natmad skinke m/ italiensk salat flæskesteg m/ rødkål kr. 25 stk. pr. mad Du bestiller ved at sende beløbet direkte til Cafeteriaet på nedenstående konto nr. reg. nr.: 9077 kontonr.: Når der betales skal der skrives navn og hvad der bestilles på overførslen Eventuelt sende en mail på: Husk at angive om du ønsker at spise under opvisningen, eller om du vil vente til bagefter. Hvis I ønsker at spise under opvisningen foregår det ved at i henter jeres mad i cafeteriaet når i er sultne. Jeg håber at mange vil bakke op om den nye ordning da det vil lette betjeningen meget hvis i har bestilt på forhånd. Der kan bestilles frem til mandag den 20. april Udfyld nedenstående talon som du kan aflevere ved afhentning af maden.

6 Spisning til Afdansningsbal 25. april 2015 i Ravnsborghallen. Vi har bestilt og betalt følgende: Navn: Vi har bestilt: Dagens ret: Mørbradgryde m/ ris og ærter kr. 85,- Antal: Smørrebrød: æg & rejer kr. 25,- Antal: roastbeef m/ remoulade og surt rullepølse m/ sky & løgringe kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal: leverpostej m/ bacon, champignon og rødbeder dyrlægens natmad skinke m/ italiensk salat flæskesteg m/ rødkål kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal:

7 Forårs sæsonen 2015 Danseskolen tilbyder mange forskellige hold i foråret. Primært skal alle turneringsdansere have mulighed for at fortsætte og intensivere deres træning, men der er også nye hold for børn og voksne. Vi prøver eksempelvis med hold i Les Lanciers. Prisen for de enkelte hold er noteret i skemaet da det afhænger af træningstiden og om der er 5 eller 6 undervisningsgange. Vi giver rabat for søskende og ved deltagelse på flere hold: Fuld pris for 1. hold og 100,- rabat på alle efterfølgende. Undervisningstid Pris for 5 gange Pris for 6 gange min. 485,- 582,- 60 min. 640,- 768,- 90 min. 900,- 1080,- 1 voksen par i 50 min. 900,- 1080,-

8 Forårs sæsonen 2015 Mandag 27. april, 4. maj, 11. maj, 18. maj, 1. juni (5gange) Kl Hold 5 Børn, øvede Kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 6 Børn og junior rutine Kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 8 Standard Junior elite kr. 640,- pr. pers Kl Hold 10 Standard Ynglinge og voksne elite Lærer: Kåre og Benita Kr. 900,- Kl Teknikhold for rutinerede voksne par i standard og latin kr. 900,- pr. par Kl Hold 20 Hip Hop og showdance Rutine 13 år kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 19 Disco og showdance Junior fra 13 år, rutine Kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 18 Disco og showdance Børn år, rutine Kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 43 Jitterbug og Rock n roll Begyndere og Øvede og Camilla Kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 16 Fra 5. Kl. og ældre. Begyndere og øvede kr. 480,- pr. pers. Café og hjælp: Camilla Wollert

9 Tirsdag 6 gange fra den 28. april-2. juni Kl Forberedelseskursus til standard og latin for børn og junior Kl Hold 4 børn øvede Kl Hold 7 (gamle hold 6+7) TEKNIKTIME Børn, rutine Kl Hold 8b Latin Junior og ynglinge, elite Kr. 1080,- r. pers. Kl Les Lanciers for alle Her lærer vi alle 5 ture og slutter af sidste gang med hygge og et lille glas Kr. 1080,- pr. par Café: kl : Camilla Wollert Kl Hold 32 Hip Hop formation national Årgang: fra årgang 02 og ældre Junior elite Lærer: Mac Kl Hold 29 Hip hop for star-dansere Junior, elite 2+3 Lærer: Mac Kl Hold 41 House Lærer: Mac Kl Hold 30 Hip hop solo+duo Voksne elite niveau 3 Lærer: Mac

10 Onsdag ny tid: Hold 21 Hip Hop og showdance Rutine fra år ny tid Hold 25 Disco solo og duo Junior og voksne, elite niveau 2 ny tid Hold 31 National formation for junior og voksne elite 1,2 og 3 ny tid Smallgroup Disco Danserne skal deltage på formationen ny tid Hold 26 Disco solo og duo Junior og voksne, elite niveau 3 Kl Hold 27 Hip Hop solo+duo junior elite, niveau 1 Lærer: Victoria Kl Hold 81 Koreografi hold for junior og voksne elite Lærer: Victoria

11 Torsdag 5 gange: fra den 30. april-4. juni (Lukket på Kr. Himmelfartsdag) Kl Hold 23 Disco og hip hop samt formation Børn, elite niveau 1 Lærer: Camille Kr. 485,- Kl Hold 17 Børn rutine 8-9 år Lærer: Camille kr. 485,- Kl ekstra træning for junior og voksne elite Kr. 100,- pr. gang (Der kan være enkelte aflysninger) Kl Hold Børn, 3-4. kl. Begyndere og øvede Lærer: Camille Kr. 485,- Kl Hold 24 Disco solo+duo junior elite, niveau 1 Lærer: Camille kr. 485,-

12 Fredag 5 gange: den 8. maj,15. maj, 22. maj, 29. maj, 5. juni Kl Zumba Kl Hold Børn 0-2. kl. Begyndere og Øvede Lærer: Camille kr. 485,- Kl X tra træning i Disco med Akrobatik og springteknik Lærer: Camille og Malene Kr. 50,- pr. gang Kl x-tra træning Hip Hop Lærer: Camille og Malene kr. 50,- pr. gang

13 Vintersæsonen 2015 Vintersæsonen er planlagt til at starte den 1. september I løbet af Juni sender vi brev ud til alle der har gået dans i sæsonen 2014/2015 hvori vi skriver hvilket hold vi anbefaler til næste år. Herefter kan i tilmelde jer via klubmodul på hjemmesiden. Husk at reservere plads i god tid for 1. august åbner vi for nye elever. Alle vore dygtige lærere fortsætter til næste sæson, men der vil være lidt ændringer på dage og hold, så kig endelig godt i programmet og se hvad vi har at tilbyde. Rigtig God sommerferie til jer alle og vi glæder os til at se jer igen til en ny sæson. Mange hilsner hele teamet bag BB-dans

14 Vintersæsonen 2015/2016 Mandag Kl Hold 6 Børn, rutine Kl Hold 7 Børn og junior elite 1 Kl Hold 9 Standard Junior elite 2 Kl Hold 11 Standard Ynglinge og voksne elite 3 Lærer: Kåre og Benita Kl Hold 38 Jazz, funk og showdance Voksne, elite Kl Hold 51 for voksne Rutine 5 Café og hjælp: Camilla Wollert Kl Hold 18 Disco og showdance Børn år, rutine Kl Hold 19 Disco og showdance Junior fra 12 år, rutine Kl Hold 14a Børn 1-3. kl. Øvede Kl Hold 43 Jitterbug og Rock n roll Begyndere og Øvede og Camilla Kl Hold 16 Fra 6. Kl. og ældre. Begyndere og øvede

15 Tirsdag Kl Hold 8 TEKNIKTIME Børn, elite 1 Kl Hold 5, børn øvede Kl Hold 10 Latin junior, elite 2 Kl Hold 42 Irsk og amerikansk step Begyndere og øvede Kl Hold 48 Voksne, rutine 3 Kl Hold Voksne begyndere Café: kl : Camilla Wollert Kl Hold 27 Hip Hop solo+duo junior elite, niveau 1 Lærer: Victoria Kl Hold Koreografi og stilarter Junior og voksne elite 2+3 Kl Hold 32 Hip Hop formation national Årgang: fra årgang 03 og ældre Junior og voksne elite Lærer: Victoria og Mac Kl Smallgroup for deltagere fra formationen Kl Hold 29 Hip hop for star-dansere: Teknik og Freestyle Junior, elite 2+3 Lærer: Mac Kl Hold 41 House Lærer: Mac Kl Hold 30 Hip hop solo+duo Voksne elite niveau 3 Lærer: Mac

16 Onsdag ny tid: Hold 21 Hip Hop og showdance Rutine fra år ny tid Hold 25 Disco solo og duo Junior og voksne, elite niveau 2 ny tid Hold 31 National formation for junior og voksne elite 1,2 og 3 ny tid Smallgroup Disco Danserne skal deltage på formationen ny tid Hold 26 Disco solo og duo Junior og voksne, elite niveau 3 ny tid Hold 49 Voksne, rutine 3 Lærer: Hanne og Malene Kl Hold Voksne, bgynder Lærer: Hanne og Malene Kl Hold 34 Hip hop og Breakdance for drenge fra 1. klasse Lærer: Nicolai Kl Lærer: Nicolai Hip hop og showdance rutine fra 12 år Lærer: Nicolai Kl Hold 40 Moderne/jazz Junior og unge Lærer: Nicolai

17 Torsdag Kl Hold 23 Disco og hip hop samt formation Børn, elite niveau 1 Lærer: Camille Kl Hold 17a Børn rutine 8-9 år Lærer: Camille Kl Hold 15a Børn, 4.-5 kl. Begyndere og øvede Lærer: Camille Kl Hold 24 Disco solo+duo junior elite, niveau 1 Lærer: Camille Kl Hold 50 Voksne, rutine 4 Kl Hold 45 Voksne, øvede Kl Hold kl. begyndere og lidt øvet Kl Hold 12a Børn 4-5 år begyndere og øvede Kl Hold 39 Hip hop for voksne Niveau 1 og 2 Kl Hold 37 Dame jazz og showdance voksne begyndere og øvede

18 Fredag Kl Zumba Kl Hold 17b Børn rutine fra 8-9 år Kl Hold Showformation elite Kl X tra træning i Disco med Akrobatik og springteknik Kl x-tra træning Hip Hop

19 Lørdag Kl Hold 14b Børn 1-3. kl. Øvede Kl Ekstratræning Latin hold 10 Kl Ekstra træning standard HOld 9+11 Lærer: Martin og Pernille Kl Ekstra træning standard og latin HOld 7+8 Kl Ekstratræning Hold 5,6 Café og Hjælp: Kris Kl Hold 12b Børn 4-5 år begyndere og øvede Kl Hold 1 Børnedans Børn 3-4 år begyndere og lidt øvede Kl Hold 2+3 Børnedans 4-5 år øvede Kl Hold 4 Børn begyndere fra 6 år

Aarhus - Sommervej 19, 8210 Aarhus V - Bemærk ny adresse! Reception : Basse/ Jeanette MANDAG

Aarhus - Sommervej 19, 8210 Aarhus V - Bemærk ny adresse! Reception : Basse/ Jeanette MANDAG MANDAG Reception 15.30-21.00: Basse/ Jeanette Kl. 16.00-16.50 (nr. 7) Kl. 16.10-16.55 (nr. 1) Kl. 16.15-17.05 (nr. 14) Show Stylez, niveau 2 (9-12 år) Minibørn, begynder (3-5 år) POP Hip Hop, kids (9-12

Læs mere

Institutmesterskab 7. marts 2009

Institutmesterskab 7. marts 2009 Institutmesterskab 7. marts 2009 Standard Kid Stylez Børnemix Minibørn øvede Disco Hip Hop Break Stylez Wacking 1. afdeling: Møder senest kl. 09.30 2. afdeling: Møder senest ca. kl. 15.00 Endelig starttid

Læs mere

INSTITUTMESTERSKAB 2008 INSTITUTMESTERSKAB 2008. 16. marts 2008 i ÅFS Centeret. Tilmeldingsblanketter

INSTITUTMESTERSKAB 2008 INSTITUTMESTERSKAB 2008. 16. marts 2008 i ÅFS Centeret. Tilmeldingsblanketter Tilmelding Tilmelding skal ske via vedlagte tilmeldingsblanketter. Tilmeldingsblanketterne afleveres i receptionen ved VM Dans, Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj senest den 28.02.2008. Bemærk billetter

Læs mere

VM Dans sæson 2009/2010

VM Dans sæson 2009/2010 Koreografitilparhold(tilogmedjanuar2010) Parbegynder(startnovember2009) 1)Cha Cha Cha 3xgrund,pigenunderarmen,2xnewyork,2xspotturn,3xgrund,fan(pigenudiarmen), alamana(pigenunderarmen). 2)Samba 8xgåogdyb,8xpigenunderarmenmensherrenlavergåogdyb,fremipromenade.

Læs mere

Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C

Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C MANDAG Reception 16.00-21.40: Anders G. Jensen Store Sal, Klamsagervej Lille Sal, Klamsagervej Stadion Allé 68, 8000 Aarhus

Læs mere

PANTOMIMEN - MODUL I - kl. 11.30 Koordinator : Kitty Henckell

PANTOMIMEN - MODUL I - kl. 11.30 Koordinator : Kitty Henckell PANTOMIMEN - MODUL I - kl. 11.30 Koordinator : Kitty Henckell Pantomimen Panto 11.30 Hip Hop Junior Solo (3 puljer) (A) 3,00 Hip Hop ALLE 24 Disco Børn Solo (6 puljer) (A) 6,00 Disco ALLE 48 Jumpstyle

Læs mere

VM DANS sæson 2015/2016 i Aarhus & Randers. vmdans.dk. dans for alle - verdens bedste fritidsinteresse. - den bedste tid

VM DANS sæson 2015/2016 i Aarhus & Randers. vmdans.dk. dans for alle - verdens bedste fritidsinteresse. - den bedste tid VM DANS sæson 2015/2016 i Aarhus & Randers vmdans.dk dans for alle - verdens bedste fritidsinteresse - den bedste tid Since 2006 VM Dans - AArhus og randers VELKOMMEN VM Dans er din danseskole - lige meget

Læs mere

VM DANS sæson 2013/2014 i Århus og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid

VM DANS sæson 2013/2014 i Århus og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid VM DANS sæson 2013/2014 i Århus og Randers vmdans.dk kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans - den bedste tid velkommen til VM Dans i århus og randers VM Dans er din danseskole - lige meget om du

Læs mere

Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C

Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C MANDAG Reception 16.00-21.40: Anders G. Jensen Store Sal, Klamsagervej Lille Sal, Klamsagervej Stadion Allé 68, 8000 Aarhus

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone og Louise Hold 9: - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - MGP: Vi sparker Biip, Egne seje Hip Hop bukser og kasket, så låner de bluse af os. - Fjernsyn for

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone og Louise Hold 9: - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - MGP: Vi sparker Biip, Egne seje Hip Hop bukser og kasket, så låner de bluse af os. - Fjernsyn for

Læs mere

VM DANS sæson 2014/2015 i Aarhus, Harlev og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid

VM DANS sæson 2014/2015 i Aarhus, Harlev og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid VM DANS sæson 2014/2015 i Aarhus, Harlev og Randers vmdans.dk kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans - den bedste tid VM Dans - AArhus, harlev og randers VELKOMMEN VM Dans er din danseskole - lige

Læs mere

TIDSPLAN FOR AFDANSNINGSBAL 25. MAJ 2014.

TIDSPLAN FOR AFDANSNINGSBAL 25. MAJ 2014. TIDSPLAN FOR AFDANSNINGSBAL 25. MAJ 2014. OBS!!! Gule felter er showcase, hvor de hold der står nævn, har lært et stort fælles show OBS!!! Grønne felter er fællesdanse, som er for de børn der er nævnt

Læs mere

JULEMENUER. Egedal Center Stenløse. Tlf.:

JULEMENUER. Egedal Center Stenløse. Tlf.: JULEMENUER Egedal Center 28 3660 Stenløse Tlf.: 4717 0020 Juleplatter Juleplatter Platte 1 Pr. couvert kr. 125,- Brie med druer og peberfrugter eller Platte 2 Pr. couvert kr. 135,- 1 slags skæreost med

Læs mere

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET lidt ud over det sædvanlige MAD UD AF HUSET MENUER BUFFET SMØRREBRØD SuperBrugsen Hvalsø Skolevej 1 4330 Hvalsø Delikatessen tlf. 4646 1513 Forretter: (minimum 8 kuverter) Tunmousse med salat, rejer og

Læs mere

Regelsæt 2015. Rangliste Turneringer under IDO Gældende fra 1. januar 31. december 2015. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt 2015. Rangliste Turneringer under IDO Gældende fra 1. januar 31. december 2015. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt 2015 Rangliste Turneringer under IDO Gældende fra 1. januar 31. december 2015 De Danske Danseskoler D.D.D. Udgivet september 2014 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler 4826 5650 Håndværkervænget

Læs mere

Osted Slagteren. mad med mere. www.slawter.dk

Osted Slagteren. mad med mere. www.slawter.dk mad med mere www.slawter.dk 46 49 70 44 Smørrebrød Hverdagssmørrebrød, efter slagterens valg... kr. 15,00 Luksus smørrebrød... kr. 30,00 Fisk med remoulade og citron... kr. 30,00 Fisk med rejer, mayo og

Læs mere

BRUNCH & MORGENBORD 2015

BRUNCH & MORGENBORD 2015 BRUNCH & MORGENBORD 2015 1 GOD MORGEN Hvor ikke andet er nævnt leveres brunch og morgenbord uden hjælp. Morgenbord kan leveres hvor til samarbejdshuse med overnatning. Indkøb og levering efter bon og timepris

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Fritidsforeningen Kildevæld Sæson

Fritidsforeningen Kildevæld Sæson Fritidsforeningen Kildevæld Sæson 2011-2012 For 3. år tilbyder vi spændende aktiviteter for alle børn på Østerbro! Kildevældsskolens frivillige forældre ser frem til endnu et år, med godt samarbejde og

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale 1 Æg med karrysalat 15,00 2 Æg med tomat 15,00 3 Æg med mayonnaise og rejer 15,00 4 Rullepølse med sky og rå løg 15,00 5 Spegepølse med sky og rå løg 15,00 6 Kødpølse med remoulade og ristede løg 15,00

Læs mere

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Slagter Stiller 98 12 53 52 Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Smørrebrød Håndmadder....kr. 12,00 Smørrebrød....kr. 24,00 Lukus smørrebrød....kr. 31,00 Ferskrøget laks

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

MAD UD AF HUSET. Lods-Kroen kan levere personalet til din fest. De kan sørge for anretning af maden, opdækning, servering, opvask, oprydning mv.

MAD UD AF HUSET. Lods-Kroen kan levere personalet til din fest. De kan sørge for anretning af maden, opdækning, servering, opvask, oprydning mv. MAD UD AF HUSET Min. 10 kuverter. Maden skal bestilles min. 5 hverdage inden afholdelse, smørrebrød dog undtaget, dette kan bestilles samme dag og der er intet minimum antal. Priserne er baseret på at

Læs mere

Turneringskalender 2014 / 2015 DancingTeam/De Danske Danseskoler/IDO

Turneringskalender 2014 / 2015 DancingTeam/De Danske Danseskoler/IDO AUGUST 2014 4 Danse Camp - & 5 Danse Camp - & 6 Danse Camp - & 16 17 & & 30 Danseskolernes dag Alle TIVOLI København OKTOBER 2014 4 Dance For Life & 5 Dance for Life & 4 Dance For Life & Hobro 6.-12. Kigge

Læs mere

www.frokostplus.dk info@frokostplus.dk t. +45 72 44 11 16 Mandag

www.frokostplus.dk info@frokostplus.dk t. +45 72 44 11 16 Mandag ugemenu Mandag tirsdag onsdag torsdag fredag Varm suppe Fredags sødt Stegt skinke i oste creme med broccoli og bagte selleri Bagt kartoffelmos med nødder Salat med appelsin marinerede kyllingestykker og

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset!

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Ring og få en uforpligtende menusnak på 48 70 62 60 www.spar.dk Vejby Strandvej 7 3210 Vejby Tlf. 48 70 62 60 Åbningstider: Alle dage kl. 7:00-20:00 Sammensæt

Læs mere

Turneringsreglement for DDD

Turneringsreglement for DDD FORMÅL 1. At give danseskole elever mulighed for at dyrke dansen som sport, og dermed konkurrere med hinanden 2. Igennem konkurrence med ligestillede at styrke dansegælden og bibeholde danserne i danseskolerne

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Regelsæt. Regler for National Disco Udgivet den 8. september 2013 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt. Regler for National Disco Udgivet den 8. september 2013 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt Regler for National Disco Udgivet den 8. september 2013 af De Danske Danseskoler De Danske Danseskoler D.D.D. REGLER FOR DE DANSKE DANSESKOLERS NATIONALE DISCO TURNERINGER 1. Deltagelse: Turneringerne

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense

Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense Tilmelding: Tilmelding skal foregå via www.badmintonpeople.dk senest torsdag den 26. september 2013. Her SKAL du også bestille T-shirt, bespisning, overnatning

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

2015/2016 Mandag Tirsdag Tirsdag Tirsdag Onsdag Onsdag Onsdag Torsdag Lørdag Søndag Søndag Uge nr. DAG Dato Step Bootcamp 17.30 Mix 18.

2015/2016 Mandag Tirsdag Tirsdag Tirsdag Onsdag Onsdag Onsdag Torsdag Lørdag Søndag Søndag Uge nr. DAG Dato Step Bootcamp 17.30 Mix 18. 2015/2016 Mandag Tirsdag Tirsdag Tirsdag Onsdag Onsdag Onsdag Torsdag Lørdag Søndag Søndag Uge nr. DAG Dato Step Bootcamp 17.30 Mix 18.00 Pilates Pump Ryghold Zumba Hopshop Pilates Zumba HopShop 34 MANDAG

Læs mere

Regelsæt. Regler for National Hip Hop Udgivet den 1. september 2014 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt. Regler for National Hip Hop Udgivet den 1. september 2014 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt Regler for National Hip Hop Udgivet den 1. september 2014 af De Danske Danseskoler De Danske Danseskoler D.D.D. REGLER FOR DE DANSKE DANSESKOLERS HIP HOP TURNERINGER 1. Deltagelse: Turneringerne

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net 2 Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2015/2016 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skol -ens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Turneringskalender 2016 / 2017 De Danske Danseskoler - udgivet marts 2016

Turneringskalender 2016 / 2017 De Danske Danseskoler - udgivet marts 2016 APRIL 2016 Turneringskalender 2016 / 2017 De Danske Danseskoler - udgivet marts 2016 2 Nordisk Mesterskaber solo & grupper Forum Horsens 3 Nordisk Mesterskaber Standard & latin Forum Horsens 9 JFM Latin

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Det er gratis at deltage og vi har ca. 20 pladser, derfor er det nødvendigt med tilmeldingen på kontoret.

Det er gratis at deltage og vi har ca. 20 pladser, derfor er det nødvendigt med tilmeldingen på kontoret. Nyt fra Systuen. Da vores sy-mutter Rita har orlov et år fra 1. Januar 2008, rykker Christel fra Slusen op i systuen, hvor man fremover kan sy, strikke og lave smykker. Hvis du har noget liggende i systuen

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone Hold 9-10: Lørdag kl.11.40-12.20 - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - SuperHelte: Deres ejet Hulk Spiderman Cowboy -Ninja Starwars- Thor eller hvad de

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

Indvielse af det nye bålhus

Indvielse af det nye bålhus Indvielse af det nye bålhus Nyhedsbrev Oktober Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Regelsæt For Internationale Formationer / Productions under DDD. Udgivet september 2013 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt For Internationale Formationer / Productions under DDD. Udgivet september 2013 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt 2014 For Internationale Formationer / Productions under DDD Udgivet september 2013 af De Danske Danseskoler De Danske Danseskoler D.D.D. De Danske Danseskoler 4826 5650 Håndværkervænget 10 Mail@dedanskedanseskoler.dk

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk Landslagteren 62 61 06 30 mad med mere www.fjordagerslagteren.dk 66 10 93 05 Bedre råvarer, bedre smag Smørrebrød Flotte håndmadder... kr. 13,00 Uspecificeret smørrebrød... kr. 22,00 Æg med rejer og mayonnaise...

Læs mere

Mad ud af huset SKJOLDBORG SLAGTER

Mad ud af huset SKJOLDBORG SLAGTER Mad ud af huset SKJOLDBORG SLAGTER Mad ud af huset - LIGE TIL AT TAGE MED HJEM Hos Skjoldborg Slagter er kvalitet nøgleordet. Vi modner selv vores kød, som er din garanti for mørt kød hver gang. Alt grise-

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Tilmelding: Online på - Når man tilmelder sig online, betaler man med det samme.

Tilmelding: Online på  - Når man tilmelder sig online, betaler man med det samme. I samarbejde med DGI Nordjylland og Himmerlands Ungdomsskole tilbyder HU SMILECamp 2013 for 11-17 årige unge, der er interesseret i fodbold eller streetdans. HU-SMILECamp er en blanding af den idræt, som

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 8/4 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 8/4 2015 Hyldest til Anne Cordero En lettere jet-lag inficeret Anne Cordero, netop hjemvendt fra en familietur til Florida blev i mandags hyldet af børnene fra grøn og alle lærerne og pædagogerne anledning? Anne

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone og Louise Hold 9: - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - Cirkus er de Kaj, så de låner Kasket og grønne bluser af os, skal selv have egne bukser og de behøver

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder

Delikatesse/Slagter tilbyder Delikatesse/Slagter tilbyder Færdigretter Menuér Pølseborde Smørrebrød Sandwich Ring og få en uforpligtende menusnak på 98 28 33 00 www.eurosparhjallerup.dk Hjallerup Butikscenter 7 9320 Hjallerup Tlf.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 fra 9.00-14.30 Telefon:

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Bliv vild med 2010 / 2011

Bliv vild med 2010 / 2011 Dans Bliv vild med 2010 / 2011 Show med verdensmestrene Stokkebroe. Program mandage Sal 1: Dansemus Kl. 16.10 17.00: begynder 3-5 år Børnedans Kl. 17.10 18.00, begynder/letøvede 7-12 år Showjazz 18.10

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Sætte Kulturen i Spil

Sætte Kulturen i Spil Vær med til at Sætte Kulturen i Spil i Hede- & Magleparken 2013 2016 Arrangementer 2013 Flere af Ballerups kultursteder laver anderledes arrangementer i Hede- & Magleparken i de næste par år. I 2013 har

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Brugerråd: Formand: Ib Jensen Bo Marcher Jonna Kobbelgaard SFO leder: Conny Andersen Samuelsgårdens venner: Formand: Leif Erichsen Næstforman: Jesper Nielsen Asta Nørregaard Kasser: Jette S. Lauridsen

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02

I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02 I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02 Julestue fra kl. 15 Arrangementet starter med julestue i cafeområdet fra kl. 15 til kl. 17, hvor

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

Regelsæt. Regler for National Disco og Hip Hop. Udgivet den 1. september 2015 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt. Regler for National Disco og Hip Hop. Udgivet den 1. september 2015 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt Regler for National Disco og Hip Hop. Udgivet den 1. september 2015 af De Danske Danseskoler De Danske Danseskoler D.D.D. REGLER FOR DE DANSKE DANSESKOLERS NATIONALE DISCO TURNERINGER 1. Deltagelse:

Læs mere

HIP HOP. National Efterårs Grand Prix 2010 i Hip Hop Lørdag den 6. november i Ravnsborghallen Ravnsborgvej 3, 4600 Køge

HIP HOP. National Efterårs Grand Prix 2010 i Hip Hop Lørdag den 6. november i Ravnsborghallen Ravnsborgvej 3, 4600 Køge HIP HOP Efterårs Grand Prix 2010 i Hip Hop Lørdag den 6. november i Ravnsborghallen Konkurrencen er åben for i region øst og Fyn.. Indgangen åbnes kl. 10.00 (ret til ændringer forbeholdes). Stævnet afvikles

Læs mere

Landslagteren. Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16

Landslagteren. Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16 Landslagteren 62 61 06 30 Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16 Pølsebord 1 Minimum 8 personer Kogt røget skinke med asparges og italiensk salat Blokspegepølse med rå løg Wienersteg med agurker

Læs mere

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Tilmelding: Tilmelding skal foregå via www.badmintonpeople.dk senest søndag den 30. september 2012. Her SKAL du også bestille T-shirt, bespisning, overnatning

Læs mere

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD.

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. AUGUST-SEPTEMBER. 2015+ Udarbejdet 14/8 version 1 Fredag, d. 14/8 : Udover almindelig træningstid ifølge nødplan træner U 16 kl. 19 22 I hal D 2. Lørdag, d. 15/8 : TRÆNINGSWEEKEND

Læs mere

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: TAASTRUP TAEKWONDO TTKD.DK Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 17. maj 2013 Sidste tilmelding: Dato: 20. maj 2013 8. juni 2013 Info mail sendes

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Mad. ud af huset. Slagter Kirkeby. www.slagterkirkeby.dk

Mad. ud af huset. Slagter Kirkeby. www.slagterkirkeby.dk Mad ud af huset www.slagterkirkeby.dk 97 35 00 78 Buffeter 1. Buffet 1 (min. 10 personer) Rosastegt ungkvægsmørbrad Svinemørbrad med bacon Flødekartofler Ovnstegte persillekartofler Svampesauce Græsk salat

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Mest for seje børn Cirkus Model for en dag Rolllespil Restaurant Komediehuset Mavedans Bageri for

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Ændringer til turneringsreglementet pr

Ændringer til turneringsreglementet pr Ændringer til turneringsreglementet pr. 01.08.16. 4. Alder og niveauinddeling Stk. 1. Niveaudeling. Ved DS turneringer konkurrerer DS turneringsdansere i tre (3) klasser: A. International B. National C.

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense NV 5000 Odense C Dato: 14-17. oktober 2015. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

MENUKORT TIL GRUPPER 2017

MENUKORT TIL GRUPPER 2017 MENUKORT TIL GRUPPER 2017 Rute: YSTAD - RØNNE H/F LEONORA CHRISTINA og H/F VILLUM CLAUSEN Ved bestilling til min. 10 personer i perioden: 3. januar 2017 2. januar 2018 MENU NR. DKK Morgenafgange H/F Leonora

Læs mere

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011 2011 Efterårsferie- aktiviteter Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011 Som noget nyt tilbyder Lyngby-Taarbæk Kommune efterårsferieaktiviteter for alle børn i skolealderen,

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere