Danseskolens Avis 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danseskolens Avis 2015"

Transkript

1 Danseskolens Avis 2015 Vi har skrevet denne lille avis med oplysninger som omhandler alt om afdansningsbal og forårskursus og foreløbigt program for næste sæson. Forsiden: Kort info Side 2: Generalprøver Side 3-4 Program for afdansningsbal Side 5: Spisning til afdansningsbal Side 6-11: Program for forårskursus Side 12-18: Program for næste sæson Kort info: Lørdag den 25. april holder vi afdansningsbal i Ravnsborghallen i Køge. Afdansningsballet forløber denne gang som en opvisning blandet med de forskellige hold og aldersgrupper så det bliver afvekslende. Vi begynder kl og forventer at være færdige med opvisning ca Vi anbefaler at i forhåndsbestiller maden i cafeteriet, så de kan planlægge godt og tilfredsstille alle. Spisningen foregår løbende så i kan gå op og bede om det forhåndsbestilte når det passer jer. Der er også mulighed for at spise efter opvisningen. Alt det kan i læse nærmere om på Madsiden på side 6 Vi regner med at alle elever kan deltage, men for at holde styr på det hele med kostumer og billetter vil vi meget gerne have afbud hvis nogen elever ikke kan deltage. Hvis du har gået til dans på danseskolen i 5,10,15, 20, 25 eller måske 35 år uden pause skal du skrives op på danseskolen senest d. 10. april Det er meget vigtigt at alle deltager i generalprøven og er man forhindret skal man give besked til danselæreren i god tid. Billetter: Billetter kan købes på danseskolen fra den 1. april og frem til generalprøven fredag den 24. april. Der kan ikke købes billetter på selve dagen for afdansningsballet, men ikke brugte billetter kan refunderes ved indgangen. Priser for billetter til afdansningsbal 2015: Elever: Gratis Billetten udleveres på holdet til de elever der har betalt for sidste rate. Voksne fra 13 år: Kr. 150,- pr. stk. Pensionister og børn (fra 3 år til max. 12 år): kr. 80,- pr. stk.

2 Generalprøver 2015 Når vi holder generalprøver rykker danseskolens kontor ud til Ravnsborghallen. Danseskolen er dermed lukket både for undervisning og billetsalg og al henvendelse foregår i Ravnsborghallen eller på tlf Det er meget vigtigt for os, at alle de hold der skal til generalprøve bakker op og melder afbud i god tid hvis man ikke kan komme. Husk at alle skal stille op i den lille hal 10 min. før. De tider der står på listen er gulvtider i den store hal, og vi holder dem meget nøje. Torsdag den 24. april Fredag den 25. april Kl Hold Børnedans Kl Børneformation Kl "Frost" for børn Kl "Halløj i Klostret" Kl "Hairspray" Kl "High School Musical" Kl "Annie" Kl "Loose Yourself" (Små drenge) Kl "Løvernes konge" Kl Moderne Kl "Annie Get Your Gun" Kl Junior hip hop formation Kl "Moulin Rouge" Kl "Rent" Kl "Skønheden og udyret" Kl "Christoffer" Kl "Dancing Violins" Kl "Frost" for voksne Kl "Chicago" Kl "HelloDolly" Kl "Oliver Twist" Kl for voksne Kl Kl Kl Kl "Thriller" "Bringing back Tomorrow" Disco formation junior "Cats"

3 PROGRAM FOR AFDANSNINGSBAL 25. APRIL CATS Jazz voksne Elite 2. Pardans 3-5 år Begyndere 3. Disco duo Jun. og voksne Elite 4. OLIVER TWIST Step 5. Fri Jitterbug Børn og junior 5 ÅRS ERINDRING 6. Formation Hip Hop Junior Elite 7. Fri disco og hip hop Børn Hold Standard dans Børn Elite 9. Fri disco Junior Hold HIGH SCHOOL MUSICAL Show Børn 11. THRILLER Show Junior Hold Fri Disco rutine Hold Vals, tango, quickstep og cha cha cha Voksne Beg. Og øv. 14. Disco formation Junior 15. FROST VENSKABSPOKAL 16. Wienervals, vals, tango, slowfox og quickstep Junior og voksne Elite 17. ANNIE Hip hop show Junior Rutine og elite 18. HAIRSPRAY Swing show Børn og junior Eutine 19. Fri hip hop rutine Hold Tomorrow Jazz Voksne Elite 21. Loose Yourself Hip Hop Drenge Beg. Og øv. 22. SKØNHEDEN OG UDYRET Show Børn Rutine 23. Samba, cha cha cha, rumba og jive Børn Elite 24. Pardans 4-6 år øvede 25. Dancing Violins Irsk Step 26. "RENT" House Junior 27. Fri disco solo Elite 28. MOULIN ROUGE Show Junior Rutine 29. Fri Rock n roll Børn og Junior Rutine 30. Smallgroup Disco Junior Elite 31. Vals, tango, slowfox og quickstep Voksne Rutine 32. Vals, quickstep, cha cha cha og jive Børn Beg. Og øvede ÅRS ERINDRING 33. Fri hip hop Junior Hold Moderne Junior og voksne 35. LØVERNES KONGE Show junior Rutine

4 36. Formation Disco Børn Elite 37. Cha cha cha, rumba og jive Voksne Rutine 38. Fri hip hop Drengeholdene 39. ANNIE GET YOUR GUN Show Børn og junior 40. Christopher Show Voksne Rutine 41. Fri Break Drenge holdene 42. Samba, cha cha cha, rumba, Paso Doble og Jive Jun. og Voksne Elite 43. CHICAGO Show Junior Rutine 44. Fri hip hop solo Elite 45. HELLO DOLLY Show Voksne 46. Kotillion Fælles march Alle

5 Spisning til Afdansningsbal 2015 I samarbejde med Cafeteriaet i Ravnsborghallen, har vi sammensat en række forslag til spisning. Dagens ret: Mørbradgryde m/ ris og ærter kr. 85 pr. portion Smørrebrød: æg & rejer roastbeef m/ remoulade og surt rullepølse m/ sky & løgringe leverpostej m/ bacon, champignon og rødbeder dyrlægens natmad skinke m/ italiensk salat flæskesteg m/ rødkål kr. 25 stk. pr. mad Du bestiller ved at sende beløbet direkte til Cafeteriaet på nedenstående konto nr. reg. nr.: 9077 kontonr.: Når der betales skal der skrives navn og hvad der bestilles på overførslen Eventuelt sende en mail på: Husk at angive om du ønsker at spise under opvisningen, eller om du vil vente til bagefter. Hvis I ønsker at spise under opvisningen foregår det ved at i henter jeres mad i cafeteriaet når i er sultne. Jeg håber at mange vil bakke op om den nye ordning da det vil lette betjeningen meget hvis i har bestilt på forhånd. Der kan bestilles frem til mandag den 20. april Udfyld nedenstående talon som du kan aflevere ved afhentning af maden.

6 Spisning til Afdansningsbal 25. april 2015 i Ravnsborghallen. Vi har bestilt og betalt følgende: Navn: Vi har bestilt: Dagens ret: Mørbradgryde m/ ris og ærter kr. 85,- Antal: Smørrebrød: æg & rejer kr. 25,- Antal: roastbeef m/ remoulade og surt rullepølse m/ sky & løgringe kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal: leverpostej m/ bacon, champignon og rødbeder dyrlægens natmad skinke m/ italiensk salat flæskesteg m/ rødkål kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal:

7 Forårs sæsonen 2015 Danseskolen tilbyder mange forskellige hold i foråret. Primært skal alle turneringsdansere have mulighed for at fortsætte og intensivere deres træning, men der er også nye hold for børn og voksne. Vi prøver eksempelvis med hold i Les Lanciers. Prisen for de enkelte hold er noteret i skemaet da det afhænger af træningstiden og om der er 5 eller 6 undervisningsgange. Vi giver rabat for søskende og ved deltagelse på flere hold: Fuld pris for 1. hold og 100,- rabat på alle efterfølgende. Undervisningstid Pris for 5 gange Pris for 6 gange min. 485,- 582,- 60 min. 640,- 768,- 90 min. 900,- 1080,- 1 voksen par i 50 min. 900,- 1080,-

8 Forårs sæsonen 2015 Mandag 27. april, 4. maj, 11. maj, 18. maj, 1. juni (5gange) Kl Hold 5 Børn, øvede Kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 6 Børn og junior rutine Kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 8 Standard Junior elite kr. 640,- pr. pers Kl Hold 10 Standard Ynglinge og voksne elite Lærer: Kåre og Benita Kr. 900,- Kl Teknikhold for rutinerede voksne par i standard og latin kr. 900,- pr. par Kl Hold 20 Hip Hop og showdance Rutine 13 år kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 19 Disco og showdance Junior fra 13 år, rutine Kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 18 Disco og showdance Børn år, rutine Kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 43 Jitterbug og Rock n roll Begyndere og Øvede og Camilla Kr. 480,- pr. pers. Kl Hold 16 Fra 5. Kl. og ældre. Begyndere og øvede kr. 480,- pr. pers. Café og hjælp: Camilla Wollert

9 Tirsdag 6 gange fra den 28. april-2. juni Kl Forberedelseskursus til standard og latin for børn og junior Kl Hold 4 børn øvede Kl Hold 7 (gamle hold 6+7) TEKNIKTIME Børn, rutine Kl Hold 8b Latin Junior og ynglinge, elite Kr. 1080,- r. pers. Kl Les Lanciers for alle Her lærer vi alle 5 ture og slutter af sidste gang med hygge og et lille glas Kr. 1080,- pr. par Café: kl : Camilla Wollert Kl Hold 32 Hip Hop formation national Årgang: fra årgang 02 og ældre Junior elite Lærer: Mac Kl Hold 29 Hip hop for star-dansere Junior, elite 2+3 Lærer: Mac Kl Hold 41 House Lærer: Mac Kl Hold 30 Hip hop solo+duo Voksne elite niveau 3 Lærer: Mac

10 Onsdag ny tid: Hold 21 Hip Hop og showdance Rutine fra år ny tid Hold 25 Disco solo og duo Junior og voksne, elite niveau 2 ny tid Hold 31 National formation for junior og voksne elite 1,2 og 3 ny tid Smallgroup Disco Danserne skal deltage på formationen ny tid Hold 26 Disco solo og duo Junior og voksne, elite niveau 3 Kl Hold 27 Hip Hop solo+duo junior elite, niveau 1 Lærer: Victoria Kl Hold 81 Koreografi hold for junior og voksne elite Lærer: Victoria

11 Torsdag 5 gange: fra den 30. april-4. juni (Lukket på Kr. Himmelfartsdag) Kl Hold 23 Disco og hip hop samt formation Børn, elite niveau 1 Lærer: Camille Kr. 485,- Kl Hold 17 Børn rutine 8-9 år Lærer: Camille kr. 485,- Kl ekstra træning for junior og voksne elite Kr. 100,- pr. gang (Der kan være enkelte aflysninger) Kl Hold Børn, 3-4. kl. Begyndere og øvede Lærer: Camille Kr. 485,- Kl Hold 24 Disco solo+duo junior elite, niveau 1 Lærer: Camille kr. 485,-

12 Fredag 5 gange: den 8. maj,15. maj, 22. maj, 29. maj, 5. juni Kl Zumba Kl Hold Børn 0-2. kl. Begyndere og Øvede Lærer: Camille kr. 485,- Kl X tra træning i Disco med Akrobatik og springteknik Lærer: Camille og Malene Kr. 50,- pr. gang Kl x-tra træning Hip Hop Lærer: Camille og Malene kr. 50,- pr. gang

13 Vintersæsonen 2015 Vintersæsonen er planlagt til at starte den 1. september I løbet af Juni sender vi brev ud til alle der har gået dans i sæsonen 2014/2015 hvori vi skriver hvilket hold vi anbefaler til næste år. Herefter kan i tilmelde jer via klubmodul på hjemmesiden. Husk at reservere plads i god tid for 1. august åbner vi for nye elever. Alle vore dygtige lærere fortsætter til næste sæson, men der vil være lidt ændringer på dage og hold, så kig endelig godt i programmet og se hvad vi har at tilbyde. Rigtig God sommerferie til jer alle og vi glæder os til at se jer igen til en ny sæson. Mange hilsner hele teamet bag BB-dans

14 Vintersæsonen 2015/2016 Mandag Kl Hold 6 Børn, rutine Kl Hold 7 Børn og junior elite 1 Kl Hold 9 Standard Junior elite 2 Kl Hold 11 Standard Ynglinge og voksne elite 3 Lærer: Kåre og Benita Kl Hold 38 Jazz, funk og showdance Voksne, elite Kl Hold 51 for voksne Rutine 5 Café og hjælp: Camilla Wollert Kl Hold 18 Disco og showdance Børn år, rutine Kl Hold 19 Disco og showdance Junior fra 12 år, rutine Kl Hold 14a Børn 1-3. kl. Øvede Kl Hold 43 Jitterbug og Rock n roll Begyndere og Øvede og Camilla Kl Hold 16 Fra 6. Kl. og ældre. Begyndere og øvede

15 Tirsdag Kl Hold 8 TEKNIKTIME Børn, elite 1 Kl Hold 5, børn øvede Kl Hold 10 Latin junior, elite 2 Kl Hold 42 Irsk og amerikansk step Begyndere og øvede Kl Hold 48 Voksne, rutine 3 Kl Hold Voksne begyndere Café: kl : Camilla Wollert Kl Hold 27 Hip Hop solo+duo junior elite, niveau 1 Lærer: Victoria Kl Hold Koreografi og stilarter Junior og voksne elite 2+3 Kl Hold 32 Hip Hop formation national Årgang: fra årgang 03 og ældre Junior og voksne elite Lærer: Victoria og Mac Kl Smallgroup for deltagere fra formationen Kl Hold 29 Hip hop for star-dansere: Teknik og Freestyle Junior, elite 2+3 Lærer: Mac Kl Hold 41 House Lærer: Mac Kl Hold 30 Hip hop solo+duo Voksne elite niveau 3 Lærer: Mac

16 Onsdag ny tid: Hold 21 Hip Hop og showdance Rutine fra år ny tid Hold 25 Disco solo og duo Junior og voksne, elite niveau 2 ny tid Hold 31 National formation for junior og voksne elite 1,2 og 3 ny tid Smallgroup Disco Danserne skal deltage på formationen ny tid Hold 26 Disco solo og duo Junior og voksne, elite niveau 3 ny tid Hold 49 Voksne, rutine 3 Lærer: Hanne og Malene Kl Hold Voksne, bgynder Lærer: Hanne og Malene Kl Hold 34 Hip hop og Breakdance for drenge fra 1. klasse Lærer: Nicolai Kl Lærer: Nicolai Hip hop og showdance rutine fra 12 år Lærer: Nicolai Kl Hold 40 Moderne/jazz Junior og unge Lærer: Nicolai

17 Torsdag Kl Hold 23 Disco og hip hop samt formation Børn, elite niveau 1 Lærer: Camille Kl Hold 17a Børn rutine 8-9 år Lærer: Camille Kl Hold 15a Børn, 4.-5 kl. Begyndere og øvede Lærer: Camille Kl Hold 24 Disco solo+duo junior elite, niveau 1 Lærer: Camille Kl Hold 50 Voksne, rutine 4 Kl Hold 45 Voksne, øvede Kl Hold kl. begyndere og lidt øvet Kl Hold 12a Børn 4-5 år begyndere og øvede Kl Hold 39 Hip hop for voksne Niveau 1 og 2 Kl Hold 37 Dame jazz og showdance voksne begyndere og øvede

18 Fredag Kl Zumba Kl Hold 17b Børn rutine fra 8-9 år Kl Hold Showformation elite Kl X tra træning i Disco med Akrobatik og springteknik Kl x-tra træning Hip Hop

19 Lørdag Kl Hold 14b Børn 1-3. kl. Øvede Kl Ekstratræning Latin hold 10 Kl Ekstra træning standard HOld 9+11 Lærer: Martin og Pernille Kl Ekstra træning standard og latin HOld 7+8 Kl Ekstratræning Hold 5,6 Café og Hjælp: Kris Kl Hold 12b Børn 4-5 år begyndere og øvede Kl Hold 1 Børnedans Børn 3-4 år begyndere og lidt øvede Kl Hold 2+3 Børnedans 4-5 år øvede Kl Hold 4 Børn begyndere fra 6 år

VM DANS sæson 2013/2014 i Århus og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid

VM DANS sæson 2013/2014 i Århus og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid VM DANS sæson 2013/2014 i Århus og Randers vmdans.dk kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans - den bedste tid velkommen til VM Dans i århus og randers VM Dans er din danseskole - lige meget om du

Læs mere

VM DANS sæson 2014/2015 i Aarhus, Harlev og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid

VM DANS sæson 2014/2015 i Aarhus, Harlev og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid VM DANS sæson 2014/2015 i Aarhus, Harlev og Randers vmdans.dk kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans - den bedste tid VM Dans - AArhus, harlev og randers VELKOMMEN VM Dans er din danseskole - lige

Læs mere

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET lidt ud over det sædvanlige MAD UD AF HUSET MENUER BUFFET SMØRREBRØD SuperBrugsen Hvalsø Skolevej 1 4330 Hvalsø Delikatessen tlf. 4646 1513 Forretter: (minimum 8 kuverter) Tunmousse med salat, rejer og

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone og Louise Hold 9: - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - MGP: Vi sparker Biip, Egne seje Hip Hop bukser og kasket, så låner de bluse af os. - Fjernsyn for

Læs mere

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale 1 Æg med karrysalat 15,00 2 Æg med tomat 15,00 3 Æg med mayonnaise og rejer 15,00 4 Rullepølse med sky og rå løg 15,00 5 Spegepølse med sky og rå løg 15,00 6 Kødpølse med remoulade og ristede løg 15,00

Læs mere

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Slagter Stiller 98 12 53 52 Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Smørrebrød Håndmadder....kr. 12,00 Smørrebrød....kr. 24,00 Lukus smørrebrød....kr. 31,00 Ferskrøget laks

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone og Louise Hold 9: - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - Cirkus er de Kaj, så de låner Kasket og grønne bluser af os, skal selv have egne bukser og de behøver

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net 2 Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv

Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv Odense Kommune og Idrætspolitisk Forum Fyn. Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv Vil du gerne være en del af en forening eller klub, hvor du kan komme og bevæge og have det sjovt sammen

Læs mere

program D. 6. SEPTEMBER 2008

program D. 6. SEPTEMBER 2008 program D. 6. SEPTEMBER 2008 Gå gaden i møde... Tak til sponsorer og samarbejdspartnere:...også tak til alle frivillige, foreninger og deltagere. Vil du ses her til Streetsport event d. 28.9? Kontakt Birkerød

Læs mere

Julebord 2015. Hjemmelavet julesylte med sennep og rødbeder. Pris pr. person Kr. 295,-

Julebord 2015. Hjemmelavet julesylte med sennep og rødbeder. Pris pr. person Kr. 295,- Julebord 2015 Marinerede sild med løgringe Kryddersild med løg og kapers Karrysild med æg og løgringe Lune Bornholmske saltstegte sild med bløde løg Rejer med mayonnaise Ferskrøget laks med rygeostcreme

Læs mere

Eddie s kød. mad med mere. Glumsø www.eddieskod.dk

Eddie s kød. mad med mere. Glumsø www.eddieskod.dk mad med mere Glumsø www.eddieskod.dk 57 64 66 29 Receptions buffet (min. 25 personer) Hjemmerøget kogt skinke med æggestand Fransk urtekrydderpaté Hjemmekogt flæskerullepølse med løg, sky og italiensk

Læs mere

Landslagteren. Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16

Landslagteren. Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16 Landslagteren 62 61 06 30 Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16 Pølsebord 1 Minimum 8 personer Kogt røget skinke med asparges og italiensk salat Blokspegepølse med rå løg Wienersteg med agurker

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Horne Aftenskoles program 2014/2015

Horne Aftenskoles program 2014/2015 Horne Aftenskoles program 2014/2015 350 medlemmer tager ikke fejl er du den næste der tar imod et af vores tilbud? Alle vore dygtige undervisere er klar til endnu en inspirerende og lærerig vinter. Så

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

GIF S. Vintersæson 2011/2012. Start uge 38

GIF S. Vintersæson 2011/2012. Start uge 38 GIF S Vintersæson 2011/2012 Start uge 38 Velkommen til en nye sæson. Endelig lyder startskuddet til en ny vintersæson oven på nogle måneder, hvor vi har brugt mange timer på at få adgang samt bruge Guldborgland

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Mad ud af huset 2015

Mad ud af huset 2015 Mad ud af huset 2015 Forretter (Min. 10 couverter) 01 Røget laks i wrap med pikantcreme og salat... 39,- 02 Tunmousse på sprødt salat med rejer... 39,- 03 Hønsesalat på ananasring med bacon... 39,- 04

Læs mere

Bliv vild med 2010 / 2011

Bliv vild med 2010 / 2011 Dans Bliv vild med 2010 / 2011 Show med verdensmestrene Stokkebroe. Program mandage Sal 1: Dansemus Kl. 16.10 17.00: begynder 3-5 år Børnedans Kl. 17.10 18.00, begynder/letøvede 7-12 år Showjazz 18.10

Læs mere

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk Gymnastik og Spring/rytme, TeamGym konkurrencehold, Familiegymnastik, Stram op, Step, Rytme, Sjipning og Rope Skipping konkurrencehold Sæsonen 2015 2016 Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Læs mere

Mad ud af huset. Inspiration til selskaber og hygge. Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37

Mad ud af huset. Inspiration til selskaber og hygge. Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37 Mad ud af huset Inspiration til selskaber og hygge Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37 Serveringsklare Gæstebuffetter Hyggebuffet Tunsalat på salatbund Krydderkam Kyllingefilet svøbt i limfjordsskinke

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Tlf.: 86 29 39 59 www.dgs-tranbjerg.dk Festmiddag, Kold & Varm Buffet Forret, Dessert, Natmad, Grillanretninger Pålægsborde, Smørrebrød, m.m.

Tlf.: 86 29 39 59 www.dgs-tranbjerg.dk Festmiddag, Kold & Varm Buffet Forret, Dessert, Natmad, Grillanretninger Pålægsborde, Smørrebrød, m.m. Garanti for kvalitet Tlf.: 86 29 39 59 www.dgs-tranbjerg.dk Festmiddag, Kold & Varm Buffet Forret, Dessert, Natmad, Grillanretninger Pålægsborde, Smørrebrød, m.m. Forslag til en lækker buffet Forretter

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

2011 Aarhus Archery Cup

2011 Aarhus Archery Cup Tid Aarhus Archery Cup finder sted d. 18-19 Juni, og der vil være mulighed for at træne på banen fredag fra kl. 16. Der vil være opvarmning fra kl 9.00 Sted Aarhus Firma Sport Paludan-Müllers Vej 110 8200

Læs mere

Ansøgning om lokalestøtte til Rhythm Nation Juni 2014. Vedlagt: Lejekontrakt

Ansøgning om lokalestøtte til Rhythm Nation Juni 2014. Vedlagt: Lejekontrakt Ansøgning om lokalestøtte til Rhythm Nation Juni 2014 Vedlagt: Lejekontrakt Kort historik om foreningen og dens aktiviteter og behovet for lokaler, og herunder at I har haft lejemålet siden d. xx.xx.201x,

Læs mere

Foldens Cafe Menukort

Foldens Cafe Menukort Historien om Foldens Foldens Hotel var oprindelig en gård som Gotfred Jensen lod opfører i 1881. Gården bestod af et seks fags langt grundmuret og teglhængt beboelseshus. Et par år senere blev der også

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

julens glæder Julen er for alle, og Salt & Peber Til fælles glæde, til din fest.

julens glæder Julen er for alle, og Salt & Peber Til fælles glæde, til din fest. MAD IND I HUSET FRA79,- julens glæder Samvær og gode ting til ganen. Julen er for alle, og Salt & Peber har noget for alle smagsløg. Til fælles glæde, til din fest. DEN TRADITIONELLE 105,- Salt & pebers

Læs mere

www.ihs.dk Dans 07 Birgitte Gyrd

www.ihs.dk Dans 07 Birgitte Gyrd www.ihs.dk Dans 07 Birgitte Gyrd Dans 07 4. - 9. april 2007: Argentinsk tango 16. - 20. maj, Kr. himmelfartsferien: Dans med familien 25. juni - 1. juli 2007: Dans, dans, dans 1 9. - 25. juli 2007: Dans,

Læs mere

Slagter Kirkeby. Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød

Slagter Kirkeby. Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød Slagter Kirkeby 97 35 00 78 Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød Buffeter Den moderne slagterbutik med mere på menuen mad med

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

T: 2049 0676. Jacob Ernst Højvangen 15 3480 Fredensborg. www.jacobernst.dk. T: 2049 0676 E: post@jacobernst.dk www.jacobernst.dk

T: 2049 0676. Jacob Ernst Højvangen 15 3480 Fredensborg. www.jacobernst.dk. T: 2049 0676 E: post@jacobernst.dk www.jacobernst.dk T: Hønsesalat & Leverpostej med saltkød O: Spegepølse med pickles & Kalkun T: Rullepølse med løg & Skinke F: Roastbeef med purløgscreme & Æg med tomat T: Salat O: Courgetter, ærter og rugmelspasta F: Grillede

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2 Sæson 2014/2015 Sæson 2014-2015 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra kontingentsatser

Læs mere

Handelsbetingelser for sæson 2015/2016. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans)

Handelsbetingelser for sæson 2015/2016. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Handelsbetingelser for sæson 2015/2016 Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Vedr. reservering af prøvetime Når du reserverer plads til en prøvetime og betaler dit depositum, binder du dig ikke til at

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Taastrup Taekwondo Klub Dato: 06-06-2015 Sted: T.I.K Hallerne Parkvej 78 2630 Taastrup Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere

Invitation til National Suzuki Workshop i Århus 3.- 4. nov. 2012

Invitation til National Suzuki Workshop i Århus 3.- 4. nov. 2012 Invitation til National Suzuki Workshop i Århus 3.- 4. nov. 2012 Det er os en glæde at kunne invitere til national Suzuki workshop i Århus. Vi håber, at initiativet vil blive bakket op og igen kan blive

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

Regelsæt. Regler for Latinamerikanske danse. Revideret den 1. september 2013 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt. Regler for Latinamerikanske danse. Revideret den 1. september 2013 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt Regler for Latinamerikanske danse Revideret den 1. september 2013 af De Danske Danseskoler De Danske Danseskoler D.D.D. 1 ALDERSINDDELING De Danske Danseskoler 4826 5650 Håndværkervænget 10 admin@dedanskedanseskoler.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Landslagteren. mad med mere v/lilholm. www.mmm-rc.dk

Landslagteren. mad med mere v/lilholm. www.mmm-rc.dk Landslagteren 62 61 06 30 www.mmm-rc.dk 36 70 43 28 Forretter 1. Varmrøget laks med tranebærcreme, på bund af sprød salat. 2. Koldrøget laks med asparges, rødløg og æggestand på bund af sprød salat. 3.

Læs mere

Landslagteren. Vorupør Slagter www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01

Landslagteren. Vorupør Slagter www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01 Landslagteren 62 61 06 30 www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01 Smørrebrød Håndmadder... Pr. stk. kr. 22,00 Smørrebrød... Pr. stk. kr. 28,00 Pålægskagemand nok til 12 personer....pr. stk. kr. 495,00 Pålægskagemand

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

GYMNASTIK 2007-2008. Mennesker mødes og har det hyggeligt...

GYMNASTIK 2007-2008. Mennesker mødes og har det hyggeligt... GYMNASTIK 2007-2008 Mennesker mødes og har det hyggeligt... Velkommen i Tuse Idrætsforenings Gymnastikafdeling Velkommen til endnu en spændende sæson i Tuse Gymnastikafdeling. I år har vi atter et nyt

Læs mere

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15 September 2014 Nyhedsbrev 1 Informationer SKOLESTART S.1 NYT PÅ SKOLEN S.2 5 KALENDER S. 6 Forældreinformation skoleåret 14 15 Velkommen til vores Nyhedsbreve Du sidder lige nu med første nummer af Dybbøl

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Sportsnyt. Fensmark IF Gymnastik. Fensmark IF Gymnastik. SPORTS NYT nr. 86 84

Sportsnyt. Fensmark IF Gymnastik. Fensmark IF Gymnastik. SPORTS NYT nr. 86 84 Sportsnyt Fensmark IF Gymnastik Fensmark IF Gymnastik Program 2013 2015 2014 2016 SPORTS NYT nr. 86 84 Velkommen til sæsonen 2015/2016 Sensommeren nærmer sig; det betyder at højsæsonen i Fensmark IF nærmer

Læs mere

SÆSON 2015 2016 ROLFSTED IDRÆTSFORENING - GYMNASTIKAFDELINGEN. Mandags damerne 4. Motion for friske fyre! 5. Turbo kids 6.

SÆSON 2015 2016 ROLFSTED IDRÆTSFORENING - GYMNASTIKAFDELINGEN. Mandags damerne 4. Motion for friske fyre! 5. Turbo kids 6. ROLFSTED IDRÆTSFORENING - GYMNASTIKAFDELINGEN Tilmeld dig og din familie til sæsonen 2015 2016 Læs folderen, og se om der er noget, der falder i jeres smag! I kan allerede nu tilmelde jer elektronisk via

Læs mere

Julefrokost 2015 På Badehotellet

Julefrokost 2015 På Badehotellet Julefrokost 2015 På Badehotellet Alle forslag er gældende fra den 14. november til jul. Julefrokost med ophold (alt inklusive) Julefrokost i eget lokale Jul i Strandpavillonen Jul i Ship Inn Diner Transportable

Læs mere

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA PROGRAM Skoleåret 2010-11 Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til

Læs mere

IF32 Glostrup Gymnastikforening Holdbeskrivelser til hjemmesiden/program 2014-2015

IF32 Glostrup Gymnastikforening Holdbeskrivelser til hjemmesiden/program 2014-2015 IF32 Glostrup Gymnastikforening Holdbeskrivelser til hjemmesiden/program 2014-2015 Hold 101 Familiegymnastik 1 Mandag kl. 16:00-16:45 Et hold, hvor børn, forældre og bedsteforældre kan få rørt sig. Vi

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde

HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk Bestil venligst 2 dage før De skal bruge det. Ring og få en snak med os i delikatessen. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde

Læs mere

NYT: teen dance - cross gym - sports acro. Program 2015-16. Alle hold træner i Gymnastikhuset / Horreby-hallen.

NYT: teen dance - cross gym - sports acro. Program 2015-16. Alle hold træner i Gymnastikhuset / Horreby-hallen. NYT: teen dance - cross gym - sports acro Program 2015-16 Zumba Step Springlopperne piger 6-9 år Drengefræs 6-12 år Spring/Rytme-piger 9-13 år Bevar dig vel DGI - Damer MANDEHØRM CROSS GYM Junior Falster

Læs mere

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013 Sydfyns Single- single- og og vens Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk Januar 2013 Fredag den 4. januar kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres hakkebøf med stegte

Læs mere

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 16.30 17.30 Krudtuglerne 16.00 17.00 2. kl. + 3. kl. 17.00 18.00 0. kl. + 1. kl. 17.30

Læs mere

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik Instruktørmappe Gymnastikbestyrelsen Formand Laila Poulsgaard 61664557 poulsgaard@sport.dk Næstformand Mette Johansen 29785886 mette_k_johansen@hotmail.com Kasserer Aase Nørgaard 22739613 aasenoergaard@webspeed.dk

Læs mere

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, jjj@maalov.dk e-mail:

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Indbydelse til StÄvnenavn-Sted

Indbydelse til StÄvnenavn-Sted Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste tilmelding: ArrangÄr: 17. september 010 Gladsaxe Taekwondo Klub Samheon Info mail sendes til de klubber der har tilmeldt deltagere, info Dato: LÅgges ogsç

Læs mere

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 Sæson 2011-2012 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra

Læs mere

DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE

DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE SÆSONSTART I UGE 35 DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE ONLINETILMELDING ÅBNER 12. aug. 2015, kl. 19 13. aug. 2015, kl. 19 Se mere på hoerning-puls.dk MANDAG HØJBOSKOLEN BAKKESKOLEN HØRNING

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Landslagteren. v/tom Munkholm

Landslagteren. v/tom Munkholm Landslagteren 62 61 06 30 75 81 52 03 Smørrebrød Hjemmelavet pålæg.... kr. 28,00/32,00 Sandwich 2-lags... kr. 22,00 Sandwich, 3-lags.... kr. 30,00 Franskbrød med ost eller rullepølse.... kr. 28,00 Luksus

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Mad. ud af huset. Frost SuperBest Sct. Mathias Centret 8800 Viborg Telefon 8725 1822

Mad. ud af huset. Frost SuperBest Sct. Mathias Centret 8800 Viborg Telefon 8725 1822 Mad ud af huset Frost SuperBest Sct. Mathias Centret 8800 Viborg Telefon 8725 1822 Mad ud af huset En god fest starter med lækker mad. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvad du vælger at servere. Med Mad

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus

Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus Forord I Hornsyld Idrætsbørnehus sætter vi fokus på sund kost. Derfor har vi fundet det relevant at udvikle en kostpolitik, idet vi anser barnets

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer.

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer. Landsstævne 2013 På forældremødet blev der enighed om en fælles tilmelding til Landsstævnet for DGI Roskilde Junior Rep. Af hensyn til planlægningen og opfølgningen vil vi meget gerne have en tilbagemelding

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Afslutningsfest for 2. klasserne. I går torsdag den 21. juni- holdt vi afslutning

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 Inviterede: Bestyrelsen: Ole, Bent, Kim, Søren, Erik, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke, Solveig, Birger, og Hanne Østergaard.

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere