Dagsordenen blev godkendt med de tilføjede punkter. Referat fint på hjemmesiden. Dirigenten fik tingene til at glide på god og ordentlig måde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsordenen blev godkendt med de tilføjede punkter. Referat fint på hjemmesiden. Dirigenten fik tingene til at glide på god og ordentlig måde."

Transkript

1 Dagsorden: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 25. marts, kl.: 17:30-20:30 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Deltagere: N.H. Gregersen (NH), Jørgen Johansen (JJ), Dion Nielsen (DN), Freddie Klindrup (FK), Carl Viggo Slot (CVS), Per Borggaard (PB), Bent Højgaard (BH), Christina Kiær (CK), Kent Würtz (KW), Jens Holt Poulsen (JHP), Henning Espersen (HE) Afbud fra: Jens Peder Ulfkjær Ad 1. Præsentationsrunde Fint og kort gennemført Ad 2. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af følgende punkter: 5. HI Messen den 24. september IDA lounge 10. Dato Dagsordenen blev godkendt med de tilføjede punkter Ad 3. Godkendelse af referat fra 2. marts 2015 Referatet blev godkendt Ad 4. Evaluering af ØJR Generalforsamling Referat fint på hjemmesiden Frida rost for velgennemført og fint oplæg med de væsentlige punkter Næste års beretning skal kun indeholde væsentlige tydelige retningspile for regionens arbejde. Dirigenten fik tingene til at glide på god og ordentlig måde.

2 Ad 5. Nyt fra IDA (HB, KUR, Repræsentantskab osv.) - IDA Privat Generalforsamling april Fagteknisk formandsmøde april Navitas - HI Messen den 24. september 2015 IDA Privat holder årskonference og generalforsamling den 17. og 18. april for alle de privat ansatte medlemmer. Temaet er trivsel på arbejdspladsen. Arrangementet er gratis og IDA Privat betaler for transport og hotel. Bestyrelsen opfordres til at gøre bekendtskabskredsen opmærksom på arrangementet. Der er fagteknisk formandsmøde den 24. og 25. april Alle fagtekniske enheder opfordres til at sende en repræsentant. N.H. G. deltager som Regionens repræsentant, da CK er ude og rejse. CK har møde med Navitas efter påske om hvordan vi kan få et samarbejde til at køre. IDA er repræsenteret ved HI Messen der 24. september, hvor vi har råderet over hele hal F. Temaet er: Ingeniørerne skaber fremtiden teknologi eller Ingeniørerne løser fremtidens problemer og lægger sig derfor tæt op ad Engineer the Future. Tanken er at der skal være 4 konferencerum, hvor der dagen igennem skal holdes oplæg inden for de 4 grene bliver præsenteret på halens stande (fremtidens energi, automation, robotter/droner, fremtidsteknologi) Standene i hallen skal sælges til folk, der har idéer at sælge, det er altså ikke ligesom på resten af messen, hvor det er produkter der sælges. Måden standene ønskes besat er gennem relationer, det vil sige at IDA måske peger på en eller to aktører inden for hver gren og de aktører peger så på dem de mener det kunne give mening at de står sammen med/ved siden af og så fremdeles. Der arbejde på at få Innovation Lab til at tage det ene af konferencerummene (fremtidsteknologi) med foredrag, workshop og legeområde med gadgets. Der efterlyses emner til HI Messen IDA lounge, som blev efterlyst på generalforsamlingen, er på kort tid blevet en realitet på Scandic city Østergade 8, Afprøvet af CK godkendt.

3 Ad 6. Nyt fra afdelinger og udvalg Christina er afgået som formand for kvindeudvalget, deltager dog i bestyrelsen. Ny formand er Louise Vils Pedersen. Elektroteknisk holdt års møde med god oplægsholder. 13 deltagere. Sundhedsteknologisk afholdt arr. Omkring Skejbys nye partikelkanon. Investering. Ca. 1 mia. kr. Man satser på en konference i efteråret i samarbejde med IDA sundhedsteknologisk selskab. Husk BYG. Århus afd. har afholdt møde. Observatør i afdelingerne har været foreslået. Indtil vi modtager et påbud må Chanet Roland få det slettet på bestyrelseslisten. Horsens afd. drøner derudaf. Kontakt Dion for flere detaljer. Dayana Terzieva rykker. Djursland afholdt god generalforsamling. 3% af medlemmerne på Djursland deltog. Ebeltoft gårdbryggeri besøges til sommer med ko. Ad 7. Økonomi/budget v/ Jørgen Foreløbig tildelt en underskudsgaranti på ca kr. JJ forsøger at få beløbet gjort til en tillægsbevilling. KW spurgte til drifts- kontra mødebudgetter. Det samlede tildelte beløb er bindende medens fordelingen mellem driftsmidler og udgifter til medlemsaktiviteter er vejledende. Regionsbestyrelsen holder øje med at forholdet mellem midler brugt til drift i forhold til antallet af, kvaliteten af og medlemsdeltagelsen i arrangementer er OK. Budgettet er stramt for 2015 men aktivitet tæller.

4 Ad 8. Aktiviteter siden sidst - Tilbagemeldinger fra årsmøder og generalforsamlinger Randers afdelingen af fået ny formand: Kim Merrild Thuesen. Kim er til daglig director of supply chain management hos Hounö i Randers og er helt ny som aktiv i IDA. Det bliver Bents opgave at holde Kim up-to-date på hvad der sker i regionen, suppleret af CK. IDA Energi Østjylland havde lavet et forrygende arrangement før deres årsmøde om Vindmøller og den optimale udnyttelse af vindkraft 4 oplægsholdere og god debat efterfølgende. CK og NHG deltog i det efterfølgende årsmøde. Der var lidt murren over at de blev skåret i tildelingen, men de kunne også se det rimelige i at sundhedsteknologisk gruppe fik lidt flere penge. Bestyrelsen er meget ung og stammer næsten alle fra Aalborg universitet. Det at bestyrelsen er meget ung giver desværre også udslag i at de ikke kender IDA s love og regler med hensyn til valgbarhed. Ca. en tredjedel af bestyrelsen er ikke hjemhørende i regionen. CK og NHG valgte ikke at håndhæve reglen, da det med stor sandsynlighed vil resultere i at bestyrelsen vil falde fra hinanden, hvis de gjorde det. Alle der stillede op blev valgt. Derudover er IDA Energi Østjyllands vedtægter ikke godkendt af Regionsbestyrelsen. - Forslag: Alle vedtægter og kommissorier for grupper, udvalg og afdelinger i regionen gennemgås på næste bestyrelsesmøde i ØJR. - Godkendt Christina laver et oplæg til hvordan vedtægter gennemgås. IDA Kvindeudvalget i Østjylland havde et arrangement om LinkedIn med portræt fotografering inden deres årsmøde. For første gang deltog der en mand på årsmødet. Der var to der ønskede at nedtrappe deres engagement, heldigvis ønskede begge suppleanter at træde ind i bestyrelsen, så bestyrelsens stadigvæk er fuldtallig. Christina Kiær blev valgt som formand. Kvindeudvalget valgte at konstituere sig umiddelbart efter årsmødet, med næstformand Louise Vils Pedersen og kasserer Heidi Hyldahl. Maskinteknisk Gruppe CK deltog fra regionen. Stille og roligt årsmøde. En enkelt ønskede at træde ud af bestyrelsen på grund af arbejdspres, men der var en nydimiteret der ønskede at træde ind. Maskinteknisk gruppe har derudover en studerende tilknyttet som observatør og vil forsøge at få en mere tilknyttet. Alle blev genvalgt og bestyrelsen konstituerer sig med formand, næstformand og kasserer på førstkommende bestyrelsesmøde. Kemi og bioteknologi vil gerne lukke, sundhedsteknologisk kan ikke se en adoption er fornuftig.

5 Ad 9. Kommende aktiviteter Status - Festugen med Navitas 29. og 30. august. Aase Rohde arbejder på at få Innovation Lab til at komme og lave workshops og tage deres gadgets med. Samlet overskrift, budget, tidsplan og arbejdsfordeling skal være fastlagt senest 14. april. Fra regionens side arbejdes der på at få selskaberne til at sponsorere nogle af standene og foredragene. Derudover kan der søges penge hos kontrakt udvalget og evt. Engineer the future Næste møde med Navitas arbejdsgruppe er den 30. april. Formanden efterlyser forslag til stande og foredrag. Ideer fra sundhedsteknologisk. De kontakter Christina. - NH har Primaviso operationslys. Ad 10. Koordineringsmøde forår - Dato i foråret - Hvordan får vi udvalg og grupper til at prioritere mødet? - Hvad skal være temaet? Dato: 19. maj kl KW. Et mere skarpt opsat møde med god mødeledelse. Struktur og mødeledelse skal sælges i indkaldelsen. Gruppearbejde som giver konkret output. Hurtig IDA gennemgang. Klip i Fridas præsentation. Rammeaftalen. Kort og præcist. Aktivering til festuge og HI messe til deltagere. Aktivere og informere om Facebook side. Ad 11. Facebook side - IDA Østjylland nye Facebook side. IDA Østjyllands Facebook sider er i gang. Der er pt. 95 likes på siden og mange af dem er studerende. Der er allerede en rimelig aktivitet med reklame for arrangementer og delinger af større ting fra store IDAs side + artikler fra ingeniøren. Målet er at alle afdelinger, fagtekniske grupper og udvalg har mindst én der er administrator, så det er nemt reklamere for arrangementer. Alle i bestyrelsen der har en Facebook profil opfordres til at like siden og at invitere ingeniører i deres omgangskreds til at gøre det samme. Diskussion omkring Facebook s berettigelse for IDA Østjylland, alle nikkede.

6 Ad 12. Kort info - Kontrol af bestyrelsesliste Bestyrelseslisten blev kontrolleret og formanden sender den reviderede liste til Lotte Helweg. Ad 13. Mødeplan For at kunne få planlægningen til at fungere, vil formanden gerne have lavet en mødeplan for resten af året, hvis det er muligt. Alle der har mødeplaner fra andre dele af IDA, bedes melde ind med dem hurtigst muligt til formanden, så det kan tages med i betragtning. Er der nogle dage der er bedre end andre? - Se under Ad 15. næste møde Ad 14. Eventuelt Bestyrelsesliste fra alle enheder udsendes til ØJR. CK fra LHE inkl. kontakt info. KW spurgte til studiemedlemmer i ØJR. NH. Det har vi fravalgt. Videregivet til afdelingerne. CK redegjorde for veterantræffet i Græsted. Ad 15. Næste møde Næste møde derefter koordineringsmødet Derefter mødes vi I EY huset kl CK udsender en doodle hvis møder mod forventning kolliderer med KUR-møder.

Dagsordenen blev godkendt

Dagsordenen blev godkendt Dagsorden: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 18. februar 2016, kl.: 17:30-20:30 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Deltagere: Jørgen Johansen (JJ), Dion

Læs mere

Afbud fra: Jens Peder Ulfkjær, Jens Holt Poulsen, Dion Nielsen, Per Borggaard,

Afbud fra: Jens Peder Ulfkjær, Jens Holt Poulsen, Dion Nielsen, Per Borggaard, Dagsorden: Stormøde IDA Østjylland Tid 19. maj 2015, kl.: 17:30-21:00 Sted Scandic, Østergade, 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter, repræsentanter fra fagteknik, afdelinger og udvalg Gæst

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt

Dagsordenen blev godkendt Referat: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 14. september, kl.: 16:00-20:30 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Tilstede: Christina Kiær, Jørgen A. Johansen,

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt

Dagsordenen blev godkendt Referat: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 19. oktober, kl.: 17:30-20:30 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Tilstede: Christina Kiær, Jørgen A. Johansen,

Læs mere

Afbud fra: Jens Peder Ulfkjær, Dion Nielsen, Carl Viggo Slot, Bent Højgaard. Udeblevet: Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt

Afbud fra: Jens Peder Ulfkjær, Dion Nielsen, Carl Viggo Slot, Bent Højgaard. Udeblevet: Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt Referat: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 17. november, kl.: 17:30-20:15 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Tilstede: Christina Kiær, Jørgen A. Johansen,

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Ad 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af ekstra emne under pkt. 8 Forventningsafstemning Roller, ansvar, tidsforbrug, svartider på mails

Ad 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af ekstra emne under pkt. 8 Forventningsafstemning Roller, ansvar, tidsforbrug, svartider på mails Dagsorden: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 12. april, kl.: 17:30-20.00 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Netværkskoordinator Lisa Jeggesen Deltagere:

Læs mere

IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 29. februar 2016. Velkommen

IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 29. februar 2016. Velkommen IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 29. februar 2016 Velkommen Aarhus Afdeling 1. Valg af dirigent 2. Forelæggelse af afdelingens årsberetning til godkendelse 3. Forelæggelse af afdelingens regnskab

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Østjyllands Region 14. marts 2016, kl 18:

REFERAT fra generalforsamling i Østjyllands Region 14. marts 2016, kl 18: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Østjyllands Region 14. marts 2016, kl 18:00 15-03-2016 Fremmødte: 48

Læs mere

Vedtægt for IDA E. 1. Medlemmer og juniormedlemmer af IDA, der har udtrykt ønske herom.

Vedtægt for IDA E. 1. Medlemmer og juniormedlemmer af IDA, der har udtrykt ønske herom. INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA E 1. Navn og område Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA E IDA E er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Selskabets

Læs mere

Vedtægt for IDA Tele

Vedtægt for IDA Tele INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA Tele 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er IDA Tele. Stk. 2. IDA Tele er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Stk.

Læs mere

Vedtægt for IDA Miljø

Vedtægt for IDA Miljø Vedtægt for IDA Miljø 1. Navn og område Selskabets navn er IDA Miljø IDA Miljø er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. IDA Miljøs arbejdsområde omfatter et bredt emneområde

Læs mere

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø INGENIØRFORENINGEN I DANMARK 1. Navn og område Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA Arbejdsmiljø. IDA Arbejdsmiljø er et landsdækkende, fagteknisk selskab oprettet

Læs mere

Vedtægt for IDA Global Development

Vedtægt for IDA Global Development Vedtægt for IDA Global Development 1. Navn og område Selskabets navn er IDA Global Development. IDA Global Development er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Selskabets

Læs mere

Vedtægt for IDA Kemi

Vedtægt for IDA Kemi INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA Kemi 1. Navn og område Selskabets navn er IDA Kemi. IDA Kemi er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Selskabets arbejdsområde

Læs mere

Vedtægter for Brandteknisk Selskab

Vedtægter for Brandteknisk Selskab Vedtægter for Brandteknisk Selskab 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er Brandteknisk Selskab. Stk. 2. Brandteknisk Selskab er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA.

Læs mere

Vedtægt for IDA Grøn Teknologi

Vedtægt for IDA Grøn Teknologi Vedtægt for IDA Grøn Teknologi 1. Navn og område Selskabets navn er IDA Grøn Teknologi IDA Grøn Teknologi er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. IDA Grøn Teknologi arbejdsområde

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

Vedtægter for Flyveteknisk Selskab

Vedtægter for Flyveteknisk Selskab Vedtægter for Flyveteknisk Selskab 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er Flyveteknisk Selskab (FLY). Stk. 2. Flyveteknisk Selskab er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter

Læs mere

17 IDA Østjylland Aktivitetsregnskab for 1/1-31-01 2014

17 IDA Østjylland Aktivitetsregnskab for 1/1-31-01 2014 Resultatopgørelse for 1/1-31-01 2014 Udgifter Indtægter Note Egen indtægt IDA-tilskud I0: IDA-tilskud 110 Rådighedsbeløb 879.000,00 I0: IDA-tilskud i alt 879.000,00 I1: Indtægter 11 Kontingent medlemmer

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Navn på referent Fremmødte: 28. Hans Schmidt Stemmeberettigede xx

Navn på referent Fremmødte: 28. Hans Schmidt Stemmeberettigede xx Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Selskab: IDA Lederforum 7/2-2018 Dato: 6. februar 2018 Sted: Ingeniørforeningen, IDA - København

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 referat RB-møde 160824 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge REFERAT 26-03-2014 Fremmødte: 33 Stemmeberettigede: 27 Velkomst Formanden, Christian Kubel bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ivan

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl. 19.00 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Bente, Niels-Peter, Stig, Marianne (RR-gr.) & Mette AFBUD: Gunna & Henrik Dagsorden 1. Præsentationsrunde

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

SSP Samrådets vedtægter

SSP Samrådets vedtægter Gældende vedtægter SSP Samrådets vedtægter Forslag til ændringer 1. NAVN. Foreningens navn er SSP-Samrådet. Foreningens navn er SSP-Samrådet. 2. FORMÅL. At være kontaktorgan mellem medlemmerne. At holde

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16,

Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16, Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16, Hotel Koldingfjord, Fjordvej 154, 6000 Kolding 1. Velkomst til 2 nye suppleanter og gensidig præsentation 2. Konstituering af bestyrelsen 3. Nyt

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014 referat - godkendt RB-møde 141112 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Mødet begynder kl. 12.30 Der vil være

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Årsberetning 2015 for IDA Sundhedsteknologi

Årsberetning 2015 for IDA Sundhedsteknologi Notat 23. februar 2016 Årsberetning 2015 for IDA Sundhedsteknologi Generalforsamling den 23. februar 2016 Den 23. marts er det 5 år siden, at IDA Sundhedsteknologi havde stiftende generalforsamling. Gennem

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og referent) 2. Bestyrelsens beretning og forelæggelse af planer

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling

Referat af ordinær Generalforsamling Referat af ordinær Generalforsamling I EDR Ballerup Afdeling torsdag d. 08-03-2018 Kl.19:45 Afholdes i klubbens lokaler på: Foreningscenteret TAPETEN. Magleparken 5, 1.sal. 2750 Ballerup. Hermed indkalder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013

Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013 Notat Dato 6. marts 2013 CH Side 1 af 5 Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning v/ellen Hansen 3. Debat om vigtige

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Vedtægter. Landsorganisationen 4H vedtaget november 2014

Vedtægter. Landsorganisationen 4H vedtaget november 2014 Vedtægter Landsorganisationen 4H vedtaget november 2014 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er 4H. Foreningens medlemmer er organiseret i selvstændige klubber og danner derved landsorganisationen 4H.

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg

Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg Indkaldelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm På vegne af bestyrelsen for

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af dirigent Pkt. 2: Formandens beretning til debat og godkendelse v/formand Frank Johansen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016.

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. DAGSORDEN Louise, Jens og Sven har meldt afbud og Niels kan først komme kl. 12.30. Tom Petersen deltager som gæst. Christian deltager som gæst. 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170221 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, Formand Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 24. februar 2015. Velkommen

IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 24. februar 2015. Velkommen IDA Aarhus Afdeling Generalforsamling 24. februar 2015 Velkommen Aarhus Afdeling 1. Valg af dirigent 2. Forelæggelse af afdelingens årsberetning til godkendelse 3. Forelæggelse af afdelingens regnskab

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Tema: Årsmødet 2016.

Tema: Årsmødet 2016. Odense d. 14.02 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN tirsdag d. 2. februar 2015 kl. 18.00-21.00 hos Vivi Krigslund, Ejersmindevej 27, 5250 Odense SV Tema: Årsmødet

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Vallensbæk Senior Park

Vallensbæk Senior Park Vallensbæk Senior Park Vedtægter for Vallensbæk Senior Park 1 Foreningens navn er Vallensbæk Senior Park. 2 Foreningen er knyttet til Vallensbæk Boligselskabs afdeling 4904 Stationstorvet. 3 Stk. 1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Vedtægter for landsorganisationen 4H vedtaget november 2008

Vedtægter for landsorganisationen 4H vedtaget november 2008 Vedtægter for landsorganisationen 4H vedtaget november 2008 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er 4H. Foreningens medlemmer er organiseret i selvstændige klubber gennem regionen og danner derved landsorganisationen

Læs mere

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013 FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Forretningsorden Gældende: år 2013 1 Indledende møde... 3 2 Præsentation... 3 2.1 Repræsentanter... 3 2.2 Forfald... 3 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 4 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14.

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Dato: 29.01.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Jens Andersen, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Kirsten

Læs mere

Vedtægter for H.U.F. - Håbefulde Unge Forfattere Vedtaget 04/06-2006 ved ordinær generalforsamling.

Vedtægter for H.U.F. - Håbefulde Unge Forfattere Vedtaget 04/06-2006 ved ordinær generalforsamling. Henvisning til for foreningen gældende andre vedtægter: Vedtægter for Skrivelyst Vedtægter for Arrangementsudvalget **Navn og formål** 1 Foreningens navn er HUF, hvilket står for: Håbefulde Unge Forfattere.

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018 Godkendt - referat RB-møde 181206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/8 2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Åsberg, formand Referent Lis Jespersen, næstformand Torben

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Dagsorden for generalforsamling EFS-Dysfagi kl. 11.00 12.30 1. Velkomst v/annette Kjærsgaard 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen:

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Nordjysk Region 1fholdt onsdag den 21. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres-

Læs mere