SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 87. Et område til off. formål og boliger nord for Møllevej, Borup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 87. Et område til off. formål og boliger nord for Møllevej, Borup"

Transkript

1 SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 87 Et område til off. formål og boliger nord for Møllevej, Borup

2 TEKNISK FORVALTNING'1997 STEMPELMÆRKE RETTEN I KØGE OOMMERKOWTORET? KASSEKON$S8*PFABAT M LOKALPLAN NR :25 OOO125O.OO Sil 01 Et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup.

3 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup SKOVBO KOMMUNE 1997 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Indledning Side 2 Lokalplanens formål - 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning - 4 Lokalplanens retsvirkninger - 5 LOKALPLANENS BESTEMMELSER l - Lokalplanens formål Side Område- og zonestatus Områdets anvendelse Udstykning Vej og stiforhold Tekniske forhold Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer og bevaring Forudsætning for ibrugtage af ny bebyggelse Grundejerforening Ophævelse af lokalplaner Retsvirkninger - 11 Vedtagelsespåtegning - 13 KORTBILAG 01 - Lokalplanens område 02 - Lokalplanens delområder 03 - Retningsgivende bebyggelsesplan for udbygning af børneinstitutionen "Perlen"

4 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup REDEGØRELSE INDLEDNING En lokalplan fastlægger detaljerede bestemmelser om, hvordan et område må anvendes, herunder områdets udformning, placering og anvendelse af bygninger, veje, grønne arealer m.v. Lovgrundlaget for en lokalplan er Lov om Planlægning (lov nr. 388 af 06. juni 1991 med senere ændringer). I følge denne lov har kommunalbestyrelsen pligt til at udarbejde en lokalplan inden en større udstykning påbegyndes eller inden større byggeeller anlægsarbejder, herunder større nedrivninger, sættes i gang. Meningen med lokalplanpligten er at sikre større sammenhæng i planlægningen, samt at sikre borgernes kendskab til og deltagelse i planlægningen. Kommunen skal fremlægge alle lokalplanforslag i mindst 8 uger, således at der er mulighed for at fremkomme med kommentarer og ændringsforslag inden planen endeligt vedtages af kommunalbestyrelsen. Lokalplanen griber ikke ind i bestående forhold, hvorfor den hidtidige lovlige anvendelse kan fortsætte som hidtil. Endvidere medfører lokalplanen ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg mv., der er indeholdt i planen. For lokalplaner gælder endvidere, at de skal udarbejdes inden for rammerne af kommunens overordnede planlægning, dvs. kommuneplanen. Er en lokalplan ikke i overensstemmelse med kommuneplanen, skal kommuneplanen ændres, f.eks. ved udarbejdelse af et tillæg til denne. Efter endelig vedtagelse af en lokalplan, lader kommunalbestyrelsen den tinglyse på de i lokalplanens 2 nævnte matrikelnumre. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer principperne, dvs. den særlige karakter af det område, der søges skabt med lokalplanen. Der kan således ikke dispenseres fra lokalplanens formålsparagraf, ligesom principperne også som oftest vil være udtrykt i anvendelsen. Retslige forhold vedrørende lokalplanen kan jævnfør Planlovens 58 påklages til Naturklagenævnet, Vermundsgade 38B, 2100 København V. Skønnede forhold kan ikke påklages. Nærværende lokalplan er udarbejdet af Skovbo Kommune Teknisk Forvaltning i samarbejde med Arkitektfirmaet Thomas Kullegaard A/S

5 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup LOKALPLANENS FORMÅL Kommunalbestyrelsen i Skovbo Kommune har besluttet at udarbejde en lokalplan for den del af Borup Nord, der er beliggende umiddelbart nord for Møllevej omkring Parkvejens begyndelse. Lokalplanen er udarbejdet med det formål, at sikre at en udvidelse af børneinstitutionen "Perlen" sker i overensstemmelse med de eksisterende forhold og for at sikre områdets helhedskarakter. Området er i dag omfattet af rammelokalplan nr. 23 for Borup Nord udarbejdet i Den del af lokalplan nr. 23, der er omfattet af nærværende lokalplan vil blive aflyst ved den endelige vedtagelse af lokalplan 87. Det er lokalplanens formål: at sikre en udvidelse af børneinstitutionen "Perlen" at sikre at en udvidelse sker i overensstemmelse med den eksisterende bebyggelse samt vej- og stiforhold at sikre at området bibeholder den grønne karakter at sikre områdets helhedskarakter Lokalplanens indhold: Lokalplan nr. 87 for et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup giver mulighed for en planlagt udvidelse af eksisterende børneinstitution "Perlen". Området afgrænses mod nord af bebyggelserne Nøddeparken og Stenhøjparken, der er omfattet af lokalplan nr. 46 og 51. Mod vest afgrænses området af Parkvejen, henholdsvis eksist. bebyggelse, mod syd afgrænses området af ubebygget grønt areal, henholdsvis Møllevej, som er en del af det overordnede trafiksystem. Mod øst afgrænses området af det offentlige grønne parkareal i Dalstrøget. Lokalplanområdet inddeles i 3 delområder, jfr. kortbilag 02. Lokalplanen sikrer, at der i området opnås et helhedsindtryk ved bestemmelser bl.a. vedrørende bygningers udformning og materialeanvendelse, samt ved fastholdelse af eksisterende vej- og stiforløb. Kommunalbestyrelsen har valgt at en udvidelse af børneinstitutionen "Perlen" skal ske, dels ved en udvidelse af bygningen mod nord, og dels ved en udvidelse af udearealerne mod syd, i princippet som det er vist på kortbilag nr. 03. Der er valgt en løsning som forsøger at skabe de bedst mulige betingelser for både nabobebyggelse og institutionen.

6 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup Institutionens byggefelt vil berøre den grønne stiforbindelse, som er omfattet af kommuneplanens rammeområde l.f l - Grønt område, Dalstrøget. Lokalplanen foreslår, at der etableres beplantning omkring institution og stiforbindelse, således at stiforløbet far en mere grøn karakter. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING REGIONPLAN 97: Det fremgår af forslag til Regionplan 97, at den fremtidige byudvikling så vidt muligt skal ske inden for de allerede eksisterende eller allerede planlagte byområder, og på trafikalt velbeliggende arealer. Byudviklingen skal primært knyttes til kommunecentrene. Lokalplanens område er beliggende i kommunecenterets bycenter ved de overordnede trafikveje, og ved kollektivtrafikforbindelser. Området er beliggende ca. 500 meter fra Borup station. KOMMUNEPLANEN: Lokalplanområdet er omfattet af kommuneplan T s rammebestemmelser for område l.d2 udlagt til offentlige formål som institutioner og andre fællesformål samt nærmere angivende private servicefunktioner og boliger. Ligeledes berører lokalplanen kommuneplan T s rammebestemmelser for område l.f l udlagt til offentlige formål, grønt område og lignende med dertil hørende faciliteter. Det er vurderet at lokalplan nr. 87 er i overensstemmelse med kommuneplanens rammebestemmelser for område 1.D2 og 1.F1. Lokalplanen giver mulighed for at børneinstitution "Perlen" kan udvides mod nord i princippet som det er vist på kortbilag nr. 03, denne udvidelse opfattes at kunne indgå som en variation i det grønne parkforløb som i øvrigt bibeholdes i lokalplanen. Miljøforhold; Det fremgår af Bekendtgørelse om supplerende regler i medfør af lov om planlægning kap. 3, "Om varetagelse af miljøbeskyttelseshensyn i region- og kommuneplanlægning", i 5, at når kommuneplanen ikke indeholder retningslinier til sikring af støjbelastede arealer i bl.a. byzone, skal der i lokalplanen fastsættes bestemmelser om etablering af afskærmningsforanstaltninger m.v. Lokalplanen indeholder bestemmelser om, at områder der udlægges til offentlig formål, ikke må belastes med et støjniveau over 55 db (A) fra vejtrafik.

7 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup Kan støjniveauet ikke sikres ved afstandsdæmpning, skal der tages særlige støjbeskyttelseshensyn ved bebyggelsens udformning. Der henvises til Miljøstyrelsens vejledning nr. 3/1984, Trafikstøj i boligområder. Varmeplanlægning: Med ændring af "Lov om varmeforsyning" af d skal der ikke længere foreligge en egentlig varmeplan for Kommunen. Området er udlagt som en del af energidistrikt nr. 2 for Borup Nord, der er fjernvarmeområde, og nybebyggelse forudsættes tilsluttet Borup Varmeværk. Spildevandsplan: Området er omfattet af spildevandsplan , og er separatkloakeret og tilsluttet det offentlige spildevandsnet. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Før planens endelige vedtagelse Efter planens endelige vedtagelse Dispensation Indtil forslaget er endelig vedtaget, må de ejendomme, der er omfattet af forslaget, ikke udnyttes på en måde, der kan foregribe indholdet af den endelige plan. Der gælder efter planlovens 17 et midlertidigt forbud mod udstykning, bebyggelse og ændring af anvendelsen. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendommene kan forsætte som hidtil. Disse midlertidige retsvirkninger gælder fra d indtil forslaget er endelig vedtaget, dog højst til d Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge lov om planlægning 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v., der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan, normalt efter en forudgående naboorientering, meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Ekspropriation I henhold til 47 i lov om planlægning kan der foretages ekspropriation af privates ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når ekspropriationen er af væsentlig betydning for virkeliggørelse af lokalplanen.

8 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup Servitutter Zonestatus Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Andre private servitutter kan eksproprieres, når det vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelsen af planen, jfr. ovenfor. Lokalplanen område er beliggende i byzone.

9 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup LOKALPLANENS BESTEMMELSER LOKALPLAN NR. 87 For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup. I henhold til lov om planlægning (Miljøministeriets lovbekendtgørelsen nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2, stk. l nævnte område. l. l Det er lokalplanens formål at: 1 LOKALPLANENS FORMÅL sikre en udvidelse af børneinstitutionen "Perlen" sikre at en udvidelse sker i overensstemmelse med den eksisterende bebyggelse, samt vej- og stiforhold sikre at områdets grønne karakter bibeholdes sikre områdets helhedskarakter 2 OMRÅDE- OG ZONESTATUS 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 01 og omfatter følgende matrikelnumre: 4e, 4f, 4h, 4m, 4de, 4df, 4di, alle af Borup by samt alle parceller der efter d. 01. maj 1997 udstykkes fra de nævnte ejendomme. Lokalplanområdet er beliggende i byzone. 3 OMRÅDETS ANVENDELSE Området må anvendes til offentlige formål og er inddelt i følgende delområder som vist på kortbilag nr Delområde l må anvendes til offentlige formål. Indenfor området må der opføres eller indrettes bebyggelse til offentlige institutioner og administration. Kommunalbestyrelsen kan endvidere tillade, at der oprettes boliger i etager over stueplan. 3.2 Delområde 2 må anvendes til offentlige formål og boliger. Inden for området må der udover boliger opføres og indrettes institutioner og fælles fritidsfunktioner. 3.3 Delområde 3 må anvendes til offentligt grønt område.

10 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup 3.4 Inden for lokalplanområdet kan der opføres transformerstation o.lign. til områdets forsyning, når anlægget ikke har mere en 10 m 2 bebygget areal og ikke er højere end 3 m over terræn. Anlægget skal placeres og udformes under hensyntagen til den øvrige bebyggelse. 3.5 Områder der er udlagt til offentlig formål må ikke belastes med et støjniveau over 55 db (A) fra vejtrafik. Kan støjniveauet ikke sikres ved afstandsdæmpning, skal der tages særlige støjbeskyttelseshensyn ved bebyggelsens udformning jfr. gældende regler p.t. Miljøstyrelsens vejledning nr. 3/ Der må indenfor Lokalplanområdet ikke udøves nogen art af virksomhed, som ved støv, røg, lugt, støj, rystelser eller ved sit udseende eller på anden måde efter kommunalbestyrelsens skøn er til ulempe for de omboende. 4 UDSTYKNING 4. l Udstykning må kun finde sted med Kommunalbestyrelsens tilladelse. 4.2 Indenfor delområde 2a må ingen grund udstykkes med en mindre størrelse end 800 m Indenfor delområde l og 2b må der ikke foretages yderligere udstykning. 4.4 Indenfor delområde 3 må der ikke ske yderligere udstykning. 4.5 Yderligere udstykning af området kan kun ske efter en samlet plan for hver af parcellerne, som skal godkendes af Kommunalbestyrelsen. I planen skal der redegøres for terrænregulering, bebyggelsens placering, fællesarealer, vej-, sti- og parkeringsforhold m.v. 5 VEJ- OG STIFORHOLD 5.1 For delområde l gælder følgende bestemmelser: Byggelinie fra Parkvej, - 20 m fra vejmidte. Vejadgang skal ske til Parkvej. Stiforbindelse skal tilsluttes eksisterende stisystem. 5.2 For delområde 2a gælder følgende bestemmelser:

11 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup Der skal udlægges en 3 m bred sti med tilslutning til eksist. stisystem i område 2b som angivet på kortbilag Langtidsparkering aflast-, omnibus-, flytte-, rute- og fragtbiler og lignende samt henstilling af campingvogne, både og lignende er forbudt inden for lokalplanområdets offentlige vej-, sti- og fællesarealer. 6 TEKNISKE FORHOLD 6.1 Al ledningsføring, herunder el-ledninger til vejbelysning, skal udføres som installationer i jord. 6.2 Samtlige ejendomme skal tilsluttes fællesantenneanlægget i Borup Nord. 6.3 Samtlige ejendomme skal tilsluttes Borup Varmeværk. 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING 7. l Der skal overalt til ny bebyggelse skabes adgangsforhold der sikrer handicappede og gangbesværede adgang, i henhold til gældende lovgivning. 7.2 For område l og 2b gælder følgende bestemmelser: Bebyggelsesprocenter for den enkelte ejendom må ikke overstige 25. Bygninger må ikke opføres med mere end 2 etager, og intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må have en højde, der overstiger 8,5 m over terræn (niveauplan), målt efter reglerne i byggelovgivningen. 7.3 For område 2a gælder følgende bestemmelser: Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 40 for den enkelte ejendom. Bygningers ydervægge eller tagflade må ikke overstige 8,5 m fra terræn, målt efter reglerne i byggelovgivningen. Udbygning af børneinstitutionen skal placeres i henhold til retningsgivende bebyggelsesplan jfr. kortbilag BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN For Lokalplanområdet gælder følgende bestemmelser:

12 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup l O 8.1 Skiltning og reklamering må kun finde sted med kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 8.2 Bygninger skal opføres med sadeltag med en taghældning på mellem Tage skal dækkes med røde tegl. Solfangere kan opsættes efter kommunalbestyrelsens godkendelse i hvert enkelt tilfælde. Der er muligheder for variationer ved opførelse af ny bebyggelse, særligt med hensyn til at fremme miljø- og ressurcemæssige løsninger, såfremt byggeriets udformning og materialevalg harmonerer med den øvrige bebyggelse i området. 8.4 Parabolantenner skal være i lyse farver og skal placeres diskret på ejendommen, så de ikke virker skræmmende for omgivelserne. Placeringen skal godkendes af kommunalbestyrelsen. 8.5 Udvendige bygningssider skal fremstå med tegl eller som pudsede facader. 9 UBEBYGGEDE AREALER OG BEVARING 9.1 Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende. Ubebyggede arealer må ikke anvendes til oplagring af biler, både eller andre genstande og materialer, som ikke er nødvendige for områdets drift. 9.2 Der må ikke opsættes lukket plankeværk eller lignende langs skel eller beplantningsbælte. Dog kan der opsættes et åbent trådhegn i eller bag beplantningsbæltet. 9.3 Området skal i sin helhed i videst muligt omfang gives et naturligt og sammenhængende grønt præg. 9.4 De eksisterende terrænforhold skal i videst muligt omfang bevares. En terrænregulering skal foregå efter en af kommunalbestyrelsen godkendt plan. 9.5 Ved udvidelse af børneinstitution skal beplantning af område 3, udlagt til offentlig grønt område, ske efter en samlet plan for hele delområdets forløb. 9.6 Udendørs belysning indenfor lokalplanområdet må kun udføres som parkbelysning.

13 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup 1l 10 FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGE AF NY BEBYGGELSE 10. l Ny bebyggelse må ikke tages i brug før den er tilsluttet Borup Varmeværk Før ny bebyggelse tages i brug, skal de for den pågældende bebyggelse nødvendige parkerings- og opholdsarealer samt beplantning være etableret i overensstemmelse med den af kommunalbestyrelsen godkendte plan. 11 GRUNDEJERFORENING ELLER LIGNENDE 11.1 Etablering, drift og vedligeholdelse af fællesarealer og fællesanlæg, dvs. af parkeringspladser, intern vej, interne stier, fælles friarealer og plantebælter skal forestås af ejeren/ejerne af området Til varetagelse af de i 11.1 nævnte opgaver kan Kommunalbestyrelsen kræve, at der oprettes en grundejerforening, med medlemspligt for samtlige ejere inden for området Grundejerforeningens love skal være godkendt af Kommunalbestyrelsen Såfremt Kommunalbestyrelsen vil anse det for hensigtsmæssigt at sammenslutte grundejerforeningen med grundejerforeninger i naboområderne, skal grundejerne være forpligtet til at medvirke til en sådan sammenslutning. 12 OPHÆVELSE AF LOKALPLANER 12.1 Ved den endelige vedtagelse af lokalplanen, aflyses den del af lokalplan nr. 23, Rammelokalplan for Borup Nord, der er omfattet af planen 13 RETSVIRKNINGER 13.1 Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen, må ejendomme, der er omfattet af planen, i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser Lokalplanen regulerer fremtidige forhold, hvorfor den eksisterende lovlige anvendelse kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører således ikke krav om, at anlæg mv., der er nævnt i planen, skal etableres

14 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser, under forudsætning af, at det ikke er i strid med lokalplanens formål. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen.

15 Lokalplan nr For et område til offentlige formål nord for Møllevej i Borup 13 VEDTAGELSESPÅTEGNING Lokalplanforslaget er vedtaget til offentlig fremlæggelse, jvf. Planlovens 24, af kommunalbestyrelsen d Lokalplanforslaget er offentligt bekendtgjort d Ole Hansen Borgmester / Thøg<# Blicher Beknes Teknisk chef Lokalplanen er i henhold til 27 i Lov om Planlægning endeligt vedtaget af Skovbo kommunalbestyrelse d Ole Hansen Borgmester / Thøger Blicher Beknes Teknisk chef Lokalplanens retningsvirkninger træder i kraft ved dens offentliggørelse d Lokalplanen begæres tinglyst på de af planen omfattende ejendomme i henhold til 31, stk. 2, i Lov om Planlægning. Skovbo kommune, d Ole Hansen Borgmester Thøger Blicher Beknes Teknisk chef

16 N O 1 O0 200 m Kort t3.000 over en dei af Borup by, Borup Kortbilag nr. Ol.

17 ... Lokalplangrænse -0-0 Delområde Kortbilag nr. 02.

18 Kortbilag nr. 03. Retningsgivende bebyggelsesplan for udbygning af børneinstitutionen "Perlen".

19 *** * *** Side: 14 * * * * * *** * * * Retten i Køge Akt.nr.: * *** *** Tinglysningsafdelingen Ø 61 Påtegning på byrde Vedrørende matr.nr. 4 E, Borup By, Borup Ejendomsejer: Den Selvej Ins Skovbo Omsorgscenter Lyst første gang den: under nr Senest ændret den : under nr Lyst på matr. nr. 4 E, 4 F, 4 H, 4 M, 4 DE, 4 DF, 4 DI Borup by, Borup. Retten i Køge den Birgit Éørgesen

SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 89. Et område til off. formål og boliger nord for Møllevej, Borup

SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 89. Et område til off. formål og boliger nord for Møllevej, Borup SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 89 Et område til off. formål og boliger nord for Møllevej, Borup 27.01.1998 TEKNISK FORVALTNING 1997 STEMPELMÆRKE RETTEN I KØGE KUN GYLDIGT MH> AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34 Område øst for Søndermarken August 2002 Lokal D lån. 1.34 For et boligområde øst for S ø rider marken.i Tølløse LOKALPLAN 1.34 FOR ET BOLIGOMRÅDE OST FOR SONDERMARKEN l TOLLOSE

Læs mere

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by.

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by. Kirkegård Lokalplanstillægsgrænse Sdr. Jernløse by Jernløse Kommune Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr. 4.1. For et område i Sdr. Jernløse by. Tillæg nr. 9 til kommuneplan 1997-2009 For et område i Sdr.

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 138 STØVRING KOMMUNE GRANGÅRDSVEJ I I OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 STEMPELMÆRKE.

LOKALPLAN NR. 138 STØVRING KOMMUNE GRANGÅRDSVEJ I I OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 STEMPELMÆRKE. LOKALPLAN NR. 138 OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING GRANGÅRDSVEJ I I STEMPELMÆRKE Anmelder : STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse: Indledning Forhold

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 Lokalplan 1.15 Et boligområde på Højvangen Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 LOKALPLAN 1.15 - ET BOLIGOMRÅDE PÅ HØJVANGEN HAVEFACADE INDGANGSFACADE BJERGSTED KOMMUNE

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

a den H ol lø s e vej

a den H ol lø s e vej y ve j H ovedg a den H ol lø s e vej G l. Skovvej Skovvejen Virk e ly s t H ol b æ k vej Sk Gl. S Jernløse Kommune. Lokalplan nr. 1.10 for et værksteds-, håndværker- og boligområde i Nr. Jernløse beliggende

Læs mere

Lokalplan Tillæg 1. For et område til ældrecenter og boligområde i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan Tillæg 1. For et område til ældrecenter og boligområde i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.10 For et område til ældrecenter og boligområde i Svebølle Tillæg 1 Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 24.03.1998 3011501L11002 TILLÆG l TIL LOKALPLAN 1.10 - FOR ET OMRÅDE TIL ÆLDRECENTER

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole Lokalplan 01-58 for et område til offentlige formål - Idræts- og Nurefterskole 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED... 3 FORMÅL MED LOKALPLANEN... 3 EKSISTERENDE FORHOLD...

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

Lokalplan Tillæg 1. Birkebakken 1, Havnsø. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L31602

Lokalplan Tillæg 1. Birkebakken 1, Havnsø. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L31602 Lokalplan 3.16 Birkebakken 1, Havnsø Tillæg 1 Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.02.2004 3011501L31602 TILLÆG 1 TIL LOKALPLAN 3.16 - BIRKEBAKKEN 1, HAVNSØ OG TILLÆG 8 TIL KOMMUNEPLAN 1997-2008

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Lokalplan Birkebakken 1, Havnsø. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L31601

Lokalplan Birkebakken 1, Havnsø. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L31601 Lokalplan 3.16 Birkebakken 1, Havnsø Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 01.04.2003 3011501L31601 LOKALPLAN 3.16 - BIRKEBAKKEN l, HAVNSØ BJERGSTED KOMMUNE FORÅR 2003 Lokalplan 3.16 - Birkebakken

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø I Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej Lokalplan 81B Ældrecentret i Hvalsø Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

TILLÆG 1 LOKALPLAN ET BOLIGOMRÅDE VED HAVNSØGÅRD TILLÆG 11 TIL KOMMUNEPLAN BJERGSTED KOMMUNE VINTER 2006

TILLÆG 1 LOKALPLAN ET BOLIGOMRÅDE VED HAVNSØGÅRD TILLÆG 11 TIL KOMMUNEPLAN BJERGSTED KOMMUNE VINTER 2006 TILLÆG 1 TIL LOKALPLAN 3.15 - ET BOLIGOMRÅDE VED HAVNSØGÅRD OG TILLÆG 11 TIL KOMMUNEPLAN 1997-2008 BJERGSTED KOMMUNE VINTER 2006 Tillæg 1 til Lokalplan 3.15 - Et boligområde ved Havnsøgård INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

Lokalplan Jollefaciliteter på Havnsø Havn. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L31400

Lokalplan Jollefaciliteter på Havnsø Havn. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L31400 Lokalplan 3.14 Jollefaciliteter på Havnsø Havn Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 26.11.2002 3011501L31400 LOKALPLAN 3.14 - JOLLEFACILITETER PÅ HAVNSØ HAVN BJERGSTED KOMMUNE EFTERÅR 2002 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue Lokalplan 48 For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue i Thorsø Januar 2002 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et

Læs mere

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf.

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. 87 58 59 30 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.

Læs mere

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LÖKÅLPL~NNR. 134 FOR ET OMRÅDE VED C.V.È. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ i GENTOFTE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988.

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988. Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup J.nr. 88 0018 5. Anmelder: LANDINSPEKTØRERN~ MØLLER CI1RISTENS~N WILLY DOLLERUP LEHMANN MADSEN FREDERIK RIEGELS LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY Endelig godkendt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/77. Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/77. Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/77 Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/77 Boligområde ved Padborgvej i Bov Lokalplanen er udarbejdet af Arkitektfirmaet 78 A/S, Rødekro i samarbejde med

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen LOKALPLAN 1.28 Lokalplan 1.28 Et institutionsområde ved Gildbroskolen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål I forbindelse med opførelsen af Gildbro Al-klub indgik etablering af periodevis

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan nr for et område til skole, børneinstitutioner, grøntområde og boliger i Hårlev

Lokalplan nr for et område til skole, børneinstitutioner, grøntområde og boliger i Hårlev Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-21 for et område til skole, børneinstitutioner, grøntområde og boliger i Hårlev Indhold Lokalplanens baggrund 2 Lokalplanens indhold 2 Områdets anvendelse 2 Områdets nye bebyggelse

Læs mere

Gundsø byråd har d vedtaget denne lokalplan for området omkring Baunehøj skolen i Jyllinge endeligt.

Gundsø byråd har d vedtaget denne lokalplan for området omkring Baunehøj skolen i Jyllinge endeligt. LOKALPLAN NR. 1.40 1D2 Institutionsområde ved Baunehøj skolen Gundsø byråd har d. 1 0. 0 9. 1 9 9 7 vedtaget denne lokalplan for området omkring Baunehøj skolen i Jyllinge endeligt. Formålet med lokalplanen

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boliger ved Hærvejen i Bov 1. udkast af juli 1996 Lokalplanen er udarbejdet af Teknikog Planafdelingen, Bov

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL.

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. LØKKEN -VRÅ KOMMUNE v M LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. ~~ LBKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.2.1.2. Lokalplan for et område

Læs mere

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation Lokalplan nr. 96 for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation September 1997 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af kommunalt

Læs mere

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre.

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre. For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan Tillæg 1. Et boligområde på "Litex-arealerne" Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan Tillæg 1. Et boligområde på Litex-arealerne Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 3.12 Et boligområde på "Litex-arealerne" Tillæg 1 Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 22.06.2004 3011501L31202 TILLÆG 1 TIL LOKALPLAN 3.12 - ET BOLIGOMRÅDE PÅ LITEX-AREALERNE BJERGSTED

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

SEJLFLOD KOMMUNE. Lokalplan Tæt-lav boligområde ved Fjordvej 16

SEJLFLOD KOMMUNE. Lokalplan Tæt-lav boligområde ved Fjordvej 16 Anmelder: Sejlflod Kommune, Stationsvej 5, 9230 ' Storvorde ^:-Wf~~.,..ajl./7 99 00 ' " 9TT7T5D03 FA l u 400 r 00 K SEJLFLOD KOMMUNE Lokalplan 30.18.02 Tæt-lav boligområde ved Fjordvej 16 VEJLEDNING OG

Læs mere

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune Lokalplan nr. 74 for en boligbebyggelse ved Nørregade Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 5 Indledning Lokalplanlægning Området for lokalplanen Forhold til anden planlægning Lokalplanens midlertidige

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved "Den gamle Sportsplads"

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved Den gamle Sportsplads Lokalplan nr. 29 Boligområde ved "Den gamle Sportsplads" i Skævinge 29.01.1997 . STEMPELMÆRKE RETTEN I HILL6RØD "isjdtlrø" : 10 0001200.00 688500 SH 01 LOKALPLAN NR. 29 for en del af matr. nr. 11 ap, Skævinge

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

HAMMEL KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING TLF. 8762 1100 LOKALPLAN NR. 54 HAMMEL NEUROCENTER

HAMMEL KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING TLF. 8762 1100 LOKALPLAN NR. 54 HAMMEL NEUROCENTER HAMMEL KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING TLF. 8762 1100 LOKALPLAN NR. 54 HAMMEL NEUROCENTER LOKALPLAN NR. 54 SIDE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens indhold Beskrivelse og redegørelse til lokalplanen Lokalplanens

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 50 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For Mariebjerg i Vemb TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN. Tingvej Ulfborg - tlf.

LOKALPLAN NR. 50 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For Mariebjerg i Vemb TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN. Tingvej Ulfborg - tlf. LOKALPLAN NR. 50 For Mariebjerg i Vemb ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 LOKALPLAN NR. 50 for Mariebjerg i Vemb ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK-

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE. Tillæg til kommuneplan og Lokalplan nr. 46. for et område syd for Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE. Tillæg til kommuneplan og Lokalplan nr. 46. for et område syd for Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE G S3Q.0 O"* ti":- M,»«, ro CM UJ»" - CM O O SØHOLM ARKJTEKTERNE PAR, NØRREGADE 11, 7100 VEJLE PERSPEKTIV SET FRA HAVEN Tillæg til kommuneplan 1997-2008 Anmelder: og Lokalplan nr. 46 for

Læs mere

Lokalplan Et nyt boligområde på Lavendelvej. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L11700

Lokalplan Et nyt boligområde på Lavendelvej. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L11700 Lokalplan 1.17 Et nyt boligområde på Lavendelvej Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 21.01.2003 3011501L11700 LOKALPLAN 1.17 - ET NYT BOLIGOMRÅDE PÅ LAVENDEL VEJ Delnr. 2 ca. 1192 m 2 Delnr. 15

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet Indholdsfortegnelse INDLEDNING Offentlig fremlæggelse og vedtagelse REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanområdet HIDTIDIG PLANLÆGNING Regionplanlægningen Kommuneplanlægningen Byplanvedtægter og lokalplaner

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET Bosager Bakkesvinget Bakkedraget Bosager Udsigten Frederikparken Joachimparken LOKALPLAN NR. 2-9906 FOR BOSAGER-OMRÅDET Omfartsvejen Bosager Arnkilgade Nr. Havnegade Als Sund Aabenraavej Station Chr. X's

Læs mere

SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR Boligområde ved Bøgedevej i Slimminge

SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR Boligområde ved Bøgedevej i Slimminge SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 097 Boligområde ved Bøgedevej i Slimminge 25.05.1999 STEMPEIMÆKKE RETTEN I KØGE p 571319 31.08.99 11:30 OOO125O.OO 676890 m 01 Teknisk Forvaltning Maj 1999 Boligområde ved

Læs mere

SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR Kontorerhverv og offentlige formål ved Møllevej

SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR Kontorerhverv og offentlige formål ved Møllevej SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 113 Kontorerhverv og offentlige formål ved Møllevej 23.10.2001 SKOVBO KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Oktober 2001 Kontorerhverv og offentlige formål ved Møllevej LOKALPLAN NR.

Læs mere