Velkommen til alle. Jeg vil prøve, at guide jer igennem SKV junglen. Afbryd endelig hvis I har spørgsmål.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til alle. Jeg vil prøve, at guide jer igennem SKV junglen. Afbryd endelig hvis I har spørgsmål."

Transkript

1 Velkommen til alle. Mit navn er Alice Bjerregaard, jeg er ansvarlig for SKV i Vingsted. Jeg vil prøve, at guide jer igennem SKV junglen Afbryd endelig hvis I har spørgsmål.

2 SKV 1

3 SKV 3

4 Efter generalforsamlingen udfyld en SKV1 på bestyrelsen eller skydeudvalget. SKV1- Bestyrelsen er godkendt (gyldig til næste generalforsamling med mindre der ingen ændringer er, så er SKV1 godkendt i max 5 år). Formanden må underskrive SKV2 + 4 ansøgning + SKV 5. Bestyrelsen må give transporttilladelse til de personer der har et gyldigt våbenlegitimationskort eller en SKV3 godkendelse. Hvis du skal i foreningens våbenopbevaringssted, skal du: SKV3 godkendes en SKV3 godkendelse er gyldig i max 5 år. Må modtage en transporttilladelse En transporttilladelse er max gældende fra dagen før, til dagen efter et stævne, og kun direkte fra foreningen til stævnet og retur igen. Gem foreningens eksemplar af transporttilladelsen i foreningen indtil våbnet er retur i foreningen eller slettet fra våbenlisten.

5 De to nye centre hos Politiet startede 01/ SKV1 + SKV3 skal sendes direkte til de to centre ACV eller ACØ: Foreninger fra Jylland og Fyn skal sende til: Midt- og Vestjyllands Politi ACV Våbenkontoret Brogårdsvej Holstebro Funktionspostkasse: mvjyl-vaaben@politi.dk Foreninger fra Sjælland og øerne skal sende til: Københavns Vestegns Politi ACØ Våbenkontoret Thistedgade Taastrup Funktionspostkasse: kbhv-acoe-vaaben@politi.dk De to centre modtager gerne pr. post eller på ovenstående mail. Det er ikke muligt at møde personligt op hos de to centre ACV & ACØ.

6 TRANSPORTTILLADELSE

7 ? Hvem må der gives transporttilladelse til? Hvilke våben må der gives transporttilladelse til? BEK nr af 30/10/2013:

8 SKV 2

9 * Våbnet er større end kaliber.32. * Våbnet er kaliber.32, og det er skyttens 3. våben i kaliber.32 og derover. * Våbnet er 3. våben i gruppen.22/4,5 mm. Husk at udfylde spørgsmål 3.

10 Hvor mange pistoler/revolver kan man få våbenpåtegning til: Over kaliber.22 må man iflg. cirkulæret 20, stk. 6 få tilladelse til max. 6 våben. Der har været tvivl om, hvordan grupperne skulle inddeles, nu hvor de nye kalibre er blevet godkendt. Derfor har SKV bedt Justitsministeriet (JM) tage stilling til netop dette spørgsmål, og JM s fortolkning er som følger: En skytte kan som hovedregel kun få tilladelse til 6 grovkalibrede pistoler/revolvere over kaliber 5,6 mm (.22). Pistoler og revolvere tælles samlet. Forladerpistoler og -revolvere samt rifler tælles ikke med. Der kan som udgangspunkt kun gives tilladelse til 2 pistoler/revolvere pr. kaliber i kalibrene 7,62 mm (.30), 7,65 mm (.32), 9 mm (.38/.357), 40 S&W og den sidste gruppe, som udgør kaliber.44 Special/.45 Colt og.45 ACP. Der skelnes her mellem revolvere og pistoler, således at der til hver skytte vil kunne gives tilladelse til to pistoler og to revolvere med den samme eller tilsvarende kaliber. Det bemærkes, at der ved opgørelse af antallet af grovkalibrede pistoler/revolvere indgår både våben med drivmiddel af røgsvagt krudt og sortkrudt. Et vekselsæt tæller som et våben.

11 Hvad tjekker SKV? ALT At foreningen er medlem af en af de tre hovedorganisationer At formanden er SKV1 godkendt og dermed må underskrive At skytten er gammel nok og at CPR. nr. er gyldig sandsynligvis er gyldig. At skytten er medlem af foreningen eller aktiv skydende Er SKV2-ansøgningen underskrevet af skytten og formanden og på alle tre sider. Om våbnet er oprettet i SKV Om sælger er godkendt våbenhandler Om våbnet kan oprettes er det godkendt af JM Er foreningen organiseret det rigtige sted til at ansøge om det omtalte våben. Overholder våbnet hovedorganisationens regler Og meget meget mere Når alt er OK bliver SKV2-ansøgningen sendt til Politiet, hvis det ikke lykkedes SKV at få alt i orden bliver ansøgningen returneret til formanden af foreningen.

12 Hvad tjekker Politiet? Politiet vandles godkender skytten og tjekker om CPR. nr., navn og adresse passer sammen. Politiet ved hvilke baner foreningen råder over og hvem der er godkendt formand. Om sælger er godkendt våbenhandler.

13

14

15

16 Skydedisciplin Skydedisciplin afhænger af, hvor foreningen er organiseret DFIF, DSkyU eller DGI. Mange foreninger ønsker ikke at betale kontingent både hos DGI & DSkyU. Vælger foreningen at udmelde sig hos DSkyU skal man være opmærksom på, at nogle våben ikke længere kan være registreret i SKV.

17 Eksempel på rifler der ikke kan være registreret i SKV, hvis man kun er medlem hos DGI Fririffel våben med snelle, håndstøtte og/eller armkrog med en kolbekappe over 50 mm: Korn & kærv kan ikke være registreret i SKV.

18 Fripistol fx:

19 Udstyr til våben der ikke må benyttes, hvis man kun er medlem hos DGI: Rødpunkts sigte Med kikkert Kompensator Piber længere end 165 mm Hvis våbnet ikke kan være i kassen 50x170x330 mm

20 Historisk skydning pr. 01/ Den 01/ trådte den nye Skyttebog i kræft og fra den dato blev det muligt at registrere historiske langdistancegevær/rifler hos SKV i Vingsted. Foreninger som er medlem af DGI skydning kan få godkendt følgende våben: Sauer str. 200, Riffel model 58/69, Gevær m/63, Gevær m/52, Gevær m/51, Gevær m/53(17), geværer/rifler med modelår til og med 1950, samt sortkrudtsriffel Remington m/67. Til intern brug i SKV er der lavet en positivliste, så er foreningen i tvivl om et bestemt våben kan godkendes, er man som altid velkommen til at sende en mail til SKV og oplyse fabrikat, model, kaliber, ladesystem, modelår og evt. vedlæg et billede af våbnet, så tjekkes der i SKV om våbnet kan godkendes. Når der ansøges om våbenpåtegning til et våben der oprindelig er produceret med et halvautomatisk ladesystem, skal der vedlægges en bøssemagererklæring på, at våbnet er ombygget til et repeter våben. Det er skyttens ansvar at våbnet overholder Skyttebogens bestemmelser.

21 Hvem har ansvaret for våbnet?? Det er skyttens ansvar at våbnet er OK, og at det kun benyttes til det, som skytten har tilladelse til. Formanden har ansvar for at våbenlisten er OK, og at de våben der er registreret i foreningen opfylder reglerne i Skyttebogen eller reglerne under den hovedorganisation, som foreningen er organiseret under. SKV hjælper gerne, men har intet ansvar. Det at et våben er registreret i SKV, lovliggør ikke våbnet alle regler og love skal være overholdt. Formanden/foreningen er SKVs og Politiets øjne.

22 SKV4

23 Forvarsling + SKV 5

24 SKV året Der udsendes fornyelsesbreve i starten af hvert kvartal, hvor foreningen orienteres om, hvilke våbenpåtegninger der skal fornyes i kommende kvartal. Der udsendes rykkere i starten af hver måned, men besked om, hvilke våbenpåtegninger der snart skal fornyes. SKV skal orientere Politiet om de våbenpåtegninger der er udløbet. I midten af august udsendes Årets våbenliste. Den 01/12 skal våbenlisten være OK. SKV orientere Politiet og sender en våbenliste over de våben, der er registreret som foreningsejede våben.

25 Kontrol for Justitsministeriet SKV udsender i august årets våbenlister. Foreningen skal fysisk kontrollere, at medlemmerne er i besiddelse af de våben der står på foreningens våbenliste, og at ejerne af pistol/revolver er aktiv skydende. Skytteforeningen skal systematisk gennemgå fortegnelsen over medlemmer, bestyrelse og foreningsvåben, med henblik på at konstatere, hvorvidt oplysningerne er i overensstemmelse med, hvad der er registreret i SKV samt hos politiet. Justitsministeriet (JM) har pålagt SKV, at foretage stikprøvekontrol i 3 foreninger pr. år. De 3 foreninger får besøg af administrativt personale fra SKV samt et par våbenkonsulenter. I maj måned udtrækkes de tre foreninger og de får brev direkte fra SKV. SKV vil gerne møde op den dag, hvor foreningerne har planlagt våbeneftersyn. Besøget skal ses, som hjælp til foreningen med årets våbeneftersyn. SKV laver selv en aftale med våbenkonsulenterne.

26

27 Brug våbenkonsulenterne

28 Procedure for årets våbenliste:

29 Salg af ammunition

30 Regler for at overdrage et våben.

31 NYT NYT Hvis foreningen opdager at et våben er fejlregistreret i SKV det kunne være forkert model, våben nr. eller lignende er følgende aftalt med ACV & ACØ: Skytten eller formanden tager billeder af våbnet, hvor våben nr., model m.v. tydelig fremgår. Der laves en beskrivelse af, hvad der skal rettes fra og til og vedlægger et billede af skyttens våbenlegitimationskort - det hele sendes samlet til SKV og sagen behandles hurtigst mulig. Formanden modtager en ny våbenliste samt et nyt våbenlegitimationskort til skytten, hvis det er et privatejet våben der er tilrettet.

32 Import af våben Aftale med ACV & ACØ Hvis foreningen eller en skytte skal importere et våben fra udlandet er følgende aftalt med ACV & ACØ: SKV-ansøgningen vedlægges en ansøgningsblanket nr. P (ansøgning om indførsel af våben/ammunition - findes på og begge blanketter sendes samlet til SKV. SKV behandler SKV-ansøgningen på normal vis og den sendes til Politiet sammen med indførelsestilladelsen. Politiet sagsbehandler begge blanketter samtidigt. SKV-ansøgningen sendes til SKV og indførselstilladelsen sendes til ansøger. Når våbnet er registreret i SKV og importeret til Danmark, skal det forevises hos Politiet.

33

34

35 Ammunition

36 Luftvåben over kaliber 4,5 Ikke godkendt til registrering i SKV. Pressemeddelelse udsendt den 01/ :

37 Læs mere på og husk at tilmelde jer nyhedsbrevet på Div. vejledninger fx hvordan kan en SKVansøgning sendes til SKV pr. post eller som et scannet dokument.

38 ? Spørgsmål Som I kan tage med til næste bestyrelsesmøde i foreningen. Har I i foreningen tænkt på, hvad I gør når en pistolskytte bliver gammel og ikke længere kan være aktiv skydende? Har I lavet en kontrakt med jeres skytter - hvis I har plads i foreningens boks og tilbyder jeres medlemmer at våbnene kan opbevares i foreningens boks eller fx at våbnet bliver registreret som et foreningsejet våben?

39 Formanden vigtigste opgaver Pas på dig selv Sørg for at uddelegere nogle af opgaverne Ring hvis du er i tvivl, det er lettest for os alle at opgaven løses rigtig fra starten.

40 SPØRGSMÅL?? Hvad har jeg glemt spørg løs. Hvis I kommer i tanke om et spørgsmål på vej hjem så send en mail til alb@dgi.dk eller ring på mit direkte telefon nr Tak for i dag og kom godt hjem når Skyttemødet er slut

Vejledning i registrering af våben i SKV.

Vejledning i registrering af våben i SKV. Vejledning i registrering af våben i SKV. August 2015 Indholdsfortegnelse Side: Indholdsfortegnelse 2 Indledning 3 SKV1 ansøgning om godkendelse af foreninger 4 SKV2 ansøgning om våbenpåtegning medlemsvåben

Læs mere

VEJLEDNING I REGISTRERING AF VÅBEN I SKV

VEJLEDNING I REGISTRERING AF VÅBEN I SKV VEJLEDNING I REGISTRERING AF VÅBEN I SKV OPDATERET NOVEMBER 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 SKV1 ANSØGNING OM GODKENDELSE AF FORENINGER... 4 SKV2 ANSØGNING OM VÅBENPÅTEGNING MEDLEMSVÅBEN... 5

Læs mere

Vejledning i registrering af våben i SKV.

Vejledning i registrering af våben i SKV. Vejledning i registrering af våben i SKV. Marts 2014 Indholdsfortegnelse Side: Indholdsfortegnelse 2 Indledning 3 SKV1 ansøgning om godkendelse af foreninger 4 SKV2 ansøgning om våbenpåtegning medlemsvåben

Læs mere

VEJLEDNING I REGISTRERING AF VÅBEN I SKV

VEJLEDNING I REGISTRERING AF VÅBEN I SKV VEJLEDNING I REGISTRERING AF VÅBEN I SKV OPDATERET SEPTEMBER 2019 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 SKV1 ANSØGNING OM GODKENDELSE AF FORENINGER... 4 SKV2 ANSØGNING OM VÅBENPÅTEGNING MEDLEMSVÅBEN...

Læs mere

Om registrering af våben i SKV SKytteforeningernes Våbenregistrering

Om registrering af våben i SKV SKytteforeningernes Våbenregistrering Om registrering af våben i SKV SKytteforeningernes Våbenregistrering De Danske Skytteforeninger Vingstedvej 27 7182 Bredsten Tlf.: 75 86 42 22 Dansk Skytte Union Idrættens Hus 2605 Brøndby Tlf.: 43 26

Læs mere

Vejledning om registrering af våben SKV

Vejledning om registrering af våben SKV Vejledning om registrering af våben DE DANSKE SKYTTEFORENINGER SKV SKytteforeningernes Våbenregistrering De Danske Skytteforeninger Vingstedvej 27 7182 Bredsten Tlf. 75 86 42 22 Dansk Skytte Union Idrættens

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR GODKENDELSE AF VÅBEN I SKV-SYSTEMET UNDER DGI SKYDNING, DANSK SKYTTE UNION OG DANSK FIRMAIDRÆTSFORBUND

RETNINGSLINJER FOR GODKENDELSE AF VÅBEN I SKV-SYSTEMET UNDER DGI SKYDNING, DANSK SKYTTE UNION OG DANSK FIRMAIDRÆTSFORBUND RETNINGSLINJER FOR GODKENDELSE AF VÅBEN I SKV-SYSTEMET UNDER DGI SKYDNING, DANSK SKYTTE UNION OG DANSK FIRMAIDRÆTSFORBUND Version 01-07-2019 REGLER FOR RIFLER Enhver fabriksfremstillet riffel eller custom

Læs mere

Ny våbenbekendtgørelse får betydning for alle skytteforeninger

Ny våbenbekendtgørelse får betydning for alle skytteforeninger Ny våbenbekendtgørelse får betydning for alle skytteforeninger Medlemmer, der ikke benytter eget våben, og som er fyldt 15 år skal godkendes, for lovligt efter den 1. juli 2018 at få overladt et våben,

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2015 SØLLERØD SKYTTEFORENING

GENERALFORSAMLING 2015 SØLLERØD SKYTTEFORENING GENERALFORSAMLING 2015 SØLLERØD SKYTTEFORENING AGENDA Foreningens tilstand Bestyrelsens arbejde i 2014/2015 Sportslige resultater Bestyrelsens arbejde 2015/2016 Medlemmer 160 Medlemmer i de sidste 8 år

Læs mere

Sådan transporteres våben og ammunition

Sådan transporteres våben og ammunition Sådan transporteres våben og ammunition DGI skydning Vingstedvej 27 7182 Bredsten 1 Gode grunde til at udgive en pjece Rent juridisk læner pjecen sig op ad følgende lovgivning: Våbenloven (lovbekendtgørelsen

Læs mere

Retningslinjer vedr. Kampen om Als samt tilladelse til salutering

Retningslinjer vedr. Kampen om Als samt tilladelse til salutering Retningslinjer vedr. Kampen om Als samt tilladelse til salutering Retningslinjer for indførsel, besiddelse, bæring, anvendelse og udførsel af skydevåben og blankvåben i forbindelse med afvikling af Museum

Læs mere

Nr. 4. oktober kvartal 2009. Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 4. oktober kvartal 2009. Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 4. oktober kvartal 2009 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Våbeneftersyn! Så er det tid for det årlige våbeneftersyn. Læs mere side 5. Pistol: tirsdag den 6. oktober kl. 19-21 Gevær: torsdag

Læs mere

To nye Danmarksmestre fra SKL!

To nye Danmarksmestre fra SKL! Nr. 4. oktober kvartal 2013 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby To nye Danmarksmestre fra SKL! Et stort tillykke til Erkki (tv) og Claus (th i midten). Læs mere side 7. HUSK Våbeneftersyn i oktober,

Læs mere

Januar Version 3. Sikkerhedsbestemmelser. enkelte skytte. - Hvad skal du som skytte overholde? - Transport af våben

Januar Version 3. Sikkerhedsbestemmelser. enkelte skytte. - Hvad skal du som skytte overholde? - Transport af våben Januar 2019 - Version 3 Sikkerhedsbestemmelser for den enkelte skytte - Hvad skal du som skytte overholde? - Transport af våben webhenvisning - Opbevaring af - våben også med i hjemmet bold 2 Hvad skal

Læs mere

Februar Sikkerhedsbestemmelser. enkelte skytte. - Hvad skal du som skytte overholde? - Transport af våben

Februar Sikkerhedsbestemmelser. enkelte skytte. - Hvad skal du som skytte overholde? - Transport af våben Februar 2018 Sikkerhedsbestemmelser for den enkelte skytte - Hvad skal du som skytte overholde? - Transport af våben webhenvisning - Opbevaring af - våben også med i hjemmet bold 2 Hvad skal du som skytte

Læs mere

Historisk pistol og riffel

Historisk pistol og riffel DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus 2605 Brøndby - Tlf.: 4326 2626 Email: info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk REGLEMENT FOR SKYDNING Historisk pistol og riffel Udgave 2016 (version 150616) REGLEMENT

Læs mere

SKV-portalens brugerguide

SKV-portalens brugerguide SKV-portalens brugerguide Version 1.A Indhold Indledning... 2 Funktioner på SKV-portalen... 2 Startside... 2 Blanketter... 3 Vejledninger... 3 Oprettelse som bruger på SKV-portalen... 3 Profil og præferencer...

Læs mere

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016 Højby, den 06. juli 2016 Konsulentens klumme Det er sommer og tid for, at rigtig mange holder ferie. Her er der dog alligevel et udpluk af det, der er foregået i juni måned samt en opfordring til at huske

Læs mere

Cirkulære om våben og ammunition mv. Kapitel 1

Cirkulære om våben og ammunition mv. Kapitel 1 Cirkulære om våben og ammunition mv. Kapitel 1 Tilladelser til privatpersoner, foreninger, museer mv. 1. Efter bekendtgørelse nr. 66 af 26. januar 2000 om våben og ammunition mv. kan politimesteren (politidirektøren)

Læs mere

Væsentlige ændringer i forhold til sidste udgave

Væsentlige ændringer i forhold til sidste udgave Væsentlige ændringer i forhold til sidste udgave Tidligere gruppe I og II bestemmelser (årsmøde/aktivitetsmøde) er slået sammen til en ny gruppe I, som fremover er Idrætskonferencer der tager beslutning

Læs mere

Vedtægter for Hillerød Skytteforening

Vedtægter for Hillerød Skytteforening Vedtægter for Hillerød Skytteforening Revideret året 2017 1. Foreningens navn og tilknytninger 1) Foreningens navn er: Hillerød Skytteforening 2) Foreningens hjemsted er: Hillerød 3) Foreningen er tilsluttet:

Læs mere

Vedtægter for Stenløseskytteforening

Vedtægter for Stenløseskytteforening Vedtægter 2018 Vedtægter for Stenløseskytteforening Indhold Indhold... 1 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilknytning... 1 4. Medlemmer og kontingent... 1 5. Generalforsamling... 2 6. Ekstraordinær

Læs mere

Cirkulære om våben og ammunition mv. - retsinformation.dk

Cirkulære om våben og ammunition mv. - retsinformation.dk Page 1 of 10 Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 Kapitel 7 Kapitel 8 Oversigt (indholdsfortegnelse) Tilladelser til privatpersoner, foreninger, museer mv. Bestemmelser om særligt

Læs mere

Kampen om Als. Ind- og udførsel samt besiddelse, bæring og anvendelse af våben. Originale historiske skydevåben

Kampen om Als. Ind- og udførsel samt besiddelse, bæring og anvendelse af våben. Originale historiske skydevåben Sagsbehandler: PFI ADMINISTRATIONEN Ledelsessekretariatet Almen Juridisk Sagsbehandling Kampen om Als Retningslinjer for indførsel, besiddelse, bæring, anvendelse og udførsel af skydevåben og blankvåben

Læs mere

Nu kan du betale med MobilePay i SKL se bagsiden.

Nu kan du betale med MobilePay i SKL se bagsiden. Nr. 3. juli kvartal 2015 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nu kan du betale med MobilePay i SKL se bagsiden. Du har nu også muligheden for at støtte SKL i dagligdagen læs mere side 5 Skytten

Læs mere

Hos Jan. Deltagere: Frank Hansen (FH), Karl Sørensen (KS), Rene Gesna (RG), Torben Larsen (TL), Alex Rasmussen (AR), Jan Sørensen (JS) Afbud:

Hos Jan. Deltagere: Frank Hansen (FH), Karl Sørensen (KS), Rene Gesna (RG), Torben Larsen (TL), Alex Rasmussen (AR), Jan Sørensen (JS) Afbud: Løbenr.: 467 Bestyrelsesmøde den 14. marts kl. 19.30 Hos Jan. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 10. januar 2012 og generalforsamling d. 24. januar 2012 2. Regnskab Kontostatus Posteringer

Læs mere

FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019

FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019 FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019 med Fynsmesterskab 15 m gevær, pistol og luft DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Generelt Fynsmesterskabet er åbent

Læs mere

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt.

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt. Nr. 4 oktober kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby KM og DM til Søren Tolstrup Sammen med Amtsholdet fra Frederiksborg Amt blev Søren Danmarksmester. Læs side 2 og 7. Så starter salon

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING i Viborg og Dansk Politiidrætsforbund. Indbyder til De Danske Politimesterskaber i skydning 2017.

POLITIETS IDRÆTSFORENING i Viborg og Dansk Politiidrætsforbund. Indbyder til De Danske Politimesterskaber i skydning 2017. POLITIETS IDRÆTSFORENING i Viborg og Dansk Politiidrætsforbund Indbyder til De Danske Politimesterskaber i skydning 2017. Politiets Idrætsforening Viborg samt skydeudvalget i Dansk Politiidrætsforbund

Læs mere

Medaljer på stribe! Dette nummer af Skytten burde være omdøbt til BilledBladet. Aldrig før har der været så mange billeder. Læs mere på side 6

Medaljer på stribe! Dette nummer af Skytten burde være omdøbt til BilledBladet. Aldrig før har der været så mange billeder. Læs mere på side 6 Nr. 3. juli kvartal 2014 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Medaljer på stribe! Læs mere på side 6 Dette nummer af Skytten burde være omdøbt til BilledBladet. Aldrig før har der været så mange

Læs mere

Privatlivspolitik for Frederikshavn Skyttekreds

Privatlivspolitik for Frederikshavn Skyttekreds Privatlivspolitik for Frederikshavn Skyttekreds 30. maj 2018 Frederikshavn Skyttekreds's dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig,

Læs mere

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger Kursusfolder De Danske Skytteforeninger 1 KURSUSOVERSIGT 2012 DDS landsplan Side 3 Lederuddannelse (i samarbejde med DGI) Side 5 Undervisning/formidling Side 6 Mentaltræning Side 7 Coaching Side 8 Våbenkonsulenter

Læs mere

Trygt og enkelt. løsningen på den almindelige våbenejers daglige frustrationer.

Trygt og enkelt. løsningen på den almindelige våbenejers daglige frustrationer. Trygt og enkelt løsningen på den almindelige våbenejers daglige frustrationer. VÅBENPAKKEN Dette katalog beskriver de udfordringer, som de danske våbenejere og erhvervsdrivende inden for jagt og sportsskydning

Læs mere

Kastrup-Tårnby Skytteforening Vedtægter

Kastrup-Tårnby Skytteforening Vedtægter 1. Foreningens navn er, stiftet d. 20. januar 1975 med hjemsted i Tårnby kommune. 2. Foreningens formål er at dyrke sportsskydning samt ved anden kulturelt virke, at fremme den enkeltes og fællesskabets

Læs mere

Protektor Hendes Majestæt Dronningen

Protektor Hendes Majestæt Dronningen Protektor Hendes Majestæt Dronningen Væsentlige ændringer i forhold til sidste udgave Gl. side Side i denne Rettelse bog 35 35 Klassen senior 4 udgår 15 m riffel. 35 35 Ændring klasseinddelingsprocenter

Læs mere

1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2014 + budget 2015 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2014 + budget 2015 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7. Løbenr.: 534 Generalforsamling den 27. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2014 + budget 2015 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov Indbydelse DM udendørs 2015 Pistol alle klassegrupper 25 meter Standard, Fin- og grov DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Pistol: D. 12.-13.

Læs mere

Kap. 2 Klasseskydning

Kap. 2 Klasseskydning Kap. 2 Klasseskydning Kap. 2 hører under beslutningsgruppe I (Idrætskonference) Klasseskydning er en skydning, hvor skytterne inddeles i klasser efter alder og/eller skydefærdighed. Klassekravene for riffel

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere

Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011.

Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011. Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011. Politiets Idrætsforening Viborg har i samarbejde med DPIF.s skydeudvalg fornøjelsen at indbyde alle medlemmer af Dansk Politi Idrætsforbund

Læs mere

Lene Sørensen, Midt og Vestsjælland Politi, redegjorde kort om baggrunden for aktionen.

Lene Sørensen, Midt og Vestsjælland Politi, redegjorde kort om baggrunden for aktionen. Afklaringsmøde DDS Vestsjælland Knabstrup hallen d. 19.04.12 Til stede ved mødet var: Midt & Vestsjællands politi Palle. M. A., Lene Sørensen., Steen Andersen, Leif Bay DDS og DDS Vestsjælland Et bredt

Læs mere

Foreningens Vedtægter. Skytteklubben DSB/ASF

Foreningens Vedtægter. Skytteklubben DSB/ASF Foreningens Vedtægter Skytteklubben DSB/ASF Sidste ændring: 23. 4. 2016 Indholdsfortegnelse 0.1 1 - Identifikation af foreningen.......................... 3 0.2 3 - Tilhørsforhold.................................

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden Skydeudvalgsmøde den 5. november 2014 Deltagere: Kjeld Karbæk, Johnny Larsen, Oscar Sjøgreen, Robert Larsen, René Mortensen og Sigurd Jensen (referent) Endvidere deltog fra administrationen og Afbud: Frank

Læs mere

Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016,

Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016, Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016, 17.30 22.30 Afholdt hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning Deltagere: Andreas Gradischnig,

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1. [ Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken]

Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1. [ Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken] Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1 [26.05.2018 Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken] Dauglykke Skytteforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Vedtægter for Djurslands PistolKlub

Vedtægter for Djurslands PistolKlub Vedtægter for Djurslands PistolKlub 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Djurslands PistolKlub, stiftet den 19. november 1969. Foreningens hjemsted er Randers Kommune. 2. Foreningens formål. Foreningens

Læs mere

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning.

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. DGI Fyn Skydning Holdturnering Reglement Generelle bestemmelser 1 Reglement Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. 2 Inddeling Skytterne opdeles i grupper i henhold til DGI Skydnings

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Afslag på forlængelse af tilladelse til køb og salg af våben

Afslag på forlængelse af tilladelse til køb og salg af våben Afslag på forlængelse af tilladelse til køb og salg af våben Henstillet til justitsministeriet at genoptage behandlingen af en ansøgning om forlængelse af en tilladelse til at forhandle våben m.v., idet

Læs mere

REGLEMENT FOR SKYDNING

REGLEMENT FOR SKYDNING DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus 2605 Brøndby - Tlf.: 4326 2626 Email: info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk REGLEMENT FOR SKYDNING Generelle regler Udgave 2018 (version 01-01-2018) Forord: Formålet

Læs mere

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER 14-02-2011 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Tilskudsregler til aktiviteter i De Danske Skytteforeninger (DDS)... 3 1. Geværterrænskydning,

Læs mere

SKYTTEBOGEN. 1. oktober september 2009

SKYTTEBOGEN. 1. oktober september 2009 SKYTTEBOGEN 1. oktober 2008-30. september 2009 gældende bestemmelser Protektor Hendes Majestæt Dronningen Indholdsfortegnelse Hoved afsnit A Vedtægter for De Danske Skytteforeninger... A2 Hoved afsnit

Læs mere

((I kredsene skulle man ved trænings- og konkurrenceskydninger

((I kredsene skulle man ved trænings- og konkurrenceskydninger C) z C) z t Q t C) C) l \0 00... Vj "l Q Q Den l O. februar 1861 blev "Centralkomiten" stiftet, og allerede den 12. februar 1861 blev skyttebevægelsen født, da der den dag var et opråb i Berlingske Tidende

Læs mere

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup.

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup. Foreningen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Starten... 3 Skydning er vel ikke så svær?... 4 Lidt om Gundsølille Skytteforening's mål og aktiviteter... 5 Lidt om vores faciliteter... 5 Øvrige

Læs mere

Husk - Våbeneftersyn!! Tirsdag den 10. oktober - Geværer Tirsdag den 24. oktober - Pistoler

Husk - Våbeneftersyn!! Tirsdag den 10. oktober - Geværer Tirsdag den 24. oktober - Pistoler Nr. 4. oktober kvartal 2017 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Borgmesteren på besøg ved åbning af Lyngby Idrætsby Læs mere side 6 Husk - Våbeneftersyn!! Tirsdag den 10. oktober - Geværer Tirsdag

Læs mere

Guide til medlemskartoteket

Guide til medlemskartoteket Guide til medlemskartoteket Bliv klogere på Í Redigerer af foreningens medlemmer Í Oprettelse af nye medlemmer Í Udtræk af medlemslister Í Registrering af ansvarsområder Í Indberetning Í Kontingentsatser

Læs mere

SKYTTEBOG Med gældende regler for åbne stævner og Firmaidræt Open

SKYTTEBOG Med gældende regler for åbne stævner og Firmaidræt Open SKYTTEBOG Med gældende regler for åbne stævner og Firmaidræt Open 1 Indholdsfortegnelse Side 3. Våben, våbenlov, våbenopbevaring, m.v. A. Gennerelt B. Skytteforeningernes våbenregistrering, SKV 4. C. Transporttilladelse

Læs mere

Velkommen til Ølsted Skytteforening

Velkommen til Ølsted Skytteforening Velkommen til Ølsted Skytteforening - en mappe der indeholder svar på nogle af de spørgsmål du kunne have som nyt medlem og skytte. Ølsted Skytteforening Skolevænget 19, 8723 Ølsted august 2014 1. udgave

Læs mere

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 29. maj & 2. & 3. juni 2018 Svendborg Skyttekreds

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 29. maj & 2. & 3. juni 2018 Svendborg Skyttekreds Rødskebøllestævne 25 m - 50 m - 200 m 29. maj & 2. & 3. juni 2018 Svendborg Skyttekreds Program for Rødskebøllestævne 2018 Svendborg Skyttekreds indbyder hermed alle skytter på Fyn og omegn til 25 m, 50

Læs mere

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM udendørs 2015 SENIOR Riffel UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Senior Riffel:

Læs mere

Konsulentens klumme. Medarbejdernetværksmøde. Højby, den 28. april 2017

Konsulentens klumme. Medarbejdernetværksmøde. Højby, den 28. april 2017 Højby, den 28. april 2017 Konsulentens klumme Foråret er altid en travl tid med masser af tilbud både i form af kurser, stævner og flere af de store møder. Konsulentens klumme omhandler denne gang en del

Læs mere

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk finest.dk

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk  finest.dk Gentlemen s Finest Forretningsorden Snaregade 12, 1 1205 København K gf@gentlemens- finest.dk www.gentlemens- finest.dk 2 1. For bestyrelsen 1.1. Bestyrelsesarbejde 1.1.1. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart

Læs mere

Trygt og enkelt. løsningen på den almindelige våbenejers daglige frustrationer.

Trygt og enkelt. løsningen på den almindelige våbenejers daglige frustrationer. Trygt og enkelt løsningen på den almindelige våbenejers daglige frustrationer. VÅBENPAKKEN Dette katalog beskriver de udfordringer som de danske våbenejere dagligt støder på. Mange af disse udfordringer

Læs mere

SENIORRÆKKE. TIDSPUNKT Tidspunkt for afholdelse af skydningen fastsættes af Præsidiets Skydeudvalg

SENIORRÆKKE. TIDSPUNKT Tidspunkt for afholdelse af skydningen fastsættes af Præsidiets Skydeudvalg SENIORRÆKKE INDLEDNING Individuelt landsmesterskab på 50 m i 3-stillinger blev oprettet i 1995 efter ønske fra garderskytterne, som deltog i de individuelle landsmesterskaber på 200 m. I 2006 ændredes

Læs mere

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds Rødskebøllestævne 25 m - 50 m - 200 m 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds Program for Rødskebøllestævne 2015 Svendborg Skyttekreds indbyder hermed alle skytter på Fyn og omegn til 25 m, 50 m &

Læs mere

REGLEMENT FOR SKYDNING

REGLEMENT FOR SKYDNING DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus 2605 Brøndby - Tlf.: 4326 2626 Email: info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk REGLEMENT FOR SKYDNING Generelle regler Udgave 2016 (version 150616) Forord: Formålet med

Læs mere

REFERAT AF UNSTY-møde 5. maj 2017, Idrættens Hus, Brøndby

REFERAT AF UNSTY-møde 5. maj 2017, Idrættens Hus, Brøndby REFERAT AF UNSTY-møde 5. maj 2017, 17.00-22.00 Idrættens Hus, Brøndby Tilstede: John Hansen (JHa), Kim Laurberg (KLa), Erik Mouritsen (EMo), Anders Sode (ASo), Paul Erik Sørensen (PES), Poul Lamhauge (PLa),

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde for Danske Sortkrudtskytter 26. maj 2018 kl

Referat fra repræsentantskabsmøde for Danske Sortkrudtskytter 26. maj 2018 kl 1 Referat fra repræsentantskabsmøde for Danske Sortkrudtskytter 26. maj 2018 kl. 13.00 Deltagende foreninger : Sjællandske, Slesvigske, Sejs-Svejbæk, Vestjyske, Vestegnen, Søfælde, Skiveegnen, Blicheregnen,

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning Pistol 15 m Pistol 15 m Opdateret september 2014 Generelle bestemmelser 1. Tilmeldelse 1.1. Deltagerberettigede er alle,

Læs mere

SKYTTEBOGEN. 1. oktober 2014-31. marts 2015. DGI Skydning Gældende bestemmelser

SKYTTEBOGEN. 1. oktober 2014-31. marts 2015. DGI Skydning Gældende bestemmelser SKYTTEBOGEN 1. oktober 2014-31. marts 2015 DGI Skydning Gældende bestemmelser NAVN ADRESSE POSTNR. / BY FORENING LANDSDELSFORENING SKYTTENUMMER Mine våben Langdistancegevær nr.: Langdistancegevær nr.:,

Læs mere

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING 01-01-2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Tilskudsregler til aktiviteter i DGI Skydning... 3 1. Geværterrænskydning, langdistance... 4 2. Geværterrænskydning,

Læs mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal.

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. INDBYDELSE til 60. Storebæltsskydning 23. - 24.- 25. oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. 22 og luft i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg RIFFEL - REGLEMENT FOR STOREBÆLTSSKYDNINGEN. HOVEDSKYDNING: Prøveskud:

Læs mere

Kirke Hyllinge Skytteforening

Kirke Hyllinge Skytteforening Kirke Hyllinge Skytteforening 4. november 2013 Referat af generalforsamlingen 1. november 2013 1. Velkomst Bent bød velkommen til de 35 fremmødte medlemmer. 2. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Kjeld

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019 Indbydelse til Ø-stævne Øst i januar / februar 2019 15 m Ø STÆVNE 19. Januar 2019 til 3. Februar 2019 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2019. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 460 Generalforsamling den 24. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 + budget 2012 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Kap. 2 Klasseskydning

Kap. 2 Klasseskydning Kap. 2 Klasseskydning Kap. 2 hører under beslutningsgruppe I (Aktivitetsmøde) Klasseskydning er en skydning, hvor skytterne inddeles i klasser efter alder og/eller skydefærdighed. Klassekravene for riffel

Læs mere

Mit DGI Stævneprogram Skydetilmelding 2018.

Mit DGI Stævneprogram Skydetilmelding 2018. STÆVNEPROGRAM OG SKYDETILMELDING dhj@oncable.dk TLF. 51602755 Mit DGI Stævneprogram Skydetilmelding 2018. Mit DGI. Stævneprogrammet. Opret et stævne. Indtast resultater. Opret en ny skytte. Opret Skydehold.

Læs mere

Privatlivspolitik for Assens Skytteforening. 1. maj 2018

Privatlivspolitik for Assens Skytteforening. 1. maj 2018 Privatlivspolitik for Assens Skytteforening 1. maj 2018 Assens Skytteforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god jul. Vi holder juleafslutning Tirsdag 20 dec med Juleskydning og flotte præmier.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god jul. Vi holder juleafslutning Tirsdag 20 dec med Juleskydning og flotte præmier. December 2011 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god jul. Vi holder juleafslutning Tirsdag 20 dec med Juleskydning og flotte præmier. Sæt kryds i kalenderen SØNDAG den. 26 Feb 2012 kl. 11.00

Læs mere

Guide til Åben Hus Guide til skytteforeninger

Guide til Åben Hus Guide til skytteforeninger Guide til skytteforeninger Guide til Åben Hus 2017 Praktiske oplysninger til dig, der skal afholde Åbent Hus for riffeljægere lørdag den 22. april 2017 kl. 10-14 2 Formål Hvad indeholder Åbent Hus? 3 Formålet

Læs mere

DE DANSKE SKYTTEFORENINGER

DE DANSKE SKYTTEFORENINGER DE DANSKE SKYTTEFORENINGER Sikkerhedsbestemmelser for skydning under De Danske Skytteforeninger 1/16 OKTOBER 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE KAPITEL 1 Almindelige bestemmelser 3 KAPITEL 2 Sikkerhedsbestemmelser

Læs mere

Vejledende idrætsregler. Riffel 15 og 50 meter

Vejledende idrætsregler. Riffel 15 og 50 meter Vejledende idrætsregler Riffel 15 og 50 meter 1 Indledning Vejledende idrætsregler, som Firmaidrætten og dennes foreninger kan bruge. Det er ikke et krav, at Firmaidrættens foreninger følger reglerne,

Læs mere

EM Bronze til David ved EM i IPSC

EM Bronze til David ved EM i IPSC Nr. 4. oktober kvartal 2019 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby EM Bronze til David ved EM i IPSC Både Pavel og David deltog ved EM i IPSC, og det lykkedes David at vinde bronze for hold. Våbeneftersyn!!

Læs mere

Kjøbenhavns Skytteforening

Kjøbenhavns Skytteforening Kjøbenhavns Skytteforening Stiftet 1862 Nr. 1 Februar 2015 75. Årgang Generalforsamling Der indkaldes til generalforsamling Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19.00 i SKAK-Huset, Selinevej 5b, 2300 Kbh.

Læs mere

Udkast til bekendtgørelse om knive og blankvåben mv.

Udkast til bekendtgørelse om knive og blankvåben mv. Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 3. juni 2016 Kontor: Forebyggelseskontoret Sagsbeh: Troels Sten Nielsen Sagsnr.: 2016-5064-0794 Dok.: 1951494 Udkast til bekendtgørelse om knive og blankvåben mv.

Læs mere

Sjællands Skytte Forbund beretning ved årsmødet okt. 2016

Sjællands Skytte Forbund beretning ved årsmødet okt. 2016 Sjællands Skytte Forbund beretning ved årsmødet okt. 2016 Formandens beretning Årets beretningen for 2015-2016 ligner jo på mange måder den samme beretning som fra tidligere år. Det ligger jo i at vi jo

Læs mere

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater Referat af repræsentantskabsmøde d. 30. maj 2015. Møde blev afholdt på Fjelsted Kro, Ejby - Fyn Foreninger der deltager: De Broderlige, Djurske, Bornholm, Sjællandske, Slesvigske, Sejs Svejbæk, Vestjyske,

Læs mere

Vestegnens Sortkrudtskytter (VSS) Referat fra generalforsamlingen 25 FEB 2017

Vestegnens Sortkrudtskytter (VSS) Referat fra generalforsamlingen 25 FEB 2017 Vestegnens Sortkrudtskytter (VSS) Referat fra generalforsamlingen 25 FEB 2017 1. Valg af dirigent og referent. Formanden Kurt Kjær bød velkommen. Særlig velkomst til de nye skytter. Claus Johansen blev

Læs mere

Bekendtgørelse om våben og ammunition m.v.

Bekendtgørelse om våben og ammunition m.v. BEK nr 1444 af 01/12/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 5. februar 2018 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2016-5002-0029 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1452 af 08/12/2017

Læs mere

Der er 3 kalibre jeg vil anbefale, da det er de mest brugte kalibre i norden og nok i det meste af Europa. Det drejer sig om: 6,5x55.

Der er 3 kalibre jeg vil anbefale, da det er de mest brugte kalibre i norden og nok i det meste af Europa. Det drejer sig om: 6,5x55. Inden du køber en riffel, skal du finde ud af hvad den skal bruges til. Hvad har du mulighed for at nedlække af vildt, og hvilket terræn skal du jage på. Dette er også bestemmende for dit sigtemiddel i

Læs mere

Udkast til bekendtgørelse om våben og ammunition m.v.

Udkast til bekendtgørelse om våben og ammunition m.v. Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 3. november 2016 Kontor: Forebyggelseskontoret Sagsbeh: Christian Nyland Sagsnr.: 2014-1924-0156 Dok.: 2027956 Udkast til bekendtgørelse om våben og ammunition m.v.

Læs mere

Privatlivspolitik. for

Privatlivspolitik. for Privatlivspolitik for Stenløse Skytteforening 2018-03-01 Stenløse Skytteforening dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere