Referat fra bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/ Starttidspunkt: Sluttidspunkt: Mødelokale: U203 Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: Hanne Fischer (HF), Susanne Stubgaard (ST), Martin Niss (MN), Kenneth Ladefoged (KL), Mikkel Joensen (MJ), Birgit Rasmussen (BR), Jesper Kristiansen (JK), Marianne Bollerup (MB), Pia Koldorf (PP), Martin Hansen (PH), Asger Trier Kjær (ATK) Andreas Nielsen (AN) John Lauritzen, Kirsten Devantier, Per B. Christensen HP Dagsordenspunkter 1. Godkendelse af dagsorden 2. Skolens vision 3. Resultatlønskontrakt for skoleåret Halvårsregnskab 5. Resultatlønskontrakt for skoleåret Korte meddelelser: a. Om eksamen 2015 b. Om starten på skoleåret c. Implementering af OK13 d. Øvrige aktuelle meddelelser 7. Innovation på NGH 8. Årshjul for bestyrelsens arbejde 9. Evt. 1.0 Godkendelse af dagsordenen 1.1 Indstilling Rektor indstiller, at dagsordenen godkendes Velkommen til et nyt skoleår. Dagsordenen godkendt 2.0 Skolens vision På baggrund af drøftelsen i bestyrelsen i maj måned har skolen indledt samarbejde med ekstern konsulent. Der gives en kort indledende orientering om arbejdet i visionsgruppen som baggrund for en drøftelse af det videre arbejde. 2.1 Indstilling Det indstilles, at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning og kommer med anbefalinger til det videre arbejde.

2 2.2 Beslutning. ST: Bestyrelsen besluttede på mødet i maj 2015, at der tilknyttes en konsulent til den videre proces. Arbejdsgruppen afholder en workshop sammen med konsulenten den 10. september 2015, hvor der dels skal ske en sortering af det store materiale, og dels arbejdes med mere færdige forslag til ny vision. Herefter præsenteres arbejdsgruppens forslag for skolens ansatte og elever, inden det fremlægges på bestyrelsens næste møde i oktober. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. 3.0 Resultatlønskontrakt for skoleåret Skolens indsatsområder er besluttet af bestyrelsen gennem fastlæggelse af Rektors resultatlønskontrakt. I bilag 1 findes en opsummering af ledelsens vurderinger vedrørende arbejdet indenfor resultatlønskontraktens områder. I bilag 2 findes en mere uddybende redegørelse for arbejdet indenfor de enkelte indsatsområder. På mødet drøftes ledelsens vurdering, og bestyrelsen fastlægger udbetalingsgraden af resultatlønnen efter indstilling fra formand og næstformand. 3.1 Indstilling Rektor indstiller, at bestyrelsen drøfter redegørelsen og fastlægger udbetalingsgraden. 3.2.Beslutning KL, HF og ST har gennemgået redegørelserne forud for bestyrelsens møde. HF genenmgik materialet på mødet og ST supplerede med bemærkninger. Generel drøftelse af redegørelsen, herunder fordele og ulemper ved kvantitative og kvalitative målangivelser. Bestyrelsen besluttede efter drøftelsen en udbetalingsgrad på 90% for både basis- og ekstrarammen. Fremadrettet tilstræbes, at den afsluttende skriftlige ledelsesvurdering bliver mere kortfattet. 4.0 Halvårsregnskab Økonomiansvarlig Martin Hansen fremlægger skolens halvårsregnskab. 4.1 Indstilling Det indstilles, at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning. 4.2 Beslutning PH kommenterede det fremsendte halvårsregnskab, som følger budgettet. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Der forventes ikke yderligere dispositionsbegrænsninger i år.

3 5.0 Resultatlønskontrakt for skoleåret Udkast til resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn for ledere ved selvejende uddannelsesinstitutioner, som er meddelt institutionerne i skrivelse af 27. juni Resultatkontraktens formål: Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen. Den skal understøtte dialogen mellem bestyrelse og ledelse om fastsættelse og gennemførsel af væsentlige lang- og kortsigtede målsætninger. Den skal skabe synlighed og gennemskuelighed omkring institutionens mål og resultater. Kontrakten er opdelt i 2 rammer. Basisrammen: Indsatsområderne afspejler institutionens udfordringer, kortsigtede som langsigtede. Ekstrarammen: Indsatsområderne indeholder krav om markante resultater, som fører til synlige ændringer for institutionen. For perioden skal der blandt indsatsområderne i ekstrarammen indgå følgende målsætninger om: Et målrettet arbejde med prioritering og planlægning af lærernes arbejdstid, så lærerne anvender en større del af deres arbejdstid sammen med eleverne ved undervisning eller andre læringsaktiviteter. En målrettet indsats mod frafald. Rammen for resultatlønskontrakten er kr. på basisrammen og kr. på ekstrarammen. Udkastet er udarbejdet i forlængelse af drøftelserne i bestyrelsen på bestyrelsesseminaret maj Som det fremgår af referatet fra seminaret, besluttede bestyrelsen at videreføre arbejdet med udgangspunkt i de overordnede indsatsområder fra sidste skoleår, dels af hensyn til kontinuiteten i skolens arbejde og dels af hensyn til at opnå de stillede mål. 5.1 Indstilling Det indstilles, at bestyrelsen tiltræder forslagene i udkastet. 5.2 Beslutning ST redegjorde for de foreslåede indsatsområder. Hovedområderne er kerneområder, som skolen fortsat gerne vil arbejde videre med. Forslaget har været drøftet i skolens samarbejdsudvalg, og der er ikke i den sammenhæng fremsat andre forslag. Der er beskrevet nye og supplerende konkrete indsatser under de enkelte hovedområder på baggrund af erfaringer fra skoleåret 2014/2015. HF: Vigitg, at det klart fremgår, hvilke områder der er nye, og hvilke mål der aftales for dette skoleår.

4 KL: Opgaverne skal være af en karakter, der kan beskrives som en ekstraordinær indsats ikke bare en fortsættelse af almindelige opgaver. HF: Dokumenteret udbytte af både tal og kvantitet, skal fremgå når året er gået. JK: Evalueringer bruges og indgår i den samlede afrapportering. ATK: Udvikling af minimunskompetencer skal evalueres og indgå i materialet. JK: Ønske om fokus på lærernes fastholdelse på skolen. Bestyrelsen godkendte den samlede resultatlønskontrakt med enkelte sproglige præciseringer. 6.0 Korte meddelelser Om eksamen 2015, Om starten på skoleåret Implementering af OK13 Øvrige aktuelle meddelelser 6.1 Rektor indstiller, at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning 6.2 Beslutning Om eksamen Præsentation af statistisk materiale der bl.a. viser karaktergennemsnit fordelt på klasser, drenge og piger, elever til optagelsesprøver m.m. Der henvises i øvrigt til vedlagte præsentation. Om starten på skoleåret elever er udmeldt fra skoleårets start og indtil dd., omtrent det samme antal er blevet meldt ind. Der er pt stadig venteliste til HF, men alle elever er optaget på STX Implementering af OK13 Der er pt ingen konkret meddelelse fra ministeriet om voldgiftsagen fra 13/14 vil blive gennemført.

5 På handelsskolens orienteringsmøder, der er målrettet kommende elever og deres forældre, vil der blive inviteret repræsentanter fra erhvervslivet. Øvrige aktuelle meddelelser Ingen meddelelser. 7.0 Innovation på NGH Både stx- og hf-uddannelserne skal udvikle elevernes kreative og innovative evner, og der er indført innovation som en del af AT - eksamen på stx. Ledelsen foreslår valgfaget Innovation indført som supplement til skolens øvrige valgfag, idet der i et stigende omfang efterspørges innovative kompetencer som vigtige kompetencer - både i det offentlige og private erhvervsliv. Skolen vil med innovationsfaget kunne give elever, der ønsker at dygtiggøre sig yderligere indenfor området en ny mulighed. Forslaget skal ses i lyset af, at skolen pt råder over lærerkræfter, som naturligt vil kunne varetage undervisningen. Om faget: I innovation på C-niveau får eleverne en grundlæggende indføring i praktisk og teoretisk innovation og lærer at arbejde kreativt med ideudvikling i forhold til virksomheder og organisationer. Her gengives uddrag fra læreplanen: I faget innovation på C-niveau lærer du at gøre rede for grundlæggende innovationsbegreber og forretningsmodeller og at bruge kreative teknikker til udvikling af ideer og metoder til vurdering af forretningsideer. Du lærer også at bruge en forretningsplan som styringsredskab ved start af egen virksomhed og får en grundlæggende viden om team og teammedlemmers roller i denne sammenhæng. Du får bl.a. undervisning inden for følgende emneområder: Innovation i samfundet Entreprenørskab og forretningsmodeller Forretningsplan Team og teamroller Der inddrages supplerende stof i undervisningen. Undervisningen tager udgangspunkt i aktuelle og virkelighedsnære problemstillinger og er tilrettelagt problemorienteret. Der bliver inddraget cases til belysning af fagets teori, og der arbejdes både individuelt og i grupper. Du udarbejder et eksamensprojekt, der har form af en forretningsplan eller et projektforløb. It indgår som værktøj, bl.a. i forbindelse med casearbejde og længere sammenhængende forløb, hvor du bruger internettet. Skolens elever, lærere og ledelse drøfter forslaget på møde d. 24. august, og ledelsen vil på den

6 baggrund komme med en endelig indstilling til bestyrelsen på bestyrelsesmødet. 7.1 Indstilling Det indstilles, at bestyrelsen tager ledelsens indstilling til efterretning 7.2.Beslutning På mødet den 24. september var der tilslutning fra både ansatte og elever til at oprette et nyt valgfag. Der skal fortsat holdes øje med elevernes valg for at se, hvordan det nye valgfag eventuelt påvirker valg af andre fag. På den baggrund indstiller Rektor, at bestyrelsen beslutter, at valgfaget innovation udbydes. Bestyrelsen bakker op om ledelsens indstilling og ønsker ved et kommende møde at blive præsenteret for det valgte undervisningsmateriale. 8.0 Årshjul for bestyrelsen Justeret årshjul for bestyrelsen fremlægges. 8.1 Indstilling Det indstilles, at bestyrelsen godkender årshjulet. 8.2 Beslutning Årshjulet godkendt. Der udsendes snarest muligt en doodle med forslag til afholdelse af ekstra bestyrelsemøde i januar måned. Mødet vil blive afholdt, hvis det viser sig nødvendigt at behandle skolens budget for 2016 efter bestyrelsesmødet i januar. 9.0 Evt Orientering HF: Stor fornøjelse at deltage i dimissionen. ST: Der afholdes nyt møde omkring trafiksituationen på Nygårdsvej den 29. september. På mødet vil der deltage repræsentanter fra politiet, Sjølundsskolen og Næstved Kommune. Autismeklassen er kommet godt fra start. Stigende antal henvendelser fra forældre, der har svært ved at forstå, at elevernes ønske af valgfag

7 er bindende. Punktet tages op på et kommende bestyrelsesmøde, og ledelsen vil drøfte problematikken både med elevrådet og lærerne.

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/10-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: U159 Hanne Fischer Møller (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

[Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Side 1 af 8

[Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Side 1 af 8 [Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse

Læs mere

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret 2015-2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødedato: 15/12-2014 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: U203 Fra bestyrelsen: Hanne Fischer (HF), Kirsten Devantier (KD), Birgit Rasmussen (BR),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 31/3-2016 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fravær med afbud: U203 (Til venstre i aulaen) Hanne Fischer (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

Deltagere fra ledelsen: Jon Hestbech (JH), Marianne Bollerup (MB), Lillian Holst (LH), Jacob Leinum (LE), Poul Erik Andersen (PA), Nils Grove (NG)

Deltagere fra ledelsen: Jon Hestbech (JH), Marianne Bollerup (MB), Lillian Holst (LH), Jacob Leinum (LE), Poul Erik Andersen (PA), Nils Grove (NG) Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 24/5-2016 Starttidspunkt: 12.00 Sluttidspunkt: 20.00 Mødelokale: Deltagere: Referent: Bestyrelsen + ledelse Marianne Bollerup (MB) Deltagere: Hanne Fischer (HF), Kenneth

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.17 til 31.12.17 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.15 til 31.12.15 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016

Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016 Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perio 01.01.17 til 31.12.17 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

Afbud: Per B. Christensen, Regions og byrådspolitiker Kirsten Devantier, Lektor Jesper Kristiansen og Elevrådsformand Laura Mille Andresen 2.

Afbud: Per B. Christensen, Regions og byrådspolitiker Kirsten Devantier, Lektor Jesper Kristiansen og Elevrådsformand Laura Mille Andresen 2. Referat bestyrelsesmøde 22. marts 2018 Deltagere: Formand Hanne Fischer, Næstformand Kenneth Ladefoged Petersen, Lektor Martin Niss, Direktør Birgit Rasmussen, Bogholder Pia Koldorf, Lektor Jens Christian

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 7/12-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: U203 (Til venstre i aulaen) Deltagere: Hanne Fischer (HF), Susanne Stubgaard, (ST), Kenneth Ladefoged

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Næstved den 23. november 2017 Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 20. januar 2015 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde tirsdag den 27. januar 2015, kl. 15-17 På Sporet 8b, Aalborg. Dagsorden

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.14 til 31.12.14 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af

Læs mere

Udmøntning Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.14 til 31.12.14

Udmøntning Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.14 til 31.12.14 Udmøntning Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.14 til 31.12.14 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse

Læs mere

Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium

Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2018-2019 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakter med institutionens

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Eleverne skal kunne arbejde i team med at udvikle viden om innovative processer på virkelighedsnære problemstillinger.

Eleverne skal kunne arbejde i team med at udvikle viden om innovative processer på virkelighedsnære problemstillinger. Innovation C 1. Fagets rolle Innovation C omfatter viden inden for invention, innovation og diffusion. Innovation beskæftiger sig med innovative processer, projektstyring, projektforløb og forretningsplaner.

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt For rektor Kirsten Danving for 2019 Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelserne ved selvejende institutioner til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Resultatkontrakt for direktør Torben Pedersen

Resultatkontrakt for direktør Torben Pedersen Resultatkontrakt for direktør Torben Pedersen - 01.01.18-31.12.18 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn for ledere

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.16 til 31.12.16 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af

Læs mere

Indkaldt til mødet. Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 12. august 2015 kl. 17.30-19.00. Comwell Sorø. Abildvej 100, 4180 Sorø

Indkaldt til mødet. Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 12. august 2015 kl. 17.30-19.00. Comwell Sorø. Abildvej 100, 4180 Sorø Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 12. august 2015 kl. 17.30-19.00 Comwell Sorø. Abildvej 100, 4180 Sorø Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse resultatløn for ledere

Læs mere

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch 2015 / 2016 Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for rektor Henrik B. Bæch. Bestyrelsen for Espergærde Gymnasium og HF har besluttet,

Læs mere

Sønderborg Statsskole

Sønderborg Statsskole Sønderborg Statsskole Alment Gymnasium og HF-kursus Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2018-2019 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt 2017 2018 Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen har i et brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens leder. Rektor forhandler efterfølgende

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 20. januar 2016 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for og skolens forstander, Jens Munk Kruse (JMK), for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2015. Mellem

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013 2014 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Ministeriet for Børn og Undervisning) De primære formål med resultatlønskontrakten for øverste leder er: Den skal

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl. 17-20 Tilstede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz, Peter Schiødt og Birgitte

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2016-17 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2017-18 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet

Læs mere

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk):

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk): Rektors resultatkontrakt 1. august 2017 31. juli 2018 Kontraktgrundlag Kontraktgrundlaget er bemyndigelsesbrev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning til bestyrelser for almene gymnasier.

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2016 til 31. december

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug. 13 til 31. juli 14 FORMÅL Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter

Læs mere

Resultatlønskontrakt for direktør Torben Pedersen Mål i basisramme

Resultatlønskontrakt for direktør Torben Pedersen Mål i basisramme Resultatlønskontrakt for direktør Torben Pedersen - 01.01.19-31.12.19 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn for

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Ernærings- og Sundhedsuddannelsen/Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf), tlf ,

Ernærings- og Sundhedsuddannelsen/Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf), tlf , Dagsorden Mødedato: Fredag den 11. december 2015 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Mødesekretær: Ernærings- og Sundhedsuddannelsen/Ankerhus Slagelsevej

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august 2017-31. juli 2018 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til at tjene følgende overordnede formål

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Formål med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab

Læs mere

Innovation B valgfag, juni 2010

Innovation B valgfag, juni 2010 Bilag 17 Innovation B valgfag, juni 2010 1. Identitet og formål 1.1. Identitet Innovation er et samfundsvidenskabeligt fag, der omfatter viden inden for invention, innovation og diffusion. Innovation beskæftiger

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Ministeriet for Børn og Undervisning bemyndiger desuden bestyrelsen til at udbetale engangsvederlag for merarbejde og en særlig indsats.

Ministeriet for Børn og Undervisning bemyndiger desuden bestyrelsen til at udbetale engangsvederlag for merarbejde og en særlig indsats. Bestyrelser for Institutioner for erhvervsrettet uddannelse Almene gymnasier Private gymnasier, studenterkurser m.v. Voksenuddannelsescentre Lov- og Kommunikationsafdelingen Frederiksholms Kanal 21 1220

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.16 til 31.12.16

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.16 til 31.12.16 Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.16 til 31.12.16 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret

Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret 2014-2015 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

Resultatlønskontrakt. mellem Rektor Pia Nyring og Bestyrelsen for Øregård Gymnasium 2009/2010-1 -

Resultatlønskontrakt. mellem Rektor Pia Nyring og Bestyrelsen for Øregård Gymnasium 2009/2010-1 - Resultatlønskontrakt mellem Rektor Pia Nyring og Bestyrelsen for Øregård Gymnasium 2009/2010-1 - 1. Indledning Undervisningsministeriet har ved skrivelse af 1. oktober 2007 bemyndiget bestyrelserne for

Læs mere

Rosborg Gymnasium & HF skaber dygtige, engagerede og nysgerrige unge, der lærer og udvikler sig sammen med andre i forpligtende fællesskaber.

Rosborg Gymnasium & HF skaber dygtige, engagerede og nysgerrige unge, der lærer og udvikler sig sammen med andre i forpligtende fællesskaber. Rosborg Gymnasium & HF Resultatlønskontrakt 2018-19 Formål Formalet med resultatlønskontrakten er at understøtte dialogen mellem bestyrelsen og gymnasiets daglige ledelse om hvilke indsatser, der skal

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2017 til 31. december

Læs mere

Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015

Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015 Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens

Læs mere

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%.

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%. VUC Storstrøms bestyrelse Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 Referat af møde den 19. december 2018 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. december 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på VUC Lyngby 1/ /7 2019

Resultatlønskontrakt for rektor på VUC Lyngby 1/ /7 2019 Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.15 til 31.12.15 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret 2018-2019 Baggrund og indledning: Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og undervisningsministeriets

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse resultatløn for ledere

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015 Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse af resultatløn for ledere

Læs mere

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN OG PETER AMSTRUP Indsatsområder 2014/2015: Basisramme Indsatsområde Det økonomiske indsatsområde Strategiproces At bidrage til fælles kultur og værdier

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/ , kl. 14

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/ , kl. 14 82 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/12 2018, kl. 14 Sted: Frederiksborg Gymnasium og HF Kommende ordinære bestyrelsesmøder 27/3 2019, kl.16

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 0.21 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Kalundborg den 3. december 2018 Resultatlønskontrakt 2018-2019 1. Grundlag og rammer for kontrakten Kvalitets- og tilsynsstyrelsen under Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelsen af selvejede

Læs mere

RESULTATKONTRAKT, REKTOR, SKOLEÅRET

RESULTATKONTRAKT, REKTOR, SKOLEÅRET RESULTATKONTRAKT, REKTOR, SKOLEÅRET 2015-16 Formål med kontrakten Resultatkontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors arbejde i skoleåret

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede mål for skoleåret

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret Rektor Tønder den 11. august 2016 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2016 2017 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten for

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2015 Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Formanden indledte med at byde Helle Enkelund velkommen i bestyrelsen.

Læs mere

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN OG PETER AMSTRUP Indsatsområder 2014/2015: Basisramme: Indsatsområde Det økonomiske indsatsområde Strategiproces Fusion At bidrage til fælles kultur og

Læs mere

FGU. proces omkring udspaltning af aktiver og passiver samt virksomhedsovehragelse at medarbejdere

FGU. proces omkring udspaltning af aktiver og passiver samt virksomhedsovehragelse at medarbejdere 15. november2018 Resultatlønskontrakt for rektor på Skive-Viborg - gældende for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 HF&VUC Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Ministeriet for

Læs mere

Afrapportering, resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Afrapportering, resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste leder og øvrige ledere, samt retningslinier

Læs mere

Rektors Resultatlønskontrakt 2016

Rektors Resultatlønskontrakt 2016 Rektors Resultatlønskontrakt 2016 I henhold til bemyndigelsesbrev fra Undervisningsministeriet af 27. juni 2013 indgås nedenstående resultatlønskontrakt med rektor Mogens Hansen. Samtidig bemyndiges rektor

Læs mere

Referat ordinært bestyrelsesmøde

Referat ordinært bestyrelsesmøde Referat ordinært bestyrelsesmøde Tid Tirsdag den 24.01.2017 kl. 15.30-18.00 Sted På Sporet mødelokale 1.46 Deltagere Lasse Breddam, selvsupplerende formand Jørgen R. Henriksen, Region Nordjylland, næstformand

Læs mere

Resultatkontrakt Skoleåret 2018/2019

Resultatkontrakt Skoleåret 2018/2019 Frederikshavn Handelsskole Kirkegade 9 9900 Frederikshavn www.fhavnhs.dk Resultatkontrakt Skoleåret 2018/2019 Undertegnede parter Bestyrelsen for den selvejende institution Frederikshavn Handelsskole Kirkegade

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Kl. 17:00 OBS: Der serveres gløgg efter mødet. Nanna Ferslev (NAF), tlf. 7248 1060, naf@ucsj.dk. 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Kl. 17:00 OBS: Der serveres gløgg efter mødet. Nanna Ferslev (NAF), tlf. 7248 1060, naf@ucsj.dk. 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 20. december 2011 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Mødested: Mødelokale: Kl. 17:00 OBS: Der serveres gløgg efter mødet. University College Sjælland Slagelsevej 7,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Formål Resultatlønskontrakt for rektor er et af bestyrelsens styringsredskaber. Den understøtter dialogen mellem bestyrelsen og ledelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr september 2016 kl Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing

REFERAT af bestyrelsesmøde nr september 2016 kl Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 015 15. september 2016 kl. 16.00 Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Peter Lambæk

Læs mere

Resultatlønskontrakt, september 2014/2015

Resultatlønskontrakt, september 2014/2015 Resultatlønskontrakt, september 2014/2015 Baggrund Denne kontrakt er udfærdiget i overensstemmelse med Undervisningsministeriets bemyndigelse af 27. juni 2013 til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%.

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 14. december 2016 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1700 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 22. december Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret 2017-18 Baggrund og indledning Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og Undervisnings

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 24.08.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Torsdag den 23. maj 2013 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud Henning

Læs mere

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 12. juni 2014 Kl

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 12. juni 2014 Kl 12. juni 2014 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak - mødt Claus Christensen, Broager skole - mødt Tage Petersen, Sønderborg Kommune - mødt Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere