Serviceaftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og Dragør Kommune om Brand- og sikkerhedsvagter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Serviceaftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og Dragør Kommune om Brand- og sikkerhedsvagter"

Transkript

1 Serviceaftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og om Brand- og sikkerhedsvagter 1. Aftaleparter Mellem Hovedstadens Beredskab I/S Rådhusparken Glostrup CVR-nr. [indsæt nr.] Dragør Brandvæsen og Navn: Adresse: Kirkevej Dragør CVR-nr er indgået aftale på følgende vilkår: 2. Baggrund Aftalen træder i stedet for aftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og kommunen om Brand- og sikkerhedsvagter som ikke foreligger i skriftlig form. 3. Beredskabets serviceydelse Ved større arrangementer skal der være brand- og sikkerhedsvagter jf. Beredskabsloven 35 stk. 3. Beredskabet stiller Brand- og sikkerhedsvagter 4. Ydelsesforudsætninger Arrangøren søger kommunen om leje / lån af lokale. Kommunen fremsender kopi af ansøgningen til beredskabet som herefter tager stilling til om der skal være Brand- og sikkerhedsvagter, til arrangementet. 5. Kommunens betaling for serviceydelsen For den ovenfor under pkt. 3 beskrevne ydelse betaler arrangøren til beredskabet for aktuelt tid.

2 Opgaven udføres af beredskabet og arrangøren betaler direkte for ydelsen til beredskabet. Timepris for aktuel tid plus ½ time før og efter. Betaling [uden] tillæg af moms foretages månedsvis forud senest den 5. i måneden, som betalingen vedrører. Beløbet i stk. 1 reguleres efter den generelle pris- og løn fremskrivning i kommunerne (KL), første gang med virkning fra Der træffes nærmere aftale mellem parterne vedr. den praktiske håndtering heraf, herunder i forhold til fakturering. 6. Kontaktperson(er) Beredskabet og kommunen forpligter sig til hver især at holde modparten underrettet om, hvem der hos den pågældende er kontaktperson(er) i relation til aftalen. 7. Ikrafttræden og opsigelse Aftalen træder i kraft den [indsæt dato] og er gældende, indtil den opsiges af en af parterne med [indsæt antal måneder bør være 3 måneder, med mindre der foreligger særlige forhold] måneders varsel til udgangen af en måned. 8. Misligholdelse, force majeure og tvistløsning I tilfælde af misligholdelse af aftalen er den misligholdende part forpligtet til straks og senest 5 dage efter modtagelse af skriftlig reklamation fra den anden part at bringe misligholdelsen til ophør. Såfremt dette ikke sker, er den anden part berettiget til at ophæve aftalen uden varsel, hvilket ligeledes skal være muligt i tilfælde af en misligholdelse må anses som væsentlig. I forhold til, om der foreligger væsentlig misligholdelse, vil gentagne tilfælde af misligholdelse af aftalen fra den ene parts side være et af de forhold, som skal indgå i en sådan vurdering, Parterne er i øvrigt erstatningspligtige efter dansk rets almindelige regler for tab, den anden part måtte lide som følge af misligholdelsen. Ansvaret for opfyldelse af en forpligtelse bortfalder, i det omfang forpligtelsens opfyldelse hindres af forhold, som må betegnes som force majeure, såfremt forpligtelsen genoptages, straks det nævnte forhold ikke længere er til hinder herfor. Parterne forpligtiger sig i øvrigt generelt til at søge at løse tvister i relation til opfyldelse af aftalen, herunder fortolkning af denne, løst ved dialog og forhandling mellem parterne. 9. Ændringer mv.

3 Ændringer af aftalen skal ske skriftligt. Parterne kan ikke overdrage rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til aftalen. 10. Underskrift For Hovedstadens Beredskab I/S For Dragør kommune [Bilag: 1)]

4 Serviceaftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og om produktion og revision af beredskabsmapper og planer for kommunale institutioner. 1. Aftaleparter Mellem Hovedstadens Beredskab I/S Rådhusparken Glostrup CVR-nr. [indsæt nr.] Dragør Brandvæsen og Navn: Adresse: Kirkevej Dragør CVR-nr er indgået aftale på følgende vilkår: 2. Baggrund Aftalen træder i stedet for aftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og kommunen om produktion og revision af beredskabsmapper og planer for kommunale institutioner som ikke foreligger i skriftlig form 3. Beredskabets serviceydelse Beredskabschefen rådgiver og i visse tilfælde producerer evakueringsplaner og beredskabsplaner for kommunale institutioner og afdelinger. 4. Ydelsesforudsætninger Alle institutioner skal have en evakueringsplan og der skal laves beredskabsplaner for visse større hændelser jf. Beredskabsloven 25 og den risikobaserede dimensionering. I forbindelse med brandsyn gennemgås beredskabsplanen og evt. revision aftales med institutionen. Beredskabet gennemfører revisionen. Følgende institutioner har en plan:

5 Hollænderhuset, Halvejen 7: Køjevængets daginstitution, Køjevænget 91: Sølyst, Fritids, Ungdomsklub og Børnehave, Søvej 1 A: Kornblomsten Børnehave, Halvejen 1: St. Magleby SFO, Hovedgaden 29: Nordstrandskolen (Dragør Skole Nord), Hartkornsvej 30: St. Magleby Skole, Kirkevej 8: Havnekontoret, Færgevej 12 eller Gammel Havn 2: Hollænderhallen, Halvejen 3: Dragør Bibliotek, Vestgrønningen 18 20: Lokalarkivet, Stationsvej 5: Jægervejens Fritidshjem ( Dragør Skole SFO), Jægervej 30: Vej- og Gartnerafdeling, Nordre Dragørvej 160: Børnehaven Vierdiget, Vierdiget 8: Elisenborg, Klub Dragør, Engvej 2 eller Kastanie Allé 1: Dragør Skoles Fritidshjem SFO, Blushøj, Engvej 1: Krudthuset, Klub Dragør, Krudttårnsvej 24: Kirkevejens Fritidshjem (St. Magleby Skoles SFO), Kirkevej 24: Nordstrandens SFO, Hartkornsvej 32: Nordstrandens Vuggestue, Hartkornsvej 34: Hartkorn, Dragør skole SFO, Hartkornsvej 36: Høgevængets integreret institution, Høgevænget 5 7: Harevænget integreret institution, Harevænget 1: Strandengen, Dragør Skole SFO, Engvej 26 Kongelundshallen, Kalvebodvej 265: Omsorgscenteret Enggården, Engvej 20: Wiedergården, Wiedergården 2: 5. Kommunens betaling for serviceydelsen For den ovenfor under pkt. 3 beskrevne ydelse betaler kommunen til beredskabet [indsæt beløb] kr. pr måned, svarende til [indsæt beløb] kr. årligt. Det er en del af beredskabschefen opgave og er med i eksisterende budget. Betaling [med eller uden] tillæg af moms foretages månedsvis forud senest den 5. i måneden, som betalingen vedrører. Beløbet i stk. 1 reguleres efter den generelle pris- og løn fremskrivning i kommunerne (KL), første gang med virkning fra Der træffes nærmere aftale mellem parterne vedr. den praktiske håndtering heraf, herunder i forhold til fakturering. 6. Kontaktperson(er)

6 Beredskabet og kommunen forpligter sig til hver især at holde modparten underrettet om, hvem der hos den pågældende er kontaktperson(er) i relation til aftalen. 7. Ikrafttræden og opsigelse Aftalen træder i kraft den [indsæt dato] og er gældende, indtil den opsiges af en af parterne med [indsæt antal måneder bør være 3 måneder, med mindre der foreligger særlige forhold] måneders varsel til udgangen af en måned. 8. Misligholdelse, force majeure og tvistløsning I tilfælde af misligholdelse af aftalen er den misligholdende part forpligtet til straks og senest 5 dage efter modtagelse af skriftlig reklamation fra den anden part at bringe misligholdelsen til ophør. Såfremt dette ikke sker, er den anden part berettiget til at ophæve aftalen uden varsel, hvilket ligeledes skal være muligt i tilfælde af en misligholdelse må anses som væsentlig. I forhold til, om der foreligger væsentlig misligholdelse, vil gentagne tilfælde af misligholdelse af aftalen fra den ene parts side være et af de forhold, som skal indgå i en sådan vurdering, Parterne er i øvrigt erstatningspligtige efter dansk rets almindelige regler for tab, den anden part måtte lide som følge af misligholdelsen. Ansvaret for opfyldelse af en forpligtelse bortfalder, i det omfang forpligtelsens opfyldelse hindres af forhold, som må betegnes som force majeure, såfremt forpligtelsen genoptages, straks det nævnte forhold ikke længere er til hinder herfor. Parterne forpligtiger sig i øvrigt generelt til at søge at løse tvister i relation til opfyldelse af aftalen, herunder fortolkning af denne, løst ved dialog og forhandling mellem parterne. 9. Ændringer mv. Ændringer af aftalen skal ske skriftligt. Parterne kan ikke overdrage rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til aftalen. 10. Underskrift For Hovedstadens Beredskab I/S For Dragør kommune

7 [Bilag: 1)]

8 Serviceaftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og om ekstern uddannelse i elementær brandbekæmpelse og førstehjælp. 1. Aftaleparter Mellem Hovedstadens Beredskab I/S Rådhusparken Glostrup CVR-nr. [indsæt nr.] Dragør Brandvæsen og Navn: Adresse: Kirkevej Dragør CVR-nr er indgået aftale på følgende vilkår: 2. Baggrund Aftalen træder i stedet for aftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og kommunen om ekstern uddannelse i elementær brandbekæmpelse og førstehjælp som ikke foreligger i skriftlig form. 3. Beredskabets serviceydelse Beredskabet afholder kurser i elementær brandbekæmpelse og førstehjælp for kommunens institutioner og afdelinger efter ønske. Der afholdes kurser i elementær brandbekæmpelse for alle 5. klasser i kommunen. Der afholdes kurser i elementær brandbekæmpelse for Forsvarets efterretningstjeneste og specielt kurser for besætninger til flyselskabet Jet Time. 4. Ydelsesforudsætninger Udgiften til kurser i elementær brandbekæmpelse og førstehjælp af kommunens institutioner og afdelinger afholdes af rekvirenten. Kurser for 5. klasser afholdes af beredskabet. På kurser for Forsvarets efterretningstjeneste og Jet Time er til fast pris pr. gang. Der er udarbejdet manual og kursusmateriel for flyselskabet.

9 5. Kommunens betaling for serviceydelsen For den ovenfor under pkt. 3 beskrevne ydelse betaler kommunen til beredskabet svarende til ca. årligt. Kommunale institutioner faktureres direkte efter medgået tid. Eksterne rekvirenter faktureres direkte. Beløbet er uden moms og der skal fratrækkes instruktør timer. Betaling [med eller uden] tillæg af moms foretages månedsvis forud senest den 5. i måneden, som betalingen vedrører. Beløbet i stk. 1 reguleres efter den generelle pris- og løn fremskrivning i kommunerne (KL), første gang med virkning fra Der træffes nærmere aftale mellem parterne vedr. den praktiske håndtering heraf, herunder i forhold til fakturering. 6. Kontaktperson(er) Beredskabet og kommunen forpligter sig til hver især at holde modparten underrettet om, hvem der hos den pågældende er kontaktperson(er) i relation til aftalen. 7. Ikrafttræden og opsigelse Aftalen træder i kraft den [indsæt dato] og er gældende, indtil den opsiges af en af parterne med [indsæt antal måneder bør være 3 måneder, med mindre der foreligger særlige forhold] måneders varsel til udgangen af en måned. 8. Misligholdelse, force majeure og tvistløsning I tilfælde af misligholdelse af aftalen er den misligholdende part forpligtet til straks og senest 5 dage efter modtagelse af skriftlig reklamation fra den anden part at bringe misligholdelsen til ophør. Såfremt dette ikke sker, er den anden part berettiget til at ophæve aftalen uden varsel, hvilket ligeledes skal være muligt i tilfælde af en misligholdelse må anses som væsentlig. I forhold til, om der foreligger væsentlig misligholdelse, vil gentagne tilfælde af misligholdelse af aftalen fra den ene parts side være et af de forhold, som skal indgå i en sådan vurdering, Parterne er i øvrigt erstatningspligtige efter dansk rets almindelige regler for tab, den anden part måtte lide som følge af misligholdelsen. Ansvaret for opfyldelse af en forpligtelse bortfalder, i det omfang forpligtelsens opfyldelse hindres af forhold, som må betegnes som force majeure, såfremt forpligtelsen genoptages, straks det nævnte forhold ikke længere er til hinder herfor.

10 Parterne forpligtiger sig i øvrigt generelt til at søge at løse tvister i relation til opfyldelse af aftalen, herunder fortolkning af denne, løst ved dialog og forhandling mellem parterne. 9. Ændringer mv. Ændringer af aftalen skal ske skriftligt. Parterne kan ikke overdrage rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til aftalen. 10. Underskrift For Hovedstadens Beredskab I/S For Dragør kommune [Bilag: 1)]

11 Serviceaftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og om salg, udlejning og eftersyn af slukningsmateriel på kommunens institutioner. 1. Aftaleparter Mellem Hovedstadens Beredskab I/S Rådhusparken Glostrup CVR-nr. [indsæt nr.] Dragør Brandvæsen og Navn: Adresse: Kirkevej Dragør CVR-nr er indgået aftale på følgende vilkår: 2. Baggrund Aftalen træder i stedet for aftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og kommunen om salg, udlejning og eftersyn af slukningsmateriel på kommunens institutioner. Som ikke foreligger i skriftlig form. 3. Beredskabets serviceydelse Redningsberedskabet kontrollerer alt brandslukningsmateriel i og på s institutioner og afdelinger en gang om året. Når materiellet udløber, bliver det skiftet. Redningsberedskabet kontrollere også brandmateriel i Dragør Kirke, Forsvarets Efterretningstjeneste, museerne i Dragør og Dragør Fortet. 4. Ydelsesforudsætninger Det er personale fra beredskabet der kontrollere brandmateriellet på følgende adresser: Rådhuset, Kirkevej 7: Hollænderhuset, Halvejen 7: Køjevængets daginstitution, Køjevænget 91:

12 Sølyst, Fritids, Ungdomsklub og Børnehave, Søvej 1 A: Kornblomsten Børnehave, Halvejen 1: St. Magleby SFO, Hovedgaden 29: Nordstrandskolen (Dragør Skole Nord), Hartkornsvej 30: St. Magleby Skole, Kirkevej 8: Dragør Skole Syd, Vestgrønningen 9: Havnekontoret, Færgevej 12 eller Gammel Havn 2: Hollænderhallen, Halvejen 3: Dragør Bibliotek, Vestgrønningen 18 20: Lokalarkivet, Stationsvej 5: Jægervejens Fritidshjem ( Dragør Skole SFO), Jægervej 30: Vej- og Gartnerafdeling, Nordre Dragørvej 160: Børnehaven Vierdiget, Vierdiget 8: Elisenborg, Klub Dragør, Engvej 2 eller Kastanie Allé 1: Dragør Skoles Fritidshjem SFO, Blushøj, Engvej 1: Krudthuset, Klub Dragør, Krudttårnsvej 24: Kirkevejens Fritidshjem (St. Magleby Skoles SFO), Kirkevej 24: Nordstrandens SFO, Hartkornsvej 32: Nordstrandens Vuggestue, Hartkornsvej 34: Hartkorn, Dragør skole SFO, Hartkornsvej 36: Høgevængets integreret institution, Høgevænget 5 7: Harevænget integreret institution, Harevænget 1: Strandengen, Dragør Skole SFO, Engvej 26 Kongelundshallen, Kalvebodvej 265: Omsorgscenteret Enggården, Engvej 20: Wiedergården, Wiedergården 2: Museet, Nordgården, Hovedgaden 4: Amagermuseet, Hovedgaden 12: Dragør Museum, Strandlinien 2 4: Havnepakhuset, Gl. Havn 14: Fadersminde, Hovedkontor for Amager museumsforening, Ndr. Kinkelgade 18: Chr. Mønsted Museum, Dr. Dirchs Plads 1.: Dragør Kirke, Kirkevej 170: Forsvarets Efterretningstjenesten, Sandagergård, skydebanevej 8: Dragør Fort, Prins Knuds Dæmning 2: 5. Kommunens betaling for serviceydelsen For den ovenfor under pkt. 3 beskrevne ydelse betaler kommunen til beredskabet [indsæt beløb] kr. pr måned, svarende til [indsæt beløb] kr. årligt. Institutioner, afdelinger og eksterne virksomheder betaler en fast pris pr. enhed for det årlige tjek. I 2015 betales 35 kr. pr. enhed og 250 kr. for stort tjek af slangevinder. Betaling [uden] tillæg af moms foretages månedsvis forud senest den 5. i måneden, som betalingen vedrører. Beløbet i stk. 1 reguleres efter den generelle pris- og løn fremskrivning i kommunerne (KL), første gang med virkning fra

13 Der træffes nærmere aftale mellem parterne vedr. den praktiske håndtering heraf, herunder i forhold til fakturering. 6. Kontaktperson(er) Beredskabet og kommunen forpligter sig til hver især at holde modparten underrettet om, hvem der hos den pågældende er kontaktperson(er) i relation til aftalen. 7. Ikrafttræden og opsigelse Aftalen træder i kraft den [indsæt dato] og er gældende, indtil den opsiges af en af parterne med [indsæt antal måneder bør være 3 måneder, med mindre der foreligger særlige forhold] måneders varsel til udgangen af en måned. 8. Misligholdelse, force majeure og tvistløsning I tilfælde af misligholdelse af aftalen er den misligholdende part forpligtet til straks og senest 5 dage efter modtagelse af skriftlig reklamation fra den anden part at bringe misligholdelsen til ophør. Såfremt dette ikke sker, er den anden part berettiget til at ophæve aftalen uden varsel, hvilket ligeledes skal være muligt i tilfælde af en misligholdelse må anses som væsentlig. I forhold til, om der foreligger væsentlig misligholdelse, vil gentagne tilfælde af misligholdelse af aftalen fra den ene parts side være et af de forhold, som skal indgå i en sådan vurdering, Parterne er i øvrigt erstatningspligtige efter dansk rets almindelige regler for tab, den anden part måtte lide som følge af misligholdelsen. Ansvaret for opfyldelse af en forpligtelse bortfalder, i det omfang forpligtelsens opfyldelse hindres af forhold, som må betegnes som force majeure, såfremt forpligtelsen genoptages, straks det nævnte forhold ikke længere er til hinder herfor. Parterne forpligtiger sig i øvrigt generelt til at søge at løse tvister i relation til opfyldelse af aftalen, herunder fortolkning af denne, løst ved dialog og forhandling mellem parterne. 9. Ændringer mv. Ændringer af aftalen skal ske skriftligt. Parterne kan ikke overdrage rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til aftalen. 10. Underskrift

14 For Hovedstadens Beredskab I/S For Dragør kommune [Bilag: 1)]

15 Serviceaftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og om administration af skorstensfejervæsen (udkald ved gener og klager over skorstensfejning). 1. Aftaleparter Mellem Hovedstadens Beredskab I/S Rådhusparken Glostrup CVR-nr. [indsæt nr.] Dragør Brandvæsen og Navn: Adresse: Kirkevej Dragør CVR-nr er indgået aftale på følgende vilkår: 2. Baggrund Aftalen træder i stedet for aftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og kommunen om administration af skorstensfejervæsen udkald ved gener og klager over skorstensfejning som ikke foreligger i skriftlig form. 3. Beredskabets serviceydelse Beredskabschefen kan blive udkald i forbindelse med evt. røggener eller hvis en borger er utilfreds med fejning af skorsten. Der er ca. 5 udkald årligt, svarende til ca.10 timer 4. Ydelsesforudsætninger Det er en del af beredskabschefen opgave og er med i eksisterende budget. 5. Kommunens betaling for serviceydelsen

16 For den ovenfor under pkt. 3 beskrevne ydelse betaler kommunen til beredskabet [indsæt beløb] kr. pr måned, svarende til [indsæt beløb] kr. årligt. [Beredskabet skal beregne betaling for ydelsen med udgangspunkt i og i overensstemmelse med principperne i vejledning om omkostningskalkulationer i pkt. 9.3 i bekendtgørelse om kommunernes budget og regnskabsvæsen mv., således at der medregnes samtlige direkte og indirekte omkostninger, som for beredskabet er forbundet med levering af ydelsen.] Betaling [med eller uden] tillæg af moms foretages månedsvis forud senest den 5. i måneden, som betalingen vedrører. Beløbet i stk. 1 reguleres efter den generelle pris- og løn fremskrivning i kommunerne (KL), første gang med virkning fra Der træffes nærmere aftale mellem parterne vedr. den praktiske håndtering heraf, herunder i forhold til fakturering. 6. Kontaktperson(er) Beredskabet og kommunen forpligter sig til hver især at holde modparten underrettet om, hvem der hos den pågældende er kontaktperson(er) i relation til aftalen. 7. Ikrafttræden og opsigelse Aftalen træder i kraft den [indsæt dato] og er gældende, indtil den opsiges af en af parterne med [indsæt antal måneder bør være 3 måneder, med mindre der foreligger særlige forhold] måneders varsel til udgangen af en måned. 8. Misligholdelse, force majeure og tvistløsning I tilfælde af misligholdelse af aftalen er den misligholdende part forpligtet til straks og senest 5 dage efter modtagelse af skriftlig reklamation fra den anden part at bringe misligholdelsen til ophør. Såfremt dette ikke sker, er den anden part berettiget til at ophæve aftalen uden varsel, hvilket ligeledes skal være muligt i tilfælde af en misligholdelse må anses som væsentlig. I forhold til, om der foreligger væsentlig misligholdelse, vil gentagne tilfælde af misligholdelse af aftalen fra den ene parts side være et af de forhold, som skal indgå i en sådan vurdering, Parterne er i øvrigt erstatningspligtige efter dansk rets almindelige regler for tab, den anden part måtte lide som følge af misligholdelsen. Ansvaret for opfyldelse af en forpligtelse bortfalder, i det omfang forpligtelsens opfyldelse hindres af forhold, som må betegnes som force majeure, såfremt forpligtelsen genoptages, straks det nævnte forhold ikke længere er til hinder herfor.

17 Parterne forpligtiger sig i øvrigt generelt til at søge at løse tvister i relation til opfyldelse af aftalen, herunder fortolkning af denne, løst ved dialog og forhandling mellem parterne. 9. Ændringer mv. Ændringer af aftalen skal ske skriftligt. Parterne kan ikke overdrage rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til aftalen. 10. Underskrift For Hovedstadens Beredskab I/S For Dragør kommune [Bilag: 1)]

18 Serviceaftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og om Miljøvagt ved akut forurening efter arbejdstid. 1. Aftaleparter Mellem Hovedstadens Beredskab I/S Rådhusparken Glostrup CVR-nr. [indsæt nr.] Dragør Brandvæsen og Navn: Adresse: Kirkevej Dragør CVR-nr er indgået aftale på følgende vilkår: 2. Baggrund Aftalen træder i stedet for aftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og kommunen om miljøvagt ved akut forurening efter arbejdstid som ikke foreligger i skriftlig form. 3. Beredskabets serviceydelse Vagthavende indsatsleder tager sig af akutte miljøopgaver efter arbejdstid. har et forpligtende samarbejde med Tårnby Kommune. Dvs. at miljøopgaverne varetages, i normal arbejdstid, af Tårnby Kommune. Der er ca. 1 til 2 udkald årligt. 4. Ydelsesforudsætninger Det er en del af indsatslederens opgave at varetage miljøopgaver uden for normal arbejdstid. 5. Kommunens betaling for serviceydelsen For den ovenfor under pkt. 3 beskrevne ydelse betaler kommunen til beredskabet [indsæt beløb] kr. pr måned, svarende til [indsæt beløb] kr. årligt.

19 [Beredskabet skal beregne betaling for ydelsen med udgangspunkt i og i overensstemmelse med principperne i vejledning om omkostningskalkulationer i pkt. 9.3 i bekendtgørelse om kommunernes budget og regnskabsvæsen mv., således at der medregnes samtlige direkte og indirekte omkostninger, som for beredskabet er forbundet med levering af ydelsen.] Betaling [med eller uden] tillæg af moms foretages månedsvis forud senest den 5. i måneden, som betalingen vedrører. Beløbet i stk. 1 reguleres efter den generelle pris- og løn fremskrivning i kommunerne (KL), første gang med virkning fra Der træffes nærmere aftale mellem parterne vedr. den praktiske håndtering heraf, herunder i forhold til fakturering. 6. Kontaktperson(er) Beredskabet og kommunen forpligter sig til hver især at holde modparten underrettet om, hvem der hos den pågældende er kontaktperson(er) i relation til aftalen. 7. Ikrafttræden og opsigelse Aftalen træder i kraft den [indsæt dato] og er gældende, indtil den opsiges af en af parterne med [indsæt antal måneder bør være 3 måneder, med mindre der foreligger særlige forhold] måneders varsel til udgangen af en måned. 8. Misligholdelse, force majeure og tvistløsning I tilfælde af misligholdelse af aftalen er den misligholdende part forpligtet til straks og senest 5 dage efter modtagelse af skriftlig reklamation fra den anden part at bringe misligholdelsen til ophør. Såfremt dette ikke sker, er den anden part berettiget til at ophæve aftalen uden varsel, hvilket ligeledes skal være muligt i tilfælde af en misligholdelse må anses som væsentlig. I forhold til, om der foreligger væsentlig misligholdelse, vil gentagne tilfælde af misligholdelse af aftalen fra den ene parts side være et af de forhold, som skal indgå i en sådan vurdering, Parterne er i øvrigt erstatningspligtige efter dansk rets almindelige regler for tab, den anden part måtte lide som følge af misligholdelsen. Ansvaret for opfyldelse af en forpligtelse bortfalder, i det omfang forpligtelsens opfyldelse hindres af forhold, som må betegnes som force majeure, såfremt forpligtelsen genoptages, straks det nævnte forhold ikke længere er til hinder herfor. Parterne forpligtiger sig i øvrigt generelt til at søge at løse tvister i relation til opfyldelse af aftalen, herunder fortolkning af denne, løst ved dialog og forhandling mellem parterne.

20 9. Ændringer mv. Ændringer af aftalen skal ske skriftligt. Parterne kan ikke overdrage rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til aftalen. 10. Underskrift For Hovedstadens Beredskab I/S For Dragør kommune [Bilag: 1)]

21 Serviceaftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og om patientløft for hjemmeplejen 1. Aftaleparter Mellem Hovedstadens Beredskab I/S Rådhusparken Glostrup CVR-nr. [indsæt nr.] Dragør Brandvæsen og Navn: Adresse: Kirkevej Dragør CVR-nr er indgået aftale på følgende vilkår: 2. Baggrund Aftalen træder i stedet for aftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og kommunen om patientløft for hjemmeplejen som ikke foreligger i skriftlig form. 3. Beredskabets serviceydelse Hvis hjemmeplejen ikke kan løfte en borger der er faldet i eget hjem, selv eller med løftepude, rekvireres telefonisk via vagthavende indsatsleder. Indsatslederen kalder det antal personer ud til at løfte den pågældende borger. Personalet kører til St Magleby brandstation, hvor der står en varebil pakket med det udstyr, der skal bruges til at løfte en borger. 4. Ydelsesforudsætninger Hjemmeplejen oplyser indsatslederen om adresse og vægt af borgeren. Da der ikke er nogen vagordning af personalet, indkaldes de efter en liste vagthavende indsatsleder har i indsatslederbilen. Alle personer i beredskabet er uddannet i løfteteknik. Der er ca. 15 løft om året. Der forventes max 15 minutters responstid. 5. Kommunens betaling for serviceydelsen

22 For den ovenfor under pkt. 3 beskrevne ydelse betaler kommunen til beredskabet [indsæt beløb] kr. pr måned, svarende til [indsæt beløb] kr. årligt. Beredskabet sender en gang om året en regning til den kommunale hjemmepleje. Et løft af to brandmænd koster kr. Betaling [uden] tillæg af moms foretages en gang årligt. Beløbet i stk. 1 reguleres efter den generelle pris- og løn fremskrivning i kommunerne (KL), første gang med virkning fra Der træffes nærmere aftale mellem parterne vedr. den praktiske håndtering heraf, herunder i forhold til fakturering. 6. Kontaktperson(er) Beredskabet og kommunen forpligter sig til hver især at holde modparten underrettet om, hvem der hos den pågældende er kontaktperson(er) i relation til aftalen. 7. Ikrafttræden og opsigelse Aftalen træder i kraft den [indsæt dato] og er gældende, indtil den opsiges af en af parterne med [indsæt antal måneder bør være 3 måneder, med mindre der foreligger særlige forhold] måneders varsel til udgangen af en måned. 8. Misligholdelse, force majeure og tvistløsning I tilfælde af misligholdelse af aftalen er den misligholdende part forpligtet til straks og senest 5 dage efter modtagelse af skriftlig reklamation fra den anden part at bringe misligholdelsen til ophør. Såfremt dette ikke sker, er den anden part berettiget til at ophæve aftalen uden varsel, hvilket ligeledes skal være muligt i tilfælde af en misligholdelse må anses som væsentlig. I forhold til, om der foreligger væsentlig misligholdelse, vil gentagne tilfælde af misligholdelse af aftalen fra den ene parts side være et af de forhold, som skal indgå i en sådan vurdering, Parterne er i øvrigt erstatningspligtige efter dansk rets almindelige regler for tab, den anden part måtte lide som følge af misligholdelsen. Ansvaret for opfyldelse af en forpligtelse bortfalder, i det omfang forpligtelsens opfyldelse hindres af forhold, som må betegnes som force majeure, såfremt forpligtelsen genoptages, straks det nævnte forhold ikke længere er til hinder herfor. Parterne forpligtiger sig i øvrigt generelt til at søge at løse tvister i relation til opfyldelse af aftalen, herunder fortolkning af denne, løst ved dialog og forhandling mellem parterne.

23 9. Ændringer mv. Ændringer af aftalen skal ske skriftligt. Parterne kan ikke overdrage rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til aftalen. 10. Underskrift For Hovedstadens Beredskab I/S For Dragør kommune [Bilag: 1)]

24 Serviceaftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og om Udkald ved tyverialarmer på kommunens bygninger. 1. Aftaleparter Mellem Hovedstadens Beredskab I/S Rådhusparken Glostrup CVR-nr. [indsæt nr.] Dragør Brandvæsen og Navn: Adresse: Kirkevej Dragør CVR-nr er indgået aftale på følgende vilkår: 2. Baggrund Aftalen træder i stedet for aftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og kommunen om udkald ved tyverialarmer på kommunens bygninger som ikke foreligger i skriftlig form. 3. Beredskabets serviceydelse Vagthavende indsatleder bliver kald ud, via alarmcentrale i København, til tyverialarmer på kommunens bygninger. Udkald til brand og færdselsuheld prioriteres først. Det er kun kommunens bygninger der køres til. Det forventes max 10 minutters responstid. Ved alarm skal indsatlederen køre til adressen og se om der synlige tegn på indbrud. Det sidste stykke vej, ca. 100 meter før, køres med udrykning hvis han mener der er indbrud. Hvis der er tegn på indbrud, tilkaldes politiet. Hvis der skal afdækkes tilkalder indsatslederen personale via en liste. Personalet køre til St. Magleby brandstation for at hente varebil (F.1), der er pakket op med værktøj, plader og lægter til afdækningsopgaver. Efterfølgende bliver kontaktpersonen til institutionen eller afdelingen kontaktet. Kommunens rengøringsafdeling informeres via sms. 4. Ydelsesforudsætninger Der køres på følgende adresser: Rådhuset, Kirkevej 7: Hollænderhuset, Halvejen 7:

25 Køjevængets daginstitution, Køjevænget 91: Sølyst, Fritids, Ungdomsklub og Børnehave, Søvej 1 A: Kornblomsten Børnehave, Halvejen 1: St. Magleby SFO, Hovedgaden 29: Nordstrandskolen (Dragør Skole Nord), Hartkornsvej 30: St. Magleby Skole, Kirkevej 8: Havnekontoret, Færgevej 12 eller Gammel Havn 2: Hollænderhallen, Halvejen 3: Dragør Bibliotek, Vestgrønningen 18 20: Lokalarkivet, Stationsvej 5: Jægervejens Fritidshjem (Dragør Skole SFO), Jægervej 30: Vej- og Gartnerafdeling, Nordre Dragørvej 160: Børnehaven Vierdiget, Vierdiget 8: Elisenborg, Klub Dragør, Engvej 2 eller Kastanie Allé 1: Dragør Skoles Fritidshjem SFO, Blushøj, Engvej 1: Krudthuset, Klub Dragør, Krudttårnsvej 24: Kirkevejens Fritidshjem (St. Magleby Skoles SFO), Kirkevej 24: Nordstrandens SFO, Hartkornsvej 32: Nordstrandens Vuggestue, Hartkornsvej 34: Hartkorn, Dragør skole SFO, Hartkornsvej 36: Høgevængets integreret institution, Høgevænget 5 7: Harevænget integreret institution, Harevænget 1: Strandengen, Dragør Skole SFO, Engvej 26 Kongelundshallen, Kalvebodvej 265: 5. Kommunens betaling for serviceydelsen For den ovenfor under pkt. 3 beskrevne ydelse betaler den enkelte institution til beredskabet 700 kr. pr. udkald og indsatlederen honoreres for tre timer pr. udkald. Kostprisen til afdækningsopgaver honoreres med 3 timer pr. udkald. Hvert halve år bliver der udsendt regninger til de pågældende institutioner og afdelinger. [Beredskabet skal beregne betaling for ydelsen med udgangspunkt i og i overensstemmelse med principperne i vejledning om omkostningskalkulationer i pkt. 9.3 i bekendtgørelse om kommunernes budget og regnskabsvæsen mv., således at der medregnes samtlige direkte og indirekte omkostninger, som for beredskabet er forbundet med levering af ydelsen.] Betaling [med eller uden] tillæg af moms foretages månedsvis forud senest den 5. i måneden, som betalingen vedrører. Beløbet i stk. 1 reguleres efter den generelle pris- og løn fremskrivning i kommunerne (KL), første gang med virkning fra Der træffes nærmere aftale mellem parterne vedr. den praktiske håndtering heraf, herunder i forhold til fakturering. 6. Kontaktperson(er)

26 Beredskabet og kommunen forpligter sig til hver især at holde modparten underrettet om, hvem der hos den pågældende er kontaktperson(er) i relation til aftalen. 7. Ikrafttræden og opsigelse Aftalen træder i kraft den [indsæt dato] og er gældende, indtil den opsiges af en af parterne med [indsæt antal måneder bør være 3 måneder, med mindre der foreligger særlige forhold] måneders varsel til udgangen af en måned. 8. Misligholdelse, force majeure og tvistløsning I tilfælde af misligholdelse af aftalen er den misligholdende part forpligtet til straks og senest 5 dage efter modtagelse af skriftlig reklamation fra den anden part at bringe misligholdelsen til ophør. Såfremt dette ikke sker, er den anden part berettiget til at ophæve aftalen uden varsel, hvilket ligeledes skal være muligt i tilfælde af en misligholdelse må anses som væsentlig. I forhold til, om der foreligger væsentlig misligholdelse, vil gentagne tilfælde af misligholdelse af aftalen fra den ene parts side være et af de forhold, som skal indgå i en sådan vurdering, Parterne er i øvrigt erstatningspligtige efter dansk rets almindelige regler for tab, den anden part måtte lide som følge af misligholdelsen. Ansvaret for opfyldelse af en forpligtelse bortfalder, i det omfang forpligtelsens opfyldelse hindres af forhold, som må betegnes som force majeure, såfremt forpligtelsen genoptages, straks det nævnte forhold ikke længere er til hinder herfor. Parterne forpligtiger sig i øvrigt generelt til at søge at løse tvister i relation til opfyldelse af aftalen, herunder fortolkning af denne, løst ved dialog og forhandling mellem parterne. 9. Ændringer mv. Ændringer af aftalen skal ske skriftligt. Parterne kan ikke overdrage rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til aftalen. 10. Underskrift For Hovedstadens Beredskab I/S For Dragør kommune

27 [Bilag: 1)]

28 Serviceaftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og om strandnummerering. 1. Aftaleparter Mellem Hovedstadens Beredskab I/S Rådhusparken Glostrup CVR-nr. [indsæt nr.] Dragør Brandvæsen og Navn: Adresse: Kirkevej Dragør CVR-nr er indgået aftale på følgende vilkår: 2. Baggrund Aftalen træder i stedet for aftale mellem Hovedstadens Beredskab I/S og kommunen om strandnummerering som ikke foreligger i skriftlig form. 3. Beredskabets serviceydelse Der skal etableres 12 strandnummerringer i. Der er en del kitsurfere ved Sydvestpynten og ved Søndre Strandvej 50 i Dragør. Der har været en del uheld med dem. Samtidig er der en del bådebroer og sø badeanstalten hvor der kan ske uheld. 4. Ydelsesforudsætninger Beredskabschefen undersøger muligheden for at etablere strandnummerering. 5. Kommunens betaling for serviceydelsen For den ovenfor under pkt. 3 beskrevne ydelse betaler kommunen til beredskabet [indsæt beløb] kr. pr måned, svarende til [indsæt beløb] kr. årligt. Udgifterne afholdes inden for eksisterende budget og er en del af beredskabschefens arbejdsområde.

29 [Beredskabet skal beregne betaling for ydelsen med udgangspunkt i og i overensstemmelse med principperne i vejledning om omkostningskalkulationer i pkt. 9.3 i bekendtgørelse om kommunernes budget og regnskabsvæsen mv., således at der medregnes samtlige direkte og indirekte omkostninger, som for beredskabet er forbundet med levering af ydelsen.] Betaling [med eller uden] tillæg af moms foretages månedsvis forud senest den 5. i måneden, som betalingen vedrører. Beløbet i stk. 1 reguleres efter den generelle pris- og løn fremskrivning i kommunerne (KL), første gang med virkning fra Der træffes nærmere aftale mellem parterne vedr. den praktiske håndtering heraf, herunder i forhold til fakturering. 6. Kontaktperson(er) Beredskabet og kommunen forpligter sig til hver især at holde modparten underrettet om, hvem der hos den pågældende er kontaktperson(er) i relation til aftalen. 7. Ikrafttræden og opsigelse Aftalen træder i kraft den [indsæt dato] og er gældende, indtil den opsiges af en af parterne med [indsæt antal måneder bør være 3 måneder, med mindre der foreligger særlige forhold] måneders varsel til udgangen af en måned. 8. Misligholdelse, force majeure og tvistløsning I tilfælde af misligholdelse af aftalen er den misligholdende part forpligtet til straks og senest 5 dage efter modtagelse af skriftlig reklamation fra den anden part at bringe misligholdelsen til ophør. Såfremt dette ikke sker, er den anden part berettiget til at ophæve aftalen uden varsel, hvilket ligeledes skal være muligt i tilfælde af en misligholdelse må anses som væsentlig. I forhold til, om der foreligger væsentlig misligholdelse, vil gentagne tilfælde af misligholdelse af aftalen fra den ene parts side være et af de forhold, som skal indgå i en sådan vurdering, Parterne er i øvrigt erstatningspligtige efter dansk rets almindelige regler for tab, den anden part måtte lide som følge af misligholdelsen. Ansvaret for opfyldelse af en forpligtelse bortfalder, i det omfang forpligtelsens opfyldelse hindres af forhold, som må betegnes som force majeure, såfremt forpligtelsen genoptages, straks det nævnte forhold ikke længere er til hinder herfor. Parterne forpligtiger sig i øvrigt generelt til at søge at løse tvister i relation til opfyldelse af aftalen, herunder fortolkning af denne, løst ved dialog og forhandling mellem parterne.

30 9. Ændringer mv. Ændringer af aftalen skal ske skriftligt. Parterne kan ikke overdrage rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til aftalen. 10. Underskrift For Hovedstadens Beredskab I/S For Dragør kommune [Bilag: 1)]

PCB screening af offentlige bygninger i Dragør Kommune

PCB screening af offentlige bygninger i Dragør Kommune PCB screening af offentlige bygninger i Dragør Kommune Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Konklusion...3 Muligt omfang af PCB...3 Det videre forløb...3 Omkostninger...3 Kort om PCB...4 PCB s anvendelse

Læs mere

Klimahandlingsplan for Dragør Kommune

Klimahandlingsplan for Dragør Kommune Klimahandlingsplan for Dragør Kommune 2010-2013 Dragør Havn Indholdsfortegnelse 1 Klimahandlingsplan 2010-2013 2-4 Indledning 2 Aktiviteter i 2010 og 2011 2 Målsætning for reduktion 2 Fokus på vedvarende

Læs mere

Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland

Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland TIL: FRA: Kasper Sønderdahl DATO: 1. januar 2016 VEDR.: Byrådsgodkendte vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland 1. Navn og hjemsted 1.1. Fællesskabets

Læs mere

SEKTOR 2: TEKNIK OG ANLÆG

SEKTOR 2: TEKNIK OG ANLÆG SEKTOR 2: TEKNIK OG ANLÆG Budgetansvarlig Overførselsadgang Tekst Reg.kontonr. skriv navn ja/nej/kotyme for opdater bemærkninger 02 Teknik og Anlæg 21 BYGNINGER 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger

Læs mere

Dragør Kommune. Præsentation af konklusioner

Dragør Kommune. Præsentation af konklusioner Dragør Kommune Præsentation af konklusioner Strukturanalyse vedrørende fem fokusområder i Dragør Kommune 25. august 2006 Agenda 1. Om projektet 2. Strukturanalysen konklusioner Ældreområdet Biblioteksområdet

Læs mere

Teknisk budget Sektor 2 Teknik og Miljø

Teknisk budget Sektor 2 Teknik og Miljø Sektor 2 Teknik og Miljø Sektor 2 i alt Energipulje + OPP Udlejning Flygtningeboliger Rødtjørnen Enggården Rådhuset Fælles pulje til bygningvedligeholdelse Offentlige toiletter Miljøbeskyttelse Skadedyrsbekæmpelse

Læs mere

Vedtægter. For Brand & Redning MidtVest. CVR-nr

Vedtægter. For Brand & Redning MidtVest. CVR-nr Vedtægter For Brand & Redning MidtVest CVR-nr. 37207969 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Interessentkommuner... 3 3. Formål og opgaver... 3 4. Økonomi... 3 5. Hæftelse... 4 6. Beredskabskommission...

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK ADMINISTRATIONS- AFDELINGEN J.nr. Udkast KONTRAKT vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder

Læs mere

Mål og Midler Beredskabskommissionen

Mål og Midler Beredskabskommissionen Budget Beredskabskommissionen har i 2013 et samlet nettodriftsbudget på 17,3 mio. kr. Budgettet udgør 0,34 % af Viborg Kommune samlede driftsudgifter. Vision Viborg Kommunes vision Viborg Kommune Vilje,

Læs mere

KONTRAKT. Service Level Agreement. Udkast til. vedr. for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system KONTRAKTUDKAST. Maj J.nr.

KONTRAKT. Service Level Agreement. Udkast til. vedr. for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system KONTRAKTUDKAST. Maj J.nr. J.nr. 17/00220 Udkast til KONTRAKT vedr. Service Level Agreement for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system 1. Parterne Mellem Det Kgl. Bibliotek Søren Kierkegaards Plads 1 1016 København K Side 2/8 herefter

Læs mere

Bilag 7. Aftale om vagtcentralordningen. mellem. Sydøstjyllands Brandvæsen I/S & Horsens Kommune/Service og Beredskab/Vagtcentralen

Bilag 7. Aftale om vagtcentralordningen. mellem. Sydøstjyllands Brandvæsen I/S & Horsens Kommune/Service og Beredskab/Vagtcentralen Bilag 7 Aftale om vagtcentralordningen mellem Sydøstjyllands Brandvæsen I/S & Horsens Kommune/Service og Beredskab/Vagtcentralen Denne aftale er gældende for perioden: 1. januar 2016 31. december 2017

Læs mere

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup.

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup. UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup 1. Parterne Mellem Forsyning Ballerup Service A/S på vegne af Vand Ballerup

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem Aftale Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 7030-0045 Side 1 af 6 Dato: dato-mnd-år

Læs mere

Klimahandlingsplan

Klimahandlingsplan Grønt regnskab 215 Kommunale bygninger med solcelleanlæg. Forrest i billedet St. Magleby Skole og bagved Dragør rådhus. Dragør Kommune Indhold Klimahandlingsplan 21-22 2-5 Lokal klimastrategi 6 CO 2 udledning

Læs mere

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Oktober 2011 Bilag A Udkast til managementaftale for fonden Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Den Midtjyske Iværksætterfond CVR-nr.

Læs mere

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast Udbud af brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold Kontraktudkast Center for Ejendomme og Intern Service Høje Taastrup Kommune Bygden 2 2630 Taastrup Dato. 16-03-2010 Dok nr. 257 0049 Journal

Læs mere

Klimahandlingsplan

Klimahandlingsplan Grønt regnskab 216 Kommunale bygninger med solcelleanlæg. Forrest i billedet St. Magleby Skole og bagved Dragør rådhus. Dragør Kommune Indhold Klimahandlingsplan 21-22 2-5 Lokal klimastrategi 6 CO 2 udledning

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

Klimahandlingsplan

Klimahandlingsplan Grønt regnskab 217 Kommunale bygninger med solcelleanlæg. Forrest i billedet St. Magleby Skole og bagved Dragør Rådhus. Dragør Kommune Indhold Klimahandlingsplan 21-22 2-5 Lokal klimastrategi 6 CO 2 udledning

Læs mere

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance 2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance Bestyrelsen orienteres om, at Tårnby Kommune har meddelt Hovestadens Beredskab, at kommunen ikke ønsker at indgå en aftale om assistance

Læs mere

Bilag 4: Aftaler. Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune

Bilag 4: Aftaler. Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune Bilag 4: Aftaler Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune Juli 2013 1. Aftaler om vederlagsfri assistance 1.1 Sorø Kommune 1.2 Kalundborg Kommune 1.3 Odsherred Kommune 1.4 Ringsted Kommune 1.5 Lejre Kommune

Læs mere

Betalingskommune - Kontaktperson: [navn] [telefon] [e-mail] [Funktion] 4 Handlekommune Handlekommune er den samme som betalingskommune

Betalingskommune - Kontaktperson: [navn] [telefon] [e-mail] [Funktion] 4 Handlekommune Handlekommune er den samme som betalingskommune STANDARDKONTRAKT FOR KØB AF YDELSER PÅ DET SPECIALISEREDE VOKSENOMRÅDE BILAG TIL 2014 STYRINGSAFTALEN FOR REGION SJÆLAND OBS: Der gøres opmærksom på at der kan være uoverensstemmelse mellem boliglovgivningen,

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Samarbejdsaftale for unge under 18 år

Samarbejdsaftale for unge under 18 år Samarbejdsaftale for unge under 18 år 1. Aftalens parter Denne aftale er indgået mellem Havredal Praktiske Uddannelser og Kommune: Elevens navn: Cpr: Aftalen har som formål at sætte rammer, retningslinjer,

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 4 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser... 5 6. Leveringsbetingelser... 5 7. Force majeure...

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen]

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen] KONTRAKT mellem Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. og [Indsættes ved kontraktindgåelsen] vedrørende "Pleje af grønne områder" 1 Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Bornholms Regionskommune og Beredskabsstyrelsen om varetagelse af redningsberedskabet i distrikt Allinge.

Samarbejdsaftale mellem Bornholms Regionskommune og Beredskabsstyrelsen om varetagelse af redningsberedskabet i distrikt Allinge. Samarbejdsaftale mellem Bornholms Regionskommune og Beredskabsstyrelsen om varetagelse af redningsberedskabet i distrikt Allinge. Samarbejdet vedrørende det kommunale redningsberedskabs operative opgaver,

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Strategisk samarbejdsaftale

Strategisk samarbejdsaftale Strategisk samarbejdsaftale mellem Forsvarsakademiet og UC SYD Indgået i 2016 Forsvarsakademiet Svanemøllens Kaserne Ryvangs Allé 1 Postboks 2521 2100 København Ø CVR-nr.: 16287180 (herefter betegnet FAK

Læs mere

SPONSORAFTALE. indgået mellem. [Sponsor] [CVR-nr.] [Adresse] [Adresse] [ Sponsoren ]

SPONSORAFTALE. indgået mellem. [Sponsor] [CVR-nr.] [Adresse] [Adresse] [ Sponsoren ] Side 1/9 SPONSORAFTALE indgået mellem [Sponsor] [CVR-nr.] [Adresse] [Adresse] [ Sponsoren ] og Transport- og Bygningsministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K ( Transport- og Bygningsministeriet

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

Dragør Kommune Skole, Kultur og Fritid Side nr. 1

Dragør Kommune Skole, Kultur og Fritid Side nr. 1 Dragør Kommune Skole, Kultur og Fritid Side nr. 1 I forbindelse med den gennemførte høring vedrørende Kommunalbestyrelsens beslutning om indførelse af SFO i Dragør Kommune fra 1. august 2011 er der indkommet

Læs mere

Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213)

Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213) Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213) Mellem [Kommunens navn] [Adresse] [Postnr. og by] CVR. nr. (herefter benævnt Samarbejdsparten ) og CBS - Dept. of International Business Communication IBC DanCAST

Læs mere

3 Handlekommune Handlekommune er den samme som betalingskommune. Handlekommune (Myndighed): Kommunenavn: Forvaltning: Adresse: Postnr.: By: EAN-nr.

3 Handlekommune Handlekommune er den samme som betalingskommune. Handlekommune (Myndighed): Kommunenavn: Forvaltning: Adresse: Postnr.: By: EAN-nr. STANDARDKONTRAKT FOR KØB AF YDELSER PÅ DET SPECIALISEREDE VOKSENOMRÅDE Kontrakten er først gældende, når begge parter har underskrevet. 1 Borgeren Cpr.nr: 2 Værgemål Værgemålets art: Adresse: Postnr.:

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

AFTALE [indsæt udkastdato] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer )

AFTALE [indsæt udkastdato] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer ) AFTALE [indsæt udkastdato] Mellem [Navn] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer ) og [HOFOR Spildevand København A/S] Ørestads Boulevard 35 2300 København S [Cvr.nr. 26043182] ( HOFOR ) Om

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSE AF ASFALTBELÆGNINGER 2013 DRAGØR KOMMUNE

VEDLIGEHOLDELSE AF ASFALTBELÆGNINGER 2013 DRAGØR KOMMUNE VEDLIGEHOLDELSE AF ASFALTBELÆGNINGER 2013 DRAGØR KOMMUNE Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk EAN 5798000893450 Telefon 7244 7000 vejdirektoratet.dk SE 60729018 SIDE 2 af 17 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND...

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

[UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015]

[UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015] København juni 2015 Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015] CVR-nr. [**] København

Læs mere

Kontrakthaver forpligter sig ved nærværende kontrakt til at levere de i kontrakten nævnte ydelser på de beskrevne vilkår og til de anførte priser.

Kontrakthaver forpligter sig ved nærværende kontrakt til at levere de i kontrakten nævnte ydelser på de beskrevne vilkår og til de anførte priser. AFTALE VEDRØRENDE TØMNING AF PUMPESTATIONER, SANDFANGSBRØNDE, OLIEUDSKILLER OG FEDTFANGSBRØNDE. 1. Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem Faxe Spildevand A/S CVR-nr. 31 49 83 41 Jens Chr. Skous

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference Mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 2983 16 10 Og XXX Herefter kaldet Leverandøren 2/6 1 Præampel... 3 2 Generelt... Fejl!

Læs mere

POLITISKE ÆNDRINGSFORSLAG Råderum - Drift

POLITISKE ÆNDRINGSFORSLAG Råderum - Drift Afstemningsbilag til politisk behandling af budget # Udvalg Sektor Tekst 2019 Ændringer til afstemning - =indtægt/mindreudgift + = udgift/merforbrug 2020 2021 2022 Prioriteret Hvis forslaget ønskes prioriteret

Læs mere

STANDARDKONTRAKT FOR KØB AF YDELSER PÅ DET SPECIALISEREDE VOKSENOMRÅDE BILAG TIL 2014 STYRINGSAFTALEN FOR REGION SJÆLAND

STANDARDKONTRAKT FOR KØB AF YDELSER PÅ DET SPECIALISEREDE VOKSENOMRÅDE BILAG TIL 2014 STYRINGSAFTALEN FOR REGION SJÆLAND STANDARDKONTRAKT FOR KØB AF YDELSER PÅ DET SPECIALISEREDE VOKSENOMRÅDE OBS: Der gøres opmærksom på at der kan være uoverensstemmelse mellem boliglovgivningen, serviceloven og evt. gældende rammeaftale

Læs mere

2013 version Dragør Havn

2013 version Dragør Havn Klimahandlingsplan for Dragør Kommune 21-215 213 version Dragør Havn Indholdsfortegnelse 1 Klimahandlingsplan 21-215 2-4 Lokal klimastrategi 4 CO2 udledning i forhold til Kommuneaftalen 5 Diagrammer CO2

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

Budget Vuggestue Integrerede institutioner Børnehaver. + er tab, - gevinst

Budget Vuggestue Integrerede institutioner Børnehaver. + er tab, - gevinst c:\formpipe_acadremm_pdf_work\files_843_29478342036-18_v1_ressourcetildelingsmodel - Daginstitutionsområdet B2019 endelig.xlsx.xlsx us/16-08-2018 Vuggestue Integrerede institutioner Børnehaver Budget 2018

Læs mere

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1.1 Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved CVR.

Læs mere

Hjælpemidler til handicappede børn XG

Hjælpemidler til handicappede børn XG 3. Budgetopfølgning BFKU Konto Korrigeret Forventet Tekst inkl. begrundelse for mer/mindreforbrug Profitcenter Omkostningssted PSP element Art budget 2014 regnskab 2014 Sektor: 3 Folkeskole Afregning med

Læs mere

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Mellem Bogholder navn Bogholders firmanavn Bogholders adresse Postnr. By mail@bogholder.dk Tlf. XX XX XX XX CVR. XX XX XX XX i det følgende kaldet

Læs mere

Sektor 2: Kollektiv trafik reduceret råderum Besparelse på Kr i 2019 og overslagsårene. Er gennemført og budgettet er tilpasset.

Sektor 2: Kollektiv trafik reduceret råderum Besparelse på Kr i 2019 og overslagsårene. Er gennemført og budgettet er tilpasset. Afstemningsbilg linienr. Skemapolitiskforslag nr. Procesbeskrivelse 1 R03 2 R02 3 4 5 R05 6 R06 7 R07 R09 8 Sektor 2: Kollektiv trafik reduceret råderum Besparelse på Kr. 180.000 i 2019 og overslagsårene.

Læs mere

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens Kontrakt Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen

Læs mere

Tillægsaftale. om Hvilende Abonnement. til standardaftale. om gensalg fastnet. mellem. TDC Totalløsninger A/S XXX

Tillægsaftale. om Hvilende Abonnement. til standardaftale. om gensalg fastnet. mellem. TDC Totalløsninger A/S XXX 18. januar 2005 Tillægsaftale om Hvilende Abonnement til standardaftale om gensalg fastnet mellem TDC Totalløsninger A/S og XXX 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse... 1 1.1 Bilagsliste... 2 2 Præambel...

Læs mere

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Mellem Bogholder navn Bogholder firmanavn Bogholder adresse Bogholder postnr/by xx@bogholder.dk Tlf. xx xx xx xx CVR. xx xx xx xx i det følgende

Læs mere

Sektor 2: Kollektiv trafik reduceret råderum Besparelse på Kr i 2019 og overslagsårene. Er gennemført og budgettet er tilpasset.

Sektor 2: Kollektiv trafik reduceret råderum Besparelse på Kr i 2019 og overslagsårene. Er gennemført og budgettet er tilpasset. Afstemningsbilg linienr. Skemapolitiskforslag nr. Procesbeskrivelse 1 R03 2 R02 3 4 5 R05 6 R06 7 R07 R09 8 9 R10 10 Sektor 2: Kollektiv trafik reduceret råderum Besparelse på Kr. 180.000 i 2019 og overslagsårene.

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53.

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53. DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem [Kunde] (den Dataansvarlige ) og Sandgrav Solutions ApS CVR: 30 81 47 46 Granbakken 53 3400 Hillerød ( Databehandleren ) Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare 1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: 1. Lagring og opbevaring af

Læs mere

SERVICEAFTALE 18-09-2005. Vedrørende Ejerforeningen Øresund Strand Park, Etape 2 Øresund Parkvej 1-6 2300 København S

SERVICEAFTALE 18-09-2005. Vedrørende Ejerforeningen Øresund Strand Park, Etape 2 Øresund Parkvej 1-6 2300 København S SERVICEAFTALE Vedrørende Ejerforeningen Øresund Strand Park, Etape 2 Øresund Parkvej 1-6 2300 København S Mellem Ejerforeningen Øresund Strand Park, Etape 2 c/o Datea Gl. Lundtoftevej 7 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

KONTRAKT. click-a-site A/S og Partner. Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S

KONTRAKT. click-a-site A/S og Partner. Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S KONTRAKT click-a-site A/S og Partner Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S 1 KONTRAKT Denne kontrakt er herved indgået mellem: Click-a-site A/S ( CAS ) CVR nr. 25520866

Læs mere

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Betalingsbetingelser... 4 6. Force majeure... 4 7. Reklamations- og undersøgelsespligt...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T Oktober 2011 Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Investeringsselskabet

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare Udgave Januar 2016 Der er krav om at klinikken har en databehandler hos den leverandør der lagre klinikkens data. Dvs. at hvis man har en udgave af

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand XXXXX. xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr Side 1 af 7

Aftale. Aftale om konsulentbistand XXXXX. xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr Side 1 af 7 Aftale Aftale om konsulentbistand XXXXX xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 1502-0044 Side 1 af 7 Dato: dato-mnd-år Aftalens parter Xxxx xxxxxx XXXXXX (herefter benævnt konsulenten)

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Dagsorden torsdag den 7. april 2011 Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Til orientering...2 3. Kvartalrapport 4 kv 2010...4

Læs mere

[FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK GODKENDT]

[FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK GODKENDT] København april 2015 Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK

Læs mere

Kontrakt om levering af træflis til Måbjergværket

Kontrakt om levering af træflis til Måbjergværket Notat Kontrakt om levering af træflis til Måbjergværket DONG Energy Power A/S Kraftværksvej 53 7000 Fredericia Tlf 99 55 11 11 Fax 76 22 19 62 Kontraktnr.: www.dongenergy.dk CVR-nr. 18 93

Læs mere

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Kontrakt Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Revideret den 18. december 2015 Dokument nr. 480-2015-417211 Sags nr. 480-2015-109895 Indhold Kontrakt vedr.

Læs mere

Bemærkninger til budgetforslag 2014

Bemærkninger til budgetforslag 2014 Bemærkninger til budgetforslag er opstillet på følgende grundlag: Budget ekskl. abonnementsbetaling 27.223.114 + pris- og lønfremskrivning 145.942 - korrektioner -543.739 I alt 26.825.317 Korrektionerne

Læs mere

Samarbejdsaftale for unge, der er fyldt 18 år

Samarbejdsaftale for unge, der er fyldt 18 år Samarbejdsaftale for unge, der er fyldt 18 år 1. Aftalens parter Denne aftale er indgået mellem Havredal Praktiske Uddannelser og Kommune:. Elevens navn:. Cpr: Aftalen har som formål at sætte rammer, retningslinjer,

Læs mere

Samhandelsaftale på følgende produktgruppe(r):

Samhandelsaftale på følgende produktgruppe(r): Samhandelsaftale på følgende produktgruppe(r): knallerter, scooter, cykler, motocross og udstyr samt vedligeholdelse af cykler og mooncars Vejledning Tekst skrevet med Sort er ment som standard tekst og

Læs mere

er der indgået nærværende driftsaftale, i det følgende benævnt Aftalen.

er der indgået nærværende driftsaftale, i det følgende benævnt Aftalen. Mellem Frederikshavn Kommune Børne- og Kulturforvaltningen Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn - i det følgende benævnt Kommunen og Den selvejende institution Frederikshavn Produktionsskole Tuenvej 20 og

Læs mere

Samarbejdsaftale. (DGI Storkøbenhavn, Frederiksberg Kommune og SIND Lokalafdeling Frederiksberg benævnes i fællesskab parterne ).

Samarbejdsaftale. (DGI Storkøbenhavn, Frederiksberg Kommune og SIND Lokalafdeling Frederiksberg benævnes i fællesskab parterne ). Mellem Frederiksberg Kommune Frederiksberg Rådhus, Smallegade 1 2000 Frederiksberg (i det følgende kaldet Frederiksberg Kommune) og DGI Storkøbenhavn Vester Voldgade 100, 1. sal 1552 København V (i det

Læs mere

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING AFTALE - TOTALRÅDGIVNING MELLEM OG ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER TOTALRÅDGIVER INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND...3 2. DEFINITIONER...3 3. AFTALEGRUNDLAG...4 4. YDELSERNE...5 5. VEDERLAG...5 6. MISLIGHOLDELSE...6

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet. (budgetramme)

Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet. (budgetramme) Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet (budgetramme) Indhold 1. Parterne... 3 2. Baggrund og formål... 3 3. Definitioner... 3 4. Leverandørens ydelser...

Læs mere

Orientering om redningsberedskabet. Beredskabskommissionen. 10. Januar 2018

Orientering om redningsberedskabet. Beredskabskommissionen. 10. Januar 2018 Orientering om redningsberedskabet Beredskabskommissionen 10. Januar 2018 1 Redningsberedskabet i Danmark Redningsberedskabet i Danmark består af 24 kommunale beredskabsenheder og 5 statslige beredskabscentre

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til opstilling af tøjindsamlingscontainere i Dragør Kommune.

Ansøgning om tilladelse til opstilling af tøjindsamlingscontainere i Dragør Kommune. Ulandshjælp fra Folk til Folk Humana People to People Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej 7 2791 Dragør Att. Helle Jungsted Hellebæk, den 01.10.2013 Ansøgning om tilladelse til opstilling af tøjindsamlingscontainere

Læs mere

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege Kontrakt Levering af svejserobotter j.nr. 7.01 Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege mellem Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Læs mere

Sektor 03 Folkeskole Sektor 05 Børn og Pædagogik. Bilag til 3. budgetopfølgning BSSU

Sektor 03 Folkeskole Sektor 05 Børn og Pædagogik. Bilag til 3. budgetopfølgning BSSU Bilag til 3. budgetopfølgning BSSU Konto Omkostningssted/ Korrigeret Forventet merforbrug + Tekst inkl. begrundelse for mer/mindreforbrug PSP-element budget 2013 regnskab 2013 Mindreforbrug - Sektor 03

Læs mere

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008 Leveranceaftale Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service Juli 2008 Dato: 16-07-2008 Kontor: Sagsbeh.: Digitaliseringsafdelingen Niels Kleberg Versionsnr.: 1.0 Leveranceaftale for miniudbud

Læs mere

UDKAST 13. april 2015. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041

UDKAST 13. april 2015. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041 København april 2015 Slettet: marts Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [5. udkast til vedtægter er udarbejdet på grundlag af bemærkninger modtaget under

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

SKOLEOMRÅDET I DRAGØR. Skoleområdet

SKOLEOMRÅDET I DRAGØR. Skoleområdet SKOLEOMRÅDET I DRAGØR Skoleområdet Styringsdokumenter Nationale: Lokale: Folkeskoleloven Skolepolitik Dagtilbudsloven Styrelsesvedtægt Ungdomsskoleloven Kvalitetsrapport It- og mediestrategi Inklusionspolitik

Læs mere

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014 Ændringer til rammeaftale Dato 11. april 2014 Ændring Indkøb af teltduge til Virksomhedshjemmeværnet tilføjet til Rammeaftalens pkt. 2, samt justering i antal af teltduge til brug for Hærhjemmeværnet og

Læs mere

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE STANDARD SAMARBEJDSAFTALE MELLEM (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG (herefter benævnt Kunden ) (i det følgende samlet benævnt "Parterne" og hver for sig en "Part") Standard samarbejdsaftalen ( Aftalen

Læs mere

Samarbejdsaftale for unge, der er fyldt 18 år

Samarbejdsaftale for unge, der er fyldt 18 år Samarbejdsaftale for unge, der er fyldt 18 år 1. Aftalens parter ne aftale er indgået mellem Det Ny Havredal og Kommune:. Elevens navn:. Aftalen har som formål at sætte rammer, retningslinjer, pligter

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Klubrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i det

Læs mere

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden)

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden) Kontrakt mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og Kunde CVR-nr. Adresse (herefter benævnt Leverandøren) (sammen benævnt

Læs mere

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Aftale mellem Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C og Kontrakthaver Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Indholdsfortegnelse 0 1 3 6 8 9 10 11 1 13 1 1 Præampel Aftalegrundlag Opgavens omfang Vederlag

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

AFTALE OM LEVERING, IDRIFTSÆTTELSE OG ÅRLIG SERVICE AF SLAMSPEJLSMÅLERE

AFTALE OM LEVERING, IDRIFTSÆTTELSE OG ÅRLIG SERVICE AF SLAMSPEJLSMÅLERE BIOFOS A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K www.biofos.dk CVR nr. 25 60 19 20 AFTALE OM LEVERING, IDRIFTSÆTTELSE OG ÅRLIG SERVICE AF SLAMSPEJLSMÅLERE MELLEM OG BIOFOS A/S [LEVERANDØREN] AFTALE OM LEVERING,

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 31. januar 2008 Lokale: Falck-stationen i Dronninglund Tidspunkt: 15.30 19.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/15 Besøg

Læs mere

Bestillerrådgivningsaftale

Bestillerrådgivningsaftale Bestillerrådgivningsaftale København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Frue Kirkeplads 4 8000 Aarhus C Danmark Shanghai, rep. kontor 83 Loushanguan Road Suite 2635, 26/F Shanghai, Kina

Læs mere