...din totalleverandør af hurtiggående rulle- og ledhejseporte, dockingsystemer og døgnservice. Produktoversigt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "...din totalleverandør af hurtiggående rulle- og ledhejseporte, dockingsystemer og døgnservice. Produktoversigt"

Transkript

1 ...din totalleverandør af hurtiggående rulle- og ledhejseporte, dockingsystemer og døgnservice Produktoversigt

2 Velkommen til Albany Door Systems... Indvendige porte Indvendige porte Procesporte Service og vedligeholdelse Albany har egne salg- og serviceselskaber i 18 lande med tæt kontakt til kunderne, hvilket sikrer at Albanys porte altid lever op til kundens forventninger og behov. Udover hurtiggående rulleporte tilbyder Albany Door Systems DK ledhejseporte, læssebroer samt sluser. Alt i bedste kvalitet, i perfekt udførelse med høj sikkerhed, lang levetid og en fremstillingsproces med gennemprøvet teknologi. I denne produktoversigt viser vi nogle af vore produkter, men der er mange flere muligheder. Har du et specielt behov så spørg. Vi kan hjælpe. Albany sælgerteam Anders Ovesen Regional salgschef Mobil anders.ovesen@albint.com Lager Tlf Administration Tlf info.dk@albint.com Niels KB Jensen Regional salgschef Mobil niels.kb@albint.com Med venlig hilsen Albany Door Systems Bent Gade Jensen Salgschef Mobil bent.jensen@albint.com Frank Jakobsen Regional salgschef Mobil frank.jakobsen@albint.com Arne Jensen Regional salgschef Mobil arne.jensen@albint.com Johnny Jørgensen Regional salgschef Mobil johnny.joergensen@albint.com

3 Hurtiggående rulleporte RR 300L RR 300+ Albany Door Systems var de første producenter af hurtiggående rulleporte, og er stadig verdens største producent. I industribygninger, hvor det er specielt vigtigt at opdele produktionsarealer i separate zoner, er indvendige porte fra Albany Door Systems den bedste løsning. De mindsker spredning af støv, lyd, varme eller kulde, og adskiller forskellige afdelinger og zoner fra hinanden. Muligheden for at adskille forskellige afdelinger i virksomheden kan effektivisere produktionen i stort set alle produktionsog logistikprocesser. Vores indvendige porte kan åbnes og lukkes meget hurtigt og tåler højfrekvent anvendelse. De findes i mange forskellige dimensioner og er udrustet med avancerede styresystemer til kontrol af temperatur, miljø og arbejdsflow. Indvendige porte fra Albany Door Systems sænker energiomkostningerne ved at luftflowet gennem portåbningen minimeres. Sikkerhedsanordninger som vinduer, sikkerhedskontaktlister og fotoceller sikrer flowet af mennesker og produkter samtidig med en uhindret produktionsproces. RapidRoll 300L Let port til indendørs brug. Tåler let vindbelastning og er beregnet til åbninger pr. år. Størrelse max bredde 3500 mm x højde 3500 mm. Åbne og lukkehastighed er 0,8 m/sek. RapidRoll 300+ Vor mest solgte indendørsport. Tåler nogen vindbelastning og er beregnet til mindst åbninger pr. år. Størrelse max bredde 4000 mm x højde 4200 mm. Åbnehastighed op til 2,2 m/sek og lukkehastighed 0,8 m/sek. Porten er udrustet med nødåbning. RR 355 RapidRoll 355 RR 355 er en Klasse 2 port og kan bruges både ude og inde. Efter åbninger udskiftes en fjeder og porten er klar igen. Porten er udstyret med Albanys patenterede forløbende fotocelle. Dette betyder øget sikkerhed for såvel personale som produkter. Porten udstyres med elektrisk crash system. Åbnehastighed 2,4 m/sek og lukkehastighed 0,9 m/sek.

4 RapidRoll 450 RapidRoll 600 med MCC VectorControl RapidRoll 450 fungerer som både ind- og udvendig port, rum- og klimaopdeler, støjisolerende og energibesparende yderport i krævende miljøer med en åbneog lukkehastighed på op til 2,2 m/sek. Porten modstår vindbelastning op til vindklasse 2. Porten kan fås med portblade udført i RollTex Plus TM, et ekstremt stift og modstandsdygtigt 1,5 lags monofilamentvæv af polyester uden samlinger, ca. 2 mm tykt. Karmene er i anodiseret aluminium med et hængselsprincip som gør dem enkle og hurtige at åbne ved vedligeholdelse og service. En kappe i anodiseret aluminium beskytter valsen. RapidRoll 600 fungerer som rumog klimaopdeler, støjisolerende og energibesparende yderport i krævende miljøer med en åbne- og lukkehastighed på op til 3,2 m/sek. Porten modstår vindbelastning over vindklasse 3 takket være Albanys unikke vindsikringssystem (BBS-Bottom Beam Stopper), hvor portbladet er udspændt maksimalt i lukket tilstand. Portbladet er RollTex Plus TM, et ekstremt stift og modstandsdygtigt 1,5 lags monofilamentvæv af polyester uden samlinger, ca. 2 mm tykt. Det stilrene og tiltalende design passer i miljøer, hvor der stilles høje krav til æstetik og form. Karmene er i anodiseret aluminium med et hængselsprincip som gør dem enkle og hurtige at åbne ved vedligeholdelse og service. En kappe i anodiseret aluminium beskytter valsen.

5 RapidRoll 3000 RapidRoll 3000 er en hurtig yderport, der åbner med en hastighed på 2,5 m/sek. Det svarer til 10 gange åbningshastighed på en traditionel ledhejseport. Dette har stor betydning for transport flowet i din virksomhed. RapidRoll 3000 er opbygget som en aluminium lamel rulleport, hvilket betyder, at der ingen skinner er ind i lokalet. Porten er udrustet med forløbende fotocelle for maksimal sikkerhed. Porten kan leveres med vinduesbånd efter ønske. RapidRoll 3000 har DiscDriveteknik - Aluminiumslameller føres op på 3 separate discs. De er aldrig i berøring med hinanden, hvorfor vibrationer og støj minimeres væsentligt. Samtidig betyder det, at lamellerne beskyttes mod ridser og skrammer.

6 Ledhejseporte RT ISO Ledhejseporten er den klassiske lukning af erhvervsbygninger i Danmark. Ledhejseporte fås i 2 udgaver: Som ISO-port med 40 mm opskummede paneler. Den kan forsynes med vinduer/vinduesbånd efter ønske. Isoleringsmæssigt er ISO-porten bedst. Arealet af vinduer har naturligvis betydning for K-værdien. ISO-porten kan leveres i farve efter ønske og kan forstærke det arkitektoniske udtryk på din bygning. Alu-ramme/sprosse-porten er en mere traditionel port og har fordelen ved muligheden for stort lysindfald. De vandrette sektioner, som er indbyrdes forbundet via hængsler, føres opad ved hjælp af ruller i køreskinner. Montage foretages typisk på den indvendige side af bygningen. Ved åbnet port har man således det totale frirum i bredden og i højden i forhold til væghullet. En fjederanordning aksel med torsionsfjeder sørger for vægtudligning. En wire og specielle wiretromler overfører fjederkraften til det bevægelige portblad. Sektionerne, som er opbygget efter sandwichprincippet, har en tykkelse på 40 mm. Kernen består af FCKW-frit polyuretan hårdtskum. Det udvendige og det indvendige portblad består af galvaniserede stålplader i en tykkelse på 0,55 mm. Glidefri forbindelse mellem kernen af hårdtskum og stålpladerne giver en høj kapacitet.

7 RT ISO RT ALU RT ALU Termisk adskillelse mellem det udvendige og det indvendige portblad sikrer høj varmeisoleringsevne. Not og feder udformning og isatte tætningslister giver en god tætning mellem de enkelte sektioner. En K-værdi på K=0,58 W/m2K og en lydisoleringsevne R w på ca. 25dBA viser den fremragende varme- og lydisolering, som sektionerne har. De yderst fleksible tætningsprofiler afslutter portbladet i siderne, mod gulv og foroven. Fritstående gangdør

8 Sluser Plansluse WE574 Plansluse F600 Lamelsluse OT100-1 Oppustelig sluse type WI300 Oppustelig sluse type WI300 Der findes mange slags sluser, der alle har til formål at holde vind og snavs ude. Her viser vi en række muligheder. Tal med vore sælgere, så du får den type sluse, der passer til dit behov. Plansluse WE574 En let sluse som dækker manges behov for afdækning mellem bygning og lastbil. 3 mm special vinyl, monteret på fjedrene forbygning. Plansluse F600/DK1 En meget robust sluse. Sider i 3,5 mm armeret special lærred. Top i dobbelt slidset overdug. Lamelsluse OT Her er en meget robust sluse. Som standard er sidelamellerne forstærket med fjederstål. Overdelen er dobbelte gummilameller. Kan leveres med fjeder stålindlæg. Denne type sluse bruges især ved speditionscentre og andre steder, hvor der ønskes en meget robust sluse. Oppustelig sluse type WI Markedets absolut bedste tætning. De oppustelige poser er syet i meget kraftigt materiale, og beskyttet i et flot panelhus i lysgrå farve. Slusen kan monteres på kraftige køreafvisere, som er med til at beskytte både sluse og bygning.

9 Slusehuse Skråtstillet slusehus med læssebro type XF og sluse type DK-I Slusehus med læssebro type XF og sluse type DK-I Albany Door Systems slusehuse kan opbygges i et utal af variationer i forhold til ønsker og behov. Slusehuset kan være enkeltstående eller sammenbygget. Er pladsen foran slusehuset for kort, kan et skråstillet slusehus gøre det muligt for chaufføren at placere lastvognen let og sikkert. Slusehusene kan opbygges uisolerede eller isolerede efter ønske og behov. Læssebro- og slusetype vælges også efter behov. Sammenbyggede slusehuse med læssebroer type XF og sluse type DK-I Valget af et slusehus er på mange måder en god idé, da det ikke kræver dyre m 2 inde i bygningen.

10 Læssebroer Type SF med klapnæb Type XF med fremskydeligt næb / forkrøblet Type XF med fremskydeligt næb Via slusestyring kan læssebroer samkøres med port og evt. oppustelig sluse Læssebroen er forbindelsen mellem bygning og lastbil. Størrelsen og typen er afhængig af mange omstændigheder, som f.eks. rampehøjde truck løftevogn. Lad vores sælgere rådgive omkring dine behov. Læssebro - type SF Læssebro med klapnæb, fås i mange størrelser (se skema) enten malet eller galvaniseret udførelse. Læssebro - type XF Læssebro med fremskydeligt næb, fås i mange størrelser (se skema) enten malet eller galvaniseret udførelse. Læssebro - type XF Læssebro med fremskydeligt næb i forkrøblet udførelse, hvor dørene først åbnes efter parkering.

11 Service Erik Nørgaard Mobil Søren Henriksen Mobil Jesper Lykkegaard Mobil Flemming Mortensen Mobil Administration/lager Serviceleder Jørgen Andersen Mobil Ib Jørgensen Mobil Servicetekniker Jens Hedegaard Mobil Administration Tlf Lager Tlf Frank Lauridsen Mobil Johnnie Dahl Nielsen Mobil Thomas Nissen Mobil Leo Bay Mobil Claus D. Andersen Mobil Peter Hansen Mobil Poul Clausen Mobil Kim A. Klintø Mobil Flemming Lindgaard Mobil Henrik Fredslund Mobil Claus Lund Mobil Jakob Klausen Mobil Ib Wilms Mobil Frank Eskildsen Mobil Mogens Høj Mobil Preben Østergaard Mobil Albany Door Systems tilbyder omfattende og fleksibel service. Vi er global producent af hurtiggående rulleporte hvilket indebærer, at vores teknikere har praktisk erfaring i et bredt udbud af porttyper. Det giver den ekspertise som kræves for at løse alle tænkelige portproblemer uanset type og fabrikat. Som portpartner kan vi forlænge din ports livscyklus - fra installation af en ny port, inspektion og vedligeholdelse, til reparationer af skader samt modernisering. Vi rådgiver vedrørende udførelsen, så din port fortsat kan præstere på højeste niveau. Service på det rette tidspunkt er væsentlig for den samlede præstation. Ved hvert servicebesøg er vores servicetekniker udstyret med de hyppigst benyttede reservedele. Derfor kan vores serviceteknikere udføre service og vedligeholdelse hurtigt og effektivt. Desuden er vores lager Per Demant Mobil således indrettet, at alle specialdele kan rekvireres med kort frist. Har du installeret en port fra Albany Door Systems, er du allerede igang med en langsigtet omkostningsreduktion. Porten kræver jo allerede minimal service, og den har en enestående levetid. Vores tekniske kompetence stopper ikke ved vores egne porte. Albany Door Systems har meget erfaring med porte, dockingsystemer etc. af alle fabrikater. Her kan vores indsats bidrage til, at også disse bliver mere omkostningseffektive og får en længere levetid. DIREKTE SERVICENUMMER En servicekontrakt med Albany Door Systems garanterer for regelmæssige skemalagte inspektioner, service og vedligeholdelse til en aftalt pris. Det bevirker at serviceprocesserne strømlines, hvilket betyder hurtigere service og færre forstyrrelser i virksomheden.

12 På gensyn hos Albany Door Systems Albany Door Systems A/S Graham Bells Vej Århus N Telefon Fax e mail info.dk@albint.com Version

RapidRoll 300Plus Alu. Let og enkel hurtigtgående rulleport. Beskrivelse og tekniske specifikationer

RapidRoll 300Plus Alu. Let og enkel hurtigtgående rulleport. Beskrivelse og tekniske specifikationer RapidRoll 300Plus Alu Let og enkel hurtigtgående rulleport Beskrivelse og tekniske specifikationer SIKKERHEDSFORANSTALTN RapidRoll 300Plus Alu Let og enkel hurtigtgående rulleport, primært til indendørs

Læs mere

RapidRoll 355. Datablad Hurtiggående rulleport. Superporten for forbedret sikkerhed

RapidRoll 355. Datablad Hurtiggående rulleport. Superporten for forbedret sikkerhed Datablad Hurtiggående rulleport RapidRoll 355 Superporten for forbedret sikkerhed Kombinationen af førende teknologi og moderne industrielt design garanterer en førsteklasses port All-round sikkerhed sikres

Læs mere

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene.

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene. Datablad Hurtiggående rulleport RapidRoll 392 -Så bliver vinden udenfor Robust industriport som giver god værdi for pengene. Nødåbning gennem integreret balancesystem. Kan leveres med Crash-beslag. Næste

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room)

Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room) Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room) Beskrivelse og tekniske specifikationer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Albany RapidRoll Clean

Læs mere

RapidRoll 3000 serien Hurtigtgående rulleporte til udendørs og indendørs brug i virksomheder. Beskrivelse og tekniske specifikationer

RapidRoll 3000 serien Hurtigtgående rulleporte til udendørs og indendørs brug i virksomheder. Beskrivelse og tekniske specifikationer RapidRoll 3000 serien Hurtigtgående rulleporte til udendørs og indendørs brug i virksomheder Beskrivelse og tekniske specifikationer 1 RapidRoll 3000 serien Den hurtigtgående rulleportsserie RapidRoll

Læs mere

Baumuster geprüft. ALU-Ledhejseporte RT 110

Baumuster geprüft. ALU-Ledhejseporte RT 110 Baumuster geprüft ALU-Ledhejseporte RT 110 I N T E R I O R P R O C E S S E X T E R I O R S E R V I C E Alt-i-et design: Moderne portkoncept - høj kvalitet - optimal funktion - omfattende farvemuligheder

Læs mere

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet!

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! VFI Excellent Elegante og stilrene garageporte med dybe frisefyldninger, der kombinerer det smukke, klassiske udtryk med stålets sikkerhed og slidstyrke.

Læs mere

Hurtigtgående rulleport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems

Hurtigtgående rulleport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems Hurtigtgående rulleport Albany RR200 ASSA ABLOY Entrance Systems Hurtigtgående rulleport Albany RR200 Albany RR200 Hurtigtgående rulleport med innovative styreskinner til universalanvendelse indendørs.

Læs mere

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110 Baumuster geprüft ISO-Ledhejseporte RT 110 I N T E R I O R P R O C E S S E X T E R I O R S E R V I C E Alt-i-et design: Moderne portkoncept høj kvalitet optimal funktion omfattende farvemuligheder perfekt

Læs mere

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov KVALITET fra din håndværker Hejseporte til industri og landbrug Garageporte - model Classic og Rustic Garageporte - mahogni Specialporte - efter ønske og behov v/bjarne Rasmussen Stubberupvej 18 DK-8723

Læs mere

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte Garageporte ledhejseporte rulleporte vippeporte Praktisk løsning Ledhejseporten er installeret direkte bag indkørslens åbning og på grund af den lodrette åbning og vinkelrette glidning af elementerne optager

Læs mere

Industriporte ledhejseporte P rulleporte

Industriporte ledhejseporte P rulleporte Industriporte ledhejseporte rulleporte MakroPro and MakroPro Alu ledhejseporte er en moderne løsning for industri, lagerhuse og værksteder. Solid, driftsikker og varm port Ledhejseporten er produceret

Læs mere

Automatik for lineære skydedøre. DynamicRoll - selvreparerende hurtig rulleporte

Automatik for lineære skydedøre. DynamicRoll - selvreparerende hurtig rulleporte Automatik for lineære skydedøre DynamicRoll - selvreparerende hurtig rulleporte itek 18 & 30 skydedøre itek T20 & T30 teleskop skydedøre skydedørekydedøre industri mbm.as DynamicRoll high performance doors

Læs mere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Made in Germany Alle EcoStar-portåbnere fremstilles i

Læs mere

DynamicRoll / selvreparerende hurtig rulleporte. www.nordic-systems.dk

DynamicRoll / selvreparerende hurtig rulleporte. www.nordic-systems.dk DynamicRoll / selvreparerende hurtig rulleporte www.nordic-systems.dk DynamicRoll Selvreparerende hurtig rulleporte DynamicRoll er en hurtig rulleport med fleksibel portdug er designet for anvendelse i

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

Nassau Door AB Box Kristianstad Tel Fax:

Nassau Door AB Box Kristianstad Tel Fax: Hos NASSAU Door udvikler, producerer og vedligeholder vi industrielle porte. Og vi lægger ikke navn til hvad som helst. Vi stræber konstant efter at forbedre design, betjening og arbejdsmiljø. Portene

Læs mere

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering L E D H E J S E P O R T T I L G A R A G E R _ Made by Hörmann 5^P 5^P 5^P { P Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen Flot design til nybyggeri og renovering Sikkerhed

Læs mere

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø HVORFOR VÆLGE ALTIFLEX Altiflex interimsaflukning er et innovativt og fleksibelt system til midlertidig aflukning

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Ledhejseporte til garager fra Europas nr. 1

Ledhejseporte til garager fra Europas nr. 1 MERE KOMFORT OG SIKKERHED Ledhejseporte til garager fra Europas nr. 1 Mere plads foran og i garagen Flot udseende til nyt byggeri og renovering Sikker i henhold til den aktuelle europæiske standard Nem

Læs mere

Lindab Doorline. Ledhejseporte en naturlig del af facaden 1066.01

Lindab Doorline. Ledhejseporte en naturlig del af facaden 1066.01 Lindab Doorline Produktbrochure Lindab Doorline Ledhejseporte en naturlig del af facaden 1066.01 2 Lindab Doorline Funktion, design og finish Lindab Doorline er et alsidigt portprogram, som dækker ethvert

Læs mere

Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G

Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G P R O C E S S E R V I C E Vi er repræsenteret i hele verden. Australien Belgien Brasilien Canada Danmark Egypten England Estland Finland Frankrig

Læs mere

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013 B-200 ODL (Taglameller) B-300 ODL (Foldeligt skydetag) B-400 ODL (Topscreen tag) B-100 ODL (B-127 Pergola) Først med integrerede OUTDOOR LIVING (ODL) WWW.BRUSTOR.COM DK PATENTANMELDT 2013 1 :: Vandtæt

Læs mere

// Enkle og rene karmbeklædninger. Moderniseringsløsninger til ledhejseporte. Et væld af muligheder til ethvet byggeri

// Enkle og rene karmbeklædninger. Moderniseringsløsninger til ledhejseporte. Et væld af muligheder til ethvet byggeri // Enkle og rene karmbeklædninger Moderniseringsløsninger til ledhejseporte Et væld af muligheder til ethvet byggeri Modernisering med Hörmann Én leverandør til det hele Ved modernisering og renovering

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en helt ny serie

Læs mere

sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection

sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection sgate er specielt udviklet af Heras som en funktionel løsning til at kombinere barrieres hastighed

Læs mere

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E Stål- og brand Brandskydeporte og Glaspartier i stål ARKAS D Ø R E O G P O R T E Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier Uklassificerede Brand Lyd Indbrudshindrende Røntgen Glaspartier

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

Dette er vores mest elegante måtte pga. gummilamellerne er lavet af ny gummi, hvilket gør at de står meget skarpe i deres udtryk.

Dette er vores mest elegante måtte pga. gummilamellerne er lavet af ny gummi, hvilket gør at de står meget skarpe i deres udtryk. Altro Indgangsmåtter Over 85 % af snavset i vores bygninger stammer fra gangtrafikken og kan kun reduceres ved effektiv rensning og aftørring af skosålerne. Det rigtige valg af indgangsmåtter er derfor

Læs mere

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber ARCA vægskabe NYHED Moderne og robust design i Polycarbonat Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber Fibox ARCA Fibox ARCA 100 % korrosionsfri vægskabe til hårde og krævende miljøer Enestående

Læs mere

Lindab Doorline Ramper og sluser 1351.01

Lindab Doorline Ramper og sluser 1351.01 1351.01 Lindab Doorline Ramper og sluser Læsseramper Generelt Effektiv af- og pålæsning af gods på køretøjer, er et vigtigt parameter i moderne logistisk systemer. Ved anvendelse af Lindab læsseramper

Læs mere

Smedejern porte hegnselementer låger søjler

Smedejern porte hegnselementer låger søjler Smedejern porte hegnselementer låger søjler Sikkerheden garanteres ved hjælp af: Påkørsels switch og advarselslampe der indikere at portfløjen er i bevægelse. Påkørsels switchs stopper portfløjen og køre

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

FLEXYFOLD & FLEXYSTACK. Altanlukninger Foldedøre

FLEXYFOLD & FLEXYSTACK. Altanlukninger Foldedøre FLEXYFOLD & FLEXYSTACK Altanlukninger Foldedøre Altanlukning MAB Flexyfold For projekterende. beskrivelse til udbudsmateriale. MAB FLEXIFOLD Altanlukning Panel MAX vægt: 50 kg. Glas tykkelser: -8-10 mm.

Læs mere

Indbygningskarm. www.svalk.dk

Indbygningskarm. www.svalk.dk Indbygningskarm www.svalk.dk Indbygningskarm 70/95 Indbygningskarm 70/95 - træ/stål. Svalk indbygningskarm er en 1- fløjet karm med solidt rammeværk. Karmen er nem at montere. Indbygningskarmen leveres

Læs mere

Viega Combi PB. Nemt og sikkert.

Viega Combi PB. Nemt og sikkert. Viega Combi PB Nemt og sikkert. Viega Combi PB med fleksible PB rør og koblingsdåse til indbygning. Hurtig montage og optimeret strømningshastighed. Det nye Viega Combi PB brugervenligt, økonomisk og fleksibelt.

Læs mere

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner Rullegardinsystem Silent Gliss 4860 Silent Gliss rullegardiner Silent Gliss fordele Silent Gliss tilbyder den mest omfattende og teknisk avancerede serie af rullegardiner som findes på markedet. De rene

Læs mere

RAPPORT. Måling af træk og temperaturer inden for porte ved brug af trækreducerende teknologi

RAPPORT. Måling af træk og temperaturer inden for porte ved brug af trækreducerende teknologi RAPPORT Måling af træk og temperaturer inden for porte ved brug af trækreducerende teknologi 1. august 2001 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDENR. 1.0 SAMMENFATNING 1 2.0 MÅLING AF LUFTHASTIGHEDER I LAGERHAL 2 3.0

Læs mere

RULLEPORTE. Desuden kan leveres specialduge som f.eks. antistatisk dug.

RULLEPORTE. Desuden kan leveres specialduge som f.eks. antistatisk dug. Vores hurtigga ende og støjsvage rulleporte er skræddersyet til supermarkeder, lagerhaller, forarbejdningslokaler, frostrum og er tilpasset kundernes specifikke behov og krav til hastighed, hygiejne, vindstabilitet,

Læs mere

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger Februar December 2010 2007 DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger - når navnet siger det hele er den ideelle løsning til etablering af et præisoleret forsyningsnet.

Læs mere

Prisliste og teknisk information

Prisliste og teknisk information Lindab Doorline Prisliste og teknisk information Lindab Doorline garageport Prisliste og teknisk information Incl. moms - 15. juli 2008 1112.07 Priser for Lindab Doorline garageporte Lindab Doorline garageporte

Læs mere

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods A Member of the Constructor Group GRENREOL Justerbart lagersystem til langgods Grenreol: Justerbart lagersystem til langgods "Uanset om det er plasticrør, trævarer eller metalstænger - grenreoler er ideelt

Læs mere

Naturlig termisk røgudluftning og brandventilations system mcr PROLIGHT brandventilationslemme og kontinuerligt ovenlys mcr LAM lamel ventilatorer

Naturlig termisk røgudluftning og brandventilations system mcr PROLIGHT brandventilationslemme og kontinuerligt ovenlys mcr LAM lamel ventilatorer Naturlig termisk røgudluftning og brandventilations system mcr PROLIGHT brandventilationslemme og kontinuerligt ovenlys mcr LAM lamel ventilatorer mcr PROSMOKE røgbarrierer mcr PROLIGHT BRANDVENTILATIONSLEMME

Læs mere

KONE Care TM Individuel Vedligeholdelse fordi forebyggelse er bedre end reparation. Dedicated to People Flow

KONE Care TM Individuel Vedligeholdelse fordi forebyggelse er bedre end reparation. Dedicated to People Flow fordi forebyggelse er bedre end reparation Dedicated to People Flow KONE CareTM Begrænset udgift Individuelt tilpasset vedligeholdelse for din KONE elevator Ubegrænset værdi og frihed... Kunder har forskellige

Læs mere

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE - giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE Garageporte Smukke at se på, nemme at bruge... CE-godkendte og velisolerede Alle porte fra DM Doors er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Læs mere

GARAGE LEDHEJSEPORTE

GARAGE LEDHEJSEPORTE GARAGE LEDHEJSEPORTE Alutechs ledhejseporte er i fuld overensstemmelse med alle krav i de europæiske sikkerhedsstandarder. Alutechs garageporte er normalt anvendt til private huse, garageområder og parkeringspladser.

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

RS06FX1F 726318. *NOT TRANSLATED* AISI 304 AISI 304 AISI 430 AISI 430 Stainless Steel

RS06FX1F 726318. *NOT TRANSLATED* AISI 304 AISI 304 AISI 430 AISI 430 Stainless Steel SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING Serien består af Sf 5 modeller af 600 liters køle/fryseskabe med høj kapacitet og effektivitet. Fryserne leveres i forskellige materialer (304 AISI, 430 AISI eller hvidt malet

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

NASSAU 4000 SPRINT HURTIGPORTE Du kender kvaliteten

NASSAU 4000 SPRINT HURTIGPORTE Du kender kvaliteten NASSAU 4000 SPRINT HURTIGPORTE Du kender kvaliteten 1 // Introduktion DRIFTSIKKER HURTIGPORTSLØSNING Hurtigportene er som standard udstyret med effektivt sikkerhedslysgitter, hvilket betyder at portdugen

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort!

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! ...når kvalitet, muligheder og bæredygtighed går op i en større enhed. Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! Facade-foldedøre Foldedøre til udestuer & vinterhaver Foldedøre til café, restaurant,

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning.

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning. SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark Gratis varme, ventilation, affugtning. SV VacPipe. SV VacPipe er udviklet til boliger, større bygninger,

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

hydraulik CEJN Multi-X Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling

hydraulik CEJN Multi-X Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling hydraulik CEJN MultiX Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling CEJN MultiX gør det muligt at minimere spildtid ved værktøjsskift at tilslutte hydraulikken ved resttryk at installere

Læs mere

Komplette Indgangsløsninger til Distribution og Logistik. ASSA ABLOY Entrance Systems

Komplette Indgangsløsninger til Distribution og Logistik. ASSA ABLOY Entrance Systems Komplette Indgangsløsninger til Distribution og Logistik ASSA ABLOY Entrance Systems Vores terminal i Nürnberg er et stort køleskab. Efter at ASSA ABLOY Entrance Systems er begyndt at udføre regelmæssig

Læs mere

1351.01. Lindab Doorline Ramper og sluser. Layout DL Ramper.indd 2 17-03-2011 15:35:33

1351.01. Lindab Doorline Ramper og sluser. Layout DL Ramper.indd 2 17-03-2011 15:35:33 1351.01 Lindab Doorline Ramper og sluser Layout DL Ramper.indd 2 17-03-2011 15:35:33 Læsseramper Generelt Bløde overgange Effektiv af- og pålæsning af gods på køretøjer, er et vigtigt parameter i moderne

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

justeringer kan være farlige og bør udføres af kvalificeret/uddannet personer.

justeringer kan være farlige og bør udføres af kvalificeret/uddannet personer. Side 1 Side 1-2 Side 4 Vedlagt SIKKERHED INSTALLATIONSVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESPLAN BORTSKAFFELSE EF OVERENSTEMMELSESERKLÆRING MOTOR INSTALLATIONSVEJLEDNING - Stykliste på motorindhold - Brugervejledning

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

Gjerulff åbner op til en verden af lys...

Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gje Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gjerulff 2 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i din bolig. Med de unikke Schüco folde- og skydedøre, har du mulighed for at åbne op til altanen,

Læs mere

Neotherm varmtvandsbeholdere

Neotherm varmtvandsbeholdere ECOSKIN 2.0 ISOLERING Neotherm varmtvandsbeholdere 47% energibesparelse BROSCHURE THE FLOW OF ENERGY DATABLAD 2 2.0 - DEN NY GENERATION Isolering er ikke bare isolering. Materialer af høj kvalietet er

Læs mere

AV K k o n t r a v e n t i l e r

AV K k o n t r a v e n t i l e r A V K I N T E R N A T I O N A L A / S AV K k o n t r a v e n t i l e r - H a r c h e c k p å f l o w e t 2 S e r i e 4 1 k o n t r a k l a p v e n t i l Det nyligt opdaterede program af kontraklapventiler

Læs mere

AFFALDS- OG NEDSTYRTNINGSSKAKTE

AFFALDS- OG NEDSTYRTNINGSSKAKTE AFFALDS- OG NEDSTYRTNINGSSKAKTE BS30-455 mm BS60-505 mm Rustfrit stål Lyd- og brandisoleret Lav vægt Leveres i sektioner. Hygiejnisk Indvendig eller udvendig montage Miljøvenlig Højisoleret 25 eller 50

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

Montage & vedligehold

Montage & vedligehold Montage & vedligehold for træledhejseporte UNIQUE og ledhejseporte i stål MODERN & GRACE Lavhejsbeslag, frontmonterede fjedre overhøjde min. 20 cm; færdigsamlet fjederaksel m.m. Frank Goedhart, July 2007

Læs mere

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget Nu bliver det lettere at vælge ventilationspartner TWISTO sætter de rigtige rammer om indgangspartiet. Du ved, at du kan regne med Lindabs ventilationsløsninger

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en serie dørlukkere

Læs mere

Ledhejseporte TIL INDUSTRIEN

Ledhejseporte TIL INDUSTRIEN Ledhejseporte TIL INDUSTRIEN Velkommen til WIŚNIOWSKIs verden af industriporte Lavet med passion i 25 år. Mærket WIŚNIOWSKI er opkaldt efter grundlæggeren og ejeren, Andrzej Wiśniowski, med hvis drøm om

Læs mere

Lindab Brugervejledning - sluser. Lindab Doorline Brugervejledning Sluser. LP403 mekanisk LP407 elektrisk

Lindab Brugervejledning - sluser. Lindab Doorline Brugervejledning Sluser. LP403 mekanisk LP407 elektrisk Lindab Brugervejledning - sluser 1407.01 Lindab Doorline Brugervejledning Sluser LP403 mekanisk LP407 elektrisk Indhold 1. Generelt...3 1.1 Brug af vejledningen...3 1.2 Operatør/tekniker...3 1.3 Garanti...3

Læs mere

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Hvert år får vi dejlige breve fra nyetablerede udestueejere. Vi har læst om storslåede juleaftener i hyggelige, varme og skønne vinterhaver. Om forårsfornemmelser

Læs mere

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC Til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC Til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger MERE KOMFORT TIL DIT HJEM Kvalitetsåbnere til garageporte og låger Portåbner LIFTRONIC Til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Med kontrolleret sikkerhed i henhold

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

BTS 80 / BTS 75 V. Gulvdørlukkere

BTS 80 / BTS 75 V. Gulvdørlukkere BTS 80 / BTS 75 V Gulvdørlukkere Universal anvendelig Individuelle funktioner Sikret kvalitet DORMA gulvdørlukkere BTS 80 og BTS 75 V løser opgaven til de fleste døre og dørtyper. Dørlukkerne er universal

Læs mere

ATTENTION! GENERAL ADVARSEL!

ATTENTION! GENERAL ADVARSEL! ATTENTION! GENERAL ADVARSEL! For at installere, anvende og vedligeholde dette beslagssæt sikkert er en række forholdsregler nødvendige. Læs derfor følgende instruktioner og advarsler inden montage påbegyndes!

Læs mere

DOORS SKYDEDØRE MED INDBYGNINGSKARM

DOORS SKYDEDØRE MED INDBYGNINGSKARM SKYDEDØRE MED INDBYGNINGSKARM 2018-2 1 SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM INDBYGNINGSKARMN TRÆ/STÅL 70/95 ELEGANT OG PRAKTISK LØSNING NÅR DER SKAL ÅBNES OP MELLEM TO RUM En skydedør er blevet en populær løsning,

Læs mere

EN VERDEN AF SKYDEDØRSBESLAG EN VERDEN AF MULIGHEDER

EN VERDEN AF SKYDEDØRSBESLAG EN VERDEN AF MULIGHEDER EN VERDEN AF SKYDEDØRSBESLAG EN VERDEN AF MULIGHEDER 20 kg - 1000 kg Skydedørsbeslag til garderobe - skydedøre skydeporte - foldedøre - indbygningskarme special opgaver og løsninger for skydedøre. WWW.SVALK.DK

Læs mere

Hurtigt op. Og hurtigt ned igen.

Hurtigt op. Og hurtigt ned igen. Hurtigt op. Og hurtigt ned igen. Intet andet stillads er så hurtigt og enkelt at montere som HAKI Ram. Du sparer kostbar tid. Klar, parat, færdigt! HAKI Ram er det hurtigste stillads. Du lægger bare dækket

Læs mere

Sapa Building System. Energieffektive løsninger

Sapa Building System. Energieffektive løsninger Sapa Building System Energieffektive løsninger Omkring 8% af jordskorpen består af aluminium Sapa Facadesystem 4150 SSG Structural Glazing Vor Structural Glazing-løsning baseres på facadesystem 4150 med

Læs mere

Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger

Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger Til nyanlæg og reparationer Universelle rørsamlinger Godkendte løsninger edre økonomi Den bedste løsning Ambolten 1 DK-6800 Varde Telefon: +45 7516 9029 Fax:

Læs mere

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig DS FLEX BRO Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig Forny den gamle bro et med afstand 1,398 mm Fin på overfladen Mange af Danmarks små broer har

Læs mere

Certificeret kvalitet - Made in Germany. Berry-vippeporte. Den mest solgte garageport i Europa

Certificeret kvalitet - Made in Germany. Berry-vippeporte. Den mest solgte garageport i Europa Certificeret kvalitet - Made in Germany Berry-vippeporte Den mest solgte garageport i Europa Eget design Garageporten for de arkitektonisk krævende Kun hos Hörmann Med motiv 90 kan du designe garagen helt

Læs mere

To hurtige måder at lave lysninger på. VELUX lysningspanel VELUX lysningskit

To hurtige måder at lave lysninger på. VELUX lysningspanel VELUX lysningskit To hurtige måder at lave lysninger på lysningspanel lysningskit Danmark A/S velux.dk lysningsløsninger Den perfekte ramme om ovenlysvinduet En komplet installation betyder en flottere, lysere og mere energieffektiv

Læs mere

6. Vind & Vandtæthed Konstruktionen er overfalset, det gør vinduet ekstrem vind & vandtæt, da det giver mulighed for montering

6. Vind & Vandtæthed Konstruktionen er overfalset, det gør vinduet ekstrem vind & vandtæt, da det giver mulighed for montering Teknisk information - det ultimative vindue i et unikt design Vrøgum har udviklet det ultimative vindue svarre. Vinduet kombinerer et unikt design med et vedligeholdelsesfrit eksteriør med nogle af de

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

KOM GODT I GANG. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk

KOM GODT I GANG. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk 2015 KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk Indledning Byggepladsen Mobil arbejdsplatform Dørhul Montage af altandør Indvendig arbejder Opsætning af altan Opsætning

Læs mere

GARAGE LEDHEJSEPORTE

GARAGE LEDHEJSEPORTE GARAGE LEDHEJSEPORTE Alutechs ledhejseporte er i fuld overensstemmelse med alle krav i de europæiske sikkerhedsstandarder. Alutechs garageporte er normalt anvendt til private huse, garageområder og parkeringspladser.

Læs mere

RS06RX1F 726317. Steel AISI 304 Scotch Brite. Steel AISI 304 Scotch Brite

RS06RX1F 726317. Steel AISI 304 Scotch Brite. Steel AISI 304 Scotch Brite SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING De beskrevne modellerne på dette ark er 8 stk. 600 liters køleskabe med ventilator. De har en fremragende ydeevne og effektivitet. Disse køleskabe kan i versionerne 0 C og -2

Læs mere

RC Mammutblok. rc-beton.dk

RC Mammutblok. rc-beton.dk RC Mammutblok rc-beton.dk RC MAMMUTBLOK RC Mammutblok er næste generations præisolerede fundamentsblok, hvor der er tænkt på arbejdsmiljø, energi optimering og arbejdstid. Blokkene kan anvendes til stort

Læs mere

AKRALUX GRECA. Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat

AKRALUX GRECA. Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat AKRALUX GRECA OVENLYS Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat Havnepladsen 12 DK-9 Frederikshavn Tlf. (+45) 98 43 02 44 Fax (+45) 98 43 82 44 info@lumex.dk www.lumex.dk AKRALUX GRECA Profilerede

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Glasfiberskabe med plexiglas Tekniske data Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar

Læs mere

Sidefoldeport af stål

Sidefoldeport af stål Sidefoldeport af stål EABs manuelle og eldrevne sidefoldeporte af varmgalvaniseret stål, er af meget høj klasse, takket være den kvalitetsbevidsthed og viden som kendetegner hele kæden, fra tegning til

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere