...din totalleverandør af hurtiggående rulle- og ledhejseporte, dockingsystemer og døgnservice. Produktoversigt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "...din totalleverandør af hurtiggående rulle- og ledhejseporte, dockingsystemer og døgnservice. Produktoversigt"

Transkript

1 ...din totalleverandør af hurtiggående rulle- og ledhejseporte, dockingsystemer og døgnservice Produktoversigt

2 Velkommen til Albany Door Systems... Indvendige porte Indvendige porte Procesporte Service og vedligeholdelse Albany har egne salg- og serviceselskaber i 18 lande med tæt kontakt til kunderne, hvilket sikrer at Albanys porte altid lever op til kundens forventninger og behov. Udover hurtiggående rulleporte tilbyder Albany Door Systems DK ledhejseporte, læssebroer samt sluser. Alt i bedste kvalitet, i perfekt udførelse med høj sikkerhed, lang levetid og en fremstillingsproces med gennemprøvet teknologi. I denne produktoversigt viser vi nogle af vore produkter, men der er mange flere muligheder. Har du et specielt behov så spørg. Vi kan hjælpe. Albany sælgerteam Anders Ovesen Regional salgschef Mobil Lager Tlf Administration Tlf Niels KB Jensen Regional salgschef Mobil Med venlig hilsen Albany Door Systems Bent Gade Jensen Salgschef Mobil Frank Jakobsen Regional salgschef Mobil Arne Jensen Regional salgschef Mobil Johnny Jørgensen Regional salgschef Mobil

3 Hurtiggående rulleporte RR 300L RR 300+ Albany Door Systems var de første producenter af hurtiggående rulleporte, og er stadig verdens største producent. I industribygninger, hvor det er specielt vigtigt at opdele produktionsarealer i separate zoner, er indvendige porte fra Albany Door Systems den bedste løsning. De mindsker spredning af støv, lyd, varme eller kulde, og adskiller forskellige afdelinger og zoner fra hinanden. Muligheden for at adskille forskellige afdelinger i virksomheden kan effektivisere produktionen i stort set alle produktionsog logistikprocesser. Vores indvendige porte kan åbnes og lukkes meget hurtigt og tåler højfrekvent anvendelse. De findes i mange forskellige dimensioner og er udrustet med avancerede styresystemer til kontrol af temperatur, miljø og arbejdsflow. Indvendige porte fra Albany Door Systems sænker energiomkostningerne ved at luftflowet gennem portåbningen minimeres. Sikkerhedsanordninger som vinduer, sikkerhedskontaktlister og fotoceller sikrer flowet af mennesker og produkter samtidig med en uhindret produktionsproces. RapidRoll 300L Let port til indendørs brug. Tåler let vindbelastning og er beregnet til åbninger pr. år. Størrelse max bredde 3500 mm x højde 3500 mm. Åbne og lukkehastighed er 0,8 m/sek. RapidRoll 300+ Vor mest solgte indendørsport. Tåler nogen vindbelastning og er beregnet til mindst åbninger pr. år. Størrelse max bredde 4000 mm x højde 4200 mm. Åbnehastighed op til 2,2 m/sek og lukkehastighed 0,8 m/sek. Porten er udrustet med nødåbning. RR 355 RapidRoll 355 RR 355 er en Klasse 2 port og kan bruges både ude og inde. Efter åbninger udskiftes en fjeder og porten er klar igen. Porten er udstyret med Albanys patenterede forløbende fotocelle. Dette betyder øget sikkerhed for såvel personale som produkter. Porten udstyres med elektrisk crash system. Åbnehastighed 2,4 m/sek og lukkehastighed 0,9 m/sek.

4 RapidRoll 450 RapidRoll 600 med MCC VectorControl RapidRoll 450 fungerer som både ind- og udvendig port, rum- og klimaopdeler, støjisolerende og energibesparende yderport i krævende miljøer med en åbneog lukkehastighed på op til 2,2 m/sek. Porten modstår vindbelastning op til vindklasse 2. Porten kan fås med portblade udført i RollTex Plus TM, et ekstremt stift og modstandsdygtigt 1,5 lags monofilamentvæv af polyester uden samlinger, ca. 2 mm tykt. Karmene er i anodiseret aluminium med et hængselsprincip som gør dem enkle og hurtige at åbne ved vedligeholdelse og service. En kappe i anodiseret aluminium beskytter valsen. RapidRoll 600 fungerer som rumog klimaopdeler, støjisolerende og energibesparende yderport i krævende miljøer med en åbne- og lukkehastighed på op til 3,2 m/sek. Porten modstår vindbelastning over vindklasse 3 takket være Albanys unikke vindsikringssystem (BBS-Bottom Beam Stopper), hvor portbladet er udspændt maksimalt i lukket tilstand. Portbladet er RollTex Plus TM, et ekstremt stift og modstandsdygtigt 1,5 lags monofilamentvæv af polyester uden samlinger, ca. 2 mm tykt. Det stilrene og tiltalende design passer i miljøer, hvor der stilles høje krav til æstetik og form. Karmene er i anodiseret aluminium med et hængselsprincip som gør dem enkle og hurtige at åbne ved vedligeholdelse og service. En kappe i anodiseret aluminium beskytter valsen.

5 RapidRoll 3000 RapidRoll 3000 er en hurtig yderport, der åbner med en hastighed på 2,5 m/sek. Det svarer til 10 gange åbningshastighed på en traditionel ledhejseport. Dette har stor betydning for transport flowet i din virksomhed. RapidRoll 3000 er opbygget som en aluminium lamel rulleport, hvilket betyder, at der ingen skinner er ind i lokalet. Porten er udrustet med forløbende fotocelle for maksimal sikkerhed. Porten kan leveres med vinduesbånd efter ønske. RapidRoll 3000 har DiscDriveteknik - Aluminiumslameller føres op på 3 separate discs. De er aldrig i berøring med hinanden, hvorfor vibrationer og støj minimeres væsentligt. Samtidig betyder det, at lamellerne beskyttes mod ridser og skrammer.

6 Ledhejseporte RT ISO Ledhejseporten er den klassiske lukning af erhvervsbygninger i Danmark. Ledhejseporte fås i 2 udgaver: Som ISO-port med 40 mm opskummede paneler. Den kan forsynes med vinduer/vinduesbånd efter ønske. Isoleringsmæssigt er ISO-porten bedst. Arealet af vinduer har naturligvis betydning for K-værdien. ISO-porten kan leveres i farve efter ønske og kan forstærke det arkitektoniske udtryk på din bygning. Alu-ramme/sprosse-porten er en mere traditionel port og har fordelen ved muligheden for stort lysindfald. De vandrette sektioner, som er indbyrdes forbundet via hængsler, føres opad ved hjælp af ruller i køreskinner. Montage foretages typisk på den indvendige side af bygningen. Ved åbnet port har man således det totale frirum i bredden og i højden i forhold til væghullet. En fjederanordning aksel med torsionsfjeder sørger for vægtudligning. En wire og specielle wiretromler overfører fjederkraften til det bevægelige portblad. Sektionerne, som er opbygget efter sandwichprincippet, har en tykkelse på 40 mm. Kernen består af FCKW-frit polyuretan hårdtskum. Det udvendige og det indvendige portblad består af galvaniserede stålplader i en tykkelse på 0,55 mm. Glidefri forbindelse mellem kernen af hårdtskum og stålpladerne giver en høj kapacitet.

7 RT ISO RT ALU RT ALU Termisk adskillelse mellem det udvendige og det indvendige portblad sikrer høj varmeisoleringsevne. Not og feder udformning og isatte tætningslister giver en god tætning mellem de enkelte sektioner. En K-værdi på K=0,58 W/m2K og en lydisoleringsevne R w på ca. 25dBA viser den fremragende varme- og lydisolering, som sektionerne har. De yderst fleksible tætningsprofiler afslutter portbladet i siderne, mod gulv og foroven. Fritstående gangdør

8 Sluser Plansluse WE574 Plansluse F600 Lamelsluse OT100-1 Oppustelig sluse type WI300 Oppustelig sluse type WI300 Der findes mange slags sluser, der alle har til formål at holde vind og snavs ude. Her viser vi en række muligheder. Tal med vore sælgere, så du får den type sluse, der passer til dit behov. Plansluse WE574 En let sluse som dækker manges behov for afdækning mellem bygning og lastbil. 3 mm special vinyl, monteret på fjedrene forbygning. Plansluse F600/DK1 En meget robust sluse. Sider i 3,5 mm armeret special lærred. Top i dobbelt slidset overdug. Lamelsluse OT Her er en meget robust sluse. Som standard er sidelamellerne forstærket med fjederstål. Overdelen er dobbelte gummilameller. Kan leveres med fjeder stålindlæg. Denne type sluse bruges især ved speditionscentre og andre steder, hvor der ønskes en meget robust sluse. Oppustelig sluse type WI Markedets absolut bedste tætning. De oppustelige poser er syet i meget kraftigt materiale, og beskyttet i et flot panelhus i lysgrå farve. Slusen kan monteres på kraftige køreafvisere, som er med til at beskytte både sluse og bygning.

9 Slusehuse Skråtstillet slusehus med læssebro type XF og sluse type DK-I Slusehus med læssebro type XF og sluse type DK-I Albany Door Systems slusehuse kan opbygges i et utal af variationer i forhold til ønsker og behov. Slusehuset kan være enkeltstående eller sammenbygget. Er pladsen foran slusehuset for kort, kan et skråstillet slusehus gøre det muligt for chaufføren at placere lastvognen let og sikkert. Slusehusene kan opbygges uisolerede eller isolerede efter ønske og behov. Læssebro- og slusetype vælges også efter behov. Sammenbyggede slusehuse med læssebroer type XF og sluse type DK-I Valget af et slusehus er på mange måder en god idé, da det ikke kræver dyre m 2 inde i bygningen.

10 Læssebroer Type SF med klapnæb Type XF med fremskydeligt næb / forkrøblet Type XF med fremskydeligt næb Via slusestyring kan læssebroer samkøres med port og evt. oppustelig sluse Læssebroen er forbindelsen mellem bygning og lastbil. Størrelsen og typen er afhængig af mange omstændigheder, som f.eks. rampehøjde truck løftevogn. Lad vores sælgere rådgive omkring dine behov. Læssebro - type SF Læssebro med klapnæb, fås i mange størrelser (se skema) enten malet eller galvaniseret udførelse. Læssebro - type XF Læssebro med fremskydeligt næb, fås i mange størrelser (se skema) enten malet eller galvaniseret udførelse. Læssebro - type XF Læssebro med fremskydeligt næb i forkrøblet udførelse, hvor dørene først åbnes efter parkering.

11 Service Erik Nørgaard Mobil Søren Henriksen Mobil Jesper Lykkegaard Mobil Flemming Mortensen Mobil Administration/lager Serviceleder Jørgen Andersen Mobil Ib Jørgensen Mobil Servicetekniker Jens Hedegaard Mobil Administration Tlf Lager Tlf Frank Lauridsen Mobil Johnnie Dahl Nielsen Mobil Thomas Nissen Mobil Leo Bay Mobil Claus D. Andersen Mobil Peter Hansen Mobil Poul Clausen Mobil Kim A. Klintø Mobil Flemming Lindgaard Mobil Henrik Fredslund Mobil Claus Lund Mobil Jakob Klausen Mobil Ib Wilms Mobil Frank Eskildsen Mobil Mogens Høj Mobil Preben Østergaard Mobil Albany Door Systems tilbyder omfattende og fleksibel service. Vi er global producent af hurtiggående rulleporte hvilket indebærer, at vores teknikere har praktisk erfaring i et bredt udbud af porttyper. Det giver den ekspertise som kræves for at løse alle tænkelige portproblemer uanset type og fabrikat. Som portpartner kan vi forlænge din ports livscyklus - fra installation af en ny port, inspektion og vedligeholdelse, til reparationer af skader samt modernisering. Vi rådgiver vedrørende udførelsen, så din port fortsat kan præstere på højeste niveau. Service på det rette tidspunkt er væsentlig for den samlede præstation. Ved hvert servicebesøg er vores servicetekniker udstyret med de hyppigst benyttede reservedele. Derfor kan vores serviceteknikere udføre service og vedligeholdelse hurtigt og effektivt. Desuden er vores lager Per Demant Mobil således indrettet, at alle specialdele kan rekvireres med kort frist. Har du installeret en port fra Albany Door Systems, er du allerede igang med en langsigtet omkostningsreduktion. Porten kræver jo allerede minimal service, og den har en enestående levetid. Vores tekniske kompetence stopper ikke ved vores egne porte. Albany Door Systems har meget erfaring med porte, dockingsystemer etc. af alle fabrikater. Her kan vores indsats bidrage til, at også disse bliver mere omkostningseffektive og får en længere levetid. DIREKTE SERVICENUMMER En servicekontrakt med Albany Door Systems garanterer for regelmæssige skemalagte inspektioner, service og vedligeholdelse til en aftalt pris. Det bevirker at serviceprocesserne strømlines, hvilket betyder hurtigere service og færre forstyrrelser i virksomheden.

12 På gensyn hos Albany Door Systems Albany Door Systems A/S Graham Bells Vej Århus N Telefon Fax e mail Version

Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G

Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G P R O C E S S E R V I C E Vi er repræsenteret i hele verden. Australien Belgien Brasilien Canada Danmark Egypten England Estland Finland Frankrig

Læs mere

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene.

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene. Datablad Hurtiggående rulleport RapidRoll 392 -Så bliver vinden udenfor Robust industriport som giver god værdi for pengene. Nødåbning gennem integreret balancesystem. Kan leveres med Crash-beslag. Næste

Læs mere

Lindab Doorline. Ledhejseporte en naturlig del af facaden 1066.01

Lindab Doorline. Ledhejseporte en naturlig del af facaden 1066.01 Lindab Doorline Produktbrochure Lindab Doorline Ledhejseporte en naturlig del af facaden 1066.01 2 Lindab Doorline Funktion, design og finish Lindab Doorline er et alsidigt portprogram, som dækker ethvert

Læs mere

Certificeret indbrudssikring og moderne design. En smukkere ankomst Automatiske portsystemer. Vi leverer porten!

Certificeret indbrudssikring og moderne design. En smukkere ankomst Automatiske portsystemer. Vi leverer porten! Certificeret indbrudssikring og moderne design. En smukkere ankomst Automatiske portsystemer Vi leverer porten! Velkommen hjem velkommen hos Novoferm Hvad er dejligere end at blive modtaget med åbne arme,

Læs mere

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110 Baumuster geprüft ISO-Ledhejseporte RT 110 I N T E R I O R P R O C E S S E X T E R I O R S E R V I C E Alt-i-et design: Moderne portkoncept høj kvalitet optimal funktion omfattende farvemuligheder perfekt

Læs mere

UDGIVET I DANMARK FEBRUAR 2015. ProRox. ProRox GRP 1000. Industriisolering. Vandtæt isoleringsystem

UDGIVET I DANMARK FEBRUAR 2015. ProRox. ProRox GRP 1000. Industriisolering. Vandtæt isoleringsystem UDGIVET I DANMARK FEBRUAR 2015 ProRox Industriisolering ProRox GRP 1000 Vandtæt isoleringsystem Vores viden - din fordel ROCKWOOL Technical Insulation er et datterselskab i ROCKWOOL koncernen. Vi udvikler

Læs mere

Produktdatablad Hurtigport Crawford HS8010PL. ASSA ABLOY Entrance Systems

Produktdatablad Hurtigport Crawford HS8010PL. ASSA ABLOY Entrance Systems ASSA ABLOY Entrance Systems Copyright og ansvarsfraskrivelse Selvom indholdet af denne publikation er udarbejdet med størst mulig omhu, påtager ASSA ABLOY Entrance Systems sig ikke ansvaret for skader,

Læs mere

Vedligeholdelsesprogrammer til automatiserede indgangsløsninger. ASSA ABLOY Entrance Systems

Vedligeholdelsesprogrammer til automatiserede indgangsløsninger. ASSA ABLOY Entrance Systems Vedligeholdelsesprogrammer til automatiserede indgangsløsninger ASSA ABLOY Entrance Systems En del af et komplet tilbud ASSA ABLOY Entrance Systems er en full-service partner, når det drejer sig om dine

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

Alt-i-et design Moderne portkoncept - høj kvalitet - optimal præstation -

Alt-i-et design Moderne portkoncept - høj kvalitet - optimal præstation - GARAGEPORTE 1 Alt-i-et design Moderne portkoncept - høj kvalitet - optimal præstation - omfattende farvemuligheder farvem ligheder - passer perfekt til alle typer t per garager Garageporte i attraktiv

Læs mere

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig Karruseldøre Hvis en indgang er et mobilitetshotspot, som besøgende skal passere igennem på vej til deres bestemmelsessted, er indgangen til en bygning i sig selv et lille mobilitetshotspot. Indgangen

Læs mere

ehør IlB tagt ganske enkelt... JUAL

ehør IlB tagt ganske enkelt... JUAL JUAL TAGTILBEHØr ganske enkelt... JUAL leverandør og samarbejdspartner på højeste niveau JUAL TEKNIK fokus på kvalitet og sikkerhed Da mine forældre for 40 år siden startede JUAL, skete det forsigtigt

Læs mere

Produktdatablad Hurtigport Crawford HS9010PEM. ASSA ABLOY Entrance Systems

Produktdatablad Hurtigport Crawford HS9010PEM. ASSA ABLOY Entrance Systems ASSA ABLOY Entrance Systems Copyright og ansvarsfraskrivelse Selvom indholdet af denne publikation er udarbejdet med størst mulig omhu, påtager ASSA ABLOY Entrance Systems sig ikke ansvaret for skader,

Læs mere

lagerindretning INSPIRATION og referencer

lagerindretning INSPIRATION og referencer lagerindretning INSPIRATION og referencer Konsulentydelser Ring til en af vore konsulenter som lytter til hvilke udfordringer du har. De tilbyder dig herefter gode råd via en kompetent dyb faglig indsigt

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte.

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. siemens-home.dk Siemens. Fremtiden flytter ind. Introduktion 05 Stort udvalg af emhætter 06 Forskellige typer emhætter 07 Sådan fungerer en emhætte 08

Læs mere

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser Danfoss varmepumper Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag 20+ år med energibesparelser Med en forventet levetid på mere end 20 år sikrer en investering i en Danfoss varmepumpe

Læs mere

- Lavenergi. Godt indeklima. Uanede muligheder.

- Lavenergi. Godt indeklima. Uanede muligheder. PRO TEC Vinduessystemer - Lavenergi. Godt indeklima. Uanede muligheder. privat En innovativ familievirksomhed PRO TEC Vinduer A/S er en familievirksomhed grundlagt af Bjarne og Jonna Haulrik i 1993. I

Læs mere

facadeentreprenøren HSHansen Nordeuropas førende facadeentreprenør

facadeentreprenøren HSHansen Nordeuropas førende facadeentreprenør facadeentreprenøren HSHansen Nordeuropas førende facadeentreprenør Avanceret vindues- og facadeentreprenør HSHansen er en af Europas største og mest avancerede vindues- og facadefabrikker. Virksomheden

Læs mere

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR Made in Denmark Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - HER KAN DU VÆRE UDE OG INDE PÅ SAMME TID Velkommen til en verden af muligheder for at åbne boligen helt op til naturen med Lacuna Foldedøre.

Læs mere

Fremtidens by bygges med beton fra EXPAN og dalton

Fremtidens by bygges med beton fra EXPAN og dalton # 5:2012 Fremtidens by bygges med beton fra EXPAN og dalton EXPAN og dalton leverer rammerne til 180 boliger i et meget attraktivt boligområde på den gamle eternitgrund i hjertet af Aalborg Fra månelandskab

Læs mere

Velkommen. til Outrup Vinduer og Døre

Velkommen. til Outrup Vinduer og Døre Den ægte vare 1 Velkommen til Outrup Vinduer og Døre Velkommen til Outrup Vinduer & Døre, en familieejet og ejerledet dansk virksomhed beliggende på Mors. I mere end 40 år har vi produceret kvalitetsvinduer

Læs mere

Lely splendimo Skivehøstere

Lely splendimo Skivehøstere Lely splendimo Skivehøstere www.lely.com innovators in agriculture Få muligheden for at skårlægge på det bedst egnede tidspunkt Forurener mindst muligt Den intelligente konstruktion følger jordbunden perfekt.

Læs mere

INDUSTRI. Tavler & kapslinger

INDUSTRI. Tavler & kapslinger INDUSTRI Magasinet April. 2007 Tavler & kapslinger Effektiv fjernelse af statisk elektricitet SIRIUS halvlederkontaktorer og relæer Kabler og beskyttelsesledere til installationer Multifunktions indkapsling

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Mogens Garder fra Deif

Mogens Garder fra Deif Efter skiftet til Top-Rengøring, har vi oplevet en markant forbedring af serviceniveauet. Vi har en fin dialog og et godt samarbejde. Top- Rengørings medarbejdere er faldet godt ind i vores virksomhedskultur,

Læs mere

viegajournal Marathon og markedsføring 1/09 Sanpress: En unik systemverden fra Viega V-profil: Originale Viega fittings eller kopier?

viegajournal Marathon og markedsføring 1/09 Sanpress: En unik systemverden fra Viega V-profil: Originale Viega fittings eller kopier? Marathon og markedsføring viegajournal 1/09 Når et Excel-ark fyldt med handlingsplaner bliver til konkrete projekter så er Susanne glad. Hun er spændt på at sætte de næste PR- og markedsføringsaktiviteter

Læs mere

FLEKSIBLE MODULER TIL INTERIMSAFLUKNING

FLEKSIBLE MODULER TIL INTERIMSAFLUKNING AFLUKNING MED LÆGTER OG PLASTIC AFLUKNING MED ALTIFLEX MODULER FLEKSIBLE MODULER TIL INTERIMSAFLUKNING MINIMERER ENERGIREGNINGEN, MODVIRKER TYVERI OG HOLDER BYGNINGEN TØR ALTIFLEX PÅ 2 MINUTTER Erstatningen

Læs mere

DRIFT & ARKITEKTUR. læs inde i bladet. Herlev Sygehus FSTA FORUM FOR SYGEHUS TEKNIK OG ARKITEKTUR WWW.FSTA.DK. Ny teknologi stabiliserer døgnrytmen

DRIFT & ARKITEKTUR. læs inde i bladet. Herlev Sygehus FSTA FORUM FOR SYGEHUS TEKNIK OG ARKITEKTUR WWW.FSTA.DK. Ny teknologi stabiliserer døgnrytmen Nr. 9 december 2014 3. årgang DRIFT & ARKITEKTUR www.hospitaldrift.dk ISSN Nr. 2245-3997 FSTA FORUM FOR SYGEHUS TEKNIK OG ARKITEKTUR WWW.FSTA.DK læs inde i bladet Ny teknologi stabiliserer døgnrytmen hos

Læs mere

En smuk og naturlig løsning

En smuk og naturlig løsning En smuk og naturlig løsning Produktkatalog www.lemming-hegn.dk Lemming Hegn - den naturlige ramme om din bolig Lemming Hegn står for en gedigen kvalitet, der er let at montere. Lemming Hegn giver dig mulighed

Læs mere