Holbæk Arkæologiklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holbæk Arkæologiklub"

Transkript

1 Holbæk Arkæologiklub Middelaldermad Nyhedsbrev efterår 2016

2 Orientering fra bestyrelsen Bestyrelsen har på sit sidste møde besluttet kun at udsende to nyhedsbreve om året, ét i januar og ét i juli. Med etablering af et godt samarbejde med de øvrige arkæologiklubber/foreninger inden for Museum Vestsjællands område, kommer der løbende indbydelser til arrangementer og lignende. Da vi ikke kan passe dette ind med tidspunktet for udsendelse af nyhedsbreve, sendes disse informationer løbende til de medlemmer, som vi har adresse til. Vi skal derfor opfordre dem, som endnu ikke har sendt os deres -adresse, til at gøre dette snarest. Vi er i bestyrelsen klar over, at nogle af vore ældre medlemmer ikke har -adresse. Disse sender vi til med almindelig post i de tilfælde, hvor det tidsmæssigt er muligt. Død mands gods Den 12. februar nåede denne udstilling til Holbæk Museum. Det var nogle meget fine genstande, som detektorfolkene i vores område havde fundet. Og så var der ravelgen fra Korsør, som på Holbæk Museum var udstillet så flot, at det var en ren fornøjelse at se på. Kristne vikinger ved Ribe Domkirke Dette foredrag med Morten Søvsø blev afholdt af vore arkæologivenner i Slagelse. Det var vældig spændende at høre om udgravningerne i Ribe, og en del medlemmer fra vores arkæologiklub deltog da også i foredraget. Mellem skod, skidt og skrald. Mie Pedersen fortalte levende om de københavnske udgravninger, som har givet mange fund fra og 1700-tallet. De fortæller meget om den tids mennesker. Blandt andet fik vi megen viden om kridtpiber. Sejlads ifølge en år gammel tradition I april fik vi igen besøg af vor ven fra Kerteminde, Eigil Nikolajsen, som denne gang fortalte om sejlads med stammebåde. Mange af disse både er fundet i Åmosen i forbindelse med tørvegravningen. Det var en meget hyggelig aften med en utrolig god stemning og mange interesserede tilhørere.

3 Tur til Antvorskov I starten af maj havde arkæologiklubben Slaglosia arrangeret et besøg på Antvorskov Slots Ruin. Det blev en rigtig dejlig dag med en god og informativ rundvisning af Torben Hansen og Carsten Egø Nielsen, som begge har en enorm viden om lokalhistorien. 28 interesserede tilhørere deltog i denne rundvisning, desværre kun et par stykker fra Holbæk. Kursus i stenalderkeramik I weekenden den 21. og 22. maj havde arkæologiklubben i Kalundborg arrangeret et kursus i fremstilling af bålbrændt stenalderkeramik. Det var Snorre Poulsen, som er keramiker og amatørarkæolog, som stod for undervisningen. Det var en superspændende weekend med rigtig god undervisning. Kurset blev afholdt hos formand David Barry, som sørgede for dejlig grubestegt kød til frokosten. Fire medlemmer fra vores klub deltog i dette kursus. Synd at ikke flere fik prøvet denne spændende aktivitet.

4 Dyssepleje med Åben Dysse Traditionen tro har arkæologiklubben igen i år plejet tre dysser i vort område og inviteret til Åben Dysse på Bounsdyssen efter endt arbejde. Vi havde den glæde, at et par folk fra lokalområdet deltog i arbejdet. Jørgen Juul fra Nordvestnyt kom også forbi, hvilket resulterede i en fin artikel i avisen. Mølledag Den tredje søndag i juni måned er Mølledag. Også i år var klubben repræsenteret på Nr. Jernløse Mølle denne dag. Møllen havde i år rigtig mange besøgende i det dejlige vejr. Soldedage på Nyvang Mange medlemmer fra de vestsjællandske foreninger deltog i soldearbejdet hos Museum Vestsjælland. Det var lidt spændende, hvad der kunne komme ud af dette store arbejde. Arbejdet skal ses i forlængelse af den store detektorafsøgning og flere udgravninger, som har været gennemført ved Eriksholm. Denne sidste udgravning skulle således soldes for det lidt finere materiale, og vi må sige, det bar frugt. Der var rigtig mange fiskeben drømte faktisk om dem efterfølgende og det kunne godt lede tankerne hen på, at der i tallet skulle have været et røgeri. Om det er tilfældet, må tiden og nærmere undersøgelser vise.

5 En del potteskår, knogler og ler-klining blev det også til. Og så et par fine perler, én i gult glas og én i ben, måske fra en Rosenkrands - fine er de. Af metaller kom der et lille skedebeslag med en løve på og heldigvis ingen mønter. Jeg havde lovet kage, hvis der kom sådan en for så havde detektorfolket ikke gjort det godt nok Det sidste ord er nok ikke skrevet af historien endnu, og nu venter vi på et samlet resultat fra projekt Sjællands Middelalder. Tak for nogle hyggelige timer til alle jer, der deltog og til museets folk, som kom med mange opmuntringer Besøg på Eriksholm-udgravningen Tirsdag den 5. juli 2016, kl. 14:30 inviteres du til Åbent hus arrangement på Eriksholm, hvor du kan se og få historien om det måske hedengangne Erikslev. Arkæolog Trine Borake og teamet vil fortælle om de mange fund og oplysninger, som ligger lige under pløjelaget, og som nu er på vej ud af glemslen for at fortælle en ny historie. Sådan lød invitationen, men desværre stod hele udgravningen under vand denne dag, så det var ikke muligt at fremvise noget som helst andet end vand.

6 Kommende arrangementer Middelaldermad på Tadre Mølle Lørdag den 27. august holder vi en festlig middelalderdag på Tadre Mølle, en aktiv dag med mange gøremål. Vi starter klokken 11:00 med at ilde den store stenovn, hvor vi skal have bagt vegger og skonrogger. Til brødet skal vi have kærnet smør. Der skal hentes grøntsager i haven og laves salat og sidst, men ikke mindst, skal vi have stegt kød og fisk på åben ild. Derudover skal vi ved anden servering spise dejlige desserttærter. Den lystige og kostelige drik Hypocras skal vi selvfølgelig ikke undvære, og måske kan vi også smage på den lokale mjød. Kom og vær med til dette herlige arrangement. I de ledige stunder vil der blive lejlighed til at se den gamle vandmølle arbejde og gå en herlig tur på de skønne trampestier. Max antal deltagere: 25. først til mølle..tilmelding til Lone Fasmer, lonefasmer@holbark.dk samt indbetaling af deltagergebyr kr. 250,- på vor bankkonto reg.nr.0521 konto nr Du er først tilmeldt, når du har betalt. Tilmelding senest 8. august Sted og tid: Tadre Mølle, Tadre Møllevej 23, 4330 Hvalsø, lørdag den 27. august klokken 11:00. Det Store Teselskab Søndag, den 4. september fejrer Holbæk Museum 106-års fødselsdag med afholdelse af Det Store Teselskab. Traditionen tro vil klubben igen i år være repræsenteret denne dag. Det kunne være hyggeligt at se mange af klubbens medlemmer til dette arrangement, hvor der altid er gratis kage i den helt store stil. Så lige en dag for alle slikmunde. Pigerne på Sprogø Christian Keller, overlæge ved de Keller'ske anstalter, oprettede i 1923 internatet på Sprogø for åndssvage, seksuelt løsagtige kvinder. Internatet eksisterede til Historiker Carsten Egø Nielsen vil fortælle historien om kvinde-hjemmet på Sprogø og om nogle af skæbnerne, f. eks. om en pige, hvor lægen i ansøgningen om at komme til Sprogø bl.a. skrev: "Forældrene har forsøgt at sende hende ud at tjene, men hun kan slet ikke udføre noget Arbejde på egen Hånd...De senere År har hun haft stærke erotiske Tilbøjeligheder så Forældrene må passe på hende både Dag og Nat". Men vi skal også høre om baggrunden for anstalten og om hverdagen for beboerne, samt om lukningen i Foredraget er ledsaget af mange samtidige og nutidige billeder. Sted og tid: Arkivet på Mejerigården, Hovedgaden 38A, Undløse, 4340 Tølløse. tirsdag den 11. oktober 2016 kl. 19:30 Foredrag i samarbejde med Lokalhistorisk Forening Jernløse. Gratis adgang.

7 Fattighusene og fattiggården i Holbæk Foredragsholder Jan Sohn vil fortælle om fattigforsorgen i Danmark fra slutningen af 1600-tallet til 1933, hvor Steinckes socialreform trådte i kraft. Vi skal høre om vilkårene for fattige mennesker i 1800-tallet med hovedvægt på fattighusene og fattiggården samt børns forhold under fattigvæsenet. De eksempler, der vil blive fortalt om, er fra Holbæk eller nærmeste omegn, men kunne være foregået hvor som helst, da lovgivningen var ens i hele Danmark. Sidst vil Jan Sohn fortælle om det trøstesløse liv, som blev tilværelsen for mange mennesker på livets skyggeside. Sted og tid: Arkivet på Mejerigården, Hovedgaden 38A, Undløse, 4340 Tølløse. onsdag den 16. november 2016 kl. 19:30 Foredrag i samarbejde med Lokalhistorisk Forening Jernløse. Gratis adgang. Hvis du mangler kørelejlighed til ovenstående to foredrag så kontakt Lone Fasmer telefon eller mail lonefasmer@holbark.dk Generalforsamling Tirsdag den 29. november 2016 afholder klubben generalforsamling. Indkaldelse vil blive udsendt senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Arkæologien set gennem en metaldetektor I dag er metaldetektoren et anerkendt stykke værktøj, som både anvendes ved udgravninger og af fritidsarkæologen til hverdag. I år er det mere end 10 år siden jeg tændte min første metaldetektor, hvilket har givet mange spændende oplevelser og ikke mindst fine fund. Kom og se en billedfortælling fra de mange oplevelser, som både har bragt ture rundt i kongeriget og til udlandet. Jeg har været ved at blive anholdt af en gammel kommunist, ledt efter mordvåben, tabte fingerringe, fundet små skatte og ikke mindst mødt en masse dejlige mennesker på min vej. Glæd dig til et hverdags pusterum, hvor du ikke skal lære, men blot kan nyde fortællingen. Foredrag med Kenny Thygesen på Holbæk Museum i foredragssalen Sted og tid: Klosterstræde 18, 4300 Holbæk, onsdag den 7. december 2016 kl. 19:00 Entre: kr. 50,- for medlemmer, kr. 75,- for ikke medlemmer

8 Klubbens bestyrelse Formand Kasserer Lone Fasmer, Nyvænge 14, 4350 Ugerløse, Tlf , Jens Sejer Jensen, Roskildevej 223 E, 4300 Holbæk, Tlf , Næstformand Kirsti Pedersen, Tølløsevej 6A 4340 Tølløse, Sekretær Finn Henriksen, Strandmøllevej 156, 4300 Holbæk, Tlf (efter kl. 20), Bestyrelsessuppleant Kenny Thygesen Skovgårdsvej Regstrup Bestyrelsessuppleant Mette S. Jensen, Algestrupvej 5, 4340 Tølløse, Hjemmeside:

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Hængesmykke i sølv fra vikingetiden. Nyhedsbrev forår 2015 Bestyrelsesmøde Der var aftalt bestyrelsesmøde den 20. marts, og her var det tid at gennemgå og planlægge de aktiviteter,

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015 Holbæk Arkæologiklub Mejerigården oktober 2015 Nyhedsbrev vinter 2016 Generalforsamlingen Den 17. november 2015 var det tid at afholde den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Guldfund fra Boeslunde Nyhedsbrev sommer 2015 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen samledes til møde den 26. juni, og man kunne se tilbage på en periode, hvor der havde været afholdt en del

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Bent Andersen fortæller. Nyhedsbrev sommer

Holbæk Arkæologiklub. Bent Andersen fortæller. Nyhedsbrev sommer Holbæk Arkæologiklub Bent Andersen fortæller Nyhedsbrev sommer 2013 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen holdt sit seneste møde den 3. juli, hvor man kunne se tilbage på de tilbud, som foråret havde budt på, lige

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Rasleblik fra middelalder ca. 13.-århundrede, det har siddet foran på hestens seletøj. Fundet af Jens Peter Lauritsen. Nyhedsbrev vinter 2015 Generalforsamlingen Den 18. november var

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Nyhedsbrev Sommer 2008

Holbæk Arkæologiklub. Nyhedsbrev Sommer 2008 Åbning af Danmarks Oldtid på Nationalmuseet Onsdag den 16. maj åbnede Natonalmuseet igen sin permanente udstilling om Danmarkd Oldtid efter den store ombygning, som har stået på i flere år. Det var en

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Tak til Tom Christensen Nyhedsbrev vinter 2014 Generalforsamlingen Den 26. november var dagen for den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på 13 af klubbens medlemmer,

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Besøg i Lejre Nyhedsbrev sommer 2011 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen har holdt møde den 24.maj, hvor man kiggede tilbage på de medlemstilbud, som havde været i de seneste måneder. Derpå

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Tegning fra 1800-tallet af Klekkendehøj Nyhedsbrev forår 2011 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen har holdt møde den 3. marts, hvor det kommende kvartals aktiviteter blev behandlet, og der

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Fund fra Litauen Nyhedsbrev nytår 2013 Generalforsamlingen Den 15. november var dagen for den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på 11 af klubbens medlemmer,

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Åbning af Holbæk Museums ArkæoLab Nyhedsbrev forår 2013 Bestyrelsesmøde Det var tid at afholde bestyrelsesmøde den 11. marts, og her var det tid at planlægge de aktiviteter, der skulle

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Generalforsamling 2011

Holbæk Arkæologiklub. Generalforsamling 2011 Holbæk Arkæologiklub Generalforsamling 2011 Nyhedsbrev nytår 2012 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen havde oprindeligt planlagt at holde møde den 5. december, men på grund af andre mødeaktiviteter måtte det flyttes

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Guldring fundet i november 2009 af Jannick Nielsen

Holbæk Arkæologiklub. Guldring fundet i november 2009 af Jannick Nielsen Holbæk Arkæologiklub Guldring fundet i november 2009 af Jannick Nielsen Nyhedsbrev nytår 2010 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen holdt den 1. december sit første møde efter generalforsamlingen, og på dette møde

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018 NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET juni 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen.

Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen. Nyhedsbrev København d. 15. maj 2018. Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen. Nytårskuren blev afholdt lørdag d. 20. januar og var som vanligt med spisning, Thomas Riemenschneider holdt talen og

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 17.09.17 23.09.17 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov I sommeren 2016 fandt tre heldige og ihærdige amatørarkæologer den hidtil største guldskat fra Danmarks vikingetid.

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom 2016-2 1 Siden sidst. Tirsdag den 19. januar: Foredrag på friskolen i samarbejde med Nutidens Husmødre, Foreningen Norden, Friskolen og Lokalhistorisk Forening.

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 20

Syddjurs Friskole Ugebrev 20 Syddjurs Friskole Ugebrev 20 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. maj 16.30-18: Møde for 1. klasses

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 38 Januar - april 2017

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 38 Januar - april 2017 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 38 Januar - april 2017 Praktiske oplysninger Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts, april 2017 Tilmelding Find ud af hvad du vil

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 35 Januar - maj 2016

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 35 Januar - maj 2016 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 35 Januar - maj 2016 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2016 Tilmelding: Find ud af hvad du vil

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Udsigt fra højen over Ladbyskibet Nyhedsbrev juli 2009 Side 1 af 8 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen var samlet den 16. april, hvor man planlagde den kommende sommers aktiviteter samt tog

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Detektorsøgning på Holbæk Museum Nyhedsbrev efterår 2012 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen holdt møde den 11. september, hvor man så tilbage på de ret så mange tilbud, som sommeren havde

Læs mere

LASS Nyhedsbrev februar 2017.

LASS Nyhedsbrev februar 2017. LASS. Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: Konstituering: Formand: Næstformand:

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Ingen tilmelding, du kommer bare - vi glæder os til at se dig :-)

Ingen tilmelding, du kommer bare - vi glæder os til at se dig :-) E-mail nyhedsbrev nr. 62 Cafe aften med et twist. Torsdag, 4. august 2016-18:00 til 20:00 Café Tower, Stürups Plads 1, dør 230 Helsingør Bycenter, 3000 Helsingør Lokalafdelingen inviterer dig på cafe aften

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk Program Sommer 2013 Forord ved formanden En lang og kold vinter er nu forbi, der har været god tid til at få materialet gjort i stand og alle ved at gamle tavler bør være smeltet og vasket inden jul og

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2019 sydvestjylland Liv med vilje Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentharristhomsen@outlook.dk

Læs mere

Lise Almind Rønsholt blev nyt medlem i bestyrelsen velkommen til Lise.

Lise Almind Rønsholt blev nyt medlem i bestyrelsen velkommen til Lise. Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn I år afholdt vi den lokale generalforsamling i Odense midtby på Kulturmaskinen ved Brandts. Vi synes at Kulturmaskinen er et dejligt sted, gode lokaler, god stemning

Læs mere

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10 November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Det er nu ved at blive efterår, især i Danmark ses det tydeligt på alle træernes flotte efterårsfarver og det kølige vejr, i Spanien er der stadig rimelig

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 32 Januar - april 2015

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 32 Januar - april 2015 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 32 Januar - april 2015 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2015 Tilmelding: Find ud af hvad du

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 15.september 2005 Nyt fra Dynes Nyt til Årsplanen: Torsdag den 17. november kl. 19.00: Informationsmøde om bh. klasse 06/07. Onsdag den 11. januar 2006 kl. 19.30:

Læs mere

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER.

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Nyhedsbrev 40 maj 2014. Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Vi har taget afsked efter mange års godt samarbejde

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Gode Garderkammerater! Vi nærmer os det nye årtusind og det igen tid til at

Læs mere

Støt vores sponsorer. de støtter os

Støt vores sponsorer. de støtter os Støt vores sponsorer de støtter os Prisliste pr. 1.april 2019 ½ time pr. uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time pr uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time voksen (over 18 år. 4 elever pr. hold) 235,00 kr. pr.

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 39 Maj-august 2017

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 39 Maj-august 2017 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 39 Maj-august 2017 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Maj, juni, juli, august 2017 Tilmelding: Find ud af hvad du vil være med

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem.

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. NR. 3, 2016 NYHEDSBREV Nr. 1, 222014- Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. Vores udstilling er lige om hjørnet, så det er nu, vi skal se at blive færdige

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Kommende arrangement: Sommerfest Infomøde i Varde Inspirationsdag i Esbjerg Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen 1 NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings Seniorklub Program for 2017 Højskoledag på Agerskov ungdomsskole onsdag den 22. februar. Kl. 10.00 Velkomst Kl. 10.15 Foredrag ved journalist, foredragsholder og

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer - 1 - Julegaver: Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer Hal: Her i vinterhalvåret er vi i hallen sammen med Regnbuen hver onsdag. Der kan dog være nogle onsdage

Læs mere

SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE

SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE Deltagerne ved 18. Sommerlejr i 2014 i Frejlev Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 19. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Holbæk Son

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2016

NYHEDSBREV. Oktober 2016 NYHEDSBREV Oktober 2016 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Sommerfest Hverdagens helt Frivillighedsprisen Foredrag Diverse messer Kommende arrangementer: Julefrokost Hjerneugen 2017 Julefond Faste

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå.

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå. Andet halvår 2017. August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl. 9.00 Vi starter fra Agtoftsvej kl. 9.00 og kører en tur i omegnen af Sønderborg. Returnerer til Agtoftsvej, hvor vi spiser vor medbragte

Læs mere

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST I DETTENYHEDSBREV KAN DU LÆSE OM Kalenderen for 8. juli 24. august Du kan se hele kalenderen her: http://www.hf-marienlyst.dk/kalender/ Bestyrelsen holder sommerferie

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Reception for årbog 2017 Det er med stor glæde, at vi igen kan invitere vores medlemmer til reception torsdag d. 5. oktober

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 16

Syddjurs Friskole Ugebrev 16 Syddjurs Friskole Ugebrev 16 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 23. + 24. april: Forældresamtaler i

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Nyhedsbrev september 2015

Nyhedsbrev september 2015 Forsiden Nyhedsbrev september 2015 Når dette nyhedsbrev når frem til medlemmerne, er vi ved starten af den første efterårsmåned, hvilket betyder at tilbuddene til jer kommer i en lind strøm. Jeg kan kun

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere