Fodboldklubben BNS. Januar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fodboldklubben BNS. Januar 2014"

Transkript

1 1 Fodboldklubben BNS Sponsortilbud 2014 Januar 2014

2 Tak for opbakningen! Traditionen tro har vi i Fodboldklubben BNS udarbejdet en sponsorfolder, hvor de forskellige sponsormuligheder i BNS er beskrevet. Som du ved, er vi i en klub som BNS meget afhængige af den uvurderlige hjælp, som alle vores sponsorer yder. Vi håber derfor, at der blandt tilbudene også er ét, der tiltaler dig. Og der er naturligvis også mulighed for at indgå særlige aftaler med et tilpasset indhold. Du er derfor meget velkommen til at kontakte en af os i sponsorudvalget i BNS herom kontaktoplysningerne finder du i denne folder. På forhånd tak! Fodboldklubben BNS Sponsorudvalget Kort om Fodboldklubben BNS Fodboldklubben BNS blev etableret den 1. januar 2006 som en selvstændig fodboldklub efter at have været et udvalgssamarbejde, indgået mellem fodboldafdelingerne i Blans UI, Nybøl IF og Sundeved Fodboldklub. Samarbejdet blev etableret i 1990 med det formål at fremme fodboldspillet for børn og unge i den gamle Sundeved kommune. I dag er Fodboldklubben BNS en af områdets største fodboldklubber med over 400 spillere i alle aldre og over 75 frivillige trænere og hjælpere, som arbejder for, at der kan spilles fodbold i Sundeved. BNS er kendt som en god og veldrevet fodboldklub med mange flotte resultater. Senest påskønnet af JBU med titlen som Årets børnefodboldklub i 2003, af DIF med et diplom for arbejdet med et Godt idrætsmiljø for unge i 2006, af DBU med nomineringen af BNS som "Årets breddeklub 2007" og i april 2008 med kåringen som "Årets forening 2007" i Sønderborg Kommune. Du kan læse meget mere om Fodboldklubben BNS på vores hjemmeside 2 Indholdsfortegnelse Sponsortilbud 1 Bandereklame indendørs... Sponsortilbud 2 Spilletrøjer (senior)... Sponsortilbud 3 Spilledragter (11-mands)... Sponsortilbud 4 Spilledragter (7-mands)... Sponsortilbud 5 Spilledragter (5-mands)... Sponsortilbud 5A Spilledragter (3-mands 1 sæt)... Sponsortilbud 5B Spilledragter (3-mands 2 sæt)... Sponsortilbud 6 Kampbold... Sponsortilbud 7 Sponsorvæg... Kontaktoplysninger sponsorudvalget... 3

3 Sponsortilbud 1 Bandereklame indendørs Vi kan tilbyde indendørs skilte-/bandereklamer i Sundeved-hallerne. Bandereklamer bliver ophængt i hal 2, hvor BNS spiller og træner hele vintersæsonen. Ud over BNS benytter dog også en lang række andre foreninger og personer denne hal, så med en bandereklame i hallen er du sikret god eksponering og synlighed hele året igennem. Bandereklamen er fremstillet af 6 mm hvid PVC-plade og har målene 600 x 2000 mm. Bandereklamen bliver ophængt i Sundeved-hallernes hal 2 (med det grønne gulv). Omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse af bandereklamen står BNS for. Aftalen gælder for minimum 3 år Nye bander 2013 PRIS: År 1: kr. (inklusive fremstillingsomk.) År 2: kr. År 3->: kr. Ovenstående ydelse/priser er ikke momsbelagte.

4 Sponsortilbud 2 Spilletrøjer senior Med dette tilbud får du mulighed for at blive trøjesponsor for klubbens seniorhold, som pt. spiller i Serie 4 BNS køber personlige spilledragter i vores klubfarve. Du kan vælge at blive sponsor for én eller flere spilletrøjer. BNS trykker dit firmalogo på den (de) spilletrøje(r), som du har valgt at sponsorere. Som sponsor er der mulighed for at købe BNS profiltøj med dit logo til, medarbejder og familie kr. pr. spilletrøje v/1-farver sponsortryk. Denne ydelse/pris er ikke momsbelagt. Aftalen gælder for 2014.

5 Sponsortilbud 3 BNS spilledragter (11-mands) Med dette tilbud får du mulighed for at blive sponsor for et helt 11-mands hold. BNS køber et sæt spilledragter i vores klubfarve. Du kan vælge, hvilket hold du ønsker at være sponsor for (undtaget senior). Hvis der er flere sponsorer til samme hold, finder vi i fællesskab en løsning. BNS trykker dit firmalogo på det sæt spilledragter, som du har valgt at sponsorere. Som sponsor er der mulighed for at købe BNS profiltøj med dit logo til, medarbejder og familie kr. (ekskl. moms) for at sponsorere spilledragter for et helt hold (v/1-farvet sponsortryk). Et sæt spilledragter består af 13 spilletrøjer, 13 shorts, 14 par strømper og 1 målmandssæt. Faktura vil følge fra vores tøjleverandør, så prisen tillægges moms. Aftalen gælder for 2014, men tøjet vil blive brugt, så længe det er pænt.

6 Sponsortilbud 4 - BNS spilledragter (7-mands) Med dette tilbud får du mulighed for at blive sponsor for et 7-mands hold. BNS køber et sæt spilledragter i vores klubfarve. Du kan vælge, hvilket hold du ønsker at være sponsor for. Hvis der er flere sponsorer til samme hold, finder vi i fællesskab en løsning. BNS trykker dit firmalogo på det sæt spilledragter, som du har valgt at sponsorere. Som sponsor er der mulighed for at købe BNS profiltøj med dit logo til, medarbejder og familie kr. (ekskl. moms) for at sponsorere spilledragter for et 7-mands hold (v/1-farvet sponsortryk). Et sæt spilledragter består af 10 spilletrøjer, 10 shorts, 11 par strømper og 1 målmandssæt. Faktura vil følge fra vores tøjleverandør, så prisen tillægges moms. Aftalen gælder for 2014, men tøjet vil blive brugt, så længe det er pænt.

7 Sponsortilbud 5 - BNS spilledragter (5-mands) Med dette tilbud får du mulighed for at blive sponsor for et 5-mands hold. BNS køber et sæt spilledragter i vores klubfarve. Du kan vælge, hvilket hold du ønsker at være sponsor for. BNS trykker dit firmalogo på det sæt spilledragter, som du har valgt at sponsorere. Som sponsor er der mulighed for at købe BNS profiltøj med dit logo til, medarbejder og familie kr. (ekskl. moms) for at sponsorere spilledragter for et 5-mands hold (v/1-farvet sponsortryk). Et sæt spilledragter består af 7 spilletrøjer, 7 shorts, 8 par strømper og 1 målmandssæt. Faktura vil følge fra vores tøjleverandør, så prisen tillægges moms. Aftalen gælder for 2014, men tøjet vil blive brugt, så længe det er pænt.

8 Sponsortilbud 5A+B - BNS spilledragter (3-mands, 1 el. 2 sæt) Med dette tilbud får du mulighed for at blive sponsor for et eller flere 3-mands hold. Disse hold spiller kampe for sjov på meget små baner og reelt uden målmand på holdene. Helt i tråd med DBU s anbefalinger i Den nye vej, som anbefaler fodbold for de allermindste på små baner, mod små mål, med få spillere og således med rigtig mange berøringer. BNS køber et eller flere sæt spilledragter i vores klubfarve. Du kan vælge, hvilket hold du ønsker at være sponsor for. BNS trykker dit firmalogo på det sæt spilledragter, som du har valgt at sponsorere. Som sponsor er der mulighed for at købe BNS profiltøj med dit logo til, medarbejder og familie. 5A: kr. (ekskl. moms) for at sponsorere spilledragter for et 3-mands hold 5B: kr. (ekskl. moms) for at sponsorere spilledragter for to 3-mands hold (v/1-farvet sponsortryk). Et sæt spilledragter består af 6 spilletrøjer, 6 shorts og 6 par strømper. Faktura vil følge fra vores tøj leverandør, så priserne tillægges moms. Aftalen gælder for 2014, men tøjet vil blive brugt, så længe det er pænt.

9 Sponsortilbud 6 Kampbold Med dette tilbud får du mulighed for at blive sponsor af en kampbold samt få dit firmanavn/logo på sponsorvæggen. BNS køber en kampbold samt lader dit firmanavn/logo trykke på vores sponsorvæg. 750 kr. for at sponsorere kampbold. Denne ydelse/pris er ikke momsbelagt.

10 Sponsortilbud 7 Sponsorvæg Med dette tilbud får du mulighed for at få dit firmanavn/logo på vores sponsorvæg. BNS lader dit firmanavn/logo trykke på vores sponsorvæg. Vi opsætter sponsorvæg på Vester Sottrup og Nybøl stadion og i vores klubhus. Sponsorvægen er en 10mm PVC plade på 122x240 cm. 500 kr. for at få dit logo på sponsorvægen. Denne ydelse/pris er ikke momsbelagt.

11 PR- og sponsorudvalget i Fodboldklubben BNS! Per Schubert, formand Per Eggen Bojskovvej 20, Rufas Stationsgade 15, Vester Sottrup 6400 Sønderborg 6400 Sønderborg Mobil Telefon Mobil Claus Elbæk Herbert H. Andresen Højlund 52, Vester Sottrup Fuglsangvej 12, Øster Sottrup 6400 Sønderborg 6400 Sønderborg Mobil Mobil Frode Steffensen Fredsløkke 11, Vester Sottrup 6400 Sønderborg Mobil Calle Friedrichs Povlstoft 12, Blans 6400 Sønderborg Telefon Mobil Jens Lauritzen Lerløkke 43, Vester Sottrup 6400 Sønderborg Telefon Mobil Allan Frost Petersen Fredsløkke 8, Vester Sottrup 6400 Sønderborg

12 1.000 tak for din støtte! Som sponsor er du automatisk medlem af

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Håber, at have vækket jeres interesse.

Håber, at have vækket jeres interesse. Bliv Sponsor i HPTI Er du firmaet der ønsker at have dit navn promoveret gennem fynsk fodbold? Har du brug for at få dit produkt eksponeret gennem en stærk sportsgren? Hvis dette er tilfældet vil et sponsorat

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 "Virksomheder, der har udgifter til sponsorering af fx sportsklubber og kulturelle foreninger, modtager ofte reklameydelser i form af omtale af virksomhedens navn og logo på bandereklamer,

Læs mere

- Når det betaler sig for alle parter

- Når det betaler sig for alle parter Sponsoraftale - Når det betaler sig for alle parter Horsens Tennis Klub Kraghsvej 3 8700 Horsens www.horsenstennisklub.dk sponsor@horsenstennisklub.dk Horsens Tennis Klub - Tennis for HELE familien Hvem

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd Indledning Vision 2020 Den orange tråd er at skabe en klar målsætning for fodboldafdelingen om, hvor klubben står, og hvilke mål der skal arbejdes

Læs mere

TRYGHED ÅBENHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT ANSVARLIGHED

TRYGHED ÅBENHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT ANSVARLIGHED Velkommen i klubben Erritsø GIF fodboldafdeling Snaremosevej 69 Erritsø 7000 Fredericia www.egif.dk TRYGHED ÅBENHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT ANSVARLIGHED I EGIF S FODBOLDAFDELING bliver der ydet et kæmpe

Læs mere

Mod nye mål - med et stærkt hold

Mod nye mål - med et stærkt hold Mod nye mål - med et stærkt hold Fodbold handler om mål. Det hold der scorer flest mål vinder. Det er også sjovt at lave mål. Arbejdet på at score mål skaber energi, fællesskab og gode oplevelser. På og

Læs mere

Taastrup FC Fakta om klubben

Taastrup FC Fakta om klubben Taastrup FC Fakta om klubben En af Danmarks største fodboldklubber (DIF s 2011 opgørelse) En stærk organisation med dygtige og professionelle ledere Divisionsfodbold gennem flere år Målsætning om at spille

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

Støt Christiansbjerg IF

Støt Christiansbjerg IF Støt Christiansbjerg IF Håndbold på bjerget Kære sponsor I CIF Håndbold vil vi gerne byde velkommen til en ny sæson, med masser af smil, sammenhold og godt håndbold. CIF Håndbold holder til i Christiansbjerghallen

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

GUIDE TIL UNGDOMSFODBOLD RINGKØBING IF

GUIDE TIL UNGDOMSFODBOLD RINGKØBING IF GUIDE TIL UNGDOMSFODBOLD RINGKØBING IF Version 5 - august 2015 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Ringkøbing IF... 4 3. Ungdomsudvalgets arbejdsopgaver... 5 4. Retningslinjer for dannelse af hold

Læs mere

VELKOMMEN TIL BRØNDBYERNES IF

VELKOMMEN TIL BRØNDBYERNES IF VELKOMMEN TIL BRØNDBYERNES IF INFORMATION TIL TRÆNERE & LEDERE Klubbens målsætning At være en fremtidsorienteret forening tilpasset tidens krav og med respekt for ånd og holdninger, med fokus på både kvalitet

Læs mere

Pas godt på de frivillige: FÅ EN FRIVILLIG-ANSVARLIG

Pas godt på de frivillige: FÅ EN FRIVILLIG-ANSVARLIG Pas godt på de frivillige: FÅ EN FRIVILLIG-ANSVARLIG UDEN FRIVILLIGE INGEN FORENING Så enkelt kan det siges. Som forening har I både formand, kasserer, ungdomsansvarlig, sponsoransvarlig osv. Men har I

Læs mere

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015 KLUBBLADET Varde Tennisklub 2015 Juniortræning Mandagen er reserveret til juniortræning. Se side 7 Sponsorer Se alle vores sponsorer på side 8. Fællestræf Fortsætter om mandagen. Se mere på side 11 Tennisskole

Læs mere

Børne- og Ungefolder 2015-16

Børne- og Ungefolder 2015-16 Børne- og Ungefolder 2015-16 Side 1 Børne- & Ungeudvalget i JHF Kreds 7 2015-2016 Klaus K. Svendsen Seminarievej 132 6760 Ribe Mobil: 28 83 35 67 Mail: klaussvendsen@icloud.com Ansvar: Høje Piger Flemming

Læs mere

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Denne håndbog er til hjælp til klubben trænere og ledere i HVB børn og ungdom. Er der punkter i syntes mangler så send mig en mail eva@hvb-fodbold.dk

Læs mere

herning ishockey klub

herning ishockey klub herning ishockey klub Fundraisers Bliv en del af Herning ishockey klub HIK en klub med lange og stolte traditioner HIK har siden starten i 1947 været omdrejningspunktet for udvikling af ishockeysporten

Læs mere

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS BMS ELITEBASKET Bliv sponsor for Basketballklubben BMS Velkommen i BMS Basketballklubben BMS er en af de mest vindende klubber i dansk basketball med mange mesterskaber i de 40 år, klubben har eksisteret.

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu?

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Hovedsponsor for Søften gymnastikforening Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Søften GF Guldsponsorer Kontaktliste: Tak for din interesse i at blive træner i SGF-fodbold. Du kan se frem til mange

Læs mere

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER Introduktion Powerbooking er en virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af bookingsystemer til tennisklubber. Systemet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere