lokalbladet Hillerød Testamente - nødvendigt? Oktober 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "lokalbladet Hillerød Testamente - nødvendigt? Oktober 2016"

Transkript

1 lokalbladet Hillerød N r. 3 Oktober 2016 Arv - hvem arver? Testamente - er det nødvendigt? Vi sætter fokus på arv og testamente. Læs mere i dette nummer af Lokalbladet. Og kom til vort arrangement den 3. november 2016.

2 Lokalbladet oktober 2016 side 2 Læs i dette nummer: Fra formanden... 3 Flot rejse til Italien... 5 Ny dato for jazzaften... 7 Borgerrådgiver... 8 IT-support Mandagsmøder Besøgsvenner Værd at vide om kommende temamøder Værd at vide om arv og testamenter møde 3/ Værd at vide om hjernen og den 3. alder møde 23/ Værd at vide om fuldmagt, værgemål møde 17/ TEMA Arv og testamente Debatgruppen Studiekredsen Faste aktiviteter i Ældre Sagen Hillerød Bestyrelsen Ældre Sagen Hillerød... 35

3 Lokalbladet oktober 2016 side 3 Fra formanden I skrivende stund er det september og hvilken september har det ikke været! Efteråret er dog på vej, men atter en årstid, hvor vi kan fryde os over de smukke farver ude i naturen og hyggetid sammen med andre. Men det er desværre ikke alle, der har nogen at hygge sig med. Lige nu tales der meget i medierne om ensomhed, som vi alle kan føle, både når vi er alene, men også sammen med andre. Når livet gør rigtig ondt, er det svært at komme væk fra den tilstand og bede om hjælp, fordi det er tabu at være ensom. Men det mærker vi alle af og til børn, unge, såvel som ældre. For nogen er det svært at komme ud af ensom heden, og det er sørgeligt. For hvordan kommer man væk fra den triste tilstand? Det kan vi hver især hjælpe til med, vise at man som medmenneske er imødekommende. Smil, giv et venligt ord, også til én du ikke kender! En fremmed er et mennes ke, du ikke har mødt. Ikke at jeg tror, man kan fjerne følelsen af ensomhed den vej, men i det mindste kan man glæde vedkommende. Det ved jeg, også fra mig selv, når jeg har haft brug for at nogen vil mig og komme mig i møde. Derfor: Tag din nabo under armen og s e, hvad der sker! Mange hilsner og på gensyn til Ældre Sagens aktiviteter. Grete Bjerager Formand PS: Til kalenderen 2017 Årsmøde den 8. marts, Danmarksrejse august (Fyn & Øerne), Udlandsrejse midt september (Kroatien?). Mere info i næste blad.

4 annonce MAD DER SMAGER TIL PENSIONISTER Gratis levering: mandag, onsdag og fredag 59,00 pr. måltid v/månedsabonnement 65,00 pr. måltid enkeltbestilling, min. 2 sammenhængende dage Ring for yderligere information Telefontid: Alle hverdage Kl Gørløsevej 13, 3550 Slangerup Tlf.:

5 Lokalbladet oktober 2016 side 5 Flot rejse til Italien men vejret var ikke det bedste! I september måned drog 34 forventningsfulde medlemmer af Ældre Sagen til Italien og fik en stor oplevelse. Turen gik bl.a. til Assisi, hvor den danske fransikanermunk, broder Theodor, viste rundt og fortalte med stor lune om Frans af Assisi og kirken, fortæller Henny Simonsen, som var turleder på rejsen. Et dejligt besøg i Siena, en af de større, kendte byer i Toscana, endte i et decideret skybrud, og regntøj og paraplyer kommer frem. Vi besøgte flere vingårde og smagte på lækker vin. Efter 3 dage på fastlandet, sejlede vi til den dejlige ø Elba, hvor vi nød den skønne natur og fulgte i Napoleons fodspor. En spændende bjergtur blev det også til med åben 2-personers gondol. Vi boede på gode hoteller og fik dejlig italiensk mad. Og vi var heldige med en meget vidende guide. Alt i alt udtrykker Henny stor tilfredshed med turen.

6 Vidste du zoneterapi kan forebygge og afhjælpe: Hovedpine Muskelspændinger Kramper i benene Kredsløbsforstyrrelser Fordøjelsesproblemer Erfaren zoneterapeut, nerverefleksolog og massør tilbyder behandlinger. Tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Ring eller mail, hvis du vil vide mere. Kirsten Torp Dyrehavevej 13, 3400 Hillerød Tlf zonetorp@youmail.dk Tænker du på at sælge din bolig? Så ring på og få en troværdig boligsnak med os Søderberg / Nielsen aps Ejendomsmæglere, MDE Frederiksværksgade 7, 3400 Hillerød Tlf hilleroed@danbolig.dk

7 Lokalbladet oktober 2016 side 7 ALL THAT JAZZ! Sæt kryds i kalenderen 18. november! Så skal der jazzes og danses Grønnegade Jazzband spiller løssluppen swing- & jazzmusik, som ikke kun henvender sig til inkarnerede jazzfans. Bandet har eksisteret i 10 år og med sang på næsten alle numre, er der altid en glad stemning. Det bliver en festlig aften, hvor vi starter kl. 18 med spisning og bagefter dans for fuld musik. Nærmere følger i næste nummer af Lokalbladet.

8 Lokalbladet oktober 2016 side 8 Er du utilfreds med kommunens behandling af din sag, eller har du brug for hjælp til at forstå en afgørelse? Hillerød Kommunes borgerrådgiver, Maja Ekberg-Hansen, kan rådgive dig om klagemuligheder og sagsbehandlingsregler inden for kommunens områder. Hun kan hjælpe dig rundt i det kommunale system og skabe dialog mellem dig som borger og kommunen. Borgerrådgiveren er dit talerør til kommunen og kan hjælpe dig med at blive hørt i sager, hvor du synes, at kommunens behandling af din sag ikke er god nok. Det er nu et år siden, at Maja Ekberg-Hansen blev ansat og i den periode har hun haft ca. 100 henvendelser fra borgere i Hillerød Kommune. Måske kan hun også hjælpe dig? Hun kan: Rådgive dig om, hvordan du klager over kommunens afgørelser, og hvem der kan behandle din klage. Hjælpe dig, hvis du har svært ved at forstå en afgørelse fra kommunen.

9 Lokalbladet oktober 2016 side 9 Tage imod og videreformidle dine forslag til, hvordan kommunens sagsbehandling og betjening kan forbedres. Hjælpe dig med at skabe eller genskabe kontakt og dialog med kommunens forvaltning. Behandle klager over kommunens sagsbehandling. Borgerrådgiveren kan ikke ændre i kommunens afgørelser eller behandle klager over det politisk vedtagne serviceniveau. Du kan ringe til borgerrådgiver Maja Ekberg-Hansen mandag kl og torsdag kl på telefon Åbent alle weekender t.o.m 3. søndag i advent fra 12 Tilbring en eftermiddag med en du holder af i smukke naturlige omgivelser - direkte til Esrum sø. Vi byder jer indenfor på friskmalet kaffe i flere varianter, spændende the blandinger

10 annonce God musik - til en glad fest! Sølv- og guldbryllup Rund fødselsdag Bryllup Firmafest Reception Musikalsk underholdning i absolut topklasse. Jeg leverer musikken til jeres fest, så kan I nøjes med at nyde festen. God musik er den halve fest. Mere end 25 års erfaring. Velkommen i mit demo-lokale i mit hjem i Hillerød, hvor der er mulighed for en kop kaffe, en musiksnak og ikke mindst musikalske smagsprøver. Stort keyboard-anlæg Instrumentalmusik under spisningen + sang til dansemusikken Steen Knuthsen steen@knuthsen.dk

11 Lokalbladet oktober 2016 side 11 Nu starter vi IT-support Vi er nu klar til at gå i luften med vor nye IT- support i hjemmet. Har du problemer med din PC, driller teknikken lidt, og er der ting, du er usikker på, kan du måske hente hjælp gennem vor nye IT-support. Som vi skrev om i sidste nummer af Lokalbladet, ønsker vi at starte en IT-support til medlemmer af Ældre Sagen i Hillerød, og vi har nu en lille kreds af hjælpere klar. Vi har ikke faciliteter til en IT-café, som mange andre lokalafdelinger benytter sig af, men derimod vil vi tilbyde hjælp direkte i hjemmet. Du skal altså ikke møde op med din PC vi kommer i stedet for og klarer problemet hjemme på din egen PC. Det, vi kan hjælpe med, er de små ting, der driller i hverdagen. Eller de større ting, der bare er for irriterende. Men det er ikke en decideret PC undervisning, hvor vi gennemgår hele programmer vi har fokus på specifik problemløsning. Reparation af PC en kan vi ikke påtage os. Ring til en af vore IT-hjælpere og forklar, hvad dit problem er, så prøver vi at hjælpe. Får du ikke fat i den første, så prøv en anden opgaverne vil blive fordelt under alle omstændigheder: Per Carl Gossmann Peter Helms Keld Ivan Pedersen Da Hillerød kommune har et større geografisk område, har vi besluttet at opkræve et beløb på kr. 50 til dækning af kørselsudgifter, afregnes direkte med IT-hjælperen. Vi forventer, besøget vil tage et omfang af max. 1 time.

12 Lokalbladet oktober 2016 side 12 Læs om vinterens mandagsmøder Program for november, december, januar og februar. Alle foredrag er i Grønnegadecentret. Husk billetter sælges efter først til mølle princippet! Aktivitetsleder: Henny Simonsen, tlf , hennysimonsen@privat.com Mandag, den 7. november 2016 kl. 14:30-16:30 Journalist og forfatter Peer Kaae fortæller om Axel Strøbye Axel Strøbye var en af Danmarks største skuespillere. Han nåede det hele fra legendariske roller i Olsenbanden og Matador til det store klassiske repertoire på Det Kongelige Teater. Men bag facaden var den sprudlende og komiske skuespiller et angstpræget menneske. Han var tvilling, og forældrene, der forbød ham at blive skuespiller, gjorde hele vejen gennem barndommen stor forskel på ham og broderen. Foredraget tager udgangspunkt i den biografi, som Peer Kaae og Per Kuskner udgav i Mandag, den 5. december 2016 kl. 14:30-16:30 Sognepræst Kirsten Schmidt fortæller om præstelivet på Orø Kirsten Schmidt var kun 29 år, da hun som smart københavnerpige tiltrådte stillingen som præst på Orø. Efter 28 år kan hun se tilbage på store glæder og svære kampe, som hun har gennemlevet med engagement og humor. Et personligt vendepunkt blev, da hun fik udgivet sin første præsteroman Pastor Janssons fristelser, hvor hun skrev sig igennem problemerne. Foreløbig er det blevet til 5 romaner.

13 Lokalbladet oktober 2016 side 13 Under foredraget vil Kirsten Schmidt fortælle om præstelivet på Orø og læse op fra sine romaner. Mandag, den 9. januar 2017 kl. 14:30-16:30 Jeannet Ulrikkeholm synger smukke danske sange Jeannet Ulrikkeholm synger og publikum er med på fællessang. Jeannet akkompagnerer på guitar, guitarlut og cello. Der er tekster af bl.a. H.C. Andersen, Thomas Kingo, Jeppe Aakjær, Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og Tove Ditlevsen. Jeannet fortæller om sangene, inden hun synger dem. Der er historier til næsten alle sangene, så man får stof til eftertanke. Jeannet synger også lystige viser i løbet af arrangementet - og et par enkelte sørgelige. Jeannet Ulrikkeholm er cand.mag. og underviser på Folkeuniversitetet i København. Hun har skrevet bøger og har indspillet 2 cd'er med sin søn, fløjtenisten Valdemar Ulrikkeholm.

14 Bløde hudvenlige materialer OrthoStretch fleksibelt overlæder EnergySole med optimal stødæmpning Ingen indvendige generende syninger New Feet Det danske fi rma New Feet har i tæt samarbejde med nordiske behandlere og europæiske designere udviklet skoløsninger til behandling og pleje af følsomme, diabetiske eller gigtramte fødder. New Feets fodtøj adskiller sig fra almindelige fabriksfremstillede sko ved: Optimal støddæmpning - alle modeller har en 6 mm udtagelig biomekanisk EnergySole Bred forfod & høj stabilitet Blødt polstret skind og udvalgte liningsmaterialer Svedabsorberende og friktionsdæmpende foer Ingen indvendige generende syninger Fodtøjet kan let tilpasses den enkelte - f.eks. er de ekstra lange velcroremme lette at korte af og hælkappen er termoplastisk Der anvendes udelukkende gennemfarvet læder og ØkoTex 100 certifi cerede tekstiler Alle komponenter i fodtøjet er fremstillet i henhold til EUs standarder og miljøkrav God plads til individuelle indlæg DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU Åbent for salg af sko: Onsdage kl & Statsaut. Fodterapeut Vivian Andersen Ndr. Jernbanevej 13C 3400 Hillerød Tlf

15 Lokalbladet oktober 2016 side 15 Mandag, den 6. februar 2017 kl. 14:30-16:30 Anne Laxholm danselærer, iværksætter, Vild med dans dommer og forfatter holder foredrag over emnet GIV MIG ET ÅR. I sit foredrag, som er baseret på hendes netop udkomne bog Giv mig et år, fortæller Anne om sit begivenhedsrige liv i en verden af dans en rejse, der bragte hende og hendes mand, Hans, fra Danmark til England, fra titlen som nordsjællandsmester til verdensmestre og først hjem til Danmark 28 år senere. Hun beretter om nogle af de udfordringer, de mødte undervejs, ikke kun i dansekarrieren, men også i livets øvrige aspekter, deriblandt partnerskab, ægteskab og rollen som iværksættere i firmaet CHRISANNE. Foredraget giver et indblik i en elitesportskarriere på topplan, og sidenhen en rolle som medejer i et meget succesrigt og hurtigt voksende firma inden for danseindustrien og dansestudiet Dance Academy Laxholm i Hørsholm. Endelig vil Anne naturligvis også fortælle om sin rolle som en af dommerne i det populære TV2 program Vild med Dans, hvor hun har medvirket siden starten i 2005.

16 Lokalbladet oktober 2016 side 16 Det er guld værd for os begge Lokalbladet har været med på en kigger, da besøgsven Gitte Christiansen besøgte Esther Teglhus på en solrig mandag i september måned. Der går ikke mange minutter i Esthers stue, inden man fornemmer den helt specielle kemi, der er mellem hende og besøgsvennen Gitte. De fungerer bare sammen. Sådan har det været det sidste års tid, hvor Gitte startede som besøgsven hos Esther. Esther sidder i stuen og fortæller lidt om sit liv. Hun stammer oprindeligt fra Als, men kom som 20-årig til Hillerød og har været kommunalt ansat. Esther er 90 år, er svagtseende og har også et hørehandikap. Men humøret fejler ikke noget og man mærker også, det er en vidende person, der følger godt med i alt. Igennem Dansk Blindesamfund blev der etableret en kontakt til Ældre Sagen i Hillerød, og efter kort tid blev det perfekte match fundet i Gitte Christiansen. Gitte gik på pension sidste år (har arbejdet som skolesekretær), efter et par måneder, befandt hun sig i den velkendte situation, at nu skal der ske et eller andet. En omtale i Lokalbladet vakte interesse, og jeg har aldrig fortrudt det, siger Gitte. Gitte møder op hos Esther hver mandag eftermiddag. Der tales om alt, for selv om Esther er synshandikappet, så følger hun med gennem lydmateriale fra Dansk Blindesamfund. Både aktuelle nyheder, men også romaner, og for tiden er det Annette Engell Utro, håb og kærlighed om hendes liv med Hans Engell. Hun har endnu ikke læst om skilsmissen! En besøgsven skal normalt afsætte 1-2 timer, én gang om ugen. Men i nogle tilfælde bliver det til mere, og f.eks. hjælper Gitte også Esther med indkøb i den lokale Superbrugsen. At komme hjemmefra er et dejligt afbræk i den daglige rutine. Esther skriver en indkøbsseddel, og som hun siger jeg forstår ikke, du kan læse, hvad jeg skriver, men Gitte forsikrer, at det går ganske godt.

17 Lokalbladet oktober 2016 side 17 At være besøgsven er guld værd for os begge to udtaler Gitte og tager et lille sip af rosévinen på sofabordet for når det er sommer, så kommer vinen på bordet, om vinteren er det et eller andet varmt. Besøgsvenner er en af hjørnestenene i Ældre Sagens sociale arbejde. I Hillerød har vi ca. 40 besøgsvenner, og der er altid brug for flere. Du skal regne med at bruge et par timer én dag om ugen, efter aftale. I får en snak over en kop kaffe, går en lille tur, læser avisen, spiller kort, eller hvad I nu har lyst til. Kontaktperson for Ældre Sagens besøgsvenner i Hillerød er Birgit (Gitte) Sønderbye hun sørger for at få skabt den rigtige match, så det kan blive til fælles bedste. Hvis du har fået mod på at blive besøgsven, eller bare gerne vil høre mere, så kontakt Birgit: birgitsonderbye@gmail.com eller tlf

18 Lokalbladet oktober 2016 side 18 Værd at vide om kommende temamøder til vinter. Vi sætter fokus på 4 interessante emner! Læs mere om de enkelte arrangementer på de efterfølgende sider. Torsdag, den 3. november 2016 kl. 18:30 i Grønnegadecentret: Arv og Testamente Hvordan er de nye arveregler, og bør jeg skrive testamente? Læs også mere om dette emne på side 24 Onsdag, den 23. november 2016 kl. 18:00 i FrederiksborgCentret: Hjernen og den tredje alder Hvordan passer vi på vores hjerner? Bliver vi klogere eller dummere, når vi bliver ældre? Tirsdag, den 17. januar 2017 kl. 18:30 i Grønnegadecentret: Fuldmagt, værgemål og indflytning i plejebolig Måske kan en pårørende fuldmagt hjælpe dig? Torsdag, den 16. marts 2017 kl. 18:30 i Grønnegadecentret: Seniorboligen Jura og økonomi omkring seniorboligen og hvordan ser fremtidens seniorbolig ud. Mere om dette arrangement i Lokalbladet februar 2017.

19 Lokalbladet oktober 2016 side 19 Værd at vide om arv og testamente. Bliv opdateret på de nye arveregler og få svar på, om du bør oprette et testamente. Torsdag, den 3. november 2016 kl. 18:30 i Grønnegadecentret v/advokat Erik Turley, Advokathuset Hvem arver mig? Mange vil tænke, at det er et spørgsmål, der slet ikke er tvivl om for det er den enkelte sikker på. Enten fordi man har oprettet et testamente, eller fordi man mener, at de almindelige arveregler sikrer, at arven havner det rigtige sted, når man dør. Men er det altid så sikkert? Mange efterladte bliver ofte overraskede, når de står i situationen og kan se, at den fordeling af arv, der er resultatet af testamentet eller de generelle arveregler, slet ikke passer til den konkrete situation og afdødes ønsker. Det kan skyldes, at man har oprettet et testamente for lang tid siden og efterfølgende er der sket måske mange ændringer i ens eget liv eller børnenes tilstedeværelse de er måske blevet skilt og gift igen eller lever papirløst sammen med en ny partner og har måske fået børn på ny. Arvereglerne er også lavet om for nogle år siden, hvor bl.a. reglerne om tvangsarvens størrelse er ændret til noget meget mindre end tidligere. Passer indholdet af det testamente, man etablerede for måske 10 eller 20 år siden så stadigvæk til den enkeltes aktuelle og konkrete situation? Der kan være mange gode grunde til at give dette en ekstra overvejelse. Arrangør Ældre Sagen: Bente Claudi

20 Tal med en bank, der forstår dig Du bestemmer selv emnet - ny bil, bolig, forsikring eller bare mere luft under vingerne. INTERESSERET? Så lad os tage en snak om dine og familiens planer. På gensyn i Spar Nord Hillerød Københavnsvej 31 Telefon: tættere på

21 Lokalbladet oktober 2016 side 21 Værd at vide om - hjernen og den tredje alder. Foredrag af Peter Lund Madsen Onsdag, den 23. november 2016 kl. 18:00-20:30 i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød Hillerød Kommune, Ældrerådet og Ældre Sagen inviterer til en informativ aften med læge og hjerneforsker Peter Lund Madsen. Arrangementet henvender sig både til personer med en demenssygdom, pårørende og andre interesserede. Program 1. Velkomst 2. Foredrag af Peter Lund Madsen: Hjernen og den tredje alder - med fokus på demens Hvordan passer vi på vores hjerner? Bliver vi klogere eller dummere, når vi bliver ældre? Hvorfor går hjernens udvikling aldrig i stå? 3. Kommunens demenskonsulent og demenskoordinatorer vil informere om byens tilbud til personer med demens og deres pårørende. Dørene åbner kl. 17:30. Der er plads til de første 180 personer. Der serveres sandwich, øl og vand. Pris: 20 kr. som betales ved indgangen. Der modtages kun kontanter. Tilmelding ikke nødvendig Ved spørgsmål kan kommunens demenskonsulent Susie Dybing kontaktes på tlf.: OBS! Hillerød Kommune har et tilbud om afløsning i eget hjem til borgere med en demenssygdom og andre svækkede ældre, der ikke kan være alene. Tilbuddet skal visiteres, og det skal aftales i god tid. Kontakt Visitationen på tlf for nærmere information.

22 STAVGANG FOR ALLE! Gå dig glad! Formiddagshold: mandag onsdag fredag Begynderkurser og forsat instruktion Henvendelse til Bodil M. Nielsen Tlf.: VEJEN TIL RIGDOM Giv værdi til dig selv og andre med et frivilligjob GODE KOLLEGER Kontakt os på tlf eller kom forbi i butikken på Helsingørsgade 21, 3400 Hillerød for at høre mere. SOCIALT BIDRAG GODE OPLEVELSER GLADE MENNESKER

23 Lokalbladet oktober 2016 side 23 Værd at vide om fuldmagt, værgemål og indflytning i plejebolig Møde for dig, der er pårørende til en svækket ældre, eller til dig, der er interesseret i ny viden. Tirsdag, den 17. januar 2017 kl. 18:30 i Grønnegadecentret v/socialrådgiver i Ældre Sagen Kirsten Dyrborg, Livet er uforudsigeligt. Ingen ved, hvad fremtiden bringer. Selv om det ikke er rart at tænke på, at uheldet kan ramme os, kan det være en god idé også at tage højde for de mindre behagelige hændelser i livet. At komme ud for en trafikulykke eller at blive ramt af en demenssygdom kan betyde, at du bliver ude af stand til at træffe beslutninger selv. Det kan vanskeliggøre tilværelsen for fx en ægtefælle, der ikke umiddelbart kan disponere over sin ægtefælles formue. Temaaftenen giver dig viden om, hvordan du på lovlig vis kan hjælpe, og hvordan du kan få hjælp, hvis du en dag får brug for det. Du får også viden om indflytning i plejebolig, om visitation, samtykke, frit valg, plejeboliggaranti og bolig i anden kommune. Mange er bekymrede for økonomien, den dag en flytning til plejebolig bliver aktuel, især når man er to, og den ene skal blive boende i den hidtidige fælles bolig. Du vil få viden om folkepension, når man lever faktisk adskilt, om formuens betydning, boligindskudslån, boligydelse, servicepakke m.m.

24 Lokalbladet oktober 2016 side 24 Arv og testamente Advokat Erik Turley kommer her med nogle betragtninger omkring arv og testamente Mange har tænkt over, hvordan der skal forholdes med økonomien, når de dør. Enten ved at etablere et testamente eller ved at regne med, at de almindelige arveregler passer til den enkeltes situation. Men er det altid rigtigt? Erfaringerne siger ofte noget andet og hvorfor det? Hvad den enkelte engang for måske mange år siden syntes var den eneste rigtige løsning på arveforholdene, er måske blevet overhalet af f.eks.: Situationen for de personer, der er betænkt i testamentet, er ændret. Ens egen økonomiske forhold er ændret. Der er kommet flere børnebørn. Ens egne børn er blevet skilt og lever måske nu papirløst i nyt forhold, hvor der måske både er dine og mine og fællesbørn, der skal tages hensyn til. Den samme situation kan den enkelte selv stå i. Skal der være en bestemmelse om særeje for modtageren af arven? Skal det i givet fald være skilsmissesæreje, fuldstændigt særeje eller kombinationssæreje? Hvad betyder de nye arveregler? Alle forhold kan kræve opmærksomhed, men særligt de mange situationer, hvor der er fællesbørn og dine og mine børn stiller store krav til en grundig overvejelse hos den enkelte, når et testamente skal oprettes, og der er mange hensyn, der skal afvejes overfor hinanden.

25 Lokalbladet oktober 2016 side 25 Hvem er den primære modtager af arven er det den efterlevende ægtefælle, der skal sikres en så intakt økonomi som muligt? Og hvordan gøres det, når den længstlevende ikke kan sidde i uskiftet bo med førstafdødes særbørn? Skal reglerne om tvangsarv til førstafdødes børn anvendes, og giver det en ikke ønskelig ubalance børnene imellem? Løsningerne kan være mange, men man er nødt til at vide, hvilke forhold, der skal tages højde for, og hvordan man opnår den rigtige balance mellem alle de forskellige og måske modstridende hensyn, der ofte kan være tale om. Man skylder sig selv og sine omgivelser at få et præcist og aktuelt overblik over arveforholdene. Det kan ske ved at oprette et testamente, hvis man ikke har gjort det før, eller ved at få lavet et sundhedstjek på det allerede eksisterende testamente, der kan være oprettet for mange år siden, så det kan sikres, at testamentet afspejler de aktuelle ønsker i forhold til hvem, der skal arve og hvor meget de pågældende skal arve og om arven skal være særeje for modtageren. En anden overvejelse der i virkeligheden har sammenhæng med, hvordan man ønsker at gribe arveforholdene an, når man er død er

26 Lokalbladet oktober 2016 side 26 tanken, om det er muligt eller fornuftigt at give en gave eller et arveforskud i levende live. Valget mellem disse to former for økonomisk håndsrækning har betydning for bl.a. ligestillingen mellem arvingerne. Når et testamente oprettes, bør man ligeledes have for øje at indsætte en bobestyrer; det kan være en advokat eller anden person, der ikke er betænkt i testamentet. Bobehandlingen bør ikke overlades til arvingerne selv, hvis der er den mindste risiko for, at denne opgave kan bidrage til splid og ubalance mellem arvingerne. Erik Turley Start dit indkøb tidligt! Vi åbner hele butikken kl. 7 fra mandag til lørdag. Søndag fra kl

27 Lokalbladet oktober 2016 side 27 Debatgruppen Fokus på sundhedsfremme og forebyggelse Ældre Sagens debatgruppe fortsætter møderækken, hvor du har mulighed for at komme tættere på ældrepolitikken i Hillerød. Bente Claudi, som leder debatgruppen, orienterer om aktuelle tiltag, og hvad der sker i den nærmeste fremtid. Når du deltager i møderne, får du en indsigt i lokale forhold, og hvad der er lige så vigtigt, du kan være med til at påvirke udviklingen. Næste møde afholdes Tirsdag, den 22. november kl. 09:50-12:15 i Grønnegadecentret. Hillerøds borgerrådgiver Maja Ekberg-Hansen kommer og fortæller om hendes arbejde. Den endelige dagsorden sendes til alle tilmeldte min. 7 dage før. Husk at sende afbud, hvis du bliver forhindret. Tilmelding til gruppen sker til Bente Claudi, , bec@hillerod.dk Tjen penge på din støtte Vi henter efter aftale større ting Vi henter gerne efter aftale større ting og effekter, som er i overskud. Vi rydder gerne hele dødsboer det er omkostningsfrit. Kontakt os for nærmere aftale. Gaver til Kræftens Bekæmpelse giver skattefradrag, når værdien af hver genstand overstiger 500 kr. Østergade Hillerød Man. fre.: Lørdag:

28 Kærlig engageret hjemmepleje - på dine vilkår Trygge Hænder er et privat supplement til den almindelige hjemmepleje. Her er dine behov i centrum, og det er dig som bestemmer, hvad tiden skal bruges til. Du hyrer os på timebasis, og vi dækker Hillerød, Fredensborg og Allerød. Husk du får fradrag ifølge Boligjobordningen. Ring eller skriv til os for en uforpligtende samtale. Trygge Hænder Lokesvej Hillerød Tel: Mail: info@tryggehaender.dk

29 Lokalbladet oktober 2016 side 29 Oversigt over vinterens foredrag i studiekredsen En gang blandede bolsjer kalder planlægningsudvalget rækken af foredrag! Alle foredrag afholdes i Grønnegadecentret Torsdag, den 20. oktober 2016 kl. 10:00 12:00 Sebastian Olden-Jørgensen fortæller om Herluf Trolle og Birgitte Gøye Lektor Sebastian Olden-Jørgensen fra Københavns Universitet fortæller om Herluf Trolle og Birgitte Gøye, et ægtepar, som har historiske rødder i Hillerød fra hovedgården Hillerødsholm, det senere Frederiksborg. Hillerødsholm blev udskiftet med Herlufsholm og dermed stiftelsen af Herlufsholm Skole. Fredag, den 4. november 2016 kl. 14:00 16:00 Bemærk dato og tidspunkt! Jytte Abildstrøm fortæller om sit liv Jytte Abildstrøm behøver næppe den store introduktion. Skuespiller og mangeårig teaterdirektør for Riddersalen, hvor mange måske husker den legendariske Svend, Knud og Valdemar. Folkeeje og national helligdom blev hun som den lårkorte, enlige mor (med franskbrødsfrisuren) til Sonja fra Saxogade. I de senere år har vi kendt Jytte Abildstrøm som økologisk bannerfører. Torsdag, den 16. november 2016 Besøg til Jagt- og Skovbrugsmuseet & Museum Nordsjælland i Hørsholm Nærmere følger direkte til medlemmer af studiekredsen omkring dette arrangement, hvor der kan vælges mellem de 2 museer. OBS bindende tilmelding

30 GARDINER OG SOLAFSKÆRMNING fra din lokale GARDIN & BOLIGTEXTIL BUTIK Ring efter gardinbussen og få et uforbindende tilbud. Vores montør Kim kommer med bussen fuld af gardinprøver og gode idéer. Kig ind i butikken og se det store udvalg i dyner - sengelinned - håndklæder - duge - og meget andet! AG-Tex GARDINER BOLIGTEXTILER Frederiksværksgade 4 Hillerød Butikstorvet Tlf.: agtex@mail Et smukt smil er livskvalitet Vi tilbyder alle behandlingsformer inden for tandproteser Individuelt fremstillet på eget laboratorium Reparationer mens De venter samt hjemmebehandling Klinisk Tandtekniker Gardar Magnússon Slotsarkaderne 220, plan 3, 3400 Hillerød Tlf.: Valseværksgade 4 (i det ny lægehus), 3300 Frederiksværk Tlf.: Medlem af landsforeningen for Kliniske Tandteknikere

31 Lokalbladet oktober 2016 side 31 Torsdag, den 1. december 2016 kl. 10:00 12:00 Direktør i Ældre Sagen Bjarne Hastrup fortæller, hvordan det startede. Tilbage i 1986 var Bjarne Hastrup med til at stifte Ældre Sagen og har siden da stået i spidsen for en af de mest succesfulde interesseorganisationer i Danmark. Kom og hør hvordan Ældre Sagen startede. Torsdag, den 15. december 2016 kl. 14:00 16:00 Juleafslutning vinsmagning v/the Wine Company Vi smager på julens vine. Bindende tilmelding nødvendig. Husk at der kræves brugerkort til Grønnegadecentret, for at kunne deltage i studiekredsen Der er stor interesse for at deltage i studiekredsen, men lige nu kan der ikke optages nye medlemmer (lokalebegrænsning). Aktivitetsleder Birrit Dombrowsky fører dog venteliste, hvis du er interesseret. Birrit Dombrowsky birrit@dombrowsky.dk Birgit Vejby birgit_vejby@mail.dk Inge Nyberg i.nyberg@mail.dk Annette Funder Jørgensen annettefunder@hotmail.com Rekonvalescenthjemmet LYSGLIMT i Gilleleje Pragtfuld beliggenhed direkte til havet. Storslået udsigt. Naturskønne spadsereture. Et køkken, som tilbyder inspirerende varieret kost. Godkendt af Sygeforsikringen Danmark. Ring efter brochure på Danmarks smukkeste feriested for ældre

32 KLINIK FOR FODTERAPI v/ Hanne Rimmington, Nadja Spuur Augrell Hostrupsvej 27 st.th, 3400 Hillerød (overfor Gallerierne) ÅBENT mandag til lørdag efter aftale, også med mulighed for morgen- og sene eftermiddagstider samt hjemmebehandling. Handicapvenlig indgang. Ring , mail eller kom forbi for nærmere aftale. På gensyn Hanne og Nadja klipning og oprensning af negle svampenegle nedgroede negle / bøjlebehandling hård hud, ligtorne, hælrevner diabetes, arvævs- og leddegigt relaterede fodproblemer aflastning af nedsunken forfod, platfod, knyster, hælsporer fremstilling af individuelle indlæg vejledning om tilskudsmuligheder Ydernr Gå godt [gå til fodterapeut] KØBES KONTANT OVERALT: Antikke og arkitekttegnede møbler Malerier, keramik og stentøj Broncer, figurer, glas og porcelæn Sølv og guld, smykker og bestik Dødsbo og flyttebo HENNING SCHULTZ Medlem af Kunsthandlerforeningen 35 års erfaring Deres garanti Tlf.:

33 Lokalbladet oktober 2016 side 33 Overblik faste aktiviteter i Ældre Sagen Hillerød Ugedag Aktivitet Tid Sted Leder Mandag Tegning & maling Grønnegade centret Bendt Petersen Mandag Kom i form Tirsdag Tirsdag Lissies Traveture Madlavning for mænd over 65 Grønnegade centeret Tolvkarlehuset (Overdrevsvejen) Onsdag Bridge Grønnevang Skole Skævinge Aktivitetscenter (nogle aktiviteter er muligvis fuldt tegnede check med lederen) Jytte Jensen Kamma Willemoes Jørgen Møltoft Lars Østergaard

34 Lokalbladet o ktober 2016 side 34 Overblik faste aktiviteter i Ældre Sagen Hillerød Ugedag Aktivitet Tid Sted Leder Onsdag Bowling Slots Bowl Københavns- Vej 23 Onsdag Biograf Café Slotsbio Onsdag Whist Grønnegade centret Torsdag Kom i form Plejecentret Skanselyet Torsdag L hombre Torsdag Studiekreds Grønnegadecentret Grønnegadecentret Kjeld Jørgensen Lis Cramer Birgit Vejby Irene Larsen Holger Christiansen Winnie Bækkelund (nogle aktiviteter er muligvis fuldt tegnede check med lederen) Birrit Dombrowsky Vi laver festmad til alle slags arrangementer, store som små! Se mere på vor hjemmeside: eller ring på Slagtermester Peter Avlund, Kirsebærallé 8, 3400 Hillerød

35 Lokalbladet oktober 2016 side 35 Bestyrelsen Ældre Sagen Hillerød Formand Næstformand Best. medlem Best. medlem Best. medlem Best. medlem Best. medlem 1. suppleant 2. suppleant Kasserer (uden for bestyrelsen) Grete Bjerager Bente Claudi Bente Veileborg Henny Simonsen Birgit Sønderbye Per Carl Gossmann Torben Møller- Andersen Birgit Vejby Betina Marcussen Tage Westergaard gmail.com aeldresagen.dk Næste nummer af Lokalbladet udkommer midt februar Har du kommentarer til bladet eller forslag til stof, vi skal beskæftige os med, er du meget velkommen til at kontakte redaktøren: Torben Møller-Andersen

36 lokalbladet Hillerød ID nr Nr årgang o ktober 2016 Udkommer 3 gange årligt februar, juni og oktober. Postomdeles til alle medlemmer af Ældre Sagen i Hillerød kommune. Redaktion: Torben Møller-Andersen moller.andersen@post.tele.dk tlf Webmaster: Per Carl Gossmann per.gossmann@youmail.dk tlf Oplag: Tryk: Afsender: Ældre Sagen Hillerød v/torben Møller-Andersen Ålholmparken Hillerød

lokalbladet Hillerød Nr. 2 Maj 2016 Lokalbladet.

lokalbladet Hillerød Nr. 2 Maj 2016 Lokalbladet. lokalbladet Hillerød Nr. 2 Maj 2016 Værdighed er mere end en milliard! Michael Teit Nielsen, underdirektør i Ældre Sagen Inden sommerferien skal kommunerne formulere en værdighedspolitik, også her i Hillerød.

Læs mere

Hillerød. Nr. 2. 25. årgang maj 2015 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød

Hillerød. Nr. 2. 25. årgang maj 2015 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød Hillerød Nr. 2. 25. årgang maj 2015 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød Arrangementskalender/indholdsfortegnelse 03.06.15 Rundvisning i Korsbæk - Bustur 09.06.15 Temaaften om demensramte s. 11

Læs mere

lokalbladet Hillerød Præsentation bestyrelse digitalt Udvalgsformand Livskraft Nr. Juni

lokalbladet Hillerød Præsentation bestyrelse digitalt Udvalgsformand Livskraft Nr. Juni lokalbladet Hillerød Nr. Juni 2 2018 Læs bl. a. om: Præsentation bestyrelse af den nye Nu g ør v i digitalt klar til at gå Udvalgsformand Christina Thorholm s kriver o m Omsorg o g Livskraft Vi kommer

Læs mere

Følsomme fødder.

Følsomme fødder. Følsomme fødder www.new-feet.com NYHED - X-LIGHT Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com X-LIGHT gummisål giver ekstra høj komfort Vi har taget ny

Læs mere

Hillerød. Nr. 3. 25. årgang oktober 2015 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød

Hillerød. Nr. 3. 25. årgang oktober 2015 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød Hillerød Nr. 3. 25. årgang oktober 2015 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød Arrangementskalender/indholdsfortegnelse 29.10.15 Studiekreds s. 10 02.11.15 Mandagsmøde: Om mit teaterliv s. 25 03.11.15

Læs mere

lokalbladet Hillerød - Jazzaften Februar 2017

lokalbladet Hillerød - Jazzaften Februar 2017 lokalbladet Hillerød Nr. 1 Februar 2017 Læs i dette nummer bl.a. om: - MAD til hver DAG - Rejser til Danmark & Kroatien - Den gode seniorbolig - Jazzaften og meget mere! foto: MAD til hver DAG side 2 Lokalbladet

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com Ny letvægtssål Den nye letvægtssål er lavet i EVA. Sålens volume og den indbyggede

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hillerød. Nr. 3. 24. årgang september 2014 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød

Hillerød. Nr. 3. 24. årgang september 2014 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød Hillerød Nr. 3. 24. årgang september 2014 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød Arrangementskalender/indholdsfortegnelse 18.09.14 Studiekreds efterår 2014 starter s. 8 09.10.14 Åbent Hus i Golfklubben

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

EFTERlaDER DU Din FaMiliE i gode RaMMER? ADVODAN hjælper dig med et testamente. et netværk til forskel

EFTERlaDER DU Din FaMiliE i gode RaMMER? ADVODAN hjælper dig med et testamente. et netværk til forskel EFTERlaDER DU Din FaMiliE i gode RaMMER? et testamente. et netværk til forskel Tag stilling Går livet godt, tænker du sikkert ikke over, hvad der skal ske med dine værdier, når du dør. Der er dog mange

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret Bredebo-Nyt for Aktivitetscenteret September/oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Inge Graversen, Dorthe Hansen, Grethe Jensen, Grete Levinsen og Sonja Nielsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Hillerød. Nr. 1. 26. årgang februar 2016 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød

Hillerød. Nr. 1. 26. årgang februar 2016 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød Hillerød Nr. 1. 26. årgang februar 2016 Information fra lokalbestyrelsen i Hillerød Arrangementskalender/indholdsfortegnelse 25.02.16 Studiekreds: Musiker Keld Jørgensen s. 28 26.02.16 Salg af Sensommertur

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT DEN 16. MARTS 2015

BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT DEN 16. MARTS 2015 1 BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT Velkommen til vores Årsmøde i år. DEN 16. MARTS 2015 Det er dejligt at se, så mange der kommer år for år, det giver energi til bestyrelsen til at fortsætte med opgaverne.

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

DEN KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU December DEN 2009 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr. 325 Side 1 Birgitte Friis-Mikkelsen 18. December Redaktionen ønsker tillykke Nye SØS aktiviteter december

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU www.green-comfort-medical.com M2097 Sort, lilla, rødt eller silver kalveskind M5107 Sort, brunt, lilla, rødt eller silver kalveskind. Se også forsiden

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 F Å R I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 D U F O R M E G E T? S A L T Kære medlemmer i Hjernesagen Roskilde, Lejre, Greve Så er tiden inde til at starte 2. halvår, håber i alle

Læs mere

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården.

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården. 1 2015 Program 2. halvår 3. sep Vingårdsbesøg 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag 12. nov Sangeftermiddag 3. dec Jul på Kulsviergården Krydderurtehaven på Fredensborg Slot Find os også på 3-dages tur

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ 4 5 Tirsdagsklub Hårlev, kl. 10-13 6 7 8 Gå-med Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 Foredrag: Fra jorden til månen Snurretoppen

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MEDARBEJDERBLADET. November Årgang 5- Nr. 10 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

MEDARBEJDERBLADET. November Årgang 5- Nr. 10 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! MEDARBEJDERBLADET November 2017 - Årgang 5- Nr. 10 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! Indhold November 2017 MEDARBEJDER BLADET I NOVEMBER KAN DU LÆSE: Hilsen fra centerlederen

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Nu er sommeren snart på hæld, og hvilken sommer det har været. Det har været dejligt med alle de solskinstimer, så vi også har kunne nyde haven. Denne sommer har vi også

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`s seniorklub i Holbæk Ja, så er det igen tid for et lille tilbageblik over seniorenes aktiviteter

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Januar/Februar 2019 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 11. Årgang nr. 1 Feb. - Apr. 2018 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdagscafe for

Læs mere

LIVS/BEHANDLINGSTESTEMENTE.

LIVS/BEHANDLINGSTESTEMENTE. AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk FREMTIDSFULDMAGTER. LIVS/BEHANDLINGSTESTEMENTE. TESTAMENTE. DIGITAL ARV. Fremtidsfuldmagter: Den 1. september 2017 trådte loven om fremtidsfuldmagter i kraft.

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 11. Årgang nr. 2 Maj. - Juli. 2018 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdagscafe

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Testamente mellem samlevende

Testamente mellem samlevende - 1 Testamente mellem samlevende Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Efter arveloven har papirløst samlevende ikke gensidig arveret. Det betyder, at hvis den længstlevende samlever skal modtage

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2009 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. KLAR TIL NYE OPLEVELSER? Nye arrangementer til dig og din klub

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. KLAR TIL NYE OPLEVELSER? Nye arrangementer til dig og din klub 1 HK SENIOR Program for forår 2017 Udgivet af: JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer KLAR TIL NYE OPLEVELSER?

Læs mere

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Erik Grip Program Forår 2019 Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Bordbestilling på tlf. 2021 0232 vesthhuset.bord@gmail.com Bemærk: Vi tager mod kontanter og

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familier og venner et rigtigt godt efterår. Billedet viser udsigten ud over Vejlefjords skønne have Nyhedsbrev Oktober

Læs mere

Særeje? Advokatens råd om særeje og ægteskab

Særeje? Advokatens råd om særeje og ægteskab Særeje? Advokatens råd om særeje og ægteskab To særejeformer Man kan vælge mellem to særejeformer i Danmark: Fuldstændigt særeje og Skilsmissesæreje. Ved skilsmisse og under ægteskabet er de to særejeformer

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 9. årgang nr 51 juli-august 2012 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen,

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere