Dette bliver uden tvivl en mindeværdig ferie både på land og til vands! BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dette bliver uden tvivl en mindeværdig ferie både på land og til vands! BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf."

Transkript

1 Krydstogt i det smukke Adriaterhav 8 dage fra kr ,- pr. person - Afr. 21. oktober Inkl. fly, kryd stogt med help ension, transfers mm. T ag med på et uforglemmelig krydstogt til Adriaterhavets kulturhistoriske perler Flotte storbyer, autentisk middelhavsstemning og madoplevelser, dejlig temperatur og historiske seværdigheder er centrale stikkord for denne spændende rundrejse i Middelhavet. I skal opleve Venedig og Trieste i Italien, før I sejler videre mod Grækenland til havnebyen Pireus i den græske hovedstad, samt Katakolon og Korfu, og derefter videre til smukke Dubrovnik i Kroatien. Flertallet af disse byer står på UNESCOs verdensarvliste på grund af sine kulturelle og historiske skatter, så attraktionerne kommer som perler på en snor. Se blandt andet frem til at opleve Triestes verdensberømte grotte, guddommelige Akropolis i Athen, de olympiske leges fødested Olympia, Korfus smukke gamle bydel og Dubrovniks unikke atmosfære. Oplevelser, velvære og moderne luksus venter også på havet ombord på Costa Luminosa, hvor I kan nyde skibets flotte faciliteter, aktiviteter og restauranter. Dette bliver uden tvivl en mindeværdig ferie både på land og til vands!

2 Dubrovnik, Kroatien Rejserute Dag Bes krivels e Ank: Afg: Afrejse fra København med Norwegian Ankomst Venedig Bustransfer til cruiseterminalen Ombordstigning på Costa Luminosa Afgang fra Venedig kl kl kl Trieste, Italia kl kl På havet Pireus (Athen), Grækenland kl kl Katakolon/Olympia, Grækenland kl kl Korfu, Grækenland kl kl Dubrovnik, Kroatien kl kl Ankomst Venedig, Italien Bustransfer til lufthavnen kl Afrejse fra Venedig med Norwegian Ankomst København kl kl Rejsen dag for dag Dag 1 Afgang fra København - Venedig, Afgang m ed kryds togts kibet I dag flyver I fra København til Venedig, hvorfra I bliver kørt til krydstogtsterminalen. Efter I har checket ind, går I ombord på Costa Luminosa, som skal tage jer på et fantastisk rejse.

3 I sejler kl og sætter kursen mod rejsens første destination, den italienske havneby Trieste. Costa Luminosa Dag 2 Tries te, Italien I ankommer til Trieste kl og har frem til kl til at udforske denne charmerende havneby i det nordøstlige hjørne af Italien. Både italiensk og slovensk bliver regnet for at være sprog, som indbyggerne bruger i dette område. Slovensk på grund af at Trieste ligger ved grænsen til Slovenia. I øvrigt snakker også mange af stedets indbyggere en lokal dialekt, og et lille mindretal snakker også tysk. I perioden var Trieste en del af Østrig-Ungarn før byen blev en del af Italien. I dag er byen et centralt havne -og handelsområde. Dette er ikke den mest kendte turistby i Italien, men Trieste kan alligevel byde på spændende oplevelser og attraktioner. Er I kaffeelskere, bør I virkelig tage turen til en af byens hyggelige caféer, da Italiens mest kendte kaffemærke, Illy, kommer herfra. En af områdets spændende attraktioner er "Grotta Gigante", en af verdens største turistgrotter, beliggende nordvest for Trieste. Her kan I tage med på en times guidet tur i denne enorme grotte, som er hele 98,5 meter høj, 76 meter bred og 167 meter lang. Grotta Gigante er absolut et besøg værd. Nogle andre kendte attraktioner i Trieste: Piazza Unità D Italia byens flotte torv, som er indrammet af smukke bygninger, en fontæne og hyggelige caféer med udsigt over havet og bugten. Catello Miramare/ Miramare slot fra 1860 ca. 8 km fra byens centrum finder I dette eventyrslot med sin utrolig smukke slotshave. Victory Lighthouse i Gretta Hill fra Et mindesmærke for dem som omkom under 1.verdenskrig og verdens 8. højeste fyrtårn på hele 68 meter. Museer Trieste tilbyder flere forskellige museer. F.eks. det moderne kunstmuseum Revoltella, det naturhistoriske museum Civico Museo di Storia Naturale di Trieste og krigsmuseet Henriquez. I sejler videre kl Kursen sættes mod Balkanhalvøen og Pireus, som er en del af Athen, hovedstaden i Grækenland, men først har I en dag på havet.

4 Catello Miramare, Trieste i Italien Dag 3 På havet Nyd dagen ombord på Costa Luminosa. Skibet tilbyder utallige faciliteter og moderne luksus. I kan blandt andet spise en god middag på et af skibets 4 restauranter, spille golf eller tage en runde på løbebanen, svømme i 3 forskellige pools eller nyde afslapning og velvære på Samsara spa. Afslapning og velvære i Samsara, Costa Luminosa Dag 4 Pireus (Athen), Grækenland I ankommer til den græske by Pireus kl Pireus er en travl havneby som i sig selv er et interessant sted at udforske, men de fleste bruger dog byen som indgangsport til Athen. En togrejse til denne historiske by tager ca. 40 minutter. Athen er Grækenlands største by med ca indbyggere. Athen var oprindelig udgangspunktet for hele Middelhavets udvikling, og fødested for demokratiet. Athen var også, i klassisk tid, filosofiens centrum med sine kendte tænkere som Sokrates, Platon og Aristoteles. I dag kan I se de imponerende bygninger fra oldtiden i en af verdens ældste byer.

5 En af Athens mest kendte bygninger er Akropolis, som er opført på UNESCOs verdensarvliste, majestætisk placeret på en af Athens højder. Ruinerne til denne 2400 år gamle højborg er et imponerende syn og et tidsvidne fra den græske storhedstid i antikken. Akropolis består af indgangsportene Propyleene, templet Parthenon og hovedtemplet Erecththeion. De fleste af dagens ruiner blev opført i Athens guldalder mellem 460 og 400 år f.kr. For at få et indblik og en gennemgang af stedets fascinerende historie og hvilke af de græske guder templerne er opført for, anbefaler vi, at I tager med på en guidet tur. Tager I turen til bydelen Plaka får I et godt indtryk af det moderne græske byliv. Gå en tur i de små charmerende gader eller sæt jer ned på en de hyggelige lokale restauranter og nyd bydelens atmosfære. I sejler videre fra Pireus kl Parthenon, Akropolis i Athen Dag 5 Katakolon, Grækenland Skibet lægger til i Katakolon kl , en hyggelig, lille havneby med blot 500 indbyggere. Olympia ligger ca. 50 km. fra Katakolon, hvorfor det anbefales at checke rederiets udflugtsprogram for et eventuelt besøg i Olympia. Olympia med hovedhelligdommen for guden Zeus er i særdeleshed kendt for sine olympiske lege, som blev afholdt for første gang i 776 f.kr. og derefter hvert fjerde år. I 1875 begyndte en systematisk arkæologisk udgravning af området, en udgravning som stadig er i gang. Olympia var antagelig helligdom fra år 1000 f.kr. og består af altre og votivgaver (en gave til Gud eller det guddommelige). Den første større bygning var Hera-templet fra ca. år 600 f.kr. Det store Zeusalter lå sydøst for Hera-templet. Et nærmest mytisk område, hvor tidens vingesus for alvor mærkes, når man går rundt mellem de mange antikke reminiscenser og f.eks. står på det store antikke stadion og fornemmer, hvad der engang er hændt her. Costa Luminosa sejler igen kl og kursen sættes mod den græske ø, Korfu.

6 Ruiner i Olympia Dag 6 Korfu, Grækenland Costa Luminosa ankommer Korfu kl Korfu er en relativ stor ø fyldt med historie og kultur. Øen har været genstand for mange krige og besættelser, noget områdets mange slotte og borge vidner om. Korfus officielle kaldenavn er "Kastropolis", som betyder "borgby", dette kommer af, at dette er den eneste græske by, som har 2 borge. Den gamle bydel på øen blev en del af UNESCOs verdensarvliste i 2007, noget som er den bedste indikator for den kulturelle kvalitet dette sted tilbyder. Nogle af Korfus største attraktioner: Kirken St. Spyridon fra 1596 med sit karakteristiske røde tårn. Kirken huser relikvier af helgen Spyridon, som ligger opbevaret i et smukt sølvskrin. Campiello øens charmerende gamle bydel med brostensgader, smalle smøger, gamle kirker og smukke torve. Ano og Kato Plateia og musikpavillion et af de største torve i Europa, Spianada, befinder sig på Korfu. Torvet er inddelt af en gade i to dele "Ano Plateia" - som betyder øvre torv og "Kato Plateia", som betyder nedre torv. Her er der flere flotte bygninger i venetiansk og engelsk stil. Her vil I også opleve en udsmykket musikpavillion. Det nye fort fra og det gamle fort fra 1546 Det arkæologiske museum Slottet Achilleion bygget for kejserinde Elisabeth af Østrig i slutningen af 800-tallet. Costa Luminosa sejler igen kl og fortsætter nordover mod Dubrovnik og Kroatien.

7 En del af torvet Spianada på Korfu Dag 7 Dubrovnik, Kroatien I ankommer til Dubrovnik i dag kl Dette er virkelig en fantastisk by med en dramatisk forhistorie, senest som skydeskive under Balkankrigen i begyndelsen af 90'erne. Men i dag blomstrer Dubrovnik som Kroatiens største seværdighed og landets mest populære ferieby. Dubrovnik er også på UNESCOs verdensarvliste, og er omgivet af en utrolig velbevaret og imponerende bymur, som byder på en storslået udsigt over havet og byens røde tage. En gåtur på muren er et klart "must"! I bør også gå langs hovedgaden, Stradun, som er en speciel smuk kalkstensgade indrammet af smukke bygninger med en autentisk middelhavsatmosfære. Sæt lidt tid af til en kaffepause på en af de mange cafeer i byen og nyd synet af det livlige folkeliv. Det er ofte i de små sidegader at uventede oplevelser opstår, så vi anbefaler, at I også tager en lille gåtur udenfor hovedgaderne. Se også: Renæssancepaladset Sponza Palace fra 1600-tallet Rector s Palace i gotisk-renæssance stil St. Saviour Church Fransiskanerklosteret St. Blaise Shurch Dominikanerklosteret I sejler fra Dubrovnik kl , og sætter krusen mod Italien og Venedig igen.

8 Dubrovnik, Kroatien Dag 8 Ankom s t Venedig, Italien - Hjem rejs e - Ankom s t København I ankommer til Venedig kl Fra skibet bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra jeres fly går kl I er tilbage igen i København kl Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

9 Kort

10 Priser Priser 21. oktober Dbl. indvendig kahyt, Classic 6.198,- Dbl. indvendig kahyt, Premium 6.598,- Dbl. udvendig kahyt, Classic 6.898,- Dbl. udvendig kahyt, Premium 7.248,- Dbl. balkonkahyt, Classic 7.848,- Dbl. balkonkahyt, Premium 8.248,- Pris pr. person i delt kahyt Prisen inkluderer: Flyrejse København-Venedig t/r med Norwegian Lufthavnsskatter og afgifter Bustransfer lufthavn skib - lufthavn 7 nætters krydstogt med Costa Luminosa Shows og underholdning ombord samt stort udvalg af aktiviteter Alle måltider i hoved- eller buffetrestauranten ombord Almindelig kaffe, te og isvand i forb. med måltider Prisen inkluderer ikke: Afbestillingsforsikring (koster 6% af rejsens pris) Rejseforsikring Drikkevarer Udflugter under krydstogtet Drikkepenge til skibets personale (Eur 10,- pr. person pr. dag) Ekstra inkluderet i premium kahytter: Gratis servering af continental morgenmad i kahytten. Room service herudover mod betaling. Dobbelt optjening af Costa Club points Valg mellem første og anden servering ombord Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det store Middelhavskrydstogt 12 dage fra 7.998,- pr. person - Afr. 22. oktober 2017 Inkl. fly, kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag på et spændende krydstogt i Middelhavet På dette 12-dages Middelhavskrydstogt

Læs mere

De smukke kulturoplevelser suppleres med et musikalsk festfyrværkeri leveret af Kandis Johnny med 2 private optrædener under rundrejsen på havet.

De smukke kulturoplevelser suppleres med et musikalsk festfyrværkeri leveret af Kandis Johnny med 2 private optrædener under rundrejsen på havet. Krydstogt i Adriaterhavet med Kandis Johnny 8 dage fra kr. 6.598,- pr. person Inkl. fly, kryd stogt m. help ension, transfers mm. Oplev Adriaterhavets forrygende byperler til festligt akkompagnement fra

Læs mere

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

Krydstogt i Adriaterhavet med Costa Victoria

Krydstogt i Adriaterhavet med Costa Victoria Krydstogt i Adriaterhavet med Costa Victoria Prisbasker! En unik odyssé i Adriaterhavet, hvor der venter en perlerække af oplevelser i skønne, gamle byer med charmerende middelhavsstemning. Her får I gamle,

Læs mere

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter. Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr. 14.848,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Krydstogt til skønne Grækenland

Krydstogt til skønne Grækenland Krydstogt til skønne Grækenland Tag med på dette skønne krydstogt til Grækenland, hvor I bl.a. skal besøge de tre fortryllende øer, Kefalonia, Santorini og Mykonos. På rejsen vil I også gøre stop i den

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Middelhavet & Kanarieøerne 11 dage fra kr. 7.398,- pr. person Inkl. fly, helpension og 10 nt. krydstogt 11 dages krydstogtsoplevelser i Middelhavet og Kanarieøerne Tag med BENNS og Costa Magica på en herlig

Læs mere

Det ultimative Middelhavskrydstogt med MSC Poesia

Det ultimative Middelhavskrydstogt med MSC Poesia Det ultimative Middelhavskrydstogt med MSC Poesia Glæd jer til en masse fantastiske oplevelser på dette vidunderlige krydstogt rundt i Middelhavet, hvor I over 12 dage lægger til ved hele 8 skønne byer.

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Krydstogt i Middelhavet med Stig Rossen 8 dage fra kr. 8.998,- pr. person inkl. fly & krydstogt m. helpension Afrejse fra 3 byer: København, Billund & Aalborg 8 dages musikalsk krydstogt i Middelhavet

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Et unikt krydstogt hvor dejlige Costa neoriviera sørger for de skønne rammer på dette meget anderledes og oplevelsesrige krydstogt.

Et unikt krydstogt hvor dejlige Costa neoriviera sørger for de skønne rammer på dette meget anderledes og oplevelsesrige krydstogt. Drømmekrydstogt gennem Suez-kanalen 21 dage fra kr. 8.948,- pr. person Inkl. fly, transfers og kryd stogt med help ension Drømmekrydstogt til Italien, Grækenland, Israel, Jordan, Oman & De Forenede Arabiske

Læs mere

Et krydstogt, som har det hele: Flotte oplevelser, dejlig mad, godt samvær og ikke mindst herlig underholdning.

Et krydstogt, som har det hele: Flotte oplevelser, dejlig mad, godt samvær og ikke mindst herlig underholdning. Det vestlige Middelhav m/dario, Keld & Hilda 8 dage fra kr. 6.198,- pr. person Inkl. fly, transfer, kryd stogt m. help ension mv Oplev det vestlige Middelhavs forrygende byperler til festligt akkompagnement

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Et unikt krydstogt, hvor Costa neoriviera sørger for de skønne rammer på dette anderledes og oplevelsesrige krydstogt.

Et unikt krydstogt, hvor Costa neoriviera sørger for de skønne rammer på dette anderledes og oplevelsesrige krydstogt. Eksotisk krydstogt gennem Suezkanalen 23 dage fra kr. 10.998,- pr. person Inkl. fly, 22 nætters kryd stogt med help ension, transfers mm. Et unikt krydstogt til historiske byer og en rejse gennem Suez-

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Et unikt krydstogt hvor dejlige MSC Fantasia sørger for de skønne rammer på dette meget anderledes og oplevelsesrige krydstogt.

Et unikt krydstogt hvor dejlige MSC Fantasia sørger for de skønne rammer på dette meget anderledes og oplevelsesrige krydstogt. Drømmekrydstogt via Suez til Dubai Fra kr. 10.998,- pr. person - 19 dage Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers 1001 nats eventyrkrydstogt til Grækenland, Jordan, Oman & De Forenede Arabiske

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Grækenland - langtidsferie - 25 dage

Grækenland - langtidsferie - 25 dage Grækenland - langtidsferie - Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.10.2019 20.11.2019 10.995,- Højdepunkter Peloponnes 6 interessante udflugter er inkl. Den milde kyst og fiskerbyen

Læs mere

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet.

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet. Krydstogt til Svalbard & Nordkap 15 dage fra kr. 12.198,- pr. person - Afr. 9. juni 2017 Inkl. krydstogt med helpension fra Hamborg T ag med MSC Preziosa, fra Hamborg, på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Middelhavet & skønne øer med Costa Fortuna

Middelhavet & skønne øer med Costa Fortuna Middelhavet & skønne øer med Costa Fortuna Tag med på et skønt krydstogt i det vestlige Middelhav, hvor der er fokus på skønne gamle byer med historie og kultur, charmerende øer med lækre badestrande og

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa

Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa Tag med på en skøn sørejse fra København op langs den mageløse norske kyst ombord på det dejlige skib, Costa Favolosa. På rejsen venter der jer billedskønne

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa. Fascinosa

Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa. Fascinosa Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa Tag på et idyllisk efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav På dette krydstogt venter historiske byer fyldt med fascinerende kultur og imponerende,

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Krydstogt gennem Suez med besøg i 7 lande med MSC Lirica

Krydstogt gennem Suez med besøg i 7 lande med MSC Lirica Krydstogt gennem Suez med besøg i 7 lande med MSC Lirica Dette eventyrlige krydstogt tager jer med på en rejse gennem Suezkanalen fra Dubai til Venedig - enhver krydstogtelskers drøm. Det hele starter

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring Hurtigruten En rejse med Hurtigruten er en fantastisk rejse, hvor I kommer helt tæt på Norges smukke fjorde. Hele rejsen med Hurtigruten tager 12 dage, hvor de havne, I besøger om natten på rejsen mod

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen.

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen. Krydstogt på Østersøen Destination: Estland, Finland, Rusland, Sverige Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg 28. juni 3. juli 6 dage 10995 kr. Jens Worning Sørensen 990 kr. 4.

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

Grækenland - langtidsferie - 25 dage

Grækenland - langtidsferie - 25 dage Grækenland - langtidsferie - Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.03.2020 25.03.2020 10.995,- Højdepunkter Peloponnes 6 interessante udflugter er inkl. Den milde kyst og fiskerbyen

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord 15-dages oplevelsestur til Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien 25. maj - 8.juni 2016 på rejsen 14. - 16. marts 2016 på højskolen Rundrejse til

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET Tag med på en krydstogtrejse til nogle af Middelhavets skønneste destinationer. Ombord på skibet

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage. Pris fra: Kr. 5.648,- pr. person i indvendig kahyt

Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage. Pris fra: Kr. 5.648,- pr. person i indvendig kahyt Kontakt: Tlf.: 65 65 65 64 nsk med da der re j s e l e Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage 8 dages rundrejse til Norges enestående flora og fauna samt idylliske byer En suveræn rundrejse langs den norske

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Krydstogt i Adriaterhavet og det græske øhav med MSC Sinfonia

Krydstogt i Adriaterhavet og det græske øhav med MSC Sinfonia Krydstogt i Adriaterhavet og det græske øhav med MSC Sinfonia Et pragtfuldt krydstogt gennem Adriaterhavet og det sydlige Ægæerhav med besøg i 3 historiske byer med vidunderlig historie og kulturarv og

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Nordkap & Midnatssol 12 dage fra kr. 13.948,- pr. person Inkl. kryd stogt med help ension Tag med Serenade of the Seas på et unikt krydstogt til midnatssolens rige. Krydstogtet er en fantastisk rundrejse

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 13.045,- Højdepunkter Venedig uden mylder Stor udflugtspakke inkluderet Murano og Burano All

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,-

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,- Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica Pris fra kr. 8.690,- 8 dage inklusive rejseleder, fly, transfers, byvandringer og alle måltider på krydstogtet Unik udflugtspakke kun for gæster som rejser med Profil

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere