AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Dagsorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Dagsorden"

Transkript

1 ST FAMU møde den: kl AU Aarhus, Nordre Ringgade 1 Mødelokale og Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen B. Jespersen (daglig AM-leder for ST), Henrik Helligsø Jensen (Kemi), Morten Dam Rasmussen (Ingeniørvidenskab) Medarbejderrepræsentanter: Ulla Birk Henriksen (Molekylærbiologi), Marlene Venø Skjærbæk (Bioscience, Silkeborg), Dorete Weysmann Jensen (Bioscience, Roskilde), Ove Edlefsen (Agroøkologi), Palle Jørgensen (Agroøkologi) Studenterrepræsentant: Jesper Simonsen (Kemi) Fraværende: Stefan Gerhard Jansen (Miljøvidenskab), Charlotte Rasmussen (Geoscience), Lene Bongaarts (Matematik), Mona Lillelund Hansen (Fødevarer) Referent: Karin Rosengaard Pedersen, AU HR (Arbejdsmiljøenheden) Dekansekretariat: Maya Jepsen REFERAT Dato: Ref: Karin Rosengaard Pedersen, AU HR Side 1/8 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden (mundtlig) (2 min.) 2. Godkendelse af referat (er forhåndsgodkendt) (bilag) (2 min.) 3. Økonomiproces orientering ved Niels Chr. Nielsen (mundtlig) (5 min.) 4. Orientering fra HAMU-HSU fællesmøde og HAMU møde den 6. marts. 5. Fysisk APV - Handlingsplaner (bilag) (10 min.) 6. Arbejdsskader (bilag) (10 min.) 7. AT tilsynsbesøg (bilag) (10 min.) 8. Kemikalieregistrering og APB (bilag) (5 min.) 9. Sygefravær på ST (bilag) (5 min.) 10. Psykologisk rådgivning - statistik for ST (bilag) (5 min.) 11. Bygningsansvar på ST og eventuel evakuering af bygninger (bilag) (10 min.) 12. Videndeling på arbejdsmiljøområdet (bilag) (5 min.) 13. To-do liste (bilag) (5 min.) 14. Meddelelser (bilag) (5 min.) 15. Eventuelt (5 min.) 15.1 Byggesager (Punkt ønsket af Dorete W. Jensen) Referat Dekanen gjorde opmærksom på at Ib Johannsen er udtrådt af FAMU og HA- MU i forbindelse med, at han er fratrådt som institutleder på Kemi. Dekanen bød velkommen til Henrik Helligsø Jensen, der indtræder som ledelsesrepræsentant i ST FAMU i stedet for Ib Johannsen. Aarhus Universitet Aarhus Universitet For Faculty of Science and Tlf.: Technology AU HR Organisationsudvikling og Arbejdsmiljø Frederiksborgvej Roskilde

2 Side 2 af 8 Med hensyn til hovedområdernes repræsentation i HAMU er det på de øvrige hovedområder formændene for FAMU der sidder i HAMU. På den baggrund er Dekan Niels Christian også trådt ind i HAMU, og Jørgen B. Jespersen er suppleant til denne post. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, med tilføjelse af et punkt under eventuelt: 15.1 Byggesager (Punkt ønsket af Dorete W. Jensen) 2. Godkendelse af referat Referatet blev godkendt. 3. Økonomiproces orientering v. Niels Chr. Nielsen Dekanen fortalte at ST skal skære 43,7 millioner af budgettet i år og 65,5 millioner både i 2015 og Da en væsentlig del af omkostningerne på ST består i udgifter til lønninger, har det været nødvendigt at reducere lønudgifterne og dermed som bekendt nødvendigt at afskedige medarbejdere på ST. Nogle områder har igennem mange år haft pres på økonomien, og derfor er denne proces med yderligere besparelser ekstra hård. Besparelsesprocessen har været vigtig for at sikre at økonomien kan løbe rundt. ST siger farvel til 149 medarbejdere, hvoraf 63 er frivillige fratrædelser, 23 har valgt seniorordning og dermed er der 63 medarbejdere, som er varslet afskediget. Det er hårdt for alle. Det er et massivt indgreb, og det påvirker selvfølgelig arbejdsmiljøet på ST. Dekanen fremhævede, at det er vigtigt, at vi alle tager situationen alvorligt og støtter hinanden igennem denne tid. Ulla Birk Henriksen sagde, at de er meget kede af, at der er mennesker i Kiros-teamet, som forlader AU, og udtrykte bekymring for, om der bliver taget hånd om Kiros-funktionen fremadrettet. Dekanen svarede at Kiros vil fortsætte, og der vil blive taget hånd om funktionerne også fremadrettet. Det blev besluttet, at tage emnet op under punkt Orientering fra HAMU-HSU møde og HAMU møde d. 6. marts. Kemikalieregistrering og APB-er: Dekanen orienterede om at lederen af Kemibrug (på DTU) har skiftet job og at Kemibrug er inde i en udviklingsproces. AU har derfor valgt at udskyde overgang til det fælles universitære kemikaliesystem Kemibrug.

3 Side 3 af 8 Marlene Venø Skjærbæk nævnte, at årsagen er, at AU ikke vil være prøveklud for Kemibrug, nu da de skal lave nye systemer til APB og kemikaliestyring. AU vil vente til systemet er kommet over sine børnesygdomme. Dekanen orienterede yderligere om, at der blev bragt forslag frem i HAMU om en central kemikalieenhed. Det blev diskuteret og mødt positivt, men tages op igen på næste HAMU møde. Jørgen B. Jespersen er indtrådt i APB og kemikaliestyringsgruppen i stedet for Ib Johannsen. Gruppen kommer til at tage fat i kontrakten med Kemibrug. Hovedkontrakten er på plads, men alle delelementer, der blev forhandlet om, er ikke på plads, og de skal derfor genforhandles. HAMU besluttede, at alle i AU skal overgå til Kiros, hvilket medfører, at de enheder, der bruger Toxido i dag, skal overgå til Kiros. AU går over til Kemibrug allertidligst i foråret Toxido koster universitet en halv million i licens årligt og der er ingen support. Palle Jørgensen nævnte, at det ikke vil give mening at flytte alt fra Toxido til Kiros på én gang, da meget kan være gammelt og ikke brugbart, men det vil være bedre som en løbende proces, når nye APB er skal laves. Morten Dam Rasmussen foreslog at lade institutterne selv komme med forslag til, hvordan de kan overflytte fra Toxido til Kiros og hvor lang tid det vil tage. Der blev gjort opmærksom på, at Health er gået fra Toxido til Kiros og at man bør drage nytte af deres erfaringer i forbindelse med planlægning af overgangen. Jørgen B. Jespersen følger op med Marianne Hokland og foreslog, der blev etableret en arbejdsgruppe på tværs af ST. Ulla Birk Henriksen spurgte om ST kan forvente on-site-support til Kiros, som der hele tiden har været. Dekanen svarede, at der er en plan for Kiros og der vil blive tage hånd om opgaven. Dorete Weysmann Jensen opfordrede til at huske opkoblinger og vejledninger til Kiros for alle, som ikke har brugt det før. Jørgen B. Jespersen vil orientere formændene for ST s LAMU om overgang til Kiros. Fælles APV handleplan: Dekanen orienterede endvidere om, at den fælles AU psykisk APV handleplan blev drøftet og godkendt. Der har været nedsat en APV-følgegruppe, der har justeret og revideret oplægget fra HR. APV-evalueringen blev også drøftet og godkendt. Overordnet er processen omkring psykisk APV blevet bedømt positivt og det er besluttet på fællesmødet mellem HAMU og HSU, at der kan sættes gang i forberedelserne til APV Metoden og brug af in-house leverandør fastholdes.

4 Side 4 af 8 5. Fysisk APV - Handlingsplaner Få dage før mødet blev det konstateret, at det til mødet udsendte bilag 5, der viser en oversigt over fysiske handlingsplaner, var fejlbehæftet på grund af en fejl i Survey Xact. Fejlen bevirkede at slettede handlingsplaner kom til at figurere som nye problemer. Karin Rosengaard Pedersen uddelte på mødet et opdateret bilag der viste, at 90 % af handlingsplanerne i ST nu er afsluttet, og at der er 22 problemer, hvor der ikke er udarbejdet en handlingsplan Ud over dette kunne Karin informere om: At de 3 tekstfelter i Survey Xact nu er blevet lavet dobbelt så store. At man, ved at bruge Firefox eller Crome som browser, nu kan trække felterne større, og at disse 2 browsere også gør at programmet kører hurtigere. Til næste APV vil vi kunne få glæde af at Survey Xact har udviklet en ny version af programmet, som kan markere flere handleplaner og derefter løse dem i en fælles handleplan. Det blev besluttet at tilrette indstilling og bilag, herunder bl.a. at indføje de rigtige LAMU formænd. Endvidere, at der udsendes en reminder til formændene for LAMU med henblik på færdiggørelse af handlingsplanarbejdet. 6. Arbejdsskader Karin Rosengaard Pedersen gennemgik indstilling og bilag 6a og 6b over arbejdsskader. Indstillingen blev taget til efterretning, efter en enkelt mindre tekstændring. 7. AT tilsynsbesøg Jørgen B. Jespersen fortalte, at de af AT i november 2013 varslede tilsynsbesøg på 43 AU lokaliteter er planlagt til at slutte d. 18/3. Status er dog, at AT ikke har kunnet nå at besøge alle de varslede arbejdssteder, og den varslede tilsynsperiode vil derfor sikkert blive forlænget, eller vi vil modtage en ny varsling. Indtil videre har AT meldt tilbage på 13 besøgte arbejdssteder. AU har fået påbud på 11 arbejdssteder, og grønne smiley på 2. ST har haft besøg på 2 arbejdssteder, der begge har fået påbud. På ST har påbud f.eks. omfattet afskærmning af drejebænke og stensave, sikring af trykflasker og manglende værnemidler. På andre hovedområder har der været flere påbud hvor APVhandlingsplanerne ikke var tilgængelige for medarbejderne.

5 Side 5 af 8 Morten Dam Rasmussen kom med et forslag: Når AT har varslet besøg vil det være en god idé, om der sendes en besked til de pågældende steder, om at få lavet en sikkerhedsrundgang! Der var enighed om, at det er en god ide. Det næste varslede besøg på 12 AU lokaliteter er startet her d. 4/3 og løber til d. 4/6. Der er kun 1 varsling, som berører ST. Daglig arbejdsmiljøleder orienterer de berørte institutter. 8. Kemikalieregistrering og APB Punktet er drøftet under punkt 4 på dagsordenen. Indstillingen blev taget til efterretning. 9. Sygefravær på ST Dekanen nævnte, at der for ST kan konstateres et lille fald i sygefraværet i 2013 i forhold til 2012, og at ST - i forhold til de øvrige hovedområder og administration - generelt ligger pænt lavt i sygefravær. Karin Rosengaard Pedersen kunne oplyse, at opgørelsen for 2013 kun indeholdte 3 kvartaler, og at hun derfor havde udarbejdet et ekstra faneblad, hvor hun lagde sidste kvartal 2012 sammen med de 3 kvartaler for 2013, så der var mulighed for at sammenligne 2012 og Marlene Venø Skjærbæk sagde, at det på HAMU mødet var blevet foreslået, at tjekke, om der er mulighed for at få tallene opdelt i korttids- og langtidssygemeldinger. Anders Kragh Moestrup, AU HR, vil gå videre med det. I øvrigt blev indstillingen taget til efterretning. 10. Psykologisk rådgivning - statistik for ST Der er udarbejdet en statistik for brugen af psykologisk rådgivning på AU i Dekanen nævnte, at der har været 173 henvendelser for AU samlet set i Heraf var de 51 henvendelser fra ST svarende til 29,5 %. De fleste henvendelser fra ST er begrundet i stress/udbrændthed. Der er på ST flest henvendelser fra Husdyrvidenskab. Dekanen har talt med institutlederen der vil følge op. Man skal huske på at høje tal ikke nødvendigvis er udtryk for at der er noget ekstraordinært på et institut, men noget ledelsen bør følge op på. Opgørelsen over henvendelserne er i øvrigt en oversigt over antal sager og ikke antal personer. Det blev understreges, at AU s psykologordning kun gælder for arbejdsrelaterede henvendelser. Tidligere har det været muligt som privatperson at købe psykolog timer gennem AU s ordning. Den mulighed er nu lukket pga. problemer med at håndtere, hvad der er skattepligtigt og hvad der ikke er. En fejl i teksten i bilaget ud for Husdyrvidenskab rettes.

6 Side 6 af Bygningsansvar på ST og evt. evakuering af bygninger (bilag) Ulla Birk Henriksen havde fremsendt et oplæg til drøftelse af, hvem der har bygningsansvaret efter almindelig arbejdstid og i forlængelse heraf beredskabs- og evakueringsprocedurer på ST. Baggrunden er, at laboratoriepersonale og andre bliver ringet op i weekenderne af bl.a. studerende, hvis der er udløst alarmer, nedbrud af ventilation eller lignende hændelser. Jørgen B. Jespersen bemærkede, at der på AU er en døgnbetjent beredskabsordning til de store livstruende hændelser. Der er ligeledes retningsliner for evakuering. Indenfor normal arbejdstid henvender man sig til de lokale driftsinspektører, hvis der er driftsmæssige problemer. Uden for normal arbejdstid kan AU-ansatte bruge Sikkerhedspartner A/S, som kan yde autohjælp, skadeservice og lign. Se evt. følgende link: dskabogassistancer/skade/ Skadeservice kan afhjælpe med knust rude/ sprængt vandrør o lign. Ved driftsmæssige problemer, hvor der kræves lokalindsigt f.eks. problemer med ventilation, stinkskabe, alarmer, etc. er der ikke nogen central ordning. Efter en kort drøftelse blev det besluttet, at Niels Chr. Nielsen og Jørgen B. Jespersen tager en dialog med Bent Lorenzen om, hvordan udfordringerne kan løses. Studenterrepræsentant Jesper Simonsen fortalte, at de studerende ikke kun arbejder i laboratorierne i weekenden, men at de lige så ofte er der for at læse. Og han opfordrede til at huske at få meldt ud til de studerende, hvad der aftales. Ulla Birk Henriksen opfordrede i øvrigt til, at der ved alarmer og lignende tydeligt fremgår, hvad alarmen vedrører, samt retningsliner for hvad man gør. LAMU på Molekylærbiologi og Genetik har foreslået, at de gule blinkende alarmer med høj lyd også skal vise, hvad alarmen vedrører med billede eller tekst. 12. Videndeling på arbejdsmiljøområdet Jørgen B. Jespersen fortalte, at der er indkommet materiale fra stort set alle institutter. Der er således både nye og gamle vejledninger, politikker osv. Alle filer er samlet i dropbox og indekseret. Gruppen prøver at skrive et område igennem (kræftfremkaldende stoffer) hvorefter det kan drøftes i en bredere kreds om det kan bruges på AU-niveau.

7 Side 7 af 8 ST har - sammen med Health - meget større fokus på fysisk arbejdsmiljø end de andre hovedområder. Der er kemikalieområdet, men også meget andet. Der er behov for at få løftet hele det fysiske arbejdsmiljøområde. Det blev foreslået, at medarbejdersøgemaskinen bliver brugt til at søge på medarbejdersitet. Når vi får lagt mere ind, skal vi bare indmelde de ord, der bør ligge, så er det nemmere at finde. Jørgen B. Jespersen fik opbakning til at gå videre i samarbejdet med Health, herunder bl.a. at undersøge mulighederne for at etablere en Arbejdsmiljø- og sundhedsfremmepolitik for AU. 13. To-do liste (bilag) Ingen bemærkninger. Opdateret liste sendes ud med referatet. 14. Meddelelser (bilag) Dekanen henviste til de skriftelige meddelelser og bemærkede, at vi nu har fået en dyrevelfærdspolitik bl.a. pga. at det efterspørges af flere fonde. Politikken fik den bemærkning, at den var noget tynd. Karin Rosengaard Pedersen havde en meddelelse ud over de skriftlige meddelelser. Daglig arbejdsmiljøleder i Roskilde, Stephan Bernberg, havde gjort Karin opmærksom på problemer med plastikdunkes holdbarhed, når de indeholder salpetersyre. Miljøministeriet har forbudt de værste udformninger af leverandørdunke til salpetersyre, så tilbage er: Syren kan holde i 5 år, men det kan dunkene ikke, da salpetersyre nedbryder plastik. Karin anbefaler følgende: 1. Mærk emballagen på den købte originale salpetersyre med: Modtaget d. XX/XX 20XX - Indhold og emballage skal kasseres senest 2 år efter denne dato! 2. Brug kun UN-mærkede dunke af mærket X til salpetersyreaffald! 3. Mærk salpetersyreaffaldsdunke med: Taget i brug d. XX/XX 20XX - INDHOLD og DUNK skal bortskaffes senest 2 år efter denne dato! Efter denne meddelelse blev FAMU enige om, at man får implementeret disse procedurer, men at AU bør, via indkøbsafdelingen, forsøge at sikre sig, at leverandøren sørger for, at holdbarhedspåskriften følger dunkens holdbarhed. Jørgen B. Jespersen og Karin Rosengaard Pedersen sætter dette i værk. 15. Eventuelt 15.1 Byggesager

8 Side 8 af 8 I maj 2020 skal Roskilde flytte til Emdrup. Dorete W. Jensen gjorde opmærksom på, at der er en meget kort frist for medarbejdernes indmeldelse af ønsker til bygningerne. Fristen er kun på 14 dage og det kan falde sammen med ferieperioder og andet fravær. Det vanskeliggør processen med at få leveret et ordentlige og gennemarbejdede oplæg. Medarbejderne ønsker at lave den bedst mulige tilbagemelding, så det ikke efterfølgende viser sig, at der skal ændres for meget.. Dekanen sagde, at han er klar over, at der er et stort tidspres, men grundet rettidig anvendelse af Unilab-midlerne til bygningen er vi nødt til at følge tidsplanen. Unilab-midlerne er en forudsætning for at kunne realisere byggeriet. Byggeprojekter er komplekse og involverer mange interessenter, godkendelser mv. og det har på den baggrund beklageligvis ikke været muligt at komme videre i processen før nu. Dekanen ønsker naturligvis, at bygningerne bliver realiseret på en fornuftig måde, og der er opmærksomhed på, at der er tale om korte frister. Men vi har bl.a. først på nuværende tidspunkt fået lokalpolitisk godkendelse. Palle Jørgensen nævnte, at Universiteternes arbejdsmiljøkonference havde et indlæg fra KU vedrørende byggesager og han mener på den baggrund, at AU eventuelt kunne overveje at tage KU s erfaringer med i overvejelser omkring tilrettelæggelse af byggeprojekter. Ulla Birk Henriksen tilføjede, at hun mener man skal være opmærksom på at videndeling mellem universiteter på byggeområdet er vigtigt. Dekanen sluttede af med at sige, at der skal sikres god kommunikation og synlige rammer med alle de parter, der er involveret i processen - både interne og eksterne. Hver byggesag er individuel og kompleks. Der var et ønske om, at byggesager optræder som et fast punkt på dagsordenen. Efter en drøftelse blev det besluttet, at alle er velkomne til at melde punkter ind med indstillinger og evt. bilag senest 2 uger inden FAMUmøderne på samme måde som for alle andre punkter. Dermed sikres det, at der er noget relevant nyt i forbindelse med, at man tager f.eks. byggesager op.

Plan for arbejdsmiljøsamarbejdet 2015, drøftet på FAMU møde den 11. december 2014

Plan for arbejdsmiljøsamarbejdet 2015, drøftet på FAMU møde den 11. december 2014 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE Målet med den årlige arbejdsmiljødrøftelse er, at ledelsen i samarbejde med medarbejderne skal tilrettelægge det kommende års samarbejde om arbejdsmiljø.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat (er forhåndsgodkendt) 3. AU HR Team Arbejdsmiljø nye ansvarsfordelinger

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat (er forhåndsgodkendt) 3. AU HR Team Arbejdsmiljø nye ansvarsfordelinger ST FAMU møde den: 26.9.2014 kl. 11.00 12.30 AU Aarhus, Nordre Ringgade 1 Mødelokale 1431-021 og 1431-023 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen Brøchner Jespersen (daglig

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Dagsorden

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Dagsorden ST FAMU møde den: 14.11.2013 kl. 13.00 15.00 AU Aarhus, Fysik, Bygning 1520, Ny Munkegade 120; Mødelokale 1520-732 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen B. Jespersen(daglig

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. ST FAMU møde den: 30.08.2012 kl. 10-12 Bygning 1431 Lokale 021-023

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. ST FAMU møde den: 30.08.2012 kl. 10-12 Bygning 1431 Lokale 021-023 ST FAMU møde den: 30.08.2012 kl. 10-12 Bygning 1431 Lokale 021-023 REFERAT Til stede: Udvalget: Ledelsesrep.: Brian Bech Nielsen dekan for ST, Ib Johansen (Kemi), Morten Dam Rasmussen (Ingeniørvidenskab),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden (mundtlig) Godkendt. 2. Godkendelse af referat (er forhåndsgodkendt) (bilag) Godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden (mundtlig) Godkendt. 2. Godkendelse af referat (er forhåndsgodkendt) (bilag) Godkendt. ST FAMU møde den: 24.6.2014 kl. 15.00 17.00 AU Aarhus, Fysik, Ny Munkegade 120 Mødelokale 1520-732 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen Brøchner Jespersen (daglig

Læs mere

Bygning. Trafik. Stiger og trapper. Fald. Arbejdsstillinger, løft og flytning. Husdyr/forsøgsdyr. Laboratorie. Maskiner og værktøj. Psykisk påvirkning

Bygning. Trafik. Stiger og trapper. Fald. Arbejdsstillinger, løft og flytning. Husdyr/forsøgsdyr. Laboratorie. Maskiner og værktøj. Psykisk påvirkning Bilag 3.2c Grupperede registreringer over nærved ulykker og anmeldte arbejdsskader i ST opgjort fra d. 01/01 2013 til d. 27/11 2014 Gruppering: Antal ulykker i alt: 2013 2014 Bygning 4 3 1 Trafik 5 3 2

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00 Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00 Referat Ny Munkegade 120 Lokale 1525-626 (mulighed for videolink) ST FAMU møde Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen B. Jespersen (daglig

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. ST FAMU Møde den: 16. december 2016 kl. 9:30 12:00 Ny Munkegade 120 lokale (mulighed for videolink)

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. ST FAMU Møde den: 16. december 2016 kl. 9:30 12:00 Ny Munkegade 120 lokale (mulighed for videolink) ST FAMU Møde den: 16. december 2016 kl. 9:30 12:00 Ny Munkegade 120 lokale 1525-626 (mulighed for videolink) REFERAT Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen B. Jespersen (daglig

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN

AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET ST FAMU møde den: 02.05.2013 kl. 13.00 15.00 Aarhus, Nordre Ringgade 1, Lokale 1431-021 og 1431-023. Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Brian Bech Nielsen (dekan), Jørgen Brøchner Jespersen(daglig

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. ST FAMU møde den: kl

AARHUS UNIVERSITET. ST FAMU møde den: kl ST FAMU møde den: 2.3.2016 kl. 13.00 15.00 Referat Ny Munkegade 120, Aarhus Mødelokale 1525-626 Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen B. Jespersen (daglig AM-leder ved ST), Morten

Læs mere

Fraværende: Per Henriksen, Niels Chr. Nielsen, Johnny Laursen, Marlene Venø Skjærbæk, Hans-Peter Degn, Louise Gade (HR), Niels Jørgen Relsted.

Fraværende: Per Henriksen, Niels Chr. Nielsen, Johnny Laursen, Marlene Venø Skjærbæk, Hans-Peter Degn, Louise Gade (HR), Niels Jørgen Relsted. Møde den: 23. oktober 2014 Nordre Ringgade 1, Frandsensalen Referat HAMU møde Til stede: Brian Bech Nielsen, Marianne Hokland, Eva Lysdahl Paulsen, Ole Rahn, Jørgen B. Jespersen (suppleant), Jonas K. Fink

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN. Dagsorden

AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET ST FAMU møde den: 24.02.2015 kl. 13.00 15.00 AU Aarhus, Nordre Ringgade 1 Mødelokale 1431-021 og 1431-023 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen Brøchner

Læs mere

Anne-Pia Larsen, Bende Astrup, David Croft, Jørgen Eriksen, Karen E. Henriksen, Lizzie Melby Jespersen, Ove Edlefsen, Palle Jørgensen

Anne-Pia Larsen, Bende Astrup, David Croft, Jørgen Eriksen, Karen E. Henriksen, Lizzie Melby Jespersen, Ove Edlefsen, Palle Jørgensen Møde den: 29. februar 2016 Videolinkmøde: Pv22 Foulum mødelokale 3 Flakkebjerg LAMU-MØDE i AGRO, DCA og ICROFS Referat Til stede: Fraværende: Anne-Pia Larsen, Bende Astrup, David Croft, Jørgen Eriksen,

Læs mere

Fraværende: Lizzie Melby Jespersen; Kirsten Heinrichson; Erik Steen Kristensen; Niels Halberg

Fraværende: Lizzie Melby Jespersen; Kirsten Heinrichson; Erik Steen Kristensen; Niels Halberg Møde den: 23. februar 2015 kl. 10.00-11.30 Videolink: Videolinkrum (5) Flakkebjerg og mødelokale PV22 Foulum AGRO LAMU-møde Referat Til stede: Karen Eberhardt Henriksen; Jørgen Eriksen; Palle Jørgensen;

Læs mere

Møde den: 11/ Møde: ST FAMU møde Punktejer: Niels Chr. Nielsen Eventuel gæst:

Møde den: 11/ Møde: ST FAMU møde Punktejer: Niels Chr. Nielsen Eventuel gæst: Møde den: 11/12 2014 Møde: ST FAMU møde Punktejer: Niels Chr. Nielsen Eventuel gæst: Dato: 02/12 2014 Side 1/2 Beslutningspunkt (sæt kryds) Drøftelsespunkt (sæt kryds) Orienteringspunkt (sæt kryds) Lukket

Læs mere

Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna Holm Nielsen; Søren Michael Nicholson; Lizzi Edlich (referent)

Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna Holm Nielsen; Søren Michael Nicholson; Lizzi Edlich (referent) Administrationens arbejdsmiljøudvalg (AAMU) Møde den: 13. juni 2016, kl. 10.00-11.30 Sted: AU HR, Jens Baggesens Vej 51, Bygning 5221, lokale 012 Referat Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna

Læs mere

Afbud: Per H. Christensen, Niels Relsted, Dorete W. Jensen, Mads Kristian Warming

Afbud: Per H. Christensen, Niels Relsted, Dorete W. Jensen, Mads Kristian Warming Møde den: 29. maj 2017, kl. 13-15 Nordre Ringgade 1, bygn. 1431-015 Møde i HAMU Referat Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Arnold Boon (AB), Marianne Hokland (MH), Jørgen B. Jespersen (JBJ), Anja Zimmerdahl

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde Referat Til stede: Afbud: Steen Lykke Nielsen, David Croft, Jytte Christensen, Jørgen Eriksen, Kirsten Heinrichson, Lizzie

Læs mere

b. Sygefravær og muligheder ved hjernerystelse AB informerede om notatet. Det ligger lokalt at rekvirere nødvendige hjælpemidler.

b. Sygefravær og muligheder ved hjernerystelse AB informerede om notatet. Det ligger lokalt at rekvirere nødvendige hjælpemidler. Møde den: 22. november 2016, kl. 10-12 Nordre Ringgade 1, bygning 1431-015 Referat HAMU møde Deltagere: Brian Bech Nielsen, Arnold Boon, Marianne Hokland (HE), Jørgen B. Jespersen (ST), Anja Zimmerdahl

Læs mere

Bilag 6.3 tillæg. LAMU-ernes. Årlige Arbejdsmiljødrøftelser

Bilag 6.3 tillæg. LAMU-ernes. Årlige Arbejdsmiljødrøftelser Bilag 6.3 tillæg LAMU-ernes Årlige Arbejdsmiljødrøftelser 2013 Bilag 5 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE Målet med den årlige arbejdsmiljødrøftelse er, at ledelsen i samarbejde med medarbejderne

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 14.01.2013 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensens (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA) Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Charlotte

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 1. marts 2017 kl. 12:30 14:30 Ny Munkegade 120 Lokale (mulighed for videolink) ST FAMU møde

Dagsorden. Møde den: 1. marts 2017 kl. 12:30 14:30 Ny Munkegade 120 Lokale (mulighed for videolink) ST FAMU møde ST FAMU møde den 1/3 2017. Side 1 af 66 Møde den: 1. marts 2017 kl. 12:30 14:30 Ny Munkegade 120 Lokale 1525-626 (mulighed for videolink) ST FAMU møde Dagsorden Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian

Læs mere

Fraværende: Johnny Laursen (AR), Mads Kristian Warming (studenterrepræsentant)

Fraværende: Johnny Laursen (AR), Mads Kristian Warming (studenterrepræsentant) Møde den: 16. april 2015 kl. 13-15 Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C, bygning 1431, lok. 015 Referat Møde i hovedarbejdsmiljøudvalget på AU Deltagere: Brian Bech Nielsen, Marianne Hokland (HE), Jane Kraglund

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Institutledermøde nr. 8 Møde den: 6. juni 2012, kl. 14.00 17.00 Sted: Bygning 1431, mødelokale 021/023 Referat Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), institutledere: Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 04.02.2014 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensen (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA), Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Esben

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN. Dagsorden

AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET ST FAMU møde den: 11.12.2014 kl. 13.00 15.00 AU Aarhus, Fysik, Ny Munkegade 120 Mødelokale 1520-732 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen Brøchner

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN. Forslag til dagsorden

AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN. Forslag til dagsorden AARHUS UNIVERSITET ST FAMU møde den: 27.02.2013 kl. 13.00 15.30 Aarhus, Nordre Ringgade 1, Lokale 1431-021 og 1431-023. Deltagere: Ledelsesrep.: Brian Bech Nielsen dekan for ST, Jørgen Brøchner Jespersen

Læs mere

AU Sygefravær Kontakt Statistikken er udarbejdet af AU HR, Organisationsudvikling og Arbejdsmiljø Lena Henriksen og Jacob Søndergaard Jensen

AU Sygefravær Kontakt Statistikken er udarbejdet af AU HR, Organisationsudvikling og Arbejdsmiljø Lena Henriksen og Jacob Søndergaard Jensen 15 09 2014 AU Sygefravær 2014 Datagrundlag Datagrundlaget antal ansatte, antal sygedage og de ansattes indplacering på enheder er baseret på oplysninger fra AUHRA. Bemærk at der kan være forskel mellem

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag. Møde den: 28. september 2015 kl. 10.00 12.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H.

Læs mere

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde.

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde. Referat UNIVERSITET Marianne Maria Larsen Dato: 30. november 2017 Side 1/3 Mødedato: 30. november 2017 Mødested: 1918-317 Mødelokale 3. etage Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels

Læs mere

Møde den: 13. juni 2019 kl Mødelokale: Møde i LAMU for AU Uddannelse inkl. fællesmøde med LSU ( )

Møde den: 13. juni 2019 kl Mødelokale: Møde i LAMU for AU Uddannelse inkl. fællesmøde med LSU ( ) AARHUS UNIVERSITET Møde den: 13. juni 2019 kl. 13.30-16.00 Mødelokale: 1445-017 Møde i LAMU for AU Uddannelse inkl. fællesmøde med LSU (13.30-15.00) Deltagere: Kristian Thorn, Gitte Pedersen Viftrup, Louise

Læs mere

Bilag 3 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE

Bilag 3 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE Bilag 3 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE Målet med den årlige arbejdsmiljødrøftelse er, at ledelsen i samarbejde med medarbejderne skal tilrettelægge det kommende års samarbejde om arbejdsmiljø.

Læs mere

LSU medlemmerne deltager under punkt 1 (kl )

LSU medlemmerne deltager under punkt 1 (kl ) Møde den: 9. maj 2017, kl. 09:00 10:30 Trøjborgvej 82-84, bygning 1918, lokale 135 LAMU Økonomi og Bygninger Referat Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Berit Kornbæk Boisen, Esther S. T. Henriksen, Linda

Læs mere

Til stede: Anja Zimmerdahl, Carsten Dalsager, Jane Frølund Irming, Merete Elmann, Niels Jørgen Relsted, Iben Skrydstrup Vejen

Til stede: Anja Zimmerdahl, Carsten Dalsager, Jane Frølund Irming, Merete Elmann, Niels Jørgen Relsted, Iben Skrydstrup Vejen Møde den: 8. juni 2017 kl. 12.30-14 1328-120 Aarhus BSS FAMU Referat Til stede: Anja Zimmerdahl, Carsten Dalsager, Jane Frølund Irming, Merete Elmann, Niels Jørgen Relsted, Iben Skrydstrup Vejen Afbud:

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 9. november 2012 kl. 10.00-12.00 D219 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen, Nina Hvid, Søs Bayer (afbud) Medlemmer B-siden:

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde onsdag den 8. januar 2014, kl 13.00 14.45 Bygning 1431, lokale 013/015, Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde REFERAT Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen,

Læs mere

Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Carsten Pahl Jensen, Anna Haurdahl

Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Carsten Pahl Jensen, Anna Haurdahl Møde den: 18. januar 2017, kl. 09:30 11:00 Trøjborgvej 82-84, bygning 1918, lokale 135 LAMU Økonomi og Bygninger Dagsorden Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 14. maj 2013, kl. 10.30 12.00 Bygning 1431 021. Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde Deltager: Brian Bech Nielsen, Stig Ravn, Olav W. Bertelsen, Leif Flensborg, Jens Barfod,

Læs mere

Arbejdsmiljøstatistik Kvartaler 2017

Arbejdsmiljøstatistik Kvartaler 2017 Arbejdsmiljøstatistik Kvartaler 2017 AARHUS UNIVERSITET 25. MAJ 2018 MARTIN KEIS KRISTENSEN UDVIKLINGSKONSULENT Introduktion til arbejdsmiljøstatistik kvartaler FAMU I den kvartalsopdelte arbejdsmiljøstatistik

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. maj 2016 kl Mødelokale (videolink ) Møde i LSU for Uddannelse

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. maj 2016 kl Mødelokale (videolink ) Møde i LSU for Uddannelse AARHUS UNIVERSITET Møde den: 23. maj 2016 kl 10.00-12.00 Mødelokale 1445-019 (videolink 1445019) Møde i LSU for Uddannelse Dagsorden Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst,

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde i lønudvalget nedsat af FSU Fredag den 25. oktober 2013 kl. 8.00 9.30 Ndr. Ringgade 1, 8000 Aarhus C, Bygn. 1431-015 Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen, Uffe Pilegård Larsen,

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. august 2015 kl. 13.00-15.00 Katrinebjergvej 89F, bygning 5132, lokale 229 Møde i arbejdsmiljøudvalget, Administrationscenter Health Referat Til stede: Steen Harrit

Læs mere

INSTITUT FOR MILJØVIDENSKAB OG INSTITUT FOR BIOSCIENCE ROSKILDE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR MILJØVIDENSKAB OG INSTITUT FOR BIOSCIENCE ROSKILDE AARHUS UNIVERSITET REFERAT INSTITUT FOR MILJØVIDENSKAB OG INSTITUT FOR BIOSCIENCE ROSKILDE AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i arbejdsmiljøorganisationen (AMO) i Roskilde Torsdag d. 25/08-2011 kl. 13:00 til 14:30 i D1.46 REFERAT

Læs mere

For at kunne sammenligne Arbejdsmiljøstatistikken for Q med data for 2017 vedlægges Arbejdsmiljøstatistikken

For at kunne sammenligne Arbejdsmiljøstatistikken for Q med data for 2017 vedlægges Arbejdsmiljøstatistikken Dato: 25. maj 2018 Side 1/1 Sagsfremstilling Mødedato: [Dato] Møde: Møde i [Navn] Punktejer: [Fulde navn] Gæst: [Fulde navn] Beslutningspunkt (sæt kryds) Drøftelsespunkt (sæt kryds) Meddelelsespunkt (sæt

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET ST FAMU Møde den: 23. juni 2016 kl. 11:00 14:30 Ny Munkegade 120 Lokale 1521-220 (mulighed for videolink) og til FSU+FAMU mødet lokale 1525-626 (mulighed for videolink) Dagsorden Ledelsesrepræsentanter:

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Arbejdsmiljøstatistik og sygefraværsstatistik Ø&B

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Arbejdsmiljøstatistik og sygefraværsstatistik Ø&B Side 1/5 Mødedato: 23. november 2017, kl. 09.00 10.30 Mødested: Trøjborgvej 82-84, bygning 1918, lokale 135 Mødeemne: LAMU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels Jørgen Rasmussen, Esther S. T. Henriksen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 12. november 2015 Nordre Ringgade 1, lokale 021/023 HAMU-møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 12. november 2015 Nordre Ringgade 1, lokale 021/023 HAMU-møde Møde den: 12. november 2015 Nordre Ringgade 1, lokale 021/023 HAMU-møde Referat Til stede: Brian Bech Nielsen, Marianne Hokland (HE), Jørgen B. Jespersen (ST), Anja Zimmerdahl (Aarhus BSS), Johnny Laursen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN

AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET ST FAMU møde den: 14.11.2013 kl. 13.00 15.00 AU Aarhus, Fysik, Bygning 1520, Ny Munkegade 120; Mødelokale 1520-732 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30.08.2012 kl. 10-12 Bygning 1431 Lokale 021-023 ST FAMU DAGSORDEN

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30.08.2012 kl. 10-12 Bygning 1431 Lokale 021-023 ST FAMU DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET Møde den: 30.08.2012 kl. 10-12 Bygning 1431 Lokale 021-023 ST FAMU DAGSORDEN Deltagere: Ledelsesrep.: Brian Bech Nielsen, Ib Johansen, Morten Dam Rasmussen, suppleant for Stefan Gerhard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Ekstraordinært møde den 28. november 2013 Administrationens samarbejdsudvalg HR-huset, Jens Baggesensvej, Aarhus Videolink til Emdrup REFERAT Til stede: Jørgen Jørgensen, Søren Trangbæk, Louise Gade, Maria

Læs mere

HR AU NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AU AARHUS UNIVERSITET

HR AU NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AU AARHUS UNIVERSITET HR NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AARHUS UNIVERSITET 2 Hvordan er den nye struktur blevet til?... 3 Hvordan ser den nye struktur ud?... 3 Skal min organisatoriske enhed have eget samarbejdsudvalg?... 3 Hvornår

Læs mere

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik Møde den: 4. februar 2014 AU Herning Ekstraordinært LSU-møde REFERAT Til stede: Michael Goodsite, Mikkel Nørgaard, Jan Laursen, Poul Erik Borg, Klaus Kolle, Mariann Hansen, Inger Kristensen, Ebbe Rasmussen,

Læs mere

På et fælles HAMU- og HSU-møde den 6. marts blev AU s psykiske APV-handlingsplan godkendt.

På et fælles HAMU- og HSU-møde den 6. marts blev AU s psykiske APV-handlingsplan godkendt. Møde den: 03.04.2014 1510-410 LSU REFERAT Til stede: Karl Anker Jørgensen, konst. institutleder (KAJ), Jens W. Clausen (JC), Frank Jensen (FRJ), Niels Pind (PIND), Jeanette Dandanell (JDA), Bente Olsen

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8)

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8) Side 1/5 Mødedato: 16. marts 2018 Mødested: Lokale 214, JBV Mødeemne: LSU Deltagere: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre (referent), Alev Gencay, Henrik Philipp Vestergaard, Lene Fransen, Lizzi Edlich,

Læs mere

Deltagere: Arnold Boon, Ole Jensen, Søren Michael Nicholson, Susanna Holm Nielsen, Birthe Hestbæk og Lizzi Edlich (referent)

Deltagere: Arnold Boon, Ole Jensen, Søren Michael Nicholson, Susanna Holm Nielsen, Birthe Hestbæk og Lizzi Edlich (referent) Administrationens arbejdsmiljøudvalg (AAMU) Møde den 1. juni 2017 Referat Deltagere: Arnold Boon, Ole Jensen, Søren Michael Nicholson, Susanna Holm Nielsen, Birthe Hestbæk og Lizzi Edlich (referent) Afbud:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 8. juni 2016 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik Østergaard

Læs mere

En mere ligelig prioritering ml. samarbejdsorganisationen og arbejdsmiljøorganisationen

En mere ligelig prioritering ml. samarbejdsorganisationen og arbejdsmiljøorganisationen Møde den: 13. juni 2017 kl. 8.30-10.30 Wilhelm Meyers Allé 4, 8000 Aarhus C, Bygn. 1241, lokale 231 (havestuen) Møde i Health Fakultetsarbejdsmiljøudvalg Referat Deltagere: Marianne Hokland, Lene Grønkjær,

Læs mere

Skift af institutleder bidrog til at skabe en ekstra usikkerhed.

Skift af institutleder bidrog til at skabe en ekstra usikkerhed. Møde den: 27.05.2014 1510-410 LSU REFERAT Til stede: Karl Anker Jørgensen (konst. institutleder), Jeanette Dandanell (JDA), Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Charlotte Illum Nielsen (CIN) Fraværende:

Læs mere

Referat. Møde den: 6. marts 2017 kl Mødelokale Aarhus BSS FAMU møde

Referat. Møde den: 6. marts 2017 kl Mødelokale Aarhus BSS FAMU møde Møde den: 6. marts 2017 kl. 10-11.30 Mødelokale 1328-120 Referat Aarhus BSS FAMU møde Deltagere: Anja Zimmerdahl, Carsten Dalsager, Anita Birch Trosborg, Anette Storgaard, Merete Elmann, Niels Jørgen Relsted,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 13. september 2017 kl. 09.00-11.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde REFERAT LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 04. september 2017 Varighed: 13.00-15.30 Gæst: Martin Keis Kristensen (AU HR) Tilstedeværende: Bjarke Paarup

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AGRO Institutforum, LSU og Institutledelsen - møde Tirsdag den 11. august 2015 kl. 8.30-11.00 Mødelokale: Haraldskær, Vejle REFERAT Mødedeltagere: Erik Steen Kristensen,

Læs mere

Sagsfremstilling. Mødedato: [Dato] Møde: Møde i [Navn] Punktejer: [Fulde navn] Gæst: [Fulde navn]

Sagsfremstilling. Mødedato: [Dato] Møde: Møde i [Navn] Punktejer: [Fulde navn] Gæst: [Fulde navn] Dato: 16. august 2018 Side 1/1 Sagsfremstilling Mødedato: [Dato] Møde: Møde i [Navn] Punktejer: [Fulde navn] Gæst: [Fulde navn] Beslutningspunkt (sæt kryds) Drøftelsespunkt (sæt kryds) Meddelelsespunkt

Læs mere

Deltagere: Steen H. Jakobsen, Birgitte R. Eriksen, Conor Leerhøy, Inger R. Jeppesen, Michael Andersen, Simon Bygdin, Lene S.

Deltagere: Steen H. Jakobsen, Birgitte R. Eriksen, Conor Leerhøy, Inger R. Jeppesen, Michael Andersen, Simon Bygdin, Lene S. HEALTH Møde den: 10. november 2016 kl. 9.00-11.00 Katrinebjergvej 89F, bygning 5132, lokale 229 Arbejdsmiljøudvalg, Administrationscenter Health Dagsorden Deltagere: Steen H. Jakobsen, Birgitte R. Eriksen,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. 1. Fællesmødet med LSU. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Drøftelse: Ændring af forretningsorden

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. 1. Fællesmødet med LSU. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Drøftelse: Ændring af forretningsorden Fo AARHUS UNIVERSITET HEALTH Dagsorden Bente Pedersen Dato: 30. maj 2018 Side 1/1 Mødedato: 7. juni 2018 kl. 11.00-12.30 (fællesmøde med LSU kl. 11.00-11.30) Mødested: Katrinebjergvej 89F, bygning 5132,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat Martin Keis Kristensen Mødedato: Mødested: Mødeemne: Deltagere: Referent: Fraværende:

Referat Martin Keis Kristensen Mødedato: Mødested: Mødeemne: Deltagere: Referent: Fraværende: Side 1/5 Mødedato: 6. maj 2019 kl. 13.30-15.00 Mødested: Bygn. 1431, lok. 021 (videolink) Mødeemne: Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget Deltagere: Brian Bech Nielsen, Arnold Boon, Jørgen B. Jespersen (ST),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 05. februar 2014, kl. 15.45 17.15 Mødelokale: Bygning 1431, lokale 021/023 Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard, Peter

Læs mere

Resumé Arbejdsmiljøstatistikken for Aarhus Universitet 2017 indeholder data om sygefravær, arbejdsulykker og om anvendelse psykologisk rådgivning

Resumé Arbejdsmiljøstatistikken for Aarhus Universitet 2017 indeholder data om sygefravær, arbejdsulykker og om anvendelse psykologisk rådgivning Dato: 19. februar 2018 Side 1/1 Sagsfremstilling Mødedato: [Dato] Møde: Møde i [Navn] Punktejer: [Fulde navn] Gæst: [Fulde navn] Beslutningspunkt (sæt kryds) Drøftelsespunkt (sæt kryds) Meddelelsespunkt

Læs mere

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen LSU-møde i ACA den 16. september 2016 Kl. 9.30 10.30 og LSU/LAMU kl. 10.30 11.30 Referat Aarhus bygning 1443, lokale 440 Emdrup lokale D118 Mødedeltagere: B-siden/medarbejdere Ivy Kirkelund (IK), næstformand

Læs mere

HAMU. Hovedarbejdsmiljøudvalget vejleder ledelsen om arbejdsmiljø på AU Hovedarbejdsmiljøudvalget (HAMU) er universitetets

HAMU. Hovedarbejdsmiljøudvalget vejleder ledelsen om arbejdsmiljø på AU Hovedarbejdsmiljøudvalget (HAMU) er universitetets HAMU Hovedarbejdsmiljøudvalget vejleder ledelsen om arbejdsmiljø på AU Hovedarbejdsmiljøudvalget (HAMU) er universitetets øverste arbejdsmiljøorgan. Hovedarbejdsmiljøudvalget er en vigtig aktør, da det

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Brian Bech Nielsen (BBN) bød velkommen. Der var ingen bemærkninger til dagsordenen.

1. Godkendelse af dagsorden Brian Bech Nielsen (BBN) bød velkommen. Der var ingen bemærkninger til dagsordenen. HSU og HAMU fællesmøde om psykisk APV d. 6. marts 2014 kl. 10-12.30 Frandsensalen, Bygning 1430, Nordre Ringgade 1, 8000 C REFERAT Til stede: Brian Bech Nielsen, Jørgen Jørgensen, Mette Thunø, Marianne

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. juni 2017 kl. 12:30 14:30 Ny Munkegade 120 Lokale (mulighed for videolink) ST FAMU møde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. juni 2017 kl. 12:30 14:30 Ny Munkegade 120 Lokale (mulighed for videolink) ST FAMU møde AARHUS UNIVERSITET Side 1 af 42 Møde den: 19. juni 2017 kl. 12:30 14:30 Ny Munkegade 120 Lokale 1521-220 (mulighed for videolink) ST FAMU møde Dagsorden Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter

Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter Notat Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter 1. Baggrund Der er i november/december 2014, som en del af opfølgningen på den interne problemanalyse,

Læs mere

1. Kl : Godkendelse af dagsorden. 2. Kl : Økonomi og besparelsesproces a. Drøftelse af udvælgelseskriterier

1. Kl : Godkendelse af dagsorden. 2. Kl : Økonomi og besparelsesproces a. Drøftelse af udvælgelseskriterier Møde den: 15. januar 2014, kl. 13.00 15.15 Bygning 1520 732. Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C Ordinært FSU-møde Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Erik Østergaard Jensen, Stig Ravn, Uffe Pilegaard

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALG FOR FACULTY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY (FSU)

FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALG FOR FACULTY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY (FSU) FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALG FOR FACULTY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY (FSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 27. august 2013 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag

Læs mere

ARBEJDSMILJØSTATISTIKKER Q PSYKOLOGISK RÅDGIVNING - ARBEJDSSKADER - SYGEFRAVÆR

ARBEJDSMILJØSTATISTIKKER Q PSYKOLOGISK RÅDGIVNING - ARBEJDSSKADER - SYGEFRAVÆR ARBEJDSMILJØSTATISTIKKER Q2 2015 - PSYKOLOGISK RÅDGIVNING - ARBEJDSSKADER - SYGEFRAVÆR HR, ORGANISATIONSUDVIKLING OG ARBEJDSMILJØ 1. PSYKOLOGISK RÅDGIVNING Rådgivningsforløb ARTS BSS HE ST FA Øvrige Q1

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11. KØB E N H A V N S U N I V E R S I T E T HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) M Ø D E R E F E R A T 27. MAJ 2016 Forum Fællesmøde mellem FAMU og FSU Møde afholdt

Læs mere

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 9. oktober 2017 kl. 10.00-12.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Referat LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

INSTITUT FOR MILJØVIDENSKAB SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR MILJØVIDENSKAB SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR MILJØVIDENSKAB SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde: Mandag den 21. januar kl. 9.00-12.00 Lokale: Pavillionen Ledelsesmøde i Institut for Miljøvidenskab REFERAT Deltagere: Anne Winding

Læs mere

Bilag til Arbejdsmiljøstatistik 2017 Årsrapport FAMU FSU

Bilag til Arbejdsmiljøstatistik 2017 Årsrapport FAMU FSU Bilag til Arbejdsmiljøstatistik 2017 Årsrapport FAMU FSU AARHUS UNIVERSITET 15. FEBRUAR 2018 MARTIN KEIS KRISTENSEN UDVIKLINGSKONSULENT AU HR 1. Sygefravær 2015-2017 Institut-/Enhedsniveau Arts Antal sygedage

Læs mere

Når Arbejdstilsynet kommer på tilsynsbesøg på Arts

Når Arbejdstilsynet kommer på tilsynsbesøg på Arts Modtager(e): Arbejdsmiljøorganisationen på Arts NOTAT Når Arbejdstilsynet kommer på tilsynsbesøg på Arts Ved tilsynsbesøg fra Arbejdstilsynet er der en række forhold relateret til arbejdsmiljøarbejdet,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY Institutledermøde nr. 4 Møde den: 21. marts 2012, kl. 10.00 12.00 Mødelokale: Konferencelokale, bygning 2, 3. sal Referat Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Bo Riemann

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: , kl Sted: Bygning 1241, lokale 231 (Havestuen i Bartholin Bygningen)

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: , kl Sted: Bygning 1241, lokale 231 (Havestuen i Bartholin Bygningen) Møde den: 07 09 2016, kl. 09.00-11.00 Sted: Bygning 1241, lokale 231 (Havestuen i Bartholin Bygningen) Referat Deltagere: Marianne Hokland (MH), David Christian Evar Kraft (DCEF), Lene Grønkjær (LG), Peder

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

PAUSE med oplæg fra pressechef på AU Anders Correll og Kommunikationschef på ST Elin Møller

PAUSE med oplæg fra pressechef på AU Anders Correll og Kommunikationschef på ST Elin Møller Møde den: 4. februar 2014 kl. 10.00 13.30 Aarhus Universitet, Ndr. Ringgade 1, 8000 Århus C, Frandsen salen Institutledermøde nr. 2 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix

Læs mere

REFERAT. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl Sted: Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget.

REFERAT. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl Sted: Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl. 11.30-13.30 Sted: 3410-345 Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Søren K Kjærgaard Janni Mosgaard Jensen Annette Bachmann Eva

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Referat INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 10. marts 2015 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 14. september 2015 kl. 13.00-14.00 Katrinebjergvej 89F, bygning 5132, lokale 229 Ekstraordinært møde i Samarbejdsudvalg og Arbejdsmiljøudvalg, Administrationscenter

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 2. december 2016, kl. 13 15. Mødelokale: Bygning 1611, lokale 121B Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Ole Steen Nielsen, Steen Harrit Jakobsen, Thomas G.

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde d. 18. marts 2015 Lokale 413, bygning 1443 LAMU, Administrationscenter Arts

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde d. 18. marts 2015 Lokale 413, bygning 1443 LAMU, Administrationscenter Arts AARHUS UNIVERSITET Møde d 18 marts 2015 Lokale 413, bygning 1443 LAMU, Administrationscenter Arts Dagsorden Deltagere: Lars Friis (LF), Berit Granum (BG), Aino Lea Winther-Pedersen (AWP), Birgitte Adams

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere