Parkinsonforeningen. Fredag den 1. juni: Udflugt til Elmuseet ved Tange Sø. Tilmelding senest onsdag den 23. maj

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Parkinsonforeningen. Fredag den 1. juni: Udflugt til Elmuseet ved Tange Sø. Tilmelding senest onsdag den 23. maj"

Transkript

1 Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Fredag den 1. juni: Udflugt til Elmuseet ved Tange Sø Tilmelding senest onsdag den 23. maj Midtnordjyllands kreds Viborg, Skive, Morsø og Thisted kommuner Maj Tangeværket og Tange sø

2 Kære kredsmedlemmer. Ved generalforsamlingen på Bentas Cafeteria den 20. marts havde vi vist nok rekordtilslutning med ikke færre end ca. 90 deltagere til beretning, regnskab, kaffe og lagkage, men også til oberst Jens Chr. Lund, der oplagt og muntert fortalte om sit liv Fra Husmandssøn i Thy til bedstefar med Parkinson. Også Parkinsonforeningens landsformand, Jorry Højer, var gæst og fortalte om aktuelle aktiviteter i foreningen på landsbasis. Denne flotte tilslutning illustrerer fint, at undertegnede i min beretning understregede, at kredsbestyrelsen er glad for den interesse og opbakning, som vi oplever fra trofaste medlemmer til vores kredsarrangementer. Vi forsøger at finde en balance, så vi med vores program rammer medlemmernes ønsker og interesse bedst muligt, men vi vil også meget gerne have forslag og ideer til nye aktiviteter og arrangementer med enten fagligt eller socialt indhold. Som sædvanlig måtte jeg også erkende, at det står noget mere sløjt til med hensyn til at holde gang i aktiviteterne i klubberne i vores fire kommuner, selv om man har forsøgt med cafémøder, linedance, eftermiddagsudflugter m.m. Erfaringen er alle steder, at det er svært at engagere nye og yngre medlemmer for de gamle, som naturligt falder fra. Jeg vil helst tolke det sådan, at også Parkinsonpatienter og deres pårørende heldigvis har nok at fylde tilværelsen med. Så det er forståeligt, hvis der ikke også er overskud til at tage del i de lokale klubaktiviteter, selv om man kan have stor glæde af det sociale fællesskab og det netværk, som følger med. Forhåbentlig kan vi få ny inspiration også til denne side af foreningens virke ved de nye bestyrelsesmedlemmer og suppleanter, som blev valgt på generalforsamlingen: Niels Erik Larsen fra Vildsund, pårørende til Annalis, Mary Mikkelsen fra Viborg, pårørende til Bertel, og Conny Spangsberg fra Skive, Parkinsonpatient med særlig interesse for aktiviteter for yngre.

3 Velkommen til jer og et forhåbentlig godt samarbejde i bestyrelsen! Samtidig måtte vi sige farvel til Anna Tøttrup og Kirsten Frederiksen, som begge har valgt at holde med bestyrelsesarbejdet. Anna har som pårørende levet med Parkinson i mere end 20 år og har været et meget engageret og aktivt medlem i foreningen i hele perioden. De seneste år har Anna ydet en stor indsats som en meget kompetent kasserer, der overlader et forbilledligt materiale til Karen Bodil Joel, som overtager kassererjobbet. Kirsten har sammen med Peder og en smittende energi forsøgt at puste nyt liv i klubarbejdet i Skive. Det har blandt andet givet resultat i form af en hidtil uhørt støtte fra forretninger og virksomheder til klubbens julearrangementer, som der går frasagn om. Der skal lyde en meget stor tak til Anna og Kirsten for jeres indsats og hyggelige samvær i bestyrelsen! Inden ferietiden sænker sig, er det tid til årets udflugt, der i år går til Elmuseet ved Tange Sø. Og efter sommerferien er der temadag for pårørende den 6. oktober og Parkinsonskole den 22. september med fokus på tale og stemmeproblemer. Læs mere i Parløbet, der kommer i begyndelsen af august. Rigtig mange har med god grund været interesseret i det nye tilbud om et 2 ugers rehabiliteringsophold på Vejlefjord, og flere har desværre fået afslag på deres ansøgning p.gr.a. pladsmangel indtil videre. Efter de første kursusforløb har man midlertidigt valgt at indstille muligheden for nye ansøgninger for at give tid til evaluering og eventuel justering af det faglige indhold. Når dette er på plads vil der i løbet af kort tid igen blive åbnet for en ny ansøgningsrunde. Følg med på foreningens hjemmeside eller i Parkinson Nyt, hvis du er interesseret. De bedste hilsner med ønsket om en god sommerferie Willy Mathiesen, kredsformand.

4 GET-FIT STAY-FIT ER DIT NYE TRÆNINGSCENTER I SKIVE! Her vil du opleve den bedste service og opleve et personale, som har focus på dig og dit mål med træning. Personalet tilknyttet centeret er bestående af 8 fysioterapeuter, 1 personlig træner og certificerede instruktører. Centeret ligger i forlængelse af fysioterapeut klinikken i Slotsgade, og vi samarbejder med personalet herfra. Centeret har åbent fra 5-23 så der er mulighed for at træne, når det præcist passer dig Vi har i samarbejde med Parkinsonforeningen produceret en firmaaftale, som gør, at du kan træne ubegrænset til KUN 175 kr. i måneden. Vi har også mulighed for at efterkomme specielle træningsønsker, bl.a. oprettelse af træningshold eller lign. Ring og kom med din idé. Kontakt klinikken på telefon og kom ned og få en gratis prøvetime. SE OG LÆS MERE PÅ WWW:GET-FIT:DK

5 Thyklubben Forårssammenkomst Tirsdag den 22. maj 2012 kl.13,00 På Hortensiavej 74, Thisted Vi starter med smørrebrød. Herefter vil Anna og Svend Hamborg vise lysbilleder og fortælle om fugle eller deres rejser. Til slut kaffe med tilbehør. Tilmelding senest onsdag den 18.maj til Lis på tlf / eller mail: Pris for hele eftermiddagen kr. 100,00 inkl. 1 øl/vand Ekstra drikkevarer kan købes. Vi håber, alle møder op til en fornøjelig eftermiddag i gode venners lag. Poul, Birgit, Lis og Niels Erik

6 UDFLUGT TIL ELMUSEET VED TANGE SØ Årets traditionelle forårs-/sommerudflugt finder i år sted FREDAG DEN 1. JUNI hvor alle medlemmer og pårørende inviteres til besøg på ELMUSEET og TANGEVÆRKET. Vi kører i to busser med udgangspunkt fra henholdsvis Thisted og Skive og mødes på Elmuseet ca. kl , hvor programmet er: Kl : Demonstration af kæmpelyn m.m. i Niels Bohr Tårnet. Kl : Frokostanretning i museets Cafe Edison: Sild med karrysalat, fiskefilet med remoulade, små frikadeller med kartoffelsalat, pålæg, brieost med druer. Kl : Guidet rundvisning i to grupper. Kl : På egen hånd i museet. Kl : Kaffe med hjemmebagt kage. Kl : Hjemkørsel. Energiselskaberne i Viborg og Mors/Thy har sponsoreret udflugten med gratis entre til museet. Det betyder, at prisen pr. person kan holdes på 150 kr., der inkluderer bustransport, frokost med øl/vand, kaffe med kage samt rundvisning. Tilmelding senest onsdag den 23. maj. Se køreplan og om tilmelding på næste side.

7 Køreplan og tilmelding: Bus fra Thisted: Kl. 9.30: Afgang fra Thisted, Thyhallen. Kl. 9.40: Hotel Vildsund Strand. Kl : Rutebilstationen Nykøbing. Tilmelding for alle deltagere i denne bus til Niels Erik Larsen: Tlf.: Mail: Bus fra Skive: Kl : Afgang fra rutebilstationen Skive. Kl : Bentas Cafeteria. Kl : Viborg, parkeringspladsen ved svømmehallen. Tilmelding for alle deltagere i denne bus til Peder Frederiksen: Tlf.: Mail: Egen transport: Hvis I selv ønsker at køre til Elmuseet, bedes I tilmelde jer til Willy Mathiesen: Tlf.: Mail: NB: Ved demonstrationen i Niels Bohr Tårnet er der ikke adgang for patienter med pacemaker eller patienter, der er DBS-opereret.

8 Kredsbestyrelsen Midtnordjyllands kreds Willy Mathiesen, Dollerup. Kredsformand siden Medlem af foreningens hovedbestyrelse og forretningsudvalg. Gift med Ingelise Færch, klubleder i Viborg og Parkinsonpatient i godt 10 år. Viggo Lund, Thisted. Næstformand. Fik konstateret parkinson for 5 år siden. Pensioneret gymnasielærer Har været i bestyrelsen i 4 år Nyder pensionistlivet ved at spille i symfoniorkester og sejle rundt i Danmark og Sverige. Peder Frederiksen, Højslev. Parkinsonpatient siden Suppleant i 4 år. Indtrådt i bestyrelsen Karen Bodil Joel, Skive. Kasserer. Har været leder af Oddense børnehave. Fik diagnosen i Bruger meget af sin tid på at male og lave kort. Tidl. suppleant. Indtrådt i bestyrelsen 2012.

9 Mary Mikkelsen, Viborg. Uddannet sygeplejerske, nu pensionist. Gift med Bertel Jensen, som fik konstateret Parkinson i januar Indtrådt som suppleant i Niels Erik Larsen, Vildsund. Gift med Annalis som fik konstateret parkinson i Indtrådt i bestyrelsen Tove Jacobsen, Nykøbing. Fik konstateret parkinson Medlem af bestyrelsen siden Conny Spangsbjerg, Skive. Har haft parkinson i snart 7 år.da jeg fik diagnosen, stoppede jeg et presset og stressende arbejde i rejsebranchen og startede en førtidspensionstilværelse, hvor jeg kunne udfolde mine kreative evner og dyrke, at jeg er en håndarbejdsfreak- Indtrådt som suppleant i Margrethe Hansen, Nykøbing. Fik konstateret parkinson i Medlem af bestyrelsen siden Redaktør af Parløbet.

10 STAFETTEN Fra Fyn til Thy. Så kom stafetten til os RUTH (f.1945) og VIGGO (f.1944) LUND. Vi voksede begge op i Odense og mødte hinanden i 1959 på fru Munch Andersens danseskole. Vi dansede sportsdans, og Viggo begyndte at træne redskabsgymnastik og blev efterhånden temmelig god til det. Efter studentereksamen tog Viggo til Århus, læste fysik og kemi og dyrkede stadig gymnastik og kom på landsholdet et par gange. Ruth tog til København efter et år med arbejde på plejehjem og ung pige i huset i Norge og på Bornholm. Årene i København sluttede med en uddannelse som pædagog i 1970, hvor også Viggo blev færdig med sin uddannelse. Vi havde fundet sammen igen og blev gift i sommeren På det tidspunkt var der ikke mange jobs at få i gymnasieskolen, men Viggo fik tilbudt en stilling på gymnasiet i Tarm, og Ruth håbede på at finde arbejde der. Men, hvor lå så Tarm? Vi måtte have landkortet frem og drog så i vores lille røde Mascot mod Vestjylland (det sidste sted, Ruth ville bo. Selv jyderne på seminariet i Kbh. blev østpå, når de var færdige med uddannelsen). Ruth måtte helt til Snejbjerg v. Herning for at finde arbejde. Det var 45 km hver vej, men det tog under ½ time, der var ingen fartbegrænsninger dengang og lange lige landeveje uden megen trafik. Alt i alt var vi så småt ved at vænne os til tanken om at bo i Tarm og fik købt vores første hund, en boxerhvalp. Men, men: Viggo havde endnu ikke aftjent sin værnepligt og skulle ind til CF. Vi regnede som en selvfølge med, at det blev i Herning, 10

11 men nej, det blev en indkaldelse til Thisted, og alle ansøgninger om at ændre det blev afvist. Så måtte vi have landkortet frem igen for at se, hvor Thisted lå. Nå, 10 måneder i Thisted, det overlevede vi nok! En solskinsdag i maj 71 kørte vi til Thy, grøftekanterne lyste gule af mælkebøtter, fjorden var blå, og Thisted lå ikke i en klit. Det var en stor positiv oplevelse, det blev de næste 10 måneder også, og vi valgte at blive i Thisted. Vi har nu boet her i 41 år som tilflyttere og med vores 3 piger som anden generations indvandrere. Og vi har bestemt ikke fortrudt, at vi blev i Thy. Viggo fik først job på Morsø gymnasium og 2 år senere på Thisted gymnasium. Ruth fik arbejde i Åndssvageforsorgens børnehave, senere på Thorsted Friskole, og hun har været med til at starte Thisted Friskole, hvor hun har arbejdet i 25 år, først som lærer og senere som leder. Vores liv har været fuldt af arbejde, børn, sang og musik (Viggo spiller cello og fløjte og synger i kor). Vi har boet på vores sejlbåd hver sommer i 35 år og tager på skitur om vinteren. De første 20 år boede vi på et lille husmandssted 2 km fra Thisted centrum, derefter flyttede vi i lejlighed, 1.sal midt inde i Thisted, i 10 år, og er nu endt i et parcelhus tæt ved fjorden. Huset er 1-planshus uden trapper og med handicaphåndtag (det grinede vi lidt af) og en overkommelig have. Vi vidste jo ikke den gang, at det var en klog beslutning. I 2004 begyndte Viggo at lave gymnastik igen på et springhold efter en pause på 40 år. Det er ikke klogt, men det gik godt det første halve år. Så kom de første spor af Parkinson, og han turde ikke fortsætte med gymnastikken. I 2006 blev Viggo først sendt til undersøgelse for sclerose og epilepsi, som det heldigvis ikke var. Derefter en undersøgelse for Parkinson, hvilket det jo var, en total ukendt sygdom for os. 11

12 Viggo valgte at melde sig ind i Parkinsonforeningen og blev medlem af kredsbestyrelsen. Han har altid valgt at være åben om sin Parkinson, da man jo alligevel ikke kan skjule den. Viggo har været heldig med, at hans sygdom skrider langsomt frem, og at den foreløbig kan behandles effektivt med medicin. Ruth har været med til at arrangere pårørendedag og er med i en pårørendegruppe. Så Parkinson er blevet en naturlig del af vores hverdag. Vi kan stadig leve det liv, vi er vant til. Viggo spiller i et symfoniorkester i Skive, og vi skal på tur med vores båd til sommer. Vi havde problemer i 2008, da vores datter var i Canada for at passe køer. Vi ville besøge hende, men rejseforsikringen ville ikke melde klart ud, om Viggo var dækket eller ej. Vi fik et brev om, at de tog forbehold over for alle tildragelser, der kunne henføres til sygdommen, og med lidt opfindsomhed vil det sige næsten alt, hvad man kan komme ud for. De sagde i telefonen, at de selvfølgelig ville bære sig pænt og anstændigt ad, hvis vi kom ud for noget. Men de ville bare ikke skrive det på papir. Vi tog chancen, og rejste af sted på en pragtfuld tur, men uden sikkerhed. Og det blev sat i relief af, at Viggo i december efter hjemkomsten fik flere små blodpropper i hjernen, som betød, at han måtte indlægges på sygehuset, stoppe sit arbejdsliv i 2009 og blive pensionist. I 2010 gik Ruth på pension, og vi nyder nu vores fulde frihed efter et langt liv styret af skemaer, tid til børnebørn, mulighed for at rejse udenfor skoleferierne og gøre hvad vi har lyst til. Vi tager dagene, som de kommer, og glæder os over alt det, vi stadig kan. Ruth og Viggo. Stafetten går videre til Lis og Niels Erik Larsen, Vildsund. 12

13 Dato Arrangør Emne Sted 2. maj Morsøklubben Kaffe ved De frivilliges stranden? lokaler kl maj Thyklubben Hortensiavej Forårssammenkomst 74 kl. 13 se side 5 1. juni Kredsen Udflugt Elmuseet 6. juni Morsøklubben 1. august Morsøklubben 22.september Parkinsonskolen Tur til Erslev havn Planlægning kaffe Taleundervisn. stemmetræn.. 6. oktober Pårørendegruppen Temadag Se omtale s. 6 Start fra de frivilliges lokaler kl. 14 De frivilliges lokaler kl. 14 Se næste nr Højslev kro Mere i næste nr. Niels Bohr tårnet Elmuseet Lyn og elektriske gnister kan på en gang virke fascinerende og skrækindjagende. Som regel opleves de på stor afstand og gerne bag vinduesglas. På Energimuseet kan man på nært hold opleve store og små elektriske gnister uden fare for liv og lemmer. Dog er det en ganske hårrejsende oplevelse. 13

14 Morsøklubben Onsdag d. 2. maj mødes vi i De Frivilliges lokaler kl. 14. Vejret afgør, om vi tager på en lille spadseretur for at indtage kaffen i det fri. Onsdag d 6. juni mødes vi i De Frivilliges lokaler for at køre sammen til Ejerslev Havn og besøge Bodil, og juli holder vi sommerferie. Onsdag d 1. august mødes vi igen i De Frivilliges lokaler kl. 14, bl.a. for at tilrettelægge efterårets aktiviteter. Messe om handicap/sundhed afholdes d. 27. oktober, hvor Morsøklubben har en stand. Hjælpere og ideer efterlyses. Kom med dit bud på hvordan standen skal se ud. Henvendelse til Margrethe Hansen tlf Gratis advokatrådgivning den anden og fjerde tirsdag i måneden kl i De Frivilliges lokaler i Østergade 14

15 Cykler du uden cykelhjelm, fordi den er ufiks, så se her Disse hjelme er eksempler på hvad Yakkai kan levere. Spørg din cykelhandler eller søg på nettet. De koster ca. 600 kr, (et ønske til fødselsdagen). Der kan købes ørevarmere til den kolde tid. Det er ikke for sent -endnu- at bruge cykelhjelm. Elcykler er blevet populære Har du en elcykel? Vil du dele dine erfaringer med os? Så kontakt redaktøren. 15

16 KREDSBESTYRELSEN Formand: Willy Mathiesen. Dollerupvej 168, 8800 Viborg Næstform: Viggo Lund. Limfjordsvej 13, 7700 Thisted Kasserer: Karen-Bodil Joel. Brårupvej 202, 7800 Skive Medlem: Peder Frederiksen. Ørslevklostervej 117, Hald, 7840 Højslev Medlem: Margrethe Hansen. Lindevej 3, 7900 Nykøbing M Medlem: Tove Jakobsen. Hammervej 49, 7900 Nykøbing M Medlem: Niels Erik Larsen, Skråningen 6, Vildsund, 7700 Thisted Suppleant: Mary Mikkelsen, Suppleant: Conny Spangsberg, THYKLUBBEN: Poul Pedersen MORSØKLUBBEN: Margrethe Hansen. Tlf. og mail som ovenfor. SKIVEKLUBBEN: Peder Frederiksen. Tlf. og mail som ovenfor. VIBORGKLUBBEN: Ingelise Færch Næste nr. udkommer ca. 10. august Deadline: 25. juli Indlæg sendes til Margrethe Hansen se ovenfor.

P a r L ø b e t. Parkinsonforeningen. Februar 2012. Midtnordjyllands kreds Viborg, Skive, Morsø og Thisted kommuner

P a r L ø b e t. Parkinsonforeningen. Februar 2012. Midtnordjyllands kreds Viborg, Skive, Morsø og Thisted kommuner Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Tirsdag den 20. Marts: GENERALFORSAMLING Oberst Jens Christian Lund fortæller: Fra husmandsøn i Thy til bedstefar med Parkinson Tilmelding senest den 12. Marts Midtnordjyllands

Læs mere

Parkinsonforeningen. Lørdag den 6. oktober: Temadag for pårørende. Tilmelding senest den 16. september.

Parkinsonforeningen. Lørdag den 6. oktober: Temadag for pårørende. Tilmelding senest den 16. september. Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Motiv fra Tangeværket Foto: Lis Nielsen Lørdag den 6. oktober: Temadag for pårørende Tilmelding senest den 16. september. Midtnordjyllands kreds Viborg, Skive, Morsø

Læs mere

Parkinsonforeningen. Parløbet præsenterer produktive parkinsonpatienter. Se side 6 og 7. Læs om: Tirsdag den 23. september

Parkinsonforeningen. Parløbet præsenterer produktive parkinsonpatienter. Se side 6 og 7. Læs om: Tirsdag den 23. september Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Parløbet præsenterer produktive parkinsonpatienter. Se side 6 og 7. Læs om: Tirsdag den 23. september Onsdag Inge Risum den 12. og oktober, Anita Mogensen kl. 15-17:

Læs mere

Parkinsonforeningen. Karen-Bodil Joel: Mødet med en beton-klods. Læs side 10. BEHANDLINGSMULIGHEDER

Parkinsonforeningen. Karen-Bodil Joel: Mødet med en beton-klods. Læs side 10. BEHANDLINGSMULIGHEDER Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Karen-Bodil Joel: Mødet med en beton-klods. Læs side 10. Fredag den Læs 1. marts om: kl. 15-17: PARKINSONS Onsdag den SYGDOM, 12. oktober, SYMPTOMER kl. 15-17: OG BEHANDLINGSMULIGHEDER

Læs mere

Parkinsonforeningen. Læs om: Onsdag den 12. oktober, kl. 15-17: Parløbet præsenterer produktive Parkinsonpatienter.

Parkinsonforeningen. Læs om: Onsdag den 12. oktober, kl. 15-17: Parløbet præsenterer produktive Parkinsonpatienter. Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Læs om: Onsdag den 12. oktober, kl. 15-17: Parløbet præsenterer produktive Parkinsonpatienter. Morten Denne gang Meyer: Karen-Bodil Stamceller Joel. Læs mere og genterapi

Læs mere

Parkinsonforeningen. Læs om: Morten Meyer: Stamceller og genterapi som behandling for Parkinsons Sygdom. Tilmelding senest den 7. oktober.

Parkinsonforeningen. Læs om: Morten Meyer: Stamceller og genterapi som behandling for Parkinsons Sygdom. Tilmelding senest den 7. oktober. Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Læs om: Onsdag den Tegning: 12. Ingelise oktober, Færchkl. 15-17: Morten Meyer: Stamceller og genterapi som behandling for Parkinsons Sygdom. Tilmelding senest den 7.

Læs mere

Parkinsonforeningen. P a r L ø b e t. Midtnordjyllands kreds Viborg, Skive, Morsø og Thisted kommuner. November 2011.

Parkinsonforeningen. P a r L ø b e t. Midtnordjyllands kreds Viborg, Skive, Morsø og Thisted kommuner. November 2011. Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Midtnordjyllands kreds Viborg, Skive, Morsø og Thisted kommuner November 2011. Kærekredsmedlemmer. Den12.oktobersamledekredsenca.50deltageretiletmeget spændendeforedragsarrangementmedneurobiologenmortenmeyer,

Læs mere

Parkinsonforeningen. Hjuldamperen Svanen, Mariager Fjord. Læs om: Fredag den 14. juni: Onsdag den 12. oktober, kl. 15-17: 25 ÅRS JUBILÆUMSUDFLUGT

Parkinsonforeningen. Hjuldamperen Svanen, Mariager Fjord. Læs om: Fredag den 14. juni: Onsdag den 12. oktober, kl. 15-17: 25 ÅRS JUBILÆUMSUDFLUGT Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Hjuldamperen Svanen, Mariager Fjord. Læs om: Fredag den 14. juni: Onsdag den 12. oktober, kl. 15-17: 25 ÅRS JUBILÆUMSUDFLUGT Morten Meyer: Læs mere Stamceller på side

Læs mere

Parkinsonforeningen. Mød Anne-Mette Rasmussen. Læs side 12. Læs om: Morten GENERALFORSAMLING. Meyer: Stamceller og genterapi. Midtnordjyllands kreds

Parkinsonforeningen. Mød Anne-Mette Rasmussen. Læs side 12. Læs om: Morten GENERALFORSAMLING. Meyer: Stamceller og genterapi. Midtnordjyllands kreds Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Mød Anne-Mette Rasmussen. Læs side 12. Læs om: Onsdag Onsdag den 12. den oktober, 8. april kl. 15-17: Morten GENERALFORSAMLING Meyer: Stamceller og genterapi som behandling

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

Parkinsonforeningen. Forårsudflugten går til Resenlund, Skive. Læs om: FORÅRSUDFLUGT TIL RESENLUND. Onsdag den 12. oktober, kl.

Parkinsonforeningen. Forårsudflugten går til Resenlund, Skive. Læs om: FORÅRSUDFLUGT TIL RESENLUND. Onsdag den 12. oktober, kl. Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Forårsudflugten går til Resenlund, Skive. Læs om: FORÅRSUDFLUGT TIL RESENLUND Onsdag den 12. oktober, kl. 15-17: Morten Meyer: Lørdag Stamceller den 24. maj og 2014

Læs mere

P a r l ø b e t. Midtnordjyllands kreds. Annonce side 3: Ny kredsformand søges! Viborg, Skive, Morsø og Thisted Kommuner. FOTO Knud Erik Jensen

P a r l ø b e t. Midtnordjyllands kreds. Annonce side 3: Ny kredsformand søges! Viborg, Skive, Morsø og Thisted Kommuner. FOTO Knud Erik Jensen P a r l ø b e t FOTO Knud Erik Jensen Annonce side 3: Ny kredsformand søges! Midtnordjyllands kreds Viborg, Skive, Morsø og Thisted Kommuner NOVEMBER 2016 Kære kredsmedlemmer. Siden sidst har vi haft nogle

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Parkinsonforeningen. Læs om: Tirsdag den 18. februar kl. 16.00: Onsdag den 12. oktober, kl. 15-17: NON-MOTORISKE SYMPTOMER

Parkinsonforeningen. Læs om: Tirsdag den 18. februar kl. 16.00: Onsdag den 12. oktober, kl. 15-17: NON-MOTORISKE SYMPTOMER Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Madammerne synger og spiller på generalforsamlingen. Se side 5 Læs om: Tirsdag den 18. februar kl. 16.00: Onsdag den 12. oktober, kl. 15-17: NON-MOTORISKE SYMPTOMER

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN Januarr kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Brian bød forsamlingen velkommen, hvorefter vi startede med dagsordenen ifølge

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl Aktiviteter Juni 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for maj 2012

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for maj 2012 Adventist Heritage From: Erik Marcussen Sent: Thursday, May 03, 2012 5:12 PM To: Adventist Heritage Subject: Vejlefjordposten maj 2012 Vejlefjordskolens nyhedsbrev for maj 2012

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner.

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner. Gl.ager14.4.59. KæreBrevduevenner. Ja,nuerjegvedatværeovredetmedinfluenzaen,iPåskenvarjegnuikkemangesure sildværd,jegholdtmigiroogkomingenstederihelepåsken. Jegharlavetmegetforskelligtsiden1.April,jegharjoværetløsarbejder:Jegharkørtfor

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Anitta har ordet... ber at vi via denne forening kan få endnu

Anitta har ordet... ber at vi via denne forening kan få endnu Plejecenter Skovvænget Maj 2015 Anitta har ordet... I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. Venner af Skovvænget Bruger/ pårørende råd Høreomsorg Aktivitetens kalender Billeder fra forsk. arrangementer

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

FORÅRSPROGRAM 2015 Kolding Lærerkreds - Fraktion 4 Pensionistudvalget

FORÅRSPROGRAM 2015 Kolding Lærerkreds - Fraktion 4 Pensionistudvalget FORÅRSPROGRAM 2015 Kolding Lærerkreds - Fraktion 4 Pensionistudvalget Alle tilmeldinger sendes til Bodil Kjestrup niels.kjestrup@gmail.com Tilmeldingen er bindende, og er kun gældende ved samtidig indbetaling

Læs mere

P a r l ø b e t. Midtnordjyllands kreds. Møde om Nonmotoriske symptomer 24. November. Se side 3. Viborg, Skive, Morsø og Thisted Kommuner

P a r l ø b e t. Midtnordjyllands kreds. Møde om Nonmotoriske symptomer 24. November. Se side 3. Viborg, Skive, Morsø og Thisted Kommuner P a r l ø b e t Møde om Nonmotoriske symptomer 24. November. Se side 3. Midtnordjyllands kreds Viborg, Skive, Morsø og Thisted Kommuner november 2015 Kære kredsmedlemmer. Siden sidst har vi haft 3 gode

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Velkommen til februarmødet. Tirsdag, den 21. februar kl. 18:00 Kom og hør Lisbeth Gade Mikkelsens historie Vi mødes på Hotel Comwell i Kolding Program

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Anitta har ordet... administration. Dette skyldes, at Viborg kommune er startet med Fælles Medicin Kort, som er det system

Anitta har ordet... administration. Dette skyldes, at Viborg kommune er startet med Fælles Medicin Kort, som er det system Plejecenter Skovvænget Maj 2015 Anitta har ordet... I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. Venner af Skovvænget Bruger/ pårørende råd Høreomsorg Aktivitetens kalender Billeder fra forsk. arrangementer

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

Nyhedsbrev september 2015

Nyhedsbrev september 2015 Forsiden Nyhedsbrev september 2015 Når dette nyhedsbrev når frem til medlemmerne, er vi ved starten af den første efterårsmåned, hvilket betyder at tilbuddene til jer kommer i en lind strøm. Jeg kan kun

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 1 især på side 4 Nyhedsbrev III 2012 Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 2 Indholdsfortegnelse Byttepengeindsamlingen side 3 Det ultrakorte men virkeligt vigtige side

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1

Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1 Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1 Velkommen til januarmødet. Tirsdag, den 17. januar kl. 18:00 på hotel Comwell, Kolding Tankefelt terapi effektiv behandling mod f.eks. præsentationsangst

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris FALKEPOSTEN Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august Bakketur og besøg i Korsbæk August 2015 Helstegt pattegris HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2016

Aktiviteter 2. halvår 2016 Aktiviteter 2. halvår 2016 Gøl s Mindes aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg Tlf.: 98-188950 Åbningstider hverdage fra kl. 9 16 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 Sandblæsning og dekoration

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN April kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts I dette nyhedsbrev finder du følgende: Aktivitet Tilmelding: Afholdes: Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30 Nyt fra klubberne: o Vejle klubben. o Kolding Klubben. tilmelding

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2017

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2017 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2017 Kære alle, Så blev det marts måned, og det er meget lysere nu. Herligt at dagene allerede er blevet næsten 2 timer længere. På Hospice har der været

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj Juni-Juli-August 2016 Mærkedage Fødselsdag: Juni: Lillian Bretvold, Annelis Clausen, Grethe Gotenborg, Anni Hansen, Børge Pedersen.

Læs mere

Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN. Solveig Petersen. Rousthøjs Alle 32, 7130 Juelsminde. Solveig.rousthoej@gmail.com

Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN. Solveig Petersen. Rousthøjs Alle 32, 7130 Juelsminde. Solveig.rousthoej@gmail.com I? HEDENSTED INDGÅET 26 OKT, 2015 Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN Navn på forening / organisation: Kontaktperson: Adresse: Onsdagscafeen, en cafe for personer med demenssygdom, deres pårørende

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestjylland Skive, den 1. oktober 2014 Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Sted: Restaurant

Læs mere

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`s seniorklub i Holbæk Ja, så er det igen tid for et lille tilbageblik over seniorenes aktiviteter

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

Program Forår 2015 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres.

Program Forår 2015 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Program Forår 2015 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Vi har en gruppe der spiller kort om tirsdagen fra kl. 9-12. Hvis nogle skulle være interesserede så

Læs mere

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 1 Så er vi klar til afgang fra Hundested. Klokken er 8.00. Turen går mod Rødbyhavn med opsamling i Frederiksværk og Roskilde. Vejret er fint (som sædvanligt), og

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere