Dianalund Antenneforening CVR-nr Nordea

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899"

Transkript

1 DIANALUND ANTENNEFORENING Referat ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 kl. 19,00 i Holbergskolens Multisal Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup 2. Beretning. Bestyrelsens beretning Fælles TV-antenne i Dianalund? Dette spørgsmål var gennem de sidste par år mand og mand imellem blevet diskuteret og i foråret 1972 blev spørgsmålet bragt frem ved et bestyrelsesmøde i Handels-, Håndværker- og Borgerforeningen for Dianalund og Omegn. På dette møde var der enighed om, at det var en sag der skulle arbejdes videre med og det blev overladt til radioforhandler Vagn Clemmensen at gå videre med sagen. Efter kontakter til forskellige sider, herunder myndigheder evt. antennefirmaer og efter en foreløbig analyse af ønsket om etablering af en fællesantenne indkaldtes til beboermøde på Dianalund Hotel den 25. august Dette var ordene fra foreningens protokol for året Foreningen kan altså i år markere sit 40 års jubilæum. I 1972 var der et ønske om at kunne se forskellige TV-kanaler og høre enkelte radiokanaler. Alt sammen blev tilvejebragt via antenner på toppen af en mast rejst ved siden af Holberghallen. Dansk, svensk og tysk tv kunne ses, når en passende sammensætning af høj- og lavtryk lagde sig over egnen. Dengang var formålet alene underholdning.

2 I dag udfylder antenneforeningen med sine interaktive muligheder samfundsmæssige behov for vore medlemmer til at kommunikere med omverdenen enten pr. internet eller ip-telefoni. TV og radio er nu blevet mere sekundære produkter. Tilbage til nutiden I løbet af 2011 blev der foretaget en del ændringer i sammensætningen af de pakker, vi tilbyder. Årsagen til dette findes i den overgang til MPEG4-standard, som Folketinget har besluttet skal være gældende fra januar Kort sagt betyder det, at det vil være muligt at presse ekstra mange kanaler igennem vores kabelanlæg. Nyheder Kanalomlægningen blev foretaget den 21. november og indebar, at vi fik tre nye tv-kanaler: Disney Junior, TLC, som er en kanal fortrinsvis med kvindeinteressant stof og TNT7 en underholdningskanal fra Turner Broadcasting. Desværre betød omlægningen også at enkelte kanaler forsvandt: TV2 Film, Den franske kanal TV5 Monde og analoge versioner af SVT 1, NDR, ZDF og Ekstrakanalen. På radiosiden blev der også skiftet ud, således blev DR s DAB-kanaler lagt på og den nye danske kanal Radio 24syv kom ligeledes på samt Radio Klassisk. I løbet af sommeren 2011 kom Ekstrakanaler til at virke. Det betød, at det blev muligt at supplere sin pakke med kanaler, som man har særlig interesse for. Kravet er, at man vælger minimum 4 kanaler. Det kan vise sig at opfylde et længe næret ønske om, at den enkelte husstand kan sammensætte sin egen helt egen tv-pakke. iphone og ipad I november lancerede YouSee den nye tv-app, så det nu er muligt at se tv på sin iphone eller ipad. Det betyder at man kan se tv overalt indenfor det trådløse netværks rækkevidde. De kanaler man kan se er de samme, som man har i sin tv-pakke, dog med enkelte undtagelser. TV2 betalingskanal 1. januar 2012 blev TV2 betalingskanal. Det betød, at vi var nødt til at hæve den del af kontingentet, der dækker kanalaftalen med YouSee. Samtidig blev TV2 Film taget af listen, idet der ikke længere er aftale mellem YouSee og TV2 om den kanal. Det skyldes en hel ublu fremfærd fra TV2 om, hvad prisen for kanalen skulle være. Det var på tide, at få en klar markering af, hvad vi brugere er indstillet på at betale. Man kan håbe, at det giver TV2 og andre udbydere mere realisme, når de møder til fremtidige aftaleforhandlinger. Internethastighed Det allersidste nye, der er sket er, at det siden i går den 21. marts er blevet muligt at få en internetforbindelse på 100mBit til 499 kr. om måneden. Der er download på 100 og upload på 10

3 mbit, så der er knaldhurtig mulighed for at se film og at sende større emner med både billede og tegninger. Vedligeholdelse I takt med, at foreningens kabelanlæg skal levere knivskarpe tv-billeder og superhurtigt internet, så stiger risikoen for, at den mindste rift i et kabel kan føre til forstyrrelse af transmissionen. Derfor har vi det seneste år måttet lægge ryg til reparation flere steder i byen. Det giver anledning til, at bestyrelsen lægger op til at forhøje kontingentet med 10,- kr. pr. måned så vi kan betale for den nødvendige vedligeholdelse af anlægget. Hvervekampagne I efteråret forsøgte vi at få flere medlemmer til foreningen, idet vi målrettede en indsats mod alle de adresser i byen, der ikke har tilslutning. Bestyrelsen ønskede at opnå det, at flere kunne få nytte af vore tilbud og vi alle kunne få gavn af at der er flere til at betale de fælles udgifter. Vi tilbød tilslutning for 500,- kr. og den valgte pakke gratis frem til nytår. Vi må desværre konstatere, at bestræbelserne kun gav to nye medlemmer. Er det virkelig sandt? Vi lever i en tid, hvor alt skal være så rationelt og stort som muligt for at bundlinjen ikke går i rødt. Således også YouSee! Tror vi! Forleden bestilte ét af vore medlemmer ændring af sin tv-pakke til mellempakke. Ordren til montøren fra det store YouSee-kontor blev til at ALLE medlemmer af Dianalund Antenneforening skulle på mellempakke! Montørerne gik i gang fra en ende af. 350 adresser fik ændret pakke og så begyndte fejlmeldingerne at myldre ind og endelig fik nogen den tanke at noget særligt var galt. Personligt kommunikerede jeg med DKT som vidste helt bestemt at de ikke havde folk i gang i byen. Det samme gjaldt YouSee. Vi besluttede derfor at anmelde hændelsen til politiet, idet vi fik gentagne vidneberetninger om en mand i en rød kassebil og en anden i en hvid ladvogn, som kørte rundt og skruede i vore stikdåser. Det fandt vi meget mystisk. Efter et større detektivarbejde hos YouSee-foreningsservice fandt man omsider frem til, at man havde udstedt en forkert bestilling til montøren og giver kontraordre om at bringe alt tilbage til udgangspunktet, hvilket sker i løbet af den efterfølgende week-end. At ingen fra YouSee krydstjekker en sådan bestilling ved foreningens formand er helt uforståelig. Jeg håber alle gener er overstået og alle kan se de kanaler, de betaler for.

4 3. Regnskabsaflæggelse. DIANALUND ANTENNEFORENING REGNSKAB 1/1-31/ Beholdning Bankbeholdning ,52 Skyldige poster: Moms , ,52 Indtægter: Kontingenter, Hybridnet og Copydan ,13 Salg af signaler 500, ,13 Udgifter: Hybridnet incl. fuldservice ,80 Copydan og Koda ,52 El, forsikring og ejendomsskat ,06 Administration og annoncer ,26 Generalforsamling, møder og repræsentation 7.747,34 Lønninger ,00 Reparationer ,99 EDB-udgifter 5.094,00 Leasingudgifter ,85 Renteudgifter 3.987,01 Momsregnskab: Udgående moms ,00 Indgående moms , ,00 Kildeskat m.v.: Indeholdt: ,00 Afregnet ,00 0, ,83 Årets resultat: , , ,18 Beholdning Bankbeholdning ,18 Skyldige poster: Moms , ,18

5 Dianalund, den 5. januar 2012 Medlemstal: 1646 Bruno Bom Kasserer Ovenstående regnskab er revideret. Det forelagte bilagsmateriale er kontrolleret og fundet i orden og er sammenholdt med regnskabstallene, ligesom det er kontrolleret, at de angivne beholdninger er til stede. Gennemgangen af materialet har ikke givet anledning til bemærkninger. Restancelister og bankudskrifter er forelagt og fundet i orden. 4. Indkomne forslag. Ingen forslag indkommet. 5. Budget samt kontingentfastsættelse. Dianalund Antenneforening Budget 2010 Regnskab 2010 Budget 2011 Regnskab 2011 Budget 2012 Indtægter: Kontingent incl. Hybrid, Copydan/Koda Renter/udbytte Salg af signaler Moms Etableringstilskud Indtægter i alt: Udgifter: Hybridnet incl. service Copydan og Koda Moms NVE og forsikring Åbninger og lukninger 10 Administration og annoncer Generalforsamling og møder Lønninger Kabelarbejde og reparationer EDB Udvidelse/Ombygning 0 0 Leasingudgifter Udgifter i alt:

6 Indtægter: Årets resultat: Beholdning primo: Beholdning ultimo: Det godkendte budget indebærer en kontingentforhøjelse på 10, - kr. pr. måned. 6. Valg til bestyrelsen Kasserer: Bruno Bom bestyrelsesmedlem: Poul Erik Pedersen bestyrelsessuppleanter. 1. suppleant Claus Nielsen og 2. suppleant Carsten Hansen revisor. Flemming Greve revisorsuppleant. Jan Madsen 7. Eventuelt. Intet

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899 DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 kl. 19,00 i Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup valgt 2. Beretning.

Læs mere

DIANALUND ANTENNEFORENING. ordinær generalforsamling. onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i. Holbergskolens Multisal

DIANALUND ANTENNEFORENING. ordinær generalforsamling. onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i. Holbergskolens Multisal DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i Holbergskolens Multisal Referat 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup valgt 2. Beretning. Dianalund Antenneforenings

Læs mere

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899 DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling tirsdag den 4. marts 2014 kl. 19,00 i Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carl Andersen valgt. 2. Beretning.

Læs mere

Svendborg Vest Antenneforening

Svendborg Vest Antenneforening Svendborg Vest Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 24.03.2014 afholdt i SG-huset. Formanden Kim Hybel bød velkommen til de 22 fremmødte medlemmer (excl bestyrelsen) og Tom Andersen fra Stofa.

Læs mere

Bestyrelsens beretning vedrørende 2012 til generalforsamlingen i Trædballe-Uhrhøj Antenneforening den 19. marts 2013

Bestyrelsens beretning vedrørende 2012 til generalforsamlingen i Trædballe-Uhrhøj Antenneforening den 19. marts 2013 Bestyrelsens beretning vedrørende 2012 til generalforsamlingen i Trædballe-Uhrhøj Antenneforening den 19. marts 2013 Bestyrelsen har udarbejdet en beretning over det forgangne års arbejde. Vi vil også

Læs mere

Middelfart Antenneforening

Middelfart Antenneforening Middelfart Antenneforening Referat fra generalforsamlingen mandag den 9. marts 2015 kl. 19.00 i Middelfartsalen på Kulturøen, 5500 Middelfart. Dagsorden iflg. 5 i vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 2. februar 2010 kl. 19.00

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 2. februar 2010 kl. 19.00 Sted: Bredballe Sognegård Referat af Generalforsamlingen i Bredballe Strands Antenneforening 2. februar 2010 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og valg af stemmetællere) 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 3. februar 2014 kl. 19.00

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 3. februar 2014 kl. 19.00 Sted: Bredballe Sognegård Referat af Generalforsamlingen i Bredballe Strands Antenneforening 3. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og valg af stemmetællere) 2. Beretning om foreningens

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2012 8/3-2012 Nørhalne forsamlingshus

REFERAT GENERALFORSAMLING 2012 8/3-2012 Nørhalne forsamlingshus REFERAT GENERALFORSAMLING 2012 8/3-2012 Nørhalne forsamlingshus 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virksomhed i det forløbende år. 3) Aflæggelse af regnskab. 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse

Læs mere

OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN

OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN Nyborg OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN Nyborg 1 2013 2 2 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN Nyborg Grundejer- og antenneforeningen Skovparken v/ Formand

Læs mere

Referat. Referat fra den ordinære generalforsamling onsdag den 20. marts 2013.

Referat. Referat fra den ordinære generalforsamling onsdag den 20. marts 2013. Side 1 af 10 Referat fra den ordinære generalforsamling onsdag den 20. marts 2013. Der var fremmødt 50 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent. Efter at formanden havde budt velkommen blev Lars

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 25. oktober 2011

Referat af generalforsamling d. 25. oktober 2011 Referat af generalforsamling d. 25. oktober 2011 1. Valg af dirigent og stemmetællere Bestyrelsen foreslog, Per Henning Jensen og han blev valgt. Stemmetællere: Tom Schilling, Gidan Larsen, Henrik Mørch

Læs mere

Referat. Ad. pkt. 2 Formanden, Finn Mortensen, aflagde beretning for året 2013:

Referat. Ad. pkt. 2 Formanden, Finn Mortensen, aflagde beretning for året 2013: Referat Møde: Ordinær generalforsamling i Strandhuse Antenneforening Sted: Festsalen i kælderen, indgang C, Lyshøjskolen. Dato: Tirsdag den 25. februar 2014, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Din forbindelse til fremtiden

Din forbindelse til fremtiden Danmarks mest fleksible TV-løsning Referat af generalforsamling Billigere mobiltelefoni 3 Formanden har ordet 5 Hvem er hr. og fru NALNET? 7 Referat af generalforsamling 12.02.2014 8 Kanaloversigt 10 NAL

Læs mere

Dansk Kabel Tv s service og vagttelefon er 4332 4700

Dansk Kabel Tv s service og vagttelefon er 4332 4700 9. Maj 2008 Til foreningens medlemmer. Hermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 29. april 2008. Bestyrelsen har efter generalforsamlingen konstitueret sig således: Formand Bjarne Hansen 46789195

Læs mere

Din forbindelse til fremtiden

Din forbindelse til fremtiden Din forbindelse til fremtiden Generalforsamling Er fastnet-telefoni fortid eller fremtid? Tag NAL-TALK med til udlandet Tilbud i mobilshoppen 3 Formanden har ordet 5 Generalforsamling 8 NAL MedieNet s

Læs mere

Referat af Jyllinge Kabel-TV Forenings ordinære generalforsamling afholdt den 23. april 2015 kl. 19:00.

Referat af Jyllinge Kabel-TV Forenings ordinære generalforsamling afholdt den 23. april 2015 kl. 19:00. Referat af Jyllinge Kabel-TV Forenings ordinære generalforsamling afholdt den 23. april 2015 kl. 19:00. Generalforsamling blev afholdt på Hotel Søfryd i henhold til den udsendte dagsorden af 28.3.2015,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 05. marts 2013 i Midtfyns Fritidscenter.

Referat fra generalforsamlingen 05. marts 2013 i Midtfyns Fritidscenter. Referat fra generalforsamlingen 05. marts 2013 i Midtfyns Fritidscenter. Samtlige bestyrelsesmedlemmer deltog Offentlig godkendt revisor, Erling Korsgaard, deltog I generalforsamling deltog 32 (2012: 32)

Læs mere

Referat. Ad. pkt. 2 Formanden, Finn Mortensen, aflagde beretning for året 2012:

Referat. Ad. pkt. 2 Formanden, Finn Mortensen, aflagde beretning for året 2012: Referat Møde: Ordinær generalforsamling i Strandhuse Antenneforening Sted: Festsalen i kælderen, indgang C, Lyshøjskolen. Dato: Onsdag den 27. februar 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2014 ONSDAG DEN 26. MARTS KL. 19 00 I HOLMEGAARD HALLEN

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2014 ONSDAG DEN 26. MARTS KL. 19 00 I HOLMEGAARD HALLEN Fensmark Antenneforening blev stiftet den 4. august 1973 og er 100 % ejet af medlemmerne. Vores leverandør af TV-programmer, Internet, IPtelefoni og service er Stofa. Vores aftale med Stofa ophører ultimo

Læs mere

Navn Adresse Postnr. Posthus

Navn Adresse Postnr. Posthus Navn Adresse Postnr. Posthus Bemærk på www.aovnet.dk under Generalforsamling kan ses de muligheder som Antenneforeningen tilbyder medlemmerne af Tv-kanaler, Tv-pakker, FritValg af Tv-kanaler, Radio-kanaler,

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015 Indledning Antenneforeningen har ved årsskiftet i alt 984 medlemmer, hvilket er et fald på 3 medlemmer i forhold til år 2012. Vi udbyder p.t. 3 tv-pakker og antallet fordeler sig på 293 stk. med grundpakke,

Læs mere

Ordinære Generalforsamling 2012 Antennelaug 78 Øst

Ordinære Generalforsamling 2012 Antennelaug 78 Øst Ordinære Generalforsamling 2012 Antennelaug 78 Øst Afholdt den 27. februar, 2012 i Munkebo Forsamlingshus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Foreningens reviderede regnskab 4. Indkomne

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 5 September 2015

NYHEDSBREV nr. 5 September 2015 NYHEDSBREV nr. 5 September 2015 INDHOLD: INDLEDNING. PRISER PÅ TV-PAKKER. PAKKESKIFT OG ÅBNING/LUKNING. FEJL ELLER DÅRLIGT SIGNAL. ANALOGT TV FORSVINDER. DET NYE YOUSEE. FREMTIDENS TV. LIDT AF HVERT. INDLEDNING.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen onsdag den 23. april 2014 Side 1

Referat fra generalforsamlingen onsdag den 23. april 2014 Side 1 Side 1 Der var mødt 53 stemmeberettigede medlemmer, og der var en medbragt fuldmagt. 1) Valg af dirigent. Lars P. Henriksen blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 2 2 0 1 4 Bestyrelsens beretning Referat fra Generalforsamling Kanaloversigt Bestyrelsen Kontakter @ www.bredballe-antennelaug.dk - 1 - Billedkvalitet kræver

Læs mere

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FAARBORG BYS ANTENNEFORENING MANDAG DEN 22. APRIL 2013 KL.1900 på Hotel Faaborg Fjord Svendborgvej 175 5600 Faaborg Bestyrelsens beretning for året 2012 I henhold til foreningens

Læs mere

Strandhuse Antenneforening

Strandhuse Antenneforening Strandhuse Antenneforening Referat Møde: Ordinær generalforsamling i Strandhuse Antenneforening Sted: Festsalen i kælderen, indgang C, Lyshøjskolen Dato: Tirsdag den 24. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Medlemsinformation Juni 2014

Medlemsinformation Juni 2014 Medlemsinformation Juni 2014 ERIKSMINDE MEDIENET KABEL TV - BREDBÅND - TELEFONI - ALARMSYSTEM Digital TV Hurtig og billig bredbånd Telefoni Digital nabohjælp Velkommen til Eriksminde Foreningen byder velkommen

Læs mere