TIL SALG FIRELÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 25 HA BELIGGENDE I NATURSKØNT OMRÅDE VED THORSA GER, 8410 RØNDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIL SALG FIRELÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 25 HA BELIGGENDE I NATURSKØNT OMRÅDE VED THORSA GER, 8410 RØNDE"

Transkript

1 1 j.nr TIL SALG FIRELÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 25 HA BELIGGENDE I NATURSKØNT OMRÅDE VED THORSA GER, 8410 RØNDE Ejendommen, matr.nr. 12b m.fl. Thorsager By, Thorsager, beliggende Ellevvej 3, Thorsager, 8410 Rønde, på 25 ha udbydes til salg for en pris på kr ,00, på de i materialet nævnte vilkår.

2 2 INDHOLD Forside 1 Indholdsfortegnelse 2 Landbrugsloven 3 Generelle oplysninger 3 Forbrugerbeskyttelsesreglerne 5 Ejendommen ifølge tingbogen 6 Beskrivelse 7 Fotos 8 Bygningerne ifølge BBR 9 Ejendommens jordtilliggende 10 Løsøre, hårde hvidevarer, betalingsrettigheder maskiner, beholdning, besætning, ansatte 11 Offentlig vurdering Skatter og afgifter Servitutter/deklarationer ifølge tingbogen 12 Utinglyste rettigheder og/eller forpligtelser 12 EU støtte 13 Omkostninger 13 Købesummens berigtigelse 13 Købesummens fordeling 14

3 3 GENERELLE OPLYSNINGER Der henvises til landbrugslovens erhvervelsesregler ved køb af landbrugsejendomme. Det understreges, at det alene er købers risiko at opfylde erhvervelsesbetingelserne Overtagelse: Ejendommen overtages den 1. juni 2009 eller efter aftale. Besigtigelse: Ejendommen kan besigtiges efter aftale med ejeren Inge Pihl på telefon Lejemål: Ejendommens markjorder er bortforpagtet til og med den 1. august 2009, og engen frem til den 31. august Lejen tilgår alene sælger. Jagt: Jagten er ikke udlejet efter den 1. juni Markvandingstilladelse. Forsikring: Der er den 28. april 2009 givet fornyet tilladelse til markvanding gældende frem til 2019, med en klagefrist til klageberettigede frem til den 27. maj 2009, jf. bilagsmateriale. Ejendommen er forsikret i Tryg under police nr , jf. bilagsmappen. Vandforsyning: Fra privat vandindvindingsanlæg. Sælger oplyser, at der i sælgers ejertid har været brugbart og tilstrækkeligt med vand til ejendommens forbrug både inde og ude. Sælger yder ikke garanti for vandmængden, ligesom sælger ikke yder garanti for vandets kvalitet. Der henvises til vandanalyse af i bilagsmaterialet. Kloakering: Mekanisk rensning med privat udledning. Se kommunalt oplysningsskema i bilagsmappen. Køber er bekendt med, at der ved kommunens gennemgang af ejendomme på landet kan blive stillet krav om ændringer

4 4 ved ejendommens miljø og afløbsforhold. Eventuelle krav til ændringer er sælger uvedkommende. Opvarmningskilder: Oliefyr med en l jordtank fra Fastbrændselsfyr med 3½ år gammel kedel. Dieseltank: l overfladetank fra Køber gøres opmærksom på, at der ikke forefindes en tankattest for de pågældende tanke. Produktion: Der er ingen animalsk produktion. Produktion af husdyr på ejendommen vil kræve ansøgning. Miljøforhold: Der er ikke meddelt miljøkrav fra offentlige myndigheder, der endnu ikke er opfyldte. Eventuelle fremtidige krav vedrørende miljøforholdene på ejendommen er sælger uvedkommende. Flyvehavre: Der kan forekomme flyvehavre på arealet. Utinglyst anlægsgæld: Der påhviler ikke ejendommen anlægsgæld af nogen art, og der er ikke udført arbejder eller truffet beslutninger om arbejder for hvilke, udgifterne senere vil blive pålignet ejendommen. Momsreguleringsforpligtelse: Køber overtager ingen momsreguleringsforpligtelser. Skov: Der er ca. 2 ha. skov på ejendommen. Retlige bindinger: Der henvises til kortmateriale i bilagsmappen. Alle angivne mål, størrelser og aldersangivelser ved ejendom og tilbehør kan være anslåede og må ikke tillægges afgørende betydning.

5 5 FORBRUGERBESKYTTELSESREGLERNE Ejendommen er pålagt landbrugspligt, og reglerne om bl.a. fortrydelsesret og ansvarsbegrænsning, i forbindelse med indhentelse af tilstandsrapport, er derfor ikke gældende. Såfremt køber ønsker det, udarbejdes der for sælgers regning et energimærke / energiplan.

6 6 EJENDOMMEN IFØLGE TINGBOGEN Ejendommens beliggenhed: Tilhørende: Ellevvej 3, 8410 Rønde. Inge Pihl. Matrikel nummer og grundareal ifølge tingbogen: Matr. nr. Areal m² Heraf vej 21b Thorsager By, Thorsager m Thorsager By, Thorsager Ejendommen er noteret som landbrugsejendom.

7 7 BESKRIVELSE Ejendommen er en firelænget planteavlsejendom, som ligger i et naturskønt område sydøst for Thorsager. Der er ca. 1 km. ad den asfalterede del af Ellevvej til Thorsager. Det betyder, at adkomstforholdene til ejendommen er gode, og alligevel ligger ejendommen ugenert i forhold til offentlig færdsel. Stuehuset og driftsbygninger er af ældre dato, men er pænt vedligeholdt, og gårdspladsen er forholdsvis lille og lukket, hvilket skaber et hyggeligt gårdmiljø. Der findes en stor flot anlagt og særdeles pæn og velholdt have, som ligger syd for og umiddelbart op til stuehuset. Ejendommen er opført på kanten til et større engområde nordvest for bygningerne. Her er et flot kig ud over engene og til skovbrynet mod nordøst. Der er rigtige gode jagtmuligheder på ejendommen. En meget interessant ejendom, for den som holder af at bo midt i naturen og tæt på landsbyen.

8 8

9 9 BYGNINGERNE IFØLGE BBR Bygning nr. 1: Stuehus til landbrugsejendom. Bygningen er opført i Bebygget areal 111 m². Udnyttet areal af tagetagen 53 m². Samlet boligareal 164 m². Bygning nr. 2: Staldbygning. Bygningen er opført i Bebygget areal 237 m². Bygning nr. 3 Ladebygning. Bygningen er opført i Bebygget areal 140 m². Bygning nr. 4 Garage, vognport. Bygningen er opført i Bebygget areal 73 m². Bygning nr. 5 Avls og driftsbygning. Bygningen er opført i Bebygget areal 89 m². Bygning nr. 6 Maskinhus. Bygningen er opført i Bebygget areal 168 m².

10 10 EJENDOMMENS JORDTILLIGGENDE Ejendommens ca. 25 ha. jorder ligger velarronderet omkring ejendommen. 15,44 ha. er agerjord, som kan vandes og 4,07 ha. er eng. Det resterende areal er skov, mose, vej og gårdsplads. Markarealerne og engen er bortforpagtet til efter høst 2009, og forpagtningsafgiften tilfalder alene sælger. 19,51 ha af jorden er tilskudsberettiget, og der medfølger det antal støtterettigheder, der svarer til det støtteberettigede areal, jf. side 11.

11 11 LØSØRE HÅRDE HVIDEVARER: Der medfølger: Opvaskemaskine, mrk. Elektrolux ca. 5 år gl. Køleskab, mrk. Elektrolux, ca. 4 år gl. Emhætte, mrk. Husqvarna, ca. 4 år gl. El komfur, mrk. Voss, ca. 6 år gl. Vaskemaskine, mrk. Blomberg, år gl. Kummefryser, mrk. Vestfrost, 5 6 år gl. Køl/frys af ældre dato BETALINGSRETTIGHEDER Der medfølger: 15,44 alm. rettigheder samt 4,07 perm.græs rettigheder, svarende til det støtteberettigede areal. MASKINER: De på ejendommen værende ældre landbrugsmaskiner medfølger. BEHOLDNING Ingen. BESÆTNING Ingen. ANSATTE Ingen.

12 12 OFFENTLIG VURDERING Ejendomsvurdering 2008 Ejendomsværdi kr ,00 Grundværdi kr ,00 Stuehusværdi kr ,00 Stuehusgrundværdi kr ,00 SKATTER OG AFGIFTER 2009 Kr ,04 årligt Der er ifølge ejer ikke foretaget eller begæret omvurdering af ejendommen, der er noteret og vurderet som en landbrugsejendom med landzonestatus. SERVITUTTER/DEKLARATIONER SERVITUTTER/DEKLARATIONER IFØLGE TINGBOGEN: Det solgte overdrages med de samme rettigheder, byrder og forpligtelser, hvormed det har tilhørt sælger og tidligere ejere, hvorved bemærkes, at der på ejendommen er tinglyst følgende servitutter/deklarationer: Dato Servitut / deklaration Dok. om færdselsret mv. Vedr. 21B Dok. om forsynings /afløbsledninger m.v Dok. om Hegnspligt Dok. om højspænding m.v. Ikke til hinder for prioritering. Vedr 21B Dok. om forsynings /afløbsledninger m.v. Vedr. 21B. Ikke til hinder for prioritering. jf. tingbogsattesten samt udskrift af servitutterne i bilagsmaterialet. UTINGLYSTE RETTIGHEDER OG/ELLER FORPLIGTELSER Der er ifølge sælger ingen utinglyste rettigheder på ejendommen.

13 13 EU STØTTE Der medfølger i alt 15,44 alm. rettigheder samt 4,07 perm.græsrettigheder, svarende til det støtteberettigede areal. Køber får uden vederlag overdraget ovennævnte betalingsrettigheder, idet der er sket betaling for disse støtterettigheder ved fastsættelse af købesummen for arealet. Høsten, herunder græsslet, og EU støtten 2009 tilfalder forpagter. Køber forpligter sig til at overholde regler omfattet af krydsoverensstemmelse på de overdragne arealer i 2009, idet overtrædelse af disse, som konstateres af myndighederne i 2009, vil kunne medføre reduktion i forpagters støtte. Såfremt støttebeløbet reduceres på grund af købers overtrædelse af regler omfattet af krydsoverensstemmelse, betaler køber det manglende beløb til forpagter via sælger. OMKOSTNINGER FORDELING AF OMKOSTNINGER I FORBINDELSE MED EN HANDEL SÆLGER BETALER Honorar til mægler. Honorar til egen advokat/rådgiver for handel. ½ tinglysningsafgift for skøde. KØBER BETALER Honorar til egen advokat/rådgiver for handlen, herunder udarbejdelse af skøde samt ekspedition heraf. ½ tinglysningsafgift for skøde. Honorar for eventuel dispensationsansøgning. Der udarbejdes sædvanlig refusionsopgørelse vedrørende forbrugsafgifter, ejendomsskat m.v. KØBESUMMENS BERIGTIGELSE Køber skal være indstillet på for egen regning, at fremlægge bankgaranti til sælger for hele købesummen senest 10 dage efter, at der er indgået aftale om handlen dog med fradrag af kr ,00, der skal deponeres på Dansk Landbrugsformidling A/S s konto i Djurslands Bank, Grenaa afdeling, Torvet 3, 8500 Grenaa konto nr senest samme dato.

14 14 Den stillede bankgaranti afløses af en kontant deponering i sælgers pengeinstitut senest på overtagelsesdagen. Såfremt der ikke stilles bankgaranti den angivne dato, er sælger ikke forpligtet af et eventuelt tilsagn om salg. Beløb til indfrielse af indestående pantehæftelser, der ikke overtages af køber, eventuelle restancer, salgsvederlag, udlæg og de med handlen forbundne omkostninger m.v., samt øvrige beløb, der skal betales for at sikre køber endeligt anmærkningsfrit skøde kan hæves af deponeringskontoen. Stempelværdien af nuværende indestående realkreditlån bevares til brug for nyt realkreditlån. Det betyder, at sælgers indfriede pantebreve ikke må sendes til aflysning uden skriftlig accept fra køber eller dennes rådgiver før tidligst 1 måned efter, at der er indgået aftale om handlen. Det forudsættes herved, at købers nye pantebrev sendes til tinglysning senest samtidig med skødet. Køber overtager ingen gældsposter udenfor købesummen. Anmærkninger og fristtinglysninger, der alene vedrører købers forhold, er ikke til hinder for frigivelse af deponeringskontoen. Købers rådgiver/advokat er forpligtet til at udarbejde endeligt skøde således, at dette kan indleveres til tinglysning senest 1 måned efter der er indgået aftale om handlen. KØBESUMMENS FORDELING Købesummen specificeres således: Fast ejendom: Stuehus incl. grundværdi kr Driftsbygninger kr Jordværdi kr kr Løsøre: Betalingsrettigheder kr Købesum i alt kr Såfremt køber har ønske om en anden fordeling vil sælger i det omfang det er muligt inddrage købers ønsker i fordelingen.

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 19,8390 HA UDBYDES I. j.nr. 7082. Ejendommen, matr.nr. 6d m.fl. Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Allestrupvej 6, 8961

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 19,8390 HA UDBYDES I. j.nr. 7082. Ejendommen, matr.nr. 6d m.fl. Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Allestrupvej 6, 8961 j.nr. 7082 TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 19,8390 HA UDBYDES I LICITATION Ejendommen, matr.nr. 6d m.fl. Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Allestrupvej 6, 8961 Allingåbro, udbydes til salg på de i licitationsmaterialet

Læs mere

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 24,45 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE PÅ THORSAGERVEJ 33, 8544 MØRKE

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 24,45 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE PÅ THORSAGERVEJ 33, 8544 MØRKE j.nr. 6715 TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 24,45 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE PÅ THORSAGERVEJ 33, 8544 MØRKE Ejendommen, matr.nr. 15b m.fl. Mørke By, Mørke, beliggende Thorsagervej 33, 8544 Mørke,

Læs mere

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 16 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE VED TERMESTRUP, 8544 MØRKE

TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 16 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE VED TERMESTRUP, 8544 MØRKE TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 16 HA BELIGGENDE I ET DEJLIGT NATUROMRÅDE VED TERMESTRUP, 8544 MØRKE Ejendommen, matr.nr. 4d Termestrup By, Hvilsager, Beliggende Lyngbakken 32, 8544 Mørke, på 16 ha udbydes

Læs mere

TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA

TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA j.nr. 7381 TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA Ejendommen, matr.nr. 4r m.fl. Villersø By, Villersø, beliggende Kristiansmindevej 16, 8500 Grenaa, på 22,17 ha. udbydes til salg på de i materialet

Læs mere

TIL SALG VED LICITATION

TIL SALG VED LICITATION j.nr. 7205 TIL SALG VED LICITATION Eskeholm PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 17,83 HA BELIGGENDE CA. 1,5 KM. NORD FOR GJERRILD VED GRENAA Ejendommen, matr.nr. 24b og 11b Gjerrild By, Gjerrild, beliggende Troldhøjvej

Læs mere

TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE

TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE j.nr. 7040 TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE IS R P NY Ejendommen, matr.nr. 5b m.fl. Gravlev By, Fuglslev, beliggende Gravlev

Læs mere

TIL SALG FLOT 4-LÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM TIL SALG I ET STÆRKT LANDBRUGSOMRÅDE

TIL SALG FLOT 4-LÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM TIL SALG I ET STÆRKT LANDBRUGSOMRÅDE J. nr. 14-7525 TBJ TIL SALG FLOT 4-LÆNGET PLANTEAVLSEJENDOM TIL SALG I ET STÆRKT LANDBRUGSOMRÅDE Ejendommen matr.nr. 9k m.fl. Sangstrup By, Voldby, beliggende Hjembækvej 8, Sangstrup, 8500 Grenaa på 18,67

Læs mere

TIL SALG. Erhvervs /kontorbygning, centralt placeret i Grenaas bymidte, ca. 200 m nord for rådhuset, udbydes til salg. Grønland 24, 8500 Grenaa

TIL SALG. Erhvervs /kontorbygning, centralt placeret i Grenaas bymidte, ca. 200 m nord for rådhuset, udbydes til salg. Grønland 24, 8500 Grenaa TIL SALG Erhvervs /kontorbygning, centralt placeret i Grenaas bymidte, ca. 200 m nord for rådhuset, udbydes til salg Grønland 24, 8500 Grenaa Ejendommen udbydes til salg for kr. 4.150.000,00. Bygningen

Læs mere

SVINE- OG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 65 HA, BELIGGENDE KELSTRUPVEJ 4, 8560 KOLIND. - sælges ved budgivning

SVINE- OG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 65 HA, BELIGGENDE KELSTRUPVEJ 4, 8560 KOLIND. - sælges ved budgivning J.nr. 99-8024 TIL SALG SVINE- OG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 65 HA, BELIGGENDE KELSTRUPVEJ 4, 8560 KOLIND - sælges ved budgivning Ejendommen matr.nr. 1t m.fl. Mårup by, Nødager, beliggende Kelstrupvej 4, 8560

Læs mere

TIL SALG. Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation.

TIL SALG. Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation. TIL SALG J. nr. 15 7042 TBJ Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft. Jorden udbydes

Læs mere

TIL SALG. Planteavlsejendom på ca. 50,9 ha ved Ebdrup, 8560 Kolind, med skov og gode jagtmuligheder

TIL SALG. Planteavlsejendom på ca. 50,9 ha ved Ebdrup, 8560 Kolind, med skov og gode jagtmuligheder TIL SALG Planteavlsejendom på ca. 50,9 ha ved Ebdrup, 8560 Kolind, med skov og gode jagtmuligheder Ejendommen, matr.nr. 11 a m.fl. Ebdrup By, Ebdr up, beliggende Kraghøjvej 4, Ebdr up, 8560 Kolind, på

Læs mere

Forside 1. Indholdsfortegnelse 2. Generelle oplysninger 3 4. Forbrugerbeskyttelsesreglerne 5. Ansvarsfraskrivelse 5. Beskrivelse 6

Forside 1. Indholdsfortegnelse 2. Generelle oplysninger 3 4. Forbrugerbeskyttelsesreglerne 5. Ansvarsfraskrivelse 5. Beskrivelse 6 TIL SALG MINDRE PLANTEAVLEJENDOM PÅ GODT 17 HA MED EN GOD BELIGGENHED TÆT PÅ STØRRE SKOVOMRÅDER OG I KORT AF STAND FRA HOVEDVEJEN MELLEM RANDERS OG GRENAA Ejendommen, matr. nr. 8 ø m.fl. Løvenholm Hgd.,

Læs mere

TIL SALG. Vestervang PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 29,74 HA BELIGGENDE I HEDEGÅRD VED GLESBORG

TIL SALG. Vestervang PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 29,74 HA BELIGGENDE I HEDEGÅRD VED GLESBORG j.nr. 7043 TIL SALG Vestervang PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 29,74 HA BELIGGENDE I HEDEGÅRD VED GLESBORG Ejendommen, matr.nr. 5b m.fl. Hedegård By, Glesborg, beliggende Hyttenvej 1, 8585 Glesborg, på 29,7490 ha,

Læs mere

TIL SALG Kvistgaarden

TIL SALG Kvistgaarden J.nr. 10-8093 TIL SALG Kvistgaarden CHARMERENDE LANDEJENDOM MED GODE JAGTMULIGHEDER PÅ 29 HA, BELIGGENDE KVASBROVEJ 19, 8586 ØRUM DJURS - sælges ved budgivning Ejendommen matr.nr. 1a Kvisthus, Ørum, beliggende

Læs mere

28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro

28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro J.nr. 99-8095 TIL SALG 28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro - sælges ved budgivning Jorden sælges fra ejendommen beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro, og udbydes til salg

Læs mere

TIL SALG. Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke.

TIL SALG. Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke. 1 TIL SALG Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke. Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår. Det bemærkes, at

Læs mere

CA. 9,2 HA LANDBRUGSJORD TIL SALG

CA. 9,2 HA LANDBRUGSJORD TIL SALG CA. 9,2 HA LANDBRUGSJORD TIL SALG VED BENDSTRUP, 8544 MØRKE Matr.nr. 3r Bendstrup By, Hvilsager af areal ifølge tingbogen 4,1310 ha., heraf vej 560 kvm. Matr.nr. 4n Bendstrup By, Hvilsager af areal ifølge

Læs mere

BENZONSHØJ TIL SALG PLANTEAVLS-/SVINEEJENDOM PÅ 155 HA, BELIGGENDE SUNDVEJEN 10, 8560 KOLIND, MED AFTÆGTSBOLIG BELIGGENDE SUNDVEJEN 8

BENZONSHØJ TIL SALG PLANTEAVLS-/SVINEEJENDOM PÅ 155 HA, BELIGGENDE SUNDVEJEN 10, 8560 KOLIND, MED AFTÆGTSBOLIG BELIGGENDE SUNDVEJEN 8 J.nr. 99-8070 BENZONSHØJ TIL SALG PLANTEAVLS-/SVINEEJENDOM PÅ 155 HA, BELIGGENDE SUNDVEJEN 10, 8560 KOLIND, MED AFTÆGTSBOLIG BELIGGENDE SUNDVEJEN 8 - sælges ved budgivning Ejendommen matr.nr. 3p Kelstrup

Læs mere

TIL SALG VED LICITATION PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 20,76 HA BELIGGENDE CA. 8 KM. VEST FOR GRENAA

TIL SALG VED LICITATION PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 20,76 HA BELIGGENDE CA. 8 KM. VEST FOR GRENAA j.nr. 7265 TIL SALG VED LICITATION PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 20,76 HA BELIGGENDE CA. 8 KM. VEST FOR GRENAA Ejendommen, matr.nr. 1b m.fl. Over Slemming, Grenaa Jorder, på 20,7602 ha, beliggende Slemmingvej 4,

Læs mere

TIL SALG. Ejendommen matr.nr. 24c m.fl. Ø. Alling By, Ø. Alling, beliggende Oustrupvej 13, 8963

TIL SALG. Ejendommen matr.nr. 24c m.fl. Ø. Alling By, Ø. Alling, beliggende Oustrupvej 13, 8963 j.nr. 6976 TIL SALG SVALEGÅRDEN EN FIRELÆNGET SVINEAVLSEJENDOM PÅ 26 HA, BELIGGENDE PÅ ET RELATIVT HØJT PLATEOU I ET INTENSIVT LANDBRUGSOMRÅDE VED Ø. ALLING, 8963 AUNING Ejendommen matr.nr. 24c m.fl. Ø.

Læs mere

TIL SALG CA. 63 HA GOD OG REGULÆR LANDBRUGSJORD VED KNEBEL PÅ MOLS

TIL SALG CA. 63 HA GOD OG REGULÆR LANDBRUGSJORD VED KNEBEL PÅ MOLS TIL SALG CA. 63 HA GOD OG REGULÆR LANDBRUGSJORD VED KNEBEL PÅ MOLS Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår. Det bemærkes, at budsummen reguleres efter landinspektørens endelige opmåling

Læs mere

TIL SALG. 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro. sælges ved budgivning

TIL SALG. 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro. sælges ved budgivning J.nr. 10-8602 TIL SALG 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro sælges ved budgivning Jorden sælges fra ejendommen beliggende Østbyvej 2, 8961 Allingåbro, og udbydes til salg på de i materialet nævnte

Læs mere

TIL SALG. 32,4 ha. jord inkl. vej fra ejendommen beliggende Rygårdevej 2, 8961 Allingåbro

TIL SALG. 32,4 ha. jord inkl. vej fra ejendommen beliggende Rygårdevej 2, 8961 Allingåbro J.nr. 99-8518 TIL SALG 32,4 ha. jord inkl. vej fra ejendommen beliggende Rygårdevej 2, 8961 Allingåbro Matr.nr. 1l Hedegård, Nørager, af areal ifølge tingbogen 32,4064 ha., heraf vej 7.510 kvm., udbydes

Læs mere

TIL SALG. 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret. sælges ved budgivning

TIL SALG. 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret. sælges ved budgivning J.nr. 99-8848 TIL SALG 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret sælges ved budgivning Jorden på 26,3 ha inkl. vej ifølge tingbogen sælges fra ejendommen beliggende Dejret Bygade 9, 8420 Knebel, og udbydes til

Læs mere

Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT

Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT J.nr. 10-7942 Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT Ejendommen matr.nr. 22c Sivested By, Tøstrup m.fl., beliggende Sivestedvej 39, 8560

Læs mere

TIL SALG VED LICITATION

TIL SALG VED LICITATION 1 TIL SALG VED LICITATION PLANTEAVLSEJ ENDOM MED J ORDTYPE I SÆ RKLASSE. EJ ENDOMMEN ER PÅ CA. 37,5 HA OG LIGGER NORDVEST FOR ØRSTED BY Ejendommen, matr. nr. 1 e Stenalt Hgd., Ør sted m.fl., beliggende

Læs mere

TIL SALG HØJAGERGAARD EN VELHOLDT SVINE OG PLANTEAVLS BEDRIFT MED I ALT CA. 91,1 HA JORD CENTRALT BELIG GENDE MIDT PÅ DJURSLAND

TIL SALG HØJAGERGAARD EN VELHOLDT SVINE OG PLANTEAVLS BEDRIFT MED I ALT CA. 91,1 HA JORD CENTRALT BELIG GENDE MIDT PÅ DJURSLAND TIL SALG HØJAGERGAARD EN VELHOLDT SVINE OG PLANTEAVLS BEDRIFT MED I ALT CA. 91,1 HA JORD CENTRALT BELIG GENDE MIDT PÅ DJURSLAND Bedriften består i dag af 2 ejendomme: 1) matr. nr. 7 a m.fl. Kni By, Ørum,

Læs mere

Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT. - sælges ved budgivning

Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT. - sælges ved budgivning J.nr. 10-7942 Frydenslund TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 75 HA, BELIGGENDE SIVESTEDVEJ 39, 8560 KOLIND MED EN GOD JAGT - sælges ved budgivning Ejendommen matr.nr. 22c Sivested By, Tøstrup m.fl., beliggende

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

OBDRUPGÅRD TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 134 HA, BELIGGENDE ÅRHUSVEJ 290, 8570 TRUSTRUP. - sælges ved budgivning

OBDRUPGÅRD TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 134 HA, BELIGGENDE ÅRHUSVEJ 290, 8570 TRUSTRUP. - sælges ved budgivning J.nr. 99-8223 OBDRUPGÅRD TIL SALG PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 134 HA, BELIGGENDE ÅRHUSVEJ 290, 8570 TRUSTRUP - sælges ved budgivning Ejendommen matr.nr. 18 Attrup By, Rosmus m.fl., beliggende Århusvej 290, 8570

Læs mere

Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup

Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup Købesummen ønskes ikke offentliggjort 1. Parterne Undertegnede afgiver hermed følgende købstilbud på jordtilliggendet fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup.

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Skivevej 97, Brøndum, 9500 Hobro. Kvægbrug. Kontantpris: 5.500.000

SALGSOPSTILLING. Skivevej 97, Brøndum, 9500 Hobro. Kvægbrug. Kontantpris: 5.500.000 SALGSOPSTILLING Kontantpris: 5.500.000 Skivevej 97, Brøndum, 9500 Hobro Kvægbrug Jordarealer Grundareal: 25,6153 ha Ejendommens arealer drives pt. økologisk. Forpagtning Køber indtræder i sælgers forpagtningsaftaler

Læs mere

SALGSOPSTILLING Planteavlsgård på 25,7 ha. i Fræer mellem Støvring og Skørping

SALGSOPSTILLING Planteavlsgård på 25,7 ha. i Fræer mellem Støvring og Skørping SALGSOPSTILLING Planteavlsgård på 25,7 ha. i Fræer mellem Støvring og Skørping Kontantpris: 4.050.000 Gerdingvej 27, Fræer, 9520 Skørping Planteavlsbrug / agerbrug Introduktion Planteavlsejendom på 25,7

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

TIL SALG VED TILBUDSGIVNING 29. SLG. BÆKKEGAARD EN SPÆNDENDE OG VELARRONDERET PLANTEAVLSEJENDOM MED EN SMUK BELIGGENHED TÆT VED ØSTERSØEN

TIL SALG VED TILBUDSGIVNING 29. SLG. BÆKKEGAARD EN SPÆNDENDE OG VELARRONDERET PLANTEAVLSEJENDOM MED EN SMUK BELIGGENHED TÆT VED ØSTERSØEN TIL SALG VED TILBUDSGIVNING 29. SLG. BÆKKEGAARD EN SPÆNDENDE OG VELARRONDERET PLANTEAVLSEJENDOM MED EN SMUK BELIGGENHED TÆT VED ØSTERSØEN Ejendommen, matr. nr. 35 a Vestermarie, beliggende Sosevejen 21,

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Fritids - naturejendom ved Vive-Hadsund. Rødehusvej 11, Vive, 9560 Hadsund. Fritidslandbrug (under 30 ha) Kontantpris: 0

SALGSOPSTILLING. Fritids - naturejendom ved Vive-Hadsund. Rødehusvej 11, Vive, 9560 Hadsund. Fritidslandbrug (under 30 ha) Kontantpris: 0 SALGSOPSTILLING Fritids - naturejendom ved Vive-Hadsund Kontantpris: 0 Rødehusvej 11, Vive, 9560 Hadsund Fritidslandbrug (under 30 ha) Introduktion Særdeles naturskønt beliggende ejendom ved Vive med et

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg.

SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg. SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg. Mulighed for at bygge egen drømmeejendom/stutteri tæt ved Aalborg golfklub. Restrup Engvej 24, 9000 Aalborg Fritidslandbrug

Læs mere

Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår og i henhold til Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår og i henhold til Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. TIL SALG ET CA. 13 HA STORT AREAL VED ØERVEJ TILHØRENDE SYDDJURS KOMMUNE UDBYDES TIL SALG VED LICITATION. DER ER LANDBRUGSPLIGT PÅ AREALET, MEN AREALET HENLIGGER I DAG SOM ET NATUROMRÅDE Jorden ligger

Læs mere

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Bystævnet 3, 5474 Veflinge

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Bystævnet 3, 5474 Veflinge 29. september 2015 Udbudsmateriale Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg Bystævnet 3, 5474 Veflinge Sagsnunmmer: 480-2015-93532 Side 1 af 5 Dokumentnummer: 480-2015-335981 Afdeling: Strategi

Læs mere

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Langebyende 21, 5471 Søndersø

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Langebyende 21, 5471 Søndersø 29. september 2015 Udbudsmateriale Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg Langebyende 21, 5471 Søndersø Sagsnunmmer: 480-2015-332722 Side 1 af 5 Dokumentnummer: 480-2015-84593 Afdeling: Strategi

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund SALGSOPSTILLING Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund Kontantpris: 2.950.000 Husrækken 1, Mammen, 8850 Bjerringbro Lystejendom

Læs mere

Forside 1. Indholdsfortegnelse 2. Generelle oplysninger 3 4. Forbrugerbeskyttelsesreglerne 5. Ejendommen ifølge tingbogen 6. Beskrivelse 7.

Forside 1. Indholdsfortegnelse 2. Generelle oplysninger 3 4. Forbrugerbeskyttelsesreglerne 5. Ejendommen ifølge tingbogen 6. Beskrivelse 7. TIL SALG DALAGERGÅRD EN MALKEKVÆGEJENDOM I UDKANTEN AF VIRRING PÅ CA. 93,6 HA. EJENDOMMEN ER I FULD DRIFT OG MED EN BESÆTNING PÅ ET HØJT AVLSMÆSSIGT STADE. Ejendommen, matr. nr. 3 a m.fl. Virring By, Virring,

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord.

SALGSOPSTILLING. Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord. SALGSOPSTILLING Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord. Ruhøjvej 34, Gassum, 8981 Spentrup Planteavlsbrug / agerbrug Kontantpris: 8.400.000 Udbetaling:

Læs mere

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Salgsprospekt 2 tidligere lærerboliger Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr.nr.: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev 3534 Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal 843 m 2 95 m 2 Ejendomsværdi: 2010 Grundværdi: Kr. 960.000

Læs mere

TIL SALG FUGLEBÆKGÅRD EN MALKEKVÆGEJENDOM SYD FOR HOMÅ PÅ CA. 47,3 HA. EJENDOMMEN ER I FULD DRIFT MED EN BESÆTNING PT. PÅ 50 KØER OG 51 KVIER

TIL SALG FUGLEBÆKGÅRD EN MALKEKVÆGEJENDOM SYD FOR HOMÅ PÅ CA. 47,3 HA. EJENDOMMEN ER I FULD DRIFT MED EN BESÆTNING PT. PÅ 50 KØER OG 51 KVIER TIL SALG FUGLEBÆKGÅRD EN MALKEKVÆGEJENDOM SYD FOR HOMÅ PÅ CA. 47,3 HA. EJENDOMMEN ER I FULD DRIFT MED EN BESÆTNING PT. PÅ 50 KØER OG 51 KVIER Ejendommen, matr. nr. 13 n m.fl. Homå By, Homå, beliggende

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker.

SALGSOPSTILLING. Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker. SALGSOPSTILLING Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker. Kontantpris: 2.545.000 Havredalsvej 2, Frederiks, 7470

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail CVR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ejendommen Slotssøvejen 8-16 i Kolding,

Læs mere

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Bilag 1 Handelsvilkår KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Undertegnede navn adresse postnr. + by (i det følgende benævnt sælger) overdrager herved til medundertegnede Kolding Kommune CVR-nr. 29189897 Nytorv

Læs mere

Købsaftale ubebygget grund

Købsaftale ubebygget grund Købsaftale ubebygget grund Vedrørende ejendommen beliggende Skibelundvej 1, 6500 Vojens. Dok. 13/101748-2 1/8 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia (herefter benævnt

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Kløvervej 87, 6100 Haderslev Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Boligareal Erhvervsareal Bebygget

Læs mere

Salgsprospekt. Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017

Salgsprospekt. Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Salgsprospekt Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Jan Blomsterberg tlf. 7249 6905, mail: jkblo@gribskov.dk

Læs mere

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.:

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.: Salgsopstilling Beskrivelse: Projektejendom med mulighed for 2 selvstændige boliger. Det er ingen hemmelighed, at gården på Sigerselvvestervej 50 har brug for at blive opdateret på mange fronter - det

Læs mere

SALGSOPSTILLING 32,18 ha, landbrugsjord ved Hjallerup. V. Thorsholmvej 1, 9320 Hjallerup Landbrugsjord Kontantpris: 4.222.500

SALGSOPSTILLING 32,18 ha, landbrugsjord ved Hjallerup. V. Thorsholmvej 1, 9320 Hjallerup Landbrugsjord Kontantpris: 4.222.500 SALGSOPSTILLING 32,18 ha, landbrugsjord ved Hjallerup. Jorden sælges i udbud. Kontantpris: 4.222.500 V. Thorsholmvej 1, 9320 Hjallerup Landbrugsjord 32,18 ha. nær Hjallerup sælges i budrunde. Der er Eu-rettigheder

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom

Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom Vedrørende landbrugsejendommen beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Dok. 13/101737-2 1/10 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000

Læs mere

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.:

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.: Salgsopstilling Beskrivelse: Røverkøb i Skuldelev Dette er muligvis Danmarks mest attraktive boligtilbud. Denne skønt beliggende landejendom med knap 9,3 hektar jord, står nu til salg for en fornærmende

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Nørresundby, planteavlsejendom 23,6 ha. Hjørring Landevej 31, 9400 Nørresundby. Fritidslandbrug (under 30 ha)

SALGSOPSTILLING. Nørresundby, planteavlsejendom 23,6 ha. Hjørring Landevej 31, 9400 Nørresundby. Fritidslandbrug (under 30 ha) SALGSOPSTILLING Nørresundby, planteavlsejendom 23,6 ha. Hjørring Landevej 31, 9400 Nørresundby Fritidslandbrug (under 30 ha) Kontantpris: 4.150.000 Udbetaling: 210.000 Vel arronderet planteavlsejendom,

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste.

SALGSOPSTILLING. Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste. SALGSOPSTILLING Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste. Kontantpris: 8.500.000 Nordkær 16, Holtet, 9362 Gandrup Planteavlsbrug

Læs mere

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Jernbanegade 5, 5450 Otterup

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Jernbanegade 5, 5450 Otterup 29. september 2015 Udbudsmateriale Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg Jernbanegade 5, 5450 Otterup Sagsnunmmer: 480-2015-91713 Side 1 af 5 Dokumentnummer: 480-2015-323194 Afdeling: Strategi

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet

Miljø- og Fødevareministeriet Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Johanneshvile Landbrugsejendom 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010

Læs mere

Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom

Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom Vedrørende landbrugsejendom beliggende Hamborggårdvej 3, 6622 Bække. Dok. 13/101778-4 1/10 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager

SALGSOPSTILLING. Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager SALGSOPSTILLING Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager Kontantpris: 4.450.000 Løgstørvej 144, Boldrup, 9610 Nørager Planteavlsbrug / agerbrug Planteavlsejendom i nærheden af Nørager, med et samlet areal

Læs mere

Købsaftale landbrugsejendom

Købsaftale landbrugsejendom Købsaftale landbrugsejendom Vedrørende landbrugsejendommen beliggende Kjellerupvej 84, 8620 Kjellerup. Dok. 13/102008-2 1/10 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende ejendom betegnet således:

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. Køge Kommunes ejendom matr.nr. 14 aq Ølsemagle by, Ølsemagle beliggende Skolevej 3, 4600 Køge.

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. Køge Kommunes ejendom matr.nr. 14 aq Ølsemagle by, Ølsemagle beliggende Skolevej 3, 4600 Køge. Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge 2017-008844-11 Skolevej 3, 4600 Køge Matr.nr. 14 aq Ølsemagle b, Ølsemagle KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen Køge Kommunes

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til :

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til : Parcel nr. af matr. nr. 351 Allinge-Sandvig Markjorder Beliggende: Tejnvej, 3770 Allinge K Ø B S A F T A L E Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Del af matr. nr. 62 aø Frederiksværk Markjorder, Rådhuspladsen, 3300 Frederiksværk Ca. 750 m 2 1 Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Over Hornbæk By, Hornbæk 9i, 10m, 10r, 10q og 11h Overvænget 25, 25a, 25c og 31, 8920 Randers NV KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...

Læs mere

Købsaftale landbrugsejendom. Vedrørende landbrugsejendommen beliggende Hingeballevej 8, 8620 Kjellerup. Dok. 13/102009-6 1/9

Købsaftale landbrugsejendom. Vedrørende landbrugsejendommen beliggende Hingeballevej 8, 8620 Kjellerup. Dok. 13/102009-6 1/9 Købsaftale landbrugsejendom Vedrørende landbrugsejendommen beliggende Hingeballevej 8, 8620 Kjellerup Dok. 13/102009-6 1/9 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Udbudsmateriale For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Oktober 2012 Ballerup Kommune udbyder herved en parcel på ca. 2.170 m 2 af ejendommen matr.nr. 5 a Ågerup by, Pederstrup, beliggende

Læs mere

Udbud af. Vinkelgade 4-6 samt Kongevejen 39, Ikast

Udbud af. Vinkelgade 4-6 samt Kongevejen 39, Ikast Udbud af Vinkelgade 4-6 samt Kongevejen 39, Ikast 1 06-11-2018 SALGSBETINGELSER for Vinkelgade 4-6 samt Kongevejen 39 ejet af Ikast-Brande Kommune Henvendelse om køb skal ske til: Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J

Udbudsmateriale. For salg af ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J Udbudsmateriale For salg af ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J til salg. Baunevej 2 er en tidligere Børnehave og Baunehøj

Læs mere

UDBUDSVILKÅR. Udbudsvilkår. Ryttergrøftvejen Skole

UDBUDSVILKÅR. Udbudsvilkår. Ryttergrøftvejen Skole 1 Udbudsvilkår Ryttergrøftvejen Skole 2 INDHOLD 1. UDBUDSVILKÅR... 3 1.1 EJENDOMSBESKRIVELSE OG AFGRÆNSNING... 4 1.2 TILLÆG TIL UDBUDSVILKÅR VEDR. NÆRLIGGENDE JORDAREALER... 9 2.0 SALGSVILKÅR... 10 2.1

Læs mere

SALGSOPSTILLING Velholdt og charmerende deltidslandbrug på Egholm, tæt ved Aalborg by.

SALGSOPSTILLING Velholdt og charmerende deltidslandbrug på Egholm, tæt ved Aalborg by. SALGSOPSTILLING Velholdt og charmerende deltidslandbrug på Egholm, tæt ved Aalborg by. Nørregaard Kontantpris: 4.550.000 Egholm 50, 9000 Aalborg Planteavlsbrug / agerbrug Deltidslandbrug på Egholm på 32,9

Læs mere

B E T I N G E T K Ø B S A F T A L E

B E T I N G E T K Ø B S A F T A L E Matr.nr.: 28a og 28d Fræer By, Fræer Sagsnr. 152-197999 BRA/KJ-H Beliggenhed: Fræervej 8 9530 Støvring Værdiafgift kr. 5.000,00 Fast afgift kr. 1.660,00 I alt kr. 6.660,00 B E T I N G E T K Ø B S A F T

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00697 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende nord for Gulddysse Skov Matr. nr. 9k Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Ejendommen 1.1 På den pågældende ejendom er følgende bygninger, hvis areal ifølge BBR-ejermeddelelse er oplyst som følger:

KØBSAFTALE. 1. Ejendommen 1.1 På den pågældende ejendom er følgende bygninger, hvis areal ifølge BBR-ejermeddelelse er oplyst som følger: Købsaftale - sagsnr. 710-2016-12722 Matr.nr. 6 eæ, Over- og Neder Hadsten, Hadsten by Beliggenhed: Skanderborgvej 13, 8370 Hadsten KØBSAFTALE Undertegnede Favrskov Kommune, Skovvej 20, 8382 Hinnerup sælger

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke.

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. SALGSOPSTILLING Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. Kontantpris: 15.500.000 Karlsmøllevej 17, Krogen, 9500 Hobro Kvægbrug Adresse Adresse:

Læs mere

Salgsprospekt. Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017

Salgsprospekt. Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Salgsprospekt Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach tlf. 7249 6938,

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00708 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende øst for Gulddysse Skov Del af matr. nr. 9l Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Særlige salgsvilkår Indledning Udbyder Tønder Kommune udbyder grunde i Lakolk Butikscenter i henhold til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af

Læs mere

Salgsprospekt. Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017

Salgsprospekt. Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017 Salgsprospekt Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Jan Blomsterberg tlf. 7249 6905, mail:

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Matr. nr. 16 dm Melby by, Melby Plovvænget 3, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder. Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov

SALGSOPSTILLING. Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder. Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov SALGSOPSTILLING Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder Kontantpris: 4.450.000 Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov Planteavlsbrug / agerbrug Adresse Adresse:

Læs mere

Udbudsmateriale Generatorvej Herlev

Udbudsmateriale Generatorvej Herlev Udbudsmateriale Generatorvej 12 2730 Herlev J. nr. 00.01.00P00 1 Sag: 2012/01420 005 Udbudsmaterialet indeholder følgende: 1. Udbudsbetingelse og oplysninger om ejendommen 2. Annonce 3. Skatteattester

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 Indhold GENERELLE UDBUDSVILKÅR... 3 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK... 4 BESKRIVELSE... 5 PLANFORHOLD / OFFENTLIGE FORHOLD...

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Vibevej 8A, 9330 Dronninglund

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Vibevej 8A, 9330 Dronninglund Udbudsmateriale For salg af erhvervsejendommen Vibevej 8A, 9330 Dronninglund Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Vibevej 8A, 9330 Dronninglund til salg. Der er tale om en kommunal erhvervsejendom

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX Udkast KØBSAFTALE Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede en parcel af det kommunen tilhørende udstykningsareal: Moltkesvej 1, Dronninglund

Læs mere

Søstrupvej 1A, 4300 Holbæk

Søstrupvej 1A, 4300 Holbæk SALGSOPSTILLING Byggegrund ved Holbæk Megacenter Mulighed for tilpasning af lokalplan Søstrupvej 1A, 4300 Holbæk Sag 927-22055HL Helt unik synlighed og placering Grundareal på 4.797 m² Hjørneplacering

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail CVR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ejendommen Toldbodgade 3-5 i Kolding, matr.nr.

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

SALGSOPSTILLING Sagsnr. 904

SALGSOPSTILLING Sagsnr. 904 SALGSOPSTILLING Sagsnr. 904 Villumsvej 2 6683 Føvling Nedlagt landbrug naturskønt beliggende Kontantpris Ejerudgift/mdl. Grundareal 965.000 kr. 1.908 kr. 0 ha 9784 kvm Ejendommen fremvises kun efter nærmere

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2012-32923 / 2013-129749 Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge LIDEMARKSVEJ 108 110, BJÆVERSKOV KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge 1. Parterne Køber: 2. Ejendommen Køge Kommunes ejendomme:

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere