Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016 v/gorm Sigaard.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016 v/gorm Sigaard."

Transkript

1 Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016 v/gorm Sigaard. Dette er den første ordinære generalforsamling efter vi har gennemført de storforandringer. Helt ordinær er den dog ikke, den dækker kun 6 måneder i og med vi har ændret regnskabsår. Det første hele år bliver således 1. juli juni Inden vi går i gang med selve beretningen, så vil vi gerne fortælle, at vi har fået det første æresmedlem i foreningen. At drive den samme virksomhed i 60 år er en præstation udover det normale, og Tove fra Toves Gavebod blev vores første æresmedlem. Endnu engang, tillykke med jubilæet. Bestyrelsen Som resultat af de nye vedtægter måtte vi sige farvel til Fanø Kommunes 2 repræsentanter i bestyrelsen, borgmester Erik Nørreby og Kristine Kaas Krog Bestyrelsen konstituerede sig umiddelbart efter generalforsamlingen i marts 2015 med Gorm Sigaard som formand. Der har været afholdt 3 ordinære bestyrelsesmøder. Medlemsudvikling Bestyrelsen har været meget spændte på, hvordan medlemmerne ville tage imod forandringerne i organisationen, herunder ikke mindst det nye kontingentsystem. Markedsføring Fanø har i dag 83 medlemsvirksomheder. Der er således ca. 20 virksomheder, som enten har meldt sig ud eller ikke har svaret. Flere af disse har dog allerede meddelt, at de fortsat ønsker at være medlem af foreningen. Til gengæld er der også kommet 4 nye til. Der ligger således en stor opgave for den kommende bestyrelse at nå ud til en større kreds af virksomheder og få fortalt om de fordele det giver at være medlem af Markedsføring Fanø. Målet må være, at vi minimum når op på 100 medlemmer i 2016/2017. Sekretariat Foreningen har ingen ansatte. Der er indgået en aftale med Fanø Kommune om at Fanø Turistbureau leverer sekretariatsbistand til foreningen, både til bestyrelsen og til at få udført de forskellige marketing aktiviteter.

2 Pr 1 juli 2016 er Fanø Turistbureau blevet en del af Esbjerg Erhvervsudvikling, men det er bestyrelsens klare forventning, at aftalen mellem Fanø Kommune og Markedsføring Fanø kører videre med Esbjerg Erhvervsudvikling. Marketing aktiviteter Ændringen af regnskabsåret fra kalenderåret til 1/ juli 30. juni skyldes, at en stor del af marketingaktiviteterne skal besluttes om efteråret. Fremover vil vi derfor vide, hvor meget vi har fået ind i kontingentindtægter før vi godkender hvilke aktiviteter, der skal igangsættes. Dette princip kunne vi naturligvis ikke opretholde for 2016, da vi først ville kende kontingentgrundlaget i april/maj Vi besluttede derfor at iværksætte en marketingplan, som om nødvendigt måtte finansieres af foreningens formue. Vi har derfor haft et større aktivitetsniveau end de foregående år. Vi operer med 2 typer af aktiviteter, basisaktiviteter og kampagneaktiviteter. Basis aktiviteter Basisaktiviteterne består af 1. Hjemmesiden 2. Facebook siderne: Visitfanø, Kites on Fanø, Kayak on Fanø, zimmer/room Fanø 3. Aktivitetskalenderen Det sker på Fanø i både trykt on onlineformt 4. Fanø Guiden. 5. Foto- og videoarkiv 6. PR-arbejde. Visitfanoe.dk Blandt fagfolk er der allerede begyndt en debat om, hvorvidt hjemmesidernes dage er talte. Der er ingen tvivl om, at andre platforme som mobiltelefoner har stigende betydning. Vi er dog overbeviste om, at hjemmesider fortsat vil være en væsentlig marketing platform. Vi skal dog hele tiden være opmærksomme på de forandringer, der sker i kundernes brug af platforme og sørge for, at hjemmesiden i både teknik og design er opdateret. Her er der fortsat et stort arbejde foran os. VisitFanø Facebook Facebook har vist sig at være et en rigtig god måde at skabe tættere relationer mellem os og vores gæster. På den primære Facebook side Visitfanø har vi passeret de likes, hvilket er meget højt for en destinations facebook side. Aktivitetskalenderen. Vi har udvidet antallet af måneder, hvor vi trykker Det sker på Fanø som et hæfte fra 2 (juli og august) til 4 (juni, juli, august og september). Det er udtryk for, at der kommer flere og flere aktiviteter på Kultunaut, som fortsat er den database, vi bruger som grundlag. De øvrige måneder udgives kalenderen som et fortrykt år og sendes som pdf til overnatningsstederne. Fanø Guiden Fanø Guiden 2016 blev trykt i eks, heraf distribueres de til resten af Danmark (turistbureauer med mere).

3 Distributionen foregår på samme måde som hidtil, guiden udleveres via overnatningsstederne og det er vores indtryk, at alle ankomster på Fanø får den udleveret. Som det vil fremgå af regnskabet, så løber Fanø Guiden efterhånden kun lige rundt. Vi har ingen forventninger om at kunne øge annoncesalget væsentligt og har derfor set på, om vi kan producere den på en anden måde, så den fremover kan bidrage positivt til foreningens økonomi samtidig med at den har så høj en værdi for både annoncører og læsere som muligt. Til 2017 ændrer vi således både format, design og leverandør. I 2017 laves Fanø Guiden af Casa Grafika, vi går fra et format på A4 til A5, så den bliver nemmere at have med rundt, producerer den i 3 særskilte sprogversioner og opdaterer designet. Guiden vil fortsat som minimum være 50% redaktionelt indhold. Foto og videoarkiv Vi har fortsat en fotograf fast tilknyttet foreningen, som jævnligt er på Fanø for at tage fotos. Vi har efterhånden et ganske stort fotoarkiv, men med det store antal presserejser vi har er det nødvendigt hele tiden at have opdaterede fotos på lager. Fotografen er også i gang med at besøge foreningens medlemmer for at få taget de fotos, som de har fået lovet. PR arbejdet PR arbejdet fylder en meget stor del af økonomien i basisaktiviteterne. Antallet af presseture er på lidt mindre niveau i 2016 i forhold til 2015, men hvor der i 2015 var en stor andel af pressebesøg med fokus på fødevarer, har det i 2016 i højere grad været presserejser med et bredere fokus og med mere fokus på vores primære markeder. Presserejserne får vi fra flere kanaler. Foreningen er fortsat med i og betaler til det fælles PR samarbejde sammen med Varde, Esbjerg og Tønder, og det er derigennem vi får en stor del af presserejserne. På nogle af disse ture er det en af samarbejdspartnerne, som står for det praktiske, på andre er det os selv, der står for det praktiske arbejde. I den sammenhæng har foreningen indgået en aftale med Club Fanø om at stå for den praktiske afvikling af presseturene. Følgende presserejser er gennemført i 2016: Tyskland: Pressemøde i Hamborg sammen med Færgen A/S, Nordeuropa Magazin NORDIS, NORIS Reisehandbuch, DuMont Reisetaschenbuch Dänemark, Cykling Magazine (ADFC), Meerblog.de (blogger), Rosenheimer Journal, Donaukurier, Müncher Merkur, Reise-stories.de (blogger), Frankfurter Rundschau, Frankfurter Neue Presse, Stuttgarter Nachrichten, Verlagsgruppe Rhein-Main (Allgemeine Zeitung Mainz, Wiesbaden, Gießen) Danmark: Pressemøde med 31 danske rejsejournalister i København sammen med Færgen A/S, Dagbladendes bureau/liebhaverboligen, JP Rejser, Kristeligt Dagblad, Rejseavisen.dk, Havelivet, Helsingør Dagblad, Camping Fritid, Fritidsmagasinet, Frk Kræsen (blogger), AnneVibekeRejser (TV), + free-lance journalisten Jesper Møller, der skriver for en række danske dagblade Norge: Hjemmet Sverige: Meetings international, Svensk Leverandørstidning

4 I lighed med tidligere år er en del af journalisterne free-lance journalister, som skriver til en række forskellige magasiner og blade. Kampagne aktiviteter En nyskabelse i forhold til tidligere er at der etableres en markedsføringspulje, hvor medlemmerne kan søge medfinansiering til marketing aktiviteter og hvor Færgen A/S også vil bidrage. Det er naturligvis meget begrænset, hvad der har været af henvendelser endnu, da vi jo ikke for alvor er kommet i gang. Vi har dog haft et enkelt projekt, hvor en gruppe af virksomheder er gået sammen for at få flere lejrskoler til Fanø. Bestyrelsen håber, at vi får en masse gode marketing projekter til behandling i det kommende år. Som nævnt tidligere, besluttede bestyrelsen selv at iværksætte en række aktiviteter i 2016, da vi ikke kunne leve med, at der ikke rigtig skete noget det første år i foreningens nye liv. Følgende aktiviteter er i gang i 2016: Nordsee kampagne i Tyskland Købte 1 helsidesannonce + online marketing i de 2 kataloger rettet mod henholdsvis Sjov, leg og læring og Det gode liv. DSVJ er markant i kataloget i Vi har et fælles dobbeltopslag, Varde og Rømø/Tønder har hver et dobbeltopslag, Fanø har 1 side og der 1 side med annoncører. Vi var en del af den første større TV-kampagne i Tyskland for feriehusferie med et samlet budget på 8-9 mill. kr. Partnerne i projektet er Dansk Kyst og Naturturisme, Novasol og Süddänische Nordsee (DSVJ). Som led i TV kampagnen, der kørte i april i Nordtyskland, købte vi et dobbeltopslag i april nummeret af Flensburg Journal (oplag , der husstandsomdeles) Danmarks kampagne Købte dobbeltopslag i Det danske Feriemagasin. Incl online markedsføring. Køb af 2 reklameudsendelser DK4. Regional kampagne (Esbjerg og omegn): 12 måneders annoncekampagne i JyskeVestkysten/Esbjerg Ugeavis med 1 ugentlig annonce (360 mm), 6 stk ½ siders annoncer i JyskeVestkysten/Esbjerg Ugeavis i Bannerannoncering på JV/Ugeavisen.dk med visninger pr måned i 12 måneder (ingen klikpriser oveni) 120/180 radiospots a 15 sekunder pr måned i 12 måneder på Radio Scala. Camping kampagne: Kampagnen har et samlet budget på ,- kr, Deltagelse i CMT turistmessen i Stuttgart januar, som er en af de helt store messer og specielt for camping/autocamper. Lejrskole kampagne: Der har været et markant fald i antallet af lejrskoler. Fra 2011 til 2015 er salget via DSB Skolerejser faldet fra til 637 personer. Det har blandt andet cykeludlejerne kunnet mærke.

5 Derfor iværksættes et projekt, hvor markedet undersøges og der udarbejdes lejrskolepakker med informationsmateriale. Kite Fliers Meeting: Markedsføring fanø overtager en række af de udgifter, som FET tidligere har afholdt for at sikre dragefestivalen. Kite Fliers Meeting er fortsat det største event på Fanø og af stor betydning for øen. Hermed er der åben for debat...

Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016/17 v/hanne Thyssen.

Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016/17 v/hanne Thyssen. Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016/17 v/hanne Thyssen. Dette er den første ordinære generalforsamling for et helt regnskabsår og normal drift efter vi har gennemført de store forandringer.

Læs mere

DAGSORDEN FANØ ERHVERVS- OG TURISTRÅD. Generalforsamling i Markedsføring Fanø. Dagsorden pkt: 1. Valg af dirigent. Dagsorden pkt:

DAGSORDEN FANØ ERHVERVS- OG TURISTRÅD. Generalforsamling i Markedsføring Fanø. Dagsorden pkt: 1. Valg af dirigent. Dagsorden pkt: FANØ ERHVERVS- OG TURISTRÅD DAGSORDEN Generalforsamling i Markedsføring Fanø Mødetid: Onsdag den 6. september 2016 kl 19.30-20.30 Mødested: Deltagere: Fanø Krogaard, Nordby 14 stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Ny organisering af turismearbejdet på Fanø

Ny organisering af turismearbejdet på Fanø Ny organisering af turismearbejdet på Fanø Resume: Formålet med forslaget er at styrke erhvervs- og turismeudviklingen Fanø Kommune overtager ansvaret for drift af Turistbureau Fanø Kommune overtager arbejdet

Læs mere

Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2017/18 v/hanne Thyssen.

Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2017/18 v/hanne Thyssen. Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2017/18 v/hanne Thyssen. Markedsføring Fanø i sin nuværende form har nu eksisteret i 2½ år og vi kan nu begynde at vurdere om foreningen fungerer som forventet.

Læs mere

Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2015 v/gorm Sigaard.

Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2015 v/gorm Sigaard. Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2015 v/gorm Sigaard. Den helt store opgave for bestyrelsen i 2015 har været at finde en driftsform som kan sikre at FETs opgaver kan løses på den

Læs mere

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88 Hermed har vi fornøjelsen at præsentere vores markedsføringsplan for 2015 Vi håber, du finder netop de tilbud, som passer din virksomhed. September 2014 HVAD ER TEAM ODSHERRED? Vi møder tit spørgsmålet:

Læs mere

MARKEDSFØRINGSPLAN Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide

MARKEDSFØRINGSPLAN Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide MARKEDSFØRINGSPLAN - 2016 Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide Fælles Nordsee Kampagne Fælles Nordsee Kampagne Fælles Nordsee Kampagne Sjov, leg og Sjov, leg og 2 sider redaktionel

Læs mere

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Vi i Team Odsherred arbejder med markedsføringsprojekter, med fokus på hele Odsherred. Hvilke projekter, der sættes

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2017 Internationale omtaler øger rejselysten til Danmark International PR- og pressebearbejdning medvirker til at øge kendskabet og rejselysten til Danmark

Læs mere

INDTAST TEKST HER. BUSINESS LF Turisme indsats 2015

INDTAST TEKST HER. BUSINESS LF Turisme indsats 2015 INDTAST TEKST HER BUSINESS LF Turisme indsats 2015 HISTORIEN INDTAST TEKST HER Business LF blev etableret i 2011 Lolland og Guldborgsund kommuner finansierer sammen med det lokale erhvervsliv aktiviteterne

Læs mere

Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter

Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter Destination Bornholm Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter Bornholms turismestrategi for 2013-2016, som Destination Bornholm

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014 Velkommen som StorbyPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! StorbyPartner 2014 StorbyPartner du vælger selv, hvor du vil være med Som Storbypartner i 2014 er du med, når

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

Klippefast i troen på fælles markedsføring 2018

Klippefast i troen på fælles markedsføring 2018 Klippefast i troen på fælles markedsføring 0 Destination Bornholm markedsfører hvert år Bornholm på øens nærmarkeder. Baseret på solidt kommunikationsfagligt forarbejde udbyder vi kampagnepakker efter

Læs mere

Sønderjylland værd at erobre

Sønderjylland værd at erobre Sønderjylland værd at erobre DMO-dannelse Før destinationsdannelsen I 2012 havde vi i Sønderjylland, 4 kommuner med hver sin turismeorganisering, hver sin strategi og begrænsede midler til at udføre den.

Læs mere

Hvem er vi Hvad er foreningens formål Hvordan finansieres Turist- og Erhvervsforeningen

Hvem er vi Hvad er foreningens formål Hvordan finansieres Turist- og Erhvervsforeningen Medlemsfordele Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør Anne Mette Wandsøe, der sammen med 2-3

Læs mere

Præsentation af VisitSydsjælland-Møn. Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen

Præsentation af VisitSydsjælland-Møn. Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen Præsentation af VisitSydsjælland-Møn Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen 1 Manden på billedets far er din fars søn... 2 VISITSYDSJÆLLAND-MØN Stiftet 30. marts 2015 Ejerforhold/Kommunale bidrag 2018 Faxe:

Læs mere

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus FerieFritid, Leisure Formål VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus Vi skal skabe rammerne og en samlet platform, således at samarbejdspartnere kan udvikle deres forretning

Læs mere

Indledning. Peter Krusborg Markedschef VisitDenmark, Sverige.

Indledning. Peter Krusborg Markedschef VisitDenmark, Sverige. Följ Hjärtat 2015 1 Indledning Följ Hjärtat er et kommunikationskoncept, som først så dagens lys i foråret 2013. Her testede vi det med stor succes i forbindelse med et større event i Stockholm. Efter

Læs mere

Destination Bornholm. Fra empiri til flere overnatninger

Destination Bornholm. Fra empiri til flere overnatninger Destination Bornholm Fra empiri til flere overnatninger Indhold Destination Bornholm Turismens betydning for øen Hvad er fundamentet for vores markedsføring? Omsætning af empiri til kampagnerkommunikation

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT

V E D T Æ G T E R. for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT J.nr. 118875 hls/mg V E D T Æ G T E R for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT 1 Navn Foreningens navn er: Faaborg Outdoor Event. 2 Hjemsted Foreningen har hjemsted i Faaborg-Midtfyn Kommune. 3 Formål Foreningens

Læs mere

Aalborg Kyst i vækst

Aalborg Kyst i vækst Aalborg Kyst Partner 2013 Aalborg Kyst i vækst Tænk sig lige, hvis en plus en kunne blive til elleve... InfoCenter Hals Torvet 7 9370 Hals tel. 9931 7530 hals@visitaalborg.com visitaalborg.com Aalborg

Læs mere

MARKETINGPLAN 2014 VISIT LOLLAND-FALSTER

MARKETINGPLAN 2014 VISIT LOLLAND-FALSTER MARKETINGPLAN 2014 VISIT LOLLAND-FALSTER 2 MARKEDSFØRINGSPLAN 2014 OPDATERES LØBENDE! HUSK AT DU ALTID KAN FINDE DEN NYESTE VERSION PÅ WWW.BUSINESSLF.DK MARKEDSFØRINGSPLAN 2014 Lolland-Falster skal være

Læs mere

Årsberetning og regnskab 2007

Årsberetning og regnskab 2007 Årsberetning og regnskab 2007 Foreningen afløste den 1. januar 2007 Kultursamarbejdet i Ringkøbing Amt og har fungeret i 1 år. 1 Kultursamarbejdets vision er at synliggøre Midt- og Vestjylland og dets

Læs mere

Målsætninger 2015. En omsætningsstigning i antallet af på 9% fordelt på: Flere overnatninger og flere endags turister

Målsætninger 2015. En omsætningsstigning i antallet af på 9% fordelt på: Flere overnatninger og flere endags turister er 2015 En omsætningsstigning i antallet af på 9% fordelt på: Flere overnatninger og flere endags Fra 344.000 til 375.000 Større turismeomsætning = kr. 265.000.000 Antal årsværk = 397 er 2015 Antal unikke

Læs mere

Præsentation af VisitSydsjælland-Møn. Ved Heidi Larsen

Præsentation af VisitSydsjælland-Møn. Ved Heidi Larsen Præsentation af VisitSydsjælland-Møn Ved Heidi Larsen 1 VISITSYDSJÆLLAND-MØN A/S Stiftet 30. marts 2015 Ejerforhold/Kommunale bidrag 2018 Faxe: 12 % / 1.017.000 kr. Stevns: 12 % / 1.017.000 kr. Næstved:

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2016

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2016 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2016 Udgivet af VisitDenmark Maj 2017 Kontaktperson Janne Grønkjær Henriksen, Marketingdirektør E-mail: jgh@visitdenmark.com tlf. +45 32 88 99 50 Mob. +45

Læs mere

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen!

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen! AKTIV AKTØR 2018 Bliv Aktiv Aktør og indgå i et samarbejde, hvor vi i fællesskab markedsfører Holstebro og omegn. Sammen udvikler vi turismen! VisitHolstebro AKTIV AKTØR 2018 Enheden for Erhverv og Turisme

Læs mere

Forlængelse af aftale om basisbidrag til drift af Partnerskab for Vestkystturisme

Forlængelse af aftale om basisbidrag til drift af Partnerskab for Vestkystturisme Frederikshavn Kommune Hjørring kommune Jammerbugt kommune Thisted kommune Lemvig kommune Holstebro kommune Ringkøbing-Skjern kommune Varde kommune Esbjerg kommune Fanø kommune Tønder kommune Att. Borgmestre

Læs mere

Foreningen arbejder for, at Investor Relations i Danmark er på højeste internationale niveau.

Foreningen arbejder for, at Investor Relations i Danmark er på højeste internationale niveau. VEDTÆGTER 1. Navn Foreningens navn er Dansk Investor Relations Forening. Navnet forkortes DIRF. Foreningens engelske navn er Danish Investor Relations Association. 2. Formål Foreningens formål er at fremme

Læs mere

Turisthus Nord turisme indsats for 2014.

Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord turisme indsats for 2014. I 2014 er der drevet 3 helårsåbne turistkontorer med en gennemsnitlig åbningstid pr. bureau på 39 timer pr. uge. På de 3 bureauer er der personlig betjening af

Læs mere

Trends 2013. Ansvarlig hos MEGAFON: Asger Nielsen ahn@megafon.dk. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening

Trends 2013. Ansvarlig hos MEGAFON: Asger Nielsen ahn@megafon.dk. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening Trends 2013 En MEGAFON undersøgelse med Huset Markedsføring, Dagligvareleverandørerne (DLF), Dansk Annoncørforening (DAF), Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (DRRB) og Berlingske Tidende

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2014 v/hanne Thyssen.

Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2014 v/hanne Thyssen. Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2014 v/hanne Thyssen. 2014 var et år præget af fremgang på en lang række områder. For andet år i træk har vi haft fremgang i turismen. Fremgangen

Læs mere

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN Guide til nye lokale afdelinger af BROEN - om at komme godt i gang som ny forening hjælper udsatte børn til en aktiv fritid www.broen-danmark.dk Indhold Etablering af ny lokalafdeling af BROEN 3 Stiftende

Læs mere

PRISER 17 MAKEIT HAPPEN

PRISER 17 MAKEIT HAPPEN PRISER 17 MAKEIT HAPPEN MAKEITHAPPEN 17 Kære (kommende) samarbejdspartner Efter et succesfuldt første år med Esbjergs nye Iværksættermesse, #MakeitHappen, er vi nu klar til at skyde år 2 i gang. Selve

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

LEGOLAND Billund Resort Bestyrelsesmøde 25. februar

LEGOLAND Billund Resort Bestyrelsesmøde 25. februar LEGOLAND Billund Resort Bestyrelsesmøde 25. februar Agenda Orientering v. formanden Foreningens økonomi Godkendelse og indstilling årsrapport 2018 Status 2018 & fokus 2019 2020 samarbejdet Diverse opsamling

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Turisthus Nord turisme indsats for 2014.

Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord har i 2014 modtaget kr. 5.300.620,00 som betaling for aftale om turismeindsatsen. I 2014 er der drevet 3 helårsåbne turistkontorer med en gennemsnitlig

Læs mere

Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013. Østdansk Turisme Juni 2013

Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013. Østdansk Turisme Juni 2013 Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013 Østdansk Turisme Juni 2013 Status her et halvt år inde i vores fælles turismemarkedsførings projekt er, at vi sammen har skabt 5.268 rejsebeslutninger

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKGRUPPEN / BIB. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKGRUPPEN / BIB. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKGRUPPEN / BIB 1 Navn og hjemsted Dansk Beton Blokgruppen / BIB er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Beton, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

Evaluering af turistsæsonen 2015

Evaluering af turistsæsonen 2015 Evaluering af turistsæsonen 2015 28-10-2015 Turistsæsonen 2015 Status på turistsæsonen 2015 Markedsføring og kommunikation Turismeprojekter Turismenetværk Strategiske turismesamarbejder Nye tiltag og indsatser

Læs mere

Afrapportering til Vækstforum, november 2011.

Afrapportering til Vækstforum, november 2011. Afrapportering til Vækstforum, november 2011. Sekretariatet har nu været i drift siden medio maj 2010. Ved afrapporteringen til Vækstforum 2010 blev de mange opstarts og indsatsområder gennemgået. Således

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Partnerskab for Østersøturisme. Foreningen har hjemsted i Region Sjælland. 2 Stifter Stiftere er: 3 østersøvendte

Læs mere

Vedtægt for: Foreningen til Markedsføring. af Ferieturismen i Syddanmark. Godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 20. marts 2015.

Vedtægt for: Foreningen til Markedsføring. af Ferieturismen i Syddanmark. Godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 20. marts 2015. Vedtægt for: Foreningen til Markedsføring af Ferieturismen i Syddanmark Godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 20. marts 2015. 1. Navn Foreningens navn er Foreningen til Markedsføring af Ferieturismen

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Markedsføringsplan for 2011 Viborg Turistbureau

Markedsføringsplan for 2011 Viborg Turistbureau Markedsføringsplan for 2011 Feriemagasinet Visit Viborg 2012: Der skal til 2012 videreudvikles et nyt feriemagasin med ny opbygning og nyt layout, herunder opsætning af annoncer for turistvirksomhederne.

Læs mere

Vedtægter for Ribe Roklub

Vedtægter for Ribe Roklub Vedtægter for Ribe Roklub Ændret 12/11 2013 1 Klubbens navn er Ribe Roklub og klubben er hjemmehørende i Ribe i Esbjerg Kommune. Klubbens formål er rosportens fremme under Dansk Forening for Rosport (DFfR)

Læs mere

Erhvervspartnerskabernes arbejde med kystturisme ved Peter Sørensen, Østdansk Turisme Poul Fejer Christiansen, Campingrådet

Erhvervspartnerskabernes arbejde med kystturisme ved Peter Sørensen, Østdansk Turisme Poul Fejer Christiansen, Campingrådet Erhvervspartnerskabernes arbejde med kystturisme ved Peter Sørensen, Østdansk Turisme Poul Fejer Christiansen, Campingrådet Idéen om erhvervspartnerskaberne fødes i Vores Rejse - den fælles strategi for

Læs mere

Læring. - Målgruppeprofil 2012

Læring. - Målgruppeprofil 2012 Sjov, Leg og Læring - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Børnene i familien Side 15 Overnatninger

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

Splash-kampagnen, 2014

Splash-kampagnen, 2014 Splash-kampagnen, 2014 Resultater: I 2014 planlægger vi indtil videre at deltage i Messecenter Herning, som nu er blevet Skandinaviens største feriemesse med mere end 63.000 besøgende i 2013. Den bornholmske

Læs mere

Rejseliv.dk som e magasin

Rejseliv.dk som e magasin Rejseliv.dk som e magasin 2 Unik læseroplevelse - Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV, video og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Udvalgte annoncer

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er "Foreningen Outdoor-Camping-Ferie-Fritid,

Læs mere

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio.

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. MULIGHEDER 2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. Det er 5,5% højere end i 2013, og det højeste nogensinde

Læs mere

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted Dato 03.09.2015 Etablering af Dansk EvalueringsSelskab Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk EvalueringsSelskab Foreningens navn forkortes DES. Foreningens internationale navn er Danish

Læs mere

MADE IN DENMARK Afrapportering

MADE IN DENMARK Afrapportering MADE IN DENMARK 2015 Afrapportering 1 Projektet Kampagnen Markedsføring af Danmark som golfferie-destination i forbindelse med den internationale goldturnering, Made in Denmark Periode Sommer 2015 Markeder

Læs mere

ChriChri ApS. Astrid, Julie, Nikoline & Ida. Gruppe 5

ChriChri ApS. Astrid, Julie, Nikoline & Ida. Gruppe 5 ChriChri ApS Astrid, Julie, Nikoline & Ida Gruppe 5 Indledning Virksomhed Webuniverset ChriChri Branche Magasiner/ugeblade - Trykte medier Kilde: http://www.chrichri.dk Side 2 af 21 Virksomheder i branchen

Læs mere

Avisindstik og kundeudgivelser

Avisindstik og kundeudgivelser Avisindstik og kundeudgivelser Få fortalt om din virksomhed eller organisation - gennem stærke redaktionelle avisindstik og udgivelser. MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Sæt ord og fortælling på din virksomhed

Læs mere

Årsberetning og Regnskab 2010

Årsberetning og Regnskab 2010 Årsberetning og Regnskab 2010 1 Det er Kultursamarbejdets vision, at synliggøre Midt- og Vestjylland og dets kulturliv. Det er Kultursamarbejdets overordnede formål at bidrage til områdets strategiske

Læs mere

VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK

VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK INTRODUKTION Den 01.07.2014 gik visitsonderjylland.dk i luften Portalen indeholder bookbare produkter fra hele Sønderjylland: Oplevelser: 35 Overnatning: Mere end 700

Læs mere

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark VisitVestsjælland Turismekonference 25. september, 2014 Reersø Kro Kommunikationschef Mikkel Thrane VisitDenmark 2 Agenda National Geographic Traveller

Læs mere

Sammen står vi stærkere!

Sammen står vi stærkere! Sammen står vi stærkere! Bliv en del af vores MICE Netværk Fælles markedsføring af alle erhvervsturisme aktører 2014 Styrken ligger i forskelligheden Bliv partner i MICE Netværket hos VisitNordsjælland

Læs mere

De pludselige ændringer & det lange seje træk

De pludselige ændringer & det lange seje træk De pludselige ændringer & det lange seje træk Hvad har ramt os Dramatisk skifte i annoncemarkeder Fragmentering alt splittes op Alle kan udgive selv Total brugerkontrol Nyheder er gratis Net mobil smartphone

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Vejledning for Pulje B

Vejledning for Pulje B Vejledning for Pulje B 2015-2017 Tilskud fra Pulje B søges ved at udfylde et elektronisk ansøgningsskema, der tilgås fra Europa-Nævnets hjemmeside http://www.europanaevnet.dk/soeg-tilskud/pulje-a/ Ansøgningsfristen

Læs mere

Rømø-Tønder Turistforening Turismeudviklingsstrategi 2017. August, 2014

Rømø-Tønder Turistforening Turismeudviklingsstrategi 2017. August, 2014 Rømø-Tønder Turistforening Turismeudviklingsstrategi 2017 August, 2014 Hals Agenda 7. Marts 2013 1. Baggrund 2. Mission 3. Vision 4. Indsatsområder 1. Baggrund Turismeudviklingsstrategi 2017 er udarbejdet

Læs mere

Se video her ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT

Se video her ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT Se video her 1 UNIVERSET 4 MAGASINER Distribution 120.000 ekspl. af hver udgave + Cykelbutikker, Skoda og via Danmarks Cykel Union 2015 DIT BRAND ONLINE Cyclingplanet.dk / facebook Aller Medias 30 platforme

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Sammen med Danmark spiser sammen - april 2017

Sammen med Danmark spiser sammen - april 2017 Sammen med Danmark spiser sammen - april 2017 Formålet med vores egen kampagnen er at skabe opmærksomhed omkring ensomhed komme med løsninger til hvordan man kommer ud af ensomhed inspirere til at få andre

Læs mere

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på Vedtægter for foreningen SMYK2000 Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på generalforsamlingen 5.oktober 2006 1 Foreningens Formål Foreningens primære formål er at forestå folkeoplysende voksenundervisning,

Læs mere

Ultrakort om Kop&Kande

Ultrakort om Kop&Kande Ultrakort om Kop&Kande 96 butikker (DK, Grønland, Island, Færøerne) Frivillig kæde Omsætter for ca. 750 mio. kroner ud af butik 2012 vs2009 Omsætningsvækst +15% Antal butikker + 18% Acceptabel indtjening

Læs mere

Agenda. Trendanalysen 2010. TNS Media. Morten Kromann-Larsen. Mindshare og Børsen TNS

Agenda. Trendanalysen 2010. TNS Media. Morten Kromann-Larsen. Mindshare og Børsen TNS Trendanalysen 2010 Agenda 1. Trendanalysen 2010 om undersøgelsen 2. Tilbageblik Trends 2009 3. Forventninger til 2010 4. Mediaplanerne - forventningerne til mediamarkedet 5. Konklusion Trendanalysen 2010

Læs mere

Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg

Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg Opfølgning pr. 31. marts 2015 1. Redegørelse for projektets fremdrift, herunder mål og resultatkrav Projektet udvikler sig fortsat positivt. Klyngen har netop

Læs mere

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er Vedtægter for Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er 1.2 Foreningens hjemsted er 1.3 Foreningen er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund. 2. Formål 2.1 Foreningens primære formål er at forestå

Læs mere

MARKEDSFØRINGSPLAN Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide

MARKEDSFØRINGSPLAN Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide MARKEDSFØRINGSPLAN - Medie/ampagne Mared Målgruppe Kampagne omfang og ræevide BT Sommerliv 2 fælles bagsider + 1 helsides for sig selv. Projet/samarb ejdspartner - EET Øonomi (25000) Jyllandguid ( ) redatio

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg Navn Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1.

Læs mere

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Lad os sammen skabe vækst! I Visit Ikast-Brande arbejder vi målrettet med udvikling af turismen både lokalt i Ikast-Brande området og bredt i den midtjyske region. Som

Læs mere

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Øster Vedsted Fællesråd (forkortet ØVF) Stk. 2. Foreningens hjemsted er Esbjerg kommune 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl. Baggrund

Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl. Baggrund Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl VisitDenmark har indgået aftale med det norske firma tellus om en ny platform for GuideDanmark. tellus skal levere et nyt online opdateringssystem til

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1: Ydelsesbeskrivelse INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Rammeaftalen og vil blive fjernet ved indgåelse heraf. Formål med bilag: Formålet

Læs mere

trekantensplus Oplevelser i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart

trekantensplus Oplevelser i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart trekantensplus Oplevelser i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart 2015 UNIK GUIDE i trekanten 2015 UNIK GUIDE i trekanten 2015 Unikke oplevelser i Vejle, Fredericia, Kolding og Middelfart I foråret

Læs mere

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014 Content Marketing den kommercielle redaktion Danske Medier, 14. januar 2014 1 Intro til Morten Asmussen: 1. Berlingske Media er et stort mediehus med masser af medier. 2. Normalt er det journalisterne,

Læs mere

Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet. Beslutningsoplæg. BUSINESS REGION AARHUS Sekretariatet. 1.

Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet. Beslutningsoplæg. BUSINESS REGION AARHUS Sekretariatet. 1. Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet Side 1 af 6 Beslutningsoplæg 1. Indledning Principperne i nærværende udkast er drøftet i den administrative styregruppe den 12. maj.

Læs mere

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL)

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK 2 / 7 INDHOLD 1 Navn, hjemsted og formål... 2 2 Medlemskab og kontingent... 3 3 Bestyrelse... 3 4 Generalforsamling...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG

VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG 1 Foreningens navn er Legebranchen LEG. Foreningens engelske navn er The Danish Association of Play (DAP). Foreningens hjemsted er København. 2 Formål LEG består af ansvarlige

Læs mere

Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi

Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi 9. april 2014 NOTAT Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi Notatet indeholder Rømø-Tønder Turistforenings bestyrelses overvejelser omkring den fremtidige organisations- og samarbejdsstrategi for

Læs mere

Agenda. Giv inspiration til din salgshverdag..

Agenda. Giv inspiration til din salgshverdag.. MEDIASALG 2013 Agenda Giv inspiration til din salgshverdag.. 1. Kort status på mediamarkedet 2. Challenger sales en anden måde at sælge på 3. Kvalificeret salg forstå din kunde & dens udfordringer 4. Få

Læs mere

HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN?

HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN? KAMPAGNE 2017 HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN? Mange danskere holder ferie hjemme Der er potentiale for flere, men det kræver en holdningsændring HVAD GJORDE VI I 2016? BANNER- OG FACEBOOKANNONCER SYNLIGHED

Læs mere

www.handicaphistoriskselskab.

www.handicaphistoriskselskab. www.handicaphistoriskselskab. Historisk Selskab for Handicap og Samfund www.handicaphistoriskselskab.dk Årsmøde og generalforsamling den 9. april 2011 på Kofoedsminde i Rødbyhavn Årsmøde og generalforsamling

Læs mere

DANMARK SÆSON VERSION 5 OPDATERET FORÅR/SOMMER 2015

DANMARK SÆSON VERSION 5 OPDATERET FORÅR/SOMMER 2015 DANMARK SÆSON 51 2015 VERSION 5 OPDATERET 21.08.2014 FORÅR/SOMMER 2015 FORÅR/SOMMER 2015 SÆSON 51 Her præsenteres programmet for Skoringen sæson 51 1. halvår 2015. Der kan ske ændringer inden sæsonen går

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn

Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn 1 af 6 Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn 1. NAVN OG HJEMSTED. Redigeret og vedtaget på generalforsamlingen den 1/3 2018 Foreningens navn er KGGO Kørestolsbruger og

Læs mere

Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet. Beslutningsoplæg. BUSINESS REGION AARHUS Sekretariatet. 1 of 5. 1.

Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet. Beslutningsoplæg. BUSINESS REGION AARHUS Sekretariatet. 1 of 5. 1. 1 of 5 Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet Side 1 af 1 Beslutningsoplæg 1. Indledning Principperne i nærværende udkast er drøftet i den administrative styregruppe den

Læs mere