Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 93 Figur 1: Kulturartiklernes placering i B.T efter stofområde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 93 Figur 1: Kulturartiklernes placering i B.T efter stofområde"

Transkript

1 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 93 Figur 1: Kulturartiklernes placering i B.T efter stofområde B.T Forside Forsidehenvisning Ikke på forside Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv 8 8 Radio 2 2 Kulturpolitik 1 1 Film Populær scenekunst 2 2 Klassisk scenekunst 5 5 Billedkunst 0 Skønlitteratur Faglitteratur 4 4 Massemedier Kendte Øvrig 2 2 Total Andel i %

2 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 94 Figur 2: Kulturartiklernes placering i B.T efter stofområde B.T Forside Forsidehenvisning Ikke på forside Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv Radio 1 1 Kulturpolitik 2 2 Film Populær scenekunst 0 Klassisk scenekunst 0 Billedkunst 0 Skønlitteratur 8 8 Faglitteratur Massemedier 0 Kendte Øvrig 2 2 Total Andel i %

3 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 95 Figur 3: Kulturartiklernes placering i Berlingske Tidende 1994 efter stofområde Berlingske Tidende 1994 Forside Forsidehenvisning Ikke på forside Total Populærmusik Klassisk musik 7 7 Tv Radio 5 5 Kulturpolitik 7 7 Film Populær scenekunst 4 4 Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 Kendte 7 7 Øvrig Total Andel i %

4 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 96 Figur 4: Kulturartiklernes placering i Berlingske Tidende 2004 efter stofområde Berlingske Tidende 2004 Forside Forsidehenvisning Ikke på forside Total Populærmusik Klassisk musik 9 9 Tv 2 2 Radio 1 1 Kulturpolitik Film Populær scenekunst 2 2 Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier Kendte Øvrig Total Andel i %

5 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 97 Figur 5: Kulturartiklernes placering i B.T efter genre B.T Forside Forsidehenvisning Ikke på forside Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar 0 Feature/reportage 4 4 Øvrig Total Andel i %

6 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 98 Figur 6: Kulturartiklernes placering i B.T efter genre B.T Forside Forsidehenvisning Ikke på forside Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar 4 4 Feature/reportage Øvrig Total Andel i %

7 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 99 Figur 7: Kulturartiklernes placering i Berlingske Tidende 1994 efter genre Berlingske Tidende 1994 Forside Forsidehenvisning Ikke på forside Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i %

8 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 100 Figur 8: Kulturartiklernes placering i Berlingske Tidende 2004 efter genre Berlingske Tidende 2004 Forside Forsidehenvisning Ikke på forside Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i %

9 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 101 Figur 9: Sammenligning af kulturartiklernes placering i % Forside i % B.T B.T Berlingske Tidende 1994 Berlingske Tidende 2004 Forside Forsidehenvisning Ikke på forside Antal artikler

10 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 102 Figur 10: Kulturjournalistikkens stofområder og genrer i B.T B.T Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % Populærmusik Klassisk musik 0 0 Tv Radio Kulturpolitik Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst 0 0 Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier Kendte Øvrig Total Andel i %

11 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 103 Figur 11: Kulturjournalistikkens stofområder og genrer i B.T B.T Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % Populærmusik Klassisk musik 0 0 Tv Radio Kulturpolitik Film Populær scenekunst 0 0 Klassisk scenekunst 0 0 Billedkunst 0 0 Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 0 Kendte Øvrig Total Andel i %

12 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 104 Figur 12: Kulturjournalistikkens stofområder og genrer i Berlingske Tidende 1994 Berlingske Tidende 1994 Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % Populærmusik Klassisk musik Tv Radio Kulturpolitik Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 0 Kendte Øvrig Total Andel i %

13 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 105 Figur 13: Kulturjournalistikkens stofområder og genrer i Berlingske Tidende 2004 Berlingske Tidende 2004 Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % Populærmusik Klassisk musik Tv Radio Kulturpolitik Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier Kendte Øvrig Total Andel i %

14 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 106 Figur 14: Sammenligning af kulturjournalistikkens stofområder i % Stofområde i % B.T B.T Berlingske Tidende 1994 Berlingske Tidende 2004 Populærmusik Klassisk musik Tv Radio Kulturpolitik Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier Kendte Øvrig Antal artikler

15 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 107 Figur 15: Sammenligning af kulturjournalistikkens genrer i % Genre i % B.T B.T Berlingske Tidende 1994 Berlingske Tidende 2004 Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar Feature/reportage Øvrig Antal artikler

16 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 108 Figur 16: Kulturartiklernes størrelse i B.T efter stofområde B.T Meget stor Stor Mellemstor Lille Meget lille Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv Radio Kulturpolitik 1 1 Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst 0 Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 2 2 Kendte Øvrig Total Andel i %

17 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 109 Figur 17: Kulturartiklernes størrelse i B.T efter stofområde B.T Meget stor Stor Mellemstor Lille Meget lille Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv Radio 1 1 Kulturpolitik Film Populær scenekunst 0 Klassisk scenekunst 0 Billedkunst 0 Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 Kendte Øvrig Total Andel i %

18 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 110 Figur 18: Kulturartiklernes størrelse i Berlingske Tidende 1994 efter stofområde Berlingske Tidende 1994 Meget stor Stor Mellemstor Lille Meget lille Total Populærmusik Klassisk musik Tv Radio Kulturpolitik Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 Kendte 7 7 Øvrig Total Andel i %

19 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 111 Figur 19: Kulturartiklernes størrelse i Berlingske Tidende 2004 efter stofområde Berlingske Tidende 2004 Meget stor Stor Mellemstor Lille Meget lille Total Populærmusik Klassisk musik Tv Radio 1 1 Kulturpolitik Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier Kendte Øvrig Total Andel i %

20 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 112 Figur 20: Kulturartiklernes størrelse i B.T efter genre B.T Meget stor Stor Mellemstor Lille Meget lille Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar 0 Feature/reportage Øvrig Total Andel i %

21 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 113 Figur 21: Kulturartiklernes størrelse i B.T efter genre B.T Meget stor Stor Mellemstor Lille Meget lille Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar 4 4 Feature/reportage Øvrig Total Andel i %

22 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 114 Figur 22: Kulturartiklernes størrelse i Berlingske Tidende 1994 efter genre Berlingske Tidende 1994 Meget stor Stor Mellemstor Lille Meget lille Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i %

23 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 115 Figur 23: Kulturartiklernes størrelse i Berlingske Tidende 2004 efter genre Berlingske Tidende 2004 Meget stor Stor Mellemstor Lille Meget lille Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i %

24 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 116 Figur 24: Sammenligning af kulturartiklernes størrelse i % Artikelstørrelse i % B.T B.T Berlingske Tidende 1994 Berlingske Tidende 2004 Meget stor Stor Mellemstor Lille Meget Lille Antal artikler

25 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 117 Figur 25: Kulturartiklernes billedstørrelse i B.T efter stofområde B.T Større end tekst Samme som tekst Mindre end tekst Ikke illustreret Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv Radio 2 2 Kulturpolitik 1 1 Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst 0 Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 2 2 Kendte Øvrig Total Andel i %

26 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 118 Figur 26: Kulturartiklernes billedstørrelse i B.T efter stofområde B.T Større end tekst Samme som tekst Mindre end tekst Ikke illustreret Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv Radio 1 1 Kulturpolitik 2 2 Film Populær scenekunst 0 Klassisk scenekunst 0 Billedkunst 0 Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 Kendte Øvrig Total Andel i %

27 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 119 Figur 27: Kulturartiklernes billedstørrelse i Berlingske Tidende 1994 efter stofområde Berlingske Tidende 1994 Større end tekst Samme som tekst Mindre end tekst Ikke illustreret Total Populærmusik Klassisk musik Tv Radio Kulturpolitik Film Populær scenekunst 4 4 Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 Kendte 7 7 Øvrig Total Andel i %

28 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 120 Figur 28: Kulturartiklernes billedstørrelse i Berlingske Tidende 2004 efter stofområde Berlingske Tidende 2004 Større end tekst Samme som tekst Mindre end tekst Ikke illustreret Total Populærmusik Klassisk musik Tv Radio 1 1 Kulturpolitik Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier Kendte Øvrig Total Andel i %

29 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 121 Figur 29: Kulturartiklernes billedstørrelse i B.T efter genre B.T Større end tekst Samme som tekst Mindre end tekst Ikke illustreret Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar 0 Feature/reportage Øvrig Total Andel i %

30 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 122 Figur 30: Kulturartiklernes billedstørrelse i B.T efter genre B.T Større end tekst Samme som tekst Mindre end tekst Ikke illustreret Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar 4 4 Feature/reportage Øvrig Total Andel i %

31 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 123 Figur 31: Kulturartiklernes billedstørrelse i Berlingske Tidende 1994 efter genre Berlingske Tidende 1994 Større end tekst Samme som tekst Mindre end tekst Ikke illustreret Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i %

32 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 124 Figur 32: Kulturartiklernes billedstørrelse i Berlingske Tidende 2004 efter genre Berlingske Tidende 2004 Større end tekst Samme som tekst Mindre end tekst Ikke illustreret Total Nyhed Forhåndsomtale Anmeldelse Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i %

33 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 125 Figur 33: Sammenligning af kulturartiklernes billedstørrelse i % Billedstørrelse i % B.T B.T Berlingske Tidende 1994 Berlingske Tidende 2004 Større end tekst Samme som tekst Mindre end tekst Ikke illustreret Antal artikler

34 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 126 Figur 34: Antal kilder i B.T efter stofområde B.T Ingen kilder En kilde To kilder eller mere Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv Radio Kulturpolitik 1 1 Film Populær scenekunst 1 1 Klassisk scenekunst 3 3 Billedkunst 0 Skønlitteratur Faglitteratur 1 1 Massemedier Kendte Øvrig 1 1 Total Andel i %

35 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 127 Figur 35: Antal kilder i B.T efter stofområde B.T Ingen kilder En kilde To kilder eller mere Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv Radio 1 1 Kulturpolitik Film Populær scenekunst 0 Klassisk scenekunst 0 Billedkunst 0 Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 Kendte Øvrig Total Andel i %

36 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 128 Figur 36: Antal kilder i Berlingske Tidende 1994 efter stofområde Berlingske Tidende 1994 Ingen kilder En kilde To kilder eller mere Total Populærmusik Klassisk musik Tv Radio Kulturpolitik Film Populær scenekunst 2 2 Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 Kendte Øvrig Total Andel i %

37 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 129 Figur 37: Antal kilder i Berlingske Tidende 2004 efter stofområde Berlingske Tidende 2004 Ingen kilder En kilde To kilder eller mere Total Populærmusik Klassisk musik Tv 2 2 Radio 1 1 Kulturpolitik Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier Kendte Øvrig Total Andel i %

38 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 130 Figur 38: Antal kilder i B.T efter genre B.T Ingen kilder En kilde To kilder eller mere Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar 0 Feature/reportage Øvrig Total Andel i % OBS! 24 anmeldelser er ikke talt med.

39 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 131 Figur 39: Antal kilder i B.T efter genre B.T Ingen kilder En kilde To kilder eller mere Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % OBS! 18 anmeldelser er ikke talt med.

40 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 132 Figur 40: Antal kilder i Berlingske Tidende 1994 efter genre Berlingske Tidende 1994 Ingen kilder En kilde To kilder eller mere Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % OBS! 67 anmeldelser er ikke talt med.

41 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 133 Figur 41: Antal kilder i Berlingske Tidende 2004 efter genre Berlingske Tidende 2004 Ingen kilder En kilde To kilder eller mere Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % OBS! 44 anmeldelser er ikke talt med.

42 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 134 Figur 42: Sammenligning af antal kilder i % Antal kilder i % B.T B.T Berlingske Tidende 1994 Berlingske Tidende 2004 Ingen kilder En kilde To kilder eller mere Antal artikler

43 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 135 Figur 43: Fokus i B.T efter stofområde B.T Fokus på produkt Fokus på person Fokus på produkt og person Fokus på andet Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv Radio 2 2 Kulturpolitik 1 1 Film Populær scenekunst 1 1 Klassisk scenekunst Billedkunst 0 Skønlitteratur Faglitteratur 1 1 Massemedier 2 2 Kendte Øvrig 1 1 Total Andel i %

44 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 136 Figur 44: Fokus i B.T efter stofområde B.T Fokus på produkt Fokus på person Fokus på produkt og person Fokus på andet Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv Radio 1 1 Kulturpolitik Film Populær scenekunst 0 Klassisk scenekunst 0 Billedkunst 0 Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 Kendte Øvrig 2 2 Total Andel i %

45 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 137 Figur 45: Fokus i Berlingske Tidende 1994 efter stofområde Berlingske Tidende 1994 Fokus på produkt Fokus på person Fokus på produkt og person Fokus på andet Total Populærmusik Klassisk musik Tv Radio 2 2 Kulturpolitik Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 Kendte Øvrig Total Andel i %

46 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 138 Figur 46: Fokus i Berlingske Tidende 2004 efter stofområde Berlingske Tidende 2004 Fokus på produkt Fokus på person Fokus på produkt og person Fokus på andet Total Populærmusik Klassisk musik Tv 2 2 Radio 1 1 Kulturpolitik Film Populær scenekunst 2 2 Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier Kendte Øvrig Total Andel i %

47 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 139 Figur 47: Fokus i B.T efter genre B.T Fokus på produkt Fokus på person Fokus på produkt og person Fokus på andet Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar 0 Feature/reportage Øvrig Total Andel i % OBS! 24 anmeldelser er ikke talt med.

48 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 140 Figur 48: Fokus i B.T efter genre B.T Fokus på produkt Fokus på person Fokus på produkt og person Fokus på andet Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % OBS! 18 anmeldelser er ikke talt med.

49 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 141 Figur 49: Fokus i Berlingske Tidende 1994 efter genre Berlingske Tidende 1994 Fokus på produkt Fokus på person Fokus på produkt og person Fokus på andet Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % OBS! 67 anmeldelser er ikke talt med.

50 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 142 Figur 50: Fokus i Berlingske Tidende 2004 efter genre Berlingske Tidende 2004 Fokus på produkt Fokus på person Fokus på produkt og person Fokus på andet Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % OBS! 44 anmeldelser er ikke talt med.

51 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 143 Figur 51: Sammenligning af fokus i % Fokus i % B.T B.T Berlingske Tidende 1994 Berlingske Tidende 2004 Fokus på produkt Fokus på person Fokus på produkt og person Fokus på andet Antal artikler

52 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 144 Figur 52: Serviceoplysninger i B.T efter stofområde B.T Serviceoplysninger Ingen serviceoplysninger Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv Radio 2 2 Kulturpolitik 1 1 Film Populær scenekunst 1 1 Klassisk scenekunst 3 3 Billedkunst 0 Skønlitteratur 4 4 Faglitteratur 1 1 Massemedier 2 2 Kendte Øvrig 1 1 Total Andel i % 19 81

53 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 145 Figur 53: Serviceoplysninger i B.T efter stofområde B.T Serviceoplysninger Ingen serviceoplysninger Total Populærmusik Klassisk musik 0 Tv Radio 1 1 Kulturpolitik 2 2 Film Populær scenekunst 0 Klassisk scenekunst 0 Billedkunst 0 Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 Kendte Øvrig 2 2 Total Andel i % 37 63

54 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 146 Figur 54: Serviceoplysninger i Berlingske Tidende 1994 efter stofområde Berlingske Tidende 1994 Serviceoplysninger Ingen serviceoplysninger Total Populærmusik Klassisk musik 2 2 Tv Radio 2 2 Kulturpolitik 7 7 Film Populær scenekunst 2 2 Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier 0 Kendte 7 7 Øvrig Total Andel i % 31 69

55 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 147 Figur 55: Serviceoplysninger i Berlingske Tidende 2004 efter stofområde Berlingske Tidende 2004 Serviceoplysninger Ingen serviceoplysninger Total Populærmusik Klassisk musik Tv Radio 1 1 Kulturpolitik Film Populær scenekunst Klassisk scenekunst Billedkunst Skønlitteratur Faglitteratur Massemedier Kendte Øvrig Total Andel i % 25 75

56 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 148 Figur 56: Serviceoplysninger i B.T efter genre B.T Serviceoplysninger Ingen serviceoplysninger Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar 0 Feature/reportage 4 4 Øvrig Total Andel i % OBS! 24 anmeldelser er ikke talt med.

57 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 149 Figur 57: Serviceoplysninger i B.T efter genre B.T Serviceoplysninger Ingen serviceoplysninger Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar 4 4 Feature/reportage Øvrig Total Andel i % OBS! 18 anmeldelser er ikke talt med.

58 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 150 Figur 58: Serviceoplysninger i Berlingske Tidende 1994 efter genre Berlingske Tidende 1994 Serviceoplysninger Ingen serviceoplysninger Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % OBS! 67 anmeldelser er ikke talt med.

59 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 151 Figur 59: Serviceoplysninger i Berlingske Tidende 2004 efter genre Berlingske Tidende 2004 Serviceoplysninger Ingen serviceoplysninger Total Nyhed Forhåndsomtale Kommentar Feature/reportage Øvrig Total Andel i % OBS! 44 anmeldelser er ikke talt med.

60 Bilag til Kommerciel kultur i avisen Westergaard 152 Figur 60: Sammenligning af serviceoplysninger i % Serviceoplysninger i % B.T B.T Berlingske Tidende 1994 Berlingske Tidende 2004 Serviceoplysninger Ingen serviceoplysninger Antal artikler

Planchestatistik. Antal plancher: 59. Fordelt på 27/M og 30/K. Aldersgrupper (12-15 og 16-19 år) Fordeling på K:

Planchestatistik. Antal plancher: 59. Fordelt på 27/M og 30/K. Aldersgrupper (12-15 og 16-19 år) Fordeling på K: Planchestatistik Antal plancher: 59 Fordelt på 27/M og 30/K Aldersgrupper (12-15 og 16-19 år) Fordeling på K: 12-15 år antal plancher: 17 = 30% 16-19 år antal plancher: 13 = 2 Fordeling på M: 12-15 år

Læs mere

Kodemanual, kulturjournalistikkens historiske udvikling Nete Nørgaard Kristensen, 11. november 2008

Kodemanual, kulturjournalistikkens historiske udvikling Nete Nørgaard Kristensen, 11. november 2008 Kodemanual, kulturjournalistikkens historiske udvikling Nete Nørgaard Kristensen, 11. november 2008 Generelt: Det er MEGET vigtigt, at kodningen foretages så korrekt og konsekvent som muligt. Dvs. læs

Læs mere

Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Alle (12+ år) 94,4 14,4

Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Alle (12+ år) 94,4 14,4 BILAG 1. Karakteristika for det danske radiomarked Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Danskernes radiolytning Tabel

Læs mere

Resultater af brugerundersøgelsen 2013 sammenlignet med resultater fra 2011

Resultater af brugerundersøgelsen 2013 sammenlignet med resultater fra 2011 Resultater af brugerundersøgelsen 2013 sammenlignet med resultater fra Er du? Alder opdelt Har du hjemmeboende børn? I hvilke aldersgrupper har du hjemmeboende børn?(sæt evt. flere kryds) Alt i alt, hvor

Læs mere

Litteratursiden i din undervisning

Litteratursiden i din undervisning Litteratursiden i din undervisning Hvad er Litteratursiden? Litteratursiden er bibliotekernes website om litteratur. Sitet er for alle, der vil inspireres til gode læseoplevelser, diskutere litteratur

Læs mere

F-modul 1: Faglitteraturens genrer

F-modul 1: Faglitteraturens genrer F-modul 1: Faglitteraturens genrer Genre [sjangre] betyder egentlig slægt. Når vi har med tekster at gøre, er der tekster der kan grupperes efter nogle fælles træk. De er med andre ord i slægt med hinanden.

Læs mere

Befolkningsundersøgelse NGO Forum

Befolkningsundersøgelse NGO Forum Befolkningsundersøgelse NGO Forum September 00 FN s 05 Mål Har du hørt om hørt om FN s 05 Mål? Hvad tror du, at FN s 05 Mål drejer sig om? Det er en målsætning for udviklingen i u-lande 85 Ja Sept. 00

Læs mere

Afsluttende opgave Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium Emad Osman

Afsluttende opgave Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium Emad Osman Afsluttende opgave Kommunikation/it 16-05-2008 Roskilde Tekniske Gymnasium Emad Osman Indledning I denne afsluttende opgave har fået vi et emne for og nogle under emner vi kan vælge imellem fx markedsføring,

Læs mere

Noter til tabeller vedrørende Kulturvaneundersøgelsen 2012

Noter til tabeller vedrørende Kulturvaneundersøgelsen 2012 Noter til tabeller vedrørende Kulturvaneundersøgelsen 2012 I forbindelse med at Kulturvaneundersøgelsen 2012 er lagt i Statistikbanken, er der for en række af tabellerne sket en ændring i tabelleringsformen.

Læs mere

Bladguide 2010/11. Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst

Bladguide 2010/11. Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst Bladguide 2010/11 Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst Notas Bladguide Notas Bladguide er din oversigt over de aviser og blade, som Nota producerer i forskellige tilgængelige formater: Lyd, punkt,

Læs mere

Lige i øjet, lige i øret, lige nu, lige her!

Lige i øjet, lige i øret, lige nu, lige her! Lige i øjet, lige i øret, lige nu, lige her! Vil du se en film eller høre noget ny musik? Gør brug af bibliotekets netmedier Gratis og helt lovligt giver Aarhus Kommunes Biblioteker adgang til spillefilm,

Læs mere

Bilag 1. Der er en rar og hyggelig atmosfære. interesseret i Frekvens Antal 85 102 147 43 Procent 54,5 % 65,4 % 94,2 % 27,6 %

Bilag 1. Der er en rar og hyggelig atmosfære. interesseret i Frekvens Antal 85 102 147 43 Procent 54,5 % 65,4 % 94,2 % 27,6 % Bilag 1 Datasæt for Bjæverskov: Frekvenstabeller Tabel B.1 Bjæverskov Bibliotek Grunden til benyttelse af netop dette bibliotek Frekvenstabel Hvorfor benytter du netop dette bibliotek? Der er en rar og

Læs mere

Kommerciel kultur i avisen - En analyse af kulturjournalistikken i B.T. og Berlingske Tidende

Kommerciel kultur i avisen - En analyse af kulturjournalistikken i B.T. og Berlingske Tidende Kommerciel kultur i avisen - En analyse af kulturjournalistikken i B.T. og Berlingske Tidende Specialeafhandling i journalistik Institut for Journalistik Af Connie Maria Westergaard Roskilde Universitetscenter

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Plejetestamenteskabelon

Plejetestamenteskabelon Plejetestamenteskabelon Med et plejetestamente har du den tryghed, at du på forhånd har taget stilling til helt almindelige hverdagsting. Eksempelvis hvilket tøj du gerne vil have på, og hvilke interesser,

Læs mere

Lige i øjet, lige i øret, lige nu, lige her!

Lige i øjet, lige i øret, lige nu, lige her! Lige i øjet, lige i øret, lige nu, lige her! Brug bibliotekernes netmedier: Film, musik, lydbøger, baser og bøger Århus Kommunes Biblioteker giver dig gratis og lovligt adgang til spillefilm, musik og

Læs mere

Plejetestamente. Navn: CPR nr.:

Plejetestamente. Navn: CPR nr.: Plejetestamente Med et plejetestamente har du den tryghed, at du på forhånd har taget stilling til helt almindelige hverdagsting. Eksempelvis hvilket tøj du gerne vil have på, og hvilke interesser der

Læs mere

s1 Først vil jeg gerne vide, hvor ofte du køber bøger overordnet set (både til dig selv og til andre)?

s1 Først vil jeg gerne vide, hvor ofte du køber bøger overordnet set (både til dig selv og til andre)? s1 Først vil jeg gerne vide, hvor ofte du køber bøger overordnet set (både til dig selv og til andre)? KØN ALDER TOTAL Mand Kvinde 15 19 år 20 24 år 25 29 år 30 39 år 40 49 år 50 59 år 60 69 år 70 år og

Læs mere

Rundspørge om Hjortshøj Kombibibliotek, nov 2003 Respondenter: 65 á 250

Rundspørge om Hjortshøj Kombibibliotek, nov 2003 Respondenter: 65 á 250 Administration Spørgeskemaer under udarbejdelse Publicerede spørgeskemaer Arkiverede spørgeskemaer Tilbage til statistik Rundspørge om Hjortshøj Kombibibliotek, nov 2003 Respondenter: 65 á 250 1. Hvor

Læs mere

CASE: dr.dk. Jes Højen Nielsen Redaktør, DR Medier

CASE: dr.dk. Jes Højen Nielsen Redaktør, DR Medier Jes Højen Nielsen Redaktør, DR Medier Det vil jeg tale om: 1: Derfor ser dr.dk sådan ud 2: Målsætninger 3: Evalueringsværktøjer 4: Dagligt arbejde og justering Spørgsmål/svar Baggrund Cand.mag. Medievidenskab,

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse. Aalborg Bibliotekerne 2011

Tilfredshedsundersøgelse. Aalborg Bibliotekerne 2011 Tilfredshedsundersøgelse Aalborg Bibliotekerne 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Introduktion og metode 3 2. Baggrundsspørgsmål 4 3. Generel tilfredshed 6 4. Bibliotekets tilbud 7 5. Bibliotekets faciliteter

Læs mere

Hvor tit streamer du musik/radio/tv/film/serier eller læser aviser/blade på internettet? Svarfordeling i % (f.eks. Spotify, Wimp, YouTube o.lign.

Hvor tit streamer du musik/radio/tv/film/serier eller læser aviser/blade på internettet? Svarfordeling i % (f.eks. Spotify, Wimp, YouTube o.lign. De yngste streamer mest Særligt de unge streamer musik, programmer, film og serier, mens læsning af avis/blade online er mest populær blandt de 35-54-årige. Hvor tit streamer du musik/radio/tv/film/serier

Læs mere

Tilfredshed med bibliotekerne 2003

Tilfredshed med bibliotekerne 2003 hed med bibliotekerne Hvor tilfreds er du med udvalget af... 5 4 Klassisk musik Lydbøger Cd-rom Aviser og tidsskrifter B ørne b øge r Web-bestilling/fornyelse Fa gb øg e r Hjemmeside tilfreds Moder n e

Læs mere

Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek

Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek Endelig rapport, Thisted Bibliotek. En række irrelevante rubrikker er fjernet. Er du? Hvis du er i beskæftigelse, hvilken sektor arbejder

Læs mere

Landsmødevedtagelse om medier og kultur

Landsmødevedtagelse om medier og kultur Vedtagelse fra DSUs Landsmøde oktober 2004, Slagelse Landsmødevedtagelse om medier og kultur Indledning For DSU handler kulturpolitik ikke kun om, hvorledes man skal støtte de forskellige kunstformer,

Læs mere

Halvårsplan for 4.-5. klasse i dansk. Efteråret 2015. Livets Skole

Halvårsplan for 4.-5. klasse i dansk. Efteråret 2015. Livets Skole Halvårsplan for 4.-5. klasse i dansk Efteråret 2015 Livets Skole Dette er en samlet årsplan for 4.-5. klasse. Vi følger Undervisningsministeriets Fælles mål for faget dansk. Undervisningen vil være planlagt,

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Kulturens digitale udvikling og udfordringer - set fra et mediehus. Ved Trine Nielsen Direktør for Forretningsudvikling i Berlingske Media

Kulturens digitale udvikling og udfordringer - set fra et mediehus. Ved Trine Nielsen Direktør for Forretningsudvikling i Berlingske Media Kulturens digitale udvikling og udfordringer - set fra et mediehus Ved Trine Nielsen Direktør for Forretningsudvikling i Berlingske Media Dagens tekst Berlingske hvem er vi? Mediernes digitale udfordringer

Læs mere

Kommunal- og regionsvalg 2013 Valgkampens medier KMD Analyse November 2013

Kommunal- og regionsvalg 2013 Valgkampens medier KMD Analyse November 2013 Kommunal- og regionsvalg 2013 Valgkampens medier KMD Analyse November 2013 DANSKERNE FORETRÆKKER VALGKAMP PÅ TV FREM FOR BESØG VED HOVEDDØREN SOCIALE MEDIER KAN FÅ BETYDNING FOR UDFALDET AF VALGET VALGPLAKATER

Læs mere

Danmarks Biblioteksskole

Danmarks Biblioteksskole Danmarks Biblioteksskole 30. september 2009 1 Bilag 2 Undersøgelse af brugerne og deres benyttelse af Ejby og Bjæverskov bibliotek Vi er to kvindelige studerende fra Danmarks biblioteksskole begge på 24

Læs mere

Fagplan for tysk. Delmål 1 efter 6. klassetrin

Fagplan for tysk. Delmål 1 efter 6. klassetrin Fagplan for tysk Formål Formålet med undervisningen i tysk er, at eleverne tilegner sig kundskaber og færdigheder, således at de kan forstå talt og skrevet tysk og kan udtrykke sig mundtligt og skriftligt.

Læs mere

Hvordan du bruger medier: Bibliotekets hjemmeside bliver brugt af og til, nettet bruges til kortere info, tv, mobil, sms tjenester

Hvordan du bruger medier: Bibliotekets hjemmeside bliver brugt af og til, nettet bruges til kortere info, tv, mobil, sms tjenester A Du bruger biblioteket en del, både i forbindelse med dit arbejde, men også sammen med dine børn. Du synes, det er en fantastisk mulighed for at introducere børnene til leg og læring og samtidig bruge

Læs mere

Netmedier med fjernadgang

Netmedier med fjernadgang Netmedier med fjernadgang Bibliotekerne i Varde Kommune www.vardebib.dk Varde Bibliotek Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Netmedier med fjernadgang Varde Biblioteks tilbud med virtuelle medier, som du gratis

Læs mere

Årsplan for 4. klasse (dansk)

Årsplan for 4. klasse (dansk) Årsplan for 4. klasse (dansk) Periode Emne/ fokuspunkt Mål Handleplan Evaluering Aug okt. Vi tager på lejrskole d. 28.-30. August. Helt ærligt H.C.A. forløb At give et indblik i og overblik over, hvad

Læs mere

Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv

Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv Trine Bille Associate Professor, Ph.D. Institut for Innovation og Organisationsøkonomi Copenhagen Business School Udvalget om den fremtidige offentlige

Læs mere

Q1 Hvad er dit køn? 1 / 23. Besvaret: 352 Sprunget over: 0. Mand. Kvinde 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% 60,80% 214.

Q1 Hvad er dit køn? 1 / 23. Besvaret: 352 Sprunget over: 0. Mand. Kvinde 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% 60,80% 214. Q1 Hvad er dit køn? Besvaret: 352 Sprunget over: 0 Mand Kvinde Mand Kvinde 60,80% 214 39,20% 138 I alt 352 1 / 23 Q2 Hvor i Danmark arbejder du? Besvaret: 352 Sprunget over: 0 Hovedstadsområd et Sjælland

Læs mere

Skriftlig dansk efter reformen januar 2007

Skriftlig dansk efter reformen januar 2007 Skriftlig dansk efter reformen januar 2007 Læreplanens intention Fagets kerne: Sprog og litteratur (og kommunikation) Teksten som eksempel (på sprogligt udtryk) eller Sproget som redskab (for at kunne

Læs mere

ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 BIBLIOTEKERNES DIGITALE MUSIKTJENESTE

ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 BIBLIOTEKERNES DIGITALE MUSIKTJENESTE ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 BIBLIOTEKERNES DIGITALE MUSIKTJENESTE ABONNEMENTSVILKÅR 2013 SIDE 2 ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 INTRODUKTION 2012 har været et spændende år for Bibzoom. Med lanceringen

Læs mere

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017 VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017 Et tilbud til 7.-9. klasser på: Hendriksholm Skole, Rødovre Skole, Nyager Skole, Tinderhøj Skole og Islev Skole. Valgfag i Ungdomsskolen Alle, der går i 7.,

Læs mere

Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier

Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier KMD Analyse Maj 2014 VEJEN TIL EU GÅR VIA TV KLASSISKE MEDIER SLÅR DE NYE SOCIALE MEDIER MED FLERE LÆNGDER VALGPLAKATER:

Læs mere

Jeg har lært om forskellen på information og opinion. Jeg kan forklare, hvad en nyhedstrekant er Jeg kan forklare, hvad de fem nyhedskriterier er

Jeg har lært om forskellen på information og opinion. Jeg kan forklare, hvad en nyhedstrekant er Jeg kan forklare, hvad de fem nyhedskriterier er Kapitlet om avisens genrer Jeg har lært om forskellen på information og opinion Jeg kan forklare, hvad en nyhedstrekant er Jeg kan forklare, hvad de fem nyhedskriterier er Kapitlet om nyhedsartikler Jeg

Læs mere

Endeligt spørgeskema Analyse om bogmarkedet Konkurrencestyrelsen

Endeligt spørgeskema Analyse om bogmarkedet Konkurrencestyrelsen Endeligt spørgeskema Analyse om bogmarkedet Konkurrencestyrelsen Adfærd og holdninger i dag Tak fordi du vil deltage i denne undersøgelse om dine holdninger til og køb af bøger. Undersøgelsen fokuserer

Læs mere

Kodemanual: Pressenævnssager

Kodemanual: Pressenævnssager Bilag 3 Kodemanual: Pressenævnssager Kodekategori Variabler Beskrivelse Sagsnummer Skriv tal Fremgår af sagsoversigten i kendelser. Bruges også som reference i logbogen. År Skriv årstal Angiver hvornår

Læs mere

Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse.

Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse. Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse. Frank Zappa 190 191 De trykte medier Dagblade Dagbladene, eller det man i daglig tale

Læs mere

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 Rødovre Skole HENDRIKSHOLM SKOLE Valgfag i Ungdomsskolen Alle, der går i 7., 8. og 9. kl., skal ifølge folkeskolereformen have et obligatorisk valgfag. Folkeskolerne

Læs mere

Introduktion til spørgeskemaet

Introduktion til spørgeskemaet Bilag 3 - Spørgeskema Introduktion til spørgeskemaet Vi er en gruppe sociologistuderende fra Aalborg Universitet, der er i gang med at lave en undersøgelse om Brønderslev Gymnasium og HF-kursus. Vi har

Læs mere

TEORI METODE PRAKSIS. Målgruppe. Mål. Varighed Forberedelse

TEORI METODE PRAKSIS. Målgruppe. Mål. Varighed Forberedelse Ressourcer Målgruppe Mål Varighed Forberedelse Proces Opfølgning OBS Ressourcer KONTAKT Ressourcer Målgruppe Mål Varighed Forberedelse Proces Opfølgning OBS Ressourcer KONTAKT Ressourcer Målgruppe Mål

Læs mere

Charles Chaplin. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.0

Charles Chaplin. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.0 Jeg gik ind i filmbranchen for pengenes skyld, og hen ad vejen blev det til kunst. Jeg kan kun beklage hvis det er skuffende. Men det er altså sandheden. Charles Chaplin 48 49 Rettigheder/ophavsret I en

Læs mere

Brugernes benyttelse af Ejby og Bjæverskov biblioteker. Bilag 4

Brugernes benyttelse af Ejby og Bjæverskov biblioteker. Bilag 4 Brugernes benyttelse af Ejby og Bjæverskov biblioteker Bilag 4 Profil Skal være målrettet småbørnsfamilier, børn og ældre Skal have en målrettet materialebestand og indkøbsramme med fokus på målgruppen

Læs mere

Obligatoriske fag og niveauer

Obligatoriske fag og niveauer Obligatoriske fag og niveauer Hver elev skal mindst have 4 fag på A-niveau samt normalt 3 fag på B- niveau og normalt 7 fag på C-niveau. Kravet opfyldes gennem obligatoriske fag, studieretningsfag og valgfag.

Læs mere

Årsplan for 3. klasse (dansk)

Årsplan for 3. klasse (dansk) Årsplan for 3. klasse (dansk) Målene indenfor det talte og det skrevne sprog og i sprog, litteratur og kommunikation er trinmål efter 4. klasse. Det forventes derfor ikke at eleverne kan opfylde disse

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin December 2016 Institution HF & VUC Nordsjælland Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hf Dansk C Ingeborg

Læs mere

Statistik'over'skønlitterære+læsevaner) med$fokus$på$e!bøger"

Statistik'over'skønlitterære+læsevaner) med$fokus$på$e!bøger Statistik'over'skønlitterære+læsevaner) med$fokus$på$e!bøger" AfAlessandraDigsmed/Wrem,marts/april2013. Abstract Uddragafstatistikomhandlende414danskeresskønlitterærelæsevanermed fokuspåe/bøger.idatasætteterderenovervægtafunge,studerendeogkvinder,

Læs mere

Årsplan for 0.x i engelsk

Årsplan for 0.x i engelsk Årsplan for 0.x i engelsk Lærer Hold Katrine Amtkjær Nielsen Engelsk Oversigt over planlagte undervisningsforløb med ca. angivelse af placering Forløb Placering 1 Fame the American dream 33-35 + (37),

Læs mere

Epinion og Pluss Leadership

Epinion og Pluss Leadership Epinion og Pluss Leadership DANSKERNES KULTUR,- FRITIDS- OG MEDIEVANER 2012 1964 1975 1987 1993 1998 2004-2012 Kvantitativ: Spørgeskema til mere end 12.000 borgere 3.600 voksne (15 +) 1.500 børn (7-14

Læs mere

Referat. til Kultur & Fritidsudvalg

Referat. til Kultur & Fritidsudvalg Referat til Kultur & Fritidsudvalg Mødedato: Tirsdag den 28. januar 2014 Mødetidspunkt: 15:00-17:00 Mødested: Deltagere: Afbud: Borgmesterens mødelokale Jakob Lose, Tommy Noer, Mussa Utto, Hans Erik Møller

Læs mere

De medierelaterede forbrugsposters andel i % af husstandenes samlede forbrug (faste priser) efter husstandstype - 1994-2014. Enlige med børn 18%

De medierelaterede forbrugsposters andel i % af husstandenes samlede forbrug (faste priser) efter husstandstype - 1994-2014. Enlige med børn 18% De medierelaterede forbrugsposters andel i % af husstandenes samlede forbrug (faste priser) efter husstandstype - 1994-2014. Enlige med 18% 16% 14% Diverse trykte materialer Aviser, tidsskrifter Bøger

Læs mere

1.1 Unge på videregående uddannelse

1.1 Unge på videregående uddannelse 1.1 Unge på videregående uddannelse Jeg kan godt finde på at bruge mit lokale bibliotek som læsesal, fordi der er en egentlig læsesal. Ung mand på videregående uddannelse, bruger Segmentet unge på videregående

Læs mere

Ordforklaring side 73

Ordforklaring side 73 Ordforklaring side 73 I retten har man en forsvarer, det har man ikke i BT og Ekstra Bladet! Hvad du ser er nyheder hvad du ved er baggrund hvad du føler er opinion! Interviewerens kunst består i at stille

Læs mere

Årsplan for 4. klasse (dansk)

Årsplan for 4. klasse (dansk) Årsplan for 4. klasse (dansk) Periode Emne/ fokuspunkt Mål Handleplan Evaluering Aug okt. Helt ærligt Reklamer: trykte og digitale At give et indblik i og overblik over, hvad grundbogen vil byde på i løbet

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2017 Institution HF & VUC Nordsjælland Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hf Dansk C Ingeborg

Læs mere

Årsplan for 3. klasse dansk

Årsplan for 3. klasse dansk Årsplan for 3. klasse dansk På følgende sider er min oversigt over danskundervisningen i 3. klasse i skoleåret 2013/2014. Da jeg anser det for vigtigt, at der er plads til elevernes interesse, samt pludselige

Læs mere

Kodemanual: Kvalitetskodning af Nyhedsugen

Kodemanual: Kvalitetskodning af Nyhedsugen Bilag 1: Kodemanual Kodemanual: Kvalitetskodning af Nyhedsugen Kodekategori Variabler Beskrivelse 0. Løbenummer Skriv tal Første kodede enhed får tallet 1 og derfra tildeles fortløbende. Løbenummerets

Læs mere

Samråd i Folketingets Kulturudvalg, spørgsmål U om fordeling af kulturbevillinger mellem hovedstad og provins.

Samråd i Folketingets Kulturudvalg, spørgsmål U om fordeling af kulturbevillinger mellem hovedstad og provins. Kulturudvalget 2014-15 KUU Alm.del Bilag 162 Offentligt FULD TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Samråd i Folketingets Kulturudvalg, spørgsmål U om fordeling af kulturbevillinger mellem hovedstad og

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2014 Kurser for voksne Forår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2013

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2013 Kurser for voksne Efterår 2013 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Individualisten er primært karakteriseret ved, at alle i segmentet har individuel sport som en hovedinteresse.

Individualisten er primært karakteriseret ved, at alle i segmentet har individuel sport som en hovedinteresse. 1.1 Individualisten Man kan blive inspireret på biblioteket; hvad de lige har stillet frem. Jeg finder tit nogle bøger, som jeg ikke havde tænkt på, og som viste sig at være rigtig gode. Kvindelig individualist,

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas Hvad er DAB? Danmark har fået en ny type radio - den hedder DAB. I modsætning til FM sender DAB digitalt, så for at kunne lytte med skal du anskaffe dig en DABradio. De fås mange steder i Danmark. Se hvor

Læs mere

Bedømmelseskriterier for engelsk niveau D

Bedømmelseskriterier for engelsk niveau D Kommunikation: Karakter Bedømmelseskriterier Forstå indholdet af talt fremmedsprog om alsidige emner Forstå indholdet af skrevne fremmedsproglige tekster om alsidige emner Eleven kan, inden for niveauet,

Læs mere

Avisværkstedet i ElevIntra

Avisværkstedet i ElevIntra Avisværkstedet i ElevIntra Lav et flot online-produkt med eleverne Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Avisværkstedet i ElevIntra hvorfor?...4 Et praktisk eksempel...4 Praktisk forarbejde...4 Eleven...4

Læs mere

Kortlægning af PS-mediers brug af internettet som platform for publikation af nyheder

Kortlægning af PS-mediers brug af internettet som platform for publikation af nyheder Kortlægning af PS-mediers brug af internettet som platform for publikation af nyheder Af journalistisk lektor Filip Wallberg Center for Journalistik, Syddansk Universitet Odense, marts 213 1 af 5 Forord

Læs mere

BIBZOOM 2014 & DET MODERNE MATERIALEVALG

BIBZOOM 2014 & DET MODERNE MATERIALEVALG BIBZOOM 2014 & DET MODERNE MATERIALEVALG Statsbiblioteket Herning Bibliotekerne Odense Centralbibliotek Aabenraa Bibliotekerne Biblioteket Sønderborg Silkeborg Bibliotekerne Frederiksberg Biblioteket DET

Læs mere

MEDIEBRUG PÅ INTERNETTET

MEDIEBRUG PÅ INTERNETTET MEDIEBRUG PÅ INTERNETTET STREAMING, INDHOLD OG ADGANG KONKLUSION En anden væsentlig konklusion i rapporten er, at danskerne er blevet en nation af internet-mediebrugere.vi kan af undersøgelsen se, at en

Læs mere

Forfatterundersøgelse om ytringsfrihed og (selv)censur

Forfatterundersøgelse om ytringsfrihed og (selv)censur Forfatterundersøgelse om ytringsfrihed og (selv)censur Kære forfatter/oversætter/illustrator Tak fordi du vil tage dig tid til at svare på denne undersøgelse. Alle besvarelser behandles anonymt, og vi

Læs mere

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011 Medieanalyse Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland August-november 211 Nøgletal Omtale af akuttelefonen: Antal, læsertal og estimeret annonceværdi Antal Positive Neutrale Negative Bruttolæsertal

Læs mere

Sange. På nedenstående adresse kan man finde sange til mange lejligheder. http://www.festsange.dk/ mel.: Ensom dame...

Sange. På nedenstående adresse kan man finde sange til mange lejligheder. http://www.festsange.dk/ mel.: Ensom dame... Sange På nedenstående adresse kan man finde sange til mange lejligheder. http://www.festsange.dk/ Lørdag d.31. februar 2012 Lørdag d.31. februar 2012 Vennerne side 2 side 3 Vennerne Bagside Forside Lørdag

Læs mere

DEN GODE PRESSEMEDDELELSE

DEN GODE PRESSEMEDDELELSE DEN GODE PRESSEMEDDELELSE Typer af pressemeddelelser Den eventbaserede Man får omtale ved at udsende en klassisk pressemeddelelse, der knytter sig til en begivenhed. Den analysebaserede Man får omtale

Læs mere

Bedømmelseskriterier for engelsk niveau E

Bedømmelseskriterier for engelsk niveau E Kommunikation: Karakter Bedømmelseskriterier Forstå hovedindholdet af talt fremmedsprog om udvalgte Forstå hovedindholdet af skrevne fremmedsproglige tekster om udvalgte Eleven kan, inden for niveauet,

Læs mere

Agenda. Giv inspiration til din salgshverdag..

Agenda. Giv inspiration til din salgshverdag.. MEDIASALG 2013 Agenda Giv inspiration til din salgshverdag.. 1. Kort status på mediamarkedet 2. Challenger sales en anden måde at sælge på 3. Kvalificeret salg forstå din kunde & dens udfordringer 4. Få

Læs mere

Bedømmelseskriterier for engelsk niveau C

Bedømmelseskriterier for engelsk niveau C Kommunikation Karakter Bedømmelseskriterier Forstå indholdet af talt fremmedsprog om varierede og alsidige emner Forstå indholdet af skrevne fremmedsproglige tekster om alsidige og varierede emner Eleven

Læs mere

ÅRS- STATISTIK. Udgivet af Forlæggerforeningen Børsen 1217 København K Tlf. +45 33 15 66 88 danskeforlag@danskeforlag.dk

ÅRS- STATISTIK. Udgivet af Forlæggerforeningen Børsen 1217 København K Tlf. +45 33 15 66 88 danskeforlag@danskeforlag.dk ÅRS- STATISTIK 2013 Udgivet af Forlæggerforeningen Børsen 1217 København K Tlf. +45 33 15 66 88 danskeforlag@danskeforlag.dk Forlagenes omsætning 2013 Omsætning 2013 på niveau med 2012 Forlagenes omsætning

Læs mere

20. maj 2015 EM 2015/xx. Kapitel 1 Anvendelsesområde

20. maj 2015 EM 2015/xx. Kapitel 1 Anvendelsesområde 20. maj 2015 EM 2015/xx Forslag til: Inatsisartutlov om kunstnerisk virksomhed Kapitel 1 Anvendelsesområde 1. Kunstnerisk virksomhed omfatter aktiviteter inden for følgende kunstområder: 1) Arkitektur.

Læs mere

Verdens Bedste Nyheder, befolkningsundersøgelse. NGO Forum Rapport, oktober 2012

Verdens Bedste Nyheder, befolkningsundersøgelse. NGO Forum Rapport, oktober 2012 Verdens Bedste Nyheder, befolkningsundersøgelse NGO Forum Rapport, oktober 2012 1 De fire segmenter Vundne Alle dem, der allerede er medlem af en ulandsorganisation 2 60% 50% 49% 45% Motiverede Mulige

Læs mere

De spanske medier og arbejdsløsheden. - Hvordan dækker de en af landets største kriser?

De spanske medier og arbejdsløsheden. - Hvordan dækker de en af landets største kriser? De spanske medier og arbejdsløsheden - Hvordan dækker de en af landets største kriser? Jeg ankom til Madrid den 14. november 2012 og blev mødt af demonstrationer, lyden af megafoner og graffiti malet over

Læs mere

Musikundersøgelse 2010

Musikundersøgelse 2010 Musikundersøgelse 2010 En analyse om danskernes musikforbrug udarbejdet af mediebureauet MEC Kontakt: Katja Moesgaard Katja.moesgaard@mecglobal.com Telefon 26721602 OM ANALYSEN Målgruppe Personer 12-70

Læs mere

Dansk/historie-opgaven

Dansk/historie-opgaven Dansk/historie-opgaven - opbygning, formalia, ideer og gode råd Indhold 1.0 FORMELLE KRAV... 2 2.0 OPGAVENS OPBYGNING/STRUKTUR... 2 2.1 FORSIDE... 2 2.2 INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 2.3 INDLEDNING... 2 2.4

Læs mere

TV 2 Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup Att.: Reklamejura. København den 16. marts 2005. Klage over tv-reklame for Politiken sendt på TV 2

TV 2 Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup Att.: Reklamejura. København den 16. marts 2005. Klage over tv-reklame for Politiken sendt på TV 2 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2 Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup Att.: Reklamejura København den 16. marts 2005 Klage over tv-reklame for Politiken sendt på TV 2 Birgit Kornum har ved mail af 4. januar

Læs mere

Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE

Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE 1b. DE SELVBEVIDSTE Norge De selvbevidste Voksne med og uden børn (Par, børnefamilie, vennegrupper) Alder: 30 65 år Husstandsstr. 2-4 Volumen: 610.000 Hjemland:

Læs mere

Det internationale område

Det internationale område Det internationale område Tema: Globalisering Fag: Dansk Fag: Samtidshistorie Titel: Medierne, samfundet og kulturen Indhold 1.0 Indledning udvikling i nyhedsmedier.3 2.0 Problemformulering..3 3.0 Tv-mediets

Læs mere

6 1 tv 6 1 th Påskelørdag Lørdag 7/7 Lørdag 4/8 Lørdag 1/9 Mail Påskelørdag Lørdag 7/7 Lørdag 4/8 Lørdag 1/9

6 1 tv 6 1 th Påskelørdag Lørdag 7/7 Lørdag 4/8 Lørdag 1/9 Mail Påskelørdag Lørdag 7/7 Lørdag 4/8 Lørdag 1/9 Falen 6 6 st. tv 6 st. th Besvaret Påskelørdag Lørdag 7/7 Lørdag 4/8 Lørdag 1/9 Mail Påskelørdag Lørdag 7/7 Lørdag 4/8 Lørdag 1/9 1 1 1 1 6 1 tv 6 1 th Påskelørdag Lørdag 7/7 Lørdag 4/8 Lørdag 1/9 Mail

Læs mere

Nyheder - idékatalog. Samarbejde med Ramasjang: En landsdækkende kampagne for Danmarks børn I er alle vores reportere :

Nyheder - idékatalog. Samarbejde med Ramasjang: En landsdækkende kampagne for Danmarks børn I er alle vores reportere : Nyheder - idékatalog Samarbejde med Ramasjang: En landsdækkende kampagne for Danmarks børn I er alle vores reportere : Fra 1. november er bibliotekerne omdannet til newsroom og børn har mulighed for at

Læs mere

1.0 FORMELLE KRAV... 2 2.0 HVORDAN OPGAVENS OPBYGNING... 2

1.0 FORMELLE KRAV... 2 2.0 HVORDAN OPGAVENS OPBYGNING... 2 SRO-opgaven - opbygning, formalia, ideer og gode råd Indhold 1.0 FORMELLE KRAV... 2 2.0 HVORDAN OPGAVENS OPBYGNING... 2 2.1 OPBYGNING/STRUKTUR... 2 2.2 FORSIDE... 2 2.3 INDHOLDSFORTEGNELSE... 3 2.4 INDLEDNING...

Læs mere

Forsidehenvisning. Den kreative branche lever uden løn

Forsidehenvisning. Den kreative branche lever uden løn Forsidehenvisning Denkreativebrancheleverudenløn Mangebilledkunstnerefårikkeløn.Foto:CecilieWortziger Kunstnere,arkitekterogflerekreativefagfolkrisikereratendeunderellertætpå fattigdomsgrænsen.deterendekonsekvenser,derfølgermedudbredelsenaf

Læs mere

Når vi forbereder et nyt emne eller område vælger vi de metoder, materialer og evalueringsformer, der egner sig bedst til forløbet.

Når vi forbereder et nyt emne eller område vælger vi de metoder, materialer og evalueringsformer, der egner sig bedst til forløbet. ENGELSK Delmål for fagene generelt. Al vores undervisning hviler på de i Principper for skole & undervisning beskrevne områder (- metoder, materialevalg, evaluering og elevens personlige alsidige udvikling),

Læs mere

Aarhus Kommunes Biblioteker Mindspot. brug nettet. / lær at søge effektivt

Aarhus Kommunes Biblioteker Mindspot. brug nettet. / lær at søge effektivt Aarhus Kommunes Biblioteker Mindspot brug nettet / lær at søge effektivt 2 3 brug nettet / lær at søge effektivt 4 Biblioteksbasen 6 FaktaLink 8 Infomedia 0 Student Resources In Context 2 Literature Resource

Læs mere

PROJEKTOPGAVEN 2015 LÆRINGSCENTRET EGTVED SKOLE

PROJEKTOPGAVEN 2015 LÆRINGSCENTRET EGTVED SKOLE PROJEKTOPGAVEN 2015 LÆRINGSCENTRET EGTVED SKOLE Kære elever i udskolingen. I står snart overfor at skulle lave projektopgave. I skal ud og søge viden, undersøge, undres og selv skabe nye sammenhænge ud

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Brugerundersøgelse, Sabro Bibliotek, nov 2003 Respondenter: 86

Brugerundersøgelse, Sabro Bibliotek, nov 2003 Respondenter: 86 Administration Spørgeskemaer under udarbejdelse Publicerede spørgeskemaer Arkiverede spørgeskemaer Tilbage til statistik Brugerundersøgelse, Sabro Bibliotek, nov 2003 Respondenter: 86 1. Hvor tit bruger

Læs mere