Inspiration Rejsemål: Rom Baseret på 30 deltagere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspiration Rejsemål: Rom Baseret på 30 deltagere"

Transkript

1 Inspiration Rejsemål: Rom Baseret på 30 deltagere Italiens hovedstad Rom byder på en fascinerende kombination af romersk historie og moderne hverdag. Først var Rom centrum for det romerske imperium. Senere for den katolske kirke. I dag er byen både en politisk magtfaktor og en af Europas stærkeste turistmagneter. Rom er noget helt særligt! Når du tager på storbyferie i Rom er det nemlig ikke helt som at tage til andre storbyer i verden. Vel får du alt det, der hører en storbyferie til shopping, natteliv, restauranter og museer men du får så meget mere inkluderet i prisen. Historiens vingesus, der basker omkring dig i hver en afkrog af Rom, vidunderlig arkitektur, udsmykninger, statuer og fontæner, gør Roms gader til et gratis museum. Der hviler en særlig magi over en storbyferie i Rom. Lækre espressobarer, cocktails på toppen af Termini og kirkerum udsmykket af de største renæssancekunstnere. Den Spanske Trappe fra 1726 et af de mest fotograferede steder i Rom ligesom Trevi-fontænen og Peters Kirken, der er centrum i verdens mindste stat, Vatikanet, hvor paven residerer. Fly - SAS København - Rom 11:15-13:50 SK681 Rom - København 19:15-21:50 SK692 Økonomiklasse inkl. 20 kg. baggage samt 8 kg. håndbagage pr. person.

2 Worldhotel Ripa Roma **** Via degli Orti di Trastevere 3 Roma, Italia Det smarte og moderne Ripa Roma hotel ligger i Roms venlige og trendy Trastevere-kvarter, blot 50 m fra et sporvognsstoppested, som har forbindelser til byens historiske centrum. Hotellet har gratis WiFi. Værelserne er rummelige og har aircondition, satellit-tv, minibar og eget badeværelse med gratis toiletartikler. Ripa Roma er en del af Worldhotel-gruppen og befinder sig lige ved siden af Undervisningsministeriet i Trasteveres moderne del. Området er velkendt blandt lokale for de adskillige spise- og drikkesteder og har busforbindelser til Termini Togstation. Restaurant Ripa Place serverer lækre romerske specialiteter og internationale retter. Markedstur - Campo dei Fiori Navnet på pladsen kan frit oversættes med blomstermarken og her var da også engang en eng, men det er ikke derfra, at navnet stammer. Det kommer fra Campus Florae = Floras mark. Flora var den berømte senator, konsul og krigsherre Pompejus elskerinde i midten af det sidste århundrede før vor tidsregning, vidt berømt i Rom, og installeret i komplekset omkring Pompejus Teater, hvis runde exedraside stadig kan ses et stenkast fra Campo de Fiori som fundament for husene i Via di Grotta Pinta. Om formiddagen er pladsen et af Rom s mest besøgte markeder med mange spændende boder, og om aftenen byder pladsen på et dejligt natteliv med barer og restauranter. Et absolut must er et besøg til de nærliggende historiske gader, såsom Via dei Baullari, Via dei Cappellari eller Via dei Giubbonari, der er rummer et udvalg af små butikker, som stadig bærer navnet på håndværkere, der engang arbejdede der. Midt på pladsen finder man en statue af den hætteklædte filosof Giordano Bruno, som blev brændt på bålet for kætteri i det 16- århunderde. Et dystert minde om de mange henrettelser, der blev foretaget på Piazza Campo de Fiori.

3 Maccheroni - restaurant Maccheroni, Italiens mest populære ret i hele verden, er også navnet på denne særprægede restaurant på Piazza delle Coppelle, i hjertet af et af Roms ældste kvarterer og kun et stenkast fra Piazza Navona og Pantheon. Restauranten har fastholdt og understregede de dejlige detaljer i sin rustikke struktur, for en atmosfære, der er uundgåeligt indbydende og varm. Maccheroni menu tilbyder ægte, traditionelt hjemmelavet romerske køkken, samt italienske regionale specialiteter. Dens vinkort omfatter husets vin, Chianti, og Italiens fineste etiketter. Sightseeing - Vatikanet Oplev alt det bedste Vatikanet har at byde på! Turen omfatter højdepunkter som Raphael s Værelser, Belvedere s Gårdsplads og selvfølgelig Det Sixtinske Kapel. Her vil I få Det Sixtinske Kapel s historie helt fra begyndelsen, og høre de mange spændende historier om den berømte maler Michelangelo. Efter besøget I Det Sixtinske Kapel, får I adgang til Peterskirken, hvor du på egen hånd kan opleve denne storslåede kirke.

4 Kokkeskole - Trust Ever Tastes Lær at lave dejlig italiensk mad på Trust ever trastes kokkoskole, der er beliggende på den smukke og historiske Piazza Santa Maria in Trastevere. Vinsmagning på Enoteca Ferrara I hjertet af Trastevere nær Ponte Sisto, mellem Vicolo del Moro og Piazza Trilussa, finder I Enoteca Ferrara, der siden 1988 er blevet betragtet som værende et templet for udsøgte italienske vine. Vinkortet er så forbløffende, at Enoteca Ferrara i 2003 vandt en Oscar for bedste vinforretning i Italien. Vinkortet indeholder etiketter, og er organiseret i to indbundne bøger: en for røde og én for hvide, med en hel side dedikeret til beskrivelser af hver vin, der også en visuelt præsenteret med den faktiske etiket taget fra hver flaske. Osteria der Belli Osteria der Belli ligger i Via della Lungaretta, to skridt fra den smukke kirke Santa Maria in Trastevere. Stedet er opkaldt efter Gioacchino Belli, en lokal værtshuspoet med en stor produktion af samfundsrevsende og satiriske værker i midten af det 19. århundrede. Osteria der Belli har en stor udendørs afdeling og er meget besøgt. Ejerne, en søskendeflok på 8 fra Sardinien, driver også deres eget lille pasta-værksted på den anden side af gaden.

5 Checco er Carettiere Et af de sidste af Roms klassiske trattoriaer. En stor del af fornøjelsen ved at trave gennem det tidligere kunstnerkvarter Trastevere, der har gennemgået en renovering og fået mere velhavende tilflyttere, er at ende ved et af de efterstræbte borde på Checcos udendørs terrasse med en portion af stedets velkendte antipasti. Eva Ravnbøl På denne rejse vil Eva Ravnsbøl medvirke til at I får det fulde udbytte af hvad Rom har at byde på. Eva Ravnbøl har boet i Rom i 21 år og har beskæftiget sig med mad og vin i årevis. Eva har medvirket i TV2 madprogrammet Pastaplus i en række udsendelser fra Rom, Venedig og Toscana. Hun har også skrevet guidebøger om romerske restauranter, og artikler om det italienske køkken til uge- og månedsblade i Danmark. Senest var Eva vært på DR-programmet Min italienske drøm og hun udgav i den forbindelse en kogebog med samme titel. I bogen Min italienske drøm samler Eva alle sine livretter og giver gode råd om, hvordan man laver mad som en ægte italiener. Eva Ravnbøl arrangerer gastronomiske rejser, vinsmagninger, kokkekurser og kulinariske aftener i Rom. Alt skræddersys efter ønsker og behov, og det praktiske tager Eventcom sig af.

6 Forslag til program Dag 1 13:50 Ankomst i Fiumicino lufthavn I modtages i ankomsthallen af en lokal guide og bliver kørt til hotellet 16:00 Check-in 19:00 Velkomstdrink i hotelbaren 19:30 Middag i hotellets restaurant inkl. vinmenu til maden Dag 2 Morgenmad i hotellets restaurant. 10:45 Markedstur på Campo dei Fiori (Eva Ravnbøl henter jer på hotellet) 13:00 Frokost på Maccheroni via delle Coppelle (3 retters menu og ½ flaske vin per person) 19:30 Afgang fra hotellet til ekstra fin restaurant i udkanten af Rom, som er anbefalet af Eva Middag inkl. vin??:?? Bus retur til hotellet Dag 3 Morgenmad i hotellets restaurant 09:00 Sightseeing - vatikanet inkl. lokal guide, varighed ca. 3 timer 13:00 Kokkeskole på Trust Ever Tastes 18:15 Mødes i hotelreceptionen med Eva Ravnbøl Vinsmagning og foredrag på Enoteca Ferrara Middag på Osteria der Belli (antipasi, primi, secondi, dessert, vin, liguori+caffe) 23:00 Bus retur til hotellet Dag 4 Morgenmad i hotellets restaurant 12:00 Check-out, bagage opbevares i hotelreceptionen 13:00 Frokost på Checco er Carettiere - 3 retter og ½ flaske vin I får et par timer på egen hånd 16:30 Transfer fra hotellet til lufthavnen

7 Pris Pris pr. person DKK ,00 Prisen inkluderer: Flyrejse København - Rom t/r inkl. skatter og afgifter Lufthavnstransfer t/r 3 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad. Middag i hotellets restaurant inkl. vinmenu Markedstur med Eva Ravnbøl, frokost inkl. vin og middag inkl. vin. Sightseeing tur - Vatikanet inkl. bustransport samt guide Kokkeskole, frokost, vinmenu samt instruktører Vinsmagning, foredrag og middag, med Eva Ravnbøl Frokost inkl. vinmenu på Checco er Carettiere Ansvarsrisikoforsikring samt bidrag til rejsegarantifond Tillæg Enkeltværelse DKK 2.400,00 (hele perioden) Fagligt arrangement Såfremt I ønsker at arrangere faglige/virksomheds besøg i forbindelse med jeres rejse til Rom, hjælper vi meget gerne med dette, vi har allerede et tæt med Den Danske Ambassade i Rom der ofte har været behjælpelige med at arrangere faglige indlæg for danske virksomheder og erhvervsnetværk. Afbestillingsforsikring Der kan tegnes afbestillingsforsikring, som dækker pakkerejsen og som gælder ved annullering pga. akut opstået lægedokumenteret sygdom hos den rejsende eller dennes nærmeste pårørende. Pris for denne forsikring er 6 % af billetprisen. Den tegnes ved bekræftelse af rejsen. Rejseforsikring Vi gør opmærksom på, at det gule sygesikringskort ikke dækker ved forretnings- og erhvervsrejse. Vi anbefaler derfor, at der tegnes en speciel rejseforsikring med en dækning, som er i overensstemmelse med ovenstående rejsearrangement. Vi vil naturligvis meget gerne være behjælpelige med at tegne en sådan. Ansvarsrisiko Til dækning af den udvidede ansvarsrisiko i medfør af DRF-lovgivning om pakkerejser, opkræver vi DKK 10,00 pr. person inklusiv i grundprisen. Rejsegarantifond Obligatorisk tilskud til rejsegarantifonden DKK 20,00 pr. person er inklusiv i grundprisen. Hvis I har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er I naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Venlig hilsen Eventcom

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Toscana Baseret på 40 deltagere

Inspiration Rejsemål: Toscana Baseret på 40 deltagere Inspiration Rejsemål: Toscana Baseret på 40 deltagere Billederne snyder ikke: Toscana er lige så smukt, som det ser ud i de lækre blade, de mange film og i de store flotte bøger. Her får du virkelig det

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Monaco Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Monaco Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Monaco Baseret på 20 deltagere Monaco er et fyrstedømme beliggende på nordkysten af Middelhavet. Landets officielle navn er Principauté de Monaco. Fyrstedømmet er geografisk omgivet

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hong Kong Baseret på 40 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hong Kong Baseret på 40 deltagere Inspiration Rejsemål: Hong Kong Baseret på 40 deltagere Hong Kong er en af de mest spændende, moderne og forskelligartede byer på jorden. Byen ligger ved den sydlige spids af Kina og tiltrækker årligt

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly Norwegian København Paris Orly Paris Orly København 19:05 21:05 DY3638 21:35 23:35 DY3639 Hotel - Saint James & Albany ****+ 202 Rue de Rivoli Paris,

Læs mere

Attika/Athen 4 dage/3 nætter

Attika/Athen 4 dage/3 nætter Attika er en græsk halvø, som strækker sig fra fastlandet ud i det Ægæiske Hav. På Attika ligger landets hovedstad Athen, som også er landets største by. Stor-Athen har ca. 3.700.000 indbyggere. Byen er

Læs mere

Inspiration. Rejsemål: Berlin - IFA messe

Inspiration. Rejsemål: Berlin - IFA messe Rejsemål: Berlin - IFA messe Inspiration IFA i Berlin er en global messe for forbrugerelektronik og husholdningsapparater og et centralt mødested for forhandlere, købere, og eksperter fra branchen samt

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Besøg Beatles gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. Hamburg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer, men det

Læs mere

Mallorca 5 dage/4 nætter

Mallorca 5 dage/4 nætter Mallorca er en ø i gruppen Balearerne, som er en del af Spanien. Øen ligger i det vestlige Middelhav, ca. 170 km fra Barcelona på fastlandet. Mallorca er den største af de baleariske øer, såvel som den

Læs mere

New York. Fly - SAS Dag 1 København - New York Newark 12:20-16:15 SK0909 Dag 5 New York Newark - København 18:30-07:10 +1 SK0910

New York. Fly - SAS Dag 1 København - New York Newark 12:20-16:15 SK0909 Dag 5 New York Newark - København 18:30-07:10 +1 SK0910 New York City er den folkerigeste by i USA, beliggende på den sydøstligste spids af staten New York. I mere end et århundrede har byen forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt været et af verdens førende

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Lissabon Baseret på 40 deltagere

Inspiration Rejsemål: Lissabon Baseret på 40 deltagere Inspiration Rejsemål: Lissabon Baseret på 40 deltagere En rejse til Lissabon byder på en blanding af kontraster mellem gammelt og nyt i en eksotisk atmosfære. Lissabon, der ligger ved Tejo-flodens udmunding

Læs mere

Roms Porte 6 dages livsnyderrejse til Rom

Roms Porte 6 dages livsnyderrejse til Rom 6 dages livsnyderrejse til Rom Afrejse 16. august & 10. oktober Oplevelsesrejse til Italien med 2 Roms Porte 6 dages livsnyderrejse til Rom Rom- Katakomberne - Vatikanet - Peterskirken - Forum Romanum

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Island Baseret på 40 deltagere

Inspiration Rejsemål: Island Baseret på 40 deltagere Inspiration Rejsemål: Island Baseret på 40 deltagere Island er beliggende i den nordlige del af Atlanterhavet mellem Grønland og Storbritannien, nordvest for Færøerne. I 2009 havde Island en befolkning

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Shanghai Baseret på 40 deltagere

Inspiration Rejsemål: Shanghai Baseret på 40 deltagere Inspiration Rejsemål: Shanghai Baseret på 40 deltagere Eksotisk, gigantisk og futuristisk. En kogende fusion af Østens mystik og Vestens begær efter kolonisering og magt. Hvert år rejser nye skyskrabere

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Manchester Baseret på 130 deltagere

Inspiration Rejsemål: Manchester Baseret på 130 deltagere Inspiration Rejsemål: Manchester Baseret på 130 deltagere Manchester er den syvende største by i England, med en befolkning på 510.700. Siden 2001, er indbyggertallet steget med 20.8%, hvilket gør den

Læs mere

Skotland. Fly BMI (British Midland) København Edinburgh 10:25 11:20 BM 1604 Edinburgh København 16:30 19:20 BM 1605

Skotland. Fly BMI (British Midland) København Edinburgh 10:25 11:20 BM 1604 Edinburgh København 16:30 19:20 BM 1605 Skotland Skotland er et enestående land med en rig og fascinerende historie. Landet har næsten 800 øer, hvoraf kun 300 er beboede. Landet har utrolig mange naturskønne områder bestående af flotte søer,

Læs mere

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Tag med Arbejdsgiverforeningen for taxibranchen på netværksrejse til Formel 1 i Abu Dhabi. Kontakt og tilmelding Eventcom Rønnegade 9 2100

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe

Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe Oplev verdens største messe inden for IT og teknologi. I Las Vegas samles over 3600 udstillere, over 250 talere og 150.000 ligesindede alt fra teknologinørder

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere

Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere Fly Emirates København Dubai 14:00 23:15 EK152 Dubai København 08:30 12:25 EK151 Hotel Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek ***** Bani

Læs mere

Italiens Hjerte Umbrien, Toscana, Cinque Terre og Rom

Italiens Hjerte Umbrien, Toscana, Cinque Terre og Rom Umbrien, Toscana, Cinque Terre og Rom Oplevelsesrejse til ITALIEN med Roms populære plads, Piazza Navona, var i oldtidens Rom en væddeløbsbane. Nu er den hjemsted for utallige kunstnere. 2 Italiens Hjerte

Læs mere

Pris pr. gruppe for besøget inkl. guide: kr. 1.515,-

Pris pr. gruppe for besøget inkl. guide: kr. 1.515,- INDLEDNING KILROY s Oplevelsespakker er hjælp til jer for at få det optimale ud af jeres oplevelser på stedet. På en lang række destinationer har vi samlet forslag til jer om, hvad I kan opleve på destinationen

Læs mere

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Med Niels Blixenkrone-Møller som rejseleder Vi tilbyder nu en rejse til det skønne Syd-England, der oser af romantik, historie og flotte bygninger.

Læs mere

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Hos Samson Travel har vi glædet os til at sidste punktum, i vores nu fjerde

Læs mere

Rejseoplevelser. Medlem af. Følg os på. Rejsegarantifonden nr. 1811

Rejseoplevelser. Medlem af. Følg os på. Rejsegarantifonden nr. 1811 Rejseoplevelser 2014 Medlem af nr. 1811 Følg os på Velkommen til 2014... og tak til vores mange trofaste kunder som rejser med os år efter år. Jeres trofasthed er til daglig glæde og inspiration for os.

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 8. 12. april 2010

Livsnyderrejse til Rom d. 8. 12. april 2010 Livsnyderrejse til Rom d. 8. 12. april 2010 Torsdag, d. 8. april Flyafgang fra Danmark: Vi flyver direkte til Rom. Der er planmæssig afgang kl. 11,35 fra Billund og fra København kl. 10,35. Husk at mødetid

Læs mere

BT rejse til Rom den 27. 29. oktober 2005

BT rejse til Rom den 27. 29. oktober 2005 BT rejse til Rom den 27. 29. oktober 2005 GRAND HOTEL PALATINO **** Via Cavour 213-00184 Roma, Italia Tel. 0039 06 361921 - E-mail: info@hotelpalatino.com Dette nyere kvalitetshotel ligger på den travle

Læs mere

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS Nyd et krydstogt rundt i det Vestlige Middelhav ombord på Allure of the Seas fra Royal Caribbean Krydstogt fra Barcelona Tag med verdens største krydstogtskib

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere I Blekinge län, ca. 2½ times kørsel fra København er Snärjeskogen beliggende lige på grænsen til Sveriges sydligste

Læs mere