Inspiration Rejsemål: Rom Baseret på 30 deltagere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspiration Rejsemål: Rom Baseret på 30 deltagere"

Transkript

1 Inspiration Rejsemål: Rom Baseret på 30 deltagere Italiens hovedstad Rom byder på en fascinerende kombination af romersk historie og moderne hverdag. Først var Rom centrum for det romerske imperium. Senere for den katolske kirke. I dag er byen både en politisk magtfaktor og en af Europas stærkeste turistmagneter. Rom er noget helt særligt! Når du tager på storbyferie i Rom er det nemlig ikke helt som at tage til andre storbyer i verden. Vel får du alt det, der hører en storbyferie til shopping, natteliv, restauranter og museer men du får så meget mere inkluderet i prisen. Historiens vingesus, der basker omkring dig i hver en afkrog af Rom, vidunderlig arkitektur, udsmykninger, statuer og fontæner, gør Roms gader til et gratis museum. Der hviler en særlig magi over en storbyferie i Rom. Lækre espressobarer, cocktails på toppen af Termini og kirkerum udsmykket af de største renæssancekunstnere. Den Spanske Trappe fra 1726 et af de mest fotograferede steder i Rom ligesom Trevi-fontænen og Peters Kirken, der er centrum i verdens mindste stat, Vatikanet, hvor paven residerer. Fly - SAS København - Rom 11:15-13:50 SK681 Rom - København 19:15-21:50 SK692 Økonomiklasse inkl. 20 kg. baggage samt 8 kg. håndbagage pr. person.

2 Worldhotel Ripa Roma **** Via degli Orti di Trastevere 3 Roma, Italia Det smarte og moderne Ripa Roma hotel ligger i Roms venlige og trendy Trastevere-kvarter, blot 50 m fra et sporvognsstoppested, som har forbindelser til byens historiske centrum. Hotellet har gratis WiFi. Værelserne er rummelige og har aircondition, satellit-tv, minibar og eget badeværelse med gratis toiletartikler. Ripa Roma er en del af Worldhotel-gruppen og befinder sig lige ved siden af Undervisningsministeriet i Trasteveres moderne del. Området er velkendt blandt lokale for de adskillige spise- og drikkesteder og har busforbindelser til Termini Togstation. Restaurant Ripa Place serverer lækre romerske specialiteter og internationale retter. Markedstur - Campo dei Fiori Navnet på pladsen kan frit oversættes med blomstermarken og her var da også engang en eng, men det er ikke derfra, at navnet stammer. Det kommer fra Campus Florae = Floras mark. Flora var den berømte senator, konsul og krigsherre Pompejus elskerinde i midten af det sidste århundrede før vor tidsregning, vidt berømt i Rom, og installeret i komplekset omkring Pompejus Teater, hvis runde exedraside stadig kan ses et stenkast fra Campo de Fiori som fundament for husene i Via di Grotta Pinta. Om formiddagen er pladsen et af Rom s mest besøgte markeder med mange spændende boder, og om aftenen byder pladsen på et dejligt natteliv med barer og restauranter. Et absolut must er et besøg til de nærliggende historiske gader, såsom Via dei Baullari, Via dei Cappellari eller Via dei Giubbonari, der er rummer et udvalg af små butikker, som stadig bærer navnet på håndværkere, der engang arbejdede der. Midt på pladsen finder man en statue af den hætteklædte filosof Giordano Bruno, som blev brændt på bålet for kætteri i det 16- århunderde. Et dystert minde om de mange henrettelser, der blev foretaget på Piazza Campo de Fiori.

3 Maccheroni - restaurant Maccheroni, Italiens mest populære ret i hele verden, er også navnet på denne særprægede restaurant på Piazza delle Coppelle, i hjertet af et af Roms ældste kvarterer og kun et stenkast fra Piazza Navona og Pantheon. Restauranten har fastholdt og understregede de dejlige detaljer i sin rustikke struktur, for en atmosfære, der er uundgåeligt indbydende og varm. Maccheroni menu tilbyder ægte, traditionelt hjemmelavet romerske køkken, samt italienske regionale specialiteter. Dens vinkort omfatter husets vin, Chianti, og Italiens fineste etiketter. Sightseeing - Vatikanet Oplev alt det bedste Vatikanet har at byde på! Turen omfatter højdepunkter som Raphael s Værelser, Belvedere s Gårdsplads og selvfølgelig Det Sixtinske Kapel. Her vil I få Det Sixtinske Kapel s historie helt fra begyndelsen, og høre de mange spændende historier om den berømte maler Michelangelo. Efter besøget I Det Sixtinske Kapel, får I adgang til Peterskirken, hvor du på egen hånd kan opleve denne storslåede kirke.

4 Kokkeskole - Trust Ever Tastes Lær at lave dejlig italiensk mad på Trust ever trastes kokkoskole, der er beliggende på den smukke og historiske Piazza Santa Maria in Trastevere. Vinsmagning på Enoteca Ferrara I hjertet af Trastevere nær Ponte Sisto, mellem Vicolo del Moro og Piazza Trilussa, finder I Enoteca Ferrara, der siden 1988 er blevet betragtet som værende et templet for udsøgte italienske vine. Vinkortet er så forbløffende, at Enoteca Ferrara i 2003 vandt en Oscar for bedste vinforretning i Italien. Vinkortet indeholder etiketter, og er organiseret i to indbundne bøger: en for røde og én for hvide, med en hel side dedikeret til beskrivelser af hver vin, der også en visuelt præsenteret med den faktiske etiket taget fra hver flaske. Osteria der Belli Osteria der Belli ligger i Via della Lungaretta, to skridt fra den smukke kirke Santa Maria in Trastevere. Stedet er opkaldt efter Gioacchino Belli, en lokal værtshuspoet med en stor produktion af samfundsrevsende og satiriske værker i midten af det 19. århundrede. Osteria der Belli har en stor udendørs afdeling og er meget besøgt. Ejerne, en søskendeflok på 8 fra Sardinien, driver også deres eget lille pasta-værksted på den anden side af gaden.

5 Checco er Carettiere Et af de sidste af Roms klassiske trattoriaer. En stor del af fornøjelsen ved at trave gennem det tidligere kunstnerkvarter Trastevere, der har gennemgået en renovering og fået mere velhavende tilflyttere, er at ende ved et af de efterstræbte borde på Checcos udendørs terrasse med en portion af stedets velkendte antipasti. Eva Ravnbøl På denne rejse vil Eva Ravnsbøl medvirke til at I får det fulde udbytte af hvad Rom har at byde på. Eva Ravnbøl har boet i Rom i 21 år og har beskæftiget sig med mad og vin i årevis. Eva har medvirket i TV2 madprogrammet Pastaplus i en række udsendelser fra Rom, Venedig og Toscana. Hun har også skrevet guidebøger om romerske restauranter, og artikler om det italienske køkken til uge- og månedsblade i Danmark. Senest var Eva vært på DR-programmet Min italienske drøm og hun udgav i den forbindelse en kogebog med samme titel. I bogen Min italienske drøm samler Eva alle sine livretter og giver gode råd om, hvordan man laver mad som en ægte italiener. Eva Ravnbøl arrangerer gastronomiske rejser, vinsmagninger, kokkekurser og kulinariske aftener i Rom. Alt skræddersys efter ønsker og behov, og det praktiske tager Eventcom sig af.

6 Forslag til program Dag 1 13:50 Ankomst i Fiumicino lufthavn I modtages i ankomsthallen af en lokal guide og bliver kørt til hotellet 16:00 Check-in 19:00 Velkomstdrink i hotelbaren 19:30 Middag i hotellets restaurant inkl. vinmenu til maden Dag 2 Morgenmad i hotellets restaurant. 10:45 Markedstur på Campo dei Fiori (Eva Ravnbøl henter jer på hotellet) 13:00 Frokost på Maccheroni via delle Coppelle (3 retters menu og ½ flaske vin per person) 19:30 Afgang fra hotellet til ekstra fin restaurant i udkanten af Rom, som er anbefalet af Eva Middag inkl. vin??:?? Bus retur til hotellet Dag 3 Morgenmad i hotellets restaurant 09:00 Sightseeing - vatikanet inkl. lokal guide, varighed ca. 3 timer 13:00 Kokkeskole på Trust Ever Tastes 18:15 Mødes i hotelreceptionen med Eva Ravnbøl Vinsmagning og foredrag på Enoteca Ferrara Middag på Osteria der Belli (antipasi, primi, secondi, dessert, vin, liguori+caffe) 23:00 Bus retur til hotellet Dag 4 Morgenmad i hotellets restaurant 12:00 Check-out, bagage opbevares i hotelreceptionen 13:00 Frokost på Checco er Carettiere - 3 retter og ½ flaske vin I får et par timer på egen hånd 16:30 Transfer fra hotellet til lufthavnen

7 Pris Pris pr. person DKK ,00 Prisen inkluderer: Flyrejse København - Rom t/r inkl. skatter og afgifter Lufthavnstransfer t/r 3 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad. Middag i hotellets restaurant inkl. vinmenu Markedstur med Eva Ravnbøl, frokost inkl. vin og middag inkl. vin. Sightseeing tur - Vatikanet inkl. bustransport samt guide Kokkeskole, frokost, vinmenu samt instruktører Vinsmagning, foredrag og middag, med Eva Ravnbøl Frokost inkl. vinmenu på Checco er Carettiere Ansvarsrisikoforsikring samt bidrag til rejsegarantifond Tillæg Enkeltværelse DKK 2.400,00 (hele perioden) Fagligt arrangement Såfremt I ønsker at arrangere faglige/virksomheds besøg i forbindelse med jeres rejse til Rom, hjælper vi meget gerne med dette, vi har allerede et tæt med Den Danske Ambassade i Rom der ofte har været behjælpelige med at arrangere faglige indlæg for danske virksomheder og erhvervsnetværk. Afbestillingsforsikring Der kan tegnes afbestillingsforsikring, som dækker pakkerejsen og som gælder ved annullering pga. akut opstået lægedokumenteret sygdom hos den rejsende eller dennes nærmeste pårørende. Pris for denne forsikring er 6 % af billetprisen. Den tegnes ved bekræftelse af rejsen. Rejseforsikring Vi gør opmærksom på, at det gule sygesikringskort ikke dækker ved forretnings- og erhvervsrejse. Vi anbefaler derfor, at der tegnes en speciel rejseforsikring med en dækning, som er i overensstemmelse med ovenstående rejsearrangement. Vi vil naturligvis meget gerne være behjælpelige med at tegne en sådan. Ansvarsrisiko Til dækning af den udvidede ansvarsrisiko i medfør af DRF-lovgivning om pakkerejser, opkræver vi DKK 10,00 pr. person inklusiv i grundprisen. Rejsegarantifond Obligatorisk tilskud til rejsegarantifonden DKK 20,00 pr. person er inklusiv i grundprisen. Hvis I har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er I naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Venlig hilsen Eventcom

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Besøg Beatles gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. Hamburg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer, men det

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere

Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere Oktoberfesten er traditionen tro blevet afholdt hvert år siden 1810. I de store festtelte serveres der store kolde pilsnere og grillkylling, og

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Engelberg er en perle beliggende i de smukke schweiziske alper. Byen ligger smukt for enden af dalen af samme navn og omkranses af indtil flere bjergtoppe

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly Norwegian København Paris Orly Paris Orly København 19:05 21:05 DY3638 21:35 23:35 DY3639 Hotel - Saint James & Albany ****+ 202 Rue de Rivoli Paris,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Verden er fuld af fascinerende byer med adgang til unikke oplevelser og gode faciliteter. Blandt dem alle har Barcelona en særlig stjerne hos Eventcom

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Amsterdam Baseret på 6 deltagere

Inspiration Rejsemål: Amsterdam Baseret på 6 deltagere Inspiration Rejsemål: Amsterdam Baseret på 6 deltagere Det meste af Amsterdam kan opleves til fods. Byen har fantastisk arkitektur, utrolige historiske højdepunkter og unik gadekunst. I det inderste centrum

Læs mere

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Tag med Arbejdsgiverforeningen for taxibranchen på netværksrejse til Formel 1 i Abu Dhabi. Kontakt og tilmelding Eventcom Rønnegade 9 2100

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Dubai, som er et af de syv emirater der udgør de Forenede Arabiske Emirater er den perfekte feriedestination og byder på et væld af oplevelser. Dubai

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Irland gået fra at være et af Europas fattigste til at blive et Europas rigeste lande, men heldigvis har irerne og dublinernebeholdt benene på jorden.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere Engelberg - Kan et sted være mere himmelsk? Velkommen til himlen, velkommen til ferieparadis sommer og vinter beliggende 1.050m over havets overflade.

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den december Fredag

Livsnyderrejse til Rom den december Fredag Livsnyderrejse til Rom den 8. 11. december 2017... Fredag Flyafgang fra Danmark Der er planmæssig afgang fra Kastrup kl. 10,20 Afrejsetidspunkt fra andre lufthavne meddeles direkte til deltagerne. Ankomst

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Toscana Baseret på 40 deltagere

Inspiration Rejsemål: Toscana Baseret på 40 deltagere Inspiration Rejsemål: Toscana Baseret på 40 deltagere Billederne snyder ikke: Toscana er lige så smukt, som det ser ud i de lækre blade, de mange film og i de store flotte bøger. Her får du virkelig det

Læs mere

Inspiration Rejsemål: München Baseret på 40 deltagere

Inspiration Rejsemål: München Baseret på 40 deltagere Inspiration Rejsemål: München Baseret på 40 deltagere München er hovedstaden og den største by i den tyske delstat Bayern beliggende ved floden Isar nord for de bayerske alper. München er Tysklands tredjestørste

Læs mere

Marbella Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol

Marbella Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol Beliggende midt på Costa Del Sol og kun en halv times kørsel fra Malagas lufthavn ligger Marbella, en af Middelhavskystens mest besøgte turistbyer. Byens klima er

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 2.795,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guide i Rom De historiske

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Düsseldorf blænder med spændende arkitektur, et sprudlende natteliv og en kunstscene i stor konkurrence til andre fremtrædende storbyer. Byen er

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Attika/Athen 4 dage/3 nætter

Attika/Athen 4 dage/3 nætter Attika er en græsk halvø, som strækker sig fra fastlandet ud i det Ægæiske Hav. På Attika ligger landets hovedstad Athen, som også er landets største by. Stor-Athen har ca. 3.700.000 indbyggere. Byen er

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guider i Rom og ved Pompei

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe

Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe Oplev verdens største messe inden for IT og teknologi. I Las Vegas samles over 3600 udstillere, over 250 talere og 150.000 ligesindede alt fra teknologinørder

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den december Lørdag

Livsnyderrejse til Rom den december Lørdag Livsnyderrejse til Rom den 15. 18. december 2018... Lørdag Flyafgang fra Danmark Der er planmæssig afgang fra Kastrup kl. 10,20 Afrejsetidspunkt fra andre lufthavne meddeles direkte til deltagerne. Ankomst

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 14. 18. oktober 2013... Mandag:

Livsnyderrejse til Rom den 14. 18. oktober 2013... Mandag: Livsnyderrejse til Rom den 14. 18. oktober 2013.... Mandag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afgang kl. 8,40 fra Ålborg med mellemlanding i København Deltagere der rejser fra København får direkte

Læs mere

Mallorca 5 dage/4 nætter

Mallorca 5 dage/4 nætter Mallorca er en ø i gruppen Balearerne, som er en del af Spanien. Øen ligger i det vestlige Middelhav, ca. 170 km fra Barcelona på fastlandet. Mallorca er den største af de baleariske øer, såvel som den

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 15. 19. maj 2015... Fredag:

Livsnyderrejse til Rom den 15. 19. maj 2015... Fredag: Livsnyderrejse til Rom den 15. 19. maj 2015.... Fredag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afgang kl. 8,25 fra Ålborg og fra København kl. 10,20 Deltagere med anden tilslutning får direkte besked

Læs mere

Inspiration. Economy class - max 20 kg. bagagage til indcheckning samt 8 kg. håndbagage pr. person.

Inspiration. Economy class - max 20 kg. bagagage til indcheckning samt 8 kg. håndbagage pr. person. Rejsemål: Budapest og Wien Baseret på 35 deltagere Inspiration Budapest er Ungarns hovedstad. Navnet er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Byen

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 15. 19. maj 2014... Torsdag:

Livsnyderrejse til Rom den 15. 19. maj 2014... Torsdag: Livsnyderrejse til Rom den 15. 19. maj 2014.... Torsdag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afgang kl. 8,40 fra Ålborg og fra København kl. 9,25 Deltagere med anden tilslutning får direkte besked

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 10. 13. december 2015... Torsdag:

Livsnyderrejse til Rom den 10. 13. december 2015... Torsdag: Livsnyderrejse til Rom den 10. 13. december 2015... Torsdag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afgang kl. 7,25 fra Ålborg og kl. 10,25 fra København. Ankomst til Rom: Forventet ankomst til Roms

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 13. - 17. maj 2016

Livsnyderrejse til Rom d. 13. - 17. maj 2016 Livsnyderrejse til Rom d. 13. - 17. maj 2016.. Fredag: Flyafgang fra Danmark: Vi flyver direkte til Rom. Der er planmæssig afgang kl. 10,20 fra København. Deltagere med provinstilslutning får direkte besked

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 28. april 2. maj 2014... Mandag:

Livsnyderrejse til Rom den 28. april 2. maj 2014... Mandag: Livsnyderrejse til Rom den 28. april 2. maj 2014.... Mandag: Flyafgang fra Danmark: Vi flyver direkte til Rom. Der er planmæssig afgang kl. 10,20 fra København. Deltagere med tilslutning fra f.eks. Ålborg

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 22. - 26. september 2015... Tirsdag:

Livsnyderrejse til Rom den 22. - 26. september 2015... Tirsdag: Livsnyderrejse til Rom den 22. - 26. september 2015.... Tirsdag: Flyafgang fra Danmark: Vi flyver direkte til Rom. Der er planmæssig afgang kl. 10,20 fra København. Deltagere med tilslutning fra f.eks.

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 2. 6. maj 2014... Fredag:

Livsnyderrejse til Rom den 2. 6. maj 2014... Fredag: Livsnyderrejse til Rom den 2. 6. maj 2014.... Fredag: Flyafgang fra Danmark: Vi flyver direkte til Rom. Der er planmæssig afgang kl. 10,20 fra København. Deltagere med tilslutning fra f.eks. Ålborg og

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den oktober 2012

Livsnyderrejse til Rom den oktober 2012 Livsnyderrejse til Rom den 22. 26. oktober 2012. Mandag, d. 22. oktober Flyafgang fra Danmark: Vi flyver til Rom med SAS over Kastrup og der er planmæssig afgang kl. 7,55 fra Aalborg. Husk at mødetid i

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 8. 12. april 2010

Livsnyderrejse til Rom d. 8. 12. april 2010 Livsnyderrejse til Rom d. 8. 12. april 2010 Torsdag, d. 8. april Flyafgang fra Danmark: Vi flyver direkte til Rom. Der er planmæssig afgang kl. 11,35 fra Billund og fra København kl. 10,35. Husk at mødetid

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 26. 30. september 2016... Mandag:

Livsnyderrejse til Rom den 26. 30. september 2016... Mandag: Livsnyderrejse til Rom den 26. 30. september 2016.... Mandag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afrejse med fly fra Kastrup lufthavn kl. 10,00. Deltagere med provins-tilslutning modtager orientering

Læs mere

REJSEFORSLAG. Rejser til Costa del Sol. Malaga / Costa Del Sol 27/4 4/ John Gædicke (telefon ) REJSEMÅLET REJSEMÅL: PERIODE: Spanien

REJSEFORSLAG. Rejser til Costa del Sol. Malaga / Costa Del Sol 27/4 4/ John Gædicke (telefon ) REJSEMÅLET REJSEMÅL: PERIODE: Spanien REJSEFORSLAG REJSEMÅL: PERIODE: KONTAKTPERSON: Malaga / Costa Del Sol 27/4 4/5-2019 John Gædicke (telefon 70 70 10 51) REJSEMÅLET Rejser til Costa del Sol Spanien Det skønne klima og fine sandstrande har

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den oktober Søndag:

Livsnyderrejse til Rom den oktober Søndag: Livsnyderrejse til Rom den 27. 31. oktober 2013.... Søndag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afgang kl. 8,25 fra København. Deltagere der rejser med tilslutning fra provinsen får direkte besked

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Monaco Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Monaco Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Monaco Baseret på 20 deltagere Monaco er et fyrstedømme beliggende på nordkysten af Middelhavet. Landets officielle navn er Principauté de Monaco. Fyrstedømmet er geografisk omgivet

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek

Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek Belek - et paradis for golfelskere! Selvom golf er en forholdsvis ny aktivitet i Tyrkiet, har landet - eller rettere Belekområdet mellem Antalya og Alanya ud til Middelhavet

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken

Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken Grupperejse Landbosenior Nordsjælland Fra den 2.9-9.9.2017 Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken Toscana er balsam for kunst- og naturelskeres sjæle med sine uovertrufne rigdomme af

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris/Lyon Baseret på 130 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris/Lyon Baseret på 130 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris/Lyon Baseret på 130 deltagere Lyon har i mange år haft ry som den hemmelige storby, der var sig selv nok, men nu bejler byen til turister, som ellers har tabt deres hjerte til

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Kl. 15.00 er der transfer retur til vort hotel. Aften: La Bohème (Puccini) Arenaen kl. 21.15. Transfer en time før forestillingen og retur efter.

Kl. 15.00 er der transfer retur til vort hotel. Aften: La Bohème (Puccini) Arenaen kl. 21.15. Transfer en time før forestillingen og retur efter. Fløng Operaforening Att. Per Fuhrmann Askevangen 62, Fløng 2640 Hedehusene Telefon: 30893420 Telefax: Mobiltelefon: E-mail: opera@mail.dk 26. oktober 2010 Riis Rejsers reference: SSO1082511 Bekræftelse

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Berlin Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Berlin Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Berlin Baseret på 20 deltagere Berlin er en levende og dynamisk storby man hurtigt kan forelske sig i. Byen er fyldt med et myldrende menneskeliv og en spændende arkitektur. Berlin

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere Kangerlussuaq (da. Søndre Strømfjord) er en by i Vestgrønland beliggende ved enden af fjorden af samme navn. Kangerlussuaq er Grønlands største

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 19. 23. oktober 2015... Mandag:

Livsnyderrejse til Rom den 19. 23. oktober 2015... Mandag: Livsnyderrejse til Rom den 19. 23. oktober 2015.... Mandag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afgang kl. 10,00 fra København. Deltagere der rejser med tilslutning fra provinsen får direkte besked

Læs mere

Italien. Rom og Amalfikysten. Telefon En rejse igennem Roms kulturskatte og Amalfis smukke kyststrækning

Italien. Rom og Amalfikysten. Telefon En rejse igennem Roms kulturskatte og Amalfis smukke kyststrækning Telefon 47 16 12 20 Italien En rejse igennem Roms kulturskatte og Amalfis smukke kyststrækning Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Telefon 47 16 12 20 En rejse igennem Roms

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere I Blekinge län, ca. 2½ times kørsel fra København er Snärjeskogen beliggende lige på grænsen til Sveriges sydligste

Læs mere

Toscana - Rom - Sorrento, 8 dage

Toscana - Rom - Sorrento, 8 dage Toscana - Rom - Sorrento, 8 dage Fly Italiens højdepunkter samlet i en rejse Afgang: 11. oktober 2015 Italien Oplev Toscana, Pisa, Firenze, Rom, Napoli, Pompei og Amalfikysten i en og samme rejse. 2 nætter

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Æventyrlige Italien September 2018

Æventyrlige Italien September 2018 Æventyrlige Italien 11.-18. 18. September 2018 - rejser siden 1986 Tidligere var det populært blandt kulturpersonligheder fra mange lande at tage på dannelsesrejse til Italien. Landets glorværdige historie

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019.

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. På denne rejse til England vil temaet være»antik og The«, hvor vi bor i byen Oxford, og her vil vi begynde vores rejse

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Rovaniemi Baseret på 84 deltagere

Inspiration Rejsemål: Rovaniemi Baseret på 84 deltagere Inspiration Rejsemål: Rovaniemi Baseret på 84 deltagere Byen Rovaniemi er en oase midt i den arktiske vildmark, hvor kultur, vilde aktiviteter og eventyr mødes. Rovaniemi er den administrative hovedby

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Gourmet rejse til Italien

Gourmet rejse til Italien Gourmet rejse til Italien Grupperejse fra den 22.10 28.10 7 dages spændende rejse til Italien, hvor der bliver tid til at smage gode vine, spise gourmet mad, finde trøfler og shoppe På denne kulinariske

Læs mere

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018 Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, 22. 27. oktober 2018 Andalusiens hovedstad Sevilla er indbegrebet af spansk kultur. Her findes en skøn blanding af historie, solskin, flamenco

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d april Mandag:

Livsnyderrejse til Rom d april Mandag: Livsnyderrejse til Rom d. 13. 17. april 2020. Mandag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afrejse med fly fra Kastrup lufthavn kl. 10,05. Deltagere med provins-tilslutning modtager direkte orientering

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 27. april 1. maj 2015... Mandag:

Livsnyderrejse til Rom den 27. april 1. maj 2015... Mandag: Livsnyderrejse til Rom den 27. april 1. maj 2015.... Mandag: Flyafgang fra Danmark: Vi flyver direkte til Rom. Der er planmæssig afgang kl. 10,20 fra København. Deltagere med tilslutning fra f.eks. Ålborg

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Bornholm Baseret på 16 deltagere

Inspiration Rejsemål: Bornholm Baseret på 16 deltagere Inspiration Rejsemål: Bornholm Baseret på 16 deltagere Bornholm er sammen med Ertholmene - Danmarks østligste ø. Den ligger langt ude i Østersøen mellem Sverige og Polen. Takket være beliggenheden har

Læs mere

Vinrejse - Brunello og Chianti

Vinrejse - Brunello og Chianti Vinrejse - Brunello og Chianti Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.595,- Højdepunkter Toscanske vinoplevelser Seks spændende besøg på lokale vingårde De store vine, Vino Nobile

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den maj 2017

Livsnyderrejse til Rom den maj 2017 . Livsnyderrejse til Rom den 12. - 16. maj 2017 Fredag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afrejse med fly fra Kastrup lufthavn kl. 10,20. Deltagere med provins-tilslutning modtager direkte orientering

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere