Prokopis G. Kloster Gyvelvænget Esbjerg V Mobil: Mail Født d CURRICULUM VITAE.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Prokopis G. Kloster Gyvelvænget 6 6710 Esbjerg V Mobil: 20 14 85 11 Mail adresse:pgk@mprof-consulting.com Født d. 19 10-1968 CURRICULUM VITAE."

Transkript

1 Prokopis G. Kloster Gyvelvænget Esbjerg V Mobil: Mail Født d CURRICULUM VITAE. Lidt om mig selv: Som person er jeg positiv og udadvent. Og interesserer mig meget for den teknologiske udvikling. Jeg forsøger/ser den gode side ved alle mennesker. Vil altid filosofier over opgaver og livets udfordringer, og hellere bruge lidt ekstra tid, for at få en gennem tænkt resultat. I mit arbejdsliv sætter jeg høj pris på at være professional og levere kun kvalitet. Jeg er selvstændig, og ikke bange for udfordringer samt er motiveret for at lære noget nyt. I mig får I en fleksibel, stabil og imødekommende samarbejdspartner, som er udadvent og altid i godt humør. Jeg mener positivt samarbejde er et vigtigt element for at levere den bedste ydelse. I mit fritid bruger jeg tiden sammen med min familie (kone og søn) i Esbjerg, og har gjort dette siden Jeg mener at den fysiske tilstand er meget vigtig for sind og krop, og derfor holder jeg mig i fysisk god form. Jeg er født og opvokset i Grækenland men har været dansk statsborger siden midt i 90érne. Uddannelse og certificeringer: 02/ /02-06 ETC&RRACELEK (RAC søgeradar for radartekniker) 30/ /02-06 Control and warning system (IFF certificates) 01/ /08-97 Elektronikmekaniker uddannet 01/ /01-90 Radar tekniker I det Græske Marine under værnepligt 01/ /12-89 Elektronik studerende i Athen, Grækenland 01/ /12-86 Studenter eksamen på Kos, Grækenland Erhvervs erfaring:

2 01/06 06 fortsat ansat ved Værksteddanmark/Ildstøtteværksted Varde (forsvaret) Arbejder som elektronik/radarteknikere. Konsulent arbejde indenfor elektronik området. Meget bredt. Reparation af ildstøttemateriel heriblandt RAC3D søgeradar, stingermissilsystem, luftværnscentral, battericentral, Osv. Fremstilling af dokumentation, for at gøre hverdagen bedre for soldaterne i Danmark samt udlandet (Afghanistan). Dokumentationen omhandlede RAC 3D søgeradar, og betragtes som værende det bedste elektroniske dokumentation indenfor reparation af Real time management, syntheziser og signal processoren. Dokumentationen er på højeste niveau, som radarteknikerne bruger dagligt i Danmark og Afghanistan (Kabul). Rådgivning angående fejlfinding af RAC 3D søgeradar. Dette indeholder både teknisk telefon support, og support i udlandet. Heriblandt kan nævnes support i Tjekkiet på søgeradaren. Fremstilling af søgeradar hjemmeside, hvorpå rådgivning og vejledning bliver lagt på. Her kan forsvaret dagligt se status på de 10 operative RAC 3D søgeradar, og radarteknikerne kan få vejledning i deres fejlfinding på søgeradaren. Implementering af Lean ved Værksteddanmark/Ildstøtteværksted Varde. Her har jeg været på flere kursus/seminar omhandlede Lean. Jeg er Lean ambassadør ved Værksteddanmark/Ildstøtteværksted Varde. Dialog med leverandør verden rundt. Heriblandt kan nævnes Thales i Frankrig, Compomil i Sverige, CPI i USA, KMICTECH i San Jose, Osv. Daglig dialog med forsvarets brugere af diverse elektronik udstyr. Kunde kontakten er en vigtig del at arbejdet. Der lægges stor vægt på kommunikation i mellem mennesker. 01/ /06 06 Dronningens Artilleriregiment (forsvaret) Arbejdede som elektronikmekaniker. Konsulentarbejde overfor alle enheder ved Dronningens Artilleriregiment. Konsulent arbejdet omhandlede rådgivning på elektronikområdet. Her snakkes der om alle de forskellige elektronik udstyr, som forsvaret bruger. Virke som kontrollant i forbindelse med afholdelse af Vedligeholdelses Teknisk Eftersyn. Eftersyn, fejlfinding og reparation på faglige materiel typer, div. Radiomateriel, elektronikudstyr, skydedatamater, telefonmateriel, stinger luftværnsmissil system, termiske scannere, laser afstandsmålere, C-detektorer, akustiske C-alarmer, VO målere og generatorer. Ansvar for den korrekte udførelse af egen opgaver, herunder fastlæggelse/valg af reparations metode, nødvendigt reparations omfang samt rekvisition af nødvendige reservedele.

3 Daglig dialog med forsvarets brugere af elektronikudstyret. At være service minded var en stor del af jobbet. 01/ /03-04 Gamagica A/S ASTRA Games Service og klargørelse af Astra spilleaut. Test af software og hardware rettet fabrikation og konstruktions fejl. Test-service af online system til Told og Skat med automater. Har været med til at opbygge demo stander til åbent hus. Opbygge kunde og leverandør kontakt PR opgave for firma. 01/ /12-03 Teleservice Esbjerg Jeg har i perioden 1995 til november 2003 været ansat hos Teleservice Esbjerg, som er et autoriseret værksted for garantiservice af bl.a. Nokia og Motorola radioanlæg. Arbejdsopgaverne bestod af fejlfinding og fejlretning på komponentniveau, lagerstyring, service samt personlig og telefonisk support af trådløs/gsm telefoner, mobilfax og radioer. Af specialopgaver stod jeg for opbygning af PC-styret lasershow og opbygning samt fejlfinding af PLC-anlæg til landbruget. Til løsning af arbejdsopgaverne anvendte jeg bl.a. PC-simulerede instrumenter og internet. Desuden installerede jeg radio- og mobilanlæg samt foretog fejlfinding og fejlretning af installationer. I forbindelse med arbejdsopgaverne deltog jeg i relevante kurser, som jeg fik kursus bevis på. Teleservice fik autorisation på at udfører forskellige garanti service, på grund af min deltagelse på diverse kursus i indland/udlandet. Her kan der nævnes følgende: Nokia i Finland (TME-3 advance level på komponent niveau), POSIO mobilfax (PM-80/FX-1), Panasonic DECT, Bosch DECT i Tyskland, Telia CDX/DECT central. Kunder og samarbejdspartnere var fra Danmark og resten af Europa. I forbindelse med udenlandske kunder foregik kommunikationen på engelsk. Jeg var koordinator og kontaktperson i opstart og etablering af Teleservice International Hellas i Grækenland hvilket var en god erfaring. Indenfor erhvervstelefoni f.eks. DECT-systemer (celleopbygning) var jeg konsulent på plejehjem og industri virksomheder samt for TDC s kunder. I den forbindelse afholdte jeg kursus, i brug af trådløs telefoni, for slutbrugere.

4 01/ /12-94 Esbjerg Elektronik Under min ansættelse hos Esbjerg Elektronik foretog jeg fejlfinding og fejlretning af tv/hus installationer, satellit modtager/parabol og tv-apparater. Kunde og el. sælger support. Tilrettelæggelse af den daglige drift af service og afhentnings opgaver. 01/ /12-92 Halberg cykler i Esbjerg Service/reparation af cykler og diverse handicap hjælpemidler. Vejledning af vores kunder Kommunikeret med kunderne så deres behov, bliver dækket med det korrekte udstyr inden for et bredt område. 01/ /12-90 Græske Marine Jeg aftjente min 12 mdr s værnepligt ved den græske marine. Hér stod jeg bl.a. for vedligehold og reparation af marineradar og kommunikationsudstyr. Hvilket var en lærerig og spændende periode. Mit ansvar var på driftsikkerhed også ved Radar på grænser område mellem Grækenland og Tyrkiet 01/ /12-88 Græsk Teknisk skole Grundlæggende elektronik for apparater og installationer. SW og Hardware test. 01/ /12-86 Græsk gymnasium på Kos. Jeg valgte efter niende klasse at tage 3 år på gymnasium. Jeg tog en linje som hedder general. Den linje gav adgang til academy/universit niveau. Hovedfag var: Filosofi, historie, matematik, kemi og fysik. 01/ /11-89 Turist Branche på Kos. I denne periode arbejdede jeg hver sommer parallel med min uddannelse, som fejedreng og tjener.

5 Jeg arbejdede også indenfor service branchen, med vedligeholdelse af knallerter/motorcykler ved udlejningsfirmaer. Jeg havde i denne periode meget kundekontakt. Formålet var at dække kundernes behov. Jeg stod også for at udarbejdelse af aftaler med informationskontoer. Kurser og efteruddannelse: ThalesRaytheon Januar 2006, Karup DK Uddannelse som radarteknikere, samt kunne lave hardware/software-service og optimering på Thales RAC 3D søgeradaren. Varighed for kursus/uddannelse var 12 uger. Terma CWS flex marts 2006, Varde DK Opbygning af luftværnscentral, samt kunne lave hardware/software service og optimering på LVC. Varighed for kursus var 2 dage. ThalesRaytheon februar 2006, Varde DK Kende IFF warnings systemets opbygning, samt kunne lave hardware/software service og optimering på systemet. Varighed for kursus var 4 dage. Terma CWS flex marts 2005, Aarhus DK Teknisk kursus i Control and Warnings System. Fejlfinding og service indeholdt hardware/software. Varighed for kursus var 3 dage. RACAL november 2004, Aalborg DK Marconi/IFR februar 2005, Aalborg DK Kunne lave hardware/software service og optimering på de radiosystemer tilhørende 2061 serien. Varighed for kursus var 3 uger. Lærer at bruge de nye måle instrumenter og anvende nyest måleteknik. Varighed for kursus var 5 dage. Kirk/Siemens august 2000, Vejen DK

6 Installation og fejlfinding af DECT produkter til erhverv. Kursus indeholdt kundesupport/instruktion. SW/HW implementering så det passede til kundens behov. Varighed for kursus var 3 dage. GSM/DCS januar 2000, Kolding DK Systemstruktur for GSM-900/DCS Talekodning, kanalkodning og interleaving. TDMA system og kanal struktur. Synkronisering til nettet. Identifikation SIM-kort og kryptering. Broadcast og signalerings-kanal. Målerapporter, powerkontrol og time advance parametre. Datatransmission, HSCSD, GPRS og EDGE. Bluetooth og gennemopladelige batterier teknologi. Varighed for kursus var 8 uger.

Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer

Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer Vi vil gerne præsentere nogle fantastiske medarbejdere, som vi desværre er nødt til at tage afsked med. Se her, hvad de kan tilbyde din virksomhed. Ring

Læs mere

Indholdet i ansøgningen

Indholdet i ansøgningen Indholdet i ansøgningen Hvad skal en skriftlig jobansøgning indeholde? Hvilket sprog skal du bruge? Hvordan kan du sætte ansøgningen op? En skriftlig ansøgning bør indeholde: Indledning (Overskrift) Salg

Læs mere

Uddannelser på technology College Aalborg

Uddannelser på technology College Aalborg Uddannelser på technology College Aalborg Automatik og proces Data og kommunikation Frontline pc-supporter Elektriker Elektronik og svagstrøm Industrioperatør Mød vores vejledere! I denne brochure kan

Læs mere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Når ting skal løftes, flyttes, vendes og drejes... Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Christian Jensen fik sin uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker i 1993 og fik i

Læs mere

Kære antenneforeninger

Kære antenneforeninger ContentCo skal være dem, der sætter agendaen. Det vil være tv, der både nu og senere, er skabt af antenneforeningerne til antenneforeningerne. ContentCo vil være dem, som får det gamle BoxDanmark til at

Læs mere

Rybners Kursuscenter. fleksibel og engagerende efteruddannelse PROFILFOLDER

Rybners Kursuscenter. fleksibel og engagerende efteruddannelse PROFILFOLDER PROFILFOLDER Rybners Kursuscenter fleksibel og engagerende efteruddannelse Svejsning On-/offshore L-AUS & el Ledelse & teamudvikling CAD & konstruktion Regnskab & økonomi Salg IT KURSUSCENTER Svejsning

Læs mere

Gode råd. til jobsøgning. - til medlemmer over 50 år

Gode råd. til jobsøgning. - til medlemmer over 50 år Gode råd til jobsøgning - til medlemmer over 50 år Hvorfor denne pjece? Denne pjece har til formål at formidle en række gode råd om jobsøgning til medlemmer over 50 år. Disse råd er opstået i forbindelse

Læs mere

Kompetence CV. 2007-2012: VoIP tekniker, TDC Operation Voice VoIP Teknisk support: support på TDC bredbåndstelefoni løsninger, Wireless LAN

Kompetence CV. 2007-2012: VoIP tekniker, TDC Operation Voice VoIP Teknisk support: support på TDC bredbåndstelefoni løsninger, Wireless LAN Kompetence CV RESUME Jeg er en mand på 41 år med ca. 15 års erfaring inden for IT branchen, hvoraf de sidste 11 år har været inde for internet og tele branchen. Primært har jeg varetaget funktioner inden

Læs mere

Ole D. Nielsen. Ansættelser (uddybes efterfølgende) :

Ole D. Nielsen. Ansættelser (uddybes efterfølgende) : CV Ole D. Nielsen Ansættelser (uddybes efterfølgende) : 2007-2010 Underdirektør, med ansvar for IT. Bladkompagniet as. 2004-2007 IT-Chef. Bladkompagniet as. 2001-2004 Afdelingsleder for IT-infrastrukturgruppen.

Læs mere

MASKINDIREKTIVET I VIRKELIGHEDENS VERDEN

MASKINDIREKTIVET I VIRKELIGHEDENS VERDEN MASKINDIREKTIVET I VIRKELIGHEDENS VERDEN Kurser i maskin- og el-sikkerhed Efterår 2012 & Forår 2013 Introduktion til Maskindirektivet og CE-mærkning CE-mærkning af maskiner og anlæg Sikkerhedsfunktioner

Læs mere

Analyse af efteruddannelsesbehov for elektronikfagteknikere og radio-tv-fagteknikere

Analyse af efteruddannelsesbehov for elektronikfagteknikere og radio-tv-fagteknikere Analyse af efteruddannelsesbehov for elektronikfagteknikere og radio-tv-fagteknikere Svend Jensen ERA Erhvervspædagogisk Rådgivning & Analyse Januar 2010 Indholdsfortegnelse Indledning. 3 1. Metode.. 4

Læs mere

- Et brugerdrevent innovationsprojekt

- Et brugerdrevent innovationsprojekt - Et brugerdrevent innovationsprojekt Viden om demens i hjemmet Hands-on erfaringer er bedre end 100 PowerPointslides Vi vil gerne være med! En øjenåbner for demens koordinatoren Deltagere og partnere

Læs mere

CURRICULUM VITAE (Livsforløb)

CURRICULUM VITAE (Livsforløb) Resumé Jeg har mere end 30 års erfaring som Elektronikteknolog indenfor svagstrømselektronik (analog og HF) og IT-området. Mine hidtidige jobfunktioner spænder fra omfattende software- og hardwareudvikling,

Læs mere

HPKOMPETENCE CENTER MØD HP TEAMET >>

HPKOMPETENCE CENTER MØD HP TEAMET >> MØD HP TEAMET >> Seeing is believing Leder Kære kunder og samarbejdspartnere, Da jeg skulle skrive denne leder til dette nye HP kompetence magasin, var jeg ikke i tvivl om hvad den skulle handle om. I

Læs mere

SommerCamp 2014. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler

SommerCamp 2014. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler SommerCamp 2014 Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler 1 SommerCamp 3 ugers højskole for 1.500 kr. 3 gode grunde til at tage på SommerCamp Studieforberedelse Vejledning Fællesskab 3 højskoler afholder

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

FØLG DIN INTERESSE VÆLG EN FAGLIG UDDANNELSE

FØLG DIN INTERESSE VÆLG EN FAGLIG UDDANNELSE aarhustech.dk TEKNISK SKOLE FØLG DIN INTERESSE VÆLG EN FAGLIG UDDANNELSE Nye muligheder MOTION HVER DAG, FLERE EUX-MULIGHEDER, MERE OG BEDRE UNDERVISNING OG STØRRE UDDANNELSES- GARANTI 2 aarhustech.dk

Læs mere

BILAGSRAPPORT WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS

BILAGSRAPPORT WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS BILAGSRAPPORT WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS MMD EAL 4. SEMESTER AFGANGS EKSAMEN Af merwais Sarwari, Muharrem Karakaplan, Diar Baker Ahmad & Yrsa Jensen Vejleder: Thomas Jessen Bivejleder:

Læs mere

1 / 2 / 3 skridt til fleksjob. Ni historier om at finde sit eget fleksjob

1 / 2 / 3 skridt til fleksjob. Ni historier om at finde sit eget fleksjob Ni historier om at finde sit eget fleksjob Ni historier om at finde sit eget fleksjob Jan opsøgte lokale arbejdspladser og fik fleksjob via en bekendt.... side 4 Jeg har et fleksjob som pedelmedhjælper

Læs mere

Når døre åbnes INTEGRATION OG MANGFOLDIGHED I ORD OG TAL

Når døre åbnes INTEGRATION OG MANGFOLDIGHED I ORD OG TAL Når døre åbnes INTEGRATION OG MANGFOLDIGHED I ORD OG TAL Når døre åbnes INTEGRATION OG MANGFOLDIGHED I ORD OG TAL Forord For første gang i næsten 100 år oplever Danmark, at den erhvervsaktive del af befolkningen

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

C.F. Nielsen. Nyhedsbrev Marts 2012. C.F.Nielsen A/S, Solbjergvej 19, DK-9574 Baelum. Højdepunkter:

C.F. Nielsen. Nyhedsbrev Marts 2012. C.F.Nielsen A/S, Solbjergvej 19, DK-9574 Baelum. Højdepunkter: Højdepunkter: Markedsudvikling øget aktivitetsniveau. Nye markeder Nye løsninger Udstillinger Service Nye produkter Teknologi projekter Ændring i ejerforhold Markedsudvikling øget aktivitetsniveau Den

Læs mere

Fri til frivilligt arbejde. Evaluering af Skandias Idéer for Livet Ambassadører

Fri til frivilligt arbejde. Evaluering af Skandias Idéer for Livet Ambassadører Fri til frivilligt arbejde Evaluering af Skandias Idéer for Livet Ambassadører November 2007 Indhold 1. Introduktion... 3 1.1 Idéer for Livet Ambassadører... 3 1.2 Skandias motivation... 4 2. Evaluering

Læs mere

Kursuskatalog - Speditørskolen

Kursuskatalog - Speditørskolen Kursuskatalog - Speditørskolen Uddannelsesvejen er lagt Uddannelse og kompetenceudvikling er to af nøgleordene der skal sikre vores fremtid og vores branche. Kravene fra vores kunder stiger, og udenlandske

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

FAGRETNINGER GRUNDFORLØB

FAGRETNINGER GRUNDFORLØB FAGRETNINGER GRUNDFORLØB I GANG MED EN ERHVERVSUDDANNELSE! Skal du måske starte på en erhvervsuddannelse? Eller en EUX? Begge uddannelser giver dig mulighed for at søge faglært arbejde, starte egen virksomhed

Læs mere

Hvis du kunne tænke dig en dag med en studieambassadør, så læs deres beskrivelser nedenfor. De glæder sig til at høre fra dig!

Hvis du kunne tænke dig en dag med en studieambassadør, så læs deres beskrivelser nedenfor. De glæder sig til at høre fra dig! Mød en studieambassadør! VIA Campus Horsens har et helt hold af internationale studieambassadører der står klar til at møde dig! De kan vise dig rundt i Horsens eller på VIA, de kan fortælle om deres uddannelse,

Læs mere

SommerCamp 2015. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler

SommerCamp 2015. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler SommerCamp 2015 Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler 1 2 SommerCamp 3 ugers højskole for 1.500 kr. 3 gode grunde til at tage på SommerCamp Studieforberedelse Vejledning Fællesskab 3 højskoler

Læs mere

Jobprofiler og uddannelsesstrukturer i overfladebehandlingsbranchen

Jobprofiler og uddannelsesstrukturer i overfladebehandlingsbranchen Jobprofiler og uddannelsesstrukturer i overfladebehandlingsbranchen Analyserapport Maj 2012 Mærsk Nielsen HR Jystrup Bygade 4 4174 Jystrup Tlf. 35 13 22 77 E-mail: lizzie@maersk-nielsen.dk www.maersk-nielsen.dk

Læs mere