Oktober årg. Nr. 4 P-POSTEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oktober årg. Nr. 4 P-POSTEN"

Transkript

1 Oktober årg. Nr. 4 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS

2 PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober ÅRGANG NR. 4 Kære alle sammen! Nu falmer skoven trindt om land og efterår og vinter stunder til Så gik den sommer - men sikke n sommer. Sol, varme og lys! Det har været noget vi kunne bruge til noget. Det har været rigtig dejligt og vi har vist alle nydt det i fulde drag - og det fortsætter ind i en forrygende skøn sensommer. Nyd det - nyd det mens den er her. Snart er det efterår, bladene falder, vinteren er over os inden vi ved af det - vi går den mørke tid i møde, men vi kan stadigvæk tænke på de gode sommerdage, som nu i den kolde og mørke tid kommer os til gavn. STOF TIL EFTERTANKE.. Det er ikke så længe siden jeg fik et brev fra min søster. Et brev - ja, for nu at være helt ærlig, så var det altså en - og på computeren! - men et brev var det. Et brev, der lige et øjeblik fik organerne til at sitre lidt i kroppen. NU SKAL I BARE HØRE HVAD HUN SKREV: Folk over 30 burde være døde! Ja, det skrev hun.. Nå da, det må jeg nok sige! Hvad var hun ude på? Hun er da over 30 og det er jeg da også - og mine brødre er det også. Jeg tog mod til mig og læste videre - og fandt så ud af, at hun havde jo nok ret - jeg burde nok være død, men det er jeg da heldigvis ikke - ikke nær! Min søster skrev blandt andet: Ifølge dagens lovgivere og bureaukrater burde de af os, som var børn i 40 erne, 50 erne, 60 erne ja, og til og med tidligt i 70 erne ikke have overlevet. Fordi: Vores børnesenge var malet med bly baseret maling! Vi havde ingen børnesikring på medicinflasker, på døre eller skabe og når vi cyklede bar ingen af os hjelm. Og vi brændte røven på kakkelovnen tidligt om morgenen.

3 Som børn kørte vi i biler uden sikkerhedsseler eller airbags - ja, jeg husker, at min bror og mig sad i kassen bag i folkevognen og kikkede ud af to små ruder. Og det at sidde på ladvogn en varm sommerdag var altid en speciel nydelse. Eller helt øverst på hølæsset. Vi drak vand direkte fra haveslangen og ikke af flasker. UHA skræk og rædsel! Størstedelen af folk røg som skorstene - uhadada! Vi spiste brød med smør og puddersukker, drak sodavand med sukker i, men blev aldrig overvægtige, fordi vi altid var ude at lege! Vi delte gerne en sodavand med andre og drak af samme flaske - ja, og uden at nogen rent faktisk døde af det! Vi brugte timer på at bygge sæbekassebiler af ting, der var kasseret, og vi ræsede i fuld fart ned ad bakken bare for så at finde ud af, at vi havde glemt at sætte bremser på av av for f..! Og vi kælkede ned ad bakken mod åen og drønede over uden at vide om isen kunne bære. Løb på skøjter helt ud til stranden ja, og videre ud. Vi sejlede på store isflager på det dybe vand. Vi legede med døden uden at vide det. Vi tog hjemmefra tidligt om morgenen for at lege ude hele dagen - både sommer og vinter - og kom først hjem, når det blev mørkt. Ingen kunne få fat i os hele dagen - ingen mobiltelefon! Vi havde ingen Playstations, Nintendo 64 eller X-boxe - og hvad det hedder alt sammen - i det hele taget ingen TV-spil, ikke 99 TVkanaler, ingen videofilm eller DVD, surround sound, mobiltelefoner, hjemme computere eller chatrooms på internettet. MEN vi havde venner! Ja, vi havde. Vi gik ud og fandt dem! Gjorde vi! Vi faldt ned fra træer, hvor der ikke var lovbefalet faldunderlag, skar os, brækkede arme og ben, slog tænder ud, men ingen blev sagsøgt OG VI OVERLEVEDE STADIGVÆK! Det var uheld - ingen andre kunne få skylden for det - kun os selv. Husker du ikke også uheldene? Vi sloges, blev gule og blå og uvenner og lærte at komme over det og blive venner igen! Vi fandt på lege med pinde og tennisbolde og snurretoppe, legede røvere og soldater, indianere og cowboys, skød med bue og pil, vi spiste jord og græs!

4 Til trods for advarslerne var det ikke mange øjne, der blev stukket ud, græsset voksede ikke inden i os resten af vores liv. Vi cyklede og gik hjem til hinanden, bankede på døren, gik lige ind og blandede os i samtalen. Nogle elever var ikke så kvikke som andre i skolen, og så måtte de gå et år om - frygteligt! Denne generation har fostret nogle af de mest risikovillige - de bedste problemløsere og investorer nogensinde. De sidste 50 år har været en eksplosion af nyskabelser og nye ideer. Vi havde frihed, fiaskoer, succes er og ansvar, og vi lærte at forholde os til det alt sammen. OG DU ER EN AF DEM! skrev min søster. Og tror I ikke, at vi alle kan nikke genkendende til det min søster skrev.? Orientering i det foregående kvartal I juli var der sommerferie. Og den blev nydt i fulde drag, og der blev ladet op til efterår og vinter. UDFLUGT Så gentog vi succe en og tog på udflugt sammen med Thorum til Borrislejren og Skjern Enge. Den 20. august kl afgik bussen fra Breum Brugs. En dobbeltdækkerbus var det for vi var rigtig mange, som var med. Turen gik sydvest over til Borrislejren. I Astrup - lige før Borris samlede vi Niels Christoffersens bror Ivar op. Han skulle guide os igennem landskabet SKJERN ENGE m.m. Ved Hovedvagten til Borrislejren stod kaptajn Heine S. Nielsen og tog imod os. Heine er sikkerhedsofficer i Borrislejren og dermed med til at forvalte aktiviteterne i området. Desværre var der skarpskydning i terrænet så vi kunne ikke komme ind i midten - men Heine tog os med på en spændende og smuk tur rundt om terrænet. Vi fik fortalt Borrislejrens historie, terrænets flora og fauna samt terrænets benyttelse. Der var et særdeles smukt vejr, så der var rig mulighed for at få gode oplevelser.

5 Efter en spændende oplevelse kørte vi til Tarm og spiste en fortræffelig middag på Bechs Hotel. Godt mad - og nok af den - fin betjening. Alt sammen tip top! Så tog Ivar over og gav en fin guidet tur til Mads Rahbek, som bor ved engene. Mads gav os en særdeles flot fortælling om slægtens historie og forholdene igennem tiderne i området. Medens Mads fortalte historien var andre med Ivar ude ved Skjern Å, hvor han levende berettede om Skjern Å projektet. Fra Mads Rahbek kørte vi over Lønborg og Lønborg Kirke til Skavenhus, ved Ringkøbing Fjord, her skulle vi drikke eftermiddagskaffe. Ivar fortalte hele tiden levende og interessant og landskabet vi kørte igennem. Det fine vejr var med til at gøre oplevelsen rigtig stor, og det var da også med besvær vi fik alle op i bussen igen. Herfra gik turen tilbage over Lønborg og Skjern Å med udsigt over det nye store vådområde med det store og rige fugleliv. Videre gik det mod Skjern. Her tog vi afsked med Ivar og stak næsen hjemefter - en stor oplevelse rigere. Onsdag den 4. september - skulle der have været foredrag med Ulrik Pilemand. Ulrik Pilemand er orlogspræst og har været med Fregatten Absalon på togt til Adenbugten for at forhindre piraterne i at udøve deres virksomhed. Desværre var der kun 7 personer der havde tilmeldt sig foredraget, så vi besluttede os til at aflyse. Det var en skam for jeg tror vi kunne have fået en god oplevelse. Tirsdag den 24. september - tog vi til Feggesund og fik stegte ål. 32 forventningsfulde medlemmer steg i bussen kl og med højt humør og i det flotteste sensommervejr man kunne tænke sig (nu er det jo også mig, der sørger for vejret?) kørte vi mod Feggesund. Det var en pragtfuld køretur op over Nordmors, hvor Feggeklit hævede sig højt over fjorden. Vi blev vel modtaget på kroen, og efter vi var budt velkommen og sunget den traditionelle servietsang blev der serveret ål i lange baner. Medens vi spiste de stegte ål og drak kaffe oplevede vi en meget

6 smuk solnedgang, hvor himlen flammede i mange smukke farver. Godt mætte og veltilpas ankom vi til Breum kl. ca Tak for en dejlig tur alle sammen. Orientering om næste kvartals arrangementer Den 23. oktober kl mødes vi i Kulturcenter Østsalling til en hyggeeftermiddag. Marinus kommer med hans harmonikaorkester og spiller op. Vi vil synge, fortælle historier og råhygge os igennem eftermiddagen. Vi håber på, at det må blive en god eftermiddag, så bare op af lænestolen og kom og vær med. VI SES. DENNE GANG SKAL I TILMELDE JER HOS ERIK TLF / GENERALFORSAMLING I KONTAKTRÅDET Den 5. november er der generalforsamling i kontaktrådet. Se annoncering og opslag. Jeg synes I skal møde op til dette. I skal jo tænke på, at KONTAKTRÅDET er til for jer. Det er kontaktrådets opgave at styrke de ældres livskvalitet. Dette gøres bl.a. ved samarbejde med frivillige foreninger, ved samtaler og ved at tage initiativ som kan gavne de ældre såvel på plejecentrene som ældre i området. Se opslag og annoncering. Den 20. november er der BANKOSPIL. Traditionen tro afholder vi det årlige bankospil. Husk der er gløgg og æbleskiver, når I kommer. Midt i spillet holder vi en lille kaffepause. Vi håber på mange fine præmier så mød op og vær med i spillet. HUSK TILMELDING! Den 29. november er der Adventsfest. Det er ØSTSALLING PENSIONISTFORENING, der står dette arrangement i år. Vi har ikke dette helt på plads endnu. Vi havde håbet på Lise Hove som hovedtaler, men det er vi ikke sikre på endnu. I kan dog være helt sikre på, at vi nok skal arrangere noget, som er både underholdende og interessant. Der vil blive annonceret og opsat plakater, så hold øje og: HUSK TILMELDING!

7 Kørselsordning i forbindelse med arrangementer. Kører stadig for jer, der har behov for det. Sig det til, når I melder jer til arrangementerne. Så kører ældremotion igen. Der er mange, som har taget imod tilbuddet og der er plads til flere. Vi holder det på et plan så alle kan deltage. Det foregår hver tirsdag formiddag fra kl Der startes med 30 min. gymnastik derefter 30 min. seniordans - så er der kaffe og te og en sang. Derefter er der forskellige slags spil som man kan deltage som man nu har lyst til. Prisen for alt dette er kun kr. 400,00 om året - og så må man også benytte motionscenteret! - det er da noget! Syn s I ikke? Så vel mødt - i det nye år starter 1. oktober - men I kan sagtens nå det endnu! GENERALFORSAMLING bliver den 22. januar Se nærmere i annoncering og opslag. VITSER (Lune Jyder o.a.) OPSKRIFT Her er en lille opskrift, som stadigvæk er gældende og bør bruges hver dag! OPSKRIFT PÅ EN GOD DAG 4 spsk. glæde 5 gode venner 8 små chokoladestykker 3 kopper kaffe 7 tsk. omtanke 1 stor portion humor 30 min. motion 1,5 liter underholdning En stor dosis latter Alt krydres med forståelse og komplimenter..og serveres gerne med en kold øl Velbekomme og ha en go da..

8 NATURENS MYSTERIER! Læreren spurgte sine elever om de ikke syntes, at det var fantastisk at en lille kylling selv kunne komme ud af ægget! - Det ved jeg da ikke, svarede lille Peter, jeg synes da det er mere fantastisk, hvordan den kommet derind. GIFTES? Det varede længe inden du og Birthe giftede jer. - Ja, vi syntes vi skulle have faste indtægter først. - Og det har i så fået nu? - Ja, vi har begge to fået folkepension! PENSIONERET - Nå Willy, hvordan er det så at være pensioneret? - Hyggeligt du, hyggeligt - men man savner jo fridage og ferier. BESTYRELSEN Formand Erik Søndergaard eriksoe@privat.dk Næstformand Harry Kusch harrykusch@gmail.com Sekretær Marie Jakobsen mariejak@live.dk Best. medlem Estrid Egeberg estridegeberg@yahoo.dk Best. medlem Gerda Holmboe gerdaholmboe@yahoo.dk Kasserer Niels Kristoffersen niels_k@os.dk I kan også finde os på vores hjemmeside:

Nyhedsbrev Efterår 2017

Nyhedsbrev Efterår 2017 Nyhedsbrev Efterår 2017 1 Indhold Nyt fra skolen - fra sommer til efterår... 3 Til eftertanke..... 6 Kommende arrangementer på Gudenaadalen... 7 Ude for Vivaldi og Vaskekælderen er, der blevet anlagt nye

Læs mere

Juli 2013 4. årg. Nr. 3 P-POSTEN

Juli 2013 4. årg. Nr. 3 P-POSTEN Juli 2013 4. årg. Nr. 3 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Juli 2013 4. ÅRGANG NR. 3 DEMOGRAFI Byrådet i Skive Kommune besluttede i forbindelse med vedtagelsen

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April Maj 2015 3 årgang nr. 1. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. April Maj 2015 3 årgang nr. 1. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2016 7. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet Handler om NYTÅRET. NYTÅR HVORFOR HOLDER VI NYTÅR.? Nytåret er både årets

Læs mere

April 2015 6. årg. Nr. 2 P-POSTEN

April 2015 6. årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2015 6. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2015 6. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet Når vinteren rinder i grøft og i grav. JEG BLI

Læs mere

Oktober 2012 3. årg. Nr. 4 P-POSTEN

Oktober 2012 3. årg. Nr. 4 P-POSTEN Oktober 2012 3. årg. Nr. 4 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober 2012 3. ÅRGANG NR. 4 Formanden har ordet: KONTAKTRÅD For ca. 1 år siden blev der afholdt

Læs mere

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2017 8. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2017 8. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet. Nu er vi godt i gang med det nye år 2017 og det også selvom en del mennesker

Læs mere

Januar 2015 6. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2015 6. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2015 6. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2015 6. ÅRGANG NR. 1 Formanden og nytåret. Så gik der igen et år, ja, tiden går og vi

Læs mere

Juli 2015 6. årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Juli 2015 6. årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS Juli 2015 6. årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Juli 2015 6. ÅRGANG NR. 3 Formanden har ordet En yndig og frydefuld sommertid i al sin herlighed den glæder og trøster så mangen

Læs mere

Marts 2014 5. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Marts 2014 5. årg. Nr. 1 P-POSTEN Marts 2014 5. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Marts 2014 5. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet HANDLER OM TIDEN Årets første nummer af P-posten

Læs mere

Marts 2014 5. årg. Nr. 2 P-POSTEN

Marts 2014 5. årg. Nr. 2 P-POSTEN Marts 2014 5. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Marts 2014 5. ÅRGANG NR. 2 APRILSNAR Har I nogensinde hørt om denne her epokegørende opfindelse?

Læs mere

Oktober 2011 2. årg. Nr. 4 P-POSTEN

Oktober 2011 2. årg. Nr. 4 P-POSTEN Oktober 2011 2. årg. Nr. 4 P-POSTEN GRINDERSLEV - GRØNNING - THISE PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS OKTOBER 2011 2. ÅRGANG NR. 4 Fællesskab Den 30. august var der fællesaktivitetsdag,

Læs mere

Juli årg. Nr. 3 P-POSTEN

Juli årg. Nr. 3 P-POSTEN Juli 2012 3. årg. Nr. 3 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2012 3. ÅRGANG NR. 3 Formanden skriver om: SOMMERVEJRET Den ked som vinter gik sin gang.jeg

Læs mere

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS April 2017 8. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2017 8. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet. Jeg blev ringet op af Erik, som siger at formanden plejer at skrive nogle ord

Læs mere

Juli 2014 5. årg. Nr. 3 P-POSTEN

Juli 2014 5. årg. Nr. 3 P-POSTEN Juli 2014 5. årg. Nr. 3 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Juli 2014 5. ÅRGANG NR. 3 Formanden har ordet I det sidste nummer af P-POSTEN ønskede vi jer alle

Læs mere

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS April 2019 10. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2019 10. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet. Forårshilsen til medlemmerne i Østsalling Pensionistforening. Nu er de første

Læs mere

Oktober 2015 6. årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Oktober 2015 6. årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS Oktober 2015 6. årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober 2015 6. ÅRGANG NR. 4 Formanden har ordet Allerførst en stor TAK til alle for det ¾ af året 2015, som nu er gået,

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

April 2016 7. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS

April 2016 7. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS April 2016 7. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2016 7. ÅRGANG NR. 2 FORMANDEN HAR ORDET Det er forår / det er påske / det er glæde / det er forventning? Gækkebrev En

Læs mere

Januar 2013 4. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2013 4. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2013 4. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2013 4. ÅRGANG NR. 1 Denne gang vil jeg skrive om Nytåret Nu er vi gået ind i det nye

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Vinter 2017/ December - Januar - Februar

Vinter 2017/ December - Januar - Februar Vinter 2017/2018 - December - Januar - Februar Nissejagt i Stensbæk Plantage - Grønne Spirer - Spring ud i naturen Så er det blevet den 1. december, en måned som børnene glæder sig til. Fordi der plejer

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

NYHEDSBREV FEBRUAR 2015 Nr. 1. 20 års jubilæum for kætterprocesserne i Viborg af Poul Dal

NYHEDSBREV FEBRUAR 2015 Nr. 1. 20 års jubilæum for kætterprocesserne i Viborg af Poul Dal NYHEDSBREV FEBRUAR 2015 Nr. 1 20 års jubilæum for kætterprocesserne i Viborg af Poul Dal Kætterprocesserne foregik fra efteråret 1994, og blev afsluttet i januar 1995, idet 5 personer fra de to Viborgmenigheder

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Januar 2011 2. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2011 2. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2011 2. årg. Nr. 1 P-POSTEN GRINDERSLEV - GRØNNING - THISE PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2011 2. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet Den kolde vinter er over

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

April årg. Nr. 2 P-POSTEN

April årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2012 3. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2012 3. ÅRGANG NR. 2 Formanden skriver: Forår Åh ja, nu er det forår. Den norske digter

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

April 2011 2. årg. Nr. 2 P-POSTEN

April 2011 2. årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2011 2. årg. Nr. 2 P-POSTEN GRINDERSLEV - GRØNNING - THISE PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS APRIL 2011 2. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet Jeg skrev i sidste nummer

Læs mere

De 2-3 årige på grøn stue

De 2-3 årige på grøn stue Dagens Høst I september måned har alle børn i Dybbølsten Børnehave arbejdet med temaet høst. Vi har på de 3 stuer haft forskellige aktiviteter og oplevelser. Nogle af disse oplevelser vil vi dele med jer.

Læs mere

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2018 9. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2018 9. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet. ÅRET DER GIK Nu er der igen gået et år, tiden løber stærkt. Jeg har nu været

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

NYT. ÅRGANG 21. MAJ JUNI 2017 nr. 2

NYT. ÅRGANG 21. MAJ JUNI 2017 nr. 2 NYT ÅRGANG 21. MAJ JUNI 2017 nr. 2 Hørkær Nyt har været ude i nogle store tekniske vanskeligheder, men som skal være løst nu. Derfor udkommer vi først nu. Vi glæder os til at udkomme planmæssigt igen.

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

20. DECEMBER. Far søger arbejde

20. DECEMBER. Far søger arbejde 20. DECEMBER Far søger arbejde Far er hjemme fra Roskilde, og det er rart. Bare han nu kan li sit nye arbejde, men jeg ved ikke rigtigt, om jeg bryder mig om at flytte til Roskilde. Det er langt væk fra

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Dans og motion

Dans og motion Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Sept. 2014 31. årgang NR. 1 www.struerfolkedanserforening.dk Dans og motion Hvad er den bedste motion man kan få? For nogen er det en løbetur i skoven, andre

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Oktober 2014 5. årg. Nr. 4 P-POSTEN

Oktober 2014 5. årg. Nr. 4 P-POSTEN Oktober 2014 5. årg. Nr. 4 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober 2014 5. ÅRGANG NR. 4 Formanden har ordet LYSET Lyset svinder ind dag for dag, de lyse

Læs mere

Turen til Skagen maj 2019.

Turen til Skagen maj 2019. Turen til Skagen 12. - 16. maj 2019. Søndag den 12. maj: 29 seniorer startede om morgenen fra henholdsvis Radiohuset og Lyngby Stationsplads turen til Skagen. Undervejs over Sjælland blev der serveret

Læs mere

Program for sæsonen

Program for sæsonen Program for sæsonen 2017-2018 Til opslagstavlen. Vi har igen sammensat en buket af forskellige aktiviteter og arrangementer, så der er noget for enhver smag. Vi håber at I vil møde op, og dermed vise at

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn.

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. Optimisten Nr. 2 - apr. 2017 www.kggo.nu KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. 1 Tur med KGGO Sensommervejret er akkurat som ønsket til en god udflugt. Kl. 11 køres samlet fra Ahlmannsparken

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2019 sydvestjylland Liv med vilje Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentharristhomsen@outlook.dk

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Harmonikaspil. Torsdags dans

Harmonikaspil. Torsdags dans Det sker i Harmonikaspil Hver uge har Digterparkens beboere mulighed for at lade sig underholde af Grenaa Harmonikaklub, som spiller i Digterparkens Café. Her har du mulighed for at nyde det gode selskab

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik Velkomst sang: Klodshans Velkommen, sir vi her i dag Nu alle sidder på sin bag. Vi viser, jer et skuespil. Og i kan klappe, hvis i vil. Der var engang for længe siden, så begynder alle gode eventyr. Det

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

18. december Jeg besøger mormor og morfar - alene!

18. december Jeg besøger mormor og morfar - alene! 18. december Jeg besøger mormor og morfar - alene! 18. DECEMBER I dag er det søndag. Normalt kan jeg sove længe, for jeg skal selvfølgelig ikke i skole om søndagen. Men i dag står jeg alligevel tidligt

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2018 startede på Sct.

Læs mere

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2019 10. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2019 10. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet. Nytårshilsen til medlemmerne i Østsalling Pensionistforening. Når vores

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

April 2013 4. årg. Nr. 2 P-POSTEN

April 2013 4. årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2013 4. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2013 4. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet Handler om livskvalitet LIVSKVALITET Der er talt

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 9. - 10. november: Pædagogiske dage.

Læs mere

Vi har en masse dejlige hjælpere, og uden jer, kan vi ikke køre en forening som den her.

Vi har en masse dejlige hjælpere, og uden jer, kan vi ikke køre en forening som den her. Generalforsamling 8 marts 2017 på Engparken Et tilbageblik på 2016 Stille og roligt,ikke de store forandringer. Vi har brugt en masse penge på beboerne, men det er jo også vores fornemmeste opgave. Vi

Læs mere