Generalforsamling 2005.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling 2005."

Transkript

1 Generalforsamling Perioden fra sidste generalforsamling i september 2004 og til nu, har været utrolig spændende. 2 store opgaver lå foran os. LADYWALK i maj måned som noget vi aldrig havde prøvet før, og Vandring i Storskoven som i 2004 blev afholdt for første gang og blev en succes, men hvor der skulle foretages visse ændringer, for at det blev ved med at være en succes. Den største af opgaverne var uden tvivl LADYWALK. Det var hårdt arbejde, hvor der fra flere sider blev lagt et utroligt flid, iderigdom og mange timers arbejde. Det startede med, at de medlemmer der havde meldt sig til adresseudvalget, delte sig op i mindre hold, med hver deres område, og via telefon- og adressebøger samt brug af Internet, fandt frem til de steder, hvor der var mange kvinder. Når et område var færdigt, overtog jeg deres lister, og mit arbejde bestod nu i, at sætte dem på EDB i et adresselabels system, så de lige var til at printe ud. Desuden skulle der ved hver adresse vurderes, hvor mange brochurer den pågældende skulle have tilsendt. Alle grupper blev færdige til den aftalte tid. Jeg måtte, inden jeg var færdige med at sætte hele det i system, gennem et par sparerunder, hvor jeg måtte slette nogle af adresserne, eller skære ned på det beregnede antal brochure, idet jeg opdagede, at de flittige piger havde fundet så mange adresser, at vi var oppe på et forbrug på brochurer. Vi endte med at udsende/omdele brochurer. Vi var så heldige, at Sund By påtog sig, at sende til ca. 100 af vore adresser ud til de kommunale institutioner i området, dette var helt gratis for os. Vi frankerede ikke mindre end 711 kuverter og det var lidt af et arbejde at pakke disse, idet der jo skulle forskellige antal brochure i. Vi brugte kr ,- kr på porto, et beløb, som vi senere fik retur fra LADYWALK. I løbet af dette efterår, skal jeg have adresserne gået igennem igen, idet der er steder, der nu kan sendes et mindre antal brochurer til.

2 Vi har navnene og adresserne på alle der deltog, og der bliver lidt sorteringsarbejde, idet vi skal have sat de navne på vore lister, som vi ikke har. Jeg er så småt begyndt på dette arbejde. Vi skulle også til at samarbejde med FFK om opgaven. Rollerne skulle fordeles, hvem var bedst til hvilken opgaver osv. og der kom hele tiden nye opgaver der skulle tages stilling til. Vi fik et fantastisk samarbejde med Lisbeth Dørum fra FFK og uden hendes hjælp, gå på mod og ideer, var det nok ikke endt så godt som det gjorde. Jeg må blankt erkende, at der er forskel på at arrangerer som en Frederikshavner march med 150 deltagere og en LADYWALK med deltagere. Desværre må vi måske undvære Lisbeth`s hjælp i Lisbeth er blevet fyret fra FFK på grund af nedskæringer, og som det ser ud i øjeblikket, er Lisbeth kørt meget langt ud. Vi håber dog, at vi på et tidspunkt igen kan få Lisbeth til at hjælpe os, da hun er fodslaw medlem, men har aldrig været med på vore ture. Da vi afholdt evaluering efter LADYWALK blev vi klar over, at der er flere ting der skal rettes inden Jeg regner med, at vi efter generalforsamlingen går i gang med at se på rettelser til ruterne. Jeg forestiller mig også, at vi samler et lille udvalg, der kan drøfte, hvordan vi lavet skiltene, hvordan banneret på Knivholt skal se ud, fremkomme med nye ideer osv. Er der nogen der er interesseret i at deltage i et sådant arbejde, og måske ikke er bleg for at påtage sig lidt arbejde, høre jeg gerne fra vedkommende hurtigst muligt. Men der er naturligvis sket andre ting i perioden. Den have vi, på grund af, at vi dagen efter havde 15 års jubilæum, arrangeret en træningstur med overraskelse. Knud stod på rastepladsen ved gymnasiet og grillede pølser. Jeg tror, at alle der deltog syntes det var en god ide. Flere og flere af vore medlemmer har fundet ud af, at der den første dag i det nye år, er en travetur i Thise ved Brønderslev. I år var vi 10 deltagere fra Frederikshavn, hvilket var et par stykker mere end vi plejer at være. I det hele taget, er det en vandring, hvor vi for hvert år der går, bliver flere og flere.

3 Jeg tror alle der deltager, kan anbefale denne tur. Den starter først kl. 13 og man kan gå 5 eller 10 km. Vores nytårskur blev som sædvanlig holdt i begyndelsen af januar. Fester var lagt i hænderne på det valgte festudvalg og det blev som tidligere år, en god fest, men jeg tror godt festudvalget ville ønske, at der var lidt flere, der meldte sig til festen. Maden var fremragende og betjeninger var helt i top, der var nemlig tag selv bord. Eneste minus var, at enkelte af deltagerne ville bestemmer over hvilken slags musik der skulle spilles, og flere gange afbrød musikken, for at spille det de selv kunne lide. Jeg vil herfra kun sige, at det er det valgte festudvalg, der bestemmer alt omkring festen, herunder også den musik der skal spilles. Samme dag fik vi en opgave vi ikke havde regnet med. Jeg tror, at vi alle kan huske orkanens hærgen i det ganske land. Det var naturligvis lige den dag vi havde vores berømte nytårskur og selvfølgelig lige den dag, at orkanen tog en god bid af taget på foreningens garage. Vi fik dagen efter dækket vores ting til, så de ikke tog skade og Henrik var så flink at bruge en stor del af en lørdag med at hjælpe mig med at sætte et par nye plader op. Nogle måneder efter bliver vi imidlertid sagt op, fordi ejendommen bliver solgt, og den nye ejer ville have de gamle garager rakt ned, det trængte de faktisk også til. Det var ikke let at finde en tom garage i Frederikshavn, men efter en lille måneds søgen stod vi pludselig med 2 tilbud på hånden. Vi har nu fået en dejlig tør lys garage på Jacob Kjeldsvej med meget fine tilkørselsforhold, her har vi telte, borde og stole, samt skilte stående. Huslejen er 5 gange så stor som tidligere, men prisen på 250,- kr. pr. måned er ikke dyrt i forhold til det vi har fået. Vores køkkenmateriale står i garagen ved Randi og foreløbig har dette kun kostet foreningen en kasse øl. samt kr. 200,- til hjælp til en ny port.

4 I begyndelsen af Januar modtog vi kr. 5,000,- fra kommunen. Vi havde sendt en ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget om hjælp til LADYWALK idet der var mange startudgifter forbundet med arrangementet. Det var dejlige penge at få. Jeg har senere hørt, at det ikke var uden kamp fra et par af de kvindelige medlemmer af udvalget, som fik overtalt den mandlige del af udvalget til at bevillige disse penge. Vi havde også søgt Spar Nord fonden om et beløb til hjælp til LADYWALK. I begyndelsen af marts måned, fik vi brev om, at de havde bevilliget os kr men at beløbet var båndlagt til annoncer, hvor Spar Nord var nævnt. Det var fint nok for os. Vi fik nogle meget fine annoncer for beløbet, selv om Nordjyske snød os lidt. Vi havde fortalt avisen, at vi havde et annoncebudget på 3.000,- som skulle overholdes, men vi fik regninger på 3.647,- Tallene kan senere ses i regnskabet. Vi blev enige om ikke at gøre vrøvl, idet vi havde fået nogle fine annoncer, der helt sikkert kostede langt mere, end det vi betalte. Desuden fik vi utroligt meget presseomtale. Når vi kommer til regnskabet, vil i bemærke, at vi har valgt at lave et særligt regnskab for LADYWALK. Vi har nemlig af praktiske grunde valgt, at adskille dette regnskab fra vores hovedregnskab. Det har således eget regnskab og egen bankkonto. Vi har valgt at bruge Danske Bank, som flere gange har støttes os med gaver til Amerikansk Lotteri. Regnskabet og kontoen er underlagt samme regler som de øvrige kasser, med uanmeldt revision osv. Den 9 februar modtog jeg et telefonopkald fra Randi, der næsten fortvivlet fortalte mig, at der havde været en vognmand, med nogle meget store pakker, der nu stod i hendes stue. Det viste sig at være brochure til LADYWALKEN og det er rigtigt, de fylder altså en del. Vi fik nu de færdige adresse labels printet ud og sat på kuverter og som tidligere omtalt, blev brochurerne pakket, frankeret og sendt ud.

5 Senere modtog Randi mange pakker med fragtmanden, idet alt hvad der skulle i rygsækkene blev sendt til Randi og stod i hendes udestue, indtil det skulle bruges. En overgang stank hendes udestue af Palmolive håndsæbe stk. afgiver altså en skarp duft. Det tog f.eks. Randi og jeg det meste af en dag, at køre tingene på en trailer fra Randi og op til FFK. Det blev til rigtig mange ture frem og tilbage. Den 9. februar var vi samlet i Skolegade hvor Torben fortalte og viste lysbilleder fra Lapland. Desværre var kun 21 medlemmer mødt op til denne interessante aften, der sluttede med en fantastisk oplevelse, nemlig, at se nogle lysbilleder Torben havde taget af sommerfugle og andre insekter. Aftenen var en optakt til den Laplandstur som Torben senere arrangerede. I foråret fik vi, lidt uventet, en sum penge fra kommunen. Kommunen havde udsendte et brev, hvor de fortalte, at de havde lagt , - kr i en pulje, der skulle bruges til foreninger, til at få gang i ældre over 60 år. Jeg sendte en ansøgning, hvor jeg skrev, at vi nok havde omkring 120 medlemmer over 60 år. Vi har aldrig kendt vores medlemmers alder, og hvert år, når vi skulle indsende skemaer til Dansk Indræts Forbund og andre organisationer, har vi siddet og gættet os frem. Efter et par samtaler med kommunen, hvor jeg skulle forklare omkring det ansøgte medlemstal, som jo var lidt usikkert, blev der indsat kr ,- på vores konto. Vi skal så senere redegøre for medlemmernes alder, og derfor begyndte vi at indsamle fødselsdata fra medlemmerne. Denne indsamling gik faktisk ret trægt. Efter 3 måneder havde jeg kun fået omkring 50% og derfor var jeg nød til, sammen med det sidste træningsprogram for i år, at vedlægge en gul seddel, med tekst: Jeg savner svar fra dig osv. Det satte gang i mange, men jeg fik også mange pudsige svar, lige fra sedler med, jeg er endnu ikke blevet 60 år, du skal nok få besked når jeg fylder rundt, eller andre, der skrev altså ikke deres fødselsdato, men den dato de afleverede sedlen.

6 Jeg måtte således ringe til flere medlemmer for at få de rigtige datoer. På nuværende tidspunkt, mangler jeg besvarelse fra ca. 50 medlemmer. Det er utroligt så meget energi og tid, jeg skal bruge, på så simpel en sag. En stor del af beløbet, blev brugt til den bustur vi lavede for ikke så lang tid siden. Bestyrelsen har mange forslag under drøftelse til andre aktiviteter, som jeg dog ikke kan røbe her, da vi ikke er helt færdige med drøftelserne. Den 2 april var det H.C.Andersens 200 års fødselsdag, det skulle fejres og vi tilmeldt os dette arrangement. Dansk Motions Forbund havde fundet på ideen og var gået sammen med vores Hovedforbund. Desværre var deres oplæg meget mangelfuldt og deres mange gode ideer fremkom desværre så sent, at vi ikke kunne nå at få noget af det sat i gang. På dagen var det fint vejr med sol og ingen vind. I Odense toppede man med et deltagerantal på 252 og Køge kunne berette om et deltagerantal på 136 og ellers var det så som så med deltagelsen rundt omkring. Vi var 59 deltagere som fik en god travetur, så vi har grundt til at være tilfredse med vores deltagerantal. Man havde satset på deltagelse af men der kom kun omkring så det kom til at give et underskud på hvoraf vores hovedforening skal bære de 2/3 dele. Unicef blev afholdt den 9 juni. Der var lidt koldt den dag, men ellers godt vandrevejr. Desværre oplevede vi en markant tilbagegang, idet vi kun var 78 deltagere mod 108 deltagere året før. Dette kan dog skyldes, at vi i 2004 havde inviteret vores stavgængere med, men i år havde vi ikke fået snakket så meget med dem om deres deltagelse. Imidlertid var det glædeligt, at der var en del nye med, både kvinder og mænd og flere af de deltagne kvinder kunne jeg kende fra deres deltagelse i LADYWALK. Vi havde i år igen besøg at repræsentanter fra Unicef. Vi plejer at møde op med vores fane på Valdemarsdag, men i år måtte vi opgive, idet ingen havde tid.

7 Vedkommende der var valgt til jobbet var ikke hjemme, og jeg ringede til 6 medlemmer, men ingen kunne deltage. Jeg vil derfor gerne foreslå, at når vi kommer til dette punkt under valg, at vi får nogle navne frem, på medlemmer der har prøvet at gå med fane, så jeg har lidt at ringe til en anden gang. Årets Østkysttur og Frederikshavner march blev i år lidt af en økonomisk gyser. Bussen der om lørdagen køre deltagerne til Voerså, koster kr ,- uanset hvor mange eller hvor få vi er, og vi var ganske få, kun 21 have tilmeldt sig til turen, så vi lagde ud med et stort underskud. Gudskelov indhentede vi lidt under aftenens festligheder, hvor deltagerne og hjælperne nød den gode mad, skabt af Randi og hendes hjælpere. Søndagens deltagerantal på 92 var der heller ikke meget at råbe hurra for. Det betød, at en måneds intens arbejde og et antal hjælperes indsat i en hel weekend, ikke gav det forventede overskud. Knud vil redegøre for tallene i sin regnskabsgennemgang. Vi føler, og det gør man mange andre steder også, at egne medlemmer svigter, ved ikke at deltage. Sådan har det været hver år, men sådan burde det naturligvis ikke være. Flere medlemmer burde slutte mere op om foreningens arrangementer. Men i år var problemet også, at flere at vore omkringliggende foreninger, der plejer at komme, svigtede til fordel for Mols vandringen. Lige efter afholdelsen af arrangementet, havde vi nok mest lyst til at sløjfe Østkystturen og så helt og holden koncentrerer os om Frederikshavnermarchen. Men flere af dem der gik på Østkystturen sagde til os, at de ville blive skuffet, hvis vi gjorde det. Desuden hørte Lis Løffler på Hærvejsvandringen, at en af deltagerne sad og roste vores Østkysttur, så vi er blevet enige om, at give den en chance et år mere, og så se hvad der sker. Flere er kommet med ideer om hvad vi kan gøre. Nogle har foreslået, at medlemmer, der ikke kan gå så langt, kan tage med bussen til Voerså, og så gå med til Sæby og derfra selv sørge for at komme hjem. Muligheden foreligger, men jeg har ikke hørt om dette andre steder fra, og hvad gør vi, såfremt nogen der vil gå med hele vejen ringer dagen før for at tilmelde sig, de fleste tilmeldinger sker

8 faktisk efter sidste frist for tilmelding, skal vi så sige nej til dem, fordi bussen er fyldt op med deltagere, der vil stå af i Sæby, jeg ser derfor dette forslag som et problem. Jeg har set i papirerne, at vi i 2004 var 37 deltagere på Skagen Frederikshavn langs cykelstien. Heraf gennemførte 13 deltagere hele turen og flere gik helt til Jerup. En del af disse deltagere bruger jeg som hjælpere, men hvis resten tilmeldte sig til Østkystturen, var vi ved at være en hel busfuld. Vi havde med vilje ikke snakket så meget om deltagelse i Hærvejsmarchen. Året før var vi 17 tilmeldte, og det viste sig at være for mange i et klasseværelse. I år var vi 10 tilmeldte som sov i klasseværelset og det var langt bedre, men vi var flere medlemmer der gik med, idet enkelte selv melder sig til, men overnatter hos familie eller på vandrehjem. Vort yngste medlem Nanna på kun 10 år gennemførte 2x45 km. Da vi kom hjem, fik vi lavet en pokal, som blev overrakt til Nanna på en træningstur. På Hærvejsvandringen som er på 300 km. og hvor man går fra Slesvig og til Viborg på en uge, deltog for første gang: Hanne Olsen, Lis Løffler og Bodil Larsen, og de gennemførte alle. Carl Erik Birk var med for, ja jeg ved ikke hvilken gang. Vi var et par stykker der tog til Viborg for at tage imod vore medlemmer, og der stod Carl Erik og så ud som om han skulle ud og går 300 km. og ikke lige havde gået 300 km. Som det sidste arrangement inden generalforsamlingen afholdt vi Vandretur i Storskoven eller Stjernevandring i Storskoven som vi havde valgt at kalde dette arrangementet i år. Sidste år var første gang vi arrangerede denne, og den var lavet som en ført vandring. Efter turen, var der mange der sagde til os, at de hellere ville, at det var afmærkede ruter, så det måtte vi i gang med at arrangerer. Det kræver en del arbejde, dels skulle vi gå ruterne igennem flere gange for at se, hvor der skal være pile og skilte og derefter skal disse skilte fremstilles.

9 Men alt dette blev klaret, medhjælperne fundet, bilerne blev pakket Lørdag formiddag, for alt hvad vi skal bruge, skal medbringes. Op Søndag morgen kl for at være klar til at køre ved 5 tiden, for der skal først sættes telte op inden køkkenet skal rigges til, og inden hjælperne skal ud og sætte bånd op på ruterne. Det regnede og det er ikke spor sjovt at sætte 4 telte op i regnvejr og nattens mørke. Vi fik teltene sat op og lidt efter kom køkkenhjælperne og begyndte at gøre køkkenet klart. Jeg må indrømme, at jeg beundre køkkenhjælperne, for det viste sig hurtigt, at de telte vi har købt sidst, ikke længere var vand tætte, og medens de stod og smurte mad, stod regnen ned i maden. Det var ikke lette forhold at arbejde under og alligevel lykkedes det dem, at frembringe de lækreste stykke smørrebrød. Rigtig - rigtig flot klaret af vore friske piger. Der skal også lyde stor ros til dem som satte ruter op, det er ikke sjovt når alt er vådt, men i fik megen ros af deltagerne af jeres ruteopsætningen. Selv om det blev ved med at regne, fik vi alligevel pænt besøg. Vi kom op på et deltagerantal på 97. Det hjalp naturligvis, at der kom 20 deltager fra Mors i en bus. Dagen efter skulle alt tørres af, køkkengrej, skilte osv. Alle vore papkasser var ødelagte og vi måtte ud i forskellige varehuse for at finde egnede papkasser. Perioden har været præget af en mærkelig tendens som på sigt kan være farlig for os. Vi plejer at kunne samle ret store hold til marcher rundt omkring, og vi er ofte kommet hjem med pokaler for en første eller en anden plads, men i år har det været meget svært at stille med hold. En overgang var det så galt, at Leif der normalt gør et stort stykke arbejde for at få folk med, var ved at opgive at samle hold. Lad os tage et par eksempler: i 2004 var vi 31 der tog på Vintertur ved Tornby. i 2005 var vi 14 i 2004 var vi 17 der tog til Blære. i 2005 var der ingen. i 2004 var vi 29 der tog på Forårstur ved Bjergby. i 2005 var vi 14 Vi han ikke forlange, at andre foreninger skal komme til os, når vi ikke kommer til dem.

10 Jeg ved ikke hvorfor det er gået sådan. Jeg syntes jeg i træningsprogrammet remser de mest kendte af marcherne op, men måske får vi ikke råbt nok op om disse ture på vores træningsture. Jeg ved også godt at det efterhånden er dyrt at komme rundt i landet, men deltager vi ikke selv, komme der heller ikke nogen til vore egne marcher. Men naturligvis har vi vundet pokaler. Rebild march 31 deltagere Pokal for største hold Tannisbugt 20 deltagere Pokal for næststørste hold Læsø Marchen Pokal for største hold Kulturfestugemarchen Pokal for største hold o.s.v.,. men hvor vi i perioden kom hjem med 10 pokaler, er vi i denne periode kun hjemkommet med 7 pokaler. Jeg vil derfor gerne opfordre jer til, bare en gang imellem, at spørge om ikke der er nogen der vil med på en marchtur, det gælder naturligvis mest dem der har bil. Til jer der aldrig har prøvet at være med til en marchtur, kan jeg kun sige, prøv det, i bestemmer jo selv hvor langt i vil gå, i bestemmer selv tempoet. Torben havde arrangeret en Laplandstur og jeg har forstået det sådan, at alle der deltog er villige til at tage af sted igen til næste år. Måske kan vi på et senere tidspunkt få den til at fortælle om turen. Vi har også haft deltagere på Airborn marchen i Holland. Det var en oplevelse, at gå sammen med måske deltagere. Vi har 4 punkter vi altid strides om i vores forening. Jeg høre ofte og det har jeg gjort i alle de år jeg har været med: Vi går alt for hurtigt, siger den ene halvdel af gruppen, medens den anden halvdel siger : vi går altså alt for langsomt, så kommer der en gruppe der siger, vi går alt for meget i Bangsbo, vi vil ud og se noget andet, medens den anden grupper siger, vi vil ikke betale kørselspenge for at komme så meget rundt, vi vil meget hellere gå en tur i Bangsbo eller inde i byen. Det er svært at gøre alle tilpas. Vi forsøger at dele sol og vind lige og samtidig beder jeg jer huske på, at vi dækker et område fra syd

11 for Skagen og ned til Dronninglund, samt et område over mod Sindal. De medlemmer der bor i Skagen, Hjallerup eller vest på, skal ikke hele tiden komme ned til os, vi må også sommetider komme til dem. Desværre afstedkom denne gamle diskussion, som atter engang kom frem på en træningstur, at Erik Christophersen og Leif Lentz nedlagde deres arbejde med at arrangerer vore tirsdagsture. Det var kedeligt, for de havde i mange år ledet denne, så vi andre var helt var fri for at tænke på tirsdagsture. Jeg vil gerne rette en stor tak til Er ik og til Leif for det meget store arbejde i har lagt i dette gennem mange år. For dem der ikke ved det, blev vore tirsdagsture skabt på en ide som Erik Christophersen og hans kone Elin fremkom med under vort 10 års jubilæum. Synd at det skulle ende på denne måde. Sidste år fortalte jeg, at Fredericia var meget tæt på at overhale os, som den 3. største vandreforening. Jeg bad jeg om, at gå ud og få venner og naboer med i Fodslaw. Om det var det der gjorde, at vi fik en del nye medlemmer, ved jeg ikke. Vi lå en overgang til at blive over 200 betalende medlemmer, og i bestyrelsen snakkede vi om, hvordan vi skulle markerer medlem nr Det blev så ikke i denne periode, for pludselig knækkede kurven og vi begyndte at få udmeldinger. Det samme skete faktisk også sidste år. Selv om det er medlemmer vi ikke har set i meget lang tid, bekymre det os nu alligevel. Men jeg kan godt forstå, at man ikke vil give kr. 190,- for noget man ikke bruger. Vores medlemsantal var ved sidste generalforsamling på 192 det steg til 196 og faldt så til 185 som er det sidste tal lige inden generalforsamlingen. Træningsturene. Det ser desværre ud til, at vi er gået lidt tilbage på deltagernes antal på de forskellige træningsture. På vore tirsdagsture havde i sidste periode 1855 deltagere ude at gå, i denne periode var vi faldet til 1415 deltagere. Vore torsdag/lørdagsture var i sidste periode på 1705 deltagere, i denne periode var vi faldet til 1629 ikke det store fald, men alligevel.

12 Vores hjemmesider er godt besøgt, der har siden vi fik den lavet været 2097 inde på siden. Lige efter LADYWALK kunne vi se, at mange deltagere havde været inde for at se billederne. Efter min mening har vi i foreningen en god og sund økonomi, styret med hård hånd af Knud. Mange vil nok syntes, at vi ligger inde med en stor kapital, men der skal også somme tider bruges mange penge, og der er hele tiden ønsker om nye ting, eller materiel der skal udskiftes og som jyder kan vi vel godt lide, at have lidt på kistebunden. Vi er stadig et lille hold instruktører, der underviser i stavgang, mandag aften og onsdag formiddag og vi har stadig mange der kommer for at få en god stavgangstur. Fremtiden, ja hvordan tegner den for os. Vi har lige været i Fredericia og underskrevet en ny kontrakt med LADYWALK. Vi regner naturligvis med flere deltagere til næste år. Ellers ved jeg ikke hvordan fremtiden ser ud, vi ønsker og arbejder naturligvis på, at vi hele tiden får nye medlemmer og at vi forsøger at gøre vore tilbud så alsidig som muligt. Jeg syntes vi er lydhøre over for nye ideer, jeg tænker bl. andet på Torbens overlevelsestur om kort tid. Jeg håber der er mange der vil prøve. Vi skal også deltage i årets repræsentantskabsmøde den 19 november som i år afholdes af Sydthy Fodslaw. Her skal bla.andet det kommende års arbejde drøftes. Her skabes også gode kontakter de de andre foreninger. Det var med stor sorg, at vi modtog meddelelse om et af vore medlemmers død. Sonja Wilmar havde været syg længe og alle mærkede vi, hvor det bar hen. Sonja oplevede sin 60 års fødselsdag og en måned efter var hun ikke blandt os mere. Jeg tror vi er mange, der vil huske Sonja som en frisk og glad pige som var med på mange af vore træningsture. Jeg syntes vi alle skal rejse os op og mindes Sonja med 1 minuts stilhed. Tak.

13 Det blev en lang beretning, men der er også sket meget i vores forening, men inden jeg slutter helt vil jeg gerne rette en stor tak til følgende: Til alle der hjalp til med at finde adresser til LADYWALK og til alle medhjælperne inde som ude, pakkefolkene som brugte et par dage med at pakke rygsække, folkene der mærkede af osv. Håber i vil gøre det igen. Også en stor tak til alle, der hjælper til ved vore forskellige arrangementer. Jeg føler ofte, at jeg driver rovdrift på nogle af jer. Jeg vil også gerne rette en tak til Jørgen Larsen som plejer vores Hjemmeside. Tak for det flotte og altid hurtige arbejde du laver: En hjemmesider er kun god, hvis den hele tiden er ført ajour. Hvis der er et medlem, der har forstand på Hjemmesider og med tiden vil overtage dette arbejde, ved jeg, at Jørgen gerne vil overdrage arbejdet til vedkommende. Som det er gået i år, ser det ikke ud til, at jeg har mulighed for at sætte mig ind i disse ting. Tak til Henrik for hjælp med EDB og for hjælpen med at lave rutekort til Dronninglund. Tak til Lisbeth Dørum for hendes store arbejde med LADYWALKEN og stavgang. Vi kommer til at savne dig hvis du ikke kan/vil hjælpe os i Endelig en tak til bestyrelsen og suppleanterne for godt samarbejde. Tak til bilagskontrollanterne som gør et stort arbejde med at gennemgå vore mange regnskaber og til slut, tak fordi i kom her i aften og tak fordi i ikke faldt i søvn under denne lange beretning.

Generalforsamlingen Formandens Beretning.

Generalforsamlingen Formandens Beretning. Generalforsamlingen 2004. Formandens Beretning. Det er naturligvis ikke, uden en hvis form for sommerfugle i maven, at jeg i dag står her, for at forelægge min første beretning. Det har været en travl

Læs mere

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Mandag den 18 januar 2016 Dagsorden 1. Valg af Dirigent 2. Bestyrelsesberetning 3. Kasserens beretning 4. Indkommende forslag 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Formandens beretning for året 2016

Formandens beretning for året 2016 Formandens beretning for året 2016 Den 25. marts 2017 1. Nepal 2. Andre aktiviteter 3. ITA-Post Nepal Vi havde i sommer besøg af Jimmy Lama, Dhiki og deres lille datter Jasmine. Det var hyggeligt med besøg.

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 Indhold: 1. maj i Fælledparken Tur til Heideruh maj 2013 22. juni i Horserød og Røde Blades Gadefest Nørrebro K-festival i Nørrebroparken 29. august 1943, 70-året Mini-festival

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL. 10.00 1.SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Thomas er væk! Peter var kommet styrtende ind i klassen og havde

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Brugerrådets beretning for

Brugerrådets beretning for Brugerrådets beretning for 2015 2016 Så er der igen gået et år og det har været spændende og udfordrende. Det der har fyldt mest i det år, der er gået er nok byggeriet. Vi startede allerede for et år siden,

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik Sammen er vi stærkere Stafet For Livet 2016 - et indblik INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Vi fejrer Stafet For Livet 2016 3 Sammen er vi stærkere 4 Hvad betyder Stafet For Livet for Fighterne? 5 Hvad betyder

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL SEP VESTER AABY KL Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL SEP VESTER AABY KL Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL 2016 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 Nu sad de der så igen. Det var det samme sted. Men det var så også det

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads.

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads. Grundejerforeningen Allegårdens Villaby Bestyrelsens beretning generalforsamlingen april 2005. Bestyrelsen har efter generalforsamlingen sidste år, været samlet 5 gange, udover disse møder, har den største

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Rovfisken. Jack Jönsson. Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight.

Rovfisken. Jack Jönsson. Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight. . Rovfisken Jack Jönsson Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight. 1 Er du nu sikker på at du kan klare det, sagde hans mor med bekymret

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

På vores tur til Bad Bramsted var Hans Carl og Ronald med ledsager inviteret med, men det var kun Hans Carl og Kirsten der kunne.

På vores tur til Bad Bramsted var Hans Carl og Ronald med ledsager inviteret med, men det var kun Hans Carl og Kirsten der kunne. Vi har haft følgende aktiviteter: 3 Søndag den 13. nov. 2011, Tyrolermusik i Agerbæk. Fredag den 25. nov. 2011, jul i city, herefter julefrokost på Britannia. Søndag den 11. dec 2011, jul i city Søndag

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Hungerbarnet I. arbejde. derhen. selv. brænde. køerne. husbond. madmor. stalden. Ordene er stave-ord til næste gang.

Hungerbarnet I. arbejde. derhen. selv. brænde. køerne. husbond. madmor. stalden. Ordene er stave-ord til næste gang. Hungerbarnet I Da Larus var 11 år skulle han ud at arbejde. Hans far fik en plads til ham hos en bonde. Da de skulle gå derhen fik Larus en gave. Det var en kniv hans far havde lavet. Der var langt at

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp F. 22-10-1940 April 2013 Bevilget 2012 Medicinhjælp og bleer Bevilget apr. 2013 Medicinhjælp + bleer & tøj Bevilget sep. 2013 Medicinhjælp

Læs mere

2 Formandens beretning: Erik Johnsen fremlagde årets beretning som kan læses i vedhæftede fil.

2 Formandens beretning: Erik Johnsen fremlagde årets beretning som kan læses i vedhæftede fil. Referat af generalforsamling den torsdag den 25. februar 2016 1 Valg af dirigent: Lars Illemann, som informerede de fremmødte om godkendt varsel af generalforsamling via mail og at generalforsamlingen

Læs mere

Lørdag den 16. og søndag den 17 april

Lørdag den 16. og søndag den 17 april 8. Internationale Ravning Brovandring En vandretur i den natur skønne Vejle ådal Lørdag den 16. og søndag den 17 april 2016 Foreningen for Afholdelse af Ravning Brovandring Ødsted Historie Velkomst På

Læs mere

Program Juli, august, og september 2019

Program Juli, august, og september 2019 Program Juli, august, og september 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Program April, maj, juni 2019

Program April, maj, juni 2019 Program April, maj, juni 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn OPSAMLINGSSTED

Læs mere

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne.

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne. EBBE KLØVEDAL REICH Ebbe Kløvedal Reich har et langt forfatterskab bag sig. Som ung studerede han historie ved Københavns Universitet, og mange af hans romaner har da også et historisk indhold. Det gælder

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

Der er nogle gode ting at vende tilbage til!

Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Artikel af Janick og Gitte Janick og jeg sidder over frokosten og taler, han fortæller lidt om, hvad hans tid på Parkvænget går med og hvordan han selv har

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Fredagsnyt d. 14. september Kære alle

Fredagsnyt d. 14. september Kære alle Fredagsnyt d. 14. september 2018 Kære alle Sikke en dag i lørdags til Høst og Loppemarkedet!!! Regnvejret truede med at skylle os væk, da vi mellem 8.30 og 9.30 gik og gjorde de sidste boder og opstillinger

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere