ETIKETDESIGN SOFTWARE. Lynoversigt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ETIKETDESIGN SOFTWARE. Lynoversigt"

Transkript

1 ETIKETDESIGN SOFTWARE Lynoversigt

2 Labeldesign gjort simpel Absolut førende på området Seagull Scientific er verdensførende inden for ægte Windows-labeludskrivning. BarTender var faktisk det allerførste Windows-program, der understøttede både laser- og termoprintere. Vi er i dag verdens største udvikler af ægte Windowsdrivere til labelprintere og understøtter mere end 20 sprog. Det er derfor nemt at vælge den rigtige Windows-labelsoftware vi har gjort det længst, og vi er bedst til det. Nem at lære, nem at bruge Hvis du bare har prøvet at bruge ét andet Windows-program, er du klar til at begynde at designe professionelle labels med BarTender. Passende fokus på de almindelige Microsoft-standarder for anvendelse af programmer gør det nemt. Formatér stregkoder, tekst og grafik, nøjagtig som du ønsker, med enkle, intuitive musebevægelser. Og en lang række funktioner giver dig frihed til at designe, som du vil, efterhånden som du bliver ekspert. "Klar-til-brug"stregkoder! Opret stregkoder og andre objekter med en hurtig "træk og slip"-bevægelse. Gratis teknisk support Tilsammen gør vores afdelinger i USA og Europa det muligt at få gratis support pr. telefon eller med 18 timer hver dag. Rediger og udskriv flere labeldesign. Præcis gengivelse på skærm af udskrift Høj gengivelse af designvisning og "vis udskrift"- funktion gør det muligt hurtigt og effektivt at designe labels. Enestående fontkontrol Du får adgang til en lang række forskellige Windows-og printerfonte. Du kan kombinere skrifttyper i afsnit og kæde dem til forskellige databasefelter. Avanceret serialisering, der kan tilpasses Du kan oprette alt lige fra de mest enkle serienumre til de mest avancerede brugertilpassede sekvenser. Standardlabels og klar-til-udskrivning-formater Vi har udviklet BarTender, så den anvender de fleste gængse labelstandarder, og derved er det mest dækkende labelværktøj på markedet i dag. Uanset om du anvender vores klar-til-udskrivning-formater, eller om du designer helt nye labels, har du adgang til tusinder af labelstandarder.

3 Tilpasset dataindtastning Hvis du mangler oplysninger på udskrifttids-punktet, giver programmet dig mulighed for at indtaste variable data i en pop-up dialogboks, der automatisk fremkommer umiddelbart før udskrift. Stor labeldatabase, der kan udvides Du kan vælge blandt tusinder labelstørrelser klar til brug i en stor, overskueligt organiseret database. Du kan også designe og tilføje dine egne størrelser til databasen til fremtidig brug. Beskyttelse med adgangskode BarTender kan sættes til kun udskrivning så uautoriseret adgang til dine labeldesigns forhindres hvad enten det er ved uheld, med vilje eller andet. Industrielle symbolbiblioteker Vælg mellem hundreder af skalérbare symbolder i høj kvalitet fra kategorier som f.eks. strøm, farligt materiale, emballage m.m. Vælg blandt mere end labelstørrelser. BarTender leveres med hundreder af klar-til-brug-symboler. Tilføj egne funktioner med Visual Basic Script Vores Visual Basic scriptassistent gør det muligt for næsten alle brugere at tilpasse BarTender til at klare en lang række avancerede databehandlingsopgaver og andre udfordringer. Foruddefinerede og genanvendelige "Toolbox"-komponenter Byg dine design op omkring almindelige, foruddefinerede blokke, der kan indsættes i dine labels med det samme. Du kan også kombinere labelobjekter med dine egne komponenter og genanvende dem i fremtidige labeldesign. Hurtig og nem tilknytning af data til labelobjekter Uanset om du tilknytter dine datafelter til flere databaser eller en enkelt tekstfil, viser BarTender dem i et overskueligt og letforståeligt format. De ønskede felter tilknyttes dine stregkoder og tekstobjekter med almindelige "træk og slip"-funktioner med musen. Med BarTenders toolbox kan du kæde data med enkel "træk og slip"-funktionalitet.

4 Integration med andre programmer Udskrivning af labels er næsten altid del af en større proces. Derfor er nogle af de vigtigste funktioner i BarTender dem, der anvendes sammen med andre programmer. Stærk og fleksibel dataopsamling Uanset om det er fra en simpel plukkeliste eller den mest sofistikerede SQL-forespørgsel, findes der i BarTender mange forskellige, nemme måder at opsamle ønskede data på. Læsning fra de fleste databaser og regneark BarTender gør det nemt at få adgang til flere databaser på et netværk. Dette inkluderer understøttelse af Microsoft ODBC for bogstavelig talt utallige industristandarder og proprietærdataformater endda også ikke-windowsplatforme som f.eks. UNIX, AS/400, Oracle, Sybase og Informix. Afgrænsede tekstformater med fast bredde understøttes også. Læsning af labeldata fra mange kilder. SAP IDoc-filer BarTender er det eneste labelprogram med en databrugerflade, der er formelt godkendt af SAP verdens førende producent af ERP-software (Enterprise Resource Planning). Enterprise-udgaven kan direkte åbne og analysere SAP IDoc-filer i deres eksisterende format uden nogen form for fi l k o nv e r t e r i ng. Mulighed for styring fra andre programmer Alle versioner af BarTender kan styres fra andre programmer. Brugerne behøver ikke engang vide, at det er BarTender, der udskriver deres labels. Alle programmer, hvori der kan køres en kør-program-, shell-eller lignende kommandolinje, kan vælge og starte udskriftjob. ActiveX-automatisering Implementeringen af Microsofts ActiveX-teknology i Enterprise-udgaven kan håndtere selv de mest avancerede integrationsudfordringer. Såvel adskillige vigtige kontrolfunktioner som jobstatusforespørgsler understøttes. Behandling af fejl og hændelser BarTender indeholder en lang række funktioner til behandling af meddelelser, herunder understøttelse af logfiler, automatiseringsundtagelser og Windows-hændelseslogs. Enterprise-udgaven kan endda sende meddelelserne via . Logning af udskriftjob Enterprise-udgaven kan automatisk generere rapporter i flot format med oplysninger om hvert udskriftsjob og dets resultater. Disse inkluderer, hvilke labelformater der er anvendt, hvornår jobbet startede og sluttede, og endda de faktiske labeldata. Commander : Gør tilpasset Middleware overflødig Nu behøver du ikke skrive din egen middleware! Enterprise-udgavens Commander-funktion gør det muligt for programmer, der ikke direkte kan anvende BarTender, at starte label-jobs alligevel. Hvis du ikke har adgang til andre programmers kildekode, eller hvis du arbejder på en ikke-windowsplatform, der ikke anvender ActiveX, kan din Commander vente på "udløser"-fil eller en . Commander "vækker" derefter BarTender, der læser dine data og udskriver dine labels.

5 Seagull er stolt over at være leverandør af drivere til mange af verdens førende producenter af labelprintere. Nemmere og billigere end "integrerede" drivere De fleste andre labelprogrammer anvender den gamle DOS-fremgangsmåde med integreret udskriftsupport i hovedprogrammet. Dette giver kompatibilitetsproblemer med Windows og reducerer netværks-performance. I modsætning hertil reduceres omkostningerne til oplæring og administration ved anvendelse af drivere fra Seagull, da det ikke er nødvendigt at lære at kende eller at understøtte et proprietær-alternativ til din Windows udskriftstyring. Fordelen ved "ægte Windows" Ved at basere udskriftarkitekturen på Microsofts driver-standarder opnås følgende fordele: Fremragende Windows-kompatibilitet Windows spooler for hurtigere udskrivning Bedre netværkskompatibilitet og hastighed Mindre oplæring og nemmere administration Nemmere og billigere opgraderingsmulighed Seagull-fordelen Label-printere anvendes ofte i produktionsmiljøer med stor produktion. For at maksimere hastigheden har printerfirmaer tilføjet særlige egenskaber for at reducere den nødvendige mængde udskriftdata. Når drivere fra Seagull anvendes sammen med BarTender, opnås følgende produktivitetsfremmende fordele: Printerbaserede stregkoder og serialisering Fonte og grafikfiler, der kan downloades Printerbaserede labelformater Lagring i printeren og genbrug af ikke-ændrende labeldele Understøttede printere BarTender understøtter printere med en Windows-driver, herunder næsten alle laser, ink-jet- og matrixprintere. Seagull har endvidere udviklet egne, forbedrede Windows-drivere til: Argox, APS, Autonics, Avery Dennison, Birch, Brady, C.Itoh, cab, Century Systems, Citizen, Cognitive, Comtec, Datamax, Datasouth, Eltron, ETISYS, Godex, IBM, Imaje, Intermec, Markpoint, Meto, Metrologic, Monarch, Novexx, Okabe, Paxar, Pitney Bowes, Pressiza, Printronix, Quick Label, Ring, Samsung, SATO, System Wave, TEC, Tharo, Thermopatch, ThermoTex, TSC, Tyco, UBI, Unimark, Valentin, VIPColor, Wedderburn og Zebra. Understøttelse af stregkode Lineære stregkoder: AIAG, Australia Post, Canadian Customs, Codabar, Code 128, Code 39 (almindelig og fuld ASCII), Code 93, EAN 128, EAN Bookland, EAN-JAN-13, EAN-JAN-8, FIM A, FIM C, HIBC Primary, HIBC Secondary, Interleaved 2-of-5, ISBT 128, ITF-14, KIX Code, LOGMARS, MSI Plessey, Royal Mail, SCC-14, SSCC-18, Telepen, Trioptic, UCC-EAN 128, UPC-A, UPC-E, UPS Tracking og US Postal. Todimensionelle stregkoder: Aztec, Datamatrix, Maxicode, PDF417 (mikro og standard), QR Code, EAN.UCC Composite og TLC39. International understøttelse af sprog Mulighed for at ændre brugerflade i internationale udgaver mellem: Dansk, engelsk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet og traditionelt), koreansk, norsk, polsk, portugisisk (europæisk og brasiliansk), spansk, svensk, thai, tjekkisk, tysk, og ungarsk.

6 BarTender-udgaver og funktioner Vores tre udgaver indeholder en lang række funktioner og dækker mange brugerkrav. Enterprise Udgaven med de stærkeste muligheder for softwareintegration. Tillader et ubegrænset antal netværksbrugere med licenser svarende til antal printere. Professional Alle de samme designegenskaber som Enterprise og med det meste af dataadgangen, men med begrænset integration. Licenser baseret på antallet af brugere, og med et ubegrænset antal printere. Basic BarTender s vigtigste designegenskaber, men uden eksterne datakilder og integration. Licenser som med Professional. UDGAVER: E P B GENERELT Printerbaserede licenser Brugerbaserede licenser Gratis telefon- og -support HTML-baseret hjælpefunktion LABELDESIGN Ægte WYSIWYG labeldesign Oprettelse af objekter med "træk og slip" Import af mange grafikformater Industrielle symbolfontebiblioteker En-grads rotation af objekter Eksport af stregkoder til andre programmer Ubegrænset fortryd-/annuller fortryd-funktion Fuld farveunderstøttelse Pop-up dialogboks umiddelbart før udskrift Bibliotek med "Klar-til-udskrivning"-formater Opbygning af genanvendelige komponenter Stor database med varemærke-labelstørrelser Metriske og engelske mål Beskyttelse med adgangskode TEKST On-screen-tekstredigering og størrelsesbehandling Rich Text Format (RTF-format) Automatisk tilpasning af tekst i rektangel Justering af afsnit og mellemrum Justering og indryk af afsnit Brugerdefinerbare tabulatorstop Brug af Windows- og printerbaserede fonte STREGKODER Mange 1D-symbologier Mange 2D-symbologier Ubegrænset bredde og højde UCC / EAN 128-assistent Automatisk kontrol af ciffermulighed Sekventielt nummererede stregkoder Tegnskabeloner, der kan tilpasses UDGAVER: E P B UDSKRIVNING Understøttelse af hundredvis af printere Ægte Windows-drivere, kan anvende Windows-spooler Avanceret "vis udskrift" Understøtter printer-baserede stregkoder, serienumre og kopier Logning af jobs Udskriv lokalt eller til netværk Antal labelkopier kan styres fra tastatur og database SERIALISERING Grundlæggende serialisering (stigende numre) Avanceret serialisering DATABASEO-OPTIONER Læser tekstfiler, databaser, regneark m.m. SAP-certificeret brugerflade Kædning af data med træk og slip Dataadgang til flere tabeller Database-baseret grafik Forespørgselsguide og SQL-assistent Databaseopslag umiddelbart før udskrift DATABEHANDLING Tilpas med VB Script Feltlængdegrænser, datafiltre og fejlkontrol, der kan tilpasses Sammenkædning af strenge Hent data fra realtid, dato og tastatur Nem indtastning af specielle og "ikke-udskrivbare" tegn INTEGRATION Styring af udskriftjob fra andre programmer Automatiseret valg af printer Logning af fejl og hændelser til en fil Logning af fejl og hændelser via Mulighed for kommandolinie-kontrol ActiveX-automatisering "Commander"-integrationsfunktion: Sporer indkomne data, starter derefter udskriftjob og logresulter. Fuld understøttet Delvist understøttet Headquarters (USA): sales@seagullscientific.com (USA & Canada) Europe: eurosales@seagullscientific.com (Main) +44 (0) (UK) Asia-Pacific: asiasales@seagullscientific.com (Main) (Japan) 2005 Seagull Scientific, Inc., BarTender and Drivers By Seagull are trademarks or registered trademarks of Seagull Scientific, Inc. Microsoft, Windows, and the Windows Logo are trademarks, or registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners. 0264DA/0405 Danish - Dansk

ETIKETDESIGN & RFID SOFTWARE. v8.0 Lynoversigt

ETIKETDESIGN & RFID SOFTWARE. v8.0 Lynoversigt ETIKETDESIGN & RFID SOFTWARE v8.0 Lynoversigt Forenklet etiketdesign Det førende produkt Seagull Scientific er førende i verden i original Windows udskrivning af etiketter. Faktisk var BarTender det første

Læs mere

Verdens førende etiket- og RFID-software

Verdens førende etiket- og RFID-software Verdens førende etiket- og RFID-software Seagull Scientific har siden 1985 været en trendsættende innovator af auto-id teknologi. Faktisk var BarTender det allerførste program for Windows, der understøttede

Læs mere

Verdens førende etiket- og RFID-software

Verdens førende etiket- og RFID-software Verdens førende etiket- og RFID-software Seagull Scientific har siden 1985 været en trendsættende innovator inden for auto-id teknologi. Faktisk er BarTender det allerførste Windows program, der understøttede

Læs mere

Markedets førende software til print af etiketter, stregkoder, RFID og kort

Markedets førende software til print af etiketter, stregkoder, RFID og kort Markedets førende software til print af etiketter, stregkoder, RFID og kort Seagull Scientific har siden 1985 været en af de førende inden for teknologien. Faktisk var BarTender det allerførste program

Læs mere

Markedets førende software til print af etiketter, stregkoder, RFID og kort

Markedets førende software til print af etiketter, stregkoder, RFID og kort Markedets førende software til print af etiketter, stregkoder, RFID og kort Seagull Scientific har siden 1985 været en af de førende inden for teknologien. Faktisk var BarTender det allerførste program

Læs mere

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Datablad Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Få flere oplysninger ved at besøge: http://www.google.com/enterprise/search/ Det får du Google-relevans

Læs mere

Fakturahåndtering. 3B Nye funktioner. Steffen Hansen & Paw Larsen Basware A/S

Fakturahåndtering. 3B Nye funktioner. Steffen Hansen & Paw Larsen Basware A/S Fakturahåndtering 3B Nye funktioner Steffen Hansen & Paw Larsen Basware A/S Nye Versioner & Funktioner IP 5.0 blev frigivet tilbage i Februar 2008 Væsentligste forbedringer i forhold til tidligere versioner:

Læs mere

Office Synchronizer. Release-bemærkninger. Version 1.66

Office Synchronizer. Release-bemærkninger. Version 1.66 Office Synchronizer Release-bemærkninger Version 1.66 Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921

Læs mere

Office Synchronizer Release-bemærkninger. Version 1.61

Office Synchronizer Release-bemærkninger. Version 1.61 Office Synchronizer Release-bemærkninger Version 1.61 Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921

Læs mere

Professionelle etiketmaskiner til kontoret

Professionelle etiketmaskiner til kontoret Professionelle etiketmaskiner til kontoret Indhold Professionelle DYMO etiketmaskiner kan øge effektiviteten på kontoret. Du kan hurtigt og nemt navngive og identificere LabelManager 120P 4 Enkel etiketmaskine

Læs mere

Vejledning til udskrivning af etiketter/labels og konvolutter i Blåt Medlem

Vejledning til udskrivning af etiketter/labels og konvolutter i Blåt Medlem Vejledning til udskrivning af etiketter/labels og konvolutter i Blåt Medlem Blåt Medlem giver mulighed for at udskrive etiketter/labels og kuverter til medlemmerne af den enhed man er medlemsansvarlig

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

Danfoss Labelprint Solution PCSYS Label Print Server. 1 Danfoss Group IT

Danfoss Labelprint Solution PCSYS Label Print Server. 1 Danfoss Group IT Danfoss Labelprint Solution PCSYS Label Print Server 1 Danfoss Group IT Carsten Davidsen Global MFG Solution Manager Nordborgvej 81 DK-6430 Nordborg Direct: +45 7488 6261 Mobile: +45 2949 5051 E-mail:

Læs mere

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2 NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål Version 3.2 I. Generelle produktoplysninger 1. Hvad er nyt i Output Manager 3.2? Der er flere nye forbedringer i NSi Output Manager 3.2 på serversiden, først

Læs mere

SCS Data Manager. Release-bemærkninger. Version 3.00

SCS Data Manager. Release-bemærkninger. Version 3.00 SCS Data Manager Release-bemærkninger Version 3.00 Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921

Læs mere

Kort om CoinDB (Mønt- og seddelsamling):

Kort om CoinDB (Mønt- og seddelsamling): Kom godt i gang med CoinDB programmet fra PetriSoft (Holder styr på din Mønt- seddel- eller frimærkesamling) Kort om CoinDB (Mønt- og seddelsamling): CoinDB er et Windows program, der anvendes af mønt-

Læs mere

Karens lille vejledning til Access

Karens lille vejledning til Access Karens lille vejledning til Access Indhold Hvad er Access? 1 Lave en database 2 Design af tabellen 2 Felttyper 2 Indtastning af data 3 Udtræk fra tabellen 3 Forespørgsel 3 Muligheder med forespørgsel 3

Læs mere

Brugervejledning til Avery Wizard for Microsoft Office. Dansk version til www.avery.dk - www.avery.no

Brugervejledning til Avery Wizard for Microsoft Office. Dansk version til www.avery.dk - www.avery.no Brugervejledning til Avery Wizard for Microsoft Office Dansk version til www.avery.dk - www.avery.no Indholdsfortegnelse 1. Systemkrav 1. Systemkrav for at anvende Avery Wizard 2. Installering af Wizard

Læs mere

Skifte til Access 2010

Skifte til Access 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Access 2010 ser meget anderledes ud end Access 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

Kom i gang. (Dansk udgave) Brug af BarTender etiket- software, Integrationsværktøjet Commander og Seagull Printer Driver. Rev. 07.07.26.16.

Kom i gang. (Dansk udgave) Brug af BarTender etiket- software, Integrationsværktøjet Commander og Seagull Printer Driver. Rev. 07.07.26.16. Kom i gang Brug af BarTender etiket- software, Integrationsværktøjet Commander og Seagull Printer Driver (Dansk udgave) Rev. 07.07.26.16.12 Dansk ii BarTender Kom i gang Copyright Seagull Scientific, Inc.

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

Din brugermanual HP deskjet 970c http://da.yourpdfguides.com/dref/899976

Din brugermanual HP deskjet 970c http://da.yourpdfguides.com/dref/899976 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

og smartphones. Optimer grafik og internetindhold for at vise det på en ensartet måde på tværs af enheder.

og smartphones. Optimer grafik og internetindhold for at vise det på en ensartet måde på tværs af enheder. Adobe Fireworks CS6 Markedsføringstekst til samarbejdspartnere Adobe Fireworks CS6 Følgende tekstblokke kan bruges i hjemmesider, kataloger, trykte annoncer eller andet salgsmateriale til Adobe Fireworks

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 Adobe Acrobat Professional 11 ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Hvad er Adobe Acrobat?... 1 Elektroniske dokumenter... 2 PDF... 2 Acrobat-programmer... 3 Hvor kommer dokumenterne

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Microsoft Dynamics C5. Privat hotfix vedr. Timer indberettet i felt 200

Microsoft Dynamics C5. Privat hotfix vedr. Timer indberettet i felt 200 Microsoft Dynamics C5 Privat hotfix vedr. Timer indberettet i felt 200 INDHOLDSFORTEGNELSE En forløbelig afklaring... 3 Tilpasning af lønopsætningen... 3 Rettelser til kommafil... 3 Backup af lønopsætningen...

Læs mere

AquaLingua. Brugervejledning

AquaLingua. Brugervejledning AquaLingua Brugervejledning Introduktion Adgang via tema Adgang via søgning Se billeder 1/6 Introduktion AquaLinguas hjemmeside giver brugeren adgang til at se et billede med betegnelser/beskrivelser på

Læs mere

Skifte til OneNote 2010

Skifte til OneNote 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft OneNote 2010 ser meget anderledes ud end OneNote 2007, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Vejledning til Teknisk opsætning

Vejledning til Teknisk opsætning Vejledning til Teknisk opsætning v. 1.0 Adm4you, 2010. Indhold Kort om denne vejledning... 3 Generelt om easyourtime... 3 Installation af databasen... 3 Sikkerhed og rettigheder... 4 SQL Login... 4 Rettigheder

Læs mere

RIGSPOLITIET. Vejledning i konvertering. fra. Word -dokument. til. PDF-fil. på politi.dk. Rigspolitiets websektion

RIGSPOLITIET. Vejledning i konvertering. fra. Word -dokument. til. PDF-fil. på politi.dk. Rigspolitiets websektion RIGSPOLITIET Vejledning i konvertering fra Word -dokument til PDF-fil på politi.dk Rigspolitiets websektion Indledning Da vi skal leve op til kravene om tilgængelighed på Internettet, skal alle tekster

Læs mere

SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere

SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere Produktbemærkninger SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere Lidt om disse produktbemærkninger Disse produktbemærkninger opsummerer funktionerne i SMART Notebook 11.3 samarbejdsbaserede

Læs mere

Betjeningsvejledning. for. UniRace

Betjeningsvejledning. for. UniRace Betjeningsvejledning for UniRace 2007 Et konkurrence indtastningsprogram. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Figur fortegnelse... 3 Indledning... 4 Race info... 4 Indtastning af deltagere...

Læs mere

Udskriv kort. Før udskrivning af et kort kan du eventuelt vælge at indtegne et/flere udskriftsområder. (I PLUS versionen kun ét).

Udskriv kort. Før udskrivning af et kort kan du eventuelt vælge at indtegne et/flere udskriftsområder. (I PLUS versionen kun ét). . Generelt Ved udskrivning af kort kan du vælge at udskrive det der er vist på skærmen. Du kan også vælge at udskrive et eller flere kortudsnit. Før du udskriver, vil programmet altid åbne en dialog, som

Læs mere

Skifte til Excel 2010

Skifte til Excel 2010 I denne vejledning Microsoft Excel 2010 ser meget anderledes ud end Excel 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre for at få

Læs mere

FOR BETTER UNDERSTANDING. WordFinder. Professional 10. Kvikguide

FOR BETTER UNDERSTANDING. WordFinder. Professional 10. Kvikguide FOR BETTER UNDERSTANDING WordFinder Professional 10 Kvikguide Installationsvejledning 1 Indsæt program-dvd en i computeren. Installationsprogrammet starter nu automatisk. 2 Kontroller, at det nummer, som

Læs mere

Kom i gang med Course Tool 1.2

Kom i gang med Course Tool 1.2 Kom i gang med Course Tool 1.2 Indhold Indledning...2 Pris beregning...2 Anvendelse...2 Open Source...2 Anbefalinger...2 Installation...3 USB-Pen...3 Download Libre Office (Draw)...3 Indstil makrosikkerhed...4

Læs mere

System & Metode ApS præsenterer. En effektiv dokumentportal

System & Metode ApS præsenterer. En effektiv dokumentportal System & Metode ApS præsenterer En effektiv dokumentportal Den 7. september 2006 Velkommen Martin Hecht Olsen, Direktør System & Metode blev etableret i 1989 IBM Business Partner Salg direkte til kunde

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

Backup Applikation. Microsoft Dynamics C5 Version 2008. Sikkerhedskopiering

Backup Applikation. Microsoft Dynamics C5 Version 2008. Sikkerhedskopiering Backup Applikation Microsoft Dynamics C5 Version 2008 Sikkerhedskopiering Indhold Sikkerhedskopiering... 3 Hvad bliver sikkerhedskopieret... 3 Microsoft Dynamics C5 Native database... 3 Microsoft SQL Server

Læs mere

Print & Apply Systems

Print & Apply Systems Print & Apply Systems Etiketterings- og Mærkningsspecialisten Mectec Print & Apply systemer Er modulopbygget og designet for anvendelse i industrielt miljø. Ud fra standardmoduler sammensættes individuelle

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere

Genvejstaster til Windows

Genvejstaster til Windows Genvejstaster til Windows Selvom musen er et praktisk redskab, er den langt fra altid den hurtigste måde at styre computeren på. Ofte vil det være meget hurtigere at bruge genvejstaster. Hvis du sidder

Læs mere

Sammenligning af Office 2013-versionen

Sammenligning af Office 2013-versionen Sammenligning af 2013-versionen Nyt eller forbedret Udvalgt Word 2013 2013 2010 2007 2003 Opret flotte dokumenter, og få en bedre læseoplevelse Med den nye læsetilstand kan du koncentrere dig fuldt ud

Læs mere

Introduktion. Anvendelse af BarTender Etiketdesign software, Commander Integrationsværktøj og Seagullprinterdrivere.

Introduktion. Anvendelse af BarTender Etiketdesign software, Commander Integrationsværktøj og Seagullprinterdrivere. Introduktion Anvendelse af BarTender Etiketdesign software, Commander Integrationsværktøj og Seagullprinterdrivere (Dansk udgave) Introduktion Anvendelse af BarTender Etiketdesign software, Commander Integrationsværktøj

Læs mere

Sikkerhed. Brugervejledning

Sikkerhed. Brugervejledning Sikkerhed Brugervejledning Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft og Windows er amerikanskregistrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne i dette dokument

Læs mere

Kvikguide til McAfee Wireless Protection

Kvikguide til McAfee Wireless Protection Blokerer hackere, så de ikke kan angribe dit trådløse netværk McAfee Wireless Protection blokerer hackere, så de ikke kan angribe dit trådløse netværk. Wireless Protection kan konfigureres og åbnes i McAfee

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Windows Vista 1. Side 1 af 10

Windows Vista 1. Side 1 af 10 Windows vista...2 Lukke for PC,en...3 Velkomstcenter...3 Finde/starte et program...4 Alle programmer...5 Menuen Start...5 Stifinder...6 Windows Sidepanel og gadgets...7 Dokumenter...7 Tilbehør...8 Windows

Læs mere

Weblink. Brugermanual. Hotline: 79 30 01 56

Weblink. Brugermanual. Hotline: 79 30 01 56 Weblink Brugermanual Hotline: 79 30 01 56 Indholdsfortegnelse: Log ind på Gateway/Weblink:...3 Opret Ny ordre:...4 Indtastning af Varer til bestilling:...7 Søg vare:...8 Udskriv ordren....11 Ordrebekræftigelse

Læs mere

Stregkodereferencevejledning

Stregkodereferencevejledning Stregkodereferencevejledning Version 0 DAN 1 Introduktion 1 Oversigt 1 1 Denne referencevejledning indeholder information om stregkodeudskrivning ved hjælp af kontrolkommandoer, der sendes direkte til

Læs mere

Digitalkamera Softwarevejledning

Digitalkamera Softwarevejledning EPSON Digitalkamera / Digitalkamera Softwarevejledning Dansk Alle rettigheder forbeholdt. Uden forudgående skriftlig tilladelse fra SEIKO EPSON CORPORATION må ingen del af denne publikation reproduceres,

Læs mere

Introduktion til FileMaker Pro 4.0/4.1

Introduktion til FileMaker Pro 4.0/4.1 1 Introduktion til FileMaker Pro 4.0/4.1 Hvad er en database? En database er en samling data, som er organiseret på en systematisk måde og er tilgængelig i digital form. Med andre ord er det en slags elektronisk

Læs mere

Oversigt over nøglefunktioner i LAND4

Oversigt over nøglefunktioner i LAND4 Oversigt over nøglefunktioner i LAND4 Indhold Nøglefunktioner i LAND4... 2 LAND4 og AutoCAD... 2 LAND4-versioner og AutoCAD-versioner... 2 Koteringsfunktioner... 2 Lagstruktur... 3 Tegneformater... 3 Areal,

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Programmering C RTG - 3.3 09-02-2015

Programmering C RTG - 3.3 09-02-2015 Indholdsfortegnelse Formål... 2 Opgave formulering... 2 Krav til dokumentation af programmer... 3 ASCII tabel... 4 Værktøjer... 5 Versioner af ASCII tabel... 6 v1.9... 6 Problemer og mangler... 6 v2.1...

Læs mere

Pivottabeller, diagrammer og databehandling. Underviser: Nina Kirkegaard Schou Mobil

Pivottabeller, diagrammer og databehandling. Underviser: Nina Kirkegaard Schou Mobil Pivottabeller, diagrammer og databehandling Underviser: Nina Kirkegaard Schou Mobil 21 48 65 16 E-mail: ns@teamcrm.dk Emner: Excel Pivottabeller/diagrammer og databehandling Brugerfladen Import af data

Læs mere

Undervisning Version 1.0 redigering af billeder til hjemmesiden

Undervisning Version 1.0 redigering af billeder til hjemmesiden Undervisning Version 1.0 redigering af billeder til hjemmesiden Nødvendigheden for at almindelig god bruger til edb. Her taler jeg ikke om at blive en superbruger men bare en bruger der styr på almindelig

Læs mere

Skifte til PowerPoint 2010

Skifte til PowerPoint 2010 I denne vejledning Microsoft PowerPoint 2010 ser meget anderledes ud end PowerPoint 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og Med Microsoft Navision Axapta Product Builder kan produktionsmedarbejdere, sælgere og kunder konfigurere komplekse produkter ved hjælp af en Windows-klient eller internettet. Product Builder Produktionsvirksomheder

Læs mere

Shop Floor System til Microsoft Dynamics NAV* *Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Shop Floor System til Microsoft Dynamics NAV* *Microsoft Dynamics NAV (Navision) Shop Floor System til Microsoft Dynamics NAV* *Microsoft Dynamics NAV (Navision) Et banebrydende system til planlægning og rapportering i produktionen. NAVEKSA s Shop Floor System anvendes til planlægning,

Læs mere

Printerstyringsprogrammet MarkVision

Printerstyringsprogrammet MarkVision Printerstyringsprogrammet MarkVision Printersoftware og -tilbehør 1 MarkVision til Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 og Macintosh leveres sammen med printeren på cd'en Drivers, MarkVision and Utilities.

Læs mere

Opret ODBC datakilde Vejledning

Opret ODBC datakilde Vejledning Vejledning V. 1 APRIL 2011 FOR KUNDESERVICE Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Målgruppe... 3 1.3 Krav... 3 2 Opret ODBC Datakilde (Open Database Connectivity)... 3 2.1 Forbindelse

Læs mere

POWERPOINT 2010 LÆR DET SELV POWERPOINT 2010 LÆR DET SELV

POWERPOINT 2010 LÆR DET SELV POWERPOINT 2010 LÆR DET SELV KIRSTEN KRISTENSEN POWERPOINT 2010 LÆR DET SELV Dette hæfte lærer dig at lave velfungerende præsentationer i programmet PowerPoint 2010. Du får en god introduktion til programmets brugerflade og de forskellige

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION

SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION I vejledningen bruger vi det gratis program Writer fra OpenOffice som eksempel til at vise, hvordan man bruger nogle helt grundlæggende funktioner i tekstbehandling.

Læs mere

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data AirBOSS Minuba Leveret af: Sydjysk Data Administrationssystem Skab overblik, udnyt ressourcer og spar tid Professionel kundekontakt Opret professionelle tilbud og ordrer, når kunden ringer. Send det på

Læs mere

FEEDBACK funktionalitetsoversigt Version 6.3. Overordnet om FEEDBACK

FEEDBACK funktionalitetsoversigt Version 6.3. Overordnet om FEEDBACK FEEDBACK funktionalitetsoversigt Version 6.3 Overordnet om FEEDBACK Fleksibel, internetbaseret software 100% internetbaseret system Ingen lokale installationer af software eller udgifter til hardware Adgang

Læs mere

SurveyXact funktionalitetsoversigt Version 6.3

SurveyXact funktionalitetsoversigt Version 6.3 SurveyXact funktionalitetsoversigt Version 6.3 Overordnet om SurveyXact Fleksibel, internetbaseret software 100% internetbaseret system Ingen lokale installationer af software eller udgifter til hardware

Læs mere

UNI-labels i Open- og LibreOffice

UNI-labels i Open- og LibreOffice UNI-labels i Open- og LibreOffice Print labels til dine elever med UNI login-oplysninger Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er UNI-Label?...4 Få fat på data!...5 Registrer dine data!...8 Lav

Læs mere

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen BEYOND Touch -APPLIKATIONEN Vi anbefaler, at du spiller BEYOND: Two Souls med din trådløse DUALSHOCK 3- controller for at få den fulde oplevelse af spillet.

Læs mere

Edb-tekstbehandling, præsentation mm

Edb-tekstbehandling, præsentation mm Edb-tekstbehandling, præsentation mm I denne lektion skal du: - hente kopier et skærmbillede og sætte det ind i et dokument - beskære billedet, så det passer til dit dokument Der findes specielle programmer

Læs mere

Udforske kommandoer på båndet De enkelte faner på båndet indeholder grupper, og hver gruppe indeholder et sæt relaterede kommandoer.

Udforske kommandoer på båndet De enkelte faner på båndet indeholder grupper, og hver gruppe indeholder et sæt relaterede kommandoer. Startvejledning Microsoft Excel 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Føje kommandoer til værktøjslinjen Hurtig

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Grundlæggende WordPad i 11 lette trin Til Elisabeth 2013 SeniorKultur/AluData :: Vanløse

Grundlæggende WordPad i 11 lette trin Til Elisabeth 2013 SeniorKultur/AluData :: Vanløse Grundlæggende WordPad i 11 lette trin Til Elisabeth 2013 SeniorKultur/AluData :: Vanløse 1 ordpad er en grundlæggende tekstbehandlingsprogram, der er inkluderet i Windows W (siden Windows 95, hvor det

Læs mere

Kom godt igang med Indbo programmet fra PetriSoft Kort om Indbo: Indbo Free

Kom godt igang med Indbo programmet fra PetriSoft Kort om Indbo: Indbo Free Kom godt igang med Indbo programmet fra PetriSoft Kort om Indbo: Indbo er et Windows 98/NT/2000/Me/Xp/Vista/Win7/Win8 program, der kan holde rede på hjemmets, firmaets, foreningens eller skolens inventar

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

9600 Professionel labelløsning

9600 Professionel labelløsning 9600 Professionel labelløsning 9600 Forhandler: Brother International (Danmark) A/S Baldershøj 22, 2635 Ishøj Tlf: +45 43 31 31 31 Fax: +45 43 31 31 43 www.brother.dk Alle specifikationer korrekte ved

Læs mere

Tilpas: Hurtig adgang

Tilpas: Hurtig adgang Tilpas: Hurtig adgang Genveje, Se skærmtips Se tips Hold alt tasten nede. Og brug bogstaver Word Fanen Filer PDF dokument Brug skabelon Visninger Husk Luk ved fuldskærmsvisning Brug zoom skyder Marker,

Læs mere

Jabra CHAT - FOR PC. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra CHAT - FOR PC. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra CHAT - FOR PC Brugervejledning www.jabra.com Indholdsfortegnelse VELKOMMEN...3 Produktoversigt...3 Installation...4 tilslutning...4 KONFIGURATION...4 opkaldsfunktioner...4 Hvis du får brug for hjælp...5

Læs mere

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini?

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini? OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTINDEKS Apparat Generelt 1. Hvad er S3 scannerens positionering? 2. Hvad måler S3 scanneren? 3. Hvad er forskellen på S2 Everest og S3? 4. Hvilke dele følger med S3 scanneren?

Læs mere

Umbraco installationsvejledning

Umbraco installationsvejledning på et ScanNet ASP Webhotel Indledning Beskrivelse Denne vejledning vil indeholde installation af CMS systemet Umbraco på et ASP Webhotel. Det dansk grundlagt Content Management System (CMS) Umbraco er

Læs mere

WagnerGUIDE. - en beskrivelse -

WagnerGUIDE. - en beskrivelse - WagnerGUIDE - en beskrivelse - Generelt Den grundlæggende idé med webprogrammet WagnerGUIDE er at give brugeren et overblik over området, viden om, hvor brugeren befinder sig og præcis information om biblioteket,

Læs mere

EKSPORTFREMSTØD nogensinde online!

EKSPORTFREMSTØD nogensinde online! ÅRETS TILBUD 2013 Invitation til Danmarks største EKSPORTFREMSTØD nogensinde online! Nu samler vi alle ca. 30.000 danske eksportvirksomheder + kompetencer, produkter, services og varemærker Ét sted Online

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.. side 2. Adgang til webgraf 3. Opslag adresse... 4. Styring af layout.. 5. Zoom funktioner..

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.. side 2. Adgang til webgraf 3. Opslag adresse... 4. Styring af layout.. 5. Zoom funktioner.. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse.. side 2 Adgang til webgraf 3 Opslag adresse... 4 Styring af layout.. 5 Zoom funktioner.. 6 Panorere på skærmen. 7 Information om grafikken.... 8-10 Print et udsnit.....

Læs mere

Oktober Dokumentpakker

Oktober Dokumentpakker Oktober 2017 Dokumentpakker Dokumentpakkerne er et værktøj til at udskrive dynamiske breve, som har en standardtekst i brevet, og hvor der automatisk sættes blandt andet patientens navn, adresse og aftaletid

Læs mere

Startvejledning. Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Skifte mellem berøringstilstand og mus Hvis du bruger OneNote

Læs mere

Kursusbeskrivelse Microsoft Excel Grundkursus

Kursusbeskrivelse Microsoft Excel Grundkursus kursusbeskrivelse Office kurser ms Excel niveau 1 Kursusbeskrivelse Microsoft Excel Grundkursus Varighed: 1 dag Excel version 2010, 2013 & 2016 Niveau 1. I gang med Excel Hvad kan du bruge kurset til:

Læs mere

Skyfillers Online Backup. Kundemanual

Skyfillers Online Backup. Kundemanual Skyfillers Online Backup Kundemanual Kundemanual Indhold Opsætning... 2 Installation... 2 Download software... 2 Installation under Windows... 2 Installation under Mac OS X... 3 Log ind... 3 Tilpas kontoindstillinger...

Læs mere

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual Skyfillers Hosted SharePoint Kundemanual Kundemanual Indhold Generelt... 2 Online adgang SharePoint side... 2 Skift brugeradgangskode... 2 Adgang & opsætning... 3 Windows... 3 Tilføj SharePoint som intranet

Læs mere

NR. 92 PDF-formularer med OpenOffice DEN 4. MARTS 2015

NR. 92 PDF-formularer med OpenOffice DEN 4. MARTS 2015 NR. 92 PDF-formularer med OpenOffice DEN 4. MARTS 2015 PDF-formularer med OpenOffice til LUDUS Web Målet med dette Tips & Tricks er at beskrive, hvordan man laver PDF-formularer til brug i LUDUS Web. Læs

Læs mere

Finanstilsynets indberetningssystem. Vejledning til Regnearksskabelonerne

Finanstilsynets indberetningssystem. Vejledning til Regnearksskabelonerne Finanstilsynets indberetningssystem Vejledning til Regnearksskabelonerne Finanstilsynet - 2. udgave oktober 2009 Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING... 2 2 FORUDSÆTNINGER... 3 3 TRIN FOR TRIN... 4 3.1 Hent

Læs mere

Datcol DCS lager. - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning. Highlights

Datcol DCS lager. - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning. Highlights Datcol DCS lager - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning Integreret lagerstyringsløsning Til ERP- og Økonomisystemer! Økonomisystemer DCS lager er specifikt udviklet mod

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.00 Frigivelse: 30. november 2011 Med frigivelsen af denne nye hovedversion, SummaSummarum 4, følger en mængde ny funktionalitet

Læs mere

Unifaun OnlinePrinter

Unifaun OnlinePrinter Unifaun OnlinePrinter Unifaun Online 26-04-2013 2 Indhold 1 Ændre printerindstillinger Unifaun OnlinePrinter... 3 2 Autoinstallation af Unifaun OnlinePrinter... 4 3 Installation af Java... 6 4 Fejlsøgning

Læs mere

Stregkoder sådan virker de

Stregkoder sådan virker de Stregkoder sådan virker de Vi bliver ofte stillet spørgsmål omkring stregkoder. Hvilke stregkoder kan man bruge. Hvordan fungerer en stregkode. Hvad skal man være opmærksom på ved valg af stregkode. En

Læs mere

Vejledning Slagteriweb Version 2.50 Indhold

Vejledning Slagteriweb Version 2.50 Indhold Vejledning Slagteriweb Version 2.50 Indhold 1. Login... 2 2. Bruger oprettelse... 3 3. Glemt password... 4 4. Salmonella (kødsaftprøver), Fødevarekædeoplysninger og Flytning... 5 5. Oprette en ny registrering...

Læs mere