INSTALLATIONS BRUGERVEJLEDNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INSTALLATIONS BRUGERVEJLEDNING"

Transkript

1 INSTALLATIONS & BRUGERVEJLEDNING MASSAGEBADEKAR Tak fordi du valgte et massage badekar fra NORO når du skal installerer el og vand, samt funktioner i dit massage badekar og tips til pleje, der gør at dit nye massage badekar kommer til at holde i mange år. Held og lykke, vi ønsker du får mange gode stunder i massage badkaret.

2 INDHOLDSFORTEGNELSE Installation Massage System Bronze Massage System Sølv Massage System Special Edition Massage System Gold Massage System Platinum Pleje Garanti

3 INSTALLATION Modtagelse Sørg for, at emballagen er hel, og at den ikke har fået nogen skade under transporten. Hvis du opdager en skade, kontakt da straks NORO for at få en skades nummer til retur fragtbrevet. Så hjælper vi dig videre. Når badekaret skal sættes på plads vælter under oppakning. Det er vigtigt, at du ikke løfter badkarets slanger eller rør. Løft i badekarets kant eller fødderne. ern herefter frontpanelet. Når badekaret står på plads, er det vigtigt at justere badekarets fødderne, så badekaret er stabilt og i vatter, for at der ikke skal stå vand i dyserne eller pumpen. Elektriske installationer skal udføres af en autoriseret elektriker. Blandingsbatteriet monteres separat ifølge brugsanvisningen, der medleveres med badekaret. Langs kanten er der sat i clips så du kan skyde ind fronten. Har du et rektangulært badekar er der også frontbeslag i bunden af badekarret fødder. Du kan nemt justere disse ved at skrue løsne møtrikytte den frem og tilbage. Når de sidder i den rette afstand, skal du erne frontpanelet igen. Elektriske installationer Elektriske installationer skal udføres af en autoriseret elektriker. Tilslut badekaret til en fast installation med HPFI-Relæ. Vi anbefaler også, at du har en sikkerhedsafbryder for at slukke for elektriciteten til massage badekaret. Massage System Bronze 1N~230V 10 amp 50 Hz 560 W Massage System Sølv 1N~230V 10 amp 50 Hz 1100 W Massage System Gold/Special Edition 1N~230V 13 amp 50 Hz 2600 W Massage System Platinum 1N~230V 16 amp 50 Hz 3160 W En jordkabel skal forbindes fra den mærkede koblingsplint til standeren og det beskyttende HPFI- Relæ. Vigtigt: Efterlad aldrig børn uden opsyn i badekarret. Massage badkaret har en sikkerheds funktion ved udsugning af pumpen. Dette betyder, at hvis sugepumpen er dækket over slukkes pumpen. Det tager et par minutter for systemet at komme i gang igen. Tal med din læge, om du har for højt / lavt blodtryk, hvis du tager medicin eller er gravid, før du bader.

4 MASSAGE SYSTEM BRONZE Massage System Bronze er et system med millioner af afslappende mousserende varmeluftbobler fra bunden af karet. Inden systemet anvendes skal badkaret være fyldt med vand. Sådan fungerer massagesystemet For at tænde / slukke for systemet, tryk på startknappen. Luftpumpen starter og varme luft cirkulerer i badkaret. Millioner af mousserende luftbobler strømmer gennem bundsystemet. Vandet tappes ud efter brug. Når vandet er løbet ud af karet, skal systemet startes igen og køre omkring 30 sekunder for at tømme systemet. Dette skal gøres, selv om badekaret anvendes til et almindeligt brusebad eller lignende. Afløbet åbnes / lukkes ved at trykke på bundproppen. MASSAGE SYSTEM SØLV Massage System Sølv giver afslappende dyb beroligende massage. Systemet omfatter: 6 sidestråler for massage langs kroppen og ryg massage med 6 microjets for afslappende massage af ryg og skuldre, Blandingsbatteri og frontpanel. Før systemet sættes i gang, skal der fyldes vand i karret, så det dækker ca. 2 cm over alle massagedyserne. Hvordan virker massagesystemet For at tænde / slukke for systemet tryk på startknappen. Massage pumpe starter og vandet går rundt i systemet. Der er to dreje knapper til luft kontrol, der justerer massage effekten. Den ene er forbundet til de 6 sideståler og den anden til microjetsen i ryggen og ved foden. I den lukkede system er det kun vand, der går gennem systemet, og giver en blød vand- massage. Dette ændres ved at dreje på luftregulering, jo mere drejer jo mere er der åben og jo mere luftblanding kommer ind og giver hårdere massage effekt. Vandet skal tappes ud efter badning. Afløbet åbnes / lukkes ved at trykke på bundproppen. Dette skal gøres, selv om badekaret anvendes til et almindeligt brusebad eller lignende. MASSAGE SYSTEM SPECIAL EDITION Massagesystem som giver den ultimative badeoplevelse. Massagebadekaret indeholder millioner af mousserende varme luftbobler og er et fuldt udstyret massage kar. Systemet indeholder 6 side jets for massage langs kroppen, ryg massage med 6 micro jets for afslappende massage af ryg og skulder, fodmassage til trætte fødder, basissystemet med 8 dyser til at stimulere massage, vandvarmere, der opretholder varmen i vandet for lange bade og frontpanel og Tropic blandingsbatteri til montering på kanten af badekaret.

5 MASSAGE SYSTEM GOLD Platinum Massage System er det system, der giver den ultimative badeoplevelse. Massagebadekaret indeholder millioner af mousserende varme luftbobler og er et fuldt udstyret massage kar. Systemet indeholder 6 side jets for massage langs kroppen, ryg massage med 6 micro jets for afslappende massage af ryg og skulder, 2 jets før fodmassage til trætte fødder, basissystemet med 8 dyser til at stimulere massage, vandvarmere, der opretholder varmen i vandet for lange bade, stemningsfuldt lys terapi belysning med 7 forskellige farver, frontpanel og Tropic blandingsbatteri til montering på kanten af badekaret. For at tænde / slukke for luftmassagen, tryk på startknappen. Luftpumpen starter og forvarmet luft cirkulerer i badkaret. Millioner af mousserende bobler strømmer igennem badkaret. Inden systemet begynder skal badekaret fyldes med vand, så det dækker ca. 2 cm over alle massagedyser. Afløbet åbnes / lukkes ved at trykke på bundproppen. Hvordan massagesystemet fungere System Platinum har dobbelt massage system, vandmassage og luftmassage. Systemerne kan anvendes individuelt eller sammen. For at tænde / slukke vand massagen, trykker du bare på startknappen. Massage pumpen starter og vandet går rundt i systemet. Der er to luft reguleringer til at justerer massage effekten. Den ene er forbundet til sidestrålerne og den anden til micro-jetsen i ryggen og ved foden. I den lukkede stilling er det kun vand, der går gennem systemet, og tilvejebringer et blødt vand massage. Den trinløste dreje luftregulering virker sådan, at jo mere skyderen er åbnet, jo mere luft kommer der og dette giver en hårdere massageeffekt. For at tænde / slukke for luftmassagen, tryk da på startknappen. Luftpumpen starter og forvarmet luft cirkulerer i karbad. Millioner mousserende bobler strømmer gennem badet. Når vandmassagen kører er vandvarmeren tændt. Den holder vandet varmt. Vandvarmeren er forudindstillet til 38 grader. Hvis varmebeskyttelse mod overophedning udløses, kan du nulstille den på Relounge ved at skrue den sorte hætte af og trykke på den røde knap. På Star og Sand trykker man ind på den sorte knap som sidder på pumpen. Belysningen tændes/slukkes ved at du starter knappen med den hvid ring. Når knappen trykkes ned skifter lyset og blinkende farver kommer automatisk. Hvis du ønsker konstant lys af en bestemt farve, skal du trykke på start-knappen, indtil den ønskede farve vises. Vandet skal tappes ud efter badning. Når vandet er løbet ud, starter systemet og køre cirka 30 sekunder for at tømme systemet. Dette skal gøres, selv om badekaret anvendes til et almindeligt brusebad eller lignende.

6 MASSAGE SYSTEM PLATINUM Platinum Massage System er det system, der giver den ultimative badeoplevelse. Massagebadekaret indeholder millioner af mousserende varme luftbobler og er et fuldt udstyret massage kar. Systemet indeholder 6 side jets for massage langs kroppen, ryg massage med 6 micro jets for afslappende massage af ryg og skulder, 2 jets før fodmassage til trætte fødder, basissystemet med 8 dyser til at stimulere massage, vandvarmere, der opretholder varmen i vandet for lange bade, stemningsfuldt lys terapi belysning med 7 forskellige farver, frontpanel og Tropic blandingsbatteri til montering på kanten af badekaret. Inden systemet begynder skal badekaret fyldes med vand, så det dækker ca. 2 cm over alle masøbet åbnes / lukkes ved at trykke på bundproppen. Hvordan massagesystemet fungere System Platinum har dobbelt massage system, vandmassage og luftmassage. Systemerne kan anvendes individuelt eller sammen. For at tænde / slukke vand massagen, trykker du bare på startknappen. Massage pumpen starter og vandet går rundt i systemet. For at tænde / slukke for luftmassagen, tryk på startknappen. Luftpumpen starter og forvarmet luft cirkulerer i badkaret. Millioner af mousserende bobler strømmer igennem badkaret. ekten. Den ene er forbundet til sidestrålerne og den anden til micro-jetsen i ryggen og ved foden. I den lukkede stilling er det kun vand, der går gennem systemet, og tilvejebringer et blødt vand massage. Den trinløste dreje luftregulering virker sådan, at jo mere skyderen er åbnet, jo mere luft kommer der og dette giver en hårdere masekt. For at tænde / slukke for luftmassagen, tryk da på startknappen. Luftpumpen starter og forvarmet luft cirkulerer i karbad. Millioner mousserende bobler strømmer gennem badet. Når vandmassagen kører er vandvarmeren tændt. Den holder vandet varmt. Vandvarmeren er forudindstillet til 38 grader. Hvis varmebeskyttelse mod overophedning udløses, kan du nulstille den ved at skrue den sorte hætte af og trykke på den røde knap på Relounge. På Star og Sand trykker man ind på den sorte knap som sidder på pumpen. Belysningen tændes / slukkes ved at du starter knappen med den hvid ring. Når knappen trykkes ned skifter lyset og blinkende farver kommer automatisk. Hvis du ønsker konstant lys af en bestemt farve, skal du trykke på start-knappen, indtil den ønskede farve vises. Vandet skal tappes ud efter badning. Når vandet er løbet ud, starter systemet og køre cirka 30 sekunder for at tømme systemet. Dette skal gøres, selv om badekaret anvendes som Dette skal gøres, selv om badekaret anvendes til et almindeligt brusebad eller lignende. Pleje Vores badekar er lavet af sanitet akryl et materiale, der er nemt at holde rent. Rengør badekaret med et mildt rengøringsmiddel uden slibeeffekt. Vær forsigtig med de stærkere rengøringsmidler der findes på markedet. Disse er ikke påkrævet for rengøring og mange af dem er så stærke / kraftige, at de kan ødelægge overfladen på badekaret. Læs om vaske- og rengøringsmidler, der ikke skader krom detaljer. NORO Clean & Aroma kit bruges til rengøring af massagebadekar. Den indeholder klor tabletter, desinficeringsmiddel og duftolie af fyr, til regelmæssigt rengøring og holder badet ren fra bakterier. Hvis du skulle være uheldig og få en mindre ridse i karbadet, så kan du nemt fikse det. Brug vand og sandpapir af fin kornstørrelse 1000 eller mere, sammen med vand for at fjerne ridsen. De første fire måneder efter det første bad, bør du ikke bruge noget rør / slange rengøring, Vi anbefaler, at du rengøre systemet 3-4 gange om året med rengøringsmidler beregnet til massagebadekar. Hvordan disse bliver brugt og doseres findes på det respektive produkt.

7 GARANTISEDDEL Som ejer av et massagebadekar fra NORO bør du føle dig tryg og sikker i dit køb. Både vi og vores leverandører har stor erfaring med bad-og massagebadekar. Valget av komponenter, nøjag ghed og viden er vig ge ingredienser for produktet skal blive god og holde længe. Dog kan ng og sager stadog gå galt så er det vig gt, at du som kunde hu gst muligt få hjælp. For at vi skal kunne give dig den hu ge service bør du have kvi ering og garan nummer ved hånden. 5 års garan mod misfarvning og revner i skalden 2 års garan adekars blandingsba eri 2 års garan komponenterne Garan gælder mod fremvising av original kvi ering og garan bevis/garan nummer. Garan egistering gjøres på vores hjemmeside under kundeservice, reklama oner. Kvi eringen som har inkøbsdatoen lægges in som billede. Husk all d garan ummer. Øvrige produkt-spørgsmål, reservdele m.m. kan gøres på info@noro.dk eller på telefon Testet af: Pakket af: Dato/signatur: Garan nummer: Garan nummer findes på strømdåsen på de kar som har sådan en, eller på pumpen. Ver.002

INDHOLDSFORTEGNELSE. INSTALLATION Modtagelse 3 MASSAGESYSTEM BRONZE 5 2(12) Tak fordi du valgte et massage badekar fra NORO.

INDHOLDSFORTEGNELSE. INSTALLATION Modtagelse 3 MASSAGESYSTEM BRONZE 5 2(12) Tak fordi du valgte et massage badekar fra NORO. MASSAGEBADEKAR Tak fordi du valgte et massage badekar fra NORO. Her finder du, det du skal tænke på, når du skal installerer el og vand, samt funktioner i dit massage badekar og tips til pleje, der gør

Læs mere

INSTALLATIONS BRUGERVEJLEDNING

INSTALLATIONS BRUGERVEJLEDNING INSTALLATIONS & BRUGERVEJLEDNING MASSAGEBADEKAR Tak fordi du valgte et massage badekar fra Noro. Her finder du, det du skal tænke på, når du skal installerer el og vand, samt funktioner i dit massage badekar

Læs mere

INSTALLATIONS BRUGERVEJLEDNING

INSTALLATIONS BRUGERVEJLEDNING INSTALLATIONS & BRUGERVEJLEDNING MASSAGEBADEKAR Tak fordi du valgte et massage badekar fra NORO når du skal installerer el og vand, samt funktioner i dit massage badekar og tips til pleje, der gør at dit

Læs mere

BADKAR & MASSAGEBADKAR

BADKAR & MASSAGEBADKAR BADKAR & MASSAGEBADKAR & Tak fordi du valgte et massage badekar fra Noro Skandinavia. Her finder du, det du skal tænke på, når du skal installerer el og vand, samt funktioner i dit massage badekar og tips

Læs mere

Massagebadekar. modeller 08- Monteringsvejledning. Edition 1-10

Massagebadekar. modeller 08- Monteringsvejledning. Edition 1-10 Massagebadekar modeller 08- Monteringsvejledning Edition 1-10 I denne brugsanvisning forklares skridt for skridt, hvordan et boblebad fra Hafa installeres, så det fungerer, som det skal og er sikkert at

Læs mere

brigg Spabad Monteringsvejledning Edition 1-10

brigg Spabad Monteringsvejledning Edition 1-10 brigg Spabad Monteringsvejledning Edition 1-10 2:1 2:2 Monterings- og brugsvejledning Manual får Brigg badekar og spabadekar Tillykke med dit nye spabad! Denne manual er fremstillet med det formål at give

Læs mere

ZI24-ZI26. VVS-EKSPERTEN Blæsbjergvej 54 8722 Hedensted 75 89 03 03 salg@vvs-eksperten.dk

ZI24-ZI26. VVS-EKSPERTEN Blæsbjergvej 54 8722 Hedensted 75 89 03 03 salg@vvs-eksperten.dk ZI24-ZI26 VVS-EKSPERTEN Blæsbjergvej 54 8722 Hedensted 75 89 03 03 salg@vvs-eksperten.dk 1 Brugsvejledning 1. Elektriske parameter 2 2. Elektrisk installation. 2 3. Vand Tilslutning... 2 4. Installations

Læs mere

Brugsvejledning. Spa

Brugsvejledning. Spa Brugsvejledning til Spa 1. Elektriske parameter 2 2. Elektrisk installation. 2 3. Vand Tilslutning... 2 4. Installations Instruktioner... 2-3 5. Instruktioner... 3 6. Hygiejne ved brug af spabad 4 7. Vedligehold

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM BRUGSANVISNING Cavecool Joy Opal - CC06BM WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

LAGUNA MONTERINGS VEJLEDNING

LAGUNA MONTERINGS VEJLEDNING LAGUNA MONTERINGS VEJLEDNING Kære kunde, Tak fordi De købte et Bath Deluxe LAGUNA boblebadekar. Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi Dem venligst læse denne installations- og brugsvejledning grundigt

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

ELEKTRISK PARASOLVARMER

ELEKTRISK PARASOLVARMER ELEKTRISK PARASOLVARMER HN 12361 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før parasolvarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak parasolvarmeren ud og kontroller, at

Læs mere

THERMINO Maximum MONTERINGS VEJLEDNING

THERMINO Maximum MONTERINGS VEJLEDNING THERMINO Maximum MONTERINGS VEJLEDNING Kære kunde, Tak fordi De købte et Bath Deluxe THERMI O MAXIMUM boblebadekar. Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi Dem venligst læse denne installations- og brugsvejledning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG information 2 Advarsler 2 Sikkerhedsforanstaltninger 3 Produktoversigt 4 Opsætning 4 Rørføringsforslag 5 Brug 6 Elektrisk diagram 6 Specifikationer 7 WEEE info. 7 1 VIGTIG information

Læs mere

BOBLEBADEKAR MONTERINGSVEJLEDNING

BOBLEBADEKAR MONTERINGSVEJLEDNING BOBLEBADEKAR MONTERINGSVEJLEDNING Vigtigt før installation 1. Brug kun en autoriseret el/installatør til at tilslutte badekaret 2. Tak fordi De købte et Bath Deluxe produkt. Af sikkerhedsmæssige årsager

Læs mere

Vejledning til MaXXwell spa

Vejledning til MaXXwell spa Vejledning til MaXXwell spa LØKKEN (CRT-06B6S) + ATLANTA (G-811) Kære kunde Tillykke med dit nye spaboblebad. Fra Wellmores side ønsker vi, at din investering bliver en god oplevelse fra starten. Vi håber

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Vejledning til MaXXwell spa

Vejledning til MaXXwell spa Vejledning til MaXXwell spa AP-01 / AP-02 / G-818 / G-820 PRAG DUBLIN FIRENZE LISSABON Kære kunde Tillykke med dit nye spaboblebad. Fra Wellmores side ønsker vi, at din investering bliver en god oplevelse

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Brugervejledning. Boblebad BG11 modellerne Aquamarina, Fantasy, Francja & Vita

Brugervejledning. Boblebad BG11 modellerne Aquamarina, Fantasy, Francja & Vita Brugervejledning Boblebad BG11 modellerne Aquamarina, Fantasy, Francja & Vita Aquamarina foto. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright. Welldana A/S Udgave 1.0 03 2011. Sprog: Dansk Tillykke

Læs mere

Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning.

Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning. Tillykke med Deres nye Niveaukontrol. Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning. Standarder: Denne Niveaukontrol opfylder gældende regler og normer for sikkerhed. Produktet er testet

Læs mere

Stones. Brugervejledning til Stones indespa

Stones. Brugervejledning til Stones indespa Stones Brugervejledning til Stones indespa Display symboler: Ur/temperatur Vandmassage (pumpe) Skrue op for blæserens tryk/ temperaturen/klokken Desinfektionsprogram Undervandslys Automatisk vandpåfyldning

Læs mere

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning TERRASSEVARMER HN 12356 Brugervejledning Læs denne brugervejledning omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. Pak terrassevarmeren ud og kontroller,

Læs mere

Samle- og installationsvejledning

Samle- og installationsvejledning Samle- og installationsvejledning Alaska Udendørs hot tub 1 Indhold Indhold... 2 Oversigt... 3 Montage... 4 Brugsvejledning... Vedlligeholdelse... Eventuelle mangler eller reklamationer... Service og rådgivning...

Læs mere

Manual. Grampus Bundsuger, type 33-000900.

Manual. Grampus Bundsuger, type 33-000900. Manual. Grampus Bundsuger, type 33-000900. Lagerføres i farven gul/blå. Der tager forbehold for evt. produktændringer. Copyright: Welldana A/S Udgave 1.0 11 2007. Sprog: Dansk. Tillykke med Deres nye Grampus

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT Side 1 til din LOCKON dørkontakt Introduktion Dørkontakten består af en senderenhed og en magnetenhed. Den fungerer sådan, at senderenheden overfører et signal til centralenheden,

Læs mere

Brugsvejledning Spabad 6525

Brugsvejledning Spabad 6525 Brugsvejledning Spabad 6525 1 Af sikkerhedsmæssige årsager bedes De venligst læse denne installations- og brugsvejledning grundigt inden installation og brug. Index: 1) Opstilling.. 3 2) Elektriske installationer

Læs mere

Brugsvejledning Spabad model YG 140A

Brugsvejledning Spabad model YG 140A Brugsvejledning Spabad model YG 140A Af sikkerhedsmæssige årsager bedes De venligst læse denne installations- og brugsvejledning grundigt inden installation og brug. 1 Index: 1) Produkt beskrivelse...

Læs mere

TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W

TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W ART NR 350156 EAN NR 5709133911591 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG 1 Pak terrassevarmeren ud og kontroller at alle dele er til stede og at der ikke er nogen dele glemt i emballagen.

Læs mere

Badekar SIDE SIDDEBADEKAR MED SIDE. VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER

Badekar SIDE SIDDEBADEKAR MED SIDE. VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER Badekar VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER SIDE C2 C3 C5 SIDE SIDDEBADEKAR MED HELFRONTSTATIV C24 C26 1051 Siddebadekar 1050x650 mm C24 1501 Siddebadekar 1500x700

Læs mere

Installations- og brugervejledning

Installations- og brugervejledning Installations- og brugervejledning B A S I C Tillykke med dit nye BASIC kar Med købet af et Royal Bathroom kar har du valgt et kvalitetsprodukt, som vi er overbeviste om, at du og din familie, i fremtiden

Læs mere

Dampgenerator Selvbyg. - - - Dansk Bademiljø

Dampgenerator Selvbyg. - - - Dansk Bademiljø Brug af dampgenerator Når alt er installeret og opsat, er man kommet der til hvor man skal til at betjene dampgeneratoren. 1) Start: Start generatoren med ON/OFF knappen på siden af generatoren. 2) Alternativ

Læs mere

INSTALLATIONSVEJLEDNING MASSAGEBADEKAR MODEL: WS-080

INSTALLATIONSVEJLEDNING MASSAGEBADEKAR MODEL: WS-080 INSTALLATIONSVEJLEDNING MASSAGEBADEKAR MODEL: WS-080 ( Dit bedste valg! Kære bruger: Mange tak for købet af vores sanitetsprodukt. For at kunne benytte dette produkt på en sikker og effektiv måde, bør

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94906HB21XVIII 2017-11 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 Babymadsmaskine Brugsanvisning Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 INDHOLD VIGTIG INFORMATION 2 HÅNDTERING 4 OVERSIGT OVER MASKINEN 5 FØR BRUG 8 ANVÄNDANDE 8 - Påfyldning af vand 8

Læs mere

Badekar og indespa

Badekar og indespa www.bauhaus.dk Badekar og indespa Priserne gælder fra lørdag d. 8. marts til og med fredag d. 1. august 2014 Uanset om du leder efter en økonomisk, luksuriøs eller high-tech badeoplevelse, så er vores

Læs mere

Spa-Kompagniet. Monteringsvejledning for store saunaovne

Spa-Kompagniet. Monteringsvejledning for store saunaovne Spa-Kompagniet Monteringsvejledning for store saunaovne 1. Introduktion a. Denne monteringsvejledning angiver hvorledes Spa-Kompagniets saunaovne skal monteres og installeres. For optimal installering

Læs mere

Brugsvejledning Luksusbrusekabine 8837

Brugsvejledning Luksusbrusekabine 8837 Brugsvejledning Luksusbrusekabine 8837 1 Af sikkerhedsmæssige årsager bedes De venligst læse denne installations og brugsvejledning grundigt inden installation og brug. Bemærkning: Informationen i denne

Læs mere

Installationsmanual Flydekontakt

Installationsmanual Flydekontakt Flydekontakt Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 2 UDPAKNING... 2 MONTERING... 2 VEDLIGEHOLDELSE... 3 TEKNISKE SPECIFIKATIONER... 3 BORTSKAFFELSE... 3 AKTIVERING OG TEST I ALARMSYSTEMET... 3 Side 1

Læs mere

Generel brugsvejledning Til Luksusbrusekabiner

Generel brugsvejledning Til Luksusbrusekabiner Generel brugsvejledning Til Luksusbrusekabiner Af sikkerhedsmæssige årsager bedes De venligst læse denne installations og brugsvejledning grundigt inden installation og brug. Index: 1) Samlevejledning

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før ibrugtagning af ismaskinen. Gem brugervejledningen til senere brug. BESKRIVELSE AF ISMASKINEN 1. Øverste kappe 2.

Læs mere

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5.

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5. SAND PUMP MANUAL Sand filter pump Best.nr. 7892 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5 Side 1 Vigtige sikkerhedsanvisninger for Sandfilterpumpe Følgende vigtige punkter skal læses og forstås inden

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Solo

Da: Betjeningsvejledning Solo Da: Betjeningsvejledning Solo Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

Plexus Air Express Helmadras

Plexus Air Express Helmadras Brugsanvisning Plexus Air Express Helmadras Dynamisk, alternerende trykaflastende helmadrassystem Vare nr. 80-10219 HMI nr. 53438 Maj-10 Vare nr. 80-10277 HMI nr. 40691 Alu Rehab ApS - Kløftehøj 8 - DK-8680

Læs mere

Neba Air Flow. Brugsanvisning. Dynamisk, alternerende trykaflastende madrassystem. Fylde- og vedligeholdelsespumpe Plexus C-102

Neba Air Flow. Brugsanvisning. Dynamisk, alternerende trykaflastende madrassystem. Fylde- og vedligeholdelsespumpe Plexus C-102 Brugsanvisning Neba Air Flow Dynamisk, alternerende trykaflastende madrassystem Vare nr. 80-10229 HMI nr. 39721 Vare nr. 80-10282 HMI nr. 53386 Fylde- og vedligeholdelsespumpe Plexus C-102 Maj-10 Alu Rehab

Læs mere

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2 Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Sikkerhedsanvisning: Et alternativ lys skal bæres til hver en tid. Varme: Aluminiumshovedet er designet

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

Vejledning til MaXXwell spa

Vejledning til MaXXwell spa Vejledning til MaXXwell spa AP-01 / AP-02 / G-813 / G-818 / G-820 / G-821 / CRT-06/09 /MD-01 Kære kunde Tillykke med dit nye spaboblebad. Fra Wellmores side ønsker vi, at din investering bliver en god

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W Brugervejledning Art nr 350162 EAN nr 5709133911867 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. VIGTIGE

Læs mere

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tlf.: + 358 29 006 260 Fax: + 358 29 006 1260 19.1.2015 Internet: www.labkotec.fi 1/12 GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Copyright

Læs mere

CLARO HÅNDVASK INKLUSIV GROHE EURODISC ARMATUR

CLARO HÅNDVASK INKLUSIV GROHE EURODISC ARMATUR Vejl. pris kr. 4.185,- inkl. moms. CLARO HÅNDVASK INKLUSIV GROHE EURODISC ARMATUR til kombination med, med eller uden tørrefunktion, efter eget valg, Maskine maks. 470 mm. dyb. Vvs nr. 80 2100.100 CLARO

Læs mere

Brugsvejledning - Spabad model: VENEDI

Brugsvejledning - Spabad model: VENEDI Brugsvejledning - Spabad model: VENEDI Af sikkerhedsmæssige årsager bedes De venligst læse denne installations- og brugsvejledning grundigt inden installation og brug. Index: 1) Nødvendig værktøj:.....2

Læs mere

Samle- og installationsvejledning

Samle- og installationsvejledning Samle- og installationsvejledning Alaska Udendørs hot tub 1 Indhold Indhold... 2 Oversigt... 3 Montage... 4 Brugsvejledning... 9 Vedlligeholdelse... 10 Kontakt... 12 Læs denne vejledning igennem før du

Læs mere

Elektronisk bidet - Brugervejledning

Elektronisk bidet - Brugervejledning Elektronisk bidet - Brugervejledning 1 Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsregler... 3 Grundlæggende instruktioner... 3 Sikkerhedsforanstaltninger... 4 Produktoversigt... 5 Bidet oversigt... 5 Betjeningspanel

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 DA Brugervejledning a b c d e f g h c d i j k C 3 3CM 7~10 sec. 7~10 sec. 7~10 sec. 7 7~10 sec. Dansk Tillykke med dit

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 76600050 EAN nr 5709133912611 Læs hele denne instruktion igennem før pumpen anvendes. Gem den til senere brug. 1/6 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand,

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Installations- og betjeningsvejledning

GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Installations- og betjeningsvejledning Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tlf.: +358 29 006 260 Fax: +358 29 006 1260 19.9.2014 Internet: www.labkotec.com 1/11 GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Copyright 2043 Labkotec Oy

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

LUXOR - RUSTFRIT STÅL HÅNDKLÆDETØRRRER TEKNISKE DETALJER HÅNDKLÆDETØRRER.DK P R O D U K T B L A D

LUXOR - RUSTFRIT STÅL HÅNDKLÆDETØRRRER TEKNISKE DETALJER HÅNDKLÆDETØRRER.DK P R O D U K T B L A D LUXO - USTFIT STÅL E TENISE ALJE P O U T B L A E. 1. 3. 2. Funktionsbeskrivelse: Nr. 1 : ontrollamper for drift af el-patron. Når disse lampe lyser, varmer el-patronen for at opnår den ønskede temperatur.

Læs mere

ORIGINAL LINE M BRUGERMANUAL

ORIGINAL LINE M BRUGERMANUAL BRUGERMANUAL Maskiner med manuel vandpåfyldning UM_DA Part No.: 1764088_01 INDHOLD INDHOLD... 2 GENERELT... 4 Introduktion...4 Advarsler...4 Forholdsregler...4 Tilsigtet brug...4 Fakta og vægt...5 Generel

Læs mere

Ny vakuum terapi cupping maskine

Ny vakuum terapi cupping maskine Ny vakuum terapi cupping maskine Til professionel brug. Model: MCWNV-600 FUNKTIONER 1. Den specielt designet vakuumpumpe kan hurtigt forbedre blod- og lymfecirkulationen. 2. Vakuumpumpen kan løsne fedt

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Installation kun fase og mellemledning

Installation kun fase og mellemledning BRUGERVEJLEDNING ACelTIMER IP20 MÅ KUN INSTALLERES AF EN AUTORISERET EL-INSTALLATØR Installation kun fase og mellemledning Installation af en ACelTIMER Venligst sluk strømmen inden installationen KUN af

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

Indendørs og udendørs spa

Indendørs og udendørs spa VejEN TIL VELVÆRE I DIN Indendørs Spa Scandinavian SpaCare INDENdørs spa Indendørs og udendørs spa Det er en totaloplevelse at gå i spabad. Når du tænder for vandet og lader dig sænke ned i det opvarmede

Læs mere

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 INDHOLDSFORTEGNELSE MANUAL... SIDE 3 MASKINE... SIDE 3 TYPE... SIDE 3 ANVENDELSE... SIDE 3 MONTERING... SIDE 3 DEMONTERING... SIDE 3 DRIFT... SIDE 3 VEDLIGEHOLD... SIDE

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C)

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Monterings- og brugsvejledning 3N1 NeoTank Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Hvad du bør vide, inden du begynder For sikker installation og brug af din nye NeoTank til din kogende vandhane (98 C), beder

Læs mere

Monteringsvejledning Model Art 80/90 F

Monteringsvejledning Model Art 80/90 F Monteringsvejledning Model Art 80/90 F Indholdsfortegnelse: Tillykke med Deres nye bruse kabine For at sikre at kabinen samles korrekt, bedes De følge denne vejledning nøje. Det er specielt vigtigt at

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

VEJLEDNING TIL Gymform Disk Ab Exercise

VEJLEDNING TIL Gymform Disk Ab Exercise VEJLEDNING TIL Gymform Disk Ab Exercise E Produktbeskrivelse: I henhold til figur A, B, C, D, E, 1. Højre barre Håndtag 2. Plade 3. Dækplade 4. Knæstøtter 5. Fødder 6. Kontrolpanel 7. Skruer Dækplade

Læs mere

Manual. IMage Elektronisk styring med varmeregulering. Type

Manual. IMage Elektronisk styring med varmeregulering. Type Manual. IMage Elektronisk styring med varmeregulering. Type 64-102050-1. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright. International Marketing A/S Udgave: 1.0 01 2005. Sprog: Dansk Tillykke

Læs mere

Brusekabine Miami INSTALLATIONSVEJLEDNING

Brusekabine Miami INSTALLATIONSVEJLEDNING Brusekabine Miami INSTALLATIONSVEJLEDNING Tak, fordi du har valgt et af vores produkter. Vi bestræber os på at yde dig den bedst mulige service, og vi beder dig læse denne vejledning omhyggeligt før installation.

Læs mere

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: 90 27 791 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Installationsvejledning Nordic blandingsbatterier. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning Nordic blandingsbatterier. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning Nordic blandingsbatterier Læs denne vejledning før installation Indledning Installation, vedligeholdelse og garanti Quooker blandingsbatteriet fås i samme design, som de kogende-vandhaner

Læs mere

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne.

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. SPAHN reha GmbH Manual til Vasketoilet VAmat C-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright: elldana Innocare. Udgave 1,0 09

Læs mere

DK Brugsanvisning TIMER

DK Brugsanvisning TIMER DK Brugsanvisning TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Læs sikkerheds- og brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug Sikkerhedsanvisninger: Sørg for, at strømforsyningen i din husstand svarer til

Læs mere

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Vejledning

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Vejledning BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Vejledning Forholdsregler! Sørg for, at højttaleren placeres og tilsluttes i overensstemmelse med instruktionerne i denne vejledning. Forsøg aldrig at skille højttaleren ad. Alle

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 120 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93193HB11XVIII 2017-10 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

SleepCare+ Brugermanual

SleepCare+ Brugermanual SleepCare+ Brugermanual Indhold Tillykke side 2 Fjernbetjeningen side 3 Massagefunktionerne side 4 Om massagemadrassen side 5 Sikkerhedsforanstaltninger side 6 Produktspecifikationer side 6 1 Tillykke

Læs mere

Samle- og installationsvejledning

Samle- og installationsvejledning Samle- og installationsvejledning Alberta Udendørs hot tub 1 Indhold Indhold... 2 Oversigt... 3 Montage... Brugsvejledning... 23 Vedlligeholdelse... 25 Kontakt... 28 Læs denne vejledning igennem før du

Læs mere

Neater Powered Drinker. Brugsvejledning

Neater Powered Drinker. Brugsvejledning Neater Powered Drinker Brugsvejledning Forhandles i Danmark af Fremstillet i Storbritannien af: Neater Solutions Ltd 12 Burlington Road Buxton Derbyshire SK17 9AL Tel: +44(0)1298 23882 Fax: +44(0)1298

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! em vejledningen til senere brug! Tchibo mb D-22290 amburg 921AB3X2VIII 201-11 Kære kunde! em vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG Hvad er Draftline? Draftline er et rengøringsmiddel til fadølsanlæg. Det er basisk og opløser meget effektivt organiske stoffer, fx belægninger inde i en ølslange.

Læs mere

Impulse Trainer. Brugsanvisning. skal læses før brug. Model GY-208Y

Impulse Trainer. Brugsanvisning. skal læses før brug. Model GY-208Y Impulse Trainer Brugsanvisning skal læses før brug Model GY-208Y NextGear Impulse Trainer giver hurtigt resultater. Det kan ikke blive nemmere at stimulere flere muskelgrupper som abs, triceps, biceps

Læs mere

V 50/60Hz 220W

V 50/60Hz 220W STØVSUGER MODEL: P5 Best.nr. 1315 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 220W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG OG

Læs mere

WOOFit Go BRUGERMANUAL

WOOFit Go BRUGERMANUAL WOOFit Go BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har valgt WOOFit Go Bluetooth højttaleren fra SACKit. Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højtaler i brug. Vi tager ikke ansvar for person-

Læs mere

Brugsvejledning. Model Model 6023 (Højredrejet)

Brugsvejledning. Model Model 6023 (Højredrejet) Brugsvejledning 610 1700 800 Model 6023 Model 6023 (Højredrejet) 1 Af sikkerhedsmæssige åsager bedes De venligst læse denne installations- og brugervejledning grundigt inden installation og brug. Index:

Læs mere

Samle- og installationsvejledning. Model 6139B

Samle- og installationsvejledning. Model 6139B Samle- og installationsvejledning Model 6139B 1 Indhold: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt før samling af produktet påbegyndes. Udpakning...2 Tegning og beskrivelse af medfølgende dele...3 Montering

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Brugsanvisning Bidette R3 Art. nr. 11 122 DK

Brugsanvisning Bidette R3 Art. nr. 11 122 DK Brugsanvisning Bidette R Art. nr. DK Efter installation skal brugsanvisningen og monteringsvejledningen efterlades hos brugeren. SC 08 B Bidette R med armlæn (ekstraudstyr) Produktbeskrivelse Bidette R

Læs mere