Salgs- og leveringsbetingelser for Packshoot ApS CVR.nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salgs- og leveringsbetingelser for Packshoot ApS CVR.nr. 33 37 45 69"

Transkript

1 J.nr Salgs- og leveringsbetingelser for Packshoot ApS CVR.nr Generelt 1.1. Packshoot ApS ( Packshoot ) servicerer danske og udenlandske kunder med visuelt materiale og producerer bl.a. det klassiske produktbillede, miljøbilleder, videoprojekter, billedredigering og imagekampagner til at styrke kundernes brand Disse salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) fastsætter vilkårene ved samhandel med Packshoot og gælder for alle aftaler om Packshoots salg og levering af produkter og tilknyttede ydelser til erhvervskunder ( Kunden ), medmindre andet er aftalt skriftligt. 2. Aftalegrundlag 2.1. Betingelserne udgør sammen med Packshoots tilbud, ordrebekræftelse og evt. samarbejdsaftale det samlede aftalegrundlag for Packshoots salg og levering af produkter og tilknyttede ydelser til Kunden ( Aftalegrundlaget ). Såfremt der er uoverensstemmelse mellem tilbud, ordrebekræftelse og Betingelserne, er ordrebekræftelsen gældende forud for de andre dokumenter. Såfremt der er uoverensstemmelse, og der er indgået en samarbejdsaftale, så er samarbejdsaftalen gældende forud for de andre dokumenter Det er den på leveringsdagen gældende version af Betingelserne, der er gældende for den enkelte leverance, med mindre andet er skriftligt aftalt. Den til enhver tid gældende version af Betingelserne fremgår af Packshoots hjemmeside: Måtte Kunden have generelle indkøbsbetingelser, er disse ikke gældende for aftalen mellem Packshoot og Kunden, uanset om disse er en bestanddel af Kundens købsdokumenter. Dette gælder uanset, hvornår Kunden måtte overgive disse til Packshoot Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt. 3. Tilbud 3.1. Tilbud er gældende 30 dage fra den dato, hvor tilbuddet er dateret, medmindre andet fremgår af tilbuddet. Accept af tilbud, der er Packshoot i hænde efter acceptfristens udløb, er ikke bindende for Packshoot, medmindre Packshoot skriftligt meddeler Kunden andet, herunder ved fremsendelse af ordrebekræftelse.

2 3.2. Aftale er indgået, når Kundens accept af tilbuddet er modtaget hos Packshoot. Herefter fremsender Packshoot ordrebekræftelse til Kunden Kunden kan ikke ændre en afgivet ordre på produkter eller tilknyttede ydelser uden Packshoots skriftlige accept Hvis Packshoots ordrebekræftelse ikke stemmer overens med Kundens ordre, accept eller tilbuddet, og Kunden ikke ønsker at acceptere de uoverensstemmende vilkår, skal Kunden meddele det til Packshoot skriftligt senest 2 arbejdsdage efter modtagelse af ordrebekræftelsen. I modsat fald er Kunden bundet af ordrebekræftelsen. 4. Pris 4.1. Alle priser er ekskl. moms, kørsel og eventuelle leveringsomkostninger og fremgår af ordrebekræftelsen Udover den aftalte pris, er Packshoot berettiget til at kræve betaling for ikke aftalt ekstraarbejde, herunder men ikke begrænset til: - Modtaget antal produkter til Packshoots behandling stemmer ikke med Kundens ordreliste/ordrebekræftelsen - Modtagne produkter til Packshoots behandling udgør andet end det, der fremgår af Kundens ordreliste/ordrebekræftelsen. - Modtagne produkter til Packshoots behandling er ufuldstændige, uegnede eller mangelfyldte. - Modtagne varelister er ufuldstændige eller forkerte i en sådan grad at Packshoot må afsætte tid til opfølgning. - Kunden kræver korrekturer af billedmaterialet, som ikke er aftalt i ordrebekræftelsen. -- Overarbejde eller andre foranstaltninger, som Kunden aftaler med Packshoot efter tilbuddet er godkendt. - Ekstraarbejde som følge af at ordren/aftalen ikke kan gennemføres i en kontinuerlig produktion grundet Kundens forhold. - Kunden ønsker levering hurtigere end den i ordrebekræftelsen nævnte leveringstid. 5. Betaling 5.1. Kunden skal betale alle fakturaer for produkter eller tilknyttede ydelser senest 8 dage efter faktureringsdato, medmindre parterne har aftalt andet skriftligt. Udlæg og lign. betales straks ved fakturering Ved manglende betaling kan sagen overgå til inkasso. Hvis Kunden undlader at betale en faktura for produkter eller tilknyttede ydelser rettidigt af årsager, som Packshoot er uden ansvar for, har Packshoot ret til rente af det forfaldne beløb på 1 % pr. påbegyndt måned fra forfaldstid og til betaling sker. 2.

3 5.3. Hvis Kunden undlader at betale en forfalden faktura for produkter eller tilknyttede ydelser senest 14 dage efter at have modtaget skriftligt påkrav om betaling fra Packshoot, har Packshoot ud over rente efter pkt ret til at: (i) ophæve ordren af de produkter og/eller tilknyttede ydelser, som forsinkelsen vedrører, hvorefter Kunden er forpligtet til at tilbagelevere det modtagne, (ii) ophæve ordren af produkter og/eller tilknyttede ydelser, som endnu ikke er leveret til Kunden, eller kræve forudbetaling herfor, og/eller (ii) gøre andre misligholdelsesbeføjelser gældende. 6. Levering 6.1. Levering finder sted senest 7 arbejdsdage efter varen er modtaget i overensstemmelse med Packshoots tilbud, såfremt varen er modtaget hos Packshoot senest kl. 12, medmindre andet fremgår af ordrebekræftelsen. Packshoot er uden ansvar for forsinkelser eller forhindringer som skyldes: - Kundens handling eller udladelse (f.eks. leveringsforsinkelser, produkter afviger fra de rammer som er aftalt i tilbuddet og lign.). - Kunden fremsender ordrer eller accept af Packshoots tilbud senere end 7 arbejdsdage før levering forventes Packshoot ApS har ret til en forlængelse af leveringstiden, ret til at afvise en accept af Packshoots tilbud eller til at hæve aftalen som følge af punkt Kunden skal undersøge alle produkter og tilknyttede ydelser ved leveringen. Hvis Kunden opdager en fejl eller mangel, som Kunden ønsker at påberåbe sig, skal den straks og inden 48 timer meddeles skriftligt til Packshoot Hvis Packshoot forventer en forsinkelse i leveringen af produkter eller tilknyttede ydelser, informerer Packshoot Kunden om det og oplyser samtidig årsagen til forsinkelsen og ny forventet leveringstid. Hvis Packshoot undlader at levere produkter eller tilknyttede ydelser senest 3 arbejdsdage efter den aftalte leveringstid af årsager, som Kunden er uden ansvar for, kan Kunden ophæve den eller de ordrer, der er berørt af forsinkelsen, uden varsel ved skriftlig meddelelse til Packshoot. Kunden har ikke andre rettigheder i anledning af forsinket levering Arbejdsgangen i forbindelse med produktfotografering følger i øvrigt bestemmelserne i pkt. 14 nedenfor. 7. Mangler 7.1. Packshoot garanterer, at produkter og tilknyttede ydelser opfylder de i ordrebekræftelsen specificerede krav og er fri for væsentlige fejl og mangler i design, materialer og udførelse Packshoots garanti omfatter ikke fejl eller mangler, der skyldes: (i) fejl i oplysninger eller produkter, som Kunden har afleveret i forbindelse med en ordre. 3.

4 (ii) opbevaring, installation, brug eller vedligeholdelse i strid med Packshoots instruktioner eller almindelig praksis, og (iii) andre forhold, som Packshoot er uden ansvar for Kunden har endeligt godkendt produktet, såfremt denne anvendes af Kunden eller tredjemand Kunden skal ved reklamationer give Packshoot de oplysninger om en meddelt fejl eller mangel, som Packshoot beder om Hvis en fejl eller mangel, som Kunden opdager eller burde have opdaget, jfr. pkt. 6.3., ikke straks meddeles skriftligt til Packshoot kan den ikke senere gøres gældende og retten til at gøre misligholdelsesbeføjelser som afslag i prisen, erstatning mv. fortabes Inden rimelig tid efter at Packshoot har modtaget meddelelse fra Kunden om en fejl eller mangel og undersøgt kravet, meddeler Packshoot Kunden, om fejlen eller manglen er omfattet af garanti Inden rimelig tid efter at Packshoot har afgivet meddelelse til Kunden efter pkt. 7.6 om at en fejl eller mangel er omfattet af garanti, forpligter Packshoot sig til afhjælpe en reklamation Hvis Packshoot undlader at afhjælpe en fejl eller mangel omfattet af garanti inden rimelig tid efter, at Packshoot har givet meddelelse til kunden efter pkt af årsager, som Kunden er uden ansvar for, og fejlen eller manglen ikke er afhjulpet inden en rimelig frist på mindst 7 arbejdsdage, kan Kunden ophæve den eller de ordrer, der er berørt af fejlen eller manglen, uden varsel ved skriftlig meddelelse til Packshoot. Kunden har ikke andre rettigheder i anledning af fejl eller mangler ved produkter eller tilknyttede ydelser end dem, der udtrykkeligt fremgår af nærværende Betingelser. 8. Ansvar 8.1. I tilfælde af forsinkelse og I tilfælde af mangler ved det leverede har Packshoot intet ansvar, hvor forsinkelsen eller manglen skyldes: - Fejl eller beskadigelse af produktionsudstyr, der bevisligt har forårsaget forsinkelse eller beskadigelse af produktionen. - Sygdom eller uventet teknisk nedbrud Packshoot har ikke ansvar for omkostninger ved at modtagne produkter til Packshoots bearbejdning beskadiges eller bortkommer ved: Brand, vandskader, tyveri, naturkatastrofer, arbejdsstridigheder, mobilisering eller andre lignende force majeure situationer. Ansvarsfriheden består, så længe force majeure består. Som force majeure anses forhold, der er uden for Packshoots kontrol, og som Packshoot ikke burde have forudset ved aftalens indgåelse. Packshoot er dog ansvarlig såfremt det godtgøres, at 4.

5 tabet eller beskadigelsen skyldes grov uagtsomhed udvist af Packshoot eller dets ansatte. Kunden sørger selv for forsikring af produkter imod skade og undergang Packshoot hæfter ikke for Kundens driftstab, tab af avance eller anden indirekte tab. 9. Dataopbevaring 9.1. Packshoot opbevarer produktionsdata på udførte produktioner i 3 måneder fra leveringsdatoen. Det er Kundens eget ansvar at opbevare afleveret materiale efter godkendelse er sket Packshoot kan mod et administrationsgebyr på ny fremsende tidligere afleveret materiale i op til 3 måneder efter den oprindelige leveringsdato. 10. Ophavsret Den fulde ejendomsret til alle immaterielle rettigheder vedrørende de af Packshoot udviklede fotos og koncepter, kreative oplæg, originalt materiale m.m. herunder patenter, design, varemærker og ophavsrettigheder tilhører Packshoot og må ikke uden dennes godkendelse overlades til tredjemand Ejendomsretten til leveret materiale tilhører Packshoot, indtil faktureret mellemværende med Kunden er afregnet, eller andet er aftalt. Ved Kundens konkurs forbeholder Packshoot sig retten til at inddrage uafregnet mellemværende hos tredjemand, såfremt denne har gjort brug af materialet Hvis leverede produkter krænker tredjeparts immaterielle rettigheder, skal Kunden for egen regning: (i) sikre sin ret til at fortsætte med at bruge de krænkende produkter, (ii) ændre de krænkende produkter, så de ikke længere krænker, eller (iii) erstatte de krænkende produkter med nogle, der ikke krænker. Kunden har ikke nogen rettigheder overfor Packshoot i anledning af produkters eller tilknyttede ydelsers krænkelse af tredjeparts immaterielle rettigheder. 11. Fortrolighed Kunden må ikke viderebringe eller bruge eller sætte andre i stand til at bruge Packshoots erhvervshemmeligheder, ordresystem, kunder, prisstruktur, ideer eller andre oplysninger uanset art, som de måtte komme i besiddelse af, men som ifølge sagens natur ikke er offentligt tilgængelige Kunden må ikke på utilbørlig måde skaffe sig eller forsøge at skaffe sig kendskab til eller rådighed over Packshoots fortrolige oplysninger som beskrevet i pkt Kunden skal omgås og opbevare oplysningerne forsvarligt for at undgå, at de utilsigtet kommer til andres kundskab. 5.

6 11.3. Kundens forpligtelser efter pkt gælder for Kundens ansatte, fuldmægtige eller andre, der som led i samarbejde med Packshoot kommer i besiddelse af ovennævnte fortrolige oplysninger. Forpligtelserne gælder under parternes samhandel og uden tidsbegrænsning efter samhandlens ophør uanset årsagen til ophøret Overtrædelse af denne fortrolighedsforpligtelse medfører erstatningspligt efter dansk rets almindelige regler. 12. Underleverandører Packshoot er uden Kundens samtykke berettiget til helt eller delvist at lade arbejde udføre hos underleverandører. 13. Lovvalg og Værneting Enhver tvist mellem Packshoot og Kunden skal forsøges afgjort ved forhandling Parternes samhandel er i alle henseender underlagt dansk ret Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med parternes samhandel, skal afgøres ved dansk domstol med sæde i Kolding retskreds. 14. Arbejdsgang ved produktfotografering Pre-booking af fotoordre Kunden leverer en oversigt til Packshoot over de produkter, som forventes fotograferet Bookning og advisering af fotoordre Packshoot tilsender Kunden en skabelon i form af en excelfil, som Kunden udfylder og sender til service@packshoot.dk. I skabelonen udfylder Kunden én kolonne med det stylenavn som billedfilen til hvert produkt skal døbes samt en kolonne, hvor Kunden kan notere evt. instruktioner til styling af produktet, som fotografen skal være opmærksom på Betingelser Tilbud fra Packshoot er alle betinget af, at Kunden sender ordrer som kan bearbejdes via Packshoots ordresystem, herunder at Packshoot modtager excel-ark med antal styles, ordrelister, dato og tidspunkt for levering af produkter ved Packshoot til produktionen, information til brug for udarbejdelse af en fotomanuel og lignende fra Kunden. Ligeledes er tilbud betinget af, at de fremsendte produkter svarer til den beskrivelse, som Packshoot har modtaget fra Kunden inden afgivelse af tilbuddet Modtagelse af produkter 6.

7 Ved produkternes modtagelse ved Packshoot bliver produkterne talt op og ajourført I henhold til fremsendte skabelon af Packshoot. Opstår der uoverensstemmelser mellem det angivne antal produkter af Kunden og det faktisk modtagne, vil Packshoot gøre Kunden opmærksom på uoverensstemmelsen. Behandlingstid efter konstatering af uoverensstemmelser afregnes til en time pris på kr. 450,00 ekskl. moms Klargøring til foto Packshoot udpakker, stryger/damper og klargør produkterne Fotografering Produkterne fotograferes og navngives af Packshoot efter anvisningerne modtaget i excelark, jfr. pkt Billedbehandling Billederne farvekorrigeres og sendes til fritlægning af Packshoot Upload af billeder Når Packshoot får billederne retur fra fritlægning, foretages der kontrol af billedernes kvalitet og dernæst bliver billederne gjort tilgængelige for Kunden til gennemgang, og advisering herom fremsendes til Kunden. Billederne anses for leverede, når adviseringer kommet frem til Kunden Godkendelse Når Kunden modtager -advisering om, hvor billeder kan hentes, sørger Kunden for, inden for 48 timer efter modtagelsen ad adviseringen, at godkende disse, jf. pkt Får Packshoot ikke en tilbagemelding på billederne inden for 48 timer, betragtes billederne som godkendt. Når billederne er godkendt overdrages ansvaret for filerne til Kunden Returforsendelse Når alt er godkendt pakker Packshoot produkterne og sender dem retur til Kunden, der selv står for forsendelsesomkostningerne. 7.

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. Betingelserne gælder for alle aftaler om Virksomheden

Læs mere

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og Salgs og leveringsbetingelser 1. Anvendelse uden for Danmark og Færøerne. Kunden skal skadesløsholde Virksomheden, i det omfang 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om ROOM67s, CVR-nummer

Læs mere

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leverings-betingelser, herefter betingelserne,

Læs mere

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser (

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om DALTEK

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med Routes,

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med Cascoo Scandinavia, CVR-nummer: 35210660, (herefter Virksomheden

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner.

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Mobilize Me s, CVR-nummer 34208077, ( Virksomheden ) salg og levering af serviceydelser

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr

MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr Side 1 af 5 MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr. 36914963 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder (Version juli 2018) 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse.

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/ Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/12-2018. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

Handelsbetingelser Kyvsgaard Kommunikation

Handelsbetingelser Kyvsgaard Kommunikation Handelsbetingelser Kyvsgaard Kommunikation 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Kyvsgaard Kommunikation,

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1. Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Anntex s (herefter kaldet

Læs mere

Concept Data a/s CVR nr Almindelige salgs- og leveringsbetingelser:

Concept Data a/s CVR nr Almindelige salgs- og leveringsbetingelser: Concept Data a/s CVR nr. 14918876 - Almindelige salgs- og leveringsbetingelser: 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler om Concept Data a/s, CVR-nummer

Læs mere

FlexCabling ApS. Almindelige handelsbetingelser for erhvervskunder. (efterfulgt af persondatapolitik)

FlexCabling ApS. Almindelige handelsbetingelser for erhvervskunder. (efterfulgt af persondatapolitik) Almindelige handelsbetingelser for erhvervskunder (efterfulgt af persondatapolitik) 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige handelsbetingelser (i det følgende kaldet Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Packshoot ApS

Salgs- og leveringsbetingelser for Packshoot ApS Salgs- og leveringsbetingelser for Packshoot ApS CVR.nr. 33 37 45 69 1. Generelt Packshoot ApS ( Packshoot ) servicerer danske og udenlandske kunder med både visuelle og tekstuelle services. Herunder klassiske

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter fra Thorning Dental Optik

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter fra Thorning Dental Optik Salgs- og leveringsbetingelser for produkter fra Thorning Dental Optik 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Thorning Dental

Læs mere

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt. Salgs- og leveringsbetingelser for Dynamic Venues ApS serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser hos Kubicki Development ApS

Salgs- og leveringsbetingelser hos Kubicki Development ApS Salgs- og leveringsbetingelser hos Kubicki Development ApS 1. Anvendelse 1.1 Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver tilbudsgivning fra Kubicki Development ApS (herefter nævnt

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse

Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse til brug i Danmark. Uanset eventuelle modstående vilkår i Aftalegrundlaget er Virksomheden 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne

Læs mere

Bunker43 s Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser

Bunker43 s Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser Bunker43 s Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser Gældende fra 1. november 2013 Nedennævnte salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, såfremt andet ikke er skriftligt aftalt, i samhandlen mellem

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem Vestergaards Bogtrykkeri A/S og kunden i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig aftale herom imellem

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Grabowski Media, CVR.nr. 25257537, herefter betegnet GM.

Salgs- og leveringsbetingelser for Grabowski Media, CVR.nr. 25257537, herefter betegnet GM. Grabowski Media generelle forretningsbetingelser Almindelig del Salgs- og leveringsbetingelser for Grabowski Media, CVR.nr. 25257537, herefter betegnet GM. De generelle forretningsbetingelser er gældende

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax:

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax: SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. 1.2. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder

Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder LYNGHOLM KLOAK-SERVICE LYNGHOLM KLOAK-RENOVERING A/S LYNGHOLM TV INSPEKTION ApS 1. Anvendelsesområde 1.1. Nærværende salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014 Ændringer til rammeaftale Dato 11. april 2014 Ændring Indkøb af teltduge til Virksomhedshjemmeværnet tilføjet til Rammeaftalens pkt. 2, samt justering i antal af teltduge til brug for Hærhjemmeværnet og

Læs mere

Handelsbetingelser. Nærværende betingelser finder anvendelse på enhver ydelse, der leveres fra Midtjysk Markedsføring.

Handelsbetingelser. Nærværende betingelser finder anvendelse på enhver ydelse, der leveres fra Midtjysk Markedsføring. Handelsbetingelser Nærværende betingelser finder anvendelse på enhver ydelse, der leveres fra Midtjysk Markedsføring. Dette gælder ved levering af såvel produkter, som ved levering af tjenesteydelser.

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 4 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser... 5 6. Leveringsbetingelser... 5 7. Force majeure...

Læs mere

Pkt. 1. 1. Tilbud er bindende for leverandøren i 14 dage fra tilbudets dato at regne medmindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbudet.

Pkt. 1. 1. Tilbud er bindende for leverandøren i 14 dage fra tilbudets dato at regne medmindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbudet. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser pr. 1/9-03 finder anvendelse mellem bestilleren og leverandøren i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig aftale herom imellem parterne. Betingelserne er

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade 5 8000 Aarhus C Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Kunsulentydelser...

Læs mere

HANDELSBETINGELSER 2016

HANDELSBETINGELSER 2016 HANDELSBETINGELSER 2016 AnnebergDesign v/ Jacob Anneberg Vestermarken 6 6670 Holsted CVR: 36355417 kontakt@annebergdesign.dk (+45) 2616 8839 Formål og omfang Disse betingelser fastlægger de nærmere vilkår

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

Almindelige indkøbsbetingelser

Almindelige indkøbsbetingelser Almindelige indkøbsbetingelser 1. Generelle bestemmelser Disse almindelige indkøbsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle indkøbsordrer afgivet af AH Industries A/S ( AH ), CVR-nr. 33 85 93 41, til

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS 1 Aftalens grundlag 1.1. Nærværende generelle salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem

Læs mere

Vejledende prisliste 2019 (ekskl. moms)

Vejledende prisliste 2019 (ekskl. moms) Time- og tillægstakster Vejledende pris Fugt- og skimmeltekniker pr. time Kr. 670,00 (536,-) Sanitør pr. time (nedbrydning, specialrengøring, desinficering, skimmelsanering, boligtømning o. lign.) Almindelig

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra 1. juli 2011 M.E.D. Skilteteknik ApS Virkelyst 3 DK 4420 Regstrup Tlf. +45 5917 1775 info@skilteteknik.dk www.skilteteknik.dk CVR-nr. 33771649 Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder

Læs mere

Side 1. Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S. 1. Anvendelse

Side 1. Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S. 1. Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S 1. Anvendelse Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse for samtlige tilbud, salg og leveringer foretaget af ALPHA-elektronik A/S (AE) til

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR CALDIC DENMARK A/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR CALDIC DENMARK A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR CALDIC DENMARK A/S 1.0 Definitioner 1.1 Ved "Caldic" forstås Caldic Denmark A/S, cvr.nr. 74244610 og eventuelle tilknyttede datterselskaber. 1.2 Ved Køber forstås den

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Medmindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer ICS A/S, (herefter kaldet ICS) leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser. Gældende pr. 4. maj 2016

Salgs- og leveringsbetingelser. Gældende pr. 4. maj 2016 Salgs- og leveringsbetingelser Gældende pr. 4. maj 2016 Salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem bestilleren og leverandøren i det omfang, de

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse Nærværende almindelige salgs- og leveringsbetingelser for (herefter kaldet "Eltraco ) er gældende for salg af enhver serviceydelse og varer fra Eltraco, medmindre

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

Herunder kan du finde Damgaard-Jensen A/S salgs- og leveringsbetingelser.

Herunder kan du finde Damgaard-Jensen A/S salgs- og leveringsbetingelser. Handelsbetingelser Herunder kan du finde Damgaard-Jensen A/S salgs- og leveringsbetingelser. Dette er de bindende og gældende betingelser. Aftalen kan ikke ændres, medmindre der indgås en skriftlig aftale

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

1.3 Ved eventuel uoverensstemmelse med købers generelle handelsvilkår går PANDA PRINT s almindelige salgs- og leveringsbetingelser forud.

1.3 Ved eventuel uoverensstemmelse med købers generelle handelsvilkår går PANDA PRINT s almindelige salgs- og leveringsbetingelser forud. Panda Print ApS 1. Indledning: 1.1 PANDA PRINT s almindelige salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle tilbud, salg og leverancer, medmindre andet er aftalt skriftligt mellem kunden og PANDA

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser 4PLUS4 Farvergade 27 D, 2. sal 1463 København K Telefon: 3373 1930 mail@4plus4.dk www.4plus4.dk Salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem bestilleren

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Added Value Communication

Salgs- og leveringsbetingelser for Added Value Communication Salgs- og leveringsbetingelser for Added Value Communication 1. Generelt Følgende vilkår gælder for alle produkter og ydelser leveret af Added Value Communication. Vilkårene finder anvendelse medmindre

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

dansk boligstål A/S Salgs- og leveringsbetingelser

dansk boligstål A/S Salgs- og leveringsbetingelser dansk boligstål A/S Salgs- og leveringsbetingelser Nærværende salgs- og leveringsbetingelser, dateret 31. januar 2013, finder anvendelse for samtlige tilbud, salg, leverancer og aftaler i øvrigt mellem

Læs mere

Enhver leverance sker i henhold til nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale.

Enhver leverance sker i henhold til nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale. Varme & Energi ApS Salgs- og leveringsbetingelser - maj 2018. 1. ANVENDELSE OG GYLDIGHED Enhver leverance sker i henhold til nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved

Læs mere

Almindelige leveringsbetingelser

Almindelige leveringsbetingelser Såfremt der ikke er aftalt andet gælder følgende leveringsbetingelser for produkter, der bliver leveret af HAGENS FJEDRE A/S: Almindelige leveringsbetingelser Anvendelse 1.Nedenstående, almindelige leveringsbetingelser

Læs mere

Gensidig hemmeligholdelsesaftale

Gensidig hemmeligholdelsesaftale Gensidig hemmeligholdelsesaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter samlet betegnet Parterne ) 1 Baggrund for hemmeligholdelsesaftalen I forbindelse med [beskriv her i hvilken anledning/hvorfor

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. FD Sikring A/S (FD Alarmer) cvr. nr. 11 77 76 00 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. TROLDHEDE INSTALLATIONSFORRETNING A/S CVR. NR. 35 52 64 47 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER Ehrhorn Hummerston Gråbrødretorv 6-8, 3.sal DK-1154 København K. Telefon:+45 70201972 info@ehrhorn-hummerston.dk www.ehrhorn-hummerston.dk Almindelig del Salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3 Standardbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra Skovdal Nordic, medmindre dette udtrykkeligt er fraveget

Læs mere

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr. 26 10 37 97, Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S 123-116064 MWI/JKJ 21.12.2007 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER f o r Wolturnus A/S Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Leveringsbetingelser...

Læs mere

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4 Side 1 af 4 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER I.: Gældende for lagersalg (lagerførte varer) Side 1 og 2. II.: Gældende for skaffe- og forskrivningssalg (ikke lagerførte varer) Side 3 og 4. I Salgs-

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Anvendelse og gyldighed 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Walltec A/S (herefter benævnt Walltec ), medmindre andet er skriftligt aftalt. 1.2. Salgs- og leveringsbetingelserne

Læs mere

SAMARBEJDE MED CBS BUSINESS

SAMARBEJDE MED CBS BUSINESS APRIL 2019 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SAMARBEJDE MED CBS BUSINESS +45 3815 2066 BUSINESS@CBS.DK CBS.DK/VIRKSOMHEDER CBS BUSINESS Page 1 of 1 1. Baggrund for samarbejdet 1.1. Formål Alle aktiviteter og

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB 1. Anvendelse til at foretage modregning i nogen del af det fakturerede tid, eller må det anses for sandsynligt, at forsinkelse vil 1.1 Nedenstående

Læs mere

Salg og Leveringsbetingelser af den 30. maj 2017

Salg og Leveringsbetingelser af den 30. maj 2017 Salg og Leveringsbetingelser af den 30. maj 2017 Indholdsfortegnelse: 1. Anvendelse og gyldighed...2 2. Definitioner...2 3. Aftalegrundlag -tilbud og accept...2 4. Priser og betaling...3 5. Produkter,

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler indgået mellem

Læs mere

3. Købers udskydelse eller annullering af ordren 4. Priser 5. Betaling

3. Købers udskydelse eller annullering af ordren 4. Priser 5. Betaling Standardbetingelser for Skysolution ApS vedrørende levering af IT drift, softwareudvikling, brug af software, konsulentbistand, rådgivning, øvrige tjenesteydelser og materiale. Nedenstående betingelser

Læs mere

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver tilbudsgivning fra Madsen Maskinteknik, ved kundens ordregivning eller ved Madsen

Læs mere

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger:

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger: Nærværende forretningsbetingelser er gældende for alle produkter og ydelser leveret af Oxygen A/S (herefter kaldet "Oxygen") til Kunden, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. Det accepterede

Læs mere

Ballomax. Section 17 Ballomax

Ballomax. Section 17 Ballomax ME EX Section 17 Ballomax www.broen.com 19.3-1 IND 19.3-2 HO EX Ballomax KAPITEL 19 Salgs- og leveringsbetingelser www.broen.com 19.1-1 ME HO Salgs- og leveringsbetingelser IND 1. Anvendelse af salgs-

Læs mere

Vilkår og betingelser for brug af GLASSHOUSE og relaterede ydelser

Vilkår og betingelser for brug af GLASSHOUSE og relaterede ydelser Vilkår og betingelser for brug af GLASSHOUSE og relaterede ydelser 1. Definitioner og aftalegrundlag 1.1 Definitioner. Virksomheden henviser til 3dbyggeri danmark ApS, CVR-nummer 30281543 Kunden henviser

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1 Tilbud og aftale 2 Pris 3 Levering 4 Betaling 5 Ejendomsret, ophavsret m.v. 6 Forsinkelse 7 Mangler 8 Ansvar 9 Underleverandører 10 Købeloven Salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S BEKIDAN MASKINFABRIK A/S ERHVERVSVANGEN 18 DK-5792 ÅRSLEV TLF. +45 6599 1635 CVR-nr. DK 10511038 e-mail: bekidan@bekidan.dk www.bekidan.dk Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik

Læs mere

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Betalingsbetingelser... 4 6. Force majeure... 4 7. Reklamations- og undersøgelsespligt...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

Krav til licensaftale

Krav til licensaftale Krav til licensaftale Nedenstående krav, skal indarbejdes i den licensaftale der skal finde anvendelse mellem parterne. Ifald der er modstrid mellem kundens krav og øvrige bestemmelser i leveranceaftalen,

Læs mere

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder 1. Aftalegrundlag 1.1 I almindelighed gælder nedenstående betingelser for alle ODSIFs tilbud, salg, leveringer og ydelser, også i tilfælde,

Læs mere

Forretningsbetingelser for oplagring og håndtering

Forretningsbetingelser for oplagring og håndtering Forretningsbetingelser for oplagring og håndtering 1. Opbevaring og håndtering K. Hansen Transport AS opbevarer og håndterer indleverede varer for kunden i henhold til almindelig god opbevaringsskik, samt

Læs mere

WebmindIT - Salgs- og leveringsbetingelser

WebmindIT - Salgs- og leveringsbetingelser WebmindIT - Salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende pr. 1/1-2017 og finder anvendelse mellem kunden og leverandøren (WebmindIT) i det omfang, de ikke fraviges

Læs mere

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE STANDARD SAMARBEJDSAFTALE MELLEM (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG (herefter benævnt Kunden ) (i det følgende samlet benævnt "Parterne" og hver for sig en "Part") Standard samarbejdsaftalen ( Aftalen

Læs mere

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK ADMINISTRATIONS- AFDELINGEN J.nr. Udkast KONTRAKT vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Airmaster A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for Airmaster A/S Salgs- og leveringsbetingelser for Airmaster A/S 1 Definitioner 1.1 Airmaster A/S, CVR. Nr. 29527393 er betegnet som AIRMASTER. 1.2 Køber i henhold til tilbud betegnes som ORDREGIVER. 2 Grundlag 2.1 Nærværende

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading

Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading 1. Anvendelsesområde 1.1. Nedenstående betingelser finder anvendelse ved salg og levering af Danfo Trading s produkter i det omfang, de ikke fraviges ved

Læs mere

THE ARMY-PAINTER ApS. Generelle salgs- og leveringsbetingelser

THE ARMY-PAINTER ApS. Generelle salgs- og leveringsbetingelser THE ARMY-PAINTER ApS Generelle salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for enhver leverance fra The Army-Painter ApS, CVR-nr. 30 72 01 21 ( Selskabet

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt 3 2. Indgåelse 3 3. Opsigelse 4 4. Priser 4 5. Betalingsbetingelser 5 6. Leveringsbetingelser 5 7. Force majeure 6 8. Reklamations-

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE KONTRAKTUDKAST LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE JULI 2012 LEVERING AF DIGITAL TRYKMASKINE MED BACK UP MASKINE OG SERVICEAFTALE KONTRAKT 1 Parterne Vejdirektoratet: Vejdirektoratet Ressource

Læs mere