Brugerdokumentation for udvidet tilmeldingsportal med MyTeam

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugerdokumentation for udvidet tilmeldingsportal med MyTeam"

Transkript

1 Brugerdokumentation for udvidet tilmeldingsportal med MyTeam Efkon AB Mange tak till den danske oversættelse af Michael Neergaard, Næstved/Herlufsholm Håndbold. 1. INDLEDNING CHECKLISTE FOR AT ANVENDE MYTEAM SOM TILMELDINGSPORTAL BEGRÆNSNINGER PÅ CUMAP-PC GUIDE FOR ADMINISTRERING AF MYTEAM AKTIVER MYTEAM HOVEDMENUEN FOR MYTEAM GENERELLE INDSTILLINGER DESIGN AF TILMELDINGSFORMULAR DESIGN GÆSTEKORT OG FRIE FELT DESIGN FAKTURER IMPORT AF ORDRER FRA MYTEAM ORDREHÅNDTERING FAKTURERING KREDITERING AF FAKTURA BETALING FJERN REGISTRERING OPFØLGNING, OVERNATNING OG EKSPORT TIL EXCEL RAPPORTER VIS TILMELDTE HOLD ÆNDRE OPLYSNINGER PÅ TILMELDTE HOLD SERVICE INFORMATION TIL HOLDLEDERNE GUIDE FOR MYTEAM-PORTALEN (LEDERINDLOGNING) MODTAGELSE AF LOGIN KODER MENUEN FOR MYTEAM ÆNDRE KONTAKTOPLYSNINGER TILFØJ/FJENE TILMELDTE HOLD REGISTRER GÆSTEKORT OG ØVRIGE OPLYSNINGER PR HOLD REGISTRER SPILLERLISTE VIS FORLÆGNINGSOPLYSNINGER... 59

2 2 1. Indledning MyTeam er et tillægsprodukt til CuMap+ som tilbyder en avanceret tilmeldingsportal. Den indeholder følgende funktioner: For holdlederne som tilmelder sig til en turnering: Holdlederne som tilmelder sig til Din turnering, får separat indlogning til myteam-portalen. Da første tilmelding sker på fra cupsiden, sendes foruden bekræftelsen, også Login koder via . Holdlederen kan på MyTeam-portalen komplementere med flere hold, gæstekort og spillerliste i fred og ro. Holdlederen får information om fakturaer og udførte betalinger samt hvilken forlægning de forskellige hold har fået. For dig som cuparrangør: Du bestemmer hvor længe holdlederne skal have mulighed for at komplementere med hold, gæstekort og spillerliste. Design af tilmeldingsformular med valgbare landekoder. Design af gæstekorts alternativer med beløb og i valgfri valuta Alle ændringer som holdlederne gør på MyTeam-portalen, bliver automatisk opsamlet og præsenteret for dig. Fakturering af tilmeldingsgebyr og gæstekort. Disse sendes automatisk ud via og gemmes også på holdledernes MyTeam-portal da de også kan se betalingsstatus. Betalingshåndtering. Opfølgning, f.eks. på forlægninger, antal gæstekort og økonomisk opfølgning. Export til Excel. Udskrift af spillerlister, depositum og forlægninger i PDF-format. Al administration sker på webben via Webadmin. En stor fordel er at f.eks. en økonomiansvarlig ikke er afhængig af at have CuMap-PC installeret på sin pc. Import af tilmeldte hold og spillerliste sker til CuMap-PC. service. Du kan f.eks. sende påmindelser om fakturer eller udsende info om at forlægninger er klar. Indtjekningsmodul. Her håndteres alt omkring indtjekning af hold, f.eks. kontant betalinger, forlægning samt holdkort. Observer at der findes et separat hjælpedokument for alt om håndtering med Indtjekning. Ikke alt om Indtjekningen behandles i dette dokument.

3 3 2. Checkliste for at anvende MyTeam som tilmeldingsportal. Første spørgsmål man skal stille sig er - behøver vi den udvidet tilmeldingsportal? Den gamle tilmeldingsportal findes stadig, men man må på et tidligt stadie vælge hvilken alternativ man vil udnytte. Er man begyndt tilmeldinger på den gamle portal og pludselig vælger at anvende sig af myteam, så tvinges man at omregistrere allerede udførte tilmeldinger. Der er nemlig en stor forskel mellem de forskellige alternativer og alle information, design og indstillinger gemmes i helt separate databaser. VIGTIGT: Er man startet med myteam, er det ikke tilladt at gå tilbage til den gamle variant. Tommelfingerregelen er følgende: a) Ingen gæstekort, ingen overnatning, ingen fakturering anvend gammel tilmeldingsportal b) Registrering af målscore i turneringen anvend myteam for komplettering af spillerlister c) Automatisk fakturering og betalingshåndtering anvend myteam d) Gæstekorts håndtering eller overnatning eller depositum anvend myteam Når man planlægger en turnering og man vil anvende sig af myteam s avancerede tilmeldingsportal, er det vigtigt at man tænker igennem og planlægger med følgende deadlines og faser.

4 4 1. Deadline for tilmelding på den offentlige tilmeldingsportal. Dette modsvarer den gamlevariant da man lukker muligheden til tilmelding her. Dog er det vigtigt at tænke på, at lukningen af den offentlige tilmeldingsportal ikke lukker mulighederne for de som fået Login koder til myteam. Det er kun for nye registreringer man lukker. 2. Deadline for at komplettera med flere hold og/eller fjerne tilmeldte hold. Her kan du styre til hvilke sidste dato som holdlederne via myteam portalen skal have mulighed for tilføje eller fjerne tilmeldte hold. Når du påbegynder gruppinddelningen og lodtrækning, bør denne funktion være lukket af. 3. Deadline for komplettering af gæstekort. Deadline for denne funktion bør rimeligt ligge senere end lukning for komplettering af hold, måske et par uger inden turneringsstart. 4. Deadline for at komplettere med spillerliste. Deadline bør være nogle dage inden turneringen starter. Så har du mulighed for at udskrivet dokumenter og importere spillerlisterne tll CuMap-PC. Eksempel på deadlines og faser: Store stjernecup spilles april Ca. 250 hold, hvoraf halvdelen overnatter. I gæstekorts delen indgår mulighed at forudbestille T-shirts. Tilmeldingerne åbnes 1. december Deadline for offentlig tilmelding: 15. marts Deadline for at komplettere med hold eller fjerne tilmeldte hold: 21. marts (Derefter starter planering af grupper og lodtrækning). Det betyder at de sidste tilmeldinger på den offentlige tilmeldingsportal, får 6 dage midre for at justere antal tilmeldte hold. Fakturering af tilmeldingsgebyr, sker løbende siden 1. december og afsluttes efter deadline den 21. marts. Betalt tilmeldingsgebyr ligger til grund for accepteret tilmelding. Deadline for komplettering af gæstekort: 31. matrs Vi behøver 2 uger for at bestille T-shirts og fikse forlægninger. Fakturering af gæstekort sker den 31 mars og skal være betalt inden turneringen starter. Deadline for spillerliste: 13. april Samme dag som turneringen starter.. 3. Begrænsninger på CuMap-PC. Hvis myteam anvendes, fungerer menupunktet Økonomisk opfølgning ikke. Denne erstattes istedet af de opfølgningsalternativer som findes i Webadmin (mere info om dette kommer i senere afsnit). Desuden importeres ikke de frie felter til CuMap-PC, da disse håndteres via Webadmin i stedet.

5 5 4. Guide for administrering af myteam. I dette kapitel vises trin-for-trin hvordan man arbejder med administration af myteam. I kapitel 5 finder du hvordan MyTeam-portalen fungerer for holdlederne. I kapitel 6 findes eksempel på håndtering af forskellige situationer Aktiver myteam Aktivering af myteam kan ske på to alternative måder: Alternativ 1: I samtidig med skabelse af en ny turnering Fra CuMap-PC, fanen Egen Cup > Webcumap: Lav en ny cup på webben. Krydsmarker alternativet Aktiver MyTeam-tilmeldingsportal. Alternativ 2: Via webadmin Log ind på Webadmin. Vælg Til MyTeam Admin.

6 6 Vælg Generelle indstillinger. Efter aktivering, kommer der automatisk et link på din cupside, med link til holdledernes logges ind på MyTeam. Dette ser således ud:

7 Hovedmenuen for myteam Efter ind logning til WebAdmin, skal menuvalget Til MyTeam Admin vælges. Menuen for MyTeam viser da følgende:

8 Generelle indstillinger Vælg det første menupunkt Generelle indstillinger. Krydsmarker Aktiver faktureringsmodul. Hvis du ikke krydsmarkerer dette alternativ, håndteres eventuel ordrehåndtering, fakturering og betaling manuelt. Desuden fungerer ikke opfølgningsdelen fra en økonomisk synsvinkel. Vis overnatningsinfo i MyTeam: Når du krydsmarkerer Dette alternativ, vises valgt overnatninger for holdlederne i MyTeam-portalen. Så snart du f.eks. vælger Klarbækskolen for holdet BK Forward så kan Holdlederen se dette i sin indlogning via myteam. Et tips er at afvente med at krydsmarkerer dette alternativ til du er 100% sikre på hvor holdene skal placeres. Så der ikke opstår unødig forvirring bland holdlederne omkring overnatningssted. Aktiver spillerliste: Når du krydsmarkerer dette alternativ, får holdlederne mulighed at registrere sine spillere og ledere via MyTeam-portalen. Denne information kan siden udskrives og importeres til CuMap-PC og f.eks. ligge til grund for målscore håndtering.

9 9 Ekstra kolonne til spillerliste Hvis du har krydsmarkeret Ekstra kolonne, giver du holdlederne mulighed for at fuldfører med ekstra information per spiller i MyTeam portalen. Dette kan f.eks. være ønsket størrelse på T-shirt, allergier eller ekstra telefon nr. Denne ekstra information kommer med ud som en separat kolonne ved udskrift af spillerliste. Lukning af funktioner Fire typer af funktioner kan lukke når stopdato er passeret. Disse funktioner er: 1. Dato officiel tilmelding lukkes. Dette er således den første tilmelding som sker inden Login koder sendes. 2. MyTeam tilføj/fjern hold. Sidste dato som holdlederne via MyTeam-portalen kan komplettere med flere hold, eller fjerne hold. 3. MyTeam komplettere med gæstekort: Sidste dato som holdlederne kan forandre sine gæstekort. 4. Luk Spillerliste. Observer at datoen kun findes som information og vises for holdlederne når de er ind logget på MyTeam. For at gennemføre en definitiv lukningen af funktionen, skal feltet Lukket krydsmarkeres. Det er stadig muligt at fakturer klubberne på trods af at en funktion ikke er lukket. Programmet holder rede på eventuelle restposter som skal faktureres når funktionen bliver definitivt lukket. -adresser Op til to adresser kan specificeres for modtagelse af tilmeldinger til cupen. Hvis dui krydsmarkerer alternativet Få bekræftels med afsenderens adresse, så inkluderes dennes adresse i mailen. Bankgebyr Hvis foreningen skal betale bankgebyr for indbetalingerne, kan du vælge om bankgebyret skal skabe en ordre på 'Tilmeldingsgebyr', 'Gæstekort' eller som en 'Kontantfaktura' Hvis du vælger 'Kontantfaktura', skal holdlederen betale kontant ved med ankomst til turneringen, hvilket måske er det smidigste alternativ. Skal der ikke faktureres bankgebyr, skal vælg alternativet Slet ikke'

10 Design af tilmeldingsformular Savner du valgmulighed for andre sprog? Gå tilbage til hovedmenuen, vælg menupunktet Admin af turneringsindstillinger og sprog. Vælg menu punktet Design tilmeldingsformular. Under dette menupunktet, designer du al information som omfatter den officielle tilmelding på webben. Flaget øverst, viser hvilket sprog som du designer tilmeldingsformularen for. Hvis der findes andre sprog tilgængelig, findes knapper for disse. F.eks. overfor, findes også dansk og engelsk som sprog. Håndtering af faste felter Der findes 10 faste felter samt 2 felter for eventuelle ekstra tilmeldinger. Krydsmarkeret felt som skal være synlige. Du vælger derefter om feltet skal være obligatorisk så det skal indtastes ved tilmelding via webben. Hvis du f.eks. ikke vil have at den som tilmelder sig på webben skal kunne angive Ekstra meddelelse, så fjerner du blot krydsmarkeringen under kolonnen Synlig. Obligatoriske felter vises med en rød stjerne på webben, så at den som tilmelder sit hold, ved hvilke felt som er obligatoriske. Observer at altid er et obligatoriskt felt. Ellers kan Login koderne jo ikke sendes via .

11 11 Fria alternativfält Enligt exemplet nedan aktiverar vi ett obligatoriskt fält med 4 svarsalternativ. I den officiella anmälan, måste nu lagledaren välja serietillhörighet. Informationen följer med i et som sänds vid anmälan. Valet lagras dessutom i databasen och kan bl.a. exporteras till Excel i menyvalet Rapporter, fliken Samtlig information. Informationen visas också då man klickar på i-ikonen vid lagnamnet i de olika rapporterna.

12 12 Vælg landekoder Når du klikker på knappen Vælg landekoder, får du mulighed at vælge op til 50 foruddefinerede landekoder og desuden sætte en prioriteringsorden for landekoderne. Venstre delen viser samtlige landekoder som findes tilgængelige. Højredelen viser hvilke landekoder som er blevet valgt til denne turnering. Med hjælp af >> samt << vælges til eller fjernes valgte landekoder. For at ændre prioriteringsorden, markerer man en landekode i den Højreliste og klikker på knappen Op eller Ned. Afslut med at klikke på Gem. På den officielle tilmelding side, kan der nu vælges mellem følgende landekoder: Hvis hans hold f.eks. kommer fra Østrig, vælger han alternativet Andre Lande og angiver sit landekode i feltet som kommer op:

13 13 Midter-delen indeholder informationstekst som vises på webben samt informationstekst som sendes med ved gennemført tilmelding. Normalt skal du vælge Ja på Tillades tilmeldinger til forskellige klasser pr tilmelding. Hvis du vælger Nej, betyder det at der genereres en tilmelding pr hold og klub, hvilket gør det uoverskueligt ved opfølgningen. Hvis du har en begrænsning på Maximalt antal tilmeldinger pr klasse, så kan max værdi angives. Valutakod Vælg valutakode som skal gælde for dette sprog. Hvis du klikker på knappen Valutakoder, får du mulighed at registrere flere valutaer.

14 14 Op til 10 forskellige valutakoder kan administreres i systemet. Basisvalutaen modsvarer normale valuta. Denne skal også registreres bland valutakoderne og med valutakursen 1.0. I eksemplet nedenfor anvender vi os af basisvalutaen SEK og foruden SEK har vi også danske kroner og euro. Afslut med at klikke på knappen Gem så kommer du tilbage til formularen. Alternativ valutakode Hvis du vælger en alternativ valutakode, vil den som registrerer sit hold, f.eks. holdlederen, først få mulighed for at vælge mellem disse to valutaer. Et godt eksempel er, hvis du en svensk tilmeldingsside og du tillader tilmelding i SEK eller DKK. Priserne for den valgte valuta vises da på tilmeldingssiden. Ved aktivering af alternativ valutakode, skal også alternativ tilmeldingsgebyr specificeres i kolonnen længst til højre se eksempel nedenfor. Dette alternativ kan ikke kombineres med 'For høj gebyr for ikke overnattende hold'

15 15 Førhøj gebyr ved Ikke overnatning F.eks. kan man have en holdgebyr på 750 kr. med overnatning og kr. hvis man ikke overnatter. Hvis du vil anvende sig af forhøj gebyr for ikke overnattende hold, skal du vælge Ja på dette alternativ. Derefter ændrer du det højere tilmeldingsgebyr i kolonnen til højre. På den officielle tilmeldingsside, vises denne indstilling som nedenstående figur. Overnatninger som for valgt Ja, og da vises de forhøjede priser. Hvis holdledere kikker på Nej i stedet for, vises disse priser

16 16 Håndtering af depositum Hvis du som cup arrangør anvender depositum, kan du vælge mellem o et beløb pr hold o et beløb pr tilmelding, uanset antal hold Vælg 'Nej' hvis holdet ikke skal faktureres depositum samtidig med registrering af hold. Hvis du vælger nogen af de andre alternativer, skal du også angive depositum i kroner. Når holdlederne tilmelder sit hold, får han automatisk summeret depositumgebyret, hvis han vælger at holdet skal overnatte. Hvis tilbagebetaling til klubbens konto er afkrydset, får holdlederen mulighed for at angive klubbens kontonummer for tilbagebetaling af depositum. Husk altid at depositum skal afkrydses, hvis du anvender depositum ved overnatning eller ikke. På den officielle tilmeldingsformular, anvendes ovenstående depositum indstillinger som på figuren her under. Hvis man vælger overnatning Nej, vises ingen depositum gebyr. Hvis holdlederen klikker på Ja i stedet for, vises depositumgebyret samt mulighed for at registrere en konto for tilbagebetaling.

17 17 Klasser for tilmelding Nederste delen af registreringsformularen omfatter hvilke klasser som holdlederne kan tilmelde sig til. Maximalt 25 klasser kan anvendes. Skriv klassenavnet i ruden til venstre, klikke på listboksen og koble holdet til den rigtige klasse-id i databasen. Tilmeldingsgebyr skal angives i aktuel valuta. Tips! Hvis en aldersklasse bliver fyldt, men du tillader tilmeldinger til reservelisten, skal man Krydsmarkerer Reserveliste til højre for klassen. Da for Holdlederen som laver tilmeldingen en meddelelse om at der havnet på reservelisten. Når reservelisten er fuld, kan du krydsmarker Lukket.. Så tillades der ikke flere tilmeldinger til denne klasse Afslut med at klikke på Gem eller ved at vælge nogen af sprog -knapperne.

18 Design gæstekort og frie felt Savner du valgmuligheder for andre sprog? Gå tilbage till hovedmenuen, vælg menupunktet Admin af turneringsindstillinger og sprog. Vælg menu punktet Design gæstekort og frie felt. Under dette menupunkt, designer du all information som omfatter MyTeam-portalen hvor holdlederne logger ind og kompletterer med gæstekort og anden information. Første gang du går ind i denne funktion, vises nedenstående tekst. Vi anbefaler stærkt at i klikker på linket Læg ind eksempel både når det gælder gæstekorts delen samt frie felt. Da får du et godt eksempel på hvordan man kan anvende funktionerne. Øvre del angiver afgiftsbelagte tilmeldings felter. Aktuelt sprog og valutakode vises. På figuren nedenfor har vi aktiveret to typer af afgiftsbelagte tilmeldings felter. Når det gælder første række overnatningsalternativ tilbyder vi tre forskellige overnatningsalternativer (Hotel, vandrerhjem og skole sal). Beløbes som angives er altid á-pris pr antal eller pr person. På anden række T-shirt tilbyder vi fem forskellige størrelser på T-shirts. Nederste del angiver valgfrie felt, f.eks. Ja/Nej, tekstruder eller klik bare alternativer. Disse alternativer har ingen gebyr, og er afsat for at få information fra holdene som er vigtige for dig.

19 19 tilmeldingstype kan være følgende: Indtastningsfelt En tekstrude hvor Holdlederen kan indtaste information til dig. Max tegn angiver hvor langt indtastningsfeltet skal være. Ingen alternativer anvendes. Alternativ, radioknapper Op til fem alternativer med klik bare alternativer kan angives. Række 2 på figuren ovenfor, viser et eksempel på dette, der Holdlederen skal vælge hvor den ankommer til turneringen. Alternativ, indtastning Op til fem alternativer med indtastnings alternativ kan angives. Kan f.eks. anvendes for at angive kryds for de alternativer som holdlederen er interesseret i. Du afslutter med at klikke på knappen Gem eller på nogen af sprog -knapperne. Nu er alle indstillinger klar til officiel tilmelding og for MyTeam-portalen. For at teste hvor det ser ud for holdlederne, bør du lave en test tilmelding. Anvend derefter Login koderne til MyTeam som du for via Design fakturer Savner du valgmuligheder for andre sprog? Gå tilbage til hovedmenuen, vælg menupunktet Admin af turneringsindstillinger og sprog. Vælg menu punktet Design fakturer. Flagene øverst, viser hvilket sprog som du designer tilmeldingsformular for. Hvis der findes andre sprog tilgængelige, findes knapper for disse. Du har mulighed at oploade et turneringslogo til fakturere. Klikke på knappen med op-pilen.

20 20 Et nyt vindue vises. Klikke på Bladre knappen for at hente et logo fra din pc er. Observer at filen skal være af typen JPG eller PNG. Desuden må bredde og højde på billedet ikke overstige 800 respektive 160 pixlar. Slut med at klikke på Upload knappen. Efter vellykket upload til vores webserver, vises nedenstående information, Klik på Klar. Nu vises følgende information: Hvis du klikker på kamera-ikonen, så vises det uploadet billled. Hvis du klikker på det røde kryds, så slettes det uploaded billede og knappen til upload vises igen. Placering af logo på fakturaen kan vælges som venstre stillet, i midten eller til højre. Hvis du vil sende et ekstra dokument med fakturaen, så har du mulighed at uploaded dette dokument. Eksempel på ekstradokument kan f.eks. være turneringsregler, afbestillingsvilkår etc. Hvis du vil have en med kopier på samtlige udsende fakturor, skal du indtaste din adresse i disse felter. Vær dog opmærksom på at det kan blive mange og fakturer, som du altid har adgang til via opfølgningsfunktionerne.

21 21 I denne del angiver du en reference som klubberne kan benytte hvis de har spørgsmål omkring fakturaerne. Hvis du er momspligtig skal moms i procent angives. Hvis totalsummen på fakturaen skal afrundes til hele kroner, skal denne rude krydsmarkeres. Betalingsrækkerne skal indeholde information hvis det er bank de betaler til. Sidst nederst findes sektionerne for fakturering af tilmeldingsgebyrer og gæstekort. Programmet har indlagt forslag til tekster som du nemt korrigerer efter behov. Vigtigt her er Sidste betalingsdato, eftersom denne fortæller om en ubetalt faktura er forfalden eller ej. Sidste betalingsdato kan også angives som antal dage fra fakturadato, d.v.s. som et betalingsvilkår. Hvis du f.eks. angiver 10, beregnes automatisk sidste betalingsdato som 10 dage efter fakturadato Afslut med at klikke på Gem eller på nogen af sprog -knapperne.

22 22 Testudskrift af fakturer Hvis du klikker på knappen Så gemmes dine indstillinger, men du blir stadig på samme vindue. Hvis du ruller lidt ned, så finder du følgende billede: Klikkes på faktura-billedet, så vises en testfaktura så du kan se at alt ser korrekt ud. Observer at der findes to klik bare faktura-billeder: en for tilmeldingsgebyr og en for gæstekort Import af ordrer fra MyTeam Vælg menu punktet Import ordre fra MyTeam. Inden fakturering kan ske, skal registreringer og ændringer som holdlederne har lavet i MyTeam-portalen, importeres og godkendes. Observer at denne import kun har med fakturering at gøre. Opfølgning og rapporter viser altid et øjebliksbillede af tilmeldinger og gæstekort i MyTeam-portalen og har intet med import af ordre at gøre. Observer at hold som ligger på reservelisten betragtes som passive ud fra en ordre og fakturerings synsvinkel. Selv om holdlederen har registreret gæstekort for et hold som ligger på reservelisten, så importeres hverken tilmeldings gebyr eller gæstekort for fakturering. Import starter nær man klikker på knappen Importer.

23 23 Nederste billede viser et eksempel på information efter gennemført import. Et nyt hold er blevet importeret som en ordre for fakturering af tilmeldingsgebyr. To gæstekort er blevet importeret for fakturering af gæstekort. Observer at hvis fakturering sker løbende, så kan importen blive kompleks. F.eks. kan holdlederen have fjernet et lag, eller ændret på gæstekorts alternativer siden tidligere fakturering. Programmet holder rede på dette og skaber restordre eller kreditordre alt efter behov. I kapitel 6 findes eksempel på sådan håndtering. Tummelfinger reglen er at fakturer tilmeldingsgebyrer periodevis (Disse ligger trods alt til grund for en gyldig tilmelding), men at vente med fakturering af gæstekort så sent som muligt gerne når gæstekorts registreringen er lukket. Dette for at undgå unødig administration og et overflod af fakturaer som forvirrer både dig og klubberne. Importen - derimod og ordrebehandling kan ske løbende uden problemer. Det er når fakturaen er genereret hvor problemer kan opstå.

24 Ordrehåndtering Vælg menu punktet Ordrehåndtering. Start med at vælge fakturatype. Figuren nedenfor viser eksempel på samtlige importerede ordre for tilmeldingsgebyr, som endnu ikke er faktureret. Observer at detaljerne ikke i dette billede det er kun summeret pr referencenr. Du kan filtrere listen ved at indtaste et referencenr. og klikke på Søg. Du kan også klikke på en række for at vise detalje informationen.

25 25 Nedenfor vises et eksempel på ordrerække for gæstekort på referencenr Hvis du vil komplettere med egne ordrerækker, f.eks. rabatter, så udfylder du en sigende tekst, antal og á-pris. Hvis det er en kreditpost, skal du krydsmarkere denne rude. Importerede ordrerækker fra MyTeam kan aldrig makuleres. Det er kun egne ordrerækker som kan ændres og makuleres. Du afslutter ved at klikke på Afbryd eller på Gem hvis du har lavet ændringer.

26 Fakturering Vælg menu punktet Fakturering. Figuren nedenfor viser et eksempel med ordre som ligger klar til fakturering. Øverste del viser at to fakturaer vil blive skabt med tilmeldingsgebyr. Nederste del viser at to fakturaer vil blive skabt med gæstekort. Faktureringen sker ikke automatisk: - du skal krydsmarkere rækker som du vil fakturere. Til hjælp har du knapperne Marker samt Af-marker. Når du klikker på nogen af faktura-knapperne, behandles de rækker som er krysdmarkeret. Efterhånden som fakturaene skabes og sendes med , vises status på skærmen. Nedenstående figur viser et eksempel på to skabte faktura.

27 27 Figuren nedenfor viser et eksempel på hvordan en ser ud når de ankommer til fakturamodtageren: Ekspempel på faktura:

28 Kreditering af faktura Vælg menupunktet Kreditering af faktura. Start med at indtaste fakturanummer som skal krediteres. Klik på Søg. Original fakturaen vises på skærmen. Krydsmarker Vælg? og klik på Krediter. Nu sker følgende 1. Kreditfaktura skabes. 2. Original fakturaen markeres som fuldt betalt 3. Kreditfakturaen markeres som fuldt udnyttet.

29 Betaling Vælg menuepunktet Betaling. Figuren nedenfor viser et eksempel på betalingsfunktionen. Normalt set, kan du via indbetalingen gem fakturanumret. Da indtaster du in fakturanumret og klikke på SØG. Men i visse tilfælde har den som har indbetalt glemt at specificere fakturanumret. Da kan du klikke på nogen af søgealternativerne, f.eks. Klubnavn og indtaste klubnavnet (eller del af det). I figuren nedenfor, vises fire fakturaer som begynder med klubnavnet FC. Med hjælp af fakturabeløbet, kan rette betaling håndteres. Klikke på den række som betalingen passer.

30 30 Betalt beløb samt betalingsdato skal angives. Observer at programmet håndterer delbetalinger. I eksemplet nedenfor er betalt og i kommentar skriver du hvornår du forventer at resterande betaling. Hvis du har aktiveret at bankgebyr skal faktureres (se Generelle indstillinger, kapitel 4.3), så har du mulighed for at angive bankgebyret som skal betales af laget. Enligt nedanstående exempel ska bankavgift betalas kontant då laget checkar in. Afslut med at klikke på Gem-knappen.

31 31 Gruppbetalning och betalningsjournal Klicka på knappen för gruppbetalning. Klubb kan väljas från listan eller så kan man söka klubben ifrån inmatningsfältet.

32 32 1. Bekräfta Betalningsdatum. 2. Fördela beloppet på fakturorna 3. Observera att Fördelat belopp räknas upp automatiskt. 4. Klicka på knappen Spara Genom att klicka på knappen Betalningsjournal, kan du få fram en avstämning på betalt belopp en viss datum.

33 Fjern registrering Vælg menupunkt Fjern registrering Dobbelte tilmeldinger eller fejlagtige tilmeldinger kan fjernes totalt fra systemet. Klik på det reference nummer som skal fjernes. Observer at alt på dette reference nummer fjernes tilmeldte hold, fakturer og log ind koder. Vær omhyggeligt med at det rigtige nummer bliver fjernet.

34 Opfølgning, overnatning og eksport til Excel Vælg menu punktet Opfølgning, overnatning og eksport til Excel Fem opfølgningsalternativer findes at vælge imellem dog ikke Økonomi hvis du ikke anvender faktureringsmodulet. Du vælger alternativ ved at klikke på fanen. Sortering og filtrering af listerne kan ske ved at angive kombinationer. Via figuren nedenfor vil du få listen sorteret i Holdnavn, filtrering skal ske på klassen Drenge 11. Ved at klikke på, eksporteres aktuel liste til Excel. Klikke på for at få detalje information om klubben og holdet, f.eks. adresser. Fanen Gæstekort De forskellige gæstekorts alternativer grupperes i separate kolonner. Nedenfor findes tre kolonner med overnatning alternativer, fem kolonner for type af T-shirt. Slutsummeringen giver et grundlag for antal som er bestilt pr gæstekorts alternativ.

35 35 Længst ud til højre, findes muligheder at registrere oplysninger pr hold, f.eks. valg af forlægning, antal personer og om holdet skal betale depositum. Så snart man har lavet ændring på en række, bliver knappen Gem synlig og man skal klikke på knappen for at gennemføre ændringerne. Tilladte forlægninger registreres på fanen Forlægninger se nedenfor. Fanen øvrige alternativ De forskellige øvrige alternativer grupperes i separate kolonner.

36 36 Fanen Forlægning Fordelingen af skoler vises pr hold og forlægning (og skolesal). På figuren nedenfor vises at der findes 3 sale tilgængelig på Kirsebærskolen. I Sal 346 (max antal 20) skal 16 personer fra Cape Town FC indkvarteres Ved at klikke på knappen Rediger forlægninger, kan man registrere sine forlægningsalternativer. Se eksempel nedenfor på hvilke oplysninger som skal udfyldes. Her er defineret 2 sale, som kan tage maximalt 14 personer. Klikke på Gem for at gemme ændringer og Tilbage for at komme tilbage til opfølgningen. Hvis du angiver et link til kort, så kan holdleder på MyTeam-portal se præcist hvor skolen ligger.

37 37 Fanen Reserveliste Her får du et samlet billede af alle hold som ligger på reservelisten. Hvis et hold skal deltage og fjernes fra reservelisten, skal følgende trin følges: 1. Fjernet krydsmarkeringen med Reserve. 2. Meddel holdet at der er med i turneringen. Når holdlederen logger ind på myteam, kan han automatisk se at hans hold ikke ligger på ventelisten. 3. Hvis du anvender faktureringsmodulet, så skal du køre 'Import fra myteam'. I og med holdet er fjerne fra ventelisten, skabes nu ordre for tilmeldingsgebyr samt evt. for gæstekort (deltager degyr)

38 38 Fanen Økonomi Her får du et samlet billede af fakturaer, indbetalt og restbeløb som mangler at blive betalt. Ved at klikke på PDF-ikonen, så vises fakturaen og kan f.eks. udskrives. Rød-rosa PDF indikerer at påmindelse er sendt Efter sendelse af faktura via klik på brevet Hvis du holder musen overr PDF-ikonen, vises seneste påmindelses tidspunkt:.

39 39 Længst til højre vises information om indbetalt beløb, betalingsdato samt status på fakturaen. Status på faktura kan være følgende: - Betalt faktura - Ubetalt faktura - Forfalden faktura - Kredit faktura - Kontant faktura Sluttotalen indeholder en summering af samtlige beløb fakturabeløb, indbetalt og ubetalt. Hvis du har anvendt forskellige valutaer, kommer yderligere en sluttotal. Denne har rækker med gældende valutakurs og viser summerne i basisvalutaen, i det er tilfælde i svenske kroner: Valutakurserne kan opdateres under menu punktet Valutakurser.

40 Rapporter Vælg men punktet Rapporter Fem typer af rapporter tilbydes: Du vælger alternativ ved at klikke på fanen. Generelle valg Sortering og filtrering af listerne kan ske ved at angive kombinationer. Via figuren nedenfor vil du få listen sorteret i Holdnavn, filtrering skal ske på klassen Drenge 11. Ved at klikke på, eksporteres aktuel liste til Excel. Klik på for at få detalje information om klubben og holdet, f.eks. adresser. Hvis man vil have udskrift af lister, summeres prr klub (pr referencenr.) så skal man krydsmarkere Udseende på listen ændres afhængig på om man krydsmarkere dette alternativ eller ikke. Her er et eksempel med Luton FC på detalejnivau. Og samme klub, men nu summeret pr klub afkrydset: Udskriver samtlige rapporter. Udskriver valgt rapport.

41 41 Fanen Spillerliste Hvis man klikker på knappen Design rapport, så kan man indlægge tekstinformation som omfatter spillerlisten. Tekster for forskellige sprog kan registreres ved at klikke på sprog -knapperne. Testudskrift kan fås ved at klikke på dokument ikonen.

42 42 Eksempel på spillerliste : Hvis du udnytter muligheden for Ekstra kolonne til Spillerlisten (se Generelle indstillinger, kapitel 4.3), så vises denne udskriften. Kun 3 navne indlagt. Spillerlisten ej komplet Komplet spillerliste (minimums grænse er 5 navne indlagt)

43 43 Fanen Depositum Listen omfatter de hold hvor depositum er afkrydset fra Opfølgning, eksport til Excel. Se tidligere afsnit. Hvis man klikker på knappen Design rapport, så kan man indlægge tekstinformation som omfatter depositum. Tekster for forskellige sprog kan registreres ved at klikke på sprog -knapperne. Testudskrift kan fås ved at klikke på dokument ikonen.

44 44 Ekspempel på Depositumlisten:

45 45 Fanen Forlægning Listen omfatter de hold som har fået en forlægning tilkoblet fra Opfølgning, eksport til Excel. Se tidligere afsnit. Hvis man klikker på knappen Design rapport, så kan man indlægge tekstinformation som omfatter forlægningsrapporten. Tekster for forskellige sprog kan registreres ved at klikke på sprog -knapperne. Testudskrift kan fås ved at klikke på dokument ikonen.

46 46 Ekspempel på forlægningsrapport:

47 47 Flanen Forlægning (detaljeret) Her for du en fuldstændig forlægningsrapport med samtlige deltagere. En række per deltager. Fanen Samtlige information Alt information som findes registreret på en tilmelding fra klubnavn til gæstekort alternativ og fakturastatus vises som en lang række. Nemt at eksporterer denne liste till Excel for at få en fornuftig oversigt på indholdet.

48 Vis tilmeldte hold Vælg men punktet Vis tilmeldte hold Her kan du en enkelt måde, vise antal tilmeldte hold i hvor aldersklasse. Du vælger klasse samt om du vil medtage hold på reservelisten. Figuren nedenfor viser 50 tilmeldte hold til klasse Drenge 12, hvoraf 16 hold er reservehold Ændre oplysninger på tilmeldte hold Vælg menupunktet Ændre oplysninger op tilmeldte hold Her kan du enkelt og hurtigt, rette klub- og holdnavn, kontaktperson og telefonnr. Desuden kan adressen korrigeres hvis den er forkert. Då du ändrar i ett fält, aktiveras knappen Spara på samma rad. Du måste klicka på Spara för att ändringen ska lagras i databasen.

49 service Vælg menupunktet service Der findes 7 faner med forskellige funktioner for service - overnattende hold - forfaldne fakturer - spillerliste - deposition - fritt #1 - fritt #2 - gæstkort savnes (spillerenavne) Fælles for disse 7 faner, er at du kan hente færdige mails på 4 forskellige sprog. Ved at klikke på en landikon, hentes mall ind i redigeringsvinduet.. Derefter kan du redigerer teksten og klillek på knappen Gem Skabelon. Visse dele af teksten er f.eks. parametrar som automatisk byttes ud med indholdet fra databasen. Parametrene omsluttes af <> tegn, f..eks. <club> for klubnavn. Hvilke parametre som kan benyttes, vises til venstre på skærmen. Hvis du kun har nationale deltagere (f.eks. kun fra Sverige), kan du faktisk udnytte de 4 forskellige sprogikoner til at gemme 4 forskellige skabeloner pr fane.

50 50 Hvis du har internationale deltagere, er det vigtigt at du filtrerer eller sorterer på Sprogkode. Det er f.eks. ikke meningsfuldt at sende en på dansk til engelsksprogede deltagare. Nederste del af formularen anvendes for at vælge hvilke klubber du vil sende en til. Figuren er der krydsmarkeret 4 rækker og når der klikkes på Send , så sendes meddelelsen til disse klubber. Hvis du vil have en kopi af alle udsendte mail, så skal du krysdmarkere dette alternativ inden du klikker på Send . Når det gælder fanen forfaldne fakturer, så Vedhæftes automatisk fakturaen med en.

51 51 På fanen Fri søgning #1 og #2 findes der ingen skabelon. Her skaber du din egen tekst fra grunden. Derimod findes det en del forskellige filtreringsalternativer på disse faner: Her kan du f.eks. filtrere dem som valgte T-shirt for at via grupp udsendes information, f.eks. at de skal komme ind med eventuelt personligt navnetryk inden x antal dage. Eller information til dem som ligger på reservelisten. Tidsstempel ved senaete påmindelse Dette gælder kun fanen Forfaldne fakturer. Næste gang du sender med påmindelse om fakturer, vil tidspunktet for påmindelse blive gemt i databasen pr faktura. Nedenfor vises hvordan dette kan se ud i servicen: Hem har ikke registreret gæstkort? Behov findes at lave en liste over de hold som endnu ikke har registreret nogen gæstekortsalternativ (deltagere) Det vigtigste formål er du som cuparrangører skal kunne påminde holdlederne om at de skal vælge, om de skal overnatte og hvormange, inden det bliver for sent. Vælge menupunktet service og fanen Gæstekort savnes. Mulighed findes her for at dels eksportere listen til Excel, dels udfylde hensigtsmæssig skabelon og sende påmindelser til berørte hold.

52 Information til holdlederne Du kan kommunikere med holdlederen som logger in på MyTeam-portalen, ved at skrive en aktuel information som vises for dem. Her for du desuden mulighed at uploade en klub- eller turneringslogo til MyTeam-portalen Du finder dette menupunkt under Øvrigt > Information til holdlederne.

53 53 Til holdlederne, vises denne information i startmenuen, se nedenfor:

54 54 5. Guide for myteam-portalen (lederindlogning). I dette kapitel vises trin-for-trin hvordan myteam-portalen fungerer for ind loggede ledere Modtagelse af Login koder Efter officiel tilmelding er sket på turneringssiden, modtages Login koderne via . Se eksempel nedenfor: Klikke på linket og log ind med det bruger navn og kodeord som findes i en.

Bruger dokumentation for CuMap LOGISTIK

Bruger dokumentation for CuMap LOGISTIK Bruger dokumentation for CuMap LOGISTIK Tusind tak Mikael Neergaard for dansk oversättelse Efkon AB 2015 1. HVAD ER CUMAP LOGISTIK?... 2 2. FÆLLES FOR CUMAP LOGISTIK... 3 3. INDKVARTERING OG MÅLTIDER...

Læs mere

Spørsmål og svar - MyTeam

Spørsmål og svar - MyTeam Spørsmål og svar - MyTeam Efkon AB 2010-2013 Mange tak till den danske oversættelse af Michael Neergaard, Næstved/Herlufsholm Håndbold. 1. SPØRGSMÅL OG SVAR... 2 1.1. VI VILL SNABBT VETA HUR MÅNGA SOM

Læs mere

Brugervejledning for LIVE rapportering i CuMap

Brugervejledning for LIVE rapportering i CuMap Brugervejledning for LIVE rapportering i CuMap Efkon AB 2014 1. HVAD ER CUMAP LIVE?... 2 2. HVAD VISES DER FOR BESØGENDE?... 3 3. CUMAP LIVE VIA CUMAP-PC... 5 3.1. OPSÆTNING I CUMAP-PC... 5 3.2. HOLDLEDERNE

Læs mere

Skabe cupside i CuMap. Trin-for-trin manual

Skabe cupside i CuMap. Trin-for-trin manual Skabe cupside i CuMap Trin-for-trin manual Start Cumap og vælg fane Cup, dobbeltklik på Webcumap: Læg ny turnering op på webben Udfyld turnerings oplysninger, navn, første spilledato, brugernavn/kodeord,

Læs mere

Anvender dokumentation for Rullende Resultatskærme via Web

Anvender dokumentation for Rullende Resultatskærme via Web Anvender dokumentation for Rullende Resultatskærme via Web Cup- og Matchplaneringssystem for PC Tusind tak Mikael Neergaard for dansk oversättelse Efkon AB 2008-2014 Denne funktion er en af tre delfunktioner

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-07-2017. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

Velkommen til OnReg Agent.

Velkommen til OnReg Agent. Velkommen til OnReg Agent. 2 OnReg Agent Velkommen til Onreg Agent Du er blevet tildelt brugernavn og kodeord til OnReg Agent. Denne guide beskriver hvordan du benytter systemet. Hvis arrangøren tillader

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

Kassekladde. Fordi penge tager tid.

Kassekladde. Fordi penge tager tid. Kassekladde Fordi penge tager tid. Manual til Kassekladde 2012 Indholdsfortegnelse 1. Intro... s. 03 2. Kassekladde... s. 04 Opret bilag... s. 06 Redigere bilag... s. 07 Slet bilag... s. 08 Download bilag...

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Generelt Trade Finance indstillinger Engelsk tekst Menuvalg Opret ny. Opret ny Opret Eksportinkasso Opret inkasso Eksportinkasso Tom formular.

Generelt Trade Finance indstillinger Engelsk tekst Menuvalg Opret ny.  Opret ny Opret Eksportinkasso Opret inkasso Eksportinkasso Tom formular. Generelt Denne beskrivelse viser dig hvordan du kan oprette en Eksportinkasso i Business Online; Garantier og Trade Finance modulet. Beskrivelsen gennemgår i hovedtræk de indtastninger en bruger af modulet

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne.

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. Vejledning i brug af Interbook Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. 1 Indledning Tønder Kommunes lokalebookingsystem og foreningsportal (Interbook) er et program,

Læs mere

Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet

Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet 17 Regattaprogrammet (Søren Madsens tilmeldingsprogram) Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet regattaadmin.dk Langdistance - Vejledning Indhold regattaadmin.dk... 1 Vejledning i Hovedmenu...

Læs mere

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 7 Indstillinger... 9 Login... 9 Tilpas knapperne... 10 Kampregistrering...

Læs mere

VEJLEDNING Udfyldelse af spørgeskemaet

VEJLEDNING Udfyldelse af spørgeskemaet VEJLEDNING Udfyldelse af spørgeskemaet Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Tekniske krav... 3 Adgang og forbindelse... 4 Navigation i spørgeskemaet... 7 Spørgeskemaets afsnit... 7 Navigationslinjen...

Læs mere

1. Opret din nye Google konto

1. Opret din nye Google konto Indhold 1. Opret din nye Google konto... 2 2. Test din nye konto... 5 3. Kom i gang med Gmail indstil sprog til dansk... 6 4. Gmail indhold på skærmen... 8 5. Skriv og send en mail... 9 Til:... 9 Cc:...

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014 Introduktion Unifaun Online 29-04-2014 2 Indhold 1 Introduktion til Unifaun Online... 3 1.1 Grundlæggende navigering... 3 1.2 Søgning af information... 3 1.3 Indtastning af faste oplysninger... 4 1.4 Din

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Introduktion til frontend

Introduktion til frontend Side 1 af 43 Introduktion til frontend Dette dokument beskriver kort, hvordan du bruger WeroShop frontend. Dette omfatter at sætte dig ind i varegrupper, producenter og produkter, filtrering af produkter,

Læs mere

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk 02. april 2009 1 Staevner.dk Log ind Brug den nye log ind boks øverst på siden til at logge ind på siden. Bruger navn/email

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Fra registrering til indberetning oversigt 3. Firmaets nummer 4. Min side 4.1. Sådan logger

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn app en

Kom godt i gang med Danløn app en Kom godt i gang med Danløn app en Danløn app en gør det muligt for en medarbejder se sine lønsedler 12 måneder tilbage i tid, samt registrere timer, kørsel og fravær, hvis virksomheden har åbnet op for

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer, hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

Worldofgreenland.com

Worldofgreenland.com Worldofgreenland.com Hjælp til online udflugtsbestilling Det er en rigtig god ide at bestille udflugterne i Ilulissat i god tid, da der kan være rift om pladserne. Vi anbefaler derfor, at du bestiller

Læs mere

Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER. Version 1.04

Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER. Version 1.04 Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER Version 1.04 Indholdsfortegnelse BETALINGSMODULER... 3 OVERSIGT OVER TILMELDINGER... 3 Status for tilmelding... 3 INDBETALINGER... 4 Åben FI-ordre/uafsluttede

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Læs grundigt denne vejledning igennem. BadmintonPeople.dk er skabt igennem et samarbejde imellem DGI og DBF. Meningen er at lette klubbernes ledere, administratorer

Læs mere

Indhold. Indledning. Kreditering af regningsinformation

Indhold. Indledning. Kreditering af regningsinformation Indhold Indledning... 1 Kreditering af komplet regning... 2 Kreditering af linje... 5 Kreditering af vilkårligt beløb... 7 Alternativ rabat på næste regning... 10 Indledning Vejledningen beskriver kreditering

Læs mere

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Version 1.3 Maj 2014 1 Vær opmærksom på at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige og afhænger af hvilket abonnement som der er tilknyttet din konto.

Læs mere

EG Bolig Web for beboervalgte Vejledning

EG Bolig Web for beboervalgte Vejledning EG Bolig Web for beboervalgte Vejledning 1 Indholdsfortegnelse 1 At logge på EG Bolig Web 3 2 Menupunktet Standard 4 3 Menupunktet økonomi 4 o 3.1 Finansudskrifter 5 4 Menupunktet Lejer 8 o 4.1 Lejerkartotek

Læs mere

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U Conference Manager start guide Fra oprettelse TIL AKTIVERING AF DIT TILMELDINGSWEBSITE kom GODT IGANG PANTONE 382 U Conference Manager Advanced and easy 1 Indholdsfortegnelse velkommen Vi håber, at denne

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

Kom godt i gang med DLBR Webdyr

Kom godt i gang med DLBR Webdyr Kom godt i gang med DLBR Webdyr Kom godt i gang med DLBR Webdyr Udgivet Februar 2011 Redaktør Tryk Videncentret for Landbrug Videncentret for Landbrug Udgiver Videncentret for Landbrug, KvægIT, 8740 5000

Læs mere

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs Vejledning til DUI-LEG og VIRKEs Medlemssystem version 1.0 Opdateret 1. november 2009 Indholdsfortegnelse Sådan får du en kode til systemet...3 Sådan logger du ind på systemet...3 Forsiden og ændring af

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til modtagere TNT Express Import system TNTs Express Import system gør det let for dig at få afhentet dokumenter, pakker eller paller i 168 lande på Modtager betaler basis.

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook

Vejledning i brug af Interbook Vejledning i brug af Interbook Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritidssektionen 28. april 2008 Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 3 Startsiden... 4

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.4.0 (Opdatering april 2015) Vælg fakturablanket... 2 Start indberetning... 2 Opret faktura... 3... 6 Faktura-modtager... 6 Leverandør...

Læs mere

Picto Selector. Lav dine egne flotte symbolark på den nemme måde. Version: Oktober 2012

Picto Selector. Lav dine egne flotte symbolark på den nemme måde. Version: Oktober 2012 Picto Selector Lav dine egne flotte symbolark på den nemme måde Version: Oktober 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er Picto Selector?...4 USB?...4 Hent programmet...4 Installer programmet på din computer...5

Læs mere

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering er et værktøj til fakturering af kunder, som har faste aftaler eller abonnementer. Løsningen er inkluderet i Mamut Enterprise

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Arrangementsoprettelse guide til detaljer

Arrangementsoprettelse guide til detaljer Arrangementsoprettelse guide til detaljer 10. april 2014 Oprettelse af arrangementsdetaljer... 2 Tilvalg... 3 Kommunikation med deltagerne... 4 Filer... 5 Billede... 6 Annoncering... 7 Pris for annoncering...

Læs mere

e-conomic integrations manual version: 2.0 Minuba e-conomic Integrationsmanual Side 1 af 14

e-conomic integrations manual version: 2.0 Minuba e-conomic Integrationsmanual Side 1 af 14 .0 Minuba e-conomic Integrationsmanual Side 1 af 14 .0 INTEGRATION OVERSIGT (STANDARD OPSÆTNING) Her er en kort gennemgang af integrationens workflow ved en standard opsætning: Funktion Fra Til Info Eksport

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Brugervejledning til regnskabsindberetning og digital signering

Brugervejledning til regnskabsindberetning og digital signering Brugervejledning til regnskabsindberetning og digital signering Styrelsen for Kvalitet og Undervisning Økonomisk- Administrativt Center Jour.nr. 131.00M.271 2. juni 2015 Indberetning af regnskabstal og

Læs mere

NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS

NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS DEN 16. DECEMBER 2011 Studieretningsvalg og skift af hold og klasser Denne vejledning henvender sig til de skoler, som anvender LUDUS Web til kursisternes valg af studieretning,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner Hvad er VELUX Tilbudsberegner Anmod om adgang Opret password Opret din brugerprofil 2 veje til et kundetilbud Dine tilbud 1 VELUX TILBUDSBEREGNER HVAD ER VELUX

Læs mere

Vejledning i hurtig opstart

Vejledning i hurtig opstart Vejledning i hurtig opstart Indhold: Opret et projekt Administrér og redigér et projekt Se et projekt-/testresultat Formålet med dette dokument er at hjælpe dig med hurtigt at administrere tests i CEB's

Læs mere

Guide til DLG s elektroniske fakturalæsning. Sådan får du adgang til at læse alle dine tidligere bilag fra os

Guide til DLG s elektroniske fakturalæsning. Sådan får du adgang til at læse alle dine tidligere bilag fra os Guide til DLG s elektroniske fakturalæsning Sådan får du adgang til at læse alle dine tidligere bilag fra os Version nov. 2010 Indholdfortegnelse Trin 1 Adgang til landmandsportalen s. 3 Trin 2 Login til

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Funktioner i kundemodulet Oprettelse af en kunde

Funktioner i kundemodulet Oprettelse af en kunde Funktioner i kundemodulet Oprettelse af en kunde Åben kundevinduet, klik på Kunder Klik på Indsæt ny post i kundevinduet Udfyld relevante felter. De røde felter er en hjælp til at huske de vigtigste. Valuta

Læs mere

DigiMatch Elektronisk Kamprapport

DigiMatch Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 17.08.2015 v.0.3 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart Link til vejledning, login data, og Digimatch kan findes her: http://boxerligaerne.dk/klubsider/kamprapport/ Det er

Læs mere

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning.

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning. E-shop E-shoppen giver dig mulighed for, at drive handel på Internet. Når du har modulet E-shop, vil du i hovedmenuen i administrationen kunne se disse menupunkter: Menuen E-shop har 4 undermenupunkter:

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

Vejledning i.

Vejledning i. Vejledning i Denne vejledning hjælper dig trin for trin i gang med Søger du svar på et enkelt spørgsmål, kan du også klikke direkte på følgende overskrifter: 1. OPRET DIN FORBRUGERWEB-KONTO... 2 1.1 Sådan

Læs mere

Introduktion. Pacsoft Online 11-11-2013

Introduktion. Pacsoft Online 11-11-2013 Introduktion Pacsoft Online 11-11-2013 2 Indhold 1 Introduktion til Pacsoft Online... 3 1.1 Grundlæggende navigering... 3 1.2 Søgning af information... 3 1.3 Indtastning af faste oplysninger... 4 1.4 Din

Læs mere

Abonnementsstyring. Start af Stellar Abonnement. Indledende tekst. Indholdsfortegnelse

Abonnementsstyring. Start af Stellar Abonnement. Indledende tekst. Indholdsfortegnelse Abonnementsstyring Indledende tekst Indholdsfortegnelse Start af Stellar Abonnement... 1 Kom godt i gang med abonnement... 2 Vare/Ydelser i Stellar Office Pro... 2 Abonnements oversigt... 2 Fanebladet

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Ordrebehandling og fakturering

Ordrebehandling og fakturering Ordrebehandling og fakturering I Mamut Stellar dannes en ordre. Ved bogføring af ordren dannes fakturaen. Indholdsfortegnelse Ordre/tilbud/faktura... 1 Indtastning i ordrehovedet... 2 Indtastning af varelinjer

Læs mere

Weblink. Brugermanual. Hotline: 79 30 01 56

Weblink. Brugermanual. Hotline: 79 30 01 56 Weblink Brugermanual Hotline: 79 30 01 56 Indholdsfortegnelse: Log ind på Gateway/Weblink:...3 Opret Ny ordre:...4 Indtastning af Varer til bestilling:...7 Søg vare:...8 Udskriv ordren....11 Ordrebekræftigelse

Læs mere

Vejledning i brug af Skolepenge

Vejledning i brug af Skolepenge Vejledning i brug af Skolepenge Velkommen til Skolepenge. Skolepenge er fremtidens kontantløse betalingssystem til skoler og uddannelsessteder. Skolepenge består af et Skolepenge kort, hvor der kan indsættes

Læs mere

Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning

Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning indhold: introduktion Side 2 Funktionsliste Side 3 Få adgang til systemet Side 4 opload dine billeder Side 5 Sådan bruges systemet Side 6 Gem dine eksempler

Læs mere

Kom godt i gang med at bruge Nordbank Erhverv

Kom godt i gang med at bruge Nordbank Erhverv Kom godt i gang med at bruge Nordbank Erhverv Det er let at finde rundt i Nordbank Erhverv. Øverst er en menulinje med en række menupunkter og til venstre en menu med underpunkter. Nederst på mange af

Læs mere

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 1. Opstart af WinKompas 3 Når WinKompas 3 er startet op, vil der fremkomme et skærmbillede, hvor du skal indtaste følgende oplysninger for at få adgang til programmet:

Læs mere

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Sonofon Erhverv Kom godt i gang med SMS fra Outlook Brugervejledning 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax

Læs mere

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

3.8 Betalinger Afslut tilmeldingen og gå til betaling

3.8 Betalinger Afslut tilmeldingen og gå til betaling 3.8 Betalinger Når oplysningerne på tilmeldingssiden er udfyldt, så skal det skyldige beløb håndteres. I langt de fleste tilfælde vil der være tale om en enkelt tilmelding med et skyldigt beløb, der skal

Læs mere

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede.

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Salgsordre maskiner Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald til undermenuer på

Læs mere

Mit Skolekort. Manual til skole admin brugere

Mit Skolekort. Manual til skole admin brugere Indhold 1. Versionshistorik... 3 2. Definitioner... 4 3. Login... 5 4. Beskeder... 6 5. Elev administration... 7 Elev administration tabel... 9 Redigering... 10 Bestilling... 11 6. Opret elev... 12 Opret

Læs mere

Brugervejledning til elektronisk regnskabsindberetning

Brugervejledning til elektronisk regnskabsindberetning Undervisningsministeriet Controllerkontoret Brugervejledning til elektronisk regnskabsindberetning Version 3.0 af 11. marts 2010 side 1 af 8 1. Brugernavn, kodeord og login Institutionen modtager via e-mail

Læs mere

rdtaxaplan Vejledning

rdtaxaplan Vejledning ravnø data - svendborgvej 9-5750 ringe - www.ravno.dk - rd@ravno.dk - 6263 2667 2009 Ravnø Data Indhold 1. rdtaxaplan...5 1.1. Oversigt...5 1.2. Hovedmenu...5 1.3. Godt at vide, inden du går videre...6

Læs mere

Brugervejledning til Djurspakken

Brugervejledning til Djurspakken Brugervejledning til Djurspakken Indtast www.djurspakken.dk i din WEB browser Login ved at klikke på login i øverst højre hjørne Indtast det tilsendte brugernavn og password husk at vælge domæne djurspakken.dk

Læs mere

Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER. Version 1.01

Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER. Version 1.01 Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER Version 1.01 Indholdsfortegnelse BETALINGSMODULER... 3 OVERSIGT OVER TILMELDINGER... 3 Status for tilmelding... 3 INDBETALINGER... 4 Åben FI-ordre/uafsluttede

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook Hvidovre Kommune Vejledning i brug af Interbook Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 4 Kodeordet er nu skiftet Startsiden... 4 Startsiden... 5 Søg ledige

Læs mere

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket. Vistemmernu Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Vistemmernu på HVAL.DK Forfatter: Susanne

Læs mere

Vejledning til indberetningsløsning for statslige aktieselskaber m.v. www.offentlige-selskaber.dk

Vejledning til indberetningsløsning for statslige aktieselskaber m.v. www.offentlige-selskaber.dk Vejledning til indberetningsløsning for statslige aktieselskaber m.v. www.offentlige-selskaber.dk 1 Offentlige-selskaber.dk s startside giver direkte adgang til at foretage en indberetning. Som en service

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN DANSKE BEDEMÆND september 2014 v.1.4 1 P a g e INDHOLDSFORTEGNELSE Adgang... 3 Overblik... 3 Sortering af ordrer... 3 Status... 4 Afventer fuldmagt...

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Dato: 18. februar 2016 Tidsbestilling, receptfornyelse og E-konsultation via hjemmesiden. Hjemmesiden består af to dele, dels layoutet og informationer, og dels en

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.1.0 (Opdatering 12.12.2011) Vælg fakturablanket... 2 Start indberetning... 2 Opret faktura... 3... 4 Fakturamodtager... 4 Leverandør...

Læs mere

EG Retail - www.eg.dk/retail. Minimanual. SVANEN Grundlæggende

EG Retail - www.eg.dk/retail. Minimanual. SVANEN Grundlæggende EG Retail - www.eg.dk/retail Minimanual SVANEN Grundlæggende Indholdsfortegnelse 1 Opret en vare... 3 2 Overfør data til kassen... 4 3 Udskriv etiketter... 5 4 Udskriv skilte... 6 5 Elektronisk post og

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre.

Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre. Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre. Her gennemgås et salg, der overføres til fakturadelen, hvorfra fakturaen afsendes / udskrives.

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

LYRA (https://app.nebula.si/rc-nordic) Brugervejledning

LYRA (https://app.nebula.si/rc-nordic) Brugervejledning LYRA (https://app.nebula.si/rc-nordic) Brugervejledning Renault Nordic AB, Nebula d.o.o. Ljubljana, marts 2015, ver. 2.0 Indholdsfortegnelse 1 LYRA-SYSTEMET... 3 1.1 SYSTEMKRAV... 3 1.2 REGISTRERING I

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere