Guide til implementering af Danske Medier Research målekode fra TNS Gallup. Version 1.0

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Guide til implementering af Danske Medier Research målekode fra TNS Gallup. Version 1.0"

Transkript

1 1 Guide til implementering af Danske Medier Research målekode fra TNS Gallup Version 1.0

2 2 Introduktion Danske Medier Research har valgt TNS Gallup til at varetage den officielle internetmåling (som hidtil er blevet leveret af Gemius) per 1/ Selvom det kan synes langt ude i fremtiden er det nødvendigt for TNS Gallup at få implementeret et script på jeres udgivelse allerede nu, for at vi kan være klar til at levere data til jer per 1/ Der er en deadline på implementeringen 1. juni Kontakt information TNS Gallup står naturligvis til rådighed for spørgsmål og vejledning i forbindelse med implementeringen af scripts på jeres udgivelser. Mediaservice står parat til at hjælpe og kan kontaktes: Hverdage 8-16 På tlf Eller mail: mediaservice@tns-gallup.dk Det er også mediaservice@tns-gallup.dk, som skal kontaktes, når TNS Gallups scriptet er implementeret på jeres udgivelser. Så vil TNS Gallup verificere jeres implementering. HUSK - At give TNS Gallup besked, hvis du på nogle af dine udgivelser, bruger HTTPS kald. - At give TNS Gallup besked, når scriptet er implementeret. - At kontakte TNS Gallup, hurtigst muligt, hvis du har spørgsmål til implementeringen - At kontakte TNS Gallup, hurtigst muligt, hvis du har problemer med implementeringen - At få implementeret inden 1. juni At beholde Gemius scriptet indtil 1. jan Ophør af aftale. Skulle I vælge at udtræde af tilslutningsaftalen med Danske Medier Research skal TNS Gallups script fjernes indenfor en måned efter udtrædelsesdatoen. Sker dette ikke forbeholder TNS Gallup sig ret til at pålægge en bod på op til DKK pr. måned.

3 3 Implementering af målekode DMR fra TNS Gallup TNS Gallups script skal lægges på alle sider af jeres udgivelse og følge DMR s regelsæt for måling. Scriptet er et asynkront kald og skal placeres, som beskrevet nedenfor på alle sider af jeres udgivelse. Det er samme script der skal anvendes til desktop, tablet og mobil. Scriptet består af to dele, en del, der skal ligge i <header> og en del, der skal ligge i <body>. Den sidste del skal, ligesom med det nuværende Gemius script, placeres nederst i koden. BEMÆRK at Gemius script skal beholdes til 1 jan og så længe I også har Gemius kode skal denne ligge nederst med TNS Gallup script lige over. I forbindelse med implementeringen af scriptet er tag managers ikke tilladt! Speciel implementering af script Kører man med specielle features på sin udgivelse eller anden opbygning af sin udgivelse, som gør at man ikke vil være i stand til at måle al trafik med et asynkront kald, bedes man kontakte Gallup for dialog om implementering af alternativt script. HTTPS Sider, der bruger HTTPS kræver en ændring på hit collector opsætningen. Det er derfor nødvendigt at kontakte TNS Gallup hvis I har sider der bruger HTTPS som skal tælles. Efter scriptet er implementeret sendes følgende information til TNS Gallup. Efter endt implementering, bedes man sende en mail til mediaservice@tns-gallup.dk indeholdende følgende oplysninger: - Hvilke udgivelser og url er scriptet er implementeret på. - Bekræfte implementeringsdato for scriptet (hvornår det ligger live). - Hvis der bruges HTTPS kald fra nogle af de udgivelser, som er scriptet er implementeret på. - Hvis muligt en oversigt over valgt CP struktur eller URL-struktur Kontrol af implementering hos TNS Gallup. Når TNS Gallup har modtaget ovenstående oplysninger, kontrollerer TNS Gallup implementeringen. Vi kontrollerer scriptet på et udvalg af sider, niveauet for trafik og crawler de angivne domæner for sider uden tag. Ved problemer vil man blive kontaktet fra TNS Gallup, angående evt. opdatering rettelse af det implementeret script.

4 4 Script opbygning - standard kode eksempel mangler specifik opdatering! <html> <head> <script type="text/javascript"> var springq = springq []; springq.push({ "s":"site", //indsæt den siteid vi har sendt til dig, se afsnit om Site "cp":"path/to/your/page", //Se afsnit om ContentPath(CP) "url": document.location.href }); </head> <body> <script type="text/javascript"> // some other script <!-- some stuff goes here --> <!-- end of page --> <script type="text/javascript"> (function() { var scr = document.createelement('script'); scr.type = 'text/javascript'; scr.async = true; scr.src = 'spring.js'; //her sættes stien til hvor i placer den medsendte spring.js fil var s = document.getelementsbytagname('script')[0]; s.parentnode.insertbefore(scr, s); })(); <script> Gemius scipt </body> </html> Noscript delen skal med på alle sider hvor scriptet implementeres, i tilfælde at brugeren ikke understøtter javascript. <noscript> <img src=" +url=(indsæt url);;;" alt=""/> </noscript> Hvis man implementere scriptet, på en side som bruger https, skal følgende noscript bruges. <noscript> <img src=" +url= (indsæt url);;;" alt=""/> </noscript>

5 5 Variable i scriptet som skal sættes i kaldet Site (S): Her indsættes det SiteId vi har medsendt, for at identificere udgivelsen overfor TNS Gallup målesystem. ContentPath (CP): I rapporteringssystemerne vil det være muligt at opbygge filtre og grupperinger på baggrund af URL en eller ContentPath variablen. ContentPath variablen er en hierarkisk gruppering af indhold, der enten kan følge den samme struktur som URL en eller bruges til at gruppere data på en måde, der bryder med URL strukturen. Det kunne for eksempel være at man ønsker at lægge alle visninger af Tour De France relateret sidevisninger ind under en gruppe af Tour De France, i stedet for at disse ligger under sporten. I de fleste tilfælde er det dog mest naturligt at man i opbygningen af CP en, følger den struktur/sektionsinddeling som er på udgivelsen. Et eksempel på opbygning af CP kunne se ud som følgende: cp : udgivelsesnavn/nyheder/indland Hvis man oversætter dette til TNS Gallups hjemme side ville CPen se ud som dette, når scriptet køres fra cp : tnsgallup/markedsfokus/internetaudience CPen er niveau opdelt, efter et hierarkisk niveau og strukturen skal struktureres på følgende måde: Udgivernavn/Niveau 1/Niveau 2 Bemærk at niveauerne i CP variablen opdeles af en /. - Udgivernavn: er udgivelsen, scriptet implementeres på og skal altid være med - Niveau 1: kunne f.eks. være Forsiden, hvis man er på forsiden af udgivelsen, kunne også være en sektion som hedder nyheder - Niveau 2: er valgfri om har en undersektion at tage med, hvis man står på forsiden ville denne blot være tom. Hvis niveau 1 hedder nyheder, ville man med fordel kunne lave et niveau 2, som hedder indland, hvis det er denne som vises og denne i øvrigt er en undersektion til nyheder.

6 6 Af hensyn til overskuelighed i rapportingen, vil vi anbefale at der ikke laves for mange niveauer i CP variablen, da man kan komme til at sidde med meget små grupper data. For en stor udgivelse, anbefaler vi ikke mere end 3 niveauer i alt med udgivernavnet. For en mellemstor udgivelse, anbefale vi ikke mere en 2 niveauer i alt med udgivernavnet. For en mindre udgivelse, vil vi anbefale at blot udgivernavnet ligger i CP variablen. Det er muligt at lave flere niveauer, men kontakt venligt TNS Gallup før dette gøres. Det er et par ting, man skal være opmærksom på med CP værdien: - CP variablen må ikke være tom, skal som minimum indeholde udgivernavnet - Der må ikke indsættes // da det giver tomme niveauer. - Er case sensitiv, så markedsfokus og Markedsfokus vil havne to forskellige steder. - CP variablen understøtter UTF-8 men det anbefales kun at anvende a-z, A-Z, 0-9, komma, punktum, bindesteg og underscore. - Følgende karaktere er ikke tilladte at bruge i CP kaldet! Situationstegn ( ) Spørgsmålstegn (?) Numbersigns/ Havelåge(#) Backslash(\) - Findes følgende karaktere i CP kaldet, vil CP kaldet blive forkortet, til der hvor speciel tegnet står i kaldet. Så f.eks. denne cp : tnsgallup/markedsfokus#/internetaudience Vil vi kun modtage en del af dette kald, da kaldet bliver cuttet ved # cp : tnsgallup/markedsfokus Hvilket betyder at vi ikke kan samle og kategorisere data korrekt. Hvis man har nogle af ovenstående tegn i sine CP værdier, skal disse være renset ud når kaldet laves. Fejl i CP strukturen kan ikke ændres af TNS Gallup, det er alene udgivelsen som er ansvarlig for at implementeringen er korrekt. Spring.js (scr.src): Download og udpak denne skal gennemes lokalt i jeres script bibliotek, for variablen scr.src sættes stihenvisningen ind for hvor i har gemt scriptfilen.

7 7 FAQ Jeg er usikker på om scriptet virker? - Man er velkommen til at kontakte Gallup, hvis man har spørgsmål til implementeringen. Hvad sker der hvis vi ikke implementerer scriptet? - TNS Gallup kan ikke garantere at har en korrekt visning på toplisten pr. 1/1-2016, hvis scriptet ikke er implementeret på udgivelsen senest 1. juni. Er der noget sted jeg kan se data og implementeringen virker? - Aftalen med Danske Medier Research giver ikke adgang til trafikdata, men der er mulighed for at købe sig til denne adgang. Kontakt venligst TNS Gallup for at høre nærmere om muligheder og priser. Hvad med Gemius scriptet? - Frem til 1. jan er det Gemius der varetager den officielle måling og Gemius scriptet skal derfor fortsat være på og skal ikke ændres. Hvordan skal jeg gøre med fotohjul, søgeresultater osv? - Reglerne for at måle en sidevisning er de samme som gælder nu og er fastlagt af Danske Medier Research. Så I skal altså fortsætte med at tælle på samme måde som I gør i dag med Gemius Vi har sider med HTTPS, akn jeg bruge scriptet der? - Scriptet fungerer også med HTTPS, men vi skal ændre opsætningen på hit-collector og det er derfor nødvendigt at kontakte TNS Gallup hvis I har HTTPS sider der skal tælles. Hvis jeg har spørgsmål? - Så kontakter du TNS Gallup. - Mediaservice står parat til at hjælpe og kan kontaktes: Hverdage 8-16 På tlf Eller mail: mediaservice@tns-gallup.dk

Guide til implementering af Danske Medier Research målekode fra TNS Gallup. Version 0.4

Guide til implementering af Danske Medier Research målekode fra TNS Gallup. Version 0.4 1 Guide til implementering af Danske Medier Research målekode fra TNS Gallup Version 0.4 2 Introduktion Danske Medier Research har valgt TNS Gallup til at overtage den officielle internetmåling (som tidligere

Læs mere

Som tidligere orienteret har Danske Medier Research indgået aftale med TNS Gallup om levering af markedsmålingen af internettrafik med start fra 2016.

Som tidligere orienteret har Danske Medier Research indgået aftale med TNS Gallup om levering af markedsmålingen af internettrafik med start fra 2016. Kære udgiver, Som tidligere orienteret har Danske Medier Research indgået aftale med TNS Gallup om levering af markedsmålingen af internettrafik med start fra 2016. Allerede nu påbegynder vi implementering,

Læs mere

Installationsvejledning til Virk Tæller

Installationsvejledning til Virk Tæller Installationsvejledning til Virk Tæller Version 1 Indhold Hvad er Virktælleren?... 2 Brugeradfærd... 2 Brugeranvisning til indsættelse af JavaScript... 2... 2 Start-script... 2 Completed-script... 2 Test

Læs mere

Byggebasen Javascript

Byggebasen Javascript EG Data Inform Byggebasen Javascript Implementering af ansvarsperioder og produktdata på eget site Jens Karsø 2013 Indhold Byggebasen javascript-plugin til DB12-site... 2 DB12-site kommunikationsmodel...

Læs mere

Webmasterens håndbog. Sitecore Foundry maj Version 1.0

Webmasterens håndbog. Sitecore Foundry maj Version 1.0 Sitecore Foundry 3.0 Webmasterens håndbog 22. maj 2012 - Version 1.0 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Aktuelle dokumenter Aktuelle dokumenter på forsiden forsøges opdateret så de senest gældende dokumenter vises.

Aktuelle dokumenter Aktuelle dokumenter på forsiden forsøges opdateret så de senest gældende dokumenter vises. Aktuelle dokumenter Aktuelle dokumenter på forsiden forsøges opdateret så de senest gældende dokumenter vises. Generalforsamlingsreferater Generalforsamlingsreferaterne er kopieret fra foreningens protokoller.

Læs mere

Implementeringsvejledning

Implementeringsvejledning Certifikat Certifikat Med og uden gradient #3FBFEF #1A7CA1 Smalt certifikat Med og uden gradient Kan benyttes på steder med begrænset højde Mini certifikat Med og uden gradient Kan benyttes hvis certifikatet

Læs mere

Aktuelle dokumenter på forsiden forsøges opdateret så de senest gældende dokumenter vises.

Aktuelle dokumenter på forsiden forsøges opdateret så de senest gældende dokumenter vises. Skovlunde, 22. marts 2014 kl. 18:26 Foreningens referater, breve, billeder og dokumenter vil næsten altid blive vist korrekt, uanset hvilken browser der benyttes, men i hjemmesidens menuer kan der optræde

Læs mere

Tracking af YouTube i Google Tag Manager og Universal Analytics (Seneste version)

Tracking af YouTube i Google Tag Manager og Universal Analytics (Seneste version) Tracking af YouTube i Google Tag Manager og Universal Analytics (Seneste version) Introduktion til Google Tag Manager og Youtube... 1 Opsæt Tags, Variabler og Triggers... 4 A) Variabler (variables)...

Læs mere

SmartWeb Brugermanual

SmartWeb Brugermanual SmartWeb Brugermanual Table of Content Table of Content... 1 Best Practice SmartWeb:... 2 Implementering... 4 Egenskaber:... 5 Filer:... 7 Oprettelse af Kategori... 9 Sider og Tekster:... 11 Slideshow...

Læs mere

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til. Version 1 Aug NewAngle Software

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til. Version 1 Aug NewAngle Software NewAngle Software ApS Quick Guide til Version 1 Aug. 2014 Quick Guide til Hostedbooking Her er en quick guide til hvordan du hurtigt kommer i gang med hostedbooking, husk at du altid kan ringe til os på

Læs mere

Encoding:...1 Et tegn sæt (character set):...1 UTF-8 og UTF-16 (Unicode):...2

Encoding:...1 Et tegn sæt (character set):...1 UTF-8 og UTF-16 (Unicode):...2 Encoding:...1 Et tegn sæt (character set):...1 UTF-8 og UTF-16 (Unicode):...2 Encoding: Vi har tidligere set på spørgsmålet om et XML dokuments encoding. Det er generelt altid en god ide at gemme et dokument

Læs mere

Google Tag Manager tracking

Google Tag Manager tracking Google Tag Manager tracking IDA Universe København, januar 2015 INDHOLD 1. INTRODUKTION... 3 2. TEST AF IMPLEMENTERING... 3 2.1. WASP Web Analytics Solution Profiler... 3 2.2. Firebug... 3 2.3. Tamper

Læs mere

Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12)

Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12) Til alle brugere af BørneIntra Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12) Der vil være ændringer indenfor de nedenstående områder KMD A/S Kundeservice Postboks 531 2730 Herlev

Læs mere

Dokumentering af umbraco artikeleksport:

Dokumentering af umbraco artikeleksport: Dokumentering af umbraco artikeleksport: Lav en artikel side 2-3. Installationsguide side 3-5. Opsættelse af databasen og web.config side 5-8. Umbraco: templates side 8. Umbraco: borger.dk tab side 8.

Læs mere

Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN

Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Definitioner... 2 Generelt... 3 Oprettelse af en skabelon... 4 Sidetypeskabeloner... 5 Globale displaymoduler...

Læs mere

Guide til brug af webdelen Afstemning Version 3.2.1

Guide til brug af webdelen Afstemning Version 3.2.1 Guide til brug af webdelen Afstemning Version 3.2.1 Indholdfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Opret spørgsmål i en undersøgelsesliste... 3 3. Rettigheder på undersøgelses-listen... 6 4. Sæt undersøgelsen

Læs mere

HJEMMESIDE GENNEM GANG OG UNDERVISNING

HJEMMESIDE GENNEM GANG OG UNDERVISNING HJEMMESIDE GENNEM GANG OG UNDERVISNING Ubberud idrætsforening 9/1 2017 Andreas Jørgensen Bestyrelsen fodbold Klub CMS Administrator https://www.dbu.dk LOG IND LOG IND TIL STYRESYSTEM http://live-1514-ubberud-if.umbraco-proxy.com/umbraco/#/content/content/edit/1264?doctype=newsitem&create=true

Læs mere

grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE

grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE BESKRIVELSE GRAFISK WORKFLOW BESKRIVELSE Den tidligere nævnte virksomhed Embrace-IT, forsøger i takt med at virksomhen vokser, at opdatere og optimere deres

Læs mere

Grafisk workflow 3. Hovedforløb

Grafisk workflow 3. Hovedforløb Grafisk workflow 3. Hovedforløb 3. Hovedforløb Grafisk workflow Dreamweaver Opgavebeskrivelse Højbakkegaard har brug for en hjemmeside, som kan vise hvad gården har at byde på, deres unikke vine og faciliteter

Læs mere

Guide til brug af webdelen Afstemning Version 1.8

Guide til brug af webdelen Afstemning Version 1.8 Guide til brug af webdelen Afstemning Version 1.8 Indholdfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Opret spørgsmål i en undersøgelsesliste... 3 3. Rettigheder på undersøgelses-listen... 5 4. Sæt undersøgelsen

Læs mere

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden.

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. VENSTRE kolonne indeholder flere elementer (se illustration

Læs mere

Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio

Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio 2016 Grafisk workflow Svendeprøve Kvalitetsvurdering Hjemmesiden fungere som den skal, og kunden er meget glad for resultatet. Siden er simpel, men giver den ønskede

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORTOLKNING AF REGLER FOR MARKEDSPLADSLISTEN

VEJLEDNING TIL FORTOLKNING AF REGLER FOR MARKEDSPLADSLISTEN VEJLEDNING TIL FORTOLKNING AF REGLER FOR MARKEDSPLADSLISTEN En sidevisning kan kun tælle ét sted på samme liste. Hvis en sektion er erklæret til at høre under en leverandør vil disse sidevisninger KUN

Læs mere

Et subsite i Umbraco

Et subsite i Umbraco Et subsite i Umbraco Agenda Hvad er Umbraco Login i CMS Gennemgang af CMS Opret et forløb Workshop Hvad er Umbraco Umbraco er et Dansk Content Management System (CMS). Det benyttes bl.a. Af Wired, Heinz,

Læs mere

Hjælpeguide. Hvis du har problemer med SLS, kan du benytte denne hjælpeguide. 1. Hvis der mangler ikoner, der ellers plejer at være der.

Hjælpeguide. Hvis du har problemer med SLS, kan du benytte denne hjælpeguide. 1. Hvis der mangler ikoner, der ellers plejer at være der. Hjælpeguide Side 1 af 5 Hvis du har problemer med SLS, kan du benytte denne hjælpeguide. I guiden er beskrevet: 1. Hvis der mangler ikoner, der ellers plejer at være der... 1 2. Hvis ikoner ser mærkelige

Læs mere

OJS Nyheder. Figur 1: Metadata Billede til den enkelte artikel

OJS Nyheder. Figur 1: Metadata Billede til den enkelte artikel OJS 2.4.2.0 Nyheder 1. Der er nu mulighed for at tilknytte et billede til den enkelte artikel, så det vises både under det pågældende nummers indholdsfortegnelse og på artiklens resuméside. Hidtil har

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

Installationsvejledning til Aktiv Virk-top

Installationsvejledning til Aktiv Virk-top Installationsvejledning til Aktiv Virk-top Om Aktiv Virk-top Med aktiv Virk-top er det nemmere at sikre en ensartet og korrekt Virk-top på løsninger integreret i Virk. Den aktive Virk-top er et JavaScript

Læs mere

WiFi4EU-håndhævelseskomponent. Implementeringsvejledning v1.0

WiFi4EU-håndhævelseskomponent. Implementeringsvejledning v1.0 EUROPA-KOMMISSIONEN GENERALDIREKTORATET FOR INFORMATIONSTEKNOLOGI Indholdsfortegnelse WiFi4EU-håndhævelseskomponent Implementeringsvejledning v1.0 1. Indledning... 2 2. Understøttede browsere... 2 3. Indsamlede

Læs mere

Guide til hjemmesider for Broen

Guide til hjemmesider for Broen Guide til hjemmesider for Broen Hjemmesiden er opbygget i WordPress. Afdelingens egne sider kan redigeres og opdateres, når der er oprettet en bruger. Kontakt Broen Danmark, hvis I vil have oprettet en

Læs mere

Bootstrap Tutorial LAV EN SIMPEL RESPONSIVE SIDE MED BOOTSTRAP MATHIAS HERSKIND GROTRIAN

Bootstrap Tutorial LAV EN SIMPEL RESPONSIVE SIDE MED BOOTSTRAP MATHIAS HERSKIND GROTRIAN 2015 Bootstrap Tutorial LAV EN SIMPEL RESPONSIVE SIDE MED BOOTSTRAP MATHIAS HERSKIND GROTRIAN I denne tutorial kommer du til at I denne tutorial vil du lære hvad Bootstrap er, hvordan det fungerer og hvordan

Læs mere

Roskilde Tekniske Gymnasium. Afsluttende opgave Ældre og handicappede Frederik & Peter

Roskilde Tekniske Gymnasium. Afsluttende opgave Ældre og handicappede Frederik & Peter Roskilde Tekniske Gymnasium Afsluttende opgave Ældre og handicappede Frederik & Peter Indhold Indledning... 2 Problemformulering... 2 Ressource planlægning... 2 Kommunikationsplanlægning... 3 Case... 3

Læs mere

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Basic Analytics Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Agenda Praktisk information Kort om Novicell Intro til web analytics Introduktion til Analytics Afrunding Spørg løs undervejs Kort

Læs mere

En uddannelse er en ramme om ét eller flere læringselementer. Når man har gennemført disse, har man gennemført uddannelsen.

En uddannelse er en ramme om ét eller flere læringselementer. Når man har gennemført disse, har man gennemført uddannelsen. DIN VEJ TIL MÅLRETTET KOMPETENCEUDVIKLING En uddannelse er en ramme om ét eller flere læringselementer. Når man har gennemført disse, har man gennemført uddannelsen. En uddannelse er opbygget af ét eller

Læs mere

Brugervejledning til Design Manager Version 1.02

Brugervejledning til Design Manager Version 1.02 Brugervejledning til Design Manager Version 1.02 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Det kan du med HostedShop Design Manager... 3 1.2 Feature list... 3 2. Design... 4 3. Filer og CSS... 4 3.1

Læs mere

Guide til, hvordan du tilføjer en GIPPLER- fane til din Facebook side

Guide til, hvordan du tilføjer en GIPPLER- fane til din Facebook side Guide til, hvordan du tilføjer en GIPPLER- fane til din Facebook side Bemærk! Vi bruger i denne guide både Facebook og en applikation på Facebook for, at lave din GIPPLER- fane. Vi kan af naturlige årsager

Læs mere

Følg denne guide, det tager kun 1 timer Så bliver du belønnet med flere leads og mere salg

Følg denne guide, det tager kun 1 timer Så bliver du belønnet med flere leads og mere salg Implementeringsguide Der er mange leads og potentielle købere allerede i din marketingsdatabase, du kan bare ikke se, at se at de er kvalificeret og klar til opfølgning. Følg denne guide, det tager kun

Læs mere

It for professionelle

It for professionelle It for professionelle Version2 Version2.dk er et seriøst nyhedssite for it-professionelle. Sitet henvender sig til it-chefer softwareudviklere, itkonsulenter og projektledere. Sitet kan læses på både pc,

Læs mere

Nyhedssystem med mailingliste

Nyhedssystem med mailingliste Nyhedssystem med mailingliste Side 1 af 12 Log ind på din hjemmeside, som du gør, når du opdaterer den. Gå herefter ind på afsnittet moduler. Tryk på Installér ud for OLO Nyheder. Side 2 af 12 Nu dukker

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Diabetesforeningens lokale hjemmesider

BRUGERVEJLEDNING. Diabetesforeningens lokale hjemmesider BRUGERVEJLEDNING Diabetesforeningens lokale hjemmesider Om Diabetesforeningens lokale hjemmesider Alle Diabetesforeningens lokalforeninger, børnefamilie- og ungergrupper har en officiel hjemmeside. Det

Læs mere

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Systemkrav For at kunne bruge Composite kræves: Windows 95 eller nyere (bemærk - kun Windows kan bruges) Browseren Internet Explorer 6.0 eller

Læs mere

Lyngby Svømmeklub Hjemmeside Guide. Indholdsfortegnelse

Lyngby Svømmeklub Hjemmeside Guide. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Hjemmeside struktur... 3 Rettigheder... 4 Opret Nyhed... 6 Opret Kalender Event... 7 Opret Arrangement... 9 Fast side... 10 Forside... 11 Tekst... 11 Billeder... 11

Læs mere

I modsætning til målingen af webudgivelser måles det således ikke når indholdet i appen skiftes (sidevisninger i almindelige webudgivelser).

I modsætning til målingen af webudgivelser måles det således ikke når indholdet i appen skiftes (sidevisninger i almindelige webudgivelser). Måling af apps Målingen af apps i Dansk Online Index adskiller sig fra målingen af webudgivelser på en række punkter; 1. Forskel i den tekniske måling/trafikmåling 2. Forskel i nøgletalsdefinitionerne

Læs mere

Teknisk guide til opsætning af SPF, DKIM og DMARC for at sikre optimale leveringsrater for s fra webcrm, ved brug af Mailjet.

Teknisk guide til opsætning af SPF, DKIM og DMARC for at sikre optimale leveringsrater for  s fra webcrm, ved brug af Mailjet. E-mail anti-spam Teknisk guide til opsætning af SPF, DKIM og DMARC for at sikre optimale leveringsrater for e-mails fra webcrm, ved brug af Mailjet. For at sikre jer optimal leveringssikkerhed for e-mails

Læs mere

Vejledning i brug af hjemmeside og intranet

Vejledning i brug af hjemmeside og intranet Vejledning i brug af hjemmeside og intranet Side 1 Vejledning i brug af hjemmeside og intranet 1 Indledning... 2 2 Hjemmesiden... 3 2.1 Kolonnen i venstre side... 3 2.1.1 Øverst... 3 2.1.2 I midten...

Læs mere

Google Analytics. Sitecore Foundry 4.0. 4. januar 2013 - Version 1.2

Google Analytics. Sitecore Foundry 4.0. 4. januar 2013 - Version 1.2 Sitecore Foundry 4.0 Google Analytics 4. januar 2013 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

COOKIENOTE BRUGERVEJLEDNING MODUL VERSION 1.6.1

COOKIENOTE BRUGERVEJLEDNING MODUL VERSION 1.6.1 COOKIENOTE MODUL VERSION 1.6.1 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM GODT I GANG MED CookieNote 3 OPSÆTNING AF CookieNote 3 DEAKTIVER MAGENTOS EGEN COOKIE-BEKRÆFTELSE 6 TRIC INFO-MODUL 7 NOTIFIKATIONER 8 SUPPORT 8 Vejledning:

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

DanaWeb A/S Herlev hovedgade 201B 2730 Herlev Tlf: 55 55 55 55 support@danaweb.dk

DanaWeb A/S Herlev hovedgade 201B 2730 Herlev Tlf: 55 55 55 55 support@danaweb.dk ZOPIM CHAT Et Zopim chatmodul gør det muligt at chatte direkte med besøgende på din hjemmeside, og er især ideelt for webshops, tandlæger, frisører og andre servicefag. Dertil er Zopim chat også relevant

Læs mere

Kalender med mailingliste

Kalender med mailingliste Kalender med mailingliste Side 1 af 11 Log ind på din hjemmeside, som du gør, når du opdaterer den. Gå herefter ind på afsnittet Moduler. Tryk på Installer udfor Kalender. Side 2 af 11 Nu dukker nedenstående

Læs mere

Webside score skillers.tech

Webside score skillers.tech Webside score skillers.tech Genereret Marts 28 2019 16:56 PM Scoren er 55/100 SEO Indhold Titel Skillers - Quality IT Recruiting services Længde : 41 Perfekt, din titel indeholder mellem 10 og 70 bogstaver.

Læs mere

IndentifyIT Survey Rapport

IndentifyIT Survey Rapport IndentifyIT Survey Rapport af Andreas Stjerneklar Kristensen Login: Knankr23 Email: Andreas.kristensen@gmail.com SurveyID: ASKsurvey3 Løsning findes på http://andreasstjerneklar.dk/#nav=spørg eskema Portfolio

Læs mere

Cecilie Maria Nielsen, Mathias Fornitz Eriksen og Martin Arnetoft klasse 1.6 07-05-2010

Cecilie Maria Nielsen, Mathias Fornitz Eriksen og Martin Arnetoft klasse 1.6 07-05-2010 ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Eksamensopgave Kommunikation/it Cecilie Maria Nielsen, Mathias Fornitz Eriksen og Martin Arnetoft klasse 1.6 07-05-2010 Vi har valgt at beskæftige os med opgave 1 fra oplæget.

Læs mere

DataHub Forbrugeradgangsløsning Spørgsmål og svar

DataHub Forbrugeradgangsløsning Spørgsmål og svar 9. Januar 2013 MEH/MHC DataHub Forbrugeradgangsløsning Spørgsmål og svar Dok 75938-12_v2, Sag 10/3365 1/7 1. Generelt 1.1 I hvilket omfang yder Energinet.dk support til elleverandørerne? Forretningskonceptet

Læs mere

SEO og Kommunikation

SEO og Kommunikation SEO og Kommunikation Agenda 1. Kommunikation på nettet 2. SEO hvad er det? 3. Teknisk SEO 4. Søgeordsanalyse 5. On-page SEO 6. Off-page SEO Kommunikation på nettet Kend din målgruppe Hvilke kunder har

Læs mere

2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK INTERNETTRAFIK FOTO: COLOURBOX ISSN X

2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK  INTERNETTRAFIK FOTO: COLOURBOX ISSN X 2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN INTERNETTRAFIK FOTO: COLOURBOX ISSN 2445-852X Internettrafik Indhold 1 Introduktion... 2 2 Hovedresultater... 3 3 Konklusion... 4 4 Trafikken

Læs mere

Vejledning i brug af hjemmeside og intranet

Vejledning i brug af hjemmeside og intranet Vejledning i brug af hjemmeside og intranet Side 1 Vejledning i brug af hjemmeside og intranet 1 Indledning... 2 2 Hjemmesiden... 3 2.1 Kolonnen i venstre side... 3 2.1.1 Øverst... 3 2.1.2 I midten...

Læs mere

Grafik Workflow...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap...

Grafik Workflow...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap... Grafik Workflow....2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap...7 Kommende sitemap...7 Mockup...8 Opsætning... 10 Programmer

Læs mere

Vejledning. Indhold. Side 1

Vejledning. Indhold. Side 1 Indhold HTML-faneblade... 2 Sådan tilføjer du et HTML-faneblad til din Facebook side.... 3 Sådan redigerer du et HTML-faneblad på din Facebook side.... 5 Sådan deler du fanebladet... 10 Side 1 HTML-faneblade

Læs mere

ActiveBuilder Brugermanual

ActiveBuilder Brugermanual ActiveBuilder Brugermanual Forfatter: TalkActive I/S Dato: Juni 2004 Version: R. 1.01 Sprog: Dansk Copyright 2004 - Talk Active - all rights reserved. Indhold: 1. INDLEDNING...2 2. QUICK-START...3 3. OPBYGNINGEN

Læs mere

Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend.

Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend. 12.12.2016 Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend. Version: 2.5.2 Indholdsfortegnelse. Side 1: Side 2: Side 3-4: Side 5: Side 6-15: Side 16-17: Side 18-19: Side 20: Indholdsfortegnelse. Opsætning

Læs mere

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1 Succes med intranet til Office 365 Webtop A/S s. 1 Hvem er jeg https://twitter.com/jeslas http://www.linkedin.com/in/jesslassen Webtop A/S s. 2 Hvad er Office 365 Office pakken (Word, Excel..) Skyudgaver

Læs mere

Webside score khtsb.com

Webside score khtsb.com Webside score khtsb.com Genereret April 04 2019 09:19 AM Scoren er 50/100 SEO Indhold Titel Welcome to XAMPP Længde : 16 Perfekt, din titel indeholder mellem 10 og 70 bogstaver. Beskrivelse XAMPP is an

Læs mere

Procesbeskrivelse - Webprogrammering

Procesbeskrivelse - Webprogrammering Procesbeskrivelse - Webprogrammering Indholdsfortegnelse Forudsætninger... 1 Konceptet... 2 Hjemmesiden... 2 Server-side... 3 Filstrukturen... 3 Databasehåndtering og serverforbindelse... 4 Client-side...

Læs mere

Outlook 2010 opsætning

Outlook 2010 opsætning Outlook 2010 opsætning Personlig Workflow Nå mere og arbejd mindre Personlig Workflow www.personligworkflow.com kontakt@personligworkflow.com Introduktion til Outlook 2010 guide Microsoft Outlook 2010

Læs mere

Web 2.0. Af Frederik Adamsen. Definitionen af Web 2.0... 2 Problemstilling og løsning... 2 Udvikling af produkt... 3 Tankegang... 4 Konklusion...

Web 2.0. Af Frederik Adamsen. Definitionen af Web 2.0... 2 Problemstilling og løsning... 2 Udvikling af produkt... 3 Tankegang... 4 Konklusion... Web 2.0 Af Frederik Adamsen Indholdsfortegnelse Definitionen af Web 2.0... 2 Problemstilling og løsning... 2 Udvikling af produkt... 3 Tankegang... 4 Konklusion... 6 Frederik Adamsen Kom/IT Web 2.0 Side

Læs mere

Vejledning til opbygning af hjemmesider

Vejledning til opbygning af hjemmesider Side 1 af 9 Vejledning til opbygning af hjemmesider Hvis du er inde på din klubs hjemmeside, fx på forsiden, kan du nu gå i gang med at redigere. For at få redigeringsværktøjet frem, skal du klikke på

Læs mere

Manual: Informationsstruktur og nye funktioner på Wholesale Online

Manual: Informationsstruktur og nye funktioner på Wholesale Online Manual: Informationsstruktur og nye funktioner på Wholesale Online Marts 2013 Danmark Side 1 Indhold FORORD OG KONTAKT... 2 ADGANG TIL WHOLESALE ONLINE... 3 SUPPORT... 3 FORSIDE PÅ WHOLESALE ONLINE...

Læs mere

FleeDa (DBK Fleetmap Database) Installationsvejledning til installation af VPN og FleeDa klient på egen PC (Juli 2017)

FleeDa (DBK Fleetmap Database) Installationsvejledning til installation af VPN og FleeDa klient på egen PC (Juli 2017) FleeDa (DBK Fleetmap Database) Installationsvejledning til installation af VPN og FleeDa klient på egen PC (Juli 2017) Page 1 of 12 Indhold 1 Adgang til FleeDa... 3 1.1 HW og SW forudsætninger... 3 1.2

Læs mere

September : Demo. Biblioteket App

September : Demo. Biblioteket App September 2018 2: Demo Biblioteket App Biblioteket App -overblik Redia 2 MÅL At finde noget at læse MÅL At administrere mine ting MÅL At finde info om mit bibliotek Biblioteket App -overblik Redia 3 Forside

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab Introduktion til kanalen HTML-grab kanalside Hvad er et spot?

5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab Introduktion til kanalen HTML-grab kanalside Hvad er et spot? 5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab 1 5.1 Introduktion til kanalen 1 5.2 HTML-grab kanalside 1 5.2.1 Hvad er et spot? 2 5.2.2 Opret et nyt spot 2 5.2.3 Aktivt og inaktivt spot 3 5.2.4 Rediger

Læs mere

5 ARBEJDE MED EDITOREN

5 ARBEJDE MED EDITOREN 5 ARBEJDE MED EDITOREN Editor (eller Rich Tekst Editor) er et indbygget indholdsredigerings værktøj, hvor man uden nogen kendskab til HTML kodning kan skrive tekst, indsætte billeder, videoer og links.

Læs mere

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Quick guide Dynamicweb 9 Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Indholdsfortegnelse Sådan logger du på... 3 Opbygning... 4 Beskrivelse af

Læs mere

ASB E-mailsignatur. Figur a: eksempel. http://asb.dk/inline/services/kommunikationsforum/skabeloner/emailsignatur.aspx og hent filen asb_signatur.zip.

ASB E-mailsignatur. Figur a: eksempel. http://asb.dk/inline/services/kommunikationsforum/skabeloner/emailsignatur.aspx og hent filen asb_signatur.zip. ASB E-mailsignatur I det følgende vil det forklares, hvordan du opretter ASBs e-mailsignatur for medarbejdere. Det skal her noteres at e-mail signaturen ikke kan opsættes i webmail (webmail.asb.dk), men

Læs mere

KOMPETENCE Ekspert i grafisk produktion og automatisering

KOMPETENCE Ekspert i grafisk produktion og automatisering BAGGRUND Der er et udbredt ønske i avis- og magasin-branchen om at kunne forsyne en annonce med et klikbart hyperlink således at dette link vil kunne være aktivt i den elektroniske gengivelse af annoncen.

Læs mere

3. PROJEKT, 2 SEMESTER

3. PROJEKT, 2 SEMESTER 3. PROJEKT, 2 SEMESTER Bruger undersøgelse, af sociale medie. KENDSKAB TIL OG BRUG AF ONLINE SOCIALE MEDIER FORENINGEN AF DANSKE INTERAKTIVE MEDIER, FÅET TIL OPGAVE AT AFDÆKKE DANSKERNES BRUG AF SOCIALE

Læs mere

Få adgang til medieovervågningen

Få adgang til medieovervågningen Få adgang til medieovervågningen Som ansat har du mulighed for at modtage den daglige medieovervågning, som Forsvaret og Forsvarsministeriet abonnerer på. Medieovervågningen giver dig adgang til artikler

Læs mere

En guide til brug af Wetransfer Udarbejdet i forbindelse med AprilFestival 2017

En guide til brug af Wetransfer Udarbejdet i forbindelse med AprilFestival 2017 En guide til brug af Wetransfer Udarbejdet i forbindelse med AprilFestival 2017 Hvad er Wetransfer? Wetransfer er en hjemmeside som tilbyder at sende filer uden at gå på kompromis med kvalitet. Mange andre

Læs mere

Password-beskyttelse af visse filer

Password-beskyttelse af visse filer W EB DESIGN 101 K ODEORDSBESKYTTELSE A F VISSE FI LER Password-beskyttelse af visse filer P å et websted kan det være interessant kun at give en del af brugerskaren adgang til visse filer. Der er en mængde

Læs mere

Serversideprogrammering, CMS og eshop. Dag 1: Introduktion og serverside programmering Niels Østergaard

Serversideprogrammering, CMS og eshop. Dag 1: Introduktion og serverside programmering Niels Østergaard Serversideprogrammering, CMS og eshop Dag 1: Introduktion og serverside programmering Niels Østergaard Dagens program Introduktion til forløbet Begrebet serverside Introduktion til PHP-programmering Tilmelding

Læs mere

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede SEO en digital værktøjskasse for begyndere og øvede 1 Indholdsfortegnelse Hvad er SEO? 3 Stryg til tops i søgning og salg 4 Trends og stats om SEO 5 Best practices for SEO 6 4 gode råd til indhold 10 Linkbuilding

Læs mere

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S.

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. FACEBOOOK SIDER 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4 Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. 6 FORSTÅ ADMINISTRATIONSDELEN

Læs mere

Medieudviklingen 2014

Medieudviklingen 2014 Medieudviklingen 2014 Danskernes brug af de elektroniske medier HVEM ER EN UAFHÆNGIG AFDELING Generaldirektøren DR RSK DR Medieforskning DR Medier DR Kultur DR Nyheder DR Danmark indsamler, frembringer

Læs mere

HJEMMESIDE SAMARBEJDSAFTALE

HJEMMESIDE SAMARBEJDSAFTALE HJEMMESIDE SAMARBEJDSAFTALE SAMARBEJDSAFTALE Mellem Prikmig.nu ApS Havepladsvej 174, st.th 7000 Fredericia CVR-nr. 35 20 95 65 (herefter Leverandør ) og Part 2 Adresse Post nr. by CVR-nr. xxx (herefter

Læs mere

Rettigheder... 1 Skærmbilledet Administration af nyheder... 1 Etiketter... 2 Opret Nyhed... 3 Indsæt billede... 4

Rettigheder... 1 Skærmbilledet Administration af nyheder... 1 Etiketter... 2 Opret Nyhed... 3 Indsæt billede... 4 Opret nyheder Indhold Rettigheder... 1 Skærmbilledet Administration af nyheder... 1 Etiketter... 2 Opret Nyhed... 3 Indsæt billede... 4 Rettigheder For at oprette/redigere nyheder på hjemmesiden skal du

Læs mere

Wipigo Galleri. Brugsforvirring. Venstre side af startbillede efter der er logget ind (Højre side viser det/de gallerier der er oprettet).

Wipigo Galleri. Brugsforvirring. Venstre side af startbillede efter der er logget ind (Højre side viser det/de gallerier der er oprettet). Wipigo Galleri. Brugsforvirring Venstre side af startbillede efter der er logget ind (Højre side viser det/de gallerier der er oprettet). Kategorier/Gallerier/Albums, flere benævnelser for den samme ting.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEDTÆLLING TIL NÆSTE LEVERING MODUL VERSION Version

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEDTÆLLING TIL NÆSTE LEVERING MODUL VERSION Version MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEDTÆLLING TIL NÆSTE LEVERING MODUL VERSION 1.0.3 Version 2015.09.08 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul

Læs mere

Sådan kan du sende data fra din egen hjemmeside til JitBesked via en HTML-JDF.

Sådan kan du sende data fra din egen hjemmeside til JitBesked via en HTML-JDF. Sådan kan du sende data fra din egen hjemmeside til JitBesked via en HTML-JDF. Vejledningen her beskriver hvordan man opbygger en form i HTML og sender indholdet af felterne til JitBesked. Det kræver du

Læs mere

Integration af online tilbud

Integration af online tilbud Brugervejledning til udviklere Integration af online tilbud Version 2015-05-15 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores

Læs mere

7 Google Analytics tricks din far ikke lærte dig

7 Google Analytics tricks din far ikke lærte dig 7 Google Analytics tricks din far ikke lærte dig -Af Morten Vadskær 1ste udgave Integration med Google Website Optimizer multivariant tests... 3 Registrere fejl i dine formularer... 5 Hvor langt når dine

Læs mere

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Dynamics CRM 4.0 Bredana Systemudvikling A/S - How to Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Først velkommen til din hostede Dynamics CRM. Med Outlook klienten installeret får du

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Denne guide vil gøre dig i stand til at opstille din Google Analytics konto. Ydermere vil den være en hjælp til at forstå hvordan

Læs mere

Webside score bugs.eclipse.org

Webside score bugs.eclipse.org Webside score bugs.eclipse.org Genereret August 06 2016 16:58 PM Scoren er 40/100 SEO Indhold Titel Bugzilla Main Page Længde : 18 Perfekt, din titel indeholder mellem 10 og 70 bogstaver. Beskrivelse Længde

Læs mere

MIND MEISTER BEGREBSKORT

MIND MEISTER BEGREBSKORT GUIDE TIL MIND MEISTER 1 MIND MEISTER BEGREBSKORT Flere studier finder, at anvendelse af begrebskort har en positiv effekt på studerendes læring. På et begrebskort skrives begreber inden for et fagområde.

Læs mere

VÆR EFFEKTIV SOM SAS PROGRAMMØR MED SAS ENTERPRISE GUIDE 7.12 GEORG MORSING

VÆR EFFEKTIV SOM SAS PROGRAMMØR MED SAS ENTERPRISE GUIDE 7.12 GEORG MORSING VÆR EFFEKTIV SOM SAS PROGRAMMØR MED SAS ENTERPRISE GUIDE 7.12 GEORG MORSING Copyr i g ht 2013, SAS Ins titut e Inc. All rights res er ve d. Livet som SAS-programmør er blevet lettere med SAS Enterprise

Læs mere

Webside score mp3list.pro

Webside score mp3list.pro Webside score mp3list.pro Genereret Juni 06 2019 13:16 PM Scoren er 52/100 SEO Indhold Titel Download free music - mp3 songs and Længde : 42 Perfekt, din titel indeholder mellem 10 og 70 bogstaver. Beskrivelse

Læs mere

JTA-DynamicsPDF. til. Microsoft Dynamics C5 vers. 3 SP3 eller højere. JTA-Data Jylland Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-jylland.

JTA-DynamicsPDF. til. Microsoft Dynamics C5 vers. 3 SP3 eller højere. JTA-Data Jylland Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-jylland. JTA-DynamicsPDF til Microsoft Dynamics C5 vers. 3 SP3 eller højere. www.jta-jylland.dk 1. Introduktion til JTA-DynamicsPDF. JTA-DynamicsPDF til Microsoft Dynamics C5 er et ekstra modul, som er udviklet

Læs mere