Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Naturstyrelsen Roskilde. Basis oplysninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Naturstyrelsen Roskilde. Basis oplysninger"

Transkript

1 Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Naturstyrelsen Roskilde Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Projektet omfatter etablering af nedgravede 132 kv kabler på tre strækninger øst/sydøst for Roskilde, hhv. mellem transformerstationerne Vindingegård (VIN) Hedegård (HDE) Kamstrup (KAM) og en tilslutning fra KARA til Hedegård (se oversigtskort). Kablerne forventes nedgravet i oktober-november Som en del af projektet ombygges transformerstation Hedegård (HDE) fra 50/10 kv til 132/10 kv. Ombygningen medfører opførelse af en mindre bygning til 132 kv koblingsanlæg samt to nye transformere (placeres udendørs). Ved nettilslutning af et nyt elproducerende affaldsforbrændingsanlæg på KARA/NOVOREN til HDE etableres en 132/10 kv transformer på forbrændingsanlægget KARA/NOVOREN. Tilslutningen medfører opførelse af en mindre bygning inden for det eksisterende virksomhedsområde på KARA/NOVOREN. Projekterne er principielt adskilte, men de har en indbyrdes sammenhæng på den måde, at ombygningen af HDE sker samtidigt med etableringen af nettilslutningen af elproduktionsanlægget, hvorved ombygningen har betydning for den tekniske udformning af nettilslutningsanlægget. Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Når de nye kabler er etableret, fjernes de eksisterende 50kV luftledninger mellem Hedegård-Kamstrup og Hedegård-Ølstykke. Disse anlæg er ejet af DONG Energy og nedtages efter planen i efteråret Regionale Net A/S Tonne Kjærsvej Fredericia Projektleder Jacob Schønberg, tlf.: , jas@energinet.dk eller Chefingeniør Jan Havsager, tlf.: , jha@energinet.dk Se oversigtskort nedenfor samt kortbilag til anmeldelse. Etablering af 6,9 km 132 kv kabel mellem station Kamstrup (KAM) og station Hedegård (HDE). Etablering af 2,6 km 132 kv-kabel mellem station Vindingegård (VIN) og station Hedegård (HDE). Ny bygning til 132 kv koblingsanlæg på station Hedegård (HDE) samt to nye transformere (placeres udendørs). Etablering af 650 m 132 kv kabel til nettilslutning af nyt elproducerende forbrændingsanlæg KARA/NOVOREN til station Hedegård (HDE) Etablering af en 132/10 kv transformer på forbrændingsanlægget KARA/NOVOREN (placeres udendørs). Nedtagning af 14,9 km 50 kv luftledning, inkl. 79 master, mellem Hedegård og Ølstykkegård. Nedtagning af 5,6 km 50 kv luftledning, inkl. 29 master, mellem Hedegård og Kamstrup. 9,9 km 50 kv kabel, der tages ud af drift mellem Hedegård og Høje Taastrup.

2 Projektet berører følgende kommuner Roskilde Kommune Oversigtskort i målestok Kamstrup Omtrentlig placering af KARA, transformerstationerne Vindingegård, Hedegård og Kamstrup, samt linjeføring for de nye kabler (blå) mellem Vindingegård-Hedegård-Kamstrup samt nettilslutning af KARA/NOVOREN til Hedegård. Luftledning, der nedtages mellem Kamstrup og Hedegård er vist med stiplet linje (rød).

3 Kortbilag i målestok Omtrentlig placering af 14,9 km 50 kv luftledning, inkl. 79 master, der fjernes mellem Hedegård og Ølstykkegård samt 9,9 km 50 kv kabel, der tages ud af drift mellem Hedegård og Høje Taastrup. Se kortbilag til anmeldelse

4 Forholdet til VVM reglerne Ja Nej Er anlægget opført på bilag 1 til bekendtgørelse nr af 15. december 2010 Er anlægget opført på bilag 2 til bekendtgørelse nr af 15. december 2010: X Hvis ja, er der obligatorisk VVM-pligtigt Hvis ja, skal der gennemføres en screening, hvis nej, er anlægget ikke omfattet af VVMreglerne og skal derfor ikke screenes Ikke relevant Ja Bør undersøges Nej Tekst Anlæggets karakteristika: 1. Arealbehovet i ha: Kabellægning: Kablerne etableres ved at der graves en åben kabelgrav med en dybde på ca. 1,40 m og en bredde på ca. 2 m. I anlægsfasen vil der blive behov for et arbejdsareal med en bredde på ca. 15 m til gravearbejde, kørespor og opbevaring af muld- og råjord. For hver kabellængde (ca m) vil kablerne blive samlet ved hjælp af en samlemuffe, der i anlægsfasen vil fylde et areal på ca. 8 4 meter. Derudover vil der blive behov for 1-2 midlertidige depotpladser på hver ma m2. og midlertidige kørespor med metalplader fra offentlig vej til kabeltracéet til brug for transport af materialer, grej, maskiner mv. Den præcise placering fastlægges i forbindelse med entrepriseaftalen. Myndighedsbehandling heraf vil blive foretaget i henhold til gældende lovgivning og regler på området. Stationsanlæggene på Hedegård (HDE) og KARA/NOVOREN vil blive etableret indenfor henholdsvis det eksisterende stationsområde og det eksisterende virksomhedsområde og kræver ikke inddragelse af ekstra areal. I forbindelse med nedtagning af de eksisterende 50kV luftledninger, retableres de anvendte arealer og servitutter ophæves. 2. Er der andre ejere end Bygherre?: X Dong Energy ejer de luftledninger, der skal nedtages som en del af projektet. 3. Det bebyggede areal í m2 og bygningsmasse i m3 Kabelanlægget: Kabelanlægget ligger i jorden. Der vil i forbindelse med muffesamlingerne blive etableret en mindre brønd med dæksel over terræn. Hedegård transformerstation: Her etableres der en ny bygning. Bygningen består af en stueetage på ca. 300m2, hvoraf ca. halvdelen er bygget med kælder. Bygningens ydre mål er ca. 21m 16m. Bygningens højde er ca. 6,2m. Kælder og terrændæk udføres af in-situ støbte betonkonstruktioner, som er direkte funderet på moræneler. Overbygning udføres som en kombination af beton- og stål-elementer. Udover bygning etableres der fundamenter til 2 transformere. Fundamenternes ydre mål er ca. (LBH) 1071,5 meter, top af fundament vil være ca. 0,2 meter over terræn. KARA/NOVOREN:

5 Der etableres en transformergård på ca. 1310m på den østlige del af KARAs areal, mod Navervej. Inden for arealet opføres en tresidet transformerbygning med fladt tag med dimensioner ca. (LBH) 756 meter og med trådgitter ind mod KARA, alternativt en åben transformergård. Bagsiden af bygningen ligger mod vejen og afstand er fastsat jf. regler om skelbyggelinje. Man skal kunne komme til bygningens front (trådgitteret), så transformeren kan serviceres og/eller skiftes. Der etableres et transformerfundament med ydre mål på ca. (LBH) 751,5 meter. Top af fundament vil være ca. 0,3 meter over terræn. 4. Anlæggets maksimale bygningshøjde i m: HDE: ca. 6,2 m. 5. Anlæggets kapacitet for så vidt angår flow og opbevaring af: KARA/NOVOREN: ca. 6 m. I driftsfasen transmitterer anlægget udelukkende strøm. Råstoffer type og mængde: Mellemprodukter type og mængde: Færdigvarer type og mængde: 6. Anlæggets kapacitet for strækningsanlæg: Et kabelanlæg for en 132 kv-forbindelse. 7. Anlæggets længde for strækningsanlæg: Etableres: 6,9 km kabel mellem Kamstrup og Hedegård. 2,6 km kabel mellem Vindingegård og Hedegård. 650 m kabel til nettilslutning af forbrændingsanlæg. Fjernes: 14,9 km 50 kv luftledning mellem Hedegård og Ølstykkegård. 5,6 km 50 kv luftledning mellem Hedegård og Kamstrup. 9,9 km 50 kv kabel, der tages ud af drift mellem Hedegård og Høje Taastrup 8. Anlægget behov for råstoffer type og mængde: I anlægsfasen: I driftsfasen: 9. Behov for vand kvalitet og mængde: I anlægsfasen: Materiale til kabler, sand til ledningsgrav m.v. og brændstof til maskiner samt i mindre mængder råstoffer til fremstillingen af diverse andet grej, som medgår til eller anvendes og/eller bliver udtjent under anlægsfasen. I driftsfasen vil der kun anvendes begrænsede mængder råstoffer til almindelig vedligeholdelse. I anlægsfasen skal der anvendes en begrænset mængde vand til underboringerne. I driftsfasen skal der ikke anvendes vand. I driftsfasen: 10. Forudsætter anlægget etablering af yderligere vandforsyningskapacitet:

6 11. Affaldstype og mængder, som følge af anlægget: Farligt affald: Andet affald: Spildevand: Anlægsfase: Til underboringer anvendes boremudder (bentonit). Overskydende bentonit vil blive fjernet efter anlægsarbejdet. Nedtagning af eksisterende 50 kv luftledninger og master: De eksisterende master nedtages med kraner, demonteres på stedet og køres til genbrug. Fundamenter fjernes til 1 meter under terræn eller fuldstændigt, efter nærmere aftale med den pågældende lodsejer. Lederne rulles på tromler og køres til genbrug. Der vil være ca. 1 m 3 betonaffald pr. fundament som nedknuses og genanvendes. Antal master = = 108 stk. Meter leder = ( )*4 = m Betonfundamenter = = 108 stk. Driftsfasen: På stationsanlæggene vil der være olieaffald. Der er tale om mindre mængder, som vil blive opbevaret og afleveret i henhold til gældende bestemmelser. 12. Kræver bortskaffelse af affald og spildevand ændringer af bestående ordninger: 13. Overskrides de vejledende grænseværdier for støj: Det tager kun få dage at nedtage master samt fjerne fundament på hver masteposition. Den midlertidige påvirkning fra anlægsarbejde og nedtagning af 50kV luftledninger omfatter etablering af arbejdsarealer og tilstedeværelsen af mandskab samt maskiner, som afgiver støj i sædvanligt arbejdsmæssigt omfang. Generne herfra i anlægsfasen vil dog være af begrænset karakter og vurderes derfor som uvæsentlige. Stationsanlæg er omfattet af Miljøstyrelsens støjgrænser, og de vil overholde de fastsatte støjgrænser. 14. Overskrides de vejledende grænseværdier for luftforurening: Det tager kun få dage at nedtage master samt fjerne fundament på hver masteposition. Der vil i anlægsfasen og ved nedtagning af 50kV luftledninger være tilstedeværelse af maskiner, som afgiver udstødningsgasser i sædvanligt arbejdsmæssigt omfang. Generne herfra i anlægsfasen vil dog være af begrænset omfang og kort varighed og vurderes derfor som uvæsentlige. Driftsfasen: I det nye koblingsanlæg i HDE anvendes SF6-gas, som er en kraftig drivhusgas. Gassen har isolerende egenskaber og anvendes i højspændingsanlæg. Der er forbud mod at anvendes SF6 i produkter, men højspændingskomponenter over 1 kv er undtaget, fordi der ikke findes alternativer med samme egenskaber. Lækagetabet af SF6 gas fra anlægget vil være mindre end ca. 0,5 %. Energinet.dk er meget opmærksom på, at den stigende anvendelse af SF6 gas udgør en potentiel risiko for udledning af en meget potent drivhusgas, og der arbejdes løbende med at forbedre sikkerheden omkring

7 arbejdsrutiner ved håndtering af SF6 gassen. 15. Vil anlægget give anledning til vibrationsgener:: Den midlertidige påvirkning fra demonteringen og anlægsarbejdet kan muligvis omfatte lejlighedsvise vibrationer fra brug af maskiner og køretøjer. Generne herfra vil dog være begrænset til nogle få dage for enkelte ejendomme og vurderes som uvæsentlige. 16. Vil anlægget give anledning til støvgener: Den midlertidige påvirkning fra anlægsarbejdet og nedtagning af 50kV luftledninger kan muligvis omfatte begrænsede, lejlighedsvise støvgener i tørre perioder. Generne herfra kan afhjælpes gennem simpel vanding af anlægsområdet og vil være begrænset til nogle få dage for enkelte ejendomme og vurderes som uvæsentlige. 17. Vil anlægget give anledning til lugtgener: X 18. Vil anlægget give anledning til lysgener: X Den midlertidige påvirkning fra demonteringen og kabellægningen kan muligvis omfatte lejlighedsvis brug af arbejdslys. Generne herfra i anlægsfasen vil dog være af begrænset omfang og meget kort varighed og vurderes derfor som uvæsentlige. 19. Må anlægget forventes at udgøre en særlig risiko for uheld: X Gældende sikkerhedsprocedurer vil blive overholdt. Stationsanlæg: Transformerne er oliefyldte og vil blive placeret udendørs på et fundament med et reservoir, der vil kunne rumme hele oliemængden. Grundet udendørs placering, hvor transformeren er eksponeret for regnvand, afledes dette via en olieudskiller til afløbssystemet. Ved eventuel lækage lukker udskilleren, og al olien tilbageholdes i reservoiret. Samtidig afgives der en alarm til Energinet.dk's kontrolrum. Anlæggets placering 20. Forudsætter anlægget ændring af den eksisterende arealanvendelse: Kabelanlæg: For de nye kabelanlæg vil der tinglyses på de af kabelanlægget berørte ejendomme et deklarationsbælte på 7 m. Indenfor deklarationsbæltet må der ikke foretages andet end ordinær landbrugsmæssig dyrkningsaktivitet. Andre påtænkte aktiviteter, herunder grubning, må kun iværksættes efter aftale med ledningsejer. På de strækninger, hvor kabeltracéet forløber over arealer i ordinær jordbrugsmæssig drift, vil anlægget ikke give anledning til en ændret arealanvendelse. Nedtagning af 50 kv luftledninger og master De tidligere masteplaceringer retableres til eksisterende terræn. Retableringen foretages med råjord og afsluttes med muldjord svarende til de omgivende arealer. Servitutter ifm. elledningerne ophæves. Stationsanlæg: HDE: Alle nye anlæg, der skal etableres i transformerstation HDE, vil blive placeret inde på det eksisterende stationsområde.

8 KARA/NOVOREN: Alle nye anlæg placeres indenfor virksomhedens område, 21. Forudsætter anlægget ændring af en eksisterende lokalplan for området: X På baggrund af det anmeldte projekt, skal der ikke udarbejdes ny lokalplan. 22. Forudsætter anlægget ændring af kommuneplanen: X Der skal ikke udarbejdes et tillæg til kommuneplanen. Roskilde Kommune vil i forbindelse med revision af kommuneplanen overveje, om det er hensigtsmæssigt at medtage placering af kabler i kommuneplanen. 23. Indebærer anlægget behov for at begrænse anvendelsen af Inden for et deklarationsbælte på 7 m omkring det nye kabelanlæg må der ikke etableres naboarealer ud over hvad der fremgår af gældende kommune- og bebyggelse eller plantes træer med dybdegående rødder. Derudover vil projektet ikke lokalplaner: medføre begrænsninger i anvendelsen af naboarealer. 24. Vil anlægget udgøre en hindring for fremtidig anvendelse af områdets råstoffer og grundvand: Råstoffer En del af kablet etableres i et område med råstofinteresser. LE34 har haft kontakt til region Sjælland (Anette Petersen anp@regionsjaelland.dk) og Roskilde kommune (mereteb@roskilde.dk) om dette. Der er ikke fremkommet væsentlige bemærkninger. Strækningen HDE-KAM: Fra KAM til et sted på Poppelgårdsvej (inden for Roskilde Festival-teltområdet) passerer kablet gennem et råstofgraveområde. Kablet er dog på store dele af denne strækning placeret langs veje. Langs Poppelgårdsvej ligger kablet syd for eksisterende gasledning og kablet er derfor, så vidt muligt, inden for eksisterende deklarationsbælte. Ved Vindinge Lillevang placeres kablet i et råstofinteresseområde. Strækningen HDE-VIN: Ved Vestre Hedevej ligger kablet i udkanten af et råstofgraveområde. Nettilslutning HDE-KARA/NOVOREN: Ingen råstofinteresser. Konklusion: Kabelanlægget medfører ikke væsentlige restriktioner i forhold til råstofinteresser. Grundvand: Strækningen HDE-KAM: Kablet etableres i et område med drikkevandsinteresser og et område med særlige drikkevandsinteresser. Strækningen HDE-VIN: Hele kabelstrækningen ligger indenfor et område med særlige drikkevandsinteresser. Nettilslutning HDE-KARA/NOVOREN: Hele kabelstrækningen ligger indenfor et område med særlige drikkevandsinteresser. Konklusion: Kabelanlægget medfører ikke risiko for påvirkning af grundvandet. 25. Indebærer anlægget en mulig påvirkning af sårbare vådområder: Der er ingen potentielle vådområder inden for eller i nærheden af projektområdet. 26. Er anlægget tænkt placeret indenfor kystnærhedszonen: X En mindre del af kabelstrækningen ligger inden for kystnærhedszonen øst for Holbækmotorvejen. Når kabelsystemet er lagt, retableres de berørte arealer, så sporene

9 efter arbejdet i løbet af kort tid vil være væk, selve kablerne vil i driftsfasen derfor ikke vil medføre nogen påvirkning af kystlandskabet. Anlæggene på HDE og KARA/NOVOREN ligger i den kystnære del af byzonen i områder med bebyggelse og store vejanlæg, og ændringerne som følge af projektet vurderes ikke at medføre væsentlige ændringer af de nuværende visuelle forhold. 27. Forudsætter anlægget rydning af skov: Kabelstrækningen er placeret, så det så vidt muligt undgås at berøre områder med naturinteresser herunder skovområder. Der skal således ikke ryddes egentlig skov, men det kan ikke afvises, at der skal fældes enkelte træer i forbindelse med nedgravningen af kablerne. 28. Vil anlægget være i strid med eller til hinder for etableringen af reservater eller naturparker: Der er ingen fredskovsområder indenfor eller i umiddelbar nærhed af projektområdet. Ved VIN ligger projektområdet op til et område med skovbyggelinje. 29. Tænkes anlægget placeret i Vadehavsområdet: 30. Kan anlægget påvirke registrerede, beskyttede eller fredede områder Nationalt: Internationalt (Natura 2000): Forventes området at rumme beskyttede arter efter bilag IV Forventes området at rumme danske rødlistearter: Der er ingen fredede områder eller fortidsminder i nærheden af projektområdet. Kabelstrækningen er placeret, så det så vidt muligt undgås at grave områder med naturinteresser, og der skal ikke ske passage af områder med beskyttet natur. På strækningen HDE til KAM er kablet placeret i nærheden af 2 søer/vandhuller (beliggende på ejendommen Kamstrupvej 70, 4000 Roskilde), der er beskyttet i henhold til bestemmelserne i naturbeskyttelseslovens 3. Der bliver ikke foretaget grundvandssænkning, der vil kunne påvirke disse søers tilstand. Syd for KAM skal kablet placeres inden for en søbeskyttelseslinje. Projektet medfører dog kun en midlertidig terrænændring, som ikke vil påvirke søens værdi som landskabselement eller som levested for plante- og dyreliv. Der ligger ingen Natura 2000-områder inden for eller i nærheden af projektområdet. Det nærmeste Natura 2000-område er nr. 136, Roskilde Fjord og Jægerspris Nordskov. Det internationale naturbeskyttelsesområde ligger mindst 3 km fra projektområdet. På grund af afstanden til de internationale naturbeskyttelsesområder og projektets begrænsede omfang, vil projektet ikke medføre en væsentlig påvirkning af Natura 2000-områdets udpegningsgrundlag. Beskyttede arter: Ifølge faglig rapport nr. 635/2007 fra Danmarks Miljøundersøgelser er der registreret følgende bilag IV-arter indenfor de to km UTM kvadrater, som omfatter projektområdet: Vandflagermus, Brunflagermus, Sydflagermus, Skimmelflagermus, Troldflagermus, Dværgflagermus, Markfirben, Stor vandsalamander, Løgfrø, Spidssnudet frø, Grønbroget tudse og Eremit. Det vurderes på baggrund af gennemgang af luftfoto, at der ikke er egnede levesteder for bilag IV-arter indenfor projektområdet. Sammenfattende vurderes det, at projektet hverken i anlægs- eller driftsfasen vil medføre påvirkninger af yngle- og rasteområder for bilag IV-arter. Der er ikke kendskab til forekomst af rødlistede arter indenfor projektområdet. Men da der er tale om et område uden væsentlige naturinteresser, vurderes det, at det er usandsynligt, at der forekommer rødlistede arter indenfor området. 31. Kan anlægget påvirke områder, hvor fastsatte miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet: X

10 Overfladevandt: Grundvand: Naturområder: Boligområder (støj/lys og Luft): 32. Tænkes anlægget etableret i et tæt befolket område: Anlægget placeres primært i åbent land samt i erhvervsområder. På strækningen HDE-VIN placeres kablet indenfor Roskilde Festival pladsen, som en gang om året er tæt befolket. Der er dog kun tale om en kortvarig periode, hvorfor området som sådan ikke vurderes at kunne betegnes som tæt befolket. 33. Kan anlægget påvirke: Historiske landskabstræk: Kulturelle landskabstræk: Arkæologiske værdier/landskabstræk: Æstetiske landskabstræk: Geologiske landskabstræk: Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning 34. Er området, hvor anlægget tænkes placeret, sårbar overfor den forventede miljøpåvirkning: 35. Er der andre anlæg eller aktiviteter i område, der sammen med det ansøgte medfører en påvirkning af miljøet (Kumulative forhold): X Beskyttede diger: På strækningen HDE-KAM vil kablet passere eller forløbe langs med to beskyttede diger. Umiddelbart øst for Holbækmotorvejen er der på Arealinfo.dk angivet, at der ligger et beskyttet dige, men diget fremgår ikke af luftfotos. Såfremt projektet nødvendiggør gennembrydning af beskyttede diger, vil der efterfølgende ske retablering efter nærmere aftale med Roskilde Kommune. Om nødvendigt underbores beskyttede diger. Der er ingen kulturmiljøer, kulturhistoriske interesseområder eller kirkeomgivelser indenfor eller i umiddelbar nærhed af projektområdet. Der er ingen værdifulde landskaber, geologiske interesseområder indenfor eller i nærheden af projektområdet. De æstetiske landskabstræk i området vil blive påvirket i anlægsfasen, men kun i et begrænset omfang, da der er tale om midlertidig terrænændringer. I driftsfasen vil de synlige anlæg være placeret indenfor eksisterende stationsområder og KARA/NOVOREN. De eksisterende master nedtages med kraner, demonteres på stedet og køres til genbrug. Ved demontering af master vil der til hver mast blive oprettet en midlertidig adgangsvej og et midlertidigt arbejdsareal, hvis masten ikke kan nedtages direkte fra kørefast vej. Her indenfor vil al kørsel, transport af materialer, arbejde med entreprenørmaskiner og demontering af masten foregå. Hvor der er fugtige bundforhold vil der som udgangspunkt blive udlagt køreplader som adgangsvej og arbejdsareal. Når den nye 132 kv station er sat i drift, og dermed kan overtage forsyningen af området, demonteres og fjernes de eksisterende 50 kv anlæg i stationen. Dette omfatter 50 kv kablet mod Tåstrup. På strækningen fra Hedegård transformerstation til Hvens Boulevard i Tåstrup tømmes kablet for olie og det forbliver liggende i jorden, ude af drift. På strækningen fra Hvens Boulevard til Tåstrup vil den resterende del af kablet blive muffet til et nyt kabel som indgå i et nyt projekt om bedre forsyning af Tåstrup transformerstation. Luftledningerne mellem Kamstrup og Vindingegård er en del af kabelhandlingsplanen og er i de nuværende planer sat til at skal fjernes eller kabellægges i Luftledningerne mellem Kamstrup og Vindingegård er ikke en del af dette projekt. 36. Er der andre kumulative forhold? Underboring af Holbækmotorvejen er udført og er koordineret med Vejdirektoratet. Ved krydsning af jernbanen nord for Kamstrup er der udarbejdet underboringsprofil, som skal godkendes af Banedanmark.

11 38. Den forventede miljøpåvirknings geografiske udstrækning i areal: Den midlertidige påvirkning fra demonteringen og anlægsarbejdet i forbindelse med kabellægningen er hovedsageligt begrænset til det område, som er beskrevet under punkt 1. I driftsfasen vil der være et 7 m deklarationsbælte om kabelanlægget. 39. Omfanget af personer der forventes berørt af miljøpåvirkningen: Kabeltracéet er placeret, så det berører så få ejendomme, som muligt. Med hensyn til påvirkninger fra magnetfelter er der ikke en væsentlig forskel på magnetfeltet uden for deklarationsbæltet ved kabler i forhold til luftledninger. Umiddelbart over kablerne er magnetfeltet højere end lige under luftledningerne, til gengæld aftager magnetfeltet når man bevæger sig væk fra kablerne væsentligt hurtigere end hvad tilfældet er for luftledninger. Energinet.dk har lagt vejledningen "Forvaltning af forsigtighedsprincip ved miljøscreening, planlægning og byggesagsbehandling" fra 2009, som er udarbejdet i et samarbejde mellem Elbranchens Magnetudvalg og Kommunernes Landsforening til grund for planlægningen. 40. Vil den forventede miljøpåvirkning række ud over kommunen/mc s område: 41. Vil den forventede miljøpåvirkning berøre nabolande: 42. Forventes miljøpåvirkningerne at kunne være væsentlige Enkeltvis: Eller samlet: 43. Må den samlede miljøpåvirkning betegnes som kompleks: Miljøpåvirkningerne kommer primært fra en kort anlægsfase samt demontering af eksisterende 50 kv luftledninger og de begrænsede påvirkninger vil ikke afvige fra lignende anlægsarbejder. 44. Er der stor sandsynlighed for miljøpåvirkningen: Miljøpåvirkningerne er begrænsede og forudsigelige. 45. Er påvirkningen af miljøet Varig: Hyppig: Reversibel: Konklusion Giver resultatet af screeningen anledning til at antage, at det anmeldte projekt vil kunne påvirke miljøet væsentligt, således at der er VVM-pligtigt: De negative miljøpåvirkninger ved anlægsarbejdet er få og kortvarige. Områderne kan retableres, hvis det senere besluttes at opgrave kablerne. De nye 132 kv kabler nedgraves på strækninger, hvor de ikke påvirker registrerede, beskyttede eller fredede arealer. I anlægsperioden og i forbindelse med nedtagning af de eksisterende luftledninger vil der være en midlertidig påvirkning, som ikke er væsentlig.

12 Det vurderes, at projektet ikke påvirker miljøet så væsentligt, at det er VVM-pligtigt. Dato: 4. oktober 2012 Sagsbehandler: Emilie Jantzen, Naturstyrelsen Roskilde

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Hans Martin Risgaard Højmark, Skovbrynet 1 C, 8960 Randers SØ Bygherres

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri Navn

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale. Se ansøgning på Byg og Miljø. Se ansøgning på Byg og Miljø

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale. Se ansøgning på Byg og Miljø. Se ansøgning på Byg og Miljø VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Realisering af vandplanprojekt 2010-2015. Høgholt møllebæk. Fjernelse af spærringer,

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Guldborgsund Kommune, Natur og Miljø VVM screening er foretaget på baggrund af kriterierne i bilag 3 i Bekendtgørelse om vurdering

Læs mere

Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. 1. Arealbehovet i ha: X 0,05 ha (ændres ikke ved den ændrede anvendelse

Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. 1. Arealbehovet i ha: X 0,05 ha (ændres ikke ved den ændrede anvendelse Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson

Læs mere

Bør under- relevant. 1. Arealbehovet i ha: Anmeldt skovrejsning omfatter ca. 15 ha Tjek tallet

Bør under- relevant. 1. Arealbehovet i ha: Anmeldt skovrejsning omfatter ca. 15 ha Tjek tallet Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Skovrejsning ved Brylle Navn og adresse på bygherre Det Danske Hedeselskab, Klostermarken

Læs mere

Husstandsmølle på ejendommen Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted. Per Henning Møller Nielsen, Blåbjergvej 20, Filsk Sdr Mk, 7200 Grindsted

Husstandsmølle på ejendommen Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted. Per Henning Møller Nielsen, Blåbjergvej 20, Filsk Sdr Mk, 7200 Grindsted NOTAT Skema til VVM screening af husstandsmølle, Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted Dato: 30. november 2015 VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Husstandsmølle på ejendommen

Læs mere

Stoholmvej 20, 7840 Højslev. Tlf. 2943 9352 mail: Søby Højslev Hallerne <sh_hallerne@mail.dk>

Stoholmvej 20, 7840 Højslev. Tlf. 2943 9352 mail: Søby Højslev Hallerne <sh_hallerne@mail.dk> Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skive Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Nyt solcelleanlæg på taget af Søby-Højslev Hallen. Navn og adresse

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets

Læs mere

Holbæk Kommune. Grundejerforeningen To-Bjerg, To-Bjerg 193. Henrik Sørensen, To-Bjerg 53, 4300 Holbæk Kommune. Holbæk Kommune, To-Bjerg

Holbæk Kommune. Grundejerforeningen To-Bjerg, To-Bjerg 193. Henrik Sørensen, To-Bjerg 53, 4300 Holbæk Kommune. Holbæk Kommune, To-Bjerg VVM Screeningsskema Lovhenvisninger /6/ VVM bekendtgørelsen Bekendtgørelse nr. 764 af 23. juli 2014, med senere ændringer, om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i

Læs mere

VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA Skema til brug for screening (VVM-pligt)

VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA-335-05142 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og

Læs mere

Ikast-Brande Kommune. Screening af areal til skovrejsning. Skovrejsning på Matr. 7f, Borup By, Brande

Ikast-Brande Kommune. Screening af areal til skovrejsning. Skovrejsning på Matr. 7f, Borup By, Brande Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører følgende kommuner Skema

Læs mere

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev Skive Kommune Natur & Miljø Sags id.: 779-2016-1045 Ref.: BKHA Den 18. januar 2016 VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev Indledning Energinet DK har søgt om

Læs mere

VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed

VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed Basis oplysninger Brønderslev Kommune Hollenstedvej 8, Hjallerup - Miljøgodkendelse af autoophug Projekt beskrivelse

Læs mere

Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre om der er VVM-pligt, jf. kriterier iht. bilag 6 i lovbekendtgørelse nr af 25/10/2018

Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre om der er VVM-pligt, jf. kriterier iht. bilag 6 i lovbekendtgørelse nr af 25/10/2018 Bilag 1. Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre om der er VVM-pligt, jf. kriterier iht. bilag 6 i lovbekendtgørelse nr. 1225 af 25/10/2018 VVM Myndighed Fredericia Kommune Basis oplysninger

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Projektbeskrivelse Navn og adresse på bygherre Tekst Etablering af afvandingsprojekt Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde Bygherres kontaktperson og

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Råstofindvinding i udlagt råstofområde, Sælvig. Udvidelse

Læs mere

VVM-screeningsskema. VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projektet berører følgende kommuner. Forholdet til VVM reglerne Ja Nej

VVM-screeningsskema. VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projektet berører følgende kommuner. Forholdet til VVM reglerne Ja Nej VVM-screeningsskema VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører følgende

Læs mere

1. Arealbehovet i m2: Arealbehov på ca m2 inkl. kørebaneareal. Nyanlæg omfatter 550 m2.

1. Arealbehovet i m2: Arealbehov på ca m2 inkl. kørebaneareal. Nyanlæg omfatter 550 m2. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Parkeringssløjfe til 18 biler samt afsætningsareal

Læs mere

VVM Myndighed. Screening efter VVM-reglerne. Frederikshavn Kommune. Basis oplysninger

VVM Myndighed. Screening efter VVM-reglerne. Frederikshavn Kommune. Basis oplysninger Bilag? Screening efter VVM-reglerne VVM Myndighed Basis oplysninger Frederikshavn Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre 3 varmeboringer på Hans Ruths Vej 16, 9990

Læs mere

VVM-screening af etablering af recyclingsafdeling. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen den 12. maj 2016.

VVM-screening af etablering af recyclingsafdeling. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen den 12. maj 2016. Afgørelse om ikke VVM-pligt for [anlæg] er indsat i godkendelsen af recyclingsafdelingen og findes sammen med revurderingen af miljøgodkendelsen for hele Grundfos A/S Bilag A Skema til brug for screening

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering

Læs mere

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Basis oplysninger Tekst Kommunes bemærkninger Projekt beskrivelse kort: 255 kw solcelleanlæg, reflekterende solcollepaneler. 1205 paneler. Opsætning

Læs mere

Skovdyrkerne, Fyn har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017.

Skovdyrkerne, Fyn har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/23091 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført på landbrugsjord. Offer Madsen A/S, Odensevej 32, 5620 Glamsbjerg.

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført på landbrugsjord. Offer Madsen A/S, Odensevej 32, 5620 Glamsbjerg. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Privat skovrejsning. Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført på landbrugsjord.

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Mariagerfjord Kommune (journalnummer: 06.02.16-P19-5-16) Basis oplysninger

Læs mere

VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur

VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur Notat Skive Kommune Byg & Miljø Sags id.: 779-2015-36060 Ref.: BKHA Den 24. november 2015 VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur Indledning Skamol A/S har

Læs mere

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til eksisterende skov og på andbrugsjord.

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til eksisterende skov og på andbrugsjord. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Privat skovrejsning. Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Råstofindvinding i et udlagt graveområde

Læs mere

Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk.

Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk. VVM-screening Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk Basis oplysninger Projektbeskrivelse Tekst Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk. Projektet har til formål at skabe passage til de opstrøms dele af

Læs mere

For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag.

For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag. Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag. Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Nordvand,

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Råstofindvinding i udlagt graveområde,

Læs mere

FORSTPLANT ApS har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017.

FORSTPLANT ApS har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/23044 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

Assens Kommune Sagsnr. 16/ Skovdyrkerforeningen Fyn A.M.B.A. har søgt på vegne af ejer.

Assens Kommune Sagsnr. 16/ Skovdyrkerforeningen Fyn A.M.B.A. har søgt på vegne af ejer. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/22635 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

VandCenter Syd A/S, Vandværksvej 7, 5000 Odense C. Projektchef Troels K. Bjerre, tlf

VandCenter Syd A/S, Vandværksvej 7, 5000 Odense C. Projektchef Troels K. Bjerre, tlf Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Jordfordeling, fase II Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Jordfordeling, fase II i forbindelse med grundvandsbeskyttelse/skovrejsning

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Projektbeskrivelse Tekst Åbning af rørlagt vandløb ved navn Kærbækken over en 140 m lang strækning samt flytning af samme vand løb til et nyt gravet løb,

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand

Tilladelse til indvinding af grundvand VVM-screening af: Udarbejdet af: Journalnummer: Tilladelse til indvinding af grundvand Loope 13.02.01-P19-6-17 Adresse: Femhøjvej 48 Matrikel: Projekt: 8ab Gerlev By, Gerlev. Poul Jensen har ansøgt om

Læs mere

Stena Recycling A/S Banemarksvej Brøndby Tlf.: Arealbehovet i ha: Ingen, afkastet opføres på eksisterende bygning

Stena Recycling A/S Banemarksvej Brøndby Tlf.: Arealbehovet i ha: Ingen, afkastet opføres på eksisterende bygning Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Assens Kommune Tekst Opførelse af ekstra udsugningsafkast

Læs mere

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Basis oplysninger Tekst Kommunes bemærkninger Projekt beskrivelse kort: Privat skovrejsning Navn og adresse på bygherre Niels Tryde, Stationsvej

Læs mere

VVM-screening af grundvandssænkning og udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med separatkloakering af Spentrup

VVM-screening af grundvandssænkning og udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med separatkloakering af Spentrup Randers Spildevand A/S e-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og teknik Virksomhedskontoret Laksetorvet DK-8900 Randers Telefon +45 8915 1681 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk Den 17. marts 2017 VVM-screening

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Herning Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Solfangeranlæg til brug for supplering

Læs mere

BRAMDRUP VESTERGADE 7-9, 6100 Haderslev SOLCELLEANLÆG PÅ TAG Skema til brug for screening (VVM-pligt)

BRAMDRUP VESTERGADE 7-9, 6100 Haderslev SOLCELLEANLÆG PÅ TAG Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A BRAMDRUP VESTERGADE 7-9, 6100 Haderslev SOLCELLEANLÆG PÅ TAG Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Haderslev Kommune Ansøgers oplysninger Projekt beskrivelse

Læs mere

Side 1 af 8. Center Natur og Miljø. Journalnr: P Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar Basis oplysninger

Side 1 af 8. Center Natur og Miljø. Journalnr: P Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar Basis oplysninger Center Natur og Miljø Journalnr: 01.16.04-P19-22-15 Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar 2016 VVM Myndighed Rebild Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af fjernvarmeledninger

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Rråstofindvinding i et udlagt

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Fortsat råstofindvinding i et

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Solcelleanlæg Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Them Genbrugsplads søger om tilladelse til at modtage forurenet keramik og porcelæn samt fjernelse af maks. grænse for hvor

Them Genbrugsplads søger om tilladelse til at modtage forurenet keramik og porcelæn samt fjernelse af maks. grænse for hvor VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand

Tilladelse til indvinding af grundvand VVM-screening af: Udarbejdet af: Journalnummer: Adresse: Matrikel: Projekt: Tilladelse til indvinding af grundvand loope 13.02.01-P19-26-17 Tørslevvej 61, 4050 Skibby 22a Skuldelev By, Skuldelev Glenn

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Tekst OAB s miljøgård i Lærkeparken er ikke tidligere godkendt.

Læs mere

Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland

Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

VVM-screening af etablering af Listevirksomhed (K206) på Knastvej 4, 7860 Spøttrup

VVM-screening af etablering af Listevirksomhed (K206) på Knastvej 4, 7860 Spøttrup Dansk Genbrugsisolering Knastvej 4 Oddense 7860 Spøttrup 2. marts 2016 Knastvej 4 - VVM-afgørelse Skive Kommune Byg & Miljø Sags id.: 779-2015-41906 Ref.: BKHA Den 2. marts 2016 VVM-screening af etablering

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt): Omlægning af strækning af Kejserlungafløbet. VVM Myndighed

Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt): Omlægning af strækning af Kejserlungafløbet. VVM Myndighed Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt): Omlægning af strækning af Kejserlungafløbet VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Omlægning af strækning af Kejserlungafløbet

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Projektbeskrivelse Tekst Åbning af rørlagt strækning i Slebsager Bæk Navn og adresse på bygherre Agerbæk Maskinstation A/S, Kærbjergvej 26, 6753 Agerbæk

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Naturstyrelsen (journalnummer: NST- ) Basis oplysninger Projekt

Læs mere

Volvo Truck Center, Østergade 134, 9700 Brønderslev

Volvo Truck Center, Østergade 134, 9700 Brønderslev Bilag 2 VVM Myndighed Basis oplysninger VVM-screening af Volvo Truck Center, Østergade 134, 9700 Brønderslev Brønderslev Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Etablering

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af asfalteret parkeringsplads på adressen Strandvejen 18-20, 7700 Thisted

Læs mere

Bygherres kontaktperson og telefonnr. I forbindelse med nærværende ansøgning dog Hanne Pedersen, Hjermvej 28, 7500 Holstebro, telefon nr.

Bygherres kontaktperson og telefonnr. I forbindelse med nærværende ansøgning dog Hanne Pedersen, Hjermvej 28, 7500 Holstebro, telefon nr. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Miljøstyrelsen Virksomheder, Aarhus Tekst Omfatter ændringer/ombygning

Læs mere

Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Dong Energy Thermal Power A/S Asnæsværket Asnæsvej 16 4400 Kalundborg Virksomheder J.nr. MST-1270-00858 Ref. zuyuk/vba Den 13. december 2012 Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Læs mere

TOTAL E&P DENMARK B.V. Nyhavn 43, 2. DK-1051 København K. Rachel Keown. Telefon: +(45)

TOTAL E&P DENMARK B.V. Nyhavn 43, 2. DK-1051 København K. Rachel Keown. Telefon: +(45) Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Frederikshavn Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og

Læs mere

Tagmonteret solcelleanlæg. Taget er fladt og snittegning angiver at sternkant ligger over bygningshøjde solcelleanlæg

Tagmonteret solcelleanlæg. Taget er fladt og snittegning angiver at sternkant ligger over bygningshøjde solcelleanlæg Bilag A 94-98, Lyngby Port, 02.00.00-G01-1-16 Skema til brug for screening (VVM-pligt) Lyngby Hovedgade VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Lyngby Taarbæk kommune Tekst

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Ansøgers oplysninger Anmeldelse modtaget dato: 19-01-2015 Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af en vandforsyningsboring

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Tilladelse til råstofindvinding

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Hillerød Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

Bilag til screening for VVM-pligt. Etablering af et solvarmeanlæg ved Kølsenvej i Løgstrup. Viborg Kommune.

Bilag til screening for VVM-pligt. Etablering af et solvarmeanlæg ved Kølsenvej i Løgstrup. Viborg Kommune. Bilag til screening for VVM-pligt. Etablering af et solvarmeanlæg ved Kølsenvej i Løgstrup. Viborg Kommune. VVM Myndighed Basis oplysninger Viborg Kommune, Plan, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg Projekt beskrivelse

Læs mere

Tilladelse til råstofindvinding, sand, grus og sten forventet årlig indvinding; m 3, kun over grundvandsspejl.

Tilladelse til råstofindvinding, sand, grus og sten forventet årlig indvinding; m 3, kun over grundvandsspejl. Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Skema til brug for screening (VVM-pligt) Region Midtjylland Tilladelse til råstofindvinding, sand,

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Tekst Skovrejsning på 2.91 ha af ejendommen Venslevleddet

Læs mere

Installering af 30 MW Elkedel på Silkeborg Kraftvarmeværk. Screenings afsluttet: 26. januar Silkeborg Varme A/S Tietgensvej Silkeborg

Installering af 30 MW Elkedel på Silkeborg Kraftvarmeværk. Screenings afsluttet: 26. januar Silkeborg Varme A/S Tietgensvej Silkeborg VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

VVM-screening af opsætning af 1 stk. husstandsvindmølle på adressen Glerupvej 15, 9560 Hadsund

VVM-screening af opsætning af 1 stk. husstandsvindmølle på adressen Glerupvej 15, 9560 Hadsund BILAG 1 Screeningsnotat VVM-screening af opsætning af 1 stk. husstandsvindmølle på adressen Glerupvej 15, 9560 Hadsund Mariagerfjord Kommune, Miljøafdelingen, har d. 15. april 2015 modtaget anmeldelse,

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projektbeskrivelse jf. anmeldelsen: Projektet omhandler rejsning af 5,43 ha skov ud fra et ønske om mere og sammenhængende

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] VVM Myndighed Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning (journalnummer: SVANA-130-00062)

Læs mere

Fortsat råstofindvinding i et udlagt graveområde i Glatved. Nymølle Stenindustrier A/S, Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene

Fortsat råstofindvinding i et udlagt graveområde i Glatved. Nymølle Stenindustrier A/S, Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Fortsat råstofindvinding i et

Læs mere

Forsyning Ballerups vandindvinding i Ballerup Kommune, Måløv Vandværk Ballerup Kommune, Hold An-vej 7, 2750 Ballerup, C-BEM

Forsyning Ballerups vandindvinding i Ballerup Kommune, Måløv Vandværk Ballerup Kommune, Hold An-vej 7, 2750 Ballerup, C-BEM VVM Screening VVM Myndighed Basis oplysninger Forsyning Ballerups vandindvinding i Ballerup Kommune, Måløv Vandværk Ballerup Kommune, Hold An-vej 7, 2750 Ballerup, C-BEM Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

Etablering af ca. 14 x 16 m permeabelt køreareal. Etablering af ca. 14 x 16 m ikke-permeabelt areal til modtagelse af haveaffald.

Etablering af ca. 14 x 16 m permeabelt køreareal. Etablering af ca. 14 x 16 m ikke-permeabelt areal til modtagelse af haveaffald. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Befæstelse af udendørs areal til Orø Genbrugsplads med henblik på at modtage haveaffald udendørs og uden for arbejdstid.

Læs mere

VVM-screening af: Boretilladelse til indvindingsboring til vandforsyning (erstatningsboring for boring DGU nr )

VVM-screening af: Boretilladelse til indvindingsboring til vandforsyning (erstatningsboring for boring DGU nr ) VVM-screening af: Boretilladelse til indvindingsboring til vandforsyning (erstatningsboring for boring DGU nr. 192.1059) Journalnummer: Adresse: Matrikel: Projekt: Konklusion Bilag 13.02.01-P19-11-15 Torøgelgårdsvej

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Dato: Sagsbehandler:KABJE J.nr. MST-1270-01050 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Tekst Projektet omfatter opførelse af

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Lolland Kommune. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Lolland Kommune. Basis oplysninger Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Lolland Kommune Vådområdeprojekt ved Hellenæs Skov. Matr.nr. 1a Hellenæs By, Branderslev Lolland Kommunes Natur-og Miljøteam

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Ikast-Brande Kommune. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Ikast-Brande Kommune. Basis oplysninger Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Ikast-Brande Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af gårdbiogasanlæg Navn og adresse på bygherre

Læs mere

VVM-screening Cykelsti: Varde, Ringkøbingvej

VVM-screening Cykelsti: Varde, Ringkøbingvej VVM-screening Cykelsti: Varde, Ringkøbingvej Basis oplysninger Tekst Dok.nr. 126447/16 Projektbeskrivelse Dobbeltrettet cykelsti på 2,5 m bredde i åbent land, langs med Ringkøbing. Strækningen er ca. 3,0

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Tekst Projektbeskrivelse Etablering af tre gydestryg i Grindsted Å. Projektet har til formål at forbedre betingelserne for laksefisk, herunder gyde- og

Læs mere

VVM Myndighed. Basis oplysninger

VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag A- Ændring af Emdrupparkens Idrætsanlæg Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Projektet omfatter etablering kunstgræsbane på

Læs mere

Skarrevvej og Østerkrogsforte, Matrikel 367 Løjt Skovby. Området vist i medsendte projekt beskrivelse. Ikke Bør undersøges relevant.

Skarrevvej og Østerkrogsforte, Matrikel 367 Løjt Skovby. Området vist i medsendte projekt beskrivelse. Ikke Bør undersøges relevant. VVM Myndighed Basis oplysninger Aabenraa Kommune Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Højvandssikring af Skarrev Sommerhusområde til kode 275 Navn og adresse på bygherre Peter Jakob Jakobsen, Skarrevvej

Læs mere

Kontaktperson Gut Tidemann tlf Literbuen 13, 2740 Skovlunde Kontakt Martin Bymose, tlf

Kontaktperson Gut Tidemann tlf Literbuen 13, 2740 Skovlunde Kontakt Martin Bymose, tlf Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: In-situ afværgeanlæg overfor benzinforurening i det sekundære grundvand, jf.

Læs mere

Skema til brug for VVM - vurderingen (VVM-pligt)

Skema til brug for VVM - vurderingen (VVM-pligt) Skema til brug for VVM - vurderingen (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen Oppumpning af grundvand til brug til vanding af landbrugsafgrøder på marker, anlægsid

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Genanvendelse af sediment fra Helsingør Nordhavn

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Genanvendelse af sediment fra Helsingør Nordhavn Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Tekst Genanvendelse af sediment fra Helsingør Nordhavn Etablering af promenade og jolleplads

Læs mere

Naturstyrelsen Odense

Naturstyrelsen Odense Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Naturstyrelsen Odense Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Banedanmark udarbejder et beslutningsgrundlag for renovering

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Naturstyrelsen (journalnummer: NST- 130-533) Basis oplysninger Projekt

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering

Læs mere

Skuldelev Energiselskab a.m.b.a. Egevej 27, Skuldelev 4050 Skibby Tlf (mobil )

Skuldelev Energiselskab a.m.b.a. Egevej 27, Skuldelev 4050 Skibby Tlf (mobil ) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Opsætning af solfangeranlæg i tilknytning til Skuldelev Kraftvarmeværk Navn og

Læs mere

Nordea pension Danmark, Ejendomsselskab Hollandsvej, 2800 Kgs. Lyngby Tlf: Mail:

Nordea pension Danmark, Ejendomsselskab Hollandsvej, 2800 Kgs. Lyngby Tlf: Mail: Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Tekst: Screeningen er udført med henblik på at fastlægge, om projektet udløser VVM-pligt

Læs mere

Fjernelse af spærring ODE-708 i Hellerup Å. Faaborg-Midtfyn Kommune, Natur og Landskab, Nørregade Faaborg

Fjernelse af spærring ODE-708 i Hellerup Å. Faaborg-Midtfyn Kommune, Natur og Landskab, Nørregade Faaborg Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt): Fjernelse af spærring ODE-708 i Hellerup Å VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Fjernelse af spærring ODE-708 i Hellerup

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Naturstyrelsen (journalnummer: NST- 130-00483 ) Basis oplysninger

Læs mere

Fjernelse af spærring i Tange Å ved Kærsholm Mølle. Screenings afsluttet: 9. februar 2015

Fjernelse af spærring i Tange Å ved Kærsholm Mølle. Screenings afsluttet: 9. februar 2015 VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Kroghs Kobbel 2, 6100 Haderslev Ansøgers oplysninger 10/7/2013 fra Kasper Bruhn Montering

Læs mere

Etablering af varmepumpeanlæg. Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J

Etablering af varmepumpeanlæg. Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Miljøstyrelsen Århus Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt): VVM Myndighed. Agro Food Park Aarhus N. Frank Bondgaard

Skema til brug for screening (VVM-pligt): VVM Myndighed. Agro Food Park Aarhus N. Frank Bondgaard Skema til brug for screening (VVM-pligt): VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Formålet er at etablere et minivådområde således kvælstof

Læs mere

VVM Myndighed Sorø Kommune - j.nr

VVM Myndighed Sorø Kommune - j.nr Dok. nr. 340-2018-18070 Bilag 2 - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 6 i i lov nr. 448 af 10. maj 2017 om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM)]

Læs mere

Fortsat råstofindvinding i et udlagt graveområde i Dalgas Plantage. Henning Vestergaard Bodilsen, Durupvej 27, 7870 Roslev

Fortsat råstofindvinding i et udlagt graveområde i Dalgas Plantage. Henning Vestergaard Bodilsen, Durupvej 27, 7870 Roslev Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Fortsat råstofindvinding i et

Læs mere

Beholder (tidligere gyllebeholder) til opbevaring af slam fra spildevandsanlæg. FMT A/S, Hammerholt Erhvervspark 32, 3400 Hillerød

Beholder (tidligere gyllebeholder) til opbevaring af slam fra spildevandsanlæg. FMT A/S, Hammerholt Erhvervspark 32, 3400 Hillerød Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kalundborg Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere