At hjælpe den hjælpeløse er som at give Gud et lån. Han betaler rigeligt tilbage. Ordsp 19:17 (ny oversættelse)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "At hjælpe den hjælpeløse er som at give Gud et lån. Han betaler rigeligt tilbage. Ordsp 19:17 (ny oversættelse)"

Transkript

1 Mission blandt børn og unge i Tanzania At hjælpe den hjælpeløse er som at give Gud et lån. Han betaler rigeligt tilbage. Ordsp 19:17 (ny oversættelse) Vi glæder os over alt det, Gud gør blandt børnene, og de nye døre, Han åbner. Som familie har vi det godt og vi glæder os over, at samarbejdet med Mirjam og Per vokser. Det er en Guds gave at have yngre mennesker, der ønsker at hjælpe med arbejdet. Det giver os mod til at fortsætte i det kald, Herren har lagt i vore hjerter. NYHEDSBREV SEPTEMBER 2009

2 2 Mission blandt børn og unge i Tanzania Kære elskede venner! Jeg skriver med blandede følelser om, hvordan I mon vil modtage dette budskab, da jeg så ofte før har skrevet om behov for nødhjælp. Men situationen tvinger os til at gøre noget, da det er så forfærdeligt at se på, når folk og dyr sulter ihjel. Denne gang drejer det sig ikke om masaiområdet, som Mirjam har kørt nødhjælp til, derimod kommer nødråbet fra vores egen kirke. Det er altså kirken, som vi har arbejdet sammen med igennem alle årene, der nu henvender sig til os om hjælp. Kreaturerne er flere steder begyndt at dø, da det som kaldes græsmarker ikke længere findes på grund af langvarig tørke. Ofte når det er tørtid, overlever kreaturerne ved at spise stænglerne på majsmarkerne, men i år er der stort set ingen høst i store dele af Tanzania og som følge heraf heller ingen majsstængler. I området, hvor kirken ligger, har de sået majs tre gange, men da regnen udeblev, kom majsen aldrig op. Tanzania er opdelt i 27 regioner, men der er kun 7 regioner, som kan melde om en middel høst. Vi kan ikke hjælpe alle, men vi føler os forpligtede, når folk sulter i områderne omkring hvor vi bor. Tabitha & Torkild Jensen PO.Box 2398 Arusha Tanzania Tlf.: Tryk: Brande Bladet Redaktion: Susanne Lundgaard Grafik: Stine Nielsen Hjemmeside: Stine Nielsen Mission blandt børn og unge i Tanzania Betania Kirkecenters Ydre Mission Kasserer: Willy Højgård Søndermarksvej Billund Tlf.: Giro: Bank Reg.: 9712 Konto: Husk at mærke indbetalingen MBU.TZ Adresseændring meddeles til: Inge-Lise & Kaj Jensen Engvang Brande Tlf.: Henvendelse vedr. container: Enok Hansen Sportsvænget Brande Tlf.:

3 Nyhedsbrev september En ny dør åbner sig Arbejdet blandt børnene i slumkvarteret vokser og der er behov for mere plads. Børnehaveklassen har 97 børn, som alle bliver undervist i kirken. Det er meget trangt for disse børn at skulle undervises i kirken. Desværre kan de aldrig komme ud og få luft under vingerne, lege eller røre sig, da der overhovedet ikke findes udenomsplads, fordi slummen er så tæt bebygget. Mange spiser for tiden kun et måltid mad om dagen og mange især børnefamilier kan ikke spise sig mætte. Ved at se nærmere på billederne kan man hurtigt danne sig et indtryk af, hvordan det støver. På det ene billede kan man næsten ikke se byen pga. sandstorm. Dette er hverdag for de indfødte. På grund af vandmangel og underernæring bliver de let syge. ALLE børnene, uden undtagelse, kommer fra ekstremt fattige hjem. De bor oftest i jordhytter eller faldefærdige huse, der mest ligner barakker. Vi ved, at uddannelse kan være med til at ændre disse børns fremtidsmuligheder. De har brug for en skole, hvor der er mulighed for at få god undervisning og få en uddannelse. Selvom de er fattige har vi ofte erfaret, at de er lige så dygtige som de velhavendes børn, hvis bare de får de samme muligheder. Jesus tog sig altid af de svageste og derfor vil vi gerne være med til at give disse børn en bedre En sæk majs indeholder 100 kg og koster 200 kr. Det rækker til, at en gennemsnitsfamilie kan spise sig mæt i en hel måned.

4 4 Mission blandt børn og unge i Tanzania Vi tog alle børnene med ud på grunden. Det blev en kæmpestor oplevelse for børnene. Mange af dem havde aldrig prøvet at køre i bus, så de var ellevilde. fremtid. Vi har i lang tid været på udkig efter en passende grund, hvor vi kan bygge en skole med tilstrækkelig udenomsplads, så børnene får mulighed for at lege og løbe frit omkring. Grundpriserne er dog meget dyre, så vi har måttet udsætte det. De sang kristne kor og derefter bad vi en kort bøn til Jesus om at velsigne stedet og om at Han vil lade det lykkes at bygge en skole, så mange børn må få mulighed for at komme i en god skole. Derefter gik vi sammen med alle børnene rundt om hele grunden, medens børnene fyldt af begejstring sang af hele hjertet. Det var et meget rørende syn at se alle disse børn indtage deres fremtidige skole. Men Guds veje er uransagelige og sidste år mødte vi en dame fra Australien med vision for at hjælpe forældreløse og fattige børn. Vi delagtiggjorde hende i vores arbejde i slummen og uden at tøve besluttede hun sig for at hjælpe os i arbejdet. Hun bor lige nu hos os i en periode på tre måneder og hjælper til med arbejdet. Vi har netop købt en dejlig grund på kvadratmeter og hun har betalt 2/3 af købsprisen.

5 Nyhedsbrev september Dette bliver vores nye projekt, som vi inderligt håber, I vil være en del af. Vi skal bruge kr. til at betale vores del af grunden. Vi har fået udsættelse med at betale det resterende beløb til 15. oktober i år. Børnekampagnen Siden sidste nyhedsbrev har vi haft endnu 7 kirkeindvielser og 4 børnekampagner. Kirkeindvielser er altid en fantastisk oplevelse, specielt når man oplever folks taknemmelighed over at få et sted at samles til gudstjeneste. Den sidste børnekampagne var i en muslimsk landsby med kun meget få kristne. Første dag kom der så at sige ingen folk. Forældrene holdt børnene hjemme, for man mente vi bare ville forstyrre freden. Al ære til Jesus for Hans trofasthed og tak til alle jer, der stod sammen med os i bøn. Om aftnerne til film var der rekordstort fremmøde. Det var første gang, vi samlede så mange mennesker på en gang. Om søndagen fandt rigtig mange hen til kirken, hvor flere tog imod Jesus som deres frelser. Torkild ringede hjem og var noget nedtrykt over situationen. Jeg sendte straks mails til nogle venner i Danmark og bad dem om forbøn. Tænk engang, allerede næste dag gjorde Gud et under, for pludselig strømmede det ind med både børn og voksne. Det var en glad Torkild, der kom hjem. Endnu engang havde vi fået bekræftet, at bøn baner vej. Samtidig viser det tydeligt, at vi skal forkynde evangeliet for børnene, medens vi kan, da det er helt klart, at muslimerne arbejder hårdt på at gøre Tanzania til en muslimsk stat. Tak, om I vil være med i forbøn om, at evangeliet må blive forkyndt blandt børnene, især i de muslimske landsbyer. Børnene er altid åbne og lyttende og vi ved, at der står i Bibelen, at Guds ord aldrig skal vende tomt tilbage.

6 6 Mission blandt børn og unge i Tanzania Elefanter kan være til stor fare Elefanterne er nogle flotte og imponerende dyr, som vi alle gerne vil opleve i naturen. Ikke desto mindre er de til stor fare for mennesker. Afrikanerne kender til faren og ved, at man skal tage sig meget i agt for dem. Enlige elefanter er meget farlige, da de er angrebslystne. De kan heller ikke lide lugten af mennesker den gør dem aggressive. Han fortalte videre om en ung, mandlig masai, der sad i et udkigstårn for at holde øje med deres marker. Der kom pludselig en elefant, og den kunne sikkert lugte ham deroppe. Den stilede hen mod tårnet og den unge mand sprang ned og løb for at redde livet. Han havde en rød træningstrøje på, som han smed, og så løb han alt, hvad han kunne. Elefanten standsede op ved trøjen og det gav ham et forspring, så han reddede sit liv. Børnene i området er blevet meget bange efter disse voldelige hændelser og ligeså snart de ser et af de vilde dyr, løber de ind og gemmer sig i deres hytter. Forleden fortalte en af vores vagtmænd, som kommer fra masailandet, at masaierne var så glade, for i år havde det regnet i deres område og det tegnede til en god høst. Men ak, kort tid før majsen var moden til at blive høstet, kom der en stor flok elefanter og spiste deres afgrøder. Det, de ikke nåede at spise, blev trampet ned. Masaibryllup Ligeledes fortalte han om en enlig elefant, som var blevet udstødt af flokken. Den gik ind i deres område ved højlys dag. En ung masai, som var ude i marken, så elefanten komme imod sig og blev virkelig bange. Han løb alt, hvad han kunne, men elefanter kan løbe meget stærkt, så den indhentede ham og slog ham med snabelen så han faldt. Elefanten trampede ham ihjel, men ikke nok med det, den dækkede ham til med jord og derefter lagde den tjørnekrat på, så ingen skulle kunne se den døde.

7 Nyhedsbrev september Olais er en af vores vagtmænd igennem mange år. Han blev gift for en del år siden efter den gamle masaitradition. Jeg husker, at jeg engang spurgte Olais, om han ikke snart skulle giftes, hvortil han svarede: Ikke endnu. Jeg vidste nemlig, at han var kæreste med en sød masaipige. Der gik en tid og jeg glemte alt om Olais og hans søde pige. En dag kom Olais meget glædesstrålende og sagde: Mama, nu er jeg gift, for min kone er gravid! Dette er altså traditionen hos masaierne: at kvinden skal være gravid, før de gifter sig, for en masai vil ikke have en kone, som ikke kan føde børn. I mellemtiden er der sket det, at Olais er blevet en kristen og han har derfor ønsket at blive kirkeligt viet. Vi havde et rigtig festligt bryllup, der startede i kirken og selve festen blev holdt hjemme hos Olais. De havde lavet et såkaldt telt, der bestod af nogle pæle dækket med plastik for at beskytte mod vinden. Solen skinnede fra en skyfri himmel, så det var ligeså varmt som at sidde i et drivhus. Vandet drev af os, som om vi var i sauna, så I kan sikkert forestille jer, hvilken stærk aroma, der opstod (masaierne går meget sjældent i bad). Vores første hjertebarn er blevet gift Prayson, et af vores første hjertebørn, er blevet gift med sin kære Lea fra Danmark. Lea har tidligere været i Tanzania i et halvt år som volontør, hvor de lærte hinanden at kende.

8 Betania Kirkecenters Ydre Mission Blåhøj Stationsvej Brande Danmark Bladet videresendes ikke, men tilbagesendes med oplysning om adresseændring De blev gift i Danmark, men to uger senere rejste de til Tanzania for at holde bryllup for Praysons familie og venner, hvilket skete efter bedste masaitradition i Tanzania. Prayson er nemlig fra masaistammen. De bor nu i Danmark, hvor han læser på højskolen i Mariager og Lea læser til sygeplejerske. Vi glæder os over alt det, Gud gør blandt børnene, og de nye døre, Han åbner. Som familie har vi det godt og vi glæder os over, at samarbejdet med Mirjam og Per vokser. Det er en Guds gave at have yngre mennesker, der ønsker at hjælpe med arbejdet. Det giver os mod til at fortsætte i det kald, Herren har lagt i vore hjerter. Vi vil gerne afslutte her med at sige enhver tusind tak for forbøn for os og arbejdet, samt fordi I er villige til at støtte arbejdet i Tanzania. Må Herren rigt velsigne jer. Kærlig hilsen fra Tabitha og Torkild Læs mere på Regler for skattekvitteringer SKAT kræver, at vi som beløbsmodtager skal indberette CPR-nr. på alle indbetalte beløb for den enkelte giver. Dermed vil beløbet automatisk fremgå af det kommende års selvangivelse. For at opnå fradrag skal missionskassereren derfor have dit CPR-nr. og navn. Har du brug for mere information om dette, kan du kontakte ham på pr. tlf eller pr. brev til Willy Højgård, Søndermarksvej 307, 7190 Billund. I 2009 kan man få fradrag i henhold til skattelovens 8a på op til kr ,00, hvis man har givet kr ,00.

Mission blandt børn. og unge i Tanzania

Mission blandt børn. og unge i Tanzania Mission blandt børn og unge i Tanzania Vi kommer til Danmark den 15. april på møderejse, hvor vi besøger flere kirker rundt i landet for at fortælle om vores arbejde. På mødeprogrammet kan I se steder

Læs mere

Miss on blandt. børn og unge i Tanzania. Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission

Miss on blandt. børn og unge i Tanzania. Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Miss on blandt børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission December 2013 OKTOBER 2012 Kære elskede venner! Først og fremmest vil

Læs mere

årgang 52 Nr. 4 okt. - dec. 2014

årgang 52 Nr. 4 okt. - dec. 2014 årgang 52 Nr. 4 okt. - dec. 2014 Mission Hjemme og ude Vi takker Gud for den store sejr, der er vundet nu: Bibelskolen i Lilongwe i Malawi er nu bygget færdig og indviet. Her ser I nogle af de første elever,

Læs mere

Årgang 50 nr. 3 Sept./okt./nov. 2012

Årgang 50 nr. 3 Sept./okt./nov. 2012 Mission Årgang 50 nr. 3 Sept./okt./nov. 2012 palma h j e m m e o g u d e For 50 år siden så vi sådan ud! Det var en stor glædesdag, da vi her var begyndt på Bibelskolen i Oslo for senere at rejse ud i

Læs mere

JORDEN RUNDT I 40 ÅR

JORDEN RUNDT I 40 ÅR JORDEN RUNDT I 40 ÅR TILEGNET Denne bog er tilegnet vores kære, trofaste venner og familiemedlemmer, der gennem alle de år, vi har været missionærer, har hjulpet og opmuntret os, støttet vort arbejde på

Læs mere

Sommerhilsen fra Ena og Kjeld i Rumænien / Heart for Romania

Sommerhilsen fra Ena og Kjeld i Rumænien / Heart for Romania Sommerhilsen fra Ena og Kjeld i Rumænien / Heart for Romania Kære familie og venner! 04.juli 2013 Sidst vi skrev, havde vi haft en tørkeperiode, men siden har vi haft megen regn. Vi har ikke tidligere

Læs mere

Missions-Nyt. . 1 - f for. , nr. 1 - f. ang, nr. 51. årgang

Missions-Nyt. . 1 - f for. , nr. 1 - f. ang, nr. 51. årgang Missions-Nyt 51. årgang ang, nr, nr. 1 - f. 1 - f for orår 2009 Missions-Nyt 51. årgang, nr. 1 - Forår 2009 Ansvar arsha shavende udgiver er: Missionsfonden af 4/5 1964 Harpevej 14 DK-3650 Ølstykke Telefon

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Du skal adlyde din mor

Du skal adlyde din mor Du skal adlyde din mor af Sørine Steenholdt fra novellesamlingen: Ung i Grønland, ung i Verden Oversat til dansk af Aminnguaq Dahl Petrussen Kommentarer af psykolog Jonna Ketwa Novelle 2 En ung kvinde

Læs mere

LEKTIE. Jesu helbredelses fest. Parat til at undervise. Vi tjener Gud, når vi hjælper dem, der er syge.

LEKTIE. Jesu helbredelses fest. Parat til at undervise. Vi tjener Gud, når vi hjælper dem, der er syge. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 2 Jesu helbredelses fest Ugens tekst og referencer: Luk 4,38-44. Den store Mester, kap. 27. Huskevers: Jeg var syg, og I tog jer af mig. (Matt 25,36) Hovedformålet er, at

Læs mere

Missions-Nyt. Indhold. Missionsfonden af 4/5 1964. Missionsfondens bestyrelse: Redaktion og layout: Tryk:

Missions-Nyt. Indhold. Missionsfonden af 4/5 1964. Missionsfondens bestyrelse: Redaktion og layout: Tryk: Missions-Nyt 54. årgang, nr. 1 - Forår 2012 Ansvarshavende udgiver: Missionsfonden af 4/5 1964 Harpevej 14, DK-3650 Ølstykke Telefon 47174040 - Fax 47174018 mfond@mail.dk m.fond@live.dk (billedmateriale)

Læs mere

Den sidste reformation af Torben Søndergaard

Den sidste reformation af Torben Søndergaard Den sidste reformation af Torben Søndergaard Copyright: 2010, Torben Søndergaard Udgivelse: Mission Produktion ISBN: 978-87-989848-6-3 Bestilling: www.oplevjesus.dk, www.mission.dk eller pr. tlf. 22 93

Læs mere

Missions-Nyt. Indhold. Missionsfonden af 4/5 1964. Efterår 2007. Missionsfondens bestyrelse: Redaktion og layout: Svend Lohse

Missions-Nyt. Indhold. Missionsfonden af 4/5 1964. Efterår 2007. Missionsfondens bestyrelse: Redaktion og layout: Svend Lohse Missions-Nyt 49. årgang, nr. 3 - Efterår 2007 Missions-Nyt 49. årgang, nr. 3 - Efterår 2007 Ansvar arsha shavende udgiver er: Missionsfonden af 4/5 1964 Harpevej 14 DK-3650 Ølstykke Telefon 47174040 -

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Hvordan lærer man Gud at kende?

Hvordan lærer man Gud at kende? 3 Andagt 121 181 Hvad ved du om Gud? Gud har skabt verden, og han har skabt dig. Han kan alt og er helt perfekt. Han har altså ingen fejl. Gud interesserer sig for dig, fordi han elsker dig. Men der er

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

Den interviewede - Sabine. Okay Okay

Den interviewede - Sabine. Okay Okay Interviewer holde øje med hvordan det går med interviewet fordi det er en af de første gange vi laver et af de her interview, så de sidder lige og holder øje, okay? Yes Er vi klar til at starte? Observatør

Læs mere

Danske pinsekirker giver 13 mio. til mission

Danske pinsekirker giver 13 mio. til mission Danske pinsekirker giver 13 mio. til mission Krøbling blev helbredt Krøbling blev helbredt ved kampagne i den tanzanianske landsby Nguruka, fortæller Hannah og Egon Falk. Læs side 5 Håb og tro til katastroferamte

Læs mere

Anne-Lise Madsen. Ester, en konges brud

Anne-Lise Madsen. Ester, en konges brud 1 Anne-Lise Madsen Ester, en konges brud 2 Anne-Lise Madsen Ester, en konges brud Denne PALMA-bog blev udgivet af Løbner Communications nu cbooks - 1994 Eftertryk er kun tilladt med forfatterens eller

Læs mere

Penge blev til brønde. og kirker Indsamlinger på SommerCamp har gjort gavn i Sudan og Tanzania. Afrika knuste mit hjerte. Hvad nytter det at give en

Penge blev til brønde. og kirker Indsamlinger på SommerCamp har gjort gavn i Sudan og Tanzania. Afrika knuste mit hjerte. Hvad nytter det at give en Penge blev til brønde Helle på missionsrejse Læs side 3 Liselotte fik pris i Paraguay Læs side 3. Masser af missionærportrætter Læs side 4-7 Kristent tv skaber nye kirker Læs bagsiden og kirker Indsamlinger

Læs mere

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus Jeg vil se Jesus -2 Natanael ser Jesus Mål: Skab forventning til Jesus i børnene. Gennem undervisningen vil vi se på, hvordan Natanael møder Jesus, og hvad det gør i ham, og vi vil se på, hvordan vi kan

Læs mere

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret.

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret. 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 I: Ja okay. I2: Hvad kan du så huske altså første gang, da du finder ud af, at du er gravid, hvad du tænkte der? I: Bare så vi ikke kommer hjem og tænker, nåh nu glemte vi

Læs mere

Indhold. Missions-Nyt 55. årgang, nr. 2 - Sommer 2013. Missionsfonden af 4/5 1964. Missionsfondens bestyrelse: Redaktion og layout: Tryk:

Indhold. Missions-Nyt 55. årgang, nr. 2 - Sommer 2013. Missionsfonden af 4/5 1964. Missionsfondens bestyrelse: Redaktion og layout: Tryk: Missions-Nyt 55. årgang, nr. 2 - Sommer 2013 Ansvarshavende udgiver: Missionsfonden af 4/5 1964 Harpevej 14 DK-3650 Ølstykke Telefon 47174040 missionsfonden@gmail.com www.missionsfonden.dk Giro 613-9450

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

Konfirmations gudstjeneste søndag den 12. april 2015. Kære konfirmander! Livet er som en rejse! og vi gør det selv til en opdagelsesrejse!

Konfirmations gudstjeneste søndag den 12. april 2015. Kære konfirmander! Livet er som en rejse! og vi gør det selv til en opdagelsesrejse! Konfirmations gudstjeneste søndag den 12. april 2015. Kære konfirmander! Livet er som en rejse! og vi gør det selv til en opdagelsesrejse! Vi har hver i sær vores bagage med. Både den helt konkrete bagage

Læs mere

Forord om : Tre vigtige anledninger. 1. Kapitel: En dreng, født for at tjene. 2. - : En pige, født for at tjene

Forord om : Tre vigtige anledninger. 1. Kapitel: En dreng, født for at tjene. 2. - : En pige, født for at tjene Indholdsfortegnelse: Forord om : Tre vigtige anledninger 1. Kapitel: En dreng, født for at tjene 2. - : En pige, født for at tjene 3. - : Gensynet 4. - : Syv brogede år 5. - : Ingen tilfældigheder 6. -

Læs mere

Missions-Nyt. 51. årgang

Missions-Nyt. 51. årgang Missions-Nyt 51. årgang ang,, nr.. 2 - sommer 2009 Missions-Nyt 51. årgang, nr. 2 - Sommer 2009 Ansvar arsha shavende udgiver er: Missionsfonden af 4/5 1964 Harpevej 14 DK-3650 Ølstykke Telefon 47174040

Læs mere

Det spredte sig som ringe. TV til 20 mio. i Tyrkiet. Missionærgalleriet. Der er også en bagside. Læs side 3. Læs side 6-7

Det spredte sig som ringe. TV til 20 mio. i Tyrkiet. Missionærgalleriet. Der er også en bagside. Læs side 3. Læs side 6-7 TV til 20 mio. i Tyrkiet Kristent Medie Netværk har netop landet en kontrakt, der sikrer 24 timers kristent tv. til 20 mio. muslimske tyrkere. Læs side 3 Missionærgalleriet Mød 15 pinsemissionærer og deres

Læs mere

Missions-Nyt. Indhold. Missionsfonden af 4/5 1964. Missionsfondens bestyrelse: Redaktion og layout: Tryk: Administration og regnskab:

Missions-Nyt. Indhold. Missionsfonden af 4/5 1964. Missionsfondens bestyrelse: Redaktion og layout: Tryk: Administration og regnskab: Missions-Nyt 53. årgang, nr. 1 - Forår 2011 Ansvarshavende udgiver: Missionsfonden af 4/5 1964 Harpevej 14, DK-3650 Ølstykke Telefon 47174040 - Fax 47174018 mfond@mail.dk m.fond@live.dk (billedmateriale)

Læs mere

Indhold. Missions-Nyt. Missionsfonden af 4/5 1964. Missionsfondens bestyrelse:

Indhold. Missions-Nyt. Missionsfonden af 4/5 1964. Missionsfondens bestyrelse: Missions-Nyt 57. årgang, nr. 2 - sommer 2015 Ansvarshavende udgiver: Missionsfonden af 4/5 1964 Harpevej 14 DK-3650 Ølstykke Telefon 47174040 missionsfonden@gmail.com www.missionsfonden.dk Giro 613-9450

Læs mere