EN EFTERÅRSDAG I EUROPAS BANKBY, FRANKFURT

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EN EFTERÅRSDAG I EUROPAS BANKBY, FRANKFURT"

Transkript

1 medlems- nyt Nr. 7 NOV. J DEC årgang EN EFTERÅRSDAG I EUROPAS BANKBY, FRANKFURT Som det ret tydeligt fremgår af indholdet i dette blad, har Holbæk Gangsport den 4. november 2016 fejret, at foreningen er blevet 40 år. En stor del af vor medlemsskare var med til at fejre dette, men der var desværre også nogle, som var forhindret i at kunne deltage. Et par af de potentielle deltagere måtte tage lidt sydpå i Europa nærmere bestemt til Hessen for at deltage i det ordinære EVG-årsmøde. At de fik lidt andet at få tiden til at gå med end at holde møde, fremgår af det ovenstående billede, som viser en ganske stor flodpram sejle ned ad floden Main, mens den passerer byen Frankfurt i fint solskinsvejr. HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E Rita Ellingsen - kasserer E Jan Vilhelmsen - næstformand E Lonni Larsen - sekretær E Aase Berg - bestyrelsesmedlem E Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E TIL ORIENTERING Foreningens bestyrelse og redaktionen har været travlt optaget af de mange ting i forbindelse med 40 års-jubilæet. Det har medført, at der denne gang ikke er kommet en status om foreningens almene forhold fra formandens hånd, og da der også har været ønske om at få omtalt resultatet af Fødselsdagsvandringen og forløbet af jubilæumsfesten, er færdiggørelsen af dette blad blevet udskudt en uges tid. Vi håber ikke, at det skaber store skår i tilfredsheden, at bladet udkommer så sent, men hensynet til aktualiteten af indholdet har haft en tungtvejende indflydelse. FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Slots-vandring i Hillerød, lørdag, den 19. november med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på mellem 5 og 25 km. Adventstrim ved Værløse, søndag, den 27. november med afgang fra Holbæk kl , Der er ruter på 5 og 10 km. Nissehuetur fra Tårnby, søndag, den 18. december med afgang fra Holbæk kl Der er (førte) ruter på ca. 7 og 15 km. Nytårstravetur ved Køge, lørdag den 31. december med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 20 km. Afgangsstedet i Holbæk er ved Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk. Med mindre andet er angivet, skal tilmelding til turene ske senest to dage før turene til Finn Henriksen på Det er lettest at træffe ham efter kl. 20, eller send evt. en mail. Ud over de ovennævnte ture kan der være mulighed for fællestransport til turene udenfor Holbæk lørdag eftermiddag. Mødetidspunktet afhænger af startstedet. Hvis der er under 20 km til startstedet, møder man senest kl , og ellers kl Der er ingen forud-tilmelding til disse ture, man møder blot op ved Klubhuset i god tid, og så fordeler man sig i bilerne.

3 TÆL-SKRIDT KAMPAGNEN Der var en del af vore medlemmer, som savnede muligheden for at være med i Tæl-Skridt-Kampagnen i februar måned, så da der blev en ekstra omgang i september måned, var der et pænt anal, som meldte sig. Kampagnen foregik i uge 38, 39 og 40, og da den var ovre, viste det sig, at der var 13 fra foreningen, som havde været med i alle tre uger. Resultatet var, som følger: 1. Finn Henriksen skridt 2. Lone Birch skridt 3. Karen Andersson skridt 4. Tove Augustesen skridt 5. Aase Berg skridt 6. Anni Ratjen skridt 7. Helle Munk Nielsen skridt 8. Kirsten Frederiksen skridt 9. Pia Dam skridt 10. Jan Vilhelmsen skridt 11. Lis Hansen skridt 12. Bente Jørgensen skridt 13. Birgit Folkersen skridt Vi ønsker tillykke med indsatsen, og vi håber at kunne stille med et tilsvarende hold til februar, hvor kampagnen formentligt bliver gentaget. Den følgende uge, eller mere præcist lørdag, den 10. december, afholder vi den lokale JULEVANDRING i Holbæk. Det er faktisk det ældste af vore årlige arrangementer, idet den første gang blev afholdt i 1977, så der er altså også 40 års jubilæum på denne tur i år. TUR GENNEM CHRISTIANSHAVN Den 9. oktober havde Jørgen og Jette Runge, som bor på Frederiksberg, men som tidligere boede i Vipperød, inviteret foreningen til en tur gennem havneområdet i København og Christianshavn. Der var indlagt passage af et større antal broer undervejs, og mange af dem var ganske ukendte for de fleste af deltagerne. Et specielt gavlmaleri ved Kødbyen JULEVANDRINGER I HOLBÆK Tilmeldingslisterne til årets Julemærkemarch har nu ligget fremme i et par måneder, og den endelige tilmelding skal sendes til arrangørerne. Så må vi se, om vi også denne gang kommer op i den fine TOP-TI blandt de deltagende grupper/ hold. Der er denne gang ændret på reglerne for hold-deltagelse i turen, så det er ikke sikkert, at det bliver helt så let. Til orientering har turen 40 års jubilæum i år, og den afholdes søndag, den 4. december. En af de nye brokonstruktioner på turen Der var 19 deltagere på turen, som alle fik en spændende dag ud af det. At man på det sidste stykke også kom igennem Fristaden Christiania, var også noget af en oplevelse, idet flere af deltagerne var der for første gang. Tak til Jørgen for en god tur.

4 PINSETUREN TIL LIMBURG I 2017 Flere af vore medlemmer har stillet spørgsmål om EVG s pinsetur i 2017, hvortil der bliver arrangeret bustur for vore deltagere. Et af spørgsmålene har været om sværhedsgraden på ruterne, altså om der er store stigninger eller ej, og dertil kan der svares, at det afhænger meget af, hvilken rute, der vælges. Den korte rute på 7 km har ikke ret mange udfordringer, men er en ret flad tur gennem middelalder-kvarterene af byen og langs den stille flod Lahn. De længere ruter, som er henholdsvis 14, 21 og 42 km, har til gengæld en del flere udfordringer, men også et stort antal smukke udsigter. På de længere ruter kommer man et langt stykke langs med floden, men man nøjes ikke med at gå nede ved floden, idet der flere steder skal besøges gamle slotte, borge og kirker, som er placeret på høje og bakker, som nok vil sætte pulsen lidt i vejret på de fleste. Den smukke domkirke i Limburg En smal gyde i middelalderbyen En fin bindingsværksgavl i Limburg Hvis man skal sammenligne sværhedsgraderne på de seneste EVG-ture med turen i Limburg, må man nok sige, at der ikke er den helt store forskel. Såvel vores lange tur i Holbæk som turen på Kinnekulla i Sverige havde kraftige stigninger, og det er der altså også ved Limburg, men man kan altså også vælge 7 km-turen og i et vist mål 14 km-turen, hvis man ikke vil have alt for udfordrende strækninger. Til orientering kan det oplyses, at de to første billeder er taget fra Facebook-siden, som vore vandrevenner fra Lundsbrunn har oprettet, og det sidste er taget fra Wikimedia s frie billeder. Det kan desuden oplyses, at der nu kun er få ledige værelser tilbage på det hotel, hvor der først er reserveret plads, men da der endnu er ca. 20 pladser tilbage i bussen, kan man fortsat tilmelde sig; man skal blot være opmærksom på, at man kan risikere at måtte bo på et andet hotel. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om busturen eller området, kan du tage kontakt til Finn Henriksen på tlf eller via e- mail

5 40 ÅRS FØDSELSDAGSVANDRING Foreningens fødselsdag blev fejret med morgenbord til vores deltagere. Vi havde fået sponseret rundstykkerne af Føtex i Holbæk. Vi blev noget overrasket da hele 128 gængere kom til morgenbord, så der lige pludseligt både manglede pladser og kopper samt kaffe, men alle tog med godt fødselsdagshumør. Kagemanden på bordet Så til det store kagebord Så var morgenbordet klart Så gås der til kagebordet Der hygges og spises morgenmad Afsted på gåturen Ved tilbagekomsten fra vandringen på henholdsvis 5, 10 og 15 km var der blevet dækket op til det helt store kagebord. Et lille udvalg af de forskellige kager, som i dagens anledning var bagt af vore medlemmer og foræret os som gave i dagens anledning. Vi siger tak for gaverne, og for at I mødte op for at fejre vores 40 års fødselsdag. Der kom også et hold på 18 Krudtugler samt en fin gave samt en gave fra Gribskovens Hårde Kerne. Samt en masse billeder fra Conni Sørensen, som engang har været medlem i klubben.

6 AFTENFESTEN 5. NOVEMBER 92 personer havde tilmeldt sig til festen. Jan laver velkomstdrinks Vort køkkenpersonale, som klarede det med BRAVOUR. TAK TAK TAK skal det lyde fra Alle. Nogle af festens deltagere Så spilles der for formand og næstformand. Feststemte deltagere Pladserne skal findes ved de fine borde Vi fik forærende 2 store lagkager til kaffen af Kim Hansen. Tusind tak for dem. Så gås der til maden fra Svanen i Holbæk Tusind TAK til alle, som hjalp til og ikke mindst til alle, som deltog og gjorde det hele til en god dag og aften.

7 Lørdag, den 10. december 2016 Kl Holbæk Gangsports Klubhus Højen 36, 4300 Holbæk

8 STARTSTED: Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk Starttid: Kl Sluttid: Senest kl. 16:00 Distancer: Startgebyr: Hold: Tilmelding: 5 og 11 km. Efter rutebeskrivelse. 25 kr. incl. specielt julediplom. Størst tilmeldte hold modtager en holderindring. Af hold: senest 04/ til: Kirsten Frederiksen, tlf.: Turen er lagt i det julepyntede Holbæk. På den lange rute er der en rast med varm kakao. Efter turen er der hygge i Klubhuset med gløgg og æbleskiver.

9 maj 2017: Så skal vi prøve noget nyt. Denne gang skal vi besøge Baltikum, nærmere bestemt Litauen. Litauen er det sydligste af de tre baltiske lande, som atter blev selvstændige i forbindelse med Sovjetunionens opløsning i Litauen var i union med Polen, indtil begge lande blev indlemmet i Rusland i 1795, og som i Polen er befolkningen overvejende romersk-katolsk. Landet opnåede selvstændighed fra Rusland i 1918, men blev besat af først Sovjetunionen i 1940 og derefter Tyskland. Blev efter 2. verdenskrig underlagt Sovjetunionen. Litauisk hører ligesom lettisk til den baltiske sproggruppe. I 1990 var Litauen den første Sovjetrepublik til at erklære sig uafhængig. Landet består af talrige søer og ca. 33 % af landet er dækket af skov. Der er flere store nationalparker. Vi håber på at besøge en eller to af nationalparkerne. Vi skal bo i Vilnius, landets nuværende hovedstad. Turen går via Karlshamn i Sverige, med færge til Klaipeda. Herfra videre med bussen til Vilnius, evt. med en pause i den tidligere hovedstad Kaunas. Pris for turen er kr Tillæg for enkeltværelse kr Der er som altid et begrænset antal enkeltværelser. Hvis behovet bliver større, må vi se om vi kan få flere værelser. Prisen inkl.: - Bus, færge, hotel, aftensmad (også på færgen), morgenmad, madpakker. Vi vil som altid forsøge at lave lidt sightseeing, udflugter og en guidet byvandring i Vilnius. Vi har på denne tur igen allieret os med EGONS busser. Vi skal bo på Hotel Panorama i Vilnius. Godt hotel, centralt i byen. Alle værelser har bad/toilet, samt tv og frit internet. Hotellet har bar og restaurant.

10 Tilmelding først fra 1. december 2016 Senest: 1. februar Restbetaling senest: 10-februar Sygesikring og afbestillingsforsikring: Man skal huske at medbringe EU-sygesikrings kort (Det blå). Da der ofte er andre udgifter forbundet med sygdom, eksempelvis hjemtransport, anbefaler vi, at du tegner en rejseforsikring i dit eget forsikringsselskab. Se evt. Der kan bestilles rejseforsikring via Egons Rejser: 461,65 kr. for delt dobbeltværelse 547,40 kr. for enkeltværelse OBS! Tilmelding kun på følgende måder fra 1. december 2016 kl. 18: Eller til: Birgit Hartung Thomsen Rødkælkevej Tølløse Telefon: Det er ikke muligt at tilmelde sig på andre måder. Det er vigtigt at du/i tilmelder jer pr. mail, telefon eller brev, før I indbetaler, så vi ved, om der er plads. Oplysninger: Navn (Som i pas) CPR. nummer Pasnummer Telefonnummer Evt. Forening (din vandreforening) Hvem du evt. ønsker at dele værelse med Depositum: kr. + evt. enkeltværelse + evt. rejseforsikring. Tilmeldingen er bindende når depositum er betalt. Depositum indbetales på konto nr: Depositum/rejsens pris refunderes ikke ved sygdom eller anden form for afbestilling. Vi bruger først til mølle princippet. Detaljeret program ca. 14 dage før afrejse

11 NYT OM MIT NYE ARBEJDE Nogle gange skal der ske noget nyt, så efter at have arbejdet i 12 år og 3 måneder i Bauhaus, skiftede jeg til et nyt og spændende arbejde. Firmaet Muuto skulle flytte til Ringsted, da deres lager i Glostrup var blevet for lille, derfor skulle de bruge nogle flere medarbejdere. En af Muutos nye medarbejdere bliv mig. Jeg har nu arbejdet i Muuto i nogen tid og synes derfor, det er på tide, at jeg skriver noget om det, så I kan få lidt at vide om min dejlige arbejdsplads. Mandag den mødte jeg op til min første dag i Muuto, sammen med mine kollegaer, hvor mange af dem var nye (ligesom mig) i Muuto. Vi var et helt nyt hold, som skulle have et nyt stort lager op at køre. Den første dag i et nyt job er altid spændende; hvem skal men arbejde sammen med, kommer det til at køre, som det skal osv. Alle de tanker, der er i ens hoved, når men starter på noget nyt. Vi er blevet et super-godt hold, som gør at varerne kommer rundt til vores kunder over hele verden, og vi har et super-godt sammenhold, som er vigtigt for en god arbejdsplads. Kort tid efter starten fik vi en meddelelse om, at vi skulle til at have en stor hotelkæde ind fra USA som en af vores kunder. Det er naturligvis altid rart at få en stor kunde ind, så det var en god nyhed, vi fik der. Når vi er så store, som vi er, sker der somme tider nogle ting, som ikke er så go- de. Vi begyndte at få varer hjem, som ikke var i orden. Når der er mange kunder, som klager over den sammen vare, så stopper man lige op og tænker: Gad vide, om der er noget galt med varen; og så undersøgte vi naturligvis, om varen var i orden. Det viste sig, at vores leverandør ikke havde beskyttet varen godt nok, så den var gået i stykker, mens den blev transporteret fra Kina til Danmark, og samtidigt var mange af varerne kommet hjem i en forkert farve, så nogen fra Muuto måtte til Kina for at holde møder med leverandøren, som nu har fået styr på det. Et nyt lager i USA? I forbindelse med, at vi fik nogle dårlige varer, var vi ved at miste USA. Som I nok kan forestille jer, er det ikke rart at miste et så stort land som USA som kunde, men det skete heldigvis heller ikke. I forbindelse med, at vi skal have en ny stor hotelkæde ind fra USA, skal Muuto til at have et lager op at køre i USA. Det skal tage sig af de mange kunder, der er i USA. Vi håber, at de kan få deres lager op at køre lige så godt, som lageret i Ringsted kører. Besøg fra USA Når man har kunder over hele verden, sådan som vi har, så har vi også nogle storkunder. En af vores storkunder havde hørt så meget godt om vort lager i Ringsted, at de gerne ville til Danmark for at se det. Så den største kunde fra USA kom på et besøg for at se vort dejlige og pæne lager, fredag den De var meget glade for at se, at vi har styr på det, varerne er til at komme til, da der ikke står noget i gangene, og der er pænt og rent.

12 Hvad laver jeg i firmaet? Når vi er så store som vi er, er det rigtigt vigtigt med et godt samarbejde og sammenhold, for der er mange opgaver, der skal laves, for at vores hverdag kan fungere, og kunderne kan få deres varer. Vi får mange ordrer ind, som skal pakkes til kunderne, så der er hele tiden noget, der skal ryddes op, for at lageret altid er pænt, og varerne er til at komme til. Min opgave i firmaet er at tage tomme papkasser, plast og tomme paller væk, så der hele tiden er pænt, og muligt at komme til varerne. Jeg er super-glad for mit arbejde, da jeg får megen ros fra mine kolleger, som siger, at det er dejligt, at der er så pænt, som er der, fordi jeg gør mit arbejde så fint, som jeg gør. Om kort tid kommer ledelsen på besøg, og de vil fortælle om, hvordan det går i firmaet, og om hvilke planer de har for fremtiden. Når de har været på besøg hos os, skal jeg nok skrive lidt om, hvad der skal ske med firmaet i fremtiden Er jeg ked af, at jeg har skiftet arbejde? Den dag jeg var til samtale hos chefen, havde jeg en fornemmelse af, at det ville komme til at gå godt, og vort hold er et super-hold, så nej, jeg ikke ked af, at jeg ikke er i Bauhaus længere. Hvis I har nogle spørgsmål om mit nye arbejde, er I velkomne til at spørge om det, når vi går en tur. Det var lidt om mit nye spændende arbejde. Hilsen fra Claus Berg. Vi siger tak til Claus for beretningen, og da Claus har været så flink at lade en spalte være i overskud, vil der her være plads til at fortælle om, hvorfor den gamle redaktør ikke mødte op til foreningens 40 jubilæumsfest, især når han er det ene af de to oprindelige medlemmer, som fortsat er medlemmer af foreningen. Årsagen er, at han i de seneste 10 år i den weekend, som ligger nærmest den 1. november har været til årsmøde i det europæiske forbund af gangforeninger, som også kaldes EVG. Han havde håbet, at det i år ville være muligt at rykke mødet en uge til én af siderne, men det var ikke tilfældet, og så måtte han jo vælge. Det blev så til, at han meldte fra til jubilæet og tog til årsmødet i Tyskland i stedet. Hovedårsagen til dette udfald var, at der i år var valg til præsidiet (formandskabet) i forbundet, og når man er på valg til en næstformandspost (som i de kredse kaldes vice-præsident), ses det ikke gerne, at man udebliver fra mødet. Ud over valgene, som for de fleste pladsers vedkommende var genvalg, var det mest interessante ved mødet nok at høre, at alle landene havde indledt nærmere samarbejder med det tidligere konkurrerende forbund, IVV. Der var positive tilkendegivelser fra begge forbunds ledere, idet også IVV s formandskab var inviteret med til mødet. Det blev endda oplyst, at de to schweiziske forbund havde indledt en række møder om en fremtidig sammenlægning af to forbund. Så det er måske indledningen til, at der på et tidspunkt kun er et enkelt forbund til at repræsentere gang- og vandre-sporten i Europa. Det havde man nok ikke kunne forstille sig for blot få år siden.

13 FORENINGEN SES RUNDT OMKRING Foreningens holdbog har atter været med på tur de seneste måneder. Ved opslag i den ses det, at der har været følgende deltagelse: Skoleskibsmarchen, den 18. september. På denne tur var der ca. 100 deltagere. Heraf var der mindst 11 fra Holbæk Gangsport. Taastrup-vandringen, den 24. september. På denne tur var der 91 deltagere, hvilket synes lidt lavt, når man tager det fine vejr i betragtning. Der var mindst 15 fra Holbæk Gangsport. Øresundsmarchen, den 25. september fik en deltagelse på i alt 88 deltagere, hvoraf der var 12 af vore medlemmer. Troldeskovvandringen, den 2. oktober blev belastet af en meget dårlig vejrudsigt, som truede med strid regn det meste af dagen, hvilket gjorde, at den ellers særdeles smukke tur kun fik 51 deltagere. Heraf var der 11 fra Holbæk Gangsport, og de fleste kom endda igennem turen helt uden regn. Først på hjemturen begyndte det at regne. FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: Til Holbæk Gangsport Tak for hilsener til vores fødselsdage. Vi lever og har det godt, selv om vi ikke er så aktive på marcherne. Vi går små ture herhjemme, og længere i udlandet. Har lige været på Costa Rica. Der var bakker, skal jeg hilse og sige! Smukt, smukt. Aber, næsebjørne, fugle, sommerfugle så smukke. Kærlige hilsener fra Frank og Bodil Ringsmose. Ballerup. Til Holbæk Gangsport Tak for en dejlig hilsen i anledning af min fødselsdag. De bedste hilsener Anna Grethe Antonsen, Grevinge EFTER 40 ÅRS-JUBILÆET Som bekendt blev der festet i foreningen den 5. november, og årsagen var, at den 4. november var det præcis 40 år siden, at foreningen blev stiftet. Af forskellige årsager var der ingen af de to oprindelige medlemmer, som kunne deltage i festlighederne, men flere af dem, som var meldt ind i de første år efter foreningens stiftelse, deltog i den storslåede fest. Hvis man vil se mere fra festen, end det, som er med her i bladet, kan der henvises til foreningens facebook-side, hvor der er adskillige billeder samt en del kommentarer. Til Holbæk Gangsport, Tak for hilsenen til min 75 års fødselsdag. På gensyn Ellen Olsen, Tuse Næs Til Holbæk Gangsport. Tusind tak for jeres hilsen i anledning af min 75-års fødselsdag. Jeg havde en skøn dag med min familie og venner. Venlig hilsen Slobodan Radovic, Søby ved Holbæk. Vi siger selv tak til jer alle, og vi håber at ses hyppigt i fremtiden.

14 NYE MEDLEMMER Vi har denne gang den store glæde at kunne byde velkommen til følgende nye medlemmer: BIRGITTE ANDERSEN, NIELS ANDERSEN, LILLIAN LARSEN, LENE DAHL, EGON KLINK PEDERSEN, MARIA LOURDES HANSEN, Holbæk Holbæk Holbæk Holbæk Asnæs Greve Vi håber, at I vil føle jer rigtigt velkomne i foreningen, og I vil udnytte de mange tilbud, som foreningen tilbyder. RUNDE DAGE Efter gennemgangen af kartoteket er det konstateret, at Birthe Møller, Holbæk, torsdag, den 8. december kan fejre sin 70 års fødselsdag, at Arne Knudsen, Odense, torsdag, den 22. december kan fejre sin 75 års fødselsdag, at Flemming Knudsen, Odense, torsdag, den 22. december kan fejre sin 75 års fødselsdag. Vi ønsker jer alle hjerteligt tillykke med de runde fødselsdage; og vi håber hyppigt at se jer på turene rundt om i landet. MILEPÆLEN Følgende har passeret en milepæl: Mogens Nyvang, ture, Sport Bodil Opfermann, ture, Sport Asta Frederiksen, km, TRIM Finn Henriksen, km, Vi ønsker tillykke med præstationerne og håber på fortsat god fart. NY REKORD OM TIRSDAGEN Så skete det igen. Efter en hel del ugers tilløb blev den gamle rekord omsider slået. Den 8. november kl. 10 var der hele 91 morgenfriske gængere, som mødte op ved Klubhuset for at deltage i tirsdagens formiddagstur. Det var ikke til at se det på forhånd, at rekorden ville blive slået, men flere af de fremmødte talte om, at der var vist ret mange med denne dag. Da det sidste af de tre hold var tilbage, kunne det så konstateres, at rekorden fra foregående år (som var på 86), virkeligt var blevet slået. Fordelingen på de tre hold var følgende: 15 på 3 km, 50 på 5 km og 26 på 9 km. Nu bliver det spændende at se, hvor længe den nye rekord så kan holde. De seneste år har næsten budt på en ny rekord hvert år.

15 HUSKELISTEN DEL 1 Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1-1½ timer. Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver tirsdag Hver onsdag kl er der en travetur på 3-8 km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. kl er der en travetur på km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk Hver torsdag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1 1½ timer. Hver torsdag kl er der en travetur på 4-7 km fra Asnæs-Grevinge Hallen, Teglværkskrogen 4 6, Asnæs Ud over turene, der er listet op ovenfor, er der følgende tilbud: Hvor ikke andet er anført, er turene på km. lørdag 12. nov. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk lørdag 19. nov. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk lørdag 26. nov. kl fra P-plads ved Lyngevej 8, 4180 Sorø lørdag søndag 3. dec. Ingen tur, henvisning til Julemærkemarch 4. dec. kl fra Foreningshuset, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk JULEMÆRKEMARCH, 5 og 10 km lørdag 10. dec. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk JULEVANDRING I HOLBÆK, 5 og 10 km lørdag 17. dec. kl P-plads ved Svømmehallen, Vandtårnsvej 8, 4300 Holbæk, 10 km lørdag 24. dec. Ingen tur, på grund af Juleaften. lørdag 31. dec. Ingen tur, på grund af Nytårsaften. Fra lørdag 7. januar og resten af januar og februar er der hver lørdag en tur på km. I den periode begynder turene kl (NB. Der kan være ændringer). På hjemmesiden vil startstederne blive søgt angivet med den fulde adresse samt om muligt med GPS-koordinater. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

16 MEDLEMSNYT FOR HOLBÆK GANGSPORT Redaktion: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk Returneres ved varig adresseændring HUSKELISTEN DEL 2 søndag 13. nov. TÅRNBYVANDRINGEN, kl , EVG Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup, 6, 9, 15, 21, 24 og 30 km lørdag 19. nov. SLOTSVANDRING, kl , IVV Ålholm Skole, Teglværksvej 19, 3400 Hillerød, 5, 10, 15, 20 og 25 km søndag 27. nov. ADVENTSTRIM i Værløse, kl , EVG Satellitten, Bymidten 46, 3500 Værløse, 5 og 10 km (evt. 15 km) søndag 4. dec. JULEMÆRKEMARCHEN, kl , EVG Foreningshuset, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk, 5 og 10 km Turen afholdes desuden mange andre steder over hele landet. lørdag 10. dec. JULEVANDRING i Holbæk, kl , Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, 5 og 10 km. søndag 11. dec. JULETRIM i Nakskov, kl , Klostergade 24, 1. sal, 4900 Nakskov, 5 og 10 km. søndag 18. dec. NISSEHUETUR, kl , (ført tur) Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup, 15 km (evt. 7 km) mandag 26. dec. JULEMOTIONSTUR, kl , Kulturforsyningen, Voldgade 1, 4800 Nykøbing F, 5 og 10 km lørdag 31. dec. NYTÅRSTRAVETUR, kl , Ellemarksskolen, Gymnasievej 10, 4600 Køge, 5,10 og 20 km EVG IVV EVG IVV EVG søndag 8. jan. HAVFRUEMARCHEN, kl , EVG Vibenshus Skole, Kertemindegade 10, 2100 København Ø, 11 km Næste blad forventes at udkomme omkring 15. december 2016.

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI medlems- nyt DEC. 2016 (JAN. 2017) Nr. 8 J 36. årgang PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI Efter at have holdt en pause på 17 år tog redaktøren sig sammen til sammen med familien at besøge Tivoli i København. Den

Læs mere

DET BLEV EN SLAGS SOMMER

DET BLEV EN SLAGS SOMMER medlems- nyt Nr. 6 MAR SEP. NN OKT. 2015 35. årgang Tur fra Klubhuset en regnvejrsdag i august 2015 DET BLEV EN SLAGS SOMMER Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de lidt

Læs mere

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT medlems- nyt Nr. 6 SEP. A - NN OKT. 2014 34. årgang Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT Midt i september var der en større flok af foreningens medlemmer, som - sammen med nogle stykker fra

Læs mere

VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME!

VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME! medlems- nyt Nr. 8 DEC. 2015 (JAN. 2016) 35. årgang Så er man par til tage imod Julemærkemarchens deltagere VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME! I oktober kom der knapt en dråbe vand, og

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

SEPTEMBER MÅNED, OG MAN TROR, AT DET BLIVER EFTERÅR

SEPTEMBER MÅNED, OG MAN TROR, AT DET BLIVER EFTERÅR medlems- nyt Nr. 6 SEP. J OKT. 2016 36. årgan g Nogle lokale vandrere ved Holbæk Marina. SEPTEMBER MÅNED, OG MAN TROR, AT DET BLIVER EFTERÅR Vel kommet gennem august måned, og man tror, efteråret kommer

Læs mere

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2016 36. årgang DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD Selv om kalenderen kun lige er gået i gang med den tredje måned, og foråret dermed også skulle være begyndt i Danmark,

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE medlems- nyt Nr. 4 JUNI J - JULI 2016 36. årgang SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE Som omtalt i det foregående nummer af Medlemsnyt skiftede vejret tydeligt karakter lige før afholdelsen af Maglesøvandringen,

Læs mere

VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN

VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN medlems- nyt Nr. 3 MAJ - JUNI 2015 35. årgang En hyggelig torsdagstur til Sjællands Odde i august 2014 VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN Med udgangen af april er foråret kommet rigtigt godt i gang, og der har

Læs mere

EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR

EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR medlems- nyt Nr. 7 NOV. DEC. 2015 35. årgan g En smuk efterårsdag i oktober 2015 EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de

Læs mere

PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET

PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET medlems- nyt Nr. 5 AUG. J SEP. 2016 36. årgang PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET Med årets sidste store vandring vel overstået skulle man tro, der så ville blive tid til slappe lidt af, for

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE medlems- nyt Nr. 3 MAR MAJ - NN JUNI 2014 34. årgang En blomsterplæne i gult og hvidt (Foto: Max Larsen) SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE Med kun en ganske kort vinter og et fortryllende forår, er der nu

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang August Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ medlems- nyt Nr. 5 MAR AUG. NN SEP. 2015 35. årgang Lyngby Sø på Mølleåvandringen i august 2015 OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ Siden sidst, hvor man forventede, sommeren var lige for døren, er der forløbet

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2016 36. årgang TIRSDAG 1. MARTS 2016 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 2 Marts 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand: Ivan

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Marts April 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB Vi elsker ferie UNGE LIGHED FÆLLESSKAB Vi har festet i 7 Bulgarien Tag med til datingfest 11 2. årgang Nr. 3 September 2015 Vi er glade for inklusion Der bliver snakket meget om folkeskolen for tiden.

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT Ny tilmeldingsprocedure: I forbindelse med digitaliseringen og den nye hjemmeside er der ændret på måden at tilmelde sig. På hjemmesiden under Event kan du se alle

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

FORÅRET 2015 ER KOMMET

FORÅRET 2015 ER KOMMET medlems- nyt Nr. 2 MAR. NN - APR. 2015 35. årgang Strandporten i Holbæk en lun forårsdag først i marts 2015 FORÅRET 2015 ER KOMMET Nu kan der ikke være megen tvivl tilbage. Med mindre vejrguderne kommer

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR medlems- nyt Nr.7 NOV. A NN - DEC. 2014 34. årgang Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR Som det nok fortsat erindres, må sommeren 2014 absolut

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Mandag den 18 januar 2016 Dagsorden 1. Valg af Dirigent 2. Bestyrelsesberetning 3. Kasserens beretning 4. Indkommende forslag 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå.

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå. Andet halvår 2017. August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl. 9.00 Vi starter fra Agtoftsvej kl. 9.00 og kører en tur i omegnen af Sønderborg. Returnerer til Agtoftsvej, hvor vi spiser vor medbragte

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Årsberetning 2015 for Club Danois

Årsberetning 2015 for Club Danois Årsberetning 2015 for Club Danois For Club Danois blev 2015 atter et år med et højt aktivitetsniveau, med en fortsat bred vifte af de aktiviteter, vore medlemmer efterspørger, hvilket fremgår af medlemstilslutningen.

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT

MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT medlems- nyt Nr. 3 MAJ J - JUNI 2016 36. årgang MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT Normalt siger man, at foråret begynder med marts måned, og det kunne det også tyde på i år, men da april oprandt,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Malerejse Færøerne. d. 7. 13. juli d. 3. 9. aug. NYHED Tur til Nordøerne i august - Videroye og Fugloye. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. d. 7. 13. juli d. 3. 9. aug. NYHED Tur til Nordøerne i august - Videroye og Fugloye. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2014 d. 7. 13. juli d. 3. 9. aug. NYHED Tur til Nordøerne i august - Videroye og Fugloye Kære kunstinteresserede - kære venner Er du frisk - tag en hurtig beslutning og tag med til Færøerne.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

ONSDAG 15. MARTS Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl

ONSDAG 15. MARTS Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2017 37. årgan g ONSDAG 15. MARTS 2017 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 2 M A J

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 2 M A J DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 2016 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 25. maj FOLKETINGET Onsdag den 8. juni ZOO Lørdag den 9. juli HANDICAP STRAND Lørdag den 30. juli SKOVTUR Torsdag den 25. august LØVFALDSTUR

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Malerejse Færøerne. 24. 30. juni. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 24. 30. juni. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2012 24. 30. juni Kære kunstinteresserede - kære venner Er du frisk - tag en hurtig beslutning og tag med til Færøerne. Vi gentager nemlig de sidste års succes og arrangerer en 7-dages

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Nyhedsbrev Juli 2015 Aktivitetskalender 3. kvartal 2015 Torsdagscafé hver anden torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Sorø Torsdagscafeen tilbyder mange aktiviteter. Du har

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

ROSQUILTERNE 2015/2016

ROSQUILTERNE 2015/2016 ROSQUILTERNE 2015/2016 Kære medlem Vi håber at du har haft en god sommer, og kommer tilbage med en masse ny energi, til den nye sæson 2015/2016. Vore møder og kurser vil blive afholdt samme sted som sidste

Læs mere

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. KLAR TIL NYE OPLEVELSER? Nye arrangementer til dig og din klub

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. KLAR TIL NYE OPLEVELSER? Nye arrangementer til dig og din klub 1 HK SENIOR Program for forår 2017 Udgivet af: JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer KLAR TIL NYE OPLEVELSER?

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere