Solvangens velkomstpjece

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Solvangens velkomstpjece"

Transkript

1 Solvangens velkomstpjece Velkommen til Børnehaven Solvangen Nørre Allé 34, 2600 Glostrup Tlf Hjemmeside: Solvangens åbningstider Mandag og tirsdag: Kl Onsdag og torsdag: Kl Fredag: Kl Ekstraordinære lukkedage 1. maj 5. juni (Grundlovsdag) lukkes kl december (begge dage inkl.) kun åben for tilmeldte børn. Fredag efter Kristi Himmelfartsdag kun åben for tilmeldte børn.

2 Børnehavens daglige rytme: Kl. Aktivitet 6.30 Institutionen åbnes på Blå stue af 1 pædagog og 1 medhjælper (kl. 7) Kl : Morgenmad og modtagelse af børn på Blå stue Kl. 8.00: Rød og Grøn stue åbner Kl (mandag dog kl ): Samling højtlæsning sang Kl : Planlagte aktiviteter ture fri leg Kl : Frokost i spisegrupperne børnene får mælk og vand Kl : Sovebørnene bliver puttet Kl : På legepladsen Kl : Afvikling af de voksnes pauser Kl /14.30: Brød/frugt og vand i spisegrupperne nogen gange historie-læsning Kl : Leg aktiviteter oprydning Kl /17.00: Børnene samles i et af de 3 grupperum Morgensamling Når vi holder morgensamling kl (mandag dog kl ), så må man ikke forstyrre grupperne, f.eks. hvis I afleverer jeres barn i det tidsrum. I skal i stedet finde den voksen, som ikke deltager i morgensamling. Denne voksne vil typisk være at finde på legepladsen, og det er så der, I skal aflevere jeres barn.

3 Start på dagen Når I starter i børnehaven, så forventer vi, at mindst en af forældrene er der den første dag. Det er bedst at komme kl. 9 den første dag. Den første dag aftaler I den videre indkøring med de voksne i jeres barns gruppe. Her vil vi også gerne vide, om der er specielle hensyn, vi skal tage til jeres barn. Når I kommer om morgenen, er det vigtigt, at I siger godmorgen til en voksen. Vi gør meget ud af, at jeres barn får en god start på dagen, og hvis der er behov for det, så hjælper vi gerne med at vinke farvel i garderoben. Det kan dog nogle gange være svært for personalet at aflæse, hvornår I har brug for en hjælpende hånd til at vinke, så derfor vil det være en god idé, hvis I som forældre retter direkte henvendelse til en af personalerne, og beder om hjælp til at vinke eller sige farvel. Hvis I har haft en uheldig morgen, må I gerne fortælle os dette. Husk at meddele, via Famly, hvis andre henter jeres barn. Ligeledes er det vigtigt, at I siger farvel til en voksen, inden I går hjem. Personlige ting, som I bedes medbringe hver dag o Frokostmadkasse med navn o Frugt og brød til eftermiddagen (kl /14.30) Husk navn på posen/madkassen (sæt f.eks. en poseklemme om frugtposen, og skriv navn på klemmen) o Plastikkop/-krus med hank på (til at drikke vand af). Drikkevarer må ikke medbringes til frokost og frugt (juice, kakao o.s.v.). o Hjemmesko med navn i o Regntøj og gummistøvler med navn i o Praktisk tøj, som kan tåle jeres barns leg (husk navn i) o Skiftetøj (sokker - underbukser - bluse - lange bukser) Husk navn i al tøj o Husk at smøre jeres barn ind i solcreme om morgenen (i sommerperioden, selvfølgelig...). o Til ture: Lille rygsæk med lukke-/snøreordning foran, så den ikke glider ud over skuldrene. Mærkater til at sætte på tøjet, fodtøjet og madkassen købes på Efter frokost smører vi børnene ind i solcreme, hvis vi skal på legepladsen. Børnehaven bruger en meget allergivenlig og uparfumeret solcreme fra Matas. Når UV-indekset er meget mere end 3, så bliver vi inde mellem kl , medmindre det er skyet/overskyet. Den bedste beskyttelse mod solen er en bøllehat (eller anden hovedbeklædning, som

4 også dækker nakken) og en t-shirt, der er 1-2 numre for stor. Så er den nemlig tilpas løsthængende, og dækker også det meste af armene. Vi vil meget gerne bede jer om IKKE at give jeres barn smækbukser og/eller bodystocking på. De mindste børn (de 3-årige) har rigtig svært ved selv at åbne og lukke bukserne. Sund madpakke Solvangen har udarbejdet en pjece om sund mad i børnehaven, bl.a. ud fra anbefalinger fra Fødevarestyrelsen om, hvad en sund madpakke bør bestå af. En lækker og sund madpakke til frokost gør en afgørende forskel i hverdagen. Husk det udgør 1/3 af jeres barns daglige kost. Og en rigtig kost giver energi og øger koncentrationen. Pjecen har I fået sammen med denne velkomstpjece. Vi har en maddag 1 gang om måneden, undtagen juli, hvor vi laver mad sammen med børnene. Disse dage skal børnene kun have frugt med. Morgenmad Der er mulighed for morgenmad indtil kl hver morgen. Jeres barn kan vælge mellem havregryn, speltfras, knækbrød, rosiner, ost og mælk. Kan jeres barn ikke lide nogle af disse ting, så skal man spise hjemmefra. Man må ikke medbringe egen morgenmad i børnehaven. Middagssøvn Hvis jeres barn stadig har brug for middagssøvnen, så er der mulighed for at sove ca. kl til barnet vågner af sig selv. Giv os besked, når I starter. Ble Vi stiller ikke noget krav om, at barnet skal have smidt bleen, når de starter i Solvangen, men vi forventer meget klart, at I som forældre toilet-træner med jeres barn således, at barnet kan smide bleen, når det er senest 3,5 år gammel. Vores sundhedsplejerske anbefaler, at man giver barnet en bomuldstrusse/-underbuks på inde under bleen, for på den måde mærker barnet meget lettere, at det har tisset eller haft afføring i bleen. De bleer, der er på markedet i dag, suger så meget, at barnet ikke kan mærke, og dermed sige til, når der er noget i bleen. Syge børn Hvis jeres barn er syg, f.eks. feber eller børnesygdomme, samt hvis jeres barn ikke kan deltage i den daglige rytme, inde som ude, så må jeres barn ikke komme i børnehave. Personalet giver ikke medicin (livsvigtigt undtaget).

5 Lus For at undgå spredning af lus til de andre børn og personalet, så er det jeres ansvar og opgave som forældre at behandle jeres barn. Vi anbefaler ikke lusemidler, men benyt hårbalsam og tættekam. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man gør håret vådt, kommer balsam i, og kæmmer grundigt med en tættekam. Dette gøres 1 gang hver anden dag i 14 dage, så skulle alle æg være udklækket, og lusene være fjernet. Famly I Solvangen har vi et højt informationsniveau til og fra forældrene gennem intranetkonceptet FAMLY. Med Famly kan forældrene få billeder, nyheder, opslag m.m. fra Solvangen direkte på mobilen som iphone og Android app eller direkte på en. Den første dag vil I få tilsendt en fra Famly med login-oplysninger. Brugervejledning modtager I sammen med denne pjece. Fødselsdage Vi vil gerne holde en lille fest i jeres barns spisegruppe, hvor I har noget med til uddeling. Personalet og forældrebestyrelsen har besluttet, at det skal være frisk frugt og/eller grønt, som må deles ud til de andre børn. Vedr. hjemmefødselsdage i børnehavetiden: Vores klare holdning er, at man KUN må invitere hjem til fødselsdag, hvis enten ALLE piger, ALLE drenge eller ALLE børnene i fødselsdagsbarnets spisegruppe bliver inviteret med - eller den aldersgruppe barnet er i, altså lille-, mellem- eller storgruppen, medmindre man inviterer HELT udenom børnehaven, dvs man sender invitationerne hjem til børnene selv, og forældrene afleverer selv deres barn hjemme hos fødselsdagsbarnet. Skulle det i fremtiden alligevel smutte for en forældre, så vil vi være så strenge, at vi piller ophængte invitationer ned igen, og vi vil nægte den pågældende forældre at tage børnene med hjem til fødselsdag (selvfølgelig KUN hvis ikke alle piger og/eller drenge er inviteret med). Dette siger vi, fordi vi nogle få gange har oplevet, at enkelte piger eller drenge IKKE er blevet inviteret med, og dermed har stået tilbage med en følelse af at være udenfor fællesskabet med de andre i gruppen. Der er vedlagt en lille folder omhandlende børnefødselsdage i Solvangen. Ferie Husk at meddele i så god tid som muligt, når jeres barn har fri/ferie. Særlig sommerferien skal meddeles i god tid. Dette skal I gøre på Famly.

6 Legetøj Det er helt ok at medbringe legetøj hjemmefra. Vi vil blot gøre opmærksom på, at det er på eget ansvar. Bliver legetøjet væk, så påtager vi os ikke opgaven at lede efter det. Legetøjet må ikke fylde mere end at det kan være i barnets egen skuffe, og det må heller ikke være larmende legetøj, samt musikinstrumenter eller spillemaskiner som f.eks. Nintendo og Gameboy Hygiejne Vi har fået strenge ordrer fra vores sundhedsplejerske om, at vi ikke må skylle tøj op, som børnene har haft afføring i. Det udgør nemlig en al for stor smitterisiko. Derfor vil vi blot lægge det snavsede tøj i en pose, hvis jeres barn har haft et uheld Oprydning Når I henter jeres barn, så vil vi bede jer om at hjælpe os med, at jeres barn får ryddet legetøj op efter sig, hvad enten det er på stuen eller på legepladsen. På legepladsen er der altid en cykel eller nogle sandting, der skal ryddes op. Adresseliste På gangen foran hver stuedør hænger en adresseliste, som I kan skrive jer på. I kan få en kopi ved henvendelse til en fra personalet. Sedlen er god at have, når I skal lave private aftaler med nogle af de andre børn ogforældre. Husk at I kan skrive til hinanden via Famly. Problemer I de 1-3 år jeres barn går i Solvangen, vil I med stor sandsyn-lighed komme ud for, at vi kommer til at glemme nogle ting, f.eks. at sørge for, at jeres barns våde flyverdragt bliver lagt i tørreskabet. I vil måske også på et tidspunkt synes, at vi i Solvangen ikke gør det helt godt nok. Det er rigtig vigtigt, at I kommer og snakker med os om disse oplevelser, så I evt. ikke til sidst bliver så vrede på os, at det forhindrer os i at have et godt samarbejde omkring jeres barn. Vi vil gerne bede jer om først at henvende jer til jeres barns stuepædagog, inden I går til lederen. Det er stuepædagogen der kender jeres barn allerbedst. For os er jeres barns trivsel det vigtigste i vores daglige pædagogiske arbejde. Afkrydsningsliste og stamkort På gangen er der en ipad, som I skal tjekke jeres barn ind og ud på hver dag. Vedlagt denne folder er et stamkort (består af 2 sedler), som I bedes udfylde og medbringe den første dag i børnehaven.

7 Sikkerhed Hættesnore samt andre snore skal tages ud af tøjet, da de kan hænge fast under leg, og jeres barn kan i værste fald blive kvalt.vi tør ikke tage ansvaret, så hvis I ikke fjerner hættesnoren, tillader vi os at gøre det. Balloner må ikke medtages i børnehaven p.g.a. fare for høreskader. En anden risiko er, at jeres barn kan suge ballonen ned i luftvejene, hvilket er den sikre kvælning. Vi konfiskerer derfor alle medbragte balloner omgående. Bestyrelsen Bestyrelsen kan betragtes som forældrenes bindeled til personalet. Den kan kontaktes med nye ideér/forslag til aktiviteter, i tilfælde af spørgsmål til de pædagogiske principper eller måske spørgsmål/forslag til institutionen i øvrigt. Alle bestyrelsesmedlemmer kan frit kontaktes personligt eller via telefon/mail. Bestyrelsen har tavshedspligt. Porte folio Når jeres barn skifter fra én institution til en anden, får I udleveret alle de fortrolige oplysninger, som institutionen ligger inde med på netop jeres barn. Det kan være notater vi har gjort os i forbindelse med forældresamtaler, eller det kan være papirer i forbindelse med indstilling til talepædagog/psykolog o.s.v. Når jeres barn forlader Solvangen, får I udleveret papirerne i denne mappe, og I kan vælge, om noget af det skal videregives til den næste institution/skole. Hvis I har modtaget tilsvarende papirer fra den institution/dagpleje, som I kommer fra nu, og som I synes, vi skal vide noget om, så tager vi meget gerne imod, og vi vil selvfølgelig opbevare papirerne fortroligt. Fripladstilskud Hvis I ønsker at søge om hel eller delvis friplads, så skal I have en ansøgningsblanket i børnehaven eller hos kommunen. Det gælder dog kun for dem der bor i Glostrup kommune. I der ikke bor i Glostrup, skal henvende jer til egen kommune. Informationer fra børnehaven Stort set alle informationer I får fra os, går via vores intranet Famly. Den første dag modtager I en mail med et login til intranettet. Forsikring Børnehaven Solvangen har tegnet en ulykkesforsikring, der dækker jeres barn under ophold i børnehaven. Forsikringen dækker f.eks. tilskud til brille- og tandskader.

8 Hvis jeres barn bevidst skader et andet barn, en voksen eller ejendele, kan I stilles til ansvar. Det er derfor en god idé, at I selv har tegnet de nødvendige forsikringer, der dækker dette område. Adresseændringer, og hjemmeside. Husk at gå ind på Famly og rette jeres data, hvis der sker ændringer i jeres adresse, adresse eller telefonnumre. Det er særlig vigtigt, at I meddeler os, hvis I flytter til anden kommune, da vi så skal have tilskud fra den nye kommune. Udmeldelse Udmeldelse af børnehaven skal ske med 1 måneds varsel, pr. den 1. eller den 15. i måneden. Det er vigtigt for alle, at der bliver sagt farvel på en god måde. Vi snakker med jeres barn og resten af børnegruppen om, hvad jeres barn skal, f.eks. i skole eller flytte. Endnu en gang velkommen til Solvangen

Solvangens velkomstpjece

Solvangens velkomstpjece Solvangens velkomstpjece Velkommen til Børnehaven Solvangen Nørre Allé 34, 2600 Glostrup Tlf. 4396 1963 E-mail: info@bh-solvangen.dk Solvangens åbningstider: Hjemmeside: www.bh-solvangen.dk Mandag og tirsdag:

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - Vuggestuen i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle lidt om

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

VUGGESTUE & BØRNEHAVE

VUGGESTUE & BØRNEHAVE VUGGESTUE & BØRNEHAVE KONGEVEJENS BØRNEHUS KONGEVEJEN 1 7430 IKAST Tlf. 99604555 sunil@ikast-brande.dk Vedlagt guide til MinInstition KÆRE FORÆLDRE Hjertelig velkommen i Kongevejens Børnehus. Denne lille

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

Åbningstider: Mandag fredag 6:

Åbningstider: Mandag fredag 6: Den Grønne Kile er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn. Med denne lille folder får du her kort de vigtigste og praktiske oplysninger samt et lille indtryk af hverdagen i børnehuset.

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Velkomstfolder. Mælkevejens vuggestue

Velkomstfolder. Mælkevejens vuggestue Velkomstfolder Mælkevejens vuggestue 1 Kære forældre Nu er tiden kommet, hvor Jeres barn starter i Mælkevejens vuggestue. Det er en stor dag for Jer og Jeres barn, og vi ved godt, at den første tid er

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Velkommen til Børneoasen Lind

Velkommen til Børneoasen Lind Velkommen til Børneoasen Lind Børnehaven Toftegården Mellemtoften 14, Lind Start i børnehaven Inden et barn starter i børnehaven snakker vi med de andre børn om, at der kommer et nyt barn, så både børn

Læs mere

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om:

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om: Thunfiskens ABC Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken I denne pjece kan du læse om: Skiftetøj Fejring af fødselsdage Måltider i institutionen Legetøjsfredag Sygdom Legeaftaler Afleveringstidspunkt

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Velkommen til nye børn og forældre i De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Kære Vi byder jer velkommen til De Glade Børns Hus, hvor jeres barn

Læs mere

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf Velkommen i Nim Børnehus Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf 7629 1611 Revideret juni 2016 Velkommen Velkommen til Samdriftsordningen Nim Skole og Børnehus. Med denne folder, ønsker vi at give jer forældre

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig at vi har tid

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen.

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen. Velkommen: Vi vil gerne byde Jer velkommen i Børnehuset Vestbyen. Det er vores mål, at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for alle. Vi forventer en

Læs mere

Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken Horsens Tel:

Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken Horsens Tel: Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken 50 8700 Horsens Tel: 7629 1620 Kære forældre Velkommen i Børnehuset Fjordparken. Vi håber I må blive glade for at have jeres barn her hos os. Vi lægger stor vægt på

Læs mere

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted Velkommen til Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted Esbønderup Børnehus Børnehuset er kommunal og opført i 1972, den er beliggende i et villakvarter i et lille landsbysamfund i Gribskov kommune.

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Mette Kære XXXXXX Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Inden I starter på Fredensgård er I altid velkommen til

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Skovvejens Børnehave er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn.

Skovvejens Børnehave er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn. Skovvejens Børnehave er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn. Med denne lille folder får du her kort de vigtigste og praktiske oplysninger samt et lille indtryk af hverdagen i børnehuset.

Læs mere

Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk

Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk 1 Praktiske oplysninger: Vi er en integreret institution, normeret til 40 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn. Åbningstider i Hedemarken: Mandag

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside:

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside: Svanen Velkomstfolder Svanen Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: 46 19 10 07 Email: svanen@roskilde.dk Hjemmeside: www.svanen.roskilde.dk Velkommen til Svanen! I denne folder vil vi gerne give jer nye

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækkegården

Velkommen til Børnehuset Bækkegården Velkommen til Børnehuset Bækkegården Børnehuset Bækkegården Daglig leder: kate Halbech bækkegårds plads 3 Tlf: 27599696 3650 Ølstykke mail: kate.halbech@egekom.dk Telefon numre i huset. Rødderne: 72599694

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Ågården

Velkommen til Børnehuset Ågården Velkommen til Børnehuset Ågården Vores adresse: Ågårdvej 3, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 86 99 47 89 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.15 16.45, fredag 6.30 16.00 Vi glæder os til at lære jeres barn at

Læs mere

Formiddagen går dels med leg, som børnene selv får lyst til og forskellige aktiviteter, som vi tilbyder.

Formiddagen går dels med leg, som børnene selv får lyst til og forskellige aktiviteter, som vi tilbyder. En dag i børnehaven Dagen starter med morgenhygge i køkken/alrum. Institutionen tilbyder morgenmad fra kl. 06.45 til omkring kl. 07.30 til de børn, som har behov for det. Formiddagen går dels med leg,

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen.

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen. Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen. Den daglige pædagogiske praksis i Børnehaveafdelingen. I denne folder har vi forsøgt at beskrive vores mål for den pædagogiske

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen:

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen: Kære nye forældre! Vi håber at I sammen med Jeres barn får nogle gode år her i Børnehuset Rosenkilden. Denne folder fortæller lidt om os, vores hverdag og hvordan vi arbejder. Heri står alle de praktiske

Læs mere

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Med denne folder byder vi voksne og børn velkommen i Feldborg Frie Børneunivers vuggestue og børnehave. Fælles for vuggestue og børnehave: Hvis dit barn skal gå i

Læs mere

Kære. huse man kan sidde og lege i, biller, mariehøns og mange andre spændende ting. Det er vores egen lille oase.

Kære. huse man kan sidde og lege i, biller, mariehøns og mange andre spændende ting. Det er vores egen lille oase. Kære Du skal snart starte i Børnehaven Bølgen, og du kan tro, vi glæder os til at møde dig og dine forældre. Inden du starter på, må du og din mor og far gerne komme på besøg. Det er en god ide, hvis din

Læs mere

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX.

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Dette velkomstbrev er både til de børn der kommer fra vuggestuen på Fredensgård, de der kommer fra dagplejen eller anden institution

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn og deres forældre

Velkomstfolder til nye børn og deres forældre B Ø R N E H A V E N F A R V E L A D E N Velkomstfolder til nye børn og deres forældre BØ R NE HA VEN FA R VELADEN Nørremarken 4/Østparken 43 6690 Gørding Børnehaven Farveladen Nørremarken 4 / Østparken

Læs mere

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen:

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen: Kære nye forældre! Vi håber at I sammen med Jeres barn får nogle gode år her i Børnehuset Rosenkilden. Denne folder fortæller lidt om os, vores hverdag og hvordan vi arbejder. Heri står alle de praktiske

Læs mere

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej. Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.dk 0 Velkommen: Velkommen i børnehaven Rømersvej. Vi har lavet

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN Svend Poulsensvej 154, 3060 Espergærde, Åbningsningstid: mandag-fredag kl. 6.30 17.00 Galaksen: 49284357 Himmel Stuen: 49284356 Stjernerne: 49284358 Leder David Seebach: 49282451

Læs mere

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside:

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside: Svanen Velkomstfolder Svanen Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: 46 19 10 07 Email: svanen@roskilde.dk Hjemmeside: www.svanen.roskilde.dk Velkommen til Svanen! I denne folder vil vi gerne give jer nye

Læs mere

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken Græsted

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken Græsted Velkommen til Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted Esbønderup Børnehus Børnehuset er kommunal og opført i 1972, den beliggende i et villakvarter i et lille landsbysamfund i Gribskov kommune.

Læs mere

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i børnehaven, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen.

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i børnehaven, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen. Side 1 af 13 Side 2 af 13 Kære Velkommen til Frøgårdens Børnehave. Du skal gå på De voksne på din stue hedder: Din primær-voksen er Du har dit eget mærke, det sidder på din garderobeplads. Dit mærke ser

Læs mere

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk 1 Dette er en lille velkomstpjece, med de mest vigtige oplysninger omkring Frejas Have.

Læs mere

Velkommen til Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Lindehaven 3, 2630 Taastrup Tlf. 43 35 31 40 www.detgroenneomraade.htk.dk Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre Forældrefolder Børnehuset Elisehaven Børnehuset Elisehaven Ranunkelvænget 84 5250 Odense SV Tlf. 6375 1075 Praktiske oplysninger til forældre Velkommen i Børnehuset Elisehaven Det er vores ønske, at Elisehaven

Læs mere

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen:

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen: Kære nye forældre! Vi håber at I sammen med Jeres barn får nogle gode år her i Børnehuset Rosenkilden. Denne folder fortæller lidt om os, vores hverdag og hvordan vi arbejder. Heri står alle de praktiske

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP

VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP 1 Revideret oktober 2009. Børnehusets telefonnummer: 6375 0275. Rød stues telefonnummer: 6375 0276. Blå stues telefonnummer: 6375 0277. Børnehusets mailadresse: dyrupbh.buf@odense.dk

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Forældrebestyrelsen og personalet vil gerne byde børn og forældre HJERTELIG VELKOMMEN til FRISENBORG.

Forældrebestyrelsen og personalet vil gerne byde børn og forældre HJERTELIG VELKOMMEN til FRISENBORG. Forældrebestyrelsen og personalet vil gerne byde børn og forældre HJERTELIG VELKOMMEN til FRISENBORG. Frisenborg. Frisenborg blev bygget i 1987 og er en aldersintegreret institution. P.t. har vi 80 børnehave-børn

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Børnehave

Velkommen til Glyngøre Børnehave Velkommen til Glyngøre Børnehave En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os

Læs mere

VELKOMMEN KRONGÅRDSVEJ 2 4180 SORØ TLF. NR.: 57 87 67 67 TIL KRONGÅRDEN

VELKOMMEN KRONGÅRDSVEJ 2 4180 SORØ TLF. NR.: 57 87 67 67 TIL KRONGÅRDEN VELKOMMEN TIL KRONGÅRDEN KRONGÅRDSVEJ 2 4180 SORØ TLF. NR.: 57 87 67 67 1 Velkommen Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til Krongården. Vi håber, at den vil give svar på mange af de spørgsmål

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C Velkommen til Børnehuset Bakkegården Børnehuset Bakkegården Risingsvej 43 5000 Odense C 63 75 23 80 Kære du og dine forældre ønskes hjertelig velkommen til Børnehuset Bakkegården Du har fået plads i Børnehuset

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Børnehus Farendløsevej 14, Nordrup 4100 Ringsted Tlf.: /

Børnehus Farendløsevej 14, Nordrup 4100 Ringsted Tlf.: / VELKOMMEN TIL 1 Kære Vi vil med denne lille folder byde dig og dine forældre velkommen til Nordbakkens Børnehus. Når du starter i institutionen er der meget at forholde sig til og en masse spørgsmål, man

Læs mere

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER 2015 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehave Vi er en børnehave normeret til 9 småbørn (2-3 år) og 50 børnehavebørn (3-6 år) Børnene

Læs mere

Daginstitutionen Frisenborg

Daginstitutionen Frisenborg Daginstitutionen Frisenborg Velkomstfolder Forældrebestyrelsen og personalet vil gerne byde børn og forældre hjertelig velkommen til Daginstitutionen Frisenborg. Folderen vil give et indblik i dagligdagen

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer Nyager SFO 1 Praktiske Informationer April 2018 Velkommen men til forældre med børn i SFO1. Rigtig hjertelig velkommen til Nyager skoles SFO1. For at hjælpe jer og jeres barn med at få en god start i SFO,

Læs mere

I det følgende vil vi fortælle lidt om børnehaven, primært dagsrytmen og om det rent praktiske ting.

I det følgende vil vi fortælle lidt om børnehaven, primært dagsrytmen og om det rent praktiske ting. Velkommen i Lundby Børnehave Vi vil gerne byde jer velkommen i Lundby Børnehave, og vi håber I må blive glade for og tilfreds med institutionen, og at vi får et godt samarbejde omkring jeres barns trivsel.

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave Frølundvej 49 7400 Herning Gårdens Børnehave: Børnehaven er normeret til 35 børn i alderen 2,9 år - 6 år, Åbningstider: Mandag torsdag: 6.30 16.45 Fredag:

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Vuggestue

Velkommen til Glyngøre Vuggestue Velkommen til Glyngøre Vuggestue En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Glyngøre Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Vuggestue. Vi glæder os

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - børnehave Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården.

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Folderens væsentligste formål er, at give Jer et indblik i Kastaniegårdens tilbud/arbejde. Folderen svarer

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

Velkommen til Sydmors Børnehus. Praktisk information

Velkommen til Sydmors Børnehus. Praktisk information Velkommen til Sydmors Børnehus Praktisk information Opstart i Børnehuset Det kan være overvældende at starte i Småbørnsgruppe/Børnehave, idet jeres barn får mange nye indtryk, møder nye børn og voksne

Læs mere

Møder i børnehaven/vuggestuen

Møder i børnehaven/vuggestuen Forældresamtaler Når der er gået ca. 3 måneder efter at barnet er begyndt i børnehave/vuggestue, vil I få tilbudt en samtale med den pædagog, som er fast på barnets stue. Samtalen vil dreje sig om barnets

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Praktiske oplysninger:

Praktiske oplysninger: Praktiske oplysninger: Adresseliste: Bleer: Daglig information: Når barnet starter i Galaksen, bliver I tilmeldt intra. Her kan I tilmelde Jer en legeliste, hvor I også kan se adresser på de andre børn.

Læs mere

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER 2017 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHUS BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehus Vi er et børnehus normeret til 10 vuggestuebørn og 35 børnehavebørn (3-6 år) Børnene er fordelt

Læs mere

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen.

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen. Side 1 af 12 Side 2 af 12 Kære Velkommen til Frøgårdens Vuggestue. Du skal gå på De voksne på din stue hedder: Din primær-voksen er Du har dit eget mærke, det sidder på din garderobeplads. Dit mærke ser

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Børneby Øster er en kommunal institution med ca. 140 børn i alderen 2 år og 9 måneder

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE.

VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE. VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE. Vi er en institution, som startede d. 24 april 1972, med plads til 75-80-85 heldagsbørn, 5 deltidsbørn og 10 busbørn i alderen 3-6 år. Pædagogiske mål og principper.

Læs mere