Solvangens velkomstpjece

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Solvangens velkomstpjece"

Transkript

1 Solvangens velkomstpjece Velkommen til Børnehaven Solvangen Nørre Allé 34, 2600 Glostrup Tlf Hjemmeside: Solvangens åbningstider Mandag og tirsdag: Kl Onsdag og torsdag: Kl Fredag: Kl Ekstraordinære lukkedage 1. maj 5. juni (Grundlovsdag) lukkes kl december (begge dage inkl.) kun åben for tilmeldte børn. Fredag efter Kristi Himmelfartsdag kun åben for tilmeldte børn.

2 Børnehavens daglige rytme: Kl. Aktivitet 6.30 Institutionen åbnes på Blå stue af 1 pædagog og 1 medhjælper (kl. 7) Kl : Morgenmad og modtagelse af børn på Blå stue Kl. 8.00: Rød og Grøn stue åbner Kl (mandag dog kl ): Samling højtlæsning sang Kl : Planlagte aktiviteter ture fri leg Kl : Frokost i spisegrupperne børnene får mælk og vand Kl : Sovebørnene bliver puttet Kl : På legepladsen Kl : Afvikling af de voksnes pauser Kl /14.30: Brød/frugt og vand i spisegrupperne nogen gange historie-læsning Kl : Leg aktiviteter oprydning Kl /17.00: Børnene samles i et af de 3 grupperum Morgensamling Når vi holder morgensamling kl (mandag dog kl ), så må man ikke forstyrre grupperne, f.eks. hvis I afleverer jeres barn i det tidsrum. I skal i stedet finde den voksen, som ikke deltager i morgensamling. Denne voksne vil typisk være at finde på legepladsen, og det er så der, I skal aflevere jeres barn.

3 Start på dagen Når I starter i børnehaven, så forventer vi, at mindst en af forældrene er der den første dag. Det er bedst at komme kl. 9 den første dag. Den første dag aftaler I den videre indkøring med de voksne i jeres barns gruppe. Her vil vi også gerne vide, om der er specielle hensyn, vi skal tage til jeres barn. Når I kommer om morgenen, er det vigtigt, at I siger godmorgen til en voksen. Vi gør meget ud af, at jeres barn får en god start på dagen, og hvis der er behov for det, så hjælper vi gerne med at vinke farvel i garderoben. Det kan dog nogle gange være svært for personalet at aflæse, hvornår I har brug for en hjælpende hånd til at vinke, så derfor vil det være en god idé, hvis I som forældre retter direkte henvendelse til en af personalerne, og beder om hjælp til at vinke eller sige farvel. Hvis I har haft en uheldig morgen, må I gerne fortælle os dette. Husk at meddele, via Famly, hvis andre henter jeres barn. Ligeledes er det vigtigt, at I siger farvel til en voksen, inden I går hjem. Personlige ting, som I bedes medbringe hver dag o Frokostmadkasse med navn o Frugt og brød til eftermiddagen (kl /14.30) Husk navn på posen/madkassen (sæt f.eks. en poseklemme om frugtposen, og skriv navn på klemmen) o Plastikkop/-krus med hank på (til at drikke vand af). Drikkevarer må ikke medbringes til frokost og frugt (juice, kakao o.s.v.). o Hjemmesko med navn i o Regntøj og gummistøvler med navn i o Praktisk tøj, som kan tåle jeres barns leg (husk navn i) o Skiftetøj (sokker - underbukser - bluse - lange bukser) Husk navn i al tøj o Husk at smøre jeres barn ind i solcreme om morgenen (i sommerperioden, selvfølgelig...). o Til ture: Lille rygsæk med lukke-/snøreordning foran, så den ikke glider ud over skuldrene. Mærkater til at sætte på tøjet, fodtøjet og madkassen købes på Efter frokost smører vi børnene ind i solcreme, hvis vi skal på legepladsen. Børnehaven bruger en meget allergivenlig og uparfumeret solcreme fra Matas. Når UV-indekset er meget mere end 3, så bliver vi inde mellem kl , medmindre det er skyet/overskyet. Den bedste beskyttelse mod solen er en bøllehat (eller anden hovedbeklædning, som

4 også dækker nakken) og en t-shirt, der er 1-2 numre for stor. Så er den nemlig tilpas løsthængende, og dækker også det meste af armene. Vi vil meget gerne bede jer om IKKE at give jeres barn smækbukser og/eller bodystocking på. De mindste børn (de 3-årige) har rigtig svært ved selv at åbne og lukke bukserne. Sund madpakke Solvangen har udarbejdet en pjece om sund mad i børnehaven, bl.a. ud fra anbefalinger fra Fødevarestyrelsen om, hvad en sund madpakke bør bestå af. En lækker og sund madpakke til frokost gør en afgørende forskel i hverdagen. Husk det udgør 1/3 af jeres barns daglige kost. Og en rigtig kost giver energi og øger koncentrationen. Pjecen har I fået sammen med denne velkomstpjece. Vi har en maddag 1 gang om måneden, undtagen juli, hvor vi laver mad sammen med børnene. Disse dage skal børnene kun have frugt med. Morgenmad Der er mulighed for morgenmad indtil kl hver morgen. Jeres barn kan vælge mellem havregryn, speltfras, knækbrød, rosiner, ost og mælk. Kan jeres barn ikke lide nogle af disse ting, så skal man spise hjemmefra. Man må ikke medbringe egen morgenmad i børnehaven. Middagssøvn Hvis jeres barn stadig har brug for middagssøvnen, så er der mulighed for at sove ca. kl til barnet vågner af sig selv. Giv os besked, når I starter. Ble Vi stiller ikke noget krav om, at barnet skal have smidt bleen, når de starter i Solvangen, men vi forventer meget klart, at I som forældre toilet-træner med jeres barn således, at barnet kan smide bleen, når det er senest 3,5 år gammel. Vores sundhedsplejerske anbefaler, at man giver barnet en bomuldstrusse/-underbuks på inde under bleen, for på den måde mærker barnet meget lettere, at det har tisset eller haft afføring i bleen. De bleer, der er på markedet i dag, suger så meget, at barnet ikke kan mærke, og dermed sige til, når der er noget i bleen. Syge børn Hvis jeres barn er syg, f.eks. feber eller børnesygdomme, samt hvis jeres barn ikke kan deltage i den daglige rytme, inde som ude, så må jeres barn ikke komme i børnehave. Personalet giver ikke medicin (livsvigtigt undtaget).

5 Lus For at undgå spredning af lus til de andre børn og personalet, så er det jeres ansvar og opgave som forældre at behandle jeres barn. Vi anbefaler ikke lusemidler, men benyt hårbalsam og tættekam. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man gør håret vådt, kommer balsam i, og kæmmer grundigt med en tættekam. Dette gøres 1 gang hver anden dag i 14 dage, så skulle alle æg være udklækket, og lusene være fjernet. Famly I Solvangen har vi et højt informationsniveau til og fra forældrene gennem intranetkonceptet FAMLY. Med Famly kan forældrene få billeder, nyheder, opslag m.m. fra Solvangen direkte på mobilen som iphone og Android app eller direkte på en. Den første dag vil I få tilsendt en fra Famly med login-oplysninger. Brugervejledning modtager I sammen med denne pjece. Fødselsdage Vi vil gerne holde en lille fest i jeres barns spisegruppe, hvor I har noget med til uddeling. Personalet og forældrebestyrelsen har besluttet, at det skal være frisk frugt og/eller grønt, som må deles ud til de andre børn. Vedr. hjemmefødselsdage i børnehavetiden: Vores klare holdning er, at man KUN må invitere hjem til fødselsdag, hvis enten ALLE piger, ALLE drenge eller ALLE børnene i fødselsdagsbarnets spisegruppe bliver inviteret med - eller den aldersgruppe barnet er i, altså lille-, mellem- eller storgruppen, medmindre man inviterer HELT udenom børnehaven, dvs man sender invitationerne hjem til børnene selv, og forældrene afleverer selv deres barn hjemme hos fødselsdagsbarnet. Skulle det i fremtiden alligevel smutte for en forældre, så vil vi være så strenge, at vi piller ophængte invitationer ned igen, og vi vil nægte den pågældende forældre at tage børnene med hjem til fødselsdag (selvfølgelig KUN hvis ikke alle piger og/eller drenge er inviteret med). Dette siger vi, fordi vi nogle få gange har oplevet, at enkelte piger eller drenge IKKE er blevet inviteret med, og dermed har stået tilbage med en følelse af at være udenfor fællesskabet med de andre i gruppen. Der er vedlagt en lille folder omhandlende børnefødselsdage i Solvangen. Ferie Husk at meddele i så god tid som muligt, når jeres barn har fri/ferie. Særlig sommerferien skal meddeles i god tid. Dette skal I gøre på Famly.

6 Legetøj Det er helt ok at medbringe legetøj hjemmefra. Vi vil blot gøre opmærksom på, at det er på eget ansvar. Bliver legetøjet væk, så påtager vi os ikke opgaven at lede efter det. Legetøjet må ikke fylde mere end at det kan være i barnets egen skuffe, og det må heller ikke være larmende legetøj, samt musikinstrumenter eller spillemaskiner som f.eks. Nintendo og Gameboy Hygiejne Vi har fået strenge ordrer fra vores sundhedsplejerske om, at vi ikke må skylle tøj op, som børnene har haft afføring i. Det udgør nemlig en al for stor smitterisiko. Derfor vil vi blot lægge det snavsede tøj i en pose, hvis jeres barn har haft et uheld Oprydning Når I henter jeres barn, så vil vi bede jer om at hjælpe os med, at jeres barn får ryddet legetøj op efter sig, hvad enten det er på stuen eller på legepladsen. På legepladsen er der altid en cykel eller nogle sandting, der skal ryddes op. Adresseliste På gangen foran hver stuedør hænger en adresseliste, som I kan skrive jer på. I kan få en kopi ved henvendelse til en fra personalet. Sedlen er god at have, når I skal lave private aftaler med nogle af de andre børn ogforældre. Husk at I kan skrive til hinanden via Famly. Problemer I de 1-3 år jeres barn går i Solvangen, vil I med stor sandsyn-lighed komme ud for, at vi kommer til at glemme nogle ting, f.eks. at sørge for, at jeres barns våde flyverdragt bliver lagt i tørreskabet. I vil måske også på et tidspunkt synes, at vi i Solvangen ikke gør det helt godt nok. Det er rigtig vigtigt, at I kommer og snakker med os om disse oplevelser, så I evt. ikke til sidst bliver så vrede på os, at det forhindrer os i at have et godt samarbejde omkring jeres barn. Vi vil gerne bede jer om først at henvende jer til jeres barns stuepædagog, inden I går til lederen. Det er stuepædagogen der kender jeres barn allerbedst. For os er jeres barns trivsel det vigtigste i vores daglige pædagogiske arbejde. Afkrydsningsliste og stamkort På gangen er der en ipad, som I skal tjekke jeres barn ind og ud på hver dag. Vedlagt denne folder er et stamkort (består af 2 sedler), som I bedes udfylde og medbringe den første dag i børnehaven.

7 Sikkerhed Hættesnore samt andre snore skal tages ud af tøjet, da de kan hænge fast under leg, og jeres barn kan i værste fald blive kvalt.vi tør ikke tage ansvaret, så hvis I ikke fjerner hættesnoren, tillader vi os at gøre det. Balloner må ikke medtages i børnehaven p.g.a. fare for høreskader. En anden risiko er, at jeres barn kan suge ballonen ned i luftvejene, hvilket er den sikre kvælning. Vi konfiskerer derfor alle medbragte balloner omgående. Bestyrelsen Bestyrelsen kan betragtes som forældrenes bindeled til personalet. Den kan kontaktes med nye ideér/forslag til aktiviteter, i tilfælde af spørgsmål til de pædagogiske principper eller måske spørgsmål/forslag til institutionen i øvrigt. Alle bestyrelsesmedlemmer kan frit kontaktes personligt eller via telefon/mail. Bestyrelsen har tavshedspligt. Porte folio Når jeres barn skifter fra én institution til en anden, får I udleveret alle de fortrolige oplysninger, som institutionen ligger inde med på netop jeres barn. Det kan være notater vi har gjort os i forbindelse med forældresamtaler, eller det kan være papirer i forbindelse med indstilling til talepædagog/psykolog o.s.v. Når jeres barn forlader Solvangen, får I udleveret papirerne i denne mappe, og I kan vælge, om noget af det skal videregives til den næste institution/skole. Hvis I har modtaget tilsvarende papirer fra den institution/dagpleje, som I kommer fra nu, og som I synes, vi skal vide noget om, så tager vi meget gerne imod, og vi vil selvfølgelig opbevare papirerne fortroligt. Fripladstilskud Hvis I ønsker at søge om hel eller delvis friplads, så skal I have en ansøgningsblanket i børnehaven eller hos kommunen. Det gælder dog kun for dem der bor i Glostrup kommune. I der ikke bor i Glostrup, skal henvende jer til egen kommune. Informationer fra børnehaven Stort set alle informationer I får fra os, går via vores intranet Famly. Den første dag modtager I en mail med et login til intranettet. Forsikring Børnehaven Solvangen har tegnet en ulykkesforsikring, der dækker jeres barn under ophold i børnehaven. Forsikringen dækker f.eks. tilskud til brille- og tandskader.

8 Hvis jeres barn bevidst skader et andet barn, en voksen eller ejendele, kan I stilles til ansvar. Det er derfor en god idé, at I selv har tegnet de nødvendige forsikringer, der dækker dette område. Adresseændringer, og hjemmeside. Husk at gå ind på Famly og rette jeres data, hvis der sker ændringer i jeres adresse, adresse eller telefonnumre. Det er særlig vigtigt, at I meddeler os, hvis I flytter til anden kommune, da vi så skal have tilskud fra den nye kommune. Udmeldelse Udmeldelse af børnehaven skal ske med 1 måneds varsel, pr. den 1. eller den 15. i måneden. Det er vigtigt for alle, at der bliver sagt farvel på en god måde. Vi snakker med jeres barn og resten af børnegruppen om, hvad jeres barn skal, f.eks. i skole eller flytte. Endnu en gang velkommen til Solvangen

Børnehuset Kroghøj Jordhøjvej 1 3550 Slangerup 47351420. Kontor: 30695960. Brumbasserne: 30695952. Sommerfugle 30695957.

Børnehuset Kroghøj Jordhøjvej 1 3550 Slangerup 47351420. Kontor: 30695960. Brumbasserne: 30695952. Sommerfugle 30695957. Børnehuset Kroghøj Jordhøjvej 1 3550 Slangerup 47351420 Kontor: 30695960 Brumbasserne: 30695952 Sommerfugle 30695957 Myggene: 30695946 Larverne: 30695956 Mail: bh-kroghoej@frederikssund.dk Åbningstid:

Læs mere

Luther udflytterbørnehave, Østerbrogården. Forældrefolder. Praktisk guide til hverdagen i børnehaven i alfabetisk orden.

Luther udflytterbørnehave, Østerbrogården. Forældrefolder. Praktisk guide til hverdagen i børnehaven i alfabetisk orden. Luther udflytterbørnehave, Østerbrogården Forældrefolder Praktisk guide til hverdagen i børnehaven i alfabetisk orden Nickolai Thoms Afhentning Børnene kan afhentes ved bussen mellem kl.15.30 og 15.45.

Læs mere

Velkommen til Nr. Søby Børnehave

Velkommen til Nr. Søby Børnehave Velkommen til Nr. Søby Børnehave Hej. Børn og voksne siger velkommen til dig og din familie Vores adresse: Nr. Søby børnehave Stoholmvej 26 7840 Højslev Telefonnumre: Hoved nr. 9915 7450 Kontor 9915 7451

Læs mere

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18 2 Garderoben 20 Mad og drikke 23 Fest 26 Ferie og fri 28 Sygdom 29 Forældresamarbejde

Læs mere

BØRNEHUSET BAVNEHØJ. Tranehavevej 15 2450 Københaven SV. Telefon: 33 66 38 01 www.bornehusetbavnehoj.dk

BØRNEHUSET BAVNEHØJ. Tranehavevej 15 2450 Københaven SV. Telefon: 33 66 38 01 www.bornehusetbavnehoj.dk BØRNEHUSET BAVNEHØJ Tranehavevej 15 2450 Københaven SV Telefon: 33 66 38 01 www.bornehusetbavnehoj.dk BØRNEHUSET BAVNEHØJ 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Normering...side 3 Lukkedage...side 4 Praktiske oplysninger

Læs mere

Samsøgade 21 9740 Jerslev. Tlf.nr. 9945 4720. inge.hove@99454545.dk

Samsøgade 21 9740 Jerslev. Tlf.nr. 9945 4720. inge.hove@99454545.dk Velkommen til Børnehaven Livstræet Samsøgade 21 9740 Jerslev Tlf.nr. 9945 4720 Mail: Hjemmeside: inge.hove@99454545.dk www.bhlivstraeet.dk Børnehaven Livstræet består af to nabo huse: Grenen og Kvisten,

Læs mere

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt.

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt. Velkommen til Trekløveret Med denne pjece ønsker vi at give jer et billede af livet i Trekløveret samt nogle praktiske informationer. Trekløveret er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år

Læs mere

Virksomhedsplan 2011-2012

Virksomhedsplan 2011-2012 Virksomhedsplan 2011-2012 2 VELKOMMEN TIL ADELAIDE BØRNEHAVE! Vi håber at jeres børn vil blive glade for at være i børnehaven. Der er meget nyt at opleve og lære for barnet og for forældrene. I skal vide

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkommen til Eventyrhulens side

Velkommen til Eventyrhulens side Velkommen til Eventyrhulens side Her på siden håber vi at du kan finde oplysninger og svar på en stor del af det der rører sig når dit barn enten snart skal starte, eller allerede går i børnehaven. Skulle

Læs mere

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Josva og Børnehuset Kaleb Hasselvej 8 Lerpyttervej 25 7700 Thisted 7700

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk

Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk OM BØRNEHUSET Ved Skoven Børnehuset ligger i et spændende, nybygget boligområde med mange forskellige bebyggelser og rekreative

Læs mere

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution.

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution. Indhold Velkommen... 2 Tøjhushavens Børnehus... 2 Ansatte i Tøjhushavens Børnehus... 2 Åbningstider... 2 Økonomi... 2 Barnets start... 3 Aflevering og afhentning... 3 Forældresamtaler... 3 Samarbejde:...

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 2 Børnebissens personale Stina Maria Inge 3 VELKOMMEN TIL BØRNEBISSEN Her i vores Virksomhedsplan vil I finde en masse relevante oplysninger om hverdagen i Børnebissen.

Læs mere

Velkommen til Institutionen Midtby. Børnehuset Langelinie WEBUDGAVE BØRN OG UNGE

Velkommen til Institutionen Midtby. Børnehuset Langelinie WEBUDGAVE BØRN OG UNGE Velkommen til Institutionen Midtby Børnehuset Langelinie BØRN OG UNGE Velkommen til Institutionen Midtby Institutionen Midtby består af 6 huse, 4 børnehaver og 3 vuggestuer. Tilsammen en institution med

Læs mere

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave.

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave. Kære forældre Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til. Vi glæder os til at modtage jeres barn og til at samarbejde med jer. I prioriterer vi udelivet, legen og den motoriske udvikling højt.

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN MARIEHØNEN VELKOMSTFOLDER UDARBEJDET APRIL 2012

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN MARIEHØNEN VELKOMSTFOLDER UDARBEJDET APRIL 2012 VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN MARIEHØNEN VELKOMSTFOLDER UDARBEJDET APRIL 2012 I DENNE FOLDER HÅBER VI, AT I KAN FINDE SVAR PÅ NOGLE AF DE SPØRGSMÅL I HAR, I FORBINDELSE MED JERES BARNS OPSTART I VUGGESTUEN

Læs mere

Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922

Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922 Velkomstfolder Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922 1 Velkommen i Lindehuset Vi vil gerne være et sted hvor alle, uanset færdigheder, kulturbaggrund eller tro føler

Læs mere

Velkommen i Smilehullet

Velkommen i Smilehullet Velkommen i Smilehullet Vi ønsker kommende børn og deres forældre velkommen til Den Integrerede Institution Smilehullet Denne pjece vil give et lille indblik i Smilehullets hverdag, værdier, traditioner,

Læs mere

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus.

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus. D.I.I. Kælkebakken. 0 3 år Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79 Email: Hjemmeside: lrz@aarhus.dk www.dagtilbudaarhus.dk Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 Email: anda@bu.aarhus.dk

Læs mere

BØRNEHUSET UDSIGTEN Forældrefolder 2015 / 2016

BØRNEHUSET UDSIGTEN Forældrefolder 2015 / 2016 BØRNEHUSET UDSIGTEN Forældrefolder 2015 / 2016 1 2 Indholdsfortegnelse Velkommen i Børnehuset Udsigten side 3 Afslutning for skolebørn side 4 Andre informationer side 4 Bleer side 4 Beskeder side 4 Dagsrytme

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have Gerlevvej 3 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 10 01 E-mail: 37344@buf.kk.dk 1 Inholdsfortegnelse Inholdsfortegnelse... 2 Kære forældre... 3 Børnehusets ansatte... 4 Børnehusets

Læs mere

Personale: Fysiske rammer: Åbningstider: Vigtige telefonnumre:

Personale: Fysiske rammer: Åbningstider: Vigtige telefonnumre: Dus-folder 2014/15 Byplanvejens Skole, Byplanvej 2, 9210 Aalborg SØ Skole 99 82 47 70 DUS 99 82 47 80 www.byplanvejensskole.dk byplanvejensskole@aalborg.dk VELKOMMEN I DUS på Byplanvejens Skole 2014 /

Læs mere

VELKOMSTFOLDER BØRNEHAVEN I

VELKOMSTFOLDER BØRNEHAVEN I VELKOMSTFOLDER BØRNEHAVEN I Valdemarsgade, Vesterbro, København Velkommen til Valdes Børnehus børnehave Kære nye forældre I vil i denne folder finde følgende informationer om Valdes Børnehus, de vil være

Læs mere

Områdeleder: Penille Hagemann Nielsen 7259 9505 penille.hagemann.nielsen@egekom.dk

Områdeleder: Penille Hagemann Nielsen 7259 9505 penille.hagemann.nielsen@egekom.dk Møllehøjens Børnegård Børnehuset Hvidehøj Lillestræde 7, Ganløse Lillestræde 5 3660 Stenløse 3660 Stenløse 7259 9501 7259 9503 Daglig leder: Gitte Arestrup Daglig leder: Maya Grandahl Gitte.arestrup@egekom.dk

Læs mere

Velkomstpjece Den integrerede institution Krudtuglen

Velkomstpjece Den integrerede institution Krudtuglen Velkomstpjece Den integrerede institution Krudtuglen PRÆSENTATION AF KRUDTUGLEN... 2 Personalefordeling... 3 Pædagogik... 4 KRUDTUGLENS ABC... 5 PRAKTISKE OPLYSNINGER... 10 Betaling... 10 Skovhuset Stormfulde

Læs mere

Distriktet ved Tuse Næs

Distriktet ved Tuse Næs Distriktet ved Tuse Næs Årsplan 2014 I Distriktet ved Tuse Næs, udarbejder hver afdeling en gang om året en årsplan som følger skoleåret. Den er tænkt som et arbejdsredskab for os selv og en oversigt for

Læs mere

Velkommen i Snaremosen

Velkommen i Snaremosen Velkommen i Snaremosen I 2015 har vi følgende fokus punkter: Relationer barn-barn og voksen-barn. Aktiviteter it/ipad og udeliv. Børnehaven Snaremosen Snaremosevej 220, 7000 Fredericia. Tlf.: 72 10 54

Læs mere

Praktiske Oplysninger

Praktiske Oplysninger Praktiske Oplysninger Praktiske ting vedrørende opstarten I de første dage i opstarten er det vigtigt, at en forælder er med jeres barn i Storring. Vi tager en snak om jeres barn, dets vaner og rutiner

Læs mere