Det danske. Institut. SUZUKI nyt Godt nytår - og velkommen til nytårskoncert

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det danske. Institut. SUZUKI nyt 1 2007. Godt nytår - og velkommen til nytårskoncert"

Transkript

1 Det danske Institut SUZUKI nyt Godt nytår - og velkommen til nytårskoncert

2 Suzuki nyt Et nyt år er over os, og dermed en ny sæson! Januar måned er af en eller anden grund meget længere end alle andre måneder, synes nok de fleste. Det er selvfølgelig ikke ligefrem befordrende, at vejrudsigten nærmest konstant lyder på pøse regn i dagevis. Er det ikke bare dejligt at sætte noget godt musik på og tænke på foråret, der kommer lige om lidt. I denne udgave af Suzuki nyt er der især lagt op til omtale af de kommende arrangementer. Sæt fx allerede nu et stort kryds i kalenderen ved Strygerworkshoppen i uge 42. Det er en utrolig positiv oplevelse både for aktive og passive (mor og/eller far som ledsager). Næste udgave af Suzuki nyt vil blandt andet handle om Nytårskoncerten. Redaktøren har skrevet indlæggene, hvor intet andet er anført. Suzuki nyt 30. årgang, nr. 1 - januar 2007 Forside. Opstilling til Nytårskoncert Ansvarshavende: Inge-Lis Kalum Deadline for næste udgave: 15. april 2007 Bidrag sendes til: gerne med foto Bladet kan læses og hentes på

3 Klaver workshoppen i Ollerup, fra Anne Sejten: Klapsalver og klaverdage i Ollerup For 48 klaverbørn stod de første fire dage af efterårsferien i musikfællesskabets tegn: workshop på Ollerup Musikefterskole med udsøgte klaverlærere fra den store verden Anne Turner og Caroline Gowers fra England, Kiraly Miklós fra Ungarn samt Ulla Falkenström fra Sverige ud over vores egne Esther Lund Madsen og Anne Birthe Andersen. Mette Rasmussen var ansvarlig for fællestimer for den mindste aldersgruppe, Kathrine Andersen Haarløv for undervisning i musikforståelse for de ældste, mens Mark Schneider traditionen tro stod for sammenspil på flere niveauer. Endelig var der for samtlige aldersgrupper arrangeret undervisning i musik og drama ved Karina Nielsen. Arbejde, leg og underholdning gik op i en højere enhed. Som altid er det selve undervisningen, der sætter niveauet så højt og lægger en bund så solid. Tag nu bare Mark Schneider, der forener sjov og ballade med kompromisløshed og seriøsitet. Børnene lærer, at crescendo betyder piano, for det nytter ikke noget at begynde med forte, hvis man skal bygge et forløb op, der skal vokse i styrke. Der tælles, mens der klappes, pigerne på 3 og 6, drengene på 2, 4 og 6, og så omvendt; hele stykkets rytme trampes i rundkreds, og, sandelig, nogle af noderne, falder med et ben løftet... Og så sætter seks børn sig til to klaverer, lytter empatisk efter hinanden, så musikken glider forbløffende ubesværet, for til sidst at løfte deres i alt tolv hænder balletagtigt op fra klaviaturet i én og samme bevægelse. De tre enetimer, som hver elev fik hos en ny lærer, gav mulighed for den koncentration og fordybelse, som det kan være svært at opnå i det daglige. I stedet for allerede at være strakt skulle hånden måske hellere gå elastisk sammen for at give styrke til en stor og kraftig tone med finger fem for derefter tjept at flytte sig en oktav op og tage to staccato toner med finger et... Småting, javist, men det er alle disse detaljer, der kan gøre en forskel. Forløbet afsluttedes med to dejlige elevkoncerter. Som noget nyt på dette års workshop var der for alle niveauer arrangeret dramaundervisning ved Karina Nielsen. Resultatet var imponerende og herligt varieret, fra de helt små, der selv havde fabrikeret de sødeste dukker af kvæder, til de store elever, der til tonerne af Für Elise gav en umådelig humoristisk og hårdkogt udgave af Snehvide.

4 Der blev også budt på maskespil og teaterforestilling på baggrund af børnenes egne tegninger, alt sammen med inspiration og akkompagnement fra Suzukihæfternes velkendte repertoire. Om aftenerne blev der budt på musikunderholdning af højeste kvalitet. Organisten og cembalisten Allan Rasmussen pakkede sit cembalo ud og bjergtog store og små med sin fortælling om den 14-årige Johann, gamle Bach og greven, der ikke kunne sove. Således blev vi på underfundig vis indviet i de vidunderlige Goldberg-variationers mylder af tekniske hemmeligheder og musikalske logik. Sopranen Bente Vist, akkompagneret af pianist Mette Rasmussen, sang norske lieder, bl.a. om en lille fugl, der spiste frukost dagen lang. Duoen Mette Rasmussen (igen på klaver) og Geir Draugsvoll på akkordeon tolkede med stor intensitet Astor Piazzollas tangokompositioner, så musikken dansede helt af sig selv. Og endelig fortalte musikhistorikeren Jens Østergård levende om det syngende klaver, assisteret så ypperligt virtuost og generøst af Per Salo, pianist og organist i Radioens Symfoniorkester. Nogle af eleverne, som hjemmefra havde øvet på temaet i de udvalgte stykker, kom op ved et ekstra flygel og bidrog på den mest naturlige og kære måde til at give endnu mere børnehøjde til foredraget og musikken. Det var herligt samvær og musikalske oplevelser for alle aldre, blandet godt og grundigt sammen som på workshoppens sidste aften i et skønt tæppe af dansende børn og voksne i vild folkedans (under Mark Schneiders kyndige instruktion). Tænk at kunne give sine børn så meningsfuld og sjov en efterårsferie! For os voksne var det også en forunderligt afslappende ferie at have så indholdsrigt et program fra klokken kl om morgenen til den sidste rødvinsflaske var tømt om aftenen. Derfor kan vi i virkeligheden slet ikke nok takke de forældre Poul Tornøe, Susanne Benn, Jesper Kirkeskov, Ulrik Gether og Helle Aaes, der har lagt et enormt arbejde i at arrangere workshoppen med alt, hvad dertil hører, fra budget til badges. Også tak til Esther og Anne-Birthe, der udgør kernen i det hele. Uden deres enestående undervisning ville det hele jo være luftkasteller.

5 Koncerter & Workshops: HUSKONCERTER Hus koncerterne afholdes på følgende datoer: 26. januar, 23. februar, 30. marts, 27. april 25. maj og 8. juni. Alle koncerter afholdes kl (prøve fra kl ) i Huset på Skolevej 3, 2820 Gentofte. Det er helt gratis at komme til koncert én gang om måneden! Nytårskoncert (og marked) Koncerten afholdes Lørdag den 3. februar 2007 på Virum Gymnasium, Fuglsangsvej 66, 2830 Virum Programmet er. Kl Opstilling (stole til koncert m.v.) Kl Koncert i salen Kl (ca.) Boder og café åbner Kl (ca.) Oprydning Man kan bidrage med at hjælpe med opstillingen og oprydningen, og/eller ting til boderne, som modtager brugt legetøj, tøj, bøger og lignende. Man kan også bidrage spiselige sager. Giveren prissætter tingene, og overskuddet går til instituttet. Caféen modtager kager, æbleskiver m.m., som sælges. Man medbringer selv drikkelse (kaffe, te, vand) Forårskoncert i TIVOLI Der bliver igen i år afholdt koncert i Tivoli. Datoen er endnu ikke fastlagt og den bliver oplyst senere.

6 Suzuki workshop i Polen den juli 2007 Denne workshop afholdes på Szarlota resting centre (se Det koster 110 Euro pr. elev. Tilmeldingen skal ske til: Anna Podhajska Ul. Komandorska Gdansk, Poland Mobil tlf. (+48) Man skal oplyse, navn og alder (fødselsdag) for eleven, elevens lærer, og det sidste stykke, som eleven spiller. Navnet på elevens forældre, adresse, telefonnummer og skal også oplyses. Tilmeldingsfristen er den Der ligger kopier af tilmeldingsblanket i Huset i Gentofte. National stryger workshop i uge 42 på Virum Gymnasium Stryger workshoppen bliver afholdt først i uge 42 (efterårsferien) i Virum. Det kan anbefales, at man allerede nu markerer datoen i kalenderen. Der vil komme meget mere om denne workshop i senere udgaver af Suzuki nyt.

7 Godt at vide om hestehår og især buehår: Spørgsmål: Er det rigtigt, at lyse buehår lyser bedst? Violinbygger Erik Hoffman oplyser til dette, at hvide buehår giver den fineste klang. Hårene kommer fra hestehaler, og der anvendes både blegede og ægte lyse hår. De sidste er de bedste og dyreste. Og jo længere, desto dyrere. Sorte hår kan også bruges og spiller lidt kraftigere, men de slides hurtigere. Deres struktur er lidt grovere. Kontrabassister foretrækker ofte de sorte, grå eller blandede (salt og peber) hår. De bedste lyse hår fås fra heste, der opdrættes i Mongoliet. Man høster hårene, når de er lange nok. Halerne må ikke være striglet, og de skal være fra hingste, fordi de ikke grisser halen til, når de tisser.

8 Nyt fra bestyrelsen: Bestyrelsen vil gerne ønske alle et rigtig godt nytår! Instituttets træffe tid - for telefonisk kontakt - er fredag fra kl I øvrige tidsrum er det muligt at benytte , som er: Nyt fra forældreholdet: Det spilles kl dog kl for nybegyndere - på disse datoer: 22/1, 5/2, 26/2, 12/3, 26/3, 16/4, 30/4, 14/5 og 4/6 Køb, salg & instrumentbank Instrumentbanken har mange goder instrumenter - ud over begynderinstrumenterne. Man kan kontakte: Michael Detreköy Kløverbladsgade Valby Tlf

9 Oversigt over fællestimer: Fællestimer Januar April 2007 Se godt på skemaet!! Der er ændrede mødetider! Skolevej 3 Aurehøj Violiner Orkester Bratsch /1 V IV III - Hold 1 16/1 I II - A Hold 2 23/1 V III IV - Hold 1 30/1 I II - A Hold 2 6/2 V IV III - Hold 1 Vinterferie i uge 7 20/2 I II - A Hold 2 27/2 V III IV - Hold 1 63 I II - A Hold 2 13/3 V IV III - Hold 1 20/3 I II - A Hold 2 27/3 V III IV - Hold 1 Påskeferie fra 1/4 til og med 9/4 10/4 I II - A Hold 2 17/4 V IV III - Hold 1 24/4 I II - A Hold 2 Aurehøj: Indgang fra Skolevej. Begyndere hedder nu Hold I I = Hæfte 1 til og med Vindens Sang. II = Hæfte 1 fra Vuggesang til og med Den glade landmand. III = Hæfte 1 fra Gossec Gavotte til og med Hæfte 2. IV = Hæfte 3 + Hæfte 4. V = Hæfte 5 til og med Hæfte 8.

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 10: side 11: side 12: side 13: Keld har ordet Siden sidst Kalenderen Nyt om Idre Fjäll Mere siden sidst Nyt fra Klubben Evakueringsøvelse

Læs mere

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på skolen

Læs mere

Vidste du at... Sognebladet. Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne. Maj Juni Juli August

Vidste du at... Sognebladet. Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne. Maj Juni Juli August Nr. 2 2014 Vidste du at... Maj Juni Juli August Sognebladet Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne Indholdsfortegnelse: Dragen 4 Skovby Forsamlingshus 5 Bogense Skole, afd. Kongslund 5 Spirevippen 7 Stolegymnastik

Læs mere

HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550 Mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk FRITIDSKLUBBEN FORÅR 2015 AKTIVITETSKALENDER

HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550 Mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk FRITIDSKLUBBEN FORÅR 2015 AKTIVITETSKALENDER AKTIVITETSKALENDER FEBRUAR AKTIVITET BEMÆRKNINGER Fredag d. 6. Casino-aften for 5. - 7. klasse Se tilmeldingsseddel Uge 7 mandag Hillerød svømmehal Se tilmeldingsseddel Uge 7 onsdag Legejunglen Se tilmeldingsseddel

Læs mere

80-års dagen Fra Forårskoncerten Japan-besøg Nyt fra generalforsamlingen Nyttig viden

80-års dagen Fra Forårskoncerten Japan-besøg Nyt fra generalforsamlingen Nyttig viden Medlemsblad for Det Danske Suzuki Institut 29. årg. nr. 2 Maj 2005 80-års dagen Fra Forårskoncerten Japan-besøg Nyt fra generalforsamlingen Nyttig viden DET DANSKE SUZUKI INSTITUTS BESTYRELSE Undervisningsleder

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

AASTRUP & VONSBÆK SOGNEBLAD. 21. årgang nummer 3 2015 juni juli- august

AASTRUP & VONSBÆK SOGNEBLAD. 21. årgang nummer 3 2015 juni juli- august AASTRUP & VONSBÆK SOGNEBLAD 21. årgang nummer 3 2015 juni juli- august www.aastrupsogn.dk www.vonsbaeksogn.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Lige værdighed... 2 Sognenyt... 2 Kor og Koncerter...

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

DcH Grindsted/Billund. A-spring

DcH Grindsted/Billund. A-spring DcH Grindsted/Billund A-spring Nr. 2 2014 Bestyrelse og udvalg Bestyrelse Formand Jacob Lykkegård Jensen formand@dch-grindsted-billund.dk 51803285 Næstformand Ejnar Østergård ejnarnikolaj@privat.dk 40962041

Læs mere

Kære elever og forældre

Kære elever og forældre Velkommen til et nyt skoleår, velkommen tilbage efter sommerferien og velkommen til alle I nye elever. Håber det bliver et fantastik spændende og udfordrende skoleår, - håber I elever vil tage udfordringerne

Læs mere

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk www.østernykirke.dk Foreningsbladet for ØSTER NYKIRKE SOGN 18. årgang Nummer 1 Mar-Maj 2012 Drømme kan blive til virkelighed Anders præsterede at komme på DGI s verdenshold for gymnaster, og fik derfor

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Velkommen til. Silverstar Linedancers. nye klubblad. På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november.

Velkommen til. Silverstar Linedancers. nye klubblad. På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november. Side 16 På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november. 1. årgang - Blad nr. 1 September 2007 Materiale til bladet kan indleveres som følger: Pr. mail: ams@regnskabsassistance.dk Eller

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19 1 www.klubben-soborg.dk Medarbejdere i klubben Frederik A. Hansen Klubleder Computer, ski Dennis Waldemar

Læs mere

Trin & TonerNr. 3 Marts 2011 82. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds

Trin & TonerNr. 3 Marts 2011 82. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & TonerNr. 3 Marts 2011 82. årgang Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Indhold Trin & Toner Nummer 3 Marts 2011 82. årgang Udgiver Landsforeningen

Læs mere

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet.

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter veloverstået påskeferie

Læs mere

Læs om Tak til Else Jensen Josefine Ottesen i Lyngå Syng med til høst

Læs om Tak til Else Jensen Josefine Ottesen i Lyngå Syng med til høst KIRKE OG SOGN LYNGÅ Læs om Tak til Else Jensen Josefine Ottesen i Lyngå Syng med til høst SKJØD LERBJERG Juli August September Oktober 2015 Nr. 2 35. årg. 2 INDHOLD KIRKELIG VEJVISER Kirkelig vejviser...side

Læs mere

DANSK TOURETTE FORENING. Medlemsblad Nr. 49 Februar 2015

DANSK TOURETTE FORENING. Medlemsblad Nr. 49 Februar 2015 DANSK TOURETTE FORENING Medlemsblad Nr. 49 Februar 2015 Fra Familieweekenden i Kerteminde oktober 2014 Adresser & Numre Bestyrelsen: Formand: Foreningens adresse: Søllerødvej 76, 2840 Holte e-mail: kk@tourette.dk

Læs mere

Troende on-off KIRKE BLADET

Troende on-off KIRKE BLADET Troende on-off WWW.CHRISTIANSKIRKEN.DK NR. 3 2014 JULI - OKTOBER KIRKE BLADET Velkommen til Christians sogns nye kirkeblad! Christians sogn har fået et nyt kirkeblad. Designet er blevet frisket op i forbindelse

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Bestyrelsen i Vestsjælland Kredsen:

Bestyrelsen i Vestsjælland Kredsen: Bestyrelsen i Vestsjælland Kredsen: Formand, Ulla Buhl Peter Damsvej 50, 4180 Sorø Tlf.: 57 83 34 64/24 63 28 09 E-mail: u.buhl@mail.dk Næstformand, Kurt Grundahl Fasanalle 12, 4500 Nykøbing Sj. Tlf.:

Læs mere

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Hjerneskadeforeningen Å R H U S A M T S K R E D S Nyhedsbrev Å R G A N G 5 ~ N R. 1 ~ M A R T S 2 0 0 6 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth, kan træffes personlig: Mandag kl. 8.00 14.00

Læs mere

Jettes klumme. Jette Rysgaard Viceskoleleder, Samsø Friskole

Jettes klumme. Jette Rysgaard Viceskoleleder, Samsø Friskole Jettes klumme Jette Rysgaard Viceskoleleder, Samsø Friskole Nu er det altså jul igen, det la r sig ikke skjule og vi er mægtig med på den vi snakker kun om julen... Så sandt som det er skrevet, så er det

Læs mere

Hvad skal Bladet hedde? Velkommen til musikskolens nye blad

Hvad skal Bladet hedde? Velkommen til musikskolens nye blad Musikskolen Holbæk Redaktør: Helle Nerup-Layout: Steffen Højager Hvad skal Bladet hedde?...vind en præmie! Velkommen til musikskolens nye blad Velkommen til musikskolens nye blad. Her kan du læse om alle

Læs mere

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP Kirkerne i Vipperød marts april maj 2012 En levende kirke er altid i bevægelse - og fuld af liv. Det gælder også her i Vipperød. hvor der sidste år var 10.500, der deltog i en af årets mange gudstjenester

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Suzukiundervisning på. Århus Musikskole

Suzukiundervisning på. Århus Musikskole Suzukiundervisning på Århus Musikskole Revideret aug. 2010 Jan Matthiesen Velkommen Vi vil gerne byde jer velkommen til Suzukiundervisning på Århus Musikskole. Der har efterhånden været Suzukiundervisning

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere