Kirkebladet Oue Valsgaard sogne september-december 2016

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirkebladet Oue Valsgaard sogne september-december 2016"

Transkript

1 Kirkebladet Oue Valsgaard sogne september-december 2016 Sensommer, efterår- jul - og nye begyndelser. Og ind i al vores forandring - budskabet om Gud der blev menneske og kom til os julenat.

2 Præsten skriver Efterårssolen skinner endnu ind gennem mine vinduer, men snart rykker efterårsblæsten jo nok ind og river bladene af træerne. Der er sket forandringer i sognene denne sommer, og den 30 september rykker jeg og familien til Valsgaard, til den nyindkøbte præstebolig på Frisdals Alle 21. Boligen skal ikke rumme kontor eller konfirmander, det forbliver i Oue, men kun rumme vores familie. Som mor til 5 børn af hvilke de 4 er flyttet hjemmefra, bliver det nok rolige dage hvor kun den yngste på 16 år er hjemme, samt kat og hund og weekender med lidt mere ryk ind, når ungerne er hjemme. Sådan skifter livet de små dåbsbørn bliver til glade travle børn der starter i børnehave, året går sin gang og det hele er nyt og forunderligt og fuld af muligheder eller nyt og svært. Som Alle Helgen minder os om, hvor vi mindes dem vi mistede. I alt dette, står kirken der med sit budskab. Om en tømrersøn, Jesus af Nazaret, der lærte os at vi er kendt og elsket af hans far i himlen. Og det er vore medmennesker også. Julenat kom et lille barn til verden i en verden fuld af krig, og med 2 forældre som var på vandring. Det var et vovestykke Gud gjorde, da han lagde sin søn i hænderne på mennesker. Det gik heller ikke helt roligt for sig. Men ud af hans liv, kom der noget som Gud muligvis ikke kunne opnå på andre måder. Nemlig et budskab, som rækker over landegrænser og tidsaldre. Ind i menneskers livssituation, så døre bliver åbnet og lyset skinner ind i vores liv fra en vinkel vi ikke selv havde regnet ud. Der er en stor kraft i det budskab som vi møder i kirken det er ord som vi kan bringe med os og arbejde med igennem ugen, og som også undertiden kan rejse os op, når vi synes livet er svært. For det er det altså undertiden. Velkommen i din kirke brug den!

3 Velkommen til børn/ungepræst Jane Jelsbak! Siden sidste kirkeblad, har vi fået ny børn/ungepræst til sognene. Det er Jane Jelsbak, som pr 15/8 blev ansat i sognene Oue-Valsgaard, Astrup- Rostrup, Rold-Vebbestrup samt Arden. Jane har tidligere været sognepræst i Astrup-Rostrup sogne og hun har også erfaring fra Gug kirke, hvor hun har arbejdet som kirke- og kulturmedarbejder, siden hun stoppede i Astrup-Rostrup. Jane Jelsbak blev budt velkommen af alle sine sogne ved friluftsgudstjenesten i Vive 14/8, og der skal lyde et varmt velkommen til hende fra vore sogne også her i kirkebladet. Jeg glæder mig meget over at have fået Jane som kollega, hun skal være 25% af sin arbejdstid i vores sogne. Jane kommer således til at tage sig af minikonfirmanderne som er startet op på Valsgaard skole, onsdag efter skoletid, og hun kommer til at tage mange af familiegudstjenesterne i kirkerne. Hun er dog også almindelig præst, så I vil også kunne se hende på prædikantlisten ved få almindelige gudstjenester. Stort velkommen til dig, Jane!

4 Det sker i sognene: Kirketaxien kan benyttes til arrangementerne, ring dagen før til Oue Valsgaard taxi, tlf Familiegudstjenester Vi har jo glæden af at have 1,25 præst, idet Jane Jelsbak er nyansat børn-ungepræst ved os. Jane vil stå for mange af disse gudstjenester, ikke mindst spaghettigudstjenesterne - som er korte hverdagsgudstjenester på ca. 30 minutter og hvor menighedsrådet arrangerer gratis spisning bagefter. Der forekommer også familiegudstjenester på højmessens plads, feks. BUSK-gudstjeneste. BUSK står for Børn-Unge-Sogn-Kirke og er sidste søndag i oktober i mange af landets kirker og også i Valsgaard, se kirkekalenderen bagpå bladet her. Valsgaard kirke: spaghettigudstjeneste onsdag 28. september kl med efterfølgende spisning i forsamlingshuset Valsgaard kirke: søndag 30. oktober kl Børn/Unge/Sogn/Kirke (BUSK) gudstjeneste. Oue kirke: spaghettigudstjeneste onsdag 23. november kl med efterfølgende spisning i konfirmandhuset Enhver gudstjeneste er jo en familiegudstjeneste, forstået på den måde at alle er velkomne til alle gudstjenester. Familiegudstjenester er dog kortere og mere målrettet de mindre børn end almindelige gudstjenester. Spaghettigudstjeneste betyder at menighedsrådet bagefter byder på aftensmad. Menukortet varierer

5 Sang og fortælling på Rosengårdscentret: Fra efteråret erstattes gudstjenesterne på Rosengården af Sang & Fortælling ved sognepræsten og ved skiftende fortællere. Dog bevares julegudstjenesten 23/12. Datoer i efteråret er hver gang kl : Tirsdag 11. oktober Hanne Munk Tirsdag 15. november Paul Arnbak Gudstjeneste fredag 23. december H. Munk Fælles foredrag for mange sogne i Arden sognegård: Torsdag kl i Arden sognegård: Massoud Fouroozandeh er født i Teheran i Han er tidligere muslim, men er konverteret til kristendommen og er dansk præst. Formiddagskaffe i konfirmandhuset i Oue: Mandag 24. oktober kl ved Paul Arnbak Julestue ved husmoderforeningen: Søndag 4. december kl. 14 i Oue. Dagen starter med gudstjeneste i Oue kirke kl. 14, og fortsætter i konfirmandhuset, arrangeret af husmoderforeningen i Oue. Kirkekoret synger både i kirken og i konfirmandhuset bagefter. Alle Helgens gudstjeneste Søndag 6. november, i Oue kl og i Valsgaard kl En stille gudstjeneste med ro til at mindes dem man mistede.

6 Koncerter: Anderledes koncert: 10. oktober kl er der koncert. Det bliver en anderledes koncert end vi plejer i kirkerne. For der bliver ikke et eneste stykke musik, der handler om kristendom. Til gengæld bliver det masser af lækker popmusik. Der bliver noget fra de voksnes ungdom, men også en hel masse ny musik. Koristerne og organist glæder sig til at prøve det! Julekoncert: 7. december kl i Oue kirke. Det bliver en julekoncert med masser af engelske Christmas Carols. Og selvfølgelig også andre juleklassikere. Kirken giver et lille glas eller en kop efter koncerten. Den store julekoncert:19. december kl i Valsgaard kirke, alle musikerne omkring kirkerne medvirker, både kirkekoret, kammerkoret og kirkesangerne bidrager. Deltagelse er gratis ved alle koncerterne.

7 Jeg har bedt vores organist Anders Olesen, skrive lidt om musik og muligheden for at deltage i et af kirkens 2 kor. Anders skriver: I skrivende stund sidder kirkens organist på kirkemusikskolen i Århus. I rummet ved siden af sidder en organist in spe og spiller klaver. Det lyder som Mozart. Og hvor lyder det bare dejligt. Bortset fra at læreren hele tiden afbryder og retter. Og jeg sidder og bliver lidt gladere hver gang der bliver spillet derinde fra. Kirkekoret er for alle børn og unge i sognet fra 5. klasse og opefter. Koret synger mest rytmisk musik - gospel, pop - men synger også med ved nogle gudstjenester. Kammerkoret er for voksne korsangere, som har lyst til at prøve kræfter med et godt amatørkor. Koret har ca. 20 sangere fordelt på 4 stemmer. Man behøver ikke kunne læse noder for at være med. For musik gør noget ved os. Musik hører til igennem hele livet. Musik hører til i de lykkeligste øjeblikke og i de sorteste huller. På en eller anden måde kan musik forklare det, som vi ikke har ord for. Når vi synger, får ordene i teksten en helt anden mening i kraft af melodien. Jeg vil endda vove den påstand, at melodien siger mere end ordene. Det gælder også salmer og sange. Prøv at synge en salme eller en sang på en ny melodi, og pludseligt opdager man en ny mening med teksten. Forskere siger, at man bliver et gladere menneske af at gå til koncert og festival. Jeg tror også, at man bliver til et bedre menneske af at lytte til musik. I vores små sogne er der ikke så mange festivaler. Men hver søndag prøver kirkens musikere at spille og synge søndagen ind efter bedste evne.

8 Hver søndag i kirken er sin egen lille højtid. Det er ikke uden grund, at personalet tager pænt tøj på. Men vi skal da heller ikke påstå, at alle højtider er lige store. Og til de store højtider er der brug for, at man gør sig lidt ekstra umage. Så selv i små sogne som vore er der rig mulighed for at blive et bedre og gladere menneske - man kan komme i kirke en helt almindelig søndag. Eller man kan være med til en eller flere af koncerterne op mod jul. Og det bedste er, at det hele koster gratis! Kirkekoret øver hver mandag aften (Hvis du går i 5. klasse og opefter, må du gerne være med!) for at kunne gøre højtiderne til noget særligt. Kammerkoret øver på Valsgård skole hver onsdag aften fra og til de er trætte. Kontakt Anders for info på

9 Sensommeren kom til Oue og Valsgaard, med længe ventet sol. Provstigudstjeneste i Vive og indsættelse af provstiets nye B/U præst Jane Jelsbak som også skal være i vores sogne. Og nyindkøbt præstegård på Frisdals Alle 21.

10 SIDEN SIDST OUE SOGN Døbte Julie Trein Toft Corneliussen døbt Victor Chr. Magnus Svanenquist døbt Aya Kjeldsen Brown døbt Døde/begravede Bent Oluf Jensen begr Erik Dalsgaard begr Niels Christian Lund bisat VALSGAARD SOGN Døbte Zander Skinderholm Haugesen døbt Patrick Press Francis døbt Oliver Dahl Slot døbt Josephine Ellen Harild døbt Esther Søtbæk Madsen døbt Silas Pilgaard Thomsen døbt Viede Gitte Rasmussen og Jens Vigh Pedersen viet Anette Jakobsen og Jan Mikkelsen viet Vivi Holt Jensen og Bo Finn Roland Andreassen viet Døde/begravede Elsebeth Brorstrup bisat Svend Hansen bisat Ellen Elisabeth Grønlund begr

11 Adresser: Sognepræst Hanne Munk: Frisdals Alle 21, 9500 Hobro, telefon , læg besked hvis der ikke svares. Normalt fridag mandag. Børn-ungepræst Jane Jelsbak: For attester og oplysninger om feks navneskift kontaktes bedst: Sekretær: Gunvor Langdal Nielsen, Kirke Alle 1, 9510 Arden Tlf , kontortider ma: 14-16, tir: 8-9, ons: 13-16, fre: Menighedsrådsformand: Lenette Schultz Nielsen, Clausensvej 22, Oue tlf Mail: Kirkeværger: Oue: Terkel Frandsen, Tingvej 6, Kielstrup Mark, tlf Valsgaard: Jens Erik Østergaard Mikkelsen, Rostrupvej 33, tlf Gravere: Oue og Valsgaard: Kontakt Lisbet Andersen, arb.tlf , Organist og korleder: Anders Olsen, tlf Kirkesangere Annette Dahl og Anita Christoffersen Kasserer begge sogne Laila Nielsen, Frisdalsvej 13, Valsgaard tlf Regnskabsfører: Erik Lassen Der er er præstekontor i konfirmandhuset i Oue (ring for en aftale), men jeg tager også gerne ud og besøger i sognene. Ring på , læg en besked hvis jeg ikke svarer - så aftaler vi en dato/ Hanne

12 Gudstjenester OUE VALSGAARD 25. september (18.s.e.trin) Ingen 19.30* 28. september ( spagh.) J.Jelsbak 2. oktober (19.s.e.trin) K. Krog Ingen 9. oktober (20. s e trin) 10.00* oktober (21.s e trin) * 23. oktober (22.s.e trin) 10.00* oktober ( BUSK) Ingen 10.00* 5. november (dåbsgudstj.) november (alle Helgen) 10.00* november (25. s e trin) K.Krog Ingen 20. november (s. s i kirkeåret) Ingen 11.15* De 9 læsninger 23. november ( spagh.) J.Jelsbak 27. november (1. s i adv.) * 4. december (2.s I adv.) 14 Gudstj+julestue Ingen 11. december (3.s i adv.) 11.15* 10.00* 18. december (4.s i adv) Ingen 11.15* J. Jelsbak 23. december (tidlig jul) OBS: Rosengårdscentret 24. december (juleaften) december (juledag) 10.00* december (2. juledag) 11.15* J. Jelsbak Ingen 1. januar (nytårsdag) Ingen 16.00* 8. januar (1.s.e.h3k) 10.00* Spejderne medv. 15. januar (2.s.e.h3k) Ingen 10.00* 22. januar (3.s.e.h3k) * *Betyder altergang ved gudstj. Er intet andet anført: sognepræst. Hanne Munk. ( ) betyder fam.gudstj, Spagh betyder fællesspisning bagefter. Kirkebil kan altid bestilles dagen før ved Oue-Valsgaard taxi, tlf

Oue Valsgaards kirkeblad juni - august 2015 Valsgaard kirke

Oue Valsgaards kirkeblad juni - august 2015 Valsgaard kirke Kirkebladet Oue Valsgaards kirkeblad juni - august 2015 Valsgaard kirke Kirken har mange vinkler og perspektiver. Nutidig bøn til nutidig Forårskoncert Herre Vor Gud, himmelske far Vi takker dig for den

Læs mere

Kirkebladet. Oue og Valsgaard sogne januar-april Valsgaard kirke i december-solskin

Kirkebladet. Oue og Valsgaard sogne januar-april Valsgaard kirke i december-solskin Kirkebladet Oue og Valsgaard sogne januar-april 2017 Valsgaard kirke i december-solskin Præsten skriver. s 2 Det sker i sognene s 3 og 4 Sorggruppe og nyt menighedsråd...s 5 Folkekirkens Hus i Ålborg.

Læs mere

Oue Valsgaards kirkeblad dec febr Tålmodige ord

Oue Valsgaards kirkeblad dec febr Tålmodige ord Kirkebladet Oue Valsgaards kirkeblad dec. 2014 febr. 2015 Tålmodige ord Ivrigt løber debatten afsted, den kritiske analyse borer, facebook muliggør flimrende erklæringer. Kirken er et fristed med tålmodige

Læs mere

Kirkebladet. Oue og Valsgård sogne oktober-januar 2018

Kirkebladet. Oue og Valsgård sogne oktober-januar 2018 Kirkebladet Oue og Valsgård sogne oktober-januar 2018 Lyset skinner i mørket og mørket fik ikke bugt med det. Vinter - men masser af liv, ude og inde. Her et billede af bækken i Valsgård sidste år i december.

Læs mere

Oue Valsgaards kirkeblad sept nov I samspil mellem sol, vækst og taknemlighed finder en gudstjeneste ord

Oue Valsgaards kirkeblad sept nov I samspil mellem sol, vækst og taknemlighed finder en gudstjeneste ord Kirkebladet Oue Valsgaards kirkeblad sept nov. 2015 I samspil mellem sol, vækst og taknemlighed finder en gudstjeneste ord Et øjeblik To drenge gik i skoven en tidlig sommermorgen, ind gennem tykninger,

Læs mere

Kirkebladet. Oue Valsgaards kirkeblad dec. 2015 febr. 2016

Kirkebladet. Oue Valsgaards kirkeblad dec. 2015 febr. 2016 Kirkebladet Oue Valsgaards kirkeblad dec. 2015 febr. 2016 Bliver vinteren varm eller hvid? Vejen videre i vores liv er fyldt med mange forskellige udfordringer. Kirken samler det perspektiv i vores tanker.

Læs mere

Oue Valsgaards kirkeblad marts - maj 2016

Oue Valsgaards kirkeblad marts - maj 2016 Kirkebladet Oue Valsgaards kirkeblad marts - maj 2016 Hanne Munk er tiltrådt som sognepræst for Oue og Valsgaard sogne d. 1. juni 2016. Hanne Munk har tidligere være børn- og unge præst i området og er

Læs mere

Kirkebladet. Oue Valsgaard sognes kirkeblad juni august 2014

Kirkebladet. Oue Valsgaard sognes kirkeblad juni august 2014 1 Kirkebladet Oue Valsgaard sognes kirkeblad juni august 2014 1 Det helt store 1 Gad vidst om I kender det samme. Oplevelsen af at være i noget større. Jeg sidder af og til om aftenen på terrassen og følger

Læs mere

Kirkebladet. Oue Valsgaards kirkeblad marts - juni 2015

Kirkebladet. Oue Valsgaards kirkeblad marts - juni 2015 Kirkebladet Oue Valsgaards kirkeblad marts - juni 2015 Nænsomt forår. Her et skovbryn midt i pastoratet. Vendt mod Kielstrup sø ligger bakken med spor af oldtidens køkkenmøddinger, rester af hustomter

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Kirkebladet Oue Valsgaard sogne marts - juni 2013

Kirkebladet Oue Valsgaard sogne marts - juni 2013 Kirkebladet Oue Valsgaard sogne marts - juni 2013 Årets konfirmander sang livlig gospel i Astrup kirke i januar, og børnekoret lavede dejlig adventkoncert i Valsgaard kirke med vores kirkesangere og organist.

Læs mere

Kirkebladet Oue Valsgaard sogne april juni 2014

Kirkebladet Oue Valsgaard sogne april juni 2014 Kirkebladet Oue Valsgaard sogne april juni 2014 Vi er på vej ind i sommerhalvåret. Jeg gik ind under denne blomstrende mirabel og tog billedet til kirkebladet. Himlen bliver mere blå, jo højere op man

Læs mere

Kirkebladet Oue Valsgaard sogne nov. 2013 febr. 2014

Kirkebladet Oue Valsgaard sogne nov. 2013 febr. 2014 Kirkebladet Oue Valsgaard sogne nov. 2013 febr. 2014 I den østlige ende af Oue Valsgaard sogne ligger denne dejlige kyst, fotograferet en novemberdag 2013. Her på forsiden af kirkebladet fortæller det

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række.

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 37. årgang Nr. 15 Oktober - November - December 2015 Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Sådan sagde den fornyligt afdøde Niels Henrik Arendt,

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Kirkebladet. Astrup - Rostrup. Nr. 9 september - december 2013

Kirkebladet. Astrup - Rostrup. Nr. 9 september - december 2013 Kirkebladet Astrup - Rostrup Nr. 9 september - december 2013 Præstens klumme: Min mormor er død for tiden. Da Dario Campeotto optrådte i Astrup Kirke i juni, lærte han os et nyt udtryk. Han fortale om

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

nyt 39. årgang Nr December - Januar - Februar

nyt 39. årgang Nr December - Januar - Februar IRKE nyt 39. årgang Nr. 1 2012 December - Januar - Februar Kærlighed fra det høje Himlen et sted, hvor der er kærlighed nok til alle. Eller i hvert fald har vi en forestilling om, at himlen er det sted,

Læs mere

KIRKEBLAD GUDSTJENESTELISTE. Arden & Storarden. Kirkebil

KIRKEBLAD GUDSTJENESTELISTE. Arden & Storarden. Kirkebil GUDSTJENESTELISTE Gudstjenester med * er med nadver Dato Arden Storarden Præst December 2014 søn. 07 12 14 2.s.i advent Kl. 19.30 De ni læsninger og julehygge med gløgg og æbleskiver i Arden sognegård,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

KIRKEBLAD GUDSTJENESTELISTE. Arden & Storarden. Kirkebil

KIRKEBLAD GUDSTJENESTELISTE. Arden & Storarden. Kirkebil GUDSTJENESTELISTE Gudstjenester med * er med nadver Dato Arden Storarden Præst September 2013 Søn. 01 09 13 14.s.e.trin. Kl. 10.00* søn. 08 09 13 15.s.e.trin. Kl. 10.00* søn. 15 09 13 16. s. e. trin. Kl.

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje december - januar - februar 2010-2011 Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14 (Matthias, Kasandra, Mette Marie, Nikolaj, Mikkel, Line, Christian,

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr. 1 2015-2016 December Januar Februar »Hvad laver I egentlig til hverdag?«det spørgsmål fik vores præst af en dåbsgæst for nylig. Det enkle svar ville være:»følg

Læs mere

KirkeBladet. Skellerup og Ellinge sogne. juli 2015. 35. årgang. Nr. 2

KirkeBladet. Skellerup og Ellinge sogne. juli 2015. 35. årgang. Nr. 2 KirkeBladet Nr. 2 juli 2015 35. årgang Skellerup og Ellinge sogne Der brænder en ild Der brænder en ild, den brænder for dig, den brænder i tusinde flammer. Sådan begynder en gammel børnesang og dans.

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d

ASKOV SOGN k i r k e b l a d ASKOV SOGN k i r k e b l a d SEPTEMBER - NOVEMBER 2013 provstens orlov Kirkeministeriet har bevilget provst Hasse N. Jørgensen, Askov, studieorlov i tre måneder (sept., okt., nov.). Studieorloven har til

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 3 - F e b ru a r 2 0 1 4

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 3 - F e b ru a r 2 0 1 4 ASKOV SOGN kirkeblad December 2013 - Februar 2014 Glædelig Jul Københavns tidligere biskop, Erik Norman Svendsen, udgav for nogle år siden en rigtig fin bog om vores danske salmebog:»syng for livet«. Han

Læs mere

Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja!

Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja! Butterup-Tuse Kirkeblad 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3 Ja! Ja! Det JA, jeg denne gang har sat på kirkebladets forside både som tekst og billede og som overskrift for denne artikel, kunne

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling KIRKEBLADET Fausing Auning Ø. Alling V. Alling Skoledag i Vester Alling Advent, jul og nytår Konfirmandgudstjeneste Indvielse af graver-faciliteter i Øster Alling December 2013 - Februar 2014 5. årgang

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE

Kirkebladet INDHOLD. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE December 2014 - Januar - Februar 2015 36. årgang nr. 198 Jeg glemmer aldrig den klokkeklang, der fyldte julen derhjemme, mens sneen lå over mark og vang, og nordenvinden

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 50. årg. 2013 September Oktober November Velkommen til vores nye organist Med stor glæde kan vi nu byde Lone Vandt velkommen som vores nye organist

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

AS-KLAKRING-JUELSMINDE

AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December 2015, Januar, Februar 2016 AS-KLAKRING-JUELSMINDE Det sker... Ny maleriudstilling i Kirkebakkehuset Frem til midt i januar udstiller Gerda Blåbjerg. Vi kender jo alle Gerda Blåbjergs

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 5 - F e b ru a r 2 0 1 6

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 5 - F e b ru a r 2 0 1 6 ASKOV SOGN kirkeblad December 2015 - Februar 2016 Mod jul Julenat sang Guds engle i vilden sky. Det kunne ikke blive højt nok, når der skulle råbes og synges hele vejen fra himlen til jorden. Nu er kærligheden

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 4 - F e b ru a r 2 0 1 5

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 4 - F e b ru a r 2 0 1 5 ASKOV SOGN kirkeblad December 2014 - Februar 2015 Julens gave Om knap fire uger er det juleaften. Så kan freden sænke sig over land og by. Ro på nu! Det er næsten som om virkeligheden går lidt i stå juleaften.

Læs mere

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 1 Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl. 14.30. Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 2,1-20 Bøn. Lad os bede!

Læs mere

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16 Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK En palet af gudstjenester Alle mennesker er forskellige. Derfor tilbyder Christianskirken en bred

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00

Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00 AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December, Januar, Februar 2015 Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00 meget blandet program med julens sange og salmer, både de kendte,

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Nyt fra menighedsråd/præst

Nyt fra menighedsråd/præst AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December 2012, Januar, Februar 2013 Nyt fra menighedsråd/præst Menighedsrådsvalget 2012 Valget til As-Klakring-Juelsminde blev reelt afklaret ved mødet på Juelsminde

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Allehelgens søndag November-december 2012 Sebastian Dorset Kirkehøjskolen Skt. Nikolausvesper ved mette ladefoged Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene Kirken

Læs mere

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Det mørkner og lysner igen Man taler om, at døgnet har blå timer. Det er timerne, hvor lyset henholdsvis forsvinder og kommer igen, for der er et helt særligt

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

Guirlanden - hvad gør den på juletræet?

Guirlanden - hvad gør den på juletræet? DECEMBER JANUAR FEBRUAR 2011 Guirlanden - hvad gør den på juletræet? Det meste julepynt, har jo en eller anden betydning, har noget det minder os om. De flettede hjerter: hjerternes fest. Stjernen: den,

Læs mere

KIRKEBLAD PRÆSTEN SOM SJÆLESØRGER INDRE MISSION SORGGRUPPE. Arden & Storarden

KIRKEBLAD PRÆSTEN SOM SJÆLESØRGER INDRE MISSION SORGGRUPPE. Arden & Storarden PRAKTISKE GUDSTJENESTELISTE OPLYSNINGER FØDSEL Registreringen af en fødsel sker automatisk, hvis der har været en jordemoder til stede. Er dette ikke tilfældet skal man selv registrere fødslen på www.

Læs mere

Kirke & Sogn. aunslev bovense

Kirke & Sogn. aunslev bovense Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 1 december 2013 - marts 2014 Det kimer nu til julefest Synger vi juleaften i kirken så taget er nær ved at løfte sig. Juleaften skal vi synge de salmer vi kender.

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Efterårets farver er ikke blot løvfald, men også fine blomster som solsikker og sene sommerfugle som denne admiral. Foto: Bent Thøgersen Der findes en meget sød

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

FREDENS KIRKE. SogneNyt. Sognets Aftener i efteråret Koncert med Per Nielsen Ta med til Eunjins debutkoncert. september - december 2015

FREDENS KIRKE. SogneNyt. Sognets Aftener i efteråret Koncert med Per Nielsen Ta med til Eunjins debutkoncert. september - december 2015 FREDENS KIRKE SogneNyt september - december 2015 Sognets Aftener i efteråret Koncert med Per Nielsen Ta med til Eunjins debutkoncert Alle henvendelser vedrørende dåb, bryllup og navneændringer bedes rettet

Læs mere

HAGESTED GISLINGE nr. 122 juni juli august 2013

HAGESTED GISLINGE nr. 122 juni juli august 2013 HAGESTED GISLINGE nr. 122 juni juli august 2013 Siden sidst har der været skærtorsdagsgudstjeneste med spisning i Hagested kirke, hvor konfirmanderne opførte Jesu sidste måltid med sine disciple 2 Sommerjazz

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn November-december 2014 Allehelgenssøndag Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene Kirken Hvidovre Hospital HØJMESSER OG GUDSTJENESTER NOV. - DEC. 2014 Kl. 10.00

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December 2013, Januar, Februar 2014 Nyt fra menighedsrådet Indvielse af Kirkebakkehuset Når dette kirkeblad udkommer, er ombygningen af Kirkebakkehuset (forhåbentlig)

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Kære konfirmander fra onsdagshold 2

Kære konfirmander fra onsdagshold 2 Kære konfirmander fra onsdagshold 2 Jeg vil hermed gerne byde dig velkommen til årets konfirmandforberedelse. Du skal gå på onsdagshold 2. Timerne ligger om onsdagen kl. 8.00-9.30. Første undervisningsgang

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Nyt fra menighedsråd/præst

Nyt fra menighedsråd/præst AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet September, Oktober, November 2012 Nyt fra menighedsråd/præst To datoer at huske: 5. september og 13. november 2012 Den 5. september 2012 kl. 19 i Himmelrummet på Juelsminde

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Sommeren er tiden, hvor vi kan glæde os over naturens farvestrålende sommerfugle - her ses dagpåfugleøje. Foto: Bent Thøgersen Første maj Mig først! Tilbage i

Læs mere

Kære konfirmand fra onsdagshold 1

Kære konfirmand fra onsdagshold 1 Kære konfirmand fra onsdagshold 1 Jeg vil hermed gerne byde dig velkommen til årets konfirmandforberedelse. Du skal gå på onsdagshold 1. Timerne ligger om onsdagen kl. 8.00-9.30. Første undervisningsgang

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Kære konfirmand fra fredagsholdet

Kære konfirmand fra fredagsholdet Kære konfirmand fra fredagsholdet Jeg vil hermed gerne byde dig velkommen til årets konfirmandforberedelse. Du skal gå på fredagsholdet. Timerne er placeret fredag kl. 12.00-13.30. Første undervisningsgang

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere