Købstilbud med salgsvilkår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Købstilbud med salgsvilkår"

Transkript

1 Købstilbud med salgsvilkår for et bygningsløst landbrugsareal på ca m² beliggende v/landerupgaard, Landerupvej 8, Kolding GPS-koordinater: X: ,5 Y: ,6 Dette dokument skal anvendes ved afgivelse af tilbud. Tilbudsgiver opfordres til at søge sagkyndig bistand, herunder advokat. Alle tomme felter i købstilbudsblanketten, herunder 4 (købesum) og 17 (underskrift), skal udfyldes. Således skal tilbudsgiver angive den købesum som tilbydes for det udbudte areal med en fast pris, underskrive tilbuddet og oplyse om underskrifts metode. Tilbuddet må ikke indeholde betingelser fra tilbudsgivers side. Tilbud vedlagt ovennævnte dokumenter skal sendes: Enten med alm. post til Kolding Kommune, By- og Udviklingsforvaltningen, Køb og Salg, Nytorv 11, 6000 Kolding. Mærket Tilbud på landbrugsareal. Eller indscannet pr. til kobogsalg@kolding.dk med emnet Tilbud på landbrugsareal. Tilbud skal være Kolding Kommune i hænde senest den kl Tilbud, der måtte komme for sent, mangle udfyldelse af ovennævnte er, mangle ovennævnte dokumenter og/eller på anden måde ikke leve op til vilkårene for udbuddet, f.eks. betingede tilbud eller tilbud der er afhængige af størrelsen af øvrige tilbud (elastiktilbud), afvises uden videre. Sælger forbeholder sig at vælge frit mellem eller forkaste alle indkomne tilbud. Tilbud behandles i fortrolighed og vil blive åbnet uden overværelse af tilbudsgiverne umiddelbart efter fristens udløb. Eventuelle tilbudsgivere vil ikke blive orienteret om andre tilbud.

2 Side Parterne Sælger: Navn Kolding Kommune Adresse Akseltorv 1 Postnr. og by 6000 Kolding CVR.nr (i det følgende benævnt sælger) Køber: (i det følgende benævnt køber) 2 - Ejendommen Arealet udgør ca m², og er markeret med blåt på kortbilaget. Den udbudte ejendom er: Matr. nr. / ejerlav Areal i m² Heraf vej kvm Noteringer 10v Sdr. Vilstrup By, Sdr. Vilstrup ca Landbrugsejendom Den udbudte ejendom er noteret som landbrugsejendom i tingbogen. Der er tale om en bygningsløs landbrugsejendom. Diget beliggende vest for ejendommen er beskyttet i henhold til museumsloven. Rettigheder Ejendommen overdrages med de samme rettigheder og forpligtelser, hvormed den har tilhørt sælger. Køber er indforstået med at respektere de på ejendommen tinglyste servitutter og byrder, jf. vedlagte tingbogsudskrift af den , og de byrder mv., som det måtte være nødvendigt at pålægge det udbudte (ejendommen) i forbindelse med den matrikulære sag. 3 Overtagelse

3 Side 3 Ejendommen og dens tilbehør overtages af køber 14 dage efter Kolding Kommunes accept af tilbuddet, dog tidligst den , og henligger fra denne dato med al dens tilbehør for købers regning og risiko i enhver henseende. I tilfælde af ildebrand (og andre skader, for hvilke der er tegnet forsikring) er risikoen dog overgået til køber allerede fra tidspunktet for nærværende aftales indgåelse med købers ret til at modtage forsikringssummerne til anordningsmæssig anvendelse mod forinden at opfylde vilkårene i nærværende aftale. Sælger vedligeholder ejendommen forsvarligt indtil overtagelsesdagen og ejendommen afleveres på overtagelsesdagen kl Købesum og berigtigelse (Kontant handel) For ejendommen bydes der følgende kontante købesum fordelt som nedenfor anført: Budsum for jorden kr. Skriver kroner Såfremt salget er momspligtigt tillægges købesummen moms. Købesummen betales pr. overtagelsesdagen. Køber overtager ingen gældsposter uden for købesummen. 5 Refusion Med overtagelsesdagen som skæringsdag udfærdiges sædvanlig refusionsopgørelse over ejendommens indtægter og udgifter. Køber er ansvarlig for rettidig betaling af alle forbrugsafgifter, terminsydelser og ejendomsskatter, der forfalder efter overtagelsesdagen, uanset om opkrævningerne måtte lyde på sælgers navn, og om disse måtte være modtaget af køber. 6 Ejendommens stand / sælgers ansvar Arealet er en del af en landbrugsejendom, der er undergivet landbrugspligt, hvorfor handlen ikke er omfattet af lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom 1, stk. 2.

4 Side 4 Køber har ikke mulighed for at tegne ejerskifteforsikring og handlen er ikke omfattet af fortrydelsesret. I øvrigt bemærkes, at arealet har været udlejet igennem en længere årrække, hvorfor kommunen ikke er bekendt med det udbudte areal, herunder jordens bonitet, gødningsstand eller om der er udbytteforringende forekomster eller hvorledes den hidtidige lejer har anvendt jorden. Kommunen fraskriver sig ethvert ansvar for så vidt angår det udbudte areal, herunder jordens bonitet, gødningsstand eller om der er udbytteforringende forekomster. 7 Sælgers oplysninger Sælger erklærer at der sælger bekendt ikke er rejst eller verserer sager eller består uopfyldte krav fra det offentlige eller private vedr. ejendommen, at al forfalden gæld vedrørende anlægsarbejder og tilslutninger til vej, fortov, fælles anlæg, fællesantenne, el, gas, varme, vand, kloak, rensnings- og ledningsanlæg vil være betalt i forbindelse med handlens afslutning, og at der sælger bekendt ikke er truffet beslutning om at udføre arbejde eller afsagt kendelser af offentlige myndigheder, for hvilke udgifterne senere vil blive pålagt ejendommen, at sælger ikke har begæret ejendommen omvurderet eller indgivet klage over den fastsatte vurdering at der sælger bekendt ikke påhviler ejendommen utinglyste rettigheder eller byrder, at ejendommen i sælgers ejertid ikke har været oversvømmet at der ikke er truffet aftaler om opbevaring af afgasset affald for biogas, og opbevaring eller overførsel af husdyrgødning, slam, andre organiske affaldsprodukter og/eller aske, at der ikke i sælgers ejertid er udkørt slam, andre organiske affaldsprodukter og aske på ejendommens arealer, ligesom dette heller ikke sælger bekendt har været tilfældet før sælgers ejertid at der sælger bekendt ikke er 3-områder, jf. naturbeskyttelsesloven Med henvisning til, at det udbudte har været udlejet i en årrække, er sælger ikke bekendt med tilstanden af eventuelle dræn. I det omfang sådanne findes på ejendommen, overtages de som de er og forefindes uden noget ansvar for sælger. 8 Støtteordninger og tilskud Der er ikke på overdragelsestidspunktet søgt støtteordninger på arealet, og arealet er ikke i dets nuværende anvendelse tilskudsberettiget.

5 Side 5 Der er ikke på overdragelsestidspunktet betalingsrettigheder. 9 Afgiftsgrundlag Af hensyn til afgiftsmyndigheden erklærer sælger og køber, at værdien af den udbudte ejendom efter parternes bedste skøn udgør den samlede tilbudssum, jf Landbrugsloven Køber er bekendt med, at det udbudte er en bygningsløs landbrugsejendom, og erklærer ved sin underskrift, at kunne opfylde landbrugslovens erhvervelsesbestemmelser. Det påhviler køber at opnå eller besidde de fornødne tilladelser til at erhverve og benytte det udbudte areal. Det er købers ansvar og risiko at opfylde landbrugslovens bestemmelser for erhvervelse eller opnå dispensation. Landbrugspligten kan ophæves, hvis køber opfylder betingelserne herfor i landbrugsloven. 11 Omkostninger Sælger afholder udgifter til udarbejdelse af digitalt skøde, refusionsopgørelse og berigtigelsen. Køber og sælger deler alle omkostninger forbundet med udstykning ligeligt, dvs. med ½ til hver. Køber og sælger deler omkostningerne til tinglysnings-/registreringsafgift af det digitale skøde ligeligt, dvs. med ½ til hver. Køber afholder alle omkostninger til egne rådgivere, herunder honorar til egen ejendomsrådgiver/advokat. Et salg sker uden præjudice for så vidt angår Kolding Kommunes myndighedsgodkendelse. 12 Betingelser Handlen er fra sælgers side betinget af købesummens betaling.

6 Side 6 13 Fuldmagt og tinglysning Handlen berigtiges af sælgers rådgiver, der endvidere af køber og sælger bemyndiges til at foretage endelig tinglysning af nærværende overdragelsesaftale, når betingelserne herfor er til stede. Sælger og køber forpligtiger sig til at medvirke til handlens berigtigelse og søge den fremmet mest muligt. 14 Køber og sælgers pengeinstitut Købers pengeinstitut er Sælgers pengeinstitut er 15 Køber erklærer - at have gennemgået det fulde udbudsmateriale, herunder dette dokument og vedlagte bilag forud for afvigelsen af sit tilbud, - at være bekendt med det udbudte areals afgrænsning og udstrækning, og - at købstilbuddet værdimæssigt er fastsat ud fra sælgers oplysninger, ansvarsbegrænsninger og den hermed forbundne risiko for defekter ved det overdragne, så som eventuelle væsentlige arealmangler m.v. 16 Bilag Køber har forud for underskrift af nærværende overdragelsesaftale fået udleveret følgende dokumenter: 1. Beskrivelse og udbudsvilkår, matr.nr. 10v 2. Tingbogsattest for hovedejendommen, dateret Landinspektør, Servituterklæring, dateret Landinspektør, Måleblad, dateret Landinspektør, Ejdkort, dateret Ejendomsdatarapport, dateret Bilag til ejendomsdatarapport, dateret

7 Side 7 17 Underskrifter, den, den Sælger: Køber: Til brug for digital tingslysning af skøde og udstedelse af faktura på depositum og købesum skal købers CPR-nummer bruges. For at undgå at CPRnummeroplysninger sendes over internettet i forbindelse med tilbudsgiveres fremsendelse af indscannet købstilbud, udbeder kommunen sig ikke oplysninger om CPR-nummer på selve købstilbudsblanketten. Oplysninger om CPR-nummer kan enten gives ved, at kommunen kontakter tilbudsgiver telefonisk for at få oplysningen, eller ved at kommunen finder oplysningen ved opslag i CPR-registret (Det Centrale Personregister). Når CPR-nummeroplysninger senere videregives til kommunens advokat til brug for digital tinglysning af skøde, krypteres oplysningerne i overensstemmelse med persondataloven. Er køber indforstået med, at kommunen foretager opslag i CPR-registret ja nej Køber ønsker at tiltræde det digitale skøde således: o Ved egen NemId o Ved fuldmagt til egen advokat o Ved fuldmagt til Kolding Kommunes advokat.

Købstilbud med salgsvilkår

Købstilbud med salgsvilkår 16-11-2016 Købstilbud med salgsvilkår for ca. 19740 m² fredskov beliggende i Sønder Vilstrup Skov v/landerupgaard, Landerupvej 8, Kolding GPS-koordinater: X: 533.954,7 Y: 6.159.211,1 Dette dokument skal

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Klintevej, 6000 Kolding Matr.nr. 120m Kolding Markjorder 3. afd.

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Klintevej, 6000 Kolding Matr.nr. 120m Kolding Markjorder 3. afd. KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Klintevej, 6000 Kolding Matr.nr. 120m Kolding Markjorder 3. afd. Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail CVR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ejendommen Toldbodgade 3-5 i Kolding, matr.nr.

Læs mere

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Bilag 1 Handelsvilkår KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Undertegnede navn adresse postnr. + by (i det følgende benævnt sælger) overdrager herved til medundertegnede Kolding Kommune CVR-nr. 29189897 Nytorv

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Hoppesvej 112, Vonsild, 6000 Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Hoppesvej 112, Vonsild, 6000 Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Hoppesvej 112, Vonsild, 6000 Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende ejendom betegnet således:

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Møllegade 26, 6640 Lunderskov

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Møllegade 26, 6640 Lunderskov KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Møllegade 26, 6640 Lunderskov Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende grund betegnet

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Kløvervej 87, 6100 Haderslev Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Boligareal Erhvervsareal Bebygget

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår

Købstilbud med salgsvilkår Købstilbud med salgsvilkår for et bygningsløst landbrugsareal på ca. 26,4 ha beliggende syd for Landerupvej 8, 6000 Kolding Dette dokument skal anvendes ved afgivelse af tilbud. Tilbudsgiver opfordres

Læs mere

KØBSAFTALE. mellem. Køge Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr Vasebækvej Køge. (Nuværende ejerforhold udgør 81,48 %

KØBSAFTALE. mellem. Køge Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr Vasebækvej Køge. (Nuværende ejerforhold udgør 81,48 % KØBSAFTALE mellem Køge Forsyningsinvest ApS Cvr. nr. 37243647 Vasebækvej 40 4600 Køge (Nuværende ejerforhold udgør 81,48 % efter salg udgør ejerforhold 57,7 %) (herefter benævnt Sælger ) og Stevns Forsyningsinvest

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Sønderløgumlandevej 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr. 1440b Tønder. Kommune Tønder

Læs mere

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding Matr. nr. 10eh, Harte By, Harte Undertegnede Navn Adresse: By og postnr.: Tlf. nr. E.mail CVR nr: tilbyder herved at købe ejendommen

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00697 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende nord for Gulddysse Skov Matr. nr. 9k Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev 733 Hejsager, Halk Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal Samlet ejendomsværdi: 2010 Samlet grundværdi: 774

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail CVR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ejendommen Slotssøvejen 8-16 i Kolding,

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00708 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende øst for Gulddysse Skov Del af matr. nr. 9l Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup

Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup Købesummen ønskes ikke offentliggjort 1. Parterne Undertegnede afgiver hermed følgende købstilbud på jordtilliggendet fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup.

Læs mere

Beskrivelse og Udbudsvilkår. For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej.

Beskrivelse og Udbudsvilkår. For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej. Beskrivelse og Udbudsvilkår For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej. Arealet udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende ved Ejlstrupvej i Ringsted Kommune 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr.

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Piledamsvej 7, 6000 Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Piledamsvej 7, 6000 Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Piledamsvej 7, 6000 Kolding Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe Købmand I.C. Sørensen Fribolig tilhørende ejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Borupvej 115, 8543 Hornslet, matr. nr.9h Årslev By, Årslev 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende ejendom betegnet således:

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr.nr.: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev 3534 Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal 843 m 2 95 m 2 Ejendomsværdi: 2010 Grundværdi: Kr. 960.000

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Skamlingvejen 113, Sdr. Bjert

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Skamlingvejen 113, Sdr. Bjert KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Skamlingvejen 113, Sdr. Bjert Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf. nr.: E.mail CVR/CPR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ejendommen Skamlingvejen 113, 6091

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Binderup Strandvej 66, 6091 Bjert

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Binderup Strandvej 66, 6091 Bjert KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Binderup Strandvej 66, 6091 Bjert Undertegnede Navn: (CVR nr.: ) Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende ejendom betegnet

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Matr.nr. 5b Drastrup By, Frejlev og matr. nr. 2ak Sofiendal By, Skalborg 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Borupvej 115, 8543 Hornslet, matr. nr. 12h Søby By, Søby 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

KØBSAFTALE. Sælger og betinget overdrager herved til medundertegnede køber(e):

KØBSAFTALE. Sælger og betinget overdrager herved til medundertegnede køber(e): KØBSAFTALE Undertegnede Vejle Kommune Skolegade 1 7100 Vejle Sælger og betinget overdrager herved til medundertegnede køber(e): Navn: CPR / CVR nr.: Gade + husnr.: Postnr. + by: E-mail: den sælger ifølge

Læs mere

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.:

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: KØBSAFTALE Undertegnede Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Afgiver herved købstilbud over for Kerteminde Kommune CVR-nr. 29 18 97 06 Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde om køb af ejendommen

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Vejlevej, 447, 6000 Kolding

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Vejlevej, 447, 6000 Kolding KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Vejlevej, 447, 6000 Kolding Delnr. 1 af matr. nr. 15a, Lilballe By, Eltang Undertegnede Navn Adresse: By og postnr.: Tlf. nr. E.mail CVR nr: tilbyder herved at

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Areal ved Alsønderup Matrikel nr. 5l Alsønderup By, Alsønderup beliggende i Hillerød Kommune 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: 5l, Alsønderup

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00533 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sommerhusgrund beliggende Bjerghuse 147, Fjand, 6990 Ulfborg 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Ny Østerbyvej 1A, 6580 Vamdrup

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Ny Østerbyvej 1A, 6580 Vamdrup KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Ny Østerbyvej 1A, 6580 Vamdrup Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail og Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Langkjærgård Fritidslandbrug beliggende i et nyt skovrejsningsområde Landbrugsejendom 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup K Ø B S A F T A L E Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 17c Terndrup By, Lyngby af areal ifølge tingbogen

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Undertegnede Navn: Adresse:_ By og postnr.: Telefon nr.: E.mail CVR nr: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nørregade 12, 6070 Christiansfeld

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nørregade 12, 6070 Christiansfeld KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nørregade 12, 6070 Christiansfeld Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende ejendom

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsareal ved Lykkesholm/Nejede Matrikel nr. 8g Nejede By, Alsønderup beliggende ved Lykkesholm, Hillerød Kommune 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Haraldshus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Græsningsareal m.v. Matrikel nr. 56b, V. Birk, Skjern Jorder beliggende ved Ringvejen syd for Skjern, Ringkøbing-Skjern Kommune 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

Købsaftale ubebygget grund

Købsaftale ubebygget grund Købsaftale ubebygget grund Vedrørende ejendommen beliggende Skibelundvej 1, 6500 Vojens. Dok. 13/101748-2 1/8 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia (herefter benævnt

Læs mere

TIL SALG. 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro. sælges ved budgivning

TIL SALG. 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro. sælges ved budgivning J.nr. 10-8602 TIL SALG 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro sælges ved budgivning Jorden sælges fra ejendommen beliggende Østbyvej 2, 8961 Allingåbro, og udbydes til salg på de i materialet nævnte

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Esbjergvej 111, 6000 Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Esbjergvej 111, 6000 Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Esbjergvej 111, 6000 Kolding Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende ejendom betegnet

Læs mere

TILBUDSBLANKET. tilbyder herved at købe ovennævnte ejendom, jfr. Varde Kommunes udbud i h.t. annonce, for

TILBUDSBLANKET. tilbyder herved at købe ovennævnte ejendom, jfr. Varde Kommunes udbud i h.t. annonce, for TILBUDSBLANKET Udbudsvilkår for matr.nr. 16f, Burgård, Billum og 1n, Billum By, Billum af samlet areal 4.050 m 2. Billum Børnehave, Kildegårdvej 16, 6852 Billum Undertegnede: Navn(e): Adresse: Tlf. privat/arbejde/mobil

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet

Miljø- og Fødevareministeriet Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Johanneshvile Landbrugsejendom 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: tilbyder

Læs mere

UDBUDSVILKÅR. for. Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne af samlet areal m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde

UDBUDSVILKÅR. for. Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne af samlet areal m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde UDBUDSVILKÅR for Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne, af samlet areal 1.501 m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde Beliggenhed og zoneforhold Ejendommene er beliggende Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde. Matr.nr.

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Natur- og landejendom ved Sneum Å Nedlagt dambrug beliggende Møllevej 42, 6818 Årre 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr. 3h og 3l Ålunde Gde.,

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00113 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Blommegaarden Landejendom beliggende Boltingevej 14, Ringe 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro

28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro J.nr. 99-8095 TIL SALG 28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro - sælges ved budgivning Jorden sælges fra ejendommen beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro, og udbydes til salg

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Holstrupgård 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Åkærgård 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Beboelsesejendom Sydvestvej 4, 9400 Nørresundby

Beboelsesejendom Sydvestvej 4, 9400 Nørresundby Juridisk Afdeling J.nr.: 2014-18755 JSS/tik Udbyder og sælger Aalborg Kommune Boulevarden 13 Postboks 13 9100 Aalborg CVR: 29189420 (i det følgende benævnt Sælger ), Ejendommen Ejendomsnr. 299890. Udbyder

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Trørødhus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden landbrugspligt Landbrugsjord beliggende Maltvedgårdsvej 2B, 4100 Ringsted. 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: matr.nr.

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 4r Orup by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 4r Orup by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

TIL SALG. Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation.

TIL SALG. Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation. TIL SALG J. nr. 15 7042 TBJ Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft. Jorden udbydes

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2015-000499-20 Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge Matr. nr. 13-a og 13-gg, Herfølge By, Herfølge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge 1. Parterne Køber: 2. Ejendommen Parcellerne: Matr. nr.

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00655 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sulbækhus Landejendom beliggende Strandhusevej 5, 9900 Frederikshavn 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sofienlyst 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 2d Terslev by og sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 2d Terslev by og sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Faxe Kommune Frederiksgade Haslev (i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) VILKÅR:

K Ø B S A F T A L E. Faxe Kommune Frederiksgade Haslev (i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) VILKÅR: K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til (i det følgende benævnt køber) Matr. nr. 5gc Troelstrup by, Haslev. Ejendommen

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00661 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Hellebæk Ledhus Tidligere skovløberbolig beliggende Bøssemagergade 72, 3150 Hellebæk 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Tilbud Felsted Kog. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Felsted Kog. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: 08. okt. 2018 Tilbud Felsted Kog Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E-mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 117f og 15o Den nordlige Del,

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00695 Dato: 19-02-2015 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Dybkjærgård Landejendom beliggende ved Reerslev 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

TIL SALG. 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret. sælges ved budgivning

TIL SALG. 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret. sælges ved budgivning J.nr. 99-8848 TIL SALG 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret sælges ved budgivning Jorden på 26,3 ha inkl. vej ifølge tingbogen sælges fra ejendommen beliggende Dejret Bygade 9, 8420 Knebel, og udbydes til

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-4899-33 KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE KILDEBJERGS AGRE, BJÆVERSKOV 2. DEL AF ETAPE 1 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel

Læs mere

TIL SALG. Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke.

TIL SALG. Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke. 1 TIL SALG Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke. Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår. Det bemærkes, at

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov.

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov. K Ø B S A F T A L E Vedr. Jernbanegade 13-9610 Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe del af matr.nr. 1nq Nøragergård hovedgård, Durup, beliggende

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: tilbyder

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

Tilbud Skals Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Skals Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: 19. dec. 2017 Tilbud Skals Å Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E-mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 4o og 5l Kølsen By, Vorde på i

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Udbudsmateriale Nørvang 14, Parcel G 7950 Erslev

Udbudsmateriale Nørvang 14, Parcel G 7950 Erslev Udbudsmateriale Nørvang 14, Parcel G 7950 Erslev 19. februar 2019 1 Indholdsfortegnelse: Udbudsmaterialet omfatter følgende dokumenter... side 02 Yderligere oplysninger om udbuddet og byggegrunden... side

Læs mere

Tilbud Høsletbækken. 3. dec Undertegnede CVR/CPR. Navn. Adresse. Adresse. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Høsletbækken. 3. dec Undertegnede CVR/CPR. Navn. Adresse. Adresse. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: 3. dec 2018 Tilbud Høsletbækken Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 8e Ørsbjerg By, Kerte på i

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 03-04-2017 J.nr. 17/7050 Gældende for Vendehøj 20, Hornslet 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl Udbudsmateriale Salg af Kærager 1 i Spjald Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl. 12.00. Hermed udbydes følgende areal til salg: Kærager 1 i Spjald 1. Oplysninger

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk Kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den 5.

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Sælger Boltingevej 14, Ringe 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges.

Læs mere

Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom

Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom Købsaftale Bygningsløs landbrugsejendom Vedrørende landbrugsejendommen beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Dok. 13/101737-2 1/10 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Engbo Hejls Landevej 57, 6094 Hejls Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende ejendom

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 19-04-2018 Sagsid 07/36451 Gældende for Ladegårdsparken 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24.

Læs mere