Produktkatalog Udendørs Musik Instrumenter Musik i det fri

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produktkatalog 2015. Udendørs Musik Instrumenter Musik i det fri"

Transkript

1 Produktkatalog 2015 Udendørs Musik Instrumenter Musik i det fri

2 Indholds fortegnelse Side 3 Om os Side 4-8 Udendørs Xylofoner Side 5 Cadenza Side 6-7 Duo Side 8 Sansa-Rimba Side 9-13 Udendørs Marimbas Side 10 Grand Marimba Side 11 Akadinda Side 12 Marimba Side 13 Wall Marimba Side Udendørs Chimes, Bells & Aerophones Side 15 Tubular Bells Side 16 Emperor Chimes Side 17 Bell Lyre Side 18 Harmony Side 19 Tembos Side Freechimes Side 22 Mirror Chimes Side Outdoor Drums Side 24 Rainbow Sambas Side 25 Congas Side 26 Babel Drums Side 27 Cajón Side 28 Babel Drums Håndholdte Side 29 Produkt information Side 30 Prisliste Rullestols bruger Kan monteres med jordspyd (standard pris) Kan monteres på væg (standardpris) Stander til montering på overfladen (tillægspris) Leveres med et par Neopren-foerede køller Spilles med hænderne Leveres med et par køller

3 Percussion Play udendørs musik instrumenter er håndlavede i England og gennemgår en yderst personlig opmærksom produktions proces. De produceres i stærke materialer, som giver lang holdbarhed og gør Percussion Play s instrumenterne ideelle til alle udendørs områder. Vore udendørs musikinstrumenter er til brug for alle aldersklasser og fremmer glæden ved at spille musik. Om du søger en spændende ny tilføjelse til en skolegård, sansehave, den lokale park, en storbypark eller et andet offentligt område, har Percussion Play en løsning til let at bringe musik til dit åbne område. Musikinstrumenterne er stemt efter den pentatoniske skala (det vil sige hele toner) så alle helt uden forudsætninger kan spille på dem. Det er lige meget hvor du rammer på instrumentet, så lyder det godt. De støjer ikke og er med til at skabe en beroligende og behagelig atmosfære. Instrumenterne skaber spontane koncerter og man bliver simpelthen glad når man spiller på de udendørs musikinstrumenter. Uanset hvad skiltene måtte sige, er legepladser og andre udendørs områder ikke kun for børn. Vi tror på, at alle har potentialet til at skabe musik, hvis muligheden er der. Vi mener at alle burde have lejlighed til at få førstehånds erfaring med at spille et musikinstrument og indse, hvor opmuntrende det er at spille musik.

4 Udendørs Xylofoner Cadenza s: Maya Alumba Woden Sansa-Rimba s: Mysteria Bellatta Saxata Duo s: Gemina Kasinda Jumeau Besso Cupla Kembar

5 Cadenza en improviseret solo C Major Pentatonisk C4-C6 Cadenzaer er små, stilfulde udendørs musikinstrumenter for én musiker, som straks bringer smilet frem hos både den der spiller og dem der lytter. Candenzaen har en dejlig, buet form og er perfekt til at udforske muligheder inden for melodi, harmoni og rytme.

6 Duo Musik for alle C Major Pentatonisk C4-C6 Det buede design er ikke kun beregnet til at se elegant ud. Det buede gør det lettere for personer med begrænset bevægelsesfrihed eller som sidder i kørestol at nå tangenterne. Musikerne er let forskudt fra hinanden hvad der er gavnligt for ansigt til ansigt samspil for musikkere som kan finde direkte øjenkontakt lidt vanskeligt. Instrumenterne er stemt i pentatonisk skala. Venner, søskende, klassekammerater, ja selv helt fremmede kan eksperimentere sammen med rytmer og lave dejlig musik. Duo, et smukt instrument der giver flere mulighed for at spille sammen, og hvor også uøvede kan spille med et harmonisk resultat grundet den pentatoniske stemning af instrumentet.

7

8 Sansa Rimba C Major Pentatonisk C4-C6 Sansa lokalt ord for den afrikanske mbira eller fingerpiano. Rimba for Marimba; Xylofon eller håndpiano af afrikansk oprindelse. Sansa Rimbaen er et klart, stimulerende og farverig musikinstrument og ville være en stor fornyelse i alle typer ude områder. Sansa-Rimbaen er let at spille på og en perfekt introduktion til musikalsk udfordring og improvisation.

9 Udendørs Marimbas Grand Marimba Marimba Akadinda Wall Marimba

10 Grand Marimba C Major Pentatonisk C3-C5 Grand Marimba er et yderst solidt udendørs-musikinstrument, som frembringer en stærk, dyb, vedvarende lyd perfekt til en skolegård, legeplads, til brug i musikterapi og på kreative ude områder. For at gøre instrumentet anvendeligt for alle, er højden, vinklen og pladsen under instrumentet sådan, også at en kørestols-bruger komfortabelt kan benytte instrumentet.

11 Akadinda C Major Pentatonisk A2-D5 Akadinda er inspireret af en traditionel xylofon, der stammer fra Afrika. Akadindaen er perfekt til udendørs musik. Da den er stor nok til at kunne spilles af 4 personer ad gangen, er dette udendørs musikinstrument yderst inspirerende at spille på. De store tangenter af hårdttræ (Ipé) giver en naturlig dæmpet og fyldig lyd.

12 Marimba C Major Diatonisk C3-C5 Marimba er rimba i flertal og betyder Xylofon eller håndpiano af afrikansk oprindelse. Dette er en stor udendørs Marimba, som kan spilles af op til 4 personer ad gangen. Marimbaen giver en naturlig, karakteristisk dæmpet lyd og er perfekt til improvisation og musikalske forsøg udenfor i den friske luft. Marimba fåes også med Ipé træ tangenter.

13 Wall Marimba C Major Diatonisk C4-C6 Denne marimba er monteret på murværk og har polerede tangenter af glasfiber (GRP). Marimbaen giver en naturlig, karakteristisk dæmpet lyd og er perfekt til improvisation og musikalske forsøg udenfor i den friske luft.

14 Udendørs Chimes, Bells & Aerophones Tubular Bells Harmony Tembos Emperor Chimes Freechimes Bell Lyre Mirror Chimes

15 Tubular Bells C Major Pentatonisk A3-C5 Disse store, kraftige tonerør er uovertrufne i udendørs klokkespil. Tonerne er uovertrufne i deres klang og frembringer en dyb dæmpet tone, som du både kan høre og føle. De 7 stk 100mm aluminiumtonerør måler fra 1,6m til 2,2m i højden og kan installeres direkte i jorden i mange opstillinger. Lyden ændrer sig i takt med at tonerørene bliver længere. De længste tonerør producerer en lyd så dyb, at du faktisk kan mærke det, en ægte multi- sensorisk oplevelse! Disse enkle og dog opsigtsvækkende klokkespil er en arkitektonisk attraktion samt en stor lydoplevelse.

16 Emperor Chimes 6 stk Chimes C Major Pentatonisk C3-C4 3 stk Chimes C Major Chord C3,E3,G3 Emperor Chimes er kæmper i både lyd og størrelse. Et slag på røret, stort set hvor som helst, resulterer i en dyb, rungende, kraftfuld tone, som du ikke kun hører, men også føler i hele kroppen. Jo hårdere du slår, jo mere vil det vibrere, hvilket skaber en højere lyd med en sådan klang, at du faktisk mærker vibrationerne gennem hele din krop. Det er en utrolig oplevelse, og man føler sig bogstaveligt talt badet i lyd! De hårde robuste instrumenter er ideelle til udfordrende miljøer, som for eksempel i offentlige parker.

17 Bell Lyre Bell Tree et slagtøjsinstrument, bestående af lodret monterede, buede metalskåle fastgjort til en lodret stav i rækkefølge efter tonehøjde. Vores Bell Lyre er et udendørs instrument lavet af 8 graduerede rustfri klokker opsat i et smukt moderne stativ af form som en lyre. Hver klokke har sin egen lyd, med dejlige blide toner fra de øverste klokker, til de dybe toner fra de klangfulde gonggong lignende lyde i de nederste klokker.

18 Harmony C Major Pentatonisk C5-C7 Dette unikke musikinstrument er inspireret at T-Rung, et traditionelt vietnamesisk percussion instrument, oprindeligt lavet af bambus. Dristigt elegant, med en uimodståelig flot lyd og betagende klang, er Harmony perfekt til musisk udforskning. Harmony er en smuk udendørs skulptur som er lavet i robuste materialer med lang levetid og minimal vedligeholdelse i tankerne. Percussion Play Play Danmark, ,

19 Tembos Spændende og vanedannende. C Major Pentatonisk C3-C4 Vores interaktive Tembos, giver dig mulighed for at foretage overraskende funky musik, blot ved at slå på dem med de integrerede neoprenforede køller. De udsender hver især toner med varierende volumen og lyd, afhængigt af hvor hårdt du rammer dem - deres akustiske effekt er forbløffende. Hvorfor Tembos? Jo, fordi formen af instrumenterne mindede os om elefanternes snabel og blev dermed den inspiration til navnet Tembo, som betyder "elefant" på Swahili.. Tembos er en Aerophone. Et musikinstrument hvor lyden skabes af luft, på samme måde som orgler, harmonikaer, fløjter, horn og menneskestemmer.

20 Freechimes En række udendørs Freechimes klokkespil, der er stemte i hånden og har en smuk klang med en uovertruffen kvalitet af toner. De smukke instrumenter giver rene og klare toner, hvilket gør dem perfekte som udendørs musikalske legeredskaber. De forbedrer ethvert miljø, både visuelt og akustisk. De magiske lyde fra disse udendørs Freehimes klokkespil er perfekte til enhver udendørs omgivelser, eller som en smuk og musikalsk tilføjelse til legepladsen. Det elegante design af holdbare aluminiums-legerede tonerør, giver sig udtryk i unik lydkvalitet og visuel appel. Egnet til alle aldre, da de nemt kan monteres i en passende højde for musikerne.

21 Wall fixed notes only Ground fixed Wall fixed With backboards

22 Mirror Chimes C Major Pentatonisk C4-C6 Mirror Chimes klokkespillet består af polerede, eloxerede tonerør af aluminium som giver en unik lyd, samtidig med at de smukt genspejler omgivelserne.

23 Udendørs Trommer Rainbow Sambas Babel Drum Large Small Congas Small Medium Large Cajón Trio

24 Rainbow Sambas Dette iøjefaldende sæt af 5 udendørs trommer er et højest populært udendørs musikinstrument. Sambaerne er levende, lette og morsomme at spille på for alle alderstrin og frembringer altid musikalsk energi!! Disse trommer er egnede til musikundervisning, udendørs forestillinger, tromme- og musikterapi og er et fremragende udendørs legeredskab. At spille Samba er en udbytterig oplevelse og kan vække kærlighed til musik og rytme.

25 Congas Congaen eller rettere tumbadoraen er en høj, slank, enkelthovedet afrikansk tromme. Vi har taget den traditionelle Congo-tromme og tilføjet vores egen drejning for at bringe tromning og musik udendørs. Congaerne er 2 enkelt hovede trommer udført i vejrbestandigt stærk PVC monteret på en rustfri stander, der sættes ned i eller på jorden. Disse Congas trommer lyder virkelig ligeså godt som de ser ud og er særdeles lette at spille på. Lyden er vidunderlig, med stor energi og trommerne har en umiskendelig visuel tiltrækning.

26 Babel Drum Small C Major Pentatonisk C4-C5 Large G major Pentatonisk G3-B4 Vores Babel Drums af rustfrit stål er blevet omhyggeligt stemt til at gengive den smukke lyd inspireret af olietønder. Når de 6- eller 8-tonede Babel Drums anslås med hænderne, fortrinsvis med fingerpuderne, opstår der smuk musik, der typisk forbindes med tropiske omgivelser. At spille på Babel Drums er en vidunderlig og enestående trommeoplevelse. En stor tonerække kan skabes ved at prøve sig frem og ved at udvikle sine egne forskellige former for spilleteknik.

27 Cajón Leder du efter noget lidt anderledes? Cajóns er perfekte til udendørs forestillinger. Vores udgave er baseret på de traditionelle cubanske / Peruvian Cajon trommer. Denne resonans boks er lavet af rustfrit stål som tåler udendørs brug og er meget lydhør og let at spille. De er attraktive, meget robust og kan sættes tæt ved hinanden som en siddeplads løsning. Flere Cajón sammen danner den perfekte tromme cirkel!

28 Drum (Håndholdte) Babel Drum (Håndholdte) IONA MEZZO TITAN Vores Vores Babel håndholdte Drums af rustfrit Babel Drums stål er blevet af rustfrit omhyggeligt stål er blevet stemt omhyggeligt til at gengive stemt den til smukke at lyd inspireret gengive den af olietønder. smukke lyd inspireret af olietønder. Når de Når 6- de eller 6- eller 8-tonede 8-tonede Babel Babel Drums Drums anslås anslås med hænderne, med hænderne, fortrinsvis fortrinsvis med fingerpuderne, med opstår fingerpuderne, smuk musik, opstår der der typisk smuk forbindes musik, med der typisk tropiske forbindes omgivelser. med tropiske omgivelser. At spille At spille på Babel på Babel Drum Drum er en vidunderlig en vidunderlig og enestående og enestående trommeoplevelse. Babel Babel Drums Drums er særdeles er særdeles let at let spille at spille på. på. Vi anbefaler Vi anbefaler at bruge at bruge undersiden undersiden af fingrene, af fingrene, men du men kan du også kan også bruge bruge fingerspidserne eller siden eller af tommelfingrene siden af tommelfingrene eller et mix eller af alle et mix tre. af Et alle hurtigt tre. slag på trommens glatte overflade og et Et hurtigt slip slag som på trommens du har rørt glatte ved overflade noget hedt og frembringer et hurtigt slip en som smuk om melodisk du har rørt tone ved lad noget ikke fingeren hedt frembringer blive på trommen. smuk melodisk tone lad ikke fingeren blive på trommen. Anslaget Anslaget bør være bør være hurtigt hurtigt og blidt og blidt på samme på samme tid og tid hånden og hånden bør være bør være åben åben og afslappet. og afslappet. Anslaget Anslaget gør selvfølgelig gør selvfølgelig en stor en forskel, stor forskel, hvor hvor de større de større buer buer giver giver dybere dybere toner toner og de og de mindre mindre højere højere toner. toner. En stor En tonerække stor tonerække kan skabes kan skabes ved at ved prøve at prøve sig frem sig frem og ved og at ved udvikle at udvikle sine egne sine egne forskellige former forskellige spilleteknik. former for spilleteknik. Babel Babel Drums Drums leveres leveres i håndpoleret i håndpoleret rustfri rustfri stål eller stål med eller materet med materet overflade. overflade. 28

29 MATERIALER Eloxeret aluminium Eloxering er den proces hvormed den naturlige hinde på aluminium stærkt øges i tykkelse. Eloxering forstærker aluminiums naturlige metalglans og, hvis det ønskes, tilsætter holdbar og glansfuld farve gennem en elektrokemisk proces. Behandlingen er ideelt egnet til udendørs brug, da det er meget modstandsdygtig over for ultraviolet lys, revner ikke, skaller ikke og danner ikke blærer, hvad der ellers ofte sker med malede overflader. Glasfiberforstærket plastik GRP, bedre kendt som glasfiber, er en moderne sammensætning af materialer, der er forstærket af fibre lavet af glas. Det er meget stærkt syv gange bøjningsstyrken i stål dog med meget lav vægt. Da GRP er meget stærkt og holdbart, er det ideelt til barske vejrforhold. Da det kan genbruges og faktisk er vedligeholdelsesfrit, har et sådant fleksibelt og gennemprøvet konstruktionsmateriale mange anvendelsesmuligheder. Percussion Play bruger dette fantastisk fleksible materiale til at lave tangenter og til mange af vore klokkespil og instrumenter. Vi har omhyggeligt udvalgt farven til at ligne en af vore yndlings- træsorter Purple Heart. Purple Heart er en hård træsort fra tropisk Sydamerika og er, når den er nyfældet mat gråbrun, men når den kommer i fri luft, iltes den hurtigt til blåligrød. Vores glasfiber- blåligrøde tonestave ser næsten lige så godt ud som den ægte vare, men har ikke rejst nær så langt. Information Ipé hårdt træ Også kaldet Brasiliansk valnød. Ipé (udtalt ee-pay) findes typisk i Sydamerika og i nogle dele af Centralamerika. Det er en af de hårdeste træsorter der kan fås, med en sjælden stor modstandskraft mod aldring, råd, og insektangreb. Træet er 3 gange så hårdt som ceder og har samme brandsikkerhed som beton og stål. Ipé er i øvrigt så tungt at det ikke kan flyde på vand. Ipé er et ekstremt træ: yderst tungt og holdbart såvel som hårdt at bearbejde. Sikkerhedstilbehør Hvor det er nødvendigt at bruge skruer ved fremstillingen af vore instrumenter, anvender vi rustfri sikkerhedsskruer, der sikrer mod vandalisme og faktisk er umulig at fjerne uden special værktøj. Rustfri stålrammer Alle vore rammer er lavet af grade 316 og syrefast rustfrit stål for at opnå maximal holdbarhed. Alle vore støtter har forlængede ben til nedsætning i jord. Alternativt mod en ekstra betaling fås en overfladebaseret anbringelse i form af en boltet bundplade. Køller: Alle vore køller er helstøbte i polyuretan med integrerede kabler så skruer eller møtrikker ikke kan løsnes. Vi er temmelig sikre på det, når vi siger, at vore trommestikker er de stærkeste på markedet. 29

30 Percussion Play Danmark Prisliste april 2015 Side Udendørs Musik instrument Udsalgspris Excl. moms Side Udendørs Musik instrument Udsalgspris Excl. Moms 5 Cadenza's (Maya, Woden, Alumba) ,00 22 Mirror Chimes ,00 6, 7 Duo's (Gemini, Kasinda, Jumeau) ,00 24 Rainbow Sambas ,00 6, 7 Duo's (Besso, Cupla, Kembar) ,00 25 Congas (1 par) 6.499,00 8 Sansa-Rimba's (Mysteria, Bellatta, Saxata) ,00 25 Congas (3 par) ,00 10 Grand Marimba ,00 26 Babel Drum Lille Stand ,00 11 Akadinda ,00 26 Babel Drum Stor Stand ,00 12 Marimba GRP ,00 27 Cajón 9.499,00 Marimba Ipé ,00 28 Babel Drum håndholdte 13 Wall Marimba ,00 15 Tubular Bells ,00 28 Iona (Lille) 3.799,00 16 Emperor Chimes (3 stk) ,00 28 Mezzo (Mellem) 4.499,00 16 Emperor Chimes (6 stk) ,00 28 Titan (Stor) 6.499,00 17 Bell Lyre ,00 18 Harmony ,00 19 Tembos ,00 20,21 Freechimes Ekstra tilbehør Frit stående i jorden Væg monteret 20,21 Soprano Pentatonisk 6.499, ,00 Et par neopren forede bats 899,00 20,21 Alto Pentatonisk 6.999, ,00 Et par små køller løse 599,00 20,21 Alto Diatonisk 8.999, ,00 Et par små køller med kabel 999,00 20,21 Diatonisk Symfoni , ,00 Et par store køller løse 999,00 20,21 Pentatonisk Symfoni , ,00 Et par store køller med kabel 1.399,00 20,21 Soprano Diatonisk 7.999, ,00 1 stk. Rustfri kraftig stander til overflade montering 1.349,00 Tillægspris for 3 rustfri stålben pr. stk 699,00 der tages forbehold for prisændinger 30

31 Percussion Play Percussion Play Percussionplay.dk Ubberudvej 100 Aldersrovej Blommenslyst 8200 Århus N Bank CVR Distributør i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland

AKTIV UDE, Hjermind Byvej 18, 8850 Bjerringbro, Tlf 8668 3495 mobil 2230 1429 www.aktivude.dk

AKTIV UDE, Hjermind Byvej 18, 8850 Bjerringbro, Tlf 8668 3495 mobil 2230 1429 www.aktivude.dk 1 Percussion Play udendørs musik instrumenter er håndlavede i England og gennemgår en yderst personlig opmærksom produktions proces. De produceres i stærke materialer, som giver lang holdbarhed og gør

Læs mere

Postkassen dit visitkort ved vejen. Vi passer godt på din post

Postkassen dit visitkort ved vejen. Vi passer godt på din post Postkassen dit visitkort ved vejen Vi passer godt på din post 1 En historie om dig... Postkassen er noget af det første, dine gæster, naboer og forbipasserende ser ved din bolig. Et slags udendørs visitkort.

Læs mere

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog Center For Selvværd ELSK DIG SELV - Minibog Er du træt af at bruge energi på at kritisere og være mod dig selv, og har du lyst til at opleve mere kærlighed, ro og åbenhed i dit liv, så er denne mini- bog

Læs mere

Q-RAILING DESIGNERSYSTEMER

Q-RAILING DESIGNERSYSTEMER Q-RAILING DESIGNERSYSTEMER DEN BEDSTE LØSNING TIL ETHVERT GELÆNDERPROJEKT LAD DIN VISION BLIVE TIL VIRKELIGHED INDHOLD VELKOMMEN TIL Q-RAILING, HER FINDER DU INNOVATIVE GELÆNDERSYSTEMER I MODERNE DESIGN

Læs mere

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning Vejen til indre ro Der findes mange måder at meditere på. Jeg præsenterer her fire former, som alle er lette at gå til og hver varer 12 minutter. Kropsscanning er den mest enkle og derfor god at starte

Læs mere

S A U N A D A M P B A D

S A U N A D A M P B A D 2:a Tyløbogen S A U N A D A M P B A D 2:a Tyløbogen Velkommen til en verden af velvære. Et nyt produkt fra Tylø er en af de bedste gaver, som du kan give dig selv. Alt som bærer Tylø-navnet er nemlig

Læs mere

En smuk og naturlig løsning

En smuk og naturlig løsning En smuk og naturlig løsning Produktkatalog www.lemming-hegn.dk Lemming Hegn - den naturlige ramme om din bolig Lemming Hegn står for en gedigen kvalitet, der er let at montere. Lemming Hegn giver dig mulighed

Læs mere

bedre lyd bedre design

bedre lyd bedre design System Audio højttalere bedre lyd bedre design www.system-audio.com indholdsfortegnelse System Audio tør være anderledes historien 3 en anderledes idé om lyd og teknologi 4 SA2K den bedste kompakte højttaler

Læs mere

BASPAKKENS INDHOLD Førsteklases el-bas Polstret taske Førsteklasses tilslutningskabel (ca. 3 m) Justerbar guitarrem 3 plektre Begynderbog til el-bas 2 INDHOLDSFORTEGNELSE EL-BASSENS DELE... 4 INTRODUKTION...

Læs mere

IndholdSForTEgnElSE. Kilde til inspiration...4. Godt i gang...5. Vores systemer...6. Komponenter...7. E-motion...8. Freestyle kits...

IndholdSForTEgnElSE. Kilde til inspiration...4. Godt i gang...5. Vores systemer...6. Komponenter...7. E-motion...8. Freestyle kits... Inspiration :: Mæglere IndholdSForTEgnElSE Kilde til inspiration...4 Godt i gang...5 Vores systemer...6 Komponenter...7 E-motion...8 Freestyle kits... 10 Fritstående enheder... 12 Stigesystem... 14 Digitale

Læs mere

GROHE armaturer til bad. www.grohe.dk. www.grohe.dk. DK 08.2007 Copyright by GROHE

GROHE armaturer til bad. www.grohe.dk. www.grohe.dk. DK 08.2007 Copyright by GROHE GROHE armaturer til bad DK 08.2007 Copyright by GROHE Grohe A/S Walgerholm 11 3500 Værløse Tlf.: 44 65 68 00 Fax: 44 65 02 52 E-mail: grohe@grohe.dk Nyder du vand? Armaturer side 12 Termostater side 72

Læs mere

OPTIFORM SKAB SAMMENHÆNG I HUS OG HAVE

OPTIFORM SKAB SAMMENHÆNG I HUS OG HAVE OPTIFORM SKAB SAMMENHÆNG I HUS OG HAVE www.optimera.dk Skab sammenhæng Optiform-serien af træ til udendørs brug giver dig muligheder, du aldrig har haft før. Nu kan du nemlig få samme trætype overalt i

Læs mere

Din brugermanual YAMAHA CVP-309/CVP-307 http://da.yourpdfguides.com/dref/839989

Din brugermanual YAMAHA CVP-309/CVP-307 http://da.yourpdfguides.com/dref/839989 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i YAMAHA CVP-309/CVP-307 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Pjece til forældre. Lyst til at lære. - Sådan lærer dit barn

Pjece til forældre. Lyst til at lære. - Sådan lærer dit barn Pjece til forældre Lyst til at lære - Sådan lærer dit barn Kære forælder Udgivet af: Aarhus Kommune Børn og Unge Pædagogisk Afdeling Udgivet: Første udgave, januar 2011 Copyright: Aarhus Kommune Børn og

Læs mere

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR Made in Denmark Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - HER KAN DU VÆRE UDE OG INDE PÅ SAMME TID Velkommen til en verden af muligheder for at åbne boligen helt op til naturen med Lacuna Foldedøre.

Læs mere

HEGN 2015 NYHED! SMS Alarm til folden!

HEGN 2015 NYHED! SMS Alarm til folden! HEGN 2015 NYHED! SMS Alarm til folden! 1 Vi bygger på mere end 40 års erfaring Siden 1975 er Poda over hele landet blevet synonymt med god kvalitet, lang holdbarhed og dermed god hegnsøkonomi. Du nyder

Læs mere

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m.

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m. Hvem er vi Design-AV leverer kompetencer, færdige systemløsninger og enkeltprodukter inden for lyd- og billedgengivelse samt beslægtede områder som overvågning og alarm til såvel firmaer som private. Design-AV

Læs mere

Præsentationsteknik. Sådan sælger du dit budskab! Niels J. Skaarup

Præsentationsteknik. Sådan sælger du dit budskab! Niels J. Skaarup 1 Præsentationsteknik Sådan sælger du dit budskab! Niels J. Skaarup 2 Præsentationsteknik er én af en serie praktiske, enkle og overskuelige bøger om emner i erhvervslivet med fokus på strategi, forretningsudvikling

Læs mere

En helt ny generation af ovenlysvinduer

En helt ny generation af ovenlysvinduer En helt ny generation af ovenlysvinduer Bo lyst og energieffektivt med et sundt indeklima VELUX Danmark A/S Prisliste 2012 er vedlagt velux.dk Find din hustype og bliv inspireret Den nye generation af

Læs mere

E xp erimentariu ms Skole konkurrence 2003-2 004 Læ s og larm for f uld udblæsning

E xp erimentariu ms Skole konkurrence 2003-2 004 Læ s og larm for f uld udblæsning Exp erimentariu ms Skole konkurrence 2003-2 004 Læ s og larm for f uld udb læsning & Saftige rytmer fra hele verden side 2 Når sanserne svigter side 6 Med lydmanden på arbwom? side 14 Eksperimenter om

Læs mere

PMG konstruktions manual

PMG konstruktions manual PMG konstruktions manual Hugh Piggott - Scoraig Wind Electric - Februar 2001 kommentarer er velkomne på hugh@scoraigwind.co.uk Indhold Side 1. Introduktion 2 2. Liste over materialer og værktøj 6 3. Skabeloner

Læs mere

Juli 2013. Se alle de mange detaljer i prislisten eller på www.kriss.dk

Juli 2013. Se alle de mange detaljer i prislisten eller på www.kriss.dk Juli 2013 Se alle de mange detaljer i prislisten eller på www.kriss.dk 1 Velkommen til vores univers Lad dig inspirere! Oplev detaljen Hos Kriss glæder vi os over at kunne præsentere dig for markedets

Læs mere

Shamata og Vipassana

Shamata og Vipassana Shamata og Vipassana Meditations-instruktioner Kommentar v. Geshe Pema Samten 10. - 11. maj 2008 i Phendeling Center for Tibetansk Buddhisme PHENDELING TRYK Kopiering af denne publikation, eller dele af

Læs mere

her er nogle skitseringer af min ide bilag 1.

her er nogle skitseringer af min ide bilag 1. ERGONOMSIK Om ergonomisk Når noget er ergonomisk designet betyder det at det er behageligt for kroppen at arbejde med. Det kan være et håndtag der er formet efter fingrene eller det kan være et par sko

Læs mere

praktisk-musiske fag

praktisk-musiske fag Velkommen til samarbejde Hvordan kan VORES BØRN lære mere i skolen? Glæden ved at SKABE OG FORME om de praktisk-musiske fag i skolen Tekst af Niels Rebsdorf, Karen Sandager og Jørgen Mogensen AKTIVE FORÆLDRE

Læs mere

20 ÅRS GARANTI. Vi bygger på mere end 35 års erfaring. Respekt for verden omkring os. Din garanti for kvalitet

20 ÅRS GARANTI. Vi bygger på mere end 35 års erfaring. Respekt for verden omkring os. Din garanti for kvalitet HEGN 2014NYHED! 1 Vi bygger på mere end 35 års erfaring Siden 1975 er Poda over hele landet blevet synonymt med god kvalitet, lang holdbarhed og dermed god hegnsøkonomi. Du nyder godt af årtiers erfaring,

Læs mere

Musikterapi. Socialpsykiatrien Aarhus Kommune. Brugerundersøgelse Musikterapeut Bent Jensen

Musikterapi. Socialpsykiatrien Aarhus Kommune. Brugerundersøgelse Musikterapeut Bent Jensen Musikterapi Socialpsykiatrien Aarhus Kommune Brugerundersøgelse Musikterapeut Bent Jensen 1 Kære Læser I denne rapport er det først og fremmest brugerne der kommer til orde. Alle brugere der har fået musikterapi

Læs mere

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE BRYD RAMMEN GRATIS PRØVE Livet er for kort til kedelige præsentationer Bryd rammen livet er for kort til kedelige præsentationer! Claus Handberg & Visus Publishing 2012 1. udgave, 1. oplag Omslag og illustrationer:

Læs mere

VIEWNET PRO LED OUTDOOR PYLON M L XL

VIEWNET PRO LED OUTDOOR PYLON M L XL VIEWNET PRO LED OUTDOOR PYLON M L XL Visualisering af pylondesign til Historiecenter Dybbøl Banke ViewNets serie af udendørs LED pyloner, er designet med holdbarhed og individualitet for øje. ViewNet har

Læs mere