Produktkatalog Udendørs Musik Instrumenter Musik i det fri

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produktkatalog 2015. Udendørs Musik Instrumenter Musik i det fri"

Transkript

1 Produktkatalog 2015 Udendørs Musik Instrumenter Musik i det fri

2 Indholds fortegnelse Side 3 Om os Side 4-8 Udendørs Xylofoner Side 5 Cadenza Side 6-7 Duo Side 8 Sansa-Rimba Side 9-13 Udendørs Marimbas Side 10 Grand Marimba Side 11 Akadinda Side 12 Marimba Side 13 Wall Marimba Side Udendørs Chimes, Bells & Aerophones Side 15 Tubular Bells Side 16 Emperor Chimes Side 17 Bell Lyre Side 18 Harmony Side 19 Tembos Side Freechimes Side 22 Mirror Chimes Side Outdoor Drums Side 24 Rainbow Sambas Side 25 Congas Side 26 Babel Drums Side 27 Cajón Side 28 Babel Drums Håndholdte Side 29 Produkt information Side 30 Prisliste Rullestols bruger Kan monteres med jordspyd (standard pris) Kan monteres på væg (standardpris) Stander til montering på overfladen (tillægspris) Leveres med et par Neopren-foerede køller Spilles med hænderne Leveres med et par køller

3 Percussion Play udendørs musik instrumenter er håndlavede i England og gennemgår en yderst personlig opmærksom produktions proces. De produceres i stærke materialer, som giver lang holdbarhed og gør Percussion Play s instrumenterne ideelle til alle udendørs områder. Vore udendørs musikinstrumenter er til brug for alle aldersklasser og fremmer glæden ved at spille musik. Om du søger en spændende ny tilføjelse til en skolegård, sansehave, den lokale park, en storbypark eller et andet offentligt område, har Percussion Play en løsning til let at bringe musik til dit åbne område. Musikinstrumenterne er stemt efter den pentatoniske skala (det vil sige hele toner) så alle helt uden forudsætninger kan spille på dem. Det er lige meget hvor du rammer på instrumentet, så lyder det godt. De støjer ikke og er med til at skabe en beroligende og behagelig atmosfære. Instrumenterne skaber spontane koncerter og man bliver simpelthen glad når man spiller på de udendørs musikinstrumenter. Uanset hvad skiltene måtte sige, er legepladser og andre udendørs områder ikke kun for børn. Vi tror på, at alle har potentialet til at skabe musik, hvis muligheden er der. Vi mener at alle burde have lejlighed til at få førstehånds erfaring med at spille et musikinstrument og indse, hvor opmuntrende det er at spille musik.

4 Udendørs Xylofoner Cadenza s: Maya Alumba Woden Sansa-Rimba s: Mysteria Bellatta Saxata Duo s: Gemina Kasinda Jumeau Besso Cupla Kembar

5 Cadenza en improviseret solo C Major Pentatonisk C4-C6 Cadenzaer er små, stilfulde udendørs musikinstrumenter for én musiker, som straks bringer smilet frem hos både den der spiller og dem der lytter. Candenzaen har en dejlig, buet form og er perfekt til at udforske muligheder inden for melodi, harmoni og rytme.

6 Duo Musik for alle C Major Pentatonisk C4-C6 Det buede design er ikke kun beregnet til at se elegant ud. Det buede gør det lettere for personer med begrænset bevægelsesfrihed eller som sidder i kørestol at nå tangenterne. Musikerne er let forskudt fra hinanden hvad der er gavnligt for ansigt til ansigt samspil for musikkere som kan finde direkte øjenkontakt lidt vanskeligt. Instrumenterne er stemt i pentatonisk skala. Venner, søskende, klassekammerater, ja selv helt fremmede kan eksperimentere sammen med rytmer og lave dejlig musik. Duo, et smukt instrument der giver flere mulighed for at spille sammen, og hvor også uøvede kan spille med et harmonisk resultat grundet den pentatoniske stemning af instrumentet.

7

8 Sansa Rimba C Major Pentatonisk C4-C6 Sansa lokalt ord for den afrikanske mbira eller fingerpiano. Rimba for Marimba; Xylofon eller håndpiano af afrikansk oprindelse. Sansa Rimbaen er et klart, stimulerende og farverig musikinstrument og ville være en stor fornyelse i alle typer ude områder. Sansa-Rimbaen er let at spille på og en perfekt introduktion til musikalsk udfordring og improvisation.

9 Udendørs Marimbas Grand Marimba Marimba Akadinda Wall Marimba

10 Grand Marimba C Major Pentatonisk C3-C5 Grand Marimba er et yderst solidt udendørs-musikinstrument, som frembringer en stærk, dyb, vedvarende lyd perfekt til en skolegård, legeplads, til brug i musikterapi og på kreative ude områder. For at gøre instrumentet anvendeligt for alle, er højden, vinklen og pladsen under instrumentet sådan, også at en kørestols-bruger komfortabelt kan benytte instrumentet.

11 Akadinda C Major Pentatonisk A2-D5 Akadinda er inspireret af en traditionel xylofon, der stammer fra Afrika. Akadindaen er perfekt til udendørs musik. Da den er stor nok til at kunne spilles af 4 personer ad gangen, er dette udendørs musikinstrument yderst inspirerende at spille på. De store tangenter af hårdttræ (Ipé) giver en naturlig dæmpet og fyldig lyd.

12 Marimba C Major Diatonisk C3-C5 Marimba er rimba i flertal og betyder Xylofon eller håndpiano af afrikansk oprindelse. Dette er en stor udendørs Marimba, som kan spilles af op til 4 personer ad gangen. Marimbaen giver en naturlig, karakteristisk dæmpet lyd og er perfekt til improvisation og musikalske forsøg udenfor i den friske luft. Marimba fåes også med Ipé træ tangenter.

13 Wall Marimba C Major Diatonisk C4-C6 Denne marimba er monteret på murværk og har polerede tangenter af glasfiber (GRP). Marimbaen giver en naturlig, karakteristisk dæmpet lyd og er perfekt til improvisation og musikalske forsøg udenfor i den friske luft.

14 Udendørs Chimes, Bells & Aerophones Tubular Bells Harmony Tembos Emperor Chimes Freechimes Bell Lyre Mirror Chimes

15 Tubular Bells C Major Pentatonisk A3-C5 Disse store, kraftige tonerør er uovertrufne i udendørs klokkespil. Tonerne er uovertrufne i deres klang og frembringer en dyb dæmpet tone, som du både kan høre og føle. De 7 stk 100mm aluminiumtonerør måler fra 1,6m til 2,2m i højden og kan installeres direkte i jorden i mange opstillinger. Lyden ændrer sig i takt med at tonerørene bliver længere. De længste tonerør producerer en lyd så dyb, at du faktisk kan mærke det, en ægte multi- sensorisk oplevelse! Disse enkle og dog opsigtsvækkende klokkespil er en arkitektonisk attraktion samt en stor lydoplevelse.

16 Emperor Chimes 6 stk Chimes C Major Pentatonisk C3-C4 3 stk Chimes C Major Chord C3,E3,G3 Emperor Chimes er kæmper i både lyd og størrelse. Et slag på røret, stort set hvor som helst, resulterer i en dyb, rungende, kraftfuld tone, som du ikke kun hører, men også føler i hele kroppen. Jo hårdere du slår, jo mere vil det vibrere, hvilket skaber en højere lyd med en sådan klang, at du faktisk mærker vibrationerne gennem hele din krop. Det er en utrolig oplevelse, og man føler sig bogstaveligt talt badet i lyd! De hårde robuste instrumenter er ideelle til udfordrende miljøer, som for eksempel i offentlige parker.

17 Bell Lyre Bell Tree et slagtøjsinstrument, bestående af lodret monterede, buede metalskåle fastgjort til en lodret stav i rækkefølge efter tonehøjde. Vores Bell Lyre er et udendørs instrument lavet af 8 graduerede rustfri klokker opsat i et smukt moderne stativ af form som en lyre. Hver klokke har sin egen lyd, med dejlige blide toner fra de øverste klokker, til de dybe toner fra de klangfulde gonggong lignende lyde i de nederste klokker.

18 Harmony C Major Pentatonisk C5-C7 Dette unikke musikinstrument er inspireret at T-Rung, et traditionelt vietnamesisk percussion instrument, oprindeligt lavet af bambus. Dristigt elegant, med en uimodståelig flot lyd og betagende klang, er Harmony perfekt til musisk udforskning. Harmony er en smuk udendørs skulptur som er lavet i robuste materialer med lang levetid og minimal vedligeholdelse i tankerne. Percussion Play Play Danmark, ,

19 Tembos Spændende og vanedannende. C Major Pentatonisk C3-C4 Vores interaktive Tembos, giver dig mulighed for at foretage overraskende funky musik, blot ved at slå på dem med de integrerede neoprenforede køller. De udsender hver især toner med varierende volumen og lyd, afhængigt af hvor hårdt du rammer dem - deres akustiske effekt er forbløffende. Hvorfor Tembos? Jo, fordi formen af instrumenterne mindede os om elefanternes snabel og blev dermed den inspiration til navnet Tembo, som betyder "elefant" på Swahili.. Tembos er en Aerophone. Et musikinstrument hvor lyden skabes af luft, på samme måde som orgler, harmonikaer, fløjter, horn og menneskestemmer.

20 Freechimes En række udendørs Freechimes klokkespil, der er stemte i hånden og har en smuk klang med en uovertruffen kvalitet af toner. De smukke instrumenter giver rene og klare toner, hvilket gør dem perfekte som udendørs musikalske legeredskaber. De forbedrer ethvert miljø, både visuelt og akustisk. De magiske lyde fra disse udendørs Freehimes klokkespil er perfekte til enhver udendørs omgivelser, eller som en smuk og musikalsk tilføjelse til legepladsen. Det elegante design af holdbare aluminiums-legerede tonerør, giver sig udtryk i unik lydkvalitet og visuel appel. Egnet til alle aldre, da de nemt kan monteres i en passende højde for musikerne.

21 Wall fixed notes only Ground fixed Wall fixed With backboards

22 Mirror Chimes C Major Pentatonisk C4-C6 Mirror Chimes klokkespillet består af polerede, eloxerede tonerør af aluminium som giver en unik lyd, samtidig med at de smukt genspejler omgivelserne.

23 Udendørs Trommer Rainbow Sambas Babel Drum Large Small Congas Small Medium Large Cajón Trio

24 Rainbow Sambas Dette iøjefaldende sæt af 5 udendørs trommer er et højest populært udendørs musikinstrument. Sambaerne er levende, lette og morsomme at spille på for alle alderstrin og frembringer altid musikalsk energi!! Disse trommer er egnede til musikundervisning, udendørs forestillinger, tromme- og musikterapi og er et fremragende udendørs legeredskab. At spille Samba er en udbytterig oplevelse og kan vække kærlighed til musik og rytme.

25 Congas Congaen eller rettere tumbadoraen er en høj, slank, enkelthovedet afrikansk tromme. Vi har taget den traditionelle Congo-tromme og tilføjet vores egen drejning for at bringe tromning og musik udendørs. Congaerne er 2 enkelt hovede trommer udført i vejrbestandigt stærk PVC monteret på en rustfri stander, der sættes ned i eller på jorden. Disse Congas trommer lyder virkelig ligeså godt som de ser ud og er særdeles lette at spille på. Lyden er vidunderlig, med stor energi og trommerne har en umiskendelig visuel tiltrækning.

26 Babel Drum Small C Major Pentatonisk C4-C5 Large G major Pentatonisk G3-B4 Vores Babel Drums af rustfrit stål er blevet omhyggeligt stemt til at gengive den smukke lyd inspireret af olietønder. Når de 6- eller 8-tonede Babel Drums anslås med hænderne, fortrinsvis med fingerpuderne, opstår der smuk musik, der typisk forbindes med tropiske omgivelser. At spille på Babel Drums er en vidunderlig og enestående trommeoplevelse. En stor tonerække kan skabes ved at prøve sig frem og ved at udvikle sine egne forskellige former for spilleteknik.

27 Cajón Leder du efter noget lidt anderledes? Cajóns er perfekte til udendørs forestillinger. Vores udgave er baseret på de traditionelle cubanske / Peruvian Cajon trommer. Denne resonans boks er lavet af rustfrit stål som tåler udendørs brug og er meget lydhør og let at spille. De er attraktive, meget robust og kan sættes tæt ved hinanden som en siddeplads løsning. Flere Cajón sammen danner den perfekte tromme cirkel!

28 Drum (Håndholdte) Babel Drum (Håndholdte) IONA MEZZO TITAN Vores Vores Babel håndholdte Drums af rustfrit Babel Drums stål er blevet af rustfrit omhyggeligt stål er blevet stemt omhyggeligt til at gengive stemt den til smukke at lyd inspireret gengive den af olietønder. smukke lyd inspireret af olietønder. Når de Når 6- de eller 6- eller 8-tonede 8-tonede Babel Babel Drums Drums anslås anslås med hænderne, med hænderne, fortrinsvis fortrinsvis med fingerpuderne, med opstår fingerpuderne, smuk musik, opstår der der typisk smuk forbindes musik, med der typisk tropiske forbindes omgivelser. med tropiske omgivelser. At spille At spille på Babel på Babel Drum Drum er en vidunderlig en vidunderlig og enestående og enestående trommeoplevelse. Babel Babel Drums Drums er særdeles er særdeles let at let spille at spille på. på. Vi anbefaler Vi anbefaler at bruge at bruge undersiden undersiden af fingrene, af fingrene, men du men kan du også kan også bruge bruge fingerspidserne eller siden eller af tommelfingrene siden af tommelfingrene eller et mix eller af alle et mix tre. af Et alle hurtigt tre. slag på trommens glatte overflade og et Et hurtigt slip slag som på trommens du har rørt glatte ved overflade noget hedt og frembringer et hurtigt slip en som smuk om melodisk du har rørt tone ved lad noget ikke fingeren hedt frembringer blive på trommen. smuk melodisk tone lad ikke fingeren blive på trommen. Anslaget Anslaget bør være bør være hurtigt hurtigt og blidt og blidt på samme på samme tid og tid hånden og hånden bør være bør være åben åben og afslappet. og afslappet. Anslaget Anslaget gør selvfølgelig gør selvfølgelig en stor en forskel, stor forskel, hvor hvor de større de større buer buer giver giver dybere dybere toner toner og de og de mindre mindre højere højere toner. toner. En stor En tonerække stor tonerække kan skabes kan skabes ved at ved prøve at prøve sig frem sig frem og ved og at ved udvikle at udvikle sine egne sine egne forskellige former forskellige spilleteknik. former for spilleteknik. Babel Babel Drums Drums leveres leveres i håndpoleret i håndpoleret rustfri rustfri stål eller stål med eller materet med materet overflade. overflade. 28

29 MATERIALER Eloxeret aluminium Eloxering er den proces hvormed den naturlige hinde på aluminium stærkt øges i tykkelse. Eloxering forstærker aluminiums naturlige metalglans og, hvis det ønskes, tilsætter holdbar og glansfuld farve gennem en elektrokemisk proces. Behandlingen er ideelt egnet til udendørs brug, da det er meget modstandsdygtig over for ultraviolet lys, revner ikke, skaller ikke og danner ikke blærer, hvad der ellers ofte sker med malede overflader. Glasfiberforstærket plastik GRP, bedre kendt som glasfiber, er en moderne sammensætning af materialer, der er forstærket af fibre lavet af glas. Det er meget stærkt syv gange bøjningsstyrken i stål dog med meget lav vægt. Da GRP er meget stærkt og holdbart, er det ideelt til barske vejrforhold. Da det kan genbruges og faktisk er vedligeholdelsesfrit, har et sådant fleksibelt og gennemprøvet konstruktionsmateriale mange anvendelsesmuligheder. Percussion Play bruger dette fantastisk fleksible materiale til at lave tangenter og til mange af vore klokkespil og instrumenter. Vi har omhyggeligt udvalgt farven til at ligne en af vore yndlings- træsorter Purple Heart. Purple Heart er en hård træsort fra tropisk Sydamerika og er, når den er nyfældet mat gråbrun, men når den kommer i fri luft, iltes den hurtigt til blåligrød. Vores glasfiber- blåligrøde tonestave ser næsten lige så godt ud som den ægte vare, men har ikke rejst nær så langt. Information Ipé hårdt træ Også kaldet Brasiliansk valnød. Ipé (udtalt ee-pay) findes typisk i Sydamerika og i nogle dele af Centralamerika. Det er en af de hårdeste træsorter der kan fås, med en sjælden stor modstandskraft mod aldring, råd, og insektangreb. Træet er 3 gange så hårdt som ceder og har samme brandsikkerhed som beton og stål. Ipé er i øvrigt så tungt at det ikke kan flyde på vand. Ipé er et ekstremt træ: yderst tungt og holdbart såvel som hårdt at bearbejde. Sikkerhedstilbehør Hvor det er nødvendigt at bruge skruer ved fremstillingen af vore instrumenter, anvender vi rustfri sikkerhedsskruer, der sikrer mod vandalisme og faktisk er umulig at fjerne uden special værktøj. Rustfri stålrammer Alle vore rammer er lavet af grade 316 og syrefast rustfrit stål for at opnå maximal holdbarhed. Alle vore støtter har forlængede ben til nedsætning i jord. Alternativt mod en ekstra betaling fås en overfladebaseret anbringelse i form af en boltet bundplade. Køller: Alle vore køller er helstøbte i polyuretan med integrerede kabler så skruer eller møtrikker ikke kan løsnes. Vi er temmelig sikre på det, når vi siger, at vore trommestikker er de stærkeste på markedet. 29

30 Percussion Play Danmark Prisliste april 2015 Side Udendørs Musik instrument Udsalgspris Excl. moms Side Udendørs Musik instrument Udsalgspris Excl. Moms 5 Cadenza's (Maya, Woden, Alumba) ,00 22 Mirror Chimes ,00 6, 7 Duo's (Gemini, Kasinda, Jumeau) ,00 24 Rainbow Sambas ,00 6, 7 Duo's (Besso, Cupla, Kembar) ,00 25 Congas (1 par) 6.499,00 8 Sansa-Rimba's (Mysteria, Bellatta, Saxata) ,00 25 Congas (3 par) ,00 10 Grand Marimba ,00 26 Babel Drum Lille Stand ,00 11 Akadinda ,00 26 Babel Drum Stor Stand ,00 12 Marimba GRP ,00 27 Cajón 9.499,00 Marimba Ipé ,00 28 Babel Drum håndholdte 13 Wall Marimba ,00 15 Tubular Bells ,00 28 Iona (Lille) 3.799,00 16 Emperor Chimes (3 stk) ,00 28 Mezzo (Mellem) 4.499,00 16 Emperor Chimes (6 stk) ,00 28 Titan (Stor) 6.499,00 17 Bell Lyre ,00 18 Harmony ,00 19 Tembos ,00 20,21 Freechimes Ekstra tilbehør Frit stående i jorden Væg monteret 20,21 Soprano Pentatonisk 6.499, ,00 Et par neopren forede bats 899,00 20,21 Alto Pentatonisk 6.999, ,00 Et par små køller løse 599,00 20,21 Alto Diatonisk 8.999, ,00 Et par små køller med kabel 999,00 20,21 Diatonisk Symfoni , ,00 Et par store køller løse 999,00 20,21 Pentatonisk Symfoni , ,00 Et par store køller med kabel 1.399,00 20,21 Soprano Diatonisk 7.999, ,00 1 stk. Rustfri kraftig stander til overflade montering 1.349,00 Tillægspris for 3 rustfri stålben pr. stk 699,00 der tages forbehold for prisændinger 30

31 Percussion Play Percussion Play Percussionplay.dk Ubberudvej 100 Aldersrovej Blommenslyst 8200 Århus N Bank CVR lsh@percussionplay.dk martin@percussionplay.dk info@percussionplay.dk Distributør i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland

Pakke 1. Cadenza - Alumba. Sansa Rimba Saxata. Congas - Medium

Pakke 1. Cadenza - Alumba. Sansa Rimba Saxata. Congas - Medium Pakkepriser 1 Pakke 1 Sansa Rimba Saxata Congas Cadenza - Alumba Sansa Rimba Saxata Congas - Medium Cadenza Alumba Cadenza - Alumba er en lille, stilfuld udendørs musikinstrument for én musiker, som straks

Læs mere

Produktkatalog 2015. Udendørs Musik Instrumenter. Musik i det fri

Produktkatalog 2015. Udendørs Musik Instrumenter. Musik i det fri Produktkatalog 2015 Udendørs Musik Instrumenter Musik i det fri Indholds fortegnelse Side 3 Om os Side 4-8 Udendørs Xylofoner Side 5 Cadenza Side 6-7 Duo Side 8 Sansa-Rimba Side 9-13 Udendørs Marimbas

Læs mere

Alle priser er ekskl. Moms og montering 71 99 88 98

Alle priser er ekskl. Moms og montering 71 99 88 98 UDENDØRS MUSIK Cadenza; en improviseret solo Cadenzaer er små, stilfulde udendørs musik-instrumenter for én musiker, som straks bringer smilet frem hos både den der spiller og dem der lytter. De stærke,

Læs mere

AKTIV UDE, Hjermind Byvej 18, 8850 Bjerringbro, Tlf 8668 3495 mobil 2230 1429 www.aktivude.dk

AKTIV UDE, Hjermind Byvej 18, 8850 Bjerringbro, Tlf 8668 3495 mobil 2230 1429 www.aktivude.dk 1 Percussion Play udendørs musik instrumenter er håndlavede i England og gennemgår en yderst personlig opmærksom produktions proces. De produceres i stærke materialer, som giver lang holdbarhed og gør

Læs mere

.dk. Udendørs Musikinstrumenter. musik i det fri

.dk. Udendørs Musikinstrumenter. musik i det fri .dk Udendørs Musikinstrumenter musik i det fri Indhold Key: S3 introduktion Udendørs trommer S4 Rainbow Sambas S5 Babel Drums S6 Congas S7 Cajon Udendørs Aerophones S8 Tembos S9 Handpipes Udendørs Chimes

Læs mere

Perucssion Play Dkr. Prisliste. Priserne er gyldig fra 1. September 2017 til 31. August Priserne er i DK. Ekslusiv MOMS. Ekslusiv Levering.

Perucssion Play Dkr. Prisliste. Priserne er gyldig fra 1. September 2017 til 31. August Priserne er i DK. Ekslusiv MOMS. Ekslusiv Levering. Perucssion Play Dkr. Prisliste Priserne er gyldig fra 1. September 2017 til 31. August 2018 Priserne er i DK. Ekslusiv MMS. Ekslusiv Levering. Percussion Play Danmark Aps, Ubberudvej 100, 5491 Blommenslyst.

Læs mere

Key. Velegnet til nedgravning. Leveres med køller. Velegnet til vægmontering. Leveres med Neopren køller. Man spiller med fødderne

Key. Velegnet til nedgravning. Leveres med køller. Velegnet til vægmontering. Leveres med Neopren køller. Man spiller med fødderne 2019 Key Kørestolsbrugere Velegnet til nedgravning Velegnet til vægmontering Velegnet til overflade montering Leveres med Neopren køller Leveres med køller Man spiller med hænderne Man spiller med fødderne

Læs mere

Musikinstrumenter NYHEDER! til legepladsen!

Musikinstrumenter NYHEDER! til legepladsen! Musikinstrumenter! til legepladsen! 2 i Når solidt og lækkert går hånd i hånd En af årets store nyheder er vore musikinstrumenter i rustfrit stål. Disse musikinstrumenter til legepladser er håndlavede

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Lyddannelse. Elevopgaver

Lyddannelse. Elevopgaver NATUR & TEKNO- LOGI Elevopgaver For at I kan finde frem til den helt rigtige lyd på jeres instrument, når I begynder at bygge, er det en god idé at forstå, hvad I kan gøre for at ændre lyden. Der er mange

Læs mere

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON 09.2014 Alle nævnte farvekoder er baseret på NCS Natural Colour System et system der er ejet af, og anvendes med licens fra, NCS Colour AB, Stockholm 2010. ROCKFON er et registreret varemærke. Der tages

Læs mere

ET TROMMESPIL UNDERVISNINGSMATERIALE. Download undervisningsmaterialet som en PDF på www.anemoneteatret.dk under forestillingen ET TROMMESPIL

ET TROMMESPIL UNDERVISNINGSMATERIALE. Download undervisningsmaterialet som en PDF på www.anemoneteatret.dk under forestillingen ET TROMMESPIL ET TROMMESPIL UNDERVISNINGSMATERIALE Download undervisningsmaterialet som en PDF på www.anemoneteatret.dk under forestillingen ET TROMMESPIL INDHOLD ET TROMMESPIL INDHOLD: INFO: Intro til læreren om opgaverne

Læs mere

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER ROCKFON ECLIPSE FLÅDER HVOR FORENES AKUSTISKE LØSNINGER MED UBEGRÆNSET KREATIVITET? Overalt - takket være ROCKFON Eclipse flåder - nu tilgængelige i alle farver og former. Alle former, alle farver ROCKFON

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast er blevet et populært materiale

Læs mere

Rockfon Eclipse Flåder

Rockfon Eclipse Flåder Rockfon Eclipse Flåder HVOR FORENES AKUSTISKE LØSNINGER MED UBEGRÆNSET KREATIVITET? Overalt - takket være Rockfon Eclipse flåder - nu tilgængelige i alle farver og former. Alle former, alle farver Rockfon

Læs mere

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter Larsen&væggene Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter 499109 Millionaire Wall 4 plader, Zebrano Mål: 67x67x0,8 cm 499106 Millionaire Wall 4 plader,

Læs mere

Valg af materialer. Baggrund lærer

Valg af materialer. Baggrund lærer HÅNDVÆRK & DESIGN Baggrund lærer Inden I går i gang med at bygge, kan det være en god idé at undersøge materialernes egenskaber, deres vægt, hårdhed, elasticitet og klang. I kan samle sten på stranden

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

Sund i Syd. TEMA: Fokus på ADHD FAMILIERÅD- SLAGNING HJALP TEENAGEREN. Alderdom er lavstatus DEN HELENDE MUSIK

Sund i Syd. TEMA: Fokus på ADHD FAMILIERÅD- SLAGNING HJALP TEENAGEREN. Alderdom er lavstatus DEN HELENDE MUSIK Sund i Syd 1 2014 Sundhedsmagasin for Region Syddanmark FAMILIERÅD- SLAGNING HJALP TEENAGEREN GRATIS Ta med hjem Alderdom er lavstatus DEN HELENDE MUSIK TEMA: Fokus på ADHD Familien Reiner fik sat rammer

Læs mere

Billund Bygger Musik: Lærervejledning

Billund Bygger Musik: Lærervejledning Billund Bygger Musik: Lærervejledning Science of Sound og Music Velkommen til Billund Builds Music! Vi er så glade og taknemmelige for, at så mange skoler og lærere i Billund er villige til at arbejde

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere

Læreplan Musisk Skole Kalundborg Akustisk guitar

Læreplan Musisk Skole Kalundborg Akustisk guitar 1 2015 Læreplan Musisk Skole Kalundborg Akustisk guitar Formål.side 2 Faglige mål og fagligt indhold - Teknik..side 3 - Indstudering side 4 - Musikalske udtryk..side 5 - Gehør/Improvisation side 6 - Hørelære/teori.side

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag Portavant Fremtidens skydedørsbeslag Overbevisende elegant og dæmpet Portavant.dk Skydedør med omtanke Nu er det muligt at smække med!en glasdør Portavant - døren, der overbeviser. Døren som beskytter

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

NANAZA PERCUSSION DUO

NANAZA PERCUSSION DUO NANAZA PERCUSSION DUO Jorden rundt i 45 minutter Koncert for mellemtrinnet I denne sæson kommer Nanaza Percussion Duo og spiller skolekoncert for mellemtrinnet. Med fascinerende energi, smittende spilleglæde

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på Beton Bænke FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM BETON BÆNKE Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på siddeflader og som ryglæn. Ligeså de klassiske og tidløse betonbænke

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse Materiale og konstruktionsbeskrivelse 2014 Generelt om konstruktion og materialer Alle MONSTRUMs legeredskaber er konstrueret af tømmer i miljøvenlig, PEFC certificeret, gennemimprægneret, nordisk SUPERWOOD,

Læs mere

Baggrund lærer-elev De fire instrumentkategorier

Baggrund lærer-elev De fire instrumentkategorier lærer-elev MUSIK Når vi i dette undervisningsmateriale taler om, tænker vi på et helt bestemt system til at ordne instrumenter efter. Systemet blev opfundet af de to musiketnologer Curt Sachs og Erich

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fællesmål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber ARCA vægskabe NYHED Moderne og robust design i Polycarbonat Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber Fibox ARCA Fibox ARCA 100 % korrosionsfri vægskabe til hårde og krævende miljøer Enestående

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog Paneler til eksklusive lokaler 1:1

ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog Paneler til eksklusive lokaler 1:1 Marts 2009 3.244 DK ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog loftpaneler Paneler til eksklusive lokaler ivaroyal er finerede væg- og loftpaneler i naturlige materialer, som

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse Nødvendigt værktøj Fundament Kontrol af pakkens indhold Kantramme og strøer Vægge Dør og vinduer Gavltrekant Tag Forankring af tag Gulv Overfladebehandling Vedligeholdelse

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

NETTOSKRUER.DK. Skrueguide

NETTOSKRUER.DK. Skrueguide NETTOSKRUER.DK Skrueguide www.nettoskruer.dk info@nettoskruer.dk I denne skrueguide findes forskellige skruetyper med trægevind. De mest almindelige træskruer kaldes også spånpladeskruer. Skruernes skarpe,

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

LegepladsManden.dk Længere levetid bedre sikkerhed

LegepladsManden.dk Længere levetid bedre sikkerhed LegepladsManden.dk Længere levetid bedre sikkerhed RESERVEDELE 59,00 60,00 62,00 Side 1 11.500 13.600 15.900 17.500 19.500 23.600 26.400 29.900 * BEMÆRK: Rutsjebaner med en montagehøjde der overstiger

Læs mere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere den 27. februar 2012 på Vinde Helsinge Fri- og efterskole i samarbejde med Vestmus University College Sjælland Center for Undervisningsmidler Stenstuegade

Læs mere

her er nogle skitseringer af min ide bilag 1.

her er nogle skitseringer af min ide bilag 1. ERGONOMSIK Om ergonomisk Når noget er ergonomisk designet betyder det at det er behageligt for kroppen at arbejde med. Det kan være et håndtag der er formet efter fingrene eller det kan være et par sko

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

Design Bio Pejse Uden Skorsten

Design Bio Pejse Uden Skorsten Medius Design Bio Pejse Uden Skorsten Model Finestro H.60 B.80 D.20 cm. Vægt 30 kg Denne vægmonterede ædelståls bio pejs er en af vore bestsellere, og ikke uden grund. Virkelig flot og kan placeres i alle

Læs mere

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK 2 3 Slappe af, læse, dagdrømme, skrive lange breve,

Læs mere

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk Dobbelt så meget kvalitet for pengene MixGoal MIXGOAL 3/5 MANDS MÅL Meget robust og stabilt fuldsvejset 3. og 5. mands fodboldmål med ekstra hjørneforstærkninger. Dobbeltmål som er velegnet til klubber/baner,

Læs mere

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden Det Klingende Museum på besøg i musikkens verden gok gok kling klang Babuuuuu athjuuuu bum suse rumle pip pip dyt! mijauuuuu hurraaaa! ding dong Lydene i og omkring os plim plim klap klap risle bøvs! knirke

Læs mere

Tilbageviste projektioner AB [2] Konfrontation med egne problemer AB [5] Indsigt om egne tankemønstre AB [1] Forståelse for egen sceneskræk C [1] Sjov

Tilbageviste projektioner AB [2] Konfrontation med egne problemer AB [5] Indsigt om egne tankemønstre AB [1] Forståelse for egen sceneskræk C [1] Sjov Code System [283] Musikterapien generelt [0] Musikterapeutiske rammer [0] Interventioner [0] Åndedrætsøvelser C [1] Verbale interventioner ABC [10] Fællesimprovisation BC [6] Nye sammenspilserfaringer

Læs mere

Simon Anders T & Mikkel 1.5

Simon Anders T & Mikkel 1.5 Affladsprojekt af Simon Anders T & Mikkel 1.5 Teknologi B - 2011 Inholdsfortegnelse 1 Indledning. Projektbeskrivelse. Problemafgrænsning. Livcyklus. Materialebeskrivelse. Værksted. Logbog. Indledning 2

Læs mere

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK PRÆSENTERER Colour News INSPIRATION.DK » Det skal være sjovt at male!«efterårets farvenyheder For os hos Sadolin kommer maling altid i første række. Vi elsker, hvordan forskellige farver kan hæve humøret,

Læs mere

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk Tilbud til Rødvig Havn på maritim legeplads CADO Ideologi og mål: CADO arbejder for løsninger, der stimulerer børn og unges udvikling. CADO har et klart mål vi vil gennem unikke produkter og uderumsdesign

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

De 5 kontaktniveauer er en lille teori, som er udsprunget af mit musikterapeutiske arbejde med børn og voksne med funktionsnedsættelser.

De 5 kontaktniveauer er en lille teori, som er udsprunget af mit musikterapeutiske arbejde med børn og voksne med funktionsnedsættelser. De 5 kontaktniveauer er en lille teori, som er udsprunget af mit musikterapeutiske arbejde med børn og voksne med funktionsnedsættelser. Teorien kan bruges som et redskab for alle faggrupper der arbejder

Læs mere

Bordplader der er værd at mødes om. Laminat Corian Granit og kompositsten Glas Massivtræ Terrazzo og beton Stål Vaske

Bordplader der er værd at mødes om. Laminat Corian Granit og kompositsten Glas Massivtræ Terrazzo og beton Stål Vaske Bordplader der er værd at mødes om Laminat Corian Granit og kompositsten Glas Massivtræ Terrazzo og beton Stål Vaske Indholdsfortegnelse Laminat............... 3 Kompaktlaminat........ 4 Corian................

Læs mere

norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL.

norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL. norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL. Pålidelig egenskaber opfrisket med en moderne palette Skab et fundament af langtidsholdbar egenskaber med norament 926 grano, det eneste premium

Læs mere

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? UENDELIGE MULIGHEDER MED PLAST BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

DOLLE TERRASSER

DOLLE TERRASSER DOLLE TERRASSER En terrasse er meget mere end brædder. Den er et ekstra rum, som kan være lige det, du synes, den skal være. Et være-rum, der danner ramme om dine favoritstunder hvad enten det involverer

Læs mere

Playfurn Det legende møbel

Playfurn Det legende møbel Playfurn Det legende møbel PLAYFURN _ 1 IDEEN BAG PLAYFURN Ordet Playfurn spiller på play og furniture. Playfurn er nemlig til både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

vinduet til din personlighed en revolution

vinduet til din personlighed en revolution vinduet til din personlighed en revolution svarre er vinduet til et hjem, hvor kun det ultimative er godt nok. Det er vinduet, der giver huset lys og liv men også arkitektonisk helhed udefra. Den særlige

Læs mere

Symfoniorkestrets verden

Symfoniorkestrets verden Symfoniorkestrets verden Til koncert med DR SymfoniOrkestret Du skal snart til koncert med DR SymfoniOrkestret. Orkestret, du skal høre spille, er et symfoniorkester. Ved du, hvad et symfoniorkester er?

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

Dorado - designet til effektivitet!

Dorado - designet til effektivitet! Dorado - designet til effektivitet! Dorado - Jump in the air! Dorado trampolinen fra PE-Redskaber er opkaldt efter en tropisk mahi-mahi fisk. Dorado fisken er en meget bemærkelsesværdig og smuk fiskeart.

Læs mere

SLOW FOOD SLOW LIVING EGO SLOW FOOD

SLOW FOOD SLOW LIVING EGO SLOW FOOD EGO SLOW FOOD SLOW FOOD Er en af tidens nye begreber, når det handler om mad og om at nyde den. Sidstnævnte - at nyde er essensen af Slow Food. At tage sig tid både at forberede maden og i særdeleshed

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant Lad fantasien slå gnister ROCKPANEL Brilliant Kreativitet kræver inspiration Forvandling fra vision til design Hver bygning har sin egen historie. Med ROCKPANEL facadebeklædning kan du give din bygning

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Lyd og lyddannelse. Baggrund lærer-elev

Lyd og lyddannelse. Baggrund lærer-elev NATUR & TEKNO- LOGI Baggrund lærer-elev Hvad er lyd? Lyd er længdebølger i luften. Længdebølger vil sige, at vibrationen sker på langs ad bevægelsesretningen. Hvis vi hænger en trappefjeder op i nogle

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole Idékatalog Skoleåret 2015/16 Hent inspiration til samarbejdet mellem Folkeskole & Musikskole Maj 2015 Udgave 5 (revideret udgave) Skolereformen - hvad kan vi? - Hent inspiration fra egen musikskole her

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

En marimba-spillende robot besøger Danmark: Her er Shimon. Han har fire arme og kan slå 30 slag i sekundet

En marimba-spillende robot besøger Danmark: Her er Shimon. Han har fire arme og kan slå 30 slag i sekundet En marimba-spillende robot besøger Danmark: Her er Shimon. Han har fire arme og kan slå 30 slag i sekundet Aarhus Jazz Orchestra har fået et nyt, midlertidigt medlem. Han hedder Shimon og er en robot med

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader HardiePlank brædder HardiePanel plader Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Hørup Design. udendørs belysning

Hørup Design. udendørs belysning Hørup Design udendørs belysning LED lyskilder medfølger Lang holdbarhed Lys i haven Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Lys kan fremhæve flotte detaljer, fremkalde spændende kontraster og skabe

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er *l for at hjælpe dig *l at finde indre balance,

Læs mere

Dansk Carport System A/S Ødumvej 5, 8370 Hadsten Tlf.: 87 25 49 16 www.danskcarportsystem.dk Email: info@danskcarportsystem.dk

Dansk Carport System A/S Ødumvej 5, 8370 Hadsten Tlf.: 87 25 49 16 www.danskcarportsystem.dk Email: info@danskcarportsystem.dk Hos os får du: Carport i et gennemført og stilrent design Materialer af bedste kvalitet Lang holbarhed Minimal vedligeholdelse Stor erfaring indefor speciale løsninger Kort leveringstid Dansk Carport System

Læs mere

LegepladsManden.dk Længere levetid Bedre sikkerhed

LegepladsManden.dk Længere levetid Bedre sikkerhed LegepladsManden.dk Længere levetid Bedre sikkerhed RESERVEDELE 470,00 335,00 69,00 69,00 72,00 Side 1 13.750 16.900 18.580 20.600 24.900 28.900 32.600 36.900 * BEMÆRK: Rutsjebaner med en montagehøjde der

Læs mere

Dispenser systemer til baderum og toiletter. revolutionerende dispenser løsninger

Dispenser systemer til baderum og toiletter. revolutionerende dispenser løsninger Dispenser systemer til baderum og toiletter revolutionerende dispenser løsninger Steel-line Udvalget af Steel-Line modellen er en samling af stilrene, eksklusive sæbe- og papir dispensere, designet til

Læs mere

Natursten Inspiration og priser

Natursten Inspiration og priser Natursten Inspiration og priser Natursten i spændende farver og mange størrelser Skab fantastisk flotte haveanlæg, terrasser og indgangspartier med natursten. Gennem professionelle forhandlere leverer

Læs mere

RADIATOR BOGEN PRISER

RADIATOR BOGEN PRISER RADIATOR BOGEN PRISER 1 STELRAD RADIATOR BOG Opbygning Vores radiator bog er et produktkatalog og prisliste i ét. Hvert produktafsnit indeholder priser med afsendelsestider efterfulgt af al relevant teknisk

Læs mere