RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN. NR.o4.o4i. Vedersø KIK. Lokalplan for et område til sommerhusbebyggelse ved Vedersø Klitvej i Vedersø Klit.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN. NR.o4.o4i. Vedersø KIK. Lokalplan for et område til sommerhusbebyggelse ved Vedersø Klitvej i Vedersø Klit."

Transkript

1 RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR.o4.o4i Vedersø KIK Lokalplan for et område til sommerhusbebyggelse ved Vedersø Klitvej i Vedersø Klit. 23. januar 2002

2 RINGKØBING KOMMUNE Lokalplan nr INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS REDEGØRELSE l nkalnlan^nc fnrmål._.,_ _,..._..._ -..._..._. A L W IXCI 1 1-/ l O l I^IIOIVJIIIIGII y ^ Rockriw^lco af InkalnlannmråHot,... - LJwOixl l V wlo^ dl llta/i\gii kjicii Iwl l II CIUwl _ _.... ^^ Byrådets intentioner med lokalplanen B Lokalplanens forhold til anden planlægning B Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget l rtlf alnlonono rotox/irlfninnor... Pi i_ur\cii Jidi id lo i dovn i\i IH iyc?i L^ A D LOKALPLANENS VEDTÆGTER "1 l 2 Lokalplanområdets afgrænsning og zonestatus Lokalplanområdets anvendelse 1 4 Udstykning ^^ ^ ^j \/oi_ vej, oii cti. vjy on 6 Bebyggelsens omfang og placering RoH\/nnolcc*n i Lj>wk/y uu wiowi 1 & o l vjucuyyycliw IKoh\/nnoHo Q l oh n i n n c d n l con..._._..... _ _,..._. _... ^ \y L.CUI in lyodi iiai^y _... _ ^ *1 n Oohcoxiolco af 1/^1^9 Inld nor _._ ^ \j V./ JI locvciovl? dl nj ^cil JICII ICI ^j 1 1 Tilladelser og dispensationer fra andre myndigheder 5 10 l ^. D rxdovll ot c\/ i rir ivi n III i n lyci n o r _ _ ,._ R \j Bilag nr. 1: Kort over områdets afgrænsning Bilag nr. 2: Kort med områdets disponering Udarbejdet af Landinspektørgården Ndr. Boulevard 93, 6800 Varde

3 RINGKØBING KOMMUNE Lokalplan nr, FORMAL Baggrunden for udarbejdelsen af denne lokalplan er ejernes ønsker om at åbne mulighed for at udstykke ejendommen til sommerhusbebyggelse. Det er formålet med denne lokalplan at ændre bestemmelserne og mulighederne for udnyttelsen af Campinggaarden, Vedersø Klitvej under hensyn til naboer og eksisterende udnyttelse til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen har til formål at: - fastlægge nærmere bestemmelser for ændringen af anvendelsen til sommerhusbebyggelse. BESKRIVELSE AF LOKALPLANOMRÅDET Området Nærværende lokalplan nr omfatter matr.nr. 65 a og 136 dæ Hovedejerlavet, Vedersø, Ringkøbing Kommune. Lokalplanområdet ligger midt i Vedersø Klit sommerhusområde på østsiden af "Vedersø Klitvej" mellem de private fællesveje "Bankvej" og "Lars Murersvej". Hele arealet er i dag anvendt til campingplads, l stuehuset fra de gamle landbrugsbygninger er der en helårsbolig samt en mindre butik til betjening af pladsens kunder. Resten af landbrugsbygningerne anvendes til servicefaciliteter for campingpladsen og garager. Landskabet Vejen "Vedersø Klitvej" (og "Bankvej") markerer overgangen fra de flade lavtliggende fjordenge mod øst og det karakterfulde kuperede klitlandskab mod vest. Lokalplanområdet er således lavtliggende areal uden særlig højdeforskel. Langs skellene mod øst og syd er der på nabogrundene foretaget beplantning - typisk med fyr. Trafik (veje) Den fremtidige adgang til området skal ske fra de private fællesveje "Bankvej" og "Lars Murersvej"

4 B BYRÅDETS INTENTIONER MED LOKALPLANEN Det er Byrådets intention med lokalplanen at ændre bestemmelserne for udnyttelsen af området og sikre en bevarelse af områdets landskabelige karakter. For at begrænse naturområdets nedslidning og den miljømæssige belastning, og dermed bevare dets rekreative værdi, har Byrådet valgt, at ingen sommerhuse må bygges større end 120 m 2. Det er Byrådets ønske, at der for hele området skal gælde et forbud mod terrænregulering (herunder opbygning af jordvolde), udover hvad der er nødvendigt for en lovlig placering af en bygning og den nødvendige parkeringsplads på den enkelte grund samt spildevandsanlæg. Byrådet ønsker desuden et generelt forbud mod at opsætte hegn. Undtaget herfra er visse hegnstyper omkring terrasser i direkte tilknytning til sommerhuse. Endelig ønsker Byrådet at præcisere, at sommerhuse i området kun må bebos i tidsrummet 1. april til 30. september. Uden for dette tidsrum må overnatning kun ske i forbindelse med kortvarige ferieophold, weekends eller lignende. Her skal forstås weekendophold, ophold i helligdage og derudover sammenlagt højst 3-4 uger. l øvrigt i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning. Området deles i 2 delområder som angivet på kortbilag 2. Delområde 1: Området omfatter det meste af den eksisterende campingplads. Arealet kan umiddelbart efter planens godkendelse udstykkes til sommerhusgrunde. Adgang til arealet skal ske fra de private fællesveje, som findes langs arealets nord- og sydgrænse. Delområde 2: Arealet omfatter den eksisterende beboelsesbygning med tilhørende udhuse, der i dag er delvist indrettet som serviceformål i tilknytning til campingpladsen. Det tillades, at arealet kan udstykkes til 2 sommerhusgrunde. Denne udnyttelse kræver nedrivning af de eksisterende bygninger. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Campinggarden, Vedersø Klitvej, er omfattet af bestemmelserne i lokalplan nr og er heri beskrevet under område IV, beliggende i sommerhusområde. Arealet udnyttes i dag som campingplads. Ved den endelige vedtagelse af nærværende lokalplan aflyses lokalplan nr fra matr. nr. 65 a og 136 dæ Hovedejerlavet, Vedersø.

5 Kystområderne Lokalplanområdet er beliggende indenfor kystnærhedszonen. Der er efter Byrådets opfattelse ikke risiko for en negativ visuel påvirkning af området i forbindelse med udnyttelsen af byggemulighederne i nærværende lokalplan. Klitfredning Lokalplanområdet ligger uden for det af klitfredningen berørte område, idet klitfredningen alene vedrører arealet vest for Vedersø Klitvej. Regionplanen l regionplanen er området vist som campingplads. Ændret anvendelse til sommerhusbebyggelse strider ikke mod regionplanen, da området er beliggende i sommerhusområde. Kommuneplanen Lokalplanen er omfattet af kommuneplanens rammebestemmelser for område F1, og der gælder følgende rammer for indholdet af lokalplanlægningen: a. Områdets anvendelse fastlægges til ferie- og fritidsformål såsom campingplads m.v. b. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 10. c. Bebyggelseshøjden må ikke overstige 6 m for bygninger og 8,5 m for udsigtstårne, klatrestativer og lignende. Disse bestemmelser er indarbejdet i den for området gældende lokalplan nr , der ophæves delvis ved godkendelse af nærværende forslag. Lokalplanforslaget nødvendiggør en ændring af kommuneplanens rammebestemmelser, hvorfor der er udarbejdet et tillæg til Kommuneplan Spildevandsplan Lokalplanområdet ligger indenfor Ringkøbing Kommunes spildevandsplan, hvorefter spildevandet samles og renses centralt. Alle nye grunde tilsluttes kommunal spildevandsledning. Vandforsyning Vandforsyning sker fra Stadil Vandværk. Andre myndigheders godkendelse l medfør af Lov om Sommerhuse og Campering kræver nedlæggelse af campingpladsen godkendelse fra Ringkjøbing Amt.

6 D MIDLERTIDIGE RETSVIRKNINGER AF LOKALPLANFORSLAGET Indtil forslaget er endeligt vedtaget af Byrådet, må de ejendomme, der er omfattet af forslaget, ikke udnyttes på en måde, der kan foregribe indholdet af den endelige plan. Der gælder efter Planlovens 17 et midlertidigt forbud mod udstykning, bebyggelse og ændring af anvendelsen. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendommen kan fortsætte som hidtil. Når fristen for fremsættelse af indsigelser og ændringsforslag er udløbet, kan Byrådet give tilladelse til udnyttelse af en ejendom i overensstemmelse med forslaget. Såfremt dette er i overensstemmelse med kommuneplanen, og der ikke er tale om at påbegynde et større byggearbejde m.v. Disse midlertidige retsvirkninger gælder fra den 20. oktober 2001 og indtil forslaget er endeligt vedtaget, dog længst indtil den 19. oktober LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Når Kommunalbestyrelsen har vedtaget denne lokalplan endeligt, offentliggøres planen. Herefter kan en ejendom, der er omfattet af planen ifølge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Vedtagelsen af lokalplanen betyder ikke noget krav om etablering af de anlæg m.v., der er beskrevet i planen. Derimod må der ikke foretages dispositioner, hverken faktiske eller retslige, som strider imod bestemmelserne i lokalplanen. Planen griber ikke ind i bestående forhold, så en eksisterende lovlig anvendelse af en ejendom kan ske som før. Kommunalbestyrelsen kan give dispensation til mindre lempelser af lokalplanens bestemmelser. Dispensation må dog kun gives, hvis bestemmelserne i formålsparagraffen, 1, stadig kan opfyldes uden væsentlige ændringer. Drejer det sig om større ændringer, kræver dette en ny lokalplan. Kommunalbestyrelsen kan efter Planlovens 47 ekspropriere private ejendomme, når det er af væsentlig betydning for lokalplanens virkeliggørelse. Det samme gælder privates rettigheder over ejendomme, f.eks. leje og brugsrettigheder eller servitutrettigheder. Private brugsrettigheder og andre tilstandsservitutter (dvs. servitutter, som giver ret til at kræve opretholdt en vis tilstand på en andens ejendom) vil af sig selv falde bort,

7 hvis det ikke er muligt samtidig at opfylde bestemmelserne både i denne lokalplan og i de private servitutter. Andre private servitutter, dvs. ikke ophørte tilstandsservitutter, rådighedsservitutter (f.eks. en færdselsret over en anden ejendom) og tilegnelsesservitutter (f.eks. en ret til, at grave grus på en andens ejendom) kan eksproprieres, når det er af væsentlig betydning for lokalplanens virkeliggørelse.

8 RINGKØBING KOMMUNE Lokalplan nr Lokalplan nr for et område til sommerhusbebyggelse ved Vedersø Klitvej, Ringkøbing Kommune. LOKALPLANENS VEDTÆGTER l henhold til Planloven, lovbekendtgørelse nr. 518 af 11. juni 2000 med senere ændringer, fastsættes herved følgende vedtægter for det i 2 stk. 2.1 nævnte område: 1 LOKALPLANENS FORMAL 1.1 Lokalplanen er udarbejdet for at sikre: - at områdets anvendelse fastlægges til sommerhusbebyggelse, - at ny bebyggelse får et udseende og en placering, så der opnås en god helhedsvirkning i området, - at grundarealerne fastholdes som åbne naturgrunde med de bestående terrænformer og den naturligt forekommende beplantning i området. 2 LOKALPLANOMRÅ- DETS AFGRÆNSNING OG ZONESTATUS 2.1 Lokalplanområdet afgrænses som vist på kortbilag nr. 1 og omfatter følgende matrikelnumre: 65 a og 136 dæ Hovedejerlavet, Vedersø samt alle delnumre, som efter den 1. august 2001 fremkommer ved udstykning, sammenlægning eller arealoverførsel i lokalplanområdet. 2.2 Lokalplanområdet er beliggende i sommerhusområde. 3 LOKALPLANOMRÅ- DETS ANVENDELSE 3.1 Lokalplanen opdeler området i 2 delområder som angivet på kortbilag nr Delområde 1 Området må kun anvendes til sommerhusbebyggelse, dvs. bebyggelse der kun må bebos i tidsrummet 1. april til 30. sep-

9 tember og udenfor dette tidsrum må overnatning kun ske i forbindelse med kortvarige ferieophold, weekends eller lign., eller således som den til enhver tid gældende lovgivning angiver det. 3.3 På hver selvstændig matrikuleret ejendom må kun opføres eller indrettes én beboelse for én familie. 3.4 Delområde 2 Området må anvendes til helårsbeboelse i eksisterende bygninger. 4 UDSTYKNING 5 VEJ-, STI- OG PARKE- RINGSFORHOLD Området kan udstykkes i to sommerhusgrunde. Dette kræver, at eksisterende bygninger nedrives. Bestemmelserne i 3.2 og 3.3 er herefter også gældende for delområde Udstykning må kun finde sted i overensstemmelse med principperne i den på kortbilag nr. 2 viste vejledende udstykningsplan. 5.1 Lokalplanområdet skal vejbetjenes af de på kortbilag nr. 2 viste vej- og stianlæg, idet der anlægges nye private fællesveje med udkørsel til de private fællesveje "Bankvej" og "Lars Murersvej". Grundene 1-7 får adgang ad pr. fællesvej til "Bankvej" og grundene 8-10 får adgang ad pr. fællesvej til "Lars Murersvej". Der må ikke etableres overkørsel fra "Vedersø Klitvej" til de enkelte sommerhusgrunde. 5.2 Vej- og stianlæg skal være åbne for offentlig adgang. 5.3 Indenfor delområderne 1 og 2 skal der på hver selvstændig matrikuleret grund være parkeringsmuligheder for 2 biler. 5.4 Parkering på de private fællesveje må ikke finde sted.

10 6 BEBYGGELSENS OM- FANG OG PLACERING 7 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN 6.1 Delområde 1 og 2 Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 10. Dog må hver enkelt ejendom højst bebygges med 120 m 2 bruttoetageareal. 6.2 Bebyggelsen må ikke opføres med mere end 1 etage med udnyttelig tagetage. Intet punkt af en bygnings ydervægge eller tagflade må gives en højde, der er over 6 m fra terræn (niveauplan). Bygningshøjden må ikke overstige 2,5 m målt fra terræn (niveauplan) til den linie hvor ydervæg og tagflade mødes. Undtaget fra denne regel er gavltrekanter. 6.3 Ingen bygning må opføres nærmere naboskel og vejmidte end 10 m. 7.1 Delområde 1 og 2 Alle nye bygninger, herunder også småbygninger under 10 m 2 som nævnt i småhusreglementet skal opføres med ydervægge af sten. Taget tækkes med strå og i proportionerne tilpasset den eksisterende gamle bebyggelse i området. De murede ydervægge kan tillades helt eller delvist pudsede eller vandskuret med efterfølgende kalkning eller maling i okkerfarve, brækket hvid eller anden klassisk facadefarve efter Byrådets nærmere godkendelse. Tage skal udføres med 45 hældning og med afvalmede gavle med en hældning mellem 50 og Nye bygningers øvrige udvendige bygningsdele kan godkendes udført i træ eller andet materiale, men skal uanset materialevalg, udføres i traditionel udformning og med detaljer i overensstemmelse med områdets oprindelige byggestil. 7.3 Byrådet kan dog godkende byggeprojekter, hvor udvendige bygningsdele og bygningsafsnit, gennem deres arkitektoniske udformning og materialevalg gives et moderne og nutidigt udseende, hvis projektet, ud fra en arkitektonisk helhedsvurdering, i

11 8 øvrigt harmonerer med omgivelserne og områdets oprindelige byggestil. 7.4 Ændringer af den eksisterende bebyggelses ydre, herunder tag, ydermure, udvendig beklædning, vinduer, døre, farver og lignende må kun ske med Byrådets tilladelse. UBEBYGGEDE 8.1 Ubebyggede arealer skal ved beplantning, AREALER befæstelse og lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden på grundene skal overholdes. 8.2 Udvendige lysinstallationer må ikke virke generende for omgivelserne. 8.3 Beplantninger og befæstelsers art på offentlig tilgængelige arealer skal godkendes af Byrådet og være i overensstemmelse med den naturlige vegetation i området. 8.4 Indenfor lokalplanområdet må der ikke foregå nogen form for terrænregulering (herunder opbygning af jordvolde), bortset fra hvad der i hvert enkelt tilfældes godkendes af Byrådet, som nødvendigt for placering af bygning og parkeringsplads samt spildevandsanlæg. 8.5 Faste hegn må kun anvendes som læhegn i umiddelbar forbindelse med bebyggelsen efter Byrådets godkendelse i hvert enkelt tilfælde. Som hegn kan godkendes mur med samme overflade som huset eller hegn af lodret stillede brædder malet med sort, brun, svenskrød eller ubehandlet. Hegnshøjde max. 1,8 m. 8.6 Indenfor lokalplanområdet må befæstelse på terræn kun anvendes til mindre terrasser (indtil 20 m 2 eller max. 25% af bygningsarealet) i direkte tilknytning til sommerhuset/boligen. 8.7 Indenfor lokalplanområdet kan der uanset forbudet mod terrænregulering, efter Byrådets eventuelle dispensation, etableres sandmiler til nedsivningsanlæg. 8.8 Indenfor delområde 1 og 2 i lokalplanområdet må indhegning af parceller kun

12 ske ved hjælp af levende hegn. De levende hegn må kun bestå af egnstypiske træer og buske. Ved helårsboligen i delområde 2 og ved offentlige arealer, kan Byrådet dispensere fra hegnsforbudet f.eks. ved at tillade en hel eller delvis indhegning af parcellen på nærmere angivne betingelser med naturlig vegetation. 9 LEDNINGSANLÆG 10 OPHÆVELSE AF LOKALPLANER 9.1 Såfremt det af tekniske grunde viser sig nødvendigt at etablere fornødne ledninger til kloak, vand, el, telefon m.v. over parcellerne, er grundejerne forpligtede til uden vederlag at tåle dette mod erstatning for forvoldt skade på beplantning og i øvrigt udført anlægsarbejde. Kloakanlæg på egen grund, samt tilslutning til offentlig kloak skal følge spildevandsplanen eller andet regulativ for Ringkøbing Kommune. 9.2 Indenfor lokalplanområdet kan der etableres et fælles radio- og tv antenneanlæg. Anlægget skal være forberedt for transmission af signaler fra hybridnettet. Anlægget kan tilsluttes hybridnettet, så snart dette er ført frem til området. Indtil hybridnettet er ført frem til lokalplanområdet kan en fælles antennemast m.m. tillades opstillet i lokalplanområdet efter Byrådets godkendelse. Private fritstående antennemaster kan ikke tillades opstillet indenfor området. Byrådet kan, indtil et fælles antenneanlæg er etableret, midlertidig tillade, at private parabolantenner opstilles på terræn, med en placering i skjul bag terrassemure eller lign. efter Byrådets godkendelse Med den endelige vedtagelse af nærværende lokalplan, ophæves den af Byrådet vedtagne lokalplan nr , vedtaget den 17. juni 1992 delvis.

13 11 TILLADELSER ELLER DISPENSATIONER FRA ANDRE YNDIGHEDER 12 RETSVIRKNINGER 11.1 Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer i driften af campingpladsen uden tilladelse fra Ringkøbing Amtsråd i medfør af lov om sommerhuse og campering Vedrørende lokalplanens retsvirkninger, se redegørelsen. VEDTAGELSES- PÅTEGNING Forslaget er i henhold til 24 i lov om planlægning vedtaget af Ringkøbing Byråd, den 10. oktober 2001 til offentlig fremlæggelse i 8 uger. Lokalplanen er i henhold til 27 i Lov om Planlægning vedtaget af Ringkøbing Byråd den 23. januar på Byrådets vegne Hsfhs Østergård Borgmester

14

15

16 Anmelder: GeØpartner landinspekf ørerne midt/vest A/S Bildtsvej Ringkøbing Tlf J Fax Nærværende lokalplan bedes tinglyst på matr. nr. 65a og 136dæ, Hovedej erlavet, Vedersø. Det attesteres, at lokalplanen ikke vedrører andre matr. nre., som er udstykket fra de omfattede ejendomme efter den 1. august Ringkøbing, den 18. februar 2002 landinspektør ORIGINAL TÅ f00 K j.nr AV/KR

17 *** * *** Side: 17 * * * * * ** * * * * Retten i Ringkøbing Akt.nr.: * *** *** Tinglysningsafdelingen A 430 Påtegning på byrde Vedrørende matr.nr. 65 A, Hovedej erlavet, Vedersø Ejendomsejer: Ellen Rasmussen m.fl. Lyst første gang den: under nr Senest ændret den : under nr Lyst som begæret Retten i Ringkøbing den Rita Holm Carlsen

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE. Tillæg til kommuneplan og Lokalplan nr. 46. for et område syd for Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE. Tillæg til kommuneplan og Lokalplan nr. 46. for et område syd for Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE G S3Q.0 O"* ti":- M,»«, ro CM UJ»" - CM O O SØHOLM ARKJTEKTERNE PAR, NØRREGADE 11, 7100 VEJLE PERSPEKTIV SET FRA HAVEN Tillæg til kommuneplan 1997-2008 Anmelder: og Lokalplan nr. 46 for

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2 ÆRØ KOMMUNE Forslag til lokalplan nr. 19-9 ejendommen Søby Nørremarksvej 2 Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplan 2009-2021 for Ærø Kommune Forord til lokalplanen Denne lokalplan omfatter ejendommen Søby

Læs mere

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E. F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0 RINGKØBING KOMMUNE TI.F* 87«32 &* #0 LOKALPLAN NR. 04.016 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T RlHGKiiBIHG KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 936348 D. 13. APRIL 1988 FOR ET

Læs mere

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE Matr. nr. 266 c. og del af 266 b Ringkøbing bygrunde, 2 fi, del af 2 fk, del af 30 as og del af 2 am, Ringkøbing markjorder, samt Lle_parc ller,_ dor ter_den A2. marts \nmelder: Advokat H. Thorninger Herningvej

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN RIR 25 FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN NR. 25 for et sommerhusområde ved Lendrup strand. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 138 STØVRING KOMMUNE GRANGÅRDSVEJ I I OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 STEMPELMÆRKE.

LOKALPLAN NR. 138 STØVRING KOMMUNE GRANGÅRDSVEJ I I OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 STEMPELMÆRKE. LOKALPLAN NR. 138 OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING GRANGÅRDSVEJ I I STEMPELMÆRKE Anmelder : STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse: Indledning Forhold

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller ^P LOKALPLAN 2.12 Klitmøller Sommerhusområde ved Kræn Tækkersvej Januar 1991. Fremlagt til offentlig debat i perioden 10.10. - 5.12.1990 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse for lokalplanen Lokalplanområdets

Læs mere

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej Lokalplan nr. 118 for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej April 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens baggrund Lokalplanen udlægger området mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

Lokalplan nr. 077 Sommerhusområde ved Skavenvej, Skaven Strand

Lokalplan nr. 077 Sommerhusområde ved Skavenvej, Skaven Strand Lokalplan nr. 077 Sommerhusområde ved Skavenvej, Skaven Strand Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Indholdsfortegnelse Redegørelse Hvad er en lokalplan... 3 Baggrunden

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

LOKALPLAN NR. H for banearealet omkring Holme-Olstrup station "A" "E" "C" "B"

LOKALPLAN NR. H for banearealet omkring Holme-Olstrup station A E C B HOLMEGAARD KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. H.15.1 for banearealet omkring Holme-Olstrup station "A" Bag Banen "E" "C" Petersmindevej "D" "B" Lokalplan forslag, den 24. april 2002. Lokalplan vedtaget,

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue Lokalplan 48 For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue i Thorsø Januar 2002 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et

Læs mere

LOKALPLAN NR EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND

LOKALPLAN NR EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND LOKALPLAN NR. 6.5.4 EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1998 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 6.5.4 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Indholdet af lokalplanen 3 Lokaiplanområdets

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.72 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT o GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 72 Lokalplan for et område til campingplads på Anholt. l jss J E2 *S ' ' : ' -"^ 2J

Læs mere

STEMPELMÆRKE. KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. O 3(tø7.36_

STEMPELMÆRKE. KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. O 3(tø7.36_ Matr.nr. 2bø og 2ec Ringkjøbing Markjorder. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT 30IYS"

Læs mere

Silkeborg Kommune. Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01

Silkeborg Kommune. Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01 Silkeborg Kommune Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01 Matr. nr. 3 b m.fl. Tollund, Abiidskov og Hesselhus, Funder sogn Stpl. 25,- kr. Akt :Skab! nr. % 19250 Silkeborg kommune Anmelder : Stadsingenisren

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14

Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14 Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14 Gammelmark Strand Camping Område til campingformål Indholdsfortegnelse 1 Broager kommune Lokalplantillæg 55.1 Område til campingformål Indledning Hvad er

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

Lokalplan nr. 067 Sommerhusområde ved Klirevænget, Falen

Lokalplan nr. 067 Sommerhusområde ved Klirevænget, Falen Lokalplan nr. 067 Sommerhusområde ved Klirevænget, Falen Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk HVAD ER EN LOKALPLAN Dette hæfte er en lokalplan for et nyt sommerhusområde

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

R U D B J E R G K O M M U N E

R U D B J E R G K O M M U N E R U D B J E R G K O M M U N E L O K A L P L A N 31 SOMMERHUSOMRÅDE s 14 STUBBE STRANDVEJ, ULIGE VEST FOR NÆSBY STRANDVEJ Juni 1996 Indholdsfortegnelse: A. Redegørelse for lokalplanen side 2 B. Lokalplanens

Læs mere

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by.

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by. Kirkegård Lokalplanstillægsgrænse Sdr. Jernløse by Jernløse Kommune Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr. 4.1. For et område i Sdr. Jernløse by. Tillæg nr. 9 til kommuneplan 1997-2009 For et område i Sdr.

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole Lokalplan 01-58 for et område til offentlige formål - Idræts- og Nurefterskole 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED... 3 FORMÅL MED LOKALPLANEN... 3 EKSISTERENDE FORHOLD...

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT.

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 04.006 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT. RINGKØBING KOMMUNE Anni. : Advok Jørgen H.Krogh

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR Grenå Strand FOR DRONNINGENS FERIEBY

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR Grenå Strand FOR DRONNINGENS FERIEBY Anmelder: Grenaa Kommune Teknisk Forvaltning Torvet 3,8500 Grenaa Tlf. 86 32 15 88 Grenå Strand GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 121 FOR DRONNINGENS FERIEBY S^p^PFJ^ÆRKR ''GRENAA" KUN GYLDIGT MED AFSTEMPtING

Læs mere

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby. Lokalplanens redegørelse

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse Stølgård Strøby. Lokalplanens redegørelse -1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 2 Tillæg til Valløs kommuneplan 3 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune Lokalplan Nr. 80 For et blandet boligområde i Næsbjerg Helle Kommune Toften 2 6818 Årre telf. 76774600 Juli 2002 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning...

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58 Lokalplan nr. 124 for et område ved Roskildevej 56-58 Juli 2002 INDLEDNING Lokalplanen for området ved Roskildevej 56-58, gør det muligt at opføre ældreegnede boliger med tilhørende fælles- og servicearealer

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN S2b 02. Sommerhusområde ved Hasmark Strand

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN S2b 02. Sommerhusområde ved Hasmark Strand OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN S2b 02 Sommerhusområde ved Hasmark Strand Januar 2005 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS BAGGRUND... 2 HVORFOR LOKALPLAN?... 2 HVAD ER EN LOKALPLAN?... 2 FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...

Læs mere

BLAABJERG KOMMUN. m/,q.+9. p :0:.* nr.75 n oi u _.. LOKALPLAN NR. 80 OM-E TIL BOLIGFORMAL I NYMINDEGAB VARI;~E

BLAABJERG KOMMUN. m/,q.+9. p :0:.* nr.75 n oi u _.. LOKALPLAN NR. 80 OM-E TIL BOLIGFORMAL I NYMINDEGAB VARI;~E Matr. nr. Sno urne prestg&la, N&. Boakvad 93 6900 nide nr.75 n oi u Fu7S21 1001 BLAABJERG KOMMUN LOKALPLAN NR. 80 - R I B -- RETTEiJ I OM-E TIL BOLIGFORMAL I NYMINDEGAB VARI;~E m/,q.+9.---.. - - Dar*tDar*t-i-~v--

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4 for en campingplads og ferielejligheder i Gedser 1 Gedser Indledning... 3 Beskrivelse af lokalplanområdet... 3 Baggrunden for lokalplanens tilvejebringelse...

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 32. Boligformål, Skolegade

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 32. Boligformål, Skolegade Gråsten Kommune Lokalplan nr. 32 Boligformål, Skolegade Vedtaget: 27.09.1990 REDEGØRELSE Gråsten kommune er tildelt en kvote på 20 almennyttige boliger. Byrådet er sammen med Gråsten Andelsboligforening

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 56 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIG FORMÅL ÆLDREBOLIGER I ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 56 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIG FORMÅL ÆLDREBOLIGER I ØDIS Anmelder: Vamdrup Kommune Idrætsvej 1 6580 Vamdrup tlf. 76 92 21 00 VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 56 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIG FORMÅL ÆLDREBOLIGER I ØDIS i. Lokalplan 56 For et område til offentlig formål

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 125202 for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en fysisk plan, som i mere eller mindre detaljeret omfang fastlægger placeringen og udformningen

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND

LOKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND LOKALPLAN NR. 6.5.2 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokaiplanen omfatter om- og tilbygning af ejendommen Strandvej 3, Tårup by, Frørup. Ved godkendelse af denne lokal.plan

Læs mere

D E K L A H A T I O N

D E K L A H A T I O N Matr.nr. 156i Søgård Hovedgård m.m. Holmsland Klit sogn l Området. D E K L A H A T I O N Underskrevne ejer af ejendommen matr.nr. 156i, Søgård Hovedgård m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

-7,IN! 1979*008452 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

-7,IN! 1979*008452 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT mtr.nr. 181 m.fl. Ringkøbing bygrunde -7,IN! 1979*008452 Anmelder: Jørgen H.Krogh advokat Ringkøbing STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT 3 ASI1 RINGKØBING KOMMUNE.

Læs mere

LOKALPLAN NR Med kommuneplantillæg nr. 51

LOKALPLAN NR Med kommuneplantillæg nr. 51 LOKALPLAN NR. 7.22 Med kommuneplantillæg nr. 51 HALS KOMMUNE April 1998 GEOGRAFISK PLACERING INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 7.22 1 1. LOKALPLANENS FORMÅL 2. LOKALPLANENS OMRÅDE OG ZONESTATUS 3. OMRÅDETS

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 207 for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 207 FOR ET ERHVERVSOMUDE OMFATTENDE SCHAUMBURGVEJ 3-5 INDHOLDSFORTEGNELSE: S 20-RedegØrelse

Læs mere

Lokalplan nr. F.1.3. et mindre areal nord for Stenskovvej. samt tillæg nr. 9 til kommuneplanen. Område A 2. Lokalplan vedtaget den 18. april 2006.

Lokalplan nr. F.1.3. et mindre areal nord for Stenskovvej. samt tillæg nr. 9 til kommuneplanen. Område A 2. Lokalplan vedtaget den 18. april 2006. HOLMEGAARD KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Lokalplan nr. F.1.3. et mindre areal nord for Stenskovvej samt tillæg nr. 9 til kommuneplanen Privat fællesvej Område B Område A ca. 2200 m2 ca. 7580 m 2 Nedrives

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Stæhr Johansens Vej og Emil Chr. Hansens Vej

Lokalplan nr for et område ved Stæhr Johansens Vej og Emil Chr. Hansens Vej Lokalplan nr. 120 for et område ved Stæhr Johansens Vej og Emil Chr. Hansens Vej Oktober 2001 INDLEDNING Lokalplanen gør det muligt for Frederiksberg Forsyning at opføre ny bebyggelse til administration

Læs mere

Lokalplan nr. 082 Område til dagligvarebutik ved Bork Havn

Lokalplan nr. 082 Område til dagligvarebutik ved Bork Havn Lokalplan nr. 082 Område til dagligvarebutik ved Bork Havn Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Indholdsfortegnelse Redegørelse Hvad erenlokalplan... 3 Baggrundenforlokalplanen...

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Silkeborg Kommune Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Matr. nr. 1 at m.fl. Silkeborg markjorder S t empe 1f r i Akt : Skab nr. &r-?;> i-, Anmelder : Stadsinge4nleren 8

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Lokalplan nr. 99 for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Marts 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til boligformål i form af villabebyggelse.

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 836870 Anmelder: Advokatfirmaet Dalgaard- Knudsen & Jepsen, v/hogens Jepsen, Ringkøbing

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY LOKALPLAN 05-049 BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY Redegørelse (grå sider) Lokalplanens formål............................................................................ Lokalplanområdet...................................................................................

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere