Nepal rundrejse Udenfor turismens hovedstrøg

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nepal rundrejse Udenfor turismens hovedstrøg"

Transkript

1 Nepal rundrejse Udenfor turismens hovedstrøg Nepal udgør et kludetæppe af folkeslag, sprog og religioner. På denne rejse får vi et enestående indblik i nogle af landets spændende etniske grupper og religioner. Dette krydrer vi med en rejse gennem landets utrolig varierede og storslåede natur med jungle, højland og sneklædte Himalayabjerge. På rejsen kommer vi dog maks. op i 1600 meters højde. Mange forbinder dette land med Himalaya og trekking men vi har sammensat en rejse, der går uden for turismens malstrøm og viser det virkelige Nepal frem. 15 dage Pris Rejseleder Status Information 15. okt 17 til 29. okt kr Steen Højlund Blandt landets ca. 28. mio. indbyggere findes 59 etniske grupper og 120 sprog. Hver etnisk gruppe har sin unikke kultur. Nepalesisk fungerer som det fælles nationale tungemål, der gør det muligt for alle at kommunikere med hinanden. Befolkningen består af hinduer, buddhister, muslimer, kristne, shamanister, animister eller meget ofte en blanding af alle de forskellige påvirkninger. Økonomiske, sociale og uddannelsesmæssige muligheder er i Nepal knyttet til geografi, kaste, etnisk oprindelse og historiske mønstre. En fælles ting, der kendetegner nepaleserne, er deres smittende smil og enestående gæstfrihed. På rejsen besøger vi bl.a. Tamang-, Tharu- og Gurung-folket i deres landsbyer i lavlandet og i højlandet, og undervejs på rejsen oplever vi Newar-folket, Braminer, Chhetrier, tibetanere og muslimer. Vi oplever de største og vigtigste buddhistiske og hinduistiske helligdomme i Kathmandu-dalen og Buddhas fødested i Lumbini. Vi følger de buddhistiske pilgrimme til deres imponerende helligdomme, møder hellige mænd ved hinduistiske ligbrændingspladser og hilser på en levende gudinde i Kathmandus gamle bydel. I Bhaktapur får vi et godt indblik i Kathmandu-dalens kunsthåndværk, og ser eksempler herpå, når vi går rundt blandt de imponerende historiske bygningsværker. Nepal er kendt for landets enestående og varierede flora og fauna, fra det subtropiske lavland i lidt over havets overflade til polarklima i bjergene med Mt. Everest (8848m), som det højeste punkt. I lavlandet tager vi på safari i Bardia nationalparken, der er den nationalpark i Nepal, hvor der er størst chance for at se bl.a. bengalske tigere og vilde elefanter. Fra Pokhara får vi nogle fantastiske panorama-udsigter til Himalaya-bjergene. Rejsen er lagt i foråret og efteråret og bringer os højst op i 1600 meter. Derfor er temperaturen behagelig, så man kan sidde ude og se solen gå ned bag Himalaya-bjergene, mens man bearbejder dagens mange indtryk. Læs praktiske oplysninger om rejser til Nepal her Max 20 deltagere.

2 1. dag København Kathmandu 2. dag Ankomst Kathmandu Efter ankomst om eftermiddagen til Kathmandu lufthavn kører vi til vores hotel. Vi har tre overnatninger i Kathmandu. 3. dag Swayambhunath Kathmandus Durbar Square For de, der har lyst, er der tidligt om morgenen mulighed for at tage på en 1 times flyvetur over Himalaya-bjergene med en fantastisk panorama-udsigt til adskillige meter høje bjerge, her i blandt Mount Everest (prisen er p.t kr, og flyveturen skal bookes og betales senest 1 måned inden afrejse fra Danmark). Om formiddagen besøger vi buddhisternes hellige Swayambhunath stupa, der ligger på en bakketop med flot udsigt over Kathmandu-dalen. Swayambhunath er over år gammel og markerer det sted, hvor den legendariske patriark Manjushri opdagede lotussen i dalens urgamle sø. I mange århundreder har det været et vigtigt center for buddhistisk lære, og Buddhaens malede øjne stirrer ud mod alle fire verdenshjørner. Vi kan nyde udsigten og se pilgrimme vandre i retning med uret og drejer på bedemøllerne omkring stupaen. Efterfølgende kører vi ned til Kathmandus Durbar Square med det gamle kongepalads Hanuman Dhoka omgivet af flotte templer. Her får vi indblik i historien og templerne samt mulighed for at besøge den levende gudinde. 4. dag Kunsthåndværk i Kathmandu-dalen Vi kører til Bhaktapur, der fra starten af 1200-tallet til 1482 hovedstad i en mindre udgave af Nepal end den nuværende, og byen bugner af imponerende historiske bygningsværker fra den tid. Fra 1482 og frem til 1776 udgjorde Bhaktapur og omegn et af tre mindre kongeriger i den langstrakte Katmandu-dal. Bhaktapur har ikke ændret sig meget i løbet af de sidste par århundreder og er i dag den bedst bevarede af de tre kongebyer i dalen. De gamle historiske bygninger er gode eksempler på Newarernes imponerende sans for at blande storslået arkitektur med håndværkerens kærlighed for detaljen. Vi fokuserer på de gamle håndværk: træ-, metal- og keramikarbejde, som Kathmandu-dalen er kendt for. Vi besøger træskærer-museet for at lære om de færdigheder og metoder, der bruges for at skabe de specielle design, vi ser på templerne og husene. I gaderne og på pladserne besøger vi pottemagerne, der i flere generationer har fremstillet krukker og vandholdere, som findes i de fleste nepaleseres hjem. Efter frokost fortsætter vi til Patans Durbar Square, hvor vi besøger et familiedrevet værksted for fremstilling af skulpturer. Håndværket er gået fra far til søn i mange generationer. Vi ser eksempler på nogle af disse kunsthåndværk, når vi besøger det flotte Golden Temple. Efter en spændende dag, der har givet os et godt indblik i Kathmandu dalens kunsthåndværk, kører vi tilbage til vores hotel i Kathmandu.

3 5. dag Fly til Bardia. Besøg hos Tharu-folket Om morgenen flyver vi til Nepalganj, der ligger i lavlandet i det vestlige Nepal, hvorfra vi kører ca. to timer til Bardia nationalparken. Landskabet er meget forskelligt fra det, vi oplevede i Kathmandu dalen. Vi kører gennem lavlandets store sletter omgivet af ris-, boghvede-, sennep- og kormarker samt skove. På vejen til nationalparken krydser vi Bardia floden og kigger efter de to krokodille-arter, der findes i Nepal. Efter ankomst til vores jungle lodge fortæller en af de lokale natur-guider os om nationalparken, dyre- og fuglelivet samt næste dags safari. Vi spiser efterfølgende frokost. Om eftermiddagen kører vi til den nærliggende Tharu landsby, hvor vi hører om lokale projekter, der går ud på at bevare områdets kultur og natur til gavn for beboerne samt bestanden af næsehorn og andre vilde dyr. Vi har tre overnatninger på vores lodge i Bardia. Det er en forholdsvis simpel lodge, der ligger i nærheden af en flod i udkanten af nationalparken og i nærheden af landsbyer og marker. 6. dag Jungle safari Bardia nationalparken besøges af relativt få turister på grund af beliggenheden, hvilket betyder, at der er større mulighed for at opleve nogle af Nepals truede dyrearter. Bardia er den nationalpark i Nepal, hvor der er størst chance for at se bengalske tigere og vilde elefanter. Der er gode muligheder for at se hjorte, nilgai-antiloper, sjakaler, pansernæsehorn, vildsvin, og hvis du er virkelig heldig, tigere, leoparder og læbebjørne. Fuglelivet er rigt. Her er vandfugle langs floderne, rovfugle i luftrummet og et mylder af parakitter, spætter, isfugle og drosler i skovene. Tidlig om morgenen tager vi på jeepsafari på udkik efter bl.a. pansernæsehorn, aber og fugle. Vi forsøger bl.a. at se den sjældne firhorns-antilope, Asiens største antilopeart Om eftermiddagen besøger vi Tharu museet for at lære om Tharu kulturen og de mange fascinerende elementer af deres dagligliv. Tharu-folket er animister og lever af landbrug, fiskeri og lidt kvægavl. Derefter aflægger vi besøg i parkens opdrætscenter for den udryddelsestruede krokodille, gavialen og ser også stedets sumpkrokodiller på tæt hold. Om aftenen er der tid til at slappe af og nyde atmosfæren i junglen. 7. dag Jungle safari Efter morgenmaden kører vi i jeeps ind i nationalparken for at spotte dyr og fugle fra de forskellige udkigstårne. Vi medbringer madpakker og holder frokost picnic i naturen.

4 8. dag Lumbini, Buddhas fødested Vi tager afsked med Bardia nationalparken og kører via Dang distriktet til Lumbini, Buddhas fødested. Det er en lang men smuk køretur. Lumbini er et vigtigt buddhistisk pilgrimssted, beliggende i Kapilavastu distriktet, nær den indiske grænse. Det er det sted, hvor dronningen Mayadevi siges at have født Siddhartha Gautam, der senere blev kendt som Buddha Gautama, og siden skulle blive grundlæggeren af buddhismen. Buddha levede mellem ca. 563 og 483 BCE. Fra 1997 blev Lumbini opført som en UNESCO World Heritage Site. I Lumbini findes ruinerne af gamle klostre, et helligt Bodhi træ, Ashokan søjlen og Mayadevi templet, hvori Buddha blev født. Fra tidlig morgen til tidlig aften udfører pilgrimme fra forskellige lande meditation på stedet. Buddha levede ikke hele sit liv i Lumbini. Han voksede op på kongeslottet som en smuk og kløgtig dreng. Han blev en succesrig forretningsmand og lykkelig familiefar, indtil han en dag følte kaldet og drog ud i skoven for at finde livets kilde. Efter mange års søgen fandt han vejen til Nirvana. Han vandrede siden rundt i det nordlige Indien og Nepal og berettede om sin metode, inden han døde mæt af dage som 81-årig. Hans lære blev aldrig skrevet ned, og beretningen om hans liv er baseret på mundtlige overleveringer. Derfor har buddhismen med årene udviklet sig i mange retninger og sekter med vidt forskellige udtryksformer. Grundlæggende handler de alle om det samme: At nå buddhatilstanden, finde vejen til lyset - til Nirvana - og blive udfriet fra det evige kredsløb af fødsel og død. Buddhisterne mener, at vi alle sammen kommer dertil på et tidspunkt. Måske ikke i dette liv, men så i vores næste inkarnation, den næste igen, eller den næste... I dag har buddhismen nået alle kroge af verden, men det var i Lumbini det hele startede. Vi har en overnatning i Lumbini. 9. dag Buddhistiske templer i Lumbini - Tansen Efter morgenmaden går vi en tur gennem Lumbini for at besøge Ashoka søjlen, Maya Devi templet og basreliefskulpturen af Maya Devi og ser nogle af de templer, der er bygget af buddhister fra hele verden. Efter frokost besøger vi nogle af de mere moderne templer og helligdomme bygget til ære for Buddha af tilhængere fra hele verden. Efter frokosten kører vi nordpå mod det centrale højland. Vi kører gennem Butwal, der er berømt for den legendariske Gurkha-hærs kamp imod briterne i den anglo-nepalesiske krig i Herfra kører vi op i en naturskøn slugt og fortsætter op i det flotte højland til Tansen. Fra Srinagar Danda, bjergtoppen over byen, er der god udsigt mod de flotteste bjerge som Annapurna og Dhaulagiri. Sidst på eftermiddagen vandrer vi gennem nåleskoven på Srinagar bjergtoppen og oplever den flotte solnedgang. Vi har én overnatning i Tansen.

5 10. dag Tansen - Pokhara Efter morgenmaden tager vi en byrundtur i Tansen, der er en gammel handelsby for Newar folket. Byen er bygget op ad bjergsiden og har smukke, brolagte gader og fine templer. Efter frokosten kører vi mod Pokhara. Vi gør hold undervejs for at nyde de mange flotte udsigter. Sneklædte bjergtinder, søer og floder gør Pokhara-dalen til en af de mest maleriske naturlige attraktioner i Nepal. Pokhara ligger ved den store, smukke sø, Phewa Tal, i en grøn og frodig dal i 800 meters højde, blot 30 kilometer fra de store Himalayabjerge. Vi spiser aftensmad på en restaurant ved søbredden. Vi har tre overnatninger i Pokhara. 11. dag Fridag i Pokhara Dagen er fri på egen hånd i Pokhara. Fra byen er der udsigt til de berømte Annapurna bjerge med bl.a. Macchapucchre (6993 m), også kaldet Fiskehalebjerget, hvis stejle, ubesejrede tinde er blevet byens vartegn. Der er tid til at opleve byen på egen hånd, slappe af og nyde udsigten til Annapurna bjergene. Man kan leje en cykel og tage en tur langs Phewa Tal søen. For de mere eventyrlystne er der mulighed for tandem paragliding. Eller man kan vandre en tur op til World Peace Pagoda (ca. 2 timer retur), hvorfra der er en flot panoramaudsigt til Annapurna bjergene og ned over søen. 12. dag Sarankot - Pokhara Denne morgen står vi tidligt op - før daggry for at køre op til udkigspunktet Sarankot, hvor vi nyder en kop the eller kaffe og nyder en af Nepal mest berømte udsigter. Her er en helt enestående panorama-udsigt til Annapurna-bjergene inklusiv Macchapucchre. Morgensolens lys på bjergene er fortryllende. Herefter vandrer vi still og roligt tilbage for at spise morgenmad. Vi har resten af formiddagen til fri afbenyttelse. Efter at have spist frokost, tager vi på bådtur på søen og besøger Gupteswar hulen. Hvis der er tid til det besøger vi en Tibetansk lejr, hvor vi vi på et tæppevæveri får lejlighed til at se hvorledes tæpperne bliver til.

6 13. dag Kathamndu - Boudhanath stupaen Efter morgenmaden kører vi til Kathmandu. Turen tager ca. 7 timer, og vi spiser frokost undervejs. Efter ankomsten om eftermiddagen kører vi til Boudhanath stupaen, der er Nepals største og vigtigste buddhistiske helligdom. Omkring stupaen findes et stort område med mange klostre og templer, og i området bor der mange tibetanere. Bhoudanath-stupaen er bygget op som en mandala (et religiøst billede på verden og hjælpemiddel ved meditation). Basen består af tre trappetrin omgivet af en mur. Hele vejen rundt om muren er der nicher med fire-fem bedemøller i hver. Pilgrimme går i urets retning og mumler det tibetanske mantra Om Mani Padme Hum, mens de drejer bedemøllerne. Øverst på stupaen er Buddhas øjne malet, så de vender mod alle fire verdenshjørner. De symboliserer, at Buddha holder øje med Kathmandu. I Bouddanath besøger vi en thangka maleriskole. En thangka er en buddhistisk billedrulle malet på lærred. Mediterende bruger thangkaer ved meditation, men derudover tjener de også dekorative formål. Maleren mediterer selv under hele fremstillingsprocessen. Det kan derfor tage fra måneder til år at fremstille en god thangka. Om aftenen spiser vi afskedsmiddag med traditionelle Newar retter og musik. Vi har en overnatning i Kathmandu. 14. dag Pashupatinath. Afrejse Om formiddagen besøger vi Pashupatinath templet, der er det vigtigste hinduistiske tempel i Nepal, og i det hele taget et af hinduernes helligste. Ved Bagmati floden, som er en biflod til Ganges, foretages dagligt ligbrændinger. De, som brændes ved floden, hvor asken efterfølgende hældes i vandet, får en hurtigere vej til Samsara, som er hinduernes version af paradis. Hos hinduerne genfødes mennesket mange gange, inden det gennem gode handlinger (karma) gør sig fortjent til forløsningen. Her er mange pilgrimme og hellige mænd fra både Nepal og Indien. Vi har eftermiddagen fri på egen hånd, Man kan f.eks tage ud og udforske Kathmandus gamle bydel med dens små gyder og skjulte hinduistiske og buddhistiske templer. I de lokale bazarer findes et bombardement af skarpe farver og dufte. Her sælges frugt, grøntsager og krydderier samt flotte messing-, bronze- og kobbervarer. Her er et herlig mix af mennesker, lige fra tibetanske kvinder med deres stribede forklæder og hellige mænd til handelsfolk fra Indien. Først på aftenen kører vi til lufthavnen. 15. dag Ankomst København

7 Kort Prisen inkluderer Fly Kbh/Kathmandu retur Indenrigsfly Kathmandu/Nepalganj Hotelophold med helpension Al transport, udflugter og entréudgifter ifølge programmet Dansk rejseleder Lokal engelsktalende guide Drikkepenge til chauffører og lokalguider Ingen hokus pokus: Se vores prispolitik her

8 Ikke inkluderet Rejse- og afbestillingsforsikring Visum (pt. 280 kr) Flyvetur over Himalaya-bjergene (pt kr). Skal bestilles på forhånd. Eneværelsestillæg (2.400 kr) Husk at læse de generelle handelsbetingelser her. Vigtigt Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen.

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Nepal - Homestay og landsbyudvikling

Nepal - Homestay og landsbyudvikling Nepal - Homestay og landsbyudvikling Jordskælvet i april 2015 og de utallige efterskælv har tvunget Nepal i knæ. Landet har mere end nogensinde brug for at blive styrket økonomisk. Turismen har de senere

Læs mere

HIMALAYAS HORISONTER

HIMALAYAS HORISONTER en rundrejse i eventyrlige Nepal skræddersyet til Folkeskolens læsere Svimlende bjerglandskaber, religiøs mystik og stemningsfulde templer i Kathmandu. Få en oplevelse for livet på denne rundrejse, der

Læs mere

Kulturrejse til Indien & Nepal

Kulturrejse til Indien & Nepal Grupperejse: Kulturrejse til Indien & Nepal efteråret 2008 TorbenBoesen-gruppen - 24. oktober 9. november 2008 17 dage / 16 nætter med 15 overnatninger i hotel el. teahouse En ekstraordinær kulturrejse

Læs mere

HIMALAYAS HORISONTER

HIMALAYAS HORISONTER en rundrejse i eventyrlige Nepal Svimlende bjerglandskaber, religiøs mystik og stemningsfulde templer i Kathmandu. Få en oplevelse for livet på denne rundrejse, der kommer helt tæt på den nepalesiske kultur

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

NEPAL BAG FACADEN. 12 dage med Nepalekspert Rikke Former, arkæolog og cand. mag. i Sydasienstudier

NEPAL BAG FACADEN. 12 dage med Nepalekspert Rikke Former, arkæolog og cand. mag. i Sydasienstudier NEPAL BAG FACADEN rejs med fagfæller til det eventyrlige bjergrige 12 dage med Nepalekspert Rikke Former, arkæolog og cand. mag. i Sydasienstudier Afrejse: d. 30. september - 11. oktober 2013 Pris: kr.

Læs mere

Ved foden af Himalaya 14 dages rundrejse i det charmerende Nepal

Ved foden af Himalaya 14 dages rundrejse i det charmerende Nepal Ved foden af Himalaya 14 dages rundrejse i det charmerende Nepal Rejse til NEPAL med Munke ved den store imponerende Bodh nath-stupa (tempel), der er én af de største buddhistiske stupaer i verden. 2 Ved

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Syd for Everest. 11 dages klassisk rundrejse i det charmerende Nepal Udrejser med flyselskabet Gulf Air. Rejse til NEPAL med

Syd for Everest. 11 dages klassisk rundrejse i det charmerende Nepal Udrejser med flyselskabet Gulf Air. Rejse til NEPAL med 11 dages klassisk rundrejse i det charmerende Nepal Udrejser med flyselskabet Gulf Air Rejse til NEPAL med 2 Syd for Everest 11 dages klassisk rundrejse i det charmerende Nepal Kathmandu - Bandipur - Chitwan

Læs mere

Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor

Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor Da David Livingstone blev fundet af Henry Stanley med de berømte ord: "Dr. Livingstone, I presume", havde han tilbragt mere end halvdelen af sit liv i Afrika.

Læs mere

Magiske Thailand. Ved foden af Himalaya 14 dage. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Magiske Thailand. Ved foden af Himalaya 14 dage. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder Magiske Thailand Ved foden af Himalaya 14 dage med dansk rejseleder Rundrejse til Nepal Tag med på et uforglemmeligt eventyr, der bl.a. byder på verdens største bjergkæde, gamle kongebyer, junglesafari

Læs mere

NEPAL - UPPER MUSTANG TREK, 19 DAGE

NEPAL - UPPER MUSTANG TREK, 19 DAGE NEPAL - UPPER MUSTANG TREK, 19 DAGE Mustang-regionen er det gamle kongerige Lo og er beboet af tibetanske buddhister. Regionens hovedstad er Jomsom, men det virkelige tibetanske hjerteland ligger nord

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Nepal - Rundt om Manaslu Trek

Nepal - Rundt om Manaslu Trek Nepal - Rundt om Manaslu Trek Trekket rundt om verdens 8. højeste bjerg Manaslu 8.153m, betragtes af mange eksperter som en af de flotteste trekkingruter i Nepal. Indtil 2013 var det kun muligt at lave

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

TORSDAG 7.11.2013. Workshop: Introduktion til programmet og fælles forventningsafstemning. Tid til at pakke ud

TORSDAG 7.11.2013. Workshop: Introduktion til programmet og fælles forventningsafstemning. Tid til at pakke ud Uge 1: opholdet og Nepals religioner Uge: 1 MANDAG TIRSDAG ONSDAG 6.11.2013 TORSDAG 7.11.2013 FREDAG 8.11.2013 LØRDAG 9.11.2013 SØNDAG 10.11.2013 7:00 8:00 Yoga 8:00 9:15 MORGENMAD MORGENMAD MORGENMAD

Læs mere

Nepal - Everest Komfort Trek

Nepal - Everest Komfort Trek Nepal - Everest Komfort Trek Trekkingtur for dem der ønsker at opleve Mount Everest og Sherpaernes Land, og som prioriterer komfortable overnatningssteder og god mad. I har lokal engelsktalende sherpaguide

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Nepal 25.10-9.11 2016. - kontrasternes land på verdens tag

Nepal 25.10-9.11 2016. - kontrasternes land på verdens tag Nepal - kontrasternes land på verdens tag 25.10-9.11 2016 Nepal - kontrasternes land på verdens tag Tag med på denne fantastiske rejse til Himalaya. I Nepal er kontrasterne store. I nord findes verdens

Læs mere

NEPAL - ANNAPURNA BASECAMP TREK, 16 DAGE

NEPAL - ANNAPURNA BASECAMP TREK, 16 DAGE NEPAL - ANNAPURNA BASECAMP TREK, 16 DAGE Annapurna Base Camp Trek er svær at beskrive med ord. Turen starter ved området omkring Kathmandu, men før du ved af det befinder du dig midt i Himalayabjergene

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Nepal - Everest Base Camp & Gokyo

Nepal - Everest Base Camp & Gokyo Nepal - Everest Base Camp & Gokyo Efter mere end 20 år på trekkingstierne i Everest området, er vi ikke i tvivl om, hvilken rute der er den flotteste, og mest spektakulære tur ind til Everest Base Camp.

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Fotorejser til Nepal

Fotorejser til Nepal Fotorejser til Nepal med dansk fotograf og journalist Tag på fotorejse til hjertet af Himalaya med dansk fotograf og journalist. Vi rejser i små grupper til de mest øde bjergegne, til hjertet af storbyen

Læs mere

Himalaya Ekspressen. 13 dages klassisk oplevelsesrejse til Indien og Nepal. Rejse til Indien og Nepal med

Himalaya Ekspressen. 13 dages klassisk oplevelsesrejse til Indien og Nepal. Rejse til Indien og Nepal med 13 dages klassisk oplevelsesrejse til Indien og Nepal Rejse til Indien og Nepal med 2 Himalaya Ekspressen 13 dages oplevelserejse til Indien & Nepal Delhi - Agra - Varanasi - Lumbini - Chitwan Nationalpark

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Rejser med respekt bæredygtig turisme & landsbyudvikling

Rejser med respekt bæredygtig turisme & landsbyudvikling Rejser med respekt bæredygtig turisme & landsbyudvikling Respectful Travel er et nystartet rejsebureau, der laver NGO-rejser, som kombinerer rundrejser i Nepal med støtte til Jysk landsbyudvikling i Nepal

Læs mere

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Afrejse: d. 15.-31.oktober 2013 og d. 11.-27. februar 2014 Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Læs mere

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE REJSELEDER INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Det bedste af Uganda ENTEBBE BWINDI QUEEN ELIZABETH N.P KIBALE - ENTEBBE. 9 dage med afrejse i januar

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Nepal - Annapurna Base Camp Trek

Nepal - Annapurna Base Camp Trek Nepal - Annapurna Base Camp Trek Turen til Annapurna Base Camp er en af Nepals klassiske trekkingture. Og ikke uden grund. Vandreturen går gennem nogle af Nepals mest varierede trekkingområder, med masser

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

Sri Lanka rundrejse Det genfødte paradis

Sri Lanka rundrejse Det genfødte paradis Sri Lanka rundrejse Det genfødte paradis Sri Lanka er en lille ø-nation med en stor kulturarv, der går mere end 2500 år tilbage i tiden. Befolkningssammensætningen er ligeså varieret som de forskellige

Læs mere

Pionertur til Mera Peak

Pionertur til Mera Peak rejs med andre danskere Pionertur til Mera Peak Trekking & safaritur til Nepal 29 dage Gennem skove og dale, klostre og sherpa landsbyer, gletsjere og høje pas. Med toppen som mål og Himalayabjergkæden

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Bhutan. Bhutan, Darjeeling og Nepal. Telefon Himalayan Kingdoms - Himalayas gamle kongeriger med dansk rejseleder

Bhutan. Bhutan, Darjeeling og Nepal. Telefon Himalayan Kingdoms - Himalayas gamle kongeriger med dansk rejseleder Bhutan Himalayan Kingdoms - Himalayas gamle kongeriger med dansk rejseleder Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Himalayan Kingdoms - Himalayas gamle kongeriger med dansk rejseleder

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer

Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer Følg en gorilla på syv meters afstand. I naturen. Denne helt utrolige oplevelse kan du få i Bwindi National Park, på grænsen mellem Uganda og Rwanda,

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord 15-dages oplevelsestur til Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien 25. maj - 8.juni 2016 på rejsen 14. - 16. marts 2016 på højskolen Rundrejse til

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

7.10-22.10 2015 Korskærvej 25 7000 Fredericia Tlf.: 7592 2022 fxr@felixrejser.dk www.felixrejser.dk

7.10-22.10 2015 Korskærvej 25 7000 Fredericia Tlf.: 7592 2022 fxr@felixrejser.dk www.felixrejser.dk 7.10-22.10 2015 Nepal - kontrasternes land på verdens tag Tag med på denne fantastiske rejse til Himalaya. I Nepal er kontrasterne store. I nord findes verdens højeste bjerge med evig sne og is og mod

Læs mere

Himalaya Ekspressen. 12 dages klassisk oplevelsesrejse til Indien og Nepal. Rejse til Indien og Nepal med

Himalaya Ekspressen. 12 dages klassisk oplevelsesrejse til Indien og Nepal. Rejse til Indien og Nepal med 12 dages klassisk oplevelsesrejse til Indien og Nepal Rejse til Indien og Nepal med 2 Himalaya Ekspressen 12 dages oplevelserejse Indien & Nepal Delhi - Agra - Varanasi - Lumbini - Chitwan Nationalpark

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

NEPAL - ISLAND PEAK VIA EVEREST BASE CAMP

NEPAL - ISLAND PEAK VIA EVEREST BASE CAMP NEPAL - ISLAND PEAK VIA EVEREST BASE CAMP Island Peak (6186m) er en af de mest populære trekking-tinder i Nepal. Ruten byder ikke kun på en fantastisk toptur. Den byder på nogle af de smukkeste syn i Himalaya.

Læs mere

Chiang Mais kulturelle mangfoldighed

Chiang Mais kulturelle mangfoldighed Chiang Mais kulturelle mangfoldighed Chiang Mai har en smuk natur, et behageligt klima og en rig kultur. Chiang Mai er midtpunkt for flere historiske riger og har derfor været centrum for udveksling af

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

NEPAL - GRUPPEREJSE - BESTIGNING AF MERA PEAK, 19 DAGE

NEPAL - GRUPPEREJSE - BESTIGNING AF MERA PEAK, 19 DAGE NEPAL - GRUPPEREJSE - BESTIGNING AF MERA PEAK, 19 DAGE Bemærk: Dette er en grupperejse til Mera Peak i Nepal. Der kan være maksimalt 12 personer med på turen og alle skal selv købe flybillet og sørge for

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14. Yoga og 1001 Nats eventyr - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.900 YOGA OG 1001 NATS EVENTYR - Yoga- og Mindfulnessrejse

Læs mere

Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni

Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni Alt inkluderet ingen ekstra tillæg. - Dansk guide - Rigtige senge og sengetøj. - 4-5 dages Safari i Kruger Nationalpark. - 23

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

NEPAL - ANNAPURNA CIRCUIT, 18 DAGE

NEPAL - ANNAPURNA CIRCUIT, 18 DAGE NEPAL - ANNAPURNA CIRCUIT, 18 DAGE Annapurna Circuit er en fantastisk rejse. I løbet af rejsen vil I opleve kultur i Nepal på en meget intens måde. Annapurnaregionen er den mest besøgte trekkingdestination

Læs mere

DE STORE KATTES RIGER

DE STORE KATTES RIGER Dato: 06. 10 2016 DE STORE KATTES RIGER Tag med på denne 16 dage lange eventyrlige safari på to kontinenter. Her besøges to af verdens ubetinget mest spektakulære safarilande, nemlig Indien og Tanzania...

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet 14 dage med et fantastisk varieret og kontrastfyldt program, med afrejse 20. juni og hjemkomst 4. juli. Rejsen er unik da den vil byde på meget

Læs mere

STORSAFARI INDIENS BIG FIVE+

STORSAFARI INDIENS BIG FIVE+ Dato: 19. 09 2016 STORSAFARI INDIENS BIG FIVE+ Tag med på DANMARKSPREMIEREN for denne meget omfattende og helt enestående safari på tværs af det indiske subkontinent... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 Safari Eksperten

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter

Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter Ruslands Transsibiriske Jernbane Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter Dag 1 Ankomst til Moskva. Transfer fra lufthavnen til hotellet, indkvartering. Fritid. Dag

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Kina: Shangri-La og Sichuan Pandaer og paradisiske landskaber

Kina: Shangri-La og Sichuan Pandaer og paradisiske landskaber Kina: Shangri-La og Sichuan Pandaer og paradisiske landskaber Der venter eventyrlige oplevelser af det traditionelle Kina i de to provinser Sichuan og Yunnan, der ligger helt mod vest i det store rige.

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Safari & storbyeventyr i Sydafrika

Safari & storbyeventyr i Sydafrika Safari & storbyeventyr i Sydafrika 12 dage Kom med på et safarieventyr, hvor der venter to hele dage med safari i Kruger National Park og besøg hos organisationen Elephant Whispers, hvor vi får lov at

Læs mere

ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA

ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA SRI LANKA 2010-2. Del 1 ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA 23.NOV Delhousie (90 km fra Kandy) Op kl. 6, omelet og en god kande kaffe, afregning, tuk tuk til Peradeniya og 1.klasse kupé til Hatton. Mens

Læs mere

Magiske Nepal. 14 dage med dansk rejseleder. Lad os gøre din rundrejse bedre

Magiske Nepal. 14 dage med dansk rejseleder. Lad os gøre din rundrejse bedre Magiske Nepal 14 dage med dansk rejseleder Lad os gøre din rundrejse bedre Magiske Nepal - 14 dage FDM travel 2 fakta om turen Magiske Nepal 14 dages eventyrlig rundrejse i Nepal med dansk rejseleder Fantastisk

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Smuttur til Israel Det Hellige Land

Smuttur til Israel Det Hellige Land Smuttur til Israel Det Hellige Land Få lande i verden byder på så mange oplevelser som Israel. På et areal på størrelse med Jylland finder man et sandt overflødighedshorn af seværdigheder, historiske steder.

Læs mere

Sri Lanka rundrejse Det genfødte paradis

Sri Lanka rundrejse Det genfødte paradis Sri Lanka rundrejse Det genfødte paradis Sri Lanka er en lille og overskuelig ø-nation med en stor kulturarv, der går mere end 2500 år tilbage i tiden. Landet er utroligt varieret med højlandet i midten,

Læs mere

Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer

Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer Følg en gorilla på syv meters afstand. I naturen. Denne helt utrolige oplevelse kan du få i Bwindi National Park, på grænsen mellem Uganda og Rwanda,

Læs mere