Referat bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat bestyrelsesmøde torsdag d. 26. november kl i Mødelokale 2 på Møllevangskolen Deltagere: Christina (forælder Kernehuset), Anne Mette (forælder Hasle Vuggestue), Batul (medarbejder Ovenpå), Katrine (forælder Ovenpå), Abdillahi (forælder Frydenlund), Jan (forælder Deruda ), Gitte (PL Tusindben), Claus (forælder Tusindben), Søren (forælder Vesterbo), Mie (PL Kernehuset), Eva (forælder Haven), Claus (DTL og referent). Afbud: Anne (medarbejder Kernehuset), Rie (forælder Vestervang), Thomas (forælder Vesterbo). Dagsorden: 1. Kort velkomst 2. Det digitale dialoghjul v. Mie og Claus - Kort indføring i arbejdet med status-/udviklingssamtaler En spændende og farverig debat om materialet, der i er i gang med at blive digitaliseret. Som nævnt under mødet kan det være svært at referere fyldestgørende, men her kommer et bud i punktform: - Det er vigtigt at få etableret et fælles sprog dagtilbud og skole. - Meget ensartethed og risiko for mangel på nuancer. - Fagpersoner taler godt for brug af dialoghjulet. - Udarbejdet for at understøtte barnets læring og udvikling. - Hvor mange skemaer kan man se tilbage..?? o Bliver de gamle skemaer automatisk slettet..?? Undersøges nærmere. - Kan forældre nægte..?? Hmm Næppe. Det er jo i princippet et politisk besluttet redskab. - Opmærksomhed på, at indholdet ikke bliver minimumsstandarden. Husk at supplere med egen tekst. Dagtilbuddet kunne udarbejde principper for, at der netop IKKE bliver tale om standard. - Tjekke op for vejledningens sprogbrug, der kan være svær at forstå også i oversat udgave.

2 3. Børneintra APP v. Mie - Der findes en god og brugbar APP til de daglige beskeder fra institutionen Dette er en reklame. Og en god én af slagsen.. Den nye og nyligt opdaterede app er rigtig god og giver på en nem og overskuelig facon direkte adgang til alle informationer til og fra jeres barn institution. Manualen er vedhæftet dette referatet. 4. Kort runde fra forældrerådene - i stikordsform. Hasle Vuggestue: - Forsøg med forældrekaffe om fredagen. Evalueret efter tre fredage, hvoraf to var rigtigt gode. En lidt anden fordeling af børnene er iværksat på dagene, så vi fortsætter aftalen. - Uro-niveauet til diskussion efter et par medarbejderstop. Hvordan løser vi tingene ved færre voksne fin snak i forældrerådet. - Hasle Vug. skal ikke fusioneres alligevel. Dog skal afdelingen efter planen overgå til Hasle Dagtilbud pr. 1. januar Måske den melding kunne give en åbning i forhold til vedligeholdelse af afdelingen??? - Og ros til personalet for, at de har taget denne lange usikkerhedsperiode så godt. - Snak om dialoghjulet forældrene kender det ikke, men personalet eer positiv. - Planlagte temadage for forældre i februar omkring 1) psykisk robusthed og 2) Førstehjælp. Ovenpå: - Fælles forældremøde for tre uger siden og en stor succes. Derfor vil vi sætte ind med forældrekaffe den sidste fredag i hver måned. - Udfordring med hele 22 børn i skole til sommer. o Undersøge muligheden for flere børn ind på forhånd for at imødegå en for stor udskiftning på én gang. - Vandskade i kælderen, og det betyder fugt og ikke godt indeklima. Boligforeningen skal reelt dække udgiften. - Forårsudflugt til Madsbyparken i Fredericia var en stor succes, så det skal gentages også i Eftermiddagsordning for maden problemer med betalingen. MasterCard problematikken.

3 Frydenlund: - Snak om at søge fonde til eks. multibane. - Snak om rutinerne ved morgenåbningen, der foregår i børnehaven, mens eftermiddagens afhentning sker i vuggestuen. - Brugen af Børneintra og app forsøges udvidet, hvor vuggestuen sender små beskeder til forældrene om dagens aktiviteter. Deruda : - Forældrerådsmøde afholdt i dag og med et råd bestående af helt nye folk. - Snak om mere synlighed for rådets side. o Tidligere forsøgt med kaffemøder, men uden den store succes. Derfor undersøge behovet. o Forældrerådshjørne i afdelingen med boks til spørgsmål eller lignende. - Snak om app og børneintra. Tusindben: - Lidt fokus på kosten og dens kvalitet. o Spiser personalet med og lignende. o Og hvad med sukkerpolitikken?? o Et relevant emne til genopfriskning. - Løs aftale om fælles arbejdsdag, men ingen dato fastsat. - Fælles legedag søndag d. 31. januar på en af de offentlige legepladser i Frydenlund o Efterfølgende vurdere succesen. - Brug af app. Vesterbo: - Stadig fokus på fusionen. o Vi er kommet et stykke videre i forhold til fællesrummet, der skal stå færdigt om faktisk fire uger. - Navnet på det nye kommende børnehus som nok bliver noget i retning af Børnehuset Vesterbo. - Snak om hvor meget forældrene kan og må inddrages i forhold til bygninger, aktiviteter med børnene og meget andet. Frivillighed. - Undersøge hvilke fonde, der kan søges midler fra. - Økologisk kost som der allerede er meget af i huset.!! - Og så var der afsked for Ingeborg i dag hun rykker til Haven i næste uge.

4 Vestervang: Ingen deltagere denne gang. Kernehuset: - Dialoghjulet fyldte en del ved seneste møde. - ipad og medier var egentlig emnet, men fik ikke helt så meget tid. - Der er tilknyttet en køkkenhjælp i nyttejob-funktion, og snart også en mand i nyttejob til udearealer. - Forestående julefest inkl. forældre. - Snak om sut, tænder og sprog. - Afdelingen har opnået et økologisk guldmærke 97 % økologisk. Haven: - Snak om alle punkter fra den aktuelle dagsorden. - En del kursusvirksomhed giver lidt mindre stabilitet i medarbejdergruppen. - Juletræ, Ingeborgs opstart som ny PL og ny studerende sker på tirsdag. - Julerier og børnejulefrokost venter forude, så der er gang i Haven. 5. Flygtningebørn i dagtilbuddet v. Claus - Hvordan løser vi opgaven bedst muligt..?? - Muligheder og begrænsninger. Claus har undersøgt muligheden i forhold til, at nye flygtninge meget vel kunne have gavn af at komme til institutioner, hvor der er mere overskud til at modtage dem. Der er åbnet mulighed for, at flygtninge kan komme foran i køen dog med undtagelse af søskende på vej ind i samme institution. Udfordringen ligger i, at man ikke kender de præcise perioder for flygtningenes ankomst. Men vi følger op på sagen i samarbejde mellem dagtilbud og pladsanvisning. 6. Budgetinfo v. Claus - Det faste punkt og med en plan for nedbringelse af vores merforbrug Som nævnt senest står vi med et forventeligt underskud for 2015 på ca. en mio. kr. Dertil skal så lægges de kr., som vi havde i akkumuleret underskud fra tidligere år. Det giver i forhold til vores samlede budget på ca. 63 mio. kr. et underskud på knap 3 %. Dette er i sig selv ikke alarmerende, men vi er nødt til at få rettet op på tallene. Derfor laver vi en intern aftale med områdechefen om, at vi de kommende fire år reducerer budgetterne med i alt kr. Derved vil vi være gældfri om fire år. Fordelingen af de kr. sker forholdsvist for de enkelte afdelinger kr. fratrækkes forholdsvist efter grundbudgettet (skema A), mens de sidste kr. fordeles efter merforbruget i De aktuelle tal på det område kan ses af skema B.

5 A. Fordeling efter grundbudget: B. Foreløbig fordeling efter regnskabsresultat 2015: Procentvis fordeling af grundbudget Besparelse i 2016 Procentvis fordeling af R2015 pr Besparelse i 2016 Hasle vuggestue 5,15% Ovenpå 8,82% Frydenlund 16,35% Vesterbo Bhv. 4,97% Vesterbo Vug. 9,48% Vestervang 8,45% Kernehuset 9,27% Haven 7,59% Tusindben 15,95% Derudad 13,97% I alt 100% Hasle vuggestue 1,33% Ovenpå 26,36% Frydenlund 10,91% Vesterbo Bhv. 13,55% Vesterbo Vug. 14,39% Vestervang -1,47% Kernehuset 0,48% Haven 5,76% Tusindben 6,01% Derudad 22,70% I alt 100% Det kan virke lidt teknisk, men man kan naturligvis altid henvende sig til den lokale pædagogiske leder. Vi kender endnu ikke risikoen for yderligere besparelser fra kommunal side. Der kommer utvivlsomt også noget derfra, men den proces bliver ikke færdig før medio februar. 7. Ydertimer og opsynspligt v. Eva - Gemmes til næste møde. 8. Århus Forældre Organisation (ÅFO) v. Eva - Foreningen er anerkendt organisation i Aarhus kommune og er høringspart i alle beslutningsfora. Men hvordan skabes interessen for foreningen..?? - Eva har fremsendt input se næste side. ÅFO er en interesseorganisation for alle forældre til børn i dagtilbud og SFO i Aarhus kommune. ÅFO er en høringsberettiget part i forhold til alle beslutninger omkring børn og unge i Aarhus.

6 Men opbakningen er for lille ved seneste generalforsamling mødte kun én frem foruden den siddende bestyrelse. Derfor denne lille opfordring til at drøfte nedenstående spørgsmål i forældrerådene inden næste møde. - Hvad tænker I om ÅFO og organisationens arbejde?? - Har I tjekket hjemmeside og facebook-side. - Kunne det være en mulighed at få besøg af ÅFO i bestyrelserne evt. også forældreråd..?? - Hvordan med henvendelser i forhold til ting, som ÅFO ønsker belyst hvordan sikrer vi demokratiets fødekæde?? Og husk.. Der er generalforsamling d. 2. februar. 9. Opsamling fra dialogmødet d. 25. nov. Oplæg omkring styringsvedtægterne og kvalitetsrapporterne tog for meget af tiden. Ærgerligt, at tiden ikke blev brugt på dialogen, når nu rådmanden var til rådighed. En paneldiskussion kunne være langt mere interessant. 10. Høringssvar vedr. besparelser på kommunalt plan v. Claus Som følge af regeringens Omprioriteringsbidrag står vi over for en større sparerunde over de kommende tre år. Claus gav en kort intro til tallene og baggrunden. (Se foto fra tavle på sidste side) Der venter altså en ganske stor besparelse for hele Aarhus kommune, og hvor Børn og Unge, der udgør ca. 40 % af det samlede budget kommer til at mærke det reelt. Derfor er der sat en proces i gang, hvor vi skal forsøge at finde besparelser, der gør mindst muligt ondt på vores kerneydelse. De fem magistratsdirektører vil d. 11. december aflevere et udkast, der skal danne grundlag for høringsmaterialet, og så har vi omkring en måned til at udfærdige vores kommentarer til indholdet i besparelserne. Og det er som bekendt helt legalt at pege på andre områder i forhold til at finde besparelser i forsøget på at minimere eks. en dårligere normering. Der er aftalt fællesmøde med skolebestyrelsen d. 6. januar kl i.f.t. muligt fælles høringssvar.

7 12. Diverse fra dagtilbuddet - Trivselsundersøgelsen offentliggøres fredag d. 4. december, mens forældretilfredshedsundersøgelsen offentliggøres en uge senere d. 11. december. Begge dele vil indgå i den kommende kvalitetsrapport. - Kostordning i Frydenlund..?? Vi skal have gennemført endnu en undersøgelse om ønskerne fra forældrenes side. Og ved en positiv tilkendegivelse, skal beslutningen tages i bestyrelsen. - Intern jobrotation Dagtilbuddet har planer om en intern jobrotation i forhold til at udvikle kendskabet til hinanden, men også at lære af hinandens erfaringer og arbejdsmetoder. 11. Eventuelt. Noget om den kommende kvalitets-afrapportering.. Baggrundsmaterialet vil samlet set være til rådighed fra d. 11. december, og derefter er der en uge for jer som bestyrelse og for os som ledelse i forhold til udfyldelserne. Claus vil sende materialet rundt til jer d. 11. december, og derefter vil I have opgaven at skulle formulere bestyrelsens kommentarer til det samlede værk. Claus forslag er, at I koordinerer pr. mail og så eventuelt vælger et lille udvalg, der kan mødes for en sammenskrivning. For at undgå at ledelsen blander mig og måske derved kommer til at farve jeres holdning, så står Claus udelukkende til rådighed som sparringspartner og i relation til jeres behov. Når jeres kommentarer er færdiggjort, så sender I den til dagtilbudslederen, og så bliver de lagt ind i rapporten. Som nævnt kan der eventuelt hentes inspiration til indholdet via rapporten fra 2013, der tidligere er sendt til jer. Der er aftalt kvalitetssamtale med vores fung. områdechef Jane Foged mandag d. 18. januar kl i mødelokalet på Møllevangskolen. Her deltager fra jeres side bestyrelsesformanden og evt. yderligere et bestyrelsesmedlem. SENESTE NYT: Måske bliver kvalitetssamtalen rykket til fredag d. 5. februar om formiddagen. Det hører I nærmere om først i den kommende uge.

8 Oversigt over forløb og de foreløbige rammebesparelser for Aarhus kommune i forhold til omprioriteringsbidraget. Claus DTL og referent

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Tilstede: Holger (forælder, SolsikkenÅby), Jonna (forælder, Heimdalsvej), Trine (pædagogisk leder, Hobbitten), Gitte (forælder, dagplejen), Lone (pædagog, SolsikkenÅby),

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013

Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Deltagere: Kasper (Vug. Vesterbo), Søren (Hasle Vuggestue), Maria (Frydenlund), Mogens (Haven), Helene (Bhv. Vesterbo), Charlotte (Vestervang), Anne (medarb.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. jan. 2015 Møllevangskolens mødelokale.

Referat Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. jan. 2015 Møllevangskolens mødelokale. Referat Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. jan. 2015 Møllevangskolens mødelokale. Deltagere: Rie (forælder, Vug. Vestervang) Line (forælder, Ovenpå) Batul (medarbejder, Ovenpå) Linnea (forælder, Bhv. Vesterbo)

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. onsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. onsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. onsdag den 05.04.2017 kl. 19.30 22.00 i Børnehuset Fuglebakken 1. Formalia: Tilstede: Helle, Synnøve, Anders, Dorte, Heidi, Anne, Jan og Linda Fraværende:

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven Gammelgården

Velkommen til. Børnehaven Gammelgården Velkommen til Børnehaven Gammelgården Velkommen til Børnehaven Gammelgården Dit barn har fået tilbudt en plads hos os i Børnehaven Gammelgården. Vi vil med denne pjece fortælle lidt om os, om huset og

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

1. Nyt fra dagtilbuddet

1. Nyt fra dagtilbuddet Møde: Bestyrelsesmøde Dato og tid: Mandag den 1. september 2014 Sted: Deltagere: Fraværende: Referent: Frijsenborgvej 17, 1. sal Forældrerepræsentanter: Anette (Krudtuglen), Katrine (Gadekæret), Stine

Læs mere

Dagtilbudsbestyrelse Dagtilbud Nordvest

Dagtilbudsbestyrelse Dagtilbud Nordvest Dagtilbudsbestyrelse Dagtilbud Nordvest Fussingø naturbørnehave; Marianne Jøhncke Børnehuset Bjerregrav; Martin Uldal Børnehuset Gassum; Lotte Kondrup Børnehuset Hørhaven; Henrik Dankvardt Stjernehuset;

Læs mere

1. Godkendelse og underskrift af beslutningsreferat 2. Generel orientering fra formanden Kommentar til budget 2014 Billund Kommune.

1. Godkendelse og underskrift af beslutningsreferat 2. Generel orientering fra formanden Kommentar til budget 2014 Billund Kommune. Referat fra forældrebestyrelsesmøde den 21.10.13 kl. 18-20.30 på Trehøjevej Deltagere: Keld Hansen, Rikke Hansen, Trille Kaldahl Selvarajah, Maria Louise Fabricius, Connie H. Jensen, Helle Vejrum og Karin

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV Maj 2016 HØJVANGSKOLEN HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Nyt fra skolebestyrelsen Skolebestyrelsen har afviklet ordinært møde torsdag den 28. april og har blandt andet drøftet følgende: Den nye skolehverdag for

Læs mere

Titel: Bestyrelsesmøde 6. september 2017 Resumé:

Titel: Bestyrelsesmøde 6. september 2017 Resumé: Placering: Elverhøjen» Forældremøder, bestyrelse og arrangementsudvalg» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 06-09-2017 kl.:

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 14.06 2018 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde/ den Ronny x nej. Styrelsesvedtægt godkendt juni 2014.pd. Bemærkning: Sted: Ullerup Kl Nr.

Fællesbestyrelsesmøde/ den Ronny x nej. Styrelsesvedtægt godkendt juni 2014.pd. Bemærkning: Sted: Ullerup Kl Nr. Fællesbestyrelsesmøde/ den 12.12.2017 Bemærkning: Sted: Ullerup Kl. 18.30 21.00 Nr. Accepteret Afbud: Jan ( dagplejen),pia ( Børnehuset Alsund) 1 Information: Efter mødet vil jeg gerne tage individuelle

Læs mere

Bestyrelsesmøde Firkløveren Sted: Jættehøj Børnehave. Tid: Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria

Bestyrelsesmøde Firkløveren Sted: Jættehøj Børnehave. Tid: Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria Bestyrelsesmøde Firkløveren 04.09.19 Sted: Jættehøj Børnehave Tid: 19.00 21.00 Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria Afbud: Inge, Betina, Halima, Moise Forplejning: Bente og Maria Referent: Lisbeth

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2017 19 22 1. Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser 19-1915 Ingen henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 2 forslag til evt. punkter 1.) Ny organisations

Læs mere

Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde

Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde Institution: Dagtilbuddet Riisvangen Mødedato: Onsdag den 15. januar 2014, kl. 18.00 21.00 Mødested: Deltagere: Afbud: Referent: Afd. Riisvangens Børnehus,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato. Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl. 18.00-20.00 Bemærk ændret mødedato. STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte:

Læs mere

Århus Kommune, Børn og Unge. Kastanjehuset, Birkehaven, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen

Århus Kommune, Børn og Unge. Kastanjehuset, Birkehaven, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Århus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Kastanjehuset, Birkehaven, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

bestyrelse EN DEL AF DAGTILBUDDETS E l l e v a n g Forældrepjece - om hvad det vil sige at være en del af bestyrelsesarbejdet i Ellevang Dagtilbud

bestyrelse EN DEL AF DAGTILBUDDETS E l l e v a n g Forældrepjece - om hvad det vil sige at være en del af bestyrelsesarbejdet i Ellevang Dagtilbud E l l e v a n g - dagtilbud i Vejlby-Risskov EN DEL AF DAGTILBUDDETS bestyrelse Forældrepjece - om hvad det vil sige at være en del af bestyrelsesarbejdet i Ellevang Dagtilbud flere Der er gode Vil du

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl , i Skovhuset Referent: Marianne

Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl , i Skovhuset Referent: Marianne Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl. 19.30-21.30, i Skovhuset Referent: Marianne Deltagere: B. Madsen, Sine k: Bastrup, Anne K. Bell, Jeanette K. Kristensen, Janet S. Dall, Camilla M. Knudsen, Charlotte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnenes Univers Grindsted Vest Den 20. august 2015 kl på Trehøjevej 18. (Bemærk: tilrettet tidspunkt)

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnenes Univers Grindsted Vest Den 20. august 2015 kl på Trehøjevej 18. (Bemærk: tilrettet tidspunkt) Referat fra bestyrelsesmøde i Børnenes Univers Grindsted Vest Den 20. august 2015 kl. 18.30-21.00 på Trehøjevej 18. (Bemærk: tilrettet tidspunkt) Deltagere: Ann Pedersen, Ole Rimmer Donslund, Michael Vinding

Læs mere

Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde i Dagtilbudsdistrikt Holbæk By Onsdag d. 9/ kl i Bispehøjens Børnegård

Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde i Dagtilbudsdistrikt Holbæk By Onsdag d. 9/ kl i Bispehøjens Børnegård Dagsorden i overskrifter: Punkt 0 Præsentation af børnehus (kl. 18.40 19.00)... 1 Punkt 1 Godkendelse og underskrift af referat, herunder udestående punkter. Valg af referent og ordstyrer. (kl. 19.00 19.05)...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hjerm dagtilbud

Bestyrelsesmøde i Hjerm dagtilbud Bestyrelsesmøde i Hjerm dagtilbud Dato : Mandag d. 26. august 2013 Tid : Kl. 19:00 21:30 Sted : Børnehaven Forplejning : Inger Afbud : Lone Ordstyrer : Lisbeth Referent : Siv Dagsorden Referat 1. Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Inspirationsmøde om arbejdet i SFOforældreråd. 1. Velkomst ved Morten Bowman, Formand for ÅFO

Inspirationsmøde om arbejdet i SFOforældreråd. 1. Velkomst ved Morten Bowman, Formand for ÅFO Inspirationsmøde om arbejdet i SFOforældreråd 1. Velkomst ved Morten Bowman, Formand for ÅFO ÅFO er interesseorganisation for forældre i Århus med børn i dagtilbud, SFO og klub. Vi varetager forældrenes

Læs mere

Forældrerådsmøde d. 11. januar 2016 kl Børnehuset Næringen 3

Forældrerådsmøde d. 11. januar 2016 kl Børnehuset Næringen 3 Forældrerådsmøde d. 11. januar 2016 kl. 17.00-19.00 Børnehuset Næringen 3 Tilstede:, Gitte, Beatrice, Liv, Katja Afbud: Tina, Anna, Helle Referent: Katja Nr. Emne Ansvarlig Bilag 1 Orientering: 1. Børnegrupperne

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: 2017-09-07 Skolebestyrelsen - Bjørnehøj MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus:

Læs mere

Pjece til forældre. om at være i forældreråd

Pjece til forældre. om at være i forældreråd Pjece til forældre om at være i forældreråd Kære forælder Velkommen som forældrerådsrepræsentant i dit barns institution. Som Rådmand for Børn og Unge vil jeg gerne takke for dit engagement. Jeg ved fra

Læs mere

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Børnehuset Midgård Tølløsevej 4340 Tølløse Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Deltagere: Poul, Lasse, Ditte, Marlene, Charlotte, Leif, Helle, Rikke, Maria, Jeanita, Dorte og Jeanette

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Bestyrelsesmøde Elverhøjen

Bestyrelsesmøde Elverhøjen Placering: Græsted Børnehuse» Forældrebestyrelsen - Græsted Børnehuse» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 12-10-2016 kl.:

Læs mere

Randers Kommune. Bestyrelsesmøde d. 6. september 2016 I afdeling Gudenådalen kl

Randers Kommune. Bestyrelsesmøde d. 6. september 2016 I afdeling Gudenådalen kl Randers Kommune Dagtilbud Sydvest 7. september 2016 Bestyrelsesmøde d. 6. september 2016 I afdeling Gudenådalen kl. 19-22. Fraværende Helle Helles, Pernille - Suppleant fra Børnehaven Stevnstrup i stedet

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 3/10 2017 kl. 19.00-21.00 Afbud fra: JM, Sidsel Deltagere: Flemming, Monica, Karina, Bo, Birgitte, JAA, JH, PBL, MS, Elevrepræsentanter: ingen Elevrådet 10 min Nyt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde D. 16.01.2019 kl. 19-21.30 Vuggestuen Graven, Graven 19 Mødeleder: Karin Referent: Hanne H Deltagere: Agnete, forælder Graven Berit, forælder Villekulla Gert, forælder Skattekisten

Læs mere

Fraværende med afbud: Lone Antonsen Kundby, Pernille Kundby, Thomas Kundby, Jannie Pilehytten

Fraværende med afbud: Lone Antonsen Kundby, Pernille Kundby, Thomas Kundby, Jannie Pilehytten Referat bestyrelsesmøde den 27. oktober 2014 Tid og sted: Gult mødelokale, Solsikken, Gislinge Fraværende med afbud: Lone Antonsen Kundby, Pernille Kundby, Thomas Kundby, Jannie Pilehytten Fraværende uden

Læs mere

Kære forældre. Tiden er inde til et nyhedsbrev. Et af de længere..

Kære forældre. Tiden er inde til et nyhedsbrev. Et af de længere.. Kære forældre. Tiden er inde til et nyhedsbrev. Et af de længere.. Først vil jeg gerne sige, alle jer der deltog i forældrekaffe mandag den 11. april tak for en hyggelig eftermiddag. Den første rigtige

Læs mere

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Onsdag den 26/10 kl. 18.45 21.15 Mødeleder: Carsten Kaffe: Anne Mette Afbud: 1. Tidspunkt 18.45 18.50 Godkendelse af referat, dagsorden

Læs mere

Børnehaven Neptun Neptunvej 77 8260 Viby J 87 13 81 01. lonsc@aarhus.dk www.bhneptun.dk

Børnehaven Neptun Neptunvej 77 8260 Viby J 87 13 81 01. lonsc@aarhus.dk www.bhneptun.dk Børnehaven Neptun Neptunvej 77 8260 Viby J 87 13 81 01 lonsc@aarhus.dk www.bhneptun.dk 1 Velkommen til Børnehaven Neptun Børnehaven Neptun er en almindelig børnehave som efter mange års erfaring også varetager

Læs mere

Bestyrelsesmøde, Nr. Jernløse Børnehus, Holløsevej 10B, 4420 Regstrup

Bestyrelsesmøde, Nr. Jernløse Børnehus, Holløsevej 10B, 4420 Regstrup Dagtilbudsdistrikt Engskov Hovedgaden 55A 4420 Regstrup Tlf: 7236 3731 / 72365547 E-mail: dhan@holb.dk Møde: Bestyrelsesmøde, Nr. Jernløse Børnehus, Holløsevej 10B, 4420 Regstrup Tidspunkt: Tirsdag den

Læs mere

Der er mad til bestyrelsesmødet

Der er mad til bestyrelsesmødet Referat fra bestyrelsesmøde den 7. januar 2016 Mødedato: Torsdag d. 7. januar 2016 kl. 18.00 21.00 i Villa Villakulla. Mødedeltagere: Personale: Nadja, Mette P og Betina Forældre: Ri, Kaisa, Louise, Rikke,

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedata Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedato 17. september 2015 Mødetidspunkt kl. 19.00 21:30 Mødested Vrold Børnehus Gl. skolevej 1 8660 Skanderborg Deltagere Afbud Referent/ Mødeleder/ordstyrer:

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen Forældrebestyrelsesmøde dagplejen 28.02.19 Deltagere Referent Fraværende Punk t Dagsorden og referat 1 Nyansættelser Der har d. 25.2.19 været afholdt ansættelsessamtaler til stillingen i Blistrup. Vi har

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud Dato : 26.5 2015 Tid : 18.30 21.30 Sted : Børnehaven Forplejning : Kristina Afbud fra : Helle Ordstyrer : Kristina Referent : Lisbeth Udeblivelse: Anders, Nicklas Dagsorden

Læs mere

Afbud til mødet: Nina fra Lindehuset og kommunikationsmedarbejder Tina Hasselgren

Afbud til mødet: Nina fra Lindehuset og kommunikationsmedarbejder Tina Hasselgren Århus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Kastanjehuset, Birkehaven, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen.

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Nyhedsbrev dec 2014 Kære forældre Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Personale I Gårdhaven siger vi farvel til Anne 31.12.14. Annes sygevikariat for Caroline slutter 1/12, men hun fortsætter måneden

Læs mere

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj)

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj) Klynge VA2 Valby Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2012 Til stede: Camilla (formand og forældrerepræsentant, Valnødden) Henrik (klyngeleder) Anette (pædagogisk lederrepræsentant, Valnødden) Rikke

Læs mere

Bilag 3. Invitation til fælles bestyrelsesmøde d. 12. oktober Åbne og lukketider pr. dagtilbud. Retningslinjer for brug af moduler pr.

Bilag 3. Invitation til fælles bestyrelsesmøde d. 12. oktober Åbne og lukketider pr. dagtilbud. Retningslinjer for brug af moduler pr. Bilag 3 Invitation til fælles bestyrelsesmøde d. 12. oktober 2016 Åbne og lukketider pr. dagtilbud Retningslinjer for brug af moduler pr. dagtilbud Billund korn Inui d. 4. oktober 2016 Kære medlemmer i

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra august De medlemmer der deltog i mødet godkender referatet.

1. Godkendelse af referat fra august De medlemmer der deltog i mødet godkender referatet. Vindinge Skole Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Dato: Mandag den 27. september 2010 kl. 18.30 Sted: Lærerværelset på skolen indgang i hjørnet ved lærerværelset Referent: Christine Deltagere: Ghita, Stig,

Læs mere

Referat. 1. Velkommen ved udvalgsformand Peter Als, Børne- og Skoleudvalget

Referat. 1. Velkommen ved udvalgsformand Peter Als, Børne- og Skoleudvalget 1 - Referat Dialogforum den 17 maj 2018 Hører til journalnummer: 28.09.16-G00-1-16 Dialogforum SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato:

Læs mere

5 Godkendelse Godkendt

5 Godkendelse Godkendt Gelsted Børneunivers Børnehuset Koldinghave 3 5591 Gelsted Skolen Gelstedvej 29 5591 Gelsted www.gelstedskole.skoleintra.dk Telefon +45 8888 5540 gelsted-skole@middelfart.dk Gelsted 12. januar 2017 Bestyrelsesmøde

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Kort nyt fra dagtilbuddet. Aarhus Kommune, Børn og Unge. Vejlby Dagtilbud

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Kort nyt fra dagtilbuddet. Aarhus Kommune, Børn og Unge. Vejlby Dagtilbud Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst.

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst. Maribovej 3B 4960 Holeby Myretuen tlf. 54607107 Skovgruppen tlf. 20232119/20235149 E-mail: myretuen@lolland.dk myretuen.lolland.inst.dk 1 Velkommen i Myretuen Kære børn og forældre Vi vil hermed byde jer

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Til stede: Thomas Dyre Jespersen, Sanne Raunkjær Siglev, Monica Lange, Ulla Riise Jensen, Maj-britt Kjeldsen, Anne Rosendal

Til stede: Thomas Dyre Jespersen, Sanne Raunkjær Siglev, Monica Lange, Ulla Riise Jensen, Maj-britt Kjeldsen, Anne Rosendal Invitatione St Lerbjerg Børnehus Lerbjergvej 17 3390 Hundested Dato: 19.01.2012 Telefon: 47938456 E-mail: anro@halsnaes.dk Hjemmeside: www.lerbjergboernehus.halsnaes.dk Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Lokal udviklingsplan for

Lokal udviklingsplan for Lokal udviklingsplan for Sølyst dagtilbud 1 1 Indhold 2 Den lokale udviklingsplan hvad og hvorfor?... 3 2.1 Politiske beslutninger retningen for hele Børn og Unge... 3 2.2 Fælles indsatser i Område Grenåvej

Læs mere

Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården 1. september 2014 Kl. 19:00 21:30 Balle Børnehus (vuggestuen)

Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården 1. september 2014 Kl. 19:00 21:30 Balle Børnehus (vuggestuen) Referat Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården 1. september 2014 Kl. 19:00 21:30 Balle Børnehus (vuggestuen) Indkaldt af: Maria Tørnsø Østergaard Indkaldt: Ida Rønne Antonsen, Maria Tørnsø Østergaard,

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Evaluering af læreplaner 2014/2015

Evaluering af læreplaner 2014/2015 Evaluering af læreplaner 2014/2015 Forord Åbyhøj Dagtilbuds læreplaner evalueres årligt i perioden ultimo april ultimo maj. Den Årlige evaluering skal ses i sammenhæng med, at der i er aftalt årlig evaluering

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 74%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 74% Aarhus Kommune beelser: 422 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 74% OM RAPPORTEN OM RAPPORTEN RAPPORTENS OPBYGNING 01 Aarhus Kommune har i perioden marts - april 2017 gennemført en tilfredshedsundersøgelse

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen

Velkommen til Vuggestuen Velkommen til Vuggestuen Holmegade 40 6990 Ulfborg Tlf. 96115529 / 40481402 Ulfborg vuggestue Dansemyggen Ulfborg vuggestue er en afdeling i Ulfborg Børnehus, der er beliggende nederst på børnehavens legeplads,

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Punkt 10 udgår og erstattes med Sundhed. Punkt 9 s op til punkt 4a. 3. Nyt fra elevrådene Intet elevrådet inviteres til næste møde. 4. Budget

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Hverdagen ser nogenlunde sådan

Læs mere

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 11. januar 2018 kl. 17.30-21.30 Sted: Vandrehjemmet - Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg Deltagere: Navn deltager afbud Leder Per Olesen Medarbejderrepræsentant Medarbejdersuppleant

Læs mere

Dagtilbudsbestyrelse & Forældreråd

Dagtilbudsbestyrelse & Forældreråd Dagtilbudsbestyrelse & Forældreråd Fussingø naturbørnehave Majken Skærlund Risvig Børnehuset Bjerregrav Tine Helene Lund Børnehuset Gassum Karina Sørensen Børnehuset Hørhaven Marieke Van Hulst Pedersen

Læs mere

Velkommen til Dagtilbuddet Møllevang

Velkommen til Dagtilbuddet Møllevang Velkommen til Dagtilbuddet Møllevang Kære forældre Vi vil med denne lille folder byde jeres barn og jer selv velkommen til en af afdelingerne i Dagtilbuddet Møllevang. På de kommende sider vil I finde

Læs mere

Vigtige informationer om Dagtilbuddet Møllevang

Vigtige informationer om Dagtilbuddet Møllevang 1 Vigtige informationer om Dagtilbuddet Møllevang - henvendt til nye forældre Kære forældre Vi vil med denne skrivelse byde jeres barn og jer selv velkommen til en af afdelingerne i Dagtilbuddet Møllevang.

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 14. august 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Lederen afgør i hvert enkelt tilfælde, om der skal gives tilladelse til fotografering, video eller korte tv-optagelser med videre.

Lederen afgør i hvert enkelt tilfælde, om der skal gives tilladelse til fotografering, video eller korte tv-optagelser med videre. Retningslinjer vedr. foto Aarhus Kommune har vedtaget følgende retningslinjer omkring foto, video og TVoptagelser med børn og unge i kommunens institutioner. Børn og unge i skoler og institutioner må kun

Læs mere

Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården

Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården Tirsdag d.14.6. 2016, kl. 19-21.30, Balle børnehus (børnehaven) Indkaldt af: Hanne Skaarup og Betina Bredvig Hansen 1. Valg af referent a. Lars W. Hammer b.

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet d. 23. oktober 2013

Referat fra bestyrelsesmødet d. 23. oktober 2013 Referat fra bestyrelsesmødet d. 23. oktober 2013 Tilstede: Find, Dorthe, Mie, Inge-Marie, Lea, Maria, Jesper og Christian Afbud: Dorte 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. velkommen til den nye bestyrelse

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Lokal UdviklingsPlan 2018/2019. Gl. Åby Dagtilbud

Lokal UdviklingsPlan 2018/2019. Gl. Åby Dagtilbud Lokal UdviklingsPlan 2018/2019 Gl. Åby Dagtilbud 1 Gl. Åby Dagtilbuds nye logo : Lokal UdviklingsPlan 2018/2019 Gl. Åby Dagtilbud 2 Den lokale udviklingsplan hvad og hvorfor? Den lokale udviklingsplan

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den

Referat fra bestyrelsesmøde den Referat fra bestyrelsesmøde den 12.09.2017 Tilstede fra bestyrelse: Troels, Nis, Lene, Lone, Pernille, Thomas, Tommy, Anne og Carina Fraværende fra bestyrelsen: Lars og Mia Dagsorden: 1. Dagens sang 2.

Læs mere

Forældrerådet i Lucinahaven

Forældrerådet i Lucinahaven Forældrerådet i Lucinahaven Dato: 24 jan 2012 Referent: Tilstede: Karina, Daniel, Karin, Hanne, Malene, Søren, Helle, Pia Fraværende: Afbud fra Mette og Kathrine Næste møde: Onsdag den 18. april Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde 2015 Referat af bestyrelsesmøde Vibeke Overgaard Larsen Hobbitten Børnehus 10-03-2015 Indholdsfortegnelse Deltagere:... 2 Pkt. 1. Valg af referent:... 2 Pkt. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde....

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

17/18. Referat af skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Mandag d. 21.

17/18. Referat af skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Mandag d. 21. Referat af skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé 17/18 Møde nr. 1 Mandag d. 21. august 2017 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth Deltagere i

Læs mere

Referat. Referat for bestyrelsesmøde den 19. april 2018 i Børnehuset Hånbæk kl

Referat. Referat for bestyrelsesmøde den 19. april 2018 i Børnehuset Hånbæk kl Referat Referat for bestyrelsesmøde den 19. april 2018 i Børnehuset Hånbæk kl. 18.00 20.00 Referent: Tia Toft Piilgard Ordstyrer: Thomas P. Levorsen Deltagere: Karin Holm Hansen, Thomas Levorsen, Hanne

Læs mere

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00.

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Mødet afholdes i Æblehaven nr. 78, som er den gamle vuggestueafdeling i Mælkebøtten. Dagsorden: 1. Valg af referent Janni 2. Godkendelse af

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Børnehaven har plads til 48 børn i alderen 3-6 år og vi er delt

Læs mere

Sammenlægning af dagtilbud i område Viborgvej

Sammenlægning af dagtilbud i område Viborgvej Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Børn og Unge Dato 10. marts 2015 Sammenlægning af dagtilbud i område Viborgvej Charlottehøj Dagtilbud indstilles sammenlagt med Dagtilbud Hasle og Dagtilbuddet

Læs mere

Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Onsdag den 7/6 2017- kl. 18.15 20.30 Mødeleder: Anne Mette Kaffe: Børnehaven serverer en lækker anretning, når mødet er slut

Læs mere

Formålet med punktet er, at præsentere elevrådsrepræsentanterne

Formålet med punktet er, at præsentere elevrådsrepræsentanterne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 1. Velkommen til elevrådet 2. Præsentation af Anne, som ny udskolingsleder 3. Fremlæggelse af kost og inklusionsprincippet Referat Dagsorden til skolebestyrelsesmøde

Læs mere

10 spørgsmål til pædagogen

10 spørgsmål til pædagogen 10 spørgsmål til pædagogen 1. Hvorfor er I så få på stuen om morgenen? Som det er nu hos os, er vi 2 voksne om morgenen kl. 8.30 i vuggestuen og 2 kl. 9 i børnehaverne, og det fungerer godt. For det meste

Læs mere

VESTERLUNDEN. Referat fra forældrebestyrelsesmøde (FB) den 20.juni 2017

VESTERLUNDEN. Referat fra forældrebestyrelsesmøde (FB) den 20.juni 2017 VESTERLUNDEN Referat fra forældrebestyrelsesmøde (FB) den 20.juni 2017 Deltagere: Poul Baltzer Heide (Ryttergården) Henriette Hoeks (Skovlinden) Pernille Konradsen (Kernehuset) Lone Witte (Kernehuset)

Læs mere

Rødlundvænget Harlev J. Tlf

Rødlundvænget Harlev J. Tlf Velkommen til Børnehuset Børnehuset Pilehaven Rødlundvænget 35 8462 Harlev J Tlf. 87 13 83 46 Åbningstider: Mandag torsdag kl.6.30 kl. 17. Fredag kl.6.30-16.30 Vores hjemmeside finder I under http://aarhus.inst.dk.

Læs mere

Referat Områdeforældrebestyrelsen

Referat Områdeforældrebestyrelsen Referat Områdeforældrebestyrelsen Dato D.02.09.2014 Tid 17.30 20.30 Sted Odinsborgen Deltagere Nikolaj Olsen, Brian Astrup, Rikke Andersen, Tanja Hedevig, Lasse Pedersen. Lars Brandt Christensen, Lotte

Læs mere