Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sep. ÅR: 2010

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sep. ÅR: 2010"

Transkript

1 O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sep. ÅR: 2010 Hvis den perfekte fisk findes såååhh!! Vi er tæt på 9.3kg og 90cm. Fanget tre dage efter premieren. Fisken, der vandt premieren, er den næststørste i de 26 år, der har været premiere. 5,45kg og 78cm fanget af en junior på 14 år. Når man så også finder en død laks i åen på 9kg og 111cm, beviser man bare, at vi har et super klubvand Laksen blev fundet ved Ejby Mølle Den kan have vejet 11-13kg da den gik op

2 O.S.K. fiskevande Odense Sportsfisker Klub har for tiden følgende fiskevande som er tilgængelige for alle vore medlemmer: Karup Å (to per. lejlighed med to fiskekort til Karup Å 30km) kontakt kassereren for udlejning Odense Å (fra Brobyværk og ud til Bellinge broen) Odense Å sam. Odense Å (fra Bellinge broen til Dalum papirfabrik) Odense Å sam. Odense Å (fra Skovsøen til Stige Ø) Odense Å sam. Lindved Å (fra Hollufgård til Blangstedgård) Odense Å sam. Lindved Å (fra Blangstedgård til Åsum) Odense Å sam. Stavids Å (fra Tarup til Odense Kanal) Odense Å sam. Ryds Å (taget ud til opdrætsvand, ingen fiskeri) Odense Å sam. Rønninge Moser (ved Langeskov) O.S.K. Skydebjerg Moser (ved Årup) O.S.K. Vindinge Å (ved Rønninge) O.S.K. Vejrup Å (Bullerup) O.S.K. O.S.K. Medlemskab 2 klubaftener om ugen (man. tor.) Du bliver medlem af Odense Å sammenslutningen (sammenslutning af 24 klubber og ca lystfiskere, der bestyrer Odense Å / Stavis Å / Lindved Å vand). Du bliver også medlem af Danmarks Sportsfisker Forbund, hvor du får 10 stk. Sportsfiskeren til en samlet udsalgspris á 490 kr. Du kan bruge deres rabat tilbud på ca. 35 åer f.eks. Karup Å, Varde Å, Stokkebækken, Skjern Å, Gudenåen, og mange flere. Der er også rabat på museer, færger, broer, og meget mere. Tjek for flere på eller O.S.K. Fisketure Du får også mulighed for mindst 100 ture og arrangementer om året. O.S.K. Kontingent Senior: Medlemskab pr. år (2010) 575,-kr. efter 1/8 ½ års tilbud kontakt Indmeldings gebyr 25,-kr. kassereren Junior: Medlemskab pr. år Indmeldings gebyr 235,-kr. 0,-kr. Hurtig tilmelding kontakt kasserer Jørgen Pedersen eller et af kontaktstederne. Hvis du er medlem af en anden klub under D.S.F., får du penge retur på grund af dobbelt medlemskab i D.S.F i (Marts-april ca. 318kr) så vær opmærksom på, at du får samme medlems nr. ved D.S.F. Derved undgår du også at få to blade osv.

3 Odense Å premieren Mange frygtede, at skarven havde taget og spist havørrederne i Odense Å, og i december var der også mange skarv på det yderste af åen. Det hjalp dog, da et par havørne, begyndte at overflyve det yderste. Endnu bedre blev det, da der blev skrevet om ørne i avisen, da der pludseligt var op til tyve/ tredive biler, der kørte rundt for at se ørne. Det var ikke dårligt, da både kikkertfolk og ørne blev lidt for meget for en del af skarvene. Lur mig om ikke en del af dem, der besøger åen uden kort i fredningstider, har fået lidt stres på, så tak ørne og publikum, kom bare igen til næste år. Bedste O.S.K.er (Hans) blev Nr. 9 og vandt fiskegrej for over 2000kr flot og tillykke.

4 Klubtur til Falster. Søndag d. 21. marts var det tidligt op og i fisketøjet. Jens Ø. Madsen havde inviteret til en OSKtur til Falster, en for os fynboer jomfruelig plads men Jens havde forsikret os om, at det var en rigtig god plads med masser af fisk. Kl kom Kresten Mehl og hentede mig som aftalt. Grejet var pakket, hunden var luftet og Fruen havde fået sit morgenkys så jeg var bare klar til en dag der skulle vise sig at blive en rigtig fiske og slappe-a dag. Kl mødtes vi med Jens og Torben ved Nyborg og turen til udlandet startede. Morgentrafikken var til at overse, så det gik over stok og sten. Inden vi kom frem til fiskepladsen foretog vi et lille pitstop ved bageren i Stubbekøbing, for at se om der skulle være noget vi ikke kunne undvære og det var der selvfølgelig. Da vi kom ned til kysten mødte der os et dejligt syn den kyst osede af masser af muligheder. Efter udpakning og omklædning (vi skulle også lige have en kop kaffe, samt Doktor Nielsens ordinerede medicin) gik vi i gang med fiskeriet. Efter mindre end 10 minutter var de første fisk på land og det var især Henning der med det samme havde fundet den rigtige rytme, han blev også dagens suverænt mest fangende. Dagens resultat blev 12 ørreder på land og 7 af disse kom hjem til de fynske gryder. Undervejs blev der også tid til lidt hygge på den fine plads vi havde fundet til at holde pauser på. Til Jens, Torben, Henning og Kresten Tak for en dejlig dag. Hans Æ

5 O.S.K. s` bookingportal. Det går langsomt fremad med O.S.K.`s bookingportal. Flere og flere kommer på, men der mangler endnu en del. Nu har vi prøvet med konkurrence, hvilket ikke gav voldsomt mange nye på. Vi har også sagt be om at skive sig på portalen men det gav faktisk også for lidt?? Det kan jo ikke passe, at folk ikke vil have de sidste nyheder fra klubben, men det kan jo også være, at folk får nok information igennem bladet og hjemmesiden. Og ok!! Vi hører ingen klager, så det må jo være godkendt. Vi ville bare gerne kunne komme i kontakt hurtigt og præcist og billigt med alle vore medlemmer. Der vil stadig være mulighed for at tilmelde sig portalen. Odense Å sammenslutningen. Har været ude og søge om lidt penge, så man kan få lavet et par parkeringspladser ved de nye sving oppe i Odense Å, og der bliver som noget nyt udsat Bækørreder i fangst klare størrelser (35cm) (2-3000stk)hen over sommeren. På de nye stræk vil det være perfekt til tørflue- folkene. En mini spin/wobler kan også bruges, men der vil på Odense Å s hjemmeside komme noget mere angående regler. Det kunne blive noget med en fisk pr dag og måske genudsætte resten. Jeg kender ikke alle regler endnu, men kig altid på hjemmesiden, for der vil de gældende regler stå. Her er lige et par billeder fra klubbens tur kend dit fiskevand. Vi kan f eks nævne de nye stræk af Odense Å, hvor folk nogle gange tænker på Odense Å som en flod. Her er den lille og kræver lidt andet grej end på det yderste stykke af åen, men med de nye tiltag med bækørreder, kan der godt komme et flot fiskeri her en stille sommeraften med tørflue efter ringende fisk. Så kom dog med den sommer.

6 Vandpleje Fyn. Vandplejens folk har været ude og gå vores lille Vejrup Å igennem. På i alt 7,5 km vil der blive forsøgt at lave et samarbejde om renovering af åen mellem de to kommuner, Kerteminde og Odense, og med hjælp fra Grusbanden under Vandpleje Fyn. Så har du tid så tilmeld dig Grusbanden. Du kan hjælpe både fiskene og dig selv til noget bedre vand, altså en win win situation. Nyhed Vi har i Odense Sportsfiskerklub købt/lejet et lille hus ved Karup Å med fiskeret til vores medlemmer. Huset er klar til premieren d. 1 marts. Huset /lejligheden er beliggende til venstre for Hagebro kro(20 Meter) Huset, kaldet hønsehuset, er lejet af Poul Jørgen og hans kone Annemarie som bor i stuehuset. Hønsehuset er et lille lavt hvidt hus i et plan med direkte adgang til den fredede Karup Å dal hvor Åen bugter sig igennem. Udenom huset er der opsat bænke, grillplads og der er P-plads til bilen. Huset består af køkken, toilet med bad og 2 værelser, hvoraf O S K råder over det ene værelse ca.20 m. Værelset er totalt istandsat med nye vægge, nyt gulv, nye vinduer og nyt loft. Ny brændeovn( termostatstyret gas) 2 stk. nye senge, skænk, bord og stole og service til 2 personer. Køkken og bad er fælles med lejeren til den anden side som også er lystfisker. Fiskevandet. O S K har henvendt sig til Aulum Haderups Spotsfiskerforening og har fået tilladelse til at købe 2 årskort til deres fiskevand som omhandler zoner af Karup å og Haderis å, som er lige nedenfor huset. Fredningstid fra d. 1/11 til d.28/29. februar og zoner af Storåen ved Holstebro fredet fra d 1/11 til d.31/1. Priser for leje af hus med forbrug og fiskekort for 2 personer. Fra fredag kl.16,oo til søndag kl pris pr. døgn kr.300,00 Fra søndag kl.16,00 til fredag kl pris pr. døgn kr. 250,00 Fra søndag kl.16,00 til søndag kl. 16,00 pris for ugen kr. 1400,00 Henvendelse om leje til kassereren Jørgen Pedersen på tlf / efter kl Ring og hør nærmere! Du kan på bookingportalen se hvornår der er ledigt i Hønsehuset Her er lidt lånte billeder fra Karup Å i år. Hvor er dit billede? Jeg er klar.

7

8

9 O.S.K. JUNIORER Der vil være møde hver mandag og torsdag fra kl Der er også plads til mede juniorer og der har været snakket om, at der skulle være møde for mede juniorer hver tredje torsdag i måneden. Men der er altid plads til en til. Seniorerne er også velkomne om torsdagen, da der kan være run på om mandagen. Men junior, hvis du har spørgsmål, kan du ringe til juniorlederne: Kurt Bent Bjarne Klubbens Kontaktsteder: Go Fishing Tlf Dalumvej Odense SV Og (Rosengårdscenteret sølv gade) Ækvator sport Tlf Nyborgvej Odense C Jan og Bo`s Lystfiskershop Tlf Vesterbro Odense C Fyns Medesalg v/stig Thomsen Tlf Assenbøllevej Årup Predator Sportfishing Tlf Middelfartvej Odense V Michael`s jagt og fiskeri Tlf Porthusvej Svenborg Støt dem der støtter os, husk du gør forskellen!!!

10 O.S.K. HAV Juni/juli jolletur fra Spodsbjerg med private både, plus vi lejer joller til resten 14/8 22 timers tur med Bodil fra Thyborøn kr (12 personer) alt booked 11/9 fladfisketur med Felix og Svend tur/orm (24 personer) alt booked 17/10 fladfisketur med Felix og Gaja tur/orm (24 personer)7 ledige pladser Hav folket prøver at lave en perle/takel/film aften hver den første mandag i måneden i klubhuset, kig forbi der er mange små guldkorn, når først folk får pakket ud, tag dit eget grej med og vi kigger på det. Vi krydser fingre for vores nye første hold til regions mesterskabet. Vi stiller kun med et hold i år, men der er jo også kun et, der kan vinde ha ha!! Predator :

11 Fluebinding for begynder 2010 Den 8/2 blev jeg kastet lidt hovedkulds ud i fluebinding for begyndere, Jørgen kom og spurte hvad jeg lavede, og om jeg ikke kunne gå ind og hjælpe de nye fluebindere, som sad og ventede på Gerhardt, for han havde meldt afbud og nu sad der 5-6 mand og ventede på hvad der nu skulle ske. Så det gjorde jeg. De næste 2 mandage hjalp jeg dem også, og så blev fluebindingen rykket til om torsdagen for at vi kunne være i fluebindingslokalet, (torsdagsholdet) Hvem skulle have troet at det blev til i alt 8 gange med fluebinding, det blev det. På de 8 gange har vi bundet: Tanglopper, Mickey Finn, Wolly Bugger, Montana Nymfe, en vådflue som ligner Hagebro fluen meget. Men det vigtigste af alt er at man havde mulighed for at lære flere forskellige bindeteknikker, så man kan binde mange andre fluer, f.eks. hvordan man kan binde hackler på forskellige måder, og mange andre små tricks. Den ene aften havde vi materialekendskab på programmet så man kunne lære lidt om hvad, og hvordan man kan bruge sine egne materialer til. Vi kan vist alle sige at der var en god, og humørfyldt stemning disse aftener, så dem der har deltaget har fået lidt mere kendskab til hvad fluebinding er, og ikke mindst at de har fået så meget interesse i fluebindingen, at de i fremtiden bliver ved med at være fluebindere. Har i prøvet at kikke på vores hjemmeside, og set at der er 2 links til noget om fluebinding, FLUEBINDING (som handler om hvad der sker i klubben) og MDR. FLUE (hvor der vil komme et billede af en flue med opskrift og lidt historie om fluen) Til sidst vil jeg gerne sige Knæk og bræk med jeres fiskeri, men husk at fanger i fisk på en flue som i bandt på en af disse aftener, hører jeg det gerne. Teddy Nielsen Fluekasterne Er startet de er ca stykker, så lidt mindre end sidste år, det kan være vinteren har været hård ved vore fluefiskere, men når græsset gror og der kommer lidt mere varme, må vi jo se om der ikke tør nogle flere op. Jeg har hørt at man har fået Rene (fra Jan og Bo) en dygtig Skjern Å fisker til at være lidt Guide, på deres flue kaster afslutnings turen søndag d.9 maj for 2009 og 2010 den smuttede i 2009 så dobbelt tur i år. Så må vi se om de har lært at fange noget Jeg tror! at det måske er disse hvide ben?? der har skræmt fiskene sidste gang, så kære kasserer pas på med de lyse farver!! de er sarte de små fisk

12 Lystfiskerens dag Bliver i år igen med deltagelse fra O.S.K. Vi vil være ved skovsøen for børn og mede interesserede, der vil også blive noget med Put and Take fiskeri for børn /voksne, datoen ligger fast. Det bliver den 16/5. Så lav et kryds i kalenderen og kom ud og oplev lidt fiskeri måske en genre du ikke har fisket før. Der vil fra Odense Å sammenslutningen side være Gedde konkurrence i Odense å. Denne dag vil der være mulighed for at fiske med død agn fisk på stræk, hvor det normalt er forbudt. Så har du et stræk, hvor du tænker, det kunne godt gemme supergedden, så er det dagen at gøre det på. Regler kan du finde på Odense Å`s hjemmeside. Vær opmærksom på at det ikke er små gedder, der går nede ved Ejby Mølle og ved OB`s baner. Fisk over 10 kilo plus er ikke unormalt, så det er det store grej, der skal til!! Til de mede interesserede, kom bare ned til skovsøen og vær med. Der kan lånes grej ellers tag dit eget med og vi kigger på det. Det kan være, det bare lige skal justeres lidt. Har du en kammerat, der trænger til at fiske, så tag ham/hende med.

13 Hej Lystfisker kom og prøv Lystfiskeriets Dag Søndag 16 maj Kl.9-12 Introduktions tilbud!! 1 times introduktion til det at fiske i put and take sø. Kl timers fiskeri Kl øl/vand Kun 50 kr I et samarbejde mellem Fyns Fiskevand og Odense Sportsfisker Klub(O.S.K.) kan du nu prøve at komme med ud og fiske. Så tag din fiskestang med og kom ud og prøve lykken.(fiskestænger kan i begrænset omfang lånes) Alt dette foregår i Fyns Fiskevand, Nyhavevej Odense SØ, hvor nybegyndere i alle aldre kan komme ud og fiske under vejledning af erfarne lystfiskere Læs mere om Fyns Fiskevand på og Odense Sportsfisker Klub på Tilmelding og spørgsmål til: Niels Jensen O.S.K på eller senest 09. Maj. Husk lige at tilmelde jer, til dem der gerne vil med ud og fiske Put and Take! så vi ved sådan nogenlunde hvor mange der kommer, mvh Put and Take udvalget Prisen er normalt 80kr for to timer`s fiskeri så spar 30kr

14 Geddepremiere i Rønninge Geddepremieren bliver i år sædvanen tro den første søndag i maj hvilket skulle være den anden maj. Aktivitetsudvalget vil igen sørge for maden til middag, og i kommer med det gode humør. Så håber vi på en god dag i selskab med gode venner. Programmet er som følger: Kl.8.00 vil der være kaffe og rundstykker til de morgenfriske. Kl.8.50 samles deltagerne på plænen hvor der vil blive givet nærmere instruktion om regler samt fremvisning af gyldigt fisketegn. Kl.9.00 går vi til fiskestederne og fiskeriet begynder. Kl tudes der af og et kvarter efter uddeles der præmier. Herefter nyder vi aktivitetsudvalgets velforberedte måltid. Øl og vand kan købes til moderate priser. Kl starter fiskekonkurrencen for børn. Kl tudes der af og et kvarter senere udleveres der præmier. Herefter vil fiskeriet være frit. OBS: Ved præmiefiskeriet om formiddagen må der kun anvendes kunstagn. Husk både fisketegn og medlemskort. Pris for middagsmad er 35 kr. På gensyn den 2. maj i Rønninge. Aktivitetsudvalget

15 Årsrapport for året Så er medemødet for året 2010 blevet afholdt, det skete d ved Stig og Karina, vi var 15 deltager, og programmet så således ud. Vi mødets kl til lidt hyggesnak og kaffe og kage. Kl var der fælles spisning, vi takker Karina, fordi hun kunne holde til at lave mad igen i år, når hun var hjemme på weekend fra sygehuset. Kl gik selve mødet så i gang, der var følgende punkter på mødet. A: Stillingen i klubmesterskabet både for seniorer og seniorer beg. B: Hvordan og hvor mange stævner skal der være. C: FM skal det afholdes? D: Jagt og Fiskerimessen. E: Hyggeture. F: Evt. og julebowling. Vi tager punkt A. Stillingen for klubmesterskabet 2009 for seniorer beg. Ser så ledes ud, det var de 5 bedste der talte. 1. Nis med 471,43 point Præmie. 8m Lappeenrenta fra Sensas 2. Andreas med 407,19 point Præmie Milo bundmedestang samt lidt tilbehøre 3. Karina med 371,87 point Hun gav sin præmie videre da hu ikke vil fiske om præmier mere ( Takker pænt ) 4. Jesper med 369,32 point Præmie En god blanding af små ting, man altid mangler ved vandet 5. Kasper med point 6. Rasmus med 186,9 point 7. Ingo med 73,84 point 8. Henrik med 60 point 9. Allan L med 42,88 point 10. Jens med 40 point 11. Flemming med 20 point For seniorer, kom det til, at se således ud, her var det de 3 bedste det talte. 1. Ole med 275 point Præmie en Competition Feeder fra Sensas 2. Viktor med 235 point Præmie 8m Lappeenrenta fra Sensas 3. Torben med 225 point 4. Stig med 190 point 5. Mark med 180 point 6. Lars med 50 point 7. Så er vi nået til punkt B. Vi blev enig om at vi laver fælles ture for seniorer og seniorer beg. For at blive rystet mere sammen i klubben, vi blev også enig om at fiske om pladserne til holdene til DM. Der bliver også 9 afd. af KM hvor de 6 bedste tæller til KM. De 6 første ligger før DM, og her er det de 4 bedste der tæller til DM holdene. Vi blev også enig om deltager priserne, som blev således 50.- for seniorerne og 30.- for seniorer beg. Det er pr stævnedag at prisen gælder. Pengene bruges til præmier og til gravering af pokaler. Datoer for KM stævnerne ser således ud Guden åen vi mødes ved Stig kl Madsbyparken ( Fredericia) vi mødes ved Stig kl Davinde sø vi mødes ved søen kl Weekend tur til DM vandet Lammefjorden vi mødes ved Torben kl Ollerup sø vi mødes ved søen kl Weekend tur til Strömsnäsbruk / Lagan vi mødes ved Torben kl.?? Jels sø vi mødes ved Stig kl.0800

16 Tilmelding er ved Stig på tlf en uge før, dog ikke for weekendturene, Lammefjorden er ved Torben på tlf senest pga. hytteleje. Og for turen over til det svenske er det til Ole på tlf Ved weekendturene er det KUN egen dødsfald der gælder ved framelding Så er vi kommet til punkt C. Vi blev enig om at lægge FM ( vi er flest så vi bestemmer ) d i Ollerup sø, man mødes kl.0900 ved søen og fisker fra tilmelding ved Mark på tlf senest en uge før og prisen er for alle. Så er det punkt D. Igen i år har vi en stand på Jagt og fiskerimessen, som ligger fra den til ude i OCC. Dem der har sagt ja er Torben, Bjarne samt Andreas, Nis og Rasmus ved ikke endnu om de kan, vi skal dele standen med klubbens havfisker ( vi styre ) Torben indkalder til et møde engang i Marts, så vi kan lave et oplæg til hvordan og hvorledes vi laver det. Så er vi kommet til punkt E. Der er flere af vores hyggefisker der har efterlyst lidt ture hvor det gælder om at lære og hygge sig. Det kunne være en sudertur til Rønninge eller??? De ture vil blive lagt op på klubben bookingportal, så se ind på den, i løbet af medeåret. Så er vi kommet til punkt F. Og punkt F er evt. og det eneste punkt her, vores julebowling ( som ligger i november ) der er bestilt bord til 40 personer til spisning og 8 baner i 2 timer, i år skal der nok kommer oplysninger ud noget før, hvis vi ikke selv, kan fylde op, er der andre fra klubben der gerne vil med. Så skriv ind i jeres kalender, den første fredag i november mødes vi i City Bowling Torben Kay Mosefolket Der er oprydningsdag/fiskeri i Skydebjerg moser lørdag 8 maj kl Tilmelding til Frank / eller på booking portalen, da han køber pølser og brød og en øl/vand til det arbejdende folk. Efter kl og frokosten vil der være mulighed for at fiske, når man nu er kommet i mosen alligevel. Bådene er kommet på land, de nåede ikke op inden isen kom. Der skete en fejl og dem lærer vi af. Der er ikke sket noget med dem så det er ok, lad dem venligst ligge så de kan tørre, og moserne er jo også fredet nu, så det bliver ikke noget problem. Husk at reglerne siger, at man har redningsvest med og på når man bruger bådene, man skal altid have en pagaj eller åre med selv, da det ikke forefindes i bådene, og en spand til at tømme vand med er også god at have med. MVH moseudvalget

17 Fiskedød Ja vi har haft fiskedød i både Skydebjerg og Rønninge. I Skydebjerg har vi kun set få døde fisk bl.a. en karpe på ca kg. I Rønninge er det lidt værre. En del brasen, mange skaller, gedder og 20 store Karper på 6-10kg. Men helt roligt. Der er mange fisk, som har overlevet. Vi har kun set en suder, der var død og dem er der mange store af i Rønninge og Skydebjerg. Naturen er nogle gange hård men det er ikke første gang, der er fiskedød efter en isvinter og det er heller ikke den sidste. Det ser voldsomt ud. Det er det også, men det er kun nogle bestemte steder i mosen, hvor det er gået galt, men det viser også, hvor mange fisk moserne gemmer på. Det er nemlig ikke alle steder, der ligger døde fisk. De fleste fisk er blevet fisket op af vandet, så de ikke ligger og rådner i vandet. Jeg har også set døde fisk i Munkedammen her også flest karper. Sandarter i skovsøen op til 3-7 kilo ca. 15stk Så det er lidt rundt omkring, at det har kostet fisk øv øv (støvlen der er med på billederne er ca.35 cm)

18 Sportsfiskerens 10 bud 1. Fisk aldrig i et fiskevand, hvis du ikke i forvejen har løst kort eller fået den fornødne tilladelse. 2. Følg altid nøje de regulativer, der er udstedt for det fiskevand, du beærer med dit besøg. 3. Overhold fiskenes fredningstider. 4. Sæt altid undermålsfisk ud igen, hvadenten fisken er død eller levende. 5. Gør pinen kort for fisken, dræb hurtigt og ordentligt. 6. Fisk ikke flere fisk end du har brug for, lad resten være til en anden gang. 7. Giv fisken en fair chance, fisk som en sportsmand med sportslige grejer. 8. Respekter andre sportsfiskeres fiskeplads ved åen eller mosen. Fisk ikke for tæt på og gå langt udenom. 9. Lad din færden ved fiskevandet være sådan, at du også er en kærkommen gæst næste gang. 10. Vær med til at værne om vore fiskevande. Andre mener måske, at netop du er den fuldkomne fisker, bestræb dig derfor efter at være det. Lidt pli ved fiskevandet er altid på sin plads, husk vi er lyst fiskere

19 Klik ind på eller du er en del af det. Jagt og fiskeri messen O.S.K. deltog igen i Jagt og fiskeri messen. Der var 8 klubber ud af 24 inviterede, som deltog i messen. Vi havde en god messe. Vi fik et par nye medlemmer, velkommen til jer, og et godt overskud fra tombolaen blev det også til. Der var hele tiden 5-8 personer fra O.S.K. på standen i hele perioden fra fre-søn. Det er flot med den opbakning, når der samme dag/weekend var mede arrangement/ Sea Trought Open og en Sveriges tur med 20 mand på østkysten af Sverige. At man så stadigvæk kan samle folk nok til at passe en stand på OCC, det er lækkert. En stor tak til alle jer, der bar vores flotte stand igennem. Sveriges turen. Denne tur blev igen igen igen en super tur. Der var præmier på højkant denne gang. Der var f eks en kasse øl til den største fisk om fredagen med den lille krølle, at alle øllene var åbne, da manden fik dem overrakt, så de var lidt svære at gemme HI HI. Der var dog folk nok til at hjælpe med det lille problem, skål!!! Nu gik det bare sådan, at turens største fisk faktisk kom ind en halv time for sent til indvejningen den sidste dag, øv! At det så var vores formand, der for en gang skyld slog til med en fisk på 78cm to gange øv At man så også glemmer, at fotografere fisken så vi kunne få den i bladet, det må være tre gange øv!!! Vinderen af deres 20 kroners konkurrence blev, ja hvem tror I??? Torben, klubkystturlederen, så, han sejrede, og donerede straks det store beløb til gyldne dråber til klubkystturene, så nu er der snart mange gode ting på til en kystklubtur. Der er lidt penge fra lidt forskellige steder (egen betaling 20 kr, fra små nisser rundt omkring, tak for det) og nu også dråber fra en vinder. At man så også får hyggen med plus, at man søreme også fanger fisk (sidste tur 7 fisk til 9 mand) tja Torben, det ender med, der ikke er kyst nok til de ture.

20

21 Hvad skete der med O.S.K.`s visionsmøder Der er blot sket det, at vi faktisk er ved at være fremme ved mål og man kan nu begynde at bygge de forskellige udvalg op. Der er kommet flere nye udvalg bl. a. et fest udvalg og der vil muligvis komme et øludvalg (mosebryg nu i drikkelig form). Der kommer også et Put and Take udvalg, så man er en 4-5 stykker til at lave den faste måneds tur og måske flere nye P and T steder eller, hvad udvalget nu finder på. Der kommer et medie udvalg. Så hvis der er nogle i klubben, der vil være med til at skrive lidt til de forskellige blade, så send en mail eller kom forbi klubben og vi tager en snak om, hvad du kunne tænke dig at bidrage med. Der er snakket om, om vi skulle hænge en ønskeliste/jobliste op, hvis der er nogle udvalg, der mangler folk. Men alt dette vil der komme mere om, nu når udvalgene kommer rigtigt i gang: feks er der bud efter nogle udvalg til Gedde premieren. Hvad laver O.S.K. i udlandet Jo, klubben kan ikke holdes kun på Fyn eller i lille Danmark. Der er medefiskere i Sverige og Tyskland og England. Der er lige kommet 20 mand hjem fra Sverige, og i uge 22 er der 7 mand, der skal til premieren i Orkla i Norge. Som slut på sæsonen er der 7, der tager til Mandals elven i uge 33. Og for at det ikke skal være løgn, er der 4, som tager op og fisker hav fiskeri Nord for Nordkap i Ishavet. Nu er der kun en ø (Svalbard) tilbage eller måske hedder det Nordpolen næste gang? Nu kan klubben! ikke komme længere nordpå ha ha. Ring til Fiskeri politiet Ja nogle gange hører man små historier fra forskellige steder i klubben. Denne her er både lidt øv og lidt sjov. Vi havde et medlem, der ringede til formanden med et problem i en af moserne. Der gik en mand rundt ude på isen som ikke havde ikke fisketegn til klubben. Han mente gravalvorligt, at vi kun havde lejet fiskevandet fra kanten og da han stod på isen, var han i sin gode ret til at fiske. Dette er en af de situationer, hvor der er et par valgmuligheder: skyd manden men det må man ikke efter dansk lov, øv! Vi kunne også vente til det blev forår, så løser problemet sig selv, da det er nogle år siden, der var en, der kunne gå på vandet om sommeren. Eller den valgte løsning: Tale med manden og forklare tingenes rette sammenhæng, at det er vores fiskevand og at han havde et par minutter til at pakke sammen i. Vi har også den mulighed at involvere Politi, men det er helst ikke noget, vi vil gøre brug af, da det trapper det hele op, men vi har folk, der må udstede bøder blandt andet Formanden selv. Men man kan jo komme i situationer, hvor der kun er den mulighed, hvis folk kommer uden for pædagogisk rækkevidde. Jeg vil bare opfordre folk, der møder sådanne folk, der ikke kan finde ud af, hvad der er mit og dit fiskevand. Til, at kontakte en fra bestyrelsen, da selvtægt ikke er vejen frem.

22 Torsketur fra Spodsbjerg Kan man fange torsk rundt om Fyn?? Det er ikke nemt!! Men i Langelandsbæltet kan det lade sig gøre i April måned. Det er noget med, at der må erhvervsfiskerne ikke fiske. Klubben havde lavet en tur med vores snart faste skib Felix. Det blev en lidt hård tur med en masse blæst sek. m. fra vest, så der var rigtig sus på. Men vores dygtige skipper havde den plan, at vi skulle fiske under land og ud mod sejlrenden. Det gik godt og ingen blev søsyge. Vi havde fået et par afbud, så vi havde god plads om bord. Dagens største (lige under 4 kilo) gik til regionsmesteren Sven Brehmer. Flest til ja, Sven. Skal vi ikke bare gå til erkendelse, vi var nogle, der var ude at fiske og så fangede Sven fiskene. Han fik 15 fisk med hjem og 28 fisk genudsat. 43 torsk til en mand så der er da fisk! Næste mand (mig selv) i rækken fik 9 fisk med hjem og 15 fisk retur. Vi var lidt uheldige med ikke at kunne drive rigtigt i forhold til, hvor torskene stod men næste gang er vi mere heldige. Forhåbentlig. Vi fik også lokket lidt gode pladser ud af Verner, hvor vi skal fiske, når vi laver en jolletur til Spodsbjerg til Sommer. Regionsmesteren Sven Brehmer og Skipper Verner Møller Lidt hård strøm men fiskene var der!!så fisk omkring Fyn er ikke helt umuligt, du skal bare kende din besøgstid; da det kun er få tider af året, hvor det er godt til torsk. Der kommer en sommertur med småjolle fra Spodsbjerg og to dobbeltture i Sep./Okt. efter fladfisk, så vil du have oplevelse på havet kontakt blot nogle af havudvalgets folk.

23 BESTYRELSEN OG UDVALG Formand: Kurt Christensen Suppleant: Allan Berg Skibhusvej 61B 5000 Odense C Anderupvænget Odense N Tlf Tlf Kasserer: Jørgen Pedersen Suppleant:Torben Kay Daltoften Odense NØ Floravænget Odense SV Tlf Tlf Næstformand:Allan Hansen Medeudvalget: Dan B. Nielsen Klokkens Kvt Odense SØ Tlf Tlf Havudvalg: Knud Erik Nygaard Tlf Bestyrelsesmedlemmer: Bådudvalg: Flemming Kierstein Tlf Jens Madsen Moseudvalg: Frank Johannesen Kertemindevej Nyborg Tlf Tlf Husudvalg: Lars M.Knudsen Tlf Frank Johannesen P&T udvalg: Jørn Holm Fraugedevej Odense SØ Tlf Tlf V.P udvalg: Kenneth Fahnøe Tlf Dan Nielsen Internet: Bjarne Johansen/Jens Holkebjergvej Odense SV Madsen /Dan B. Nielsen/Allan Tlf Aktivitetsudvalg: Tlf Jens Madsen Niels Sørensen Tlf Jørgen Pedersen Hvenekildeløkken 59b 5240 Od. NØ Juniorer: Tlf Kurt Christensen Bent Mogensen Blad: Allan Hansen Tlf Sidste dato for stof til bladet: 1. August

24 HUSK-AT Klubaftener er mandage fra kl og torsdage fra kl Adressen er Bækholmen 90, Seden. Hver 3.torsdag i md. på nær juni og juli er der medeaften for alle. April 25/4 kysttur fra klubhuset 26/4 Fluekast ved klubhuset kl /4 Fluekast ved klubhuset kl Maj 2/5 Gedde premiere i Rønninge Mose (gedde først mede efter middag) 3/5 Havmøde i klubben (perler og takler) 6/5 Put and Take Fyns Fiskevand ?21 8/5 Oprydning/fisketur Skydebjerg 9/5 Tur til Skjern Å for flueholdet (Rene fra Jan og Bo kommer og vise lidt fif ved åen) 16/5 Lystfiskerens dag (mede i skovsøen)(put and take fiskeri) 19/5 Hans fra Ækvator fortæller om Umba river på Kolahalvøen Provstebakken 13 21/5 Torsdags medehygge i Klubben 30/5 Kysttur (Torben) Juni 3/6 Put and take Fyns Fiskevand ?21 7/6 Havmøde (vi finder en Lørdag til jolletur fra Spodsbjerg) 13/6 Fisketur for hele familien Hollufgård (Emil) 20/6 Skovsøen gratis mede fiskeri 27/6 Kysttur (Torben) Juli 8-12/7 Junior landskamp (Bjarne) August 2/8 Havmøde (perler og takler) 5/8 Put and Taketur Fyns Fiskevand ?21 11/8 Kysttur (Torben) 14/8 22 timers havtur fra Thyborøn 20/8 Torsdagshygge medemøde i klubben 25/8 fisketur for alle Odense Å v/bådeudlejningen (Bjarne) September 1/9 Fisketur for alle Odense Å v/ob`s baner (Bjarne) 2/9 Put and Taketur Fyns Fiskevand ?21 6/9 Havmøde ( perler og takler)( har folk styr på fladfisketuren) 11/9 Fladfisketur i Langelandsbæltet 11/-12/9 Mede junior DM 17/9 Torsdagshygge mede møde i klubben 26/9 Kysttur (Torben) Oktober 17/10 Fladfisketur i Langelandsbæltet 31/10 Kysttur (Torben) Kan du have en god sommer!!! O.S.K. Fight Hardest

Klub siden 1942: NR:1 Feb-Maj. ÅR: 2011

Klub siden 1942: NR:1 Feb-Maj. ÅR: 2011 O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:1 Feb-Maj. ÅR: 2011 Lidt billeder fra kyst turene, B.la. med Steens flotte fisk på 6,9 kg

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam.

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: NR:3 Sep.-Dec. ÅR: 2009 Så er der lige et par billeder fra Færøerne, der var jo en der vandt

Læs mere

Det var ikke alle der fik fisk, men en slapper i solen, er vel også ok på sådan en god solrig forårsdag.

Det var ikke alle der fik fisk, men en slapper i solen, er vel også ok på sådan en god solrig forårsdag. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sept. ÅR: 2011 Odense Å Premiere Fint vejr og en dejlig dag ved åen, At det så var en

Læs mere

Klub siden 1942: NR:1 Jan-Maj. ÅR: 2013

Klub siden 1942: NR:1 Jan-Maj. ÅR: 2013 O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:1 Jan-Maj. ÅR: 2013 Ja så er O.S.K. klar til et super år 2013. Det er jo ikke fisk vi mangler

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam.

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:3 Okt.-Jan. ÅR: 2010/11 Så er der lige en lille hilsen fra havfolkene nemlig fra Havøjesund

Læs mere

Laks Laks Laks Øverst: fra Skjern Å største fluefangede laks i Danmark på 121cm og 20,4kg.

Laks Laks Laks Øverst: fra Skjern Å største fluefangede laks i Danmark på 121cm og 20,4kg. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:2 Juni-Sept. ÅR: 2012 Laks Laks Laks Øverst: fra Skjern Å største fluefangede laks i Danmark

Læs mere

Tillykke Thomas! Fanget i O.S.K.`s klubvand, Odense Å. 6,7 kg og 81cm. (konditions factor på 1.26, hvor 1.00 er normal, altså fisken er lidt fed )

Tillykke Thomas! Fanget i O.S.K.`s klubvand, Odense Å. 6,7 kg og 81cm. (konditions factor på 1.26, hvor 1.00 er normal, altså fisken er lidt fed ) O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sep ÅR: 2008 Det smil er svært at få væk, Tillykke Thomas! Fanget i O.S.K.`s klubvand,

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam.

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:1 Feb.-Maj ÅR: 2012 En stor sæson er slut og vi er klar til endnu en, der vil komme en masse

Læs mere

Danmarks mester i mede 2011 Viktor Smidt O.S.K.

Danmarks mester i mede 2011 Viktor Smidt O.S.K. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:3 Okt.-Jan. ÅR: 2011 Danmarks mester i mede 2011 Viktor Smidt O.S.K. BÅde nr. 1 og 2 ( Mark

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam.

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: NR:3 Okt-Jan ÅR: 2008 Her ses afslutningsturen for fluekasterholdet v/skjern Å. I år var der

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen PROGRAM FOR TURE I 2012 Hermed fremsendes program for 2012, så husk at krydse af i kalenderen. Programmet kan ændres, men det vil naturligvis blive sendt ud når det er klart. Sammen med udsendelse af dette

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på Program 2017. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 3/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 7/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.4. Oktober November December-34. årg. 2013 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm

Læs mere

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010 Fiskekonkurrence i HOSTRUP SØ Lørdag den 5. juni 2010 Traditionen tro afholder vi den årlige fiskekonkurrence i Hostrup Sø på Grundlovsdag. Sidste år blev der sat en pokal på højkant for den største Gedde.

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG FORSIDE NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

Generalforsamling d. 5/2 2010

Generalforsamling d. 5/2 2010 Generalforsamling d. 5/2 2010 Valg af dirigent Formandens beretning Klubaften Januar/februar/Marts 15/2 2009 Havtur LF Waders Afd. Fyn Til premiere fiskeri i Odense å/fjord Sildetur til Aalborg havn Hornfisketur

Læs mere

Nyhedsbrev maj

Nyhedsbrev maj Nyhedsbrev maj. 2016. Velkommen til vore nye medlemmer Her i april startede to kursushold op, og I nu været til træning de første to gange. Vi håber, at I føler jer godt modtaget i klubben, og at I vil

Læs mere

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub FTK Debataften 6.september 2017 Til vor første klubaften efter sommerferien, var temaet DEBATAFTEN. Der var fremmødt

Læs mere

Omegnens All-Round Klub

Omegnens All-Round Klub Indledning Regler for fiskeri Kort over fiskevand Foreningen samler lystfiskere i alle aldre, og arrangerer fisketure, familieture, udflugter og klubfester. Desuden stiller klubben ca. 6 km. fiskevand

Læs mere

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i Nakskov Sportsfiskerforening ønsker hermed alle et rigtigt GODT NYTÅR. Vi vil starter med at gøre opmærksom på at vores tur priser er reguleret

Læs mere

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

Lommeulken Hvem er vi?

Lommeulken Hvem er vi? Maj 2013 Lommeulken Hvem er vi? Baggrund Lommeulken Jysk Akademisk Lystfiskerforening er en lystfiskerforening for studerende på videregående uddannelser i Aarhus. Foreningen opstod i 1999 efter en biologisk

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.3. Juli August September -35. årg. 2014 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn.

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn. Trollingudvalget ønsker igen i år alle velkommen til klubmesterskabet i Trolling 2016. Vi ser frem til at se jer alle til forhåbentlig godt vejr og mange fisk i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger

Læs mere

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben October 29 Bornholmerklubben [3. Sæson, update nr. 1] Update Årets lystfisker 29-21 Der er nu ca. 5 måneder tilbage af konkurrencen. Nogen har været meget ihærdige, mens andre skal til at spænde hjelmen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Referat fra klubmesterskabet 2014.

Referat fra klubmesterskabet 2014. Følgende referat er skrevet af Ole Bjørn Andersen Referat fra klubmesterskabet 2014. Mandag den 8. september 2014 havde 29 forventningsfulde lystfiskere fra Viktor sat hinanden stævne i Helsingør efter

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011:

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Seniorklubben havde arrangeret 2 ting i 2010. Den 3. juli havde vi planlagt en tur til Abildå Brunkulsleje, hvor vi skulle mødes og

Læs mere

HELDIGE (DYGTIGE) HENNING I LAGAN

HELDIGE (DYGTIGE) HENNING I LAGAN HELDIGE (DYGTIGE) HENNING I LAGAN Lystfiskerforeningen NEPTUN Lyngby - Taarbæk NR. 3 November 2015 46. Årgang PRAKTISKE OPLYSNINGER BESTYRELSE: Formand: Henning Loesch 45 42 37 41 Nøddehøj 16, 2840 Holte

Læs mere

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i N.S.F. ønsker hermed alle et rigtigt Godt Nytår Vi havde i det forgangene år den store fornøjelse at kunne fejre Nakskov Torskefestivals 60 års

Læs mere

Turen foregår fra d. 29-6 2014 til d. 6-7-2014

Turen foregår fra d. 29-6 2014 til d. 6-7-2014 TRYSIL Trysilelven løber ind i Norge ved Rogen i nord, og skifter navn flere gange inden den løber ud i Vänern i Sverige. Tidligere var elven lakseførende, men et par kraftværker på den svenske side af

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG FORSIDE NR. 180 NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 19. Januar 2015. 2015 bliver et helt specielt år for Gjern Fiskeriforening. Foreningen bliver 50 år, og det bliver fejret med en jubilæums konkurrence den 26.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014 Nyhedsbrev - Godt Nytår! Som I allerede er orienteret om, udsender Syddanske Lystfiskere ikke længere klubblad 4 gange om året, som vi ellers har gjort

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

En uge med Å- og Kystfiskeri!

En uge med Å- og Kystfiskeri! En uge med Å- og Kystfiskeri! Endelig kom der luft i kalenderen og min største hobby skulle genopstå. Efter et par år med husbyggeri, arbejde, og derved manglende tid til fiskeri, skulle mit "Come back"

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

SALMON AND SEATROUT SOLUTION.

SALMON AND SEATROUT SOLUTION. Afiskeri.dk gik online på nettet i December 2008. Hjemmesiden henvender sig til alle lystfiskere. Det er klart et mål for Michael Aagaard Olsen, der står bag siden, at den skal være et vigtigt værktøj

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Mörrum september 2014

Mörrum september 2014 Endelig kom turen til Mörrum. 4 mand var tilmeldt. Kylling (Jesper), Jesper, Gustav og undertegnede. Som altid kørte vi fra Hørsholm kl. 04.00. Forventningerne til turen var høje. Der blev fanget fisk

Læs mere

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED Høng Centret Tlf.: 5485 3610 Generelle Bestemmelser: Lørdag den 5. august starter

Læs mere

Fangster af laks 2010-2015

Fangster af laks 2010-2015 GENERALFORSAMLING FOR 2015 Den 23. februar 2016 kl.19:00 på Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Ca. 90 medlemmer fremmødt. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. (Erik Nielsen) 2 Formandens beretning. (Tommy Lykke

Læs mere

Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset. VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset. Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset

Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset. VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset. Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset GENERALFORSAMLING 04-02- 2015 I KLUBHUSET I KORUP FORMANDENS BERETNING. Jeg vil endnu engang

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. December Januar 2015. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. December Januar 2015. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR

SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR Formand: Kim Andersen Søparken 77 6230 Rødekro Mobil: 28 94 04 75 Mail: kim-salmo@mail.dk Næstformand: Carl Petersen Hedeløkke 12, Bodum Mobil: 51 21 00 05 Mail: djcdp@petersen.mail.dk Kasserer: Dieter

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender Forsiden på dette nyhedsbrev siger nærmest det hele: Det har været småt med fangsterne i den forgangne måned. Storebælt har været ekstremt stille og der er

Læs mere

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen Revideret den 15. Marts 2016 Foreningspokaler gennem tiderne Gennem tiderne er der fanget mange store og fine fisk i vores fiskevand. Hvert år uddeles der pokal for største registrerede havørred, laks,

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2010

VSF Fangstrapport for 2010 15. december 2010 VSF Fangstrapport for 2010 1 Generelt... 1 2 Havørred... 3 2.1 Vejle Å... 3 2.2 Rohden Å... 6 2.3 Øvrige åer... 7 3 Laks... 7 4 Regnbue... 8 5 Bækørred... 8 6 Gedde... 8 7 Ål... 8 8 Andet...

Læs mere

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016.

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Modelsejlklubben Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Klubbens årlige generalforsamling blev i år afholdt i Herslev Strand Sejlklub`s klubhus lørdag 27 jan. kl. 11.00. Der var mødt 9 deltagere

Læs mere

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer Henning Knudsen fra Team Apache har indsendt denne måneds enlige fangstrapport. Henning beretter: På FTK tur ved Børges put & take med vores datter,

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

NR. 193 November ÅRGANG

NR. 193 November ÅRGANG NR. 193 November 2013 36. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: BLADUDVALG:

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Vinderne af gule-ærter konkurrence 2015: Erik Søndergaard (laks 3.65kg), Poul Verner (Laks 4,3kg), Jonas Suk Nielsen (laks 3,72kg), Arne Clausen (laks

Læs mere

ØBY STIFTET

ØBY STIFTET FISKE-OG KAMMERATSKABSFORENINGEN ØBY STIFTET 18.03.1970 Fiske og kammeratskabsforeningen ØBY afholder generalforsamling fredag den 5. oktober 2012 Kl. 18.00 på Ellebjerg station Dagsorden 1 Valg af dirigent

Læs mere

KONKURRENCER 2009 Til forårskonkurrencen d. 09-05-09 var der 20 deltagere,

KONKURRENCER 2009 Til forårskonkurrencen d. 09-05-09 var der 20 deltagere, G.F.F. NYT. Bestyrelsen for 2010: Formand: Søren Drachmann Dybdalsvej 7a 8641 Sorring Tlf. 21 62 40 74 Næstformand / sekretær: Torben Blohm Thorsøvej 21 8882 Fårvang Tlf. 86 87 18 33 Kasserer: Torben Kristensen

Læs mere

Aktivitetsudvalget orienterer

Aktivitetsudvalget orienterer Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub Januar, 2017 Her kommer, lidt forsinket, månedsbrevet for januar. Det har været en travl måned for kassereren (der også står for

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. -

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. - Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Til godkendelse af ungdomsskolen(godkendelse markeres med x ) Aktivitetsnr. 12 Aktivitetsnr. 13 Aktivitetsnr. 14 Aktivitetsnr.

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere