Stroken. Nr. 7 Oktober Den 30. oktober Se mere herom længere inde i bladet!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stroken. Nr. 7 Oktober Den 30. oktober Se mere herom længere inde i bladet!"

Transkript

1 Stroken Nr. 7 Oktober 2004 Den 30. oktober Se mere herom længere inde i bladet!

2 Aspargessuppe Traditionen tro vil der, den sidste tirsdag før standerstrygning, blive serveret Aspargessuppe af klubbens supersuppekokke. Red. Standerstrygning 30. oktober Lørdag den 30. oktober slutter sommer rosæson 2004, og programmet for dagen er som følger: Kl Vi mødes og ror til Sundby Sejlforening Kl Brunch til ca. 55 kr. pr. næse Kl Kilometerjageri (her kan dem, som mangler kilometre, ro r... ud af bukserne) Kl Standerstrygning - og klubben giver en lille èn Kl Mad: Let røget skinke med brød, drueagurker og sennep samt lidt ost til dessert. Pris 75,- kr. Kl (cirka) Klubvand (læs GT ere alias Gin & Tonic) Kl God nat! Og hvorfor så kort? Fordi undertegnede ikke kan tåle at drikke alle de bajere, man ellers kan nå mellem standerstrygning kl og middag kl , som det plejer at være. Eller sagt på en anden måde: Vi gider ikke al den ventetid, inden vi får noget mad. Tilmelding på tavlen senest torsdag den 21. oktober, da størrelsen af Obelix-skinken bestemmes af deltagerantallet. Irene og Hanne V. P.S. Hvis du ikke kan afse hele dagen til dette arrangement, så står det dig frit at arrangere en rotur fra klubben f.eks. kl Skriv det blot på tilmeldingssedlen - det kan være, der er flere, som heller ikke er til morgener og brunch. Du er selvfølgelig også velkommen til blot at komme ned og se standeren blive taget ned og få en lille én. Hertil behøves ingen tilmelding. Pølser & Porter Der findes en anden tradition i Roklubben Øresund foruden Aspargessuppe, og det er servering af den helt unikke menu - Pølser & Porter. Denne charmerende sammensætning vil blive serveret den første tirsdag efter standerstrygning. Red.

3 Klabautermandsfest Så er det slut for i år med Klabautermanden. Nu gider han simpelt hen ikke længere at blive roet frem og tilbage mellem Dragør og Kastrup. I år gik det da også helt galt, for den stakkels Klabautermanden, til sidst viste han ikke om han var i Dragør eller Kastrup. Han blev roet frem og tilbage 5 gange på en enkelt dag - pyha det er lige til at blive rundtosse af. Men alt endte godt - Klabautermand overnatter vinteren over i Dragør. Nå men vanen tro skal der igen festes og hånes, så den 13. november 2004 holder Klabautermand "hof" i Roklubben Øresund for alle de roer i henholdsvis Dragør og Øresund som har lyst til fest. Hvordan festen skal holdes og på/fra hvilket klokkeslet har Klabautermanden ikke fortalt noget om. Derfor kan vi kun opfordre til at du holder øje med om der bliver sat en tilmelding op på opslagstavelen. Red. 8GP - Ergometeroning Så er det igen ved at være tid til at der skal gang i Ergometerne. Et hold består af 8 roerer, og alle kan være med nye som erfarende, unge som gamle, tykke som tynde. Der roes første gang; Søndag den 31. oktober 2004 Her roer man 2 gange (8 x 500 m stafet) Lørdag den 4. december 2004 Her roer man m stafet Hver roer skal min. ro m Søndag den 2. januar 2005 Her roer man 8 x m stafet Lørdag den 5. februar 2005 Her roer man 8 x 15 minutter stafet Lørdag den 5. marts 2005 Her roer man m stafet Hver roer skal min. ro m Vi begynder alle gange kl Da det er langt det sjoveste at være mange tilstede når man roer på et ergometer, så der er nogle til at heppe osv., vil det være bedst, hvis alle kan være tilstede når der roes på disse dage. Jeg håber, at vi kan ro sammen med Dragør igen i år, og at ungdomsafdelingen kan få et hold i gang. Hvis du har lyst til at få Sved på Panden og prøve en anden form for roning, så tøv ikke med at skrive dig på listen på opslagstavlen i roklubben. Sidste år gik det rigtigt godt, derfor gælder de samme regler for deltagelse. Hvis i skiver jer på listen, så vær venligst seriøse og mød op på rodagene. Hvis man er forhindret, skal man selv sørge for en erstatning. Jeg ringer ikke rundt. Jeg forventer at man tænker på at det er en konkurrence man deltager i. Evt. spørgsmål rettes til Jan Palm. Medlemsmøde i oktober Dannebrog splitflag Klubben har fået sit første split-dannebrogsflag! I de første 75 år af klubbens historie har vi kun haft en flagstang til klubstanderen, men i anledning af, at Roklubben Øresund er vært for Dansk Forening for Rosports officielle standerhejsning den 2. april 2005, har vi anskaffet et rigtig Dannebrogsflag. Og det er vi stolte af, især fordi DFfR vandt diskussionen om, hvorvidt de danske roklubber har lov at flage med splitflag. Dette nye tiltag bevirker, at vi nu skal have en flagstang monteret på bådehallen til klubstanderen, så den gamle flagstang kan bruges til splitflaget! Festligt! Festligt!

4 Besejlingsforhold Salt- & Peberholm Den 8. november møder Roklubben Øresund op til en høring vedr. opretholdelse af forbudet mod at ro mellem Saltholm og Peberholm på grund af fugle- og sælreservatet samt en udvidelse af reservatet op på begge sider af Saltholm - altså en skærpelse af besejlingsforholdene. I forbindelse med bygningen af Øresundsbroen søgte DFfR Skov & Naturstyrelsen om dispensation for roerne til at ro mellem Peberholm og Saltholm, da det har stor betydning for os at kunne ligge i læ af Peberholm, når vi skal Saltholm rundt. Tilsyneladende har man helt glemt vores forespørgsel, og nu synes ønsket om en 25 meter bred sejlrende langs Peberholm til roerne at være glemt. For mere information se under Høringer. Chikane til søs Vi har indbragt en klage til Broforeningen over én af deres medlemmer; en speedbåd som chikanerede et hold ældre-roere. Det er jo sjældent vi får fat i disse terrorister til søs, men i dette tilfælde lykkedes det, og ejeren har fået en påtale. Robukser og jakker Robukserne er kommet hjem. Vi afventer den endelige faktura, før vi ved hvad stykprisen bliver, men den bliver maksimum 300,- kr. Henvendelse Anne Weichardt. Anne har også nogle enkelte regnjakker, som ikke er afhentet. Kurser Masa og Poul tilmeldes langturstyrmandskursus. Lokalstyrmandskursus planlægges afholdt i klubben før standerhejsningen Tilmeldingsliste opslås til standerstrygningen. Lokalstyrmandskurset henvender sig til frigivne roere, som gerne vil være i stand til selv at tage på rotur i lokalfarvandet enten som styrmand i inrigger, gigbåd eller trimsculler. Styrmandsretten er også adgangsgivende til at få ret til at ro scullere (outrigget materiel). Bådfonden 8 medlemmer har gjort en indsats for at skaffe kr. til bådfonden ved at stille op som instruktører, køkkenkarle, barvagter, borddækkere og opryddere ved LMK-Vejs sommerarrangement, som blev holdt i roklubben. Og så har vi fået tilsagn fra Nordea om kr. til anskaffelse af vores nye båd. 8 GP (Otter Grand Prix) Succes en med at ro hold-stafet i ergometer 1 gang om måneden i vinterhalvåret fortsættes. Som nyt foregår kaproningen globalt, dvs. indrapporteringen skal ikke længere ske til Dansk Forening for Rosport men til Concept II i London. Det er altså ikke kun roklubberne i Danmark, der dyster. Der dystes nu globalt! Se under Kaproning og opslagstavlen for tilmelding. Roningen foregår på ergometrene i klubben, og der er 8 roere på et hold. Disciplinerne er forskellige fra gang til gang; typisk korte distancer til at starte med for at slutte af med en marathon.

5 Datoer Årets julefrokost bliver tirsdag den 21. december kl Generalforsamlingen bliver i år en tirsdag, nemlig den 8. februar Hanne V. Bådklargøring til sæson 2005 Forleden lørdag da jeg var en tur i roklubben for lige at kigge forbi stod jeg ude i bådhallen og nød synet af vores flotte materiel og samtidig blev opmærksom på den helt specielle lugt/duft, som jeg altid erindrer er til stede i en roklub. Nok en blanding af tang og saltvand, lidt lak og terpentin afrundet med lidt høvlspåner og en glemt jordslået træningsdragt. Næsten ligesom det siges, at dyrene taler i stalden Julenat, så mente jeg også at høre noget snak i bådhallen denne stille lørdag formiddag Lotte sagde: Bare jeg snart får tætnet mit agterrum, så medlemmerne igen vil ro med mig. Ja mig også sagde Trekroner. Ih hvor jeg glæder mig til en gang lak udvendig, efter Saltholm-strandingen sagde Margretheholm. Mit etter sæde skal repareres antydede Tårnby. Og det sidste jeg hørte, var Lynette som sagde: Jeg er også begyndt at tage noget vand ind her på det sidste. Ovenstående udsagn er lidt fri fantasi, udtænkt på baggrund af notater i Ankeprotokollen, som jo afspejler en god og aktiv sæson, hvor brug af materiellet også til tider resulterer i skader, som for det meste repareres straks, men for nogle typer skader kan udskydes til den årlige vinterklargøring. For at få vores flåde til at fremstå i sikker, flot og indbydende stand til næste sæson, hvor vi kan fejre vores 75 års jubilæum, vil vi igen i år gennemgå og klargøre alle vores både ved et besøg på værkstedet i løbet af vinteren, efter en fastlagt turnus. Nedenstående liste over bådehold til klargøringen er udarbejdet på baggrund af tidligere års bådehold og tilpasset med vores nye medlemmer, som vi også byder velkommen til denne side af rosporten vedligeholdelse af materiellet - der er mindst lige så vigtig som udfoldelserne på de blå bølger om sommeren. Hver båd er tildelt en periode på værkstedet skiftedage er alle på tirsdage, så der vil være hjælpende hænder til flytning af bådene. Det øverste understregede navn på hvert bådehold er Bådformanden for holdet, der er ansvarlig for koordinering af indsatsen på båden, som holdet aftaler med materielforvalteren ved skiftedagen. Til hjælp for ko-ordineringen udsendes der en lille husk på note til holdet, 7-10 dage før skiftedagen, med telefonnumre på deltagerne, så vi får alle med. Hvis det allerede nu viser sig, at den tildelte periode er helt tosset for dig/et helt hold, er det ok at bytte periode med et andet hold - ændringen skal meddeles materialeforvalteren. Hvis nogle savner sit navn på et bådehold og/eller kunne afse tid til deltagelse i flere hold hører vi gerne fra dig, ellers bliver der lejlighed, umiddelbart før sæsonstart, hvor vi vil gennemgå glasfibermaterialet når luften forhåbentligt bliver lidt varmere. Traditionen tro, og på forventet efterbevilling, håber jeg, at vi igen i år kan regne med tilsagn fra ældreroerne på den vanlige grundige gennemgang af vores årer. Vel mødt til vintersæsonen! Mogens

6 Bådehold til klargøring af både - sæson 2004/05 Åre Ældreroerne Dragør - 26/10-2/11 Mogens Jørgensen Michael Hansen Lars Lundquist Vivian Jensen Arne Christensen Bent Jansen Saltholm 2/11-9/11 Allan Elgaard Irene Dahl Lene Jacobsen Christel Lundal Lis Arrevad Ole Berg Middelgrund - 9/11-16/11 Ingolf Pedersen Birgit Sonne Pedersen Jytte Holm Kurt Holm Grethe Andersen Lynette - 16/11-30/11 Mogens Jørgensen Bente Rivold Anja Høgsted Anna Ekeroth Sonny Jensen Trekroner 30/11-4/1 Michael Hansen Lasse Lykke Kevin Gresslehner Mogens Jørgensen Kastrup - 4/1-11/1 Leif Jønsson Anne Palm Anne Weichart Jytte Brydenfelt Leif Brydenfeldt Palle Rivold Tårnby 11/1-18/1 Jan Palm Lena T. Juhl Elin Bonde Sandra Gresslehner Louise Lykke Rikke Jensen Hans Jørgen Heterbrügge Flinterenden II - 18/1-2/2 Jan Iven Birgit Iven Anne Jahn Poul Jahn Hanne Vinther Masayuki Inove Ugur Coskan Margretheholm - 2/2-15/2 Annemette Mahler Connie Risvad Lisbeth Evers Jannie Elgaard Michael Henriksen Øresund 15/2-22/2 Jan Palm Anne Palm Jan Iven Allan Elgaard Mathias Lausen Zenos Karagas Kongedybet II 22/2-1/3 Alex Vestergaard Birthe Lie Betina Lundquist Hanne Kierkegaard Birgitte Bidstrup Lene Christensen Lotte - 1/3-15/3 Mette Grau Anne Gredsted Pia Rasmussen Helle Olsen Preben Henningsen Tvilling og Scullere Freddy Thorsen

7 Kanindræbertur 2004 Ja, så skete det igen. Atter en gang har jeg været på kanindræbertur. Denne gang gik turen til Skelskør Roklub, som er en lille hyggelig klub. Vi var i alt 17 personer på turen, det vil altså sige lørdag morgen, hvor den sidste indfandt sig. Vi andre startede ud fra vor egen roklub fredag kl og satte kursen mere eller mindre direkte mod Skelskør. Da vi ankom dertil viste det sig, at vi ikke var de eneste, der havde fundet på at gæste byen. På fjorden skulle der i weekenden være et stævne for optimistjoller, så der var godt med trængsel i og ved lystbådehavnen. Nå, - men det lykkedes da at få læsset de medbragte både af og få dem roet om til roklubben, ligesom det lykkedes at få parkeret traileren. Vore personbiler blev efter aflæsning henvist til at blive parkeret i en nærliggende skolegård. Fredag aften var en dejlig aften med kun lidt vind og næsten ingen skyer, så vi overvejede at tage en lille rotur, men opgav det, da det blev mørkt indenfor ca. ½ time. I stedet satte vi os til bordet og nød den medbragte gryderet med tilhørende ris. Natten blev så tilbragt i bådehallen på et noget koldt cementgulv, men det gik da, da alle havde medbragt sovepose og luftmadras eller lignende. Lørdag morgen var vi så inde i den traditionelle afvikling af langture. Det vil sige, at mændene begiver sig af sted til fods ud i byen for at finde en bager. Denne gang var vi altså også nødt til at finde en købmand eller et supermarked, fordi Kurt (ja, mig)

8 havde glemt at købe kaffe og the. Hvordan kunne det dog ske? Det lykkedes at finde forretningerne, men det var et større arbejde, så der måtte selvfølgelig noget styrkende til. Efter morgenmaden ankom den sidste deltager og vi gjorde klar til at stævne ud på dagens rotur. Der var en plan om, at turen skulle gå til Agersø. Først måtte vi snige om af sted langs kysten, da alle disse optimistjoller var på fjorden for at starte dagens opgaver. Det så meget forvirrende ud og der lød indtil flere skud fra dommerbåden, så man skulle tro at andejagten var gået ind. Vi kom vel fri af al hurlumhejet og ud i den ydre del af fjorden. Her begyndte søen at vise lidt tænder, og da vi nåede ud til Store Bælt var den da helt gal. Efter en kort rådslagning blev det besluttet at droppe Agersø og i stedet ro tilbage og videre ind i Norret. Som sagt så gjort. Bådene blev vendt og nu gik det så med træsejl i ganske god fart tilbage mod Skelskør og optimisterne. Denne gang roede vi så langs den anden kyst. Det så stadig lige forvirrende ud med sejleriet, og der lød stadig lige mange skud. Vi nåede ind til kanalen, der fører til Norret. Her blev vi klar over, at broerne var så lave, at vi ikke kunne have langtursflagene på, så det var på maven ud agter for at afmontere. Der blev nu lagt en strategi for, hvordan man skulle komme ind i Norret, da der var en ret kraftig medstrøm. Det er i den forbindelse rart at opleve, at ungdomsroerne lytter til og retter sig efter, hvad der bliver sagt. Det viste sig nemlig, at ungdomsroerne var dem, som klarede passagen bedst. Der var andre, som blev overraskede af strømmen og måtte bruge både hænder og fødder til at skubbe sig under den første bro. Vi kom dog alle ind i Norret i god behold. Vi fandt en bro, der kunne bruges til at lægge til ved, selv om det ikke var den reneste bro i verden. Den blev hurtigt døbt fugleklatbroen. Vi kom i land og fik frokosten frem, og spiste mens det endnu var godt vejr. Pludselig blev det overskyet og regnvejrstruende, men det holdt da tørvejr. Vi passerede broerne igen, men denne gang var det ikke noget problem, idet der næsten ikke var nogen strøm, og det lidt der var medstrøm igen. Tilbage i roklubben blev bådene rigget af og vaskede og tørret af, så de var klar til næste gang. Resten af dagen gik så med hygge og forberedelse til middagen, der var en kulinarisk oplevelse med både rejer, bøffer og pølser. Efter atter en nat på det hårde og kolde cementgulv, gentog morgenritualet sig om søndagen, dog med den lille forskel, at der ikke kunne findes en købmand, der havde åbent, så det med den styrkende indtagelse måtte undlades. Øv, - men det var der jo ikke at gøre ved. Vi fik morgenmad og gjorde os klar til roturen, som i dag gerne skulle gå til Stigsnæsværket, eller deromkring. Det blev så til atter en gang at snige sig langs kysten, da optimisterne atter var i gang med deres sejleri og skyderi. Vi kom atter en gang helt ud til Store Bælt i modvind og modstrøm, og atter en gang måtte vi konstatere, at søerne i Store Bælt var for voldsomme, så atter en gang vendte vi bådene og tog den retur mod Skelskør på træsejl. Igen måtte vi langs kysten forbi optimisterne med deres forvirrende og skydende optræden, og retur til roklubben. Skelskørbådene blev bragt på land og ordnede, så vi kunne være bekendt at efterlade dem. Vore egne både blev så pakkede og roet til den modsatte side af havnen, hvor der var et slæbested, hvor vi i ro og mag kunne læsse traileren. Herefter var der så frokost i klubben, oprydning, pakning af biler og så retur

9 mod Øresund, hvor vore egne både skulle vaskes og tørres og sættes på plads. Nå, - ja, så var der jo også det med afregningen, som også blev klaret. Vi sagde farvel til hinanden og takkede for en god tur, selv om det ikke var blevet til så mange roede kilometre, som nogen havde ønsket. Jeg vil også gerne sige tak til alle deltagere, og til Skelskør Roklub for husly og lån af både. Referat efter egen hukommelse. Kurt. Saltholm rundt! Hurra - hurra, så lykkedes det endeligt at komme Saltholm rundt i år. Det skete ved, at vi var 3 Øresundere og 2 SAS-ere, der mødtes søndag den 3. oktober 2004 kl i roklubben Øresund. Her tog vi bestik af vejret og blev enige om, at det godt kunne lade sig gøre at komme Saltholm rundt. Vi blev også enige om, at det nok ville være bedst at gå nordom øen. Som sagt så gjort. Vi stævnede ud kl i Saltholm (hvad ellers), og efter 1 kilometers roning, så ville Søren fra SAS ikke mere, fordi nu havde han nået årets mål. Efter en lille hjertestyrkning, som han selv måtte af med, fik vi ham overtalt til at fortsætte. Vi roede så direkte over til havnen på Saltholm, hvor vi lagde til og gik op og drak kaffe med kage. Herefter fortsatte vi ned langs østsiden, hvor vi mødte sæler, der nysgerrigt kikke op på disse mærkelige nogen, der forstyrrede middagsluren. På et tidspunkt var vi så nødt til at sætte kursen direkte mod Sverige, for at komme fri af den sydlige række småøer. Vi diskuterede lidt om det nu også var rigtigt, at vi plejer at komme så langt over mod Sverige, når vi ror sydom. Vi blev enige om, at det måtte være sådan. Turen gik så videre retur over sejlrenden ved Peberholm og hjem til roklubben Øresund igen. Her indtog vi madpakkerne og drak lidt overskuds øl, som vi i øvrigt takker meget for. Hanne fandt ud af, at udtrykket madpakketur nu har fået en ny dimension, nemlig at man pakker madpakken og ror med den hele dagen for at spise den, når man er tilbage ved udgangspunktet. Nå, - med vi havde nu en ganske ude mærket tur, selv om vi blev lidt våde til sidst. Jeg vil så kun sige til alle dem, der ikke dukkede op, at det må I selv om, men jeg forstår ikke, at man hellere vil foretage sig andre ting så som arbejde, sove, tage på tur ect., når det er muligt at komme på vandet i en robåd. Tak til Hanne, fordi hun lod sig presse til turen. Hilsen den udfarende. Kurt. Madpakketur Saltholm Rundt Hårdt presset af kilometerjægerne Lene og Kurt stillede jeg op som langtursstyrmand første søndag i oktober til en ekstra madpakketur i håbet om at få tilfredsstillet vores ambition om at nå Saltholm rundt også i år. Turen blev aftalt om torsdagen, som vi roede om søndagen, så vi nåede kun at skrive turen på whiteboard-tavlen og advisere dem, som vi havde -adresser på. Så vi var kun 5, der mødte op. Lene, Kurt, mig og så Lis og Søren fra SAS. I betragtning af det garvede mandskab besluttede vi at gøre turen Saltholm rundt, selvom vejrudsigten lovede helt op til frisk vind fra sydvest. Vi roede 1 km ud af havnen og satte træsejl, for da bød Søren på En Enkelt i anledning af, at han havde nået sit kilometerjægermål. Da vi syntes, det var lige frisk nok at fortsætte med at træsejle over seljrenden genoptog vi roningen omkring Røse fyret. Vi roede nordover i solskin og jævn medvind og drak formiddagskaffen på Saltholm havn. Derefter sydover i læ af Saltholm - eller så meget læ, som en flad ø nu kan give. Vi holdt os så langt inde under land som muligt med respekt for det stenfyldte farvand, med det resultat at vi kom så meget ind bag Svaneklapperne, at vi måtte sætte kursen stik Sverige for at komme udenom øerne. Når vi kommer sydfra fra Peberholm, lægger vi slet ikke mærke til den store bugt. Men så lærte vi det! Undervejs så vi 5-6 sæler og masser af fugletræk, som bølgede smukt henover himlen. Jo, der var efterår i luften.

10 Som forventet blev det hårdt syd for Saltholm med sydvestlig vind, og vi fik da også et par skyller ind over siden. Heldigvis er sejlrenden ganske smal på det sted, så vi var snart ovre i læ af Amager samt medvind det sidste stykke ind til Kastrup, hvor et fadølsanlæg lokkede med gratis Carls Special. Vi nød vores madpakke i gårdhavens sol, da vi kom hjem. Så nu har madpakketur fået en ny betydning, nemlig at man ror rundt med sin madpakke hele dagen. Hanne V. Klabautermand race på Øresund Klabautermanden er i aften 30.9 roet til Dragør kl af Kurt, Lene og Anja. Til normal torsdagsroning blev Klabautermanden roet til Dragør kl , hvor vi mødte to hold fra Dragør med kurs mod Sundby. Dem mødte vi så igen på vores eget hjørne på vej hjemover (20 km). Fred og ingen fare? Nu skulle Klabautermanden tilbringe vinteren i Dragør. Kl ankom Klaubautermanden med et Dragør hold til Roklubben Øresund (32 km) - og der blev drukket øl og grint - da det jo var sidste dag for Klabautermandsracet. Kl bestemte ovennævnte hold sig for at ro Klabautermanden til Dragør. Der var blikvand og klart måneskin, men koldt. Forhåbentlig har de en god tur. Hanne V. Sladderspalte Du er da ikke til at have i en møbleret lejlighed! var Kurts ord til Søren, da han væltede sin øl ned over havebordet. Madpakketur har fået en ny betydning. I lighed hen overlevelseskiks - altså kiks der overlever den ene langtur efter den anden uden at blive spist, så er en madpakketur nu en tur, hvor man ror rundt med sin madpakke hele dagen, og først spiser den, når man er hjemme i klubben igen. Roklubben Øresund har fået endnu et badedyr; denne gang af hankøn og af finsk/japansk oprindelse. Indtil videre fører han med antal badeture i år, og ikke mindst mht. størrelse af plask, når han falder i vandet.

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Strategi 2011 tilmelding til arbejdsgrupper senest 26. april.

Strategi 2011 tilmelding til arbejdsgrupper senest 26. april. Nr. 3 April 2011 Åbent Hus 8. maj Instruktion i weekenden 14.00-16.00 13-15. maj Strategi 2011 tilmelding til arbejdsgrupper senest 26. april. ROKLUBBEN ØRESUND KASTRUP - Side 1 - Billedet på forsiden,

Læs mere

Stroken. Nr. 7 November/December 2009. Det er norsk tekst

Stroken. Nr. 7 November/December 2009. Det er norsk tekst Stroken Nr. 7 November/December 2009 Det er norsk tekst Medlemsmøde i november Kim Westphall overtager hvervet som web-redaktør, og Wickie Gjesing (nu Nielsen) overtager hvervet som medredaktør af Stroken,

Læs mere

Stroken. Sankt Hans den 23. juni 2004 Grill-menu kl. 18.30 Bål ca. kl. 21.00. Nr. 4 Juni 2004. Se mere herom på side 2

Stroken. Sankt Hans den 23. juni 2004 Grill-menu kl. 18.30 Bål ca. kl. 21.00. Nr. 4 Juni 2004. Se mere herom på side 2 Stroken Nr. 4 Juni 2004 Sankt Hans den 23. juni 2004 Grill-menu kl. 18.30 Bål ca. kl. 21.00 Se mere herom på side 2 Sankt Hans Vi lægger op til en hyggelig aften i Roklubben Øresund Sankt Hans aften (som

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 2 Maj 2007 27. årgang Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm Torsvej 115 97 82 18 92 kielsholm@mail.dk BESTYRELSEN 2007 Kasserer Hanne

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 1. Generelt DSR er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og Dansk Kano og Kajak Forbund. Al færden i forbindelse med roning skal foregå på en for klubben,

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund.

Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund. Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund. Kolding Dame- Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Reglement: 1 Sæson Sæsonen

Læs mere

NYHEDSARKIV 2008. Nytårskur 2008. Årets sidste 8 Grand Prix. Regnskabsår. Julefrokost. 12-12-2008. Generalforsamlig i Roklubbens Venner

NYHEDSARKIV 2008. Nytårskur 2008. Årets sidste 8 Grand Prix. Regnskabsår. Julefrokost. 12-12-2008. Generalforsamlig i Roklubbens Venner Nytårskur 2008 NYHEDSARKIV 2008 Tillader vejret det, startes kl. 9.30 med roning til Kulturøen. Efterfølgende frokost kl. 12.00 i klubben. Der er sørget for kransekage. 200821.dec Årets sidste 8 Grand

Læs mere

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714.

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714. Forum oprettet NYHEDSARKIV 2007 På siden Forum kan du komme med dine egne indlæg. Brug fx. siden til at aftale roture med andre. Siden er åben for alle og for alle emner. Det er således ikke klubbens eller

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Søen Immeln ligger ca. 20 km nordøst for Kristianstad. Oversigtskort over søen til slut. 2009-08-03, mandag. Der kommer en byge, medens vi læsser kajakkerne

Læs mere

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Godkendt af bestyrelsen den 20. juni 2012 Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Rovagten leder den daglige roning og træffer de nødvendige dispositioner med hensyn til benyttelse af materiellet,

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 oktober 2012 31. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling. www.odense-roklub.dk

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling. www.odense-roklub.dk Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling www.odense-roklub.dk Velkommen i Odense Roklub Vi er rigtig glade for, at du vil være medlem af Odense Roklub. Vi håber, at du vil synes at Odense Roklub er et

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

NYHEDSARKIV 2010. Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt

NYHEDSARKIV 2010. Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt Nedbrud NYHEDSARKIV 2010 Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt Standerstrygning Søndag d. 31. oktober kl. 14.00 er der standerstrygning.

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

HVIDOVRE ROKLUB. Medlem af DFfR under DIF. Roreglement. Vinter roreglement ROREGLEMENT.

HVIDOVRE ROKLUB. Medlem af DFfR under DIF. Roreglement. Vinter roreglement ROREGLEMENT. HVIDOVRE ROKLUB Medlem af DFfR under DIF Roreglement og Vinter roreglement Hvidovre Roklub Vedtaget på medlemsmøde den 16. september 2014. ROREGLEMENT. Reglementet for Hvidovre Roklubs roaktiviteter. Dette

Læs mere

Stroken Nr. 3 Maj 2004

Stroken Nr. 3 Maj 2004 Stroken Nr. 3 Maj 2004 Struckmann Parken 100 år Medlemsmøde 4. maj Vi var rigtig mange til medlemsmødet, både ny og gamle medlemmer. Det var dejligt at se, at der er ved at komme gang i klubben igen. Formanden

Læs mere

Stroken. Nr. 4 Juli/August 2006. Lørdag den 19. august kl. 15.00

Stroken. Nr. 4 Juli/August 2006. Lørdag den 19. august kl. 15.00 Stroken Nr. 4 Juli/August 2006 + Lørdag den 19. august kl. 15.00 Ψ JULI 2006 KÆRE KANIN Jeg, KONG NEPTUN REX Ψ, påbyder DIG herved at indtage din plads blandt de urene, der endnu ikke gennem dåben er indviet

Læs mere

Nr. 7 November 2011. Standerstrygning 2011. Julefrokost 13.12. Nytårsbad 31.12 ROKLUBBEN ØRESUND KASTRUP. - Side 1 -

Nr. 7 November 2011. Standerstrygning 2011. Julefrokost 13.12. Nytårsbad 31.12 ROKLUBBEN ØRESUND KASTRUP. - Side 1 - Nr. 7 November 2011 Standerstrygning 2011 Julefrokost 13.12. Nytårsbad 31.12 ROKLUBBEN ØRESUND KASTRUP - Side 1 - - Indhold - 03 Medlemsmøde - oktober 04 Medlemsmøde - november 05 Standerstrygning 05 Formandens

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Hvorfor Bente fik pokalen Hvordan man er aktiv i roklubben uden at ro Hvorfor man ikke behøver

Læs mere

NYHEEDSARKIV 2006. Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620.

NYHEEDSARKIV 2006. Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620. Glædelig jul NYHEEDSARKIV 2006 Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620.dec 31.december 2006 Nytårsroning kl. 10.00, hvis vejret tillader.

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. November 2011

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. November 2011 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing November 2011 Kanindåb 1 I år var der rigtig mange kaniner, da vi ikke havde haft kanindåb siden 2006. Som der stod i avisen blev det

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2015 34. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2015 34. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2015 34. årgang Farvel til sommerens mange ture Formandens hjørne Så begynder bådklargøringen! Standerstrygning Kommende arrangementer Aktivitetskalender

Læs mere

I Roklubben d. 14/12 kl. ca 19:30

I Roklubben d. 14/12 kl. ca 19:30 Nr. 7 November 2010 I Roklubben d. 14/12 kl. ca 19:30 Ledig post i bestyrelsen Som det er nævnt i sidste udgave af Stroken, har formanden Anne Marie bekendtgjort, at hun ved næste års generalforsamling

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2014 43 Årgang. Standerstrygning Søndag d. 16 november kl. 15.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2014 43 Årgang. Standerstrygning Søndag d. 16 november kl. 15.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2014 43 Årgang Standerstrygning Søndag d. 16 november kl. 15.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

M E D L E M S B L A D F O R R O K L U B B E N Ø R E S U N D STROKEN N R. 3 M A J / J U N I 2 0 1 5. Instruktionen starter 5. maj

M E D L E M S B L A D F O R R O K L U B B E N Ø R E S U N D STROKEN N R. 3 M A J / J U N I 2 0 1 5. Instruktionen starter 5. maj M E D L E M S B L A D F O R R O K L U B B E N Ø R E S U N D STROKEN N R. 3 M A J / J U N I 2 0 1 5 Instruktionen starter 5. maj Nyttige informationer: Indholdsfortegnelse: Bestyrelse: Formand Hanne Vinther

Læs mere

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling.

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling. Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling www.odense-roklub.dk Velkommen i Odense Roklub Vi er rigtig glade for, at du vil være medlem af Odense Roklub. Vi håber, at du vil synes at Odense Roklub er et

Læs mere

Kanaltur i København

Kanaltur i København Kanaltur i København Lørdag den 4. september SKelskør ROklub Tidende www.skelskørroklub.dk Formand: Kristiane Kristiansen Stenmaglebjergvej 79 Mob.: 2511 4695 @: kristiane_kristiansen@yahoo.dk Næstformand:

Læs mere

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT Roreglementet gælder for alle medlemmer og for alle bådtyper, undtagen kajakker. Kajakker har et særskilt reglement. Ved tilfælde af kæntring, og hvor båden efterlades, ring 114 og til en fra Nyborg Roklubs

Læs mere

Stroken. Nr. 5 November/December 2007

Stroken. Nr. 5 November/December 2007 Stroken Nr. 5 November/December 2007 Medlemsmøder okt./nov. 2007 Parkering I forbindelse med åbningen af Metroen, er der indført strenge (læs håbløse) parkeringsregler i Kastrup. Dette berører dog ikke

Læs mere

ÅREBLADET. Morgenroning 9. sep. 2015. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Madaften Løvfaldstur på Gudenåen Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Morgenroning 9. sep. 2015. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Madaften Løvfaldstur på Gudenåen Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 9 Sept. 2015 34. årgang Morgenroning 9. sep. 2015 Læs inde i bladet... Figur 1 Figur 2 Figur 3 Formandens hjørne Madaften Løvfaldstur på Gudenåen Aktivitetskalender

Læs mere

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227.

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227. NYHEDSARKIV 2012 31.december 2012 - NYTÅRSKUR Indvielse af nyrenoveret ergometerrum kl. 9.30 Derefter nytårstur til Kulturø, hvis vejret tillader el. måske en gåtur i vor flotte natur. Kl. ca. 12 er der

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Velkommen til VORDINGBORG RO- OG KAJAKKLUB Lidt om Vordingborg ro-og kajakklub Program for roskole Oversigt over rokommandoer

Velkommen til VORDINGBORG RO- OG KAJAKKLUB Lidt om Vordingborg ro-og kajakklub Program for roskole Oversigt over rokommandoer Stiftet den 21. Marts 1904 Velkommen til VORDINGBORG RO- OG KAJAKKLUB Lidt om Vordingborg ro-og kajakklub Program for roskole Oversigt over rokommandoer VRK tryk april 2013 Lidt om os selv... Vordingborg

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Af Leif Thygesen. De udgør vel omkring 96-97 procent af Danmarks cirka 16.000 roere, alligevel er det sjældent at man kan

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 7 juli 2014 33. årgang Bjørnø Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71,

Læs mere

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig.

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig. / ~ Generalforsamling lørdag d. 25. februar 2012. Allan bød velkommen. Forslag til dirigent: Poul Erik Holm. Han blev valgt. Poul Erik spurgte om der var indvendinger til generalforsamlingens indvarsling,

Læs mere

Fyn Rundt i Coastal 4x+

Fyn Rundt i Coastal 4x+ Coastalroning danner baggrund for én af de helt store og spændende udfordringer Fyn Rundt i Coastal 4x+ Fre. 05 juni til Søn. 07. juni 2015 Kolding Roklub og Aarhus Roklub er gået sammen om et spændende

Læs mere

Instruktion i kommandoerne.

Instruktion i kommandoerne. Instruktion i kommandoerne. Velkommen til Risskov Roklub. Roklubben er fra 1935 og har altid ligget på Bellevue Strand. Vi er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under D.I.F. Vores daglige rofarvand

Læs mere

HVIDOVRE ROKLUB. Medlem af DFfR under DIF. Roreglement. Vinter roreglement ROREGLEMENT.

HVIDOVRE ROKLUB. Medlem af DFfR under DIF. Roreglement. Vinter roreglement ROREGLEMENT. HVIDOVRE ROKLUB Medlem af DFfR under DIF Roreglement og Vinter roreglement Hvidovre Roklub Medlemsmøde d. 6. November 1997 (rettes til Medlemsmøde 16. september 2014) ROREGLEMENT. Reglementet for Hvidovre

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

Skelskør Roklub Kajak Reglement.

Skelskør Roklub Kajak Reglement. Skelskør Roklub Kajak Reglement. 1. Formål og gyldighed. 1Al kajakroning i Skelskør Roklubs regi følger de sikkerhedsbestemmelser, der er udarbejdet Dansk Kano og Kajak Forbund. 2Dette reglement, som er

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i alle robåde

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i alle robåde Generelt KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i alle robåde Korsør Roklub er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og er i den forbindelse forpligtiget til at overholde de af DFfR vedtagne regler

Læs mere

Beretning for 2008. Blandt de positive forhold er naturligvis vore 2 nye både Næsset og Lillesø, som vi døbte 23. august med mange fremmødte.

Beretning for 2008. Blandt de positive forhold er naturligvis vore 2 nye både Næsset og Lillesø, som vi døbte 23. august med mange fremmødte. Beretning for 2008 1. Generelt om 2008 2008 var et godt år for Skanderborg Roklub. Det mest negative var, at vi mistede vores trofaste morgenroer Per Rasmussen knap 75 år gammel. Romæssigt er det gået

Læs mere

Du må ikke anvende romateriel, som du ikke er fortrolig med og har fået instruktion i.

Du må ikke anvende romateriel, som du ikke er fortrolig med og har fået instruktion i. Roreglement Dagligt rofarvand Dagligt rofarvand er Tissø. Roning skal foregå fra 100 til 300 m fra søbredden. Den enkeltes ansvar Du har som roer i et fartøj medansvar for sejladsen og sikkerheden. Du

Læs mere

ROREGLEMENT. Redigeret af bestyrelsen sidste gang d. 14.04. 2015. Aarhus Roklub. Hjortholmsvej 2. 8000 Århus C. Stiftet 1886

ROREGLEMENT. Redigeret af bestyrelsen sidste gang d. 14.04. 2015. Aarhus Roklub. Hjortholmsvej 2. 8000 Århus C. Stiftet 1886 ROREGLEMENT Redigeret af bestyrelsen sidste gang d. 14.04. 2015 Aarhus Roklub Hjortholmsvej 2 8000 Århus C Stiftet 1886 Medlem af DFfR under DIF og FISA GENERELT 1 1. Medlemmerne er pligtige til at rette

Læs mere

AMAGERREGATTA. Dette års arrangør: B & W

AMAGERREGATTA. Dette års arrangør: B & W AMAGERREGATTA 2014 Dette års arrangør: B & W AMAGERREGATTA 30. august 2014 kl. 12.00 Arrangør: Langelinie Lystbådehavn København Dommerkomite: Dommere: Starter/banedommere: Torben Thyren Deltagende klubber:

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.8 August årgang. Faaborg Roklub, tlf ,

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.8 August årgang. Faaborg Roklub, tlf , ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.8 August 2016 35. årgang Formandens hjørne Masser af aktiviteter lørdag d.20. august Kommende ture Nye plakater x 2 Noter fra en langtur Faaborg Roklub, tlf.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Medlemsblad for Tange Roklub Nr. 3 Juni 2014

Medlemsblad for Tange Roklub Nr. 3 Juni 2014 Medlemsblad for Tange Roklub Nr. 3 Juni 2014 Orientering fra formanden Side 3 Madpakketur til Knudsø Side 5 Tange roklub har jubilæum Side 6 Sct. Hans aften, mandag d. 23. juni 2014 Side 9 AKTIVITETSKALENDER

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. Juli 2015

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. Juli 2015 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing Juli 2015 Da rospinning kom til Rudkøbing Den 26. november havde roklubben besøg af Anna Karina fra DFfR for at fortælle om diverse

Læs mere

ROKLUBBEN ØRESUND KASTRUP. Sankt Hans aften 23. juni. Roklubben Øresunds 82 års fødselsdag 10. juli. Nr. 4 juni/juli år 2012

ROKLUBBEN ØRESUND KASTRUP. Sankt Hans aften 23. juni. Roklubben Øresunds 82 års fødselsdag 10. juli. Nr. 4 juni/juli år 2012 Nr. 4 juni/juli år 2012 Vi Ror Danmark Rundt 22-23-24. juni Sankt Hans aften 23. juni Roklubben Øresunds 82 års fødselsdag 10. juli ROKLUBBEN ØRESUND KASTRUP - Side 1 - - Indhold - 03 PR-Arrangementer

Læs mere

ROREGLEMENT. Roklubben Furesø s daglige rofarvand er Furesø, Vejlesø, Farum Sø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø.

ROREGLEMENT. Roklubben Furesø s daglige rofarvand er Furesø, Vejlesø, Farum Sø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø. ROREGLEMENT Roklubben Furesø Medlem af Dansk Forening for Rosport Under Dansk Idræts Forbund Vedtaget af bestyrelsen den 24 november 2014, gældende fra vintersæsonens start i 2015 Afsnit A. Roning i dagligt

Læs mere

Stroken. Nr. 5 Oktober 2006. Sjælland Rundt på 14 dage - 570 km

Stroken. Nr. 5 Oktober 2006. Sjælland Rundt på 14 dage - 570 km Stroken Nr. 5 Oktober 2006 Sjælland Rundt på 14 dage - 570 km Madpakketur 15. oktober fra Frederikssund Roklub Standerstrygning 28. oktober Klabautemandsfest 15. november Se dit bådklargøringshold inde

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Beretning for 2009. Vi har stadigvæk ikke en fuldtallig bestyrelse, så vi har manglet en husforvalter.

Beretning for 2009. Vi har stadigvæk ikke en fuldtallig bestyrelse, så vi har manglet en husforvalter. Beretning for 2009 1. Generelt om 2009 2009 var igen et godt år for Skanderborg Roklub. Romæssigt er det gået meget godt, og vi har igen sat rekord med antal kilometer og antal medlemmer på vandet. Vi

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Enhver roer er klubbens repræsentant, hvad enten den pågældende opholder sig i eller udenfor klubben. Rovagt: Enhver

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

STROKEN N R. 7 N O VE M B E R / D E C E M B E R 2 0 1 4. Husk julefrokost

STROKEN N R. 7 N O VE M B E R / D E C E M B E R 2 0 1 4. Husk julefrokost MEDLEMSBLAD FOR ROKLUBBEN ØRESUND STROKEN N R. 7 N O VE M B E R / D E C E M B E R 2 0 1 4 Husk julefrokost TIRSDAG DEN 16. DECEMBER Nyttige informationer: Indholdsfortegnelse: Bestyrelse: Formand Hanne

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Stroken. Nr. 2 Februar 2005. Standerhejsning lørdag den 2. april 2005. Kl. 14.00 Velkomst. Kl. 14.15 DFfR officiel standerhejsning. Kl. 14.

Stroken. Nr. 2 Februar 2005. Standerhejsning lørdag den 2. april 2005. Kl. 14.00 Velkomst. Kl. 14.15 DFfR officiel standerhejsning. Kl. 14. Stroken Nr. 2 Februar 2005 Standerhejsning lørdag den 2. april 2005 Kl. 14.00 Velkomst Kl. 14.15 DFfR officiel standerhejsning Kl. 14.30 Båddåb Kl. 14.40 Jomfrurotur Kl. 15.15 Reception Indbrud igen Vi

Læs mere

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB Side 1 af 9 Ro reglement for Kalundborg Roklub Opdateret af bestyrelsen 28. marts 2015 Indhold: 1. Generelt 2. Dagligt rofarvand 3. Sikkerhed 4. Benyttelse af klubbens udstyr

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Bålfest Bålfest deltager vi traditionelt i hvert år, i det forgangne år kom vi ved arrangementet igennem med stor succes,der var bred forældre opbakning af både børnehave forældre,

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år.

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år. Sommercamp 2015 Årets Sommercamp for unge sejlere fik en rigtig fin optakt. Tilmeldingerne strømmede ind tidligt i år og da vi startede op var der 23 tilmeldte sejlere fra Sejlklubberne KDY, Nappedam,

Læs mere

KOMMANDOER. 15.1 Formål. 15.2 Indledning. At give viden om hvilke kommandoer der anvendes i forskellige rosituationer.

KOMMANDOER. 15.1 Formål. 15.2 Indledning. At give viden om hvilke kommandoer der anvendes i forskellige rosituationer. 15.1 Formål KOMMANDOER At give viden om hvilke kommandoer der anvendes i forskellige rosituationer. 15.2 Indledning En god styrmand skal kunne give sit mandskab korrekte, præcise og klare kommandoer i

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang Skelskør Roklub Tidende Nr. 1 2017 46 Årgang Skælskør Roklub 1917-2017 Skelskør Roklubs bestyrelse 2016 / 17 Formand Margit Geil. Bülowsvej 10 4230 Skælskør. Tlf. 20 14 42 30 margitg@hotmail.dk Kasserer

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing Drengetur De tre drenges rotur til Fåborg og Skarø den 10.-11.-og 12. juni. Under roklubbens roarrangement pinsedag, tog Knud og undertegnede

Læs mere

Roreglement for Herning Roklub

Roreglement for Herning Roklub 1. Generelt Herning Roklub er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR). Al færden i forbindelse med roning skal foregå på en for klubben og rosporten værdig måde. Nærværende reglement fastsætter, sammen

Læs mere

Outrigger roning og ryste-sammen-grillaften lørdag den 18. juni. Sankt Hans aften 23. juni ROKLUBBEN ØRESUND KASTRUP. - side 1 -

Outrigger roning og ryste-sammen-grillaften lørdag den 18. juni. Sankt Hans aften 23. juni ROKLUBBEN ØRESUND KASTRUP. - side 1 - Nr. 4 Juni 2011 Outrigger roning og ryste-sammen-grillaften lørdag den 18. juni Sankt Hans aften 23. juni ROKLUBBEN ØRESUND KASTRUP - side 1 - Stroken søger en skribent til redaktionen Indhold 03 04 05

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere